[Video] Poglejte, kako se Tanja Fajon smeši v Evropskem parlamentu z zavajanjem glede marakeškega sporazuma in s strašenjem pred desnico!

Tanja Fajon (Foto: STA)

Zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon se je v Evropskem parlamentu znova grdo osmešila z zavajanjem o marakeškem sporazumu, ki naj ne bi izenačeval nelegalnih migracij z begunstvom, prav tako pa naj bi šlo le za benigno politično deklaracijo. Poleg tega je svoj govor zopet izkoristila za strašenje pred desnico, ki naj bi lagala in strašila. Uporabniki družbenih omrežij ji niso ostali dolžni, odzval pa se je tudi poslanec Branko Grims, ki ponovno opozarja, da sporazum spodbuja k cenzuri!

Zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon, ki je tudi plačanka zlobnega židovskega milijarderja Georga Sorosa, se je ponovno osmešila v Evropskem parlamentu s svojo tipično zavajajočo retoriko, ponovno je namreč nekritično podpirala sporen marakeški sporazum, prav tako pa je strašila pred desnico. Čeprav ima marakeški sporazum res obliko politične deklaracije, pa glede na frazo “zavezujemo se” oziroma “we commit”, ki je v njem omenjena kar 46-krat, vsekakor pomeni politično zavezo, ki ob morebitnem nespoštovanju dogovora s strani Slovenije logično prinaša politične posledice.

Nadalje pa sporazum utegne prinesti tudi pravne obveze. Sporazum, ki nelegalne migracije legalizira, lahko namreč v primeru uporabe norm v splošni praksi in pod pogojem pravne zavesti postane del mednarodnega običajnega prava, ki se upošteva tudi pred mednarodnimi sodišči in institucijami. Na to kaže tudi primer škodljive Splošne deklaracije o človekovih pravicah iz leta 1948, ki sama po sebi prav tako ni zavezujoča, a je sčasoma glede na nekatere interpretacije postala del mednarodnega običajnega prava. Norme, ki so del mednarodnega običajnega prava, niso pa kogentne norme, kot so na primer prepoved mučenja, genocida ipd., ne veljajo za države, ki jih eksplicitno zavrnejo. Mednarodno običajno pravo sicer velja za vse države, ki sprejmejo takšne norme, in tiste države, ki se do njih ne opredelijo (silence of consent). Prav zato je pomembno, da tudi Slovenija pred sprejetjem marakeškega sporazuma jasno in odločno izrazi svoje nestrinjanje z njim.

Škodljiv sporazum je pisan na kožo kulturnim marksistom in levičarjem, kot je Fajonova
Že na začetku je jasno, da so se pri levičarski mednarodni organizaciji Združeni narodi (ZN) urejanja migracij ter sporazuma lotili povsem pristransko, tudi v sporazumu samem so migracije omenjene izključno v pozitivnem smislu, poudarja pa se le pozitivne posledice migracij, kot na primer prispevek k trajnostnemu razvoju, povsem pa so zanemarjeni porast kriminala, kakršnemu smo v Evropi priča v zadnjem času, islamski terorizem ter breme za davkoplačevalce, ki ga s socialnim turizmom povzročajo nelegalni migranti, ki si največkrat dela sploh ne želijo poiskati. Sporazum tako predvideva, da bodo države (beri: politične elite) odrejale, kateri mediji so “rasistični” in kateri ne. V praksi to največkrat pomeni, da se bodo države lahko sklicevale na sporazum, ko bodo omejevale delovanje opozicijskih medijev, ki nenaklonjeno poročajo o vladi, prav tako pa vseh medijev, ki niso naklonjeni množičnim migracijam. Sporazum vključuje tudi “pravico” migrantov do posedovanja dokumentov, kar pomeni, da bodo države podpisnice migrantom, ki vanje vstopijo brez njih, morale izdati svoje dokumente. Poleg tega sporazum sili države k dodeljevanju subvencij za “podjetništvo” migrantov, prav tako pa predvideva koordinirano kontrolo mej, ki naj bo namenjena temu, da migrantom olajša prehod meje, kot izhaja iz samega sporazuma.

Fotografija je simbolična. (Foto: STA)

S svojimi aktivnostmi se Fajonova vse bolj sramoti, poglejte, kako ji je nedavno spodletelo z okroglo mizo
V zadnjem času je Fajonova organizirala tudi okroglo mizo, na kateri naj bi strašili pred strahom, kot sogovorniki pa so se je poleg Fajonove udeležili “strokovnjakinja” za medije in sodelavka Mirovnega inštituta Sandra Bašić Hrvatin, politični analitik Alem Maksuti, novinar glasila skrajne Levice Mladina Jure Trampuš in odvetnica Nataša Pirc Musar, ki si je žepe napolnila z odškodnino v višini 70 tisoč evrov, plačali pa smo jo vsi, ki smo prisiljeni plačevati prispevek za delovanje režimske RTV Slovenija. Slednja je sicer podvomila v konstruktivnost takšnih dogodkov in smiselnost razprav, če so povabljeni k sodelovanju izključno levičarji, namen pa je, da si med seboj nekritično kimajo in pritrjujejo. Pogovor je sicer vodila Ksenija Horvat z režimske RTV Slovenija. Na okrogli mizi ni manjkal niti radikalni aktivist Domen Savič, ki je v zadnjih mesecih obseden s škodovanjem Nova24TV, saj po njegovem mnenju širimo “sovražni govor”, sam pa je na dogodku Pirc Musarjevi vsiljivo skočil v besedo, ko je ta predlagala, da bi v prihodnje na okroglo mizo povabili katerega izmed strokovnjakov z nelevičarskim svetovnim nazorom, kot so na primer profesor dr. Žiga Turk, ustavni sodnik ddr. Klemen Jaklič ali pa evropska poslanka Romana Tomc – za slednja izmed predlaganih je Savič namignil, da sta fašista!

Foto: Facebook

Poslanec DZ Grims zgrožen, da je Fajonova z namenom promocije marakeškega sporazuma v EP izkoristila debato o usodnosti odhoda 10.000 mladih v tujino
Poslanec državnega zbora mag. Branko Grims je prek Twiterja izrazil zgroženost, kako je Fajonova tvitnila, da bomo 10.000 mladih Slovencev, ki so s trebuhom za kruhom odšli v tujino, nadomestili z 10.000 migranti. Omembe vredno ob tem je, da mladi v tujino odhajajo prav zaradi posledic, ki jih je na državi pustilo dolgoletno vladanje levičarjev. To so visoka brezposelnost, anemična gospodarska rast tudi ob najboljših pogojih v mednarodnem okolju, previsoka obdavčitev dela in vrtoglave cene nepremičnin, kar so vse posledice škodljivih ideoloških ukrepov levičarjev, kot so previsoka minimalna plača, preveč regulacij, lastništvo države v podjetjih in prevelik javni sektor. Poslanec Grims je opozoril tudi na uvajanje cenzure, ki ga spodbuja marakeški sporazum, nedavno navodilo Marjana Šarca, ki državnim podjetjem odsvetuje oglaševanje v medijih, ki “širijo sovražno vsebino”, pa je očitno že prvi korak k implementaciji tega dokumenta.

Fajonovi javnost ni ostala dolžna, preberite nekaj odzivov!
Kot kaže, pa je javnost deloma tudi po zaslugi alternativnih medijev vse bolj informirana in jo je težje zavesti. To kažejo tudi številni negativni odzivi na družbenih omrežjih. Nekaj zanimivih smo zbrali in jih prilagamo v nadaljevanju.

Foto: posnetek zaslona

J. Ž.

 • augustin hadelich

  Grda račka. A to sploh ni tako hudo. Predvsem pokvarjena in neumna račka. To pa je mnogo huje.

  • mona lisa

   Pokvarjena blazna baba ne račka.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Saj je v službi Soroša. Ampak takim ljudem, ki delajo v škodo Slovneije bi bilo potrebno prepovedati biti v politiki.

 • koza

  ko bo to obvladala se lahko oglasi … https://www.youtube.com/watch?v=XeJ5uMdRemk

 • marta

  Tanja, ali si se kdaj vprašala, ali dovolj ljubiš svoj narod, svojo rodno domovino, ki te neguje , čuva in hrani že od ranega rojstva. Si ji pripravljena biti hvaležna in ji skušati povrniti z dobrim, za vse dobro, ki ji dolguješ ?
  Ne pozabit, domovina je, kot MATI – samo ENA – LJUBIMO in ČUVAJMO JO, kot PUNČICO SVOJEGA OČESA !
  TANJA, ME SLIŠIŠ ? ? ?

  • Steiermark

   Izmečki človeštva, so bili prodani, že ob rojstvu – zavezani jugovini in ostali zvesti, najstrašnejši teroristični organizaciji – ZK.in rdeči zvezdi … Izgleda , da bi danes radi nadaljevali s pogromom nad avtohtonimi, ter delali prostor za kamelarje….

  • Dragan Krstič

   Te matere ta prasica ne pozna. Pozna samo Sorosovo dojko. Ni ji dovolj plača poslanke EP. Tudi njen ati ni bil dosti drugačen.

  • VERRZIFIKATOR

   No, no, saj se da tudi drugače povedati, je pa hudirjevo težko, ko se mora človek pretvarjati.

   TANJI SANJAVI

   (iz cikla Prijateljski govor)

   Lepotica, da ni primerjave
   svetlolaska in še dolgolasa,
   rekel na oko bi prva klasa,
   ko ugledam ti oči sanjave.

   Vsa sanjava, ko tako razmišljaš,
   koliko na dom bi jih sprejela,
   kolikim uspavanko bi pela,
   altruistka si in ne pomišljaš.

   Se razdajaš tujcem nesebično,
   vse zastonj, ne maraš za plačilo,
   bo v nebesih, praviš, povračilo,
   obravnavajo ker te krivično.

   Z žametnim ko glaskom vsem razlagaš,
   kakšne prednosti da soustvarjaš,
   si umetnica, nič ne potvarjaš,
   nič na pleča drugih ne prelagaš.

   Lepotica si, vsi dajo nate,
   ki ugledajo te vso sanjavo,
   zmanjka mi besed za primerjavo,
   tole spisal sem zato le zate.

  • mona lisa

   Tanja sliši samo migrate in murgle.

 • Steiermark

  jugokomunajzarske podgane ne ločijo pomena slovenskih besed: ustrahovanje in strašenje! Ustrahujejo oni nas, če pa drugi “strašijo” pa to počnejo utemeljeno, v kaj rdeča marxistična golazen spremnja Evropo – v oazo za kamele in njihove gonjače!

