[Video] Svetlana Makarovič ne izobeša slovenske zastave, ker ne spoštuje Slovenije – spoštuje pa rdečo zvezdo in privilegirano pokojnino, ki se vsak mesec priliva na njen TRR!

Foto: Printscreen

Žalostno je, da slovenska nacionalna televizija RTV Slovenija, ki se financira na račun slovenskih davkoplačevalcev, promovira nekdaj priljubljeno otroško pisateljico Svetlano Makarovič, ki je izrazito sovražna do slovenske države. V oddaji Studio City z Marcelom Štefančičem jr. je jasno in glasno povedala, da ji tudi na kraj pameti ne pride, da bi izobesila slovensko zastavo, ker države Slovenije ne spoštuje. Njene izjave niti ne presenečajo, glede na to, da komunistom samostojna Slovenija nikoli ni predstavljala intimne opcije, zato se do nje obnašajo tako mačehovsko. 

Svetlana Makarovič je svoje sovraštvo do države izrazito izrazila, ko jo je Marcel Štefančič jr. pred prvim majem povprašal: “Smo sredi praznovanj. Ste izobesili zastavo?” Odgovorila je, da ji na kraj pameti ne pride, da bi izobesila slovensko zastavo. “Mogoče jo bom kdaj izobesila, če bom dočakala, ko bom začela to državo Slovenijo spoštovati. Zaenkrat je ne spoštujem.” Slednje Makarovičeva namreč ne spoštuje zaradi kraje in kupčije z Vatikanom, odprtih vrat klerofašizmu, izbrisanih ter morilske rezilne žice na mejah, ki jo spominja na nacistične čase.

Makarovičeva je bolj kot slovenski državi naklonjena simbolu rdeče zvezde, čeprav je slovenska država ta, ki ji financira lagoden način življenja. Je prejemnica kulturniške pokojnine in prejema kar 1.809,48 evra mesečne pokojnine. Na račun davkoplačevalcev zastonj biva v prestižnem domu za starejše občane v Trnovem, medtem ko se mora veliko slovenskih upokojencev preživljati s pokojnino, nižjo od 500 evrov.

https://twitter.com/MTurjan/status/1122982490455584769

Zavrnila Prešernovo nagrado, toda ni zavrnila bogate rente
Sicer je res, da je Makarovičeva leta 2000 zavrnila Prešernovo nagrado, za katero je bila nominirana, toda ni zavrnila kulturniške pokojnine. “Načelna” Makarovičeva je namreč nagrado navidezno zavrnila, dejansko pa jo je sprejela, saj drugače ne bi prejemala dodatka iz tega naslova. Makarovičevi je šlo zelo v nos, ko je Janševa druga vlada zaradi težke ekonomske in finančne krize najbolj oklestila privilegirane pokojnine, ki ne temeljijo na vplačanih prispevkih v pokojninsko blagajno, temveč so privilegiji, ki jih oblastna elita deli na podlagi političnih kriterijev. Ko je ostala brez 350 evrov, je v javnosti pričela z blatenjem in osebnimi napadi na tedanjega predsednika vlade Janšo. Njene mokre sanje, v katere vpleta Janšo, pa ne ponehajo niti danes, saj ga, ko ga le lahko, oblati.

Foto: Printscreen

Kulturnica, ki izreka besede, kot so “je*o te pas mater”
Splošno znano je, da se Makarovičeva ne zna obnašati kulturno, saj kletvica izreka, ko je to le mogoče, a je to seveda ne ovira pri prejemanju kulturniške pokojnine. Žalostno pa je, da se denar davkoplačevalk in davkoplačevalcev namenja za pokojnino osebi, ki države sploh ne ceni. Če se ji tako toži po jugonostalgičnih časih, simbolu rdeče zvezde, da kar ne zdrži brez vsakoletnega prirejanja prireditve Nosil bom rdečo zvezdo, potem pa naj načelno zavrne vse, kar ji naša država nudi, pa naj ji pokojnino nakazuje Jugoslavija, če resnično verjame v njen obstoj v 21. stoletju. Lahko pa smo prepričani, da če bi si takšno obnašanje privoščil desničar, bi bil vsekakor deležen pogroma, v primeru, ko pa si to privošči levičar, problema ni. Trava je zelena in rožice cvetijo. Rdeče seveda.

H. M.

 • milanček

  Slovenski narod, malo se zamislite nad njo-skrajni čas!

  • Janez Kepic-Kern

   SE STRINJAM!
   NEKAJ INFO O
   REALNI ZGODOVINI
   RUSKEHA IN KPJ
   KOMUNIZMA, STALINIZMA.
   Iz moje revije “SLOVENIANA”. L. R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • učko

  Jah, kdo od oblastnikov pa spoštuje državo Slovenijo, razen Cerarja in Pahorja. Ostala režimsko-oblastniška gamad nas tera nazaj na Balkan pod Srbijo, Rusijo in Kitajsko. Je pa res čudno, da imamo to komunistično-fašistično gamad še vedno na oblasti, njihove marionetne vlade s trenutnim Šarotom na čelu pa jim strežejo spred in udzad. Kradejo milijarde, Zlovenčki in Ćefurćki pa vse to plačujemo !!!!

 • montyamp

  https://moski.hudo.com/sodoben-moski/psihologija/najvec-serijskih-morilcev-je-rojenih-v-tem-horoskopskem-znamenju/
  Britanski avtor David Jester je dve leti preučeval horoskopska znamenja v katerih so rojeni nekateri od najbolj okrutnih serijskih morilcev, da bi dokazal, da obstaja horoskopsko znamenje, ki se med temi morilci pojavlja najpogosteje. In prišel do tega zaključka …
  Pri preučevanju horoskopov slovenske komunistične partije in udbovskega krivosodja , se pa pride do takšnih zaključkov :
  Slovenska država tone zaradi gnile oblasti-GLOBOKE DRŽAVE , kar zagotovo niso bogaboječi Slovenci.
  Seznam kozorogov vam bo povedal več :
  Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Anton Rop , Matjaž Han , Franc Trček ,Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek , Andreja Katić , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Spomenka Hribar , Violeta Tomić , Violeta Bulc , Tjaša Andrée Prosenc , Igor Zorčič , Bizilj Ljerka , Iztok Podbregar , Svetlana Slapšak , …………. Kocjanćić , Miklavćić , Isajlović , so tudi že kandidati za preimenovanje v hijene .

  • Vera

   Daj nehaj s temi ” kozorogi “, saj niso ti edini v Sloveniji , veliko je dobrih in poštenih .

   • montyamp

    Saj to trdim tudi jaz .
    V otroštvu mučeni in posledično travmatizirani so pa prava katastrofa .
    Statistika ne laže , če si med poštenimi , kapa dol pred teboj .
    Stalin je bil rojen kot serpentinšek , bratranci žveplenega , merkur v kozorogu .

  • JANEZ GUS

   Na tem seznamu so res same ultra barabe,poklicni lopovi,zadrti lažnjivci,kriminalci……….

   • montyamp

    Statistike ne lažejo , na volitvah se ljudje naj odločajo za ljudi .
    Ljudomrzniške špekulante bo treba hospitalizirati , določen odstotek se da rešiti s terapijami , to so mentalni bolniki , zato beži pred njimi vse iz države .

    • JANEZ GUS

     Določen procent pa z HUMANO evtanazijo.Pri tem z veliko izkušnjami prednjačijo tz.partizani.

     • montyamp

      Tz.partizani – ušivi in garjavi NKVD gošarski hlapci so Tigrovce in prave partizane iztrebili , njihovi potomci so na seznamu partijskih kozorogov:
      Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Anton Rop , Matjaž Han , Franc Trček ,Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek , Andreja Katić , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Spomenka Hribar , Violeta Tomić , Violeta Bulc , Tjaša Andrée Prosenc , Igor Zorčič , Bizilj Ljerka , Iztok Podbregar , Svetlana Slapšak , …………. Kocjanćić , Miklavćić , Isajlović , so tudi že kandidati za preimenovanje v hijene
      in vodijo GLOBOKO DRŽAVO .

  • Steiermark

   Tudi sama sem opazila, da večina temu znamenju pripadajočih, ima zelo nizki IQ, so zlobni, požrešni, roparsko in morilsko usmerjeni, leni, nesposobni in umazani – v duši in na telesu!

   • montyamp

    Zanimiva ugotovitev , dokaz za to je da kozorogi ne razumejo , kaj je smešnega če so sami žrtev šale .
    Visok IQ je pogoj za razumevanje humorja , zato se žvepleni nikoli smeji .
    Mogoče so jim smešni atentati .
    K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K

 • rubec

  Zato jo pa marcel izobeša. Vsak dan in to do riti.

 • učko

  Vsi ti levuharji se pasejo kot prasci na račun davkoplačevalcev, na račun “navadnih” oziroma deprivilegiranih upokojencev, mladih, ki odhajajo iz tega balkansega sekreta ven. Ta rdeči fašisti nas še vedno fašizirajo, nesposobna farška opozicija pa z njimi kolaborira za tiste drobtinice, ki LEVUHARSKIM DEBELIM PRASCEM IN PRESICAM padejo z preobložene mize.

 • to_mi_delaj

  j ji pas mater

 • montyamp

  “””Jebo te pas mater””” iz ust ženske ki naj bi bila umetnica .
  Kdo je zaj tu nor ??????????????????????????
  Tovarišica Makarović , jebo je tebi pas mater , pa si se zgodila ti .

  • JANEZ GUS

   Vsi tisti,ki poveličujejo ta stvor,so isti ali slabši.in vsi ,ki hodijo na njene zblojene orgije.Kako se more neka tako zvana slo kultura poistovetit s tem šuntom.Ko je srala po svetovno priznanem umetniku patru Marko Rupniku,ko je dobil Prešernovo nagrado,se naši družbeno politični delavci in mediji niso zganili in zgražali.Zganili in zgražali pa so se nad Orbanom,ki brani svoj narod in državo,pred podivjanimi musliči in komunisti.

 • učko

  Sicer pa take presice kot je Makaronovička “spoštujejo” samo BATINO, oziroma STRAH. Tako se je nekej zmrdovala v komunizmu, pa je vidla, da ji komunjari lahko zelo zagrenijo življenje, pa je nehala. No, zdej to presico futramo, ker ji je kučanistični režim dodelil privilegiran penzion. V zameno pa presica serje in šči po “slovenceljskem narodu”, kot se ona dostkrat izrazi.

 • učko

  Sploh pa ko vidim tistga Koršiča na sliki, mi pada mrak na oči !

 • centurion

  Je danes noč čarovnic?
  Ne, ne, samo Svetlana Makaroviććć…

 • Vera

  Svetlano poslati tja od koder je prišla v Slovenijo , oddajo Studio-Sity pa takoj ukinit, ker ta Štefančič že dolgo neti sovraštvo med ljudmi .

  • WISKY 1000

   ŠTEFANO JE ISTI

 • JANEZ GUS

  Seveda pa ta srbska zgonjena kuzla ne moti naših družbemo političnih delavcev.V Zvezdanini oddaj sta skupaj z režimskim zabavljačem Artačem v super lativih poveličevala ta rdeči ,antikatoliški stvor.Srbija se ji je odrekla,pri nas pa je dobrodošla v vseh komuno medijih.Samo da zliva gnojnico čez demokracijo,sds RKC in glorira zločinske partizane,tako zvani NOB,Ljubljanskega lopova,pa so ji odprta vsa vrata.Še en škandal.

 • šmentanamuha

  Tale vešča stara ni vredna več lepe besede. Njeno mater je očitno res pofukal en pes, saj vedno bolj postaja podobna nekemu renčečemu psu. In mi je še moramo plačevati luksuzno penzijo, to je res paradoksalno.

 • Janez Kepic-Kern

  Hvaležen “predmet ”
  za raziskavw – gerontologov – pač. Se zdi.
  Ob tej priliki
  opozarjam
  na verjetno najboljše dečp
  francoske agresivne lezbijke in
  suspendirane prof- SIMINE DE BEAUVOIE – NA JENE ZAPISE – O NJENI LASTNI – STAROSTI – pač.
  Simone de B.
  je bila tej S:M. nekoliko podobna – stara ženska brez lastnih otrok, ko je tiste,
  kar- cenjebe spise – O STAROSTI – pisala. L:R: JANEZ K: KERN KOMENDA
  P.s.
  “ja starost je pa res lahko –
  zelo huda reč” je rekel celo mojster glasbe – Slavko AVSENIK.o
  “čudni” ev prof.
  SIMONE DE BEAUVOIR

  https://www.google.com/search?q=simone+de+beauvoir&oq=simone+de+beauvoir&aqs=chrome..69i57j0l5.19412j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

 • Common Sense

  Tudi njo bo matilda povabila k sebi, njene mačke pa se boto razteple naokoli in to bo to. Stari vešči ne bi smeli namenjati nobene pozornosti. Studio City pa itak. Ocufani tip z lasmi v čop, ki se dela, da je novinar in nevrotična čarovnica sta ravno za skupaj:)

  • Steiermark

   Res je, vendar ne za na TV ampak za “ozki krog” publike v norišnici!

