[VIDEO] Viktor Orban na obisku v Sloveniji: “Slovenci ne bi smeli nasedati novim obrazom, v težkih časih potrebujemo močne voditelje!”

Predsednik SDS Janez Janša je sprejel madžarskega predsednika vlade Viktorja Orbana. (Foto: STA)

Madžarski premier Viktor Orban je na osrednji volilni konvenciji SDS izrazil podporo omenjeni stranki in njenemu voditelju Janez Janši. Prepričan je, da danes potrebujemo močne in odgovorne državnike, vodje, ki imajo radi svojo domovino, ki so pogumni, ki imajo izkušnje in svojo vizijo. “Lahko ste ponosni, da imate takšnega predsednika in da greste z njim na volitve,” je spregovoril zbranim članom SDS. Poudaril je, da če bosta “zmagala Janez Janša in SDS, bo to zagotovilo, da bo slovenski narod obstal” ter da je “Janša tisti voditelj, ki ga Slovenija potrebuje”. 

Viktor Orban je na osrednji volilni konvenciji SDS v Celju izrazil podporo njenemu predsedniku in svojemu dobremu prijatelju Janezu Janši. Orban in Janša sta se pred začetkom konvencije udeležila tudi skupnega kosila, kjer je madžarski premier spregovoril ekskluzivno za našo televizijo Nova24TV. Med drugim je pojasnil, da začenja četrti mandat na čelu vlade, sestavljene iz Fidesza in krščanskih demokratov. Orban je za mnoge narodni junak, saj je Madžarsko uspešno popeljal na pot razvoja iz globoke krize, kamor so jo v desetletju po osamosvojitvi pahnili socialisti. Močno je zmanjšal brezposelnost in povečal blaginjo v državi. Podobno zgodbo o uspehu bi morala pisati tudi Slovenija, je prepričan. “Najprej, gre za slovensko-madžarsko prijateljstvo. Smo sosedje, zato nas zanima uspeh drug drugega. Mi, Madžari, si želimo močne, uspešne in bogate Slovenije. Moje prepričanje je, da je Janša pravi človek za doseg teh ciljev, SDS pa prava stranka, ki bo državi zagotovila takšno vodstvo, da se bo življenjski standard v Sloveniji dvignil na višjo raven, kot je danes.”

Predsednik Fidesza je prepričan, da Slovenke in Slovenci ne bi smeli še enkrat nasesti novim obrazom, kar se je zgodilo na zadnjih volitvah. “Prepričan sem, da potrebujemo močne voditelje. To so težki časi. Da bi državo vodili novi obrazi oziroma ljudje, za katere ne vemo, od kod v resnici prihajajo, je zelo tvegano, zato sem prepričan, da potrebujemo močne voditelje, za katere vemo, kdo so, kakšne vrednote zagovarjajo in kakšno politiko vodijo. Potrebujemo torej močne, zanesljive politične voditelje in moj prijatelj Janez Janša je takšna oseba.”

Tako kot Madžarska bi morala tudi Slovenija čim prej zaščititi svoje meje, opozarja madžarski premier. Varnostno vprašanje je po njegovih besedah pomembnejše kot kdajkoli prej v naši zgodovini. “Migrantska kriza se ne tiče samo masovnih premikanj iz enega kraja v drugega. Govorimo o zgodovinskem fenomenu, ki nas bo zaznamoval za naslednji dve desetletji. To je po velikosti in resnosti največji migranstki izziv za Evropo v letih, ki prihajajo.”

Migrantska kriza je zgodovinski izziv
Orban pa je bil oster do levičarske multi-kulti propagande, ki vodi v pogubo. “Na žalost je politika odprtih vrat skoraj uničila evropske krščanske skupnosti in vrednote. Če si želimo ohraniti Evropo takšno, kot jo poznamo, če želimo ohraniti vrednote, ki smo jih zagovarjali zadnjih nekaj stoletij, moramo braniti krščansko kulturo, ki pa se je ne da ubraniti, ne da zaščitimo meje. Razumeti moramo torej, da migrantska kriza ni samo varnostno vprašanje, ampak zgodovinski izziv. Voditelj SDS Janez Janša pa te stvari zelo dobro razume.”