 • Antonius

  Tanja Fajon je v žensko zrasla hldnokrvna zloba.
  Lažnivci obeh spolov nimajo pojma kaj ljudem pomeni čustven svet.
  Fajonovo prizadane samo neuspeh, če ji ni uspelo človeka prepričati z njeno lažjo.
  Zlobnih ljudi s Fajonovo vred se čustvena prizadetost drugih nikoli ne dotakne.
  Podganje ravnanje je njena pragmatika.

  • Janez

   ++++++++++
   Ja,
   SE KAR STRINJAM.
   STALNE “NESREČE” V OSEBNEM ŽIVLJENJU – DOLOČENE POSLEDICE IMAJO. Nedvomno.
   Ne gre za osebno “srečno” osebo.
   Ideologija – je poleg EU denarja, verjetno – večisnki del tega, kar sploh ima.
   Nekateri, se zdi
   TEŽKO DOUMEJO,
   DA SPLOH NISO PRIMERNI ZA BITI – JAVNE OSEBE. Se zdi. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

   • Dragan Krstič

    Kakršen očka takšna hčerka.Tudi njen očka ni bil med zadnjimi.

  • Dragan Krstič

   Njen mentor je pa Laž na dveh nogah iz Murgel. Vendar imamo upanje ker ima laž kratke noge.

 • tarantela

  Grimsove fotke na vsakih 50 metrov na južno mejo, pa ne bo nobenega migranta več.

  • KAPIBARA

   Teba pa v centre za ilegalni ilegalne ilegalce, za animatorja, pa se malo poveselite..

  • BlackOpsSystem

   na Kolpo, vsakih 25m naj se pa odojek vrti,

  • mona lisa

   Grimsu vajet v roke glede migrantov da počisti ta drek.

 • Frank Novak

  …”Vsem, ki pravijo, da gre z globalnim dogovorom za uvoz migrantov, nacionalno izdajo ali izdajo suverenosti in uničevanje zahodne civilizacije, kar so obtožbe desnice tudi v SLO javnosti, naj povem, da je takšno ustrahovanje ljudi napačno in zavajajoče! …”
  IN KDO SI TI KURBETINA JALOVA DA NAM PRIDIGAS DA MI KOGARKOLI USTRAHUJEMO??? So teroristicni napadi zaradi Islamskega fundamentalizma izmisljotina Janeza Janse ali so realnost? So nezaposleni muslimani ki se ne integrirajo v sekularno druzbo ampak zivijo na racun evropskih davkoplacevalcev izmisljotina denice ali so realnost? Na kateremu planetu zivis Tanja? Na planetu egoizem pa ce unicim lasten narod?

  Tanja, nimas otrok, tebi vse visi dol razen lastne kariere. Izdala si svoj narod. Nisi samo jalova kar se tice rojevanja otrok ampak si custveno pohabljena izdajalka lastnega naroda.

  • učko

   Fajonka dela vse po komandi, lastnega mišljenja in mnenja, ki bi bil v nasprotju s “komando”, ne izraža. Ta bi po komandi skuhala žive dojenčke. Se ji vidi, da je brez lastnih čustev. Android, kreten babji !!!!

  • VERRZIFIKATOR

   No, no, saj se da tudi lepše povedati.
   Je pa res, da zelo težko.

   Sanja Talon

   SANJE MALE VANJE

   Vanja zdavnaj ni več punca tista,
   ki po vsej soseski je frlela,
   se pomembna sama sebi zdela,
   mnogo let že ni več s tisto ista.

   Zdaj ko je dodobra odcvetela,
   slišal sem, da je nekje v tujini,
   na evropski stari pač celini
   nekega možička končno ujela.

   Ji privoščim, sem takoj pomislil,
   saj je čas že bil za umiritev,
   čas za Vanje vase poglobitev,
   a sem kmalu resno se zamislil.

   Ko migrante namreč je hvalila,
   strah pred njimi ves zametovala,
   iz bojazni žensk se norčevala,
   pamet na veliko jim solila.

   Istospolni lobi ne obstaja,
   vse da pravljice so za otroke,
   nam servirala je na obroke,
   rekla, čas da nam pač zaostaja.

   Nisem razumel spočetka Vanje,
   sčasoma pa se je posvetilo,
   njeno da edino so gonilo
   freudovske neizživete sanje.

 • KAPIBARA

  Pred 24 leti, ko sem prišel v novo službo (JS). sem imel šefico hujšo kot kačji strup strupeni. Jasno, babše brez otrok in ni imela stanja sočutja.
  Končno se jo eden usmili, zaplodi in omoži. Pride detece malo, je bila na pram prejšnemu stanju, kot fotografija negativ- pozitiv.

  In še danes, po 50, je taka, samo da jo je mena ruknla, pa se mal nazaj vrača..

 • Novakec1

  Oči povejo vse, ko ko, koka, ko ko….

 • joza joza13

  Fajonovo za promotorko gibanja, ki je pomoči potrebno…

  • mona lisa

   da jo obdela kak pohoten migrant. Ali še bolje več naspidiranih musličev in da ji zapolnijo vse luknje tudo tisto ki laja nesmisle.

 • mare

  Ta babura ima skisane možgane.

 • Beli Medo

  Udbovska deca, v pravem pomenu besede.
  Naredili bodo vse, da škodujejo lastni državi in narodu!

 • Darth Vader

  oni so družbeni paraziti, ki so samo še sami sebi namen….neuporabni kruhoborci in pijavke…..

 • Darth Vader

  hmmm menje Tanje Fajon proti mnenju Hillary Clinton in John Kerrya … copy/paste:

  V luči političnega vetra dandanes je težko opaziti kdaj je tvoja stran dosegla zmago. A prav to se je zgodilo konzervativcem glede imigracije: zmagali so. Ok, ne gre za končno zmago, niti ne za popolno zmago, a vendar, zmaga je. To vemo zato, ker je Hillary Clinton, najverjetneje še vedno največje ime
  ameriških demokratov, pravkar pritrdila konzervativcem, da imajo prav. Priznala je bistvo desničarske -in mimogrede tudi sredinske- kritike pristopa odprtih mej, kot načina reševanja imigracije. V intervjuju za The Guardian 22.11.2018 je Clintonova izjavila:

  “Mislim da mora Evropa obvladati migracije, ker je to tisto, kar je prižgalo ogenj”.

  Nadaljevala je v istem tonu, nemško kanclerko Angelo Merkel je preklela z bežno pohvalo:

  “Občudujem zelo velikodušen in sočuten pristop, ki so ga izvedli voditelji, še posebej Angela Merkel, a mislim, da je pošteno, če rečemo, da je Evropa svoj del opravila in mora poslati zelo jasno sporočilo – “ne bomo sposobni nadalje zagotavljati zatočišče in podporo” – ker če ne bomo opravili z vprašanjem migracij, bo še naprej prevračalo politično telo.”Z drugimi besedami, ko je Merklova odprla nemške meje v letu 2015, je bila prijazna a popolnoma zavedena.
  Seveda se Clintonova brez dvoma zaveda globalnega protiudarca Merkelizmu, ki se ga je občutilo tudi v ZDA, kar je prispevalo tudi k njenemu porazu 2016. Zagotovo to ni obrat Clintonove k Trumpizmu, da nebi slučajno kdo mislil tega, je The Guardianu prav tako povedala, da ima predsednik “dolgo serijo rasizma…cel paket fanatizma”. A dejstvo, da Clintonova ne mara Trumpa, ni novica. Kar je novica pa je, da je spremenila svoj pogled na imigracijo v Trumpovsko smer, ali če želite, v dobro poznano smer vladavine prava, ki jo je sprejemala tudi Bernie Sanders levica do nedavnega. A v naslednjih dneh Clintonova ni samo ponovila svojega stališča ampak je šla korak dlje, dala je jasno vedeti, da prav tako govori o ZDA. V tvitu 23.11.2018 je izjavila: “Na obeh straneh Atlantika potrebujemo reforme. Ne potrebujemo odprtih mej.”

  Pravzaprav je v še enem intervjuju za The Guardian, bivši demokratski kandidat za predsednika John Kerry šel dlje:

  “Evropa je že strta zaradi te transformacije, ki se dogaja zaradi migracij.”

  Dejansko je šel Kerry še dlje od navedenega – direktno je povezal vprašanje odprtih meja z demografijo v Afriki, pačeprav se je odločil o tem razpravljati skozi prizmo podnebnih sprememb. Izjavil je: “Predstavljajte si, kaj se zgodi, če se voda posuši in v severni Afriki ne bo možno več proizvajati hrane. Predstavljajte si, kaj se zgodi, ko bo prebivalstvo Nigerije doseglo projiciranih 500mio ljudi v sredini tega stoletja…imeli boste horde ljudi v severnem delu Sredozemlja, ki bodo trkali na vrata. Pravim Vam, če mi ne verjamete, pojdite prebrat literaturo.” Ko Kerry trdi “preberite literaturo” lahko predvievamo, da ima v mislih znanstvene in geopolitične študije in ne njihovo nasprotje – distopično fiktivno literaturo o množičnih migracijah. Več: https://ambasador21.wordpress.com/2018/11/30/hillary-clinton-potrdila-da-imajo-konzervativci-prav-glede-mnozicnih-migracij/

  • tomnidari

   Torej je Clintonova prišla do spoznanja da odprte meje niso rešitev ampak reforme! Reforme pa v ZDA izvajajo republikanci,demokrati jih pa rušijo! Trenutno zahodni svet najbolj potrebuje pokojninsko reformo, Slovenija pa še najbolj. Ni rešitev ta, da je treba imet še več uvožene delovne sile,ker je to za narod poguba, ampak je treba iskat rešitve v smeri, kako bo manj zaposlenih lahko ustvarilo dovolj za več upokojenih!

 • Jan Kovalski

  Fotografija zgoraj: Pogled psihotične osebe.

 • Slovenec sem

  Preden se krvavo lotite Tanje Fajon, ki res ni kaka zvezda, ne pozabite, da je muza Gotlofovega Tuneka, ki sliši še na množico imen.

  Kritika Fajonove je torej tudi kritika lika in dela Tuneka ter vseh njegovih nickov

 • ĐĐ Style

  Opazil sem da drugi mediji sploh ne dajejo pozornost novi24. Očitno so padli na nivo rumenega tiska. Še raznorazni obupni klici ljudi na ulice privabijo max. 100 ljudi, ponavadi penzionerjev.

