[Video] “Umetnik” in aktivist Janez Janša podelitev Borštnikovega prstana zlorabil za promocijo migrantov!

Foto: Printscreen

Letošnji 53. Festival Borštnikovo srečanje bo nedvomno ostal v dolgotrajnem spominu. Pa ne le zaradi igralca Janeza Škofa, ki je postal glavni dobitnik Borštnikovega prstana za življenjsko delo, ampak zaradi provokativnega nastopa “umetnika” Janeza Janše, ki se je do leta 2007 imenoval Emil Hrvatin. Ta je namreč prireditev zlorabil za namene promocije prihajanja migrantov v državo in ob tem okrcal vse, ki temu nasprotujejo.

Provokativni “umetnik” Janša je v govoru kritično izpostavil, kako je prejšnja vlada Mira Cerarja zaprla državne meje za ljudi, ki naj bi bežali pred vojno, nasiljem in smrtjo. “Zelo lahko bi se zgodilo, da Alija, Erfana, Omita, Popala in Sadžata ne bi bilo tukaj, tako kot na tisoče, deset tisoče, sto tisoče ljudi, ki ne morejo tja, kjer bi lahko živeli varno. Ministrstvo za kulturo v vladi Mira Cerarja je utišalo kritični glas, ki je hotel spregovoriti o tej politiki, zavrnilo je financiranje predstave Šest, ki je najboljša predstava po mnenju žirije v prejšnji sezoni. Gospod predsednik vlade Marjan Šarec in gospod minister za kulturo Dejan Prešiček lepo prosim, da s tovrstnimi praksami nehate takoj,” je dejal in požel bučen aplavz kulturne srenje, videti pa je bilo mogoče tudi sladek nasmešek Šarca.

Še zdaleč pa ni le govor “umetnika” Janše tisti, ki je bil v znamenju migrantske tematike, saj je Borštnikovo nagrado za najboljšo uprizoritev pretekle gledališke sezone prejela predstava Šest v režiji Žige Divjaka in koprodukciji Maske Ljubljana in Slovenskega mladinskega gledališča. Gre namreč za predstavo, ki se nanaša na čas, ko je v dijaškem domu v Kranju potekalo iskanje namestitve za šest mladoletnih migrantov brez spremstva, pri čemer je vidno osredotočenje na izjave nasprotovanja, ki so prišle s strani dijakov, profesorjev bližnje gimnazije in  krajanov iz Kranja in sosednjih naseljih. Pri tem so izpostavljeni liki zaposlenih v domu, in sicer ravnateljice, kuharice, vratarja, vzgojitelja in hišnika, ki so bili sprva naklonjeni naselitvi migrantov, nato pa so ti zaradi nasprotovanja večine spremenili prepričanje. Z letošnjo nagrado so podelili priznanje predstavi, ki poudarja “ksenofobno” kričanje množice.

Sam živi na račun državljank in državljanov
Glede na izjavo “umetnika” Janše, ki je neuspešno kandidiral na državnozborskih volitvah za barve Levice, je mogoče sklepati, da je ta velik zagovornik migracij in oboževalec nagrajene uprizoritve predstave Šest. V stranki Levica so ob najavi njegove kandidature v Grosuplju zapisali: “Odgovor na Janeza Janšo v Grosuplju je Janez Janša, umetnik in aktivist, ki se bori za pravičnejšo družbo, v kateri bi država služila ljudem, ne kapitalu.” Ob tem so seveda pozabili omeniti, da ta živi na račun slovenske družbe. Leta 2007 se je namreč ta včlanil v Slovensko demokratsko stranko, nato pa se je ta uradno, skupaj še z dvema oboževalcema predsednika SDS, preimenoval v Janeza Janšo. Ti so oktobra lani pripravili provokativno razstavo ,za katero so povlekli milijone evrov.

Foto: Printscreen

Ob tem je potrebno zavedanje, da “umetnik” Janša ustvarja v sklopu zavoda Maska, ki ima na voljo milijone evrov slovenskih davkoplačevalcev, kar ni nič čudnega, glede na to, da ta že s strani Mestne občine Ljubljana in Ministrstva za kulturo vsako leto prejme injekcijo v znesku nekaj tisoč evrov. Kot lahko vidimo so najbolj glasni glede financiranja migrantov tisti, ki živijo na račun denarja državljank in državljanov, ti pa ob enem ne razumejo, da je gospodarstvo gonilna sila države, katere dobrobit predstavlja blaginja lastnih državljank in državljanov. Glede na to, da je veliko Slovenk in Slovencev, ki se s težavo prebijajo iz dneva v dan, je naravnost sramotno, da je letošnja kulturna prireditev povsem skrenila na področje promocije migrantov in s tem obsojanja vseh, ki temu nasprotujejo. Glede na prešerno razpoloženje premiera Šarca, je za pričakovati, da bodo takšne prireditve v prihodnosti postale stalnica.

H. M.

 • WISKY 1000

  ..

  • FRANC3

   Šarec je prodana duša. Za 5 minut slave bi prodal mamo in očeta, za pol ure pa še ženo in otroke.

   • Amerikanc

    Tašče pa ne. Ta ga je reševala, ko je bil s piarom na psu !

   • Slovenec sem

    Težko jih bo vnovčil.

   • Dragan Krstič

    Mama in oče Marjana Šarca sta neznani osebi. Tudi on ju ne pozna. Je posvojenec.

    • jovan jovan

     vacuum,tebe še pes ne bi polulal kaj šele, da bi te posvojili!

     • KAPIBARA

      Imaš izkušnje s tem..

     • jovan jovan

      Ja. Moj kuža je poskusil, pa se mu je zagravžalo.

    • Marko

     Ali je kdo, kdaj, slišal Marjana Šarca ,da bi rekel” jaz sem slovenec……?in tudi ga ne boste.

   • KAPIBARA

    Ima papirnata starše..

   • tohuvabohu

    Edino taščo bi obdržal. Brez nje bi bil nula.

   • karlina

    Ne samo on, vsi levičarji !!!!!!!

 • macon

  Ekstremna levica je uzurpirala kulturo kot tudi medije, pravosodje, sindikate.

  Ti ljudje so tako nori in vase zagledani, da ne razumejo, da ne morejo vsi biti subvencionirani umetniki in podpirani migrantski pritepenci, ker bi država propadla. Hrbtenica družbe in države je namreč gospodarstvo, ki proizvaja fizične produkte- uporabne stvari in predmete ter prehrambene panoge. Hrbtenica družbe in države so ljudje, ki delajo v tem gospodarstvu, kultura je nadgradnja, ki je za sam fizični obstoj veliko manj pomembna kot večina sekundarnih in terciarnih uslug.

  Ti ekstremistični usraneti se torej delajo, da nam podajajo SPOROČILO in kažejo OGLEDALO, bi pa crknili prvi trenutek, ko bi jim država odtegnila pipico za njihove kilave hobije. In ne sanjat, da gre za genialce kar nam levi pokvarjenci s svojimi domišljavimi nastopi tudi prodajajo, med njimi je ravno toliko genialcev kot v katerikoli družbeni sferi.

  Moje sporočilo je, da noben denar ni zastonj, da si ga pritepenci ne zaslužijo, ker so ljudje in v tej deželi bodo stvari potekale po pravilih, ki veljajo za nas državljane, ne pa po potrebah pritepencev.

  Delavnim ljudem bodo levi ekstremisti enostavno zagabili kakršnokoli delo, ko bodo gledali, kaj vse pripada in prejemajo pritepenci. Temu se potem reče človekove pravice in humanizem. V tem imenu in za svojo neomejeno oblastno agendo nam bodo prepovedali govor, povišali davke, niso pa sposobni nobene refleksije leve korupcije, ker jih ta hrani. Načelno tumbajo o pokvarjencih brez imena in obraza, medtem, ko so pritepence takoj prikazali kot osebe Erfan, Popal, Omit, Sadžat. Kak pogum je to, kaka zavest, koliko si upajo, ko vedo, da jim ne bomo razbili lažnivih gobcev in je ves sistem zato, da jih pokvarjene usranete hrani in brani.

  Vsi našteti in levi ekstremisti naj odjebejo iz mojega življenja, ker mi samo serjejo.

