[Video] To morate videti! Möderndorfer doživel histerični izpad: “Govorim lahko, kakorkoli želim! Naj govorim tako kot na pogrebu?”

Jani Möderndorfer (Foto: STA)

Žalostno je, da nekateri ne poznajo kulture obnašanja. Še bolj žalostno je, ko vidimo, da le-te ne pozna poslanec Državnega zbora Republike Slovenije, ki naj bi bil predstavnik ljudstva. V mislih imamo poslanca SMC Janija Möderndorferja, političnega kameleona, ki je na sredini 3. nujni seji odbora za notranje zadeve pokazal, da nikakor ne razume, da je povsem nevljudno nekomu skakati v besedo. Ob tem je potrebno pripomniti, da je to jasno celo majhnim otrokom. Z vrnitvijo Möderndorferja se v Državni zbor RS očitno spet vračajo histerični izpadi. 

Očitno je Möderndorferja iz takta vrgla predstavnica Civilne iniciative Bela krajina Maja Kocjan, ki je v predstavitvi stališča pojasnila, da se v Beli krajini ne ukvarjajo z begunci, temveč z migranti, ki izkoriščajo postopek pridobitve azila. “Migranti se med seboj zelo dobro obveščajo. Kjer jim na našem ozemlju ne dela GPS-signal, označijo poti z ruticami in podobnimi vidnimi predmeti,” je opozorila Kocjanova in poudarila, “da civilna iniciativa obstaja že dve leti, torej je nastala tako pred lokalnimi kot tudi državnozborskimi volitvami, zato so drugačni očitki povsem odveč”, je bila jasna.

Ob tem je Kocjanova izpostavila, da v iniciativi že dve leti opozarjajo na problem z nezakonitimi migranti, s čimer pa bi morala biti seznanjena tudi poslanka Levice Violeta Tomić, ki je zase v javnosti govorila, da je Belokranjica. Ko je pripomnila, da sama ne ve, prebivalka katere pokrajine je to, saj je sama Belokranjka, je Möderndorfer povsem znorel in padel s takta. Pričel se je dreti: “Ne polemizira se s poslanci, lepo prosim.” Ko je poslancu SMC predsednik odbora Zvonko Černač dejal, da on vodi sejo, in da če želi karkoli povedati, ve kakšna je procedura. “Prijavite se za besedo pa prosim, da ne motite in se umirite!” Möderndorfer se kljub pozivu predsednika nikakor ni umiril in se je vnovič pričel dreti, da se s poslanci ne polemizira in se predstavi zgolj mnenje.

Posnetek njegovega izpada poglejte tukaj:

Pozvan je bil, da decibele zniža na normalno človeško raven
Černač je Möderndorferja zaprosil, če lahko zniža decibele na normalno človeško raven. “Prosim, da se umirite!” Poslanec SMC se ni dal in je zakričal: “Proceduralno!” Ko je poslanka SDS Anja Bah Žibert vprašala: “A to kar vmes?”, je Möderndorfer odgovoril: “Seveda, kaj pa.” Potem ko je Kocjanova vnovič spregovorila, je izpostavila, da je Tomićevo v stališču omenila, ker je ta preko socialnih omrežij razglašala, da v Beli krajini migrantov ni in da naj bi civilna iniciativa o tem zavajala javnost. Ker se Möderndorfer nikakor ni bil sposoben umiriti, se je Černač odločil za petminutno prekinitev seje.

Prekinitev pa ni pripomogla k umiritvi Möderndorferja, saj je pričel še glasneje kričati, ker je bil očitno prepričan, da kamere med odmorom ne snemajo. Bah Žibertova je na glas pripomnila: “Kako se lahko tako dere? Kdo je?” To pa ga je le še bolj razburilo in začel je vpiti: “Če mi pokažeš člen v poslovniku, ki govori o višini mojega glasu in celo barvi, potem se bom s tabo strinjal. Do takrat pa prosim, če se ne oziraš name.” Ko mu je poslanka SDS nazaj odgovorila, da razprava res ni kričanje, je Möderndorfer zabrusil, da lahko govori, kakorkoli želi. “Bolj pomembno je, da razumeš, kaj govorim.” Bah Žibertova je odgovorila: “Najboljše, da ustrahuješ vse tukaj noter, ker si zlezel notri v parlament. Daj nehaj.” Möderndorfer je na glas odgovoril: “Naj govorim tako kot na pogrebu? Ali je pavza ali ni?” Potem ko je opozicijska poslanka pripomnila, da ve, da ga boli, ker ni prišel v Državni zbor RS, je še dodala: “Daj se umiri, drugič ne boš dobil niti 30 glasov več. Kako si sedaj prišel noter? Volivke in volivci so ti na pladenj dali ogledalo.”

Foto: YouTube

Möderndorfer je tokrat šel čez vse meje dobrega okusa, saj je prekinil govorko med predstavitvijo stališča, ob tem pa nikakor ni želel poslušati pozivov predsednika odbora, ki ga je večkrat zaporedoma opozoril, da naj se umiri in da naj se prijavi k besedi. To bi razumeli še majhni otroci, a očitno Möderndorfer meni, da se lahko oglasi kadarkoli in kakorkoli, kot da bi bil prvorazreden.

H. M.

 • Andrej

  Saj govori kot na pogrebu. Lastnem. Politično je ta človek mrtev, volilci so tako rekli. Le z manipulacijo se je pretihotapil v DZ.

 • Bandit123

  Nekulturni bedak, ostane bedak in sploh ne bi smel biti poslanec Ta je kvečjemu za v hlev, kjer bi se lahko mirno drl, dokler ga kakšna krava ne bi ritnila ali nabodla,

  • Štalmajster

   Kar ti ga imej ! Krave bi pocrkale od lakote, ker bi jim nakladal prazno slamo!

