[Video] To morate videti: Cerar že leta 2010 izustil preroške izjave, v katerih je opisal svoje sedanje politične grehe

Ljubljana, MZZ. Intervju z zunanjim ministrom Mirom Cerarjem.

Na spletnem omrežju Twitter je zaokrožil posnetek pogovorne oddaje na TV Slovenija, v kateri je takrat še profesor prava Miro Cerar govoril o netransparentnosti pri največjih in najpomembnejših projektih in nesposobnih oblastnikih, ki zaradi emocionalne ter strokovne podhranjenosti ne zmorejo rešiti pravih problemov v državi. Vse to, kar je Cerar leta 2010 očital drugim, se mu je pri vstopu v politiko in vodenju vlade ter sedaj pri vodenju ministrstva za zunanje zadeve tudi zgodilo. 2. tir, predor Karavanke, izgubljena arbitraža, nespoštovanje odločb ustavnega sodišča, prodaja NLB pod ceno so le nekateri od projektov, pri katerih je sodeloval Cerar in pri katerih se je izkazalo, da je vsaj tako netransparenten in neučinkovit, kot njegovi predhodniki, ki jih je kritiziral. Njegova vlada je tako končala mandat kot ena najneuspešnejših, za neuspeh pa je bil dodatno nagrajen s funkcijo ministra za zunanje zadeve.

Po spletu je zaokrožil videoposnetek Mira Cerarja, ki je leta 2010, v času vlade Boruta Pahorja in začetka recesije, gostoval v pogovorni oddaji na TV Slovenija. Med drugim je povedal: “Se strinjam, da transparentnost – torej preglednost, jasnost, javnost – mora biti v demokraciji precejšnja. Vendar, kaj se dogaja: transparentni postajajo najbolj nepomembni dogodki in dejanja, na primer, ali je predsednik države pil kavo ali pa ni pil kave, ali se oblači njegova šefica kabineta v to ali ono obleko. S tem se ljudem da enostavno kruha in iger, občutek je, poglejte, saj se o vsem javno govori. Tam, kjer se pa milijoni pretakajo, na primer za neko cesto ali tunel, ki sta bila slabo zgrajena, ali pa se aneksi sklepajo. Tam ni nobene prave transparentnosti. Tako je, vedno bodo tisti, ki so na vrhu, našli kanale, da si bodo mimo teh pravil kaj zakulisno razdelili ali pa netransparentno porabili.”

https://twitter.com/MTurjan/status/1073318593260109824

Če se oblast državljanom posmehuje s svojimi dejanji, državljani postanemo apatični
Tako je nadaljeval Cerar in pojasnil še pomembnost psihologije in čustev pri delovanju države: “Če dovolite, še ena zelo pomembna tema. Rekli ste, da naj očistimo državo emocionalne navlake in da naj se pogovarjamo racionalno. Zelo pomembno, vendar je država, tako kot ekonomija ali finance, povezana s psihologijo in tudi emocijami. Tukaj je v Sloveniji problem, do te države imamo namreč preveč ambivalenten emocionalni odnos. Ali jo strašno ljubimo ali pa jo strašno sovražimo. Cela naša politika je pokazala v zadnjih letih, da ni dovolj emocionalno inteligentna.” V nadaljevanju pogovora je povedal tudi, da državljani postanemo apatični, če se nam državno oblast stalno ruši in se nam s svojimi dejanji posmehuje: “Ti problemi, ki se nam dogajajo, niso problem pomanjkanja znanja. Mi imamo ogromno strokovnjakov, v samih vladah ipd., pa kljub temu gredo stvari v napačno smer. Moramo izgraditi nekoliko bolj uravnotežen odnos. Država nam varuje našo domovino, varuje naša razmerja. Tudi to je nekaj, kar je emocionalno pomembno, in če smo državljani zadovoljni z državo in jo cenimo, smo državljani zanjo pripravljeni več storiti. Lažje kje potrpimo. Ampak seveda, če ti zgoraj na oblasti stalno nekdo ruši in se ti posmehuje s svojimi ravnanji, državljani postanemo apatični, nezadovoljni. In ta emocionalna vez je pretrgana, in to je eden izmed ključnih problemov tega časa v Sloveniji.”

