fbpx

[Video] Ko se politični spot na račun upokojencev sfiži: Vodstvo doma za starejše občane Alenki Bratušek očita zlorabo!

Alenka Bratušek ni dobila dovoljenja za snemanje političnega spota pred DSO Ljubljana.

V DSO Ljubljana Vič Rudnik je direktorica Melita Zorec jasna: “Bratuškova je brez dovoljenja snemala svoja politična stališča pred našim domom in jih zdaj javno objavlja!” Hkrati so dodali, da ne dovolijo, da bi kdorkoli uporabljal njihov dom kot pano za politične interese.

“Nedopustno je, kar si je brez našega dovoljenja in soglasja privoščila stranka SAB s predsednico na čelu.” Tako se začenja objava DSO Ljubljana Vič Rudnik (pod njo je podpisana direktorica Melita Zorec), ki se nadaljuje, da je Alenka Bratušek “brez dovoljenja snemala svoja politična stališča pred našim domom in jih zdaj javno objavlja”.


“To obsojamo in se od izjav političarke ograjujemo.” Vztrajajo, da v njihovem domu, pa tudi pred njim, ni nobenega prostora za politiko, zato prosijo, da se to spoštuje: “V DSO Ljubljana Vič Rudnik ne dovolimo, da bi nas kdor koli uporabljal kot pano oz. ozadje za svoje politične interese.” Zapis direktorice Zorec je nastal zaradi priloženega posnetka Bratuškove.

Na njem je postavljena pred prej omenjeni DSO, predsednica SAB govori o dvigu plač v zdravstvu in socialnem varstvu. Očitno so časi, ko je bila Bratuškova popularna po celi Sloveniji, minili. Pa tudi rdeči čeveljčki, ki so nosili napis: “Predsednica vlade Alenka Bratušek,” so očitno že preveč “znucani”.

e-maribor