Viktor Orban na osrednji volilni konvenciji SDS: “Če bosta zmagala Janez Janša in SDS, bo to zagotovilo, da bo slovenski narod obstal”

Foto: STA

Vse oči so bile v petek zvečer uperjene v knežje mesto Celje, kjer je potekala osrednja volilna konvencija Slovenske demokratske stranke. Med osrednjimi govorci so se poleg prvaka stranke SDS Janeza Janše znašli tudi madžarski premier Viktor Orban, vodja makedonske stranke VMRO-DPMNE Hristijan Mickoski in vodja poslanske skupine Evropske ljudske stranke v Evropskem parlamentu Manfred Weber.

Mickoski je v svojem govoru poudaril, da dogodek predstavlja mejnik za spremembo Slovenije, za boljše življenje Slovencev, za novo perspektivo. “Slovenija si zasluži boljše – in kdo lahko zagotovi boljšo prihodnost, kot prav Janez Janša? Janša lahko popelje Slovenijo na pravo pot.” Vodja VMRO-DPMNE je prepričan, da bo SDS zmagovita stranka. “SDS ima našo podporo,” je dejal in dodal, da bo Slovenija gradila mostove. “Slovenci se bodo na teh volitvah odločili, kam, in prepričan sem, da bodo Slovenci izbrali pravo pot in tako sprožili demokratični proces v tej regiji.”

Manfred Weber je  svoj govor začel v slovenščini: “Dober večer, lepo je biti tukaj z vami nocoj.” Zahvalil se je za povabilo na konvencijo, da je lahko med prijatelji Evropske ljudske stranke, in poudaril, da je prišel z namenom, da pokaže solidarnost. Izrazil je lepe želje, da predsednik vlade na letošnjih državnozborskih volitvah postane Janez Janša: “EPP hoče, da je Janša naslednji predsednik vlade Slovenije.” Povedal je, da je bil že ob prihodu v Slovenijo srečen, ko je videl, da se letališče imenuje po političnem očetu naše države dr. Jožetu Pučniku, ki je bil gonilna sila slovenske samostojnosti, predvsem pa je bil velik Evropejec. “Njegova dediščina je pogosto prezrta,” je povedal in dejal, da bodo eno izmed sob v Evropskem parlamentu poimenovali prav po dr. Pučniku. Predvsem pa je izrazil prepričanje, kako pomembno je zaščititi evropske meje. “Pomagati moramo tistim, ki potrebujejo našo pomoč v Afriki, ampak predpogoj za to je nadzorovanje meja.”

Krščanstvo predstavlja temelj evropske celine
Po besedah Webra največji steber naše celine predstavlja krščanstvo, “ker Evropa temelji na krščanstvu, to želimo zaščititi,” je poudaril. Izpostavil pa je tudi pomen nacionalnega ponosa. “Slovenija je močna partnerka Evropske unije, pod vodstvom Janeza Janše se bo povzpela nazaj v vodstvo Evrope in še bolj bo prispevala k prihodnosti te celine,” je izpostavil ter dodal: “Potrebujemo vlado Janeza Janše, ki bo prispevala k močnemu evropskemu razvoju.”

Madžarski premier, ki je ob prihodu na govorniški oder požel val aplavza, je sprva kot človek, ki je pred nedavnim dobil volitve, dejal, da ni treba zmagati v anketah, ampak na volitvah. “Pojdite na ulice in se borite za svojo zmago!” je spodbudil prisotne Viktor Orban. Prepričan je, da tako kot so Madžare tudi Slovence čakajo ene najpomembnejših volitev v zgodovini. “Želimo, da bi tudi vi dobro živeli, namreč velja, da je vrednost hiše odvisna od vrednosti sosedove hiše. Če boste vi srečni in zadovoljni, bomo tudi mi.” Spomnil je, kako smo se skupaj pridružili Evropski uniji in leta 2015 skupaj doživeli največje migracije tega časa. Obljubil je, da bodo naredili vse, kar je v njihovi moči, za slovensko narodno skupnost na Madžarskem.

“Želimo močno Evropo, želimo si miru, v EU želimo vzajemne dogovore, ki bodo dobri za vse nas.” Orban je spomnil, da se je Evropa čez noč vdala migracijam, to je bil tisti trenutek, ko si nihče ni želel evropske vloge. “Srednjeevropske države so morale spregovoriti zaradi interesov evropskih državljanov,” je povedal in opozoril, da če bo Evropa klonila pred migracijami, bo Evropa izgubila svoj kontinent. “Leto 2015 je bilo samo predhodnik tistega, kar se bo zgodilo v bližnji prihodnosti. Dokler bo Evropa pošiljala vabila revnim državljanom revnih držav, bodo začeli prihajati in bodo prihajali. Stanje je pač takšno, da če ne bomo preveč pozorni, lahko izgubimo lastne državljane in preidejo v roke tujcev. Danes želijo naseliti med nas ljudi, ki niso del naše kulture in želijo živeti po svojih običajih in veri.” Dodal je še, da v naše države ni treba prinašati nesreče, ker je pač ne potrebujemo. “Treba je sprejeti odločitve in ne prepustiti odločitev drugim. Zavrniti je potrebno ideje marksizma in leninizma,” je povedal in poudaril, da SDS vodi oseba, ki se stvari ne boji imenovati po imenu in reči bobu bob.

Po govoru Orbana je za govorniški oder stopil Janez Janša, ki je povedal: “Orbana v Sloveniji smo vedno veseli, saj kadar ga gostimo med nami, smo vedno zmagoviti.” Napovedal je, da bo tako tudi 3. junija letos. “SDS bo zmagovita tudi letos.” Janša se je zahvalil Orbanu za izkazano podporo ter ukrepanje v migrantski krizi, pomoč slovenski manjšini na Madžarskem in madžarski manjšini pri nas.

Janša je spomnil, da letos obhajamo 30. obletnico pričetka osamosvajanja Slovenije. Takrat je slovenski narod izbojeval pravico do večstrankarskih volitev, potem pa so nas še razorožili – strašili so nas pred JLA, da nas ne bo nihče priznal. Demos se ni uklonil in je predlagal plebiscit. S tem si je slovenski narod pisal sodbo sam.“Tudi po zmagi na plebiscitu so nas zavirali z deklaracijo za razorožitev vojske. To je bilo preprečeno in tudi preko osamosvojitvene vojne zavarovano. Izboljšali smo blaginjo in se priključili evropskim narodom. A nasprotniki Slovenijo še vedno hočejo narediti za majhno in razvrednoteno, tudi z migranti,” opozarja Janša.

Za Janšo in za SDS bo Slovenija vedno na prvem mestu
“Izrojena levica v Sloveniji vabi migrante iz popolnoma tujih civilizacijskih okolij. Tega mi ne sprejemamo in to povemo naravnost. Bliža se čas, ko bomo lahko takšni protislovenski in protievropski politiki naredili konec.” Janša je dodal, da bo za SDS in zanj Slovenija vedno na prvem mestu. Brez slovenskega naroda Slovenije ni, zato bo za SDS slovenski narod na prvem mestu. Blaginja Slovencev bo vedno prednostna zadeva SDS, in to v okviru evropske dediščine. Janez Janša je markantno zaključil svoj govor: “V naši ustavi piše: ‘Slovenija je država vseh svojih državljanov, ki pa temelji na pravici do samoodločbe slovenskega naroda.’ Brez slovenskega naroda torej Slovenije ni. Zato je in bo za nas Slovenija vedno na prvem mestu, blaginja naših državljank in državljanov pa bo vedno temeljna prioriteta. Slovenski in evropski civilizacijski okvir bo vedno tisto, kar bomo mi v Slovenski demokratski stranki branili. Žive naj vsi narodi – z vsemi želimo biti prijatelji. Vendar vemo, kdo smo mi, ki ponujamo to prijateljstvo. Zato, dragi prijatelji, Komú narpred veselo zdravljico, bratje! čmo zapét’!”

Po himni in bogatem kulturnem programu je Janša napovedal najpomembnejše dejanje te konvencije, in sicer predstavitev kandidatk in kandidatov za poslance. Spomnil je na posvet, ki so ga opravili z volivci v marcu in aprilu. “Posvetovali smo se z več kot 600 tisoč slovenskimi volivkami in volivci. Toliko jih je dobilo naše vprašalnike, nazaj pa smo dobili več kot 17 tisoč odgovorov. Tak odziv nas je pozitivno presenetil.”

Ne bomo pozabili na rezultate posvetovanja. To so naše obveze, ki jih nameravamo izpolniti.
Po besedah Janše volivci podpirajo gospodarski paket SDS, 94 odstotkov vprašanih podpira očiščenje slovenskega pokojninskega sistema od neupravičenih privilegijev, pri čemer je navedel, da je najmlajši prejemnik borčevske pokojnine star 22 let. Anketa je pokazala, da 85 odstotkov ne podpira obveznih migrantskih kvot, 92 odstotkov podpira uvedbo univerzalnega otroškega dodatka, ki ga predlaga SDS, 88 odstotkov podpira pomoč mladim družinam pri pomoči stanovanjskega vprašanja; poudaril je tudi podporo volivcev za dopolnitev zakona o himni in zastavi. “Ne bomo pozabili na rezultate posvetovanja. To so naše obveze, ki jih nameravamo izpolniti. To so vaše zahteve, državljanke in državljani, in naša obveza je, da jih izpolnimo,” je poudaril Janša.

SDS ima v ospredju človeka
Janša se je zahvalil strokovnemu svetu SDS, ki je pripravil program za naslednji mandat, ki stremi k večji blaginji. “SDS lahko začne delati takoj. Očistiti nameravamo birokratsko močvirje, tudi nepotrebno zakonodajo, ki obsega več kot 20.000 različnih zakonodajnih aktov. Življenje in poslovanje bosta lažji pod SDS. SDS ima v ospredju človeka, njegovo blaginjo in svobodo, zato zavrača lažno ideologijo. Ustvariti je potrebno nova delovna mesta, država mora biti vitka in učinkovita. Manj bo šlo za davke, zato bo več ostalo za državljane. Preprečiti je potrebno delitev na prvorazrednike in drugorazrednike v javnem zdravstvu. Perspektiva je v sodelovanju z regijo in Višegrajsko skupino. Slovenija mora postati središče evroregije znotraj EU. Ostati moramo v Natu, a pri tem ostati suvereni, tudi pri varovanju schengenske meje.”

“V prihodnosti vidimo Slovenijo ponovno cenjeno in spoštovano, kot je bila po osamosvojitvi in do leta 2009. Ostati moramo zvesti EU in Natu ter hkrati ohraniti slovenski narod in državo, tudi s spoštovanjem slovenske zastave. To zagotavlja ekipa SDS, ki bo delala zate,” je dejal Janša in poimensko predstavil vse kandidatke in kandidate, ki bodo nastopili na volitvah. Vsa imena kandidatk in kandidatov si lahko preberete tukaj.

Janez Janša je predstavil svoje videnje Slovenije: sprava, brez bančnih kraj, enakost pred zakonom, skrb za mladino, razumevanje za druge, plačano in spoštovano delo, nagrajen podjetniški pogum – “Slovenijo jutrišnjega dne”. Ne drugo Švico, ampak Slovenijo, saj ima boljše pogoje kot Švica. “Slovenija ne more biti kopija drugih.” Poudaril je žrtve, Slovence, ki so umrli za ohranitev slovenske besede. Slovenija kot celota, zazrta v dobrobit svojih potomcev. Podpirati je treba slovensko družino in družbo kot tudi znanost. Včasih so odganjali rojake, mi jih bomo privabili nazaj v Slovenijo. “Zdaj gre za Slovenijo, zdaj gre za Slovenijo!” Za takšno boljšo Slovenijo je treba glasovati 3. junija letos. “Bog živi Slovenijo, živela Slovenija!”

Poslanka Eva Irgl je sklenila večer z mislijo, da bodo letošnje volitve najpomembnejše po volitvah, ki so vodile v osamosvojitev. Na teh volitvah bomo odločali, kakšno prihodnost želimo za naše otroke. Irglova je pozvala k oddaji glasu za SDS: “Ni dileme, kdo je edina prava izbira. To je SDS.”

N. Ž.

 • Amerikanc

  Mogoče pa imamo še kaj možnosti, da se rešimo udbopartije, ki zavira razvoj slovenstva in Slovenije.

  • Frank Novak

   Jest bom tokrat volil Janso… Orbana namrec izredno spostujem, tako kot Josipa Broza.
   Ste vi v ZDA? V kateri drzavi ?

   • Amerikanc

    Kaj še ne veš, da so ustaša Josipa, Srbi zakopali sredi BG ????!

 • večni srb

  Obiskali so nas vzhodni sosedi, Vatikan in velika Nemčija, kje je pa druga polovica normalnega dela Evrope, kje so pa čestitke in pozdravi iz celega sveta?
  Po pravici povem, če ne bi bilo Nove, sploh ne bi vedel, da se kaj dogaja.

  Kaj bo zdaj naredila levica, po zmagi na voltvah, bodo mogoče pripeljali na obisk Melanijo, to bo šele žur, da ne rečem raje globalna burleska.

  P.S.
  A je nemc dal dnar, kaj pa pravi, je zadovoljen z nami?

  • Joško

   Levaki so Melanijo že vabili v Slovenijo, pa jih je gladko ignorirala. Ko bo Janša predsednik vlade, bomo kaj htiro dočakali tudi obisk ameriškega predsednika Trampa in Melanije. Do 3. junija pa lahko pričakujemo kakšen obisk iz Rusije, Belorusije; no potem se pa že neha.

   • večni srb

    Pozabil si Pahorjevih 5 minut z Obamo.

  • Capi

   No, si le ugotovil, če ne bi bilo Nove 24TV, ne bi zvedel ničesar…….. kot je bilo v starih cajtih, ko si vedel samo tisto, kar je medijem naročila partija…..