 • soc

  Država, v kateri je lahko leta v parlamentu nekdanji kahličar z onkologije, ki je v svojem političnem “življenju” dvakrat zamenjal stranko, pa nikoli ne naredil, ne povedal nič pametnega, je vredna svoje usode. Ta kruleči bebec resnično pooseblja patologijo slovenske mrtvorojene demokracije.

  • Cmerko

   torej ga je treba tja poslat….. da dela …

 • Cmerko

  Govedo nekulturno , sploh nisi bil izvoljen in otresaš in pametuješ.

 • Vera

  Akcija pred volitvami v državni zbor ” Svi protiv Janše ” ( Vsi proti Janši ) je uspela tako močno, da vsi poslanci levega bloka , mislijo, da so doma na svojem dvorišču na deželi , ne v ” državnem zboru RS ” , kjer se je treba vesti dostojno, pa tudi upoštevati dejstvo, da vsi niso bili direktno izvoljeni za poslance . To velja tako za Müdendorferja , kot za vse ostale, ki so ” nadomestni ” !

 • goldhorn

  A v parlamentu ni varnostnikov, ki bi ga odstranili?

  • Vera

   On je ja njihov . :(

 • Fosa Stefan

  nenne kriv je janša.
  modendorfer on je moderen moten cepec

  • VERRZIFIKATOR

   Vsak si ne zasluži biti cepec,
   gre skrbno izbirati besede,
   skoraj ni od cepca večje bede,
   ah, morda edinole še tepec.

 • JANEZ

  SMC Z TEM KRETENOM ŠE BOLJ IZGUBLJA PODPORO TA KRETEN SPLOH NE BI SMEL SEDETI MED POSLANCI IN TUDI NE KOCIPERJEVA KRETENKA

  • totex39

   Tega kretena volivci res niso izvolili, sami so ga spet porinili med poslance.

 • Ryuk

  Ta se obnaša, kot da bi bil legitimen, kot da ga volilci ne bi poslali ven iz parlamenta.

 • Miža

  To, da je Kocjanova povedala, da so ženske iz Bele Krajine Belokranjke in ne Belokranjice, kot jih označuje Tomićeva, je splošno izobraževalni korektiv o pravilnem izražanju v slovenskem jeziku. In ta Möderndorfer, očitno zagovornik tega, da se pripadnice neke slovenske pokrajine žali z netočnim poimenovanjem in naslavljanjem, je na ta korektiv tako ponorel, da bi bili morali poklicati medicinsko osebje s pomirjevalno injekcijo in prisilnim jopičem po potrebi.

 • VERRZIFIKATOR

  Komisar Žan

  PO TEKOČEM TRAKU

  Janka je v soseski dobro znana,
  medicinsko je neoporečna,
  kakor sestra, punca nadpovprečna
  poslu svojemu je res predana.

  V nekaj urah mnogo jih odpravi,
  jih zasliši, malce pomasira,
  da je trdno stanje, konstatira,
  pa potem jih v vrsto spet postavi.

  To, kar vodi, to je komisija,
  znali so povedati sosedje,
  glavno pa pri Janki je sosledje,
  komisijsko delo že manija.

  Rekli so tako o naši Janki,
  da moderne res ima prijeme,
  po tekočem traku brez izjeme
  da na voljo je prav vsaki stranki.

  Stranke vse po vrsti se zvrstijo,
  kot pri košarki je tu zadetkov,
  koncev pa vrhuncev in začetkov,
  svoje vse pri Janki da dobijo.

  Se pa z leti Janka nam obrabi,
  a ni punca sama tega kriva,
  da pred njo se mnoga stranka skriva,
  prejšnjim in pa novim da se gabi.

 • joza joza13

  Hudoooo !
  Bravo Anja B. Ž.

 • BlackOpsSystem

  moderfucker je itak samo prostitut politični!!!

 • Olga2345

  Kahle so specialnost tovariša, ki menja stranke kot gate, da preživi! Pričakovati od njega kulturo je misija nemogoče!

 • Lisjak

  Najbolj sem bil razočaran nad Kociprovo,ker sem pričakoval,da nam bo dokončno razjasnila kako veliko luknjo spravit v manjšo luknjo.

  • alborebeka

   Ne Lisjak veliki krogec spraviš v mali krogec tak nekako je komentirala Kociprova pa baba se je tak postarala postala grda kot krastača sledu o inteligenci pa od nikoder .!

 • totex39

  Tukaj je manjkal samo še en epilog, da se bedaki med sabo stepejo.

  • Vera

   Med poslanci LMŠ – ja je vrelo , tako so bili razjarjeni, ker drugi več vedo .

   • totex39

    Novi šalabajzerji pač, ki so pokazali, da ne spadajo v politiko.

 • Aton

  Zakaj Möderndorferju ne pomagajo.saj je očitno potreben pomoči. So pa res nesramni ti parlamentarci in uslužbenci.

  • Slehernik

   Njemu pomaga samo sanitarni odstrel :-)))

 • marjan podlogar

  Mislim, da je nekdanji jankovičev oproda totalni psihični zlom fasal, ko je doumel, da z vstopom v DZ nebo nič, razen če mu nekdo zapusti stol v tropu ?

 • xtc

  Mali Moderni Levofašistični Dolfe je lepo pokazal kako levi fašisti razumejo razpravo in demokracijo.

 • Franc Šink

  A taki nam krojijo usodo ? Mrš

 • Stajerka

  kaj oni jopiči z vrvicami na rokavih, ki se zavozlajo na hrbtu, še obstajajo????…..če je odgovor pritrdilen, potem je nujno potrebno enega v dobrodelne namene podarit morednemu janiju…….je pa nekaj več kot očitno, NA VSAKI SEJI DZ vleče iz predala lokalne volitve……a slučajno njegovemu gospodarju v ta zadnjo skače ku**la????