 

J. Ž.

 • RATATA

  Leta 2010 je govoril še kot Cerar. Potem je pa zacmeral.

 • Slovenec sem

  To se lahko zgodi samo pri nas, da tako nesposoben človek postane premier, potem pa še zunanji minister.

  Z 12,6 procentnim Šarcem se zgodba ponavlja.

  In tako naprej, dokler Slovenija ne bo izdihnila.

 • Kučko pod pručko

  Vsa resnica v enem samem stavku

  Rado Pezdir v sinočnjem TV Faktorju:

  “Cerarja in Šarca imam za slabo izobražena in slabo razgledana.”

  • VERZIFIKATOR

   Danes je Miro na obisku pri demokratski senatorki Klobucharjevi, bodoči kandidatki za predsednico ZDA (2020).
   Če nič drugega, je dobro razgledan, tudi brez očal.

   Mami Klobučar

   SNEL OČALA

   Snel očala je, performans drugi,
   zdaj na Gorbačova bi spominjal,
   bi na mah zahodu se udinjal,
   nič več ruskemu podoben slugi.

   Fant je skratka ves neprepoznaven,
   se obraz mu znatno je podaljšal,
   zdaj bi ga s čim drugim še ozaljšal,
   da bi mišek sivi bil zaznaven.

   Ve za klobučárko na zahodu,
   ta izdela naj mu pokrivalo,
   da pod njim se vse bo skriti dalo,
   zlasti to, da fant je blizu vzhodu.

   Iz vzhodnjaka z novim zdaj klobukom
   bi se prelevil rad v zahodnjaka,
   ker ga tam prihodnost svetla čaka,
   bi o tem potem rad pravil vnukom.

   Saj je očka komajda nedavni,
   pa o vnukih fant že zdaj razglablja,
   ko s klobúčarko se upodablja,
   upajoč, da enkrat mož bo slavni.

   Ko s klobúčarko okoli teka
   in ljudi angleško nagovarja,
   na vprašanje jasno odgovarja,
   da klobuk ne naredi človeka.

   • francelj3

    Američanka Amy Klobuchar je Slovenka, slišim. Ne bi imel nič proti, če ne bi bral, da so Slovenci tudi Goran Dragich, Rašo Nesterovich, Samir Handanovich … če hočete celoten spisek ichev, poglejte na https://www.rtvslo.si/sport/preostali-sporti/kdo-so-najbolj-placani-slovenski-sportniki/127989. Torej, tisti, ki so po rodu Slovenci, pa mogoče ne znajo besede slovensko in niti oni niti njihovi predniki že zelo dolgo ne živijo v Sloveniji, so Slovenci. Slovenci so tudi tisti, ki živijo v Sloveniji, čeprav niso Slovenci niti po rodu niti po jeziku niti po kulturi, ampak se samo uspešno podijo za nečim okroglim in usnjenim. Kdo bi razumel?

  • samsara

   Nujno je omeniti še vsaj odsotnost človeške morale in prisotnost pohlepa.
   Vase zagledana egoista, dva izmed mnogih, ki dandanes gomazijo in rojijo v njim ugodni družbeni klimi, na najrazličnejših vrhovih družbe.
   Dokler širša množica ne spregleda in se odzove, bo tako.

  • tohuvabohu

   Tudi tale ni slaba: “Šarec še križanke ni sposoben rešiti.”

  • sodnikisozločinci

   Temu se po slovensko reče, da sta kronana osla.

  • sodnikisozločinci

   Šarec je nepodkovano Kučanovo kljuse.

  • SIMON ROZIC

   …,in totalno nesposobna, opravilno nesposobna!

 • BlackOpsSystem

  Bravo Marijan Turjan.

  • RATATA

   NAŠ ČVOUK!