 • večni srb

  Evropa je krščanska, krščanstvo je pa arabsko, in to bomo zdaj branili z vsemi preostalimi silami proti arabcem.

  A lahko naslednjič pripeljete Nigel Faragea, sicer spada v to skupino, nisem pa prepričan, da bi ploskal Manfredu in Orbanu, čeprav ga zelo spoštuje. Britanija gre ven, alo, krščanstvo gor ali dol, Evropa se bo branila dokler se bo lahko branila posamezna članica, nobena pa sama ne more dolgo zdržati v globalnem političnem in trgovskem vakumu.

 • AlojzZ

  Janez&SDS sta že imela svojih pet minut oblasti in to že večkrat. Spreminjanje sistema iz rdeče barve v demokracije pa ni bilo. Še vedno so problemi Slovenije:
  a) organiziran kriminal,
  b) sistemska korupcija in
  c) izumiranje.

  • Miro

   ker so oni najbolj rdeči….

  • Janez

   Kaj bi Janez in SDS lahko storila ob vsakokratnem podtikanju komunističnih podtaknjencev v Janševo vlado.Pustite štiri leta Janezu inSDS-u proste roke,pa bo Slovenija zacvetela.Prvo pa je treba povrniti “pufe”,ki so jih Sloveniji naredile prejšnje vlade.Predvsem Drnovšek Rop Pahor in Šivilja.Pa Srba pognat v Saraoce,pa bo Slovenija zopet to,kar je nekoč že bila.

 • tetka z ozadja

  janšisteki, kako se po tem rompompompu počutite, ko veste, da janšek ne bo nikoli premier?

  • sprehajalec

   Praviš, da bo Zoki?

  • Minovak

   Ti imaš rad tiste, ki ti dokazano kradejo, o rompompomu pa bi lahko govorili, saj ga zganjate po vseh dominantnih medijih, v Dražgošah in vseh 5000 spomenikov rdečemu terorju. Poleg tega pa še izkoriščate otroke, da jih našemite v kreature iz svinčenih časov…bruh…!
   NAROD, KI IZVOLI SKORUMPIRANCE, SLEPARJE, LOPOVE IN IZDAJALCE, NI ŽRTEV, TEMVEČ SOKRIVEC!
   George Orwell

 • Slovenije je mala in mi potrebujemo vodjo, ki bo poskrbel za “slovenstvo” in da bodo na ulicah, gradovih, ipd visele Slovenske zastave. Slovenija je že dovolj okradena in izgubljena in resnično je čas za JJ.

  • Ana Job

   Čas je, da se vlada zamenja, sicer bomo samo še ograjena staja ovac, med katere bodo levičarji spuščali krvoločne pse (migrante).

   • Frank Novak

    zal imas prav Ana…

    • Ana Job

     Kaj češ, življenje za nekatere Slovence ni bil nikoli praznik.

     12. maj 2018 4:18 PM je oseba “Disqus” napisala:

 • Miro

  manjkajo še Milošević, Čaušesku, Lukašenko

  • Joško

   Ta trojica paše k levakom.

   • Miro

    in kaj je Jajo?

    • sprehajalec

     Komunistični oportunist, literat, ki ga je partija 2x zaprla. Še Solženicina je samo 1x. Danes pa vodja opozicije.

    • Broni

     Če tega ne veš, potem se zalet z glavo v zid. ..joj škoda zida…

 • ĐĐ Style

  A je tata Orbit napovedal novo dokapitalizacijo Nove24 v službi teorije zarote?

  • Minovak

   Ti samo počakaj, da ti tvoji OF-ovci pripeljejo 20 musličev v stanovanje…pa boš ves srečen, a ne.

   • ĐĐ Style

    Nič drugega ne znate, samo s begunic istrašite in kopirate jajota

 • Miro

  slika me spominja na komunistične čase…. Tito, verniki….zastavice….

 • Sodni dan

  Kje ste zdaj dolgojezičneži. Orban prišel da pove narodu kako stvari stojijo! Kdo bo pa vam levičarjem pomagu ?? Še bog vas ne mara več !

  • Miro

   SDS in Jajotu je prišel predavat, ne narodu….

   • Sodni dan

    Si hodil kdaj v šolo ! A profesor tudi sam sebi predava?

   • bolimeđoko

    Mrš Retour u Venezuelo ! Bog te nima rad.

  • bolimeđoko

   Ja, kako boš mel hudiča rad. Hudiča morš nagnat !

 • Franjo Trojner

  Res je in prav ima Orban, tokrat gre res za za biti ali ne biti!
  Slovenski rod, prva samostojna in demokratična SLOVENSKA država je na veliki preizkušnji, odgovornost volilcev na bližnjih parlamentarnih volitvah bo gromozanska in žal posledice morebitne slabe odločitve katastrofalne, morda celo nepopravljive. Na novo grozečo finančno krizo, kot na znova vsak dan bolj očitno migrantsko krizo, stranke politične levice nimajo stvarnih, pravih, unčikovitih ter pravočasnih odgovorov, kar je dokazala vlada stranke SD z Borutom Pahorjem na čelu, kot tudi leva vlada Mira Cerarja, ki je do odstopa predsednika vlade v parlamentu imela celo USTAVNO večino, a ni bila sposobna v živlenje spraviti niti eno samcato nujno potrebno reformo! Kar je prvorazredni škandal, izigravanje volilnega telesa in totalna opravilna nesposobnost celotne koalicije strank SMC, SD, DESUS z levo vlado Mira Cerarja in prav vsemi ministri in ministrcami in njihovimi sekretarji na čelu. Zaradi njihove katastrofalne zdravstvene politike in dolgih čakalnih vrst ljudje UMIRAJO! Ker so mimo domače in veljavne zakonodaje v EU nekontrolirano spustili več, kot pol milijona ilegalnih migrantov, so sokrivi za ves teror in vsa teroristična dejanja in v njih ubitih in ranjenih ljudi širom EU. Takšni nespodobni in nespodobni nemoralžneži, ki so zafurali prav vse kar se je zafurati dalo, PRAVNO DRŽAVO, TRANZICIJO, CELO ARBITRAŽO nam NIKOLI VEČ NE SMEJO VLADATI! Ti ljudje so škodljivi za SLOVENIJO, ZA VES SLOVENSKI ROD/GEN IN ZA DEMOKRACIJO. Ti ljudje bi zaradi vseh svinjarij, ki so jih storili SLOVENSKI DRŽAVI IN NARODU morali sedeti v ARESTU ne pa na bližnjih volitvah kandidirati za mesto v parlamrntu!
  Morda nam tokrat Bog pomaga in SLOVENSKI ROD na bližnjih volitvah izbere DOMOLJUBNE , stranke, politike ki bodo znali in zmogli zaščititi narod in državo pred vsemi mogočimi grozečimi krizami, grozečimi nevarnostmi in zagotoviti pravno državo, red, mir, varnost, blagostanje, enakomeren razvoj, dosledno spoštovanje in razvoj naše kulture ( ki temelji na KRŠČANSTVU), običajev in tradicije, ter dosledno spoštovanje vseh človekovih pravic in svoboščin.
  Čas je ZA spremembe!
  Čas je ZA napredek!
  Čas je ZA izpeljavo vseh nujno potrebnih reform, ZDRAVSTVENE TAKOJ!
  Čas je ZA popolno uveljavitev pravne države.
  Čas je ZA enakomeren razvoj ceotne Slovenije.
  Čas je ZA domoljubno stranko SDS, ki je že dokazala, da zna in zmore popeljati Slovenijo med uspešne in srečne narode EU in med napredne civilizirane držsvd zahodnega sveta.
  Čas je DA vse zadrte komunjare, jugonostlagike in vse BALKANSKE navade za vedno pošljemo na smetišče zgodovine in se res dokončno osvobodimo in zaživimo, kot živijo uspešni narodi stare Evrope in celotnega civiliziranega zahodnega sveta.

 • luckyss

  Orban bi lahko JJa vprašal, zakaj misli, da so kvote migrantov “korak v pravo smer”…;))

  • Janez

   Že tvoja slika kaže,da ni pričakovati kakšnega spoštovanja do Slovencev,še manj pa do gospoda Janeza Janše.Ti tele mamino,če si dobro poslušal Janeza,zdaj povej,kaj je narobe povedal.

   • luckyss

    Kvota za migrante je za Slovenijo točno NIČ…!!
    Nismo dolžni sprejeti niti enega…
    To bi moral povedati človek, ki mu je do domovine…Ne pa tisto sklanjanje hrbta in lizanje roke Frau Merkel, ki ga je izvajal Janša..in vsi ostali naši politiki na oblasti..

 • totex39

  Kako lepo bi nam bilo, če bi se uresničile lepe besede govornikov na konvenciji SDS in bi ta izrojeni komunistični režim skupaj s tvorci, lahko povsem uničili iz politike in vseh institucij v naši državi.
  Volivci , vi ste tisti, ki boste temu lahko končno naredili konec, če še hočete živeti v mirni in lepi Sloveniji.

 • dob

  “Ste pred pragom zmage, vodi pa vas človek, ki se ne boji stvari poimenovati s pravim imenom.”
  Orban

  V bistvu je s ta stvar, ko jo je treba imenovati s pravim imenom takšna (vsaj zame!):
  Če Janšo popade norost, da bi šel v koalicijo z Erjavcem, bo v hipu izgubil vso mojo naklonjenost.
  Zato se lepo zahvaljujem Erjavcu, ki je jasno in glasno povedal, da z Janšo ne bo v koaliciji!

  HVALA ERJAVC!!!

  Mi je prav žal, tukaj se le bolj zanesem na Erjavca, kot na Janšo.
  Janšo bi morda kdaj zaneslo.

  Erjavca bo pa odneslo.

  • Vera

   Janša nikogar ne izključuje, tako kot z njim počnejo drugi brezvezneži ” novih in starih obrazov”! Upam, da DESUSA več ne bomo gledali v parlamentu , saj ni sposobna stranka .

   • dob

    S temi, ki vrtajo luknje v ladjo, jaz ne hodim na ladjo.

   • Ana Job

    Starci niso več za med ljudi, demenca je huda bolezen.

  • Zgornji

   A NI HINAVSKI LAŽNIVI KAHEL ŽE VELIKO LET NAZAJ OBLJUBLJAL 1000 EVROV PENZIJE NAŠIM PENZIONISTOM ??? !!! ??? IN, KOLIKO JE BILO OD TEGA DEJANSKO URESNIČENEGA ?? KOLIKOR JAZ VEM BOLJ MALO DO SEDAJ …

  • Minovak

   Kahl je že šel v k koalicijo z uvoženim mafijcem, torej je prisegel mafiji…pravzaprav je že skozi tam.

 • montyamp

  Avstroogrska je bila pred leti zelo uspešna .
  Komunisti so jo uničili , spet so imeli ušivi Srbi prste vmes .
  Se pravi , da so na tem prostoru doma pametni ljudje , če izločimo komunistični fašizem , da se razumemo .
  Na volitve bo treba .
  SDS je prava izbira za normalizacijo .

 • Novakec1

  Problem je ker je volilna baza ki hoče uničiti slovenstvo številčno močnejša, vsi pritepenci, povečini iz bivše Yuge, in domači izdajalci. Zaredile, vzredile so jih pa sloovce same.

  • Zgornji

   AMENNN !!! Žal.

 • rubec

  Po vzoru drugih strank je sedaj tudi sds medse vzela neko pevko. Naj bi bila sopranistka. O mein gottar. So ti ljudje kdaj videli pravo opero?

  • Nšo-či

   Hmm.. mogoče neopredeljeni poslušajo radio veseljak. Mogoče so celo poslušali in gledali evrovizijski gej hit o kurah. Podprli bodo cvetove.

   • rubec

    Bolje še rubec ali cicero ne moreta zapisati.

    • Nšo-či

     Hmm… ja. Cicerov konec ni najsrečnejši. Bo treba po drugi poti.

 • Kučko pod pručko

  Veličastni včerajšnji večer v Celju

  Včeraj sva se z ženo usedla v avto in se popoldne odpeljala v Celje, se sprehodila po lepem mestu, zvečer pa se podala v dvorano Golovec. Pomešala sva se v množici ljudi, tistih pravih Slovencev, ki imajo radi svojo domovino. Dvorana je bila že pred dvajseto uro nabito polna, vsakega od nas, približno tisoč nas je bilo, pa sta na sedežu čakali zastavici Slovenije in stranke SDS. Ob pol devetih je v dvorano prišel prvak opozicije, predsednik stranke SDS, Janez Janša s svojimi gosti. Vsaj tisoč zastavic je vihralo, ploskanja navdušenja pa ni bilo konca.

  Večer je bil čudovit za vsakega slovenskega domoljuba, ki je poslušal predsednika makedonske sorodne stranke, ki nam je zaželel volilno zmago. Potem je na oder stopil predsednik evropske EPP Manfred Weber. Odličenn govor je imel vodja največje evropske stranke in tudi nam tudi on zaželel uspeh 3. junija. Ko pa je napovedovalka povabila k mikrofonu predsednika madžarske vlade, je Viktor Orban slišal, kakšen ugled uživa v demokratični Sloveniji in kako so mu ljudje hvaležni za njegovo pokončno držo. Ponosen, a preprost človek, kateremu je navdušeno ploskala polna dvorana.

  Janez Janša pa se je kot vedno izkazal kot briljanten govornik, ki govori tehtno. Nobenega hujskanja ni bilo v njegovih besedah, nobenega izključevanja, s čimer kar tekmujejo murgelske stranke, nobenih puhljic. Vsaka beseda je bila pretehtana, vsaka je imela svoj smisel. Povedal je, kaj si je za svoj cilj zadala Slovenska demokratska stranka, vse pa je vodilo v smer, da bo delala in naredila vse, da bomo Slovenci bolje živeli. Vse to je naša dolžnost, da storimo za Slovenijo, je rekel.

