[Video] Vse poti vodijo do Črnčeca, le vodja poslanske skupine LMŠ Golubović lažnivo obtožuje druge: Se bo moral tudi on opravičiti?

Branko Golubovič (Foto: posnetek zaslona/ Tarča na RTV SLO)

Medtem ko so vsi gosti oddaje Tarča, predstavniki parlamentarnih strank NSi, SD, DeSUS, SAB, SMC, priznali nenavadne primere zasledovanj njihovega zasebnega življenja, vodja poslanske skupine LMŠ Brane Golubović obtožuje kar Slovensko demokratsko stranko, da stoji za policijsko-obveščevalnimi zasledovanji. “Izvor vseh teh novic in fotografij, kadrovsko, tehnično in medijsko lahko zagotovi samo ena stranka, to je stranka SDS. Vse te stvari izhajajo iz tam. Jaz sem prepričan, da te fotografije ne prihajajo iz policije, je včeraj pred televizijskimi sprejemniki in slovensko javnostjo v oddaji Tarča povedal Golubović. Še večjo cvetko si je privoščil pri obrambi sekretarja Damirja Črnčeca, ko mu je Alenka Bratušek očitala, da se ljudje kot Črnčec ne spremenijo. Golubović ga je ubranil s primerjavo o desnih in normalnih novinarjih ter si prislužil nagrado za izjavo leta: “Ljudje se spremenijo. Imamo enega novinarja, ki je pisal za desne medije, danes pa je normalen novinar. Ljudje spregledajo, ljudje se spremenijo.”

Vodja poslanske skupine LMŠ Brane Golubović je v oddaji Tarča javno lagal o Slovenski demokratski stranki in sicer z obtožbami, da je ta kreatorka vohunskih spletk, ki zasledujejo slovenske politike. Na uradno izjavo se je nato na Twitterju odzval predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša. V kratkem odgovoru jim je dal vedeti, naj se pripravijo na dopis odvetnika Francija Matoza, ki so ga prejeli že Marjan Šarec in Rudi Rizman.

Toda to ni bila edina lažniva izjava vodje poslanske skupine LMŠ. V Sloveniji pa po novem delimo tudi novinarje na desno usmerjene in normalne, kot se je izrazil Golubović. Kdor se ne strinja z vladajočo politiko, je avtomatsko desno usmerjen, ostali pa so bojda “normalni”. To je nova zanimiva delitev slovenske družbe prosto po ‘šarcizmih’.

Nenavadna kontrola sina Alenke Bratušek
V oddaji Tarča na RTV SLO razen Golubovića niti en predstavnik politične stranke ni zanikal, da se ne bi dogajale čudne zadeve zasledovanja, obveščanja in vohunjenja za posameznimi politiki. Stranka SAB je že pred oddajo sklicala tiskovno konferenco o čudnem dogodku, ki ga je doživel sin Alenke Bratušek, mladi slovenski nogometni reprezentant Oskar Cvjetičanin v nedeljo večer. “Pravzaprav takoj po tem dogodku nam je sin doma povedal, da je bil postopek skrajno nenavaden. Jaz osebno še lahko zdržim, da bi se kdo na takšen način znašel nad mano. Ko pa gre za moje otroke, je pa tukaj konec. Pravzaprav običajna prometna kontrola ni bila, zato ker so ga takoj, ko je odpeljal s privatnega parkirišča nemudoma zaustavili policaji z modro signalno lučjo. To ni bila prometna kontrola, ki bi stala ob cesti.  Spraševali so ga, zakaj je bil avto tam parkiran, zakaj je sedel v avtu. Avto, s katerim je bil sin, je moj avto. Sprašujem se, ali je v tisti zakotni ulici naključno ravno takrat peljal mimo? “

Glede nenavadnega dogodka so nam zanesljivi viri blizu padle vladne koalicije potrdili, da je za nedeljsko akcijo v ozadju stal Damir Črnčec. Vendar jih v avtomobilu ni pričakala Alenka Bratušek, ampak njen sin. Podobne sume o vpletenosti Črnčeca je potrdil tudi glavni tajnik SAB-a Jernej Pavlič: “Glede gospoda Črnčeca, oseba, ki se metod dela učila pri Janezu Janši, bo težko komentirala, kako na drugi strani delujejo, če sta skupaj delovala. Ne verjamem, da teh metod ne pozna več.” Vir blizu bivše vladne koalicije nam je izdal, da Črnčecev krog nadzoruje ministre in poslance že cel čas mandata. Za policijsko direktorico Tatjano Bobnar pa so nam isti viri zagotovili, da je Črnčecev kader.

