[Video&ekskluzivno] Šarec priznal glede poznanstva N. H.: “Poznam jo že dolgo nazaj …”

Foto: Nova24TV

Gospod Šarec, poznate osebno N. H. in kako to, da je dobila službo na Sovi?” se je glasilo vprašanje novinarke Nova24TV Marjance Scheicher, na katero je premier Šarec odgovoril, da je službo dobila, ker se je prijavila, in nato je šlo vse po postopkih. Nato pa je na vprašanje, ali jo pozna osebno, odgovoril jecljajoče: “Poznam jo že dolgo nazaj, že dolgo pa se nisva srečala …”

Marjan Šarec se je danes na Facebooku odzval na očitke in zanikal, da ima ljubimko N. H. in da je posredoval pri njeni zaposlitvi v Sovi. Danes pa je, sicer nervozno, le stežka priznal, da jo pozna že dolgo in da je že zelo dolgo ni videl. Od kje jo pozna, ni znano, saj je “zanikal”, da je bila zaposlena na Občini Kamnik.

Poročali smo že namreč, da naj bi predsednik vlade Marjan Šarec in njegov državni sekretar za nacionalno varnost Damir Črnčec zlorabila svoj položaj, in sicer tako, da je direktor Sove Rajko Kozmelj na Sovi zaposlil bivšo uslužbenko Občine Škofljica, ki naj bi bila tudi zaupnica premierja Marjana Šarca.

Člani komisije odkrili, da so N. H. res zaposlili na Sovi
Člani komisije za nadzor obveščevalnih služb so v ta namen včeraj obiskali sedež Sove, da bi preverili točnost poročanja Bojana Požarja. Preverjanje točnosti zaposlitve na Sovi je zahtevala SDS, da bi ugotovili, ali je šlo “za grobo zlorabo oblasti v zasebne namene ter povzročanje škode instituciji, zadolženi za nacionalno varnost”. V posebni skupini, ki je opravila nadzor, so bili predsednik komisije za nadzor obveščevalcev Matej Tonin (NSi), podpredsednik Žan Mahnič (SDS) in poslanka Monika Gregorčič (SMC). Z nenapovedanim nadzorom so ugotovili, da je N. H., o kateri je pisal Požar, res zaposlena na Sovi.

Na temo kadrovanja v Sovi se je odzval tudi predsednik Knovsa Matej Tonin. Izjavil je, da so med včerajšnjim nenapovedanim nadzorom na Sovi ugotovili, da so v času Šarčeve vlade na Sovi zaposlili več ljudi brez razpisa, poroča Delo. V čim krajšem času od Sove pričakujejo anonimizirane podatke o poteku teh zaposlitev, o morebitnih nepravilnostih bo presojal inšpektorat za javno upravo.

Se bo izkazalo, da ni resnična tudi izjava o nezvestobi?
V svoji objavi na Facebooku, ki so jo sinhronizirano povzeli vsi režimski mediji, pred tem pa o tem niso poročali, se je Šarec postavil v vlogo “žrtve”, češ kako se vsi spravljajo nanj. Zanikal je, da je N. H. njegova zaupnica in tudi, da je bila kadarkoli zaposlena na Občini Kamnik. Kot rečeno, je pa Šarec priznal, da jo pozna. Čas in preiskave pa bodo pokazali, kako dobro jo pozna in kako blizu sta si bila.

 

Foto: FB

Lana Božič

 • rabbit

  Kako pa Šarec ve, da je šlo po postopku, če pa Nataše že dolgo ni videl. Ha ha Marjan lažeš kot pes teče.

  • Common Sense

   Butelj bi moral odgovoriti “pojma nimam”. Pa ni tako pameten…. Serpentinšek pač, pa 6 popravcev na najlažji šoli na svetu (srednja lesarska). In sedaj vodi državo. Only in Slovenia. Pardon, and Ukraine.

   • rabbit

    Če bi bil Šarec intiligenten bi rekel obrnite se na KONOVS oni so bili tam in oni vedo kakšen je bil postopek zaposlitve dotične osebe. Ker je imel pa na lesarski 6 popravcev pa drugega ni za pričakovati.

    • mona lisa

     Šarec pa inteleganca in pamet…………….

   • Polh Dobri

    Ne učiti ga lagat saj to boljše zna kot pes teče.

   • jefferson 55

    Srednja lesarska je lahka, toda ali je lažja od Prištinske fakultete, kjer je doktoriral Veliki Vo(lo)dja? Pa še ta doktorat so mu podarili? Če se motim, me seveda prijazno popravite.

    • rrrrr

     Tebe prijazno popraviti? Res nima smisla….No, kvečjemu za pet, šest evrov, več pa ne.
     Naj te raje na novo kresnejo…

   • milanček

    za mene, kot zavednega Slovenca je ta idiot kot predsednik vlade največja sramota za Slovenijo!

  • pajot

   Njemu najbrž takoj poročajo o vsakem cukrpekarju,ki ga zaposlijo. Predvsem na Sovi.
   No,ja,na Sovi so itak vsi cukrpekarji.

  • est

   Res hudo, če imaš spomin kot veverica.

 • tomven

  Zanima me, kako jo je odnesla kvazi lepa N, jo je vsaj dec dobr preluftal… Lepa N, nekaj na L je, sam ne lepa…

  • pajot

   A je poročena? Celo to? Dobro.
   he,he,he….

 • Mojca pokraculja

  Insinuacijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Naj da dokumente na mizo !
  Opozicija dajmo, zahtevajte dokumente, ne mu pustiti da blebeta.