  Ob njegovih besedah sem se spomnil na bedne floskule Luke Mesca, ki v leporečju plahta naivne ljudi. Pa Židana in Erjavca, ki sta s Cerarjem imela priložnost narediti dobro naši domovini, pa tega nista naredila. In sedaj kar naenkrat skupaj s Cmerotom trobijo, kaj vse bodo še postorili. Bedno v primerjavi z Jaševimi obvezami, ki so podkrepljene z vladavino 2004 – 2008.

  Pomislil sem tudi na murgelske poročevalce, ki so bili v dvorani. Ali jim je bilo kaj nerodno, ko so ob prepevanju domoljubnih pesmi v mislih že imeli, kako po nareku morajo pisati, da se ne bodo zamerili Veleizdajalcu slovenskega naroda.

  Skoraj triurni program se je iztekel, za nama pa je bil večer, ki ga ne bom nikoli pozabil. Veliko fotografij sem posnel, še več lepih spominom pa ohranil do konca svojih dni. Verjamem, da bo SDS slavila in da bom dan pred svojim rojstnim dnem slavil zmago demokratične Slovenije nad uničevalsko politiko Murgelčana!!!

  • šmentanamuha

   A je sploh kateri levičarski medij poročal o včerajšnjem dogodku?

   • totex39

    POP TV

  • večni srb

   Bravo, take proste spise so morali včasih pisati ubogi reveži, če so bili povabljeni na kakšno partijsko slovesnost.

   • Steiermark

    To so tvoje lastne izkušnje in spomini, ki si jih doživljal kot titov pionirček in kasneje omladinac?

  • Marjan

   Kok bedno življenje maraš imet, da pišeš take spise?

   • SmashFascism

    ti si pač potomec komunističnih zločincev in ne veš kaj je domoljubje.

   • Steiermark

    Kako bedno je šele tvoje, ki v sebi ne občutiš ničesar, kajšele ljubezni do domovine……. Ali pa tvoja domovina ni v Sloveniji?

   • Steiermark

    Kako beden – reven moraš biti v glavi in srcu, da pišeš takšne komentarje in ne občutiš in čutiš z Sloveniji zavezanim in pripadnim ljudem?

  • SmashFascism

   Žal mi je, da tudi sam nisem imel možnosti spremljati dogodek v živo. Večji del sem vdel v neposrednem prenosu. Fantastično, še lepše je bilo v živo.
   Mefi, čestitam, da si tako lepo opisal dogodek.

  • Steiermark

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++zelo lepo, tako tvoje pričevanje, kot tudi dogodek sam, katerega sem pa sama, žal, spremljala samo preko TV, ter ga doživela podobno kot ti………..

 • Mihilus

  Svaka čast Orbanu za njegov pristop vendar pa na dolgi rok, ne bo mogel ostati v EU in furat svoje politike in to velja za katerokoli državo EU. EU je organizirana tako, da onemogoča kakršenkoli nacionalizem.

 • Rožle

  Instant murgle stranke, ki se imajo za neopredeljene stranke …
  Volilcem je treba povedati resnico o teh strankah
  , da so bile do sedaj vse vtovrstne stranke še kako v levo usmerjene ..
  ko bodo to volilci to dojeli .. potem je zmaga SDS-a zagotovljena

 • šmentanamuha

  Včeraj je bilo res vrhunsko in vsi govori izjemni, posebej veličastna in budilna pa prav Orbanov in Janšev govor. To je pravi pristop, vedno je bil.

 • Broni

  Lepo organizirana prireditev. Krasni govori. Se vidi, kam je pamet v križišču zavila….v desno namreč, če še kdo tukaj ne ve….

  • antimur

   Še bolj pomembno je pa to, da ni bilo nobenega sovražnega govora, še manj groženj in diskvalifikacij, kot to počnejo levaki, ki so pa dejansko eksremisti in ksenofobi. Tako zadrogirana Levica, ki ima vseskozi v svojih ogabnih gobcih SDS, RKC, Janšo, predvsem pa vse Slovence, ki smo proti raznarodovanju in njihovim ogabnostim. Prav tako SD, SMC, Desus, ki venomer gobcajo o povezovalnosti in skrbi za narod, v resnici so pa najbolj zatohli sovražniki Slovencev in prvorazredni roparji. Bratušce nima smisla niti omenjati, ta rdeča kura bi tako počepnila pri vsaki levaški stranki, ki bi ji nudila korist in zavetje.

 • Rožle

  Orban je že dal svojim levakom po P….Janša bo dal pa še našim ..

  • komar marko

   jaz jim privoščim GORENJSKI šnopc,v več rundah!

  • Frank Novak

   No ja, oba sta bila vcasih komunista. Jaz pa nikoli.

 • komar marko

  rdečkoti v paniki. Vse so poklicali na IZREDNI BRIFING. vSE SILE SO 100% AKTIVIRANE. So šteli že destekrat, pa jim še vedno fali kakih 100.000 glasov. razmišljajo, da bi izjemno podelili pravico KOZAM . Tunko ekspert!

 • šmentanamuha

  Danes na MMC niti besedice o tem velikem in veličastnem dogodku. Objavili pa so neko jokajočo zgodbo ene študentke FDV o tem, kako je pomagala beguncem …khm, v Ljubljani, kjer NI beguncev po defoltu. Zavajajoče in manipulativno.

  • totex39

   Takoj po volitvah je potrebno v akcijo in uničiti to komunistično režimsko RTV.

   • šmentanamuha

    Teh stvari se je potrebno lotiti premišljeno in sistemsko. Na horuk so delali komunisti, zato je tak pristop bumerang. ampak jaz zaupam, da so se v Sloveniji začeli pozitivni procesi.

    • totex39

     Je že vse pripravljeno ne se bati, samo izvesti bo potrebno.

   • tetka z ozadja

    Zakaj?

 • Zgornji

  AAAAAAAMEEEEEEENNNNNNN !!! ! !!! KAJTI, DRUGAČE SE NAM ŠE TOLIKOKRAT SLABŠE PIŠE KOT ŽE SICER !!! ! !!!

 • šmentanamuha

  Pripnem še moj včerajšnji komentar, ki sem ga oddala precej pozno pri nekem drugem članku.

  SDS je s to predvolilno predstavitvijo pokazala in dokazala, da so daleč najbolj urejena, stabilna in konsistentna stranka, ki je z leti zrasla in dozorela. Zdaj se mi zdi, da so postali vredni zaupanja. Kilometrina se jim pozna. Prav porazi pa so bili tista šola, ki so jo potrebovali, ker bodo zdaj bolj znali cenit zmago in predvsem zaupanje, ki jim ga dajo volivci. Torej ne gre več za obljube, ampak zaveze. Ta del se mi je zdel še posebej močan. Bravo, Janša, končno si stopil iz sence! Ne bomo Švica, ker imamo boljše pogoje kot oni. Izvirno. Kdor koli je že botroval tej vsebinski spremembi in nastopu,. je opravil dobro delo. Mislim, da je pri Janši bil to ves čas problem. Ni dovolj zaupal vase. Zdaj pa je to dojel in dozorel. Mislim, da so mu stvari zdaj jasne. Tako sem ga danes doživela. Ima tudi močno in dobro ekipo, ki ga podpira. Ja, SDS je v tem trenutku pravi odgovor.

  • Zgornji

   Zanimivo … :-/ :-)

  • komar marko

   pameten zapis. RES je. samo kaj ko bodo drugi dan VSTAJE.Brez korita ne morejo živeti. POKREPAJO drugi dan. Sicer spomenice na vsaki maškaradi zopet padajo.

  • Gavnar

   85% volivcev nikoli NE BI volila SDS !
   SDS lahko zmaga samo pri volilni udeležbi precej pod 30% !

   • Mare Kranjc

    Matematiko vas pa niso učili v gozdu, Govnar?

    • Steiermark

     Govnarji niso ravno preveč spretni v matematiki…..

   • Steiermark

    Kaj si z zokijem pripravil že vso jugosrbsko šiptarijo, na volitve? Koalicijo sta tudi že sklenila, potem ti preostane samo to, da jo skleneš še z khorlom, smetarjem…..

    • Gavnar

     Mislim, da nama je znano kdo bo volil Šiptarskega doktorja,
     ki hodi k Srbom po kredite ?

     • Steiermark

      glej, govnar, tvoje jugošiptarske opice imajo kar bankomat, ki ga mi moramo polniti, v Sloveniji, v oblik nlb…. K tvojim šiptarjem in srbom pa nihče ne hodi po kredite ampak so oni, ki kar z vrha oblasti, kot vodje mafije – jugomafijske paradržave, ropajo, ves narod v Sloveniji!

     • Gavnar

      Ja eni pač potrebujejo bankomate.
      Drugim gotovino neznanega izvora prinesejo kar na dom?
      Šiptarji pa pri Bosankah zelo radi jemljejo kredite.
      Vsaj vaši šiptarji.

     • Steiermark

      Vi rdeče jugošiptarske opice pa kar direktno ropate nas avtohtone prebivalce Slovenije, ker vam pa še to ne zadošča, pa si vlačite v Slovenijo, strokovnjake za posiljevanje, klanje in ropanje, da vam bodo v bodoče pomagali…..Da o NLB – bankomatu za jugoopice šiptarskega izvora, ki jih imamo kar na oblasti, tudi po osamosvojitvi…..

     • Gavnar

      Edina opica, kateri dokazujejo šiptarski izvor naj bi bil tvoj ljubljeni vodja ?
      Poznaš še kako ?

     • Steiermark

      Ti nisi bil nikoli niti “ljubljeni” niti “vodja”, si pa edina šiptarska opica, ki jo “poznam” oz. za katero vem! Za razliko od tebe opice, jaz spoštujem poštene ljudi, četudi šiptarje, ter ostale, ki živijo v Sloveniji, pa nikoli niso bili in nebodo Slovenci, se pa turdijo, da se vključijo v naše življenje – z učenjem jezika in spoštovanjem naše krščanske kulture …..in nas avtohttonih v Sloveniji!

 • Krtača 20

  Tole avstroogrsko zborovanje je samo še zadnji žebelj v krsti za sds da bo na volitvah do konca pušnla. In prav je tako.

  • Kučko pod pručko

   A se ti sploh zavedaš, kakšen bednik si???

   • Krtača 20

    Molil bom zate, v madžarščini….

    • lojze

     Kolega tebi še v slovenščini molitev slabo gre, poizkušaj v madžarščini: “druže tito mi to se kunemo, s puta tvoga ne skrenemo” Je pa iz komentarjev na to novičko razvidno kakšen bes te preveva, kakšen srd te prijemlje in kakšna zadrtost ti je v srcu.

     • Goran Hvala

      jest to opazam v vsakem janseviskem komentarju. sam bes in srd na vse kar ni isto kot so sami..

    • SmashFascism

     Kučko je zate profesor, pa še tvoj vzornik je. Malo kasniš

   • šmentanamuha

    Ne, tega se ne zaveda, zato pa take piše.

   • Rožle

    V bistvu …levak že tolk laže, da že kar sam seb verjame ..
    … torej se tudi tega ne zaveda …. kakšen bednik je

 • Gavnar

  Zanimivo kako ste v SDS-u navdušeni, ko vas pride obiskat kak komunajzer.
  Je pa lepo videti, kako zgleda gospodarstvo, če ga neovirano vodi komunistični kvazi desničar tipa Orban (Janša).
  Utišali so medije, korupcija cveti, gospodarstvo pa u Kurcu.

  Povprečna plača 622€ (v Slo – 1,074€), DDV 27% (najvišji v EU,),…
  .

  • Mare Kranjc

   Res si pravi Govnar!

 • Krtača 20

  Atyánk, aki a mennyben van,
  szenteld meg a neved,
  Gyere hozzánk a királyságod,
  A te akaratod történik
  mint a mennyben a földön.
  Adj nekünk ma mindennapi kenyerünket
  és bocsáss meg nekünk hosszú,
  ugyanúgy megbocsátunk adósoknak,
  és ne vigyenek minket kísértésbe,
  de mentse el a rosszat.
  Ámen.

  • šmentanamuha

   Moliš zase. Pravilno.

 • Krtača 20

  Unser Vater, der im Himmel ist,
  heilige deinen Namen,
  Komm zu uns, dein Königreich,
  Dein Wille passiert
  wie im Himmel auf Erden.
  Gib uns heute unser tägliches Brot
  und vergib uns unser langes,
  wie wir auch unseren Schuldnern vergeben,
  und bring uns nicht in Versuchung,
  aber rette uns schlecht.
  Amen.

 • Gavnar

  Prva slika, prva vrsta – samo Urška ni bila u Komunistični partiji !
  Je bila punca premlada ?

  • šmentanamuha

   Člani Levice so načeloma vsi ali večina premladi za članstvo v Komunistični partiji, vendar so vsi, do zadnjega, goreči privrženci komunizma in to tudi javno razglašajo. Kaj si hotel pravzaprav povedati?

   • Peter

    Nekaj nabija, kot vedno ni vredno omembe, no.

   • Hun

    eno je da si romanticno v srcu yugosloven..drugo pa je da se vclanis v partijo zarad oportunizma po boljsi sluzbi

  • Iva

   Tvoja glava je prazna!

   Ni pomembna “obleka”, pomembna so dejanja!
   Oba, tako Pučnik kot Janša sta pristala v komunističnih zaporih. Le zakaj?
   Enako Angela Vode, ki je bila obsojena na Nagodetovem procesu, kasneje pa je bila kot Pučnik ekonomsko in družbeno izobčena in so njeni spomini izšli šele po njeni smrti, šele v samostojni državi Sloveniji (zapiske je morala skriti pri nečaku). In to zato, ker je kritizirala pakt komunistov z nacisti leta 1939!

 • Iva

  Brez slovenskega naroda Slovenije ni.

  Točno tako. Narod in njegov jezik sta temelj države.
  No, za ŽIDANA&CO. je to desni ekstremizem. Jasno, saj so dediči KOMINTERNE in internacionale. Žalostno, da take ljudi in stranke podpirajo in volijo celo Slovenci, ki so nosilci Prešernove nagrade!

