[VIDEO] Si res želite živeti v Sloveniji, kjer so požigi, posilstva in eksplozije bomb nekaj vsakdanjega?

Foto: epa

V tokratni Hobotnici so govorili o trenutno najpomembnejši temi za prihodnost Slovenije. V soboto bo najverjetneje Borut Pahor razpisal predčasne volitve, po njegovih napovedih za 27. maj ali 3. junij. Gostje so komentirali, kaj lahko pričakujemo in kakšno je trenutno stanje. Pogovor je tekel tudi o volitvah na Madžarskem, kjer je prepričljivo ob rekordni volilni udeležbi z dvotretjinsko večino zmagal Orban, in o tem, kakšen vpliv ima to na Slovenijo. Gosta sta bila Lucija Šikovec Ušaj in  Bernard Brščič. 

Javnomnenjska raziskava, ki je bila opravljena med 3. in 5. aprilom, je razkrila, da velika večina, kar 60,1 odstotka ne podpira vlade, ki opravlja tekoče obveznosti. V primeru, da bi bile predčasne volitve to nedeljo, bi večina volivcev največ podpore namenila največji opozicijski stranki SDS, takoj za njo je Lista Marjana Šarca, medtem ko je stranka SD že izpadla iz igre za zmago na volitvah.

Skrajni levičarji priznali, da bi Janša na oblasti naredil red glede migrantske krize
Lucija Šikovec Ušaj je kritična do anket drugih medijev in meni, da se Marjana Šarca z anketami propagira, “on nič ne dela, le čaka rezultat anket, kjer je med vodilnimi, in mu to očitno zadostuje”. Na štiri oči so ji skrajni levičarji priznali, da je škoda, da “v času najhujše migrantske krize na oblasti ni Janeza Janše, ker bi naredil red na meji, in ne bi imeli tega, kar imamo.” Torej anketa drži; ljudje dojemajo SDS kot stranko, ki je sposobna narediti red, ki je sposobna zadeve izpeljati urejeno in organizirano.

Že tri leta zapored vlado vodijo “marionete”
“Temeljno vprašanje je, ali bomo priča ponovitvam iz let 2008, 2011 in 2014, in zdaj 2018. Slovenska politika je neke vrste marionento gledališče, kjer se s pomočjo medijev in finančnimi zmogljivosti globoke države postavi ‘kronskega princa’, ta je potem izvoljen in se hitro zgodi, da marioneta ne dostavi tega, da bi vodila politiko, ki bi zagotavljala blaginjo, ampak se zelo hitro amortizira,” je dejal Brščič. V tem času “strici iz ozadja” kradejo naprej in upravljajo z državo iz ozadja. “Kučan pri svojih 77 letih bi se lahko spet aktiviral, postal transparenten in kandidiral, ne pa da imamo sile iz ozadje, ki imajo marionete, klovne.”

Če se volivce vpraša o konkretnih vprašanjih, novi obrazi izginejo in se obrnejo na obstoječe stranke
Zakaj je to tako, je Šikovec Ušajeva komentirala, da “z Janšo bi bilo treba delati, s Šarcem bi se pa igrali”. Je pa težava v tem, da javnost ni obveščena – islamska država se nam dogaja 60 kilometrov proč, mi pa se obnašamo, kot da se nas to ne tiče. “Zelo resne zadeve se dogajajo in če tega ne bomo spregledali, kot je sprevidela Madžarska, bo nastala še večja težava. Dejstvo je, da poteka osvajanje ozemlja, Evrope, in se tega ne pove jasno.” Italija se je obrnila na desno, Avstrija in Madžarska prav tako – vsi opozarjajo na težavo, pri nas pa zgleda, kakor da se nas to ne tiče, kot da ne znamo povezati stvari.

Mediji slavijo vse, kar je tuje; če podpiraš slovensko, si nazadnjak in rasist
Brščič je poudaril, da imamo medije, ki poveličujejo lepote multikulture, medtem ko domače stvari zanemarjajo. “Če se sprehodite po Ljubljani, boste hitro ugotovili, da to ni več slovensko mesto, ampak skoraj bližnje-vzhodno. Pred našimi očmi se to dogaja. Da vsako leto odhaja 8.000 Slovencev, prihajajo pa muslimani. Obstaja zastrupitev uma, da politična korektnost ne pusti poudariti pravih stvari, ker si takoj fašist, rasist, nazadnjak, če opozarjaš na legitimnost slovenskega naroda.” Dodal je, da je žalostno to, da je normalen moški, ki ima rad svojo družino, svojo državo, svoj narod in jezik, označen kot psihopat s strani izrojene levice. Zgleda, da bi moral imeti rad moške in geje in lezbijke, vse oblike perverznosti, umetnice, ki dojijo pse. “Ne želim si živeti v Slovenistanu, zato so te volitve pomembne. Hrvati so veliki nacionalisti, Madžari, Avstrijci, mi pa hlapčujemo.”

Fajonova ni čestitala Orbanu – ne preseneča, saj sama zagovarja migrante, Orban pa je nasprotnik nezakonitih migracij
Naslednja tema, o kateri so govorili v oddaji, je: ko je madžarski premier Viktor Orban na državnozborskih volitvah doživel zgodovinsko zmago, so se usule čestitke z vseh koncev Evrope, evropska poslanka Tanja Fajon pa je dejala, da sama Orbanu ne more iskreno čestitati. Njen odziv sicer ne preseneča, glede na to, da je Orban nasprotnik nezakonitih migracij, sama pa je ena vidnejših podpornic prihoda migrantov v Evropo in migrantskih kvot.

No, Tanja Fajon na levi sceni ni bila nobena izjema, pridružili so se ji namreč tudi mainstream mediji, ki so sprva napadali Orbana in do zadnjega trenutka navijali, da ne bi zmagal, poleg tega pa so tolmačili visoko volilno udeležbo kot zmago socialistov in nacionalistov, a je bilo ravno obratno, je izpostavil voditelj Hobotnice Boris Tomašič.

“Madžari so poseben narod, ki je očitno nacionalno zaveden, kjer so imeli jezuiti dolgo časa velik vpliv, okrog leta 1800 so v parlamentu govorili v latinščini … Mi smo kulturno, nacionalno zavedno zelo daleč od njih,” je izpostavila Šikovec Ušajeva. “Če imaš predsednika, ki ima pet otrok, je to nek zgled tudi za preostalo prebivalstvo, da ima lahko otroke, saj če si naš predsednik to upa imeti, je dovolj varno v tej državi imeti otroke, in pomeni, da bodo zaposlitve; če pa imamo mi neke predsednike, za katere se niti ne ve, koliko otrok imajo in tega celo še sami ne vedo, in potem dobijo kar neke že odrasle otroke in jih pripeljejo pokazat … Težko boš ti tak zgled državljanom. Tudi to, kar je Šarec delal v času predvolilne kampanje za predsednika – taščo je vozil na soočenja. Nek moški, ki pride na soočenja s taščo ali mamo in ne s svojo partnerko … Jaz sem imela občutek, ali je ženo zaklenil v klet tako kot Fritzl. Mislim, kaj je moškemu, ki s sabo privleče taščo?”

Lucija Šikovec Ušaj: “Janez Janša ima štiri otroke, od tega tri sinove. To je po mojem huda bolečina levičarjev. Mislim, da je Janša tudi tak zgled ljudem, da lahko imaš otroke.”

Poleg tega pa je na Madžarskem medijski prostor bistveno bolj uravnotežen kot pri nas. Kljub temu pa niti Slovencem ni ostalo skrito, da je v času zadnjih volitev na Madžarskem na drugi najbolj gledani televiziji rezultate komentiral George Soros. Kljub temu, da je zmagal Orban, kar pa Brščič pripisuje dvema stvarema: “Prva stvar je izjemen voditelj, karizmatičen, sposoben artikulirati misli na zelo lapidaren način, osredotočiti se na bistveno in potipati, kaj slehernega Madžara najbolj pekli. In v tem smislu je Orban idealen populist v dobrem, torej da poskuša oblikovati politike v interesu Madžarov, ne Bruslja. Mislim, da je temeljni problem političnih elit danes v Evropi to, da ne zasledujejo interesov lastnih prebivalcev, da delajo v nasprotju z interesi recimo slovenskega ljudstva. Druga stvar pa je izjemno spretna politična tehnologija. Način, kako je nagovarjal volivce, je bil neverjeten. Kako posrečeni so bili plakati s tem odurnim židovskim starcem Sorosom, ki se je smehljal iz plakatov, poleg pa napis: ‘Poskrbimo, da se Soros ne bo zadnji smejal.'”