Veseli se sodelovanja s SDS in Janezom Janšo
Viktor Orban je s svojim govorom v celjski dvorani Golovec požel gromek aplavz – tako kot leta 2004, ko je prav tako prišel na predvolilno konvencijo SDS, ki je nato zmagala na volitvah in sestavila po vseh kriterijih najuspešnejšo slovensko vlado do zdaj. Orban ne dvomi, da ji bo tudi tokrat uspelo. Se že veseli sodelovanja s SDS in Janezom Janšo? “Seveda, zato pa sem tukaj,” je bil jasen Orban. Državnozborske volitve bodo sicer 3. junija, SDS pa je po javnomnenjskih raziskavah trenutno v tesnem vodstvu pred svojimi konkurenti.

M. S.

 • Tonko

  tako je z stranko SDS in FIDESOM proti migrantom ki bi radi uničili Krščanski Slovenski narod ! Z G. Janšo domoljubom smo vsi proti LGBT levosučnim!

 • herman

  Orban ima prav! Janez Janša je za Slovenijo velika potreba!

  • Erekcionist

   Pa še rit si je treba pol fajn obrisat.

   • FUCK COMMUNISM

    Levuharji se sami ne veste zakaj sovrazite Janso. Vsakega, ki ga na 4 oci vprasam po vzrokih za svoje zavracanje Janse, mi ali ne zna odgovort ali pa rece, da je baraba. OK, ce je baraba, zakaj mu potem v 27 letih niste, pri vsej vasi levuharski zelji in sovrastvu do Jajota, zmogli nicesar dokazat in ga zapret?!? Ce je kriv, mu dokazite in ga zaprite, ce pa ni, ga pa pustite pri miru. Glede na to, da mu niste uspeli nicesar dokazat, je blebetanje o njegovi barabiji samo se natolcevanje. Tudi vase floskule kako bi Jajo uvedel strahovlado so neumnost. Narest red in enakost pred zakonom ni strahovlada za postene ljudi, za lopove, katerih ste levuharji polni, pa je. In prav je, da se lopovi bojijo!

  • xtc

   Definitivno,samo levaki mislite na d*********** najbolje se počutite ravno na ali v njemu.

 • Republic Commando

  Orbanu je uspelo iz svoje države izgnati zločinca Sorosa! :))

 • plavi-mil

  Mi to vemo.

 • rubec

  Že dolgo imam tole na jeziku. ŽIVEL JANEZ JANŠA IN BINE MATOH.

 • Rdeči Ferdo

  Tudi Orban mu ne more pomagat. Ko si enkrat ”luzer” si vedno.

  • xtc

   Ja levi ste luzerji vsako državo ali firmo sleje kot preje zapravite.

   • večni srb

    Seveda, če se pa zavedajo, da so idioti, tujci znajo to neprimerno bolje, itak bodo zdaj njim in jihovim družinam plačevali vse mogoče striošle in račune,kjer drugje bi pa dobili delavce, materiale, vodo, elektriko, komunalne storive, frizerje… praktično vse kar tuje podjetje nujno potrebuje, kupijo zdaj od naših fašističnih oligarhij, ki jim seveda uredijo tudi primerno politično in socialno okolje.
    Poglej obratno, če bi se nam tujci zamerili, jim po zakonu sicer ne bi mogli nič, vendar bi jih že nekako sabotirali in polivai z drekom na vsakem koraku, da bi čimprej obupali in samo šli, tudi če fabriko pred tem zravnajo z zemljo.

  • večni srb

   Če je Janša luzer, kaj smo potem šele vsi mi, ki nismo na levi in lahko samo sanjamo o standardu janševih?

  • Republic Commando

   Kakšni luzerji so levi vidimo že predolgo. Nimate pojma o pojmu kako voditi državo, uničite vse česar se dotaknete, ukradete vse kar ni privito, nacionalni medij ste spremenili v neoliberalno greznico, uničili ste zdravstvo, uničili ste vojsko, v državo spuščate ilegalne migrante, ki se jih nato sami otepate pizde dvolične, …. DOST JE VAS ZBLOJENIH LEVUHARJEV!

   • večni srb

    Se ti ne zdi, da so se vsi našteti tudi sami pomagali uničiti, da imajo od tega velike koristi in zagotovljeno prihodnost?

    • Republic Commando

     Ne

 • FUCK COMMUNISM

  Ce Slovenija zelo kmalu ne dobi enega podobnega voditelja, ki bo poskrbel predvsem in najprej za lasten narod je s Slovenijo in Slovenci konec. Se ena levuharska vlada in bo slovenski drzavi in slovenskemu narodu povzrocena nepopravljiva skoda.