  • rabbit

   Izpiske vseh njegovih telefonov in mailov, pa da vidimo.

   • Mojca pokraculja

    Rojstni list za začetek ! Tega ima najbrž črnčec kar pri sebi noč in dan ! jNjegova zavarovalna polica.

    • rabbit

     Najbrž, da res ga močno drži za jajca.

     • Mojca pokraculja

      Saj zato ga je pa k sebi vzel. Daj stara udbovska manira. imam tvoje obremenjujoče podatke, zdej pa kokr češ !

  • Boy

   Oni delajo po predpisih mimo predpisov in brez vsake dokumentacije.
   Niko nam nista nece moci dokazati, haha.
   Namesto, da bi oni dokazovali! Komi svet je postavljen na glavo!

 • Boy

  Kaj pocne vas racunalnicar?
  Vse zivo, samo ureja strani ne.

 • Franc Šink

  Vse tajne službe na tem svetu, ki dajo kaj nase imajo zaposlene pametne in prikupne dame.

  • rabbit

   Marjan jo je najprej preizkusil, če bo delovalo, Kot črnogorski kum.

 • Ježek Teka Teka

  Bogi revček je mogu Milana poklicat, da mu pove kako naprej … smrk … ker sam ne zna … no, pa če že, je imel razmerje z žensko ok, pozitivno, kar je precej presenetljivo za levake …

  • pajot

   Milan že ve. ima izkušnjo s Katjo iz Dornberka.

 • branči

  …ko sem jo nazadnje videl je imela kitke in minikrilo, je pa že takrat imela potencial tajnega agenta!

 • Antonius

  Jah, če človek pošteno sešteje njuno dolgoletno poznanstvi in pridoda še čas, kar se nista srečala, se Šarec in N.H. poznata dlje, kot je pripravljen priznati.
  Najbrž ji je Šarec v SOVI službo *zrihtal* zato, ker je na N.H. že davno nazaj pozabil.
  Je pa Šarec slovenska verzija Grete. Brez *ceglca* je pred javnostjo v hudih težavah.

 • Nata

  Sicer pa – roko na srce – poznati nekoga , ali pa biti v razmerju z njim, je velika razlika.
  To, ali je bila gospica v službi na občini , pa tudi ni takšna težava izvedeti.
  Le prepričajte se prej. Pisariti je lahko. Samo nikar kar nekaj v tri dni.
  Meni gre možakar krepko na jetra.
  Vendar , če ga ne bomo mogli povoziti s preverjenimi dejstvi, bomo stalno poslušali te njegov nebuloze o J. J.

  • rabbit

   Gospa je bila v službi na občini Škofljica obstaja še vedno njen službeni mail na internetnih straneh, čeprav od ponedeljka do danes je že veliko zbrisanega . Je pa tole:. posredujete poleg uredništvu Glasnika še na Občino Škofljica, e-naslov; [email protected], kontakt za dodatne informacije; Nataša Hribar 051 …Jim ni uspelo zbrisati. Zakaj bi neka piarovka občine, ki niti malo ni pomembna postala agentka SOVE in to brez kakršnega koli znanja. Še na angleški tečaj so jo najprej poslali. Delovno mesto pa so nanovo sistematizirali kot pravijo v javni upravi. A to tebi ni čudno. A direktor Sove se je v enem trenutku spomnil tam imamo pa eno , ki ustreza profilu agentke.pa daj no daj to je samo v pravljici in princesa, ki so spoznale princa na belem konju.

   • Nata

    No, no.. . . . pisala sem o razmerju, ki je , ali pa ni . Pa o službi na Občini tov. Šarca.
    Nič drugega !!!!!!

    • rabbit

     A bi ti nekomu, ki ga sicer poznaš pa ga že dolgo nisi videla (tako pravi Šarec) zrihtal službo kljub temu da nima nobenih ustreznih znanj ali usposobljenosti za delo. To je tako kot bi zdravnik svojega znanca, ki ni zdravnik zaposlil za kirurga. A bi ti bilo to v redu, da prideš po nož k njemu.
     Zato pa je naša javna uprava taka kot je z redkimi izjemami, nesposobna, ne strokovna in kar je najbolj moteče diktatorska, ker s tem nadomeščajo strokovnost.
     Pa še nekaj Šarec je v petek izvedel, da Požar pripravlja članek in kaj se je zgodilo iz Sove je prišla grožnja, da bodo Požarja kazensko ovadili. V ponedeljke, ko je članek ugledal luč sveta pa do danes popoldne je bil Šarec tiho kot miška in tudi mediji, ki ga potiskajo naprej so bili tiho, danes ko je na Facebooku napisal odgovor pa so vsi ti mediji to obelodanili, čeprav so bili prej tri dni tiho kot riti, kaj ti to pove.

     • Polh Dobri

      Pred leti smo na našem koncu imeli zdravnico iz Panćeva, ki ni imela pojma kaj naj predpiše v ene primeru, zato sem ji kar jaz predlagal in ona je po moji sugestiji napisala recept. Kasneje jo je spokala saj se je izvedelo za njen “doktorat”.

     • Nata

      O Požarju bomo še marsikaj slišali. . . . . zapomni si. Ni vse zlato, kar on objavi.
      Smisel mojega pisanja je bil pomislek glede Nove. Potrebna je velika previdnost .Zakaj morajo vedno zadeve postaviti ” na špico ” ?? Zaradi nas ? Ni nobene potrebe !
      Hudirja, saj imajo cel kup dobrih piscev tam, pa se takole nizko spustijo. Dejstva se da zelo enostavno napisati. Mi bomo pa pljuvali. . . . .