Takšni so načrti globalistov za Evropejce
Gosta pa sta izpostavila tudi načrt globalistov, torej “s kulturnim marksizmom praktično oprati možgane, spodbuditi pojav patološkega altruizma, naslavljati krščansko slabo vest, kot da smo mi krivi za kolonializem, kot da smo mi krivi za holokavst. Ne, naše generacije nimajo nič s tem.  Dejansko, ko pogledaš evropski zemljevid, vidiš, da se oblikujeta dve Evropi – ena od teh je Evrabija, v kateri sta zlasti Nemčija in Francija kot multikulti vlak, ki vodi v pogubo,” pravi Brščič ter dodaja, da pridemo v tem svetu na koncu do neke zastrašene suženjske delovne sile, ko nam bo vladala neka elita globalistov, ki bodo z reaktivci letali po celem svetu in živeli v zaprtih skupnostih, kjer bo poskrbljeno za varnost. “Če pogledate gospo Merklovo, je popolnoma jasno – zanjo skrbi 500-članska varnostna služba in tej ženski, glede na to, da nima otrok, je prav malo mar za migrante, ki bi posiljevali hčerke od Orbana. Orban ima nekoga, ki pride za njim, za Merklovo ne pride nič.” Brščič upa, da se bo Slovenija pridružila “normalni Evropi”.

Celotno oddajo si oglejte tukaj:

A. G., M. S.

 • Stric iz ozadja

  Ker Orban in njegova druzina pa nimajo varnostnikov …

  • Anton

   al je Merlinka morda lezbijka?

   sarkazem press

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Odličen čkanek.

 • karlina

  Tanja Fajon pa je dejala, da sama Orbanu ne more iskreno čestitati. Njen odziv sicer ne preseneča, glede na to, da je Orban nasprotnik nezakonitih migracij, sama pa je ena vidnejših podpornic prihoda migrantov v Evropo in migrantskih kvot.

  itak, tudi ona nima nobenih otrok, vse mi je jasno, sedaj pa res, sem vse povezala, glavni je SOROS-SATAN, ki nima otrok, nato so pa razne LGBT, feministke, ter vsi tisti politiki, ki nimajo svojih otrok in jih prav briga za vse grozljivke, ki se dogajajo v EVROPI. Zato si zatiskajo oči, grabijo denar in ga nalagajo v davčne oaze, kjer ni migrantov, da bodo lahko zbežali, če bo islam res zavladal Evropi-BOG NE DAJ, zakaj že je Kučan poslal svojo hči v Švico ?????? Skratka, vse to, kar se nam dogaja , so skupaj s satanom Sorosom, ki jim plačuje krvav denar, zakuhali tisti, ki nimajo POTOMCEV, PIKA.

 • tzt

  Učeri so policaji v nemški Fuldi pred pekarno ustrelil 19 letnega Afghanistanskega migranta. Pri zvezdi prejšnjega tedna, Jensu iz Münstra, so našli več kot 2 kile eksploziva. Servetarji vsak dan kot kobilice lezejo preko Kolpe. Mainstream mediji pa lažejo, da jih v bosanski Kladuši skoraj ni. Medtem pa avtistični Cerar na Planet Tv brenka več kot uro na kitaro. Kakor nima pojma kako kaj sploh voditi, tudi za kitaro nima posluha. Po strunah je udrihal v stilu Fredija Milerja. Bedaka je treba pospremit do NLP na rehabilitacijo.

  Če do poletja ne bo država uvedla resne kontrole meje, preprečitev lomastenja migrantov, bomo v Sloveniji dobili “francosko” Džunglo.

 • Že to mi ni prav da župan LJ noče izobesit Slovenske zastave na Ljubljanski grad. Že tukaj nekaj ne štima.

  • domovina mili dom

   Ljubljana , svojim udbomafijskim štabom, še zdaj ne priznava samostojne Slovenije. Ni v njihovi intimi.

  • samotoje

   Zakaj pa je kdo od preostalih Slovencev v Ljubljani ne izobesi? Me zanima, kdo bi jo potem upal sneti.

 • no, in koliko je NATO naredil proti tem stvarem? ;)

  • učko

   Nato se s tem ne ukvarja. Tud Kučan se ne, on lifra nakraden denar po računih po svetu !

 • Valter BraniSlav

  Vecina ljudi si ne zeli.
  Levicarji pa, ki ne znajo ustvariti nic, bi v taken konfliktu uzivali ter igrali “resitelje”
  Drugega kot drek mesat ne znajo.

  • učko

   Točno tako, treba je ustvariti pizdarije, da pridejo levuharji kot rešitelji. Kot tisti gasilci, ki najprej zakurijo požar, da lahko potem herojsko gasijo !!!!

 • domovina mili dom

  V Sloveniji niso problem migranti turisti, razen njihovega socialnega zažiranja Slovencev, problem je nova oblika levega džihadizma.

  • učko

   Ja, in posledično neumnost in nesposobnost tako imenovanih desnuharskih politkarjev, ki namesto da se grejo proti-rdečuharsko politiko, tej golazni rit liže !!!!!

   • domovina mili dom

    A smo desnuharji in ostali, ki še pošteno razmišljajo, bili sposobni leta 13 nagnat Lubeja in ostalo kockometalsko kučanovo vojsko z ulic. Tako desnuharski politiki brez podpore ne morejo narediti nič.

    • Prdo

     Ne niste bili ker vas je malo pa takoj ko zagusti spi zdite na drug konec sveta

  • samotoje

   Oboje je problem. Eden večji kot drugi.

 • učko

  Mene bombe tolk ne mot’jo. Sploh pa bi se potem dalo mimgrede zbombardirat tud’ kej tacga, k’ bi blo nujno rasfukat !!!!

  • antimur

   Naprimer murgelkski štab, Forum 21, bando 571, rogovce, Metelkovo itd……….

 • Prdo

  Dobro jutro katolibanski fundamentalisti zunaj je sonček gremo štet kosti

  • Cucurbita Pepo

   Amen

 • evo, islamistična organizacija NATO že začela z zračno podporo ekstremistom

 • Suljo

  Fontano piv v zalcu ..so ta levi zrihtali…komplet sds je bil proti…..zadeva laufa neverjetno dobro… profit profit za občino na vsakem koraku…sds bil proti….zavirate napredek

 • Sobotna vedževalka

  Slovenija: Glede na to, da bo še več “beguncev” iz Sirije (in Iraka, Irana, Pakistana, Afaganistana, Maroka in Alžirije) pa tudi običajnih Kosovarjev bo to v Sloveniji seveda zelo kmalu postalo normalno.
  Sirija: Tudi Asada bodo odstavili, toda tako kot ga bodo odstavili in spodili v Rusijo, ga bodo butasti Sirski šamiji, ki se bodo naveličali džihadističnih pro-zahodnih lutk, čez par let na volitvah postavili nazaj.

 • ljubinica

  Tezka bo.
  The Economist proglasa Merklino Nemcijo za “cool” drzavo: odprto, prijazno do migrantov, multikulturno, uspesno ….
  Skratka: zgled za vse evopske drzave.
  —-
  Globalizem + postmodernizem forsirajo svetovni centri moci. Merkla je enostavno podlegla. (Saj se spomnimo, da je nekoc izjavila, da integracija Turkov ni uspela …)

  • samotoje

   Tudi The Economist ni več tisto, kar je bil.

 • Krtača 20

  A je janša zdaj odprl portal za ameriško propagando? Naj se zapiše v zgodovino kdo je spet začel klanje – amerika, francija in britanija.

  • Franjo Trojner

   Naj se zapiše v zgodovino kdo je spet začel klanje – vedno, Rusija!
   Še nismo pozabili kaj so Rusi storili Ukrajini!
   Ruse je potrebno ustaviti , ZDA, NATO je včeraj Ruse spustil na realna tla.
   Še včeraj so se Rusi ustili kaj vse, da se bo zgodilo, če ZDA/NATO izstreli rakete na vojno hunto Esada, ki surovo obračunava, tudi z kemičnimi sredstvi z lastnim narodom. In kaj se je zgodilo? Nič! ZDA/NATO je uničil cilje, ki jih je želel, Rusi so pa tiho, kot prestrašene miši čepeli v svojih zakloniščih.
   Vsepovsod na svetu primitivni nasilni Rusi delajo sranje, po drugi svetovni vojni so okupirali pol Evrope in mučili, pobijali in ekonomsko, pa tudi gospodarsko izčrpavali okupirane narode. Svoje komunistične lovke so razpredli od Vietnama, Koreje do Kube, Venezuele in povsod netili sovraštvo med narodom in jim z bajonetom na vratu vsiljevali svoj totalitaren komunističen režim. Vse te države so danes v razsulu, do svojih ljudi smrtonosne v njih vlada lakota , so gospodarsko nerazvite in vse to danes Rusi počno Siriji iste svinjarije so počeli v Avganistanu itd.
   Vsem ljudem na tem svetu je jasno, da tja kamor ruski škorenj stopi trava koj oveni in rožca nobena nikol ne vzcveti.