 • montyamp

  Na gobec , takoj .
  Kaj bi moderni dolfek rad , članstvo v SDS ???
  Ma Janša ga ne bo vzel .

 • Stajerka

  pa tak sn se veselila, da ga ne bo v DZ……ker njegovi izpadi so res neprimerni, celo za DZ je to preveč :))

 • Anonimni Profesor

  A zdaj se ze ne sme povedati marksisticni kuzli, da laja brez repa in glave? Podpora gospe Kocjanovi!

  • Aron

   Kocjanova kuzla? Jap, prodana.

  • Sloven”c

   Ja uno kuzlovje pa lahko vse zine, dovolj je tišine izdajalcem …..na rejzat jih bo trejba

 • Franc Šink

  Dolenjke so potem dolenjice ,gorenjke ,gorenjice in tomičke bosančice.

  • sodnikisozločinci

   Ne, ne, Tomićka je bosanjica.

 • sodnikisozločinci

  Bez skrbi Jani, kazen sledi. Spet boš moral rezat čebulo doma, ko bo žena kuhala golaž.

  • tomven

   Ne bo ga kuhala, ona mora za kazen jest pri zokiju… To je kazen, ker je kahlar opankarja nategnil in spizdil k absolutni.

 • sodnikisozločinci

  Spoštovani Černač, naslednjič bodi pripravljen. Ko se bo kdo od teh rdečih cepcev začel dreti, si daj na glavo titovko in pomahaj z rdečezvezdaško zastavo. Verjamem, da ti bo hudo, ampak za ljubi mir je treba malo potrpeti.

 • Republic Commando

  Primitivnost levićarjev v vsem svojem sijaju. Levićarji so greznice od ljudi. Pa una ženska , ki je tudi neki bila glasna, kdo je to, kakšna aktivistka spet??

  • Hun

   Da ne govorim o belokranjki, zvesta jansistka, k se Slovensko ne zna

   • rabbit

    Raje pred svojim pragom pometaj.

    • Hun

     in ti nis SDSovka

     • rabbit

      A si ti nepismen ne vem kaj potem v Avstriji počneš, če še slovensko ne znaš brat.

     • Hun

      Kdaj si ze slisala da je profesorca slavistike dobra za sluzt dnar na prostem trgu. Ne rabs izobrazbe za sluzenje evrckov. Loh si nepismen pa bos milijonar. Glupaca. Nekaj preberes na googlu pa se delas pametnejsa od mene.

     • rabbit

      No prej sem bila kmetica, pa frizerka, pa šivilja no sedaj sem pa napredovala. Ti si pa še vedno len, lažniv komunistek.

     • Hun

      Pises cel dan z mano tu gor pa si delovna, kermu ti lazes sama seb sektasica

     • rabbit

      Seveda jaz si to lahko privoščim ker delam in plačujem davke, ti si pa ravno priznal da jih ne potem pa pišeš cel dan me zanima kateri avstrijski delodajalec te gleda.

     • Hun

      Vidm da ne beres kaj pisem. se enkrat ne delam za placo.
      40let sm str pa sm zasluzu tolk da neb rabu vec delat. Zacela me je zanimat politika in bi prisel v Slo.
      Zadnje dve let vedno vec berem politicne portale. Iscem nov iziv. posel mi vod necak in mam casa na pretek.

     • Hun

      Kaksn nesmisln stavk , da mas zato vec casa, ker delas, placujes davke.

      Ce si postena davkoplacevalka je tvoja stvar.
      Moja sestra tud vsak davek placa in voli za Janso. Njena tasca ima s.p. pa ji prav da ksno droptinco davka vseen loh prikrijes. Pa sestra vseen tega ne pocne. Ampak ni smrdljiva jansistka kot ti da kaze s prstom na druge. Tud ne prebira tega portala pa vseen vol Janso kerr njena tasca tudi. Jst jo hecam da bojo mene jansisti izgnal ce pridn nazaj v Slo ker sm temne polti po fotru ki je juznak. Na tem portalu pa taka nastrojenost prot vsem ki ni avtohtono. Sm opazil ze na svoj koz ko sm rastel in kasnej, da na podezelju ne marata juznakov ne v vecini ampak je odvisno od vzgoje. avtohton Slovenc tud znate bit nesramni sj sam vidm pr maminih sorodnikih, ki so avtohton.
      Slovenci ste hladni tu gor ste ravno ta sorta. Skregana zlahta, starse v dom strpate in pozabte na njih. Ste asocialni. Tud z zlahto nimate nekih pristnih stikov. tko mal stereotipov o slovensk nacij.

   • Amerikanc

    O Belokranjici iz Bosne pa nič ?

   • Republic Commando

    Kva je ti pezde, spet glasn pol boš pa spet vse komentarje pobrisu

    • Hun

     Pezde te je naredu ne delaj se hrabrega pajac

     • Republic Commando

      Jaz se ne delam.

     • Hun

      A ma smisu se dokazvat en drugmu po forumu. pa kdo si kaj upa in kdo je kdo. Loh k dva froca lajava u nedogled
      A nis prerasu te fore ze. ejga

     • Republic Commando

      To niso nobene fore, levićarji ste po defaultu pussyji.

     • Hun

      Nism še slisal na ulci k sm odrascal da smo se delil na levićarje in desnićarje..poznal smo pićke k so se širokoustl kot ti so dobil dobr šamar, ker pizdico ne zakucas u brado, ker od samarcine na patos pade..drug dan ti je pa policija na vratih zvonila k fuflice cinkate

 • samsara

  Namen tega izpada je bil poleg nekakšne izrojene samopromocije tudi ta, da se v čim večji meri onemogoča razpravo ne temo nezakonitih migrantov oz. tujerodnih kriminalnih divjakov.