  • FORT WORTH

   +++

 • terminalar

  migrant = zajedavec

  Zajedavec (tudi zajedalec) ali parazit je živalski ali rastlinski organizem, ki živi v skupnosti z drugim organizmom, a ima korist le zajedavski organizem, gostiteljski organizem pa trpi škodo. (Wiki)

  • karlina

   IZJAVA LETA +1000 !!!!!!!

 • Amerikanc

  Tistih pičlih 13% Šarčevih volivcev so itak “borci” – za borčevske penzije in Yugoslovenski migrantje. V bistvu so to Zokitovi volivci, ki so se zaradi Jankovićeve nesposobnosti, hitro preselili k Šarcu – mlademu Jankoviću.

  • Slovenec sem

   Bi ti bilo težko napisati, da je zbral le 12,6 procentov.

   Pri tako pičlem rezultatu veliko pomeni vsak desetinka procenta.

   • jovan jovan

    ….Slivenec tja!

 • Slovenec sem

  Danes ne računajte ba Toglofovega Tuneka vulgo luckyssa, janeza cepca vulgo žogico, Krtačo20 vulgoĐĐ Style in na druge vulgote, ker mu je njegovo Belco zasul plaz, pa se skriva, da ga ne bi včlanili v civilno zaščito in mu dali v roke kramp in lopato.

  • soc

   Belca? Smilijo se mi njegovi sovaščani. Ker imajo že tako med sabo takega degena, potem dobijo pa še plaz, ne prvi. Morda bodo videli v tem prst božji…

 • Ana Tor

  Sam živi na račun državljank in državljanov.
  Pa ne samo on, tudi vsi tile Aliji, Erfani, Omiti, Popali, Sadžati…

 • soc

  Domači naslov tov. Emila Hrvatina je torej tisti, ki naj ga Soroseve dežurne AFŽ-jevke dajejo ob Kolpi in ob Dragonji prihajajočim opičnjakom, da bodo našli varno in ljubeče zavetje. Prostovoljni prispevki drugih širokih src seveda dobrodošli, da bo ubogi tov. Emil Hrvatin lahko še naprej plodno ustvarjal v svoji neizmerni kreativnosti. Da ne bo izpadel navaden drek…

 • Roman

  Škoda karkoli komentirati zato,ker ta aktivist Hrvatin-Janša ni neka dodana vrednost ne za kulturo ne za Slovenijo!
  Čestitka pa g.Škofu.

  • Dragan Krstič

   Zakaj pa? A zato ker je pripravljen vzeti nekaj migrantov v svoj dom?

   • jovan jovan

    vacuum, get life! Vzami kakšnega, da ne boš osamljen!

   • Roman

    on nikoli,ne bodi naiven!

  • karlina

   To je vse res, dobiva pa od vseh nas, mastne denarje, za nič, samo za gobec.

 • jovan jovan

  Poglejte tole! Članka o ivanovih twitteraških izpadih pa ni več mogiče komentirati? Zakaj? Je zmanjkalo tehtnih argumentov za zagovarjanje žaljivk, ali pa je morda kdo sektaške ženske tudi zmerjal s poceni prostitutkami in vam to ni več všeč ?!

  • Dragan Krstič

   Potem pa utihni.

   • jovan jovan

    vacuum, ne sekiraj se zame. Pojdi malo ven. V gozd. Ljudje te ne marajo in zato visiš na nori 24/7?

    • Republic Commando

     Kdo to pravi, dezurni norcek. CELI dan tu, tvoje zivljenje je odvisno od pisanja bedastih komentarjev. Spizdi ti v gozd, psihopat.

     • jovan jovan

      Psihopat te je naredil bebca……..saj razumeš!?

   • terminalar

    Saj vidiš, da zgornji ni v stanju komentirati téme, ampak samo lupanje in têma.

    • jovan jovan

     Bedarij ni komentirati in butastih nickov tudi ne. Je pa fajn sektaše provocirati. Sicer je pa to tudi članek o jj?!

  • Slovenec sem

   Belca ječi od plazom, ti pa tu zganjaš norčije.

   Mar te ni našla civilna zaščita?

   • jovan jovan

    ….Slovenec tja!

 • antimur

  Se bo našel kdo, da bo to kučanistično spletkarsko barabo prizemljil, lahko tudi pod koto 0.

  • karlina

   SRČNO UPAM !!!!! Se še kdo mogoče čudi, da so zopet letošnje volitve zgoljufali in naredili pravi komunistični drzavni udar, je še kdo , ki se slepi, da ne ve, da komunisti nočejo in ne bodo dali oblasti iz rok, na miren način, upam, da več nihče.

 • Amerikanc

  Če bi spoštovani g. Škof, molkovi plastiki povedal vse kar si misli, bi ga ljubljanska igralska srenja, ki životari od naše, delavske miloščine, raztrgala na prafaktorje.

 • Jože Kovač

  V 15 letih zavod Maska prejel 4 milijone evrov od države, od tega od MOL malo manj kot milijon https://erar.si/prejemnik/72537604/#transakcije

 • macon

  Levi ekstremisti so tako moteni, da se počutijo pogumne pokončne ljudi, ker bojda opozarajo na pomembne probleme, o katerih se bojda raje molči. Sodobne upornike in revolucionarje, nosilce sprememb in družbenega osveščanja. Oni gredo proti toku! Hkrati jim spodaj ploska predsednik vlade in jih podpira ves sistem.

  Kako prizadet in neumen moraš biti, da pritepence iz tretjega sveta AVTOMATSKO sprejemaš kot čisto pozitivo, pridobitev in napredek, ne da bi vedel kdo sploh so, ker lažejo o vsem? Da sprejemaš ves njihov primitivni drek kot spoštovanja vredno kulturno posebnost? Hkrati pa zaničuješ svoje sodržavljane, da so zaostali in konzervativni, ko po nobenem parametru niso pol toliko zaostali kot sveži islamski pritepenci, ne po znanjih, navadah in obnašanju.

  Levica je ena sama psihiatrija.

  • karlina

   Samo zaradi novih levih volivcev se jim gre, nič drugega, nas-PRAVE , ZAVEDNE, DOMOLJUBNE SLOVENCE, so prodali za tisoče in tisoče lenuhov iz drzav, kjer ni vojne, iz drzav, kjer so same lenobe in ne bodo v zivljenju nikoli in nikdar delali, ziveli bodo na naš račun, mi bomo garali zanje, ne za naše zivljenje, zapomnite si to !!!!

 • janez cepec

  use migrante, ki se zbirajo na meji z Slovenijo, bo veliki luzer u oči rojstnega dneva njemu tako ljube komunistične Juge odpeljal na enodnevno ekskurzijo u Jajce. ONE WAY ONLY. med potjo jih bo podučil o svoji herojski preteklosti pravovernega komunajzarja, združiu bo pa tud prijetno s koristnim. znebu se bo musličev, pustu jih bo u Jajcu, mimgrede bo pa še za kešn puf pogledu

 • šmentanamuha

  Svinjsko. Še dobro, da sem dobila za otvoritev brezplačne vstopnice. Te gledališke greznice ne mislim več podpirati. Tudi “V dolini šentflorjanski” so nam prikazali razvrat, češ, poglejte se, taki ste. Evo vam sredinec. Jebite se, to ste vi, in Gašper Tič vas je razkrinkal, čeprav ni imel tega namena.

  Raje podpiram amaterska vaška gledališča.

  • jovan jovan

   Numerologija ne nuca?! Tudi pameti ti ne da!

   • šmentanamuha

    Ne, to ni anketa, stari. Če boš hotel pokazati, kak si pameten, boš moral napisati kaj bolj izvirnega.

  • karlina

   Hvala Bogu, da ne gledam več Murgelj TV, čeprav ga moram PRISILNO PLAČEVATI-SRAMOTAAAA !!!!! Vsem domoljubnim SLOVENCEM, priporočam toplo, res toplo, ogled naslednje čudovite predstave : https://www.youtube.com/watch?v=Ny2L0lliEHA

 • Miža

  Če že nekdo izrabi prireditev namenjeno gledališču za govore o povsem drugih vsebinah, zakaj niso, če bi res bili humani, na njej spregovorili o katastrofalnem stanju v slovenskem zdravstvu, o umirajočih v čakalnih vrstah, ki trajajo tudi po nekaj let, o popolni nedostopnosti dragih zdravstvenih storitev za revne državljane Slovenije kot je to v zobozdravstvu, enako po več 1000 evrov draga zdravila na področju drugih obolenj – ta katastrofa jih nič ne skrbi, niso plačani, da bi bili na tem področju humani. Da delajo za nezakonite migrante, za to pa dobivajo denar in vsako prireditev zlorabljajo v tovrstne namene.