  • Flower Power

   no bo dolgo ko jih bojo ukinili tako kot so bujanca na hrvaškem…..

 • Flower Power

  ko svečkarji pljuvajo po nekomu,potem vem da je dober………..

  • komar marko

   Ti pritrjujem.VSI STE DOBRI .Dobro lažete,ljubite marmaljed in ste SPECIALISTI za montirane procese.KAPIŠ!

   • Goran Hvala

    ves da kapis.. in kaj zdej? a se bos ukakcal na sobotni dan?

 • Pubec

  Ce si neinteligenten in neopazen si pac moras tocke nabirati z nekim brezveznim nakladanjem

 • domovina mili dom

  Jo je kdo v EU parlamentu postavil na realna tla in jo osmešil? Če jo ni, se ni osmešila. Če so TW čivki tujcev imajo neko težo. Na domače TW čivke se komunisti poščijejo. A vam to ni jasno. Še ustave ne spoštujejo, “kamoli” mnenje.

  • učko

   Jah, sam domače čivke rdečuharje mal bolijo, drugač ne bi jamral, da je treba kaznovat “sovražni govor” !

 • komar marko

  Za obiskovalce mojega doma velja,da se morajo prilagoditi mojim navadam in običajem. Kaj komu šeni jasno?

  • ĐĐ Style

   Država ni privatna lastnina, tvoj dom je

   • macon

    Iz davkov od mojega dela jim sistem daje in projekcija je čedalje več dajanja. Po mojem je ta denar potreben za druge javne usluge, predvsem pa za državljane.

  • holzer

   Tej levi bandi ni to jasno.Zato pa vabijo migrante v Slovenijo,kjer so vsi isti.

 • Kučko pod pručko

  Od Sorosa prek Kučana do Fajonke

  Kakorkoli se zgražamo na Fajonko, ki je med slovenskimi domoljubi nesporno najbolj osovraženo ime, je poglavitni krivec za njeno protidomovinsko delovanje nesporni šef murgelskega podzemlja in vrhovni poveljnik udbo-mafije. On se je namreč spajdašil s Sorosom in mu podelil visoko državno odlikovanje. Zgodba pa ima sicer svoje ozadje, o katerem bom enkrat pisal posebej.

  Ker poznamo do potankosti vse Kučanove protislovenske izjave in njegovo veleizdajalsko delovanje v času osamosvajanja, se ne smemo čuditi, zakaj je tako. Kratkonogi je namreč kot šef Partije hitro zaslutil, kje je denar in je zagrabil za Sorosove namige o uničenju Evrope in Slovenije. Sedaj je on glavna gonilna sila, ki vodi našo domovino v propad, njegova ničvredna Fafajonka pa najglasnejša podpornica izvajanja zla, ki se zgrinja nad nami!!!

  • zokispoki

   Vse kar pove Fafajonka je pravzaprav sovrazni govor. O murglski podgani, pa tako ni, da bi govoril. Pomaga samo deratizacija !

 • to_mi_delaj

  ima pogled , kot da bi bila zafiksana

  • mona lisa

   Zafiksana od ljubezni do muslimanske nesnage.

 • Lisjak

  Preberite si kaj bo podpisala Avstrija?(Info-Direct)

 • BlackOpsSystem

  prafi fajonka, da niso bog ve kaj teli kozjejebci, samo ližejo pa kot Lessi.

 • karpelec

  Na svojem vrtu v glavi ima polno lepih rožic iz vsega sveta, zato domovina in v skrbi za njih, je vse drugo zanjo balast. V njeni glavi ima prednost globalni svet in njegove težave, domovina ji je postranska stvar. Na vsak način huče biti svetovni voditelj.

 • BlackOpsSystem

  V Srbiji, ki je tako slabša kot Slovenija, V Srbiji, ki je tako zaostala…..”HAPSE SVE LOPOVE NA FUNKCIJAMA! Političari će sad da dokažu: Odakle kuće, stanovi BESNI automobili, satovi… ČITAJTE U KURIRU!
  POLITIKA 01.12.2018. 00:55h”

 • Mike Zulu

  Kje je zdaj un vaš referendum????? Demagogi eni

 • Dado

  Lepo je povedala. Desnica goni svojo politiko na nesreči drugiih. Ali nam to kaj pomaga ‘ Ne. Ali smo zaradi tega človeški Ne. Ali so to krščanske vrednote Ne. Kaj pa to je ?. princip. Prav ima Fajonova, urediti je potrebno to področje zaradi sedanjih in bodočih migracij, dokler se da. Še EU se ne more dogovoriti, kaj šele svet. To lahko traja veliiikooo let, Ne vemo kaj nas še čaka v prihodnosti, zaradi segrevanja zemlje, suš, katastrof, ko bo mogoče naslednji val hujši….Na koncu , gre za DEKLARACIJO, in šele na koncu so desničarji v parlamentu priznali, da ne gre za obligatoren pravni akt, ki bi obvezoval Slovenijo k sprejemanju beguncev, nezakonitih beguncev, emigrantov, migrantov. Kot je Tonin dejal, sedaj nas ne zavezuje M. deklaracija, mogoče nas pa v prihodnosti bo….. Še vedno se jaha na politiki sovraštva….

 • bojan

  Za take je najboljša rešitev DAN X

 • Van Der Waals

  RES JE SLOVENIJA IMA PREVELIK JAVNI SEKTOR!!!!

 • Van Der Waals

  LEVI FAŠISTI!!! KJER ZAPIRAJO LJUDI ZARADI TWITA ZA 3 MESECE!!! KRIVOSODJE!!!!

 • gabi

  Pa do kdaj bomo še gledali in poslušali to levo rdečo skrajnico.Bolezen je ni izučila.Tipičen primer komunarke z vakumom in dvema žicama v glavi.

  • Dado

   DO TEDAJ, KO BO JAJO IMEL JAJCA IN IZGUBIL STRAH PRED ODGOVORNOSTJO IN SESTAVIL VLADO. Simpl, k pasulj.

   • macon

    Najprej boš imel ti prazen hladilnik.

    Veš, kaj bo potem trik? Nobenega Janše ne bo, da bi vam reševal ekonomijo, vi pa srali po njemu.

    • Dado

     jANŠA JE KLICAl EU trojko, spomin te zapušča, KER SMO POTEM DRAŽJE NAJEMALI KREDITE. Sploh Janša ne bo polnil mojega hladilnika, tudi ga nikoli ni….

     • macon

      Dražje smo najemali kredite, ker se je Alenka zapufala v dolarjih za višje obresti, namesto iz EU programa za reševanje držav za nižje obresti.

      Drugače pa obrestno mero določajo državne bilance in številke, ne pa kaj eni blebečejo.

      Vi levi debili si predstavljate državo kot plemensko skupnost s komunajzarskim poglavarjem, ki se lahko poserje na vse živo, če mu tako zapaše, ker ste totalitarne oprane zabite ovce.

 • ANA JOB

  Kako lahko sovražnica slovenskega naroda zastopa ta narod??? Niti v sanjah tega ne zmore!!!

 • antimur

  Da je marakeški sporazum še kako resna in dokončna zadeva se vidi po zdivjanih levakih, ki v obrambo tega sporazuma pošiljajo največji antislovenski gnoj.

 • Slovenec sem

  Ne zmerjajte levičarjev z levimi fašisti, ker se to še prevel lepo sliši.

 • Janez

  Oh !
  PA – SAJ GRE LE ZA OSEBNO NE – SREČNO 47 LETNO ŽENSKO,
  KI
  OB SEBI PRAVZAPRAV NIMA – NIČ RES PRRSPEKTIVNEGA. Nobene lastne mladine.
  Le
  kup “brezsmiselnih” znancev iz stranke SD,
  KI JI OMOGOČAJO “FLANKIRANJE” = “PRAZNO” IN ” PRE” DOBRO PLAČANO
  BESEDIČENJE V EU POLITIKI, S KATERIM “SRAMOTI” SAMO kSEBE IN
  POSREDNO “OGROŽA” ALI VSAJ PRAKTIČNO V NIČIMER
  ” NIKAKOR NE ZASTOPA” INTERESOV – NAS SLOVENCEV.
  DOBRO PLAČANO PRAZNO BESEDIČENJE” O POLITIKI
  V EU JE VSE KAR – SPLOH PREMORE.
  NO
  PREMORE ŠE TA PRIVILEGIJ,
  DA JI VSE KAR JI PADE V NJENO PRECEJ VPRAŠLJIVO “ZAVEST”
  ŽAL
  TAKOJ OBJAVIJO NA RTV SLO.
  Sicer pa gre za samotno osebo – brez svojih mladih,
  ki
  jo pač njeni “SD KOLEGI” se zdi – usmerjajo – kakor se jim zdi.
  Ker
  se ji “splača” in ker nima kakšnih večjih domačih obvez do neobstoječih lastnih “mladih”
  pač
  precej prazno in brezperspektivno “jadra” tja “kamor pihajo vettrovi” okrog nje.
  Ta “praznost in obupanost te EU “politične morjeplovke”
  je razvidna tudi z njeega – obraza”
  O obrazu T. Fajon bi v GB ali v ZDA rekli:
  “THIS IS NOT A HAPPY FACE”. Se zdi, oz. skoraj zasigurno..
  V Sloveniji se zdi, da jo ostereli ex KP, ZK uporabljajo kot
  nekakšno mlajšo “maskoto”
  A pri njenih 47 letih
  in pri njenem “malo živem” osebnem življenju – vsaj meni –
  DAJE VTIS BOLJ TUROBNE IN “NESREČNE MASKOTE”. Se mi zdi. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  VSEKAKOR V EU NE PREDSSTAVLJA – NAS SLOVENCEV,
  PAČ PA – SE ZDI
  LE SAMO SEBE
  IN
  PAR EX KP, ZK LJUDI IZ NJE OKOLICE, KI JO – SE ZDI – “PEHAJO V TO, KAR POČNE”
  Ker se ji očitno ” v evrih -splača” kar počne?!
  Pač – to počne.
  Prazno, “žallobno”, nam Slovencem morebiti “nevarno” početje te “ne-srečne” 47 letne T. F. Se zdi.

 • montyamp

  Tanja mi deluje , odkar so jo vtaknili v politiko , kot bi kravi nataknili sedlo .

