[Video] Zakaj Boris ne bo več govoril o Golobu?

Boris Tomašič v oddaji Kdo vam laže na Nova24TV.

“Tako da jaz Roberta Goloba ne bom več kaj veliko obravnaval, ker on je truplo, politično truplo,” je v oddaji Kdo vam laže komentiral Boris Tomašič in dodal: “On je gotof”. Hkrati je dejal, da so edina logična posledica trenutnih razmer predčasne volitve.

Po letu in pol je več kot jasno, da ta vlada po katastrofalnem vodenju, ki ne prinaša nobenih rezultatov, temveč  le slabše življenje in draginjo, nima nobene podpore. Strici iz ozadja, vzporedni mehanizmi ali centri moči so po besedah Borisa Tomašiča ugotovili, da je vrag vzel šalo. Z Robertom Golobom namreč ne morejo in ne smejo naprej. “Njegovo delovanje v resnici uničuje v temelju tisto, kar so gradili zadnjih 30, 32 let.”

“Golob je politično truplo”
“Robert Golob je svojeglav, v bistvu nekontroliran projektil, egocentrik, ki se ga ne da upravljati in ne razume, kaj mu govorijo. Pošiljajo mu sporočila, on dela po svoje,” je poudaril in dodal, da bi bila sedaj, ko je propadla zgodba Roberta Goloba, edina logična stvar, da bi se razpisale nove volitve. “Ampak ne, centri moči vedo, da če gredo zdaj na volitve, bodo izgubili vzvode za vplivanje na oblast.” Projekt, ki zdaj po besedah Tomašiča poteka z največjo intenzivnostjo in bo potekal še intenzivneje v prihodnjih dneh, je sesuvanje Roberta Goloba. “Tako da jaz Roberta Goloba ne bom več kaj veliko obravnaval, ker on je truplo, politično truplo.” Kot pravi, je to že sam napovedal v začetku leta med prvimi v intervjuju za nacionalno televizijo.

“On je gotof,” o Golobu izpostavlja Tomašič in dodaja, da gre centrom moči samo za to, da ne pride do predčasnih volitev, da zmanipulirajo voljo volivcev, ki so izbrali Goloba, postavijo novega odrešitelja, ki bo postal odrešitelj Slovenije. “Za to so pripravljeni narediti vse,” je dejal in v sinočnji oddaji s primeri pokazal, da četudi bodo menjali Goloba, sprememb na bolje ne bo. “Lahko zamenjaš Goloba, ampak ta vlada je nesposobna, ministri so nesposobni, nič se ne bo zgodilo.”

Celotno oddajo si lahko ogledate na spodnjem posnetku:

Ž. N.