Višje sodišče v Ljubljani Logarjevi preiskovalni komisiji ne dovoli dokumentov o bančni mafiji, čeprav priznava, da so v njih dokazi o mafijskih banksterjih!

Foto: STA

Po tem, ko je okrožna preiskovalna sodnica Dunja Franken že drugič zavrnila pridobitev pomembnih podatkov, ki bi Komisiji za ugotavljanje zlorab v slovenskem bančnem sistemu pomagali pri ugotavljanju odgovornosti bančne luknje v NLB, ki smo jo davkoplačevalci pri zadnji sanaciji dokapitalizirali z več kot milijardo in pol evri, se saga očitno nadaljuje. Višje sodišče v Ljubljani je namreč v senatu, ki so ga sestavljale višje sodnice Silvana Vrebac Arifin kot predsednica ter Vera Vatovec in Mateja Lužovec kot članici, odločilo, da zavrne zahtevo preiskovalne komisije, ki si prizadeva  za razkritje imen ministrov/tajkunov/direktorjev/predsednikov, ki so obiskovali člane uprave NLB.

Poslanec Anže Logar je prek družbenega omrežja Twitter javnost seznanil z novico, da je Višje sodišče v Ljubljani kljub porabljenim 5 milijardam evrov slovenskih davkoplačevalk in davkoplačevalcev odločilo, da preiskovalna komisija ni upravičena do zasega podatkov o morebitnih obiskih oseb pri članih uprave NLB, članih nadzornega sveta NLB ali svetovalcih uprave v času med 1. 1. 1997 in 24. 4. 2015 z navedbo datuma obiska, namena ter trajanja posameznega obiska, kot sledi iz evidence, ki se sicer zbira pri vstopnem vratarju, v prostore sedeža NLB Skupine, ter dodatno podatek o morebitnih obiskih teh oseb z navedbo navedenih podatkov, ki se jih je beležilo v evidenci za potrebe spremljanja dela uprave.

Argumentacija višjega sodišča
Višje sodišče  je v pojasnilu svojega sklepa zapisalo, da sicer ne odreka tehtnosti pričakovanjem, da bi bilo s pregledom podatkov o sestankih pri vodstvenih kadrih največje “državne” banke potencialno moč razbrati indice o nedovoljenem lobiranju oziroma vplivanju predstavnikov oblasti ali javnih funkcionarjev na “slabe” poslovne odločitve banke, ki so se nedvomno odrazile v številnih terjatvah, naknadno prenesenih na DUTB. Ob tem je med drugim dodalo: “Ni podanega temelja za zaseg listin, ki vsebujejo podatke zasebne oziroma tajne narave, pri čemer ni nobenega dvoma v notorno dejstvo, da so v več kot 18 letih (predlagano obdobje zasega) številne osebe obiskale prostor banke NLB, pri čemer so zasledovale predvsem zasebne interese, nepovezane s predmetom, namenom ter cilji parlamentarne preiskave, v tej posledici pa bi zahtevani ukrep prav tako razkril zaščitene osebne podatke.”

Ob tem je smiselno pripomniti, da se je mož Silvane Vrebac Arifin, ki je kot predsednica vodila senat, ki je odločal o konkretni zadevi, Zainal Arifin oktobra 2011 pojavil na Jankovićevem shodu in tik ob njem navdušeno ploskal. Ta je sicer trdil, da se je tedaj na Kongresnem trgu pojavil povsem naključno in ni član Pozitivne Slovenije, a se ob tem pri marsikomu poraja dvom o nepristranskosti sodnice.

Logar o oviranju dela komisije že opozarjal
Spomnimo. Logar je decembra lani prek Twitterja sporočil, da je okrožna preiskovalna sodnica Dunja Franken že drugič zavrnila pridobitev pomembnih podatkov, ki bi preiskovalni komisiji pomagali pri ugotavljanju odgovornosti bančne luknje NLB, ki smo jo davkoplačevalci pri zadnji sanaciji dokapitalizirali z več kot milijardo in pol evri. “Pri NLB se na ljubljanskem sodišču očitno vse konča (pri imenih),” je tedaj zapisal Logar.

Iz odgovora preiskovalne sodnice Franknove je bilo prav tako razvidno, da zahteva komisije očitno ni bila dovolj utemeljena in jo bodo morali dopolniti za utemeljitev okoliščin, ki bodo sodišču omogočale presojo, ali je pridobitev podatkov o obiskih oseb v skladu s predmetom preiskave, njenim namenom in obsegom. Po njenem mnenju namreč niso razvidni razlogi, na podlagi katerih bi sodišče lahko ocenilo, da gre za dokaze, pomembne za parlamentarno preiskavo. Na podoben način je pravo izigravala tudi sodnica Deša Cener, vendar je po pritožbi komisije dobila zaušnico z višjega sodišča.