  • karlina

   Pa za tisoče in tisoče, stotisoče pravih SLOVENCEV, ki so na robu prezivetja, ki ne vedo, s čim bodo plačali poloznice, o tistih, ki so jih za nekaj sto evrov zarubili nepremičnine, o 50.000 SLOVENSKIH OTROK, ki hodijo lačni spat, o tistih SLOVENCIH, ki so na ZAVODU ZA ZAPOSLOVANJE, pa ne dobijo dela, ker vlačijo iz bivše juge-več 100.000 nepotrebnih ljudi za delo, pa o SLOVENSKIH IZOBRAZENIH OTROCIH , ki so preveč izobrazeni in zanje v tej gnili drzavi ni dela, ker se ne pišejo prav, ker so njihovi starši pravi, zavedni, domoljubni, verni SLOVENCI !!!!!!

 • šmentanamuha

  Lepo je živeti na račun davkoplačevalcev in se sprenevedati.

  • ĐĐ Style

   Kdo, a Janez Janša?

   • šmentanamuha

    Ja, prav ta, ki mu tukaj navdušeno ploskaš.

 • Slobodan Milošević
 • bednick

  Koliko migrantov je sprejel glumac-prevarant Janša na svoj dom?
  A kdo ve?

  • Terminator

   Verjetno nobenega,pa tudi če bi ga,bi bil strošek države,tako kot on.

  • Terminator

   Se pa teli osebki verjetno porivajo med sabo,ker se z letala vidi,da so pedri.

  • karlina

   Itak ,da nobenega, saj ni neumen, samo gobca, zaradi denarja-krvavega-satanovega denarja-Sorosa, kot vse “humanitarne” organizacije po celi Evropi !!!!

   • Jože

    aJA TO NAKLADANJE O sOROSU STE PA PREVZELI OD ORBANA ,JA SEVEDASAJ VAS ON FINANSIRA.

 • jovan jovan
 • plavi-mil

  Hrvatin-čić kradljivec identitete, koliko migrantov pa imaš doma in jih futraš?, še sam sebe ne bi mogel preživeti pod svojim imenom in priimkom, si ga moral drugemu ukrasti.

  • karlina

   Itak , da ne, propadli “umetnik”, kot še nekaj le teh, v stranki -LEVICA !!!!!

 • Miža

  Oglejte si s kakšnimi bančnimi karticami razpolagajo nezakoniti migranti, ki jim na ciljnih mestih omogočajo dvige velikih količin denarja. O tem so poročali novinarji, ne v Sloveniji, že leta 2015. Tokrat so kartice posneli v Maljevcu.

  https://twitter.com/RadioSLOVENEC

  BANČNE KARTICE so tudi dokaz, kako EU uničuje Europsko kulturo.!? Vabi jih z
  denarjem, da povzročajo nasilje.?? KDO migrantom daje takšne bančne kartice za
  dvigovanje denarnih sredstev, brez imena in priimka? Imajo jih mnogi ILEGALNI
  MIGRANTI,na mejnem prehodom ‘MALJEVAC

 • Terminator

  Ti zapečenci na posnetku so navadne pičke in dezerterji,ki so zapustili svojo državo,namesto da bi se borili za to,kar zahtevajo tukaj.Ko sem bil v njihovih letih je bila tukaj vojna in takrat smo šli fantje do najbližnje izpostave obrambe in se pridružili obrambi domovine.Še vedno smo tukaj in bomo prišli ponovno,takoj ko bo to potrebno.Nikomur na kraj pameti ne pade,da bi pobegnil na primer v Afganistan in tam zahteval azil in ne vem kaj še vse.

  • karlina

   TOČNO TAKO !!!!!

   • kraljica vesolja

    Ti boš dala svoje otroke na prvo bojno linijo. Super si, res. Sploh ne veste, kva je lajf.

    • Terminator

     Otroci smo šli sami prostovoljno in dobro vemo,kva je jajf,vi ste pa samo izkoriščevalci tistega,kar smo si izborili.

     • kraljica vesolja

      SEj mi je moj govoru, kako je blo takrat, on je bil šestnajst star. Vsaj v Ljubljani, čista zabava, vsi nabiti.

     • Terminator

      Ja v Ljubljani ne vem,me veseli,da so se imeli lepo,pa pri šestnajstih glih ni bil udeležen pri čemurkoli.Dejstvo pa je,da smo Slovenci takrat dosegli svoje,čeprav se sedaj z marsičem pri sedanji politiki ne strinjam.
      Pri vsem tem pa pogrešam ostale republike bivše Juge,zakaj hudiča ni naredil nihče nič za razvoj,Hrvaška še nekaj,ostalo pa polom.Koliko ljudi živi v teh državah,pa ne naredijo praktično nič in tukaj sem prišel do tega,zakaj je razpadla Jugoslavija.Če bi vsi v Jugoslaviji delali kot Slovenija,bi bila to sedaj svetovna velesila.

     • kraljica vesolja

      Z marsičim.

  • kraljica vesolja

   Ja, vedno se najdejo bebci, kokr ti. Da se borijo za elito, še vaši otroci naj dajo življenje za njih. Ta elita pa lepo na varnem pa njihovi pamži. Tuki sploh prave vojne ni blo, mal si poglej, kva se je na Hrvaškem, Kosovem, Bosni dogajal. K so otroke klal. Me zanima, kako bi ti zdej laprdal o tem. In jih poznam kr neki, k so se boril v tej vojni. Enmu ni fino, sploh zdej, k so dojel, za kva so se boril. Pametnjakovič en.

   • Terminator

    Kaj se je v Bosni,Kosovem,Hrvaškem dogajal mene ne zanima,mi smo se borili za samostojno Slovenijo in samostojnost tudi izborili.Kar se je tam dogajalo je bila posledica tega,da jih je Slovenija prenehala financirat in naenkrat so bili postavljeni na to,da morajo sami nekaj ustvarit,kar je pa seveda za njih predstavljalo nerešljiv problem,ker so se vsi živeli na državne stroške,ki jih je v največji meri financirala Slovenija.Zakaj sedaj prihaja še vedno v Slovenijo ogromno ljudi iz Bosne,Makedonije in ostalih držav bivše Jugoslavije v Slovenijo? Zato,ker so nesposobni!

    • kraljica vesolja

     Bog, odpusti mu, saj ne ve, kaj govori.

     • Terminator

      No odgovori mi na to,zakaj si ljudje v državah bivše Jugoslavije nočejo ustvariti boljšega življenja doma?
      Ti bom kar jaz odgovoril…ker je boljše živeti na sociali v Sloveniji,kot od dela recimo v Bosni.Za to pa so si popolnoma sami krivi.
      A mi naj bi plačevali za to ali kaj?

     • kraljica vesolja

      Oni tlele delajo za šeststo uer, dol bi pa za petdeset. A ti je jasna ta matematika. In če bi mel kej pojma o lajfu, bi vedu, da folk ni na socialki, ker je tok fajn, pejt pol ti na socialko. Pa uživi! Težko je odpret oči takim kt si ti, ker mate čist zlimane od gnoja, krmežljave.

     • Terminator

      Torej mi smo si tukaj izborili boljše življenje,zakaj si ga pa oni oziroma vi tam niste,seveda je najlažje oditi,kot kaj narediti.

     • Terminator

      Pa očitno ni tako slabo na socialki,da greš po to v drugo državo,jaz je ne potrbujem,ker z svojim delom zaslužim bistveno več od tega,pa delam v gospodarstvu,da ne bo pomote.

     • Terminator

      Nam so govorili,da bomo lačni,ker smo zapustili Jugo,kdo je sedaj lačen?

    • Jože

     Izborili
     ZAHVALI SE STRICU mILANU DA JE VSE SKUPAJ NA bRIONIH IZPOGAJAL
     kAPIŠ IN NE POTVARJAJ DEJSTEV

  • abc

   Kdaj je pa bila tukaj vojna? A misliš tiste 10 dnevne orožne vaje?

   • Terminator

    Tiste kot praviš orožne vaje so bile dovolj,da je Slovenija samostojna in če bi mladeniči,ki so na posnetku ravnali tako kot smo mi,bi sedaj lahko živeli tako kot si želijo.