  • sprehajalec

   Še ena laž iz tvojih ust 4222seta. Leta 1939 sta Velika britanija in Francija res objavili vojno Nemčiji, Ameriki pa je objavila vojno Nemčija.

   Lažeš in zavajaš.

 • RATATA

  “Imenuj se dandanes v Ljubljani Slovenca, pa boš tepen, ne od nemških, temveč od ilirskih šovinistov… Najbolj gnusni, res gnusni pa se mi zde tisti ljudje, ki čisto brez vzroka in brez povoda spravljajo v zvezo s političnim jugoslovanskim vprašanjem še slovenski jezik.” (Ivan Cankar)

  • ljubinica

   Vcerajsnji Studio ob 17ih na Radiu je bil posvecen Maticevemu zakonu o jugoslovanskih manjsinah …
   Gostje: Persak, Matic in se en juznjak …
   Vsi so se strinjali, da mora slovenska drzava poskrbeti (= financirati) za “manjsine SFRJ” ….
   ;

   • VERRZIFIKATOR

    Vijola Draganović

    KOMIĆ I TATIĆ

    Našli su se, dva su rodna brata,
    prvi Komić, Tatić onaj drugi,
    našli su se jadnici u tugi,
    plaho gledajući stražnja vrata.

    Ako vrata jednom se zatvore,
    bijednog nestajućeg centra mode,
    kuda putovi ih onda vode,
    kako mogli bi da nešto stvore?

    Komić sada Tatića pozíva,
    da se ujedine braća složna,
    da im simbol bude jakna kožna,
    više da se opanak ne skriva.

    To je sada pojam nove mode,
    sa folklorom koža se spašava,
    zajedno sa kožom tupa glava,
    braća posljednje kad kolo vode.

   • RATATA

    Poslušal in se sekiral. Fuj in fej, kakšno pohujšanje sem doživel.
    Vzelo mi je kakšno leto življenja.

   • Franjo Trojner

    Financirati kaj? Za karto za vlak in liter mleka za popotnico DA, takoj DA!

    • Steiermark

     Kramberger je rekel, da bo vsak južnjak dobil, za popotnico, žakl kromprirja in potem se ga v Piranu naloži na čoln ter pošlje domov!

 • Stajerka

  za kozlat……tekoči posli so vse, razen varnost in socialna vključenost Slovencev……ne bom več omenjala državljanov, ker državljanstva talajo kot bonbončke ……. sicer je Šarec podobnega karakterja kot Cerar – mencajoči kolerik brez kančka ZKP…….logika pa se ga je izognila v loku…….

 • VERRZIFIKATOR

  Slovenec Simplicius

  NAZADNJAK IN RASIST

  Nazadnjak sem in fašistoiden,
  že vnaprej sovražnik sem napredka,
  v gene mi vgrajeno od začetka
  dejstvo je, da skrajno sem rigiden.

  Za povrh še skrajno sem aktiven,
  antisemitizem me razganja,
  antikomunizem prav preganja,
  totalitarist sem, nič pasiven.

  Sem sovražnik spolov in števila,
  slovnice ne maram progresivne,
  streljam na sovražnike fiktivne,
  tega me odreši le prisila.

  Nazadnjak sem, sem konservativen
  pa rasist in vse, kar zraven sodi,
  Kaj še? Vse, kar kuha se v posodi
  isti, kajpak zraven še naiven.

  Ni problema, ves sem nesodoben,
  od njih sprejmem etiketo vsako,
  le da ne godi se mi enako
  in da nisem jim prav nič podoben.

 • Stajerka

  Pentagon je sporočil, da so bili cilji v prvih napadih na treh lokacijah in da se je vojska izogibala civilnih objektov. Tarče so bili:

  raziskovalni center v Damasku, ki naj bi bil povezan z izdelavo kemičnega in biološkega orožja,
  skladišče kemičnega orožja zahodno od Homsa,
  skladišče opreme za kemično orožje in pomemben center za poveljstvo, prav tako v bližini Homsa.

 • Morala

  Kdorkoli je kriv za vojne, naj si odpelje te “uboge begunce” oz. migrante v svoje države, še bolje, če si jih njihovi voditelji obdržijo doma! V Sloveniji si tega ne želimo in nor je tisti, ki reče, da se bomo morali pač navaditi na vse to!

  • Krtača 20

   Naslednjič se bo organiziral orient express Carigrad – Pariz center in to je to. Pod manj se ne bomo pogovarjal. Tisti ki meče bombe, naj pobere še zasluge za to.

  • sprehajalec

   Oni so produkt ekscesnih rodnosti v njihovih deželah Morala in ne vojn. Pravzaprav so vojne vedno tam, kjer ni dela in veliko mladcev nabitih s hormoni. rezultat Unicef kartic in zdravnikov brez meja ter programov pomoči We are the world Bob geldof in še veliko drugih je, da se je afriško prebivalstvo iz 220 milijonov leta 1950 poovečalo na 1,2 milijarde. Za eno milijardo torej. V tem času so europejci narastli za 200 milijonov. Iz 550 na 750, Če bi se pa plodili kot afričani, bi jih bilo pa danes 3 milijarde.

   brez dela, brez prihodnosti, zaslužka. Migranti so posledica teh procesov in ne vojn. Ker so afriške in del azijskih držav greznice, nič drugega. V to so jih sami afričani in mohamedanci spremenili in njihovi vodje.

 • Krtača 20

  Udbouski pizduh viktorh pa takole grozi po forumih:

  Avatar
  Viktorh Krtača 20
  10 ur nazaj
  Mihael, prav je, da skrbiš za svojo rit, toda, tokrat ti ne bo pomagalo. Preveč podatkov sem uspel zbrati tako, da si nedvomno v riti. Vprašaj Mefista in še enega njegovega kompanjona. kruto bo, bolelo bo. bo pa zelo drago, za tvoje pojme…

 • Tweety Bird

  Kaj je prasci desničarski…a spet zavajate? Poglejte naslov in fotografijo članka… nima nobene veze s Slovenijo !?!?

  Sedaj pa zazmišljajmo logično; če levičarji podpiramo migrante oz. begunce, ne bo nič… če pa desničarski klerofašisti in ksenofobisti delujete proti njim, pa lahko pride do bombnega napada. Mrzneš Judov Brščić…zabita Ušajeva…lažnivi JJ…lažniva Nova24tv… ste si spet zadali strel v koleno :)

  • sprehajalec

   Še levičarji priznavajo, da če bi bil Ivan janez na oblasti, bi bila Slovenija brez afganistanskih in alžirskih migrantov Tuppek.

   • Tweety Bird

    In svizec zavije čokolado…

    • sprehajalec

     preberi si članek in ne takoj po tastaturi….

    • lokec

     Ti pa sigurno pišeš za plačilo.

  • antimur

   Tako butasta levaška pizda kot si ti, ne bi smela kolovratiti po Sloveniji brez nadzora, ker onečaščuješ sveto slovensko zemljo, pa tudi ker si enostavno nesposobna dojemati realno stanje okrog sebe, resnično si dober/bra (morda si peder, lezbijka ali pa dvospolnik) še samo za antislovensko deformirano kučanistično bando, ta tako sprejema vsakega, samo, da je proti Slovencem in demokraciji.

 • Sadako

  Za Asadom bo prišel nekdo, ki bo ljubljenec zahoda in Nata, dokler ne bo na Izrael posadil ene atomske bombe.

  • Sadako

   Potem jim pa vahabit ne bo več všeč. Asad bo pa moral v Rusiji delati v zdravstveni šoli, na delovnem mestu razrednika najbolj groznega razreda.

