[Video] Poglejte, kako jih je poslanec Grims napel “smrkavcu” Kordišu in levičarje podučil o osnovnih pojmih ekonomije

Branko Grims. Foto: Nova24TV

Poslanec Grims navdušil z govorom, v katerem je poslance podučil o tem, s čigavim denarjem se igrajo! Na sredini 9. redni seji državnega zbora je Branko Grims prisotne nagovoril z mislima vrhunskega ekonomista in političarke. Pri tem je navedel Nobelovega nagrajenca Friedricha von Hayeka, ki je nekoč dejal: “Če bi levičarji imeli kaj pojma o ekonomiji, sploh nikoli ne bi bili levičarji.” Jedro zgodbe, s katero se soočamo danes, pa je po njegovih besedah tisto bistvo, ki ga je najbolj zadela Margaret Thatcher, ki je dejala: “Problem socializma je v tem, da prej ali slej zmanjka tujega denarja.” 

Poslance je mag. Branko Grims tako opomnil, čigav je v resnici denar, s katerim razpolagajo: “Gospe in gospodje, ko govorite o davkih, govorite o tujem denarju. To ni vaš denar. Ta denar je moral najprej nekdo ustvarit, ga je moral nekdo zaslužiti in potem si nekdo na državni ravni socialistično domišlja, da je to od vseh in da lahko neomejeno pobere, pa se ne bo nič zgodilo. To je seveda neumnost brez primere. Tisto, o čemer je govoril gospod Hayek. Kajti, kaj se v praksi zgodi? Davčna politika je v resnici temeljni razvojni element, ki ga ima v rokah država in predstavlja skupaj z ostalim, kar pač zadeva podjetništvo, se pravi, bančnim sistemom, pravosodnim sistemom, ki mora delovati na primerni ravni. Tisto bistvo, na osnovi katerega se kapital usmerja, se država razvija, se podjetništvo razvija, se odpirajo nova produktivna delovna mesta. Ali se pa zapirajo, gospe in gospodje, in mi smo na tej točki.”

Grims je izpostavil sovražnost s strani slovenskih skrajnih Levičarjev
Poslanec Grims je nadaljeval z navedbami primerov sovražnega govora s strani skrajnolevičarskih politikov, na primer poslanca Levice Mihe Kordiša, ki je izjavil sledeče grožnje: “Kapitalistično izsiljevanje nacionalnih držav je šolski prikaz omejitev reformističnih politik, kot smo si jih uspeli izboriti v koalicijski pogodbi.” Rešitev je po njegovo nacionalizacija, je posvaril Grims in ponudil še en citat Kordiša: “Eviva, Venezuela!” Ampak to ni bilo vse, kajti gospod Kordiš je potem to še dopolnil in je zapisal, da “je potrebno podjetnike”, v njegovem žargonu kapitaliste, torej, “podjetnike je”, po Levici, “treba”, je še citiral Grims, “obrati do zadnjega beliča, nato pa z bajoneti sterat v morje”. 

“Gospe in gospodje, enega evra si ne more nihče kot dobiček izplačati, če prej ne plača vseh davkov tej državi. Plača celo dvojni davek, kajti najprej plačaš davek na dobiček, potem ko si ga pa hočeš izplačati, pa še enkrat plačaš davek. Tako ti skupaj država že zdaj pobere skoraj polovico tistega, kar kot podjetnik ustvariš. Ampak po predlogu, ki ste ga pa zapisali v koalicijsko pogodbo, bi se potem vse skupaj še štelo v dohodnino, pa bi bilo še tretjič obdavčeno in bi država pobrala skoraj dve tretjini vsega,” je poslanec Grims nazorno poslanskim kolegom razložil situacijo, v kakršni se podjetniki nahajajo. Spomnil je tudi na gospoda Akrapoviča, ki je napovedal, da odhaja drugam, kar je napovedal tudi gospod Boscarol, kar je direktna posledica napovedanih ukrepov levičarske vlade.

“V socializmu je pa nagrajen lenuh, pa še ustvarja se nove lenuhe ali se jih pa kot ilegalne migrante uvaža, zato da se ustvarja nove volivce. In to je proces, ki ste ga vi začeli, zelo vehementno, potem ste poskušali z nekimi vardami preusmerjati pozornost, ampak to je bistvo zgodbe, ki je pred Slovenijo danes; dejstvo je, da levičarji, ko so na oblasti, ne da enakomerno razporejajo bogastvo, kot si kdo naivno predstavlja, to so pravljice za majhne otroke, levičarji ustvarjajo same reveže, zato, da potem ti visijo na sociali,” je levičarske metode in namene razkril Grims in tako nazorno prikazal, da bodo rezultat tega še večje nepravičnosti v družbi.

Foto: STA

Zgroženo je komentiral tudi obnašanje Kordiša: “En smrkavec si privošči, da se iz takega človeka dela norca, da napoveduje, da ga bo z bajonetom pregnal v morje, in njegov šef potem reče, da tisto, kar ta človek napove kot legitimno in legalno obrambo svojega podjetja, imenuje davčna utaja. Zdaj ali je popoln bedak pa nima pojma, o čem govori, drugo pa je, da zavestno laže in torej hujska, to pa je kaznivo dejanje, pa se odločite sami.”

Če bomo želeli biti konkurenčni, bomo morali davke znižati, ne povečati!
Grims je tako govor nadaljeval s predstavitvijo rešitev, s katerimi bi povečali konkurenčnost Slovenije: “Če kaj, je v Sloveniji potrebno znižati davke, znižati je potrebno davčno obremenitev, ko gre za delo, treba je razbremeniti podjetništvo, zato, da ne samo ohranimo to, kar imamo, ampak, da pritegnemo nove investitorje, da vzpodbudimo podjetnike, da odpirajo nova delovna mesta. Treba je pogledati, kako je to urejeno v sosednji Avstriji, tam imaš cel sistem davčnih olajšav za nova podjetja, imaš še in še možnosti za pavšal, ga sam izbereš lahko, imaš sistem pavšalov, ki je dodelan, in tam v državi se nihče ne obremenjuje s tem, kaj pa bo, če mu bo en evro ostal – ja, saj to je cilj, cilj mora biti država bogatih posameznikov, da tisti, ki zna in ustvarja in želi, da je zato tudi nagrajen, kajti na koncu ta odpre novo delovno mesto in potem seveda tudi plačuje davke, jasno. Ampak na koncu so vsi bogatejši, bogatejša je taka država, bogatejši so tisti, ki delajo, in bogatejši je lastnik. To je pametna davčna politika, ni treba iti preko pol sveta, samo v sosednjo Avstrijo je treba pogledati. In ta sistem je treba prenesti v največji možni meri sem, pa še malo dodelati, da bo bolj prijazen podjetništvu kot je v sosednji Avstriji, da se ta selitev, ta beg tja neha, in da se morda še kdo od tistih, ki so že odšli, kdaj še vrne ali pa, da pride namesto njega nekdo drug. Da ne bomo brali samo, kako na Madžarskem zdajle odpira BMW milijardo vredno tovarno z najvišjo tehnologijo in s 1.000 novimi delovnimi mesti, ampak da bomo kaj takega doživeli tudi v Sloveniji, kajti selitev, ta beg podjetij, ki ste ga vi povzročili, gospe in gospodje, in ste zato osebno odgovorni, ali iz neznanja ali iz ‘žlehtnobne’, čisto vseeno.” 

“To je bistvo, da se razbremeni delo, da se razbremeni vse državljanke in državljane, ko gre za davčno obremenitev, in da se razbremeni podjetništvo. Samo to je pot, ki vodi v razvoj, to je pot, ki vodi v varno Slovenijo, Slovenijo blaginje. In Slovenija si samo to pot zasluži,” je poslanec s spodbudnimi besedami kolege še enkrat spomnil na rešitve in tako sklenil svoj govor.

POGLEJ IN DELI!!!

Današnji govor poslanca mag.Branko Grims, (predsednik in svetnik MO SDS Kranj) na današnji seji v DZ-ju. POGLEJTE IN DELITE!!!

Gepostet von SDS Kranj am Donnerstag, 27. September 2018

J. Ž.

 • kraljica vesolja

  Ogabn tip. Pa tud pameten ni.

  • Jernej Ferenc

   Bolj kot vsi boljseviki skup ce pa se vi bolj razumete v ekonomijo pa gospodarstvo pa to povejte in pokazite do zdaj v 23 letih ste pokazali bore malo pa tudi koalicijsko pogodbo ki ste jo podpisali levaki med sabo je nic od nic Grims je povedal tocno tako kot bi moralo biti zal bolseviki nikoli neboste nic nardili za narod kod ze v 70letih niste ste cisto navadna lena golazen oz paraziti ki se zivijo z tujim delom

   • kraljica vesolja

    A si že najdu svojo pravico na DUnaju.

    • Jernej Ferenc

     S tem vprasanjem si mi ravno kar pokazala da si zabita kot cvek

   • jovan jovan

    V sekto ste pa zbrani sami podjetniki, kapitalisti? Kaj je pa še kdaj naredila desnica za narod?! Desnica je vedno na strani kapitala, le da sektaška ovce tega ne zmorete razumeti!

    • Jernej Ferenc

     Desna sekta vam je postavla vecino podjetij ki ste jih pol vi bolseviki lahko nacionalizirali pol pa jih zapravli ker ste prezabiti da bi jih lahko vodili

     • Steiermark

      On bi sedaj “dal kaj zraven” , pristavil bi, po levaški maniri, svoj piskrček, če bi pa ti odklonil, potem bi pa bil grdi kapitalist, ki si celo dovoli odločati, kam bo namenil in komu, svoj, pošteno zaslužen denar! Taka je pač logika jugosrbskih čobanov!

    • macon

     Brez kapitala bi ti samo ovce pasel po hribih in dolinah. Saj mogoče jih, zato pa takole klanfaš.

    • Jernej Ferenc

     Sicer pa ti govno smrdlivo si mi dal kaj zraven ko sem odpiral firmo

    • tohuvabohu

     To se ti je pa dobro usralo. V sekti SD je dejansko zbran cvet udbomafije, menedžerski tajkuni, ki so olastninili podjetja na račun davkoplačevalcev in Slovenijo opetnajstili za 75 milijard.

    • Steiermark

     Ja, boš imel prav. Desnica še nikoli ni ropala in klala ljudi ter si prilaščala njihoega imetja, tako kot levaki!

    • Common Sense

     Jovan, forumaši 21 so večinoma dokaj dobro stoječi ljudje, da ne rečem, da jih je precej kar pravih tajkunov vmes. Je pa to res težko pogoltniti, drži.

  • stajerc5

   Mater, si pa hitro pozrla kar si dobila na RK…

  • Steiermark

   ali govoriš za vašega opankarja, z žabjo faco, ki zlorablja tupe pabe, v zameno pa jim daje službe?

  • šmentanamuha

   Se strinjam, Kordeš je neumen nagravžen bedak, ki nima pojma praktično o ničemer.

 • bubamara

  Plačevanje davkov ni problem, če se denar potem porabi gospodarno in v korist družbe. Nekaj kar prekleto dobro vedo države, ki živijo v gnilem kapitalizmu zadnjih 50 let. Pri nas je problem, ker ljudje ne vedo od kod prihaja denar za državo. Lep primer je odnos delavcev do svoje brutobruto plače: “mene ne zanima bruto znesek, mene zanima koliko ven dobim”. Še 100 let, da jim bo mogoče znano kako funkcionira država.

 • Dado

  Grims nima pojma o ekonomiji. Ko je pa bil predsednik parlamentarnega odbora, je samo reklamiral misli SDS, iskal teroriste, strašil kaj počnejo migranti-emigranti…. VPRAŠANJE, kaj so storili migranti-emigranti v Sloveniji. Ja , gospod Grims, en velik napihnjen balon je bil narejen, vidi se pa nič…, ha,ha. OZEMLJIT SE BO TREBA. ozemljit in stat z obema nogama na tleh….

  • Silos

   Malce preberi kaj počnejo samo v ljubLjubl pa boš drugače razmišljal seveda,če imaš kaj pameti,če ne vidiš vse samo rdeče.

  • stajerc5

   Ti seveda mislis, stati v opankarjevem mocvirju in ne kje drugje, nje-de!???

  • Steiermark

   dado, te jugovščina daje? Po slovensko oz. po tvoje po slovenčko se reče: prizemljit! Kar pa bi vas bilo nemogoče, ker ste že pod nivojem, zemlje…..

  • Common Sense

   Dado, brez zamere, a deluješ mi, kot da ne vidiš niti 1cm pred lastnim nosom. Samo en mora zakričati “Janša prihaja”, pa se zdrzneš in strumno podpreš leve kretene, ki ti iz desnega žepa denar kradejo. Don’t do this:)

 • Fosa Stefan

  ORBAN zahojenec z katerim se brati BMW, cmerar ima pa AHMADA, ja kaj bi radi sojerja ali kakega drugega frizerja, kaj pa nato poreče fajonka????
  upam, da bo gola protestirala pred upravo BMW in zahtevala selitev tovarne iz madžarske v slovenijo ali vsaj venezuelo.

  misli, da so odgovorni v BMW NEKI kučani, erjavci, židani,…. da z njimi lahko manipulira

 • Vera

  Letos je ob sestavi te vlade 1 + 5 nastala prava zmešnjava , zato je g.Grims pravilno rekel ” smrkavec ” osebi, ki ne bi smela biti v parlamentu, kaj šele , da njegov šef Mesec diktira – dirigira, nastavlja nesposoben kader . Šarec pa se je očitno izgubil v ” šestorčku ” .

  • SIMON ROZIC

   Šarec vodi vladao takole:
   “poglejte no, če bo , pa bo
   če pa ne bo, pač ne bo !”
   Hvala, zdaj mi je vse jasno: Šarec je navaden butelj !

 • RATATA

  Kako lepo bi lahko bilo v Sloveniji, prava nebesa pod Triglavom bi lahko bila!
  Prav vsak Slovenec in Slovenka od 00 do 120 bi lahko imel namontirana po najmanj dva Akrapovičeva auspuhha
  in prav vsaka slovenska družina bi lahko imela svoj tir do morja,
  če ne bi ti prekleti komunajzrji vse zjebal!!

  • SIMON ROZIC

   In pokradli, seveda ! Zdaj se že mojškra bori za 1m 2TIR-a, pa ne vem ali
   sprednji ali zadnji odsek! S krajo doniranega denarja bo potrebno pohiteti,
   drugače ne bo nič, tovarišica Bratovškova ! F21, Patrič & imajo dooolge
   krake !

  • Štajerc

   Ja. Vsi Slovenci bi pol vozli take motore… :-)

   http://databikes.com/imgs/a/d/s/g/k/benelli__be_750__1979_1_lgw.jpg

   • RATATA

    Krasen je

   • Steiermark

    Seveda, jovo, ker pa si zelo nagnjen v levo oz. te tlačijo išias problemi, zato se pa moraš zadovoljiti s starim tomosom….

    • Štajerc

     Ke se boš te ti Uroš meno? Jas sn toti motor na fotki vozo. Ga je takrat moj kolega kupo. Edini tip motora z šestimi auspuhi. Pol pa se je moda spremenila in je postalo popolarno več auspuhof na konci v eno sam ror. Pa še dans se fčasih pelam z mojim deset let starim KTM Dakar…

     • Steiermark

      jovica, ti si pa perverzen, kar 6 auspufov si mel? In izgleda da tudi istočasno 6 ljubimcev, eden, že vemo, je bil Marko, ki te je, kot izgleda zapustil, tadrugega Uroša, si pa sedaj kličeš nazaj in ga vidiš v vsakem, še v ženski podobi? Bog, bogi, morda ti pa lahko pomaga (tudi brez 6 auspufov), kar tvoj zaveznik, ki ti venomer prikimava, ratat…… Bo šlo?

