fbpx

[Video] Srbi prizemljili Fajonovo: Njena grupacija nima uspeha, zato pritiska na večino!

Stranka SD se na čelu s Tanjo Fajon umika vse bolj radikalno levo (Foto: STA)

“Povsem očitno je, da njenim političnim favoritom v Srbiji ne gre dobro. Jasno je, da njena grupacija v Evropskem parlamentu, nima pretiranega uspeha in tam ne more vplivati na večino. Prav zato pa na vse mogoče načine poskuša postaviti pod vprašaj kredibilnost političnega in demokratičnega sistema v Srbiji,” politično vsiljivost Tanje Fajon pojasnjuje srbski državljan. 

“Kar Tanja Fajon dela v resnici, je poskus instrumentalizacije neke teme, kjer zanjo ni prostora. Razlogi za to so politični. Ona poskuša postaviti pod vprašaj ugled demokracije in političnega sistema v Srbiji,” je dejal nek srbski državljan glede njenega neprenehnega vmešavanja v notranje zadeve države.

Še ena srbska državljanka pa je glede nje izpostavila: “Njena moralna kredibilnost na novih volitvah, se je z njenim odstotkom pokazala kot zelo vprašljiva in diskutabilna z ozirom na to, da sama v svojem slabem rezultatu v Evropskem parlamentu, ki ga je prinesla svoji državi, ne vidi problema, po drugi strani pa sebe dojema kot nekoga, ki ima pravico dajati moralne lekcije in pridige o demokratičnih procesih Srbije.” 

Takšno manipulacijo s številkami Fajonove, se pojasnjuje z njenim nezadovoljstvom, ker njeni politični favoriti iz dela opozicije, ki jih podpira vse od pričetka svojega mandata, nimajo podpore niti prebivalcev Srbije, še manj pa mednarodne. “Povsem očitno je, da njenim političnim favoritom v Srbiji ne gre dobro. Jasno je, da njena grupacija v Evropskem parlamentu, nima pretiranega uspeha in tam ne more vplivati na večino. Prav zato pa na vse mogoče načine poskuša postaviti pod vprašaj kredibilnost političnega in demokratičnega sistema v Srbiji. Očitno je, da je Tanja Fajon zaradi teh razlogov živčna,” v kratkem videoposnetku še pojasnjuje ravnanje slovenske evroposlanke eden izmed govorcev.

Pogledi Tanje Fajon nikakor niso uradno stališče Evropske unije, ampak zgolj evroparlamentarne manjšine
“Tanja Fajon že od vsega začetka deluje kot nekakšna politikantka, kot nekakšen nepristranski predstavnik Evropskega parlamenta.” Kot v nadaljevanju še pravi sogovorka, pa ti njeni privatni pogledi, ki jih izraža v imenu Evropskega parlamenta, niso tako daljnosežni. Intervjuvanka ob tem še meni, da ima gotovo več vpliva na Twitterju, kot pa v Evropskem parlamentu in v Bruslju. V videu ob tem še poudarjajo, da je Fajonova samo ena izmed nekaj sto poslancev tega parlamenta in da njeni osebni pogledi, ne odražajo uradnih stališč Evropske unije. To kar počne Fajonova je povsem običajno lobiranje brez osnovnega političnega poštenja.

V nadaljevanju pa je še navedeno, da Fajonova s svojim obnašanjem in vmešavanjem v notranje zadeve lokalnih samouprav v Srbiji uničuje ugled Evropskega parlamenta, čeprav ona in njenih sedem kolegov predstavljajo vsega skupaj 1,1 odstotka poslancev v najvišjem evropskem zakonodajnem telesu. Ob tem se je oglasil tudi Rok Kleindienst: “Komaj čakamo odzive in poglobljeno analizo na: RTV SLO, POP TV, Kanal A, Delo, Dnevnik, Večer, Mladina, Primorske novice, Reporter, Žurnal24, Svet24 in seveda komentar lokostrelskega društva KUL…”

Fajonova je “odprtomejna, multikulti socialistka”, ki je v svojih fantazijah izgubila stik z resničnostjo
“Tanja Fajon ima prijatelje v Srbiji in Iranu. Poglejmo, kaj si o njej mislijo Srbi,” so zapisali tudi na V4 Report in dodali, “EU ‘poročevalka’ Tanja Fajon – odprtomejna, multikulti socialistka iz Slovenije – verjetno že ima svojo računico za pojasnitev tega, kako bi EU lahko okrepila obvladovanje razmer.” 

Socialistka Tanja Fajon je v tujini kar precej osovražena zaradi svojeglave, trdovratne migrantske agende. (Foto: Facebook)

Zapisali smo že, da je Fajonova verjetno najbolj farsična ženska med javnimi delavkami in političarkami v dosedanji zgodovini Slovenije. V dvoličnosti, nedoslednosti, propagandnosti, idolatriji, indoktrinaciji in v lažnem človekoljubju, v lažni morali torej, ji sledijo tudi Ljudmila Novak (NSi), Alenka Bratušek (SAB), Violeta Tomić (Levica) in Irena Joveva (LMŠ).

Domen Mezeg