     • rabbit

      Kaj bi bilo po tvoje, če bi Bojan Požar objavil, da ima predsednik SDS Janša zaupnico in bi jo zaposlil v SOVI kot predsednik vlade, kaj misliš bi pisalo na POP TV, RTV in ostalih levičarskih medijih. Po resnici.

     • Nata

      Zakaj pa me to sprašuješ ?? Saj vemo, ali ne ?

     • Janka Kranjka

      Točno tak kot pišeš rabbit. Bravo!

  • anzek

   Kako pa veste, da to niso preverjena dejstva??

   Samo vprašati se je treba: bi si Požar upal, glede na to, da se je zavedal, da bo sprožil požar, napisati nekaj za kar nima trdnih dokazov?
   Saj ni važno, če je njegova ljubica, važno je, da ji je zrihtal službo mimo ustaljenih regelcev.

   Kamenček po kamenček in sesula se bo serpentinškova, bolje rečeno, mafijska, hiška, iz kart.

   Prepričan sem, da ima mafija že rezerni scenarij!!

   Le tako naprej Požar, edini kredibilni raziskovalni novinar v SLO, zavedni slovenci stojimo za tabo!!

   • Nata

    Požar marsikaj ve in si marsikaj upa. Premalo ga poznamo. Je pa rezultat njegovega uspeha na preteklih volitvah dovolj poveden.

    Stojimo ?? Eno figo stojimo !! Pokazalo se bo 10. t. m. !!
    Spoštovani anzek, te kamenčke že zelo dolgo nalagamo.
    Ali pa bi morda morala napisati. . . . . so se že zdrobili in nam je ostal samo pesek v očeh !!

    • anzek

     Rezultat na volitvah….ste udarila mimo!!
     Rezultat je samo pokazal, kako zaplankan narod smo. Požar je imel zelo dober program, res ne tako izdelanega kot SDS, pa vendar v osnovi kompatibilnega z SDS.

     Problem je bil presstituirnanje pro komunističnih novinarjev, ki so vsi po vrsti, tudi na NoviTV niso nič boljši, propagirali stare stranke, nove obraze, narod je pa, kot že tolikokrat doslej, nasedel.

     Novi TV zamerim, ker ni propagirala sorodnih strank!! To je bila veliiiiika napaka, upam, da so se iz tega kaj naučili.

     Povezovanje SDS in SLS je pa veliiika napaka, ne govorim na pamet!!

     Ko sem že pri novih strankah, predsednik Državnega sveta A. Kovšca, je imel tudi zelo dober program. Te male novoustanovljene stranke se morajo v bodoče združiti, pa bo.

     Kamenčki…….ste me narobe razumela, nisem mislil, da bi z njimi gradili ampak praskali kamenčke iz luknjičastega zidu, ki ga zelo dobra najeda Požar, še malo pa bo padel.
     Serpentinšek se zapleta, hudo zapleta, vlada bo padla, zajel jo je požar!!!!

     Serpentinšek je premalo razgledan zato še ni slišal za slovenski pregovor, ki pravi: kdor molči vsem odgovori.

     • pajot

      Povezovanje SDS in SLS je pa veliiika napaka, ne govorim na pamet!!
      Se strinjam.
      popolnoma.

     • Nata

      Presstituti bodo ostali do zadnjega. Tukaj nimamo kaj.
      Eh, anzek, saj smo res kot drobni ptički, ki praskamo kamenčke s komunistične trdnjave.

      No, meni je bil tudi zelo všeč program DOM-a. . . . . pa smo kar pozabili ?
      Drži pa tudi tale – ” Kdor molči, se strinja.”

     • anzek

      Res je tako.

      Na nas pa je, da Požarju, vsak na svoj način, pomagamo. Ni vrag, da s skupnimi močmi ne premagamo to mafijo, ki nam je ugrabila državo.

      Kakorkoli je že v začetku kazalo, da je butast PV, kar Serpentinšek sleherni dan dokazuje, ugoden za mafijo, katere podaljšana roka je, se je pokazalo, da je pa le preveč butast.

      Vsakič, ko odpre usta, bolj globje tone, ali po Serpentinškovo, skače v bazen brez vode. Zaenkrat si glave še ni razbil, ker mu mafija pomaga s tem, ko mu s presstituti ščiti hrbet, ampak v nedogled bo tudi ona uvidela, da ji ne ustreza in bo zrušila vlado.

      Serpentinšek, kmalu boš zopet imel priliko služiti kot komedijant in jemati denar na roko. Problem je, da je vsaki dan manj veselic……..služil je s vložki:”baba je kot žaba…” in ravno na “babi” si bo polomil hrbet…… karma je nerodna zadeva.

     • Nata

      Plus zaradi vaše vztrajnosti. . . Tudi 10 + ,če bi kaj nucalo. . . .

     • anzek

      Ha, ha,…… saj sem vedel no…..kako že pravijo: brez muje se še čevelj ne obuje.

     • Nata

      O, seveda tako pravijo. Vendar vaša vztrajnost mojega mnenja ni spremenila !! Z veliko, ali malo muje. . . . Sem precej črnogleda, pa v ljudi ne zaupam več.Si pa želim, da bi imeli prav.