 • Andrej

  Ja, imamo manjšinjsko vlado. Ki je sestavljena tako, da eni ne podpišejo, ampak samo parafirajo. Potem pa vsem diktirajo. Ki z odsotnostjo v parlamentu, ko se potrjuje vlada – manjkajo. Ker so izračunali, da tako lahko naredijo. Dobra finta, ampak nastradali bomo pa vsi. Ki imajo Venezuelo za vzor.

  Manjšinska vlada se pogaja z Mesečniki, ker jim drugega ne ostane. Na veliko so obljubljali nove ljudi, a so se le stari prestavili. Na najvišjih mestih so se pojavili tisti, ki niti praga parlamenta na volitvah niso dosegli.

  Pol sem pa ugotovil, da to ni le mora, ampak resničnost, v kateri moram živeti.
  Razumem pa tiste, ki se bojijo Janše. Tam je treba delat, ne samo klobasat.

 • SIMON ROZIC

  Odlično g.Grims! , še bolj bi jih morali po bebastih, samozavarovanih
  beticah; pravi vladar bi jih enostavno nagnal iz te “levosredinske” sekte,
  ki ničesar ne predstavlja, razen kopico neumnosti in čistih idiotizmov!

 • jovan jovan

  Ja, davke znižati najbogatejšim in razliko pobrati revežem! In znižati socialne transferje! Že videno. 04-08!

  • tohuvabohu

   Butelj zahojen. Janševa vlada je vam klošarjem dvignila socialno podporo. Indijančki ste se pa norčevali iz tega in rovarili, češ zdaj se bo videlo, koliko je pri nas revščine.
   Koliko znaša davek na najbogastvo? Ajde, da te čujem. Pa naštej še kakšen zakon, ki to ureja.

   • Jernej Ferenc

    Ta butl si niti svoje placilne neve preracunati in takih je vec kot polovica v RS

    • Steiermark

     zato pa volijo takšne uničevalce slovenske ddružbe in države! Če bi bili vsaj malo inteligentni bi se sramovali, dda jim kaj takega sploh pride na misel…

   • večni srb

    Kmetavzarjem so razdelili dve milijardi, delavčkom so pokrili vsakoletne izgube, socialci so si lahko pa obnovili osnovne življenjske potrebščine, da ne živimo kot v bosni. Vsi bomo plačali kredite, s socialnimi dodatki, je gotov poraz spremenil v saj v možnosti za preživetje tisočih slovencev, res slaba poteza vlada, a ne.

  • macon

   Nekdo s trikrat višjo plačo od povprečja, ki bi plačal enak odstotek kot oni na povprečju, bi plačal trikrat več davka in še več, ker je najprej splošna olajšava do katere se ne plača davka.

   Tale preprosta matematika je za vas pretežka. Zakaj mora nekdo z višjim prihodkom plačevati višji odstotek, ker ste levičarji določili, koliko rabi za svoje potrebe in ker ste mu predpisali, da mora biti prisilno solidaren?

   Na koncu se napihujejo SKOJ-evski komisarji kot je Kordiš, čeprav družbi ustvarjajo samo škodo in izgubo. Raje imam, da se napihuje Akrapovič, ki je nekaj ustvaril in koristi celi družbi.

 • BlankName

  Kordiš je idiot.

  Grims pa nič manjši, brezvezno populistično blebetanje.

  • Andrej

   Kaj pa je brezveznega povedal?

  • Olga2345

   Govorite o sebi?

  • francelj3

   Blank name, blank mind.

  • Republic Commando

   Od kdaj je resnica populistično blebetanje?

  • antimur

   Za kretene tvojega kalibra.

  • Steiermark

   Vsakdo, ki govori resnico oz. si jo upa izustiti, je pač neprijeten in sovraže element, pod težo vaših grehov in zablod ter ropanj!

   • večni srb

    BMW bo na madžarskem gradil super moderno fabriko avtomobilov, ja kje so jih pa do zdaj vlivali in sestavljali? Mogoče se bodo namesto na štiri leta, po novem kvarili vsake dve leti, edino zato jih bo kupovalo približno isto število ljudi voznikov.
    Bolj bi se jim splačalo, če bi kitaljci na madžarskem odprli tovarno svojih poceni električnih avtočkov, pa še tovarno baterij po vrhu, BMW se splača voziti edino, če zraven dobiš še Avtobahn.

    • Steiermark

     večni srb, kaj ne veš, da je BMW ena najbolj prestižnih avtomobilskih znamk? Ne da se primerjati z vašim stojadinom – najslabšim “avtom” na svetu, v celi zgoddovini avtomobilizma, ki ste jih sestavljali iz zarjavetega pleha, tehnično nikoli brezhibnega vozila! In kar se tiče BMW.ja, naj te spomnim, da je le ta, takoj po osamosvojitvi (ne spomnim se, katerega leta), v glavnem so vladali uničujoči levaki, kot tudi sedaj, je BMW hotel napraviti svojo tovarno in odkupiti TAM, v Mariboru – pa jugokomunistična klika “u ljubljani” ni privolila! In tao smo se obrisali pod nosom za razvoj in napredek, ki je v Mariboru, po zaslugi požrešnih in zločinskih komunajzlov, “prihvatizirala” in uničila vse večje tovarne, ter nagnala delavce na cesto! Zamene niso hoteli, tako kot danes, ko ponovno izganjajo perspektivne kadre in lastnike firm, iz Slovenije! No, ali potem ni pravilno, da jih dobijo vsaj Madžari? Oni so naši bližnji sosedje in izgleda bomo kmalu morali mi iz Slovenije, migrirati, na nekdaj zelo obubožano in od komunizma uničeno deželo , Madžarsko! Vi, jugoviči pa se začnite razgledovati po vaši srbiji in bosni, če je kaj novega in kako si pomagati s svojimi roddžaci….

 • macon

  V čem je trik groženj z višjimi davki? Na koncu bodo vsi veseli, ko se bodo davki dvignili samo za del tega, kar nam napovedujejo levi in vsi bodo pozabili, da smo hoteli ZNIŽANJE DAVKOV. Zahteve po nižjih davkih bodo izginile kot, da jih sploh ni bilo, ampak za to se moramo zavzemati.

  • Jernej Ferenc

   Glej ni tak enostavno v moji branzi je taka konkurenca da se med sabo jebemo za cente ne evre o manjki delovne sile bolse da ne govorimo vsakrsnje dvigovanje davkov in prispevkov me pripelje samo pred eno odlocitev seli firmo prej kot me drzava spravi na kant

 • Olga2345

  Bravo Grims! Žal so levičarski talibani na nivoju islamskih, z IQ 70…

  • dob

   To je zato, ker se komunisti v Ljubljanski kotlini razmnožujejo samo med sabo.

 • Beličič

  20 let varčevanja.Dajmo še 20 let.Da zjebemo še eno generacijo.

 • Franc Šink

  Ni čudno da je kordiševa familija pri Sv.Duhu pri Škofji loki. Toliko osovražena.Pa tam so vsi kmetje ali perspektivni obrtniki ali podjetniki.

  • Zgornji

   :-/

 • Republic Commando

  Lepo je tega bebca Grims pošolal :). In kot je že Franc Šink napisal, res, v Sv. Duhu ga vsi sovražijo. Ko pride domov (verjetno ko mami prinese cune za oprat) niti s prstam ne upa iz bajte :) Vem, ker živim dosti blizu in poznam precej ljudi od tam :)))

  • Jernej Ferenc

   Pa nimajo vaski fantje tolko jajc in poguma ka bi mu jih tak orenk nalozli glede nato da mu oni tudik prispevajo k placi

  • Silos

   Tudi jaz sem iz bližine in res se tako govori.

 • FORT WORTH

  Bravo spostovani Grims odlicen govor !!
  Levicarskim talibanom bi moral to, kar si povedal razlagati vsakodnevno.
  Sprasujem se, kaksno izobrazbo sploh imajo tile debili v levici, da vsega tega ne vedo ali pa nocejo vedeti.
  Zdaj me pa zanima razplet te zgodbe in koga bodo Slovenci izbrali :
  Zarukane kretene iz levice ali
  genije Akrapovica, Boscarola, Batagelja in se vrsto drugih uspesnih podjetnikov.

  • Jernej Ferenc

   Dobene izobrazbe

   • Andrej

    Takim smo včasih rekli, da so brezobrazni.

 • Miro Jereb

  Gospod Branko…čestitam. Hvala. Upam, da bo to šlo iz vaših ust v Božja ušesa. Kapital je zelo plašen kot srnica…ob najmanjšem ŠUMU zbeži.

 • antimur

  Sramotno je že to, da se mora inteligenten in domoljubni poslanec, kar g. Grims vsekakor je, ukvarjati s takšnim prekletim zadrogiranim popolnoma zabitim in nekulturnim govedom, kar je Kordiš. Takšne idiote mora ljudstvo zbrcati iz parlamenta, ter za smrdljive tace obesiti po kandelabrih, da se malo prezračijo.

 • Caetano

  Vsi iz Ledvice so itak brezobraznezi kar se tice ekonomije.

  • Steiermark

   pa tudi v vseh drugih kategorijah….

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!!

 • Common Sense

  Svaka čast Grims. Pa Grims tip mi je bil vedno zoprn, ampak “ala mu vera”. Poslal je mlečnozobe smrkavce Lukca, Mihca, Violeto in ostale brezhrbtenične amebe iz petorčka, vključno z brezjajčnim komedijantom točno tja kamor spadajo. Amen.

  • Štajerc

   Svaka čast Grims….
   ————
   Ja bravo no. Saj bi lahko v tej maniri tudi nadaljeval. Na tem portalu se jih itak nekaj začne samozadovoljevat, ko berejo čefurske ausdruke.

 • Common Sense

  Pa končno nekdo v DZ poimenuje smrkavce s tem kar so. Pa upam, da je poslance petorčka vsaj malo sram s kom so šli v španovijo. Za kozlat.

 • dob

  Samo v komunistični državi z državo upravljajo razvajeni smrkavci, ki jih izvolijo v parlament njim enaki smrkavci, ki so tudi sami razvajeni in brez delovnih izkušenj!
  Potem nam vsi skupaj razlagajo, da je to demokracija!

  V dermokraciji pristaši diktature niti blizu ne smejo svobodnim volitvam, ker jih demokracija – čisto zaradi lastne varnosti – že dosti prej izključi kot možnost, da bi pristaši diktature prišli na oblast.
  Pri nas bi ti zvonci morali zvoniti, ko je slovenski parlament zavrnil podpis resolucije EU o izenačenju treh diktatur: fašizma, komunizma in nacizma!

  Pa niso.

  Diktature ni mogoče demokratično izvoliti.
  Če je diktatura na oblasti, potem tja ni bila izvoljena demokratično in potem to, kar zdaj imamo, ni demokracija.

  • večni srb

   A je bila pod drugimi vladami kakšna razlika, mogoče v nijansah.

   Zapomnite si že enkrat, nihče ne pride v politiko, niti na katero koli vsaj omembe vredno javno funkcijo, če ga ne izberejo vaške fašistične oligarhije, ki plačujejo in kontrolirajo vse v krajih. Normalni, sposobni in moralni ljudje še zraven ne pridejo, eno par jih imajo vedno zraven zato, ker nekdo mora nekaj res znati, in zato, da ne moremo trditi kako so vsi isti.

 • večni srb

  30 let se že zapira tisti nič, ki ga je ustvaril realistični nacional socializem, pa še nismo prišli do višnje na vrhu sadne kupe skupnega kapitala, ki so nacionalne banke in zavarovalnice.
  Po drugi strani, so se močno okrepili izvozniki, zapira se namreč zaradi totlalitarnih interesov in omejenih vizij nekdanjih političnih direktorjev, ki hočejo imeti v svojih krajih in občinah mir, da lahko nemoteno poslujejo z edinimi poslovnimi partnerji nemci, ki drugega od nas ne rabijo.

  Denar gre pa na Hrvaško, od koder iz neznanih razlogov, drago kupujemo ves drek, ki nam ga uturijo. Mogoče zato, ker so po odhodu srbov, skoraj sami potomci hrvatov. Meni se zdi to logično, ampak Grims bo verjetno bolje vedel, saj nadzira naše varnostne službe, oni pa peto kolono.
  Včasih so komunisti neprilagojenim in disidentom izklapljali elektriko ter prepovedali delo, ne obstaja kapitalistična utopija, ki se začne brez osnovnega kapitala in šele to je prava posledica nacističnega divjanja pri nas. Razslojeni smo na tri razrede državljanov, tretjerazredni so največji vir brezposelnih in tudi edini razred, ki bo brez socializma crknil od lakote in mraza, tako resno je že. Lahko se gremo pa tudi odkriti državni terorizem in ukažemo obvezna javna dela, ampak nedotakljivih fašističnih oligarhij, ki so si podredile cel državni aparat, s tem seveda ne bomo niti najmanj prizadeli. Kakšne piramide bi nas lahko poslali zidat, to je pa tudi vse kar se splača v tej zahojeni podalpski ciganiji, so ja same gnile rovte, narod pa raztresen povosod naokoli, životarijo kot eni taki človeški droni, tudi to je pomemben ekonomski dejavnik, zaradi katerega pri nas ne bo nikoli več bolje.

 • Franc Bizjak

  Čestitam Grims. Res pa se mi zdi po svoje škoda sleherne minute za ukvarjanje s kreteni kot je Kordiš in podobni. Ko imate opravka z bebci argumenti ne veljajo in nimajo nikakršne teže. Bolj pomembno se mi zdi, da se državljani pripravimo na nasilje, brez katerega komunjare ne morejo in ki nas nedvomno čaka. Ne nazadnje nam ga tudi naši levaki neprikrito že ves čas obljubljajo ob hkratni ugotovitvi, da so nas po vojni pobili premalo. Takrat moramo biti pripravljeni na to, da jim sleherni njihov akt nasilja vrnemo na isti način ampak v tisočkratniku. To je edini argument, ki ga komunjare razumejo pa tudi spoštujejo. Razlaga temeljev ekonomije nekemu Kordišu je pa približno isto kot učiti šimpanza igrati na saksofon in violino hkrati. OK, vseeno hvala za vaš trud. Vem, da je bil vaš namen dober.

  • večni srb

   In ravno na Kordiša se je spravil, za katerega redko kdo dvomi, da je idiot.

   • Štajerc

    Zato pa je bilo toliko zehanja v dvorani. Eden za Grimsom je celo na ročno uro pogledal.

 • Franc Vidrih

  Nezmotljivi Steromono, odkril si Ameriko v pravopisu.

  • Stereomono

   Podal sem samo komentar glede tega, kako negdo nekomu soli pamet glede izobraženosti, sam pa preko svojega komentarja kaže ravno to kar je napisal.

 • večni srb

  Kaj lahko še odpremo v Sloveniji, pa ne bo ogrožalo nemce, ki bodo tudi naši ekskluzivni kupci?
  Nemci delajo z nami edino, če mi kupujejo od zahojenih hrvatov, zato pač ne moremo biti konkurenčni razvitemu zahodu, zdaj smo pa tam.