 • Tweety Bird

  Mislim …. ko ti najbolj agresivna država, ki je od 2. WW do danes napadla že 37 držav in pobila na milijone civilistov (tudi otrok) očita, da si vojni zločinec, ko ti država, ki je edina (dvakrat) vrgla atomsko bombo in pobila več 100.000 civilistov (med njimi veliko otrok) v enem samem dnevu očita, da pobijaš civile, ko ti država z največjim arsenalom kemičnega orožja na svetu, in ki je s kemičnim strupom Agent Orange zastrupila 3 milijone Vietnamcev očita, da uporabljaš kemični strup, ko ti država, ki je skoraj popolnoma iztrebila staroselce očita, da izvajaš genocid nad narodom, ko ti država, ki je za vstop v vietnamsko, iraško in libijsko (sedaj še sirsko) vojno uporabila laž, ter odprto stopila na stran đihadističnih upornikov očita, da nisi moralen, ko ti država, ki je še pred kratkim imela suženjstvo za nekaj povsem normalnega, kjer policija dnevno strelja na temnopolte in zapira politične zapornike brez sojenja (Guantanamo) očita, da ne upoštevaš človekovih pravic …. ko je takšna država “prijatelj“ Slovenije in poveljuje Slovenski vojski… ko to državo podpira SDS in njen voditelj Janez Janša… potem je z nami nekaj zelooooo narobe.

  • Krtača 20

   Janša ma edine volitve možne sam še v arestu al pa če plava v Argentino.

   • sprehajalec

    Zopet pozivaš na odstranitev Vodje opozicije? Kot Komunist?

    • Krtača 20

     Ne kot komunist ampak človek ki misli z lastno glavo. Janšo v arest!

     • joza joza13

      Ja, sicer bo na volitvah Janez zmagal in Slovenijo peljal po avtocesti v prihodnost!!! V arest z njim, samo ne vemo še, kaj ga bomo obtožili na neznanem kraju!!!
      Krtača…, bolj malo glavo imaš. Tam notri bolj malo dogaja -;).

     • sprehajalec

      Tvoja glava je bila oprana na 10. kongresu Zveze Komunistov leta 1986 v Ljubljani. Ni sposobna lastnih misli.

  • sprehajalec

   Lej Tuppek, nagradno vprašanje. Je Putinova bomba pod padalom lahko “pametna” ali ne?

   https://cdn.images.dailystar.co.uk/dynamic/1/photos/180000/620x/Russia-bomb-attack-Syria-explosion-footage-Hama-clip-ISIS-jihadis-606284.jpg

   Selektivno izbira cilje, ali useka “na počez”.

   kaj meniš, kot človek, ki se očitno na vse spozna?

  • joza joza13

   Ej pajnkiher! O kakšni Slovenski vojski govoriš? Kje jo vidiš? Kako SV vzdržujete, hranite, opremljate, plačate…?
   Vse ste zjebali.
   Sicer večina tvojih tokratnih navedb drži, vendar obstaja še druga stran. A je tam vse čisto? Gulagi, poboji, revolucije, primitivizem, avtokracija, koloniziranje pol Evrope, BV…
   Glej, nekaj ti ni jasno pajnkiher. Nobena stran ni perla, rdeča mafija se pa na nekoga morate vedno opreti, a? Zakaj se pa enkrat ne bi sami na sebe?… Aja, ne morete. Ste vse zagonli. Tako kot si povedal, ja. Z vami je nekaj zelooo narobe. Ampak za to ni kriv Janez. Janez je uspel izplavati iz vašega dreka.

   Nehajmo se vtikati v velesile in se brigajmo sami zase! Sodelujmo s sosedi, s katerimi je to mogoče in Evropo.

   • Krtača 20

    Twiti kopira koment ki je na rtv dobil preko dvesto plusov in dva domobranska minusa. Tko da se lahko sam še v steno zaletiš.

    • joza joza13

     Ti teslo od krtače…, a nisi pismen? Ne prebereš napisanega?

 • Luka Marchessi

  Temu, kar dela Nova24TV, Američani pravijo “fearmongering” (google it).

  • Tweety Bird

   Nova24tv je SDS-ov gnoj. SDS-ov Goebbels :)

   • sprehajalec

    Goebbels je bil socialist, levičar. Warum sind wir Sozialisten, je pojasnjeval ljudem.

    nima veze z desničarji SDS.

   • Krtača 20

    Sdsov in katolibanski gnoj.

   • joza joza13

    Kako si kaj danes Anton Pajnkiher?
    Še vedno nisi uspel vse gnojnice zliti po sds-u?
    20 let že nabijaš po istih piskrih. Ti si resnično bolan.

    Nekaj ti obljubim. Ko se boš stegnil, ti bom na spomenik z velikimi črkami napisal – SDS. Saj ne bo potrebno dolgo čakati, a? Lahko izbiraš barvo…

  • Krtača 20

   Psyop

  • lokec

   Ti pa sigurno pišeš za plačilo..

   • Luka Marchessi

    @lokec:disqus seveda.
    V tvoji shizofreni domobranski glavi me plačuje kučanistična-udbo-mafija, ki jo financira Soros. A ne?

 • Krtača 20

  Ne bomo mirovali dokler janša ne bo v zaporu in njegovi zvesti člani plaval v Argentino.

 • Luka Marchessi
  • Republic Commando

   Ne hvala, rdečuh dementni.

 • Artur

  Si res želite živeti v Zlovenistanu, kjer so strupena Natova svinjanja našega ozračja nekaj vsakdanjega tudi po zaslugi naših narodno izdajalskih politikantskih kriminalcev?
  Namesto jasnega plavega neba danes zjutraj nad našim območjem.

  http://shrani.najdi.si/?3M/5Q/4HX45Vgj/sam0282.jpg
  http://shrani.najdi.si/?a/CZ/4zdFSXD0/sam0283.jpg

  V Butalah je to misija nemogoče :

  Šok u policiji i tužilaštvu: grupa građana ‘zbog genocida trovanjem chemtrailsima’ podnela krivične prijave protiv najviših državnih organa!?
  http://www.globalmediaplanet.info/sok-u-policiji-i-tuzilastvu/

  Kolindi, Plenkoviću, Krstičeviću, Čoriću i Branki Picek kaznena prijava za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom!

  http://istinomprotivlazi.com/component/k2/1043-kolindi-plenkovicu-krsticevicu-coricu-i-branki-picek-

 • lado

  Ignorirajte POBESNELEGA tvitića ,NI VREDEN !!!!!!!!! bo hitro ugasnil po volitvah,!! TKOLE; VSO VOJSKO NA MEJE Z POLICIJO ,PA alahove MORILCE DEBILNE POGNAT nazaj, če pa noče pa kućkićev RECEPT!!!!! ZATO VOLIMO DESNICOOOOOOOOOOOOO , KOT ZAVEDNI MADŽARI!!!

 • Dragan Krstič

  SD-jev ideolog Jernej Štromajer je med nami.

 • Luka Marchessi

  Mislim, da bi morala obstajati medijska regulativa, ki bi prepovedovala načrtno širjenje strahu v politične namene…

  • PIA PlA

   Točno lustrirati rdeče in ne bo več ne strahu in ne neupravičenih privilegijev.

  • Republic Commando

   Mislim, da bi morala obstajati regulativa, ki bi prepovedala pisanje takim debilom kot si ti.

   • Luka Marchessi

    @republiccommando:disqus se pravi da si za širjenje neupravičenega strahu v politične namene?

    • Republic Commando

     kako je strah neupravičen? Ne vidiš kaj se dogaja v Evropi, predvsem v Franciji in na Švedskem? Si pač rdeči bedak, ki si zakriva oči pred dejstvi. :)

     • Luka Marchessi

      Člane ke o Sloveniji, debil.

     • Republic Commando

      Če jih bodo tu še naprej vabili in nastajali bo tako tudi v SLO. DEBIL RDEČI PASJEJEBI

     • Republic Commando

      Pa nauči se pisati. DEBIL RDEČI PASJEJEBI

     • Luka Marchessi

      Manjka ti pika na koncu stavka. Debil nepismen.

     • Republic Commando

      Namesto j si napisal k in pozabil si en k. Debil rdeči nepismen.

     • Luka Marchessi

      Vem. Temu se reče zatipk (tipfeler). Ko boš napisal toliko člankov kot jaz, boš razumel.

     • Republic Commando

      Primitivizem in vpitje nista članek. Debil rdeči zagnojen.

     • Luka Marchessi

      Boš moral kdaj kupiti kak časopis, da si boš lahko prebral moje članke.

     • Republic Commando

      Spet nakladaš. Patetičen do konca. :)

  • joza joza13

   Kaj, da bi lahko brez odpora dalje kuhali narod kot žabo?… in na volitvah zmagovali brez programa? … nam ponujali Cmerarje, Bratušce, Šarce, Zokije in ostali gnoj za voditelje naroda? … nas 5 x nategnili na isti foro?
   Luka (Anton) ali karkoli že si… dobro jutro!!!

