[Video] Marginalni spletni portal Pod črto prejema davkoplačevalski denar za satanizacijo drugače mislečih

George Soros, portal Podčrto (Foto: STA)

George Soros, portal Podčrto (Foto: STA)

Pozornost našega spletnega portala je pritegnil t.i. neodvisni raziskovalni portal Pod črto, za katerega smo ugotovili, da ga financira Sorosova organizacija Open Society. V svoji trilogiji člankov so predstavili delovanje t.i. “Janševih” medijev v preteklosti. Veliko prostora pa so namenili ustanovitvi in delovanju našega portala. Očitali so nam, da delujemo v rokah madžarskih lastnikov, ki so povezani s stranko Fidesz in madžarskim premierjem Viktorjem Orbanom. “Problem je demonizacija in satanizacija drugače mislečih. Karkoli naredimo, karkoli napišemo, je avtomatično slabo. Satan ne more delati dobro, lahko samo dela slabo,” se je na neutemeljene očitke odzval odgovorni urednik tednika Demokracija, Jože Biščak. “To ni raziskovalno novinarstvo. Jaz medijev ne sodim po tem, kdo je njihov lastnik,” pa njihovo agendo ocenjuje analitik Mitja Iršič in dodaja, da mora medij zmagati predvsem zaradi svoje vsebine.

Spletni portal Pod črto obstaja od leta 2014. Ekipo sestavljajo Anže Voh Boštic, Taja Topolovec, Rok Grča in Lenart J. Kučić. V času svojega delovanja so iz javnih finančnih sredstev od leta 2014 po podatkih Erarja zaslužili 112.057,80 evrov. Zelo dobro za spletni portal, ki ga mesečno obišče slabih 12 tisoč obiskovalcev. Mimogrede, portal, ki ga ravnokar prebirate, dnevno obišče med 50 in 60 tisoč bralcev.

Njihov glavni vir financiranja predstavlja predvsem vsakoletna donacija ministrstva za kulturo. V letih 2018 in 2019 so na razpisu dobili malce več kot 28 tisoč evrov. Nova24TV niti evra. Tudi njihovo raziskovanje se je izkazalo za nepopolno, saj niso vedeli pravilno navesti, kdo je dejanski direktor in glavni urednik našega medija. V trilogiji člankov pa se je zraven našega medija znašel še tednik Demokracija. Njen glavni in odgovorni urednik je Jože Biščak.

Tudi oni niso neodvisni – financira jih Sorosova Open Society
Zgodba je še veliko bolj zanimiva, ko raziščemo, kdo je njihove projekte financiral v preteklosti. To je znana mednarodna organizacija Georga Sorosa, Open Society Fund. Kot je navedeno na njihovi spletni strani, so od fundacije Open Society prejeli podporo za projekt Building up sustainable media model, ki je trajal od aprila 2017 do septembra 2019, v letu 2017 prejeli 38.629,00 dolarjev za obdobje od aprila 2017 do aprila 2018. V letu 2018 pa so prejeli prav tako 38.629,00 dolarjev za obdobje od aprila 2018 do septembra 2019.

Dejanje portala Pod črto ni ničesar novega, kar ne bi v preteklosti pisali preostali slovenski dominantni mediji glede našega medija in povezanost z madžarskim kapitalom. Glavno vprašanje je, ali je naš medij kriv, da si je poiskal zasebnega investitorja, ki vidi v delovanju našega medija svojo priložnost za zaslužek? Živimo v letu 2019, v času tržnega gospodarstva, kjer o uspešnosti posameznika odloča prosti trg.