  • Vlado77

   to kar si napisal je nerazumljivo in zmedeno. Sploh ne vem zakaj pišeš – bolje bi bilo da se skenslaš sam ,ker mene bi bilo sram

   • Štajerc

    Tebe kuj naj bo sram. Koga te to zanimle???

 • Gr Enze

  ČE BI BIL KOMUNIZEM TAKO DOBER KOT GA TA DVA SMRKAVCA HVALITA NE BI POBIL TOLIKO MILIJONOV LJUDI PO SVETU IN SOVJETSKA ZVEZA IN BIVŠA JUGOSLAVIJA BI BILI ZLATI NE PA DO VRATU ZAPUFANI IN USRANI !

 • totex39

  Taki hujskači kot je Kordiš so zelo nevarni za državo in takih, ki so njemu podobni imamo veliko, že njegovi volivci, ki so mu dali glas so na enakem nivoju kot on.

 • Haloški Tunek

  Branko Grims Goebbels ni bil nikoli navaden član SDS-a. Je eden od njenih najbolj gnilih in ogabnih govornikof, zanj so bili izbrisani izmišljotina, strašil je z visokimi odškodninami, kar se je izkazalo za laž, podpiral je ponarejanje dokumentof, ki se ga je šla njegova stranka, v času Pahorjeve vlade je namigoval, da ministrica uživa kokain, manipulira s številom migrantof in straši s teroristični napadi. Skratka, lažnivec par excellence !!!

  • Pero V8

   Haloški….na čemerkol, da si, daj malo manj vzami, da ti ne bo še tisto malo sled sive substance odfukal, k jo še maš, ki ti omogoča dihanje.

   • Haloški Tunek

    M. Kunstelj: Vse tako kaže, da je bil Branko Grims nekoc zvest udbovec, najbrž vešc rokovanja s pištolo kalibra 7.65 mm. Grims je pokrita rihta. Tako se med seboj zmerjajo pedri, ki skrivajo svojo spolno usmerjenost. Grims je pokrita rihta druge vrste. Udbovec, ki druge obsoja, da so udbovci. Branko, Branko, tista fotka v Mladini skupaj z družino Josepha Goebbelsa je za v okvir in na steno tvoje pisarne.

    • šmentanamuha

     Če je tvoje referenca Kunstelj, potem si povedal vse o sebi.

   • macon

    Skurjeni debilčina diha samo še zaradi spodnjega dela hrbtenjače, ostalo je že vse scvrto in segnito. Ko mu bodo odprli glavo, bo ven priteklo malo žaltavega gnoja. Verjetno se mu to dogaja, če preveč globoko povrta po ušesu. :)

  • antimur

   Ti kreten kučanistični, sicer je brez smisla razpravljati s tako nizkointeligentnim osebkom, ampak vseeno ti naj povem, da so “izbrisani”, še danes izmišljotina in zahrbtno dejanje kučanistov. S tem nabiranjem čefurskih volilcev, je oškodovan vsak Slovenec. Kresalka je še šla dalje, namesto 17000 teh pritepencev, jih je naklepala kar 25000, očitno jim je tako kazal izračun manjkajočih volilcev.

   • Haloški Tunek

    Ubogim beguncem je treba pomagati… Kapish?

    • Franc Vidrih

     Vzemi si jih na svoj dom, če ga imaš, pa še Kučana, Stanovnika, Kresalko, Turenška, Turka in še ostale leve fašiste.

  • ježodež

   vse to in še več SI TI.

   • Haloški Tunek

    A samo to fkup spraviš? Ka te jebejo male sive celice?

    • Jernej Ferenc

     Tunc zepa si mocen z jezikon te je Jovo povaba v Duplek jaz te pa povabin v Cerkvenjak da nas malo poducis o bolseviski veri

     • Štajerc

      Pr Antoni f Cerkvenjaki sn enkrat dobro jedo. Jas cerkvo z mojega hofa blizu Korene dobro vidin…

     • Haloški Tunek

      Čuj, ftvojem Cerkvenjaku sn jas pred leti igral na festivalu narodne zabavne glasbe. Zmagali smo :)

     • Jernej Ferenc

      Ce bi ti pri Antuji take guca kak jih tu gor pises bi ti z preci nateceno glavo od tan sa dumu

  • Common Sense

   Ah daj no Tunek. Kaj bi ti rekel, če mi se mi skupaj odločili, da ti od sedaj naprej vzamemo pol tvoje šmarnice? :)))) Bi popizdo in fse steral v #$%*!, bo držalo? :))))

  • macon

   Smešno je, ko pišeš kot da si do sedaj zgradil kredibilno forumsko identiteto na podlagi argumentov in razmišljanja in torej pričakuješ spoštovanje ter kulturno razpravo.

   Si pa navaden ogaben komunajzarski kup dreka, ki samo laže in poprdeva. Kdor se strinja, naj da plus. :)

 • Haloški Tunek

  Grims, treba je greznico zapreti. Kar SDS seje 27 let, sedaj žanje!… Kapish?

  • Stajerka

   lej…..skrij se f klet, 2x zakleni…..ker ti bojo socialisti odpelali zadno kravo in spraznili prazni sod……

  • Lea Pralines

   ja res bo treba ta sekret zapret,ko gsa vidiš ti že gre na kozlanje…

   • mginko

    Lea Pralines – Saj si ves pokozlan – golazen.

 • Zgornji

  DOOOOOOOBRO POVEDANO, BRANE !!! ! !!! HVALA ZA TA PODUK VSEH TEH NEUMNIH SLOVENSKIH ZELENCEV !!! ! !!! PREDVSEM ZLOBNIH PARAZITSKIH ZELENCEV !!! ! !!!

 • Jože Kovač

  A je Kodrš rekel: Kapitalizem je izkoriščanje človeka po človeku, socializem (komunizem) pa je ravno obratno !!

 • ĐĐ Style

  In koga je Goebbels navdušil?

  • slosin

   jožek gebels je navdušil naše komunisteke….od njega so se učili propagande….

   • ĐĐ Style

    Hvala za odgovor, vednar Goebbels je tudi bil član ZKJ

    • slosin

     ni problema, nevednim in zavedenim vedno rad priskočim na pomoč…

  • macon

   Imaš kako vsebinsko pripombo?

   Nimaš, kajne? Smo že navajeni od vas brezumnih levih ovčic, ki zmorete blatiti le na osebnem nivoju.

   • ĐĐ Style

    Vprašal sem, koga je navdušil. Tekst v članku piše ,da je Goebbles z svojim govorom navdušil. KOGA???

    • macon

     Nisem gledal, vendar je Grims redno koncizen, direkten in vsebinski. V primerjavi z levimi drkali, je Grims in še več SDS-ovcev kot govorec svetlobna leta pred njimi in za leve bebčke profesor retorike.

     • ĐĐ Style

      In koga je navdušil??? V članku ni omenjeno koga je navdušil.

 • črnaovca

  Tudi Grims že leta guli poslanske klopi in troši naš deanr ter zganja paniko enkrat z levičarji drugič z migranti obseg panike je odvisen od trenutnega navdiha na podlagi odmerka. kaj on lahko pove in pokaže o ekonomiji in gospodarstvu, floskule, dejstev tako ali tako nikoli ni navajal ker je to preko njegovega dometa

  • Vera

   Grims dela učinkoviito in pošteno, zato si denar zasluži sam , za razliko od “smrkavcev iz levice “!

 • Jernej Ferenc

  Ti si se enkrat precitaj kaj si napisala pa kako si napisala si pa si sama PLJUNILA v skledo ce si ze kao pametna hotla izpast

  • Stereomono

   Raje si vi prečitajte ta vaš zmazek. Čudno, da sploh znate priti na splet, da se lahko potem smešite na tem vašem sds trobilu. Sej, če imate besedo špuknil raje bom razumel, ker vem, da vam dlje ne seže kot pa do vaših krajevnih narečnih besed. Važno, da vas ne boli!

   • Štajerc

    Čuj, daj, nea palamudi preveč!

    • Stereomono

     Čuj ti… nea funflaj zaj… idi raje Šiškotu v gozd.

     • Štajerc

      Šiškeja so SDS v gajbo sterali, zaj pa naj ga išem??? F keri šumi te najdem Šiškeja???

     • Stereomono

      Menda je nekje s tistim škratom Bolfenkom…. njega vprašaj.

     • Štajerc

      Kaj te maš ti z škratom Bolfenkom? Brigaj se rajši za tvoj konc Pohorja…

     • Stereomono

      Nič nimam z njim. Smešen mi je, tako, kot vsi sds-ovci.

     • Štajerc
     • Stereomono

      Stari noro! Hvala za link. To si bom pa kupil!

   • Jernej Ferenc

    Glej ker si pac boljsevisticno tele ne prides gor kaj sem ti napisal glej svoje slovnicne napake ne pise se PLJUNLI ampak PLJUNILI pa ne SEJ ampak SAJ taka driska boljsevisticna ne pretiravli svojih intelektualnih mej

 • Stajerka

  Lukec je “obiskoval” ekonomski faks……oz. ga ni, je pa koristil vpis, da je sesal iz državnih jasli……zanimivo bi bilo vedet, kje vse na političnem področju je deloval kot študentski funkcionar…….žal takšni pacienti nemalokrat izkoristijo tudi naivnost študentov, kar se tiče raznih peticij in podpisov pri kandidaturah…….

  pa ni se Mesečni vsedel v zelje samo podjetnikom, tudi večina mladine se zgraža nad mislijo nacionalizacije zasebne lastnine in socialistične uravnilovke, ki je neodvisna od truda in rezultatov dela……

  • Common Sense

   2013– Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani – Ekonomija (bolonjski magisterij) (niti enega izpita ni opravil)
   2007–2012 Fakulteta za družbene vede Univerze v Ljubljani – Evropske študije (bolonjski dodiplomski študij)
   2002–2006 Gimnazija Škofja Loka
   1994–2002 Osnovna šola Železniki

   Delovne izkušnje:
   2018– poslanec v Državnem zboru
   2014–2018 poslanec v Državnem zboru
   2012–2014 direktor Inštituta za delavske študije
   2012–2013 Koordinator Delavsko-punkerske univerze na Mirovnem inštitutu
   2009–2011 Predsednik Študentskega politološkega društva Polituss
   2008–2010 Predsednik Kluba študentov Selške doline

   V glavnem, veleum. Blagor nam.

 • Štajerc

  Ti pa nimaš dobene olike… Sn probo ono… pljunli… na glas prečitat, pa sn si skoro jezik polek zlamo. Jas drugač špuknem al pa hraklam.

  • Stereomono

   Ja normalno, da ste si zlomili jezik, ker za kaj drugega tako ni uporaben, kot za lomljenje. Važno, da vas boli ne!

   • Štajerc

    Ke me te boli??? Pa ki???

    • Stereomono

     Sej to… ne moreš vedet, ker to ni fizična bolečina, da bi jo čutil. Vse bi naj bilo v glavi in zavesti, samo tudi tukaj no bo šlo najti izvora bolečine, ker nikjer nič ni.

     • Štajerc

      Kaj ti spet iPhone šteka?? Sej to… pa tako…

     • Stereomono

      Ne, način pisanja je takšen. Sej, če vaš IQ tega ne dojame, lahko tudi te pikice neham dodajat.

     • Štajerc

      Torej še vedno nucaš iPhone??? Jas ga tut mam, staro 4 z onim gromozanskim 30 pinskim štekarom. LOL

     • Stereomono

      Ja ta stara 4ka je dober telefon.

 • Kosobrin

  Saj v bistvu govorijo vse stranke isto!

  • Lustrator

   Za gluhega je tudi techno praktično enak Verdiju.

 • sloustava

  Bravo g. Grims! Kordes pa je najbolje prikazan kot mrtvo pijana kreaturaz banano

 • Lea Pralines

  Ja kdo je pa pameten sedaj,razen zdrah grimsu ni nič jasno.fajn bi bilo da bi šel na kakšen tečaj lepega vedenja,da ne bo bolano žaljiv.Tudi po tv ko ga človek gleda ti gre na kozlanje,potenten domišljav brez pomembnih ali pametnih dialogov…dela samo smešnop štalo,hvala bogu da ga vsi podcenjujejo in se mu smejijo njegovim blanim idejam,uboga para zaripla…

  • piko8

   Lea
   A spet iz pola norce spuščajo!!!

   • Lea Pralines

    oh kako duhovita replika..nedonošenček

    • piko8

     Za norce… res!!

  • slosin

   …no, sej bo bolečina popustila…medtem pa še napiš kej o Grimsu…o ekonomiji tako in tako pojma nmaš….

   • ježodež

    Tako je. Prazen klas stoji pokonci pa Lea Pralines , he, he

    • slosin

     si ti vidu njene protiargumente …..o vsebini ne duha ne sluha,
     na osebnem nivoju je pa močna……taki so po navadi ti levosučni zblojenci…

     • ježodež

      Ja, ja, ima jezik na mokrem, veš pa kvaka, saj ve za kaj…… da lahko vse dneve lenari in izkorišča tega, ki ves dan gara, da od njega znoj teče.

 • piko8

  Učna ura za leve fašistei in izrodke marksizma, pohvala g. Grimsu!!!

 • Lea Pralines

  a ja grims,kje pa si ti?Kordiš je v vladi,ti pa ???tebe ni ni,čudno ko toliko veš pa so te zrinila na odpadno mesto v zadnjo klop,da se te nič ne sliši..ha ha ha šišajo te vsi še Kordiš v polno…ha ha ha

  • Roman

   Je v opoziciji,če veš,kaj to pomeni!

  • antimur

   Pa ne da si naravno tako zabit, ali zabita, morda zabito, če si dvospolnik, da misliš, da je Kordiš zaradi svoje pameti prišel v parlament. Če ne bilo kučanistov z njihovim zamrznjenim zločincem, bi lahko ta idiot vegetiral in se drogiral kvečjemu v Rogu, ali pa pod kakšnim mostom.

 • žogica

  Grims, imaš vse karakteristike bolanega SdSovca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Republic Commando

   Ker govori resnico, katero levi ne prenesete?

   • žogica

    Podgana nikoli ne govori resnice!

    • Republic Commando

     Kje se je zlagal? A mi lahko razložiš , pa brez da cviliš?

     • Štajerc

      Pa ti ki res misliš, da razn par čudakof na ovem foromu, gdo Grimsija posluša???

     • antimur

      Ne serji govedo zabito, čeprav sem Štajerec, me to tvoje afnanje s štajerščino sramoti, ker lapaš v tri dni in jo pačiš, še bolj sramotni so tvoji pogledi, brez vsebine, brez argumentov, kot pravi predstavniki kučanistov, kjer vam je ta metercvancig s svojo drhaljo vtepel v glavo edino mantro, ki jo ponavljate kot se za idiote spodobi, to je: Ne SDS in Janša. Takšni kreteni ne boste pozabljeni, saj vse kar počnete, je proti demokraciji, predvsem pa slovenskemu narodu in Sloveniji.

     • Štajerc

      Mater si se raspištolo. Kaj zaj bi me moglo strah bit??? Veš kaj, kak se sklanja Štajerec??? Štajerec, Štajereca, Štajerecu… Štajereci živijo na Štajereskem mogoče??? Hebo te Krobota Toporišić!

     • žogica

      Laže in provocira že celo življenje in od tega živi na državnih jaslih!