 • FreedomAndDemocracyNOT

  desne smeti sanjajo. Komi cakam cez 10 let ko nas bo vec kot slovencev, pol boste nehal bit pametni

  • šmentanamuha

   In kdo si ti, leva smet, če nisi Slovenec?

  • šmentanamuha

   tvoj komentar je najboljši argument, zakaj je treba voliti desnico, SDS, Zedinjeno Slovenijo, Požarja NSi … hvala.

 • Janshari

  Jedva ćekam, da pobjedi lijeva strana, a onda, da se zatvori ta nacističko-propagandna televizija “luda24tv”.

  #ZokiCar

  • Clemen J.

   Pakiraj kovčke!!! Če ne boš nag čez kolpo plaval.

   • Rožle

    seveda…s kamnom okoli vrata …

  • šmentanamuha

   Zove te Albanija, dragi.

 • Peter

  Joker je pa nekam dolgo spal danes, no.

  • Nšo-či

   Ni spal. Razmišljal je. Pa je brez domislic.

   • Peter

    Beseda domislica izvira iz misli, kar pomeni misliti.
    Če pa misliš samo, kako boš provociral, si kaj pametnega ne moreš domisliti, no.

   • Rožle

    kaj noben več ne spi?

 • Krtača 20

  Ste slišal desni: Avstrija prvič prepovedala ustaške simbole v Pliberku. A že kej vekate?

 • Prle

  Zverova Valička pa kar v rdečih hlačah, mar to pomeni, da ne podpira Ivana, ali ga opominja da je bil predsednik sds član ZKS. Kdo ve?

  • Nšo-či

   hmm..na modo se torej ne spoznaš. V politiki si tut bolj švoh. Boš kje očaral?

   • Rožle

    Maš dresuro ..spet

    • Nšo-či

     :) hmm..ne. Spodbujam njegovega belega volka.

     • Rožle

      Po moje bi ti prej Arona zdresirala kot pa Prdota ..

     • Prle

      Rožletek, Kekec te kliče v svojo pašteto, da se mu pridružiš. Si predstavljaš, kako bi ljudje driskali. Ha,ha,ha,

     • Rožle

      Ja, tebe si predstavljam ..
      kako se utapljaš v njej ..

   • Prle

    Tvoje modno znanje sigurno seže samo do oblačil za v štalo, če ne bi vedela, da na takšno srečanje ne hodiš v barvi rdeče petrokrake. Bo šlo? So krave že nafutrane?

    • Nšo-či

     Ah..ne. Čas posvečam zvezdam in staroselcem. Sem te precenjevala? Tudi šaha ne znaš?

     • Prle

      Šah? Za šah pa ti nimaš časa, Če te premagam, kaj dobim v zameno.Da sploh vidim,če se splača.

     • Nšo-či

      Oh..joj! Ne takoj s temi levimi izpadi preračunljivosti. Primanjkuje ti razsodnosti in rahočutnosti.
      Sicer pa ima tut moj dan 24 ur in nič manj. le prioritete postavljam po svoje.

     • Prle

      Hm, je preračunljivost lastnost levih? Desni ne poznajo te besede? Zanimivo, kako enostransko gledaš na svet. Ta lastnost lahko pomeni, da mogoče sploh nikoli ne boš odkrila zvezde, ki te bi vodila naprej. Zvezde te bodo slej ko prej spregledale.

     • Nšo-či

      Sledim zvezdi severnici, sončku in luni. Smer, smeh in sanje. Temu sledim. Mogoče imaš pa prav, da moška preračunljivost ni povezana s politično opredellitvijo. Zvezde, ki vodijo med plesom, so edinstvene.

     • Peter

      No, squaw, tale “pogovor” z enim levim provokatorčkom pa res ne more biti tvoja prioriteta, kvečjemu zguba časa, no.

   • Peter

    Če hočeš očarati žensko, moraš biti moški, ne pa en provokatorček prle, no.

 • Clemen J.

  Orbana bi mi potrebovali, da spuca slovenijoa te socialistične navlake dreka.

  • Krtača 20

   Bi potrebovali, bi potrebovali, pa dolfija pa orbana pa…. Za kuga pa misliš da Slovenija takih kot ste desni ne bo volila?

  • Hun

   zmer mora drug pucat drek za tabo?

   • Clemen J.

    Zmenjeno od sedaj naprej ga boste tebi podobni comunajzerji in musliči, kr prvpravi svojo levo roko.

    • Hun

     ti ga bos pa žrl

     • Clemen J.

      Ne jem komunajzarskega dreka. Svoje sranje kar sam pojej, da se ti komunizem zagabi.

     • Hun

      komunista bivsega bos pa volt su, kajne de

     • Clemen J.

      Naciste sigurno, ne bom, je pa z razlogom “BVIŠI” tako kot so bili do leta 38 Komuniati in nacisti največji zavezniki, daj malo preberi o Molotov-Ribbentop srečanju. A veš da je 2 sv začela rusija z napadom na finsko leta 38 in s tem prekršila pakt med Nacisti in komunisti ki so skupaj desetkali zahodno evropo, očitno ti je Ata to pozabl oment.

     • Hun

      Jajo je drugi Hitler..boli me kurac za Rusijo..Slovenija ni Rusija tud Yuga ni bla Rusija

 • Hun

  za katere odgnane rojake je govora…tiste s strani nacistov al partizanov

 • Krtača 20

  Jutri exkluzivno naslov na noratv: ali janša ustanavlja avstroogrsko?

 • Goran Hvala

  po komentarjih sodec ste res pravi fanatiki. kot da bi bral eno revijo kjer pisejo najstnice o svojih idolih….omg kako lepo…pa tolk super..se mi zdi da marsikdo ze kar mal omedli ko pise kolk ga je poslusanje politika spravilo v ekstazo…:-)..ocitno slovenci res rabjo enga ki jim govori kaj in kako.. drgac pa cist zgubljeni al kaj?..dejte se mal poslusat no..

  • Hun

   to je bistvo demikracije…da si najdes vodjo, ki govori tocno tisto ksr si zelis slisat

   • Goran Hvala

    :-)… pol smo pa res napredval od neandertalca… :-)

 • Peter

  Joker je vso dolgo noč pripravljal izjave za svoje različne nicke in je zdaj v ofenzivi….
  Zdaj se bo kmalu pojavil tumpek, prdota tudi še ni poslal v bitko…

 • Krtača 20

  Malo vas je desni, malo. Pa tisti bolj butast….

 • Janshari

  Vi sektaši, vi samo prijetite. Da mi je znati, koga ima više u Sloveniji (Srbi,Albanci, Muslimani>Slovenci).
  Saznaćete poslije izbora, kad čemo vas hvatati kao zečeve.

  #ZokiCar

  • Marjan

   Tako je brate!

  • šmentanamuha

   Balkanska navlaka, ki se navdušuje nad Zokijem, je dobila krila. Tudi mene zanima, kdo uvaža Albance v takšnih količinah?

  • šmentanamuha

   Še en argument, kam vodi balkanizacija in islamizacija Slovenije in Evrope. Razplod podganjega zaroda je garant za uničenje kakršne koli normalne države.

 • Hun

  A je Orban neprodusno zaprl mejo, da mu Mađari ne migrirajo v EU?

 • primsek

  meni je to malo sumljivo : zakaj naj bi Orbana Slovenija in njena politika zanimala in zakaj naj bi njegovi investirali v SLO medije, Nova obzorja in podobno? verjetno zato, ker nadaljujejo Hortyjevo okupacijsko politiko, in Janša je seveda s tem na liniji slovenskega medvojnega domobranstva in Rožmanove kolaboracije, zaradi katere ga niso po vojni sprejeli niti v Vatikanu
  in še : če bo Orban začel pucati slovenski komunistični gnoj, ali ne bo prvi odpadel ravno Janša? Orban je nekje rekel : pri bandi komunjarski moraš paziti, ker se ti preoblečeni vedno vrnejo skozi okno nazaj v politiko, in Janša je že en tak ponovno prebarvan rdeči pirh (in klopotec)

 • Krtača 20

  Jutri se desni zglasite pri lokalnem farju v cerkvi. Talali bojo zastonj janševe, orbanove in webrove podobice….

  • Prle

   Kdor bo župniku stisnil še stotaka bo dobil zraven še zlati okvirček. Navali narode.

 • Peter

  Hehe, do 10:30 nikjer nikogar, potem pa kar naenkrat vsi tukaj.
  Nekomu taktika dela resne probleme, no.

  • Rožle

   Itaq ..
   le kako more biti to spreten z odjavljanjem in prijavljanjem .. v drug profil ..

   • Prle

    Izkušnje kar lijejo iz tebe.

    • Rožle

     kako je bilo v blatni kopeli ..? toplo

     • Prle

      Po Rožletovi- Kekecovi pašteti pa res. Misliš, da jo Ivan Janez je? Mogoče je pa to skrivnost njegovega suhega skeleta?

 • Rožle

  Naslednje parlamentarne volitve …
  Anže Logar za nadzor DVK- ja
  **************************
  Zmaga SDS zagotovljena

 • Rožle

  DESNICA == RED … MIR … POŠTENOST … VZAJEMNOST … PATRIOTIZEM …
  **********************************************************************

  LEVICA == KAOS … NEMIR … KORUPCIJA … NACIONALIZACIJA … IZDAJA … HULIGANSTVO … DROGA
  **********************************************************************************************

 • Cucurbita Pepo

  Se spomnite reakcije SDS ob postavitvi spomenika žrtvam vseh vojn? Kako lahko v programu podpirate SPRAVO, če pa ste zaradi spomenika sprave šopirili kot podivjani purani. Skrajna desnica, tako kot skrajna levica, sprave ni sposobna!!

  • Rožle

   Janša hoče levakom pomagati …oni ga pa za zahvalo raje zašijejo…!

 • Peter

  Zanimiva uporaba pridevnika “skrajen”.

  Sicer pa ni čudno, vam tako v levo piha, da je vsak, ki je 1 cm odklonjen od vas, skrajen, no.

 • žogica

  Janez se že 30 let bori za svojo blaginjo, moram priznati, da mu lepo uspeva, zdaj bo pa še poskrbel za svoje ovčke, ki čakajo, da jih potegne iz gnoja…….

 • Tweety Bird

  Viktor Orban: “Če bosta zmagala Janez Janša in SDS, bo to zagotovilo, da bo slovenski narod obstal.”

  …ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha … prekprokleta budala mađarska…klerofašistična in ksenofoba!!!

  Šus v glavo :)

 • Osti jarej

  …pyzda…pa,če tudi od tistih,ki delajo samo z rokami,ti živiš….in to zelo dobro…..2/3 pa tone v močvirju tvojega zujfa

 • Tweety Bird

  HALOZE EXPRESS

  Intervju Andrej Čuš, dne 06.03. 2017

  Foglof Tunek: “GOVORI SE, DA SO LJUDJE V SDS PLAČANI CELO ZA TO, DA KOMENTIRAJO DOGODKE NA DRUŽBENIH OMREŽJIH. JE TO RES?

  Andrej Čuš: “To drži in se okrepi za časa volilne kampanje, ko se izkoristi mlade člane in se jih plača prek študentskih napotnic, da pišejo komentarje. Tudi sam sem sodeloval v takem projektu leta 2011, ko je 20 mladih 24 ur na dan v izmenah pisalo na vseh teh glavnih portalih. Ne vem pa, kako so prikazali plačilo stroškov zanje. Tudi na facebooku se vidi, da so zelo agresivni. Tem mladim so obljubljali službe v primeru zmage in oblikovanja vlade s strani SDS. Čeprav se je res oblikovala, od njih službe ni dobil nihče, ti mladi so se počutili prevarane. Raje so kadrovali otroke iz svoje elite, ki sploh nikoli nič niso naredili za stranko.”

  Odgovorni urednik: Foglof Tunek

 • francelj3

  Bomo kaj se bo zgodilo na volitvah. Če ne bo zmagala SDS, bo to pomenilo, da ima slovenski narod ‘death wish’ (željo po smrti) in se je odločil za samomor.

 • Osti jarej

  …tole sranje…pečanje z orbanom…,bi moralo zadostovati,da ga vsak vsaj malo pošten in razgledan liberalec, ponovno zavrne…

  • žogica

   Saj to on prepričuje svojih 12% že prepričanih, nobeden normalen človek ga ne voli….

 • luckyss

  Kot sem že spodaj napisal…kvota migrantov za Slovenijo je točno NIČ…nismo dolžni nobenega sprejeti, vsaj dokler imamo tretjino prebivalstva pod pragom revščine..
  In noben politik, ki se je strinjal s temi kvotami ne bi smel nikoli več prestopiti praga parlamenta !!
  Torej vključno z vašim Janezom…ovce dvolične, butaste..

  • Osti jarej

   …to jim lahko s” trahtarjem” v tintare vlivaš,pa nič ne pomaga……

   • žogica

    ….pretrde tintare…

    • Hun

     pretrmaste

   • šmentanamuha

    pa kdo si ti, ki neprestano mešaš drek? Povsem nekonsistenten si v svojih zapisih.

    • Osti jarej

     …mešam tisto,kar imam na razpolago…torej drek

   • luckyss

    Ja, ovce kot ovce…zanikanje dejstev in izmišljanje pravljic…

    • Osti jarej

     …noriških

  • šmentanamuha

   Spet nekaj pisariš kar tako na zalogo. Če bi poslušal včerajšnje nagovore, bi vsaj malo razmislil, preden si to zapisal.

   • luckyss

    Govorim o dejstvih…to, da politiki stokrat spremenijo mnenje glede na trenutne potrebe, pa je itak jasno…Nekateri se obrnejo celo za 180 stopinj, če imajo od tega koristi..

    • šmentanamuha

     Poglej si včerajšnji dogodek v Golovcu, potem pa komentiraj.