 • Nesporni luzer 2018

  Kateri od ostalih normalnih medijev bi si kdaj dovolil naslov clanka, ki bi se glasil “To morate videti”? Noben, saj je tak naslov na ravni najbolj nizkotnih pofl polmedijskih greznic in trac revij, kjer zagotovo prevladujete vi, gostilniski pisuni na nori tv. Tisti ki bi recimo na 24ur napisal tak naslov, bi bil se isti dan na disciplinski. Vi, trac klevetaski pisuni janseve medijske greznice, si seveda lahko privoscite vse. Se zaenkrat. A ne vec dolgo.

  • Common Sense

   Človek te res težko razume. Pritožuješ se, obenem pa sladko klikaš, bereš in na veliko komentiraš. To je, če nič drugega, dvolično, da ne rečem shizofreno. Če te res tako zelo moti, pač naredi enako kot pri TV. Preklopi program oz. ne beri Nove24. Tako pa se obnašaš enako kot junkie, ki ve, da droga zanj ni dobra, pa si ne more pomagati, da si ne bi dal še enega šusa. Potem pa ta isti junkie vsem drugim razlaga kako droga ni dobra za zdravje. Čutiš poanto?

  • učko

   Resnica boli, komentarji še bolj ! Primitivizem pa ti škodi že od rojstva !

 • xla

  in kaj je narobe povedal? … tudi če nebi ničesar povedal, bi Nora24 posala, 10 let nazaj je bil tiho.

  • BlackOpsSystem

   jebi ga, nerazumeš poante če si retardiran, ker sta ti ata in mama, brat in sestra!!! Cerar je tukaj tolkel po politiki, ko še ni bil napoložaju…..sedaj ko je na položaju pa točno to dela kar je tukaj povedal, da ni OK in ni v interesu države in državljanov, ki SMO DRŽAVA!!!

   • xla

    še en prijazen, argumentiran, krščanski odgovor. hvala.

   • Svele

    Reče Janez crtojebec pedofil sinu črtu ti pa fukas bolje kot mama lajdra Urša vem to mi je že retardiran brat Jakob povedal

  • samotoje

   Razumevanje zapisanega je pa očitno problem. Še enkrat preberi, počasi in zbrano.

 • domovina mili dom

  Govoriti proti kriminalu udbomaf21je mu je bilo dovoljeno takrat, pred volitvami leta 14. Dokler ga ni ta ista mafija lansirala v zvezde s pomočjo slovenskih volilnih butlov. Morda se generacija spomni humoristov iz časa tiranije. Posebno Tofa, ki je kontrolirano iz štaba udbe, pljuval po oblasti takratni. Mi pa vsi navdušeni, mater si upa. No poglejte si tega udbovca sedaj, kako se postavlja na stran levih skrajnežev.
  Ista slika je cmerar.

  • BlackOpsSystem

   politiki nikoli niso bili izvoljeni z strani navadnih, davkoplačevalcev!!! Ampak so bili strankarsko izvoljeni!!! Naši glasovi neveljajo nič, volitve so samo fasada, ker je demokracija in naj bi se to tako pač delalo!!! Kako je bil janković lahko tako prepričan v svojo zmago, kljub vsem aferam z spolno na čelu??? A ti res misliš, da bi volilec, ki ima vsaj 10% moralnih vrednot glasoval za spolnega predatorja???!

   • domovina mili dom

    Točno tako, imaš prav. Vendarle, če bi zapečkarji prišli na volišče, bi ta spolni iztirjenec, ne imel možnosti, da ga izvolijo uvoženi začasni bivalni naslovi in aktivirani volivci iz točno določenih predelov – getov, če hočemo in ostalih “civilnih združb”.

    • francelj3

     Ni važno, kako kdo glasuje, važno je, kdo šteje glasove, je rekel Džugašvili. V tej državi je lahko vedno izvoljen vsakdo, za katerega ima komimafija interes.

  • francelj3

   Ne toliko s pomočjo slovenskih volilnih butlov, kot s pomočjo volilnih komisij, ki štejejo glasove.

   • domovina mili dom

    Seveda. Ampak, če bi volili vsi, bi tudi volilne komisije ne uspele ponarediti, šteti, v tisoče “namerno zgrešenih”. Glasov , za gliho pa ni težko ponarediti. 200 K pa malo težje.