  Upam, da domačini vestno odstranjujejo njihove markacije na svoji, naši zemlji.

 • Aron

  LOL, kakšni loleki so predsedniki nekih komisij in odborov. Pojma nimajo ne o poslovniku, ne o tem, kdo lahko razpravlja. Černač je pač en uporaben idiotek. Kocjanova pa tudi, kura sdssovska.

  • sloustava

   O, ti ubogi infantilnež. Mene je sram namesto tebe, da sploh komentiraš o stvareh, o katerih res nimaš pojma.

 • Rok Marek

  V glavnem, da je zrihtal pir, da lahko spijem med tekmo. Za drugo se mi jebe.

 • sloustava

  Ja , Moderndorfer, volivci so ti nastavili ogledalo. Poglej se vanj! Nisi vreden , da bi hodil okoli Parlamenta, kaj šele, da si se “prišlepal” na ramenih drugega. Bljak!!

 • Osti jarej

  …včeraj…včeraj se je zgodilo…..no,še dobro,da novica ni stara en teden

 • Osti jarej

  …sicer pa…tale modeldolfe pojma nima….zgolj z rokami krili,kot bi se doma s tastarimi kregal

 • Gr Enze

  SAJ RES NI ZA DRUGO KOT ZA KAHLE NOSIT .

 • Morala

  Ven bi ga vrgel, da se ohladi!

 • TOML

  Na njegovem mestu bi si poveznil kahlo na glavo, da me nebi prepoznali na ulici.
  Polno kahlo dreka.

 • tramal

  Tega norca še hudič nebi sprejel v svojo stranko.Se pravi ,da v vseh strankah ,ki je bil niso vredne nič.

 • terminalar

  Dolgčas bi bilo poslancem (in tudi meni), če se ne bi vrnil v parlament. In ker tudi Trčka ni več, mora seveda dvojno artikulirati in gestikulirati.
  Neizmerno se zabavam, ko ima svojih pet minut.
  Je kot pav, mnogo perja z majhno glavo.

  • knofla

   Bravo

 • xla

  gps seveda dela, tudi na njenem koncu. gps nikakor ne razlikuje iz katere države prihajaš.

 • Simon Novak

  Bolje bo

 • Primorec 81

  V bistvu to je svoboda govora, kot desni vedno pravijo, da imajo pravico govotiti kar želijo…..vsekakor bi se moral poslanec SMC lepše izražati, drugače pa ima prav lahko govori kar želi in je zato odgovoren…..

  • terminalar

   ja,.. predvsem odgovornost je “vrlina” levih.

   • Republic Commando

    Bravo

 • Novakec1

  Eden dela kar hoče(plava luč, plava luč….) eden govori kar hoče -Model, eni lažejo kolkor hočejo itd…

 • domovina mili dom

  Takole bom rekel. Smo v ” rdeči demokraciji”. Res je, vsak mora in ima pravico povedati svoje mnenje.
  Vendar, ko si na vrsti, da ga poveš. Če ni zapisan zakon, je človeška kultura.. Seveda če jo osebek ima.

  • Foglof Tunek

   Čuj voluhar desničarski… sovražni govor je izražanje mnenj in idej, ki so po svoji naravi diskriminatorne…ksenofobične, rasistične, homofobične in podobno… in uperjene proti različnim manjšinam…etničnim, narodnim, verskim, kulturnim, spolnim in podobno…. Se pravi, Nora24TV je leglo sovražnega govora…od novinarskih prispefkof do desničarskih komentatorjef. Bobu bob !!!

   • domovina mili dom

    Torej kaj si ti, ki ne sprejemaš drugačnih in drugačnega mnenja.

    • Foglof Tunek

     Ne sprejemam skrajnih desničarjef.

     • domovina mili dom

      Torej kaj si ti:

      Foglof Tunek večni srb • 13 minut nazaj

      Jame :)

     • antimur

      Kaj se toliko ukvarjate s temi levofašističnimi antislovenci, takšnim norcem je brez pomena odgovarjati, naj sami bluzijo v tri dni, tako kot vsak norec, ki se pogovarja s seboj. Za te kretene je samo en učinkovit prijem, to pa zagotovo ni replika.

     • domovina mili dom

      Skušam mu pomagati, res se mi smili. Z ogledalom ne gre, bom že našel način.
      Ne smemo obupati. Res so revčki pomoči potrebni.

     • Steiermark

      To so brezupni primerki, za katere ne obstaja učinkovita terapija, ki bi jih privedla do ravni kultiviranega človeka!

     • domovina mili dom

      Iz blata ne moreš narediti zlata. Ti so tipični tipoti Levice. Primitivni, kičan jih uporablja za ščeneta, da delajo kraval.

     • alborebeka

      Torej si rdeči fašist nacistični bandit.!

   • knofla

    Ti si čas zgrešu,živimo v demokraciji,če še ne veš

   • alborebeka

    Pa kaj se sploh tukaj oglašaš rdeči voluhar, ostani na svoji RTV-1 fake news pa naj te pumpajo z lažmi ,ker resnice nisi zmožen akumolirat saj si dosegel komaj stopnjo razvoja primata skrajni domet za rdečo golazen..!

 • Foglof Tunek

  Jani Möderndorfer: “Kadar se odzivajo SDS-ovi vojaki nimam težav. Ko pa se pojavi propaganda, ki je nesramno podobna nacistični propagandi izpred 2.sv .vojne, pa smo se dolžni odločno upreti.”

  Bravo Jani, tako se govori !!!