Spletni portal Podčrto se je lotil raziskovanja našega medija, tednika Demokracije (Foto: Nova24TV)

Spletni portal Podčrto se je lotil raziskovanja našega medija, tednika Demokracije (Foto: Nova24TV)

Desni mediji žrtve demonizacije in satanizacije drugače mislečih
Jože Biščak je v oddaji Kdo vam laže odlično ponazoril situacijo, v kateri se nahajata Demokracija in Nova24TV. Raziskava t.i. šokantnih odkritij je potrdila le tezo, da se desni mediji znajdejo v krempljih demonizacije njihove vsebine. Ne glede na delo, bo njihovo delo vedno prikazano v dominantnih medijev kot satansko, nekaj slabega. “Problem je demonizacija in satanizacija drugače mislečih. V tem primeru, “aha,”… Gre za krog Fidesza in Orbana. Avtomatično je slabo, to je tipična značilnost kulturnega marksizma. Šli so se kulturno vojno. Od vseh teh vrednot, ki se skušajo spremenit ali uničit, so vendarle ohranil paradoksalno religijo. Religijo v tem smislu, nebesa in pekel. V nebesih je Bog, v peklu Satan. Bog dela vedno dobro, ne more delati slabo. Satan ne more dela dobro, ker dela vedno slabo.Vse to so personizirali na Zemljo. Imamo sodobne Satane, kot so Trump, Orban, v Sloveniji Janez Janša, Demokracija, Nova, tudi ti Mitja (Mitja Iršič opomba), pa jaz sem Satan. Karkoli naredimo, karkoli napišemo, je avtomatično slabo. Satan ne more delati dobro, lahko samo dela slabo.”

George Soros je ustanovitelj Open Society Fund. V letih 2017 in 2018 je financiral projekte portala Podčrto v skupni vrednosti 77,258 evrov. (Foto: EPA)

George Soros je ustanovitelj Open Society Fund. V letih 2017 in 2018 je financiral projekte portala Podčrto v skupni vrednosti 77,258 evrov. Je glavni politični, finančni in gospodarski nasprotnik madžarskega premiera Viktorja Orbana. (Foto: EPA)

Tudi Demokracija dokazuje svojo vrednost na trgu
V njihovih zapisih se je znašel tudi tednik Demokracija, kateri se očita, da je strankarski medij. “Povedal bi naslednje. Demokracija bila strankarski medij, bi ta medij neposredno financirala stranka. Neposredno izdajala in bi ga brezplačno delila bodisi svojim članom. Demokracija to ni. Če ti hočeš Demokracijo, jo moreš kupiti. To pomeni, da moreš seči v svoj žep in moraš plačati s svojim denarjem, če želiš brati demokracijo. Demokracija je na trgu. Odvisna je od bralcev. Odvisna je od tega, koliko naročnikov imamo, koliko kupcev kupi v prosti prodaji,” se je na raziskavo spletnega portala Podčrto odzval odgovorni urednik Demokracije Jože Biščak.

Pod črto – medij, ki obstaja, a nihče ne ve, zakaj
V njihov iskreni namen raziskovanje je podvomil tudi kolumnist Mitja Iršič. Skozi samostojno delovanje Slovenije je bila družbena levica veliko bolj uspešna, zato ji je uspelo definirati, da je njihova resnica edina resnična, ostali pogledi pa so lažnivi. “Gre za obskuren medij, za njega sem slišal pred nekaj meseci. Drugače pa bi rekel, da je to eden izmed tistih skrivnostnih medijev. Obstaja, pa ne vemo, zakaj obstaja. Eno tako epizodo raziskovalnega novinarstva rabiš kar nekaj sredstev. Tile ljudje ne delajo zastonj. Ne vemo, ali gre za njihov osnovni poklic ali se ukvarjajo še s čim drugim. To je ena izmed tistih domačih strani, kot je OŠTRO. Vemo od koga se financira, da je v ozadju globoka država. Res pa je, ne bom govoril o indicih. Mislim, da je levica dobila kulturno vojno, zato smo danes tovarni sovraštva, zato je demokracija strankarski medij. Žal je to prevzeto stanje v Sloveniji.”

