fbpx

[Video] Poglejte, kako se Tanja Fajon smeši v Evropskem parlamentu z zavajanjem glede marakeškega sporazuma in s strašenjem pred desnico!

Tanja Fajon (Foto: STA)

Zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon se je v Evropskem parlamentu znova grdo osmešila z zavajanjem o marakeškem sporazumu, ki naj ne bi izenačeval nelegalnih migracij z begunstvom, prav tako pa naj bi šlo le za benigno politično deklaracijo. Poleg tega je svoj govor zopet izkoristila za strašenje pred desnico, ki naj bi lagala in strašila. Uporabniki družbenih omrežij ji niso ostali dolžni, odzval pa se je tudi poslanec Branko Grims, ki ponovno opozarja, da sporazum spodbuja k cenzuri!

Zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon, ki je tudi plačanka zlobnega židovskega milijarderja Georga Sorosa, se je ponovno osmešila v Evropskem parlamentu s svojo tipično zavajajočo retoriko, ponovno je namreč nekritično podpirala sporen marakeški sporazum, prav tako pa je strašila pred desnico. Čeprav ima marakeški sporazum res obliko politične deklaracije, pa glede na frazo “zavezujemo se” oziroma “we commit”, ki je v njem omenjena kar 46-krat, vsekakor pomeni politično zavezo, ki ob morebitnem nespoštovanju dogovora s strani Slovenije logično prinaša politične posledice.

Nadalje pa sporazum utegne prinesti tudi pravne obveze. Sporazum, ki nelegalne migracije legalizira, lahko namreč v primeru uporabe norm v splošni praksi in pod pogojem pravne zavesti postane del mednarodnega običajnega prava, ki se upošteva tudi pred mednarodnimi sodišči in institucijami. Na to kaže tudi primer škodljive Splošne deklaracije o človekovih pravicah iz leta 1948, ki sama po sebi prav tako ni zavezujoča, a je sčasoma glede na nekatere interpretacije postala del mednarodnega običajnega prava. Norme, ki so del mednarodnega običajnega prava, niso pa kogentne norme, kot so na primer prepoved mučenja, genocida ipd., ne veljajo za države, ki jih eksplicitno zavrnejo. Mednarodno običajno pravo sicer velja za vse države, ki sprejmejo takšne norme, in tiste države, ki se do njih ne opredelijo (silence of consent). Prav zato je pomembno, da tudi Slovenija pred sprejetjem marakeškega sporazuma jasno in odločno izrazi svoje nestrinjanje z njim.

Škodljiv sporazum je pisan na kožo kulturnim marksistom in levičarjem, kot je Fajonova
Že na začetku je jasno, da so se pri levičarski mednarodni organizaciji Združeni narodi (ZN) urejanja migracij ter sporazuma lotili povsem pristransko, tudi v sporazumu samem so migracije omenjene izključno v pozitivnem smislu, poudarja pa se le pozitivne posledice migracij, kot na primer prispevek k trajnostnemu razvoju, povsem pa so zanemarjeni porast kriminala, kakršnemu smo v Evropi priča v zadnjem času, islamski terorizem ter breme za davkoplačevalce, ki ga s socialnim turizmom povzročajo nelegalni migranti, ki si največkrat dela sploh ne želijo poiskati. Sporazum tako predvideva, da bodo države (beri: politične elite) odrejale, kateri mediji so “rasistični” in kateri ne. V praksi to največkrat pomeni, da se bodo države lahko sklicevale na sporazum, ko bodo omejevale delovanje opozicijskih medijev, ki nenaklonjeno poročajo o vladi, prav tako pa vseh medijev, ki niso naklonjeni množičnim migracijam. Sporazum vključuje tudi “pravico” migrantov do posedovanja dokumentov, kar pomeni, da bodo države podpisnice migrantom, ki vanje vstopijo brez njih, morale izdati svoje dokumente. Poleg tega sporazum sili države k dodeljevanju subvencij za “podjetništvo” migrantov, prav tako pa predvideva koordinirano kontrolo mej, ki naj bo namenjena temu, da migrantom olajša prehod meje, kot izhaja iz samega sporazuma.

Fotografija je simbolična. (Foto: STA)

S svojimi aktivnostmi se Fajonova vse bolj sramoti, poglejte, kako ji je nedavno spodletelo z okroglo mizo
V zadnjem času je Fajonova organizirala tudi okroglo mizo, na kateri naj bi strašili pred strahom, kot sogovorniki pa so se je poleg Fajonove udeležili “strokovnjakinja” za medije in sodelavka Mirovnega inštituta Sandra Bašić Hrvatin, politični analitik Alem Maksuti, novinar glasila skrajne Levice Mladina Jure Trampuš in odvetnica Nataša Pirc Musar, ki si je žepe napolnila z odškodnino v višini 70 tisoč evrov, plačali pa smo jo vsi, ki smo prisiljeni plačevati prispevek za delovanje režimske RTV Slovenija. Slednja je sicer podvomila v konstruktivnost takšnih dogodkov in smiselnost razprav, če so povabljeni k sodelovanju izključno levičarji, namen pa je, da si med seboj nekritično kimajo in pritrjujejo. Pogovor je sicer vodila Ksenija Horvat z režimske RTV Slovenija. Na okrogli mizi ni manjkal niti radikalni aktivist Domen Savič, ki je v zadnjih mesecih obseden s škodovanjem Nova24TV, saj po njegovem mnenju širimo “sovražni govor”, sam pa je na dogodku Pirc Musarjevi vsiljivo skočil v besedo, ko je ta predlagala, da bi v prihodnje na okroglo mizo povabili katerega izmed strokovnjakov z nelevičarskim svetovnim nazorom, kot so na primer profesor dr. Žiga Turk, ustavni sodnik ddr. Klemen Jaklič ali pa evropska poslanka Romana Tomc – za slednja izmed predlaganih je Savič namignil, da sta fašista!

Foto: Facebook

Poslanec DZ Grims zgrožen, da je Fajonova z namenom promocije marakeškega sporazuma v EP izkoristila debato o usodnosti odhoda 10.000 mladih v tujino
Poslanec državnega zbora mag. Branko Grims je prek Twiterja izrazil zgroženost, kako je Fajonova tvitnila, da bomo 10.000 mladih Slovencev, ki so s trebuhom za kruhom odšli v tujino, nadomestili z 10.000 migranti. Omembe vredno ob tem je, da mladi v tujino odhajajo prav zaradi posledic, ki jih je na državi pustilo dolgoletno vladanje levičarjev. To so visoka brezposelnost, anemična gospodarska rast tudi ob najboljših pogojih v mednarodnem okolju, previsoka obdavčitev dela in vrtoglave cene nepremičnin, kar so vse posledice škodljivih ideoloških ukrepov levičarjev, kot so previsoka minimalna plača, preveč regulacij, lastništvo države v podjetjih in prevelik javni sektor. Poslanec Grims je opozoril tudi na uvajanje cenzure, ki ga spodbuja marakeški sporazum, nedavno navodilo Marjana Šarca, ki državnim podjetjem odsvetuje oglaševanje v medijih, ki “širijo sovražno vsebino”, pa je očitno že prvi korak k implementaciji tega dokumenta.

Fajonovi javnost ni ostala dolžna, preberite nekaj odzivov!
Kot kaže, pa je javnost deloma tudi po zaslugi alternativnih medijev vse bolj informirana in jo je težje zavesti. To kažejo tudi številni negativni odzivi na družbenih omrežjih. Nekaj zanimivih smo zbrali in jih prilagamo v nadaljevanju.

Foto: posnetek zaslona

J. Ž.