    • abc

     Ne primerjati našo osamosvojitev z vojno tam. Že samo vojna v BiH in na Hrvaškem je bila resnično vojna. Pri nas pa hvala bogu samo orožne vaje.

     • Terminator

      Tam so si zrihtali kakor so hoteli,to ni naš problem,tudi če bi tukaj bila daljša vojna bi se končala enako,samo so se čefurske pičke usrale,pa spizdile in delale sranje po balkanu.Lahko pridejo še enkrat napast Slovenijo,pa bodo še enkrat popušil.

     • Jože

      V krivi veri
      živiš Miloševiča nikoli ni zanimala Slovenija zato so pa lepo mirno odpluli

     • RATATA

      A nisi že zdavnaj dokazal da si bebav, saj ti tega ni treba potrjevat kar napraj matr!!

   • Terminator

    Te orožne vaje niso bile namenjene temu,da bi sedaj živeli tukaj neke Arabce in ne vem kaj še vse.

    • abc

     A mogoč živiš kakega ?

     • Terminator

      Ja plačujem davke.

     • abc

      Te moreš tako ali tako plačati in nisi edini. Pa če kaki Arabec gre cez slovenijo ali pa ne, jih moreš plačati.

     • Terminator

      Ravno to je narobe zakaj bi morali to plačevati,politike,ki sprejemajo proračun in take stvari uvrstijo v izdatke je treba fizično likvidirat.

     • abc

      Vidim da je problem v tem, da si obremenjen z nacionalizmom. Odvrsi ta nahrbtnik in boš lažje živel. Razjezi se pa raje na tistega, ki ti bo res nekaj žalega naredil, ali ukradel ali rekel, ne pa da se obremenjuješ iz kje je kdo, kak jezik govori in kake barve kože je in ga na podlagi tega sovražiš čeprav ga sploh ne poznaš. To je žalostno.

     • Terminator

      Torej,če se prejamniki socialnih transferjev strinjate,da se vam odvzamejo in dajo nekim ilegalcem iz tretjih držav,potem bo moj nahrbtnik odvržen.

     • abc

      In koliko se tebi odvzame od plače oziroma dohodka za ilegalce?
      Pa naj te še opomnim, da nisem js noben socijalni prejemnik.

     • Terminator

      Čestitam,če nisi socialni prejemnik,sva vsaj dva,ki plačujeva vse skupaj.

     • Terminator

      Vsak ilegalec,ki se živi na račun davkoplačevalcev krade tudi meni.

     • Terminator

      Malo razmisli,za kaj bi šla sredstva nas davkoplačevalcev,če bi se lahko sami odločili,koliko in za kaj bomo plačali,za ilegalce sigurno ne.

     • abc

      Ne poznam države, da bi se njeni državljani lahko sami odloćali kam bo šel denar. Za to so volitve na katerih lahko volimo stranko ki je želimo in ki mislimo da bo za nas najboljša. Če pa imamo srečo da še zmaga je to to.

     • Terminator

      No napiši,koliko bi šlo za ilegalce,če bi se lahko odločili sami.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Saj še govoriti ne zna malo ga hebe L.

 • klemen

  Sporoci jim svoj naslov bedak in jih zivi…

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Itak ja, samo gobec jih je, zato, da so plačani s strani satana Sorosa, nič drugega. Za denar so pripravljeni prodati tudi svojo mamo.

 • Vera

  Šarec se je režal, ko ga je nezasluženi dobitnik Borštnikovega prstana okrcal , tako kot Cerarja, toda slednji se je vsaj znal zadržati , kot je treba v takih trenutkih . Proslave naj bodo ” SLOVENSKE ” , brez primesi kogar koli drugega, razen naših zamejcev iz Italije in Iz Madžarske , ter tistih, ki so leta 1945 šli s trebuhom za kruhom po celem svetu, saj že četrta generacija govori ” slovensko “, saj bolj negujejo naš jezik , našo kulturo , kot marsikateri tukaj živeči ” Slovenac “.

  • karlina

   VELIK PODPIS +10 !!!!!!

  • Franc Šink

   Kdo =be vero Ne me napačno razumeti.

 • Vera

  Kdo daje pravico tem trem po imenih ” Jaz sem Janez Janša ” pravico, da nam serjejo po naših glavah na našem terenu ? ? ?

  • zokispoki

   Pri presstitutkah so kar zaustavili in zbrisali komentiranje.Le zakaj ? Saj je folk lepo
   povedal, kaj si misli o sovraznem govoru
   teh komunajzarc !

  • janez cepec

   vaš teren so Begne, Idrija, al pa Studenc na Polu

  • karlina

   Vera, to se tudi jaz sprašujem, si lahko zamisliš, da bi se še kdo v tej sprijeni drzavi imenoval Milan Kučan, takoj bi sledila sodba in zmerjanje levičarjev.

   • janez cepec

    tle te pa podprem, tud jest se ne strinjam s temi kreteni, ki so se preimenval u J. Janšo. enga mamo čist dost, čez glavo se nam je popel

   • domovina mili dom

    Točno tako.

  • kraljica vesolja

   Kje pa je tvoj teren. Od doma na šiht pa nazaj. Pa mogoče še do trgovine.

   • janez cepec

    eee, wrong, njen teren je okol šporgeta, desc jo ma na ketni prkleneno, pa ji jo usake tok cajt mau popusti, de ga usha spuca. šporget mislem

  • domovina mili dom

   Mi. Oziroma butli, ki ne volijo.

  • VERRZIFIKATOR

   Janes Jansa

   IZVIRNIK Z NAPAKO

   Vse, kar še doslej je ponarédil,
   rekel je, da je nesporno pristno,
   gledajo da drugi ga zavistno,
   kot da bi umetnika naslédil.

   Vse, kar je o sebi izpovedal,
   vse bilo le slab je ponaredek,
   videti kot zmazek, kot izcedek,
   da še sam je naglo stran pogledal.

   Vse, kar še doslej je plagiiral,
   vse imeli so za neresnično,
   zanj bilo je to nadvse krivično,
   saj je vendar pristno vse fingiral.

   Vse, kar pod imenom je narédil,
   ki za psevdonim ga je ukradel,
   vsak izvirnik tak mu je propadel,
   kritik ga je vsakič ponečedil.

   Vse, na kar tako rad zviška gleda,
   vse kot bumerang se sproti vrača,
   naj zadevo še tako obrača,
   se ne da fingirati ugleda.

 • zvone gabrijan

  Ni vredno, da bi se razburjal. Bebo je pač bebo in po tem si ga bomo zapomnili.

  • Franc Šink

   In kdo je po tvoje Bebo ?

   • jovan jovan

    Janez Janša?

    • Jože

     janez i janša

 • ZatonMesecnikov

  Že videno in zelo prevladujoče pri nas. Nek Ultralevičar vsili svoje fore občinstvu, ta pa potem sramežljivo ploska. ravno zaradi tega karikiram včasih, da metelkova pa Rog vodita slovensko zunanjo in kulturno politiko v navezi s SAZU. Iz ljubljanskega magistarta se pa vodi gospodarska politika.

  manjka se otrok iz Andersenove Cesarjeva nova oblačila, ki bi te šarlatane razkrinkal.

 • karlina

  Bravooo, vsaka čast, no glede na to dejanje, lahko naslednje leto pričakujemo, da bo Borštnikov prstan prejel migrant Šami, gospod Borštnik se verjetno obrača v grobu, skupaj z drugimi VELIKIMI DOMOLJUBNIMI KULTURNIMI SLOVENCI !!!!!

  • domovina mili dom

   Komunisti bodo, če že niso, totalno zasrali slovenstvo.

   • Vera

    Ne bo jim uspelo saj je blizu en milijon Slovencev razseljenih po vsem svetu , ki si ” slovenstva ” ne bodo pustili vzeti , ker so domoljubi !

    • domovina mili dom

     Malo te moram razočarati. Morda v Argentini so toliko zavedni, da ne nasedajo komunističnemu agitropu. Drugod, ne vprašaj, s polno paro futrajo ljudi s komunističnimi futri, tako, da so ljudje precej zbegani.