 • soc

  Doma v Srbiji bi jo že zdavnaj zaprli v ustrezno ustanovo, ki vsekakor ne bi bil kak trnovski dom za ostarele pomembneže. Tule pa nekaznovano (in bogato nagrajevano) ob vsaki priliki bruha ogenj po njej očitno zelo neljubih slovencljih. Razen če so zagnani levaki.

 • pajot

  ta stara vešča pizdi čez to državo,ki jo vodijo njeni somišljeniki. Rdeče zvezdaši,srpokladivaši,boljševiki skratka. In ki so po njeno zlizani z Vatikanom in klerofašisti. Od Boruta Pahorja do opice,ki sliši na ime serpentinšek. Aja,na Gargamela sem pozabu. V bistvu sovraži svoje in sebe. Zrela za Idrijo.

  • tomven

   Prej, ko bo to bebavo babje revše pospravljeno nekam na varnem za ograjo, prej bo konec teh nebuloz. Drugače si to retardirano bitje ne zasluži niti omembe, kjerkol že… vse ostalo je reklama zanjo.

   • antimur

    Najbolj prikladno mesto za spravilo te rdeče in butaste žlehtnobe je na britoh za zidom.

 • RATATA

  Čefurje je za čefurje z namenom tako poimenoval za to nagrajeni čefur vojnović!! Toda čefurji niso tisti, ki delajo ampak tisti, ki “hvatajo krivine” in zizajo državo!

 • FORT WORTH

  Slovenije ne spostuje, kljub temu, da jo vodijo njeni komunajzli, ki ji namenjajo zajetno pokojnino in bivanje v prestiznem domu brezplacno.
  Tako ubrisanega cloveka tezko najdes tudi v njenih krajih tam na balkanu.
  Polna je sovrastva in nemira.
  Tako govori, ker lahko.
  Ce bi tako govorila o yugoslaviji, bi jo njeni ozigosali za notranjega sovraznika in naspotnika SFRJ in jebali bi ji vse, tudi psa…
  Sankcionirali bi jo z golim otokom.

  • SIMON ROZIC

   …tam bi obirala drugo pot ! Tipična dvospolnica, dvotirnica,
   izdajalka !

  • VERRZIFIKATOR

   Glede zastave

   Kaj potem, če je ne izobesi,
   je pri njej nihče pač ne pogreša,
   vsak le čaka, da se ji že zmeša
   na balkonu sebe da obesi.

  • VERRZIFIKATOR

   Oh, kako je ljubka in pa lepa,
   prigovarjajo mu pomočniki,
   in kako so luštni njeni čiki,
   toda ne, hudič se je otepa.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Rdeči balonček bo porinjen čez balkonček.

 • Claudio Moro

  SVINJA! SVINJA! SVINJA!

 • Van Der Waals

  GNILOBE KOMUNISTIČNE!!! PUJ!!!

 • boogin1

  Jebo ti pas mater- tebi cvetu slovenskih akademikov, primitivna, nagravžna komunajzelska lajdra.

 • JANEZ GUS

  Kako se mi vsi ti sluzavi,pritlehni rdećiopranoglavi novinarski pisunčki gabijo,ko kar tekmujejo,kdo jo bo bolj v super lativih oslavljal.Res bruh.

 • marta

  Ali prejema gospa Svetlana pokojnino in vse priznane privilegije iz pokojne Jugoslavije ?
  Ali gospe Svetlani vse to plačuje država Slovenija, ki ji kasneje refundira stroške pokojna Jugoslavija ?

  • JANEZ GUS

   Malo morgen.Vse to plačamo mi,davko plačevalci.

   • marta

    To pa težko razumem.
    Kako lahko vse to dopusti Šarčeva vlada ?
    Ali ne ve g. finančni minister Bertoncelj, da s takim poslovanjem siromaši slovenske davkoplačevalce ?
    Upam, da VE, da NE daje iz svojega žepa.

    • JANEZ GUS

     Tudi jaz se čudim tej varčni in modri vladi, da to dopušča.Mislim,da je spregledala to deviacijo.

  • šmentanamuha

   Država Slovenija smo MI!

 • stajerc5

  Noro babnico ne smes(no ja, nobene…), ampak, rad bi za enim vogalom spoznal tistega, ki se po “jebanju pasa matere- verjetno njene lastne” zadere: Bravo. Skoda,ker ga nimam: Fiat Bravo, ker bi ga ta rdeca gnida spoznala od spodaj, ene petkrat!!!

 • goldhorn

  Kje se obira Matilda?

 • JANEZ GUS

  Nič ne bi bilo comentov ti tov.Tako je prav če izobesiš SLOVENSKO ZASTAVO ZA PRAZNIK,ČE VEŠ ZA KAJ JE PRAZNIK.

 • stajerc5

  Komenti bi bili taksni kot tvoji. Tako kot ti, bi hvalila vse vlade od 2008 naprej in se nam smejala.
  Kdor se pa zadnji smeji, no ja, to pa ze ves, nje, de-de?

 • SIMON ROZIC

  Glej, jo glej, packo lažnivo, kako po “buržujsko” se je uredila…
  seveda, za takšno “damo” iz svinjske farme Jankovićev in ZZZB
  vse najboljše, saj oni najbolje vedo, kaj je zanje najprimernejše !
  …narod pa v cunjah iz RK in Karitasa in s hrano s preteklim
  rokom, da lahko tale ogabnica, sovražnica otrok in vernikov
  uživa v nezasluženi pokojnini in honorarjih za njene histeriko-
  komunističnih nastopih! …naj ji že tisti, ki rad ščije komunjarjem na
  glavo in še kam, to izvede tudi na njej!

  • JANEZ GUS

   Vse to ob pokvarjeni pomoči družbeno političnih delavcev,rdečih režimskih medijih pa rdečih politikih ,ki koreninijo v zločinski partizanski ideologiji.Ko vse to združiš,zmešas ,pride ven rdeči zombi.

 • Aries Leo

  Hehe…..smešno je ko jo tako hitro pošiljate med Srbe in Balkan kjer naj bi bile njene korenine…….Neznanje in nerazgledanost je pač eden glavnih atributov komentatorjev tu na Novi24……..

  Svetlana Makarovič se je rodila v hiši Slovenska ulica 10 v Mariboru, ki je bila dom njene štajerske matere. Oče Abdon (Ado) Makarovič je bil iz Nabrežine pri Trstu ter rojen kot sin Avgusta M. in Aurelie Marizza. Kot mladenič je Makarovič prišel v Maribor, kjer se je šolal in postal trgovski tehnik ter se tam leta 1934 tudi poročil z Otilijo Marijo Kovačič (roj. 1905 v Radgoni, Avstrija), hčerjo Ivana Kovačiča in Franje Dolničar. Otilijina starša sta bila premožna meščanska hišna posestnika in trgovca, ki sta imela sprva na Magdalenski, potem pa na Slovenski ulici trgovino s steklom, porcelanom, igračami, posodo, okvirji, svetilkami in blagom. Družina Svetlanine matere Otilije pa vendarle ni imela meščanskih korenin v Mariboru, kakor se pogosto napačno navaja, saj sta se Ivan Kovačič in žena Franja Dolničar v Maribor priselila šele leta 1920, pred tem pa sta živela v Radgoni (nem. Bad Radkersburg) v Avstriji in deloma v bližnjih Črešnjevcih pri Gornji Radgoni. Kovačič (roj. 1877) je bil iz vasi Hercegovščak pri Gornji Radgoni, Dolničarjeva (1879-1945) pa je bila Ljubljančanka in je v rodnem mestu potlej tudi umrla. Svetlanin ded Ivan Kovačič se je pred 1. svetovno vojno rad po nemško podpisoval kot “Johann Kovatschitsch” in se je nasploh smatral za Avstrijca, ker je bil rojen v obmejni župniji Gornja Radgona in ker je njegova mama Magdalena Schreiber bila Avstrijka, svoje slovenske korenine (Kovačičevo stran) pa je zanikal. Po bivanju na različnih naslovih v Mariboru, pretežno v najetih stanovanjih, sta se Abdon in Otilija leta 1941 preselila v Šiško pri Ljubljani in za vselej zapustila Maribor. Poleg Svetlane sta njena starša imela še sinova po imenih Jan in Gorazd (umetnostni zgodovinar, *1936).

  V Ljubljani je končala srednjo vzgojiteljsko šolo in leta 1968 diplomirala na AGRFT. Nekaj časa je bila gledališka igralka, najprej v Mestnem gledališču, nato pa v Drami. Na začetku šestdesetih let 20. stoletja je začela s študijem različnih humanističnih ved (psihologija, pedagogika,etnologija in tuji jeziki), igrala klavir v kavarnah ter nekaj časa delala kot tajnica in vzgojiteljica otrok s posebnimi potrebami. Leta 1970 se je odločila za pot svobodne književnice. Uradno se je upokojila leta 1997. Poleg poezije in proze se je uveljavila tudi v radijskih in lutkovnih igrah za otroke ter dramah za odrasle. Ima eno najobsežnejših bibliografij med Slovenci (napisala je več kot 300 knjižnih del), poznana pa je tudi po številnih nestrinjanjih z družbenimi razmerami.

  Družinsko življenje ji je tuje, bila je zaročena a je zadnji trenutek preklicala poroko [2] [3]. Najdlje je živela z Gregorjem Strnišo [4]. Po več selitvah (Jurklošter, Bohinjska Bela, Ljubljana) je zadnja leta živela bolj ali manj v samoti, zgolj v družbi hišnih mačk v Žabji vasi ob Sori v Poljanski dolini. Po dvomesečnem zdravljenju od decembra 2012 zaradi posledic možganske kapi živi v Centru starejših Trnovo [5], kjer po odloku ljubljanskega stanovanjskega sklada živijo večinoma zaslužni upokojeni meščani, ki pa plačujejo ekonomsko ceno bivanja in vse stroške, sami.Je prejemnica izjemne pokojnine za posebne zasluge na področju kulture Ministrstva za kulturo.[6]. Septembra 2015 je dobila obeležje med pomembnimi literati v aleji Levstikovih nagrajencev v Levstikovih arkadah ob ljubljanski slovenski cesti.

  • JANEZ GUS

   Sumljivo podrobno mi poznaš njen rodovnikin njeno življensko zgodbo.

   • Aries Leo

    Janez……vse je dostopno na wikipediji……..

    • JANEZ GUS

     Ob vseh teh priznanjih,ki si jih pobral z wikipedije,je še toliko večja sramota za ta stvor,da se tako obnaša.Baba je zrela za na psihiatrijo ne pa v Trnovo.Kar pa vem,ji je mafjankovič omogočil brezplačeno bivanje v domu,za njene nad naravne ZASLUGE.

     • Aries Leo

      Glede na njeno življensko delo si bivanje v ,,elitnem¨ DSO več kot zasluži a to bivanje ni zastonj! Plača ga po redni ceni ki je kar zasoljena ne glede na njeno pokojnino.Ne vem zakaj trosite take nepreverjene laži in blatite človeka samo zaradi prepričanja?!?

     • JANEZ GUS

      Niti ure delavne dobe nima,pa lahko plačuje ,po tvoje tak elitni dom.Kako ga bi plačevalo štiri petine slovenskih delavcev z 40 let delavne dobe z njihovimi penzijami..Ti povem,NEMOGOČE.Pa veš zakaj.Zato,ker taki krmaki in partizančki požrejo vsa sredastva,da zmanjka za poštene ljudi.

     • samotoje

      Zadnji stavek je vse pokvaril, žal. Cecina biografija je čisto korektna in ne bi zbujala nobene pozornosti, tudi ona sama ne, če ne bi bili njeni nastopi v javnosti ( ona je javna oseba!!) tako skrajno žaljivi tudi do tistih, ki so ji do zdaj z davki omogočali preživetje. Makarovič uživa v provociranju, očitno je konfliktna, sama s seboj ima težave, a se ob vse to ni nihče spotikal, dokler ni postala primitivno žaljiva do vernikov, nekomunistov, potomcev pobitih po vojni in še marsikoga. Če je takšno njeno prepričanje, naj ga obdrži zase in za svoje privržence. Ampak ne- ona zmerja v javnosti, na ves glas. In zato so tudi odzivi javni. Mene osebno Ceca Makarovič ne zanima- ne kot oseba in ne kot “umetnica”. Me pa moti način, na kakršnega smeti javni prostor. Niti starčevska zloba in pešanje možganskih funkcij ne moreta biti izgovor za tako nizkotne izpade. Ki so, bodimo odkriti, na balkansko primitivni ravni.