     • Slovenka

      Dejstvo je, da je naš Marjan dobil krila, ko je gledal ankete, ki so mu vztrajno prikazovale visoko podporo in bleščečo zmago na volitvah, tako da je postal prevzeten. Na sejmu v Radgoni je žalil Podobnika, v Volčjem potoku pa je nekaj dni pozneje razlagal o skakanju v prazen bazen, da ne govorimo o tem, kolikokrat je v času svoje vladavine omenil dejstvo, da Janša ni uspel sestaviti vlade. Zdaj pa so prišla na dan dejstva, ki bodo, upajmo, malo ohladila njegovo nadutost.

     • anzek

      ++++, sam bi samo dodal, da bi v normalni državi PV že odstopil.

      Pri nas bo sicer trajalo malo dlje, toda to je, v to sem prepričan, nezadržen začetek konca te vlade.

     • Slovenka

      Pravi bi bilo tako, ampak ne pozabi, da živiš v Zloveniji. Očitno prihaja na dan temna stran slovenskega značaja, ki se najlepše odraža v slovenski birokraciji: temeljitost, natančnost, vztrajnost, delavnost, sistematična hudobija. Če spremljaš gonjo proti konoplji v Sloveniji, ti je vse jasno.

     • Slovenka

      Še nekaj bom dodala. Globoka država že pripravlja novo marioneto. Samo tega ne vem, ali je Šarcu in Crnkoviču to godljo skuhala globoka država ali pa so ji stvari ušle iz rok. To drugo težko verjamem, če upoštevam slovensko natančnost in smisel za načrtovanje.

  • Karl Nussdorfer

   Bravo Nata. Samo ti se ostajas.

   • Nata

    Hm. . . . . tole pa ni dobra napoved – zame !

    • Karl Nussdorfer

     Ja. Zalostno.

     • pajot

      Oh,Karel,Karel,počasi…kenede?

     • Karl Nussdorfer

      Bi ti kaj povedal, pa ne smem.

     • pajot

      Me,iskreno povedano,ne zanima.
      Sem rekel,počasi…he,he,he…

     • Karl Nussdorfer

      Me veseli, da ti je lepo.

     • pajot

      tebi je zaenkrat še. saj se bova srečala,perjatu.

     • Karl Nussdorfer

      Ne bova se srecala.

     • pajot

      Bova,bova. sam ti še tega ne veš.
      To srečanje bo iznenada. Zate.

     • Karl Nussdorfer

      Bog ti pomagaj. Druge ni.

     • pajot

      tebi ne bo.

     • Karl Nussdorfer

      Meni ne rabi pomagat.

     • pajot

      Prav. Ti bojo pa pomagali na urgenci.
      Zdaj pa zadosti.
      Si ravnokar šel na šit listo.

 • Unikatna

  Haha…rešujejo probleme…kakšne? rešitev ni, nastali so le še večji problemi, korupcija, kriminal itd.

  Vsi, ki so dobili službe brez razpisa, takoj na zavod za zaposlovanje…

  • Joško

   Bo takoj 100.000 brezposelnih. V javnem sektorju pa se bo zmanjšalo število zaposlenih za kakšnih 40.000

 • samotoje

  Šarec ne mara bumerangov, ker priletijo nazaj. Zakaj jih pa meče, pa ni jasno.

  • Polh Dobri

   Baje jih pri metu naslavlja, a kaj, ko nobeden ne prileti na naslov, pa jih dobi po glav.

 • Common Sense

  Ah, Serpentinšek…… daj vsaj laži brez dolgega nosa. Če si že igralec, pa bodi dober igralec. Na nosu se ti vidi, da lažeš…. Misliš, da ljudje tega ne zaznajo? Kreatura od predsednika vlade, ampak res. Od vaškega zabavljača, ki je dobival cash na roko do presednika vlade, ki se je celo uspel slikati s predsednikom ZDA. Meteorni vzpon. In enako hiter padec, ko bo kriza pokazala zobe in denarja zmanjka. No, slišim, da pri kamniških gasilcih iščejo tajnika.

 • Andrej

  Jeh, Šarko, skoču s u bazen. A se s tut zmoču bomo pa še vidl.

  • rabbit

   Da si ni kakšen organ polomu glavo sigurno ne je prazna pa se je fajn odbila.

  • gornik

   Ja, kdo pa je spustu vodo noter ?

 • Ryuk
  • Mojca pokraculja

   Na fb strani poglej kdo mu vse verjame in kakšne kretenizme pišejo.
   Evo malo za pokušino:

   -Boštjan Urbanija Boško Čestitke za pokončno držo

   -Kovačič Martin Gospod Šarec imate veliko privržencev z mano ki vam stojimo ob strani želim vam veliko uspehov.
   -Gorazd Špegel Jaz osebno sem zelo zadovoljen, da imamo takega liderja. Trda koža kabineta je za slepe naboje nasprotnikov, že zdavnaj pretrda. Verjamem in zaupam. To izrekam prvič.

   • rubec

    In to s polnimi imeni in priimki. Takim bo na nagrobnikih pisalo: celo življenje je bil idiot, zdaj pa tole.

    • pajot

     idiot,kajpak. In to šestkrat izprašan idiot.

 • Polh Dobri

  Že dolgo je nisem vidu, ab jo lubu če b priliko dobu. A ne gospodine Šareni.

 • lojze

  Novinarka bi mu morala postaviti vprašanje ali premier ve, da je na SOVI zaposlena N.H. In seveda, ni problem, da je imel ali ima ljubico, problem je, ker so N.H. zaposlili na čuden način v SOVI. V organu, ki bedi nad varnostnimi informacijami pomembnimi za to državo. Kot je nekdaj rekel LDS-ovec Tone: Ni Boga, ki bi me prepričal, da je to naključje!