  • samotoje

   Tof je bil zame od nekdaj anomalija v genomu.

 • BlackOpsSystem

  več kot očiten dokaz, da politika naredi požrešno in lažnivo pičko iz človeka!!!

  • Nesporni luzer 2018

   Res je. Pristinski doktor je solski primer za to.

   • Franc Šink

    Kaj pa tvoja sarajevska “doktorica” T.F. ?

  • Kataklizma

   Pička ne postaneš, pička se rodiš, kar za MC velja kot 2x pribito.

   • francelj3

    Nehajte že s tem. Pička je ženski spolni organ. Tisto, na kar mislite (=karakter), je pizda.

    • Kataklizma

     Pička kot karakter pomeni nekaj drugega kot Pizda v povezavi s karakterjem …
     Prva predstavlja plahega, neodločnega, mencavega, androgenega (poženščenega) moškega, druga pa pač človeka, ki gre preko trupel za doseganje svojih ciljev in se ne obremenjuje s čustvi drugih.

     • francelj3

      Mi smo vedno rekli, pička je organ, pizda je karakter. Kar se Janezek nauči …

 • Kataklizma

  To so tej pravniki … iz kanala v kanal … kakor komu paše … resnega dela pa v življenju nisi opravljal.

 • Common Sense

  In kdo je rekel, da je Cerar kakršnakoli kredibilna osebnost, s kakršnekoli integriteto? Saj kot ustavni pravnik(!) niti nedvoumne odločbe US ni bil sposoben implementirati v vseh štirih letih svoje vladavine. To je o financiranju zasebnih šol. Cerar je patetična osebnost.

  • Stajerka

   ni problem samo implementacija, tudi sam jo je v mandatu PV večkrat kršil…..in to grobo kršil!

  • francelj3

   Pod cmero so bili praktično vsi zakoni, ki jih je predlagala vlada, protiustavni.

 • Stajerka

  lewakom se bo odpelalo do konca……še malo pa lahko pričakujemo cenzuro in blokado družbenih omrežij po vzoru S. Koreje…..Hanzi TV so že spravli na takšen nivo, nas pa še čaka……ampak NE, NE bomo klonili, tako kot je včeraj izjavil R. Pezdir: “Meni že ne bo nihče gobca zapiral!”

  • Kataklizma

   To kar je rekel Pezdir, je reklo na tisoče in stotisoče ljudi, ki so jim na koncu zaprli gobec.

   • Stajerka

    vsem glih ne…..ker potem bi še danes bili v jamah!….svoboda uma in govora sta GONILO RAZVOJA človeške rase!…..kdor tega ne dojame, je res samo še za jamo!

    • Kataklizma

     dobro veš kaj sem mislil … zato pa pišeš take splošne odgovore, ki v popolnosti seveda ne držijo … ni nujno da “svoboda uma in govora” privedeta do razvoja – predstavljaj si, da bi zagovarjal nekaj za kar se že stoletja ve, da je potratno, neumno ali celo škodljivo … bi imela svoboda govora takrat tudi “gonilni učinek”? Glej Cerkev, že 2000 let prodaja isto zgodbo, v čemu, razen v PRu so oni napredovali?

 • Franc Šink

  Inteligenca celotne slovenske politike je enaka inteligenci rahlo prizadetemu vaškemu čudaku.

 • luka globus

  murgelsko dete s pohabljeno moralo…

  • Svele

   Hahahha kje sta retardirana spedofilirana otroka Janeza Janše hahhahahah črt in Jakob mlada prostituta cerkve so ju cigani ukradli hahahhahhaha ali pa ju je murgeljn Milan zaprl hajajhajaj ali pa sta se zaljubila v športno oblečenega drugače govorečega Milutina hahhahah ali pa so ju Janševi pedofilni strici iz ozadja vzel hajjajajja prasci pedofilni cerkveni klerofasisticni