   • Aries Leo

    Od tam je tudi ta njen življenjepis ki sem ga prilepil tu z namenom da se vidi njen pedigre ………Ta je definitivno bolj desen in bolj slovenski kot pa od marsikoga med vami …….

    • JANEZ GUS

     Zate njeni izpadi sodijo na desno stran in izražajo očitno sovraštvo do levakov,njihovih simbolov,njihovega pravljičnega partizanstva……..

     • Aries Leo

      No poglej……Rdeča zvezda je mnogokaterim omogočila šolanje dom in kvalitetno življenje ki ga danes veliko višjemu standardu navkljub vse več Slovencev nima. Ni bilo vse v socializmu slabo – nasprotno – bilo je veliko dobrih stvari in nekateri pač to zagovarjamo eni bolj ognjevito drugi manj a tako pač je.O pravljičnem partizanstvu pa takole…….res so morda nekatere zgodbe malo pretirane a tako je povsod na zmagovalnih straneh.Tudi filmi iz najbolj demokratične in svobodne države na svetu so pri prikazovanju zgodovinskih zgodb nekje podobno pravljični kot Jugoslovanski o NOB.Pač pravica zmagovalca da pripoveduje tako kot hoče da to vidijo naslednje generacije. Če se omejiva samo na dejstvo kdo je zmagovalec WW2 se pravi zavezniki in koga so priznali za nosilca upora proti okupatorju na ozemlju bivše Jugoslavije ter jim tudi pripisali izredne zasluge za zadrževanje precej velike vojne sile Wehrmachta na teh ozemljih brez česar bi bila osvoboditev Evrope verjetno precej počasnejša.To so bili partizani!!Dejstvo! Veliko bolj sprevrženo se mi zdi pravljičarjenje o domobrancih kot nekom ki so hoteli braniti narod………

     • JANEZ GUS

      Kaj so po tvoje hoteli domobranci.Vidim,da si precej indoktriniran kot vsi ki zagovarjate in poveličujete NOB in te resnica ne zanima.Dokler ne priznaš,da so vaške straže nastale zaradi zločinov partizanov,in da domobranstva ne bi bilo,če ne bi bilo revolucije oz.partizanskega terorja.Partizani niso bili odgovor na domobranstvo,amopak obratno.Dokler te osnovne resnice ne priznate,se nimamo o čem pogovarjat.Če bi imeli poštene in resne namene bi prišli na okroglo mizo in z dejstvi dokazali vaše trditve,seveda pro et contra.Tega pa ne zmorete.ker bi bili takoj javno postavljeni na laž.Ker samo laž vam še omogoča vegetiranje,samo ne vem kako dolgo še.Pušča vam že na vseh koncih.Tudi vaši zavezniki,režimski mediji ne bodo večno.

  • joza joza13

   Ja, res. Vsi v njeni rodbini so bili zavedni Slovenci – pa še kako!? Iz tvojega zapisa (kopiranega iz SNG) je to nedvomno mogoče razbrati… hehehe

   • Aries Leo

    Ti si nedvomno častni diplomant Janeza Levca………čestitam!

    • joza joza13

     Hvala za čestitke.

  • stajerc5

   Lahko pises kar hoces, ker vsi vemo, kako pridejo migranti do uradnih WC- papirjev. Pa tudi, ce bi jo sam Martin Krpan naredil, cefurka ostane cefurka!!!!!!!

 • joza joza13

  Menim, da so te njene besede dovolj, da se ji odvzame Prešernovo nagrado in z njo tudi bonitete, ki jo mesečno o(ne)srečujejo. Če bo za to dejanje potrebno podpisati kakšno peticijo, jo bom podpisal TAKOJ.
  Mislim…, od nikogar ne moreš zahtevati , da spoštuje tvoj dom, deželo, državo – to je moč zgolj pričakovati, še posebej, če se ta futra iz jasli, katere ti polniš.

 • Franc Šink

  Evidentno je da ima ta baba že posušeno češpljo in s tem tudi pamet

  • milanček

   že 70let!

 • Morala

  Dolžnost oblasti – od predsednika države do sodstva, bi jo morali opomniti, naj se kulturno vede!

 • Joško

  Če bi živela v Srbiji in tako ponižujoče govorila o Srbiji, zagotovo nebi uživala takih privilegijev, kot ji uživa v Sloveniji. Verjetno bi pristala v kakšnem barakarskem naselju, kjer bi brskala po smeteh, da bi se preživela.
  Ne morem verjeti, da taka oseba, ki si niti imena ne zasluži, uživa vse privilegije v državi, ki jo ne priznava, jo omalovažuje, zaničuje, ponižuje.
  Nekaj podobnega velja tudi za človeka, ki se ima za nekega inteligentnega novinarja, pa je daleč od tega; je navadno levičarsko trobilo in drugorazredni pisun na Mladini.

 • Andrej

  Recept za to tovarišico je zelo preprost:
  1. Odmeriti ji pokojnino glede na njena vplačana sredstva v pokojninski sklad.
  2. izterjat vse, kar je dobila več od tega.
  To je preprosto, le ona sovraži Janšo, zato ima vso podporo trenutne vlade in Murgel.

  • tomven

   Točno tako!

  • Ivan Igor Pollick

   točno tako-udariti jo tam,kjer najbolj boli-žep

 • tramal

  To zirano srbkinjo je treba čimprej nagnat v svojo intimno srbijo.Slovenski narod ji daje penzijo za nič ,da potem deluje proti Sloveniji.

 • palačinka

  Kako aktivni so mediji pred začetkom reklamnih čvekanj za delovna mesta 15 tisočakov v Bruslju, kako vas bodo šele nategovali cel mesec, da njihovi najboljši plačniki zmagajo. Grozljivo pri tem je, da je vnaprej jasno koliko laži boste morali prenesti, mnogi pa bodo na volitve celo odšli, čeprav njihov glas, kot nikoli do sedaj, nič ne šteje. Kar govorijo stranke za svoje kandidate je sramota človeštva, saj v teh navedbah ni kančka resnice ali resne namere. Po eni strani vas Soroševi prepričujejo, kako je močna EUropa pomembna za nas, da bo enoumje že po teh volitvah vpeljano, boriti se je treba proti fašizmu desnice, saj je fašizem levice edini pravi, torej polno migrantov, spreminjanje spola in istospolnost, laganje o zavzemanju za človeka, v resnici pa huda podpora korporacijam in NATO ter razprodaja dežele. Pa potem nasprotje, ki hoče državo fašizma brez lažnih levičarjev, ki obuja spomina na tragedije skozi zgodovino, jih obrača na glavo in spet bo enoumje vodilo vse naivne EUropejce. Potem pa pomembnost, da so na isti listi tako mladi kot stari dementni, ki se borijo za zdravo hrano polno glifosata ali pa močno Slovenijo, ki bo vodila Bruselj. Nikjer nikogar, ki bi šel kot predstavnik ljudstva, torej proti EU in NATO, za resnično zdravo hrano in socialno državo, za Slovenijo, ki ima v svojih rokah vse kar je slovenskega, od gozda, vode do tovarn, ki so jih naši starši in upokojenci gradili, pa niso hoteli podpreti zgolj vodilnih, da pokradejo vse in razprodajo tujcem. Naivni del Slovencev bo nasedal podganjim pastem na javnih shodih in medijskih pogovorih, ko pa je med desnimi in levimi vse dogovorjeno, kako morajo zadeve potekati, kje je obvezno narod skregati in pri katerih stvareh je treba simbolično stopiti skupaj, recimo razdavčitvi regresa. Oni pri tem res ne bodo izgubili veliko javnega denarja za svoje riti. So nas odpeljali iz ene diktature, kot so jo oboji označevali, da se vklenimo v fašistično diktaturo, kjer bo le peščica upravljala z vsem, pa tu ne bo Slovencev v tej peščici. In to je razcvet za naš narod, ki več nima skoraj ničesar, saj celo Cerkvi vrača kar je ona pred desetletji že prodala? Torej? Ja, na volitve in vaš glas bo dodan na listo tistih, ki z volitvami upravljajo, vi pa boste mislili, da je vaš glas na pravi strani, ki ste jo vi izbirali, čeprav prave izbire sploh nimate. Veliko užitka konec maja, seveda samo naivnim!

  http://beta.publishwall.si/bozan.zabjek/post/466751/jutri-se-zacne-tragikomedija-volitve-za-eu-place

  • šmentanamuha

   Kaj zdaj, greš volit al ne?

 • totex39

  Tej gobezdali naj nekdo postavi vprašanje ( seveda, če si upa ) naj dokaže koliko let je plačevala v pokojninsko blagajno in koliko.

  • stajerc5

   A si nor, potem bi se videlo v katerem pufu je delala…

   • totex39

    Saj zaradi tega bi jo bilo potrebno postaviti na realna tla, da bo nehala blebetati bedarije.

 • palačinka

  Nekoč smo imeli Gorenje, dokler ni prišel možakar, ki mu je bil edini cilj vstopiti v Trilateralo in ga uničiti. Zdaj se Serpentinškova vlada bori, da bo povečala proizvodne dejavnosti, zato bo novim lastnikom sofinancirala izgradnjo tovarne za izdelavo TV aparatov, saj je Serpentinšek preko Počivalška odločno povedal, da Kitajcem z veseljem podari milijone, Slovencem nikakor, ker Slovenija ni nič vredna in ne rabi svoje lastne industrije. Izgovor bo, da bodo delavci imeli še naprej bedne, Kitajske plače in bodo garali za tujca, kot v veliki večini Slovenije že garajo. Ampak imeli bodo plače in državi ne bo treba darovati tisočaka vsak mesec kot migrantom, ki pa nočejo nikjer delati. In Počivalšek je izkoristil dobrotno namero, da se vsede v letalo in poleti tja daleč v Hisense, ki leži na robu svetovne znamenitosti TEŠ6, ene redkih črnih lukenj, ki obstajajo na našem planetu in ne v vesolju. Ko pa si je iz zraka ogledal to svetovno čudo pa je odpotoval zares tja daleč, na prvo počitniško potepanje po Kitajski. Lepa prihodnost nas čaka, vprašanje je le kako nas bodo takrat imenovali? Iluminati že vedo, sicer ne bi Serpentinška naučili njihovih satanističnih znakov.

  http://beta.publishwall.si/bozan.zabjek/post/466600/ponosno-bomo-z-nasim-denarjem-gradili-tujcem-novo-tovarno

  • šmentanamuha

   Ja, imaš prav.

 • palačinka

  …tukaj pa o sveti,pa dakiju,pa curi buri….

 • JANEZ GUS

  Rdečko,tudi kazensko je odgovorna ,če na bilo kakšen način onečašča državno zastavo.Vdemokratični državi pa tudi,če časti agresorske simbole.

 • JANEZ GUS

  Dobro ti veš,na katerega tov. mislim in se nea delaj prevelik butel.

 • marta

  Lk 1-5
  1 Nekega dne je Jezus ob Genezareškem jezeru govoril množici ljudi, ki so prišli poslušat Božje sporočilo. Drenjali so se in pritiskali ob njega.
  2 Tedaj je na obali opazil dva čolna. Ribiči so se pravkar izkrcali in čistili mreže.
  3 Vkrcal se je v enega izmed čolnov in prosil Simona, njegovega lastnika, naj odpelje malo od obale. Jezus je sedel in kar iz čolna učil množico.
  4 Ko je končal, se je obrnil k Simonu:
  »Zdaj pa odpelji na globoko in s tovariši vrzite mreže, da boste kaj ujeli.«
  5 »Dragi učitelj,« je začel Simon, »celo noč smo garali, pa nič ujeli. Vendar prav, če vi tako pravite, bom še enkrat vrgel mreže.«

 • stajerc5

  Cuj, tak te pa ne poznam. Si htel kej povedat?

 • xtc

  Seveda ne;Ona izobeša SFRJ zastavo in ono z CCCC,pod katerimi so Srbi in ostala Yugo bagra klali in pobijali po SLO,Hrvaški in Bosni.

 • JANEZ GUS

  Vidim,da si v tej državi nov.Kje se končajo take prijave.Koliko rdečih barab je še sedelo.Šamo,če si član SDS potem to spelje preko vrste.

 • joza joza13

  Dobro jaz vem kdo si ti…
  Ne skrbi. Pri teh zadevah sem dosleden.

 • JANEZ GUS

  Ne ne,repliciral sem onemu tov. Pušniku,ki nič ne razume.

 • Zgornji

  EEE PA ZAŠTO NE IDE NATRAG DOLE KA SVOJIMA, ODAKLE SE PRIVUKLA , AKO SMO MI OVDJE TOLIKO SLABI ??? !!! ???