Damir Črnčec se dela zaradi ene posnete fotografije najbolj ubogo žrtev v Sloveniji
“To spada v prav ta del širjenja lažnih novic, fake news, ki se širijo iz te politike, določene politične stranke, politične portale z zelo jasnim ciljem. To je diskreditacija mene osebno. Ne morem se znebiti vtisa, da sem bil spremljan in pod nadzorom nekih parastruktur, ki jasno vodijo točno določenemu političnemu subjektu,” se je delal nedolžnega Damir Črnčec pred kamerami POP TV in RTV SLO. Damir Črnčec, ki je dobro leto dni nadzoroval vse svoje vladne partnerje, se dela največjo žrtev zarote vohunjenja.

Sumi dovolj močni za nadzor Knovs
Matej Tonin je v svoji izjavi povedal, da ve, da mu lahko prisluškujejo domače in tuje varnostne službe. “Moj telefon je definitivno na listi za prisluškovanje tujih tajnih služb. Pri komunikaciji se obnašam samozaščitno in uporabljam varne načine sporočanja.” Njegovo izjavo o slovenski varnosti in prisluškovanju najvišjih slovenskih političnih predstavnikov je domiselno dopolnil Jožef Horvat, vodja poslanske skupine Nsi.

Celotno slovensko situacijo je primerjal z makiavelistično serijo Igro prestolov. “Kot je povedal gospod Črnčec, bi naj neke parastrukture prišle na plano, ker kaže zelo dobro neki novi sredinsko desni koaliciji. Zadeve delovanja KNOVS-a so povsem jasne. Predsednik KNOVS in NSi Matej Tonin je te dni bil na službeni poti v Bruslju. Gospod Mahnič je podpredsednik. Prav na podlagi teh indicev ima komisija v skladu s 13. členom KNOVS-a pristojnost, da gre v tovrstni nadzor, kot ga je tudi opravila. Vse te zadeve močno skrbijo. To dejansko kaže na stanja duha v naši državi. Mislim, da smo zelo blizu dna. Sumi, da se prisluškuje, zasleduje politike. Vse to me spominja na znani citat iz Igre prestolov: “Ko igraš igro prestolov, ali zmagaš ali umreš.”

Matjaž Han se bolj zaveda posledice decembrskega ropa v njegovo hišo
Jezno in kritično se je odzval na aktualne dogodke o vohunjenju za nekaterimi slovenskimi politiki tudi vodja poslanske skupine SD Matjaž Han. “Zamahniti ob tem, kar smo videli na posnetku, enostavno ne moreš. Zavedam se, da smo v nekem brezvladju. Politika si v tem trenutku dovoli vse. Petnajst let sem v politiki in se ne spomnim, da je bilo pred katerimi koli volitvami taka telenovela, kot jo vidim zdaj. Ko tole gledam, ne morem verjeti, da se to dogaja.”

Matjaž Han se spomni svojega primera, ko so mu v decembru vdrli v hišo. Danes ni več prepričan, da je šlo za normalni rop. “Gospod Črnčec je bil dolgo let sodelavec Janeza Janše. In zdaj je preveč naključij, da nekaterih ljudi med sabo ne bi povezovali. Jaz sicer ne verjamem v zarote, ampak to ni dobro za politiko, za ljudi. Dva tedna nazaj sploh nisem pomisli, sem naivna oseba. Meni so decembra vdrli v hišo. Sedaj ko to slišim, pomislim na kamere in mikrofone, da so zmontirani po celi hiši.”

