fbpx

[Video] Pohvale policistom, ki ob tem ohranijo mirne živce! Tako patetično se levičarji “igrajo” pred njihovimi nosovi, da bi reagirali in jih nato prikazovali kot fašiste!

Protestnica z vodno pištolo škropi policiste.

Pogrešam čase, ko smo znali protestirati dostojanstveno, brez provokacij in žalitev. Takšne provokatorje bi takrat že najbližji takoj onemogočili. In gotovo jim ne bi dali medijske pozornosti in jih s tem vzpodbujali!” je politični analitik Miloš Čirić komentiral posnetek s petkovega protesta, kjer provokatorka z vodno pištolo škropi in ponižuje v vrsti postavljene policiste, ki so vzdrževali javni red in mir.

Kako neiskreni, zlagani in pokvarjeni so bili petkovi protesti v Ljubljani, pove posnetek, ki je prišel v javnost in je požel veliko zgražanja zaradi odnosa protestnice do policije. Ta je namreč z vodno pištolo škropila postrojene policiste pred stavbo Ministrstva za notranje zadeve, kjer se je zbrala množica zamaskiranih protestnikov. Čeprav so opravljali le svoje delo, so se jim pred očmi dogajali prizori poniževanja, kakršnega redko vidimo. In pri tem ohranjali mirne živce, kar je spoštovanja vredno, kar pa ne moremo trditi za nevzgojeno mladenko.

Tipična in namerna provokacija policije. Ena provokatorka in 10 ljudi s fotoaparati in kamerami. Upajoč, da bo policija na to provokacijo reagirala, da bodo lahko Slovenijo prikazovali kot fašistično državo. Pohvale policiji, da se ponovno ni pustila sprovicirati,” pa je drug odziv na izjemno ponižujoč odnos protestnice na petkovem protestu, ko je z vodno pištolo škropila policiste.

Analitik Mitja Iršič je tako komentiral posnetek: “Navadni delavci na eni strani,kaviar socialisti na drugi. Sodobna repriza prizora, ko je Stane Dolanc stradajočemu proletariatu povedal: “Vsem mora biti jasno,da smo pri nas na oblasti mi, komunisti,kajti če ne bi bili mi, bi bil kdo drug,vendar temu ni tako in nikoli ne bo.” Hkrati je zapisal še en tvit, ki govori o skrajno podcenjujočem odnosu levice do policistov in drugih slabo plačanih poklicev. “Delavci v uniformah, plačani 900€ na mesec,odstranjujejo bogataške kaviar socialistične priviligirance,ki kršijo zakon in se kot 9 letni otroci mečejo po tleh,na pragu drugega kroga epidemije. Prizor,ki prikazuje kako zelo oddaljena je sodobna skrajna levica od pravega delavstva.

Rok Krajnc