   • Luka Marchessi

    @jozajoza13:disqus se pravi da si za širjenje neupravičenega strahu v politične namene?

    • joza joza13

     Sem za dejstva in resnico. Ti tega itak ne razumeš.

  • Franjo Trojner

   Pol morate levičarji/udbomafijci vse medije kuj dol ugasnit! Vsi brez izjeme ste narod strašili z Janšo in to načrtno počnete še danes .
   Piši ti plačan levičarski pisun zaradi mene kar češ, meni je itak jasno, da nimaš pošlihtanih vseh desk v glavi. Me pa moti, da zaradi vaše lažnive levičarske propagande del naroda nasede in nevede glasuje za udomafijo kr naprej, rezultat pa je vse bolj zadolžena, mafijska/globoka država revnih državljanov. Če uspete nategniti narod še na teh volitvah je z Slovenijo gotovo! V državo boste levičarji na oblasti nekontrolirano filali ilegalne migrante, Slovenijo boste izključili iz EU in zveze NATO pol bomo pa zaradi vas levih idiotov vsi travo žrli. Zapomni si ti levo gobezdalo, če ne prej, bo takrat lačen in bos narod obračunal z vami.
   Zdaj pa kr piši svoje idiotizme še naprej!

  • učko

   Ti bi pa biu najbrž glavni inkvizitor, a!?!

 • PIA PlA

  V Sloveniji je vse narobe, najbolj pa prerazporejanje (denarja od revnih k bogatim) ob hkratnem poniževanju vsega slovenskega. Dokler bomo imeli tako močan državni aparat, ne bo nič bolje. Nihče pa se ne vpraša, kdo bo ves ta denar zaslužil, da ga bodo “elitneži” lahko prerazporejali. Na bruhanje mi gre, ko povsod piše, smo počrpali denar. Jasno, da ste ga, a nekdo ga je moral zaslužiti, da ste mu ga vi lahko vzeli.

  Primer prerazporejanja denarja:
  Danes je lepa sončna sobota. Izolsko parkirišče je polno kamperjev. Vsi so brez parkirnih listkov in večina je priklopljena na elektriko. Mi pa vse to plačujemo. Plačamo elektriko, plačamo subvencijo za električne avtomobile in plačali smo, ker so nam tik ob morju odvzeli zemljo, da lahko zdaj tam petičneži uživajo v brezplačnih počitnicah. Mar bi naredili kamp za NAŠE revne otroke.

 • Olga_10

  Glas za Šarca, je glas za novo marioneto, ki jo bo v povezavi s komunisti (levičarji) vodilo Kučanovo udbomafijskim omrežje! Zanje bodo posredno glasovali tudi tisti, ki bodo ostali doma!
  Edini izhod za varno in gospodarsko uspešno, pravno in socialno državo Slovenijo, je izvolitev desnice! Močna SDS, ki je že dokazala, da NI podkupljiva, je prihodnost za Slovenijo in njene državljane!

  • žogica

   Olga, ugotavlam, da si ti en SDSov plačanec tu gori. Zastonj se matraš in trošiš energijo, nobena desnica in noben SDS ne bo zmagovalec na volitvah. Slovenija rabi pozitivno energijo in pot naprej, ne pa nakladanja, obotoževanja, podtikanja…..in vračanja 70 let nazaj !

   • Olga_10

    Plačanci ste tisti, ki si želite propadle in uničene Slovenije, polne tujih divjakov! To je edina “politika” komunistov (levičarjev)!
    Pot nazaj vodi samo s komunisti (antifašisti), ki dokazano delijo Slovenijo in Slovence s svojimi izpadiin mitologijo, kot na primer v Lažgosah!
    SDS gre samo naprej in ima odličen program! Prav pa je, da na vaše laži in podtikanja, odgovori!

 • Burek Burecki

  Karkoli bo, slabse ne more biti kot pa, da imamo kvazi desno sđs v parlamentu, kateri podpirajo terorizem in nespostovanje mednarodnega prava….

 • lado

  Zdaj je ” MODA ” palestina in ne SLOVENIJA IN SLOVENCI !!!! npr.POSRANEC TERORISTIČNI palestinec šakr-šakr !!! hvala domžalčanom ,da ga imajo !!! GNOJ HAMASOV Z LEVUHARJI, ppride KMALU NA VRSTO, PREKO VRSTE ,bomo naredili izjemo pri njih!!!!!!! VSE TE LOPOVE LUSTRIRAT DOSMRTNO !!!! VOLITE DESNICO ZA BOLJŠI JUTRI !! ZA POTOMCE ,DA NE BOMO V MANJŠINI ZA SUŽNJE!!!!!!! ZGLED SO DOMOLJUBNI MADŽARI!!!!!!!!!!!!!!!! PA VOJSKO IN POLICIJO NA MEJE!!!!!!!!!!! NI AZIIIIIIIIILAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IMAMO SAMI DOS REVEŽEV !!!!!!PA BI MORALI TE TERORISTE VZDRŽEVAT !!!!!!! ZA SLOVENCE PA NE !!!!!!! EJ ZRESNITE SE !! A STE PATRIOTI ALI NE!!!!!!!????????????????????

 • Olga_10

  Glas za Šarca, je glas za novo marioneto, ki jo bo v povezavi s komunisti (levičarji) vodilo Kučanovo udbomafijsko omrežje! Zanje bodo posredno glasovali tudi tisti, ki bodo ostali doma!
  Komunisti so izropali Slovenijo, uničili slovensko gospodarstvo, vojsko, policijo, ni denarja za poštene plače in pokojnine, oprali so milijardo terorističnega denarja in si ga nakazali na račune v tujini…, ni denarja za šole, vrtce, za mlade….! Je pa denar za njihove privilegije! Dol s komunisti!
  Edini izhod za varno in gospodarsko uspešno, pravno in socialno državo Slovenijo, je izvolitev desnice! Močna SDS, ki je že dokazala, da je sposobna in NI podkupljiva, je prihodnost za Slovenijo in njene državljane!

  • Primoz Papez

   Zakaj se pa v nasem kraju v casu jj niso gradile niti obnavljale sole in vrtci v drugih vladah se je pa zgradila nova sola nov vrtec prenovili so stari soli in oba vrtca????

   • rabbit

    Ker je vrtec in šola last občine in ne države. Občina gradi ali obnavlja in ne država. Prej se pozanimaj preden govoriš neumnosti.

    • Primoz Papez

     Sej to olga pise da ni denarja za sole in vrtce…

     • Zgornji

      A je mal zmede kle ?

   • Franjo Trojner

    Res si pravi bumbar, tvoje leve vlade šole zapirajo, gradijo jih pa OBČINE in vrtce tudi!
    Takim bumbarom bi morali odvzeti volilno pravico, ker se na volitvah odločaš/te na osnovi bebastih, izmišljenih, neresničnih namerno napačno plasiranih neresnic, namesto, da bi prebral kak volilni program in se odločil na osnovi zapisanega, obljubljenega. In takšnih bumbarov, kot si ti sam je cel kup, te pa ni čudno, da je že vsako tele lahko poslanec in so vlade iz mandata v mandat slabše!
    Upam, da ti je zdaj jasno, da lokalne volitve ali za predsednika države ali za DZ niso hec, temveč pomembno odločajo o naši skupni in tudi tvoji prihodnosti.

    • Steiermark

     Preveč pričakuješ od nepismenega jugobebca!

 • Artur
 • Artur
  • Franjo Trojner

   Cepec zgrešil si portal, tukaj zaenkrat komuniciramo izključno SLOVENSKO. Če te to moti izvoli in odpeketaj na kakšnega izmed tvojih tujih na Balkanu.

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!!

    • Artur

     Zakaj le zaradi originalnega naslova ali zaradi vsebine linka ?

   • Artur

    Pa saj komuniciram slovensko bimbo to kar je nad linkom je samo njegov originalni naslov zaradi reda . Spotikaš se ob originalni naslov a za vsebino te boli briga kajneda je.e se tebi
    kaj se zaradi tega zločina obeta našim vnukom v prihodnosti .

    • samotoje

     Franjo Trojner ima prav. Piši slovensko. Če navajaš, to označi.

 • Republic Commando

  Medtem se je ministrica Katićeva odločila, da bo ladjo Triglav, brez delujoče glavne oborožitve poslala pred Libijo pobirat migrante/teroriste.

 • Zgornji

  SEVEDA, POKVARJENIM ZLOBNIM LJUDEM BI BILO TAKO STANJE KAR VŠEČ !!! ! !!! VSEM NAM OSTALIM LJUDEM PA TAKA BEDA NIKAKOR NI VŠEČ !!! ! !!!