    • Jože

     A toliko vas je pobegnilo belogardistov in dobrancev hu velika številka

  • Vera

   Bravo ” karlina ” ! Gledala sem samo podelitev, proslave ne , toda zgrožena sem nad prejemnikom Borštnikovega prstana , saj o njem drugo ne vem ,kot iz TV-ja kako igra na harmoniko, se dere, skače itd. . V gledališče ne zahajam , smo pa nekoč imeli na vasi ” vaško kulturno društvo “, ki je prirejalo prisrčne igrice .
   Danes še obstajajo gledališča ,ki igrajo na prostem ( nekje blizu Ormoža ) , ki ljudi zabavajo, razigrajo ob skečih , ter raznih domislicah , kjer se baje gledalci iz srca nasmejijo in sprostijo . Škofa nisem nikdar hotela gledati na TV , saj ni od njega nič pametnega, še manj kulturnega . Kulturna ni bila niti zahvala na koncu, čeprav si Cerar in Šarec zaslužita kakšno krepko, toda ne v tem smislu, da ne smeta zapirati meja . Kdo daje Škofu to pravico ? Šarec se je režal, želel se je skriti , toda kamera ga je našla .Cerar je samo pogledal partnerko in ostal resen . Hvala za take zanič proslave , prstan pa naj dobi igralec, ki si ga bo dejansko zaslužil !

 • kraljica vesolja

  Kaj pa vi Slovenci veste o umetnosti. Vemo, kdo je prepovedval umetnost, fašisti. Al pa vaši ljubljeni komunajzarji. Zdej smo pa pač v svobodnem svetu, demokratičnem. In zravn tega tud take stvari pašejo. Na konc boste še jokal za prejšnjim sistemom. Narod jokic, žal.

  • komar marko

   in fašizem je del – sekta, podvrst KOMUNIZMA. še nikoli do danes nisem videl da bi se en sam RDEČKOrazumel na UMETNOST ali kolturo, razen UKRADENIH umetnin, slik, pohištva in podobnih zadev. pa še to najprej pogledajo na ceno! Kapiš!

   • kraljica vesolja

    Jst skoz trdim, da so Angleži in Nemci največji komunajzerji. Pokradel od celga sveta vse in še več. Drgač pa a se ti zavedaš, da vedno rabiš dva pola., da se folk drka med sabo.

  • Terminator

   Kaj pa vi neslovenci počnete tukaj,vlečete socialo?

 • rubec

  HAHAHAHAHA. Do sedaj sem se zajebaval, ampak ta slovenija je pa res v pizdi.

 • Franc Šink

  Kdor spremeni priimek izda sebe, rodbino in domovino

  • domovina mili dom

   To lahko izcenira samo bolni um.

 • von Rhein

  Psička skoti osem mladičev.Ko prestopijo starostno mejo za prodajo počasi odhajajo eden za drugim k novim lastnikom.Poiščejo jih ljudje,ki cenijo pasmo,cenijo določene lastnosti,ki jih mladički zgodaj pokažejo.Na koncu ostane samo še eden,zakrneli,frustrirani kuža,ki na vse kaar se prikaže v njegovi bližini bevska in je zavrt,preplašen…bevska in bevska. Ko se po določenem času srečajo novi lastniki in teče pogovor kako se posamezni psički obnašajo,kako napredujejo v razvoju, je tisti,ki je dobil zadnjega iz gnezda (vzel iz usmiljenja) tiho in posluša. Na vprašanje kako je z njegovim pravi…samo laja in laja,vse okrog sebe ponesnaži,kar dobi za igro uniči.Je pa zelo požrešen.

 • Terminator

  Svet bo napredoval,ko se bo znebil zajedalcev.

  • Jože

   in jij je eden od največjih zajedavcev družbe in mešalec ..d………………ka..

 • ĐĐ Style

  Čestitam Janezu Janši

  • jovan jovan

   Tudi jaz. Nikoli si nisem mislil, da bo prišlo do tega.

   • ĐĐ Style

    Živel Janez Janša, kdo bi si mislil, da bom to kdaj napisal.

    • Jože

     Napiši zdraven Umetnik

 • Simon Novak

  Bravo, Janez Janša

 • domovina mili dom

  Bolani komunistični um.

  • Jože

   Kdo je bolj bolan tisti ki verjame v komunizem ali titi ki verjame v posmrtno življenje?

   • domovina mili dom

    Takole se glasi pregovor:
    Ko si mlad, če nisi socialist, nimaš srca. Ko odrasteš in si še kar socialist, si bedak.

 • Republic Commando

  Levaki, ce ze toliko hocete migrante si jih dam pelte, mi jih nocemo. Naj vam bo to ze enkrat jasno.

 • skorpijon93

  na češkem,slovaškem nimajo muslimanov ! raj za domačine

  • ĐĐ Style

   Na Češkem nimajo Janše

   • ZatonMesecnikov

    Pa tudi rdeča zvezda ni zaželjena tam….

    • ĐĐ Style

     Od kdaj pa Janša uporablja zvezdo. Mogoče od leta 1979 ko je kot zagreti komunist hodil v Jajce.

     • Jože

      Bio je vodža puta .

     • ZatonMesecnikov

      Od takrat je ne uporablja več. Pač politični Disident Solženicinovega tipa. zato ga pa današnji levičarji in komunisti ne marate. Ker vas je zapustil.

  • Jože

   očitno ,da nikoli nisi bil na Slovaškem ali Češkem podeželju.
   Veš da vidiš kako ljudje živijo je treba obiskat ruralna področja
   pa se mi oglasi ti grem za vodiča
   lp
   Joško

 • domovina mili dom

  Komunisti živijo v kulturnem manjvrednostnem kompleksu.Odpravo tega kompleksa zdravijo s sedenjem v prvih vrstah. Na odru pa kot “bajagi” ansambel “Kdo to tam poje”. V dialogu : “ja bih to radio tata, i tata bi sine”.

  • jovan jovan

   Desnica nikoli ni poznala prave kulture. Edini stik s “kulturo” je nekulturni besednjak žalitev drugačnih in drugače mislečih. Očitno ti leži srbska scena!? “Nema goreg Turčina od piturice!” P.s. Srbska kultura si ne zasluži, da jo sektaši uporabljate za svoje nebuloze!

 • skorpijon93

  češka je daleč spredaj pred slovenijo !

  • domovina mili dom

   Vsi Višegrajci nas prehitevajo.

  • Franc Šink

   Pod to vlado nedosegljivo

 • Artur

  Jebali ludi zbunjene(Slovenclje) .

 • Luiggi

  Pravis,da bezijo pred vojno in smrtjo.Enostavno naredite tako,kot so Anglezi s Slovenci,nazaj jih vrnita pa naj juih pobijejo,saj so nasi tudi nase let 45!

 • RATATA

  Samuraj Škof me je bolj razočaral kot ena tretjina janš.

 • Artur

  Zajedalec brani zajedalce, vrana vrani ne izkljuje oči, lovec lovcu stolček gor drži.

 • Artur

  Butalska tragikomedija.

 • domovina mili dom

  Morda bi razmislili iz drugega zorne kota. Zakaj so se ti trije tipoti poimenovali po g. Janši. To je naraven refleks, da se ljudje skušajo približati liku junaka. Se kdo vpraša zakaj ne poimenovanje po zoketu, zemljariču, kićanu.

  • macon

   Zato, da so dobili državni denar in sicer milijone. Za kučana bi dobili 0. Na ta način levi režim ponižuje in zaničuje opozicijo, očitno Hrvatin ni samo zvitež, ampak je resno levičarsko prizadet.

   Dela te trojice so medle ponovitve in reinterprentacije performansov OHO-ja in drugih, poteoretizirali so še o apropriaciji in postmodernih postopkih, v to igro pa so vstopili že kot sistemski kulturniki. Živi dolgčas.

  • francelj3

   Takšna kraja identitete bi morala biti kazniva.

   • janez cepec

    ma kaj kazniva, tacga idijota je treba u Begne spravt. pa ker normaln človk, bi se šu u Janšo preimenovat. totaln fuknen, kot soimenjak

   • domovina mili dom

    Saj je. Vendar tilele v resnici g. Janšo jemljejo kot vzornika……..

  • Common Sense

   Kopiranje je najvišja oblika priznanja;)

   • domovina mili dom

    V resnici delajo reklamo za G. Janšo.

 • jovan jovan

  Janez Škof je igralec, intelektualec, levičar, Človek! Čestitke!

  • macon

   jovan jovan je burek burek, polpismen, levičar, paramecij. Paramecij.

   Sožalje. :(

  • Terminator

   Navaden peder.

   • ĐĐ Style

    Kdo?? Tvoj oče.