  • Sloven”c

   Droga, Rog in Metelkova sta polno v teku, da se ne boste zamerli hribovcem mestni srajčkarji.

  • Waltter

   No na to bedarijo ki si jo zbluzo je kazen nekako 234,45 eur, pa foglek pa ja znaš kalatit take za 2 do tri jurje al pa te je že odneslo…

 • borko

  pijan

 • antimur

  To butasto antislovensko barabo Möderndorferja, ki se je po sreči pridrajsal v parlament, je potrebno z vso močjo kresniti po gobcu, potem ne bo več lajal, ne zato, ker ga bi to izučilo, ampak ker ne bo mogel.

  • domovina mili dom

   Tudi to je demokracija v pravih demokracijah. Po gepistu, če ne gre drugače.

  • terminalar

   ne, ne, brez nasilja.
   Ampak, saj poznaš tisto,..
   potem, ko človek umre, on nič ne čuti, trpijo predvsem ljudje okoli njega.
   Enako je z butastimi…

 • janez cepec

  kot bivđi poslanc bi butasti Černač uhka vedu, de na odboru ihka razpravljajo samo poslanci, na kar ga je “Moderdorfar” opozoru, gostje podajo samo mnenje. Černač pa j’ kar naprej pozivu” Moderdorfarja” naj ji pusti razpravljati. če se idijot ne spozna na vodenje, nej bo tih

 • domovina mili dom

  Je pa evidentno. Ko je bila omenjena tovarišica Tom…ć, je medicinska tovarišica, po FF kodeksu, skočila po konci. Je možno zaradi refleksa zdravstvenega delavca ali pa pripravlja preskok v še bolj skrajno levo pozicijo.

  • čopkovseved

   Jani je bil najbolj butast človek v srednji šoli, padel prvi letnik, ponavljal in komaj izdelal dveletno bolničarsko šolo, Šele po letih porivanja postelj po UKC hodnikih , mu je uspel met do tehnika, , na večerki, se razume, ne redno! Tak osebek danes hodi v kravati, poden od podna!

   • domovina mili dom

    Kakor koli že. Noben poklic ni sramoten, če ga opravlja poštena srčna oseba. Zgledi vlečejo, da je pa naval na lumpenproletarske stranke ravno od ljudi, ki so neuspešni pri šolski inteligent pumpi. Tudi pumpa ne vleče, če nima kaj.

    • čopkovseved

     Ali ta poden je že v srednji šoli vsem kljuke pucal, družil pa se je le z dekleti tako, da mavrice pri njem, po obnašanju sodeč, ni bilo moč izbrisati že tedaj! Skratka,bil je čista ritolizniška baba!

     • domovina mili dom

      Če ne bi imel pokritega hrbta, bi jokal tako, kot tiste, ki sem jim solze hitro posušijo.

 • montyamp

  Seveda bumbar , kot na pogrebu , saj si na svojem političnem pogrebu .

 • janez cepec

  mejčken izven konteksta. ejga, a kdo ve, a se je vel’ki luzer dones s kešnim domobrančkom skausu in zakaj ne?

 • Njegovo obnašanje ni nivoju.

  • janez cepec

   a od vel’kiga luzerja misleš?

 • knofla

  Retardiran,nevzgojen,skratka človek,ki ga je lahko pošteno sram,ko se pogleda v ogledalo.In taki sedijo v parlamentu…MARŠ

 • Aresnica

  Sem pogledal (video) tovariša Janija Modernegadolfija _ izpadel je tako kot nekaj – j.F.Tunek cepcev na tem portalu.-taki bolniki- oziroma plačanci nam vodijo državo-_- Tovariš Marjan Šarec je na lesarski šoli imel (6) šest popravcev v šestem poskusu je naredil izpit.- in take lutke nam vladajo.

  ____________
  Lep pozdrav

  • janez cepec

   pa kva ma veze, kok popravcev je mu kdo u srednji šoli. vaš vel’ki luzer je švercu z orožjem, dnarja ni nikjer, provizije kasiru, premoženja ni pošten prjavu in vi bi tacga mafjozota za predsednika. mala šala 6 popravcev, ane?

   • Aresnica

    Preber še enkrat – kaj si napisal.- Brez besed.
    ___________
    Lep pozdrav

    • janez cepec

     resnico, sam ti tko ne zastopeš, brez popravcev, sicer pa, bojda, na pomožni šoli, k si jo, če si jo, ti spacov nimajo popravcou. Bunksl

     • Aresnica

      Nisi prebral – si že na ravni Marjana Šarca _ še enkrat – preberi kaj si napisal.
      ____________
      Lep pozdrav

     • janez cepec

      evo pogledu sm, piše, de si Bunksl

     • Aresnica

      Nisi naredil popravca-
      -ocena čopkovseveda je, da si levi histerik- dodam čopkovsevedu , da je ta histerik lahko plačanec SLOmafijskotajkunskega OMREŽJA.
      ________________
      Lep pozdrav

     • janez cepec

      kot rečen, Bunksl

     • čopkovseved

      Uživam, ko nas berejo levaki, podobno kot Jani zapadejo v agonijo!

     • janez cepec

      ejga, dej ti, če s res useved, povej, a se je vaš vel’kii luzer dones skausu s kešnim domobrancem? in zakuga ne?

     • čopkovseved

      Naš Janez Janša je zate veliki gospod, ti si pa usrana leva klečeplazna rit !

     • janez cepec

      čak mau, pa nisi vseved, jest nism biu nkol levak, vaš Đoni je biu pa pravovern komunajzar. no ja, sej je še, sam ne oklol govort

     • čopkovseved

      Bil, ker je verjel v idejo komunizma, pa so jo komunajzarji prilagodili svojemu žepu! Še kaj, tepec?