  • šmentanamuha

   Če se že delaš pametnega, potem bi moral vedeti, da so begunci eno, ilegalci, ki prihajajo k nam, pa nekaj drugega.

   • luckyss

    No, pa mi navedi koliko pravih sirskih beguncev je v tej druščini trenutno pri nas..
    Večinoma so podsaharski mladci željni lagodnega življenja na tuj račun in belih žensk…
    Mogoče je to tako zanimivo pri vas nepotešenih babah…;)

    • šmentanamuha

     Saj meni ni treba tega razlagati, ker mi je jasno, da tu ne gre za begunce, pa tudi Janševa izjava izpred treh let, ni bila taka kot jo predstavljajo, ker je bila vzeta iz konteksta. Njegov včerajšnji govor je povsem eksakten in ne dopušča dileme o tem. Vprašanje je samo ali si za Slovenijo, ki je država Slovenskega naroda ali ti je vseeno zanjo in naj postane neka muslimanska afro-balkanija?

     • luckyss

      Dejstvo je, da se je strinjal s kvotami…kot politik bi moral vedeti kaj to pomeni…
      Ni nobene pravne osnove v EU za te kvote niti v mednarodnem pravu !!
      Pokleknil je pred EU kot vse ostale naše politične riti…vse za bodočo službo v EU parlamentu ali zgolj zato da ga ne išče Interpol zaradi orožarskih poslov..

     • šmentanamuha

      Dej, ne bodi otročji.

 • Tweety Bird

  Janša je v pozdravnem nagovoru udeležencem konvencije, izrazil upanje, da bo volilna kampanja potekala na demokratičen način, brez vmešavanja “globoke države”. A SAMO VOLILNA KAMPANJA ??!!! Ko pa se “globoke država” vmeša v delovanje US, pa je vse v redu? Ko US sodbo mega kriminalcu razveljavi in s tem poskrbi, da zadeva zastara, pa je delovanje “globoke država”, sprejemljivo?…Pa da vam vsem jebem mamico desničarsko…gamad klerofašistična !!!

  • Anton

   Fašist

  • slosin

   uf, bolečina je neizmerna….si gledal konvencijo, a? Odlično, a ne?
   Pa Irglova je povezovala! Si porajtal, kakšna dama je to? Ne pa tista vaša Kurbuleta, ki spominaj na ponošene stare šlape…..

 • Osti jarej

  …neprecenljivo….veliki vodja maha z mini zastavčko…in se smeji dol z odra….pa,ne moreš,da verjameš

  • Minovak

   Pa verjemi malemu vodji, ki maha z veliko zastavo neke neobstoječe države in že celo življenje LAŽE…tudi tebi, le, da še nisi dojel…ali pa ne smeš.

   • Osti jarej

    …oba sta del istega kovanca…jp….brez spranih državljanov Slovenije,bi ne bilo ne enega ne drugega v slovenski politiki……neobstoječa država smo pa postali v 30.ih letih njunega rovarjenja…..

    • šmentanamuha

     Osti, težava take drže je, da ne dopušča nobene spremembe. Če Zedinjena Slovenija ne bo imela malo več politične modrosti, ne bo imela nobenih zaveznikov. Za Slovenijo gre, to zahteva povezati vse sile, ki hočejo dobro Slovenski državi. SDS je na pravi poti. Ne bodi tako kategorično odklonilen, ker je to neproduktivno.

  • šmentanamuha

   Tvoja srbo-slovenščina je res uborna.

   • Osti jarej

    ….to ni še nič….srbo-slovensko-dalenjsko…to je nekaj

    • šmentanamuha

     Pa kaj zdaj, si ti za Slovenija al nisi?

     • Osti jarej

      ….moji predniki so Slovenci…po atu in mami…….

     • šmentanamuha

      Dobro, potem pa ne pljuvaj v svojo skledo po nepotrebnem.

     • Osti jarej

      ….moja skleda ni janša….od njega nimam nič….pa od ostalih pri ali obkoritarjev ,tudi ne

     • šmentanamuha

      Ni potrebno, da je Janša, imaš tudi druge izbire, vendar je SDS na strani Slovencev in Slovenije, torej je naš zaveznik. Tvoje drža je neproduktivna.

  • slosin

   …ne možeš da vjeruješ….a, balkanček Kaj praviš na tole: ne moreš verjeti….

 • Osti jarej

  …..del problema je ….fopa pa lahko zgolj svoje ovce

  • žogica

   En trop ovac….

   • Minovak

    …samo, da niso maškare z zvezdami in orožjem, a ne.

    • Krtača 20

     Glejglej maškare s čarobnimi paličicami. Nekdo je gledal heri foterja….

   • šmentanamuha

    …pravi ovca.

    • žogica

     Nisem njegova ovca, tako kot ti.

     • šmentanamuha

      oh, neny, res si ti …adijo.

     • žogica

      Dobro se imej ovčica, čao, čao….

 • Peter

  Spet vsi naenkrat?
  Pa to postaja že malo smešno, no.

  • Krtača 20

   …. je vzdihnil pederček in vil z rokami in jadikoval ter oči zavijal v nebo…. Kot stara kurba ki čaka stranko, a stranke od nikoder….

   • Anton

    Spet desničarje ozmerjate s pedri, s tem tudi odražate vaše sovraštvo do gejev. Drugače pa “za vas” pedre podpirate ker si želite da vas volijo in vólijo.

    • Peter

     Aja, še vedno teži s pedri, se še vedno ni spomnil nič novega?

     Predlagam, da ga tudi ti blokiraš, pomaga, no.

     • Anton

      Ker je to moderno moramo imeti med komentatorji tudi geje…..zaradi kvot.

     • Osti jarej

      …se strinjam….a imate zgolj pedre

     • Anton

      Ja lahko si rečeš tudi gej.

    • Osti jarej

     ….sej res,no….večina jih je bi…podnevi daje,ponoči sprejema

    • Peter

     Sicer imajo pa levičarji radi LGBT…očitno ne vejo, da v to simpatično skupino spadajo tudi pedri, no.

    • Krtača 20

     Geji so tisti ki majo dnar. In to desni niste. Zato ste pa navadne pederčine. Tko je. Sej to ni nč slabga, sam ta prave nazive je treba uporabljat. Ne morte se guzit tja kamor ne pašete.

   • SmashFascism

    ..a ti prihaja…

  • Osti jarej

   …brez nas,bi klele vsak dan prešteli dvajset komentarjev……. pet od vsakega

   • SmashFascism

    Jasno, udbovci, kosovci in ostala golazen ste prisotni 24 ur, da branite pridobitve revolucije, cepec, zarukani

    • Osti jarej

     yebe se njim za tale portal….krunkelj zavaljeni

     • SmashFascism

      a imaš mensus

 • Marjan

  Po rezultatih ankete “Ali se boste udeležili volitev 3. junija?” na nora24tv, pričekujemo da bo JAJO dobil 1500 glasov in se nebo uvrstil v parlament in upam odšel v pozabo.

  • Anton

   Maaaaaaaaaaarjaaaaaaaaaaannnnn!!!!!!!

  • SmashFascism

   Kaj te fuka, mali?

   • Marjan

    Mene nič. Sm pa jst učeraj tvojo mamo fuku.
    hahahahahahah

    • SmashFascism

     Verjamem. Si iz garažne druščine, ki vam prijajo trupla, razpadajoča, smrdeča. Verjamem, da si se šel tudi oralni seks, bimbek, zarukan. Malo je kislo…

     • Marjan

      Mal si zamešu. Ti si glihkar opisal sebe in svoje sektaško druščino.

     • SmashFascism

      Miško, ti si trdil, da si fukal mojo mamo, ergo?

     • SmashFascism

      Si pobrisal čez Karavanke, tradicionalno…

  • Gavnar

   Na prejšnjih (predsedniških) volitvah so dobili okoli 100.000 glasov.
   Sanjajo zmago podpira pa jih zgolj 5% volilnih upravičencev.

   Vstop v parlament imajo zagotovljen, kaj dosti več pa, NA NAŠO SREČO NE !

 • šmentanamuha

  Dragi levičarji, koliko besa in zavisti je v vas, ob spoznanju, da je bil včerajšnji predvolilni predstavitveni program SDS tako veličasten, na visokem kulturnem in političnem nivoju, z govorom enega najpomembnejših politikov v EU ta trenutek, Viktorjem Orbanom, makedonskim predstavnikom in predstavnikom evropske ljudske stranke. Vi boste imeli svoje bakanalije 25. maja, kjer vas bosta nagovarjala Svetlana Makarovič in zokispokicar, zagotovo pa tudi kričava Lara Jankovič in ostali titovi pionirji. Tam boste lahko objokovali svoje spomine na mladost.

  • Peter

   Jih bo pa zagotovo pozdravil kakšen visok član KGB-ja, no.

   • SmashFascism

    Prišli bodo zavezniki iz II. SV: Amerikanci, Francozi, Britanci, Rusi, Bolgari in ostala golazen.

  • luckyss

   Tudi Hitler je veliko dal na pompoznost, “nivo” in govore…
   Dobro je vedel, da ovce to pritegne…zgodovina se ponavlja..le ovce ostajate iz generacije v generacijo iste ter enake ;))

   • SmashFascism

    Večjega nastopača, bleferja, pa še zraven zločinca – kriminalca kot je bil tito, na svetu ni bilo in ga ni. Po nekaj ur je lahko trosil neumnosti.

   • Osti jarej
  • SmashFascism

   Prav gotovo bodo še našli kakšno golazen.

  • Osti jarej

   ….nobene orgije se z rimskimi bakhanalijami ne morejo primerjati……

   • šmentanamuha

    Prav ničesar nisi povedal. Se morda nameravaš udeležiti te patetične jugonostalgične orgije?

  • Gavnar

   Po ponovnem porazu na prihajajočih volitvah bo pa takole:
   https://www.youtube.com/watch?v=DpiSbWQ_bZk

   .

 • V Kranju ima SDS stojnico in poleg nje ponosno visi Slovenska zastava. Sama sem si zaželela našo zastavo in Bojan mi jo je tudi dal. Lepo. Zmaga naj Slovenija.

  • Marjan

   Predem si mu spušila ali po pušenju. Sej veš te sektaški običaji.

   • Ti nisi priseben? Si geY?

    • Peter

     Ne verjamem, tudi med gayi so ljudje, ki so prisebni, no.

     • Osti jarej

      ..ja…zlasti na kakor desnici….na kakor levici so pa nedopustno izprijeni?!

    • Peter

     Vedno se moraš vprašati, kaj dosežeš s tem, ko odgovoriš jeftinemu levemu provokatorčku.

     Največ dosežeš s tem, da ga ignoriraš, no.

   • Osti jarej

    ….no,marjan….dej mir….so zelo vljudni in nič tišasti…to pa res

  • Krtača 20

   Čeb kakšno flašo vina iz ukradenga farškega vinograda stisnu tud nebi blo nč narobe. Sam kleri ste bl marijaksebi. Pol mate pa še radar z brnka tam, vas pa še to dodatno jebe.

 • herman

  Orban ima prav! Če bo na volitvah zmagal Janša, bo slovenski narod obstal. Do vratu v dreku.

  • slosin

   kdo ga je pa porinil do vratu v drek…se ti kaj sanja ali potrebuješ razlago..?…

   • janez cepec

    ljubljeni vodja in njemu podobni konvertiti

   • Osti jarej

    …sam se je

 • šmentanamuha

  Na volitvah se odločamo za Slovenijo ali proti njej, to je vse. Za Slovenijo in smelo prihodnost – desno, pogrebniki – levo.

  • Osti jarej

   ..nak….na volitvah se odločate,kdo bo do konca zyebal narod….kakor desni in kakor levi…kajti,če bi volitve v resnici kaj spremenile za narod,bi bile z zakonom prepovedane

   • šmentanamuha

    Torej praviš, naj ne gremo na volitve?

  • Gavnar

   Se strinjam – Pogrebniki levo.
   Nekdo bo mogel pokopati te vaše butaste ideje.

   • šmentanamuha

    Gavnar, ti nisi Slovenec? Zakaj si želiš uničenja te države? Si res želiš neko afro-balknsko muslimanijo? Poskusi pojasniti svoje stališče.

    • Gavnar

     JA pa sem !
     Na to sem zelo ponosen !
     Sloveniji želim vse dobro !
     Ne prenesem pa nesposobnih in skorumpiranih (FDV) Komunajzerjev, ki to lepo državo le uničujejo.
     Jaz sem prvi za lustracijo in absolutno prepoved kandidature popolnoma vsem komunajzerjem, ne glede na trenutno preobleko.

     V tem je bistvena razlika med nama, zato me vi Katolibani ne marate !

     • šmentanamuha

      Ampak volil boš levičarske neokomunajzarje. Skoraj vsi naši starši, strici in tete, dedki in babice so bili v Partiji, ker je bil takšen čas, tako kot so bili pred tem vsi krščeni,. ker je tudi bil takšen čas in običaj. Taka pozicija se mi zdi otročja, ker ne dopušča, da se lahko kdo tudi spremeni, ker spozna, da je nekaj narobe. Edino ti si brezmadežen, pa še nekaj podobnih kot je Osti jarej … ja, malo morgen.

     • Gavnar

      Za razliko od tebe še nikoli nisem volil Komunajzerja.
      Po programu mi je do sedaj najbližji Dobovšek,
      a moram pred glasovanjem še precej stvari preveriti in premisliti, predvsem morebitno navezo s kuro Bratuško.
      To je tista kura, ki je za malico vrgla iz oblasti tvojega ljubljenega avnojskega politkomisarja. S tem je dobila pri meni 1/2% točke pri tebi pa neizmerno življenjsko bolečino.
      Če je bil Komunjara ga ne volim nikoli in nikdar.

      Tako je moje stališče in ne kot tvoje !
      .

