fbpx

[Video] Razkrivamo: Med radikalnimi podporniki protestov tudi strokovna sodelavka ustavne sodnice!

Amila Adrović (left) next to a supporter of the Kombinat choir and the radical supporter of the left, Brane Pranzik.

Amila Adrović, strokovna sodelavka ustavne sodnice Katje Šugman Stubbs je bila opažena med petkovimi protesti skrajnih levičarjev v Ljubljani. V objektiv je bila ujeta poleg podpornice partizanskega ženskega pevskega zbora Kombinat in vidnega člana ZZB NOB Braneta Praznika. Fotografija je nov dokaz o “prestreljenosti” sodstva s kadri, ki rušijo legitimno vlado in jim demokracija ni blizu, prav tako meče sum na pristranskost ustavnega sodišča.

Na fotografiji protestnikov smo na fotografijah protesta opazili tudi strokovno sodelavko ustavne sodnice Katje Šugman Stubbs, Amilo Adrović.

Gre za počesano gospo na spodnjem posnetku, torej tisto na posnetku levo, ki je pred kolesarjenjem opravila tudi manikuro in se za družabni dogodek odela v rdečo majico in svoj meščanski videz podkrepila s šalom v stilu Isadore Duncan, ki jo je na velikem platnu uprizorila Vanessa Redgrave.

Da gre za gospo, ki se sicer rada potika okoli državnega zbora in nastopa na televiziji, priča spodnji posnetek, ki je nastal leta 2014, ko je Adrovićeva še bila učiteljica predšolske vzgoje.

Adrovićeva sicer danes ob službi na ustavnem sodišču opravlja tudi funkcijo prokuristke v podjetju Ena plus, ki se ukvarja s hišniškimi storitvami, razkriva Ajpes.

Andrej Žitnik