     • janez cepec

      ma je kurac verjeu. sam sicer prav, de je šu u partijo zato, de bi jo od znotrej zjebu, šou je pa zato, kot usi koritarji in oportunisti. zarad položaja in materjalnih dobrin. ko so ga vun fuknil, je pisu prošne, de bi ga curik uzel, očitno jih še ni zjebu, al je pa še skoz verjeu u idejo komunizma, ko ga pa niso nazaj uzel, je pa demokrat ratu. jebeš take demokrate

     • čopkovseved

      Leve molitvice dobro obvladaš, torej kristjan, ko se je treba versko opredeliti, a nje! Bodi odkrit, priznaj!

     • janez cepec

      dobr, recimo, de je res demokrat, de se gre pa tok ponižat, pa se u cerku z babo pa pamži kaže in nabira glasove naivnih tercjalk, je pa podn od podna. če je on Kristjan, sm jest papež.

     • čopkovseved

      Torej si le priznal, da si kristjan, po duši naš, a po privilegijih čisti levak! Janezek s tebe bo nekoč še nekaj. Naš trud je poplačan.

     • janez cepec

      ne bo držau, mam sicer začetne zakramente, sej se ne moreš krstu upret, ane, se pa nimam za vernika, zato, ker Cerku taka kot je, me ne zanima, še najmen pa pedrski in pedofilski “božji služabniki”

     • čopkovseved

      Govoriš o levi lgbt skupnosti?

     • janez cepec

      maa kakšne lgbt, govorim o nemorali in dvoličnosti Cerkve

     • čopkovseved

      Ja saj ta cerkven trenutno vodi gržavo in ti pišeš o nemorali in dvoličnosti’ Pa še berilo ob nedeljah bere, Ha, ha! Levi klerikalec ti vlada, kar naj ti, pa joči!

     • resnicoljubnež

      Pa ni veren, kaj potem. Tudi jaz nisem, pa grem vseeno kdaj pa kdaj v cerkev. Za katoličana pa se vseeno imam, kaj pa naj bi bil? Musliman ali budist? Kdor zanika svojo preteklost, ni vreden spodobne prihodnosti. Ali pa si morda ti prišel iz Afrike?

     • resnicoljubnež

      A ti sploh znaš kaj sam od sebe povedat, ali klobasaš samo tisto, kar si slišal na TV in prebral v (slovenskih) cajtngih? Saj takih budal je pri nas veliko, da se ne boš počutil osamljenega.

     • čopkovseved

      Nebuloze levega histerika !

     • resnicoljubnež

      Ni on levi, samo navaden neizobražen debil je. Trobi kar je slišal od drugih.

   • Andreja Knego

    Šverc, provizije, Patria, …
    Očitno maš dokaze, ki jih tožilstvo nujno potrebuje, da lahko končno kako obtožbo speljejo do konca!
    Predaj jih tožilstvu!!!

   • Kapodistrias

    Kaj si, se vidi po priimku.

   • resnicoljubnež

    Tebi, ki prav tako očitno nimaš nobene šole, se to zdi malenkost. Pa ni. Za vodenje države so potrebni pametni in razgledani ljudje. Cerar ima npr. doktorat, pa še vedno ni dovolj. Tepec, ki je komaj končal strokovno šolo, pa ne more biti dovolj sposoben in pika.

 • Miha

  SDS ovska kura itak.

 • SIMON ROZIC

  Baraba Jankovićevega formata! V bolnicah je pomanjkanje kadra, naj gre
  DELAT !

  • čopkovseved

   Takšnega tepca se je treba izogibat pri delu z ljudmi. Mu res ne gre zaupati, še krampa pa lopate ne!

   • janez cepec

    cvikaš, de bi te s krampom ke okol kepe, pa bi se štil zlomu, glede na trdoto tvoje tintare

    • čopkovseved

     Glede na trdoto njegove glave tam spodaj, me ne skrbi, da bi znal poprijeti za kramp!

     • janez cepec

      de bi tebe “zakrampu” ne rabiš kešne posebne mudrolije

     • čopkovseved

      O , pa sem te izval, sem vedel, izgin južnače s portala!

     • resnicoljubnež

      Migrant neizobraženi!

    • Mimoidoči

     Möderndorfer? :) Prosim te lepo no…

     Ne morem verjet, da kdo sploh zagovarja to tečnobo, pa tukaj se sploh ne gre za levo in desno. Jasno je, da je želel preprečiti ženski, da pove Slovenski javnosti kaj se dogaja v Beli krajini.

   • Zgornji

    AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!!

 • čopkovseved

  Intelekt tega modela v njegovem življenjepisu: Rojen sem bil 3. oktobra 1965.
  Srednjo zdravstveno šolo sem zaključil leta 1983 v Ljubljani, v letu 1996 pa sem zaključil program srednjega izobraževanja za zdravstvenega tehnika. SAJ NI RES; PA JE!

  • samotoje

   Vse to se kaže na vsakem koraku in ni hujše travme, kot je zavedanje, da si inferioren. Zato pa toliko kriči in se dere. Na Kocjanovo se upa spraviti, ker se počuti močnejšega. Takim pravim človečnjaki. Nikoli do konca dozoreli in odrasli.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Neizvoljen klovn

 • ZatonMesecnikov

  #Möderndorfer doživel histerični izpad: “Govorim lahko, kakorkoli želim! Naj govorim tako kot na pogrebu?”#

  Potem si pa predstavljajte, da vas Jani neguje v UKCju, pa vas takole napizdi, če ga prosite, da vas previje ali pa popravi vzglavnik, pa odpre okno….

  Bolje, da je v Državnem zboru….

 • Anton

  Super! Čim več takih izpadov lažnjivih kurcev.