 • Olga_10

  Konvencija SDS je bila praznovanje domoljubja in pokoncnost! Počutila sem se ponosna na to, da sem Slovenka!

 • Gavnar

  Orbanov III. mandat, rezultat pa:
  Država je u Kurcu,…
  Utišali so medije, korupcija cveti, gospodarstvo uničeno.
  Povprečna plača 622€ (v Slo – 1,074€), DDV 27% (najvišji v EU,),…

  To je stanje, ki ga slavi in ponuja SDS !
  .

 • janez cepec

  učeri sm mau gledu, bi djal na Novi, orgije SDS ovac in njih pastirja. pa to j’ podn od podna. ovce so veselo meketale in mahale, spominjal so me na deco u vrtcu, ko jim čekolado oblubeš, no ja niti ne, bel so me spominjal na debilne otroke, k’ jim oblubeš, de jih boš na izlet pelu. z usem spoštovanjem do przadetih oseb, so SDS ovce verjetno, ma kaj verjetno, sigurn par krat bel fukneni.

  • Krtača 20

   Hujš ko fanatiki….

   • janez cepec

    če b’ jih pospraul tam, kamor spadajo, bi ble Begne pa Studenc prebukirani

 • Ašnaj Zenaj

  Nacionalizem s zdravi s plačo 1500-2000€.

  • Osti jarej

   ..klinac se….zenaj ima x 2,pa mu nič ne pomaga

 • Osti jarej

  …če bi bil hitler še živ,bi pa njega povabil?!?

  • janez cepec

   za ABLAST se je veliki vodja prpravlen zdilat tud z hudičem

   • SmashFascism

    ..stara, kučanova šola…

    • Gavnar

     Kar se Janezek (pri komunistih) nauči, to Janezek zna !

     • SmashFascism

      Imaš “kasno palnjenje”….

   • Gavnar

    Res je.
    Po volitvah bo letal okoli Erjavca, kot muha okoli dreka.

    • Osti jarej

     ….keh bhez kohlna ni koalicije….

     • Gavnar

      Usrane definitivno ne.

     • Osti jarej

      ….zato je bil v janševi in v vseh ostalih

 • lado

  za primitivne protislovenske tipkarje ,je idealna 24 kur pa hanzi !!!! morate pohitet ,ker vas bo kmalu pobralo od žlehtnobe in vas bo vzela noć!!!!!! JA , komunistići nimajo več ćasa, bojo tekli skupaj z alahćići ,murglćići, “skrivaći gošarji” !!!!! SLOVENCI HOČEMO ŽIVETI Z SVOJO KULTURO IN VREDNOTAMI ,NE Z vami ,malimi rakastimi paraziti !!! volili bomo SDS z DESNIMI STRANKAMI ,NAJBOLJ ZA SLOVENSKE POTOMCE !!!! KOT MADŽARI Z ORBANOM !!!!!!!!!!!!!

  • Osti jarej

   …butasti sovražno govornik lado,taco do komolca tišči v marmelado……a ti tud na napotnico tipkaš…..bumbar

   • šmentanamuha

    Za koga boš pa ti volil?

    • Osti jarej

     …kaj si tolk suha…kdo te bo plačal…miha kovačov

     • šmentanamuha

      Niti tega si ne upaš napisati, za koga boš volil, tule pa zganjaš demagogijo brez repa in glave.

     • Osti jarej

      ..kaj pa tebe to briga

   • slosin

    …osti, ko mačku stopiš na rep….

    • Osti jarej

     …reče….mjjjaaaannnnkoooo

  • Krtača 20

   Tvoja kultura je zmetana v jame. In tam naj ostane.

 • Peter

  A, osti, vidim, da včeraj res nisi bila posebej tečna.
  Ti si taka po naravi, vsak dan, no.

 • tilen slatau

  mokre sanje sds-a da bojo zmagal na volitvah!!!NIKOLI

  • slosin

   pa sanje svinje o koruzi…da ne bo …

 • Peter

  Pa dobr no, vsake pet minut nov nick, saj bo disqus dol padu, no…

  • Osti jarej

   ….yebi ga…če imajo pa samo dva tvorca domoljubnih pamfletov

 • Krtača 20

  A pa tistale čarobna paličica dela? A je to iz noriškega kraljestva? Desni morte odgovor vedet na pamet.

  • Osti jarej

   ..ja….a nisi vidu…..izbranci so domov odleteli

   • Krtača 20

    Kje so mel pa metle parkirane?

    • Osti jarej

     …po novem nič več metel…..je orban iz razvite madžaroš prinesel vgradne propelerje…bojda

 • Osti jarej

  .sds ima v ospredju človeka….ja,enega in edinega jankota…..

  …kje je bil pa kakšen NN član stranke…..nobenega na veselici?…o oni so pa samo za donacije dobri,al kaj?…..zakaj pa joži ni nič zapela?…..a se je že izpela?

 • slosin

  ….konvencija je izpadla ok, pa Irglova je dokazala, da je prava dama…

  • Peter

   Prava dama je samo in edino vejoleta.
   Ja, pa ceca tud mal, no.

   • slosin

    Kurboleta je proti Irglovi kot bata škorni proti salonarjem…

 • Krtača 20

  A Orban je že zvedu?

  Kvote, ki jih je za posamezne države EU določila Evropska komisija, so korak v pravo smer. Breme mora biti pravično razdeljeno. Hkrati pa seštevek kvot predstavlja končno število beguncev, ki ga je EU še sposobna sprejeti na svojem ozemlju. To bi moralo biti zelo jasno poudarjeno in znano tudi v okoljih, kjer nastajajo vzroki problema. Janez Janša

  • xtc

   Kvote so bile za samo begunce iz vojnih območij ne od drugot in ne ekonomske migrante.

   • Peter

    A še kar kvote gonjo?
    Jim pa res že hudo manjka argumentov, no.

    • Osti jarej

     …EU mora dodelati in poenotiti azilno in migrantsko politiko. To še posebej velja za države znotraj Schengenskega območja. Članice območja, ki pravila drastično kršijo, je potrebno opozoriti na možnost njihove začasne ali trajne izključitve/ janez janša/

     …ja,yebi ga…..kdo pa je to rekel…..janković? kuća?…a vaš veliki?

   • Krtača 20

    EU mora dodelati in poenotiti azilno in migrantsko politiko. To še posebej velja za države znotraj Schengenskega območja. Članice območja, ki pravila drastično kršijo, je potrebno opozoriti na možnost njihove začasne ali trajne izključitve janez janša

  • Osti jarej

   ..to si ti sam sebi narobe razlagal….a veš no…..janša reče….pol pa vsak stavek po svoje analizirajo…če jim kdo na žulj stopi

 • Osti jarej

  ….trava rase,ovca se pase…..zdej se še lahko….ko /če bo janez na ablasti…tud trave več ne bo…..

 • Osti jarej

  …pozdravljeni vsi tudi,če delate z rokami…..vsaka vam čast……kako vas pa veliki vodja ceni ,je pa razbrati iz izrečenega…..pol bo pa spet ,kakor iz konteksta vzeto…..kene….aja….koliko dni je janša delal z lastnimi rokami,za lastno plačo?!

  • črnaovca

   Na desnici se nekaj dogaj akajti sedja že Jambreka zapriseženega desničarja skrbi za delavce ki jih ikoriščajo kapitalisti. Je videl da so MArxu postavili spomejik in si morda šeli da bi ga tudi njemu

 • xtc

  Baje so včeraj popoldan vse urgence v Sloveniji težave z prepolnostjo,največ je bilo živčnih zlomov levih,infarktov in depresije-tudi psihiatrije so imele nenormalen obisk levih,v lekarnah pa baje vrste za pomirjevala in to močna.
  Bajeso se vsi ti pacienti drli ,da je za njihovo bolezen kriva SDS,JJ ter Orban in Weber in da bodo tožili,ker imajo psihične in duševne motnje.

  • Osti jarej

   …dej,ne laži si

  • črnaovca

   Ja norost je nalezljiva

  • tonite falco

   HA ha ha ti levaki so nori že prišli na svet. Tako, da njim ne pomaga nič več … amen!

 • Tweety Bird

  HALOZE EXPRESS

  Intervju Andrej Čuš, dne 06.03. 2017

  Foglof Tunek: “GOVORI SE, DA SO LJUDJE V SDS PLAČANI CELO ZA TO, DA KOMENTIRAJO DOGODKE NA DRUŽBENIH OMREŽJIH. JE TO RES?

  Andrej Čuš: “To drži in se okrepi za časa volilne kampanje, ko se izkoristi mlade člane in se jih plača prek študentskih napotnic, da pišejo komentarje. Tudi sam sem sodeloval v takem projektu leta 2011, ko je 20 mladih 24 ur na dan v izmenah pisalo na vseh teh glavnih portalih. Ne vem pa, kako so prikazali plačilo stroškov zanje. Tudi na facebooku se vidi, da so zelo agresivni. Tem mladim so obljubljali službe v primeru zmage in oblikovanja vlade s strani SDS. Čeprav se je res oblikovala, od njih službe ni dobil nihče, ti mladi so se počutili prevarane. Raje so kadrovali otroke iz svoje elite, ki sploh nikoli nič niso naredili za stranko.”

  Odgovorni urednik: Foglof Tunek

 • črnaovca

  Slovenijo Slovencem in v Pomurju Orban deli denar samo tistim ki lahko dokažejo zanje madžarščine, potem ko tam ne bo Slovencev bomo tisti del dali MAdžarom za nekaj forintov samo da bo država narodno čista in na koncu nam bo ustala krajevna skupnost Ljubljana center

  • sprehajalec

   priporočam ti, da se začneš učiti madžarsko. Da bo kakšen forint padel….

 • Tweety Bird

  (EKSKLUZIVNO) – HALOZE EXPRESS

  Avstrijska deželna vlada na avstrijskem Koroškem je prvič prepovedala kakršno koli izkazovanje privrženosti ustaškemu gibanju. Prepovedano je tudi nošenje kakršnih koli spornih uniform in simbolov ali pa širjenje sporočil s politično vsebino. Kršitelje bodo kaznovali s takojšnjim izgonom iz Avstrije in večletno prepovedjo vstopa v državo.

  Pri nas pa se SDS-ovci oblačijo v domobranske uniforme (Rovte) in postavljajo domobranske spomenike (Grahovo)…pa nikome ništa????? A smo v Evropi, ali smo v zabačeni vukojebine kjer prevladuje klerofašizem?

  Odgovorni urednik: Foglof Tunek

  • Tweety Bird

   Zanima me, če si bo kateri slovenski politik upal iti v Pliberk na ta shod. Dobro se ve, kdo pri nas podpira tovrstno politično stran na Hrvaškem in se tudi udeležuje podobnih shodov v komemoracijo ustaštva.

   • črnaovca

    Izdajalci enkrat, izdajalci vedno, sedaj se pajdašijo z Madžari ki v Pomurju talajo denar samo madžarsko govorečim

    • Tweety Bird

     Ja itak…Hrvaška je edina država, ki ni imela uradne proslave ob dnevu 9. maja. so pa financirai shod ustašev v Pliberku. Naša posrana stranka SDS pa podpira Thompsona in ostale ustaše. Gliha vkup štriha !!!

    • sprehajalec

     Slovenska zgodovina pozna le ene izdajalce Ovca, ki so hoteli priključiti Slovenijo Sovjetski Zvezi.

     Čez gore, polja,
     po svetu naj doni,
     Slovenija svobodna
     sovjetska bodeš ti…

   • sprehajalec

    Lažnivec, ni nikakrpšne prepovedi. Gre le za pritisk hrvaški izdajalskih Komunistov na avstrijske oblasti, da bi prepovedale shod domoljubov..

    izdajalci in Kolaboranti, ti komunisti….

    • Tweety Bird

     Končno!… Združenje NOB je tudi pri nas napovedalo prizadevanje za prepoved kolaborantskih simbolov…kapish?

     • sprehajalec

      In? katera kitica Zdravljice bo prepovedana?

     • Tweety Bird

      Nobena…ni potrebe :)

  • sprehajalec

   še več, še v okupatorja Napolena se napravijo….

   http://www.centotredicesimo.org/wp-content/uploads/2015/05/4101.jpg

   • Tweety Bird

    Ustaške hrvaške horde naj žalujejo kar pred saborom…….in Cerkev? – se je že opravičila za nedostojno podporo?

    • sprehajalec

     Za kaj se ima pa Cerkev za opravičiti?

     Junija 1945 sta se sestala Stepinec in Broz v Zagrebu. Tam je dal Stepinec Brozu odvezo za grehe. od takrat ima hrvaška cerkev mir.

     Morda je bila to edina napaka rimokatoliške cerkve.

     • Tweety Bird

      Rimokatoliška cerkev, kot inštitucija, je vedno podpirala nacizem in izdajalce. Če ne uradno…pa pač na skrivaj.

     • sprehajalec

      To je Laž Združene levice. In njenih prednikov, komunistov. S Konkordatom leta 1933 med socialistično delavsko Nemčijo in Vatikanom, so bile močno omejene pravice rimoikatoliške cerkve v nemčiji.

      Socialisti pač ne marajo Cerkve. prvi ukrep zasedbenih oblasti na Gorenjskem in Štajerskem leta 1941, je bil izgon duhovnikov v Ljubljansko pokrajino.

     • Tweety Bird

      Zakaj izgon? Ker so se prva legla izdajalcev začela grupirati ravno v cerkvah :)

     • sprehajalec

      Mi kristjani smo tolerantni do brezbožnežev. Prilepi si tisto rdečo zvezdo na čelo, pa pojdi častit veliko svečenico Kulta rdeče Zvezde, Zvezdano Makarović – partizansko Svetlana…

     • Tweety Bird

      Bom jo slavila. Bliža se 25. maj :)

     • sprehajalec

      pa z likalnikom jo polikaj na čelu, da bo dlje stala…

  • Osti jarej

   Prvič pa so se na tej slovesnosti zbrali tudi antifašistični protestniki. Kot še poroča Večernji list, se jih je zbralo nekaj sto.