  • večni srb

   Kadar gre država po gobe, fašistične oligarhije na neomejeni oblasti nikoli ne nastavijo inteligente in strpne ljudi temveč poiščejo največje debile in kretene, da bi sprovocirali čim bolj radikalne spremembe oziroma nas hočejo tako najprej zelo razjeziti, sicer prave spremembe (po mnenju hudih duševnih bolnikov) itak niso mogoče.

   • Pjevač tuge

    Najbolje da se zgledujemo po vas oktoberskih boljševikih. Otroke pobili in izstradali par milijonov lastnih državljanov.
    Res ste vzor vladanja komunajzarji ni kaj !

    • večni srb

     Prvič, jaz nisem komunist, drugi, v življenju nisem nikogar niti resno poškodoval, kaj šele ubil, pa sem bil vojak in veteran.
     Kdo je stradal otroke, preberi si najprej nacistični Zakon o rasni higieni, preden bo še kaj pameten.

     Povej mi po resnici, če so ti komunisti res naredil ikaj zelo, zelo slabega, kaj bi pa ti danes naredil z njimi, a bi po njihovi smrti podpiral njihov zarod, ki uživa v tistem, kar so vzeli tebi, imaš sploh lahko otroke, če ti komunisti ne pustijo, a otrokom morilcev tvojih nikoli spočetih otrok bi pa pustil živeti in uživati? Potem si res človek, velik bedak, ampak človek. En velik ubogi revež skratka.

   • FUCK COMMUNISM

    Drzava gre po gobe predvsem in najbolj zaradi rdecih levuharjev. Glede na izkusnje lahko samo kompleten idiot pricakuje od iste rdece pakaze, da bodo drzavo, katero so ravno oni spravili skoraj na berasko palico in da o moralnih in eticnih vrednotah niti ne zacnem, resili isti ljudje. In ne mi kvakat o neomejeni oblasti, ker je bila komunajzarija ravno to: navadna genocidna diktatura!

    • večni srb

     Torej je bilo vse zaman, 30 let življenja je šlo v nič.

     • FUCK COMMUNISM

      Spet bebavo razmisljanje. Ni slo v nic, a brez komunajzarjev bi lahko bila Slovenija veliko bolj uspesna in zdrava drzava. Se nobena drzava s komunajzarji na oblasti ni bila uspesna. Niti ena!

     • večni srb

      Aha, ti se se že prodal, rad bi se pogajal samo še za ceno.

     • FUCK COMMUNISM

      Prodal sem se?!? Komu??? A bolj bebavega odgovora nimas?!?!

     • večni srb

      Ti mi povej komu si se prodal, si sploh človek?

     • FUCK COMMUNISM

      Tipicen levuharski komentar… necesa nekoga obtozite, potem naj pa obdolzenec poskusa dokazat, da ni kriv. Se dobro vidi kdo in kaj si!

 • večni srb

  Verjamem Orbanu!

  Zakaj bi nam lagal, za njega smo vsi tujci isti.

 • Pjevač tuge

  Srce Slovensko, duša Sdsova.
  Janša požen, Slovenija vstani 3 junija.

 • Frank Novak

  Vam Slovencem se od Kucana ze mesa.
  Kaj pa ce ni bil Kucan ampak Tito ki iz Vic vodi vse niti nekdanje Jugoslavije?

  • Pjevač tuge

   Kdo je ustanovil PS ? Kdo je odstavljal Pahorja ?

   • večni srb

    Pahorja ni nihče odstavil, trenutno je diktator, saj vlada državi z njegovo nato soldatesko, ki ima ista pooblastila kot policija, pa nobene civilno pravne odgovornosti.
    Tehnično gledano, Pahorju ni treba pojasnjevati ničesar, če ima vojska oblast, potem je menda jasno, da lahko edino ubogamo, se nimaš kaj spraševat kaj je res in kaj je prav..

    Pahor je bil zadnji predsednik partije, preden se je ta transformirala v to čudno fašistično brozgo, ki obstaja danes.

    • FUCK COMMUNISM

     Ti si bolnik. Pojma nimas kaj je diktator, kaj je fasizem… kar seres neumnosti tja v tri dni.

     • večni srb

      Glej kdo mi to govori, en tak lulek, ki sam ne pove ničesar.

      Diktator je kdor ima neomejeno politično oblast, ko že obstajajo demokratične in parlamentarne ureditve.

     • FUCK COMMUNISM

      No, o luleku ti flancaj tvoji krastaci, katera te doma prenasa…

      Od kod ti ideja, da ima Orban neomejeno politicno oblast?!?!? Nehaj srat skoz gobec!

