fbpx

[Video] Škandalozno: Golob napovedal maščevanje delavcem po volitvah z zniževanjem plač!

Foto: Zajem zaslona

Z namenom, da se ljudem zvišajo plače oziroma, da jim konec meseca v žepu ostane več denarja, za katerega garajo, se je sprejela dohodninska novela. Elektro oligarhu Robertu Golobu je prav malo mar, koliko ostane ljudem v žepu, saj je dal jasno vedeti, da dohodninskega zakona ne namerava obdržati, v kolikor pride na oblast. Seveda imamo državljani možnost, da to napovedano norost preprečimo tako, da ne volimo za Goloba in stranke KUL, ki jim za usodo malega človeka preprosto ni mar – tako kot smo lahko videli preteklih 30 let na 45 let podlage.

Elektro oligarh in predsednik stranke Gibanje Svoboda Robert Golob je v zadnjem od intervjujev predstavil, kakšno prihodnost si predstavlja za Slovenijo. Glede na njegovo vizijo se lahko Slovenke in Slovenci pripravijo na nižanje plač, saj je Golobu prav vseeno, koliko delovni ljudje konec meseca dobijo na svoj račun.

Golob napovedal nižanje plač delavcem
Višje plače so nekaj, za kar so se ljudje pošteno borili in k temu stremeli, vendar je Golob najavil, da se bo to veselje kmalu končalo z njegovim morebitnim prihodom na oblast. Na vprašanje, ali namerava obdržati dohodninski zakon iz Janševe vlade, ki prinaša višje plače, je lahkotno odgovoril: “Ne, zagotovo ga bomo spremenili.”

Z dohodninsko novelo je bila višja plača delavcem omogočena
Dohodninska novela, ki je bila sprejeta, prinaša marsikatero korist tako slovenskemu gospodarstvu kot njenim državljanom. “Delavski del si je želel višjih plač, z dohodninskim zakonom pa smo to omogočili. Ko bo do konca uveljavljen, bo vsak dobil še eno plačo več na leto, ljudem bomo pustili več. Oni bodo odločali, kam bodo z denarjem, ne jaz ali pa Luka Mesec,” je v enem od intervjujev pojasnil predsednik vlade Janez Janša in dodal, da proračun polnijo tisti, ki imajo višje dohodke, in tisti z manjšimi dohodki.

Pri tem je pojasnil tudi, da je ob tako nizki stopnji brezposelnosti to sedaj situacija, ki pelje v razvoj. “Ne potrebujemo opozicije, da tukaj seje nek strah, kako bo vse propadlo, ker imamo najboljše makroekonomske podatke v in podlago v zgodovini,” je zatrdil Janša. Slovenija zares ne potrebuje sejalcev strahu in vodij, ki bi njen uspeh zatirale, vendar Golobova napoved nakazuje prav na to. Na zatiranje vsega dobrega, kar je nastalo v zadnjih dveh letih.

Tanja Brkić