 • skorpijon93

  ŽELIM SI JA ! DA SE SLOVENCI PREBUDITE IN VOLITE SDS ! Kjer ni muslimanov tam ni nasilja , poglejte zemljevid evrope, zahod se bo utopil, višegrad bo pa preživel !

 • dob

  >>Si res želite živeti v Sloveniji, kjer so požigi, posilstva in eksplozije bomb nekaj vsakdanjega?<<

  Ne.
  Želim si živeti v Sloveniji, kjer NLB ne izplačuje varčevalcem njihovih hranilnih vlog.

 • Franjo Trojner

  Vsi tisti, ki so volili za stranko novih obrazov Jankovićevo že propadlo PS in nato še za istant stranko etičnih, moralnih, pravnih in spoh ah in oh znova novih obrazov, danes napol razpadlo odstopljeno Cerarjevo SMC, bodo znova volili za stranko novih komedijanskih obrazov, komedijanta Šarca!
  Razumem, da človeka, volilca napizdijo enkrat, dopustim možnost, da ga napizdijo še drugič, toda, da ga napizdijo še tretjič je pa zelo čudno mar ne? Vse kar gre preko števila 3 je idiotizem, sado/mazo itd.
  V dobro države in vseh državljanov bi si takšni naivni volilci morali sami za nekaj časa omejiti volilno pravico, to bi ponovno pridobili, ko bi res razumeli in znali na hitro povedati, da je Janković, Cerar in Šarec ena in isto, kar pomeni, da novim nepreverjenim obrazom ne gre zaupati ! Ko bi res razumeli, da med stranko ZKS in SD ni razlike in da stranka Desus in njen predsednik ne zastopa upokojencev, temveč prvo samo sebe in nato samo par priviligiranih upokojencev. In da medijem ne gre zaupati ker fosirajo samo svoje rdeče konje in kobile, za dobro plačilo in drobne usluge seveda.
  Morda sem preveč zahteven, toda res me boli srce, ko vidim po volitvah kup razočaranih volilcev, ki preklinjajo vlado, koalicijo, ki so jo sami izglasovali.

  • učko

   Koga pa čjo volt, bizgec!??! Kje pa ti vid’š kakšne bolj kredibilne ?!

   • Franjo Trojner

    Glej bumbar a si ti sado/mazo ali totatni teleban veš najbolje sam!
    – 70 % volilcev ocenjuje delo Cerarjeve leve vlade, koalicije za zelo slabo
    – Cerar je odstopil in njegova leva vlada/koalicija je padla
    – Leve stranke znotraj koalicije SMC , SD in Desus se medsebojno obtožujejo za vse napake in afere te vlade in teh v tem mandatu res ni manjkalo
    – Predsednik DZ Brglez podpredsednik napol razpadle leve stranke SMC je vložil obtožnico zoper predsednika države Pahorja in nekdanjega predsednika stranke SD ..boj med strankama SD in SMC na višku
    – V levi stranki SMC se med seboj koljeta Cerar in Brglez
    -Židan in Han iz SD ne marata Rjavca iz leve stranke Desus , Rjavec ne mara ne Židana in ne Cerarja, Židan ne Cerarja, Cerar ne Židana itd.
    In ti ljudje te leve stranke, ki jim je narod zaradi katastrofalnega vladanja obrnil hrbet so zate kredibilne stranke? Čuj ti si na travi, zakajen aneda?

    • učko

     Folk bo na koncu spet zvolu ta rdeče fašiste. Zdej se pa ti upraš za kuga ?!!!!

     • bi jo

      zato, ker so še zmeraj boljši od desnih fašistov / če se že hočeš na ta način pogovarjat/..

     • Marko Markov

      Narod bo morda izvolil leve, ker je butasto mazohisticen

 • freedomfighter

  Oh sam ne bernard bo spet volilce odganjal

 • xtc

  Takole realno-če se bo omenjeno dogajalo v Murgljah in tam kjer domujejo privrženci Kučana 6 Co me sploh ne moti in tam kjer je stacionirana kučanova drusčina-Drugje tega NE maram.
  Seveda Brščič pravilno opzarja na neke dilene,venadar pa družba ,ki jo opisuje ,deluje nekako po opisu kot družba iz Blade Runnerja ali Judge Dreda zelo težko realno obstane-tako ,kajti ozka elita se bo degenerirala,biološko že res,da znanost napreduje a naravne zakonitosti še vednop veljajo.
  Skratka tako elita o kateri govori Brščič kot tudi plebs-napol sžnji bi utonili počasi v srednji vek in nazaj zaradi biološke regresacije,če pa bi se elita množila med sabo pa bi sleje kot preje prišlo do dednih okvar ali pa do prenasičenosti same elite.
  Skratka Brščič pravilno opozarja na dileme,vendar pa te dileme odpirajo popolnoma nove dileme,ki jih pač ne moremo realno gledati kot gledamo nek SCFi filn-kjer so te dileme nekako ob strani ali prikazane nekako hudo poenostavljene.
  Definitivno pa multi kulti družba,nebo družba,ki bi napredovala,vse bolj regresirala bo in vprašanje je ,če boš lahko polopice(levake križane z muslijmi,opicami ,negroidi in rusi) imel za sužnje,od katerih bo korist.

  • Luka Marchessi

   Murglah. Murgle. Jebo te “lj”.

 • Maja

  upam da se nam obeta koalicija SMC in stranka Sarca, ostali pa naj se prigrizejo v opozicijo :-)

  • Marko Markov

   Upanje, je noremu radost!

 • Volkhv

  To mislite na ZDA (vašo idealno državo)?

  • Marko Markov

   Tvoja idealna drzava pa je Severna Koreja!

 • Get Smart

  Mediji = posploševanje,
  mainstream mediji = bulšit razumevanje bulšitizma = ker
  NISO MAIN stream,
  ampak so KOMINTERNISTIČNI in MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stream,
  ki želi in razglaša SVOJ jugokomunistični tok kot main stream.

  Kaj propagirajo kot “main stream”?
  LAŽ rop UMOR uničevanje PEDROFILIJO pedofilijo …
  =
  VSE to je KULTURA SMRTI = MRTVI TOK = mrtvi stream = stranski stream.

  Razumemo?

  KAKŠNI, kateri, čigavi MEDIJI?

  Vsi mediji, ki podpirajo MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stream,
  so V LASTI, razumete, V LASTI, še V LASTI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE
  =
  poop kanalizacija DELO dnevnik NEDELJSKI večer MLADINA jana LEJDI …
  vse to je V LASTI ((( FORUMA 21 = Komunistička partija JUGOSLAVIJE v Sloveniji ))),
  edina večja medija, ki nista v lasta, sta pa v TOTALNI OBLASTI
  MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, sta RTVSLO in STA.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«

 • Get Smart

  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.

  SL0VENSKA P0LITIKA (S.D.S…[email protected]ša …, Odbor2014=Þrimc …Kangla in vsi ostali pošteni
  ljudje,
  ki sledijo prastarim SL0VENSKIM navadam, običajem, smernicam, kulturi):
  -poštenost,
  -pravičnost,
  -resnicoljubnost,
  -prijateljstvo do ljudi,
  -domoljubnost,
  -rodoljubnost,
  svobodoljubnost in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH odlik, ki smo jih Slovenci
  podarili svetu.
  P0LITIKA je skrb/delo za polis/politejo/državo. Ne več, ne manj.
  Država = POLIS = POLITEJA je družben dogovor ljudi o skupnem življenju.
  .
  .
  .
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«
  .
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Get Smart

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,
   je
   AGITROPAGANDA KOMINTERNE = pranje možgančkov, laž, zavajanje …

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

 • janez cepec

  če samozvani disident pride na ablast, poj se bo u SLO dogajal to, kar kreteni, omenjate u naslovu

  • ĐĐ Style

   Jajo bo napadel sirijo

  • Marko Markov

   Ce ostane levica na oblasti, nam sledi Venezuela! Smo ze skoraj tam! Drzava je brez denarja, dokaz so nepovisane place v javnem sektorju, ne izplacana nagrada nasim zlatim kosarkarjem, kar je velika sramota za Cerarja, ko se je tako vazil v Turciji!

   • tetka z ozadja

    Seveda bo naslednja vlada leva, ker je taka volja volilcev.

    • Marko Markov

     Ha,ha sanje !

     • tetka z ozadja

      Zakaj, kaj te moti pri levi vladi?