 • Franjo Trojner

  Fajonco je potrebno vprašati v imenu koga se šopiri in govori v parlamentu EU in čigavo mnenje zastopa? V svojem lastnem imenu izraža samo svoje mnenje? V imenu stranke SD izraža samo mnenje stranke SD? V imenu leve Šarčeve vlade izraža mnenje leve Šarčeve vlade? V imenu samo tistih volilcev, ki so jo izvolili v EU parlament?
  V mojem imenu in imenu velike večine državljanov Slovenije Fajonca v EU parlamentu ne more govoriti in se šopiriti, ker je moje in mnenje velike večine državljanov totalno nasprotno od njenega, kar Fajonca venomer lahko izmeri na referendumu in ji bo s strani volilcev tudi sporočeno z neizvolitvijo na bližnjih volitvah za vnovičen mandat poslanke parlamenta EU.

  • Dado

   Fajonova predstavlja človeške vrednote, podprte s pravnimi mnenji. Koga predstavlja Grims ?. Krščanske vrednote ?, Človeške vrednote, Pravno podprte mnenje NEE, nič od tega.

   • antimur

    Bedak kučanistični, tudi Hitler je imel pravo in pravnike, pa so mu dali pri vseh zločinih prav. Daj se skuliraj pa razmisli, za katerega mora delati vlada v Sloveniji, za primitivne okupatorske muslimane, ali za Slovence, ki plačujemo davke iz katerih se ustvari vse kar vidiš okrog sebe, tudi vlada živi iz teh davkov. Ta nora NWO golazen, bi pa to zdaj kar tako počes razdelila afro-azijskim primitivcem, Slovencem pa nadela nagobčnike. Sanjajte, dolgo ne boste več.

    • Goran Hvala

     sm pa mislu da so to janseviki… genocid nad slovenci?? :-) . kje? prilimaj dokaz o tem genocidu iz strani muslimanov.. to morm prebrat. . al lazes kot tipicni jansevik?

     • antimur

      Genocid nad Slovenci s strani rdečezvezdaških kučanistov ter s pomočjo muslimanov in čefurjev. Ti še ni dovolj, ali ti naj narišem.

    • večni srb

     Mene to sploh ne gane, seveda del prvorazrednih in drugorazrednih slovencev plačuje vse, če so pa tudi vse pokradli in uničili večini drugorazrednih in vsem tretjerazrednim, zdaj bi pa majmuni radi še hvaležnost za svoj drek, pa se bo prej zgodilo kaj drugega.

   • tohuvabohu

    Koga pa ti predstavljaš, seronja?

   • Franjo Trojner

    GRIMS in z njim vsi DOMOLJUBI, ki postavljamo SLOVENIJO in VSE SLOVENSKE DRŽAVLJANKE IN DRŽAVLJANE NA PRVO MESTO SMO NA STRANI VELJAVNE USTAVE, ter veljavne domače, ter veljavne zakonodaje EU, kakor tudi veljavnega pravila SCHENGEN in DABLINA 1!
    Fajonka in z njo ti in s teboj vsa ekstremna levica ste pa na strani pravnih mnenj, ki so totalno v nasprotju z veljavno domačo USTAVO, veljavno domačo in zakonodajo EU,! Da ste levičarji zrušili pravilo SCHENGEN, pa tudi ne moreš oporekati in ti je upam jasno! Če ne, idi pogledati na mejo z Avstrijo in boš videl, da pravilo prostega prehoda državljanov EU znotraj EU v praksi ni več v veljavi, kar so potrdile tudi institucije EU.
    Torej koga ti FARBAŠ?? Ti in tvoji somišljeniki ste glavni odgovorni za uboj zdravega dialoga v naši družbi, za širjenje fake novic in sovražnega govora tudi, ker vskega, ki se z vami ne strinja zmerjate z fašisti, katolibani, ovcami itd., zato mi nikar pred nos ne tiši vaša pravna mnenja, raje spoštuj veljavno USTAVO in veljavno domačo, kot veljavno zakonodajo EU, kar bi morali početi vsi, ki se imajo za DEMOKRATE V DEMOKRATIČNI DRUŽBI.Čuj ravno USTAVA je pogodba v kateri smo se vsi državljani Slovenije dogovorili kako in pod kakšnimi pogoji bomo živeli v lastni državi, zato vas peščica ekstremnih levičarjev mimo volje velike večine poslancev v DZ in mimo volje vseh državljanov USTAVE ne morete spreminjati, kapiš! Na koncu, na plebiscitu ali zavezujočem referendumo narod vedno pove in zahteva svoje, kar nikoli ne boste mogli spremeniti, pa če se še tako repenčite.

   • macon

    Ti si bedak, Fajon je budala, vaše mnenje ne šteje, ovce za zakol. Pravo je tukaj itak degradirano na obrambo sistema in režima. :)

    Pa še dobro počutje imate, ker se zavzemate za VREDNOTE, hahahahahahaha. Kaki osli in idioti.:))))

    • Dado

     O macon, A SI SE ŽE NAUČIL KAJ ANGLEŠČINE IN ZGODOVINO SUŽENJSTVA V EVROPI. ??? Tale tvoj stric gugl ti ne daje tvojih “zamišljenih rezultatov”

     • macon

      Zgodovino prebiram v angleščini dlje kot trideset let. Kdaj že sem prebral vse antične primarne vire prevedene v slovenščino. Pojma nimaš in molči, teslo.

    • Dado

     IN TI SI MOČEN KOT BIK IN PAMETEN TUDI, ha,ha,ha

     • macon

      Ti si vsekakor bolj neumen od mene, če sodim po tvojih zapisih. :)

      Za vsakogar ne morem tako nedvomno soditi, zate pa lahko. :)

 • Franc Šink

  Tanja bo poskrbela za osivele in plešaste “najstnike” brez spremstva. =be se ji za ostale.

 • ljubinica

  Pokvarjena Fajonka: trobilo zlih sil, ki hocejo uniciti zahodno civilizacijo. Z vsiljenimi migracijami ustvarjajo kaos.
  In kaos je podlaga za revolucionarje.
  V vojnih razmerah so komunisti izvajali svoje revolucije …. in kaoticne razmere (ki jih ustvarjajo hote) nameravajo izkoristiti za novo tiranijo, tiranijo NWO ….

 • mona lisa

  To babše ne sodi v politiko.Jo je treba poslat musličem.

 • Gr Enze

  PRASICA DOL NAJ GRE PA NAJ SE KURBA Z NJIMI JI BODO OBREZAL TISTO RDEČO ĆEŠPLJO PA FERNK ZAVEZALI OKOLI TRAPASTE GLAVE PODREPNA PIZDA MUSLIMANSKA !!!

 • Caetano

  Zloglasnica se z vsemi stirimi bori proti slovenskim patritom prav po zgledu njenih komunistov med in po vojni.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Danes je zasluženo umrl je še eden ničvredni vojni zločinec in izmeček. :)

  PS: Danes je čudovit dan! :) #BurnInHellBush

  • Janez

   Aja ?
   Kdo pa je danes umrl? Povej, a ne ? L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

   • Kučko pod pručko

    Svetovni zločinec, bivši predsednik ZDA, Georg Bush, starejši. Bil je zaveznik Illuminatov, uničevalcev sveta, katerim pripada tudi Kučanov odlikovanec Soros!!!

    • Janez

     Aha !
     Ja, no – ti ljudje iz starih bogataških familij kot so Bushi
     imajo
     pa res precej marmeladaste prste od vtaknjenosti njih prstov v zbrke sedanjega sveta.
     A?
     Kolikor vem so te familije kot so Bushi – pred 100 in več leti bile
     začetni investitorji,, financerji v izgradnjo črpališč nafte v arabskem svetu.Arabci so bili pastirji, trgovci itd. – tehnologija ni bila njih področje.
     In
     TAKO SE JE VSE TO – OKROG ARABCEV IN NJIH NAFTE – ZAČELO. Se zdi.
     Pa?
     Tudj z denarjem – Matilde – ni odgnal.
     Moških potomcev kolikor vem ti Bushi – nimajo.
     Denar strega Busha
     bodo obračale ali zapravile hčere Busha jr. ?! Verjetno. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

  • macon

   Tudi ti boš enkrat umrl. :)

   Tvoj pekel bo taborni ogenj sredi zmrznjenega gozda, nad ognjem prazen kotel, po tebi bodo lazile stenice in uši, tresel se boš od tifusa, kolere in pljučnice, iz ušes in oči ti bo lezel gnojni izcedek, na eni nogi bodo začetki gangrene in mrmral si boš Bilećanko. Pa vsak peklenski dan bo enak prejšnjemu. :)

   • Dado

    A še kar bluziš u tri krasne….

  • janko

   Za vse nas bo enkrat prišel čudoviti dan – ampak nihče si ne želi into the hell. Tudi ti najbrž ne – pazi pa, da ne bo prepozno poskrbeti za to… samo za opomin, nič drugega.

 • Artur

  Enih par narodno izdajalskih komunjar, ki se gnetejo pri koritu z njo vred v “nočno” z vrečami čez glavo in jih s “pravim občutkom”z “mehansko obdelavo brez odvzemanjem materiala” seznanit s posledicami, če bodo še vztrajali v svojih kriminalnih, podlih rabotah kot opozorilo za druge. Noč ima svojo moč.

 • Anton

  za dobro jutro, naj vam sonček posije v vaša srca

  https://www.youtube.com/watch?v=0lLKjwTE8wA

  Vaš sarkazem press

 • milanček

  kaj bi dala ta ženska, da bi bila vsaj malo lepa in da bi jo nekdo imel rad!?

  • janko

   Saj je ja simpatična, edino velika škoda je, da živi v napačnem okolju, samo to je!

   • milanček

    pelji si jo domov, še bolje, oba nepovratno karto za rusijo!

