[Video] Tako je Kordiš s svojo marksistično paravojsko napadal varnostnike na filozofski fakulteti!

Miha Kordiš (Foto: posnetek zaslona)

Poslanec skrajne Levice Miha Kordiš je bil nevaren že v svojih študentskih letih, kar je nazorno razvidno iz videoposnetka, in sicer, kako se je med študentskimi protesti na hodnikih ljubljanske filozofske fakultete s svojo marksistično paravojsko spravljal na varnostnike. Poleg tega je v tistem času prenočeval na ploščadi pred ljubljansko borzo, kjer se je množično zlorabljalo prepovedane droge in protestiralo proti kapitalizmu. 

Najradikalnejši med poslanci skrajne Levice Miha Kordiš je bil še pred svojim vstopom v državno politiko nevarna oseba. Kot študent je leta 2011 med drugim organiziral pravo marksistično-študentsko paravojsko, ki se je na filozofski fakulteti znašala, kot je razvidno iz priloženega videoposnetka tudi fizično, nad varnostniki, ki so tam skušali zagotoviti red in mir ter nemoteno izvajanje izobraževalnega procesa za vestne študente.

Priloženi posnetek nesporno dokazuje nasilnost poslanca Kordiša, ki bi svoje pravice dosegal kot njegov vzornik Che Guevara – z nasiljem. Spomnimo, kako je javnosti posredoval sporočila o izgonu venezuelskih kapitalistov s pomočjo bajonetov v morje. Gre za prakse, ki smo jim bili priča leta 1945, ko so komunisti vzeli vse zasebno premoženje, lastnike pa pobili, če se prej niso rešili s pobegom. Gre torej za spodbujanje sovražnega govora, ki je nedvomno že imelo katastrofalne posledice.

Na vlaku so ga zmotili domoljubni srednješolci
Kot kaže, pa je Kordiš od svojih študentskih let napredoval in bi se zdaj namesto na varnostnike spravljal že kar na srednješolce. Kot smo poročali na Nova24TV, je oktobra lani med svojim popoldanskim vračanjem z vlakom iz Ljubljane proti Škofji Loki izgubil živce, ko sta ga zmotila dva domoljubna srednješolca. In to samo zato, ker sta počela za demokratično družbo precej običajne reči – eden je bral knjigo Manifest za domovino, drugi pa je imel oblečeno majico, ki je v “čegevarcu” Kordišu očitno zbudila sovražna čustva. Kar javno, prek družbenega omrežja Facebook je takrat objavil, da se je želel “refleksno” fizično znesti nad njima, kot je to izrazil kar s ključnikom #BashTheFash – gre za izraz, ki v levičarskih krogih pomeni “udari fašista”.

Foto: Nova24TV

Rok Krajnc

 • Imperial Commando

  AntiFa(cts) retardi.

 • Slovenka

  Ko bo shod v Ljubljani 10. 10., naj bo opozicija pripravljena na Kordiša in njemu podobne, da ne bo kakšnih presenečenj.

 • Stric iz ozadja

  Kordis je bil student? A ste prepricani, da ni sel samo mimo?

  • tohuvabohu

   Ne ne, ni zalutov. Šel je okupirat fakulteto. Škode sicer ni bilo, ker itak ni dosti vredna.

  • Steiermark

   Seveda, potem je verjetno tudi šel mimo, vmes pa skočil notri in zagrešil izgred….

 • ZatonMesecnikov

  Družba ima resne težave, ko takšni anarhistični džukci celo pridejo na oblastne položaje. Propagirajo neko nenasilje, vendar samo do njih in tistih, na katere oni pokažejo. Sami pa, kot je zgodovina pokazala, nimajo nobenega usmiljenja do tistih, ki jih smatrajo za svoje nasprotnike. Družba pa je paralizirana v ukrepih proti njim, saj se razglašajo za napredno.

  Vse skupaj je pa nek glup šov in nategovanje svoje okolice. Vsa filozofija je vsebovana v znamenitem neomarksističnem izreku Luke Polmeseca na POP TV leta 2018. #Če laže, krade, ubija levičar, to počne v obrambi civilizacijskih pridobitev”. Kakršnekoli že so te pridobitve, ponavadi je pa samo on pristojen, za njihovo interpretacijo.