NLB (Foto: STA)

Bančne kriminalce ščitijo, namesto, da bi jih preganjali 
Spomnimo, da je preiskovalna sodnica Dunja Franken prvič ovirala preiskavo natanko pred letom dni, ko je Logarjeva komisija poslala vlogo za zaseg dokumentacije v zvezi z odvetniškimi pogodbami z NLB. Da gre za nerazumno izigravanje pravnih norm, ki so nedvoumne, in da “nekdo ne jemlje resno svojega dela,” je zadevo takrat komentiral celo poslanec SMC Jani Möderndorfer.

Preiskovalna sodnica Dunja Franken je sodelovala pri zasliševanju Zorana Jankovića in soobtoženih v zadevi gradbenih poslov v Nišu, kjer naj bi prišlo do milijonskega oškodovanja Mercatorja. Sodnica Franknova je potrebovala polnih šest mesecev, da je obtožene zaslišala, in nato še tri mesece, da je spisala sklep o uvedbi sodne preiskave.

N. Ž.

 • sprehajalec

  Pravosodje kot leta 1947, iz Nagodetovih procesov. V službi delovnega ljudstva in njegovih izvranih predstavnikov.

  V Italiji imajo pri preganjanju Cose Nostre bistveno prednost, saj le ta nima pravosodja v rokah.

 • soc

  Bankomati, predvsem oni ta visoki pred Ljudsko skuščino, so ključni za rdečo aristokracijo, da lahko plačuje sebi vse, kar potrebuje sama in njeni valpti ter hkrati še vzdržuje večino medijev. Ustrezno in ustrežljivo pravosodje, šolstvo in RTV pa jim tako ali tako plačujemo sami. Vse pod izgovorom “socialne države”.

  Bismarck so ob pogledu na grozljivo slovensko zlorabo njegovega takrat revolucionarnega koncepta države premetava v grobu kot na elektrošoku.

 • garfi

  ko komunajzli vladajo banksterji kradejo

  • Alois Kuhelj

   Zdaj pa dolzijo SDS,da je skopala bancno luknjo,namesto,da bi ji bili hvalezni,da se zdaj lahko skrivajo v tej luknji!!

 • ponosen_Slovenec

  Jaz lahko le rečem, hvala gospod Logar, da se borite za naš denar, da se reši ta “svinjarija”, iz srca hvala!

 • EOL

  Takoj na ustavno in nato takoj na evropsko sodišče!
  Hkrati vse čestitke Logarju za pokončno držo in zavzemanje za pravico

  Žal se te udbo mafije in komunjzerjev ne bomo rešili vse dokler teh ” rdečih bankomatov” ne prodamo tujcem

  • zokispoki

   Banda se norcuje iz nas. Kaj nam pa morejo, morejo, morejo, de ! To mafijo je takoj za lustrirat !

   • karlina

    VRANA VRANI NE IZKLJUJE OČESA, ISTI PTIČI SKUPAJ LETAJO, NAŠI NAŠIM KRIJEJO HRBET, KAKO PRIPRAVNI SLOVENSKI PREGOVORI ZA KOMUNISTIČNO BANDO !!!!

  • Janko Gedlička

   Če jih ne bodo poceni kupili “ta rdeči” s svojimi skrivnimi firmami v tujini z našim nakradenim denarjem.

 • čips

  Normalna, pravna, poštena država… na žalost že dolgo ne več.Dragi in nadvse spoštovani SDS poslanci, ne obupajte in se še naprej borite za nas, ki vas volimo in vetjamemo, da bomo skupaj zmagali in premagali zlo, ki se širi. Hvala

  • Alois Kuhelj

   Zmagali boste le na nacin,kakrsnega so uporabili tardeci daljnega let petinstiridesetega,drugac ne bo gmaha!!

  • karlina

   Normalna, pravna, poštena država… na žalost že dolgo ne več
   ALI JE SPLOH KDAJ BILA ??????????????

 • Ryuk

  Na nek način tudi na levem polu pričakujejo zmago SDS na prihodnjih volitvah. Če se to zgodi, ne bo več Logarjeve komisije. Do takrat bodo pa že zavlekli zadeve.

  • zokispoki

   Ja, ali pa unicili, tako kot UDBOVSKE dosjeje. V tem pa imajo prakso, petokraki gangsterji !

  • Krtača 20

   Ja, v kategoriji norčkov ste absolutni zmagovalci.

   • Ryuk

    Mmmm, voham strah. Velik strah pred zelo negotovo prihodnostjo. Grozo celo. Globoko dihanje, potenje, pospešen srčni utrip, vse ščetine so naježene… Edina uteha je cinizem, idiotski komentarji in nezmožnost izraziti kake bolj smiselne misli. Mogoče bo pa to pomagalo. Apak ne pomaga. Vedno se v kakem kotičku uma pojavlja vprašanje: “kaj pa če…”. (hitchkock music plays)

   • osa

    res je lažje lagati in krasti, kakor delati.

    komunisti in njihovi podporniki so bili tako zaverovani v sebe, da jim
    niti na pamet ni prišlo, da bodo vse njihove nečednosti, zločini in spletke
    prišle na dan. (če bi se tega zavedali, si ne bi upali, ubijati, lagati,
    krasti,….)

    normalen in pošten človek se zaveda, da bodo njegova dejanja
    ovekovečena ali če vzamem pregovor:

    nič ni tako skrito, da ne bi bilo očito

   • Vera

    Kdo je pa tebe proglasil za ” pametno ” ? ? ?