 • janko

  Punca je iskrena, to je pač njeno prepričanje. AMPAK!
  Pretok migracij -ki je svetovni projekt neke skupine ljudi – pa vodi v propad zahodne civilizacije, v kaos!
  Kratkogledni naši levičarji mislijo da so vsi ljudje sveta enako misleči, če že vsi imajo po dve roke in po dve noge. Utopija, še vedno živijo v oblakih, še vedno uničujejo vse pridobljeno……

  • Janez

   Brigamo njo – mi – Slovenci !?
   Je
   VPRAŠANJE – KAJ JO SPLOH – BRIGA?!
   Le – zase – verjetno!?
   Prav dobro se zaveda – da le “vegetira” – dokler bo šlo.
   Srečnega osebnega življenja skoraj zagotovo – nima.
   V
   politiko jo je zrinil SD Židan,
   ki ji je delal “reklamo” – češ, da je “fenomenalna”
   Ne vem. v čem naj bi bila kaj – fenomemenalna?
   Razen
   v oklepanju javnih korit z denarjem.
   Koliko ima ona zraven pri tej “polit-trgovini” z afroarabskimi migranti – ne vem?
   Morda ga kaj ima?!
   STARI GRKI – so imeli lik t.i. “ELEKTRE”.
   Verjetno
   so te ” ne-srečne” ne-moške osebe – kot je T. F., A. Merkel i.t.d. – v kakšni povezavi
   s tem likom t.i. ELEKTRE?!
   Grki so glede žensk govorili, imeli rek ćda tiste ženske ,
   ki duhovno-etično niso vzvišene – so,
   – ko so mlade – so Afrodite,
   – v srednjih letih – so Here,
   – v strih letih – pa Meduze .
   Le, baje
   etično, duhovno samorazsvetljene ženske so se
   – po mnenju starih Grkov – zmožne dvoigniti – nad – orisano “šablono”.
   Verjetno
   nekaj na tem – je.
   Beročim ženskam se opravičujem. Jaz takega mnenja o ženskah z Grki – ne delim.
   Na ženske gledam po RKC krščansko. Ženske so “božji dar” in so dobre, take kot so.
   Vendar so – polne osebnosti – le ob ljubeči opori s strani njih moškega.
   Sicer pa so “taki maskotni in arealni liki”
   kot jih videvamo v podobah A. Merkel itd. Pač – toliko vem. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • Olga2345

  Izdajalci kot je Fajonova sodijo za rešetke zaradi korupcije, trgovine z ljudmi in zaradi pozivanja k rušenju ustavne ureditve Slovenije!

 • Olga2345

  Dialog s povampirjeni levičarji, ki izključujejo vse in delijo slovenski narod, ni mogoč!
  Zato v primeru, če bodo kljub nasprotovanju preko 90% slovenskega naroda marakeškega skropucalu, le tega s pomočjo izdajalca podpisan, je treba masivno na ulice in jih postaviti pred roko pravice!

  • janko

   Če bo treba na ulice, bom tam, obljubim.

  • večni srb

   Nobenega ne bo, desnica je popolnoma zavozila s temi brezveznimi debatami, muslimani nočejo ostati v naši ciganiji, hrvaške in albanske migrante se pa ignorira. Narod ni nor, dovolj imamo enih in drugih, le da levica vsaj načelno bolje skrbi za socialo in zato uživa nekaj več razumevanja med volilci. Enostavno itak ni pametnega izbora, taki referendumi pa bolj škodijo desnici.

   • Olga2345

    Karsedite doma in čakajte na boljše dni!

    • večni srb

     Mislim, da s svojimi analizami in komentarji dejansko naredim več dobrega, treba je gledati v naprej.
     Zdaj imam že dovolj dober občutek za politiko in splošno mnenje, da lahko ugibam katere stvari bodo v prihodnje najbolj skrbele državljane, katere politične teme bodo pa propadle, nisem jaz kriv, če pri nas ni nobene pametne stranke, ampak bo.

   • janko

    Kaj pa Srbi? Vi ste povsod na oblasti v Sloveniji, ker smo značajsko pohabljeni od stoletij tlačenja in kraje sosedov in nazadnje še od zdesetkanja prebivalcev od lastnih komunistov!!
    Srbi ste isti kot Nemci – bili bi radi šef sveta, na koncu pa vedno vse izgubite, ker imate prepotentne, ampak abnormalne (v nasprotju z naravnimi zakoni in večnimi verskimi resnicam, ki jih razodeva Sveto pismo = sam Bog) težnje!

    • večni srb

     Veš kaj, saj to kar nabijaš se da lepo preveriti, hrvaška naveza je realnost v Piranskov uvali, v nuklearki in vseh krajih ob meji, medtem ko si srbi pri nas lastijo zgolj določena podjetja, vse ostalo pa so slovenci, ki so po rodu hrvati ali srbi.
     O teh se meniva, pa jih preštejmo in poglejmo, če nacionalnost kaj vpliva na uspešnost, kvaliteto in inteligenco.

     Takoj, ko vidiš nekje biblična imena, je menda jasno, da so sami hrvati po rodu, recimo Janko je lepo hrvaško ime. Tebi se verjetno ne zdi, da so hrvati pri nas tak problem, če so pa povsod okoli tebe in mislite, da so to slovenci, pa niso. Če bi bili, ne bi dali sosedom nuklearke in vsega kar so nekoč okupirali ustaši, medtem ko srbe bolj razumem, da so v tem primeru raje tiho.

     • janko

      Saj te razumem, v nečem se strinjam, v vsem pa ne. Pa saj tako je tudi prav.

     • tomnidari

      Ne nakladaj o Hrvatih ker Hrvatov v Istri ni nikoli bilo! In če smo že pri temu da so, pa sem bolj siguren v Hrvate kot Slovence, da ne bodo nekega dne piranski zaliv podarili Italijanom.

 • Franci Steiner

  SVOJAT KOMUNISTIČNA

 • Igor Kavalar

  Fajon: Vsem, ki pravijo, da gre z globalnim dogovorom za uvoz migrantov, nacionalno izdajo ali izdajo suverenosti in uničevanje zahodne civilizacije, kar so obtožbe desnice tudi v SLO javnosti, naj povem, da je takšno ustrahovanje ljudi napačno in zavajajoče!

  Realnost:
  Video: With Open Gates: The Forced Collective Suicide of European Nations
  https://youtu.be/K0hD7IffTJs

  Islamic Terrorism in Europe
  https://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_terrorism_in_Europe

  • janko

   JA, TO JE ISLAMIZACIJA PREOSTALEGA NEMUSLIMANSKEGA SVETA IN SKORAJŠNJI KONEC KRŠČANSKE CIVILIZACIJE!
   BY SOROS & GLOBALNI LEVIČARJI!
   Naši levičarji – stop Marakešu! In izginite iz oblasti, za vedno!

   • Igor Kavalar

    V primeru Fajonove gre za očitno kapitulacijo in kolaboracijo.

    • macon

     Za pokvarjeno zabitost. Ti ljudje se zavedajo, da v njih ni ne sile ne znanja, da so v najboljšem primeru sila povprečni (cel kup jih je očitnih bedakov) in si hitro iščejo gospodarja, ki mu najprej lezejo v rit in kimajo, da splezajo po družbenih klinih in sami postanejo enaki gospodarji.

     Procesu se reče negativna selekcija, Fajon je očitna nevrotična goska.

     • janko

      Zanima me, kaj bi rekli današnji naši in tudi evropski levičarji, če se bomo jutri (boknedaj) znašli v krutem šeriatarstvu, ko bi dnevno sledile exekucije, bičanje… Ali bi ti levi grdobe, ki nas hebejo že tri četrt stoletja u mozak, takoj postali ponižni klanjalci Alaha ali pa bi se čudili, da to si pa niso mislili?? Če mislijo, da bodo njih barbari pustili pri miru, ker so jih pripeljali v Evropo, se pa motijo! Absolutno se motijo!

     • macon

      Ne bo tako radikalnega preloma, EU bo imela samo očitno degradirane dele kot Detroit v ZDA.

      Večina bo zaradi ekstremne levice, permisije in pritepencev bolj revna kot prej, EU bo postala ekonomsko nepomembna v svetu. Njeno mesto bo prevzela vzhodna Azija.

     • Jovo Jamnica

      Meniš, da Milan Zver ni plod negativne selekcije???

     • macon

      Zver mi na posluh ne deluje vulgarno zabit, toliko sem ga poslušal, da to lahko ocenim. Velik del tukajšnjih pomembnih levičarjev je čistih bedakov v smislu logične konstrukcije misli, ampak dejstvo je, da sem računalničar in razmišljam v if-else strukturah. Čustvenost zame ni argument v razpravi, prej me zjezi.

      Družboslovci in še posebej družboslovke imajo deficit argumentiranja in potem gledaš enega Jordana Petersona, kako pometa z njimi, ampak pri Anglosaksoncih očitno argument nekaj pomeni.

    • stajerc5

     Kako bi bilo z njeno mozgansko menstruacijo?

 • exposingthetruth1111

  Henry Kissinger stated in 1994, “The New World Order cannot happen without U.S. participation, as we are the most significant single component. Yes, there will be a New World Order, and it will force the United States to change its perceptions.”[52]

  Then on January 5, 2009, when asked on television by CNBC anchors about what he suggests Barack Obama focus on during the current Israeli crises he replied that it is a time to reevaluate American foreign policy and that “he can give new impetus to American foreign policy … I think that his task will be to develop an overall strategy for America in this period, when really a ‘new world order’ can be created. It’s a great opportunity. It isn’t such a crisis.”
  ———————————————————————————————————————————
  kar pomeni da elite delajo vse da bo novi svetovni red uspel, vprašanje je samo kdaj,
  Je pa 100% jasno, da če hočejo novi svetovni red rabijo multikulturalizem in da morajo uničiti nacionalne države v Evropi na vse načine.

  Tako da se nimamo kaj za veselit da bo migrantski tok kdarkoli ustavljen, je mogoče samo upočasnjen, ali pa še to ne, nikoli se ne ve kako taktiko imajo mediji, kateri mogoče želijo samo pomiriti ljudi, a v ozadju šopajo na polno migrante.

  • stajerc5

   Ti ves, jaz vem, pravzaprav se vsi zavedamo, da je resitev samo v Velikem poku!
   Sorry Murgle, izraz ukraden od vas…

   • exposingthetruth1111

    ti bi rad novo Svetovno vojno ?

    • stajerc5

     Za zacetek razpad EU, interno bomo pa sami resili…

     • exposingthetruth1111

      To se strinjam, kajti ta EU nas pelje direkt v propad. Saj vem kaj bodo zdaj nekateri rekli: ” EU nam zagotavlja močan trg, gospodarstvo je vezano na EU”. Problem EU-ja ni gospodarsko sodelovanje ampak je njen problem osnoven političen, ker hočejo idiokracijo in popolno oblast nad vsemi, že dandanes 10 korporacij vodi vse kar lahko kupiš v trgovinah in teh 10 korporacij dobro vemo v čigavih rokah so, ne to niso neki naključni bogataši ki so uspeli na prostem trgu, saj je nemogoče priti do takega imperija zgolj s poštenim delovanjem na prostem trgu – NEMOGOČE !
      enako tudi vse ameriške medije si lasti 6 medijskih gigantov, za katere pa spet ne rabimo ugibati kdo so, je pred kratkim uporavnik Feniks_AH podal seznam lastnikov in dobro vemo kaj ti lastniki predstavljajo v skritih organizacijah in masonskih ložah.