Aleksandri Pivec se zdi nenavadno, da jo nekdo sredi noči fotografira v dežurni lekarni
V zadnjih dneh se je v kočljivih fotografijah ujela tudi predsednica DeSUS in kmetijska ministrica Aleksandra Pivec. Čudno se ji je zdelo, da jo nekdo fotografija zvečer v dežurni lekarni na Ptuju. “Vse te fotografije so bile posnete čez vikend, da se potem v medijih ustvarja zgodba. Jaz ne vem, ali je potrebno, s kom se je ministrica dobila na kavi. Nisem se ukvarjala s temi fotografijami in jih nisem povezovala z nobenim sledenjem. Me je pa presenetilo, ko sem bila fotografirana sredi noči pred dežurno lekarno. Vzbudilo mi je neke občutke in da te zgodbe nimajo čistih naključij,” zaključuje Pivčeva.

Vodja SMC Igor Zorčič opozoril na primer diskreditacije iz prejšnjega mandata
Igor Zorčič se je v svojem mnenju odzval, da se je to dogajalo v preteklosti in se bo dogajalo v prihodnosti. Sam pa tudi dvomi v vse izrečene besede direktorice slovenske policije Tatjane Bobnar. “Na podlagi izkušenj iz prejšnjega mandata, ko so ministra Koprivnikarja ustavili policisti. Zaupam policiji, vendar se ne bi toliko zanašal na besede gospe Bobnarjeve. Policija bi morala imeti notranji nadzor. Pustiti tudi parlamentarni nadzor oz. KNOVS-a. S takimi slikami lahko samo ena fotografija povzroči diskreditacijo in podlago za izsiljevanje politikov,” je zaključil Zorčič.

Celotno oddajo si lahko ogledate TUKAJ.

Luka Perš

 

 • Peter

  “Jaz sem prepričan, da te fotografije ne prihajajo iz policije ”
  Jaz sem pa prepričan, da je Zemlja štirioglata rubikova kocka.
  Zdaj čakam vabilo v Tarčo, no.

  • tohuvabohu

   Jok brate, otpade, Rubik je bil Madžar.

  • Anton Slapnik

   zemlja je ploščata ponev

   • Peter

    Važno, da si ti prepričan, dokazi na hanzi TV niso pomembni.
    Bova skupaj na tarči, no.

   • milanček

    ponev, to je bistvo, malo masti, šnicel, zelenjavca, poliješ z malo vinčka, ko pogoltneš pa še veliko vinčka! s ponvijo pa idiota šarca po tintari!

    • Den456

     Ta recept mi je pa všeč. Posebej, če lahko zadnjo alineo večkrat ponovim.

     • samotoje

      Daj si duška, naj votlo zadoni.

 • Ryuk

  Če fotke ne prihajajo od policije, potem prihajajo od sove. Jih je n.h. posnela.

  • alojz

   Ona snema samo posteljne aktivnosti.

  • zaslosds

   Komunajzar minusare vič je spet na delu

   • samotoje

    Lej, balkanec na delu. Neprecenljivo.

  • rabbit

   Ampak o Karlu Erjavcu je pa Muri nekaj eksplozivnega izbrskal, ker tip se nikjer večne pojavlja , res je moralo biti nekaj vrhunskega.

   • milanček

    kahrl bo udaril nazaj, ne bojo ga jebal, on je eden in edini! vse bo povedal , kakšen čajček kuha od pritlikavca gospodinja!

    • milanček

     gospodinje=štefa!

  • zokispoki

   Gospe “absolutno”, resolutne mojskre sicer ne maram, moram pa priznati,da mu je vceraj temu,sicer ne prevec bistremu klosarju, vrhunsko spustila, glede nasega prjatla, izdajalca Curi Murija ! Cipcapar je kar zacepetal in je bil popolnoma paf, ce se ne motim ! Samo tako naprej, naj se prasice levajzarske med seboj pokoljejo !

  • jan Gedli

   Kdo je n.h.?

   • bad brains

    L.N.

