fbpx

[Video] To morate videti: Levičarska protestnica na ulici, ker je pesimistična glede razmnoževanja

Foto: Twitter

“Ja zakaj, zato, ker hočemo od nečesa živet. Rabimo vodo, rabimo hrano. Jst nimam vizije. Kak se naj jaz razmnožim, če ne vem, kak bo moj otrok živel? Kaj bo pil? A bo trpel? Nima smisla, mormo neki ukrenit,” je udeleženka petkovega protesta pojasnila njene vzroke za protestiranje. 

Nekateri levičarski protestniki so očitno v petek končno doživeli razsvetljenje: ena izmed protestnic namreč spoznava, da ne ve, kako naj se razmnožuje. Očitno so slovenski histerični izgredniki kljub vsemu bolj napredni od tistih antifajevskih in Black Lives Matter razgrajačev, ki boj za enakost ras še vedno mešajo s promocijo LGBT oziroma raznimi deviantnimi “queer” ideologijami.

Pa si poglejmo, kaj natanko je izjavila slovita demonstrantka, ki s svojim govorom daje vtis poročevalca s kakšne fronte in ki je na vprašanje novinarke: “Kaj so mladi zdaj vendarle šli na ulice?” odgovorila: “Ja zakaj, zato, ker hočemo od nečesa živet. Rabimo vodo, rabimo hrano. Jst nimam vizije. Kak se naj jaz razmnožim, če ne vem, kak bo moj otrok živel? Kaj bo pil? A bo trpel? Nima smisla, mormo neki ukrenit.” 

https://twitter.com/BesniUpokojenec/status/1271842334569910273?s=20

Živimo bolje kot kdajkoli v zgodovini
Kot da živimo v času velike lakote v Ukrajini pred 2. svetovno vojno. In to, da levičarski demonstranti nimajo vizije, so že dokazali na številnih svojih protestih. Več kot očitno je med njimi veliko takšnih, ki ne vedo, kaj bi počeli sami s seboj, in ki jim v življenju še nikdar ni bilo treba trdo delati, ker so sinčki in hčerkice “privilegiranih”. Eden izmed njih je zagotovo Jaša Jenull, sicer neuradni vodja protestov. Pri protestnici sicer obstajata dve možnosti: ali je za svoje protestiranje plačana, ali pa v svojem življenju res ne najde smisla, saj zagotovo ne gre zgolj za “pomanjkanje”, ki ga v svojem govoru navaja. Iz njenih besed veje obup, ki pa ga protestiranje proti aktualni vladi ne bo rešilo. Janez Janša in njegova koalicija nista kriva za to, da je ona v življenju nesrečna in tudi nova vlada tega ne bi spremenila. Obup se sicer kot epidemija širi med številnimi protestniki, še zlasti v spletni skupini za podporo Galetu.

Protesti privilegiranih okoljevarstvenih organizacij. (Foto: STA)

“Sploh ne moreš verjeti, da smo vsi, levi in desni, tako nemočni …. Ta vlada … je šit, narediti ji ne moremo nič….” pa zgroženo spoznavajo v Facebook skupini v podporo kvazižvižgaču Ivanu Galetu. Polit-kolesarji so obupani, ker so prišli do spoznanja, da vlade ne morejo kar tako zrušiti, ko si to zamislijo. Se bo pač potrebno navaditi na demokracijo in na to, da ima občasno oblast tudi kdo, ki ti ni všeč. Tako pač je, saj ne živimo več v diktaturi proletariata in enopartijskem sistemu. Ob tem gre vsekakor tudi razumeti številne mlade, ki v aktualni situaciji v državi ne morejo ustvariti ustreznih pogojev za svoje mlade družine. Serije levih vlad so številne perspektivne mlade Slovence pognale s trebuhom za kruhom, levičarji pa jih skušajo nadomestiti z mnogo manj ali celo neperspektivnimi ilegalci, med katerimi je menda vse polno “doktorjev medicine in fizike”.

Mateja Horvat