 • Občasni Komentator

  tip je ljigavc, ampak se mi ne zdi nastop nič sporen…to isto počno prav vsi poslanci vseh strank…politika pač…poglejte malo angleški parlament z dolgo tradicijo demokracije, pa boste lahko videli enako stvar, pa ni takšnih komentarjev, da kdo povzdvigujeglas ali ne vem kaj….pogovor, razprava, debata….vsak, ki je na debatnem klubu sodeloval ve, da je to dovoljeno

  • Mimoidoči

   Mah dej, Möderndorfer je driska. V Evropi bo vojna z Islamom, zapomni si to. In to ne čez 40 let, ampak zelo zelo zelo prej…. Takrat bo Möderndorfer izpadel kot največji bebo. Vsi pa itak že vemo, da je prodana driska.

   • Občasni Komentator

    kje si pa to zdaj našel. Kakšne veze ima vojna in to s tem, kako se ta pogovarja na seji komisije. Ravn pogovora in način kako je prekinjal tisto žensko iz BK mi ni bil sporen. To je vse kar sem komentiral, ob dejstvu, ki sem ga tudi sam izpostavil, da je ta tip ljigavc, ali pa driska kot mu ti rečeš (tu se očitno strinjava).

 • Mimoidoči

  Möderndorfer = zadolžen za kratenje svobode govora v parlamentu.

  Kje je Hvalica, ko ga potrebuješ, da mu da eno vzgojno? Najbolj aroganten in tečen poslanec v parlamentu.

 • Oregon

  kako tele je to!!!

 • piko8

  Mudadorfar je driska, ki dela samo zgago in slab utis!!

 • Delta

  Škoda da predsedujoči ni poklical na pomoč zdravnika, da bi odpeljali poblaznelega bolničarja.

 • večni srb

  Preden je popizdil, je gledal na uro.

 • večni srb

  Babe so obirale tomičko, kmetica se je vpiknila, če je prav belokranjka ali belokranjica, predmet zadeve je bil pa kdo in kje je videl migrante. Naj se kregajo, če so pet let stari, itak so vsi izvoljeni z manjšino volilcev.

 • radames

  Slovenski narod ima pravico, da takega vosla, ki se v parlamentu ne zna obnašat, izžene iz parlamenta. Saj niti izvoljen ni bil med poslance! pa kaj, hudiča, tak primitivec dela v parlamentu, ker ga niti izvolili nis(m)o?

  • AIRWAYS

   To, se tudi sam sprašujem. Nima kaj počet v parlamentu in v odborih!

   • večni srb

    A ona pa lahko naklada o belokranjkah in belokranjicah?

    • Andrej

     Kaj pa je Kocjanova povedala, da o migrantih in Belokranjcih ni res? A Tomčeva, ki neposredno laže, ta te pa ne moti?
     Poven ti, da je Kocjanova govorila zelo milo. Realnost v Beli krajini je bolj grozna.

    • Mirko Švajger

     Saj če ti tukaj ni všeč lahko greš domov

    • resnicoljubnež

     Marš

 • PORK Amashina

  Ma ja članek se začne s kulturo obnašanja.Pri teh tipih?Tip ima sicer švabski priimek model oobnašanja je pa tak kot na sarajevski baščaršiji,ko se mujoti dereje na ves glas en čez drugega pluvajo pa vsevprek pred mimoidočimi.Je pač tipičen pripadnik balkanske fašistične stranke “koja pali i hara po Sloveniji”.

 • Zgornji

  BOLNIK ZLOBEN !!! ! !!!

 • Zgornji

  AMPAK TA MODERNDREKAR JE PA RES EN : https://www.youtube.com/watch?v=oHsNBYbvUN4

 • Franjo Trojner

  Ta človek je očitno brez vseh manir! Sramota, da moramo gledalci prenašati njegove javne histerične napade, od TV SLO pričakujem, da pred njegovim nastopom gledalce opozori, da morajo biti stari +18.
  Razumljivo je, da se ta zelo pogosto nesramno vzkipljiv poslanec DZ zavzema za omejitev svobode govora, samo drugače mislečim, ker pogosto vsako polemiziranje z njegovo razpravo označi za sovražen govor.
  Glede na štvevilo volilnih upravičencev bi morali z zakonom doličiti koliko glasov na volitvah mora dobiti poslanec, da lahko volilce zastopa v DZ, tudi volilni prag za vstop stranke v DZ bi moral biti večji, kar bi onemogočilo, da majhna skupina ljudi v državi kolo vodi, kar je v naši državi stalnica!
  Sam mislim, da poslanec ne bi smel biti nihče, ki na volitvah ne zbere vsaj 4000 glasov in stranka pod 50 000 zbranih volilnih glasov.
  DZ in VLADA bi se morala vprašati ali res zastopata vse državljane? Volitve pod 70% udeležbo volilcev bi morale biti razveljavljene in ponovljene, kar je nek standard za tapravo demokracijo, mar ne?
  Takšno šibko demokracijo, ki jo imamo po krivdi volilcev, ki ne hodijo na volitve v Sloveniji danes res ne potrebujemo, ker se kaj dosti ne razlikuje od totalitarnega komunističnega političnega sistema, ki smo ga imeli prej, ko je majhna skupina ljudi odločala o prav vsem, tudi o živlenju in smrti, pa še isti ljudje ga furajo, kar je že prava nočna mora, mar ne?
  Da se nam sanje o pravi demokraciji in pravni državi vsak dan bolj sesuvajo smo si volilci krivi sami, ker nismo z volilnimi glasovi MNOŽIČNO podprli demokratov tipa VACLAV HAVEL, kar je takrat v Sloveniji gotovo bil gospod PUČNIK in krog okoli njega, zdaj pač imamo kar smo sejali in kot vsi vidimo ni dobro in ni pravo!