  • Vera

   Logar bo 100% izvoljen v parlament , zato s komisijo iz strani pomladnikov še ne bo konca .

 • Anton

  dopolnilo gornjemu naslovu prispevka, vkolikor dotični nebi imeli kaj skrivati, bi že zdavnaj brez zadržkov predali Logarjevi komisiji zahtevano dokumentacijo, vse ostalo so zgolj izgovori za naivneže.

  sarkazem press

  • Alois Kuhelj

   To ni noben sarkazem,to je cista resnica!

  • čips

   Sarkazem- zelo negativen,ponizevalen odnos do cesa: v njegovih besedah je bilo cutiti sarkazem…
   Z vsem kar napises se namrec strinjam, ce ne bi dodal sarkazma na koncu

 • soc

  Ali koga preseneča, da se na temi banksterskega ropa za Murgle ponavadi vsi rdeči troli poskrijejo v luknje? Domnevam, da danes ne bo nič drugače.

  P.S. dve uri kasneje: Večni debilček hun / krtača pa je v tem smislu končno uspel dokazati, da ni plačan agitpropovec. Kaže torej, da je le žalostno omejen šank blebetač. Bravo, klap, klap!

 • EOL

  Če bi bila na teh posnetkih le senca Janeza Janše ali člana SDS bi se to v medijih vrtelo 10 let 24/7

  Tukaj se vidi kakšen domoljub in kako trden je moral biti Janez Janša, da je vse to zdržal in hkrati daleč najbolj pošten politik dobesedno brez najmanjšega madeža.

  • ponosen_Slovenec

   Na žalost ljudje raje pljuvajo čez njega in vedno je on izgovor za vse slabo v državi, namesto da bi kritizirali prave krivce, kateri pa brez vesti kradejo in lažejo v obraz vsem. Predvsem mislim na zdajšnjo koalicijo ter nekdanje/sedanje vplivne osebe iz ozadja.

 • Soave

  In potem naj še pljuvalci na tem portalu govoričijo o bančni luknji , ki je bila skopana v času 04 – 08 ?
  Saj ste nori ?? Le kako ? Ob vsej tej silni zaščiti našega sodstva.
  G. Logar + + + + + ste občudovanja vredni !! Toliko polen , kot so vam jih zmetali z onim Dorferjem na čelu, jasno kaže , kaj se je dogajalo ! In, seveda kaj se še dogaja..Zato bodo vlekli do konca.
  Potem pa ?? Hja. Malo čudno kaže.

  • karlina

   V tej naši državi je čisto vse, ampak čisto vse narobe, levi politiki, oz. potomci komunistov, so čisto izgubili kompas, oz. ga skoraj verjetno nikoli niso imeli, vsem na očeh delajo svinjarije, pa jim RES NIHČE NIČ NE MORE ???????

   • Soave

    Če desni ne bodo stopili skupaj, jim res nihče ne bo dorasel.

    • FORT WORTH

     Ce desni ne bodo stopili skupaj… ???
     SDS + kdo se ??
     NSI je prakticno ze na smetiscu zgodovine.
     Matilda-Ljudmila ji ne pusti dihati..:
     Tonin je omamljen od zadnjih ur, ki mu bijejo v parlamentu.
     Ostali cakajo, da jim pade banana na glavo…

     • Soave

      Ja, pa saj je še nekaj desnih. Ko bodo ljudje videli, da so enotni, bodo šli na volišča.
      Če ne, je pa bolje, da jim kakšna skala pade na bučo , no !

     • Janko Gedlička

      Pa, saj so desni že večkrat imeli večino v DZ. Ampak našel se je Pucko, dr. Zagožen, Tonin … Podtaknjenci vedno zrihtajo, da je njihovim gospodarjem prav – da lahko počnejo kar se jim zahoče.

     • Soave

      Drži. Vendar upam, da smo se v teh 26 tih letih le nekaj naučili.

     • etrusk

      Že sedaj pred volitvami , je potrebo vse tiste ki podtalno rovarijo v SDS stranki počistiti in dati jim brco v rit. Sem pa prepričan , da se dobro ve kdo so ti.
      Upam , da bo kdo ta nasvet prebral in svetoval stranki .

     • Janko Gedlička

      To se vleče že od nastanka stranke, kakor pri vseh strankah in škodi zlasti desnim.

 • Stajerka

  Logar, klobuk dol….ostalo ni vredno komentarja!!!……ker je bilo že včeraj VSE povedano v hot-spotih Mesečnika, Pikolovca in Tabaskovića…….gremo dalje, novim lopovščinam naproti…….