   • sprehajalec

    Hrvaški komunisti pa deca Komunista….

    vso energetiko imajo v rokah. Tako kot pri nas.

    • Tweety Bird

     Čuj sprehajalec…zanimivo, da še nikdar nisem zasledila, kako bi nek “ponosen Hrvat ali Slovenec” (beri: pripadnik idej ustaštva in domobranstva) pljuval po Angležih in ostalih zahodnih zaveznikih. Edino po bivši Jugi, komunizmu in seveda vseh sosedah, vključno s Slovenci in Hrvati (čeprav ne toliko, kot po Srbih). Pa čeprav se imajo Hrvatje in Slovenci za državi, kot jo imajo dandanes v večji meri zahvaliti ravno Titu in bivšemu režimu. Kapish horda desnosučna????

     • sprehajalec

      Ker Angleži niso pobijali in Američani. pa še ogromno Hrvatom dajejo kruh.

      komunisti so pa pobijali, pa še kruha ni več…

     • Tweety Bird

      Pobili jih niso zato ker so točno vedeli, da jih bodo…upravičeno…kaznovali partizani…in s tem so se potihoma strinjali…kapish?

     • sprehajalec

      Niso vedeli, da imajo v primeru partizanov opraviti z zvermi. Norvežanom so tudi zlifrali SS Wiking Norvežane, pa so vsi ostali živi….

     • Tweety Bird

      Dobro so oni vedeli. Šlo je za tajni dogovor med Angleži in partizani, v smislu: “Vi jih kar dajte. Izdali so vas!!!”

     • sprehajalec

      Niso mogli vedeti in na kraj pameti jim ni prišlo. Da bo nekdo uporabil postopke, ki v Europi niso bili več v uporabi od 30 letnih nemških vojn v 16. stoletju.

     • Tweety Bird

      Vsi evropski narodi so likvidirali svoje izdajalce…eni več, drugi manj.

     • janez cepec

      tako i treba, kazen je uzgojna in za zveličanje potrebna

     • Tweety Bird

      Še premalo smo jih…. ni pa nikoli prepozno…še jih lahko :)

     • sprehajalec

      Pozivata k državljanski vojni? cepec, boš našel berglo, ko bo zapokalo?

     • Tweety Bird

      Ne, ne pozivamo k državljanski vojni… je pa res, da je še ostalo kar nekaj prostora v breznih :)

     • sprehajalec

      Plačam, če me poskušaš spraviti v brezno….

     • Tweety Bird

      Sam plačaj takoj…ker ko boš v breznu, ven več ne prideš, in jaz ostanem brez :)

     • sprehajalec

      drzne besede, ha, ha, ha. Ne pozabi, da ne bom zvezan…

     • Tweety Bird

      Te bomo že zvezali…in tenis žogico v lape, da boš lahko samo cvilil kot pujsek :)

     • sprehajalec

      Bi ga rad videl junaka, ki bi si to upal. Plačam, da poskusite..

     • Tweety Bird

      Samo moj Tunek bo dovolj. Ko te bo prijel s težko haloško roko in te potisnil v brezno…bo že prepozno… zato prej plačaj :)

     • sprehajalec

      Velja. Povej, kje vaju najdem?

     • Tweety Bird

      V Halozah :)

     • janez cepec

      bergle razvoju SLO ste ve, ovce zblojene janšistične.

     • sprehajalec

      Kaj vas zaviramo, bi bili že zdavnaj Kuba, pa venezuela, če ne bi bilo opozicije in ivana janeza.

      Zdravstvo bi bilo kot venezuelsko…

      https://static01.nyt.com/images/2016/05/15/world/americas/20160516-VENEZUELA-slide-6J79/20160516-VENEZUELA-slide-6J79-superJumbo-v4.jpg?quality=75&auto=webp&disable=upscale

     • sprehajalec

      Samo Slovenci in Hrvatje. Zakaj? ker so imeli Komuniste, prednike današnje slovenske levice.

     • janez cepec

      očitno tud nio vedl, de če si pizda, pa koristoljubc, pa izdaš lastn narod, se udinjaš okupatorju, de s tako bando res ne gre delat u rokavicah. kapiš? verjetn ne.

     • sprehajalec

      Koga pa izdaš?

      1. Kralja Petra
      2. dravsko banovino.

      Kateri narod je pa pravno takrat obstajal na ozemlju današnje Slovenije? In kdo je potem osvobodil ta narod? S čim pa, da je pripeljal Komuniste iz beograda?

      Izpod Kralja Petra so Slovenci padli pod Komunista broza. kakšna narodna osvoboditev pa je to?

     • Tweety Bird

      Če ne bi bilo Broza…bi ti danes slabše živel kot Romuni in Bolgari…kapish?

     • sprehajalec

      Ha, ha, če ne bi bilo Broza, bi živel kot Avstrijec, ne pa kot Romun in Bolgar.

     • Tweety Bird

      Kot Avstrijec ali Nemec bi bil brez balkanske duše. Žrl bi plastično in poceni hrano…delal po 12 ur na dan…in tič ti več ne bi stal. Moj Tunek ima trdega vsak dan…kapish?

     • sprehajalec

      Tuppek ima trd križ od ležanja vsak dan, da potem marodira na bolniški…

      To je tisto socialno, o katerem je govoril eden od Liderjev združene slovenske levice, Erjavec. Da ne bo več socialnega, če bo Ivan janez…

     • Tweety Bird

      Moj Tunek papa meso s tunke in pije šmarnico…in dosti se giblje v gorici…in na meni…. zato mu lulek nonstop stoji :)

     • sprehajalec

      O luleku v povezavi s Tuppekom ne moreš govoriti. Tisti črviček težko imenuješ lulek.

      pravzaprav ne veš ali je ona ali on. zato takšna zavzetost za LGBT brezspolnike…

     • Tweety Bird

      Ti sploh ne veš kakšnega luleka ima moj Tunek. Če bi videl moj nasmeh na obrazu, moje zadovoljstvo… bi vedel :)

     • sprehajalec

      Črviček ni bil še nikdar lulek…

     • Tweety Bird

      Sam črviček je lahko zelo živahen…in hiter…da pride do pravega trenja…in BUUUUUUMMMMM… Ne, to ni bil terorizem…to je moj orgazem ko Tunek konča z menoj :)

     • Rožle

      Pa sej živimo slabše ..Kekec .. in to samo zaradi njega in njegovega potomca Murgelskega škrata

     • Osti jarej

      …ti si pa res fuknjen…niso pobijali…..vaše so nazaj,partizanom poslali….skozi celo svojo zgodovino so bili kolonisti….niso pobijali?….dej,odsprehodi se

     • sprehajalec

      Ti se pa naužij svežega zraka, pa malo pozabi tvojega lenina pa njegovo tezo o Imperializmu, poslednjem štadiju imperializma.

      Že kardelj te je negiral, glupačo jedna…

 • Osti jarej
 • Peter

  Parlament in zunajparlamentarna oblast

  Zunajparlamentarna oblast je torej tista dejanska oblast, ki jo
  opravlja buržoazija v imenu pravice do privatne lastnine. Prav področje
  zunajparlamentarne oblasti pa obsega največji del življenjskih interesov
  delavca, kot je odločanje o njegovem delu, o osebnem dohodku, največjem
  delu družbene reprodukcije, razvoju proizvajalnih sil, gospodarskem
  sistemu, delitvi družbenega bogastva itd. Delavcu so torej odvzete
  demokratične in človeške pravice prav na tistih področjih, za katera je
  življenjsko najbolj zainteresiran.

 • Peter

  Ko državljan opravi svojo volilno funkcijo, nima več
  resnejšega vpliva na politiko.

  Seveda pa je povsem drugače v socjalizmu.
  Tam ima državljan ves čas resnejši, splošen in neposreden vpliv na politikio.

 • Peter

  Prav področje zunajparlamentarne oblasti pa obsega največji del življenjskih interesov delavca, kot je odločanje o njegovem delu, o osebnem dohodku, največjemdelu družbene reprodukcije, razvoju proizvajalnih sil, gospodarskem sistemu, delitvi družbenega bogastva itd.

  Seveda so v socjalizmu delovcu prepustili odločanje o njegovem delu (ali nedelu), o osebnem dohodku je odločal delovec, o družbeni reporodukciji so razpravljali delovci, tudi družbeno bogastvo se je delilo po željah delovca, no.

 • Peter

  V večpartijskem parlamentarnem sistemu je v najboljšem primeru svoboda
  samo abstraktna in splošna politična misel – konkretni razredni,
  življenjski in delovni interesi delavcev pa so bolj ali manj brezpravni
  in podrejeni proizvodnim odnosom kapitalistične družbe, v kateri se
  parlament praviloma ne vmešava, vendar pa jih varuje.

  Povsem drugače je seveda v enopartijskem sistemu, za katerega se zavzema tumpekov tov mesečar. Tam svoboda ni abstraktna, ampak konkretna, interesi delovcev so vedno v prvem planu naslednje petletke, no.

 • Tweety Bird

  Na spomeniku v Pliberku piše: “V čast in slavi padli hrvaški vojski.”… Kakšni jebeni hrvaški vojski ? NDH je bila Hitlerjeva marionetna država in Hrvaška po vojni ni bila nikoli denacificirana. Hrvaška je edina država na svetu, ki je bil na strani poraženk v 2.svetovni vojni in je po vojni še pridobila teritorij (Istra, Dalmacija). Ostali so ustaški simboli, zastava, grb, denar, uniforme in vojaške oznake na uniformah. Hrvaška od 1991 piše zgodovino po svoji podobi in izkrivlja resnico. Bivše teroriste, ki so v času bivše Juge postavljali bombe na letala in objekte slavijo kot heroje in jim celo dajo državne pokojnine. Še najbolj zaskrbljujoče pa je, da se takšnih mitingov udeležujejo visoki državni funkcionarji.

  PS: Pri nas ni nič boljše. Mi imamo SDS – isto sranje, drugo pakovanje !!!

  • sprehajalec

   NDH je bila mednarodno priznana država. vsaj v takšnem obsegu, kot danes Kosovo.

   Če Šiptar umre levičarjem, naprimer v Velenju, tudi ne sme biti na nagrobniku, da je šlo za Kosovarja?

   • Tweety Bird

    Je bila…samo ustaši so jo popolnoma uničili…kapish?

    • sprehajalec

     Niso je oni uničili, zasedla jo je rdeča armada in njeni gverilski oddelki, vodeni iz Beograda.

     • Tweety Bird

      A sedaj pa so četniki krivi?

     • sprehajalec

      četniki niso bili del rdeče Armade. bili so oddelki z rdečo vzvezdo na čepicah model M-35 Rdeče armade. pri naz znana tudi kot Titovka.

      na klic Kominterne združite se v čete,
      v boj za sovjete…

 • Peter

  Hm, sem pričakoval, da se mi bo v debati o njihovi Bibliji, Političnem sistemu socialističnega samoupravljanja pridružil kdo od levih komentatorjev, pa nič.
  Vam ne gre od rok debata o levičarskih zablodah, no?

 • Artur

  Je treba še kaj več za narodov obstoj pa brez demagogije in hlapčevskega klanjanja NWO- EU Babilonski satanistični oligarhiji.

 • Artur

  Vse javne demagogije za “narodov blagor ” ?? Za narodov blagor za njegovo vse boljše zdravje za vse bolj zdravo življenjsko okolje za vse večje zdravje naših otrok za vse bolj zdravo hrano brez sledu GSO Monsanto strupene svinjarije in ostalih CETA, TTIP- NWO korporacijskih posegov v naše okolje …..
  Tema na naslednjih konvencijah in predvolilnih soočenjih ? Malo morgen !
  http://www.antropozofija.org/articles/pg/books/Zaprasevanje%20se%20nadaljuje.pdf
  http://www.antropozofija.org/articles/pg/books/TISA%20-%20Trade%20in%20Services%20Agreement.pdf

  NASA NAUČNIK IZJAVIO DA KORISTE RAZLIČITE VRSTE KEMTREJLSA!
  https://www.youtube.com/watch?v=sqh3biex8uw

  Parodija za “slepe ovce”
  https://www.youtube.com/watch?v=4YZ_C7EtV5E

  “Kemična zaščita Nato-Nasa mirotvorcev ” za nas pred naravnim čistim s soncem obsijanim jasnim plavim nebom in naravnimi oblaki .
  https://www.google.si/search?q=chemtrails&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjwu97wkIDbAhVNyqQKHWzgAYUQsAQIOA&biw=1344&bih=735

 • Tweety Bird

  Kot vidite, se Peter spet sam seboj pogovarja in naklada. Danes očitno tablete niso prijele :)

 • Peter

  Nobenega pakta proti jankoviću, korlu, židanemu ali komu drugemu? Niti proti mesečniku?
  Ti desničarji so pa res čudni, de?

 • Tweety Bird

  No…in Peterček se je spet oglasil…sam govora je o Orbanu in Janši…ne Jankoviču. Hudo ga jebe shizofrenija :)

 • Peter

  Shizofrenija pomeni ,poenostavljeno, dvojno osebnost.
  Plačano levičarsko provokatorstvo pa pomeni, poenostavljeno, osebo brez osebnosti, hrbtenice in ponosa, no.

  • Frank Novak

   no

   • Rožle

    no no

 • tetka z ozadja

  Madšarska ima BDP okoli 12.000 € na prebivalca. Slovenija za malo več kot 50% več. Na Madžarskem je DDV 27%, v Sloveniji 21 %. Koliko procentov ljudi na Mdžarskem živi pod pragom revščine Madžarska noče razkriti in pravi da so neki podatki državna skrivnost. Po oceni EU je le teh okoli 47%. Povprečna DELAVSKA pokojnina znaša 280 do 320 €, tudi za ta podatek se Mdžarska sklicuje na državno tajnost.
  Vsem janšistekom želim Madžarski standart.