 • JANEZ GUS

  Seveda so bile ovržene,niso pa končale v predalih.Ovržene pa so bile,ker so bile tako butaste.Ko bi banda bila sgurno,da ne pride do še večje blamaže na EUsodišču,bi Kanglerja obsodili.

 • Olga101

  Vsem vzeti nezaslužene privilegije! Tudi Hanzi! Naj gre na prosti trg in se zakodira! Tovarišica Makarovič naj si plača sama dom in deli usodo ostalih Slovencev!

  • antimur

   Enako velja tudi za cilečega prasca in zahrbtneža Stanovnika.

   • Steiermark

    Revež ima premalo penzijo (ca. 7.000 evrov), da bi si lahko za “svoj” denar privoščil dom, kot izgleda mu ne zadostuje niti denar, ki ga je pokasiral od ca. 500.000 evrov vredne vile , ki jo je kot tudi kratkonogi, pokasiral za manj denarja, kot je bilo ovrednoteno socialno stanovanje!

  • Steiermark

   Olga, mislim , da si zagrešila napako, ko si napisala, naj ta tovarišica gre v dom in deli usodo “ostalih Slovencev”, ker ona ni Slovenka, torej si ne more deliti usode “ostalih Slovencev, ki pa za razliko od nje, životarijo v domovih, brez privilegijev in si po navadi delijo sobe še z ostalimi sotrpini!

 • stajerc5

  Neverjetno, prvic cujem. Pomeni, da nas je ze takrat prvi icic zajebo!? O madona, in nic se nismo naucili, a ne?

 • realnost

  Izgon iz države takoj, da nebo še naprej na svojih pasjih zborih sejala sovraštvo do Slovenije. TAKOJ slišiš komedijant!

 • JANEZ GUS

  Res lepo bi bilo,če bi o našem krivosodju seznanil EU parlament.O Krambergerju,pa bi iz prve roke kaj vedel žvepleni.

 • stajerc5
 • Janez Kepic-Kern

  ZA “ŽAL NAŠE” RES SLABO INFORMIRANE
  EX KP, ZK POKOMUNISTE, OBOŽEVALCE RDEČIH ZVETDIC ITD.

  Kar močno podkrepljena
  info
  O NENAVADNEM ZNANSTVU T.I. MARŠALA TITA
  Z
  AVSTRIJSKIMA BRATOMA – VINKMILER !? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  ZAPIS IN KOPIJA L.R. JANEZ K.KERN KOMENDA

  CITATNO – TU – IZ HR MEDIJEV.
  HRSvijet.net
  https://www.hrsvijet.net/in

  Englez, koji je iz Lonodona doselio u Australiju, radeći zajedno, sa Hrvatom u Australiji, povjerio je da je on, na jednom mjestu u Londonu, sa naredjenjem palio hrpu knjiga. Iz znatiželje, uzeo je, jednu knjigu, sakrio, čitao i tu je knjigu donio u Australiju.

  Tu knjigu, sa naslovom, Razlog u pobuni, ( Reason in Revolt), napisao je Fred Copeman, koji je bio zapovjednik, bataljona, engleskih dragovoljaca, njih 500, u španjolskom gradjanskom ratu u sastavu internacionalne komunističke divizije u borbama protiv vojnika generala Franka. U toj knjizi, objavio je i sliku, na kojoj je Fred Copeman, zajedno, što je napisano, sa Josipom Brozom, pod nadimkom Šapajev, koji je bio zapovjednik bataljona Dimitrov, dragovoljaca sa Balkana. Ta knjiga je tiskana u Londonu, 1948.g. u 10.000 primjeraka, koji su svi završili na lomači.

  Došavši u London, 1972.g. otišao sam u knjižnicu engleskog parlamenta, potražiti tu knjigu i na iznenadjenje službenika u knjižnici, on je ustanovio, da tu knjigu nemaju. Na zadnjim stranicama te knjige, kad je prekinuo sa komunističkim neistinama, F. Copeman je napisao da je postao član organizacije u Londonu, sa imenom, ”moral rearmament,” za borbu protiv komunizma. Uz pomoć prijatelja u Londonu, od osobe u toj organizaciji, prijatelja F. Copemana, dobio sam tu knjigu, koju je on dobio od F. Copemana. Želio sam osobno razgovarati sa Fredom Copemanom ali njegov prijatelj reče, da njima nije poznato, gdje je on i da više nemaju nikakove vijesti od njega.

  Polubraća Josip Broz i Franc Ambrož

  Kad se je taj Tito pojavio u Beogradu,1945. dva brata sa prezimenom, Vinkmiler u Austriji, izjavili su u bečkim novinama Kurir, sljedeće:“ Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv.Pavao” u Kernstenu. Njegovo ime među nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rođen je u Beču…..Uživao je u ljepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje….Radi sređivanja nasljedstva od oca, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokument, zahvale braće, što su uputili, svome školskom prijatelju, Francu Ambrozu, zvanome Tito, radi njegove pomoći, za sredjivanje, nasljedstva, na sudu u Ptuju.” U toj školi, Franc Amroz, dobio je najbolju naobrazbu na Wiener-deutsch govoru i završio je i glazbenu školu sa savršenim sviranjem na glasoviru skladbe Verdia i Chopina, što je i dokazao, sa priznanjem Zinke Kunc, koja je njemu pjevala, sa njegovom pratnjom na glasoviru. Na poziv Tite, otišla je u Beograd i došavši natrag u Zagreb, na sastanku sa svojim prijateljicama, rekla je da je na Dedinju u Titinom dvorcu, Tito svirao na glasoviru, od slonove kosti, prateći njezono pjevanje. Taj glasovor je dobio na poklon od Nehrua iz Indije. To svjedočanstvo, dobio sam od prijateljice Zinke Kunc, koja je sudjelovala u razgovoru, sa Zinkom Kunc.

  U prvom svjetskom ratu, taj Franc Ambroz, otišao je u Rusiju, gdje je 1918.g. primljen u komunističku partiju, pod imenom , Josip Broz, Valter i Tito.

  Njegova majka, Marija Javeršek, selo Podsreda, Slovenija, žena Franje Broza, Kumrovec, radila je u Beču, kod trgovca, Samuela Mayera, stvarnog biološkog oca Franca Amboza, rodjenog u Beču, 7. svibnja, 1891.g. pod imenom, Josua Ambroz Mayer. Po židovskom zakonu, djete nosi nacionalnost majke i prema tome zakonu, sin Marije Javeršek , od oca Samuela Mayera, Ambroz Mayer, on je Slovenac.

  Njegov otac, Samuel Mayer, školovao je svoga sina u Beču i višoj vojnoj školi u Pečuhu.

  Marija Javeršek, rodila je u Kumrovacu, 21. travnja, 1892.g. Josipa Broza, otac, Franjo Broz i taj Josip Broz polubrat, Ambrozu Mayeru, bio je po zanatu bravar, mehaničar. Od 1907.g. do 1913.g. Josip Broz radio je u Sisku, gdje mu je stroj odrezao srednji prst, na desnoj ruci. Niko Ivšić radnik, član komunistiške partije, bio je prisutan, pored Josipa Broza, kad se je to dogodilo.

  Poslje rata, 1945.g. kad je Tito došao u Sisak, Niko Ivšić, pred prisutnim svjedocima, rukova se sa Titom i reče:” Ti nisi Josip Broz,” jer je Tito imao sve prste čitave. Poslje toga razgovora, OZN-a je Niku Ivšića mučila i na kraju ubila.

  Fred Copeman prije odlaska u Španjolsku, došao je u ured komunističke Kominterne u Parizu, od kuda su prebacivali dobrovoljce u Španjolsku. Fred Copeman, ostavio je svjedočanstvo, da je tu u uredu Kominterne upoznao, Josipa Broza -Titu i došavši u Španjolsku tu je sa dokazima u toj njegovoj knjizi, dokazao i reče, da je tu upoznao Josipa Broza, pod imenom Šapajev.?? Radi čega??

  Radi toga jer je Kominterna, radi zavaravanja, upotrebila pravoga Josipa Broza, kao dvojnika, po majci sličnoga polubrata, sa Franc Ambrozom, prozvanim Tito, od oca Samuela Majera. Pri kraju španjolskog gradjanskog rata, stvarni Josip Broz, prozvan Šapajev, komandir bataljona Dimitrov, on je u Španjolskoj ubijen, jer Kominterni više nije bio potreban.

  Film, što je snimio Ante Vrdoljak, to je film o Francu Ambrozu, prozvanom Tito.

  Tko su ti, koji su uništili i zapalili knjigu Fred Copemana i zašto i radi čega u kojoj je Fred Copeman dokazao da je bio zajedno u Španjolskoj, sa Josipom Brozom, zapovjednikom, bataljona Dimitrov i da je u uredu Kominterne u Parizu upoznao osobu, sa imenom Josip Broz, Tito, gdje je u njegovoj službenoj biografiji napisano da on nikada nije bio u Španjolskoj. Što je i istina, jer je u Španjolskoj bio njegov polubrat, Josip Broz, po zanimanju bravar, bez jednoga prsta na desnoj ruci, kojega je partija ubila, jer partiji više nije bio potreban.

 • macon

  Zanimivo se mi je zdelo, da je ta otroška pisateljica javno govorila, da ne mara otrok.

  Drugače pa te ljudi poganja samo državni denar, po njihovo jim pripada.

 • stajerc5

  To je njena budnica, vsako jutro, sosedi norijo:
  https://www.youtube.com/watch?v=x4-MORq8LTs

 • milanček

  kot sem že zapisal, Slovenci, malo se zamislite nad to bolnico! Ta ženska je bolnik od rojstva, nima pa nobene pravice pljuvati po moji-vaši slovenski zastavi, še več, morala bi odgovarjati in ji oduzeti izjemno državno penzijo! jaz osebno ji prepovedujem, da se naše zastave ne sme dotikati, ker je prevelik čefurski gnoj!

 • stajerc5

  Slusalke? Mas zagulene sosede al pa……

 • stajerc5

  Sorry, verjetno si profi studio muzikanter. Skoda, da ni vec Carlija, da bi ga lahko pozdravil…

 • mapu

  PACKA NEMARNA !!!!!!!!!!!

 • Janez Kepic-Kern

  TE VPRAŠAM.
  ALI VEŠ ZA TA REALNI DOGODEK,
  KI GA JAZ PODAJAM KOT
  ŠALO
  O
  NAM VSEM DOBRO ZNANEM – “JANEZU CEPCU”
  “ŠOBASTI” PROVOKATOR PA NI IZMIŠLJEN,
  TO JE VSEM DOBRO ZNANI EX KP, ZK PROVOKATOR,
  KI JE PRED VRH. SODIŠČE NOSIL, V ČASU “PATRIE”
  NAPIS:”DELU ČAST IN OBLAST”

  ŠALA
  3. del šale o “JANEZU CEPCU” visečem za šankom
  “PARLAMENT-puba” NA ŠUBIČEVI V LJ.

  JANEZ CEPEC bulji v svoj mobi, bere in se zadere:
  “PA SAJ TO NI – RES
  – 90 LET STARI EX KP, ZK LJUDJE ŠE VEDNO MIGAJO IN
  SLUŽIJO MILJONE EVROV
  , IMAJO PO VEČ TAUŽENT EVROV PENZIJE.
  Men,
  k jim že več deset let služm – pa komej za PIR – dajo.
  Kakšn
  CEPEC sem jest – JANEZ CEPEC !

  Zdej
  čist OK J: JANŠA RAB VEČ – PODPORNIKOV, ČLANOV – grem kar k SDS in k OK J: JANŠI.
  V lokal
  PARLAMENT pub
  vstopi šobast, trebušast večji hecen možakar in pozdravi J. CEPCA.
  “DELU ČAST IN OBLAST”
  JANEZ CEPEC
  se kolega provokatorja – nič ne razveseli. In se zadere nanj:
  DEJ NEHEJ
  S TEMI BUDALOSTMI O DELU, OBLASTI – JEST RABM DNAR. Še za PIR nimam dost”
  “pa kwa
  TI govoriš o DELU? Sej t TI nis – NIKOL DELOV . Pejt ti mau u “BEGNE”.
  Šobasti
  kolega provokator – REČE: ” DONS SI PA RES NE PRIJAZEN -JANEZ CEPEC.
  KAJ TE PA MATRA?
  SEVEDA NISEM NIKOL DELAL
  – KO JE BIL PA MOJ FOTR DESNA ROKA OD MARŠALA TITA,
  A BOŠ ŠE EN PIR – TE JES ČASTM – JANEZ CEPEC”
  JANEZ CEPEC
  – SKRAJNO SLABE VOLJE, SE ZADERE:
  “.Nehej mi govort JANEZ CEPEC
  – jest nism noben CEPEC. Dost vas mam TITO privilegirancev
  -ODHAJAM
  – K _
  OK SDS IN h OK J: JANŠI. On je vsaj normal dedec,
  vi ste pa ene navadne cote.

