fbpx

[Video] Poslanec Grims: “Sorosevi levičarji in njihovi lakaji trgajo Evropo narazen!”

Poslanec Branko Grims. (Foto: Nova24TV)

V oddaji Dialog je gostoval poslanec državnega zbora, mag. Branko Grims. Grims, eden tistih poslancev, ki najdlje časa in dosledno opozarja na nevarnosti islamizma in terorizma kot posledic kolapsa vladavine prava v EU, je z voditeljem Aleksandrom Rantom spregovoril o mnogih temah, ki jih trenutno zaradi epidemije ni na sporedu osrednjih medijev, čeprav so pereče.

V oddaji Dialog z Aleksandrom Rantom je gostoval vedno zanimiv sogovornik, poslanec državnega zbora, mag. Branko Grims. Spregovoril je o mnogih temah, ki trenutno niso na sporedu osrednjih medijev, čeprav bi morale biti. O EU, terorizmu, islamizmu, nezakonitih migracijah, vsiljevanju kulturnega marksizma in še mnogih drugih stvareh.

Vladavina prava kot krinka za legalizacijo nezakonitih migracij
Grims je najprej spregovoril o izvoru današnjih razprav v evropskem parlamentu, kjer mnogi napadajo Madžarsko in Poljsko. Jasno je izpostavil, da je za razumevanje teh problematik potrebno nazaj v leto 201, za katero je rekel, da od takrat v EU več ni vladavine prava, saj se je pod sloganom “Wir schaffen das” (“Zmogli bomo.”) pričelo kršiti mednarodne sporazume in države članice siliti, da kršijo lastne zakonodaje, da se je v EU spustilo množice migrantov.

Povedal je, da je pravkar prisostvoval virtualni konferenci s predsednico Evropske komisije Ursulo Von der Leyen in drugimi velikaši evropskega parlamenta in da tam ni bilo nobenega govora o blaginji Evropejcev, ampak le o tem, kako kaznovati države, ki se še niso uklonile nezakonitim ukazom iz bruseljskega centra. Posebej je poudaril, da je to, kar se danes skriva za terminom “vladavina prava” poskus legalizacije nezakonitega početja bruseljskega vrha. Izrazil je podporo Madžarski in Poljski.

Koalicija med radikalnim islamom in skrajno levico
Poslanec Grims je spregovoril tudi o islamu in o radikalizaciji islama. S tem, ko se veča masa muslimanov nasploh in tudi masa muslimanov v Evropi, se veča tudi radikalizacija islama in napoved Grimsa je, da “ko bo enkrat ta islam prevladal, v njem ne bo več prostora za naše, evropske vrednote, svobodo, pravice manjšin, pravice žensk, in tako naprej, s tem pa bo tudi konec Evrope kot take in njene civilizacije“.

Ob tem je opozoril na nenavadno koalicijo med skrajno levico in radikalnim islamom, o tem, kako malokdo govori o tem, da v razgrajanjih Antifa sodeluje veliko radikalnih islamistov. Z voditeljem Rantom sta problematizirala odnos pripadnikov LGBT in podobnih frakcij skrajne levice do skrajnega islama. Grims jih je, prosto po Stalinu, imenoval “koristne idiote”, ki se ne zavedajo, s kom imajo opravka in si islam predstavljajo kot “moderne stolpnice v Dubaju“.

Promocija zločincev kot herojev
Grims je primerjal proteste v Ljubljani s protesti v ZDA in naštel kar nekaj vzporednic. Demoniziranje voditeljev države, Donalda Trumpa v ZDA, Janeza Janše v Sloveniji, nasilje skupin kot je Antifa, odprto s skrajnimi islamističnimi skupinami. Opozoril je, da je naveza Antifa – islamisti že pred leti razbijala po evropskih mestih, še veliko preden se je s tem “izkazala” v ZDA in da je v ZDA razlika v tem, da so tam nasilju dodali še tako imenovani BLM.

ZDA je prepoznal kot teritorij, na katerem se preskuša model rušenja desnih vlad in proteste v Sloveniji prepoznal kot preskus tega modela. Sestava, scena je bila ista. Od levičarjev, ki so vse to spodbujali, promovirali, se najprej slikali, nato pa hinavsko distancirali (čeprav so jih spodbujali), ker niso želeli, da bi se jih povezovalo z nasiljem (čeprav so z njim povezani). Zato, tako Grims, je bil tak halo okrog fotografije Galeta.

Prispodoba, ki jo je uporabil Grims, je, da so se levičarji vedli po principu “najprej zakuriš, potem pa kličeš gasilce“. Najbolj zaskrbljujoče, po njegovo, pa je, da so tudi v Ljubljani, ko so se levičarji umaknili, vajeti prevzeli skrajni islamisti in med njimi je bil tudi kak migrant.

Pomemben detajl, ki ga je še posebej izpostavil, je zastrašujoča podobnost med ZDA in Slovenijo v tem, da so osrednji mediji kot heroje pričeli promovirati pravnomočno obsojene zločince, morilce, preprodajalce drog, posiljevalce. V ZDA so športniki poklekali v čast enega takšnih, za katerega se je kasneje izkazalo, da ni umrl “od policistove roke”, temveč zaradi količine zaužitih drog, pri nas pa je bil eden takšnih predstavljen kot “glas ljudstva”.

Aleš Ernecl