  • Black_hawk

   Ker je povedal tisto kar je res??? Poslušaj Grimsa o zunanji politiki, tam je še boljši. Učne urice ;))

   • žogica

    Takšnih odsluženih politikantov pa res ne poslušam…

  • macon

   Žogica, imaš vse karakteristike komunajzarske umske sirote. Niti sanja se ti ne o ničemer.

   • žogica

    Tipičen pokvarjen SDSovec si!

    • macon

     Pokvarjena si ti, ker lažeš. :)

     • branči

      on ni pokvarjen, on je umsko zaostal, zato ne loči resnice od laži! od takih se je potrebno samo distancirati, pa naj se pogovarjajo sami s sabo!

  • Joško

   Še en’ levak, ki živi na račun delavcev.

   • žogica

    Kdo je to?

   • žogica

    Ti si umsko prizadet!

  • Smrdo Gnojič

   Si tipičen lenuharski komunistični razvajenec in izprijenec da smrdi od tebe, nesposoben za kakršno resno delo razen za marksistično družboslovno nakladanje. Karkoli je že povedal g. Grims je žostna resnica ki je doletela naivne Slovenčke hudo šele pride.

   • žogica

    Smrdo Gnojić, pravi gnoj si, še ime ti pristaja!

    • Smrdo Gnojič

     To ime je namenjeno tebi bizgec in ostalim neinteligentnim levuharjem, ki pač ne razumete poante.

     • žogica

      Kot sem ti povedala, vsaj ime ti pristoji, če te je že narava na polni črti izdala!

   • Stereomono

    Joj kako ste pa vi nerazgledani. A imate v glavi vse na svojem mestu?

   • žogica

    Ti si pa en kup gnoja, kot Grims!

 • lokec

  Ko pridejo komunisti v moj svet so pa tako dobri. Za nas desničerje ni drugega kot narava.

 • Vlado77

  Take rabimo- ne ovinkari -bobu bob in ne filozofira. Kordiš and company s pomočjo SD Židana in Hana nas vodi v smeri Venezuele. Ko bomo tam ( upam da vseeno ne) bo seveda kriv Janša ne Kordiš Mesec, Židan , Šarec ….

  • Štajerc

   Jas pa pravim, da rabimo take, kere bo večina poslušala. Ne pa samo enih par sto zagriženih pajacof.

 • Black_hawk

  Zdrava kmečka pamet je na desnici, tako preprosto je to.

 • Black_hawk

  Grims je povedal kakšno državo rabimo, ni mnenje nekoga z opranimi možgani, zgolj sposobnega poslanca, ki bi moral biti nekje drugje, ne pa v opoziciji.

 • Ta Šmekljasti ne morejo pametovati Akrapoviču in Boscaralu. Ko bodo šmrklji ustvarili toliko kot sta te dva gospoda, naj se oflašajo.
  Šmrklji naj se začetek naučijo kaj je razvoj in učinkovitost.

 • tarantela

  V socializmu se je precej ustvarili in vse ste v današnji Sloveniji prihvatizirali, se pravi:POKRADLI!!!

  • slosin

   kdo? A niso največji prihvatizatorji pod okriljem Kučeoneja v forumu 21….

 • MOSTISCAR

  Grims oduren od glave do pete.
  Taki bi šele zafurali državo. Ukinili davke, povečali plače in tekel nam bi med in mleko… bla bla bla…..

  • macon

   Samo znižali bi jih, ker levičarji samo kradete državni denar. Torej je za družbo (razen za prisesane levičarje) bolje, če z njim v večji meri razpolagajo tisti, ki ga ustvarijo.

   Tisti, ki navijate za visoke davke si bodisi
   -streljate v koleno bodisi
   -ste ogabni levičarji, ki cuzajo državni denar za malo ali nič dela.

  • Joško

   Grims je profesor za vse levake!

 • ĐĐ Style

  Tovariš Kučan reši nas teh lažnih domoljubov.

  • macon

   Tovariš kučan se bo kmalu stegnil in potem boste šli v žalni procesiji v tisočih in si od obupa pulili lase. Mahali boste s smrdečo zvezdo in poprdevali debilne partizanske pesmice, od same tragike pa vas utegne kar nekaj žalostno končati od prenehanja delovanja telesnih funkcij in množičnih skokov pod vlak.

   • ĐĐ Style

    HE hE, samo čakal sem katera ovčica se bo prva ujela z napadalnim komentarjem po omembi Kučana.

    • Stereomono

     Čisto so preveč nastrojeni Janšisti. Prav bogi so, če jim oneniš Kučana ali pa komunizem. Čisto so zblazneli.

    • macon

     Tebi priporočam kombiniran trojni samomor, ko se bo stegnil tvoj idol vladar Murglorja. Za vrat daš štrik in ga privežeš za deblo, se usedeš v avto in skočiš z njim v reko ali potok: hkrati se boš obesil, utopil in umrl v avtomobilski nesreči.

     • ĐĐ Style

      Vsi bomo nekoč odšli na drugi svet, tudi tvoj veliki Albanski vodja

 • Friderik Peršič

  Normalno , da bo Grims zagovarjal Očeta neoliberalizma Hayeka , pa njega zvesto učenko Tačerco …a na Kavboja Reagana je pa pozabil …?

  • xtc

   Teacherca je rešila VB,pred pogubnimi potezami socializma zlomila je največje zlo abnormalne sindikate,ki so izsiljevali na mrtvo,podobno je uredil zadeve Reagan.

   • Friderik Peršič

    Veš kaj je pri vsej stvari najhujše …da ti res verjameš v to …

    • slosin

     Veš kaj je pri vsej stvari najhujše …da ti res ne verjameš v to …

    • macon

     V času Reagana in Thatcherce je stekla digitalna revolucija, ki je zgodovinsko vredno stokrat toliko kot debilna oktobrska in ravno onadva sta jo omogočila s svojo ekonomsko politiko. Računalniki so na mestu capljali od šestdesetih, v osemdesetih pa so prišli v vsak dom in svet se je spremenil na bolje, ker sta zaradi digitalizacije zrasli tako svetovna ekonomija kot trgovina. Revščine je še danes ogromno, ker se v tretjem svetu množijo kot zmešani, računalniki so pa pripomogli, da je ni še več oziroma, da ti ljudje ne pomrejo od lakote in bolezni.

     • Friderik Peršič

      Poglej si zgornji odgovor …

 • luckyss

  Ta denar je moral nekdo najprej zaslužit…..povsem pravilno…
  Ampak zaslužil ga je delavec in polovico mu je pobral kapitalist, četrtino pa država……zato naj se nekaj tega denarja vrne v socialo…
  Norveška, Finska, Danska delujejo na način…
  Nismo več v časih fevdalizma in farji ter razni Boskaroli in Akrapovići se bodo slej kot prej morali s tem sprijazniti in ljudi plačati, če bodo hoteli, da bodo delali za njih…
  Sicer pa bi se Grims moral pisati Grimm…Pljuje žolč brez neke realne podlage in ni nič boljši kot Kordiš na drugi strani..

  • ĐĐ Style

   Karl Marx je opozarjal, da bo v naravi kapitalizma zapisana želja
   po doseganju višje vrednosti vplivala tudi na to, da bodo ljudje postali
   sužnji »nečloveških, umetnih, nenaravnih in namišljenih želja«

   • Common Sense

    Karla Marxa je financiral Engels, ki je bil sam iz ultra bogate družine. Če ne, bi crknil od lakote. Google it up. Sicer je pa to prav tipično. Ultra levičarji in kulturni marksisti se kur*ijo, a vedno na tuj račun. Vedno plača nekdo drug. Nikoli si teh svojih blesavih idej ne financirajo sami. “I tata bi sine”.

  • moon

   Vsak delavec ima moznost, da odpove pogodbo o zaposlitvi brez razloga… torej se lahko preseli v tebi tako ljubljene skandinavske drzave ali pa bog ne daj zacne svojo lastno kapitalisticno pot…
   Jeba je v tem, ker 99% levakov nima podjetniskega gena.. oni bi samo kradli in delili svojim… ze videno. Kurc vas gleda!

   • luckyss

    Saj ravno to počnejo…delajo v Avstriji, kjer jih kapitalisti normalno plačajo in ne tako kot Akrapovič pri nas..In ne mi spet o davkih in požrešni državi..z Avstrijo smo na tem področju kar primerljivi, le delodajalci so tam malo manj požrešni in ravno zato na daljši rok tudi uspešnejši..

    • branči

     pa qwa se napenjaš! a ste zmagali! naj levica ustanovi svoje podjetje, pa zaposli ene pol miljona delavcev, ki bodo ustvarili preboj na trgu, sami odločali in delili ustvarjeni dobičekj, zraven pa na polno plačevali državne davščine! aja so bila socialistična podjetja tam, litostro, rog, rogaška…pa je tvoj zblojeni projekt propade. zato pustite na miru, tiste, ki ustvarjajo, me pa zanima, zaqwa se tako grebejo, da dobijo pri njih službe? lajanje v polno luno, ti je znano, kam to pelej?

     • luckyss

      No, ne kurči se preveč…pa pojdi v Avstrijo vprašat podjetnike na kakšen način lahko ob enakih obdavčitvah plačajo naše delavce enkrat več….
      In zakaj se npr. Akrapovič s svojimi “auspuhi” vred ne preseli v Avstrijo, če je pri nas tako hudo…banda pohlepna..

     • branči

      sužnje lastniški sistem je mimo, vsak sam odloči, kaj bo delal! toliko časa ga boste srali, da bodo vsi pobegnili v avstrijo, tle bo ostal samo javni sektor, ki je po vaše gibalo razvoja države! če nisi tam zaposlen si pa na socialni podpori, samo izkoriščevalski gnoj se nikoli ne vpraša, od kod prihaja denar!

     • luckyss

      Nisi mi še povedal zakaj npr. Akrapovič ne gre v Avstrijo, ampak jamra pri nas ker ne dobi varilca za 800 evrov…Banda …

     • branči

      maš prav banda rdeča!

     • macon

      Kake enake obdavčitve, če imajo recimo božičnice in 13. plače neobdavčene in morajo naši delavci pri njih potem tukaj doplačevati razliko med njihovo in našo višjo obdavčitvijo?

      Poleg tega imajo pravni red, nobenega nategovanja z neplačevanjem prispevkov ne tolerirajo in plačuje se po rokih v pogodbah. V tem nategovanju pa tukaj slovijo ravno levičarski tajkuni, ki so ustvarili sistem po svojih potrebah.

    • Common Sense

     Ja, res. to počnejo. In kaj se zgodi potem, FURS jih udari še za razliko do naših davkov. Kaj ti to pove? Da smo dražja država od Avstrijske. Zakaj že?

    • moon

     Ne nabijaj o Avstriji.. tam velja red. in ciganski lopovi so po zaporih ne pa da porivaski zupani namesto gretja zaporniskih stolov, kandidirajo na volitvah. Razlika med Avstrijo in Slovenijo je v tem, da je nas pohabil rdeci balkanizem.

    • moon

     Avstrija je prava zgodba, ker tam lahko delavca nakikas brez razloga (enako, kot on tebe) tako da (sploh balkanci) delajo. Pri nas v Sloveniji ostajajo samo najbolj leni in nesposobni.

  • Common Sense

   Ah daj Luckyass, saj še sam ne verjameš čisto temu. Dajmo nehat te debate, pa dajmo živeti in delati kot Švica ali Avstrija. Čisto v redu bo, če bo tako kot je tam. Če so oni zadovoljni, mislim, da bi bil povprečen Slovenec tudi. Prerekanje kje je nastala “presežna vrednost” (ali pri delavcu, ali pri managerju ali pa mogoče pri kapitalistu) je nebuloza. Pa tudi vseeno je, ker je to lovljenje svojega repa. Valjda, da eno brez drugega ne gre. Neproduktivno nabijanje v letu 2018, ko bodo čez 20 let večino delavcev itak nadomestili roboti.

   • luckyss

    Robot te bo nadomestil pri ženi…in nekdo bo moral izdelovati ali vsaj načrtovati robote in nekaterih poklicev robot nikoli ne bo zmožen opravljati..;)

    • Common Sense

     Če bo trenutna oblast še naprej s sklonjeno glavo tolerirala, da Mihec in Lukec harajo po Sloveniji, prav veliko robotov ne bo izdelano v Sloveniji….In ravno v temu je poanta!

     Jaz pravim samo tole. Dajmo folku možnost, da dela in da od tega kaj ima. Tisti, ki veliko dela, naj ne bo “štrafan”, ker dobro služi. Naj ima kaj od tega, ne pa da ga je obdavčen kot cigarete. Naj zasluži, jebi ga. Tako pa smo vsi cepljeni na visoke davke in sedaj gledamo kje lahko še koga cepimo, da bo ja še njemu crknila krava. To je bolano.

     Vsi bi morali pritisniti na vlado, dol mi visi ali je leva ali desna, da zniža davke, pa da racionalizira svoje delovanje. Tako pa tebi in meni jemlje iz žepa, pa financira neke potopljene investicije reda teš6, drugi tir, da ne govorim o nekih blesavih kontejnerjih. Vsi mi bi mirali udariti po mizi, pa jih za ušesa poslati v kot (ali pa v zapor).

     Luckyass, pa saj ziher tudi sam veš, da ne more biti neke svetle prihodnosti, če nam zadrgnejo zanko okoli vratu, da komaj dihamo…. Saj za to se gre. Jebeš te glupe delitve levo, desno. Jebe mi se za to.

     • ĐĐ Style

      Ker želijo kapitalisti za delo plačati tako malo, kot se le da, je zanje seveda najbolje, da je na trgu čim več delavcev, ki iščejo delo in so pripravljeni delati tudi za nižje plače kot tisti, ki že delajo

     • Common Sense

      ĐĐ Style, …”in ker želijo delojemalci tako visoko plačo kot se le da, je zanje seveda najbolje, da je na trgu čim več podjetnikov, ki iščejo delavce in so pripravljeni plačati več” :)))

     • ĐĐ Style

      Ne, ko začne primankovati delovne sile se ustvari majnša kriza. Majhni podjetniki propadejo . Njihovi delavci ostanej brezposleni in na raspolago velikim podjetnikom. Seveda ker takrat nastane višek delovne sile, padejo tudi cene delovne sile. Izguba , ki je nastala z krizo se počasi spet povrne v obliki nižjih delovnih stroškov. Posel malih propadlih podjetji prevzamejo veliki in bogati postanejo še bogatejši.

      Zato v vsaki krizi najbogatejši vedno profitirajo. Spomni se samo gibanja occupy wall street, kjer so se najbogatejši ravno ignorantsko obnašali do vseh. Zato ker so vedeli , da vsa izguba, ki je nastala z krizo se bo dolgoročno povrnila večkratno.

     • Common Sense

      ĐĐ Style, se se spomnim slovenske veje gibanja Occcupy Wall Street. So pred borzo v Ljubljani postaljali neke šotore. In glej ga zlomka, tam je nekoč paradiral ta isti Mihec Kordiš. Seveda le dokler so bili tam mediji :)) Malo kasneje pa si ga pa videl v najdražjem kafiću na Cankarjevem nabrežju. Kakšna farsa.