     • Marko Markov

      Sem imel druzinsko podjetje, pridno delal, placeval VSE prispevke, davke, racune in na koncu ni ostalo za placo! Podjetje sem zaprl in sedaj zivim v Nemciji s pol manj dela bolje zivim, Imam brezplacno sluzbeno stanovanje in avto. S pridnostjo in postenim delom sem postal desna roka nemskemu sefu!

     • tetka z ozadja

      Se pravi migrant.

     • Marko Markov

      Ja, zelo mi je zal, a ce nebi odsel, bi bil kmalu lacen!

     • tetka z ozadja

      Tudi jaz delam po tujini najmanj 10 mesec na leto. In šele tukaj sem videl da strpnost do drugih naredi človeka večjega, zaradi tega sem proti janšizmu, zaradi tega sem proti nestrpnosti.

     • Marko Markov

      Ja zivljenje je poplno drugacno! Ce si posten in pridno delas, si spostovan in seveda tudi nagrajen! Meni sef ze dostikrat rece, da sem njegov prijatelj in to se zelo lepo slisi!

     • tetka z ozadja

      Ja in Slovenci pa pljuvam po vsem kar ni Slovenskega, vse bi nagnali v živnskih vagonih nazaj od kje so prišli, vsak,ki redno ne hodi k maši je antislovenc. Zaradi tega oster ne Janši in janšizmu.

     • Marko Markov

      Problem je, da ni prave izbire, vsi obljubljajo, ko pridejo v parlament pa imajo roke, k sebi obrnjene! Cerarjeva vlada je delovala nekako izgubljeno in prevec “zacetniskih” napak , pa kar je pomembno,premalo so naredili za malega cloveka

     • tetka z ozadja

      Ja, ampak gospodarska rast je pa kar lepo šla gor. Po analizah mednarodnega sklada je nad 5%, kar je skoraj največ v EU in evroobmočju. Plače so pa šle samo za 1 % navzgor. Če se pa bomo pogovarjali koliko Mujotov in Hasotov je v Sloveniji in kdo je kje bil med II. SV, kar janšisteki neprestano ponavljajo, nam pač ne bo šlo bolje. In ljudje še niso pozabili, da je janšek hotel ukiniti povrnitev stroškov prevoza na delo in plačano malico in ti ukrepi bi prizadeli ravno najrevnejši sloj prebivalstva.

     • tetka z ozadja

      Slovenci smo pa tudi tako pametni, da ne damo možnosti politiku, ki se ni izkazal med svojim mandatom in ga enostavno kaznujemo s tem, da ga ponovno ne izvolimo, med temi je tudi janšek.

     • Marko Markov

      Problem je, ker zadnjih 8 let gre samo navzdol! Standard je vse slabsi! Lep dokaz je javni podatek prodaje trgovin, prodaja pada,ljudje so vse bolj revni in vse manj kopujejo!

     • Frank Novak

      Jaz pa sem v ZDA postal lastnik podjetja… Splacalo se je oditi, ceprav imam na SFRJ moje mladosti izredno lepe spomine.

   • Goran Hvala

    Ko bodo v venezueli imeli minimalca 500e pol ti bom verjel…zdej so se na 50e…tak da fantaziras 100 na uro…

  • Novo Jutro

   Idiot

 • tetka z ozadja

  janšisteki, ne vem kje je problem. na Madžarskem je zmagal Orban, ker mu večina verjame, pri nas bo janšek izgubil volitve ker mu večina ne verjame. Kje je potem problem?

  • janez cepec

   problem je ta, de Janša še sam seb ne verjame več,t ega kar klamfa dan na dan, ne, de bi mu kdo drug verjev, no ja, razn tistih par zblojenih ovac in koštrunov tipa Grims in Žan Mali pizdek

   • antimur

    Kaj kurba komunajzerska ti ne gre v tvojo bučo in kje Janša laže in zavaja. Vi ogabneži ste za LGBT svinjarije, ste za ropanje iz državnih bank in podjetij, ste za krivosodstvo, ste za muslimansko okupacijo, ste skratka za genocid nad Slovenci. Vidiš idiot kučanistični, proti vsemu temu je Janša in SDS, zato vam je pa trn v peti. Ste odvratna roparska, predvsem pa antislovenska golazen, katere se moramo znebiti ali z volitvami, ali pa na bolj naraven način, recimo po Brglezovem naravnem pravu.

    • tetka z ozadja

     In zaradi tega bo izgubil volitve :-)

    • Mirko Sedlar

     Ne mi sm proti pedofilskemu izživljanju farjev nad otroci…..proti grabežljivim lažnjivim farškim lopovom ki so pokradli poštene državljane ki so jim zaupali certifikate “zvon1,zvon2,Betnava,T2….”
     Mi smo proti hujskaškim desničarjem ki so 45.ega leta kot podgane pobegnili z svojimi zavezniki ustaši in nacisti po širnem svetu sedaj pa jim počasi rastejo krila bendar jkm jih bodo zopet mogli pristriči…..
     V glavnem SDS z sedanjo garnituro in politiko nima šans ….

   • sprehajalec

    treba j pučakat janez, da nau nben več pufa dau. Pol seu jo pa karte na nou zmešale…

  • Gavnar

   Ampak na volitvah v SĐS bo pa zmagal z vsaj 666 glasovi.

   • Marko Markov

    Ja, Sarec pa edini kandidat za predsednika in izvoljen, ha, ha, ha SE vedno imamo butece!

  • sprehajalec

   madžarska je imela antikomunistično revolucijo leta 1989. Z vstajo 1956 ima eno najdaljših stažev v protikomunističnem boju.

   Slovenija zaradi poboja političnih nasprotnikov leta 1945 tega ni imela.

   • tetka z ozadja

    Potem, če se hočemo približat Madžarski, moramo znižati plače in pokojnine.

    • sprehajalec

     Pa cene telekoma, štroma, bencina, osnovnih živil. zdravil, žilnih opornic….

     povsod kjer so strički zraven s svojimi lobiji… Potem bo pa šlo.

     Tako je pa vse na puf… pa nihče noče nič tukaj postaviti, da bi se delalo.

     • Marko Markov

      Dokler ne bodo postavili gospodarstva na noge, da bodo ljudje delali, tako dolgo bo drzava tonila! In smo ze na robu propada!

     • Goran Hvala

      Pa dnarske si pozabu…ene 300e bo dost..madzari cist lepo zivijo…

  • Republic Commando

   Ne večina, ne verjamete samo levi. Vi verjamete samo vašemu pastirju.

 • tetka z ozadja

  janšekova stranka je na zadnjih volitvah dosegla 20,7%. Sedaj ji kaže veliko slabše. Veliko bolje pa kaže levici. Takšna je volja večina Slovencev.

  • Marko Markov

   Bla, bla, komunisticna lazniva propaganda!

   • tetka z ozadja

    Ne vem, podatke sem prepisal iz politikis.si, ki velja za skrajno deso trobilo.

  • sprehajalec

   Serpentinšek ima pa 20,5%.

   ivan janez je dal gas.

 • Get Smart

  Levica je dobila 5,97 % glasov.
  Kar je v tistem momentu pomenilo 52.000 glasov.
  Glasove sta v glavnem nabrala KUćANOV ZET in Violeta TOMIć,
  po dva do tri glasove pa so od tetk z lesenimi kurci v dupetih dobili še kordiši & co.,
  torej seveda ne gre za kako voljo Slovencev,
  kaj še večinsko, kot stekli pes laja iz garaže,
  ampak za UKAZANO oddajo glasu KUćANISTKOV,
  kot si mekanocurni ritardirani nastavljaći dupeta gazdi sami pravijo.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«

  • Get Smart

   Sledimo?
   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,
   je
   AGITROPAGANDA KOMINTERNE = pranje možgančkov, laž, zavajanje …

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

 • Get Smart

  Saj ni težko, po delih jih prepoznate:

  SL0VENSKA P0LITIKA (S.D.S…[email protected]ša …, Odbor2014=Þrimc …Kangla in vsi ostali pošteni
  ljudje,
  ki sledijo prastarim SL0VENSKIM navadam, običajem, smernicam, kulturi):
  -poštenost,
  -pravičnost,
  -resnicoljubnost,
  -prijateljstvo do ljudi,
  -domoljubnost,
  -rodoljubnost,
  svobodoljubnost in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH odlik, ki smo jih Slovenci
  podarili svetu.
  P0LITIKA je skrb/delo za polis/politejo/državo. Ne več, ne manj.
  Država = POLIS = POLITEJA je družben dogovor ljudi o skupnem življenju.
  .
  .
  .
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«
  .
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Goran Hvala

   Kaki druzben dogovor ljudi o skupnem zivljenju…kje si pa to pobral…to so naglumili bogatuni…jaz ce nocem zivet po njihovih pravilih ne morem…tud ce grem v gozd zivet mi bodo davke nabijal…jaz tu ne vidim nobenga dogovora pac pa sam neko komando in diktiranje ljudi pri koritu..vse kar si zelim je da me pustijo vsi pri miru…kot da me ni…pa ne gre ne..nikakor…tak da ne vem o kakem dogovoru ti sanjas..sej imaze lahko svoj mali svet…sam ne vem zakaj tako levi kot desni zelite diktirat ostale…

 • Goran Hvala

  Sej je kul…jest tud kopiram in hranim vse kar flancajo…pac zelim objavit na facebooku njihove resnice…da jih slisijo se ostali ki ne zahajajo na te strani z razlogom…jaz rad prebiram to ker se od srca nasmejim.:-).sej ne mislim objavlat podatkov osebe…nisem kot si reke janseviski debil…kar objavjo in napisejo je javno in kot tako lahko kopiram in sirim kolikor hocem…tud ce zbrisejo…vazno da ostali dobijo sliko kaksni so slovenci..pardon janseviki sem mislil..;-)..