    • jan Gedli

     Hvala, to mi je bolj razumljivo. Očitno je nevarno uporabiti polno ime.

 • Franc Šink

  Nekateri, da ne rečem gangsterji si hočejo Slovenijo enostavno prisvojiti in njej vladati. Ne bo vam uspelo.

  • alojz

   Glej, čisto enostavno. Volilno bazo levih sestavlja javni sektor, upokojenci z dodatki in socialni prejemniki. Vsem je v interesu, da tako ostane. Imajo preveč časa in ga porabijo če je treba tudi za delanje revolucij (iz Lj so šli protestirat v MB). To revolucionarno dejavnost tudi podrobno opišejo v poročilih (antifa) saj na ta račun padajo €. Volivci desne sredine pa delajo ali kmetujejo in nimajo časa niti na volitve iti.

   • Kalabicnikola

    Eni morajo tudi delat da drugi lagodno živimo. Ajde pustite Janšo ko ga jebe in se spravte delat. ARBEIT MAHTS FREI hahahaha

   • AlternativaZaSlovenijo

    Enkrat se zapelji v palačo DSU (zdajšnje MNZ) na kosilo. Boš videl kaj je to JU: Samo moraš si vzeti dovolj časa, ker pri njih čas teče zelo počasi.

    • Joc 52

     Prosim razlozi nevednim

     • jan Gedli

      Ja res, tudi jaz potrebujem pojasnilo.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Ti bo vse jasno, samo zapelji se tam v restavracijo. Moraš videt na lastne oči.

  • jan Gedli

   Veselilo bi me, da imate prav, ampak nisem prepričan, da misel, po kateri so si gangsterji (udbomafijci) Slovenijo že prisvojili in ji že vladajo , ni le moje osamljeno stališče. Tudi sodnik Radonjić je prepričan, da je naša država v rokah ugrabiteljev.

 • Freiherr

  Bati se moramo tega, kar se dogaja in se se bo v tej zatohli komunisticni greznici.

  • Joc 52

   Ne, bojimo se ne, le povecati moramo cujecnost, ker so se psi strgali s ketne

 • plavi-mil

  Ta golubovič ima tako ledeno hudoben pogled, da me je pri včerajšnji Tarči kar zmrazilo in postalo stah pred ultra levicoi LMŠ-.ja.

  • samsara

   Oči so ogledalo duše, pravijo.
   Ene so prodane, pravijo. Komu prodane, ni treba ugibati.

 • Unikatna

  haha…ni dobro s prstom kazati na drugega, če si brez dokazov…mislil si je, da je najboljša obramba napad in obtožil SDS…ampak se je zmotil, da mu bodo vsi verjeli…za packarije levega pola, je vedno kriv JJ in SDS..

 • Artur

  Obstaja eno prosto delavno mesto za Golobćka, ko bo skakanje razturjene LMŠ v bazene brez vode iz politikantske scene prešlo v privat rekreacijo, Nudi se delavno mesto pucanja Bazena v našem kraju po skakalni sezoni lokalnih LMŠjevcev.

 • rrrrr

  D. Črneč -Muri bo odslej lahko svetoval le še fikusu.
  Svetoval je J.Janši, naj odstopi kot predsednik stranke, ko je bil ta v zaporu. Svetoval je M. Šarcu, naj ne odstopi kot predsednik vlade, dokler še ni v zaporu. Nista ga uslišala.
  Klinc pa tak šalabajzer od svetovalca.

  • samotoje

   Lipo bom kar na zahodno stran hiše posadil. Nima smisla Murija spraševati.

 • Artur

  Poizvedite na Wikipediji kakšne so življenjske navade, obnašanje in potrebe podgan našli boste zanimivo primerjavo s modusom operandijem skakalcev v bazene brez vode.

 • tasilo

  Bolje vrabović v roki kot golubović na strehi.

  • tohuvabohu

   Sve bih dao
   da bih znao
   gdje je stao
   kad je srao.

