fbpx

[Video] Poslanec Polnar postal prava nočna mora za Erjavca: Njegove ambicije večje od intelektualnih sposobnosti!

Poslanec Robert Polnar (Foto: STA)

“Človek, ki je poln skrajnih anti duhovitih domislic, v katerih pa očitno uživa. V tem izziva kot ambiciozni šolar, ki se pripravlja na razredno proslavo,” je poslanec Robert Polnar pred vso slovensko javnostjo še enkrat razgalil ambicije Karla Erjavca. Ostalim v KUL pa očita, da jih zaradi sovražnosti “nezadržno nese proti naslednjim izbruhom fanatizma in obsedenosti.”

Slovenska javnost danes spremlja politično farso v državnem zboru vloženo konstruktivno nezaupnico  trenutni vladi. Ko je na vrsto za razpravo v državnem zboru prišel poslanec DeSUS Robert Polnar, je ta znova povedal nekaj krepkih na račun šefa DeSUS Karla Erjavca. Že zadnjič je namreč razgalil povezave s tajnim poročilom računskega sodišča in predsednikom Tomažem Veselom.

Uzurpatorja DeSUS in kandidata za mandatarja je poimenoval za posameznika, ki ima nesprejemljive težave z artikulacijo lastnih misli in ima obupno skromen shranjevalni register. “Posameznik, čigar imaginacijsko obzorje tako mizerno, da bi se nad njim razjokali najzvestejši privrženci, če bi kaj takega sploh obstajalo,” se je slikovito izrazil Polnar. Nato je nadaljeval.

Ambicije večje od intelektualnih sposobnosti
Za poslanca Polnarja je Erjavec še eden izmed posameznikov, čigar ambicije stokratno presegajo Erjavčeve intelektualne in siceršnje sposobnosti. Pretendenta za predsednika vlade je poimenoval za duhoviteža z veliko antiduhovitih domislic, ki pa se zdijo smešno samo njemu. V tem se vidi kot ambiciozni šolar, ki se pripravlja na šolsko proslavo. V nadaljevanju se dotakne še opozicijskega četverčka KUL. “S tako psiho identiteto kanijo vrli predlagatelji izboljševati nič več in nič manj kot mednarodni ugled Slovenije,” pove Polnar. Hkrati še opomni slovensko javnost in poslance v državnem zboru, da so že pozabili na lanskoletno burlesko ob umiku vojakov iz Iraka, ki sta ga izvedla takratni obrambni minister Karl Erjavec in nekdanja načelnica Generalštaba Slovenske vojske Alenka Ermenc. Marjan Šarec pa je raje spal kot bi reševal urgentno mednarodno situacijo.

https://twitter.com/Mirko_Mayer/status/1361360137009704963

Čudi se opozicijskemu besu, ker je v sedanji vladi prevzela osrednjo vlogo stranka z največjim številom poslancev v hramu demokracije. Očita jim, da jih zaradi sovražnosti “nezadržno nese proti naslednjim izbruhom fanatizma in obsedenosti.” Le to raste iz radikalne preobrazbe pozitivnih občutkov, predanosti in prepričanja in “se izražajo v skrajni nestrpnosti in negativnem odnosu fanatikov do drugih ljudi.” A v resnici gre po besedah poslanca DeSUS za zgodbo o samoslepilu, odtujenosti, eksistencialni brezciljnosti, temeljnem nespoštovanju do vsega, kar predstavlja vlada.

Robert Polnar je še enkrat razkril vso bedo Karla Viktorja Erjavca. Zanimivo, da se je Erjavec na besede Polnarja odzval, da Polnar sploh ne bi smel govoriti kot poslanec DeSUS. Roberta Polnarja so izključili iz stranke DeSUS, a ga ni nihče ni izključil iz poslanske skupine DeSUS. Zato se je že kot nič kolikokrat zlagal v svoji politični karieri.

Luka Perš