      Tako da taki sistem kar imamo zdaj sploh ni več odprti trg, ampak kontroliran trg ki zelo močno spominja na socilizem/komunizem…ampak pač bolj lahka verzija tega.
      Te korporacije so bolj močne kot Nacionalne države v Evropi, po finančni moči seveda.

 • Miccy

  Znova bebav prispevek, ki se prične s pravljičnim uvodom: “Zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon, ki je tudi plačanka zlobnega židovskega milijarderja Georga Sorosa…” Analogno temu je kakor avtor J.Ž. (ki ne obstaja) plačanec Orbana ali denimo Snežića, morda celo posojevalcev denarja iz Republike Srpske?

  Nakar sledi odziv “javnosti”, ki obsega 4 tvite v več kot 24 urah?

  Prispevek povsem v stilu Nova24TV, kjer sta žaljenje, blatenje in podtikanje doma!

  • Olga2345

   Govorite o Hanzi, delu, mladini…?

   • Miccy

    Ne. O čem pravzaprav vi pišete? Saj razumem, nerodna reč, ko domoljubje predstavljajo osebe s poslovenjenimi priimki, demokracijo bivši člani ZKS, pošteno podjetništvo pa izposojanje denarja iz Madžarske, Republike Srpske ipd…

  • večni srb

   Že to je nekaj, da se ne hvali teh evro poslancev, ki niso naredili popolnoma nič dobrega za nas. Fajonova je moška različica Pahorja, le da ima on bolj rad hrvate, ona pa šiptarijo, ne rabimo ne enih in ne drugih.

   • Miccy

    Kar se mene tiče, jih tuji jaz ne hvalim. Vseeno ni nobene potrebe, da se kogarkoli žali in se mu podtika. Saj pravim, nerodna reč, ko domoljubje predstavljajo osebe s
    poslovenjenimi priimki, demokracijo bivši člani ZKS, pošteno
    podjetništvo pa izposojanje denarja iz Madžarske, Republike Srpske
    ipd…

  • Janez

   A?
   So tole psiho – blodnje ?
   Naša
   SLOVENSKA ZAVEST NIMA NOBENE POVEZAVE
   S
   TEM, KAR OMENJAŠ.
   Moja slovenska zavest je zrasla v povezavi z mojimi slovenskimi predniki, s sedanjim sorodstvom, s slovenskimi sksedi in s sllovenskimi prebivalci naše R. Slovenije.
   Z
   Orbanom
   so le neki splošnk kulturni stiki,
   s tistimi Snežič itd. pa običajni Slovenci – nimamo in noočemo imeti nič.
   S
   tvojo logiko – se zddi – nekaj ni OK.
   SDS je ok slovenska stranka.
   Ni pa isto kot – slovenstvo.
   Del slovenstva si tudi – ti, ker uporabljaš naš slovenski jezik. Arabci slovenščine ne uporabljajo
   Če
   PA SI “ODPADNIK” OS SLOVENSTVA – JE PA TO TVOJ PROBLEM.
   Tudi odpadnikov od slovenstva je bilo v naši zgodovini – precej.
   A – propadli so odpadniki, ne mi Slovenci.
   Daj!
   Piši z repom in glavo, sicer te bomo imeli
   za “ne do konca pozdravljenega”
   s klinike, kjer zdravijo “podstršne bolezni”. A ne dojameš tega? L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

   • Miccy

    Kako nimaš nič s Snežići, če so ustanovitelji Nova24TV?

    Glede ostalega… Verjetno si nekaj želel povedati, kajne?

  • SjtVpbslS

   Miccy, ti si preveč staromodna. Že očala te izdajajo.
   Živiš še vedno globoko v prejšnjem stoletju .
   Svet gre naprej, ti pa si nekje občepela, o čemer te izdajajo že tvoji komentarji.
   Odpri oči in nategni ušesa, da boš sledila temu, kar je značilno za moderno, ustvarjalno,
   pošteno in pravičnejšo družbo !

   • stajerc5

    Jezus, ne nasedaj mu! To je Micek na Dobu, samo vsi ga klicejo Micka, ker tako rad da za en sam cik!!

    • Miccy

     Ti boš že vedel, od koga si dobil za en čik…

   • Miccy

    Verjetno res! Nisem med tistimi, ki so prešaltali direkt iz ZK v demokratične stranke, da danes razlagajo o tem, kaj je počela partija, katere člani so bili.

  • macon

   Micka, ti si zabita, kapish? :)

   • Miccy

    Ti si verjetno pameten, vljuden in inteligenten? Predvidevam, da si tudi nadvse postaven in visok, saj taka inteligenca, kot jo ti izkazuješ, skorajda spada k všečnemu izgledu?

    Japajade :)

  • Goran Hvala

   se pravljice niso tolk pretirano napisane…kdaj se mi udi da ti noratv blogerji kaki hudi trip pozrejo da imajo take zgodbice…lohk bi se men kej zrihtal.. ze neki let nism kej mocnga probal..

   • Miccy

    Ampak res, kot bi bili na hudem tripu! Najbolje pri vsem skupaj je, da vse spišejo kake tri osebe, ki se skrivajo pod inicialkami. Če pa se ne, tajijo svoje korenine s poslovenjenimi priimki. Še vedno ne razumem, zakaj nekdo taji svojo nacionalno pripadnost?

  • šmentanamuha

   Tvoj komentar je v stilu Mira Cerarja ml., ki je podobno odgovoril na Grimsovo vprašanje, zakaj je prikrival svoj obisk in podpis v Marakešu v začetku maja letos, ko je kot predsednik vlade že zdavnaj odstopil in vlada prav tako. Niti ni priskrbel uradnega prevoda marakeške deklaracije.

   • Miccy

    Ah, spet sva pri osnovnem nesporazumu. Vljuden komentar, brez žaljivk in zlivanja gnojnice doživljaš kot “popizdevanje”?

    Se ti ne zdi, da nekam napačno zaznavaš realnost? Verjetno ne…

 • Janez

  Ali?
  Bi bila tale SD T.F. brez njene “vlepljenosti” v SD politiko – brezposelna?
  Zakaj
  se SD – kar ne – SAMOUKINE?
  Saj so le
  VEDNO BOLJ BREZSMISELNA
  IN TUDI NAM SLOVENCEM – SE ZDI
  – ŠKODLJIVA
  “NAPLAVINA”” EX VKP/b , KPS, ZK ITD. STALIN, TITO,
  KARDELJ KATASTROFIČNE,
  SAMO NASILNO VSILJENE NAM – SLOVENCEM – IZ ČASA 1920-1980, 1991.
  NA SE – SAMO-POSLOVIJO.
  IT’S TIME TO SAY – GOODBYE ! rečejo v GB, V ZDA. L.R. Janez Kepic-Kern KOMENDA

  • večni srb

   Dokler boste propadle komuniste kritizirali z lažmi in še hujšimi oslarijami, bodo pač še naprej vladali in se norca delali iz celega naroda, ne more biti drugače.

   • Goran Hvala

    jansevikom to ne potegne.. oni gonijo svoj prav….no sej je kul… mam vsaj kej smesnga za brat. :-)

    • stajerc5

     Po svoje imas prav. Tebe je res smesno brati, ahhh, saj nisi edini!

    • WISKY 1000

     V ŠPEGU SE POGLEJ,BOŠ VIDEL LEVEGA LAŽNIVCA

   • macon

    Njihovo vladanje je izven polja besed in razumnega kot je bilo v sedemdesetih in naprej, ko so se vsi delali norca iz nastopov vodilnih partijcev.

    Vladajo zaradi zlorabe podsistemov in ontološke laži, zaradi nasilja če hočeš. Besede so odveč.Mi se lahko nekaj pregovarjamo, njih ne zadevajo.

   • Janez

    Niso – ” laži”!
    Kar pišem jaz!
    “Laži” in neresnice trosijo ti iz SD, LEVICE, SMC, DESUSA ITD.
    Ne
    povejo in niti ne
    – vedo – kdo je bil – res t. i. J. B. TITO itd., itd.
    A!
    Jim že pohaja sapa – tem ex KP, ZK. !
    Generacija
    iz 1960. let je se zdi zadnja, ki so jo ex KP, ZK “USPELI NAPUMPATI”
    TILE
    Tanja F. L. Mesec,
    M. Kordiš iz 1970. so res že – “far away” od ex KP, ZK. Se zdi. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

   • WISKY 1000

    LAŽ ste levi komunajzarji

 • Shadow

  Kot mi je poznano, bodo v primeru podpisa deklaracije s strani Slovenije, v sredo 12.12. ob 12:00h v središču Ljubljane protesti proti tej odločitvi slovenske vlade.

  Da vidim, koliko vas bo tam.

  • stajerc5

   Vas!??? Cinca marinca, a s tabo nebo nic!???

   • Artur

    Čaka, da bodo drugi šli po “kostanj v žerjavico” potem pa se bo prištulil zraven in se trkal po prsih kako in kaj je on. tipično za levajzle.

    • Shadow

     Ne bo držalo Artur, jaz bom tam. In ne zaletavajte se kot mali pudeljni. Me pa zanima, koliko Slovencev (tudi takšnih, ki na veliko komentirajo na forumih), bo prišlo na ulico in jasno povedalo, da se ne strinjajo s podpisano deklaracijo. Povprečnemu Slovencu drmatično manjka jajc. Žal.

     • Artur

      Sorry a si zamenjal pojme zato takšen moj komentar namesto – da vidim, koliko vas bo tam bi bilo po tvojem odgovoru bolj merodajno- da vidim, koliko nas bo tam seveda ne samo 300 kot do zdaj ampak na tisoče kar pa je žal za večino strahopetnih slovencljev zaenkrat še misija nemogoče.

     • Shadow

      OK, pomembno, da se razumeva.

   • Stane

    Cinca marinca,vzel te bo hudic.
    Ja pa ne zares. Samo figurativno,ali umetnisko.

    • WISKY 1000

     še en bolek

 • Olga2345

  Kaj lahko pričakuješ od prestitutke?