  • Republic Commando

   Da vam nebo diska zmanjkal.

   • Goran Hvala

    Ahh ni panike…diskov kolkr hoces…

 • Rožle

  Luka Marchessi
  A ti tut fejk IP-jovce preganjaš .. ?

 • Frank Novak

  SUPER MISLI TEGA CLANKA KI SI ZASLUZIJO COPY AND PASTE:
  “Prva stvar je izjemen voditelj, karizmatičen, sposoben artikulirati misli na zelo lapidaren način, osredotočiti se na bistveno in potipati, kaj slehernega Madžara najbolj pekli. In v tem smislu je Orban idealen populist v dobrem, torej da poskuša oblikovati politike v interesu Madžarov, ne Bruslja. Mislim, da je temeljni problem političnih elit danes v Evropi to, da ne zasledujejo interesov lastnih prebivalcev, da delajo v nasprotju z interesi recimo slovenskega ljudstva. Druga stvar pa je izjemno spretna politična tehnologija. Način, kako je nagovarjal volivce, je bil neverjeten. Kako posrečeni so bili plakati s tem odurnim židovskim starcem Sorosom, ki se je smehljal iz plakatov, poleg pa napis: ‘Poskrbimo, da se Soros ne bo zadnji smejal.’”

  NO IN ZAKAJ SDS NE MORE ZMAGATI?
  Zato ker se vede nasprotno kot Orban. SDS kar naprej pljuva po vseh ki niso prav taki kot oni. Z nenehnim pripovedovanjem pravljic o tem kako so partizani kuhali golaz iz deklet, kako so domobranci branili Slovenijo pred komunisti in ne kolaborirali z nacisti, kako je Tito bil pedofil, kako istospolni posiljujejo otroke ….. ODBIJA POTENCIALNE VOLILCE.

  OSREDOTOCITE SE NA ONO KAR STEJE IN NEHAJTE BLJUVATI KAR VSEPOPREK: nabolj kar je danes nevarno sta islamizacija in gospodarski kriminal. Tisto kar se je dogajalo pred 70 leti in kasneje je passe. To nikogar ne zanima razen vas samih. Tudi Kucan ni kriv za vse, pa Gasper Tic tudi ne.

  Tisti ki tem pravljicam verjamejo bodo itak volili SDS. Kljuc do uspeha pa so neopredeljeni volilci kot jaz in moja druzina.

  PRIVOSCIM VAM ZMAGO, AMPAK Z NENEHNIM BLJUVANJEM IN STRASENJEM BOSTE PONOVNO IZGUBILI. LJUDJE SLEDIJO JUNAKOM Z VIZIJO ALA ORBAN, IN NE KALIMEROM ALA JJ.

  • dr Janez Sveti

   Popolnoma se strinjam s tvojo oceno SDS kalvarije in napačnega pristopa do resnih volilcev, ki so med zmernimi. SDS ne more zmagat s sovražnostjo in obujanjem grozodejstev izpred 80 let. Ljudi zanima lastna rit in dobro življenje. Za domobrance in partizane jim dol visi!
   DR Janez SVeti genij

 • moat

  Malce ste pohiteli, res. No, saj bodo volitve kmalu, drži, toda s člankom bi vseeno lahko malo počakali, saj bo drugače hitro odšel v pozabo. No, razen če ne pripravljate še kaj bolj “našpičenega”, kot je ta. In tudi slika ni nekaj kar bi vsakega prestrašilo, če v ozadju gori kakšna avtomobilska guma ali kanta. O vsebini članka, pa se ne splača razpisati. Podn (od podna bi lahko rekli), itak, kar je tukaj že stalnica. Vseeno pa nekaj kratkih in hitrih pripomb.

  “Javnomnenjska raziskava, ki je bila opravljena med 3. in 5. aprilom, je razkrila, da velika večina, kar 60,1 odstotka ne podpira vlade, ki opravlja tekoče obveznosti.”
  Hja, ko je padla Janševa vlada, jo je podpiralo (takole na pamet in palec) okoli 12% volivk in volivcev, zdajšnjo vlado v odstopu pa podpira še vedno okoli 30%. Jaz se torej s temi vašimi procenti ne bi hvalil, res.

  “Če se volivce vpraša o konkretnih vprašanjih, novi obrazi izginejo in se obrnejo na obstoječe stranke.”
  Očitno vam novi obrazi parajo živce in delajo sive lase. To pa zato, ker se do zdaj niste ničesar naučili. Stari obrazi so očitno “out”, ker so predvidljivi, volivke in volivci vedo, da z njimi ne dobijo ničesar, razen praznih obljub. Novi obrazi zagotavljajo vsaj novo upanje.

  “Kučan pri svojih 77 letih bi se lahko spet aktiviral, postal transparenten in kandidiral, ne pa da imamo sile iz ozadje, ki imajo marionete, klovne.”
  Patetični ste že s tem Kučanom, res. Ne morete in ne morete ga že enkrat preboleti. Bil bi že skrajni čas, da tega upokojenca in pa zgodovino za 70 let nazaj, že enkrat pozabite. No, ne ravno pozabite, saj je zgodovina del nas. Toda recimo, da jo pustite tam, kjer zgodovina ima mesto ali pa napišite svojo, če jo že hočete. Slednje večine ne zanima več, morebiti le še nekaj upokojencev in bivših borcev, na levi in desni in pa Janšo. Sicer nič jasno, res!

  “Fajonova ni čestitala Orbanu – ne preseneča, saj sama zagovarja migrante, Orban pa je nasprotnik nezakonitih migracij.” In še ena cvetka. “Poleg tega pa je na Madžarskem medijski prostor bistveno bolj uravnotežen kot pri nas.”
  Zakaj ni Fajonova čestitala Orbanu za zmago, je stvar politika njene stranke. Drugo vprašanje pa je ali si zasluži tako veliko pozornost? Očitno vas skrbi njena priljubljenost, navkljub njeni manj priljubljeni stranki. Torej je že res, da lahko odvzame nekaj glasov neopredeljenim in to vam gre v nos! Sicer, kje ste pa slišali, da Fajonova zagovarja migrante, Orban pa je nasprotnik nezakonitih migracij? Kolikor je meni znano sta oba nasprotnika nezakonitih migracij in tako pravi tudi naša zakonodaja. Glede medijskega prostora, ki naj bi bil na Madžarskem bolj uravnotežen, kot pri nas? Seveda sem mnenja, da tudi ta navedba ne drži. Zakaj menite (ja prav zato) so po volitvah protestirali Madžari? In to ne le njih peščica, temveč kar okoli 100.000 naj bi jih bilo? Več si lahko preberete tudi v tujih spletnih virih (razen na Madžarskem, jasno). https://novice.svet24.si/clanek/novice/svet/5ad2535bc55ab/foto-100000-madzarov-na-ulicah-zahtevalo-ponovno-stetje-glasov.

 • Roman Benedik

  Pri nas migranti niso problem.Bili bi pa,če bi sprejeli migrantske kvote,katere sta podpirala Janša in še posebej Zver

 • Osti jarej

  …pa dobro,no……saj noben noče ostat v sloveniji

 • Matt von Glanz

  “Kučan pri svojih 77 letih bi se lahko spet aktiviral, postal transparenten in kandidiral, ne pa da imamo sile iz ozadje, ki imajo marionete, klovne.”
  Transparentnost in uradni comeback je za Kucana korak nazaj.