Portal Podčrto je dobil od leta 2014 pa do 2019 112.057,80 EUR. Odličen znesek za 12 tisoč obiskovalcev spletne strani na mesec. (Foto: ERAR)

Portal Pod črto je dobil od leta 2014 pa do 2019 112.057,80 evrov. Odličen znesek za 12 tisoč obiskovalcev spletne strani na mesec. (Foto: ERAR)

Zakaj tuji medij ne bi vlagal v Slovenijo?
Avtorji spletnega medija Pod črto so namenili velik del svojega raziskovanja madžarskemu lastništvu medijev po Balkanu. Njihova edina točka povezovanja vse skupaj je bila, zakaj bi Madžari vložili svoj kapital v politični medij. Po mnenju Mitje Iršiča je Slovenija specifična država, kjer so dogodki povezani s politiko zelo brani in zanimajo velik krog bralcev. “Politični medij doseže ozko število gledalcev in bralcev, da zaradi tega ne bo nobenega profita. Madžarski poslovneži vložili v založbo Obzorja, to zdaj pomeni, ker so ti poslovneži povezani z stranko Fidesz, da je stranka Fidesz povezana s SDS, to verjetno so neke povezave, niso pa predstavljene. Neki indici na indice. Druga predpostavka na kateri temelji članek je, da tuji medij ne bo vlagal v Slovenijo. Slovenija je posebna država. V Sloveniji, če se ne pogovarjamo o bombah ali ekipnih športih ali kakšni naravni katastrofi, se pogovarjamo o politiki. Politika je naš šport. Mislim, da je investicija v politični medij lahko donosna. Vsaj v Sloveniji,” zaključuje analitik Iršič.

Desni mediji v podobni situaciji kot v Združenih državah Amerike Fox News in Breitbart; Iršič v obdobju dveh ali treh volitev napoveduje spremembo političnega mišljenja
Mitja Iršič se dotakne tudi nekih indicev s katerimi bi avtorji potrdili svojo teorijo. Enako so naredili v tem primeru, ko so povezali skupno delovanje Fidesza madžarskega premierja Viktora Orbana in predsednika največje parlamentarne stranke SDS, Janeza Janšo. “To so strankarski mediji, sedaj pa bomo raziskovali. Rezultatski mediji, rezultatsko novinarstvo. Meni velikokrat liberalci povedo, zakaj pišeš za Demokracijo, zakaj pišeš za Novo24TV. To je tovarna sovraštva. Grdo pišejo o migrantih. Berete gospodarske članke na Novi24 ali Demokraciji? Članki so na vašem nivoju. Borijo se za privatizacijo, liberalizacijo trga.

Mitja Iršič, Jože Biščak in Boris Tomašičem.(Foto: Nova24TV)

Mitja Iršič, Jože Biščak in Boris Tomašič. (Foto: Nova24TV)

Iršič poudarja, da so bili v takem položaju v ZDA medija Fox News in Breitbart označena s strani liberalnih dominantnih medijev kot dve tovarni sovraštva. Toda v Ameriki se niso vdali, v Ameriki so ljudje brali in so si sami ustvarili svoje mnenje. Razlika med Ameriko in Slovenijo je po mnenju Iršiča ta, da pri nas internet še ni prodrl na tak način kot v Ameriko. “V roku dveh treh volitev se bo to spremenilo. Doba starostnikov, ko berejo v kavarnah Delo, se približuje koncu,” še ocenjuje analitik.

Jože Biščak je slikovito ponazoril, kaj je dovoljeno pisati alternativnim medijem kot so Demokracija, Nova24TV ter še nekaj preostalih na eni strani ter dominantnimi mediji. “Ti portali, ki preverjajo dejstva, pač stojijo na stališču, da je dovoljeno pisati, način, kako se piše, kakor oni pravijo.