     • večni srb

      Ne bo verjel, ampak ljudje že dolgo ne živimo s krastačami, ti mogoče, velika večina ostalih zagotovo ne. Prenašamo pa ljudje marsikaj, ne moreš vedeti kdo je sodelavec ali ovaduh debilov.

      Orban ni vsakič znova zapored izvoljen na sam vrh države, ki ji vlada s trdo roko, predvsem v imenu samega sebe. A si že kdaj slišal Orbana, da se zgovarja na svojo stranko in sodelavce? Krivdo na njih vali mogoče, ampak ko gre za politične odločitve, vedno govori v prvi osebi, kar je najbolj očitno znamenje diktature.
      Madžarska politika se je navadila, da ima Orban vedno prav in dela kar je v tistekm trewnutku najbolje za državo, skratka,oni so tam zaradi drugih privilegijev in posrednih koristi.

     • FUCK COMMUNISM

      Saj je najboljsi za drzavo!!! Dalec najboljsi je za Madzarsko. Ocitno tako misli 70% Madzarov! Nimajo na oblasti rdecuharjev, ne zajebavajo se s kozjejebci in imajo mir! Ce pa se nadaljujem: v kriznih casih demokracija ne deluje. Se vedno je odpovedala, ko je bilo treba potegnit neke kljucne in hitre odlocitve!

     • večni srb

      Brez komentarja.
      A si madžar po rodu? Potem razumem, da čakaš druge madžare naj prvi naredijo sranje, ti se boš pa potem že nekako okoristil in si rešil posrano rit verjetno.

     • FUCK COMMUNISM

      Nisem Madzar. Kaj pa zdaj??

     • Zgornji

      KAJ SE SEDAJ KREGATA, KOZLA … SAJ, NE MANJKA VAMA VELIKO, AMPAK, ZARADI MAJHNIH NESPORAZUMOV SI NAREDITA POTEM VELIKA NASPROTJA !!! ! !!!

  • Pjevač tuge

   Pa vseeno lep pozdrav in obkroži 10 ko 3 junija za VARNO SLOVENIJO.

  • Slovenka

   Ti 3. junija lepo kreni na volitve in voli SDS.

 • večni srb

  Orban ne bo več dolgo, čaka ga ista usoda kot vsakega drugega diktatorja, ki se skozi čas vse bolj zapleta v probleme in paradokse, ki jih je ustvaril skozi desetletja. Komu Orban do zdaj ni pomagal, mu zagotovo ne bo nikoli, sicer jih sploh ne bi uničil.
  Pa saj to je logično, dlje kot je diktator na oblasti, več državljanov ga na smrt sovraži. Bolj tudi vztraja pri lastnih zablodah in napakah, diktator si ne more privoščiti, da bi kritiziral tisto kar je samozavestno trdil pred desetimi leti, pa se je potem izkazalo kot zelo slabo,lahko samo neskončno drobi velike probleme v majhne, te pa relativizira v nikakršne probleme in celo dobre rešitve.
  Madžarom se nabira, počasi so si prišli gor, da je Madžarska izjema v Evropske prostoru in v svetu, ki jih ne posnema nihče drug. Madžari so zato čedalje bolj osamljeni, ne najdejo več stika z globalno populacijo na internetnih omrežjih, kjer morajo itak paziti kaj delajo, ker so sotalno pod nadzorom Orbanove vojaške policije. Na koncu, ni diktatorjem hvaležen nihče, vsi jih izdajo in se zgovarjajo na njih, isto čaka tudi njega, ne glede kaj se bo še vse zgodilo, konec ob popolnoma isti kot je edino lahko.
  Posebnost tega sveta je danes Putin, ki sicer opravlja vlogo ruskega carja,vendar svojo avtiritarnost spretno skriva za neko partijo oziroma Dumo, kot pravijo svojemu parlamentu. Putin torej ni diktator, je smao uslužbenec celega demokratičnega ruskega političnega prostora, ki ga vedno znova potrdi za vladarja že zato, da se jim ni treba kregat koga morajo vsi ubogat,sicer jih ni, lahko izginejo in se spremenijo v čisti nič kot bi pihnil. Rusi se prvi zavedajo kako noro je to a kaj, ko se za politiko ne zanimajo,med njimi je toliko vojaško policijskih sodelavcev in ovaduhov, da ima Putin naposled prav, ko sam reče, da jih po Putinu, čaka naslednji Putin. Ta pa bo potem spet zgolj opravljal svoje delo, kar enostavno ni problem povprečnega rusa, ki se še na Evropska sodišča ne more pritožiti. Za v politiko pa ni vsak, ne moreš nikomur zaupati, pa tudi, kaj pa navaden človek ve kaj se v resnici dogaja tam zunaj, zato pa je država, da rešuje te stvari in se v nekem trenutku pač mora nekdo odločiti.
  Na Madžarskem tega ni, po Orbanu, jih čaka še en veliko večji čudak, ki si ga danes noben madžar še zamisliti ne bi znal.