 • KAPIBARA

  Pa saj vendar pucanje kahal po bolnico sprošča.. tako vsaj pravijo..

  • Kosobrin

   Tudi tebi jih bo morda kdaj treba. Ne podcenjuj teh ljudi!

   • KAPIBARA

    Sorči no ! Nikakršnega dela NE podcenjujem !
    Tu je govora izključno in samo o modernem dorferju

 • Anton

  že po obrazu se mu vidi, da je bebo

  sarkazem press

 • Kapodistrias

  Ko je na začetku gobezdala s svojim strupenim jezikom primitivna Tomićka, priznam, da sem vanjo pljunil – na žalost v lastni televizor. K sreči je odšla. Ko pa se je oglašal, pravzaprav nekontrolirano drl drugi primitivec in strankarski preskakovelc Möderndorfer (bolje: Zmedenidorfer), pa sem bil malo jezen na gospoda Černača, da ga ni s seje nagnal. Takšni primitivci, kot sta Tomićka in Zmedenidorfer, nimajo kaj iskati v državnem zboru. Tudi to kaže, kam je zašla Slovenija.

  • Hun

   spizdi v Italijo faśist

   • Kapodistrias

    Tipična levičarska manira: nasprotnike obkladajo s tistim, kar so sami – rdeči fašisti!

    • Hun

     V 40letih sm si zasluzil hiso, 3 stanovanja imam v najemu in kupljena zazidljiva zemljisca. Ter vsota denarja nalozena v kriptovalute, obveznice, delnice, menice, start-up podjetja, ki kazejo uspeh. Zivim v Avstriji vec kot 10 let ukvarjam se izkljucno s kapitalsko nalozbo ter z lastnim salonom odprtem na Dunaju, prodajo lusksuznega pohistva, ki ga narocam samo pri rocnih mizarniskih obrtnikih, ki izdelajo malo stevilo kvalitetnih izdelkov.

     Bos pa ti men seronja o rdecem levicarstu al kaj ze.

    • Hun

     ti bos o manirah malomescan

 • cploger

  Priznajmo, je pa ta Nudlšprudl, ali Žnoderbrodl, ali kaj je, edini, ki poimensko pozna vseh svojih trideset volilcev.

 • BARBARA RAKUN

  A rtv kdaj objavi tele izpade, ali je za njih to normalno? Aja, to za njih ni sovražni govor!

  • Kosobrin

   Na RTV Lj. 3. program predvajajo vse v živo, tudi te izpade!

 • Šobar Davorin

  Da ni prvorazreden? Erszklassig! jeje. ampak bi rjekli de iztazadnga konca.

 • Garbage man

  Prikriti homoseksualec iliti peder

 • von Rhein

  Kje so izganjalci hudiča?

 • Kosobrin

  Resnično se ne zna več obvladati. Bog ne daj, da bi njega kdo prekinil, kadar govori!

 • Kosobrin

  Vi ste pa tudi tapravi. Samo da lahko oblatite poslanko Violeto Tomič!

 • mapu

  Z eno besedo, ta model je psihič ali je pa na koki…

  • von Rhein

   Glede na rdeč nos ima verjetno podporo v neki snovi,ki stimulira.

 • Franc Šink

  Slovensko gospodarstvo je prešibko da bi lahko vzdrževali te luzerje ki nam vladajo.

 • bubamara

  Omejevanje svobode govora civilni iniciativi v hramu demokracije. Ne moreš verjet. Pizda. Pa kje živimo ? V Severni Koreji ? Tem levičarjem se je odpeljalo.

  • slosin

   nič se jim ni odpeljalo…oni so že od nekdaj ‘odpeljani’..

 • rebula7

  R.I.P LEVI STRANI SLOVENIJE 27 LET.RES JE DA STE KRADLI 27 LET IN ZIVELI
  NA RACUN POSTENEGA SLOVENSKEGA NARODA IN JIM LAGALI Z SVOJIMI
  KUCANOVIMI LAZMI.AMPAK VSEGA LEPEGA JE ENKRAT KONEC TUDI LOPOVSCIN .TUDI
  RIMSKI IMPERIJ NI TRAJAL VECNO .VSE IMA KONEC IN TUDI MAFIJSKI SISTEM SLOVENIJE 27 LET NI VECEN .HVALA 24 NOVA TV ZA RESNICO .HVALA ZA VASO POSTENOST DOBROTO PREDVSEM PA TRUD DA SE SKUPAJ BORIMO PROTI ZLU

 • rebula7

  IN SEDAJ SE ENA POPOLNA RESNICA VSAK CLOVEK UMRE .IN SAMO STVARNIK EDEN IN EDINI LAHKO POSTAVLJA PRAVILA VSE OSTALO JE IZMISLJOTINA IN LAZ NA PLANETU .NI GA SISTEMA POHLEPA NA ZEMLJI KATEREM BI ANGELI STVARNIKA NASEDLI .SKRATKA LEVA STRAN STE ZLO KI ISKORISCATE SLOVENSKI POSTEN NAROD ZE 27 LET IN ZIVITE Z POHLEPOM NA NIHOV RACUN .V NASLEDNJIH 6 LETIH BO PADEL RIMSKI IMPERIJ ZLA IN POHLEPA NA ZEMLJI

  • Hun

   Spel se delat jokica uboga

 • rebula7

  HVALA DOBRI IN POSTENI LJUDJE 24 NOVA TV DA STE ZA VECNO.ISKRENA ZAHVALA ZA VAS VSAKODNEVNI TRUD IN RESNICO.VSE DOBRO VSEM IMASTE VSO PODPORO ZA VECNO.ISKRENA VAM HVALA