 • xtc

  Xaraxchovi izpadi so vse bolj patetični,doletel ga je pač dolg kurbanja,ki je sicer zasebna stvar,a le dotlej,dokler v te zadeve ni vmešana državna administracija in organi.
  Če Xaracx naivno laže glede tega ,da kurbice pač ne pozna in da se je komaj spomni,ga bo resnica kmalu dohitela kajti gospodična mična ima verjetno delovno knjižico-kjer se bo hitro izkazalo kje je bila vse zaposlena razen s Xarachom.
  Je pa precej bosa ta,da neoga ,ki ga niti ne poznaš dobro in ga že dolgo nisi videl ekspresno mimo razpisov in zahtevanih pogojev urediš službo in to na za državo zelo občutljivem področju kot je državna varnost. ali po domače v službo državne varnosti jemlješ diletante,ki lahko ogrozijo varnost države-tole je pa zelo spolzek teren.
  Da,Xaraxch patetično napada SDS je prav snmešno saj je resnico o njem in Muriju obelodanil novinar Požar in verjetno bo na njegovo patetično laganje na dan privlekel še kaj kosmatega o Xaraxchu in Muriju.

 • tomven

  Kje ste levaki, da branite vašega idola… Aaa, ni vas nikjer, je tudi vaš sram njegovega laganja in nabijanja? Menda ja ne…

 • jakob kovač

  Tudi JJ je zaposlil svojega sina pa niste zganjali halo,raje se ukvarjajte z bolj pomembnimi rečmi,kot pa baba vidla baba rekla.

  • JANEZ GUS

   Ti rajši poglej tvojega Jankoviča,kaj je zrihtal svijim dvema barabama.Samo službe ne,ker jih ni naučil delat ampak krast.

   • jakob kovač

    To povej njemu in njegovim sinovom,mene Jankovič nič ne briga in ne vem zakaj mi to pišeš!

 • Artur

  No prav še en klientelizem je odkrit. Kaj pa zdaj? Nič, sodnega epiloga kot običajno v vseh komunističnih svinjarijah ne bo v prid pravne države Šarec bo še naprej vedril in oblačil na tak in podoben način do konca svojega mandata ker se on in njegovi oklepajo oblasti kot pijanci plota.10.10. se ne bo nič drastičnega spremenilo. Veliko galame nobenega učinka v žrelu SLOkomunistične diktature. Včeraj malo galame brez učinka proti Zokiju to je kruta realnost . Romunskega scenarija, ki bi razbil komunistično bando v temelju žal še ni na vidiku.

  • Nata

   Ja, res je bila majhna galama.
   In podobno bo 10 t.m. !!
   Žalostno, a resnično !!

   • samurai

    Psst…previdno, da te ne sliši njegova tašča !

   • Artur

    Vsekakor se bom udeležil protesta, če ne zaradi drugega pa zaradi principa.

 • pajot

  je reku,da delajo po pravilih. Ta človek,ne samo,da ni smešen,pač pa je idiot na tretjo potenco.
  O pravilih komunistične partije pač ne bi smel govoriti.
  Kua je zdej,babe?

 • Ph4nt0m

  “Ne bo se nič izkazalo, ker DELAMO po pravilih” – že uporaba množine v tej aferi prav očitno nakazuje, da je navadna lutka in panično drek za njim pucajo.

  • xtc

   Ne pomaga več.

 • xtc

  Očitno Kosovar še nima namena odnehati očitno mu bo moral dati Požar še malce soli na rep ,da bo dojel ,da je propadel in da on ne rešuje nič več druzga kot svojo r*****.,če bi takrat tiča,ko je bilo potrebno držal v hlačah,danes korupcijsko kriminalne zgodbe nebi bilo.
  Če bi bil vsaj malo pameten bi takoj odstopil sam,če bo čakal se bo nateklo d*** ,da se bo utopil v njemu.

 • xtc

  Baje je Xaraxchu po vseh teh nastopih popolarnost narasla na 104,33 % in delo vlade podpira kar 130% Slovenaca.TAKO NINA MEDIA IN MEDIANA IN BAJE PODPORA ŠE RASE.

  • Polh Dobri

   A ni 100 % vse kar je lahko, od kje hudiča 104,33 % ali celo 130 %. Mi šepa matematika al razmišljam narobe.

   • samurai

    Abra…. kadabra…..

    • Polh Dobri

     Čiračara Baba je žaba in žaba ni člouk.

   • xtc

    Ne ne saj veš kako so zmagovali socialisti še posebej Miloševič in Tito.

    • Polh Dobri

     No si me potolažil,….

 • Miro Jereb

  Hahahahaa…že dolgo jo nisem videl….cele 3 dni / kaj je dolgo za koga in zakaj / in je užaljen ker so se spravili nanj. Saj so se nad Klintona tudi ker Monice Lewinski že “dolgo” ni videl, ker mu ga je pod mizo…že 5 minut. Vloga Serpentinška je bila prava zanj ne pa za predsednika vlade…sicer pa kdaj bo dojel da je samo kmet na šahovnici kjer igrajo drugi.

 • Edi Puc

  .. pravi je novodobni krščanski demokrat, v nedeljo bere berilo, ponedeljek potolaži ženo, torek pa je na vrsti ljubica, četrtek je že pri papežu…… zakaj imam občutek da je cerar kradel malo pod mizo, ta pa bo na veliko ( jankoviču se že smeji)… ejga je smrekova ali hrastova lata ?