  • FUCK COMMUNISM

   Pa a si ti resnicno zabit, al se samo delas?!?!? Orban – diktator?!?!?!?!? In kdo ga oznacuje za diktatorja??? Levuharji!

   • večni srb

    Po definiciji je diktator, ja vidiš, da Madžarska, to je Orban.

    • FUCK COMMUNISM

     Po kaksni definiciji?!?! Ravnokar je dobil volitve s 70% vecino! No zmagal z 99%, kar bi lahko bilo sumljivo, ampak je zmagal s 70%. Torej je 70% Madzarom vsec njegova politika. Kdo si ti, da ga oznacujes za diktatorja?!?! In na podlagi cesa ga oznacujes za diktatorja???? Pizda, a ste resnicno vsi levuharji fukneni?!?!

     • večni srb

      Ima neomejeno politično oblast, ko na Madžarskem že obstajajo demokratične in parlamentarne ureditve.

     • FUCK COMMUNISM

      Pizda, kako si ti brezmejno zabit!

     • večni srb

      Saj vem, ne glede kaj in kako ti razložim ali celo utemeljim, bo zabit osel vedno nabijal isto.

     • FUCK COMMUNISM

      Saj nisi nic razlozil!!!! Samo flancas bedarije o tem kako ima Orban “neomejeno politicno oblast”. A potem je Macron prav tako diktator po tvojem?!?!

     • večni srb

      Ti se hočeš samo norca delat, provociraš mene, da bi povedal kar si tvoja posrana rit ne upa, igraj se sam s seboj.

     • FUCK COMMUNISM

      Sej iz levuharjev se ni prav tezko delat norca, ce sva ze pri tem. Odgovori na vprasanje: ali je potemtakem Macron ravno tako diktator?!? In ti dobro ves, da si upam marsikaj povedat…

     • večni srb

      Eno kretensko še, pa te bom dal na ignore.

     • FUCK COMMUNISM

      Ti kar! Boli me kurac za tvoj ignore!

     • Zgornji

      Pa kaj se zdaj kregata in zamerjujeta in zmerjata ??? Ti mu lepo odgovori, in povej , kaj je na tem njegovem vprašanju .

 • Pjevač tuge

  Jutri popoldan INVAZIJA na 24 kur.
  Tudi jaz pridem po nekaj letni pavzi.
  SMASH COMUNISM !

  • večni srb

   Ne dotikaj se tistega dreka, če si pameten, to ni tisto kar ti misliš, da so.

   • Zgornji

    :-/

 • večni srb

  Čakaj, hočeš povedati, več madžarov kot deložira in izžene v izolirane gulage, več jih potem voli za njega?
  Potem pa kar, za take sužnje ni nobene milosti, lahko jim edino skrajša muke, čerprav jaz enostavno ne verjamem, da ima res tako podporo med popolnoma zatrtim,usodno uničenim in na smrt prestrašenim ljudstvom.

 • večni srb

  V vojski, sem bil signalist. Če ti to kaj pove.

  • Pjevač tuge

   Ja ja pa saj te poznamo Golavšek nam ne rabiš lagat.
   Edini komunajzerski pisec na portalih ki ga še lastni prezirajo.