  • Tweety Bird

   Res je to kar si napisal. In to bi rad Janez Janša pripeljal v Slovenijo. Pa da ga ni sram :)

   • tetka z ozadja

    No ja, rdeče zvezde pa res nimajo, ampak to ne da hrane.

    • Tweety Bird

     Da pa ti ponos in zadovoljstvo…no, vsaj meni :)

  • slosin

   jest pa teb in tvojim komunistekom ruskega, še bolš venezuelskega…

 • Tweety Bird

  Ohoho…Peterček si je poguglal, kaj pomeni shizofrenija…in spet se sam seboj pogovarja :)

 • Tweety Bird

  Veste kaj, grem jaz iskat Tuneka v gorico…ko ga najdem se bova sigurno dol dala, kar med trto šmarnice. Lepo nama bo… Lep pozdrav…

  Tweety Bird

 • Artur
 • Peter

  Nekateri se tukaj med sabo pogovarjajo, očitno nimajo nikogar s komer bi se pogovarjali v živo.

 • Frank Novak

  Orbana globoko spostujem, tako kot Josipa Broza.
  Torej voliti Jansevo SDS?
  Izglda da tako…
  Vceraj sem ponoci vozil avto in poslusal NPR (national public radio) ki je z vso mocjo udrihal po Orbanu kot cloveku ki sovrazi begunce… Kaksni bedaki so levaki, tudi v ZDA… Potem so dodali ceneno zgodbo o beguncu is Damaska ki je v Budimpesti odprl trgovino z cokolado in zaposlil 40 Madzarov… bla bla bla.. Ce bi bi Orban tako sovrazen do migrantov, ta clovek iz Damaska ne bi nikoli nicesar ustvaril na Madzarskem.
  NPR je sicer dobra postaja ker ima veliko klasicne glasbe… pa tudi veliko spiranja mozgan… ja krvi smo, mi smo krivi, da imajo arabci vojne… da se jim ne da delat… vse to je nasa krivda.
  TOREJ VOLIMO JANSO ???
  Dajte mi kaksen input…

  • Rožle

   Samo Avtohtoni neandertalec se lahko nekaj takega sprašuje …

   • Frank Novak

    Rabim malo bolj tehten razlog…

  • Peter

   Dobiš, na AUX, no.

   • Frank Novak

    Kaj je AUX ?

    • Peter

     Auxiliary Input.
     Amerikanc pa ne ve?

     • Frank Novak

      Ne, sem mislil da gre za delnico, profesionalna deformacija, no

      Auramex Resource Corp
      Exchange: TSXV Exchange | May 12, 2018, 10:52 AM EDT logo
      AUX $ 0.065 real time data
      no

    • Rožle

     Speakon

 • Frank Novak

  NIsem veren ne krscen, vendar se s tem spodaj strinjam 100%

  “Krščanstvo predstavlja temelj evropske celine
  Po besedah Webra največji steber naše celine predstavlja krščanstvo, “ker Evropa temelji na krščanstvu, to želimo zaščititi,” je poudaril. Izpostavil pa je tudi pomen nacionalnega ponosa.”…

 • plavi-mil

  Točno tako, že zdaj nobeden čifur noče govoriti Slovensko, čeprav se je tukaj rodil in mu kruh daje Slovenija, brez dileme, volim SDS.

  • lili pili

   Ste pa poslusali madzara…

 • Božidar Rodica

  bravo SDS tukaj je treba govorit slovensko in vsi lahko živijo tukaj

 • Božidar Rodica

  tweety bird dej pamet si kupi budalalalal

 • Rotar Jakob

  janša in orban sta edina evropejca za rešitev izpod kurćanove udbomafije!

 • janez.pokoncni

  Opozorila se že pišejo; če zmaga JJ, bodo protestirali in to “kar v eno”.
  https://twitter.com/UrosJausevec/status/995298569572831232

  • totex39

   Upam, da imajo narejen proti scenarij za take in da ne bo narejena napaka iz leta 1990.

 • Hun

  Orban hoce dostop do odprtega morja…Jajo mu bo sredil 2.tir ce zmaga..interesne dejavnosti strankarskih veljakov

  • Olga_10

   A ste ste nori? Kdo pa je pritegnil Madžare k financiranju 2. tira? Vaš murgelski maziljenec Cerar! Vaš komentar je beda od bede!

   • Hun

    jansistka kok dobis dnevnco

    • žogica

     Janez slabo plača…

 • SmashFascism

  Da, Pohorc, razumemo te, bedak, zahojen.

 • Aron

  Orban svetuje Slovencem kako resiti drzavo, ce bo pa ze Madzarsko zafural- ena izmed najniznjih rodnosti v Evropi, stirje od petih mladih Madzarov samo caka, da spokajo iz Ogrske. Odlicne reference, ni kaj. No, za desnuharje nategniti je ze OK.

  • lili pili

   Pa najvec samomorov v evropi je ravno na madzarskem, verjetno od blagostanja…

  • Novakec1

   Rodnost povečujejo kozjejebci in čefurji na tuj račun.

 • SmashFascism

  Žal, jaz ti ne morem pomagati, če si iz tega zajebanega konca, kjer kovači delajo turizem, SD pa kroji ruralno politiko.

 • Peter

  Se je vam tudi pojavilo nekaj rdečega na ekranu?
  Še dobro, da disqus take packarije hitro in avtomatično zbriše, no.

 • SmashFascism

  Tvoj problem kje živiš, si pa navaden, zakompleksan Pohorc, OK?
  Sprosti se, bimbo…

  • SmashFascism

   Kje si sedaj pastirček goved in ovac?

 • črnaovca

  Lepo bi bilo če bi Janez premočno zmagal, bomo dobili še kak praznik prav primerno bi bilo da bi, če že praznujemo 27 aprila OF, praznovali še dan prisege domograncev Adolfu, bi malo uravnoptežili politični prostor

 • Peter

  A to spodaj je spet tisti smrdeč flek?
  Dobro disqus to deratizira, no.

  • žogica

   Tudi tebe je Janez včeraj požegnal?

 • janez cepec

  učeri sm mau gledu, bi djal na Novi, orgije SDS ovac in njih pastirja. pa to j’ podn od podna. ovce so veselo meketale in mahale, spominjal so me na deco u vrtcu, ko jim čekolado oblubeš, no ja niti ne, bel so me spominjal na debilne otroke, k’ jim oblubeš, de jih boš na izlet pelu. z usem spoštovanjem do przadetih oseb, so SDS ovce verjetno, ma kaj verjetno, sigurn par krat bel fukneni.

  • slosin

   pišeš kot čefur, ki bi bil rad gorenc…

   • janez cepec

    čifur ti je fotr

 • slosin

  maš menstruacijo, da si tako razdražljiv ?

  • Rožle

   To ma celo paleto nekih zahrbtnih pilul sortiranih …

 • Olga_10

  POP “novinarji” ne morejo iz svoje kože….grozno trpijo…. Bravo SDS! bravo Janša!

 • ĐĐ Style

  Gdaj imate naslednjo mavrično parado v Celju?

 • lili pili

  Malo sem imel tezave z odvajanjem ko pa sem gledal prenos iz celja me je trikrat pritisnilo, pa najmanj 10 sem ornk prd…. hvala janez hvala viki…

  • Peter

   Tvoja najmanjša težava je zaprtost spodaj. Tista zgoraj, v glavi, tista je hujša, no.

   • lili pili

    Se enkrat hvala janezu in vikuju, sedaj se pocitim veliko bolje, meni se je odprlo……

  • Schemva Miro

   Zakaj nisi kar sam sebe splaknil v školjko,ker si tako ali tako en velik kup dreka.

   • lili pili

    Za splahovanje dreka pa ste sds ovce pravi specialisti, danes ste spet popusili, ce se po jutru dan pozna potem bodo volitve polne presenecenj…

    • Schemva Miro

     Kot prvo,ne reče se splahovanje,ampak splakovanje,trot zabiti,kot drugo,pa nisem v nobeni stranki.

     • lili pili

      sleva, pa kdo te bi takega kriplja sploh vzel v stranko

     • lili pili

      Drek je drek bol ga mesas bolj……

 • lili pili

  Vec kot polovica poslusalcev ni imela slusalk, nic niso razumeli vikija ploskali pa so kot fuknjeni…

  Tompomeni da so slabsi od ovc…

 • Olga_10

  Levajzli imajo zdravstvene težave od domoljubja in odlične SDS konvencije….Bravo SDS! Srečno!

 • da bo slovenski narod obstal, moramo tudi preprečiti, da Madžari nam ne gradijo svojih grdih papagajev in kokoši na našem ozemlju, kot imajo navado na Slovaškem.

 • Olga_10

  Še glavno mesto preselimo v Celje, pa naj se močvirniki ukvarjajo sami s sabo…

 • Rožle

  Ja tudi tvoje oči so tja uperjene … kaj JE zdej HAHAHA …

 • Olga_10

  Janez Janša je imel odličen nastop! Odličen govorec, pronicljiv, jasen, razumljiv…domoljuben, povezovalen! Končno bomo spet ponosni na predsednika vlade in na Slovenijo!!
  Ne tako kot levajzli, ki morajo z lista prebrati dve besedi…Celo Požar ima koalicijo s Cmerotom na sumu, da dobijo na Hanzi vprašanja vnaprej…
  Hanzi hoče pokazati, da je imel tudi Cmero “visok” obisk “podpore”…Haha..

 • Adolf Hitler

  To bo vaši pokop

  To je vaši odrešitev!!!
  Prvo umir prečit potem se pa pritužuj
  https://www.zedinjenaslovenija.si/volilni-program-2018/

 • Rožle

  Mokrenje Lukeca ter njegovih levih ovčk je zagarantirano do zgodnjih jutranjih ur, ….
  ,ko je.. J.J na naslovnici … BEEEE !!! …

 • Vrhovni sodnik

  JUTRI BOM SAMO PROTI VSEM !

 • Rožle

  SDS in Janša sta bila vedno na samem vrhu tako , da levaki….
  SCAT…SRAT IN SPAT …!!!

 • herman

  Orban je en navaden mišji prdec v primerjavi z Ahmadom, ki je pozdravil kongres SMC.

 • Peter

  Išem okol tumpeka pa đđja.A se res znata pugovarjat sam en z drugim, no?

 • Peter

  V središču Pariza neznanec napadel mimoidoče in enega ubil

  SamoRes, dežurni nick novinarjev MMCja spet nabija, da so krive kvote, ki jih je podprl janša.

  Pa dolinčki, a ste res tolk glupi da se pustite pelat tem cepcem, no?

 • METULJ

  SLOVENCI SMO POČAŠČENI, DA JE G. VIKTOR ORBAN, PRAVI VODJA MADŽARSKEGA NARODA, PRIŠEL NA KONVENCIJO SDS V CELJU IN STRANKI SDS IN G. JANEZU JANŠI DAL VSO PODPORO, DA BI STRANKA SDS ZMAGALA NA LETOŠNJIH DRŽAVNOZBORSKIH VOLITVAH.

  NAJ VIDI CELOTNA EU, DA G. VIKTPR ORBAN, VODJA MADŽARSKEGA NARODA NI OSAMLJEN IN DA DOBIVA SOMIŠLJENIKE IN TVORCE RAZŽIRJENE VIŠEGRAJSKE SKUPINE V OKVIRU EU!!

  NAPREJ, G VIKTOR ORBAN, NAPREJ G JANEZ JANŠA!!

  SLOVENCI VEMO, ČE IN KO ZMAGA SDS NA VOLITVAH, BOMO KONČNO SPUCALI RDEĆO LUZERSKO UDBOMAFIJSKO BANDO, KI DUŠI SLOVENCE NA VSEH PODROČJIH!

  KONČNO BOMO SLOVENCI NA VOLITVAH DOBILI NAZAJ UKRADENO!! PRAVA DRŽAVA, KI BO POSTAVILA NA PRVO MESTO POŠTENJE, DELO, NARODNO ZAVEST, SODELOVANJE Z VSEMI SOSEDNJIMI DRŽAVAMI, KOT DOBRI SOSEDJE, VRAČANJE K IZVORNIM KRŠČANSKIM KORENINAM!!

  VSE TO JE SOVRAŽNO RDEČI MANIPULATORSKI BANDI V SLOVENIJI, KI JE PAČ V ODHAJANJU. BOJO GRIZLI RDEĆI ZAJEDALCI VSEH VRST. AMPAK, AMPAK, ONI BODO ODMAKNJENI OD KORIT KO SO ŽRLI IN ŠE ŽREJO NA RAČUN SLOVENCEV!! BEDNI LEVOROKI LUZERJI, PAČ!

  RDEČI, BOLI, ŠE BOLJ VAS BO BOLELO, HEEE!

  SLOVENCI, ZBUDITE SE, ZDAJ JE ČASS, DA POČISTIMO TO SVINJSKO RDEĆO ZALEGO!

  • Prdo

   Ti pa si kreten

 • Prdo

  Na sliki se vid da si jo urška urnk lufta

  • bolimeđoko

   Zato pa ti SMRDIŠ, ker si je nič ne luštaš.
   Matr, si SMRAD-onja !

 • Danijel Magajne

  Najbolj so mi v spominu ostale predsednikove besede, da bomo druga Švica.
  Če bi kdo iz sedanje koalicije to rekel, bi bil več kot 90%-no gotov, da laže, in nanj ne bi bil jezen.
  Janši pa več kot 90 %-no verjamem. Zato bi bil zelo razočaran in jezen, če bi se slučajno izkazalo, da nimam prav. Vem pa, da mu bo zelo težko prepričati več kot 66,666% (mislim da aktivnih) volivcev za novo ustavo po vzoru Švice, ker bi pokvarjenim poslancem taka odločitev pomenila manjko pričakovanega osebno-njegovega blagostanja! Ampak vseeno vem Janez, da boš dal vse od sebe!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!