  Neki zapozneli šovi iz Amerike leta 1969. Ki jih ravno zaradi njihovih spozorjev in stričkov, tukaj ni bilo takrat.

 • SIMON ROZIC

  Ogabno! In to so naši vladni odločevalci ? Ne, hvala!
  Sramota in kriminal z roko v roki!

  • Oliva

   Kdo bi si mislil, da bo država Slovenija padla tako nizko. Niti v najslabših sanjah ne.

   • Slovenec

    Pod uničevalnimi levaki drugače ne more biti.

 • Andrej

  Šarec je zelo ponosen, da ga taki v resnici vodijo in mu ukazujejo. Pa ostali, SD, SAB, SMC, DeSus, LMŠ tudi.

 • samotoje

  Ja, to je Kordiš in pobalini njegove sorte.Leni zajedavci, kvazi inteligenca, infantilni ignoranti, ki najraje živijo na račun tistih mladih, ki garajo in nimajo časa za žurke, “pijačke” in drogo.

 • GverilaStyle

  direkt po bradi narkomanski

  • Slovenka

   Še boljše, kramp dati v roke barabi hudobni in naj za spremembo dela nekaj koristnega.

 • soc

  Da lahko govnač kot je tale pride v parlament, dvakrat zapored celo, kaže na grozljivo možgansko stanje naroda, točneje, populacije. Pa saj to ni nič novega. Tudi opankar bo še enkrat župan, če bo to hotel, pa dvotretjinsko volilno telo murgelskihi strank po tokrat verodostojni anketi (Parsifal) – da vidimo, kako bodo Antife in njihovi strički iz ozadja odreagirali na protest na Prešernovem trgu 10.oktobra – mislim, da si lahko zdaj že poleg obveznega hkratnega “protiprotesta” privoščijo celo nasilje.

  • ZatonMesecnikov

   Žal imaš prav. Pri nas bi volili tudi Šimpanza, samo da bi bil za NOB.

   • soc

    Kaj šimpanza, šarca!

  • Franc Vidrih

   . Vsi domoljubi na protest 10. oktobra in še vsak dan potem, če bo potrebno. Če bomo to jesen dovolj globoko zaorali, bomo naslednjo pomlad, na obzorju, že videli prihod osvoboditve.

   • Slovenec

    Tako je, zadnji vlak nam pelje, če Slovenci tudi sedaj zamocimo.

   • joško

    A se nismo leta 91 osvobodili?
    ali namiguješ na rk

    • Franc Vidrih

     Leta 91 smo se osamosvojili, osvoboditev, od globoke države, nas še čaka. Tako to razumemo DOMOLJUBI.

  • Steiermark

   Tudi jaz se bojim, da se bo pri nas ponovil protest rumenih jopičev, na način kot v Franciji, pod levaškim zblojenim makaronom, kjer pretepajo protestnike, na invalidskem vozičku, starke, kateere vržejo (zaradi lažje “obdelave”), po tleh, strelajo in iztikajo oči (veliko protestnikov izgubilo oko, zaradi strelanja z gumjastimi naboji….. Res smo prišli daleč, kar po celi Evropi, ne samo pri nas, nasledniki rdečih zločicev tiranizirajo in uničujejo ljudi, ki se upajo upreti njihovi tiraniji!

 • Inkvizitor levice

  To malo komunajzersko zadeto golazen je potrebno izbrisat iz registra slovenskih državljanov. Ta golazen skrajno levičarska nam dela sramoto po svetu. Kako ogabno.

  • Oliva

   Ja, prav imaš, to so retardirani osebki, v džungli med orangutani se najbolj znajdejo.

 • tomven

  Še ne tako zelo dolgo nazaj, v časih t.i. ljubljanskih band, bi bil kordiš že zdavnaj brez zob, s polomljenimi rebri, čeljustjo… fantje so znali kretenom razložit, koliko je ura. Lahko si ga samo predstavljam, ko bi jih srečal… Potne srage in polne hlače. Ampak, našel še bo nekdo, ki ga bo pogladil, v to sem prepričan. Preveč se dela norca iz vsega.

  • Common Sense

   Že zdavnaj je bilo prepozno. Bi naredili uslugo družbi. Sploh dolgoročno.