     • Common Sense

      Sicer pa ne rečejo zastonj v eni južni državi “Para na paru ide”. Ni zastonj nekdo podjetnik. Ima žilico, znanje, pripravljen je riskirati svoj čas, energijo, zdravje in (zelo verjetno) poslabšane odnose v družini. Ima jajca oz. jajčnike. Jebi ga. Niso vsi za vse. Pa tudi, če ima jajca, še vedno po petih do desetih letih 90% firm propade.

      Temu primerno je treba dati tistemu, ki mu uspe, ki si ustvari pozicijo na trgu in zaposluje in v svoji branži solidno plačuje (aka Akrapovič) dati družbeno priznanje, ne pa bevskati proti njemu. Kam smo to prišli….Vsak lolek, ki ima 5 minut cajta, pa FDV fakulteto, gobezda človeku, ki je nekaj v življenju skup spravil. Sedaj nam bodo mlečnozobi falirani študenti in salonski Che Guevare s filozofske fakultete govorili kako se svet vrti. Mah daj…

      Vsi smo mi veliki socialisti, ko se gre za tuj žep. Ko pa gre za njihov žep, se pa ti isti socialisti spremenijo v hard core kapitaliste. Dokaz je plejada tajkunov, katerih večina izvira iz Foruma 21. E, sad…..

      Sicer pa se samo spomni Mihca Kordeža in njegovega jamranja (da bi rad nekaj tudi prišparal od poslanske plače) ter dolga 8.000 euro lastni stranki.

      Pa lep vikend želim.

 • Matjaz Kos

  No, končno slišim nekaj pametnega od naših politikov. Kar se tiče Meseca pa Kordiša,Violeto in ostale levičarje…. si zaslužijo samo izgon iz države. Venezuela jih bo pričakala z odprtimi rokami. Mi, državljani RS že to dolgo govorimo, kako imajo v sosednji Avstriji urejene stvari. Njihov sistem bi morali kopirat že 91 leta in sem prepričan, da danes nebi bili tukaj, kjer smo!!!!!

 • Gr Enze

  TA LEVI STE VEČINA PEDRI IN LEZBIJKE

  • antimur

   V glavnem pa antislovenci, roparji, ljubitelji pritepencev,neupravičeni požeruhi proračuna, skratka golazen, ki brez nas ne bo preživela, ampak pogagala kot muhe.

   • žogica

    S tem kar si napisal, si dokazal, kako slab človeček si !

  • luckyss

   No, vi pa vodite v pedofiliji….če se že gremo takšne blesave obtožbe…;)
   Pripadnost religiji ali politični stranki pa itak kaže na omejenost in pomankljiv IQ…
   In ne spet zamenjavat pripadnosti neki stranki in splošnega nazora…

   • xtc

    Očitno si pedofilni homo zato tako razburjenje.
    Če imaš visok IQ NE moreš bit levičar.

    • luckyss

     :)
     Običajno se ti razburjaš in kvasiš neumnosti…
     Tudi danes nisi razočaral ..kreten…

     • xtc

      No pos**,kdaj prideš v mojo hišo kot si grozil gnide z IQ deževnika?.

     • Stereomono

      Ej a kratice tvojega vzdevka pomenijo slučajno tole: extra torturing children?

     • xtc

      Pridi in preveri,se bova igrala baseball,ti žogica marogica jaz pa odbijač.

    • Stereomono

     A celo pridevnik ste si umislili “pedofilni homo”. Upam, da si pri tem naporu niste poškodovali možganov oz, da vam ni počila tista struna v glavi, ki vam ušesa skupaj drži.

   • Stereomono

    A res? Največji otrokopikeci ste prav vi SDS-ovci z duhovniki na čelu ter cerkvijo in njenin namišljenim bogom.

  • Stereomono

   Vi ste pa po večini pedofili in incestneži. Napikovalci otrok! Sram vas bodi. Zlorabljate otroke v rani mladosti.

  • Ales

   Pedri ste desni skrajneži.

 • Stereomono

  Vi SDS-ovci ste kot tista vaza pri butalcih! A veste, to je tista vaza, ki zgoraj nima odprtine, na spodnji strani ji pa dno manjka. To ste v prenesenem pomenu vi, saj vaza brez odprtine ponazarja vašo glavo, saj v njo ne spravite nič pametnega in ker ji manjka dno, to ponazarja, da je vaše razmišljanje nižje od dna ali če vam bo lažje, vi ste nižje kot je podn!

  • xtc

   Ti ,ker ste levi tako pametni nam zaupaj kje je vaša socialistična Yuga in SZ očitno tisto kar si zapisal drži za vas.

   • Stereomono

    Lej tudi ta sistem se bo porušil. Skozi zgodovino se vse ponavlja, le, da se vrača v prenovljeni obliki. Noben sistem ni popoln in vzdržen do konca. Le kaj se bo zgodilo, ko bo med bogatimi in revnimi prevelika razlika?

    • xtc

     Kapitalizem vedno zmaga.

 • xtc

  Levičarji so v glavnem lenuhi,ki bi delili tisto kar ni njihovo.
  Če pa so po kaki logiki poslovneži,pa so trdno zvezani z državnimi posli preko politike,ko se oblast zamenja,ti poslovneži hitro propadejo.
  Socialisti sodijo na družbeni rob ,če se razlezejo uničijo vsako državo kjer jim to uspe.
  Zanimivo zgodovinsko vprašanje je kljub temu ,da je bil Adolf -čiosti socialist,je najprej v pratrore dal ravno komuniste,socialiste in anarhiste ter kriminalce-čemu taka odločitev?
  Ekonomija in socialisti?
  A ste že kdaj videli ,da opice gojijo pame ,da lahko preživijo?

 • ljubinica

  Kordis je na pocitnicah. S sabo si je vzel Lenina, ki ga pridno prebira in o tem, kaj se je novega naucil o revolucionarnih strategijah, poroca na facebooku …. En zapis bolj radikalen od drugega ….
  Vendar pa ….
  Mislim, da Kordis ni tak idiot, da bi verjel v svojo revolucijo (Mimogrede: kako je lahko clan vladajoce koalicije clovek, ki poziva k rusenju nase ustavne ureditve?).
  Kordis je zvijacni manipulator. S svojo “pravicnisko”, leninisticno retoriko piha na duso najbolj zabitim, primitivnim volilcem.
  Poglejte, kaksen intelektualni poden se navdusuje nad njegovim prevratnistvom …
  Kordis si z radikalnostjo pridobiva ta del vililnega telesa in ga hujska.
  Tako si na lahek nacin zagotavlja sedez v parlamentu in s tem lepo poslansko placo.
  Sam je izjavil, da rabi “orng placo”, ker spara za cas, ko ne bo vec poslanec …. Ve, da ljudi ne bo mogel vecno nategovati ….

 • Haloški Tunek

  Čujte, Branko Grims je bil nekoc zvest udbovec, najbrž vešc rokovanja s pištolo kalibra 7.65 mm. Grims je pokrita rihta. Tako se med seboj zmerjajo pedri, ki skrivajo svojo spolno usmerjenost. Grims je pokrita rihta druge vrste. Udbovec, ki druge obsoja, da so udbovci. Branko, Branko, tista fotka v Mladini skupaj z družino Josepha Goebbelsa je za v okvir in na steno tvoje pisarne… Kapish?

  • branči

   bil in je še vedno zate profesor! če te daje driska, drugič na RK ne vzemi več fižola, na ga poje tisti,ki ga manj napenja kot tebe!

   • Haloški Tunek

    Čuj budala, zakaj se prasci SDS-ovi postavljate na stran ustaške Hrvačke namesto na stran Slovenije??? Izdajalci ste bli in izdajalci bote ostali…domobranska gamad !!!

    • branči

     mongoloid rdečuharski! a misliš, da ta tvoja sranja kaj vplivajo na sds-ovce. če še nisi slišal za konstruktivno razmišljanje, poglej na wiki, pol se pa praš, zakaj to pri tebi ne pali!

 • Haloški Tunek

  Čujte, Branko Grims Goebbels ni bil nikoli navaden član SDS-a. Je eden od njenih najbolj gnilih in ogabnih govornikof, zanj so bili izbrisani izmišljotina, strašil je z visokimi odškodninami, kar se je izkazalo za laž, podpiral je ponarejanje dokumentof, ki se ga je šla njegova stranka, v času Pahorjeve vlade je namigoval, da ministrica uživa kokain, manipulira s številom migrantof in straši s teroristični napadi. Skratka, lažnivec par excellence !!!

  • učko

   Izbrisani so dejansko bili Kučanov produkt, da je lahko osral poštene patriote in Slovence, ki jih izganja v tujino in naseljuje svojo balkansko raso !!!!! Govno kučanovsko !!!!!!

   • Haloški Tunek

    Čuj, nemški škofje bojo po razkritju spolnih zlorab razpravljali o celibatu. Župniki bojo začeli fukat…ka pa SDS-ofci? Zakaj ne fukate?

    • Slovenec

     Oh ti ubogi revež boš sodil duhovnike. Pometi pred
     svojim pragom.

    • večni srb

     Bog tako hoče!

   • večni srb

    Če jw bila pa v Sloveniji napadena Hrvaška, svojim bo pa ja pomagal.

  • večni srb

   Geims ni nobena budala, vedel je, če se itzbisani prebijejo do Eu sodišč, bo Slovenija obsojena kot democidni drek, odškodnine pa bodo astronomske, posledice za demociden narod trajne in usodne.
   Zakaj odškodnine za državni teror in tisoče uničenih življenj niso višje, morda bodo šele narasle, z nobenim denarjem ni mogoče kupiti mladosti in zdravja.
   Saj zato se je Hitler raje poćil, nacistične mamice pa so zastrupile svoje otroke.

 • Jfh

  Kordeš bejž da te ne bo seksualni manijak Grims slikal v mednožje haha.

  • večni srb

   Odkar so hrvati v EU, bi lahko sprejeli tudi Zimbabve.

 • F.Heineman

  Bravo prvi normalen politik s koherentnim razmišljanjem katerega znanje presega bedo FDV diplomanta in ni kontaminirano z levičarsko in mirovniško navlako. Da imamo takšne politike mi vliva kanček upanja v tej kulturmarksistični, družboslovno zanikrni sredini, ki počasi in vztrajno beži v totalitarni socializem in revščino Venezuelskega tipa in se po ne vem kakšnem naključju celo nahaja v EU.

 • učko

  Grimsi jim jih je napel, ja. Budala je v opoziciji, Kordiš in ostala šmrkava golazen pa mu šči in serje na glavo, majmunu JaJotovemu !!!!!

  • branči

   ščijejo tebi na glavo, počakaj zvišanje davkov, boš videl da se te še posrali, ne samo poscali!

 • Felikss_AH

  S tem KAJ in KAKO gospod Grims pove, ima z moje strani najvišje spoštovanje znotraj SDS. Mora pa imeti želodec ko je prisiljen deliti prostor z ono Levuharsko drhaljo v parlamentu

  • slosin

   …slavček je v družbi vrabcev vedno zadnji….

 • Brutus

  Predlagam komentatorjem, da ignorirajo Haloškega tumeka. Zakaj? Zato ker s takšnim mentalnim siromakom ni mogoče izmenjavati mnenj. S takšnim butastim govedom je najbolje, da ga pustiš pri miru! Že moja stara mama je govorila, da z norci ne imej nobenega opravka! Neumnosti, ki jih ta model piše po forumih o njem povedo vse!

  • večni srb

   Ampak oporeka mu pa tusi nobeden, zgleda ni med nami npbenega pametnega domobranca in zarukanca, torej ne napada nikogar od nas.

 • Djuro Sumar

  Branko Grims je navdušil desničarske poslance in nikogar drugega. Njim pa itak ni potrebno prav veliko, da so navdušeni, malo ozmerjaš levičarje in že skačejo v zrak od veselja.

  • Aresnica

   Gospod Branko Grims je povedal tisto, kar je res.-_- KAR jE RES, JE RES
   _______________
   Lep pozdrav

   • Djuro Sumar

    Je povedal tisto, kar želiš slišati in je za tebe sveta resnica, za mene pa navadna neumnost vzeta iz konteksta.

    • tohuvabohu

     Zate je neumnost, ker si enak debil kot Kordiš in tovariši.

     • Djuro Sumar

      Zate pa resnica, ker si še večji kreten od Grimsa. On ima vsaj nekaj od svojega gobezdanja, ti pa nič.

   • večni srb

    Kaj je pa povedal, vsi so budale razen njega in seveda Janše, nič novega.

    • Aresnica

     Tisto ,kar ti imenuješ nič novega – tisto v dominantnih medijih (izjema RTVSLO3) ne prikažejo. – _ _ – razmisli ali pač.

     ____________
     Lep pozdrav

  • ZatonMesecnikov

   Spomni se Đurice, kako si skakal v zrak na Partijskih kongresih. Iz ene zmage v drugo….

 • Slovenec

  Odlično, da je Grims neproduktivne in socialistično vzgojene mladince vsaj
  malo poučil kaj je pomembno za zagon
  gospodarstva.

 • Aresnica

  Poglejte, kako jih je poslanec Grims napel “smrkavcu” Kordišu in levičarje podučil o osnovnih pojmih ekonomije

  Sem pogledal VIDEO – odličen govor gospoda mag.Branko Grimsa. _ Bi ga že lahko označil za Veliko SLOVENSKO srce. – gospod Branko Grims – ČESTITKE.
  _______________
  Lep pozdrav

  P.s.: Sem pregledal in nisem opazil, da bi ta VIDEO predvajali na RTV(ki ga plačujem tudi JAZ) , POP TV -_- oziroma tovarišijskih-dominantnih medijih- ti mediji so podporniki SLO mafijsko tajkunskega OMREŽJA.

  • Občasni Komentator

   če bi redno spremljal RTVSLO3 bi lahko govor videl v živo in v večkratnih ponovitvah. To pa je tudi edini TV, ki ga plačuješ, a ne? Drugače ti toplo odsvetujem poseganja po stalnem spremljanju programa iz parlamenta, ker boš moral k zdravniku po par pomirjeval, da preživiš ves program.

   • Aresnica

    Gospod Občasni Komentator-Se strinjam- ne glede, da večkrat gledam RTVSLO3-sem ga zgrešil.-_- Glede na to, da imam ogromno dela čez dan in , da lahko zvečer lahko kaj pogledam in seveda kaj komentiram……………………………………………………………………..
    ______________
    Lep pozdrav

    • Občasni Komentator

     temu služi funkcija poglej nazaj….prevrtiš in hitro najdeš

     • Aresnica

      Res je – – sem ti pa že v prejšnjem postu odgovoril. – mislim, da nisi slab človek- ne glede, da podpiraš -vede ali nevede – SLOmafiskotajkunsko OMREŽJE.
      __________
      Lep pozdrav

  • večni srb

   Veloko srce je danes poceni, prazne buče so prblem, kar še ni razžrl možganožder.

   • Aresnica

    Kakor koli obračaš – gospod Branko Grims je velik človek (skrajšano) za rešitev SLOVENIJE.
    __________________
    Lep pozdrav

 • Občasni Komentator

  Zdej mi je žal, da sem karkoli komentiral, ko berem raven razprave. Samo pedri, lezbijke, pedofili in vsa možna druga sranja. nobenih argumentov. Samo sovraštvo. Globoko. Primitivno. Levi&desno. Grozno. Prav nobene razlike ni slovensko levico in slovensko desnico. Enak gnoj. Žal.

  • xtc

   Jep!
   Res si levi gnoj pravilno ugotavljaš.