 • Alois Kuhelj

  Mene pa res neskoncno zanima,brez sarkazma press,kdo in kaksen Slovenc je ta gospod (tovaris) Zainal Arifin..To ime meni ne zveni prevec slovensko,niti ne staroslovansko.Ce vi tovarisi in tovarisice niste v nekaksnem qurcu,potem ni nihce.Se enkrat vprasam,kdo ,kako in zakaj je nasrav same babe za sodnice v takozvamen Blatnem dolu??…Veliko veselje mi povzroca moja odsotnost le tega!!

 • Krtača 20

  Med 1. 1. 1997 in 24. 4. 2015 sem petkrat drgnila skret. Če koga zanima. Takrat se je šel usrat tud en od gostov iz Irana. Iz dreka sem izšlogala da je prav denar. Če koga od preiskovalne komisije zanima naj pokliče krtačo. Dokaze še vedno hranim v hladilniku poleg majoneze.

  • Soave

   Da ne boš pomotoma namazala na kruh.

   • Alois Kuhelj

    Jest bi ji pa ravno to prvoscu!

    • Soave

     Jaz tudi, no !!

  • SmashFascism

   A ti sploh locis drek od majoneze

  • osa

   komunstični uspehi so razvidni po vsem svetu, montirani procesi,
   spletka, laž kraja,…trupla lačni ljudje, oprani možgani nič od človeka,..tukaj
   slovenci ne moremo zmagati, dokler jih ne bomo nagnali

   denar pa si znajo izposojati v ameriki in ne v koreji ali rusiji ali
   cubi, ali neuvrščenih,…

  • Sinergija

   Ti Krtača serješ odkar te Slovenija pozna.
   Ti in tvoji dokazi pač spadajo med tiste v posebni ustanovi zaprtega tipa, ki rabijo strokovno pomoč. Le poglej se kaj si ti in tebi podobni naredili iz Slovenije!?
   Ti sprevrženka pa se še kar šopiriš in trosiš te svoje neumnosti in lažnive zgodbice kjerkoli se da.
   Svoj drek, smrad in dokaze ki jih imaš v smrdljivem hladilniku pa le počisti za sabo. Ker v zaprti ustanovi se boš še zadušila zaredi tega!!!

 • Antonius

  Vsekakor je ravnanje Višjega sodišča navaden kriminal, ki bi ga morala SDS s pridom uporabiti pred volitvami. Takrat bi, bo morala SDS spomniti pozabljive volivce, zakaj naj ne volijo Kučanovih obrazov, ker prav oni že ves čas omogočajo in podpirajo ravnanje podkupljivega sodstva.
  Neverjeten je Penismankovićev primer, ker je sodišče zavrglo uradne prisluhe v katere ga je ujela policija.
  Opankarski čevapčičar je zlorabil županski izvoljeni položaj, da je lahko izsilil en beden f.k.
  To so teme o početju s kriminalci povezanega krivosodja, s katerimi bo morala SDS, predvolilno pred pozabljivo javnost.

  • Alois Kuhelj

   Jest sm pa slisou,da je profesionalni solatar,kaj je zdaj res???

  • Vera

   Ne samo SDS , saj je več pomladnih strank na vidiku .

  • Janko Gedlička

   Vse je res, le da je možno da f.k za “opankarja” ni bil beden

 • Claudio Moro

  SDS POD POVELJSTVOM NASEGA JANEZA JANSE IN KORUPCIJA ZGINE V 6 MESECIH! PREKLETI KOMUNISTI!!!!!

  • SmashFascism

   Bodi previden da te ne poiscejo in likvidirajo..

   • Sinergija

    Valter, Valter a si se spet malo zbudil iz demence in si spet pri svojih rdečih ideoloških zverinah. Ko ti zmanjka argumentov pa začneš s tem kar je pred leti nakazal osebek iz murgl ko je izjavil, najprej diskreditacija in potem likvidacija.
    Le vrni se nazaj v svojo demenco, bo zate veliko bolje!

 • karlina

  BANDA POKVARJENA, ŠČITI SVOJO BANDO POKVARJENO !!!!!!

 • VERRZIFIKATOR

  Franka Dunjšek

  FRANKENSTEIN V ŽENSKI IZVEDBI

  Ko že misliš, da je v pravosodju
  Frankenstein le eden, prispodoba,
  se pokaže hitro zmota groba,
  vzrok je ta pomota nelagodju.

  Da je frankenštajnka tudi ženska,
  poduči razsodbe te vsebina,
  plitkost jo krasi in ne globina,
  je vsebina jasna, vsa namenska.

  Frankenštajnka tu je, da prikriva
  vse zločine znane te srhljivke,
  strašne bančnoroparske grozljivke,
  da gledalce redno v stran odriva.

  Stran da gledaš, ko se stvor sprehaja
  med trezorji in ko ropa vidno,
  frankenštajnka brani ga perfidno,
  žakelj mu drži in vanj podaja.

  Kdaj bo konec trilerja nastopil,
  se gledalec vedno bolj sprašuje
  in samo še eno pričakuje,
  te nestvore da bo kdo izklopil.