  • joško

   to niso bile ljubljanjske bande
   ampak
   so bile poimenovane po posameznih mestnih četrtih
   lep pozdrav
   bivši član
   Šišenske bande genracija 78-80

   • tomven

    Joško, imaš prav.Seveda so se imenovale po posmeznih četrtih, ampak tako sem napisal, ker portal berejo po celi deželici, pa mogoče kdo iz Haloz, Otaleža ali pa npr. Voličine ne ve, od kod je šišenska, viška sli pa savska banda. Jaz sem vas besedno združil, čeprav ste se takrat mlatili kot voli. Lp nazaj od starega Šiškarja

    p.s. povej nam, kaj bi takrat naredili s takim geblom, kot je kordeš, razen, da bi ga prefukali kot psa?

 • Common Sense

  Diplomsko delo Miha Kordiš na Filozofski fakulteti: “Študentsko uporništvo kot pogoj kulture”

  Povzetek:
  “Diplomsko delo se ukvarja z vprašanjem, kakšne so razmere delovanja za študentsko gibanje danes. Natančneje, raziskovalno vprašanje se glasi, kako študentsko gibanje danes sploh lahko obstaja, saj se je njegova osnova v razmahu povojne države blaginje s kapitalistično rekonkvisto poznega 20. in začetka 21. stoletja izgubila. Teoretska podlaga za politično delovanje naprednih študentov je velik, a ne edini potreben korak za reinvigoracijo protisistemskega naboja študentov. Zato analizo univerze, političnih razredov, akademske segmentacije in perifernih razmer nadgrajuje vprašanje emocionalnega impulza upora. Brez pristne in razredno konotirane jeze namreč ni družbenega prevrata. Kot kapitalizem vzpostavlja pogoje svoje lastne odprave v produkciji, tako je tudi z ljudsko srditostjo. Izkoriščanje, hipokrizija, alienacija, vse to je v profitno mašinerijo kapitalizma po njegovi nujnosti vgrajeno – zato je neobhoden tudi timotični izbruh. Vprašanje razmerja sil pa je, kako se bo artikuliral. Ravno artikulacija timosa je področje, na katerega mora levica – tudi študentska – ponovno stopiti, če naj z družbenim prevratom uspe. Na koncu v to dinamiko umeščamo še vprašanje humanistike in znotraj tega komparativistike: pod kakšnimi prisilami deluje in kako je za študentsko gibanje politično modro, da se opredeli.”

  https://books.google.si/books/about/%C5%A0tudentsko_uporni%C5%A1tvo_kot_pogoj_kultur.html?id=SxxSAQAACAAJ&redir_esc=y

  Uživajte.

  • šmentanamuha

   Bog se usmili, kaj vse sproducirajo naše fakultete s poudarkom na družboslovne.

   • Common Sense

    To vam je uvid v psiho tega lunatika, ostali v Levici pa niso kaj prida boljši. To nastaja na naših družboslovnih fakultetah in temu se reče “diploma” po novem. Večino naših družboslovnih fakultet bi lahko brez škode lahko kar zaprli. Sanjala svinja o kukuruzu.

 • Coeus

  A Rok Krajnc je zopet kak Jansev psevdonim?

  Moras biti kar konkretno prizadet, da se s pravim imenom in priimkom podpises pod taksno neumnost.

  Da se ne pogovarjamo o prizadetosti vseh tistih, ki onanirajo in orgazmirajo nad taksnim retardiranim prispevkom. :D

  • Peter

   Kakor vidim, si tudi ti en tistih, ki onanira nad tem tekstom.
   Do orgazmiranja imaš sicer še daleč, vendar ti kar vleci, prej ali slej bo kaj, no.

   • Coeus

    Ti ze ves, no.

    • Peter

     Seveda vem, problem je v tem, ker ti še ne veš, no.

     • Coeus

      Nic hudega, ti verjamem na besedo, no.

  • macon

   Coitus Interruptus, ko vas vodijo razni ščegevarčki se ni za bati, da ne bi vsega zajebali. Levi ste kot horda retardov spuščena iz umobolnice. Le drkaj dokler lahko, zbujanje v realnosti bo zate in za tvoje hudo.

   • Coeus

    zopet ti? :D

    Lepo, da se cvet SDS-ovske inteligence oglasa pod mojim komentarjem z nadvse neumno repliko. Cenim pa, da govoris iz lastnih izkusenj :D

    • macon

     Kaj hudiča sploh bebljaš? Spokaj na svoj forum Cicibana. Zate so vsi cvet inteligence.