 • Franjo Trojner

  Vsi DOMOLJUBI, še podebej pa veterani 1991, vojne za Slovenijo smo zgroženi nad tem kaj vse počne leva oblast:
  – SLOVENSKI USTAVI
  – SLOVENSKI DRŽAVI,
  – SLOVENSKI KULTURI
  – SLOVENSKEMU JEZIKU
  – SLOVENSKI DEDIŠČINI
  – SLOVENSKI DRUŽINI
  – VSEM KATOLIKOM V SLOVENIJI
  – SLOVENSKIM DRŽAVLJANOM.
  Samo KATOLIŠKE, konzervativne domoljubne stranke SDS, NSI IN SNS se še borijo za naš SLOVENSKI NACIONALNI INTERES IN POSTAVLJAJO NAŠO SLOVENSKO USTAVO, DRŽAVO, DEMOKRACIJO IN INTERESE VSEGA SLOVENSKI RODA NA PRVO MESTO!
  A si lahko predstavljate kakšna GROZNA, NEMOGOČA, nedemokratična država bi hipoma postali, če treh desnih konzervativnih strank ne bi bilo v hramu “demokracije”? Gotovo bi bili zelo podobni nekoč Stalinovi in nato danes Putinovi Rusiji ali današnji Kimovi SV Koreji in Mandurini Venezueli itd.
  Že to zadnje izigravanje večinske volje volilvec , ko so stranke politične levice kljub porazu na volitvah umazale demokracijo, vladavino prava, etiko in moralo,s tem, ko so postavile iz vseh na volitvah poraženih, luzerskih levih micenih strančic svojo ” manjšinsko” izključujočo levo vlado, zelo nazorno pokaže, da takšno početje nima nič skupnega z demokracijo, temveč vodi znova direktno v rodeči TOTALITARIZEM! Tudi Kučanov, Šarčev direkten javen poziv k omejevanju svobode govora jasno pokaže, da imajo levičarji znova težnje po eni vsemogočni vladajoči partiji in samo eni resnici. Dejstvo je, da si ekstremna politična levica na oblasti, ter dobro iz državnega proračuna, pa tudi od Sorosa financirana leva civilna gibanja lahko zaradi izkjučujočih, vsiljivih, agresivnih in vedno žaljivih stališč mirno pripišejo vse zasluge za zamrtje zdravega, ravnopravnega in na dejstvih utemljenega dialoga v naši državi, družbi. To zamrtje dialoga v politiki in med državljani, ta ekstremna razklanost nacije pa na dolgi rok ne prinaša nič dobrega, kot smo v polpretekli zgodovini že videli, mar ne? Politična levica na oblasti nam je vsilila tudi makareško pogodbo, kjub dejstvu, vedenju iz raznoraznih anket, da ji državljani nasprotujemo, kar je še en pokazatelj več, da znova drvimo v rodeči totalitarizem, v enoumje.
  Ker nič ni večno, se bo slej, kot prej ta blaznost, ta vsiljiva nedemokratična za interese SLOVENSKE DRŽAVE, KULTURE IN SLOVENSKEGA ČLOVEKA pogubana leva oblast na tak ali drugačen način poslovila, kar vsem nam DOMOLJUBOM daje upanje, da bo nova desna izvoljena oblast v naši državi interese naše države in državljanov znova postavila na prvo mesto! Da se znajo tudi pri nas v Sloveniji spremebe zgoditi kmalu, nazorno kažejo vedno večje turbolence v vseh državah EU, k nam bodo spremembe pljusknile z isto silo, kot so po padcu BERLINSKEGA ZIDU, na kar moramo biti vsi DOMOLJUBI pripravljeni, mar ne?

 • Andrej

  Cerarjevega zarečenega kruha smo morali že mnogo pojesti, pa še drago nas je stal.

  • karpelec

   …in še nas bo stal ker v tem stanju uživa.

  • mona lisa

   Pa žal se še vedno množi.

   • SIMON ROZIC

    …to pa je tragedija…vaško dekle veliko požre!

  • SIMON ROZIC

   …in če ga ne bomo ustavili, nas bo stal še veliko več!