 • domovina mili dom

  A ste mislili, da bo kučan dovolil in sam sebi v skledo pljunil. Ste pa res naivni. Samo zunanja intervencija bo rešila Slovence pred to rdečo mafijo. Včeraj je bila priložnost videti kakšno organizacijo ima murgeljska vlada.

  • karlina

   TOČNO-V SLOVENIJO MORA NUJNO PRITI TROJKA !!!!!

   • domovina mili dom

    Morda. Bolj učinkovita bi bila metoda “svobodnih zdravnikov” z ustreznim cepivom proti rdečkam.

    • MEFISTO

     Bog te usliši, da bi domovina spet postala mili dom.

  • Janko Gedlička

   Zanašanje na tujino se je vse doslej izkazalo za fatamorgano.

 • marker

  Izgube bank moramo plačati običajni slovenski davkoplačevalci, obenem pa nam ni dopuščeno izvedeti, kdo je te dolgove naredil. Naša sodišča so del leve mafije z mediji, JS in levimi strankami.

 • učko

  Jah, Logar se je obnašal že t’ko domišljavo, da sem mislu, da so že podane kazenske ovadbe. Pa tlele zdejle vid’m, da še papirjev ni dobiu, da bi jih prebral. Eeeee, sračko jedan !

  • Johan

   E učko ti si zatumpani bučko, kupi si pamet in to zdravo !

  • Vera

   Pa mu jih ti pridobi, če se delaš tako pametnega .

   • učko

    Jest mam drug deu ! Logar je plačan za tist. Vsak nej dela svoj deu in to dobro, al’ pa nej gre kej druzga delat, kar pač zna !!!!!

    • Vera

     Vidim, da ti slovnica dela težave, zato se spravi učit v prvi razred OŠ .

     • učko

      Jest namerno t’ko pišem, ti pa se sil’š pisat prau, pa kar velik fališ.

  • osa

   tebi pa met nič ne pomaga, še tisto, ki je imaš ne znaš koristiti

  • Sinergija

   Učko ti si se usral da smrdi po celi Sloveniji. Zdaj pa se napihuješ “sračko jedan” ki se šopiri in z lažnivimi komentarji širi svoj smrad. In ne serji po Sloveniji z svojimi psihotičnimi kretenizmi .
   Ti si res en veliki enoumni d****i JAH.
   Ob tem vsaj malo zavedanja da si v Sloveniji, ko komentiraš tvojo tujko “jedan”. Ja si pravi napihnjeni “SRAČKO JEDAN”, ne pa Logar kot ga ti komentiraš!

 • SmashFascism

  Povsem enaki so kot so bili nasi

  • mginko

   Si pozabil napisat ta rdeči …..

 • if

  Sporočilo je razlog za vstajo!

 • xtc

  Očitno bo moralo zopet US poseč vmes ,da bo šlo.

  • mginko

   Rdeče US ne bo nikoli poseglo po rdeči mafiji

 • totex39

  Mafija v Sloveniji ščiti mafijo, to je pri nas že realnost.

  • mginko

   Pravilno je : udbomafija ščiti udbomafijo in vlada drugorazrednim državljanom v ukradeni državi.

 • Johan

  V tujini povedo, da levičarji kradejo na polno, fiktivne pogodbe z NLB in potem stečaj. Pred volitvami bodo pokradli več kot polmiljarde EVROV

  • KIKI

   To bi bilo zanje preskromno….Toliko si bo že Jazbec vzel
   za popotnico !

 • Osti jarej

  ….kaj pa,če je slednje posledica napačnih zakonov ,sprejetih v parlamentu…….ne,danes,predvčerajšnjim,jutri….od vsega začetka samostojne slovenije……za nekatere je nov dan prinesel ugodje,bonitete,varnost pred zakoni,denar,skoraj doživljenski prostor pri koritih,bajno plačane nagra…no ,službe v EU….drugim pa kurac v čelo,minimalce,ki ne dosegajo praga revščine in miloščino ,namesto penzij….da o socialkah,otroških dodatkih,štipendijah …..pa še o marsičem sploh ne zgubljam besed

  • učko

   Jah, ampak folk je butast, na volitvah še bolj volijo tiste politkarje, ki hlapčujejo Udbo-mafiji, ki nam vse tole počne. Problem je v gluposti folka. Je pa res, da na drugi strani ni kakšne posebne alternative.

   • KIKI

    Politični mlin ne ločuje zrna od plevela; njim je dovolj “absolutna”
    večina, pa čeprav popolnoma debilna, takšna, kot nam danes vlada!

 • župnik cefizelj

  logarjev bumbar očitno še ni pozabil lekcije iz afnanja v evropskem parlamentu. anglež ga je lepo utišal, logarjev bebo je pa cviilil kot mokra podgana. po izgledu je pa že čisti vožd ivan janša. govori se, da ivan janša vzgaja klone za menjavanje okvarjenih telesnih iorganov. logarju je najprej vzel ledvico in dvanajsternik. na lagerju pa ima še eno ledvico, stegnenico in nosni pretin. no tega je za spolne usluge prodal kokainski odvisnici evi irgl.