   • Občasni Komentator

    torej levi in gnoj….jst sem mislil, da bom vsaj peder….razočaran sem

    • xtc

     Še to e zmorete več.

  • šmentanamuha

   Saj sploh nisi ničesar komentiral, Pokaži svoj nivo in komentiraj, da se kaj naučimo od tebe, ne sam neki z gofljo otresat, bizgec.

   • Občasni Komentator

    itak, da sem, sam ti ne najdeš tega, ker si butl

    • maksimalno

     Se bojim, da ti pa le nisi občasni butelj, se bolj nagibam k temu da si večnočasni. Pa lep dan v tvoji temi.

     • Občasni Komentator

      sonce tvojega veleuma me je povsem oslepelo….tako si pameten, poln modrosti, pošten, izžarevaš eno čudovito energijo..hvala ti…maksimalno ti hvala

 • šmentanamuha

  Grims mi je vedno bolj všeč. Tole je odlično povedal, politično nekorektno in tako je prav. Bebasti levičarji seveda ne dojemajo povedanega, ampak temu se ne čudim več. Negativna kadrovska selekcija jim je skozi desetletja znižala inteligenčni kvocient in zdaj smo tu, ujetniki agresivne levičarske politike. Ker samo tako jim uspeva priti in obdržati oblast. Njihovi liderji sicer niso tako zabiti, kot njihovi podporniki, vendar ves čas delujejo v senci in predvsem so zaradi svojega psihopatskega značaja, odlični manipulatorji. To jim uspeva samo pri duhovno speči, neprebujeni masi, ki je zdresirana, da laja na ukaz. Najlepše se to vidi prav pri novinarjih na javni RTV hiši. Dokler kot posamezniki ne bomo hoteli prevzemati odgovornosti za to, kar se nam dogaja v življenju, bo tako. Vedno bo kriv recimo Janša.

 • Tetka iz ozadija

  Kako kaj izdajalci, večkrat sem zapisal, ko boste imeli priložnost boste ponovno izdali svojo domovino.

  • xtc

   Kot stejo levi z prisluhi v o zalivu ,a ne?

   • Tetka iz ozadija

    Plenkovič že dobro ve zakaj si je želel, da bi bil Janša premijer

    • ZatonMesecnikov

     Dva desničarja se bosta že zmenila. Levičar bo pa skuril milijone davkoplačevalskega denarja, pa nagrajeval tiste, ki so reketirali Arbitražo (sekolec pa una pupika). Pa na koncu, ka ga Juncker nabije, cvili o krivici pa izdajalcih…

     bedak.

    • xtc

     A zato je torej Juncker zbrcal vašega Posvojenega Bosančka,Trump pa pahorjas.

    • Jernej Ferenc

     Ja vprasaj Cerarja in Erjavca ondva sta vasa in vse zavozla pa tudi Zidana lahko vprasas od kje je znamka Merlot govno izdajalsko jih podpiras hah ti si taka mala svinja dvolicna ane

  • ZatonMesecnikov

   kaj pa naj drugega, če nas silite v Severnokorejsko naročje….Tako kot 41tega…

   • Tetka iz ozadija

    Saj vemo, kaj se zgodi z izdajalci.

    • ZatonMesecnikov

     V Sloveniji ja, drugje pa ne vemo. te pa vabim, da me prideš Likvidirat, če si to mislil. Lahko še tri pripelješ s seboj. To priliko ti dam,.

     • Tetka iz ozadija

      V vsej zgodovini vojskovanja so generali potrebovali izdajalce in v vsej zgodovini vojskovanja so z prezirom gledali nanje in v vsej zgodovini vojskovanja so izdajalci takratko potegnili.

     • david23

      Ta trditev, da so generali potrebovali v vojnah izdajalce pa je malček nelogična! V nekih drugih vojnah pa smo imeli tudi nekega notranjega sovražnika, ne? Aja, pa nekdo je tudi uzurpiral pravico do oboroženega upora proti okupatorju v II. svetovni vojni (to sicer res, da ni izdaja, ampak uzurpirati to pravico – uf, hudo).

     • Jernej Ferenc

      Zato so z prezirom gledali zavezniki STALINA,TITOJA,HONIKERJA…

     • ZatonMesecnikov

      Daj tisto znano levičarsko zgodbico o Antoniusu in njegovem odnosu do izdajalcev. Ha, ha, ne more neka samooklicana narodna oblast proglasiti drugo polovico ljudstva za izdajalce. Kje pa si še to videl. Samo komunist je sposoben česa takšnega.

  • Zgornji

   KAJ SI ZDAJ TI TETKA, ALI TETKON IZ OZADJA ??? KER NEKAM PRECEJ SUMLJIVO PIŠEŠ GLEDE NA VRSTO SPOLA V VZDEVKU !!! ! !!! ŠE EN LEVUHARSKI HINAVEC OZIROMA HINAVKA ??

  • Jernej Ferenc

   Nisce ni bolj izdal domovine kot vi boljseviki dokaz je v Nemciji podpisan od MOLOTOVA in RIBBENTROPA v ste bolezen tega sveta kera je terjala miljone zivljenj postenih delovnih ljudi izdajalci zafukani

 • Tetka iz ozadija

  SDS stranka BO podprla Hrvaško za vstop v Šengen in evroobmočje, ker izdajalci ostanejo izdajalci. Kakšna pa je usoda izdajalcev pa vemo skozi nekaj tisočletno zgodovino (in prakso)

  • xtc

   Jep!
   ZaPRAVILI SO NAM KOROŠKO,DEL ŠTAJERSKE,BENEČIJO IN REZIJO NATO PA ŠE ISTRO-TOREJ SE POZNATE A, NE?

   • Tetka iz ozadija

    Mi smo tukaj, da vam vladmo.

    • ZatonMesecnikov

     komunisti? Čas se vam izteka. Obresti je že 1,7 milijarde letno….Lani še 1,2 milijarde.

     • xtc

      Na koncu pa bo govori ———————– namazan z lojem ,da bo šlo bolj gladko zadeva skozi.Tako se vedno konča ta zgodba.

     • Zgornji

      NO, EVO !!! ! !!!

    • Zgornji

     TAKO KOT VLADATE, JE PRECEJ BOLJE DA SPLOH NE VLADATE, KAJTI PREVEČ ŠKODE IMAMO STORJENE Z VAŠIMI BOLANIMI VLADANJI !!! ! !!!

  • ZatonMesecnikov

   levičar ima na koncu samo enega prijatelja, ker je skregan z vsemi sosedi. Komunistično Internacionalo in njenega dediča Putina…. Kot leta 1941.

   • Jernej Ferenc

    Putin se posci po komunistih je jebal jeza pod Honikeron v DDRju

    • ZatonMesecnikov

     Vseeno je bilo malo drugače Jernej. Putin je bil samo KGB uslužbenec v Vzhodni nemčiji. Z Honeckerjem ni imel nič.

  • macon

   Izdajalci domovine ste kvečjemu levičarji, saj ste brez domoljubja in samo lažete in kradete.

   • ĐĐ Style

    Naš levičarski premierni zapornik kot možakar, ki ga je desnica želela na istem mestu.

    • macon

     Na dolgo in široko smo obdelali, zakaj je bil JJ v zaporu oziroma za nič. Ti si totalitarec Stalinove, Hitlerjeve in Brozove šole, zaničuješ žrtve vašega kriminalnega režima. Konformistično ščene, ki se plaziš pred denarjem in pozicijami. Človeška ničla si.

 • Tetka iz ozadija

  Saj veste kaj sledi izdajalcem

  • Den456

   Vemo, vemo in občutili boste levuharji izdajalski jugonostalgični.

  • xtc

   Torej se že pripravljaš na sodbo,kolikor razumem?

  • Jernej Ferenc

   Jaz nevem ce si upas mi demonstriraj pa da vidimo vi boljseviki ste samo z jezikom mocni in orozjem v roki goloroki ste pa navadne picketine

 • xtc

  Danes pride znanec in me pobara zanimivo vprašanje.
  “Kakšna je razlika med SLO levakom in opico”?
  “Ne vem mu odgovorim.”
  “Ne veš ?”
  Pravi.
  “Ne” mu odvrnem.
  “ko obriješ opico nobene”.

  • Tetka iz ozadija

   Ampak mi vladamo vam in ne vi nam. Tako, da boš plesal tako kot bomo mi špilali

   • xtc

    Vi ne vladate nikomur več vsi vas brcajo od ZDA,EU in še koga,kmalu boste le še predpražnik za brisanje nog-če.

   • Franc Vidrih

    Nič ne boste špilali, vaši inštrumenti so čisto razglašeni in raztrgani. Mi plešemo samo na čiste slovenske viže, na trubaće na plešemo in ji tudi ne poslušamo. Povabite Jankovića in njegove, njegovim vaše viže bolj pašejo, nekaj njegovih imate celo v parlamentu.

   • Zgornji

    TAKO KOT VLADATE , JE BOLJE DA NE VLADATE , KER IMAMO SAMO IZGUBO Z VAMI !!! ! !!! ŠE BOLJE PA JE, DA VAS SPLOOOH NI NA PLANETU, KER JE ŠE NAJMANJ ŠKODE OD VAS !!! ! !!!

   • Jernej Ferenc

    Heh pa ti nevidis da vi nevladate pokazi in povej kaj ste dosegli v 23letih vase vladavine ti nimas pojma

 • Krtača 20

  Odkar smo gospodarstvo rešval s socialnim denarjem, se lahko grimsihamsi sam skrije s svojimi nebulozami. Naslednjič ga ne bomo…..

  • xtc

   Nimate reševati kaj vse ste zapravilu od SFRJ,Postonjske jame itd,nimap kaj reševat klošar.

  • Jernej Ferenc

   Ti si fukjena z cim si resevala mene in ostale ti budalo zahojeno vzeli ste 39 miljard kredita od tega je gospodarstvo doblo slabo milijardo 38 milijard ste si pa levuhi boljsevisticni razdelili dobesedno neve nihce kam so zginile te milijarde govno smrdljivo vi ste mojo familijo zapufali za 21500e po glavi a moji otroci se niti kaj denar je pa so zaradi vas ze dolzni drzavi levaki samo vojne si nezelite ker bom lastno rocno vsaj 4 komade od vas z golimi rokami zadrgna prej kot bom sam hin

 • RATATA

  Super domoljubna in državotvorna reklama N24TV:
  “”!!USTANAVLJANJE PODJETIJ V BOSNI ….. OPTIMIZACIJA…..!!””
  snezic.ba
  Đes ba jarane? Ša ima?

  • Stajerka

   kaj bi jih mogli odpret v Srbiji??….mogoče po sledeh Jurčka??

   • RATATA

    Jaz imam firme doma. A naj bežim ven ali naj DOM popravim(?) te jast zaj fprašam?

   • RATATA

    Zakaj jih pa busanci u Sloveniji odpirajo??

  • xtc

   Bolje to kot tebe gnoj reditr.

   • RATATA

    Jaz se sam redim kolkr mi paše idiot prfukjen nagraužn!!

    • xtc

     Spizdi peder levi klošarski.

     • RATATA

      Še v mladosti nisem bil levi, kaj šele zdaj, ko sem ornk h pameti pršu!!

     • xtc

      A ONI ,KI TI JO JE V DSRISKI V ŠKOLJKO ODNESLO?.

     • RATATA

      Kuga je pa tebe sfukal jebemomatr? A se ti je zrolal? Kaj me pa napadaš in od kod teb ideja da sem jast lewuhar bimbo?
      A si šou med kretene?

     • cosmosjasnovidec

      Ni šel ampak je tam bil že odkar se je skotil.
      Morebitna posledica spolnih zlorab katere je doživel z strani svoja dva zarukana pedofilska starša,ko ga je njegov stari porival v rit njegova mati oziroma ena izmed največjih kurvetin ga je pa silila,da jo je nabijal ter ji delal froce za katere so vlekli socialno pomoč ter otroške dodatke.
      Z takimi gnoji ni smiselna razprava,ker ničvredni podganarski paraziti.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • RATATA

      Spet maš prav doktor!

     • Ana Job

      Zato te napada ker ne odobravaš kriminalca snežkovića in zavohal je da ne podpiraš ustaške hrvaške ter ti smrdi Bosna. Ljubček dragi, če še nisi opazil smo resnični domoljubi na tem portalu ogrožena vrsta in nas je za vzorec. Ta dežela slovenska je postala antislovenska do konca!

     • Svele

      Vzorec dreka .pejte na obisk svojcem v hudo jamo hahhaha

     • Ana Job

      Zate gospod k daje odlične plače zaposlenim + regrese + 13. plačo, medtem, ko ti kradeš bogu čas in denar.

     • cosmosjasnovidec

      Ti nisem ukazal,da zapri gobec in se poberi psihopat kozjejebski?
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

    • Ana Job

     A ne vidiš, da je primalan tukaj od jutra do večera in je v breme državi?

     • Jernej Ferenc

      V breme drzavi in nam drzavljanom ste levuhi in muslici pa doben drugi niti upokojenci niti socijalno ogrozeni ne samo vi govnari

     • Ana Job

      Potem govoriš sam za sebe, jaz take živim, ki ne delate in plačujem davke.

     • Jernej Ferenc

      Ti si pravi parazit koga ti levuharska us zivis vi bolseviki se nikoli niste delali samo kradete postenemu narodu govno smrdljivo podpiras JANKOVICE,ZIDANE,CERARA,ALENKO pokradli so tricetrt drzave oprali 500milijard v NLB povej eno stvar v zadnjih 23 letih vladanja levih gnid ki so jo storili za drzavljane in drzavo samo 1stvar govno bolsevisticno morilsko mater ti jeben nesnaga ti bos mene zivela vi ste zalitev za clovesko raso levuhe smrdlivi Hitlerovi ritolizniki izdajalci Slovenskega naroda

     • Ana Job

      Govno umazano, leno in rdečuharsko! Sram naj bo tvojo komunistično mati, da je rodila podpornika kurćanovega legla. Tvoja vrsta spada med antislovence in zaradi tebi podobnih imamo na oblasti komuniste že 72 let. Ne ogovarjaj me več smrduh rdeči, ogabni podpornik rdeče golazni!

   • Ana Job

    Očitno tebe vleče v Bosno. In taki sebe imenujete domoljubi! Hahaha

    • Jernej Ferenc

     Budala ne svetujejo nam kriminalci ampak nas kriminalci silijo v to da treba firme seliti v tujino in ti si med temi kriminalci saj si jih volila keri vreco drzi in kdor vanjo daje sta oba lopova in vi boljseviki ste lopovi oz hijene kere si se med sabo kradete

     • Ana Job

      Hahaha nasmejal si me. Snežković je kriminalec. Pejt v Bosno med svoje pa bo mir. Naša država je antislovenska tako pa je stanje, kot je. Esds pa še reklamo dela za Bosno…. Marš!

     • Svele

      Lajdra slovenska Ana. Nima strank hahhahahah vsi hlapci pedofili rajennatepavate otroke kot pa slovenske lajdre hahhahaha

     • Ana Job

      Nismo vse kot tvoja zahojena muslimanska mati.

     • Svele

      kVA te noben noče niti povohat kaj pa šele starkolo da bi nasloni nate

     • Ana Job

      Buzi zabit, brigaj se zase.