 • Silos

  Takšno sestavljanje vlade je unikum Slovenije . Od spodaj navzgor

 • francelj3

  Njegova vlada je končala mandat kot ena najneuspešnejših (ne pa najuspešnejših). In stvari, ki krožijo, zakrožijo. Zaokroži kvečjemu kakšna stvar, ki postane okrogla. Ste pa pismeni, klobuk dol. Mogoče v kakšnem balkanskem jeziku, v slovenščini prav gotovo ne.

 • Boy

  Kam vse človek lahko pride s kupljeno diplomo in pravim pedigreom.

  • žogica

   Očitno sodiš po sebi!

  • samotoje

   Ne vem, če je pravne diplome sploh treba kupovati. Mislim, da jih ni težko pridelati. Imel sem nekaj študentov, brihtnih, ki so se prepisali s pravne fakultete. Pod črto so se strinjali, da študij prava pri nas ubija zdrav razum in intelektualno mišljenje. Brez komentarja.

   • tohuvabohu

    Ne vem, kako je zdaj, v socializmu je bilo splošno znano, da je pravna fakulteta pribežališče za tiste, ki jim ne gre matematika.

    • samotoje

     Res je, danes pa je pribežališče za tiste, ki jim ne gre skorajda nič, se pa imajo za elito in imajo strašne ambicije. Groza živa.

 • Iva

  Cerar 2010): ” … vedno bodo tisti, ki so na vrhu našli kanale, da si bodo mimo teh pravil kaj zakulisno razdelili ali pa netransparentno porabili.”

  Kar je o oblasti povedal 2010 je kot oblastnik začel udejanjati.
  Nič novega. Njegov učitelj Kučan je februarja 1994 napovedal: “Najprej diskvalifikacija in potem likvidacija, če je potrebno tudi fizična.« In je z Depalo vasjo začel napoved uresničevati!
  Dokler nam bodo ISTI (stara garda z mladiči) VLADALI, demokratičnih spremembe ne bo.

  • Svele

   Hahhahah smrt slovenskim dojenčkom hahhaha prosim boga za abortuse naj Slovenke spontano spontano splavijo amenprasci cerkveni pedofili Janševi

 • RATATA
 • Antonius

  Mirko Cerar mlajši, brez ročajev, pa razgledan?! On ne loči niti med ustavnim, in cestnim ustnim pravom.
  Njegove ženske pamet najdejo šele, ko ga zapustijo.

  • Svele

   Pedofilijus

  • tohuvabohu

   Cmero ne loči med moralo in etiko. Zato vedno za vsak primer omeni obe. Itak tako ravnajo vsi indijančki. Neprestano imajo na gobcu etiko in moralo, sami so pa največji banditi.

   • Antonius

    Cucek brez ročajev je kršil etiko in moralo. Poklicno etiko je kršil, ker je kot dr. *pravnih* znanosti *razmišljal*, kako bo en strošek neupravičeno zaračunal dvakrat, nemoralno je pa deloval, ko je premišljeno krajo konkretno izpeljal.
    Poleg tega je dr. cucek tudi zelo aroganten. Javno je izjavil, da šoli ukradenega denarja ne bo vrnil. In, ni ji ga vrnil !

    • tohuvabohu

     Najbrž ni razumel, kateri šoli je dolžan vrniti.

  • samotoje

   Ne vem, zakaj se cerarji silijo v pravo, manj škode bi bilo, če bi redili konje (lahko tudi take brez ročajev). Cerarja st. sem imel priložnost spoznati kot porotnik na okrožnem sodišču. Odvetniška katastrofa.

 • antimur

  Ta scrkljana in zahrbtna kučanistična baraba Cerar je tako daleč na oni strani normalnega in poštenega, da je o njem škoda vsake besede.

 • Slovenec sem

  Igrajte pedri Gorenjske Zokino kolo,
  jebo vas pas mater Zoki u dupe golo.

  Tov, Svele ni izvzet!

 • milanček

  upam, da je cerar včeraj spremljal V faktor, kjer sta bila gosta g. Zupančič in g. Pezdir in podala sliko kdo je cerar, kdo je šarec! najvažneje pa je, da so to videli, poslušali tudi slovenska raja, ki zagovarja te uničevalce, v glavnem so to ljudje z nizkim IQ bodisi na funkcijah ali sami simpatizerji teh norcev!