Naslovnica Demokracije sporna in rasistična, ker so kopirali vzorce dominantnih medijev
V oddaji so spregovorili tudi o težavah umestitve desnih medijev in podtikanja sumljivih raziskovalnih člankov. Urednik Biščak je razkrinkal dvoličnost dominantnih medijev na primeru ubitega temnopoltega fanta. “Ampak bom povedal dva primera, pravzaprav komična primera. Kaj se zgodi, če ti hočeš te silne neodvisne visoko profesionalne, visoko moralne in etične medije posnemat. V časih, ko pride do streljanja Združenih državah Amerike in beli policist ubije črnega civilista. Beli policist spet streljal in ubil črnega civilista. Jaz vprašam, a to je ta način, kako moraš biti politično korekten. Pride do obratne situacije. Črni temnopolti civilist strelja belega policista. Mi damo naslov “Temnopolti civilist streljal in ubil belega policista”. Čisto enak naslov, samo zamenjali smo. To pa je že narobe. Med streljanjem se ustvari vtis, da je v ZDA ubitih največ črncev. Jaz sem šel gledat statistiko. Po statistiki je ubitih več belcev kot temnopoltih. Ampak se je eden oglasil, to je res, vi operirate z nominalnimi številkami. Vi morali preračunati delež. Joj, a res? Saj imate najbrž prav, vendar sem zgledoval po vaši vrhunski raziskovalni novinarki Eugeniji Carl. Lani, ko smo mi imeli tisto naslovnico, ki je bila označena za rasistično. Se pravi, če jih ti hočeš posnemati in uporabiti njihovo metodologijo, tudi to ni prav, ker ta ni takšna, kot jo oni pričakujejo.”

Jože Biščak (Foto: Nova24TV)

Jože Biščak (Foto: Nova24TV)

Mitja Iršič kot eno glavnih kritik dominantnih medijev izpostavlja, da se več ukvarjajo z opozicijo kot s koalicijo. Vloga dominantnih medijev ter resnih medijskih napadov na pretekle slovenske vlade so se zgodile takrat, ko so se sile v ozadju odločile, da bodo zamenjali predsednika vlade. To se je lepo opazilo v zadnjih televizijskih intervjujev na POP TV in RTV SLO aktualnega predsednika vlade Marjana Šarca. “Prav vsi mediji so pričeli špekulirat, da se zdaj že nekaj pripravlja v ozadju. Ne znamo si predstavljati slovenske medije kot kritiko oblasti, razen ko je na oblasti desnica. Mediji po eni strani saj jih razumemo. Jaz mislim, da bi morala medijski prostor obratovat, če bi raziskoval oblast. Oblast je v Sloveniji in je centralizirana, levica je dosegla tako stopnjo centralizacije, v medijih, kot v vseh institucijah. Edini način je obratovanje, razen v primeru, ko v igro stopijo tuji medij,” ocenjuje.

Portal Pod črto igra vlogo dejavnika preverjanja resnice, enako vlogo pa igra medij Anuške Delič Oštro
Jože Biščak vlogo portala Pod črto omenil v besedni zvezi t.i. ‘factchekerjev’ oz. dejavnikov preverjanja dejstev. V slovenskem medijskem prostoru se je oblikovala skupina odločevalcev, kateri lahko odločajo o vsem. “Temu se reče factchekerji. Portali, ki preverjajo dejstva, so se razpasli po celem svetu. Vsak medij ima svoj portal. Vsak medij ima svojo spletno stran, kjer preverja dejstva. Res je, ta vlada bo financirala predvsem take portale, med katerimi portali, ki preverjajo dejstva. Preverjali bodo zgolj tisto, kar reče recimo desna politika ali pa vrednostno konzervativno usmerjeni ljudje. To počnejo že zdaj. Nekatere zadeve, kar reče levi politik, pa ne gredo preverit. “

Marjan Šarec je opozoril državna podjetja, če bodo še naprej oglaševale v alternativnih medijih. (Foto: STA)