  • Sinergija

   A si ti cifizeljev EX-bumbar že bil pri psihiatru ali pa so te ravno spustili iz zaprtega oddelka ustanove za premaknjene? Izgleda da ti je ob tem še pismenost problematična, ker si še kar zadet od sovraštva in nerazsodnosti. Vsekakor bolje da se vrneš tja kjer je mesto takšnim maloumnim kot si ti. Tam ti bodo zdravila močno popravila tvoje skrajno načeto zdravje!!!!

   • MEFISTO

    V Begnjah ima svoj špampet.

  • Aurelius

   Cefizelj ostane lopov, pa četudi si nadene talar in se samoproglasi za župnika – po klasičnem kaviarkomunajzarskem prepričanju ste vsi sposobni delati vse, narediti pa ne znate nič drugega kot pa iz kruha dr.ek!

  • Majda

   Ti si izgubljen primer. Takim tipom najbolj zapres gobec , ce jih ignoriras. To ga boli, saj je vseskozi v sklonjenem polozaju v Murgelstanu…na kolenih. In mora siriti brezumje, a hudic je, ker ga nihce ne poslusa. Zato, dragi moji posteni in pametni blogarji, ignorirajmo njega in njegove nicke.

  • Janez

   Takšni nesramni “samogovori bedakov,” kot si ti,nas bodo rešili bede in povrnili nakraden denar davkoplačevalcev v državno blagajno.Evidentirati sodnike,tožilce in vso golazen,ki dela proti nam Slovencem,da se bo po volitvah lažje odločiti kam z njimi.

   • župnik cefizelj

    kar evidentiral bi rad!? po dobri maniri totalitarista in učenca đerđinskega ivana čoban janše. ubogi mentalni podhranjenec, le kaj govoriš!? kocepti demokracije so vam tuji! demokracijo imate zgolj na jeziku a v srcih ste totalitaristi kot vaš šef osamosvojiteljski poscane in prva komunjara ivan janša.

  • KIKI

   Zakaj ves čas govoriš o sebi? A te je mama zgodaj zapustila , ali pa
   te tata in stari partizani še danes zlorabljajo! Drugače je resnično težko
   izlit toliko žolčne in “druge ” grenčice…
   In še nekaj: gospod Logar je genij !

   • župnik cefizelj

    poglej logarjevega bukslja kako se smeši na rtv. še malo pa mu bo glavo razneslo. očlitno je da ima vgrajen sđs čip: vse za oblast, tudi sonarodnjaka pod vlak za prgišče oblasti!

 • mginko

  Dokler narod ne bo dorasel, da je potrebno za zboljšanje živlenja v tej ukradeni državi pospraviti murgelsko udbomafijo s podmladkom in jo tudi pospravil, do takrat bo samo še slabše. Sedaj se pa odločite – ali se privadite na travo.

 • Bastian

  Iz razbranega lahko sklepam da ga. Dunja Franken z vso svojo inzetiteto dela na prostem trgu dela ne bi zaslužila niti za burek.

 • Iva

  Ukinitev trajnega mandata sodnikom in popolna prenova pravosodja mora biti prvi ukrep nove koalicije v borbi PROTI globoki državi.

  • Janko Gedlička

   Ja in nekaj.takega bi bilo potrebno napraviti tudi RTV. Recimo reorganozacija potem pa novo zaposlovanje z bistveno zmanjšanim številom zaposlenih.

 • Aurelius

  Že davno tega je nekdo zapisal, da ima vsaka država svojo mafijo, le v Sloveniji ima MAFIJA svojo državo, za katero kaviarkomunajzarji celo trdijo, da je pravna država – seveda le za njih oz. za “naše” in resničnost tega zapisa se še kako kaže v vsakodnevni sodni praksi …

 • MEFISTO

  Kmet je poklical veterinarja, da bi cepil obolele prašiče proti rdečkam.

  Ko veterinar opravi, ga kmet zaskrbljeno vpraša, ali obstaja kako zdravilo, da bi ljudi ozdravilo rdeče bolezni.

  S tem se ukvarjajo psihiatri, je bil kratek veterinar.

  • žogica

   A ti si že na Psihiatriji?

   • MEFISTO

    Mihec, ti pa spoštuješ, psihiatrijo, da jo pišeš z veliko začetnico.

    • žogica

     Normalno, ti pa tvoj šef tudi .

   • Sinergija

    Žogica, a ti pa rabiš psihiatra za pomoč za zdravljenje rdečk. Le pazi, tudi tvoja žogica se lahko naleze te pokvarjene nalezljive bolezni.
    Zato le pot pod noge na “Psihiatrijo”. Oni bodo že vedeli kako ti lahko ustrežejo.

    • KIKI

     Tudi na psihiatriji vakuma v glavi ne morejo pozdravit,
     tako kot rdečo shizofrenijo tudi ne!

     • Sinergija

      Kiki, odlično. Se popolnoma strinjam. Zato pa so zaprti oddelki in elektrošoki!