   • janez cepec

    peder ti je fotr, k’ te j’ tko naredu, de ga j’ na mizo zdrko, za ostalo so pa muhe poskrbele

   • Jože

    A to si pa sebe opisal ti in tebi podobni kup dr.

    • Terminator

     Ko pedrom stopiš na rep zacvilijo,nič novega.

 • ĐĐ Style

  Kam gre ta svet? Nova24 pluva čez Janeza Janšo.

  • komar marko

   se kuj vidi da si NEPISMEN sa mekanim! Kapiš!

 • komar marko

  no me je pa JANEZ podučil, da polži seksajo. To je bilo v intervjuju z MIŠIKO. In Mišika je takoj pristala, da se prepove plastika, SILIKON pa ne!

 • trumpet2018

  za kozlat, domov jih verjetno ne bo peljal ali kako? Levaki vsepovsod posiljujejo s to pro migrantsko propagando, sinhronizirali so se z islamisti v skupnem cilju, da uničijo europsko civilizacijo. Soroševa plačana golazen, izdajalci lastnega naroda

  • Jože

   POSILJEVAT SMO SE UČILI OD KATOLIBANOV TAKIH KOT SI TI

 • Soave

  Saj vem, da tole ne sodi semle ! A me tako srbi, ko sem prebrala tale članek, ki ga pripenjam !!
  Zakaj me srbi ?? Hja. . . . . jutri bodo vsi vladni mediji pisarili in govoričili o dnevu Reformacije ( zaradi Kučana seveda ); na tole , o čemer piše g. Andrej Lenarčič , pa bodo namenoma pozabili ??
  https://www.portalplus.si/2955/sto-let-drzave-shs/

  • RATATA

   Srbi in sKrbi naj nas to, da je ob vsem potvarjanju tudi toliko tega, kar je res pomembno namerno zamolčanega,
   tisti pa, ki to izpostavi, je pa tako nesramno ignoriran!!

   Andrej Lenarčič v kratkem prispevku opozarja na povsem zgrešen, zgodovinsko zlagan mit o tem, kako je 29. oktobra nastala “Država Slovencev, Hrvatov in Srbov”.

   Zamolčana zgodovina: Stoletnica prve slovenske države, ustanovljene 31. oktobra 1918

   31. oktobra 1918 je bila v Ljubljani razglašena prva slovenska država v moderni dobi – Zveza slovenskih dežel, ki se je 1. decembra istega leta v Beogradu pridružila novi državni tvorbi, v kateri je dominantno vlogo odigrala Kraljevina Srbija.
   Nova država se je sprva imenovala s kratico SHS, ki je poleg Slovencev in Srbov vključevala še Hrvate, kasneje – 1. decembra 1918 – pa se je preimenovala v Kraljevino Jugoslavijo.

   za začetek v nadaljevanju, …. Slovenec, ne bodi len(!!) preberi, vsaj bežno preleti prispevek – “Razmislek o odnosu Slovencev do državnega in zakonitega skozi zgodovinsko optiko!” morda bo zabolelo!!
   http://www.domovinasospomini.eu/slovenci_in_drzava.html

   • Soave

    + + + + + + + +

    Jaz samo upam, da ksdo kaj prebere !! Počasi, z razmislekom !!!

    • RATATA

     Upajva skupaj, dasiravno ni hude bojazni, da bi se kaj kmalu začelo bliskati od dojetja.

 • Slobodan Milošević

  https://youtu.be/FSmIs9mjXUI

  ovi mora da su dobili frustracije ko ministrati

 • Olga2345

  Talibanom nogo v rit in zapret pipco! Pravi umetnik ne bi želel imeti z divjaki opravka (tatovi identitete, tatovi volitev…!

  • domovina mili dom

   Zapreti pipco je edina rešitev. Zato se ti rdečekraki kulturbundovci otepajo borbe na prostem trgu, ker nimajo kaj pokazati. Še na bitki talentov jih ne bi dali nastopati.

  • janez cepec

   Olga, a t’ je desc pozabu ketno mau našponat, zdej pa proslavlaš?. šporget se ne bo sam spucu, pa desc bo tud damu pršu. vahti se

 • milanček

  a ga je ta majmun že ksaj namočil, izgleda totalni bebec! ubogi njegovi starši, razen , če nista edvard in pepa kardelj, možno tudi štefa in milan, seveda če tamal sploh še kaj spravi skupaj! zakaj tako razmišljam, števa ga žre ker je že miljon let nepotešena!¸, saj takratek je nespos!

  • Kosobrin

   Vsa dvorana se je z njim strinjala, to je več kot očitno! Tudi jaz se!

  • janez cepec

   a si se ti, kretenu jedan, že kdej pogledu u špegu? ti ne sam de izgledaš bebec, ti to si. tale, majmun po tvoje, vsaj ve za starše, ti svojih verjetn ne poznaš, zato lutaš po živalskm vrtu, pa išes seb vsaj mau podobno vrsto

 • Kosobrin

  Občinstvo v dvorani je njegovemu govoru namenilo gromki aplavz! Kaj vam, pisec tega članka, gospod ali gospa z inicialkami H.M., to pomeni? So se z njim strinjali, ali ne?

  • trumpet2018

   dokaz, da na takšne prireditve hodijo samo idioti, kreteni, free loaderji oziroma kvazi umetniki in skrajni levičarji.

   • Kosobrin

    Samo kulturni ljudje!

    • FORT WORTH

     Vsa kultura je bila na odru…
     Sami znanstveniki s fake janso na celu.
     Gliha skup striha…
     Hehehe

  • Common Sense

   Ovce vedno blejejo. Pač, podzavestni refleks.

 • VERRZIFIKATOR

  Hribarjev plagiat.

 • FORT WORTH

  Tale je emil hrvatin.
  Rad bi bil Janez Jansa pa bednik ne more.
  Partijski dvorni cistokrvni norec.
  Naj se preimenuje v milana kucana, ce ima jajca ali v zemljarica.
  Hehehe

 • Common Sense

  Naj jih vzame k sebi domov, jih hrani in oblači. #Put-your-money-where-your-mouth-is”.

  • Republic Commando

   “practice what you preach”

 • Common Sense

  Tudi ko bo prvi migrant zabodel slovenskega policaja, bodo LGBTQ aktivisti še vedno blejali.

  • Aresnica

   Če še ne veš – migran ubil SLOenskega policaja z mačeto – o tem se ni skoraj nič pisalo.
   _____________
   Lep pozdrav

 • žogica

  Končno enkrat so Janezu Janši zaploskali…..

  • Anton

   Komunisti obožujejo šiptarje.

   • žogica

    To si ti?

    • Anton

     Ja, a ti si tud Janša?

     • žogica

      Torej si šiptar, komunist ali janša?

     • Jože

      PA TO SI OPISAL jij JA

     • žogica

      Pišeš v arabščini?

 • Gr Enze

  EMIL HRVATIN TI SI PRODANA DUŠA PEZDE

  • tohuvabohu

   Samo čakam, kdaj se bo Sandra Bašić Hrovatin preimenovala v Urško Bačovnik Janša.

   • samotoje

    Tu pa ne bo šlo- ogledalo ne laže.

 • učko

  Kreteni ploskajo kretenu, nč nouga !!!!

  • tohuvabohu

   Temu se reče psihologija množic.

 • xla

  desnica ni nikoli in tudi ne bo razumela umetnosti!

  • xtc

   Jep tudfi vaš socialitta Adolf je izvajal “umetnost” teslo zarukano.

  • FORT WORTH

   Je uvazanje divjakov in rezanje nacionalne zastave zate umetnost ??

  • Republic Commando

   no ti, ki toliko razumeš umetnost, razloži mi kako se za umetnost šteje dojenje psa in rezanje SLO zastave.Sorry sam to kar se grejo teli levi umetniki je eno navadno sranje.

  • tohuvabohu

   Umetnost je, ko butasti levak Simon Novak naserje 85 komentarjev na dan, ne da bi imel karkoli povedati.

   • šmentanamuha

    zelo dober povzetek njegovih komentarjev.

   • xla

    iz odgovorov je jasen intelektualni doseg denice.

 • xtc

  Tepce in ploskajoče tepce,ki ploskajo državljanski vojni in jo spravljajo gor je treba pokazati vrata iz EU.

  • Zgornji

   AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!!