Marjan Šarec je opozoril državna podjetja o oglaševanju v alternativnih medijih. (Foto: STA)

Blaž Zgaga in Milan Brglez  – oba lepa primera dvoličnosti dominantnih medijev
Jože Biščak pa je dvolično poročanje dominantnih medijev predstavil še na primeru evropskega poslanca Milana Brgleza in t.i. neodvisnega novinarja Blaža Zgage. “Tipičen primer je Milan Brglez. Evropska unija je imenovala svoje kandidate za komisarje. On je za hrvaško kandidatko mirno izjavil, da stopnja demokracije na Hrvaškem progresivno pada v zadnjih desetih letih. Greste pogledat indeks, ki preverja stopnjo demokracije v neki državi. Videli boste, da se je indeks demokracije na Hrvaškem zmanjšal za 0,47 odstotne točke. Potem pa greš gledat Slovenijo, kjer se je zmanjšal v desetih letih za 0,46 odstotne točke. Če demokracija progresivno pada zadnjih desetih letih, potem progresivno pada v Sloveniji. To pa še ni vse, ta indeks demokracije je najbolj padel takrat, ko je bil ta isti Milan Brglez predsednik DZ.

Blaž Zgaga (foto: STA)

Blaž Zgaga (foto: STA)

V primeru Blaže Zgage pa je izpostavil paniko dominantnih medijev in njihovo kršenje medijske svobode. “Drugi primer je Blaž Zgaga, ki je avtor tiste domišljijske trilogije o aferi z orožjem. On je zadnjič glede teh prispevkov na portalu Podčrto, kjer so demoniziral Demokracijo, Nova24TV, SDS in Janeza Janšo napisal v angleščini, da je obvestil širni svet, da so mediji najbolj nazadovali v letih 2004- 2008, ko je vlado vodil Janez Janša. Posledica tega je rovarjenje medijev proti Janševi vladi in da zaradi tega Delo danes propada in tako naprej.” Nato opozori, da je v razvidu indeksa medijske svobode, na katerega se sklicujejo dominantni mediji, očitno, da je bila Slovenijo medijsko najbolj svobodna v času Janševe vlade.

Mediji so pomembni, ne glede na to, kakšne ideje zagovarjajo
V 21. stoletju bi moral medijski trg v Sloveniji toliko odrasti, da dovoli argumentacijo različnih idej in nazorskih pogledov. V Sloveniji pa bi morali predvsem desni mediji molčati in sploh ne obstajati. Mitja Iršič je zato izpostavil hipotetični primer kot z Orbanom in navedel morebitno sodelovanje avstrijskih investitorjev, ker je avstrijski predsednik vlade Sebastian Kurz v isti evropski politični skupini kot Slovenska demokratska stranka. “Recimo, da je avstrijska založba v Sloveniji našla priložnost za kakšen politični medij in da je ta družba na nek način povezana s Sebastianom Kurzem. Kurz je predsednik ljudske stranke in hkrati iste evropske družine SDS, EPP, potem bomo že iz tega delali nekakšne zarote. To ni raziskovalno novinarstvo. Jaz medijev ne sodim po tem, kdo je lastnik. Meni je vseeno, če je Stojan Petrič lastnik Dela, če sta Hakl in Petan lastnika združenega Večera in Dnevnika, če je tajkun Odlazek lastnik Reporterja. Še vedno berem članke drugih kolumnistov, ki jih cenim. Jaz mislim, da mora medij zmagati na podlagi svoje vsebine, ne pa, kdo je lastnik,” zaključuje svoja razmišljanja Mitja Iršič.

Luka Perš

 • VERZIFIKATOR

  Jurij Soršak

  MRHOVINAR

  Mu prišel na sled je zgodovinar,
  sam dokaze zdavnaj bi uničil,
  še naprej bi svinjarije špičil.
  Kdo že? Ah seveda: mrhovinar.