   • večni srb

    Kaj naj ti rečem, lahko ti povem edino v morzejevi abecedi, maham z zastavicami pred nosom ali svetim z reflektorjem v oči, da pojma nimaš kdo sem in zakaj se trudim. Očitno ne verjame, da bi mi v tej deželi lahko še kdo pomagal, a ne. Če bi več ljudi razumelo kaj se v resnici dogaja in poskusilo malo razmišljati po svoje, bi pa mogoče še nekako šlo.
    Kar se “mojih” tiče,nekdo med nami je izrod, ne navaden sadistični psihopat ampak prava abominacija, ki jo je treba čim prej pokončati, ljudem pa pokazati kako zgleda živ drek. Dokler se ta fašistična teroristična celica ne razkrije javnosti, ni nobenihprijateljev, ni nobene prihodnosti, nič ni, še življenja kmalu ne bo več, tako resne so stvari pri nas danes. Pomisli vsaj tole, a se že ve kdo in kako je prisluškoval našim arbitrom,s kakšnimi napravami inkako so organizirani, kakšni so cilji teh teroristov in zakaj se jih kljub internacionalnim ,za narod zgodovinsko usodnimi posledicami ne izpostavi? Predstavljaj si, da bi se na tak način odločalo o tebi na sodiščih, zdaj naj se pa jaz sekiram, če me kdo od teh debilo prezira, saj nisi resen, bodi no pameten…

 • Marjan

  Janšisti se zmeraj ne dojamejo, da SLO ni Mađarska. Tisti, ki ima malo pameti, bo razumel.

  • tomven

   Poznam enega marjana, zabitega kot noč… zgleda, da je tu še en podoben kaliber!

   • Zgornji

    ;-))

  • sprehajalec

   To je res Marjane. Madžarska se je svojih komunistov učinkovito rešila. Slovenija pač še ne….

   • Novakec1

    Pa niso problem samo komunisti, jih je malo, imaš še pritepence in domače izdajalce slovenstva.

    • Zgornji

     TOOOČNO TKOOOOOOOO !!! ! !!! AAAMEEENNN ! ! !!! Žaaal.

  • Republic Commando

   Vi rdeči debili še zmeraj ne dojamete, da SLO ni več YU, že 27 let ne :))))

 • Krtača 20

  Sem že opozoril da se vpletanje Orbana v notranjo politiko tuje države in volitve ne bo dobro končalo za Orbana.

  • FUCK COMMUNISM

   Jasnoviden komentar enega zabitega levuharja ima pa res neko tezo, ja…
   Da se Ruski ambasador vpleta v Desus je pa OK, a ne?!

  • garfi

   tvoje-vaše države

  • sprehajalec

   Slovenski levičarji s svojimi predstavniki in veleposlanico v Berlinu, so se še kako vmešavali v ameriške volitve. Sedaj pa cvilijo, če jim kdo kaj reče. Džukci…

   http://24kul.si/media/slike/13729071_1974401599452783_8556950393033040637_n.jpg

 • garfi

  Zavarovali bomo Slovenijo
  Zaradi nekontroliranih migracij se je v zadnjih letih varnostna situacija v Evropi drastično poslabšala. V številnih evropskih mestih prihaja do terorističnih akcij skrajnih islamistov. Slovenija ni otok sredi Evrope, zato moramo takoj in odločno ukrepati.
  https://www.sds.si/zate/program/zavarovali-bomo-slovenijo

 • FUCK COMMUNISM

  Ja, cist bom v depri… hahahaha

 • tomven

  …Da bi državo vodili novi obrazi oziroma ljudje, za katere ne vemo, od kod v resnici prihajajo….

  Saj vemo , od kod prihajajo.

  • Pjevač tuge

   Made in Murgle by Plavi tamal…

 • jovan jovan

  Slovenija potrebuje močnega voditelja, takega s pametjo in lasmi.

  • sprehajalec

   Zato je Broz do konca življenja nosil bujno lasuljo. Levičarji imate fetiš na lase ali kaj?

   • FUCK COMMUNISM

    Ja, sej zato so pa vse levuharke kosmate! Fuj!!!

    • sprehajalec

     Feministke pa sploh ne šmirlajo depilacije. Da ne bi izpadle spolne sužnje. Posledično se pa tudi težje razmnožujejo, kar je pa po drugi strani tudi ok….

     • FUCK COMMUNISM

      Sej zato se pa levuharke in feministke rade dajejo dol s psi.

   • jovan jovan

    Butl. Da ni imel Tito “tupè” tvoje mame na glavi?! Levičarji imamo fetiš na inteligentne voditelje, za razliko od sektašev.

    • sprehajalec

     Zato ji tudi izbirate, pol pot, mengistu, šofer avtobusa maduro, Castroti, kimi, Maček matija, Puklasti Miha itd.

     Sama inteligenca na kupu. Inteligentni v tem, kako čim več sonarodnjakov pobiti…

     • jovan jovan

      Vsi so boljši kot puklasti ćelavi ivan. Celo hudič je boljši. In bolj pošten. Domosranske žalostinke o pobitih sonarodnjakih pa preveri v muzeju novejše zgodovine. Imajo žrtve poimensko zapisane in je resnica drugačna od tiste noriškega kraljestva.