 • to_mi_delaj

  bi mogel imeti napis na majici I FEEL IDIOT

  • ZatonMesecnikov

   Dokler bodo Idioti med občinstvom, bo ta idiot žel svoje trenutke slave. Težave so v občinstvu.

   • Zgornji

    DOBRO POVEDANO , ŽAL RESNIČNO.

 • bubamara

  Nekaj gnilega je v tej dolini šentflorjanski.

 • Brutus

  Ta model, ki zase misli da je umetnik, je le bedna kreatura človeka, ki je po psihiatričnih kriterijih opredeljen za ”talentirano butastega”! Normalen človek na kaj takega kot je prevzemanje imena vodje opozicije niti v sanjah ne pomisli! Le kako lahko živi sam s sabo? To mu omogoča moja ugotovitev na začetku komentarja.

 • garfi

  18. novembra je čas za deRatizacijo
  čutim ljubezen do Podgan

 • cosmosjasnovidec

  Prekleta svinja pasjejebska zabita buzerantska.Temu zahojenemu bedaku mora nekdo kateri ga kje vidi polomiti vse kosti.
  Prekleti bik zabit pizda mu materina zahojena.Nesnagi se vidi,da poriva muslimansko golazen v riti prekleti buzerant.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Jože

   TIPIČEN SLOG DESNO USMERJENIH ČE NI ARGUMENTOV NAPADI
   LP
   GJ

   • RATATA

    Slog doktorja Cosmojasnovidca je usmerjen naravnost in direkt naprej ti prukjen GeJ!

 • plamen100

  Ni resitve, ta nas narod pod nujno rabi kaksno vojno da se precisti, ker to nikamor ne pelje kaj se je vse zaplodilo v tej smrdljivi slovenski druzbi. Kako ga izroda naroda ni sram da se tam postavlja z migranti, kjer so so sicer vsi na skupnem imenovalcu tj da so vsi prisesani na proracun. In prav zaradi teh izgub imajo upokojenci bedne pokojnine mi pa najdrazji bencin in vinjete v Evropi!

  • šmentanamuha

   pravi uspeh bi bil, če bi do katarze prišlo brez vojne.

 • Valter BraniSlav

  In za koliko migrantov skrbi Hrvat Emil (JJ)?
  Zakaj dovolite da vas izsiljujejo prisleki s custvi?
  Emil, na svetu je miliarda ljudi ki bi rada prisla zivet v EU. Mi tem ljudem nismo dolzni nic.
  Zakaj ne gres v Saudsko Arabijo in tam javno ne obsodis njihovega prestolonaslednika. Kot ves S.A. ni sprejela beguncev.
  Emil, ves da bi jih tam dobil po picki, mogoce bi to tudi odrezali glavo.
  Deportirajte Emila tja is koder je prisel.

  • večni srb

   Nekdo financira hrvate, da se pri nas norca delajo iz Slovenije, ampak kot Slovenci, ne kot hrvati.

   Kot Janša, če smo še bolj točni, čeprav niso proti njemu, samo zlorabljajo njegovo ime proti Sloveniji.

   • urh

    Hrvat je tat – bil, je in bo .

 • skorpijon93

  češka je svetli zgled Sloveniji, na češkem tudi muslimanov NI ! multikulturnosti ni, blažen mir in pokoj pa tudi evra nimajo ! niso hlapci bili in ne bodo ! tudi arhitekt Plečnik je izjemno cenjen in spoštovan v Pragi, tako kot v Ljubljani še dolgo ne bo, saj ljubljano vodi srbski pritepenec janković, ki brezsramno zanemarja in se pokaka na vse kar je Slovensko, kaj je z vami lubi volivci slovenski, preidite k pameti

 • večni srb

  Slovenci imamo slabe izkušnje z migranti, lepo smo sprejeli na sto tisoče hrvatov, bosancev in albancev, pa ni nič od njih, neko sranje bi nam radi prodajali kot umetnost, zahvalili so se nam pa v Piranskoj uvali, v nuklearki in vseh krajih ob meji.

 • šmentanamuha

  Okej, sej vem, da je tole res moj osebni feeling, ampak Šarec se mi na tejle sliki zdi ena prava zahrbtna podgana. Tako si želim, da se motim.

  • Martin Martin Žura

   Se ne motiš

  • Zgornji

   NA ŽALOST SE NE MOTIŠ , KAJTI TOČNO TAK JE TA PRETVARJALEC !!! ! !!!

 • Tone

  Ali se Nova zavzema za ukinitev svobode govora? Ali se zavzema za to, da bi politiki ocenjevali kvaliteto umetniških del, tako kot v stalinizmu?
  Umetniki, ki prejmejo subvencije, za svoje projekte, ne živijo na račun davkoplačevalcev, ampak od svojega dela!
  Kar pa bi težko rekli za marsikaterega poslanca.

  • Valter BraniSlav

   Umetniki naj zivijo od prodanih vstopnic.

   • Darth Vader

    od prodanih vstopnic, napolnjenih dvoran, prodanih CDjev in prodanih majc, šalov, kap oziroma merchendise-a…….to bi moral bti edini vir zaslužka človeka, ki sebe imenuje umetnik…..vse ostalo….je spakovanje spakedranje po naročilu in brez umetniškega pridiha

    • Zgornji

     AMENNN !!! ! !!! IN ISTO BI MORALO VELJATI ZA ŽUPNIKE !!! ! !!!

    • Tone

     Ti torej spadaš med tiste, ki so prepričani, da je pravi umetnik samo jetični umetnik. Hrepeniš po tem, da bi se tudi naši vnuki, tako kot smo se mi, učili o umetnikih, ki umirajo v raznih cukrarnah oziroma zavetiščih za brezdomce. Po tvojem Prešeren, Kette, Kosovel, Grohar sebe ne bi smeli imenovati umetnik. Zate je umetnik samo Jakac, ki je uspel vsakemu šolskemu razredu prodati po eno svojo grafiko – portret maršala Tita.

  • urh

   Tona, poglej na obe očesi pa si raje poveži, čez vsa usta pa ti bo takoj bolj jasno.

   • Tone

    Seveda mi ni jasno, zato sem pa postavil vprašanja. Razsvetli me!

  • Common Sense

   Tone, glede poslancev se strinjam s teboj. Sicer pa kakršnekoli subvencije (tako Boscarolu kot g. Janezu Janši alias Emil Hrvatin) bile v obliki davkov pobrane davkoplačevalcem in gospodarstvu. Če še nekako verjamem, da so subvencije nekaj malega pomagale, da je Pipistrel pobral Nasino nagrado in se uvršča med najboljše graditelje ultra lahkih letal na svetu, pa za tega Hrvatina nisem preveč prepričan kaj je dodana vrednost njegovega kulturnega delovanja. Koliko Slovencev ga pozna (razen po zajebanciji z imenom) in koliko njih je “osrečil” ali jim polepšal življenje. Ti veš kaj več od mene?

   • Tone

    Umetniškega dela ni mogoče razložiti tako, da bi ga tisti, ki mu ni všeč, potem sprejel. Poskusi komu, ki ne mara glasbe, ki je tebi všeč, razložiti tako, da mu bo postala všeč.

    Pri ustvarjalnosti, tako umetniški kot tudi podjetniški in znanstveni, ni mogoče v naprej zagotovo vedeti, kateri projekt bo uspel. Zato morajo biti subvencije razpršene. Strokovnjaki v komisijah pa poskrbijo, da se lahko razvijajo tisti, ki so že pokazali kake rezultate.

    Umetnost se od nekdaj vtika v politiko, politika pa se v umetnost ne sme. Nobeno umetniško delo ni razumljivo vsem in za vsakogar sprejemljivo..

 • Valter BraniSlav

  Sloveniji ne vlada kapital, pac pa vladajo paraziti prisesani na budzet.

  • jovan jovan

   Nekateri že 27 let! Imajo izkušnje iz socializma.

 • Darth Vader

  ta tip je sorosov agent……noben kurac ni slišal za njega a čez noč se pojavi v mainstreamu, ko so ble volitve za DZ in vlado…..vprašanje je, če ta klovn, ki si je spremenil identiteto, v resnici sploh poseduje slovensko državljanstvo

  • jovan jovan

   Saj ni spremenil idenritete, samo svetovni nazor. Zmagal in izgubil obenem! Zoki 2. Glede držsvljanstva pa ne vem. Pravijo, da je shiptar , toda ima državljanstvo.