  Pejte vsi skp – mau u “BEGNE”.
  Šobasti
  ex KP;ZK provokator reče:
  “JA, ČE ODHAJAŠ K – SDSJU, ki nam hoče vzet ex KP; ZK privilegije
  in
  k J. JANŠI – potem TI PA NE PLAČAM – PIVA, PIRA” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • KAPIBARA

  Kdo ji plačuje nastanitev v Domu starejših v Trnovem ?? Ali ji dovoljujejo trop mačk ??
  A ni tam tudi častni meščan gromovnik… ?

  • Primoz Papez

   Dom si placuje sama…

   • KAPIBARA

    Hvala Bogu..
    Kaj pa drugo vprašanje..?

  • tohuvabohu

   Brezplačno bivanje ima Makabrovička, ker po njeni zaslugi dom ne rabi delati deratizacij.

   • Janez Kepic-Kern

    HA, HA
    – S. M. JE LETNIK 1939 – KITAJSKO LETO MAČKE:
    pa je imela rada mačke,
    po možganski kapi — najbrž ne vel. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  PA?
  SAJ NE GRE
  ZA VRLEGA – FREDA COPEMANA, ki je iz
  KOMUNISTA – POSTAL – KRISTIJAN – IZ ZGROŽENOSTTI – NAD KRUTOSTJO – J.V. STALINA.
  10.000 KOPIJ
  NJEGOVE KNJIGE “REASON IN REVOLT” SO CCA 1948. LETA
  V LONDONU
  SEŽGALI
  VERJETNO NAZAHTEVO J.NB.TITA IN J.V. STALINA !
  ZA
  AVSTRIJSKA BRATA – VINKMILER – GRE !
  Uporabna sled do prave identitete .i. “MARŠALA TITA” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Amerikanc

  Kaj ji pa nuca sedaj ?! V Jurkloštru pa še za cote ni imela.

 • antimur

  Makarovička je miks dementne crkovine, zlobe in kučanističnega okolja. Samo ta kombinacija lahko proizvede takšen gnoj.

 • Janez Kepic-Kern

  No, no !
  Se bodo pa drugi pozanimali.
  A nemško kaj znaš,
  ko pa imaš priimek nemške vrste ?. l.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  TI BI POSTAL “SLAVEN” ČE BI DOKAZAL PRAVO IDENTITETO “MARŠALA”

 • Janez Kepic-Kern

  HA, HA ” I O – KAPIR – DAS !”
  TUNEK !
  “LUSTIK SEIN, LUSTIK SEIN
  – BL SMO STARI – BL SMO – FAJN” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Valter BraniSlav

  »Danes mineva 39 let, odkar je umrl predsednik nekdanje Jugoslavije, maršal Josip Broz Tito. Sin slovenske matere, zmagovalec druge svetovne vojne in maršal Jugoslavije. Treba se je spomniti tistega trenutka, kajti narod, ki se ne spomni svoje zgodovine in je ne pozna, nima niti bodočnosti in prihodnosti. Tito je bil velik mož, marsikaj je naredil dobrega, marsikaj slabega. Vendar, zakaj se ga moramo spominjati? Zato, da bomo spoštovali tisto, kar je bilo dobrega, in bomo to upoštevali naprej. Kar je naredil slabega, se moramo spomniti, da njegovih napak ne bomo ponavljali.«

  • Luiggi

   Wow Walter,imel sem te za malo bolj pametenega!!Pravis zmagovalec druge svetovne???hahahaha,Prilezel je iz luknje na otoku Visu,ko je blo vsega konec,.S temi izjavami pokazes,kolk si butast.Jaz pa sem srecen,da sem prezivel Goi otok!

   • Valter BraniSlav

    Jaz pa srecen da sem po koncani ekonomiji svoje zastonj pridobljeno znanje ekonomije za masten denar prodal v ZDA.
    POZDRAV IZ MIAMIJA.

 • tohuvabohu

  Če bi ti znal uporabiti Googlov iskalnik, bi ostal pameten.

 • Minovak

  Kmalu ji bomo ukinili nezasluženo in priviligirano penzijo, nagnali iz stanovanja, potem bo takoj obrnila ploščo, drugače ji sledi juhica pri Karitasu, tega pa ne mara. Potem bo kmalu dejala, da je zvezda samo znak Heinekena in nič drugega. Res je, vsi levaki so eno samo gnojišče!

 • milanček

  a makarovićka tudi pleše? kdo je soplesalec, kućan ne more biti ker je manjši od krmače, verjetno čefur janković, pašeta skupaj!

 • milanček

  ko bo pobrcala, jo bo rdeča gamad preimenovala v svetnico ljubezni do bljižnega! ko bo vso to energijo od makarovićke začutil moderndorfer, se bo spreobrnil in prekinil z buzeranti, cmerajoči avtist mirko pa bo vrnil naziv “dr” ker tudi ni nikoli doktoriral!

 • kučko

  na to čarovnico je škoda nasloniti kolo,še bolj pa se je s palico dotakniti.

  • stajerc5

   Jaz bi ze prislonil kolo na njo, ampak bi ga tudi priklenil.
   Edino upanje imam, da bi mi ga vkradli z njo vred!!!

   • WISKY 1000

    njo bi pustili,le kaj bi z babo

 • skorpijon93

  naj vrne vse privilegije pa pokojnino, pa naj spizdi iz Slovenije, js je pa res ne rabim !!!! srečni Čehi, Slovaki, Poljaki, Madžarski sosedje da nimajo takšnih izmečkov, tam so izvedli lustracijo in vse komuniste nagnali na grmado in se jih znebili

 • stajerc5

  Pol jim dej pa za en partidzanski golas, da grejo v akcijo.

 • tohuvabohu

  Nanašalo se je na trditev, da je Gorazd samo slovensko ime.

 • Janez Kepic-Kern

  O dopoldanskem
  SHODU EX KP, ZK PROVOKATORJEV
  S TEGA OK E-PORTALA – NOVE24TV
  v lokalu
  “PARLAMENT- pub” , na ŠUBIČEVI, V LJUBLJANI.

  ŠALA

  Skozi vrata
  PARLAMENT puba . vstopi večjI, trebušast MLAHAV moški z “večnim” ŠOBASTIM nasmehom – na obrazu
  – ex KP, ZK PROVOKATOR, imenovan “ŠOBCA OZ. “DELU ČAST”.
  “ŠOBCA”stopi k
  “LILI PILIJU” IN K MENTORJU
  “PLAŠČKU” IN JU GROMKO POZDRAVI
  Z
  “DELU ČAST IN OBLAST”.

  ŽE od PIVA utrujeni LILI PILI nejevoljno zavrne “ŠOBCO-DELU ČAST”
  “PA,
  dej nehej s tem “DELU ČAST IN OBLAST” – SAJ TI NIKOL NIS KAJ DRUGEGA – DELAL
  KOT SESTANKOVAL,
  ŽIVEL OD SLAVE TVOJEGA FOTRA : v glavnem pa poležuješ, čenčaš po mestu. In take.
  “ŠOBCA”
  nič užaljen reče:
  ” JAZ MISLIM, DA JE ZADOST, DA JEST KDAJ PA KDAJ NOSIM
  NAPIS : DELU ČAST IN – OBLAST”, delat mi pa ni treba.
  DOST JE,
  DA DELAM REKLAMO ZA – DELO IN ZA – DELAVSKO OBLAST” In se na “odklop” način – smeji.
  V
  “PARLAMENT-pub” vstopijo še – “RDEČI BALON SMRTI,
  “IZTOK PUŠNIK”
  in JANEZ CEPEC.

  “RDEČI BALON”
  se dere histerično
  v zbrano družbo ex KP; ZK provokatorjev”:
  “VOLITVE V EU – se bližajo. !
  “PLAŠČEK”
  – zakaj ste izbral tako slabe kandidate iz SD; iz LMŠ, iz LEVICE,iz DESUSA?
  Jest
  “RDEČI BALON SMRTI”
  – Fajonove, Joveve, Violete in Šoltesa
  – NIMAM NA OSNOVI NIČESAR – JIH – ZA ZAGOVAJAT: prešvoh kandidati so !
  Še nič res pomembenga -.niso naredil. nimajo kej pokazat.
  Če jih
  na NOVI24TV
  – zagovarjam
  – SE SAMO NORCA IZ MENE DELAJO, ŠE ZNORU BOM.
  Razpoču se bom”
  – se dere “RDEČI BALON SMRTI”.
  “MENTOR
  – PLAŠČEK” reče:
  “pomiri se no, ne se dret. Izbor kandidatov – ni bil v moji moči.
  Pač – hvalite te kandidate iz SD; LEVICE;; LMŠ; DESUSA – čeprav jih je res težko hvalit”
  IZTOK
  PUŠNIK
  reče:”LAHKO JE TEBI GOVORITI,
  MI MORAMO PA PISATI, HVALITI TE EX KP, ZK POKOM STRANKE, KI JIH NI ZA KAJ HVALIT.
  Na
  portalu NOVE 24TV
  SE SAMO NORCA DELAJO IZ NAS IN NAS – ŽALIJO.”
  Se
  “JANEZ CEPEC” zareži in reče:
  ” VESTE KUGA – VI STE VSI SKP ENI – BUTLI.
  PEJTE VSI SKP – MAU U “BEGNE”.
  Jest
  bom kr k OK – SDS – PRESTOPU.

  U – SDS – SO VSAJ SLOVENCI
  IN
  – NORMALN LDJE. Vi ste pa eni BUNKSLI, pejte mau – ke – u “BEGNE”
  ITD. ITD.
  Se
  “MENTOR – PLAŠČEK” – se pokriža in reče:
  “JEZUS-MARIJA – kaj naj pa zdaj naredim”? NASTANE TIŠINA. L.R. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE,
  se bo nadaljevalo.

  • Foglof Tunek

   KONEC ŠALE????… Aja, smejat se moram… ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

 • stajerc5

  No ja, en mal boljs ko stojadinka…

 • stajerc5

  Mal cudn recept. Tak po strdesetih letih tam, na oni strani Aljaza, bi ti priporocu:
  https://ww2.bettybossi.ch/de/Rezept/ShowRezept/BB_BBZA140106_0005A-40-de

 • Common Sense

  Balonček, sorry…Ampak na tvojo žalost prav nič od naštetega ne drži. Tudi četrta točka ne;) Če res živiš s takim pogledom na svet, si totalen lolek, ki mu ni pomoči.

 • Common Sense

  Sem “zastopo” čisto dobro;) Balonček pravi, da komentatorji na tem portalu bojda imajo mizerna življenja, niso dokončali fakultete, imajo jebeno službo in so na minimalcu :))) Psihiatri temu strokovno rečejo tudi “projekcija”. To je podobno kot, če ti psihopat reče, da si psihopat;) Štekaš Iztok?

  • Foglof Tunek

   Čuj, mene je bivša država izšolala, Akademija za glasbo-Univerzitetni oddelek v Ljubljani…mi dala službo (še danes imam isto)…plača je solidna. Meni ni hudo, jaz imam lepo življenje…jaz tudi spoštujem rdečo zvezdo.

  • stajerc5

   “imajo jebeno službo in so na minimalcu “….
   Dobra macka se zaleti z Ferrarijem v starga Cliota. Noce policije in vrze tipu 5000 Eurov.
   Pa jo vprasa dec: Pa kaj delas, tako mlada, pa Ferrarija? Jaz imam ze 40 let delovne dobe, pa sem komaj za Cliota spravil skupaj.
   Pravi macka: Prodajam spolne usluge!
   On: Pomeni, jebes se za denar, nje?
   Ona: Ne, ljubcek dragi, jaz dajem spolne usluge, ti se pa jebes ze 40 let v sluzbi za Cliota!!!

 • Foglof Tunek

  A to da SDS-ofci izobešate domobranske zastave in gradite nove domobranske spomenike pa je OK?

  • wert

   Spet lažeš ko prase. Kje si videl to, kar gobezdališ kozji šmarničar .

  • učko

   Ko vaši kučanovi ćefurćki z Jankovićem na čelu obešate na lubulanskem gradu izrecno samo pedersko in ćefursko zastavo, pol je pa tud OK, ne ?!!

 • stajerc5

  Kaj mas ti s Svabi me ne zanima. V svajcerlandu placas kar dobis, ce ti kej ne pase mors pa krompir doma ribat- Rösti, pa en jajcek na oko al pa na rit, pa si tudi sit!

 • JANEZ GUS

  Saj vemo,da tudi ti spadaš v foglof peskovnik.

  • Foglof Tunek

   Ti pa spadaš v janšistični peskovnik…

 • stajerc5

  Vidis, za vse je nekaj dobro in upam, da se tega drzis. Seveda, razen ce nimas vedno zene zraven, da ti zgresene strele povsod cisti…
  PS.: Samo na Balkanu se hodi scat v skoljko, drugje se uporablja pisoar!!!!!