 • Artur
  • anzek

   +++++, ha, ha,….dobra

 • Joško

  Tole pa je eden od skokov komedijanta v prazen bazen. Poznam jo že dolgo nazaj… Ona pa iz Kamnika preko Škofljice do agentke Sove. odlična odskočna deska je tale Škofljica.

 • JANEZ GUS

  Priznal jo,da jo pozna ampak na sovi je ni zaposlil.Baraba vedno globje tone in se zapleta Obtožuje malopridne medije.

 • JANEZ GUS

  A ne Šarko,probat ni greh.Kaj mi pa morejo.

 • IZBIRA

  Šarec se zgleduje po Jankoviću. Sam Jankovič je hotel uslugo zase pred uslugo, Šarec pa je najprej naredil uslugo in zdaj pričakuje povratno uslugo. Taok, da Jankovič je boljši pogajalec. Politika je za komunste kot viagra. So pa tudi nastopači kakor, zdej imam vpliv ti zrihrtam, ti pa ga men… Brez funkcije ga nebi niti ciganka pogledala.
  Imam vsaj še en vpogled zakaj je Šarce predsednik vlade. SE bo v štirih letih vsaj dojebal, pol pa bo šel iz politike.

 • učko

  Hvala kurcu, Šarko je čist normalen človek, kar je danes že velika vrlina !

  • xtc

   Zate je korupcija in klientelizem “normalna stvar” in vrlina?
   S tabo je nekaj narobe kot z Xaraxchom.

  • JANEZ GUS

   Ti se tudi imaš za normalnega.

  • IZBIRA

   NJegov kurac in on naj zgineta v privat službo pa naj si tam zrihta fuk, fukfehtar!

 • xtc

  Hm?
  Če bi osebno bil v koži Gospe Iskra,bi nemudoma vložil zahtevek za ločitev,ne zaradi “metuljčkov” z “Mično Gospodično” pač pa zaradi neumnosti ki jih je počel še nato napreje v sramoto familije.
  Osebno bi mu tudi svetoval,da naj se raje obesi in ne nakopava še več sramote njej in otrokom,ker je propadel politik in igralec.

  • IZBIRA

   Jankovičeva gospa tudi še naprej podpira svojega gentelmana Zorana. Dokler ima ta svojat koristi od funkcij se držijo skup. Ko bo funkcij konec bodo pa nastopile ločitve.

 • IZBIRA

  Absolutno gre gtukaj Šarcu samo za sex zato izkorišča položaj, da splete kurbirsko mrežena okoli te ženske in se spolno zadovolji. Evo, zato ji je zrihtal splužbo. v SOVI. Tako za en sex raskira tudi varnost države. Se mu pač jebe.

  • xtc

   Saj ne reskira varnost svoje države.

   • IZBIRA

    Sej, ta trot zdaj še napaljen, ima v rokah našo državo.

  • branči

   zadnji čas, da se v šmarco napelje kabelska mreža! mrbit bo prišel k sebi in si pogledal programe za odrasle!

 • Polh Dobri

  Ko se komedijant predstavi kot predsednik, postane država cirkus.

  • Slovenec

   Točno. Se ne da več skriti. Smo Slovenci organizirani in enotni, da naredimo red v Sloveniji.

 • IZBIRA

  No to je tovarišijska “demokracija”, nadomestek xamoupravnega komunizma. Tok so med sabo svingali en čez druzga v propadli SRS in SFRJ. Narod pa je lahko prašek in kavo švercal, pa so imeli socialni mir za svoje orgije. Javna hiša RTV pa je vse lepo oprala, možgane samoupravljalcem in sranja kurbirskim komunistom, tok kot danes v RS.

 • antimur

  V vsakem primeru se moramo nujno rešiti te kučanistične zlobne bande, (verjetno samo z govorjenjem in tvitanjem ne bo šlo) drugače Slovencev ne bo več. Danes sem bil na Fursu v neki manjši občini. V dobre pol ure je prišlo triindvajset Šiptarjev ter Bosancev urejati rezidenco v RS Sloveniji. Dobijo jo v glavnem vsi, vsak pa tudi pravico do socialnih transferjev, čeprav niso naredili nič za Slovenijo, razen da so jo do konca zasvinjali. Moja kritika velja tudi povsem nesposobni opoziciji, katera ni v devetindvajsetih letih naredila za rešitev Slovenije izpod te komunajzersko balkanske okupacije nič. Tako, da sem že začel dvomiti v poštenost teh “domoljubnih borcev” za Slovenijo in Slovence.

 • jefferson 55

  Kaj je zdaj to? Namesto tovariša Tita in mrtvih komunajzarjev iz vseh koncev Nove24 skače Šarec. Očitno ga Odrešenik dojema kot kritičen element, da mu posveča toliko pozornosti. Ampak Šarec iz vsakega obrekovanja izide močnejši, to je zdaj že jasno. Vsi sveto upamo, da levičarske ankete niso verodostojne, saj bi po njih – bogpomagaj – Šarec na volitvah pometel z SDS kot svinja z bučo. No ja, bomo videli, koliko bo Šarcu zrasla podpora na račun zadnje ofenzive Odrešenika in apostolov.

  • macon

   A uživaš, ker so davki nizki in čedalje manj korupcije? Aja, bojda je vsega kriv grdi kapitalizem. No, zdaj pa gres do konca pojest pa nočko in spat, ker je zunaj že tema.

   Kaj že podpirate in zakaj, ovčice blejajoče? A si prepričan, da ti bo “sam da ni Janša” napolnil hladilnik in plačal položnice? Malo zamujenega odraščanja še nadoknadi pa bo iz tebe še fant od fare.