  • Hunyađi

   O kurbica psihopsica

   • Stane

    Kako si neutemeljeno grob.
    A ti sovrazis zenske?

    • Hunyađi

     Ti si grob hinavec za Fajonko.
     Njo branim kot vse zenske. Tebe pa drkam gobezdola pristransko

     • Stane

      Kar drki,ce mas kaj,pedrcek neumni. Lepo branis zenske,ko jih zmerjas za psihopsico. Je to spostovanje,gnoj smrdljivi.
      Pober se v svojo vikojebino,se zapri,da ne bo smrdelo. Mozganski spacek. Pejt na PHP,za drugam nisi. Uzivaj.

     • WISKY 1000

      lolek rdeči fuj

     • Hunyađi

      Rdeco mas ti ko menstro. Pizda

    • Hunyađi

     Olga je kurbica njej to pripada . Sirokoustna kurvetina

     • Stane

      Tudi ce bi bila po tvoje,se ne bi smel tako primitivno obnasat. In ce bi bila,je svojga spostovanja vredna,ker ni predmet ampak zivo bitje.
      Kar se fajonke tice,je pa tko jasno,da je izdajalka SLO naroda. To je jasno veliki vecini,samo tebi in takim kot si ti bo jasno, ko bo ze prepozno. Ti jo pa kar sciti. Mogoce bos dobil,da ne bos na suhem. Uzivaj.

  • Stane

   Zvito presto. Ze samo ime pove kaj je to. Uganka je razresena.
   Se ve,da levicarji to ne morejo pogruntat. Stalno razmisljajo,da bi koga zajebali. O kreativnosti raje ne bi,ker je prezahtevno za levuharje.

  • Stane

   Ce me beres malo nizje; zelo trda in slana.

 • totex39

  Zdravje se je “poigralo” z njo in je postala še bolj žleht in brezkompromisna in nevarna oseba in takim res ni več pomoči.

  • Janez

   Občutek
   te ne vara.
   Grozno je najbž – biti “pokomunist”
   NE IMETI BOGA,
   KI BI MU POTOŽIL – SVOJE TEŽAVE ITD.
   NO?
   In ker BOGA nimajo – potem take “ne-srečnice”
   preko politike – težijo drugim.
   V Komendi bi se reklo :” Božja “štafenga” l.r. Janez Kepic- Kern KOMENDA

  • Hunyađi

   Zleht vam je Olga

   • totex39

    A zaradi tega, ker napiše resnico?

    • Hunyađi

     Resnico ovce nit ne upate nit ne znate sami prevert. Nimate karakterja na objektivnen pogled.
     Vam kakor recejo tako beketate
     Ste vodljivi kot v komunizmu.

 • Dado

  Bravo Fajonova, tako se dela. Če mačku ( beri homofobom), enostavno zacvili….

  • Janez

   NE BO SE IZŠLO !
   Le let preko “kukavičjega” gnezda – se zdi – da bo.
   So že v odhajanju. Le še I. Vajgl, I. Šoltes in taki.
   Ex “komunisti” , ki zdaj debatirajo “po marxistično” o prestavljanjju ure, poleetni, zimski čas.
   Adios !
   Njih barka vozi
   – po poti pozabe. Po špansko “CRUZ DE OLVIDO” L.R. Janez Kepic-Kern KOMENDA
   P.S.
   CRUZ DE OLVIDO, poje Lila Downs

   https://www.google.si/search?q=lila+downs+cruz+de+olvido&oq=lila+downs+cruz+de+olvido&aqs=chrome..69i57.24876j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
   Da se razumemo. Pesem govori o bolečem slovesu od ljubljene osebe. Ti ex KP, ZK, ITD. niso in niso bili – nič, ali le od nekaterih “ljubljeni”

 • Janez

  Zdi se,
  da je Dado – danes ” dežurni antifašist” tu na ok portalu Nove24tv.
  Dado?
  A? Če bi ti ne bil “antifašist” – bi bil ti – brezposeln.?
  Povej – ane?
  Naj ti zaupam : fašisti so živeli v Italiji – tam 1920-1945.
  Danes , leta 2018 – jih več – NI.
  TI
  NISI “ANTIFAŠIST” – TI SI – SLOVENEC.
  Resda, nekam zblojen Slovenec, a vseeno Slovenec. L. R. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • Foglof Tunek

  Zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon???… Pič*** vam je materina lažniva desničarska !!!
  Fse kar je povedala drži…JA, fSloveniji imamo skrajno desnico v obliki SDS-a in SNS-a…nič kaj daleč nazaj pe cepeta NSi… Kapish oprode desničarske posrane???

  • učko

   Fajonki in vsem levuharjem tretma “ala Halal” !

  • Stane

   Kako ves,da vse to drzi?
   Obnasanje nelegal.migrantov po EU,tudi pri nas kaze drugacno sliko od tiste, ki jo zelite levicarji prikazati. Tudi govorijo po kaj so prisli. No,spodbijaj resnico. S cim? Z neresnico kot vedno.
   Hvala,ker si prebral!

  • Stane

   ZLOGLASNA JE PA RES.
   HVALA,DA SI PRIZNAL NJENE MANIRE IN NAMENE. ZLOGLASNOST JE LAHKO SAMO ZLO IN NIC DOBREGA.
   HVALA G.TUNEK. VIDI SE,DA SE TI POCASI VRACA PAMET. ZELO POHVALNO,MORAM RECI.
   KAR TAKO NAPREJ.

   • Stane

    Ne zmerjaj picke,tudi Fajonka jo ima. Pazi kaj delas oz. Govoris. Ne zali z.mednozje. Lahko je nevarno.

   • Hunyađi

    Ajde stane da ti ni zena zloglasna kermu usta odpira ko si na sihtu kot varnostnik zamascen

  • Common Sense

   Ah daj Tunek. Ne razburjaj se preveč. Pa tudi, če jo imamo ne bi to bilo ničesar novega in posebnega. Saj imamo tudi ekstremno Levico, razno razne mlečnozobe Che Guevare, usekane Tomićke, Lukce, trčene profesorje in ostale zaljubljence v Venezuelsko pravično družbo. Svet se polarizira, dokler se ne bo razletel. Do takrat pa ti raje fzami še kozarček šmarnice, pa bo svet takoj lepši.

 • xla

  Takoj ko sta omenjena Soros in her Grims, je takoj kasno kam gre članek.

  • SjtVpbslS

   res si ti malo “kasno” ja.

   • xla

    sorry typo … pa tudi kasno paše :)

   • Stane

    Ne ga zajeb.hotel je napisati jasno in ne kasno.
    Vcasih tudi pri meni spremenijo kaksno crko. Tisk.raca.

 • Artur

  Ljudi Koji Žele Rat Izmedju Polova (Obavezno Pogledati)

  Isti tisti s to pokvarjeno umsko spako kot njihovo podaljšano roko kateri nam počnejo tudi to sranje z vsiljevanjem parazitskih primitivnih migrantov.

  https://www.youtube.com/watch?v=XIjP5h3D5sk

 • Flower Power

  svečkarji tolikokrat nalimate to fajonko gor da dobim občutek da si ga mečete na njo………….

  • tomnidari

   Ne butelj,se tolažimo da obstaja še večje zlo.

  • WISKY 1000

   to je tvoja simpatija

 • Janez

  Ta 47- letna, brez lastne mladine
  JE
  PA RES ŽALOSTNA NA VTIS
  IN
  POTREBNA POZORNOSTI LE ZATO,
  KKER JE SPLOŠNO ZNANO,
  DA SO TAKI “OSAMELCI” POLITIČNO ZELO NEVARNI.
  NOBENE
  NJENE SLIKE V KROGU NJENIH DOMAČIH – NI NIKJER.
  TO!?
  Je signifikativno, pomenljivo. Po slovensko. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.s.
  KAJ PA PREOSTANE TU PIŠOČIM – BREZPOSENIM ANTIFAŠISTOM,
  DA HVALIJO
  – TO GLEDE ZASLUŽKA – USPEŠNO – “ANTIFAŠISTKO”. Verjetno ji zavidajo, ker je glede “zaslužka na “antifašizem” precej bolj “uspešna”
  Od tu pišočih brezposenih “antifašistov” Bedno smešno. Res.

 • šmentanamuha

  Zakaj država Izrael noče podpisati tega globalnega sporazuma?

 • WISKY 1000

  z zgornjo fotografijo nekaj ni v redu

 • WISKY 1000

  toti fujonki dat prepoved vrnitev v Slovenijo,ker je sovražnik lastne države.

 • WISKY 1000

  tale gor desni na sliki bo pravi za njo,je pa še rezerva poleg.

 • Janez

  SAMA !
  Na vseh slikah – je sama.
  Na
  JUGU EX SFRJ REČEJO KOMU, KI JE VEDNO SAM,
  DA JE
  “ZABORAVLJENI KIŠOBRAN”
  Zakaj
  NAJ BI ZASTOPALA NAS SLOVENCE NEKA SD – ŽIDAN PROTEŽIRANKA,
  KI
  MORDA SVOJIH LJUDI V SLOVENIJI – NITI NIMA.
  IN
  JE V ZVEZI Z NEKIM NEMCEM. In take zadeve.
  Zdi se, da je vse, kar ima v Sloveniji – SD in Židan.
  Kaj o slovenstvu rekla – še nikoli – NI ! L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

  • Zgornji

   Amennn !!! ! !!!
   TUJEC JE BOLJŠI PARTNER KOT PA SLOVENEC ??? !!! ??? NO, POTEM JE JASNO KAKO POKVARJNA JE TA KUZLA VLAČUGASTA !!! ! !!!
   Ampak, čuj, … kaj pa pomeni ta tvoja kratica : ” L.r. ” ??

 • Get Smart

  Ta šipac-serbusna kreatura je članica SD.
  SD je PREIMENOVANA stranka KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE v Sloveniji.