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Lewuhi na kup ste en velik obup.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Trot lewuharski

 • Foglof Tunek

  Čujte, mene je bivša država izšolala, Akademija za glasbo-Univerzitetni oddelek v Ljubljani…mi dala službo (še danes imam isto)…plača je solidna. Meni ni hudo, jaz imam lepo življenje… Jaz tudi spoštujem rdečo zvezdo…in današnjo slovensko zastavo. Svetlana pa ima pravico nespoštovati našo državo…tako kot imate vi desničarji pravico spoštovati belogardiste, domobrance in fašiste !!!

  • joza joza13

   Kaj vse pa ti ne poveš???

   • Foglof Tunek

    To je vse kar fkup spraviš? Zabit desničar pač !!!

    • joza joza13

     Ej Tone, kako pa kaj tvoja eksistenca? Sem slišal da si celo med detektive prešaltal…

     En zelo lep zapis o tebi…
     “Neustrašni” Peinkiher prikrito izsiljeval in grozil, da je ogrožena njegova eksistenca, če ne bodo zrušili Janše
     Peinkiher je v letih 1993 in 1994 s tajnim imenom Taksist rovaril proti Janši in drugim celo prikrito grozil, da je ogrožena njihova eksistenca v primeru, če ne bodo zrušili Janše. Nekdanji funkcionar varnostne službe JLA na področju propagandne dejavnosti Radenko Radojčić je spregovoril o Peinkiherjevem “podzemnem delovanju”; ta je namreč Radojčića prepričal, da naredi osnutek na štirih straneh besedila, kako naj se spravijo nad prvaka SDS. Seveda ob podpori medijev, med katerimi izstopa Mladina in novinarka Svetlana Vasović Mekina, ter anonimne pro-Kučanove in pro-Drnovškove organizacije, ki bi v medijih lažno zatrjevale, da Janša tihotapi orožje – predvsem da bi Slovencem nagnali strah v kosti, češ da pripravlja puč….

  • šmentanamuha

   Potem naj se odseli, čarovnica.

 • Foglof Tunek

  Čuj Jovo, ti si levičar, sam tega še ne veš. Bomo te že porihtali…tak mimo grede…sploh se ne boš zavedal :)

 • Foglof Tunek

  Brez skrbi, naš boš. Boš videl :)

 • stajerc5

  Ustavi se v Italiji na autobanu ko bo priso en yugobus, pa da vidis brale, ciljaju bolje od tebe!

 • Rožle

  A tko ti to vidiš ..?? ccc

 • Janez Kepic-Kern

  O dopoldanskem
  SHODU EX KP, ZK PROVOKATORJEV
  S TEGA OK E-PORTALA – NOVE24TV
  v lokalu
  “PARLAMENT- pub” , na ŠUBIČEVI, V LJUBLJANI.

  ŠALA
  2.DEL

  VEDNO UREJENI, MLAJŠI MENTOR , V NOBEL USNJENEM PLAŠČU – ZATO IMENOVAN
  “PLAŠČEK”
  reče – EX KP, ZK PROVOKATORČKOM, ki so vsi bolj prepitega, klošarskega videza.
  “VESTE,
  NAŠI PLAČNIKI, ZAINTERESIRANI ZA VAŠE PROVOKACIJE – so zadnje dni tako
  – NERVOZNI – nekateri so naravnost
  – HISTERIČNI ALI ČISTO
  – BREZVOLJNI – eden od starih ex KP; ZK mogotcv, mi je kar naravnosz rekel,
  da njemu
  – v DOBRO – VAM – NI TREBA NIČ VEČ PISATI;
  KER BO TAKOALITAKO V PAR TEDNIH – ŠKRIPNIL”
  – ampak
  “PREJLE – SE MI JE PRIKAZALA – CERKVENA – “MARIJA” – in mi rekla:
  “PLAŠČEK” – DAJ SVOJIM PLAČNIKOM, NAROČNIKOM – O D P O V E D !”
  VSI
  se zaderejo ;
  “ODPOVED – Kakšno ODPOVED?
  Kdo bo pa tebi – pa nam – potem DENAR DAJAL?”
  SE
  “PLAŠČEK” zmagoslavno zasmeje: ” NE BOMO BREZ DENARJA ”
  Bom
  PODJETJE – s.p ali d.o.o. USTANOVIL – podjetje “PROVOKACIJA d.o.o. !
  Ne
  bom jaz več hodil in fehtal naokrog
  – ZA NAROČILA IN PLAČILA – PROVOKACIJ IN REKLAM POLITIKOV !
  Naj
  KAR ONI HODIJO K MENI – -k gospodu “PLAŠČKU” – IN MI NAROLAJO
  IN
  PLAČUJEJO – PO MOJIH ŽELJAH IN TARIFAH-
  Nič več ne bom “hlapec ex KP, ZK – jev”: naj kar oni hodijo k meni in prosjačijo !”
  “PLAŠČEK” še vpraša
  IZTOKA PUŠNIKA:” iZTOK – TI SVOJ – S.P. – ALI KAJ – TAKOINTAKO – žE IMAŠ !
  Kako ti pa gre ?”
  IZTOK PUŠNIK REČE:
  ” Jaz bolj vohljam – naokrog. je bolj – žalost.
  ŠE NAJVEČ DOBIM OD KAKiH ŽENSK. KI SE HOČEJO ZNEBIT SVOJIH BOGATIH – DEDCEV”
  Iz
  kota zajoka “LILI PILI:
  ” “PLAŠČEK” – A MI BOŠ DAL TOLK ZA PISAT, DE BM ZASLUŽU . ZA ŠNOPS.
  Sej ne bom več dolg – zdej sem že bl na ŠNOPSU. PIR pijem bl tko – ZA OKRAS”
  JANEZ
  CEPEC , se pokrižain se zadere: “VI STE VSI SKP – ZA U BEGNE ! PEJTE VSI – U BEGNE”
  GREM
  K OK – J. JANŠI IN K SDS”
  In JANEZ CEPEC – odide iz PARLAMENT puba ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  O.S.
  KONEC ŠALE, 2. DEL
  VSAKA PODOBNOST Z REALNIMI OSEBAMI – JE NAKLJČNA.
  NIKOGAR OD NAVEDENIH OSEBNO NE POZNAM
  NITI JIH NOČEM OSEBNO POZNATI
  se bo nadaljevalo

 • Antonius

  Primernejše kot Svetlanina zastava s krvavo zvezdo bi bilo, če bi v spoštovanje Slovenije za državni praznik razobesili Makarovičevo. Recimo na drog doma zastonjkarskih upokojencev v Penismankovićevi Ljubljani.
  Makarovičeva ni muza kulture, ona je muza revolucionarnih prevratnikov, morilcev, kleptomanov in lažnivih gošarjev.

  • Steiermark

   ********************************************************************

  • samotoje

   Vidiš vraga, ob besedi muza mi pride na misel marsikdo; še nikoli, res nikoli, pa se ni pojavila S. Makarovič.

 • Foglof Tunek

  (EKSLUZIVNO)… POZOR POZOR POZOR

  Čujte, nekdanji predsednik mariborskega SDS-a Zvone Zinrajh je izstopil iz stranke SDS !?!?

  Zinrajh: “Odločitev je zorela že dalj časa in ima korenine v mojem razumevanju Pučnikove dediščine, od katere se po mojem mnenju stranka umika. V skrbi za Maribor in njegove prebivalce ter v upanju, da lahko vendarle še kaj koristnega postorim, pa ostajam samostojni svetnik mestnega sveta Mestne občine Maribor.”

 • Olga101

  Video

 • Olga101

  Sodite po sebi?

 • trumpet2018

  a na pidžami ima tudi komunistično zvezdo? ta te totalno prizadeta, naj gre raje v venezuelo pogledat kako njen socializem funkcionira v praksi, ali pa v SK. krava debilna, zakaj sploh pišete o njej, naj gre s tistim debilom videmškom v palestino zažigat ameriške zastave, saj za drugo nista sposobna

 • Olga101

  Me je naučil, še kako je pismen! Vendar dobre učenke vedno prekosimo svoje učitelje.

  Sicer pa sodite o komentarjih in ne o ljudeh. Tudi to je značilnost vas komunistov, da pišete ad personam in ne ad rem!

 • Franjo Trojner

  Vse kaže, da SLOVENSKI ROD, SLOVENSKA KATOLIŠKA VERA, SLOVENSKA DEDIŠČINA, SLOVENSKA KULTURA, SLOVENSKA DOMAČA GLAZBA, SLOVENSKI JEZIK, v Sloveniji ni več cenjen in zaželjen, kot v EU ni več zaželjen in cenjen belopolt moški! Celo poeta Dr. Prešerna bi danes imeli za seksista in nacionalista, kam gre ta svet ?

  Komú najprej veselo
  zdravico, bratje č’mo zapét’!
  Bog našo nam deželo,
  Bog živi ves slovenski svet,
  brate vse,
  kar nas je
  sinov sloveče matere!

  V sovražnike ‘z oblakov
  rodú naj naš’ga trešči gróm;
  prost, ko je bil očakov,
  naprej naj bo Slovencov dom;
  naj zdrobé
  njih roké
  si spone, ki jih še težé!

 • Joško

  Lahko jo Slovenci preklinjamo, kolikor hočemo, ona pa sem nam reži v obraz, ko vsak mesec pokasira 1900 EURO_v penzije in plačan nadstandardni apartma.

 • Franjo Trojner

  Vse kaže, da SLOVENSKI ROD, SLOVENSKA KATOLIŠKA VERA, SLOVENSKA DEDIŠČINA, SLOVENSKA KULTURA, SLOVENSKA DOMAČA GLAZBA, SLOVENSKI JEZIK, v Sloveniji ni več cenjen in zaželjen, kot v EU ni več zaželjen in cenjen belopolt moški! Celo poeta Dr. Prešerna bi danes imeli za seksista in nacionalista, kam gre ta svet ?

  Komú najprej veselo
  zdravico, bratje č’mo zapét’!
  Bog našo nam deželo,
  Bog živi ves slovenski svet,
  brate vse,
  kar nas je
  sinov sloveče matere!

  V sovražnike ‘z oblakov
  rodú naj naš’ga trešči gróm;
  prost, ko je bil očakov,
  naprej naj bo Slovencov dom;
  naj zdrobé
  njih roké
  si spone, ki jih še težé!….
  Francetova bolj kosmata poezija:

  France Prešeren – DOMINUS VOBISCUM

  Oče Janez ječmen seje,
  tam na polju pr’ Ljubljan’,
  mim’ se vandrovček prismeje,
  sam presveti Kozmijan.

  Prav prijazno ga pozdravi:
  ”Kaj pa delaš Janez tu?!”
  Janez pa je slabe volje:
  ”Kurc te gleda!” reče mu.

  ”Kaj svetnika kurc bi gledal!”
  reče sveti Kozmijan.
  ”Bom naredil coprnijo,
  da bo svet v pokoro djan!”

  Komaj misli te izreče,
  z njive kurci poženo.
  Janez brž po Katro teče:
  ”Katra, Katra kaj bo to?”

  Katra ven iz kajže teče,
  vid’ na njiv’ soldate stat,
  od veselja si jo mane:
  ”Moj ga ‘ma t’ko sam za scat!”

  Katra prvega natakne
  gori doli vzdihujoč.
  Niti enkrat ji ne zmakne,
  z njim jo drajsa celo noč.

  Drugo jutro polna njiva
  samih strumnih je devic,
  vse počepa in poriva,
  saj na svet je dost’ prasic.

  Izmed vseh ljubljanske frajle
  najbolj vnetih so ******,
  zaslužile bi kolajne,
  znajo fukat kar za dva.

  Sem prišle so na kurbanje,
  tud’ Ljubljančanke gospe,
  najdeb’lejši so le zanje,
  da se v pizdah ne zgube.

  Jel’ to morje Adrijansko,
  ki tak strašno valovi.
  Ne, to pizdovje je ljubljansko,
  ki na kurcih se besni.

  Sred največje kurbarije
  pride mimo coprn’ca,
  pa si zmisli coprnijo,
  da bi stvar še lažje šla.

  ”Stojte pizde nenasitne!
  Kaj nek fukate čepe?
  Zmatrajo se žile ritne,
  lepš’ porivat je leže.

  Kurce ven iz zemlje spul’te
  in zavijte jih v papir.
  Z njim doma si pizde gul’te,
  da bo rit imela mir.

  Reci:”Dominus vobiscum!”
  dominus ti v pizdo skoč’,
  pa boš imela svoj pritiskum,
  k’ te bo drajsal celo noč.

  Kadar pride ti zastoči:
  ”Etkum spiritus tuo!”
  Dominus ti iz ritke skoči
  požegnavši te z vodo.