  Krematoriju ušel je spaka,
  druge raje v vrsto je potiskal,
  v isti rog z morilci gnida piskal,
  ga hudič že dolgo željno čaka.

  A za zdaj ga še na zemlji pušča,
  da dodobra se zredi ogaba,
  upa, da minulost je pozaba,
  to hudič z veseljem mu dopušča.

  On pa upa, da ga prelisiči,
  samega hudiča da ukani,
  javno to celo bedak oznani,
  češ da vraga brez težav uniči.

  Se hudič čedalje bolj mu smeje,
  z mrhovinarjem igra se redno,
  ve, da cvrl ta se bo za vedno,
  krematorij zanj se pridno greje.

  • werth

   Denar si je izmislil hudič zato, da bi sprl ljudi med seboj – tale pa mu zvesto služi, ampak nekoč pride “gospodar” po plačilo.

   • janko

    Denar je seveda super način “za izmenjavo dobrin”, vendar današnja družba postavlja materializem na prvo mesto in ga je zamenjala za edino smiselno: Boga = skrb za našo srečno večnost.

    • Šiški padobranac

     Dobrine si izmenjuješ brez denarja brez problema. Kaj ko teoretiki ne bodo imeli nič za pod zob in izumrli.

     • janko

      Ampak ko bi se ljudje takoj skregali, jaz sem dal tebi to, ti pa meni SAMO to.
      Po moje se to pri ljudeh ne bi obneslo.

     • Šiški padobranac

      Nič se ne skregaš če določiš vrednost po dogovoru.

 • janko

  Portal Pod črto torej….
  Skrajni rdečuhi…
  Kmalu bo zmanjkalo denarja sorošovcem in evrskim rdečuhom. Saj je socialnih turistov vedno več. Ti ne bojo nikoli delali; če jih razjeziš, bodo razbijali in ubijali. Mi, ki se sami živimo z žulji svojih rok (domoljubi, Nova24tv, Višegrajske države itd) bomo samo rastli, številčno in gospodarsko! Saj je tukaj resnica, poštenje, zdrava pamet, vrednote. To bo pritegnilo tudi zavedene na “oni” strani, zagotovo!

 • Van Der Waals

  SOROŠ GNILOBA ŽIDOVSKA!!!

  • Lon Wolf

   Ne židovska, temveč khazarsko-aškenaška, katerih predniki so kot božansko slavili: falus, dokler niso sprejeli talmudskih učenjakov, ki so jih zaradi njihove splošne in nenaravne degeneriranosti, začeli poučevati o skrivnostih Tore. Samo tisti najposvečenejši učitelji te satanove religije, vedo, komu v resnici služijo, vsi ostali so samo marionete, ki zaradi lagodnega zemeljskega življenja nezavedajoč se, služijo mamonu. Nobeno obsojanje, kaj šele fizično nasilje nad njimi, ne more pomagati proti temu, temveč lahko samo kozmična-elektromagnetna sila, ki pa deluje pod posebnimi zakoni, katere človeštvo zaradi popolne odtujenosti od duhovnega Stvarnika ne prepoznava in ne dojema več.

   • tohuvabohu

    No, pa ti razloži, kaj je kozmična-elektromagnetna sila, če smo ljudje tako odtujeni.
    Btw, elektromagnetna sila ne obstaja. To sta dve različni sili.

 • janko

  Morda bi bilo celo prav, da bi ustanovili eno res desno politično stranko, na temeljih domoljubja, neprecenljivih krščanskih vrednot, doslednem poštenju, izključno skrbnemu delu, kjer je človek vsakomur tankočutno v pomoč…

 • althar

  95% medijev po svetu obvladuje mednarodni židovski kapital in služijo njegovi agendi, a ljudje spremljajo predvsem preostalih 5% medijev. Bogve zakaj.

 • Black_hawk

  Normalnih medijev slovenija spoph nima. Par gnilih osrednjih in dva opozicijska isto bedna..