  • pajot

   kakšen kreten moraš ti bit. tacga svet še ni vidu. Ni mi jasno od kje ti 37 plusov.

   • rubec

    A si enega preveč spil, pa številke narobe vidiš? Tip jih je naklepal 73.

    • pajot

     Skupaj s Karlom Nussdorferjem .
     Sam te številke ne bi nikol dosegel.
     Mu matematika ni nikakor laufala.
     zato pa je obtičal v tretjem razredu OŠ.

     • branči

      če imaš 8 popravcev, ti je vedno vzor tisti, ki jih ima manj! aja, 6 je hudičeva številka, sam pol butalcev nikoli ni gledalo izganjalca hudiča!

  • JANEZ GUS

   Oitno si zadovoljen,da živiš v cirkusu,ki ima klovna za premiera. EU nas niti ne zaznajo,da o ZDA ne govorimo.

  • branči

   šarec je pometel picajzlne s svoje cure! da pa teb lahko ta fatamorgana tako vplivan prednji reženj, je pa gotovo kriv kenda, ki je gorenjskim toplicam namenil sredstva za zadnje vzdihljaje!

  • rubec

   Kar se mene tiče, bo janez postal odrešenik šele v momentu, ko boste tisti, ki ste zdaj pri koritu morali vračat nakradeno.

  • Zoki Spoki

   Đeferson fifty five.

  • IZBIRA

   V YU komunizmu so mediji, bolje rečeno republiške RTV komunistične diktatorje samo hvalile. Se vpršaj zakaj?
   Danes nacionalna RTV komuniste samo hvali, se vprašaj zakaj?

   En namig tvojemu zaplankanemu komunističnemu dojemanju demokracije. V dikatturi ni kritiziranja oblasti, ker …..! V demokraciji naj bi se kritizirala oblast ne pa hvalila, zalast na nacionalni oziroma nevtralni RTV!

   V demokraciji je opozicija,,ki mora opravlajti svojo vlogo! Kaj fantraziraš?

 • Janka Kranjka

  Šarkane lažnivko si da smrdi od tebe in je jasno, da imaš maslaca na glavi pri tej zadevi in še pri mnogih v preteklosti. Sram te bilo komedijant!
  Za takšne bi bilo treba postavit sramotilni steber na Prešernovem v Lj. Takšne primere pa nanj za jajca obesit z glavo navzdol, da lahk narod hrakla in mimoidoči psi hčijejo po ksihtu.

 • jan Gedli

  Saj pod kovter ni potrebno kar naprej in na vse kriplje gledati, pač pa se je potrebno zavarovati pred neusposobljeno osebo za posle državnega šnofanja. Menda jo niso sprejeli zato, da bi kuhala kavo, ali pač? Zaposlitev je potrebno razveljaviti, gospod, ki jo je zrihtal, pa bi naj opustil visoko dospelo komolčarstvo in ponovno presedlal v svojo profesijo “komičarstvo”

 • IZBIRA

  Prej bo kloniran T rex, kot pa bo Šarec politik. Je pa podoben tiranozavru Dučeju!

  • Imperial Commando

   10 kloniranih T-Rexov bi naredilo veliko manj skode kot levaki.

 • branči

  žalostno, da se ukvarjamo s tem debilom, ki se je – so ga postavili na položaj! pri normalnih ljudeh nikoli ne bi prišel na oblast, še manj pa se delal norca iz državljanov!

 • Imperial Commando

  Hahahhaha, levakom na kurah se je totalno strgalo, debilnost kar seva iz njih. Moramo se jim v bistvu zahvaliti, s svojimi debilnimi in patetičnimi komentarji odvračajo folk od levice lepo na desnico :).

 • zamaškar

  Žalostno,da bo nastavljeni bednik grizel še naprej in verjetno še bolj odločno.Kakšen svetovni nazor imajo razni psihologi,politični komentatorji in novinarji,da ga podpirajo?

 • rubec

  Sovo so ušunjali tudi že na samo POP tv. Da bi jo skrili, so zraven napisali Anže Božič.

  • xtc

   Ti Rubc kaj misliš ti,da ni Xaraxch tudi Jovovi meril hlačk in preverjal številke,da je tako navijala zanj.,tud Slokarjeva je sumljiva s tistim starim sivim stricem za moža bi tale frjukspetelin bollj prav prišel.

 • rubec

  Slovenci! Če vam na invalidski komisiji ne verjamejo, da ste prfuknjeni in bi se zato radi predčasno upokojili, recite da ste se prijavili na oddajo Masteršef.

 • Artur

  BRAVO NIZOZEMCI TAKO SE STVARI STREŽE PROGI EU LEVIM IDIOTOM. Me zanima kako bo pri nas glede te norosti kajti naši levi idoti zvesto sledijo tej pogubni NWO levo fašistični agendi. Pri nas bi prizadeti folk to po butalsko-pohlevno in po hlapčevsko kot vedno do zdaj.

  SMANJUJU IM PROIZVODNJU ZBOG PRDENJA KRAVA! NIZOZEMSKI POLJOPRIVREDNICI U MASOVNOM USTANKU PROTIV ZELENOG FAŠIZMA I MJERA ZA SPRIJEČAVANJE KLIMATSKIH PROMJENA
  http://www.novi-svjetski-poredak.com/2019/10/02/smanjuju-im-proizvodnju-zbog-prdenja-krava-nizozemski-poljoprivrednici/

 • xtc

  Ah ubogi Xarach, seveda je čist kot solza,”Mično Gospodično” komajda pozna in to od takrat,ko ji je iz vljudnosti preveril kroj in številko hlačk ter barvo ter jih popravil na pravo mesto, potem je ni videl več.