     • Coeus

      To se zate vedno sprasujem… ampak zate je se Ciciban prehuda znanost.

      Tukaj pa vidim, da se kar dobro pocutis med sebi enakimi, ki vsi skupaj niste za enega na pol solidnega :D

     • montyamp

      Veš zakaj ti je mama nikoli rekla ” jagnje moje ” ???
      Ker si tele .

     • Coeus

      Tebi pa je… zato pa si ovca ;)

     • montyamp

      Po čem se pa pride do takšne brezprizivne sodbe ???

     • Coeus

      A ti ne razumes niti tega, kar sam napises?

     • montyamp

      Ti si pa skoraj tak glup kao kordiš .

     • Coeus

      Proti tebi je pa Kordis genij, pa se zamisli malo, kako glup si sele ti. :D

     • macon

      Si čisto navaden levi kreten. Res, kaj sploh česnaš, umski prikrajšanec?

     • Coeus

      Z vsako repliko dokazujes svoj intelektualni domet . Proti tebi najbolj neumni levicarji izpadejo geniji. :D

  • samurai

   Preveč piješ Jamnico, potem pa vse pobrkaš.

   • Coeus

    In Jamnica je kaj?

  • Common Sense

   Kaj po tvojem v zgornjem zapisu ne drži? Pa saj obstaja video! Bodi konkreten v odgovoru. Če zmoreš.

 • rabbit

  Leskova palica pa po zadnji plati par vzgojnih.

 • antimur

  Prepričan sem, da bo ta antislovenski gnoj tudi končal tako kot živi.

 • Ježek Teka Teka

  Napreduje po levi lestvici … a je tudi v klubu “Bullmastiff” …

 • Grega

  Idioti levicarski!

 • francelj3

  Res me zanima, kdo voli te komunistične mladinske psihopate.

  • Slovenec

   Pacienti iz Ljubljane.

 • piko8

  Tega osebka se SRAMUJE NJEGOVA MAMA, DA GA JE RODILA!!

  • Slovenec

   Vprašanje, ker bi mu sicer naročila naj bo končno pravičen in drzavotvoren.

 • Antonius

  Kordiš več kot na državne stroške v parlamentu, k družbenemu napredku prispeva takrat, ko spi.
  Na spodnji sliki je Kordiša fotograf zmotil sredi trdega dela, ko je v spanju onaniral z banano.

 • Common Sense

  Ja, ni kaj. Ob tem se mladenič spozna na…
  – Javne finance ( katerih 100% porabnik je odkar diha)
  – Obrambo ( a ni služil niti 1 dneva vojaškega roka)
  – Družinsko politiko (a nima družine, niti punce)
  – Podjetniško okolje ( a nikoli ni bil podjetnik, ne s.p., niti ni vodil niti ene trafike)
  – Pravice delavcev (a nikoli ni bil delavec, nikoli zaposlen kjerkoli izvan parlamenta)
  Uživajte!

  • Peter

   Butalec je rekel: Če ne znam, bom pa druge učil…

   • šmentanamuha

    Dobra:)

  • macon

   Levičarji, ki se danes delajo antimilitariste, so vedno zagovarjali skrajno militantne družbene ustroje in najbolj brutalne leve vojaške diktatorje. Kordiš seveda ni dosti drugačen, navdušenost nad Chejem in črno baretko izraža njegove mokre sanje po komandiranju in pobijanju “sovražnikov” komunajzarstva.

   Jaz bi te bolnike dajal v umobolnice, ker so sami shizofreni motenci.

 • macon

  Mihec Kašopihec je zavohal ugoden trenutek, socialistično družbeno paradigmo izkorišča za svoj žep. Bedakom prodaja leve floskule in laži.

  V relativnem smislu torej celo ni bedak, če nekaj izkorišča za svojo korist, ker pač trobi komunajzarske pokvarjene in otročje laži je bolj pokvarjenec.