  KPJ je oddelek kaviaržido KOMINTERNE = KOMUNISTIČNE INTERNACIONALE =
  združenje ZLOČINCEV PROTI ČLOVEŠTVU =
  še sami si v zavetju gruče in teme pravijo, da so “smrtni neprijatelji ljudi”
  in
  to potrjujejo z dejanji: LAŽ rop UMOR kraja UNIČEVANJE posilstva PEDOFILJA pedrofilija …
  in predvsem njihova zaščitena blagovna znamka: TRANSIćIZEM.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
   lista socialnih demokratov.
   2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor
   združili s “Semulićevo SZDL”,*
   ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
   par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL JUGOKOMUNISTIČNEM
   agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika
   DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
   * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
   ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
   SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
   3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
   Socialdemokratska prenova Slovenije.
   4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične
   prenove.
   5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
   Slovenije-Stranka demokratične prenove.
   6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
   JUGOSLAVIJE
   https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
   7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

   Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
   rojaka
   (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
   nje),
   ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

   • Get Smart

    PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

    LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna naslednica
    SKOJ-a – Savez komunističke omladine
    Jugoslavije).
    SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ (Ujedinjeni
    savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni
    se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar
    jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar
    se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še
    traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza
    socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3
    demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom
    ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine
    Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska
    stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a,
    imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
    t. i. “Združeno levico” itd.
    lahko še vedno opazujete:
    LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
    Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
    vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
    FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

     kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)

     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz.
     z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
     .
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Dragan Krstič

  Miro Cerar bo za 3 inozemne dnevnice in zastonjskarsko potovanje v Marakeš prodal slovenski narod. Sicer ni to nič čudnega glede na to kako si je zaračunaval kilometrino na relaciji Ljubljana Slovenj gradec še preden je postal politik. Res je prvorazredni etik in moralist.

  • stane

   Za pod giljotino skupaj s svojimi izdajalci. Drugam ta smrdljiva golazen ne spada

 • Krtača 20

  Če prav razumem tale članek,grimsgoblsu ni všeč svoboda govora. Ja kermu fašistu pa je?

 • Artur

  http://www.novi-svjetski-poredak.com/2018/12/01/zastupnica-britanskog-parlamenta-ovo-bi-svi-trebali-znati-un-ov-globalni-sporazum/
  ZASTUPNICA BRITANSKOG PARLAMENTA: Ovo bi svi trebali znati! UN-ov Globalni sporazum o migracijama će poplaviti Europu sa dodatnih 59 milijuna migranata do 2025. godine

  UČITELJ SVE PRIKRIO! 8-godišnja njemačka djevojčica zlostavljana i probodena od strane arapskog djeteta u većinski imigrantskoj osnovnoj školi
  http://www.novi-svjetski-poredak.com/2018/12/01/ucitelj-sve-prikrio-8-godisnja-njemacka-djevojcica-zlostavljana-i-probodena/

  • šmentanamuha

   Levičarski norci tega preprosto nočejo videti.

 • Zloglasnemu Grimsu ona očitno ni všeč

 • Common Sense

  Nedo*ebano bejbe so strupene kot črn hudič. Tanja je šolski primer. Morda pa ji kirurgi iz Afrike ustrežejo.

 • Van Der Waals

  KUZLA CIPA LEVO FAŠISTIČNA VLAČUGA!

  • Zgornji

   Mislim da si bil glede označbe te Peklenske Hinavske Hijenske Zlobne Pošasti malo preveč prizanesljiv !!! ! !!!

 • Steiermark

  Lažniva in zlobna pritlehna podgana, naj najpred zapusti dobro pačano mesto, ki ga zaseda v EU, denar prejema od nas iz Slovenije, potem pa omogočimo vsem, ki so morali s trebuhom za kruhom v tujino, da bodo, tako kot tisti, ki garajo za male denarce, se lahko vrnili domov in ustvarjali doma, ter da bodo dobro plačani iz denarja, teh zlobnih podgan in krastač, ki se bohotijo z našim denarjem in delajo proti našim interesom! Tako , levaško drhal, kot ostalo, ki je usmerjena v iskanje nakrajše poti do tega, kao nas uničiti in izgnati iz naše dežele ter nas nadomestiti z islamsko drhaljo, ki pa bo, slej ko prej začela “servisirati” tako te stekle aktivistke in aktiviste, ter njihove “drage”, ki jim pa bodo neizmerno hvaležni…..

 • Mimoidoči

  Če kdo koga straši po Sloveniji so to Šarec, Cerar, Fajonova in vsi tisti levičarji, ki uvažajo ilegalne migrante in zagovarjajo Marakeško deklaracijo.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • xtc

  Albanka promovira uvoz neuporabne drhali.
  Sicer pa,ko bo čas bo prišel račun tudi ta tipe njenega kova.

 • Caetano

  Fajonka me spominja na laznivega ameriskega levicarja in filoislamista Marca Lamonta Hilla, ki je tako rad ocital drugim rasizem zdaj pa so ga koncno vrgli iz CNN zaradi rasizma oz. antisemitizma, ker je pozival k unicenju Izraela. Ha, ha! Vse se vraca in placa!

 • Dado

  Bravo FAJONOVA, za dobrim konjem se dobro kadi in dobro si jim izprašila ritke. Poglej komentarje, to jih je v ŽIVO zapeklo. Bolje ne gre.

  • šmentanamuha

   Sej ni treba, da se na glas hvališ, da is butec.

   • samotoje

    Prazni sodi so po pravilu najglasnejši.

    • stane

     Polni pa smrdljivi.
     Izdajalci slovenskega naroda. Vlada v kompletu s svojimi izdajalskimi sateliti v EU klopeh.
     Polni zlobe in napuha.

  • Zgornji
  • stane

   Si kdaj slisal ali videl posnetek,kako je koncal Romunski predsednik Caosesku?

 • šmentanamuha

  Bog je velik in verjamem, da bo ta izdajalka Slovenske države in naroda dobila plačilo za svoja zlo dela. Pa tukaj ne gre samo za nas, Slovence, ampak za vse evropske narode, ki jih ta plačanka NWO s svojim delovanjem ogroža in uničuje. Za to početje ji nihče ni dal mandata. Enako velja tudi za Cerarja, ki se je odtihotapil v Marakeš letos maja in nam zdaj skupaj s Šarćevo vlado pripravlja uničenje Slovenstva. Res me zanima, koliko jim plačajo, da so pripravljeni storiti kaj takega.

  • stane

   Malo ze ne.

 • samotoje

  Tanja Fajon me kot oseba niti najmanj ne zanima. Je pa grozljivo, kar ta ženska govori in počne. Čas v evropskem parlamentu se ji izteka in morala bo poiskati modus vivendi izven območja poslanske imunitete. Takrat bo morala odgovarjati za škodo, ki jo povzroča s svojim delovanjem in jezikanjem. Ne le Sloveniji, tudi Balkanci, še posebej Makedonci, jo imajo pošteno v želodcu.

  • Zgornji

   ŠE BOLJ JE RAZJEZILA MENE !!! ! !!! JAZ BI TAKI PEKLENSKI POŠASTI ŽE ZNAL DATI UČINKOVITO KAZEN ZA POBOLJŠANJE !!! ! !!!

  • stane

   Mater ji jebem pokvarjeno!
   Dokler bodo njeni na oblasti,se ji ni za bati nikogar,razen slo extremista,da jo predcasno,ali pravi cas poslje k njenemu Alahu.

 • Zgornji

  AMPAK TA GRDA ČAROVNICA POKVARJENA PARAZITSKA JE ZARES ZLOBNA !!! ! !!!

  • bojan

   Malo bolj jo poglej … ima čist šiptarski fris … po tem me njena dejanja niti ne čudijo …

   • Zgornji

    JOJ, JAAA, PA REEES !!! ! !!! JA, POL JE TA TAPRAVA – NUMERO UNO , ZA UNIČEVANJE IN UNIČENJE NARODA !!! ! !!!

  • stane

   Zaljubljena v crn kurac.
   Dela vse,da nas unici.

 • ljubinica

  NWO v polnem zagonu.
  Fajonka je samo kolescek v masineriji, ki namerava uniciti zahodno civilizacijo.
  Stvari so hujse, kot sploh slutimo.
  Decembra se bosta podpisovala 2 pakta.
  1. Globalni “compact” o migracijah. Ta je preveden tudi v slovenscino. Propagira ga Fajonka ….
  2. Refugee Pact. O tem paktu ne vemo nic. Je pa se hujsi kot migrantski “compact”.
  Predvidevajo milijonske selitve zaradi ” klimatskih sprememb” in “degradacije okolja”. Za EU imajo izracune, koliksna je zgornja meja zmoznosti absorbcije beguncev za vsako posamezno drzavo.
  Svedska 440 milijonov, Nemcija 274 milijonov ….

  • stane

   O [email protected]
   Najebali smo,ce se bo dogajalo isto kot ns Svedskem,Franciji,Nemciji,Anglijo itd.

  • Dado

   A se ti je SPELALO. Nemčija ima 82 mil. ljudi, Švedska 10, kaj ti je….to nima zveze z realnostjo. .

 • Dado

  Tanja tako prijetna ženska, razmišlja s svojo glavo in dobro razmišlja. Človek bi pomislil, da se desničarji v strankah NSi in SDS, kje se hvalijo s krščansko kulturo, človeško obnašajo, vendar je očitno Fajonova pokazala tem dvoličnežem, kaj je človeško urejanje zadev na splošni ravni, ne pa beg v brezumje, ki ga najbolj goni SDS s svojim že zastarelim prvakom, ki se ima za naslednika TITA…..

 • Get Smart

  Samo v primeru v STOŽIC nje, kamor je MURGL JUGOKOMI BARBIE POHAR = SD
  že v prvem ruku stresel
  220 MILIJONOV € za projekt,
  ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
  40 milijonov €

  in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov = najboljš đupljan nje NI PLAČAL
  ampak jih
  je nagnal domov BREZ PLAČILA.

 • Get Smart

  Ta šipac-serbusna kreatura je članica SD.
  SD je PREIMENOVANA stranka KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE v Sloveniji.

  KPJ je oddelek kaviaržido KOMINTERNE = KOMUNISTIČNE INTERNACIONALE =

  združenje ZLOČINCEV PROTI ČLOVEŠTVU =

  še sami si v zavetju gruče in teme pravijo, da so “smrtni neprijatelji ljudi”
  in
  to potrjujejo z dejanji: LAŽ rop UMOR kraja UNIČEVANJE posilstva PEDOFILJA pedrofilija …
  in predvsem njihova zaščitena blagovna znamka: TRANSIćIZEM.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
    FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

     kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)

     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz.
     z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
     .
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Janez

  Bravo g. Get Smart !
  S to
  serijo zapisov pa čisto
  ZABIJETE TUNEK&COMP. provokatotje
  DOL V DNO ZAVIHKA.
  DOBRA
  TAKTIKA. KAR NADALJUJTE JO. Lepe pozdrave. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA