fbpx

[Video] To je kultura protestnikov pred parlamentom: “Janez Janša žival nagravžna!”

Anti-covid protestnica. (Foto: Facebook)

Koalicija je v državnem zboru umaknila predlog novele zakona o nalezljivih bolezni. Nekaj nasprotnikov cepljenja in virusa Covid-19 se je zbrala pred državnim zborom in širila svojo propagando. Ena izmed protestnic se je drla in zmerjala predsednika vlade Janeza Janšo in obrambnega ministra ter podpredsednika vlade Mateja Tonina. “Janez Janša, ena rit si bojazljiva brez jajčna. Ne upaš priti med ljudi. Vse kar, upaš, stopiti pred novinarje, da o tebi pišejo lepo,” je povedala anti-covid protestnica.

Pred Državnim zborom se je zbralo med 200 do 300 protestnikov, za katere je sedanja epidemija mit in izmišljotina novega globalnega svetovnega reda. Pred dnevi je ista skupina ljudi napadla več poslancev DZ različnih političnih opcij zaradi glasovanja Zakona o nalezljivih bolezni.

Nič ni bilo drugače v današnjem dnevu, ko so preko socialnih omrežjih zmerjali najbolj predsednika vlade Janeza Janše in obrambnega ministra, podpredsednika Vlade RS Mateja Tonina. Ena izmed protestnic je ves gnev zlila prav na Janšo in na Tonina. Za Janšo je povedala, da je živala navgražna in naj jim pove, zakaj jih pobija. V nadaljevanju mu je še navrgla, da je razgaljen in da jo je sram, če ga kdo ima za osvoboditelja.

Janša je brezjajčna rit ter podkupljen fašist,nacist in genocist za anti-covid protestnico
V nadaljevanju je Janši očitala, da bo imel skupaj z drugimi vladnimi predstavniki tiskovno konferenco na Brdu pri Kranji. Tako je o Janši povedala še, da je rit bojazljiva brez jajčna. Za Tonina je tako povedala, da se igra s pravimi tanki in vojaki in je odgovoren za vsako smrt in da to niso svinčeni vojaki ter igračke s peskovnika.

V zelo glasnem tonu je tako zaključila, da so to hinavci in sesalci in zaključila, da je sedanja oblast le predstavlja podkupljene kvizlinge, fašiste in da so genocisti! Najhujša zdravstvena kriza v moderni dobi se je izkazala za bumerang, ki ga je povzročil razcvet družabnih omrežij. V današnji dobi si posameznik hitro ustvari mnenje in najde eno informacijo na svetovnem spletu, ki potrjuje njegovo teorijo. Isto dogaja se sedaj, zato se je popolnoma brez veze ukvarjati s tistimi, ki ne verjamejo informacijam o različicah korona virusa. Ker v resnici gre le za don kihotovski z boji na mlini na veter, kjer ni nobenega zmagovalca.

Kot smo že opisali, je koalicija prestavila glasovanje o zakonu o nalezljivih bolezni, kar je zahtevalo Ustavno sodišče. Novo zmago pa je spet sledila levi del opozicije, ker se danes ni glasovalo o zakonu o nalezljivih bolezni. Prvi se je oglasil poslanec SD Matjaž Nemec in delil “novo zmago” na Twiterju. Hitro mu je odgovoril poslanec SDS Tomaž Lisec zapisal in ga vprašal, kdo je grozil s pritiski na poslance DeSUS ter namignil, da je Nemec tudi sam sodeloval pri pritiskih. Nič, še en pester politični dan v Sloveniji.

Luka Perš