 • Krtača 20

  Se vid da Logarček nima nič in da ribari v kalnem. Ker če bi kaj imel, bi naročil takole: – dragi bankirji, sumimo tega in tega, zdaj nas pa zanima ali je v tem obdobju ta osebek bil tam ali ne? In če je bil, bi prosil potrditev in samo tisti del izpiska. Hvala.

  Tko je pa mutibarič.

 • MEFISTO

  Za sebe in moje tovariše, takrat, bi rekel, splačalo se je.
  (Milan Kučan ob poslušanju internacionale)

 • Amerikanc

  Milanček je bolj pameten. On lobira kar v Zvezdi, kjer ni nobenih vratarjev; razen “firbčnih” novinarjev.

  • Krtača 20

   Za desne novinarje bi mogu met ene dve plave, belo pa eno veliko oranžno kuverto pa jo mal podajat sm pa ke. Pol bi mel osli pisunski na tem portalu vsak dan drugo zgodbo….

 • Janez

  Ve se,kaj je treba storiti z njimi po volitvah.

  • komar marko

   Procim dvigniti jim je potrebno plačo ker garajo za naše socialistično družbo!,.

 • učko

  Logarju b’lohka dal uporabljen sekret papir, pa bi mislu, da so to bančni izpiski.

 • KIKI

  Še nekaj mesecev, da tovarišija varno vse poskrije ali uniči…potem bo pa
  že tako prepozno in bo kazen do EU znašala še eno globoko luknjo v
  naših žepih! Podgane iz SMC, SD, Desusa, Levice, pa se bojo razbežale
  v svoje rove in kanale ! Ostali rdečuhi pa v oaze in tople kraje! Že vadijo!

  • komar marko

   Pa saj so iz DUBAJA prišli nazaj. Ja tam so se seznanjali z UMETNO INTELIGENCO. Čestitke ministru. Samona ta način lahko zapolni VAKUUM na podstrehi proizvodnje FDV INTELEKTA!

  • Krtača 20

   Ja kdaj vam bo desnim oslom začel tist kliker u glav delat? A rabte wd40 al kuga. Če prodamo bo kazen, če ne prodamo bo kazen. Opravka mate z nacifašisti v EU. Sam zgleda da vam kar odgovarja in bi še ene 30let šupak na suh nastavljal dalje. Vosli.

 • dr Janez Sveti

  Pa menda ne bomo odkrivali, kdo vse je pobral denar davkoplačevalcev skozi banke!!! Dokler imamo oblast se to ne bo zgodilo!
  CK KPS

  DR Janez SVeti

 • Tweety Bird

  Laž je nesmrtna duša SDS-a !!!

  • komar marko

   TUNKO, še je upanje.MINISTER se je v DUBAJU seznanjal z umetno INTELIGENCO, da vam pomaga. Da ne boste med ušesi prevelik prepih!

 • komar marko

  Sedaj mi je jasno zakaj je minister obiskal DUBAJ.Mogočemu bo uspelo z umetno INTELIGENCO našim MESEČNIKOM in RDEČKOTOM kakopomagati. Še jeupanja za TUNKOTA. Lekje je danes! Zdaj je jasno, zakaj so tulili proti iNTELIGENCI!

  • Krtača 20

   Le začni uporabljat un kompjuter na kuglice, boš kuj za 300% bolj pameten.

   • komar marko

    Tudi za tebe je spraševal,sam je zahteval močnejši RAM!

    • Krtača 20

     Tvoj ram je ena kuglica na abakusu.

     • komar marko

      a tista,ki semjospustilv ČRNO SKRINJCO?

     • Krtača 20

      Jaja tista ja. Zdej pa jeba lahko sam do 9 računaš.

     • komar marko

      veš jaz sem moral zaradi matematike TRIKRAT v prvi razred.

  • Tweety Bird

   Logar res ima zahteven posel. Predvsem mora paziti, da ne bo kje stopil na Janševe lepljive kremplje.

   • komar marko

    banki ves čas vladate RDEČKOTI. Čebi že imeli kaj pa makar SMET,bi že TULILI! SSi spet podvomil v vaše sposobnosti laži, afer in montiranih procesov. Saj veš JANŠIZEM!

 • Tweety Bird

  Vam desnosučnim razlagati Ivanove svinjarije je nesmiselno. Naj Logar raje razišče Ivanov orožarski šverc komerc, če si upa. Mogeta ste desničarske gnide dvakrat skoraj ubili, da je nehal s komisijo, ki bi firerčka spravila za 20 let na Dob. Res je žalostno, da janšistični zasvojenci lahko svinjate na tem portalu.

  • komar marko

   ČUDNO.MOGE je bil LDS, DRNI ga je nagnal,kojeprišel do PLAČKA SMUKA. Tudi V knjigi PADLE MASKE opisuje ROTAR,kako je PALČEK SMUK našel sam sebe kojeiskal kje je orožje.