  Ženske so tako storile,
  kurc pod pajsko pa domov,
  kar naprej so se gonile,
  furt na furt jih je bezov.

  Pele dominus so rano,
  pele dominus zvečer.
  Vse po poslah je poscano,
  dominus je huda zver.

  Tudi Katra s svojim leže
  in nastavi si ga v rit.
  Dominus ji koj postreže,
  tri dni se je nič ne vid.

  Še četrti in še peti
  Katra v luštih izdrži.
  A deveti in deseti
  ****** več je ne srbi.

  Že sta tedna dva minila,
  Katra je že čisto preč,
  je besede pozabila,
  da b’ je kurc ne fukal več.

  Dominus pa kar poriva,
  ne minute ni pr’ mir’.
  Katra je napol še živa,
  ****** kot zmečkan krompir.

  Kje si pizdica nekdanja,
  ki si kurce stiskala?
  Razcefrana kakor cunja
  blagor mu k’ spomin ima.

  ”O nesrečni ****** gol’fivi,”
  še enkrat spregovori.
  Med neštetimi porivi
  bogu dušo izpusti.

  Dajo gor jo na te pare,
  ni je več ko par kosti.
  Dominus naprej jih tare,
  moč ustaviti ga ni.

  Še ko trugo so zabili,
  spaka je po njej bezov.
  Kmal’ bi trugo iz rok spustili,
  t’ko je butal ob pokrov.

  S štriki so jo povezali
  in spustili jo v zemljo.
  Pol so patra poklicali,
  pričak’vali, kaj da bo.

  Pater grobu se približa
  sliš’ v jami ropotat,
  od strahu se brž prekriža,
  mal’ ga tudi prime srat.

  Pater dominus zapoje,
  hoče Katro poškropit,
  -kurc naj gleda žegne tvoje-
  dominus mu skoči v rit.

  K sreči mežnar se požuri:
  ”Etkum spiritus tuo!”
  Dominus jo z rit odkuri,
  več nazaj ga ni bilo.

  Katra v grobu mir uživa,
  moli zanjo če s’ kristjan.
  ”Vsega zla je ****** kriva!”
  pravi sveti Kozmijan.

 • Valter BraniSlav

  Poslano. Na urednistvo Nove, za Antoniusa. Pride enkrat ta teden.

  • šmentanamuha

   :)

   • Valter BraniSlav

    Bom se poslal
    Iz Miamija

 • šmentanamuha

  Ne, potem bi jo podprli.

 • tohuvabohu

  Pakvaše. Gorazd je bil naslednik slovanskih apostolov Cirila in Metoda na Velikomoravskem in je bil proglašen za svetnika. Gorazdi so tudi na Češkem in na Slovaškem, pa še kje. S preprostim iskanjem bi to zlahka razbral z Googlom.

 • slosin

  Makarovička….je*o te pas mater

 • Ava

  Enkrat sem že omenila: Rdeč je dober samo Ferarri! :D

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X
  PONAVLJAM
  KAKORKOLI !
  VSEENO NA VSA TEKOČA DOGAJANJA Z “DOMOM”
  JE
  ZAENKRAT “SDS” STRANKA Z NAJVEČ DOSEDANJEGA VLOŽKA
  V DOBRO SLOVENIJE IN NAS SLOVENCEV.
  EDINA JE
  TUDI ZMOŽNA
  V
  PRAKSI POSODOBLJENO OBNOVIT – KREPOSTNE IN
  GOSPODARSKO SPOSOBNE

  “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1940, KI SO GRADILI DOMOVE,
  INFRASTRUKTURO, TUDI PLEČNIKOV STADION VLJ.
  NOBENA SEDANJA STRANKA V NAŠI R. SLOVENIJI – NITI DO KOLEN – NE SEŽE
  DOBRO, POZITIVNO, MNOŽIĆNO
  ORGANIZIRANI – ZVEZI DRUŠTEV”ORLI”,
  ki je bila polt opora
  in volilna baza PREDVOJNE – LJUDSKE STRANKE. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  IZ MOJE “SLOVENIANE”
  “ORLI” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
  OD POMLADNIH STRANK BO USPELA TISTA STRANKA,
  KI BO RAZKRILA
  MANIPULLACIJE OKROG
  IDENTITETE, OSEBE IN STARŠEV T.I. MARŠALA J. B.TITA
  http://www.hrsvijet.net/ind
  IN
  KI BO POSODOBLJENOOBNOVILA
  KREPOSTNE, GOSPODARSKO SPOSOBNE
  “ORLE” DR. J. E. KREKA
  https://sloveniana.si/wp-co

 • Valter BraniSlav

  Svetlani se vidi da je tipicna Slovenka z hlapcevsko drzo. Zaradi izraza cefur se bo tale dekla do amena posipavala s pepelom… in kot tipicna dekla pljuvala po drugih Slovencih, saj sama sebe vidi kot inferiorno bitje.

  AMERICAN SE NE BO NIKOLI POSIPAL S PEPELOM KER VERJAME DA JE NEKAJ VEC. SLOVENCI – VKLJUCUJOC SVETLANO – PA VERJAMETE DA STE NEKAJ MANJ.

  ZATO JE MED VAMI TOLIKO SOVRASTVA.

  • montyamp

   V tebi ga pa ni , zato si ostal pri stricu , največjem morilcu slovenskega naroda .

   • Valter BraniSlav

    Ne v meni ga ni.
    Zato ze od 1977 leta zivim in mastno sluzim v ZDA.

 • hribovc

  štabnim kurbam je težko karkol’ dopovedat’, ne vejo kje jim je rit in kje glava !!!

 • Janez Kepic-Kern

  DOBRO !
  NA POLIT RAZMERE JE VEDNO DOBRO – GLEDATI – REALNO.
  Nas “pomladnike” in t.i. “vztrajnike Odbora 2014”
  poskušajo – ovirati – vsi, ki nismo – mi ! Ki niso – zavedni SLOVENCI – kot smo mi !
  Po Ljubljani in drugod obstojijo razna gnezda proti nam Slovencem – nastrojenih
  politikantov vseh vrst – od penzioniranih ex KP, ZK -t.i. sistemčkov in še mnogih !
  A o teh
  – drugič !
  DANES SE POSVETIMO DOPOLDANSKMU SESTANKU – ŽAL NAŠIH EX KP, ZK PROVOKATORČKOV
  NA
  TE OK E-PORTALU – NOVE24TV !
  O
  PRVEM MAJ 2019
  SHODU EX KP, ZK PROVOKATORJEV
  S TEGA OK E-PORTALA – NOVE24TV
  v lokalu
  “PARLAMENT- pub” , na ŠUBIČEVI, V LJUBLJANI..
  Navzoči EX KP, ZK PROVOKATORČKI – : LILI PILI, IZTOK PUŠNIK=F.TUNEK, “ŠOBCA-DELU ČAST IN OBLAST”, rDDEČI BALON”, JANEZ CEPEC ITD.

  2.DEL – POT NAŠIH EX KP, ZK PROVOKATORČKOV – V “KOZJI ROG ”

  VEDNO UREJENI, MLAJŠI MENTOR , V NOBEL USNJENEM PLAŠČU – ZATO IMENOVAN
  “PLAŠČEK”
  reče – EX KP, ZK PROVOKATORČKOM, ki so vsi bolj prepitega, klošarskega videza.
  “VESTE,
  NAŠI PLAČNIKI, ZAINTERESIRANI ZA VAŠE PROVOKACIJE – so zadnje dni tako

  – NERVOZNI -: NERVOZNI SO V VSEH STRANKAH,
  VSI BI RADI, DA “NAVIJAMO” ZANJE – dali nam pa ne bi – NIČ !
  Nekateri so naravnost

  – HISTERIČNI
  – HISTERIČNI SO ZLASTI – KANDIDATI ZA – EU VOLITVE IZ EX KP, ZK STRANK,
  ALI ČISTO
  – BREZVOLJNI

  – taki so pa prestareli ex KP, ZK T.I. SISTEMČIKI: nekateri so že tako postarani, da so
  – NEHALI BRATI ALI ODNAROČILI – “DELO”, “MLADINO” IN OSTALE “RDEČE” ČASOPISE
  – NAJSTAREJŠI EX KP, ZK T.I. SISTEMČIKI – pa so celo TELEVIZIJO NEHALI GLEDATI,: zaradi starosti je niso več zmožni gledati, ne razumejo več – o čem je govor
  – oz. jih TV S SLOVENSKO POLITIKO – NE ZANIMA VEČ:raje spijo,
  – gledajo risanke, gredo sedet na sonce, na zrak itd.

  SKRATKA: razmere GLEDE POTREB po polit reklamiranju in provociranju – SE ZELO SPREMINJAJO !”

  IZTOK PUŠNIK
  reče: “ja – to tud jaz opažam,. ZA MOJE PISANJE
  – BI MI NAJRAJE “OLDBOYSI” – SPLOH NIČ NE PLAČEVALI,
  – LE ŠE ZA DIREKTNE VOHLJAŠKE INFO O RAZNIH
  – DRUŽINSKIH SPORIH – PRI SDSOVCIH OZ. JANŠISTIH
  BI MI ŠE KAJ PLAČALI.. pa za info o
  – ljubicah, ljubčkih, prešuštvih,
  – o pufih in bankrotih sdsovce,
  – pa o NOTRANJE strankarskih prepirih, izstopih – take stvari – BI MI ŠE PLAČEVALI !
  Kaj naj naredim ?
  “PLAŠČEK” a imaš kakšno idejo?”
  Vmeša
  se
  “LILI PILI : ” MENE TOLE NČ NE BRIGA, JEST NOČEM NČ MISLT. ?
  Jest hočem zaslužt tolk EVROV,
  DE BOM MU ZA – ŠNOPS: za liter, dva litra ŠNOPSA na dan, pa za kakđen PIR”
  Se
  pokriža “PLAŠČEK”
  in reče : ” NE SKRBI – LILI PILI – TI BOM DAL TOČNA NAVODILA IN VZOREC,
  KAKŠNE PROVOKATIVNE
  – E-POSTE PIŠI – NA PORTAL – NOVE24 TV. Vsak dan moraš napisati točo 100 kratkih
  provokacij – PA TI DAM ZA DVA LITRA ŠNOPSA – NA DAN, PA ZA 5 FLAŠ PIVA”
  Reče zadovoljno
  “LILI PILI” : ” ZMENJENO – tipkam še lahko,
  100 provokacij na dan. BO ŠLO” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  2.DEL

  ŠALA JE LITERARNA, NOBENE OD
  NASTOPAJOČIH OSEB NE POZNAM, NITI BI JIH ŽELEL POZNATI.
  “LILI PILIJU “- SE OPRAVIČUJEM ČE PIJE MANJ,KOT – NAPIŠEM JAZ, J.K.K.
  se bo nadaljevalo

 • Janez Kepic-Kern

  HVALA,
  ZA ZGODBICO. še to napiši, prosim,
  kaj pomeni v nemščini – “cerar “? l.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • est

  Na balkonu ima izobešeno venezuelsko.

 • Petat

  Janez Gus si poiskal atija v Bosni

 • Janez Kepic-Kern

  BRANJE
  ZA DOINFORMIRANJE
  “ŽAL NAŠIH” EX KP, ZK- JEV. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  ZA ODDIH OD
  AKTUALNI H- GROZOT, KI NAM GROZIJO.
  ČE
  ZNA
  KDO DOVOLJ DOBRO NEMŠKO – NAJ SE PRI POTOMCIH – BRATOV – VINKMILER
  POZANIMA,
  KJE
  JE BIL TISTI KONVIKTSV. PAVLA.
  PA
  BO HITRO VSE JASNO
  O
  REALNI IDENTITETI T.I. MARŠALA TITA !
  MAR NE?

  Kar močno podkrepljena
  info
  O NENAVADNEM ZNANSTVU T.I. MARŠALA TITA
  Z
  AVSTRIJSKIMA BRATOMA – VINKMILER !? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  ZAPIS IN KOPIJA L.R. JANEZ K.KERN KOMENDA

  CITATNO – TU – IZ HR MEDIJEV.
  HRSvijet.net
  https://www.hrsvijet.net/in

  Englez, koji je iz Lonodona doselio u Australiju, radeći zajedno, sa Hrvatom u Australiji, povjerio je da je on, na jednom mjestu u Londonu, sa naredjenjem palio hrpu knjiga. Iz znatiželje, uzeo je, jednu knjigu, sakrio, čitao i tu je knjigu donio u Australiju.