 • xtc

  Odstop Xaraxcha je le še vprašanje časa,če ne bo odnehal bo steklo na dan še več d*****.
  Realno bi bilo zanj najbolje,da realno prizna ,da je pač natepaval damo,ki so jo nezakonito in koruptivno zaposlili na Sovi in odstopil,bolj bo opletal bolj bo greznica o vseh njegovih podvigih lezla na dan butelj je zadevo zavozil na koncu bo še klošar.

 • Janez Korenjak

  Napačen naslov, lahko bi ga skrajšali v seksluzivno. Jap: baba je žaba, žaba pa ć’ouk ni. Za šporhet in pojstlo pa je dobra, a nede, leftardi?

 • Black_hawk

  Kako lahko človek hodi v cerkev in voli levake?

  • FORT WORTH

   Enostaven odgovor je, da ne poznajo zalostne in nasilne zgodovine svoje drzave z vec, kot 700 revolucionarnimi prikritimi grobisci, ki so vecinoma nastala po drugi vojni.

  • Sandokan

   vsi ki hodijo v cerkev in volijo desne so včasih bili “levaki”

  • Slovenec

   Zanimivo vprašanje. Odgovor je, ali ni pravi kristjan, ali je zapeljan, ali
   pa je tako zelo naiven.

   • Black_hawk

    Zelo zanimivo ja. Še bolj zanimivo je to, kdo od njih voli Jankoviča :))

  • Andrej

   Lažni preroki (Lk 13,21)

   »Ne pojde v nebeško kraljestvo vsak, kdor mi pravi: ›Gospod, Gospod,‹ ampak kdor uresničuje voljo mojega Očeta, ki je v nebesih.

   Ta volja pa je: 10+1 zapovedi in nič več. Saj Šarec tudi hodi v cerkev. Pa Cerar se je tudi nekaj o tem hvalil. O uresničevanju Božje volje pa naj premišljuje vsak sam pri sebi.
   Tisti, ki hodi v cerkev je prav gotovo slišal za: “Vaš DA naj bo DA in vaš NE naj bo NE, kar je več kot to je od hudega.” To pomeni, da je potrebno kdaj tudi kaj premisliti in se odločiti. In stati za tem.

 • Klenoo

  Si nebi mislil da je tak žigolo tale naš Serpetinsk

  • Janez Korenjak

   Žigolo fuka stare babe. Serpentinšek pa samo kosmate babe.

 • janko

  Dovolj blatenja! Konec bedarije, druga tema, at once, subito!

 • Slovenec

  No, so ga je dobili na levi nogi.

 • Nata

  Jojmene, jojmene, no ??
  O zaslišanju g. Lenarčiča pa nič ?
  Aja. . . . . niste navdušeni, ker preveč dobro angleško govori ??
  https://reporter.si/clanek/slovenija/lenarcic-dobro-prestal-zaslisanje-upam-da-sem-preprical-poslance-733761

 • Hribouc

  Komedijant naj bo, če holcar ne more bit!
  Komedija je že globoko v fazi tragikomedije in na koncu bo Serpentinšek le še Tragedija.
  Z lepo NH ali zbrez ! Poudarek je na “zbrez”.

 • Nata

  Removed ???? Zakaj pa ????? Kdorkoli že to dela, naj se nekam zaleti !!
  No, bom prvo pripela pisanje g. Tomc na njeni strani
  https://www.romanatomc.si/zadnje-novice/janez-lenarcic-v-bruslju-spretno-in-brez-tezav?fbclid=IwAR0l34ZI9SCGOIIFkT_jE6-NYe6gL2udb8g-zSZPDyEx6FR_TzBAmMP2qNc

  Nato pa še z velikim veseljem tisto , kar ste ” removed ” . . . .
  Nata
  an hour ago
  Removed
  Jojmene, jojmene, no ??
  O zaslišanju g. Lenarčiča pa nič ?
  Aja. . . . . niste navdušeni, ker preveč dobro angleško govori ??
  https://reporter.si/clanek/

  Pa dodajam tale komentar. Je sijajen !!!
  janko • 13 hours ago • edited
  Dovolj blatenja! Konec bedarije, druga tema, sofort, subito!

 • Celcar Mojca

  Joj, joj.. kakšne pa ta Šarec spušča… pa saj ni resen…
  Ni mu za verjeti, da ji ni uredil službe!!

 • Ros

  Eh.. Marjan Šarec, javno znan podpornik pedofilov. Saj se s tem stalno javno hvali. Kakršne izjave, takšna mentaliteta in moralni vzorniki. Pač je moralni pohabljenec, kot njegovi volivci. Miroslav Cerar, ali Alenka Bratušek, ki se javno hvalita in dokazujeta neznanje Angleškega jezika, popolno nezmožnost samo-objektivnost. Takšni ljudje pač podpirajo pedofilijo, ker so v svoji duši satanisti. Sam satanizem pa ne pozna samokritike, ker mu je prioriteta samohvala. Kar poglejte njihove izjave in mentaliteto. > Tipičen satanizem. Vsaj Jankovič je bolj mahnjen na denar, vsaj ni popolni moralni izprijenec. Dobro, vsi imajo vsaj malo duše in človečnosti v sebi. A realnost je takšna; De facto podpirajo pedofilijo, ker je drugače pri nas ne bi bilo.
  A bič božji bo težak za vse, ki se mu ne podredijo. In rešitve ne bo za njih. Nikoli.