  • tomven

   Bolje golubović na strehi, ker lahko pade dol.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Samo še bimboti ostajajo v LMŠ-ju: Jerca Korče, Brane Gulobović….Ministrska ekipa je Šarcu že zdavnaj ušla. Najboljša izjava Šarca je pa ta, da je po odstopu pričakoval da se noben ne bo pogovarja z Janšo, ker so se tako (baje) zmenili po volitvah.

  • samsara

   Toksična usedlina.
   Ko bo predstava končana, bo potrebno ekološko ločevanje in dezinfekcija.
   V izogib reprize.

 • zaslosds

  A nam morajo toti viči vladati?Naj gre v rodni kraj.

  • Kalabicnikola

   Toti ? Bolje …..vici kot Štajerci in dolenci

 • mapu

  Taka teleta so v stranki LMŠ, problem st6ranke je, ker ni edini…

 • tohuvabohu

  Kaj bi dal, da face tega usranega goloba ne vidim nikdar več.

 • Joc 52

  Golubovicu se je zmesalo; je stisnjen v kot od svojega sefa, komika teme in sedaj bluzi

  • Stajerka

   ….on ma več šefov…..komik je zadnji v vrsti……lahko začnemo kar z LDS, Zares, Pozitivno Slovenijo, LMŠ……režiser je samo eden, šefov pa malo morje……

 • šmentanamuha

  Včeraj je bilo epsko na Tarči. Patetičen osebek Golubovič iz LMŠ je napravil suspenz in ugotovil, da je Damir Črnčec žrtev Janeza Janše, ki mu je vse podtaknil, tudi ono Šarčevo ljubico. Vsi vladajoči, celotna koalicija luzerjev, ki je neslavno propadla s svojim Ostržkom na čelu, je žrtev opozicijskega politika Janše, ki obvlada vse, ni da ni. Ker oni bi radi še naprej vladali, ampak ne morejo, ker jim Janša tega ne dovoli, jih onemogoča, Slovenci, kaj tega ne vidite, oni bi, ampak ne morejo, ker jim Janševa senca zakriva pogled v svetlo prihodnost.
  Kdor včeraj ni spregledal, mu ni pomoči.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Janša genij, drugega glede na nebuloze Gulubovića ne morem reč.

 • macon

  Nadzori, prisluškovanja, obdelava podatkov stanejo težke milijone, zahtevajo specializirane kadre in poleg tega moraš imeti tehnična sredstva, ki jih nima nobena stranka kot taka. Zato so zgradbe in službe in instalacije, ki stanejo veliko milijonov in niso nevidne. Imajo jih represivni organi, ki so v primežu skrajne levice, to pa se vidi po tem, da ne preganjajo njenega milijardnega kriminala.

  Ta Golubovič je pokvarjena lažniva baraba, ki mu nasedajo kvečjemu otročaji, idioti in blazni komunistični verniki.

  Levica si je enostavno zamislila, da bo delala kar ji zapaše, ker je Slovenija njena last. Nova normalnost je pristajanje na vse kar nam servira režimska leva (nad)oblast pa če je povsem skregano s čimerkoli.

  • samsara

   Dobra stran njegovih in njihovih nebuloz, neumnosti in traparij je ta, da nam kažejo kako močno jim že tečer voda v grlo. Konec je blizu in neizbežen.
   So kot glasbeniki na potapljajočem se Titanicu.

 • Igor Kodelja

  Ma tale Golubović ma en smrtn pogled.

 • Foglof Tunek

  Čujte, Golubovič ima praf. Fse to je maslo SDS-a in Janeza Janše. Janez dobro pozna udbofske prijeme, saj je bil skrajni komunist. Tako skrajen, da so ga fuknili iz partije in nikoli nazaj sprejeli. Voluhar posrani!!!…Kapish?

  • AlternativaZaSlovenijo

   Kaj pa če je on zapustil partijo in vas komuniste zjebal do totalke. Mogoče se je samo inflitriral v parijo, da zjebe partijo in SRFJ. Na to niste pomislili? sfrj vukojebino je zjebal, na vrsti ste daj še vi. Kučan kot šef partije in udbe je to prepozno sprevidel. Sedaj se mu pa UDBA maščuje. Ampak vse je razkrinkano kdo je bil v udbi. Mimogrede Janše pa ni na spisku bivše udbe ali je?