     • Svele

      Raje bizi kot poscano smrdljivo pizdo kot si ti

   • cosmosjasnovidec

    Gnoja čefutarska sta tebe spocala skupaj pederski naskakovalec koz in ovc v rit.
    Da te ni sram ritopikec buzerantski.Ne samo,da si sramota v Sloveniji ampak se te sramujejo celo tvoji čobanski znanci.
    Marš driska čobanska.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

  • Ana Job

   Katastrofa! Prekleti Bosanc kaj si upa??? Maaaaarš! Bosanc še nikoli ni bil domoljub. Le kaj delajo na tem portalu taki odurni članki!!!

   • Svele

    Mladi hlapci opuščajo vectisocletno pedofilno incestno folkloro hlapcev postajajo homoseksualci hahhajahha

    • Ana Job

     Malo veliko govoriš o pedofiliji, očitno si pedofil. Kdor veliko govori o tem se izda sam kaj je.

     • Svele

      Hahahhaha smrt Sloveniji in hlapcem amen prasica pedofilska

     • Ana Job

      Buzi še kar lajaš kuzlica mala?

 • Zgornji

  PA SVETOVNO VRHUNSKA SLOVENSKA ZNAMKA BALDER SE NAM JE TUDI PRODAL !!! ! !!!

 • djoka bolime

  Laže. Zavestno, seveda. Ni pa to dokazljivo, ker mlati prazno slamo.

  • macon

   Višji davki od sosedov nam bodo sigurno prinesli napredek in razvoj, to je pa ja že stokrat v praksi potrjeno. Najbolje, da davke damo kar na 100% obdavčenje, da bo izplen največji.

   • Zgornji

    JA, AMPAK TAKIM ĐOKOTOM KI JIH VEDNO NEKAJ BOLI , TO ŠE DOOOOOLGO NE BO JASNO , KER SO PREZLOBNI IN IZ ZLOBE PREZABITI !!! ! !!!

   • Jernej Ferenc

    Samo ne za dolgo kot je Grims povedal pod takimi pogoji hitro zmanjka. Kapitala pol so pa boni za gorivo in prazne police v trgovinah na vrsti kot za casa YU

  • Zgornji

   PRAZNO SLAMO IMAŠ TI V SVOJI BUČI , ZATO PA NE ZASTOP’Š O ČEM GOVORI !!! ! !!!

  • šmentanamuha

   Toliko razumevanja pač premore tvoje levičarska betica in to nikogar ne preseneča. Devolucija levičarjev je več kot očitna.

   • djoka bolime

    Ti šment, kakšen nesporazum, Šmentanamuha. Nisem repliciral ampak sem komentiral.

    Preberi članek (… Zdaj ali je popoln bedak pa nima pojma, o čem govori, drugo pa je, da zavestno laže in torej hujska, to pa je kaznivo dejanje, pa se odločite sami….)
    Grims tako govori o kordisu, nekje tam na sredini odličnega članka.

    p.s.
    – preberi članek
    – bodi kul

 • xtc

  Trump je ustoličil sodnika,AFD dohiteva Merckelco,Macron propada,SLO levaki pa upajo na nek uspeh?
  JA DESNICE-pa DEFINITIVNO.

  • garfi

   super

 • garfi

  smrkavec je levi fašist v vladi
  njihov cilj je izgon visoko tehnoloških podjetij in
  uvoz nizko izobraženega delavskega razreda, tudi musliĆev iz bosne
  torej zamenjava prebivalstva za večno oblast

  • Beličič

   Včasih RATA.TAkoj pa ne.

  • Beličič

   Včasih RATA.TAkoj pa ne.

 • Beličič

  Branko, kot “Sam doma(1990)”, za sleherni Božič.Vesel Božič in Srečno Novo leto.

 • cosmosjasnovidec

  Hahahaha.
  Res je.Bravo Grims tako se govori.Prekleto svinjo kravojebca “kordiša” bi se pa moralo javno obesiti.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Ana Job

   Tako se govori!!!

   • Svele

    Reče prostitut Jakob retardiranem bratu črtu ti pa fukas bolje kot Janez crtojebec vem to mi je že mama lajdra Urša povedala hahahhaha

    • KAPIBARA

     hahahahah..

 • lajnaa

  Za učni razvoj učenca je najpomembnejši dober učitelj.

  [ Moša Pijade na prvem zasedanju Avnoja v Bihać u leta 1942 ]

  “Pomembno je ustvariti toliko brezdomcev, da bodo ti predstavljali večino v državi. Iz tega moramo izhajati. Nemci nas sicer ne bodo našli, ampak bodo iz maščevanja požgali vasi. Vaščane, ki bodo ostali brez strehe nad glavo, bomo dobili na svojo stran in postali “gospodarji situacije”. Tisti, ki nimajo hiše, zemlje in živine, se nam bodo kmalu pridružili sami. Težje bo tistim, ki imajo svojo posest. Njih bomo povezali z različnimi predavanji, gledališkimi predstavami in drugo propagando. Tako bomo sčasoma prišli do vseh pokrajin. Kmet, ki ima hišo in zemljo, delavec, ki prejema plačo in si lahko privošči kruh – to nam nič ne pomeni. Iz njih moramo narediti brezdomce. Samo nesrečniki postanejo komunisti, zato moramo ustvariti nesrečo, ljudi spraviti v obup. Mi smo smrtni sovražniki vsakega blagostanja, miru in reda.”

  • Beličič

   Počakajmo na Nemce,da nam naredijo plan dela.Pomembno je, da smo vedno na razpolago.Nemci so dobri plačniki,zato naj bodo žito in mesnine skrbno izbrane.Doma govorite čim več Nemško,saj vaja dela mojstra.Če opazite da soseda več dni ni na plano,to čimprej sporočite svojemu nadrejenemu.Ko bo Hitler videl,da smo dovolj resni ,bo nekatere med nami postavil v ospredje.Kdor se bo upiral bo požgan.

   • Cmerko

    Sicer pa pojdi v jugo ali rusijo.
    Oni zivijo v raju.

    • Goran Hvala

     a ne na magarsko?

     • pupa

      Od Madžarov bi se Slovenija lahko veliko naučila, tudi kako onemogočiti rdečo golazen, ki se zajeda v družbo hujše kot AMBROZIJA.

  • šmentanamuha

   Če je to resnična izjava Moše Pijade, potem smo lahko resnično zgroženi.

 • Darth Vader

  bravo grims, ti si legenda….kar tako naprej in razgalil boš levico kot trop idiotov, ki se gredo politiko

 • Goran Hvala

  sej bi mu se verjel tisto glede levicarjev in denarja ce nebi imela amerika kot najjaci gospodarstvenik takega bufa da ga se po razpadu zemlje ne bodo pokril pa ce od danes naprej sam se delajo pa nic vec ne zapravijo. :-)…pa tak gospodarstveno poskusat biznis dokler ti ne uspe kot trump.. ko so ga zalagal z miljoncki ki jih je zafural. . enkrat pa ni hudic da ti ne uspe. … :-) .. jaz bi tud bil zasvican full pa cel zivcen z 100 nakradenimi miljoni v zepu.. :-). ga ni rudarja ki bi bol zasvican hodil iz rudnika…ker rudarji nic ne delajo.. vidis ze po tem ker nic nimajo. . pa se po vecini so levaki. je tako. . :-)

  • Marijan Tončić

   Si se zgubil? Trump ravnokar dela red tiskanja $ ker cel svet hoce izvazat v ZDA in noce uvazati iz nje razen prvih deset izdelkov, ki jih takoj razstavijo na prafaktorje ter zacnejo kopirati. In celo te kopije bi hoteli izvazati spet v ZDA??

   • Goran Hvala

    le kaj bi vesolje brez amerikancev…:-)..verjetn niti nebi obstajalo. . :-)

 • Cmerko

  Samo še malo da se zaprejo Eu in Zda pipice.
  Bo spet balkansko klanje.

 • komar marko

  No da MESEČNIKI LAŽEJO so žedokazali. Tistipa ki laže, ta tdudi praviloma krade. In beseda NACIONALIZACIJA se ni slućajno zapisala. Le kakobodo drugače živeli rdečuhi in mesečnikičene od kapitalistov!

 • ježodež

  BRAVO Branko Grims !!!
  To tvojo RAZLAGO bi MORALI posnet in jo predvajat pred VSAKO SEJO DRŽAVNEGA ZBORA, ker ta Meščeva mularija misli, da je pojedla že vso pamet tega sveta pa ne razume OSNOV EKONOMIJE.
  Kot, da niso nikol prišli niti do vrat osemletne šole.
  Pa to mora razumet vsak butalc. Ti trčeni mulci bi pa samo zapravljal pa tuj denar mešal, ker še ničesar niso izkusli v življenju.
  Ti mulci zihr mislijo, da je krava lila barve – presneto, kdo to mularijo voli, da so potem z njimi v DZ
  samo težave, ko takšne neumnosti ven mečejo, ki ogrožajo VITALNI DEL DRŽAVE, kar DOBRO GOSPODARSTVO zagotovo JE.

  • Goran Hvala

   o ekonomiji model ki cel lajf zere davkoplacevalski denar. dela da se kar kadi….vsaj ene 5 podjetij pod sabo… zgleda da ga jezi da so se se mladi nalezl delovne vneme starejsih poslancev… :-)… sami garaci.

  • Gavtroža

   Ta mularija ki sedaj nam vlada , je rezultat naše Slovenske neumnosti , oziroma butlnov,

 • rabbit

  Dragi novinarji spletnega portala Nova 24 ur in Škandal 24 prosim vas, da raziščete najnovejše govorice, ki krožijo po Železnikih in širši okolici, a naj bi oče Luka Mesca le temu za vedno prepovedal vstop v domačo hišo in ga nagnal od doma.

  • žogica

   Raziskovalno novinarstvo imajo na Novi24 izredno na nivoju, tako, da v kratkem lahko pričakuješ, da ti servirajo svojo poglobljeno “resnico” teh govoric!

   • ĐĐ Style

    Verjetno bodo odkrili, da je Luka Mesec bil partizanski komadant v Dražgoški bitki. Vse kar Nora24 napiše morate verjeti. Mediski imperij Nova odraža misli velikega vodje in komisarja. Kdor ni za njega ni za Slovenijo. Mediski imperij Nova24 tudi ko laže govori resnico. Mediski imperij Nova24 je napredna slovenska-domoljubna mediska hiša v Madžarski lasti – PARADOX

    p.s. Vse podobnosti z poskuson uvedbe diktature in pranja možganov so zgolj naključne. Vse kar prištinski doktor izgovori je za vas sveto PIKA

    • žogica

     Edina in sveta resnica, samo na Novi24!!!!!!! Težko je verjeti, kako so te ovce omejene!

     • ĐĐ Style

      Nekaterim novice, nekaterim zabava. Le nakateri strani sem jaz?

     • žogica

      Tudi jaz sem na tisti strani, kot ti, hihihiiiiiii!

     • ĐĐ Style

      Midva že veva

   • Vasernap

    Za razliko od kulturmarksističnega modrovanja na FDV (ki bi naj predstavljala neko fakulteto) vzgojenih raziskovalnih komi-novinarjoidov, z privzgojenim občutkom da vedo vse (marksisti o vsem celo o strokovnih temah vedo vse, dokaz Kim Il Sung je bil čisti genij in je svetoval celo fizikom…) svsekakor bolje.

   • ježodež

    No pa si enkrat le spacala skupaj en pozitivni komentar.

    • žogica

     No, no ježek, jaz sem vedno pozitivna, ne znaš brati?

   • pupa

    Sama ne obiskujem, za mene neprebavnih spletov, le zakaj vas je tukaj cela četa, samo z namenom diskreditacije tako piscev kot kometatorjev, ki vam ne ustrezajo in bolj kot penite bolj postaja ta splet zanimiv in bran. Le tako naprej NOVA24TV vam je TRN V PETI.

    • večni srb

     Mi smo avatgarda slovenskega pluralizma, debatiramo na sami meji vzdržnosti in dobrega okusa, smo tako rekoč pionirji,ki raziskujejo neznana prostranstva in skušajo vzpostaviti stike z domorodci.

     • pupa

      Prištevaš v skupino MI tudi gnoj kot je svele?

    • žogica

     Ravno zato smo tukaj, da vam pomagamo peniti se! Toliko si pa že brihtna pupa, da bi to lahko razumela!

     • Schemva Miro

      Tu ste zato,ker pri vaših medijih ni svobode govora.

     • žogica

      Če je zate svoboda govora širjenje sovraštva, ustrahovanje, žaljenje, laganje, potvarjanje, ……………, ni čudno, da imate tako greznico tu gor.

     • Schemva Miro

      To kar si napisal,počnete ravno vi levičarji,pozabil si še krajo in goljufanje,uničevanje državnega premoženja in to že več kot 70 let.

     • žogica

      To se ti je sanjalo, ali ti je nekdo opral možgane!

  • totex39

   Vse je lahko resnično, kajti naj bi bilo rečeno, da so starši zelo verni.

 • plavi-mil

  Bravo g. Grims, tem smrkavcem bi bilo treba trajno PREPOVEDATI sodelovanje v politiki in nihovo stranko.

 • Miccy

  Čeprav v praksi se gromoglasni govorci SDS ne držijo svojih levit. Znan je denimo primer iz Kranja, kjer je SDS tudi s pomočjo mag. Grimsa kot vidnega člana SDS paktirala z dokaj nenavadnimi partnerji, denimo Mohorjem Bogatajem in še kdo bi se našel na tem seznamu nenavadnih povezav SDS na lokalnem nivoju. Zanimivo branje tole o Avstriji in Madžarskem, pa naj povedo še, kako je v času SDS paktiranja s posameznimi župani propadel Kranj.Koliko delovnih mest je bilo tedaj ustvarjenih, katere vlagatelje je ta gromoglasni modrec uspel pripeljati na Gorenjsko?

  Le čevlje sodi naj kopitar, je zapisal Prešeren. Odgovori bodo vsekakor v smeri, da se bo ogabno pljuvalo po meni ali v najboljšem primeru, kako so za vse krivi levičarji.

  • Goran Hvala

   ja cak mal. sej si na fanaticnem janseviskem portalu. kaj pa drugega pricakujes….:-)…zanimivo mi je to da kakrsen car je jansa in kolk je oh in sploh pa ga se zmeri 3/4 folka ne prebavlja. . le zakaj ce je tak care. ? :-)

   • Miccy

    Kot desno usmerjena volivka sem pričakovala mnogo več in bolje. Zdaj se mi vse bolj dozdeva. da za zmerne in konzervativne ljudi ni več prostora na t. i. desnici. Kot kaže je potrebno zgolj oboževati vodjo, pljuvati, blatiti, pisariti svinjarije in nositi značko s črnim panterjem. SDS v imenu desnice izgublja zmerno konzervativno volilno telo tudi s takimi izpadi, ki jih je ta portal poln.

    • pupa

     Saj ni samo SDS na takoimenovani desnici. Zanemari SDS in njihovega predsednika pa si izberi TONINA, novega starega Podobnika, Jelinčiča. Imaš izbire koliko hočeš. Najslabša izbira je neudeležba na volitvah.

     • Miccy

      NSi ne bi volila zaradi odnosa do kreditojemalcev s CHF klavzulo. Za Jelinčiča ne bi volila, saj je dokaj čudno, da en dan podpiraš leve, drugi dan desne (kar SDS tudi ni motilo in so ga častili na oni svoji veselici). Zakaj bi bila SLS s Podobnikom konzervativna stranka, mi ni jasno.