 • Valter BraniSlav

  Mevzasti Cmero je preprecil referendum o migrantih. Za nagrado je dobil tole.
  Mevzastega Cmerota je nasledil idiotski Serpentinsek.
  NAROD HLAPCEV PRESS

 • Zgornji

  KEEEEEEERI ZLOBNI PARAZITSKI BREZDELNEŽI POKVARJENI SATANSKI GNILI HUDIČEVSKI SMRDLJIVI PEKLENSKI LENUHARSKI KI SAMO ŠE UNIČUJEJO NAROD !!! ! !!!

  • lili pili

   Smarnica je bogato obrodila to bo norih komentarjevv

   • Zgornji

    ZELO OČITNO JE, DA SI NAJBOLJ NOR RAVNO TI – IN TO ŽE BREZ KAKE ŠMARNICE !!! ! !!!

    • lili pili

     A ti imas potrdilo, da si v redu, kaj pravi zenicka…

     • Zgornji

      MOJA BODOČA ŽENIČKA PRAVI DA SEM . KAJ PA TVOJA PRAVI ZATE ??

     • lili pili

      Ja jaz jo ze imam ti pa…… ocitno nisi najboljsiii

     • Zgornji

      Jaz Vem , da je najboljši Večno Samo Eden . Kaj naj si jaz potem naivno domišljam da sem jaz dober oziroma celo “Najboljši” ? Na srečo Nisem tako naiven da bi to počel tako kot to ti počneš .
      No, moja bodoča pa pravi da sem najboljši zanjo, ker Ve, da naju bo Bog skupaj pripeljal.
      Tudi moja prva ženička z katero sem bil , je mislila da sem “najboljši zanjo” , pa sem ji potem dokazal da Nisem . In sem se nato ločil od nje .
      Kaj še rabiš vedeti ?

     • lili pili

      Lepo da si odkrit, zelim ti veliko srece.. vec kot prvic ko uzgleda tudi bog ni pomagal oziroma je, da sta se resila eden drugega…

     • Zgornji

      Nooo, vidiš, … na koncu si celo spoznal , da mi Je pomagal :-) ;-) :-)
      Hvala za lepe želje, čeprav samo do želja še nikoli nihče ni nič imel ;-)
      Lp + #
      :-)

     • lili pili

      Je pa poceni hooo

     • Zgornji

      Kajn je poceni ? Želja ? Heh, :-P

 • Anton

  A mu res piše na majci I FEEL DREK.?

  • jovan jovan

   Nosi ivan novo majčko? In pozabil si “LIKE”!

   • Anton

    Serpentinšek nosi zmeraj srajco.

 • jovan jovan

  Čestitke Janezu Škofu intelektualcu , igralcu, levičarju, Človeku!

 • bubamara

  Kakšno golazen plačujemo. Ovce se pa za 580€ štemplajo.

 • Soave

  Slovesnost sem gledala samo mimogrede. Všeč so mi bili glasbeniki in sem preskakovala od enega do drugega komada.
  Tele tipe zgoraj sploh videla nisem. Presneta reč, koliko jih vendar je, ki samo služijo politiki ?? Zato se prav nič ne čudim , da ima narod nas, umetnike tako v želodcu.
  Hm. . . . . in bomo mi, ki se ukvarjamo – npr. z glasbo – kaj povzdignili svoj glas ?
  Ne bomo. Premalo nas je, ki bi si upali. . . . . Prilagam en dober članek, kaj vse prav pride politiki za svojo reklamo !!

  https://spletnicasopis.eu/2018/10/31/komu-kazejo-ogledalo-propagandno-zlorabljeni-otroci/#comment-5350

  • Tone

   No to je pa nekaj novega! Jančič (v povezavi) kritizira levo politiko, da preprečuje prihod migrantov v državo. Pozabil pa je pohvaliti desnico, ki si prizadeva, da bi jih sprejeli čim več.

   • janez horvat

    A res? Zadnjič sem gledal na RTV3, kako je desnica stran prepričevala levico oz. vladno stran, da bi, če bi bilo tako, kot trdijo oni- namreč da imajo vse pod nadzorom- številka nezakonitih migrantov morala biti 0 , nula, zero. Ne pa, da je to število blizu 7.000 oziroma šestkrat večje kot lani. Ker normalna država človeka, ki nima dokumentov, pač po zakonu ne spusti čez mejo. Drugače je seveda z begunci. In da so kubanske plesalce , ki so prišli k nam plesat(na naše povabilo) pa so dokumente pozabili na italjanski strani v hotelu, kaznovali s 500 evri kazni. In naredili mednarodni škandal. Migranti pa pridejo v all inklusiv hotel in še žepnino dobijo. In na koncu jim je bilo očitano, da ne poslušajo in nočejo razumeti, kaj jim dopoveduje druga (vladna) stran. Pa ta ni hotela slišati niti belokranjcev, ki so jim poročali iz stanja na terenu. In glavni očitek belokranjski aktivistki je bil, da je članica SDS in da zato ni kredibilna. Kreten Möderndorferski. Kot da vsi ostali prisotni ne bi bili strankarski. In ji zato a priori niso verjeli. Vsak vladni poslanec naj k sebi domov vzame 100 migrantov, potem pa naj ostalim soli pamet. Pravzaprav drugače: če bi imel denar, bi vsakemu od poslančevih sosedov plačal, kolikor bi hoteli, da lahkona njihovem dvorišču postavim šotor in vanj naselim 100 migrantov. Potem bi se pa takoj pokazala njihova tolerantnost in človekoljubnost.

    • Tone

     Preberi si povezavo pri Soave na članek, ki sem ga komentiral, pa komentiraj to, namesto, da ponavljaš že tisočkrat povedane floskule.

     Dokler ne narediš tistega eksperimenta s šotorom, ne moreš vedeti, ali bi se res zgodilo kot predvidevaš.

 • Matt von Glanz

  Hocejo nam reci: ŠE ŽELELI SI BOSTE NAZAJ CERARJA!
  Ne spreglej divjega aplavza na koncu … Tudi v obcinstvo ne more kdor koli.

 • Get Smart

  MURGL JUGOKOMUNISTIČNO blatenje ljudi sicer res lahko spada pod rubriko svobode govora, kot tu drka MURGL JUGOKOMUNISTIČNI samoimenovani pes – WATCHDOG,
  vendar pa svoboda govora terja ODGOVORNOST.

  In ODGOVORNOST za blatenje, laž, podtikanje in kar je še iz MURGL JUGOKOMI UDBA arsenala spada pod ZAKONSKO NEDOVOLJENO (kaznivo) dejanje.

  Da psi svoj lajež imenujeno umetnost je tudi sprejemljivo, vsak pes pač lahko meni, da je njegov lajež umetnost, vendar pa umetno lajanje na ljudi in grizenje ljudi, kot to počno MURGL JUGOKOMUNSTIČNI PSI, teh psov seveda ne odveže od ODGOVORNOSTI za KAZNIVO DEJANJE.

  Pamet v glavo, ljudje. In ne nasedajte MURGL JUGOKOMUNISTIČNIM provokatorjem in nasploh drkancijam o kao umetnosti in kao svobodi blatenja ljudi, čaščenja zločinov proti človeštvi in kar je še MURGL JUGOKOMI pasjih govana.

  • Get Smart

   Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
    sviranje
    kurtzu = prodajanje magle=
    skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
    transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
    … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
    (
    SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
    .
    Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • lili pili

    Kakas prevec jej drugačno hrano..

 • Waltter

  Alija, Erfana, Omita, Popala in Sadžata – ja kaj pa oni delajo tukaj saj pa ni več vojne?

 • Aton

  Če bi bil veliki umetnik Emil Hrvatin res velik umetnik, ki nasprotuje evropski demokraciji, ne bi postal JJ, ampak bi postal Shuhada Davitt.

 • lili pili

  Nobeden od jansatov mi ni vsec, vsi so malo cudni a ne..

 • hribovc

  emil hrvatin je lih tolk umetnik kukr je leska hrast…

 • David Hitler

  Spizdi v bosno smrad čfurski murš gnoj

 • David Hitler

  Vrjam mi nekaj ti boš taprvi ki bo imel zaleplene možgane na zidu ti komunaserski parazitsk čfur!

 • David Hitler

  Mene samo zanima kako bi se še režala ko bi ti jaz z štiflom rasul tiste gnile žnablje ti šiptarski gnoj!