 • montyamp

  Kaj če je bil Cmerar takrat še pameten ???
  Žvepleni ga je tolikokrat zlorabil , da so mu živci odpovedali .
  No tako med nami , hrbtenico ima tudi od gliste .

  • SIMON ROZIC

   …malo se je poredil sedaj, ko je noseč…

  • samotoje

   Pameten? Nemogoče.

 • Shadow

  Uredništvo, zakaj je komentiranje pod današnjim člankom na temo “špljoc, šplojc” (beri: savna) zaklenjeno ? Nekako nisem našel razloga.
  Hvala.

  • samotoje

   Ti pa že nehaj težiti.

 • Gr Enze

  PERVERZNEŽ NA RAVNI PAVIJANA!

 • SIMON ROZIC

  Spremljajte prosim, tega Cerarja na njegovih potovanjih po ZDA, kjer se bedak nad bedaki
  druži s Klobučarko, ki bo, če bo nekakšna demokratska ambasadorka v ZDA, morda čez 20let, ko
  bebavega Cerarja upam, ne bo njikjer več v naši deželi! Res je butec, zaprl bo še zadnja vrata
  prijateljstva ZDA do tipično proruske Slovenije! Pahor, ustavi ga prosim! Naj nam neha delat
  sramoto po celem svetu! Dajte mu penzijo v višini Kučanove in ga trajno brcnite iz politike!

  • Fw-190

   Sem ravnokar videl to na tv,pa tistega bebavega Žitarja z ženskim klobučkom na glavi. Hudo ga boli,če bi se Slovenija malo ođaljila od kriminalca Rasputina…. Bebec vseh bebcev. Ga ne more nihče fu…. s televizije,ker on ni diht….

  • Sredina

   Cerar nam dela sramoto LOL, prej vaš Janša z otročjimi izpadi in tožarjenjem na twitterju in maneken Pahor, ki je nesposoben do obisti, kaj ima predsednik republike za sprejemat predsednika neke španske !POKRAJINE!, ki je v SLO na !NEURADNEM! obisku…

   Kdaj je kateri od pomembnih državnikov sprejel Pahorja? NIKOLI, niti enega pomembnega uradnega obiska in imel Pahor, sprejeli so ga pa npr. Putin, Erdogan, Berdimuhamedov…

   • SIMON ROZIC

    Kdo pa preljubega Cerarja ? Rine se v ospredje ,
    da nas je vse lahko sram! Pahorja me nikoli ni bilo sram,
    tega neukega Kučanovega podrepnika me je pa sram prav
    vsak dan! Ustavite ga , Cerarja, dela nam nepopisno škodo!

    • Sredina

     Kot predsednik vlade je bil na obisku v VB, na Švedskem, Belgiji, na Nizozemskem, Luksemburgu….

     Kot ministra so ga sprejeli ministri Kanade, Norveške, ZDA, Italije, Avstrije…

     Pahorja? Berdimuhamedov…

 • xtc

  Cerar je nivo Dr. Debila in to certificiranegaz Fakultete.
  Samo vprašate se lahko,kakšni bebci so šele bili in so volilci.

 • Vrhovni sodnik

  Oče se mu je cel življenje s konjem ukvarjal, na konc je pa osla naredu.

  • Dr. Ustavnega prava

   ITAQ, +++++++++++++++++++++++++++, čista + 10, ampak sem lep osel, priznaš Vs.

 • Olga2345

  Cerar=Šarec=murglska marioneta=idiot! Dokler bodo politiko vodili idioti, bomo imeli laž, krajo, korupcijo!

 • skorpijon93

  za nagrado je bil pa cerar leta 2014 celo izvoljen, vedno znova se dokazuje kako vsekan, neinteligenten in pozabljiv volivec je v Sloveniji, sramota do dna ! učite se od čehov,slovakov

 • Olga2345

  Seznam Sorosovih plačancev v .PDF obliki, tudi Fajon in Vajgl zraven:

  https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

  • skorpijon93

   funknit jih iz slovenije vse skupaj !