      A veš, pri nas je kot konzervativnost mišljeno to, da si glasno kakor proti abortusu in kakor hodiš v prve vrste pri maši v stolnici, javno prisegaš na boga in tako to. O konzervativnih vrednotah, kje šele ekonomski doktrini, nimajo te stranke pojma. Če bi imeli, ne bi SDS paktirala v Kranju z marsikom za en podžupanski stolček.

     • pupa

      Sama sem bila na tem taboru kot nečlanica vendar povabljena. Videla sem ta prizor in po pravici povem, da me to prav nič ni motilo. Ko se sama veselim v svoji hiši me nič ne moti, če se mimoidoči ustavi morda tudi prisede in nazdravi veselici v MOJI HIŠI.

     • Miccy

      Saj mene tudi ne moti, niti nisem šla na tabor, niti na naslednjega ne nameravam iti.

     • večni srb

      Kakšna izbira je to, če pa slovenci nismo taki. Levičarje je povezal poskus patetičen opravičevanja nacizma, na desnici lahko voliš pa edino versko ločino, gospodarje slovenske zemlje ali pa njihove retardirane hlapce, ki jih neprestano šuhtajao na komuniste.
      Nobene izbire ni, vsi so skupaj, to je samo šov, njim je fino. Ko nas bo v stranki nevolilcev več kot polovica, ne rabimo nikogar več in mogoče lahko ustvarimo nekaj pristnega in normalnega, nenazadnje Slovenskega.

     • pupa

      Pa zakaj ne ustanovite stranko nevolilcev imate zagotovljeno večino.

     • večni srb

      Tega pa tudi jaz ne razumem, najprej se mora dovolj slovencev zavedati, da niso sami.

     • Miccy

      Dobra ideja!

     • Miccy

      Vse bolj se bojim, da imaš prav in da ni izbire.

  • ježodež

   No, vidiš Micka, vse veš, kaj delaš narobe in ne moreš dati jeziku mir.
   Te srbi, kaj ? Močno srbi !

   • MižekFiga

    Samo opazka: Na njivi pravi mama:”Srbi” (grejo), hči:”mene tudi” !!!

    • Miccy

     Samo opazka – Vse bolj se pa govori, da je ravno Kranj značilen primer delovanja SDS. Pakt z vsakim za oblast in mimo vseh načel. Kmalu bodo lokalne volitve in se bo videlo, kdo je novi gospodar SDS na Gorenjskem. Bo to spet Mohor ali kdo drug?

     Skratka, dokler se berejo levite in pljuva po drugih, denimo po sogovornikih na tem portalu, vam gre dobro. Ko je treba kaj storiti… Na, saj se lahko vsakdo prepriča, kako deluje SDS v Kranju!

     • pupa

      Kaj naj ti odgovorim pol pa voli LEVICO, če ti tako bolj ustreza zase vem, da bom šla vedno na volitve leve pa bi volila samo v slučaju, da bi bila pijana, kar v življenju se mi še ni zgodilo.

     • Miccy

      Kako naj volim levico, če sem desno usmerjena volivka?

      Se pa bojim, da bo marsikateri konzervativno usmerjen volilec začel voliti magari Levico zavoljo strahu. Po tem, kar se dogaja ravno na Nova24TV, se marsikdo zamisli nad t.i. desnico. Jih smemo voliti in izvoliti to, kar se več kot očitno vidi na Nova24TV? Sploh pa, voliš denimo SDS, po volitvah ti pa na lokalnem nivoju v Kranju za podžupansko mesto spaktirajo z osebami, po katerih sicer glasno pljuvajo…

     • janez cepec

      pa a ti še ni jasn, de so SDS -ovci navadne pizde, z velikim luzerjem na čelu, paktiral bi s hudičem, udbšem al kriminalcem (Padalc) sam de pridejo na ablasno ja, gliha ukup štriha, smo djal učast.

     • Miccy

      Bila sem presenečena, ko sem izvedela to glede paktiranja v Kranju. Ne bi si mogla misliti, da je to mogoče…

     • janez cepec

      ni sam u Kranu tko, kjer kol so korist, tam so koritarji, pa nivažn kere barve so. usi so isti, komunisti, janšisti………

     • Miccy

      V Kranju je to zelo izrazito. Tukaj berem, kako je “napel” in “podučil” domnevnega “smrkavca”. Na lokalnem nivoju v Kranju pa SDS ravna drugače, hudo drugače.

  • MižekFiga

   Levičarji, sočni (socialni, straniščni) demokrati, partijci, samo komunisti ne! SPREMEMBA IMENA POMENI samo PRAVNO nekaj drugega, kakor nič krivega. Ni dokazov, da ste karkoli dobrega naredili za Slovenijo in Slovence. NI DOKAZOV !!! Samo ZASE ste silno dobičkonosni. Banke in pranje denarja Vas najbolj slabšalno krasijo. FUJ! in niste narodno zavedni !!!

 • ĐĐ Style

  Ne mislim provocirat. Imam samo dva vprašanja..
  Ker vemo, da se je SDS postavil na Hrvaško stran me zanima v katerem jeziku od sedaj naprej pišemo na tem portalu?
  Drugo vprašanje, ali kljub temu , da ne maram Thompsona, ali ga moram obvezno poslušat?

  • Beličič

   Ni nujno,ampak zveni odlično. https://www.youtube.com/watch?v=gs3kTP0vGqs

  • večni srb

   Če se ne motim, je hrvate podprl Pahor, sledila mu je cela komunistična naveza, sicer pa imaš prav, kdorkoli podpira okupatorja, je s tem storil politični samomor.

  • FRANC3

   Slovensko je: Dve vprašanji.
   Razumeš ĐĐ ..

   • ĐĐ Style

    Jej drek! Potrebuješ prevod?

 • MižekFiga

  Tov. ddr. Milan Kučan nam je parlament spremenil v “Humorističen klub”. Odločajo in vodijo državico EU SLO, pa starci iz nekdanjega ZKS kluba. Največjo pomoč in reklamo jim izvaja podkupljeni novinarski klub 571. Denar za njih dobijo iz državnih bank in “Pranja denarja” za Iran.

  • MižekFiga

   NA VOLITVE BO TREBA, ker drugače spremembe bo ne !!!

   • BlankName

    Volitve so bile pred par meseci…

    • janez cepec

     sej mi res ni čist jasn, prav veliki luzer, de so dubl absolutno večino, no ja 25 posto ni večina, de so absolutni zmagovalci, ja malo manjana, pa za koji kurac poj ne vladajo?

   • večni srb

    Koga bi pa lahko volili, če so bili pa že vsi izvoljeni in ni bilo nič drugače?
    Nimaš koga voliti, ker občinske fašistične oligarhije nastavijo same take, med katerimi ne moreš nikogar izbrati.

   • berto

    Čez 4 leta. Pa vi ne pridete v vlado dokler se ne rešite krivonogega.

  • janez cepec

   kretenu jedan, pa koji kurac ma Kučko s parlamentom? kakršne vole si volu, take vole maš u parlamentu. še sreča, de je tistih, tvoje pamet, pa tvojih manir bel mal

   • večni srb

    Verjetno misli pahorje, ki je bil zadnji predsednik komunistov in udbaš, Kučan reče samo zato, ker mehansko ponavlja mantro in sploh nič ne razmišlja.

    • janez cepec

     nima s čim, razmišlat, namreč

     • večni srb

      Potem ni čudno, da sovraži srbe, okupirajo in asimilirajo nas pa hrvati.

   • FRANC3

    janez cepec: Nomen est omen

  • Ivan Serpentinšek

   Ne boj se za dnar, še partijskega je v kakem Lihtensteinu kolk hočeš…

 • TOML

  Preveč je kučanovih jajc v parlamentu, kot Alien.

 • Frank Novak

  Predno je Lenin prevzel oblast v Rusiji, je imel Ruski delniski trg med leti 1865-1917 dvojne donose v primerjavi z Ameriskim trgom…
  https://kids.kiddle.co/Image:Russian_and_US_equites_1865_to1917.jpg

  Ko so oblast prevzeli ekvivalenti danasnjih Kordisev, Mesecev in Tomicke so borzo zaprli za 75 let, namesto privatnih vlagateljev pa je Sovjetka zveza investirala v gospodarstvo denar davkoplacevalcev.

  “Diktatura proletariata” je terjala vec kot 10 milionov mrtvih, vendar je prav ta diktatura iz zaostale Rusije naredila jedrsko velesilo st 2.

  Jugoslovani smo imeli lazjo obliko bolezni imenovane komunizem zaradi Josipa Broza, edinega komunisticnega diktatorja ki se je Stalinu uspesno uprl.

  Zal se nezaupanje v Rusijo vlece se naprej, Ruske delnice so danes 5 krat cenejse od Ameriskih… Na delniskem trgu veljajo ista pravila kot na trgu umetnin: cena je le tako visoka kot je nekdo pripravljen placati, pa niti centa vec.

  http://shiller.barclays.com/SM/12/en/indices/static/historic-ratios.app

  • Novakec1

   Keš lovo nazaj pa bo hitro red na borzah ne pa da z miško pretakajo sem in tja mrd denarja.

 • Jaka Sraka

  Tamau iz murgel ni nikoli imel protikandidata

  • Ivan Serpentinšek

   Mel pa ga je dal pospravit…

 • Frank Novak

  Grims kar pametno govori… cudno saj je tudi Grims, tako kot Kordis, Mesec, Fajonka in JJ iz FDV… rdece madrase…

  • KAPIBARA

   Al so na star leta spregledali in “prestopili”..

 • berto

  Poslanec Grims navdušil z govorom…
  ——————-
  Ta lahko navduši samo govnojedce.

  • cosmosjasnovidec

   Grims se tebi poserje v usta pasjenaskakovalec butasti.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • cosmosjasnovidec

  Nikoli mi ni bilo jasno in mi tudi ne bo kako zarukani levičarji prenašajo take golazni kot so “kordiši,tomičke,mesci” oziroma vsa levuharsko komunajzerska gnusoba.
  Pritegnjeni zaostali levičarji seveda z butastimi čefutarji skupaj so tako fuknjeni,da niti ne opazijo za kake zahojene telebane jih ima ta golazen.
  Pa kako je lahko nekdo tako fuknjen,da ne opazi,da ta levaška ter komunajzerska gamad deluje v slabo tudi njim.Prekleti bumbarji zahojeni pa ti so še bolj fuknjeni kot pa največji psihično bolani psihopati.
  To nesnago je potrebno vso nagnati delat jim odvzeti socialne pomoči ter otroške dodatke,ker se nagnusne svinje parijo med sabo v družinah samo,da za pankrte vlečejo otroške dodatke.
  Čefutarji imajo vsi v družinah po par čefutarskih pankrtov brat z sestro oče z hčerjo sin z materjo potem pa ni čudež,da so vsi totalno fuknjeni ker imajo enake gene.
  Seveda je ta navada tudi pri vseh ostalih levičarjih ter pristaših komunajzerjev kateri še dodatno naskakujejo pse,ovce,kokoši,koze skratka vse živali katere jim ne pobegnejo.
  Gnusobe nagraužne katerih se je potrebno na daleč izogibati,ker v njihovi bližini obstaja nevarnost okužbe z tem levaškim virusem katerega imajo že takoj,ko se skotijo.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Frank Novak

   “To nesnago je potrebno vso nagnati delat jim odvzeti socialne pomoči ”
   TAKIH NEPRODUKTIVNIH PARAZITOV KI NISO SPOSOBNI NICESAR USTVARITI PAC SLOVENCI NE BI SMELI VOLITI.
   Voliti Levico je isto kot nasedati na Nigerian scam ki obljublja milione ce jim napreje placas stroske transferja 1 tisoc EU…

   No se en Nobelov nagrajenec za ekonomijo ki ga Grims ni omenil:

   https://www.youtube.com/watch?v=RWsx1X8PV_A

  • KAPIBARA

   Po vrhu vsega, so pa levičarji dobil največ glasov v Ljubljani, ki ima večino “aristokracije”…

 • Novakec1

  Preprečte kraje in talanje denarja na lepe oči in omogočite gospodarstvu čimveč dodane vrednosti pa bo zacvetelo, ajnfoh ko pasulj.

 • FUCK COMMUNISM

  Tole je gobcal zidovska komunajzarska svinja Mosa pizda Pijade na prvem zasedanju avnoja v Bihacu:
  http://www.hkv.hr/izdvojeno/vai-prilozi/ostalo/prilozi-graana/16735-recept-druga-mose-pijade-moramo-nesrecu-stvoriti-mase-u-ocajanje-baciti.html

  • Osti jarej

   …sionistična

 • črnaovca

  Saj tudi Grims izgleda bolj kot smrkavec le ko odpre usta se vidi njegova modrost

  • KAPIBARA

   On zgleda… oni pa to dokazujejo..

 • Franjo Trojner

  Šarčeva živina iz parlamenta naredila pravo štalo!
  Koalicija strank LMŠ, SD, SMC, ZAB, DESUS IN ZL ni imela dovolj jajc, da bi se ogradila od izjav dveh poslancev ZL, ki v svojih javnih nastopih besno napadata in žalita ugldene tovarnarje v SLO. Kar pomeni, da ta skrajno leva Šarčeva vlada z zapisanim v koalicijskem sporazumu misli skrajno resno. Bežite tovarnarji novi davki so ŽE na pohodu, morda nacionalizacija tudi, nova politična, finančna in gospodarska kriza PA ZAGOTOVO in to neodvisno od razmer v SVETU IN EU.
  Izgleda, da bomo ZA tovarnarji iz te vse bolj neprijazne države za državljane bežali tudi delavci in to s svojimi družinami vred. Kar pomeni, da bomo Slovenci sami postali narod ekonomskih migrantov, ko nam vzamejo svobodo govora, grobo nabijejo nagobčnik, bomo Slovenci postali poleg ekonomskh še politični migranti.
  Ljudje moji tokrat vas bo vaša neudeležba na parlamentarnih volitvah izredno drago stala, tudi vsi tisti, ki ste na zadnjih parlamentarnih volitvah glasovali za strančice politične levice boste tokrat zelo obžalovali svojo odločitev, ker bo po žepu in psihi udarila tudi vas.
  Da je ta skrajno leva antijanševska Šarčeva vlada šus v prazno, dejansko že propadel projekt se vidi tudi po tem, da Šarca že skrivajo pred narodom, da v svojem gostilniškem stilu znova javno ne tresne kakšne neumne. Kot se sliši je vlada že namenila kup cekinov za podjetje, ki bo Šarca naučilo manir in govorniških sposobnisti, kar pomeni, da bomo v kratkem poslušali priučene nastope predsednika vlade Šarca v Cerarjem stilu: mi smo naredili to in ono, zaslužni smo za to in ono, sprejeli bomo pomebno zakonodajo, uredili bomo predolge vrste v zdravstvu, gospodarska rast je stabilna, državni proračun stabilen, zaradi ukrepov naše vlade vsi živimo bolje, ilegalne migracije so obvladljive, meja varovana, vojska v dobrem stanju itd…., vmes nam bo pa državo in naše družinske proračune pospešeno vrag jemal.
  ŽIVELA NEUMNOST NA NAŠI STRANI ALP, na oni drugi strani ALP se odločajo bolj modro, zaradi česar tudi živijo mnogo bolje od nas. Le kdaj bo modrost tudi v naše kraje pokukala je pa vprašanje za milijon $, mar ne? Morda nikoli, sam Bog ve!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!