     • sprehajalec

      Še najvišjo dokazano inteligenco med vsemi levičarji je imel nekoč delavski socialist Hermann Göring., 138 enot. Ostalo je bilo pa bolj ubogo, zato levičarske družbe bankrotirajo ali pa razpadejo….

     • jovan jovan

      Revšè sektaško…. Takim ste hlapčevali!! Danes pa rit Madžarom prodajate, oz.ste prodali!

     • sprehajalec

      Tudi za levičarja in socialista Slobota so rekli, da je imel kar visok IQ…. Sem pozabil omeniti.

      Samo kaj, ko levičar, tudi če je IQ visok, le tega obrne v škodo lastnega naroda.

     • FUCK COMMUNISM

      Levuharji ucinkovito jebejo lastne narode…

     • Zgornji

      TOOOČNO TKOOOOOOO !!! ! !!! IN TOČNO TO JE NAJVEČJI PROBLEM TEH POKVARJENCEV !!! ! !!! DA SVOJO BORNO INTELIGENCO ,MKOLIKOR JO PAČ ŠE IMAJO, UPORABIJO V SVOJIH ZLIH POKVARJENIH NAMENIH !!! ! !!!

     • sprehajalec

      Ha, ha,. 70 let je bil čas, da se sestavi spisek. Pa se ni. seveda so jih pobili po vojni, zvezane. huda jama je muzej voščenih lutk ali kaj?

      Partizani so neposredno pobili 24.000 Slovencev. V tej številki je 15.000 po vojni likvidiranih.

  • Novakec1

   Pametna kosa napušta ludu glavu.

 • jovan jovan

  Kaj vam bo Šarec naredil na volitvah!? Razturil vas bo kot gajbico! Muahahahaha….

  • FUCK COMMUNISM

   A si ti Slovenec?

   • Pjevač tuge

    Zoran Golavšek. Saj vam pravim da piše tukaj skrit pod nešteto nikov !

  • sprehajalec

   Jovane, kaj ti prislovično šibak IQ pri levičarjih omejuje formiranje kakšnega smiselnega stavka?

   • Zgornji

    To bo to . Žal.

  • Pjevač tuge

   Aha to bo to. Dober vic

 • Kristjan Ahčin

  samo tega jovana poglej-smrkole mladoleten si domišlja da bo “izpadel pameten”….#nevarnosti_ni.
  dve stbari o forumih, ki jih že vsi veste, pa ponovimo vajo:
  1. formi so “lovišča” trolov, ki hodijo provocirat;
  2. iz komentarjev je razvidno kako živčna je levica; celo njihove ankete, plačane in ponarejene, kažejo na zmago SDS. zato so sedaj ZELO ZELO živčni, ker se jim po osmih letih politike “janša je poln sovraštva zato ga bomo utišali-tako ali drugače” obeta da jim bo narod rekel “dost mamo vašega sovraštva polnega sranja”

 • luckyss

  Orban ima prav….
  Slovenija ima eno največjih gospodarskih rasti v EU, zadolženost do tujih trgov se je v zadnjem letu zmanjšala za več kot milijardo evrov…To pozitivo je treba ohraniti….
  Torej mešalci dreka tipa Jankovič ali Janša odpadejo..

  • šmentanamuha

   Mogoče bi nam ti predstavil svoje rešitve, pa bi volili tebe.

   • luckyss

    Morda bi zadostovalo nekaj omejitev za vstop v parlament…
    Npr. nekaznovanost, IQ nad 120, lustracija..Test na droge in “cviček” ;)

    • Krtača 20

     Za desne boš mogu iq spustit, ker nad 83 nimajo nobenga. Ampak en more tud pleskavice obračat….

     • šmentanamuha

      Vidva levičarska možganska trusta, če seštejemo vajina IQ-ja bi le s težavo dosegla luckyssovo letvico, postavljeno na 120.

     • mici

      krtača ali 20 pomeni IQ

    • Zgornji

     … kastracija … ;-)

 • totex39

  Samo Orban ne ve, da so Slovenski državljani prav nori na nove obraze, mislijo namreč, da jih bodo rešili iz krize. Človeka, ki bi pa za Slovenijo nekaj naredil pa je potrebno teptati, to jim tudi narekujejo komunisti, ki se ga pač bojijo in tukaj je srš vsega tega.

