fbpx

[Video] Stevanović gre dobesedno prek trupel s pozivi k novim protestom – skrajnež bo kolapsiral slovensko zdravstvo!

Vodja sredinih protestov Zoran Stevanović. (Foto: STA)

“Ma edino, kar morajo, je to, da čim prej odnesejo svojo “rit” iz parlamenta. In če tega do sedaj niso dojeli, bodo dojeli 4. decembra, ko se ponovno zberemo na Festivalu svobode na Trgu republike v Ljubljani,” tokrat hujska Zoran Stevanović. Kot kaže, sredini protesti ne zadoščajo, da bi na prihajajočih volitvah v parlamentu našel prostor tudi za svojo “rit”. Da je vstop v DZ njegov edini cilj in da nima nikakršnih človekoljubnih namenov, v katere prepričuje naivneže, pa so že opozorili ljudje, ki ga dobro poznajo. Zdravstveni sistem je že na robu zmogljivosti, nove okužbe, kot posledice združevanja, pa bi povzročile kolaps.

Ljudje se sprašujejo, kaj je tisto, kar lahko vodja sredinih protestov Zoran Stevanović pozitivnega pokaže slovenskim volivcem in volivkam. O tem, da so ga v občini Kranj, kjer je mestni svetnik, siti do vratu, in da se je proslavil z najrazličnejšimi spornimi dejanji, smo že poročali. Prav tako pa smo že pisali, da prijateljuje s slavnimi preprodajalci drog in prav tako vidnimi (nekdanjimi) protestniškimi liderji, kot je Anis Ličina.

Znani so tudi očitki, da je Stevanović vzkipljiva in fizično nasilna oseba. Kljub temu si je v javnost ponovno drznil lansirati videoposnetek, v katerem skrajno arogantno vsepovprek “udriha” po vladi. Nič, kar ta koalicija naredi, ni dovolj dobro. In vsaka finančna pomoč je zgolj nekakšna podla “zarota”. Vodja sredinih protestnikov ne pozabi zlorabiti niti smrti mlade ženske zaradi cepiva in strah za življenje bližnjih zaradi covida-19 speljati na mlin svoje zlonamerne propagande.

Res nizkotno. Predvsem pa zlorablja negativna čustva od epidemije utrujenih in zmedenih ljudi ter jih kanalizira v tešitev političnih apetitov. Oglaša se tako suvereno kot nekdo, ki je za socialno ogrožene naredil že vsaj toliko kot Mati Terezija za uboge. In da bi dokončno razblinili vse dvome glede njegovih izjemnih kvalitet navajamo besede njegovega bivšega strankarskega kolega ter predsednika SNS Zmaga Jelinčiča Plemenitega: “To je bil eden od kandidatov z Gorenjske, ki ni prišel v parlament, hvala bogu. Imel je majhno podporo.

Stevanović je povsem znorel, ker na volitvah ni prišel v parlament, misleč da je “najboljši”
“Takrat smo vzeli tiste kandidate, ki so bili pripravljeni kandidirati in tako se je on znašel na listi. Vendar pa moram povedati, da že v samem začetku z njim nismo bili zadovoljni.” Ko so bili denimo na kongresu na Otočcu, je bil v tisti “grupi”, kjer se je uživalo kokain, Jelinčič pa tega ne mara. In ko je stranka prišla v parlament, je on znorel, ker ni prišel vanj, saj je bil prepričan, da je “najboljši”.” In tudi takrat se je naredila neka grupacija, ki je potem odšla ven ter se vrnila nazaj “močno zakokainjena”.

Potem pa so “tega gospoda” kmalu odstranili iz stranke, se mu zahvalili za sodelovanje in z njim niso imeli nobenih opravkov več. Kolesarji (petkovi protesti) sicer nekako odmirajo, Stevanović pa je našel “luknjo”, kjer je s svojim “glasnogovorništvom” “prebil nek led”. Poznajo pa ga v kranjski občini in ga ne jemljejo več resno, saj so njegovi govori v veliki meri zlagani, dejstva potvorjena oziroma prirejena (prikrojena). “Tam ga dobro poznajo. Tudi po kakšnih drugih zadevah, ki se križajo z zakonom.”

Sara Kovač