  • Den456

   Ti teslo zapito pa še v porničih vidiš Janšo

 • Stajerka

  …..ma, je bil na koncu ko en popipan s kropom polit petelin…….nihče mu ni pritegnil, celo več, sam pravi da je od AB dobil pod pasom…….je pa to, kar si je včeraj privoščil zrelo za OVADBO – izrazil je namreč trditev, da to počne SDS…
  …zaj pa tak, če je res naj dokaže, drugače pa kazensko ovadbo zaradi širjenja nestrpnosti in ogrožanja javnega miru……pika, amen, konec debate!!

 • Kluki

  Temu se reče : navidezna demokracija.

 • Artur

  Kako je to pri nas z našimi luciferijanci ?
  Tko su masoni? Što se događa u masonskoj loži? ŠOKANTNE ČINJENICE
  https://www.youtube.com/watch?v=jZcmnlI2l1k

 • Olga101

  Glub-ović Milovanovova pošta!

 • piko8

  golubovič ni lih kapaciteta, njegov IQ je na števiki njegovih čevljev!!
  To kar je pa sinoči v kamero blebetav je pa zrelo za kazensko ovadbo!!!

  • samsara

   šarac & društvo.

  • samotoje

   Tale izjava: ““Ljudje se spremenijo. Imamo enega novinarja, ki je pisal za desne medije, danes pa je normalen novinar. Ljudje spregledajo, ljudje se spremenijo” je naravnost briljanten domislek Golubovićeve pameti. Vse jasno. IQ na številki otroških čevljev.

 • Peter

  Pripravljam pismo za dolinsko javnost, ki bo razkrilo vse.
  Za zdaj imam zagotovljen podpis petih uglednik alkodemikov iz našega bifeja, rabim jih še 70. Plačam pir za podpis, pošteno, no.

 • tomven

  … in potem madžari še naše v košarki namahajo. Ziher je tudi za to kriv Orban, al pa vsaj vsaj Novatv ali JJ…

  • Peter

   SDS je Orbanu izdala taktiko “slovenskega” trenerja Trifunovića, v zameno za financiranje stranke. Berite jutri na Hanzi, no.

 • tomven

  Evo, pa smo dočakali – mudlndolfer prestopa v lmš. Koliko je že, 7:0 zanj ane…?

 • milanček

  golubović, najbolj nesposoben na UE, idiot erste klasse!

 • AlternativaZaSlovenijo

  Na ministrstvu za delo so ministrici Ksenije Klampfe (bivši SMS sedaj LMŠ) prosto pregledovali e-pošto. Temu pravijo vdor v elektronsko pošto……hahahahahahahaha En dober komentar na kurah: Imela je geslo prosto dostopno geslo: Janša….haahahaha. Za crnkt. Aja, dodali so še da je ministrica izstopila iz SMC-ja zaradi Janše. Torej, Janša spet kriv! Ma tale Janša je genij. Za crknt. Ko človek misli, da v tej levaški vukojebini ne moreš še nižje te preseneti, da lahko še nižje. Kriminalisti bodo sedaj ugotovili, kdo je vdrl v sistem. Predlagam, da vzamejo disk iz strežnika, pa naj pazijo, da ga ne izgubijo. Tudi to se je že dogajalo slovenski policiji, da zgubljajo diske. Za crkn’t.

 • Artur

  Bolj mi deluje kot nosferatu kot pa kakšen golubčić.

 • Amerikanc

  Branković še ni skontal, da je Šarkotovo rezervno kolo ali peto kolo, kot se sam rad izraža. Pred desetimi leti mu je Šarko v Kamniku na predvečer volitev

 • xtc

  Samo tole drekači utapljajo glavno drekažijo vse skupaj pa je navaden gnoj,ki se ne zasluži drugega kot pobitja med sabo.

 • samotoje

  Golubović je pa druga stvar, zaradi katere se moramo Kamničani počutiti osramočene pred vesoljno Slovenijo.