  • Common Sense

   Jaz pa mislim, da je mulec sicer inteligenten (česar za njegove sledilce ne moremo reči). A je militanten ekstremist, ki verjame, da se spremembe (v njegovo prid) lahko naredijo samo nasilno. Zase pravi, da je komunist in leninist (vir: Facebook stran). Jaz bi rekel, da v kakšnem drugačnem času in razmerjih moči ne bi omahoval nad sonarodnjake naščuvati svoje krvoločne sledilce s šmajserjem v roki. Pravzaprav je to srhljivo prihodnost že napovedal, ko je dejal, da bi bilo potrebno “podjetnike z bajonetom sterati v morje”. Zmerni razumni levičarji bi morali zelo paziti koga volijo. Ker tole se zna proti njim samim obrniti, saj bi bili v očeh Kordiša bistveno preveč “zmerni” in torej posledično sovražniki ljudstva. Kot se je že enkrat v preteklosti zgodilo in dogajalo. Potem so pa na Golem otoku kamne razbijali. Be ware.

 • IZBIRA

  Kordiš je povečan bacil bolezni BSE (boleznen norih (krav) – komunistov), ki ima v Sloveniji epidemični karakter in je kronična. Največje število obolelih ugotovimo v stranki Levica in na levi strani sedežnega postavitve dvorane parlamenta. OPozorilo: Prenos bolezni se odvija med poslušanjem njegovega govora in tudi na daljavo preko elektronskih medijev.

  • šmentanamuha

   Bacil …. :)

   • IZBIRA

    Patogen!

 • šmentanamuha

  Klovni, narkomani in pedri, to je nova evropska in svetovna elita. Dobrodošli v Krasnem novem svetu …

  • šmentanamuha

   P.s.pijandure spadajo pod odvisnike.

 • Svoboda

  Malo potrpite so ze na spisku

 • Ros

  Slovenski varnostni organi morajo opraviti svojo zakonito nalogo. Mnogo preveč je bilo tega satanističnega terorja. Žal ni šlo zlepa; Bo šlo pa z orožjem. Preveč življenj je bilo uničenih, preveč pohabljencev in invalidov, revežev in sprevržencev. Odpušča se majhne napake, ne sistematičnega uničevanja vsega kar je dobro in normalno. S tem bi morali opraviti pred desetletji. A nikoli ni prepozno, da začnemo uresničevati resnico in pravico.

  • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

   Če ni TAKOJ ZDAJ, pol pač ne bo nikoli. Dovolj ljudi poznam na Svetu ki so vedno govorili to bi morali, ono bi morali ….itd. Če ni danes, pol ne bo nikoli !

 • Olga101

  Levi fašisti so navadni kriminalci, ki zaradi nasilja spadajo za rešetke!

  • Slovenec

   Točno, samo kdo jih bo spravil?

  • joško

   Levih fašistov nikoli ni bilo
   samo desni

 • montyamp

  Kordiš še živi ???
  Ne bo dolgo .

 • Monika April Primc

  kot vode in plamena hlap do neba brizgaje se megla kadi

 • skorpijon93

  golazen ! Slovenčki jih boste še volili na volitvah ?¨¨¨! kreteni z njimi vred

 • skorpijon93

  Čehi so boljši in pametnejši od Slovencev, ne uvažajo balkanske delovne sile, niso bruseljski hlapci, do kolen ne sežete jim

 • milanček

  ta sekret se bo kmalu soočil s dejanskim stanjem, naredil bo samomor!

 • Janka Kranjka

  Takšno vedenje je primerno predvsem za hitro ukrepanje z rezervacijo termina pri psihiatru.

 • xtc

  Noza take izgrednike je imel Pinochet ustrezno zdravilo in celo delovalo je.

 • Franc Šink

  Ali so tudi filozofi napadalni?

  • FRANC3

   Kar prihaja iz FDV je vse napadalno in zmedeno.
   Diplomanti tehničnih fakultet dobivajo službe po svetu, diplomantov FDV pa ne mara nihče. Kaj bodo z luzerji brez uporabnega znanja!

   • Common Sense

    Tokrat je sicer FF, ampak podobna zgodba.

 • Celcar Mojca

  Sramota!

 • janko

  In ta Kurbiš želi ustanoviti naš Goli otok za prevzgojo normalnih ljudi, ki vse svoje življenje razdajajo za delo in svojo družino!?

 • Celcar Mojca

  Kaj še ta sploh dela kot poslanec! Že nekaj časa je osramotil samo stranko …

 • montyamp

  Ma kdo je že radoveden pokozlanega retarda Kordiša ???