 • Gašper

  A je lektor na bolniški?

 • Ivan Ivanovič

  Kakšen svet nam pripravljajo fašiglobalisti, pokaže tale link. Videi povedo vse, tudi brez besed.
  https://twitter.com/BubetteS

 • JANEZ GUS

  V tej skrajno levičarski vladi je denar za vse skrajnosti, samo za pametne stvari ga ni in za tisto,kar je v Evropi normalno in obvezno.Zakaj,zato,ker nam vlada cirkusant in tako misleči klovni.Zato je država,kot jo imamo en sam CIRKUS.Dokler se ne izvoli popovnoma desne vlade bo tako,brez raznih upokojenskih,šivilskih,kardeljevskih,kvazi sodnjiških krožkov.Po vsem,kar dogaja ,je bebavi slovenski narod unikum v EU in v svetu.

 • Andrej

  Običajno se izkaže, da ljudje sledijo kapitalu. In komunizem ga ima. Komunizem in resnica sicer nimata nič skupnega, ampak zaradi kapitala so ljudje pripravljeni zamižati na obe očesi. Sicer se vedno opečejo pri komunistih, ampak še vedno upajo. Kdaj umre upanje pa vemo.

 • Šiški padobranac

  Trobilo Nova24 pa za satanizacijo Sorosa. Naj bo čim več prularizma tako je več pranja mozga po drugi strani pa dejansko več prularne enakopravne raznolikosti.

 • Inaz

  Ste pa portalu Pod črto naredili veliko brezplačno reklamo. Zakaj le, saj trobijo isto kot MSM.

 • montyamp

  Slovenija je ugrabljena s strani partijskih morilcev in zločincev , ki v zaodrju vodijo preko kastriranega novinarskega kombinata F571 in politične prostitucije , državo v boljševiški gulagizem , saj imajo udbovski fosili še od titabandita skurjene možgane in polni obsesij so zato nikoli izstopali po intelektualnih dosežkih .
  Seveda taka patologija ne more vzgojiti normalnega nasledstva , zato smo nenehno na robu državljanske vojne .

 • montyamp

  Oblast ki ima korenine v 800 moriščih , tendira k socialni demmokraciji , ja , UDBA je pa slovenski karitas .

  CKSKYU – SD , LMŠ , DESUS , SAB , LEVICA , so polne demokratov kot Sahara morskih psov .

  Novinarska prostitucija v Sloveniji , kaže nivo inteligence F571 nastavljalcev r… zvodnikom iz murglosrbije , ki s pokradenim v zdravstvu , iz Rusije z bankami bombardirajo butalce .

 • Joze Lemez

  Jaz imam v spominu Blaža zgago ko je razlagal slovenski javnosti da je Janez Janša nekje skril pojočega majorja kar se je izkazalo kot popolna bedarija. Tako ga ni potrebno jemati resno.

 • Nlb Info

  To je po vase svoboda govora ko bse ki so proti vam blokirate…

 • Nlb Info

  Na novi 24 so vsi nasprote misleci blokirani zakaj???

  • xtc

   Ne ndrugače misleče-tiste,ki nižajo nivo debate Tunnek.

 • Nlb Info

  Kje pri vas svoboda govora??

 • Nlb Info

  Toliko obiskov na spletni strani imate samo zato ker imajo ljudje tezave s prebavo.. pomaga ce preberes samo vas en clanek

  • xtc

   A levičaeji imate težave z prebavo?
   Ja vem,če požrete pač vse s čemur vas Kučan nafutra.
   Sicer pa Tunek spet boš kmalu na block tud popd tem nickom.

 • xtc

  Komunizem in socializem sta zelo demokretičn in pluralna,lahko delujejo vsi mediji,ki so na njih liniji,tisti ,ki pa niso označita za fašistične in demokratično prepoveta .
  Komunizem in socializem sta čisti demokracijiponi pričaju vi mirno slušate.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!