fbpx

[Video] Načrtujejo nasilneži državni udar?! Grožnjo s smrtjo prejel tudi Jelinčič, ki je prepričan, da to prihaja iz levih političnih vrst!

Prvak SNS Zmago Jelinčič Plemeniti (Foto: Printscreen)

Pismo z grožnjo s smrtjo in priloženim nabojem večjega kalibra je dobil tudi predsednik stranke SNS Zmago Jelinčič Plemeniti, ki je prepričan, da so mu grožnjo poslali z levega političnega pola. Celo več. Konkretno je dejal, da je to delo enega izmed članov SD, LMŠ, SAB ali Levice.

Na prvem listu se upodobljeni vsi trije poslanci SNS-ja in vodstvo stranke, ki so označeni za izdajalce, ki so prodani Janezu Janši. Na naslednjem listu se ob priloženih slikah nahaja grožnja: “Kmalu bote trpeli. Ne vabit Bonda, vsi bote padli kot Amess.” Spomnimo. David Amess je bil britanski poslanec iz vrst konservativcev, ki je bil nedavno tekom srečanja z volivci v cerkvi ubit s strani somalijskega migranta. Poleg je pripisano še nekaj v arabskem jeziku.

Vir: Zmago Jelinčič Plemeniti

Tretji list je bil naslovljen z besedami: “Vojni dobičkarji”, na njem pa je bilo mogoče prebrati naslednji zapis: “Kako je član Jelinčičeve SNS iz Celja posredoval pri razpisu, s katerim je srbsko podjetje dobilo posel postavitve ograje na meji s Hrvaško. Izdajalci bogatijo na naš račun.” Poleg pa je bila pripisana očitna grožnja: “Zdaj bo treba za hrbet gledat, ker bo nekdo drug igral. Rdeča pika na čelu.” Na listu, kjer so poslanci SNS-ja in vodstvo stranke označeni z izdajalci, je v znak grožnje pripisano: “Izdajalci! Vsem bomo sodili” Poleg pa je prilepljen naboj za kalašnikovko.

 

Vir: Zmago Jelinčič Plemeniti

Še ena zadeva v smeri slovenske leve demokracije
Prvak SNS se sprašuje, kaj se gredo. “Bomo hodili s pištolami naokrog?” Takšne grožnje po njegovih besedah niso preproste. “To bomo dali policiji, ki seveda ne bo ničesar odkrila. Nekateri, s katerimi sem govoril, celo pravijo, da naj bi to prišlo iz dekadentnih policijskih vrst, ki prisegajo na levo politično opcijo. Skratka iz vrst nekdanjih miličnikov. Forenziki in policija nič ne bodo odkrili, morda bi lahko odkrili kakšen prstni odtis na naboju ali na lepilnem traku.” To je še ena zadeva v smeri slovenske leve demokracije, poudarja Jelinčič Plemeniti.

V nedeljo smo poročali, da sta predsednik vlade Janez Janša in obrambni minister Matej Tonin prejela grožnje s smrtjo. V obeh primerih gre najverjetneje za istega storilca. Grožnje naj bi prišle do njiju po pošti že v petek, v pisemski pošiljki jima storilec grozi z likvidacijo, priložena sta bila naboja večjega kalibra. Pri Toninu so se nekoliko bolj potrudili z dolžino besedila in mu obljubili likvidacijo. Predsednik vlade je v kuverti med drugim prejel fotografijo sebe z narisano tarčo, neznani pošiljatelj ali pošiljatelji pa so tarče narisali tudi na fotografijo njegove družine. Nad fotografijo je bil pripis z grožnjo s smrtjo in opozorilo, da “ekipe čakajo na komando”.

Kolaž groženj obrambnemu ministru in predsedniku vlade

Nina Žoher