  Tu knjigu, sa naslovom, Razlog u pobuni, ( Reason in Revolt), napisao je Fred Copeman, koji je bio zapovjednik, bataljona, engleskih dragovoljaca, njih 500, u španjolskom gradjanskom ratu u sastavu internacionalne komunističke divizije u borbama protiv vojnika generala Franka. U toj knjizi, objavio je i sliku, na kojoj je Fred Copeman, zajedno, što je napisano, sa Josipom Brozom, pod nadimkom Šapajev, koji je bio zapovjednik bataljona Dimitrov, dragovoljaca sa Balkana. Ta knjiga je tiskana u Londonu, 1948.g. u 10.000 primjeraka, koji su svi završili na lomači.

  Došavši u London, 1972.g. otišao sam u knjižnicu engleskog parlamenta, potražiti tu knjigu i na iznenadjenje službenika u knjižnici, on je ustanovio, da tu knjigu nemaju. Na zadnjim stranicama te knjige, kad je prekinuo sa komunističkim neistinama, F. Copeman je napisao da je postao član organizacije u Londonu, sa imenom, ”moral rearmament,” za borbu protiv komunizma. Uz pomoć prijatelja u Londonu, od osobe u toj organizaciji, prijatelja F. Copemana, dobio sam tu knjigu, koju je on dobio od F. Copemana. Želio sam osobno razgovarati sa Fredom Copemanom ali njegov prijatelj reče, da njima nije poznato, gdje je on i da više nemaju nikakove vijesti od njega.

  Polubraća Josip Broz i Franc Ambrož

  Kad se je taj Tito pojavio u Beogradu,1945. dva brata sa prezimenom, Vinkmiler u Austriji, izjavili su u bečkim novinama Kurir, sljedeće:“ Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv.Pavao” u Kernstenu. Njegovo ime među nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rođen je u Beču…..Uživao je u ljepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje….Radi sređivanja nasljedstva od oca, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokument, zahvale braće, što su uputili, svome školskom prijatelju, Francu Ambrozu, zvanome Tito, radi njegove pomoći, za sredjivanje, nasljedstva, na sudu u Ptuju.” U toj školi, Franc Amroz, dobio je najbolju naobrazbu na Wiener-deutsch govoru i završio je i glazbenu školu sa savršenim sviranjem na glasoviru skladbe Verdia i Chopina, što je i dokazao, sa priznanjem Zinke Kunc, koja je njemu pjevala, sa njegovom pratnjom na glasoviru. Na poziv Tite, otišla je u Beograd i došavši natrag u Zagreb, na sastanku sa svojim prijateljicama, rekla je da je na Dedinju u Titinom dvorcu, Tito svirao na glasoviru, od slonove kosti, prateći njezono pjevanje. Taj glasovor je dobio na poklon od Nehrua iz Indije. To svjedočanstvo, dobio sam od prijateljice Zinke Kunc, koja je sudjelovala u razgovoru, sa Zinkom Kunc.

  U prvom svjetskom ratu, taj Franc Ambroz, otišao je u Rusiju, gdje je 1918.g. primljen u komunističku partiju, pod imenom , Josip Broz, Valter i Tito.

  Njegova majka, Marija Javeršek, selo Podsreda, Slovenija, žena Franje Broza, Kumrovec, radila je u Beču, kod trgovca, Samuela Mayera, stvarnog biološkog oca Franca Amboza, rodjenog u Beču, 7. svibnja, 1891.g. pod imenom, Josua Ambroz Mayer. Po židovskom zakonu, djete nosi nacionalnost majke i prema tome zakonu, sin Marije Javeršek , od oca Samuela Mayera, Ambroz Mayer, on je Slovenac.

  Njegov otac, Samuel Mayer, školovao je svoga sina u Beču i višoj vojnoj školi u Pečuhu.

  Marija Javeršek, rodila je u Kumrovacu, 21. travnja, 1892.g. Josipa Broza, otac, Franjo Broz i taj Josip Broz polubrat, Ambrozu Mayeru, bio je po zanatu bravar, mehaničar. Od 1907.g. do 1913.g. Josip Broz radio je u Sisku, gdje mu je stroj odrezao srednji prst, na desnoj ruci. Niko Ivšić radnik, član komunistiške partije, bio je prisutan, pored Josipa Broza, kad se je to dogodilo.

  Poslje rata, 1945.g. kad je Tito došao u Sisak, Niko Ivšić, pred prisutnim svjedocima, rukova se sa Titom i reče:” Ti nisi Josip Broz,” jer je Tito imao sve prste čitave. Poslje toga razgovora, OZN-a je Niku Ivšića mučila i na kraju ubila.

  Fred Copeman prije odlaska u Španjolsku, došao je u ured komunističke Kominterne u Parizu, od kuda su prebacivali dobrovoljce u Španjolsku. Fred Copeman, ostavio je svjedočanstvo, da je tu u uredu Kominterne upoznao, Josipa Broza -Titu i došavši u Španjolsku tu je sa dokazima u toj njegovoj knjizi, dokazao i reče, da je tu upoznao Josipa Broza, pod imenom Šapajev.?? Radi čega??

  Radi toga jer je Kominterna, radi zavaravanja, upotrebila pravoga Josipa Broza, kao dvojnika, po majci sličnoga polubrata, sa Franc Ambrozom, prozvanim Tito, od oca Samuela Majera. Pri kraju španjolskog gradjanskog rata, stvarni Josip Broz, prozvan Šapajev, komandir bataljona Dimitrov, on je u Španjolskoj ubijen, jer Kominterni više nije bio potreban.

  Film, što je snimio Ante Vrdoljak, to je film o Francu Ambrozu, prozvanom Tito.

  Tko su ti, koji su uništili i zapalili knjigu Fred Copemana i zašto i radi čega u kojoj je Fred Copeman dokazao da je bio zajedno u Španjolskoj, sa Josipom Brozom, zapovjednikom, bataljona Dimitrov i da je u uredu Kominterne u Parizu upoznao osobu, sa imenom Josip Broz, Tito, gdje je u njegovoj službenoj biografiji napisano da on nikada nije bio u Španjolskoj. Što je i istina, jer je u Španjolskoj bio njegov polubrat, Josip Broz, po zanimanju bravar, bez jednoga prsta na desnoj ruci, kojega je partija ubila, jer partiji više nije bio potreban.

 • Janez Kepic-Kern

  NAJNOVEJŠE !
  NEKOLIKO POPRAVLJAM – SPODNJO VESELO VEST !
  VEDNO
  OBSTOJI- ŠE KAKA – DODATNA MOŽNOST !
  Je
  IZTOK PUŠNIK?F.TUNEK
  ZADNJE
  VEČERE TARNAL
  – KAKO NE ZMORE VEČ NAPISATI PO 1000 PROVOKACIJ,
  MORDA

  ŠALA

  ZDAJLE – F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK – “REŠUJE – VOJAKA KARLA E.”?
  ŠE
  BOLJ
  VERJETNA PA SE ZDI – RESNICA

  TE
  ŠALE !

  F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK itd.
  po
  operaciji žolčnih kamnov odpre oči,
  zagleda
  pred seboj – moški obraz – “zdravnika”
  in vpraša:
  “GOSPOD DOKTOR – ALI JE OPERACIJA – USPELA”?
  iN
  F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK zasliši “strašljiv” odgovor:
  “Gospod
  TUNEK=IZTOK PUŠNIK – jaz nisem zdravnik JAZ SEM . sv. PETER – sem !
  Zastoka
  F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK:
  “Ojoj,
  JEŽEŠ MARIJA
  – KAKO SO ME TISTI “KOMUNISTI” – NALAGAL” ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • Get Smart

  Svetla Ana makarović je kaviaržidokominternistični-srbski bastard, je za serbusinjo rejena serbusinja – je torej rojena in vzgojena MURGL JUGOKOMUNISTIČNA vojakinja revolucije, watchdoginica, kot si te kreature same pravijo.

  Ona spoštuje SVOJE SIMBOLE (satanistična zvezda petokraka je univerzalni kaviaržidokominternistični simbol, skupaj z jugokomunistično zastavo pa je lokalni MURGL JUGOKOMUNISTIČNI simbol).

  Vsak pač slavi svoje simbole. ŠPANCI španske, ARGENTINCI argentinske…
  Navijači BARCELONE barcelonske, navijači REALA realovske…

  MURGL JUGOKOMUNJARE pač častijo simbole kaviaržidokominternistične MURGL JUGOKOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  Zakaj otroci pričakujete od navijačev REALA, da zanemarjajo svoje REALOVSKE in da naj kao častijo BARCELONSKE simbole?

  • Get Smart

   Saj ni težko, le učke morate odpreti.

   • Get Smart

    Pamet v glavo.

 • Get Smart

  MESSI ni španski, je argentinski V ŠPANIJI, RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji. “Vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo=POLITEJO” … so LAŽNA VSEGLIHARJENJA. Ali pa: “nogomet je kurba”, “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica”, kar OPRANI otroci radi ponavljajo. Ni prav, če poštenim kurbicam PODTIKATE NEPOŠTENOST: ti pošteno plačaš, one ti nudijo storitve. Za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH zločinskih PEDERćINA in KURBETIN – Lm_ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak – ki vam ROPAJO MILIJARDE, uničujejo VAŠO DRŽAVO/POLITEJO, kulturo … v zameno pa vam nudijo storitev »jebanja na suvo u zdrav mozak nje«. NISO »vsi isti« – so pa vsi MURGL JUGOKOMIJI »isti« oz. igrajo za isto državo/politejo – MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
  ŠARAC ni slovenski premier, je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI FEJKpremier v Sloveniji, je nastopljena pi-ar lutka, ki pred kamerami svira kurtzu, prodaja maglu … LAŽE, kot pes teče.

  • Get Smart

   Vsi KOMINTERNOVCI in njihovi SERBUSI=hlapci so:
   –MURGL-srbo-rvacko-šipći…JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
   –MUSLIć KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
   –pravoslavni KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
   –gezoslavski KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji … s starimi imeni: babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški …= kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI.

   • Get Smart

    In svetla ana makarović je kaviaržidokominternistični-srbski bastard, je za serbusinjo rejena serbusinja nje,in pač ni in ne more biti izjema.

    Pamet v glavo.

 • milanček

  gravža nagravžna, tebi ni pomoči, edino, da ti čim hitreje izobesijo črno zastavo na žalah!

 • Janez Kepic-Kern

  EMŠO – JE HUDIČ !
  F.TUNEK
  – ZVEČER PO 22H
  JAMRA
  IN HOČE ITI SPAT – POSTARAL SE JE. Se zdi.
  ŠE VESELA VEST !
  VESELA VEST !
  ŠALA

  SPOROČAM VAM – VESELO VEST,
  DA
  JE NAŠ ZVESTI – NEBODIGATREBA – SOTRUDNIK – ZNAN KOT T.I. F. TUNEK=IZTOK PUŠNIK itd.
  dokončno
  ODNEHAL Z NJEGA EX KP, ZK PROVOKATORSKIN SOTRUDNIŠTVOM
  NA
  TEM OK E-PORTALU NOVE24 TV!
  KAKŠEN
  JE RAZLOG – SE NE VE: zdi se – depresija, nespečnost, težave z EMŠO,
  TIPKANJE PO – 22 H
  IN
  TIPKANJE – 1000 E. – POSTOV — MU JE ŽE – PRETEŽKO. JAMRA – F.TUNEK.
  TA
  F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK
  BO
  NAMREČ DRUGO LETO – STAR 60 LET.
  ZDI SE,
  DA SE BO ODLOČIL – ZA UPOKOJITEV
  ZA
  T.I. “PENZIONISTIČNI RAJ”
  V DRUŽBI NJEGA
  KOZE
  JULIKE !
  Morda se bo sploh . posvetil – KOZJEREJI !?
  KOT VEMO JE NA PODROČJU ” K O Z L A R I J” PRVI
  IN
  PRAVI MOJSTER. VSEH MOJSTROV. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  .P.S.
  KONEC ŠALE

 • Janez Kepic-Kern

  TUDI
  SLABE STVARI MINEJO.
  PRIREDIL BOM – VESELO – VESELICO !
  S PLESOM, S PETJEM NAŠIH – SLOVENSKIH PESMI ITD. !

  VREMENA – BODO SE – NAM – KRANJCEM, SLOVENCEM – SE ZJASNILA !

  ŠALA.
  Obeta se nam
  prava
  MNOŻICA – “POLITIČNIH TRUPEL”
  prava skladovnica t. i.
  MNOŻICA – “POLITIČNIH TRUPEL”
  Seznam je
  że obseżen:
  1. Karl E. – Desus,
  2. Lj. NOVAK – NSI,
  3. NEIZVOLJENE EX KP, ZK kandidatke
  za EU parlament !
  – itd. itd.
  Veselica, velika – V E S E L I C A – bo ! L. R. JANEZ K. Kern KOMENDA
  P. s.
  KONEC ŠALE

 • WISKY 1000

  pri najmlajši je fotr naredil grozno napako

 • Leša

  Bedast članek, pod nivojem kot vedno. Svetlana ima marsikaj prav.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!