  • luckyss

   SrŽ je v tem, da skrajnežem ni do države, ampak do oblasti !!
   Orban je pametno izkoristil “tržno nišo”, po potrebi pa bi se obrnil za 180 stopinj, kot se je njegov slovenski varovanec..;)

   • totex39

    A misliš, da sedanjim komunistom pa je do oblasti, saj so vse do sedaj dokazali.

    • Zgornji

     SAMO ZA OBLAST SE JIM GRE , POKVARJENCEM KOMUNAJZERSKIM, PA ČEPRAV SO ZABITI KOT NOČ , IZ LASTNE SKRITE ZLOBE !!! ! !!!

   • centurion

    Dons razpis.
    “@policija_si
    Policisti iščemo nove štirinožne pomočnike za opravljanje operativnih policijskih nalog. Kupujemo dva konja in šest psov. Prvi rok za oddajo ponudb je 24. maj 2018.”

    Jovan in krtača sta kandidata, pa pse tut rabijo.
    Ah ja, ona dva sta OSLA.
    Šest luckyssev.

  • Zgornji

   JA , TOOOČNO TKO !!! V SLOVENISTANSKIH OVCAH SE JE ZAKORENINILA MISEL, DA JE VSE KAR JE NOVO DOBRO. ČE PA NI NOVO JE PA ZANIČ !!! ! !!! ŽAL PA ZA NEKAJ NOVEGA, DOKLER NI PREIZKUŠENEGA NI SIGURNOSTI/VERODOSTOJNOSTI/GARANCIJE/, IN PONAVADI JE POTEM ŽE PREPOZNO KO, PRIDE DO RESNIH PROBLEMOV ZARADI NEPREIZKUŠENIH OSEB !!! ! !!!

 • Maja

  Pa Orban je prav pameten dečko, ve koga je treba podpret! ;)

 • Slovenka

  Preveč ga daje hudobija, zato je izgubil razsodnost.

  • Zgornji

   TOOOČNO TKO !!! ! !!! IN Z VSEMI SE ZGODI TAKO , ČE SE HUDOBIJE NE OČISTIJO DOVOLJ ZGODAJ !!! ! !!!

 • žogica

  Še tri tedne, pa bo konec tega vašega napuha, pa Orbana, pa Janeza…..

 • Novakec1

  V Sloveniji niso problem Sovenci, problem so pritepenci ki so zavladal s pomočjo “demokratičnih” prijemov, naivne sloovce so jim pa to dopustile.

  • Zgornji

   JA, DOPUSTILE PA SO JIM OVCE ZATO, KER SE BREZBRIŽNE KAKOR SO ŽAL NISO BRIGALE ZA POMEMBNE STVARI, KOT JE VZGOJA OTROK, TEMVEČ SO SE RAJŠI POSVEČALE DELU . ŽAL PA JE NAJPOMEMBNEJŠA VZGOJA OTROK, KI JE DANDANES SPLOH – VEČ NI , KER SE NAMESTO LJUDI VZGAJA HUDIČE ZA PEKEL !!! ! !!! IN ZATO SE BO TA KMALU TUDI MATERIALIZIRAL NA TEM PLANETU ! A POTEM BO ŽAL ŽE PREPOZNO !!! ! !!!

 • šmentanamuha

  Orban je moder in preudaren voditelj, takšen kot ga potrebuje Evropa ta trenutek. Torej tudi njegovo mnenje šteje.

 • Dostmamrecesije

  Ja, lewuhi se hudičev močno bojijo Janše. Saj je razumljivo, kateri lewuh pa se ne bi bal Doba, rešetk, varnostnikov, zanič hrane, zaničevanja ter črtaste obleke…:):):)

  • Zgornji

   ŠE BOLJ SE PA BOJIJO DELA – DA BODO MORALI ITI NA DELO – VEN IZ BREZDELNIH PARAZITSKIH PISARN !!! ! !!!

 • Zgornji

  v težkih časih potrebujemo močne voditelje! … SE POVSEM STRINJAM Z TEM, Ampak, kje ga dobiti ?? Ker, meni se že Janko zdi malo prepomehkužen … :-/
  Žal.
  Z ostalimi pa itak Ni Nič !!! ! !!!

 • Zgornji

  … se je “zasexal” pa to … ;-)

 • bi jo

  vsi so bili enkrat novi obrazi. takrat jih to ni motilo.niso zato TAK ker so gor ampak so gor zato, ker so TAK. kapiš.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!