   • Tweety Bird

    Zakaj končno ne priznate, da je vaš idol navaden lopov. Orožje je prodal južnim nekdanjim bratom in jih tudi pošteno opetnajstil. Omogočil je krvavo morijo na jugu in bi ga morali tudi privleči v Haag.

    • komar marko

     TUNKO,JANŠIZEM te zdeluje, zadnja faza, šenekaj dni in bo konec. Zakaj ne greste na sodišče,enako kot pri PATRIJI. Sam GOBEC vas je.

     • Tweety Bird

      A si ti videl kako so dežurni smetarji na Trstenjakovi aktivni? Seveda se zabiti Logar vtika v NLB a je pozabil, da je relativno glede na velikost banke največ slabih posojil imela Abanka! …A tam so vaši desničarski lopovi lomastili, pa ni potrebe za raziskovat, a ne? :)

     • komar marko

      TUNKO MOJIH lopovov ni.Jaz sem za to, da vsi lopovi visijo. Samo kaj ko bo takrat vas na RDEČI strani zmanjkalo še za seme. NIČ VEČ vas ne bo! PRAV!!!!!!!!!!!

 • komar marko

  Tunkota JANŠIZEM heba tako globoko, da je vprašanje kaj bojutri. No ja, KOZA JULIKA bo končno svobodna.

  • Tweety Bird

   Logarjeva komisija se je skrbno izogibala preiskav datumov okrog leta 2004/2008, ko se je vaša klero-desničarska vlada igrala z usodo Slovenije in iz pozitive zadolžila in spravila Slovenijo na kolena !

   • komar marko

    TUNKO tudi ekonomija ni TVOJA dobra stran. Za moj dolg,ki sem ga najel V AVSTRIJI NOBENA vlada ni kriva, ti pa za vaše RDEČE OSEBNE PUFE kriviš TVOJEGA PRIJATELJA JAJOTA!

 • komar marko

  TUNKO ne more dojeti, da so včasih CIGOTI kradli in rdečkoti delali revolucijo. Vendar je že 73 let ravno obratno. TUNKO NAM bo pojasnil, kdo sedaj že 73 let KRADE!!!!!!!!!!!

 • Tweety Bird

  Zakaj se SDS tako upira preiskovanju bank med 2004 in 2008? ZAKAJ???

  • Striker

   No, dajmo ven VSE dokumente obiskov od leta 1992 do 2016 v NLB in pri njihovih upravah. In v letih 2004-2008 so banko vodili taki, ki z desnico niso imeli nobenih povezav, razen enega člana uprave. In Janša garantirano nikoli ni bil pri nobenem članu uprave, zato, kar na dan s papirji.

   • Tweety Bird

    Daj bodi tiho…V SDS so si v Bruslju privoščili toliko laži in manipulacij, da jih je bilo skoraj nemogoče vse po vrsti zavrniti. Skratka, blatijo Slovenijo.

    • Striker

     Kakšne fore pa imaš. Najprej zahtevaš, da naj preiščejo poslovanje bank med 2004 in 2008, in če se strinjam s tem, ampak pod pogojem, da je to obdobje skozi vseh 25 let si pa kar naenkrat proti in podtikaš toliko laži in manipulacij, samo, da se ne bi videlo, kdo vse je hodil v banko na obiske k upravi. Pa tudi to, kateri direktorji so hodili k predsednikom vlade v tem obdobju, bi bilo zanimivo vedeti. Recimo, zasavska naveza je delala na polno.

 • Tweety Bird

  Novo klicanje trojke???…SDS falanga je Slovenijo pred evropskim parlamentarnim odborom predstavila kot državo, ki je Iranu pomagala zagotoviti jedrsko in kemično orožje!?!?…Na pobudo SDS-a so razpravljali zgolj o Sloveniji. Pri nas naj bi se namreč zgodila, po interpretaciji SDS, afera apokaliptičnih razsežnosti. Gnide pokvarjene :)

  • Miro Jereb

   Res si zaveden neuk…

 • Caetano

  Udbomafija je zascitena bolj kot kocevski medvedi.

 • Tweety Bird

  Še pred formalnim zasedanjem odbora PANA so SDS-ovci članom poslali pismo v angleškem jeziku. V njem lahko preberemo, da Slovenijo pretresa “največji korupcijski škandal v zgodovini države.”

  Zakaj SDS tako blati Slovenijo? Ali bomo to volili letos? Ljudje, bodimo pametni, recimo NE klero-desnici!!!

  • Miro Jereb

   Ti si popoln neuk…blago rečeno.

   • Tweety Bird

    Zakaj sem jaz neuka, če pa so SDS-ove gnide poslancem parlamenta EU v pismu še zapisali, da naj bi bile pri iranskem pranju denarja skozi Slovenijo izplačane tako visoke provizije, da je z njimi mogoče kupiti sodstvo, medije in volitve???… Prekprokleti lažnivci

    • tohuvabohu

     No, pa ti po pravici povej, koliko je bilo provizij.

   • MEFISTO

    Tudi neuk, predvsem pa pokvarjen.

    • Tweety Bird

     Jaz nisem pokvarjena… No, malo že v postelji…s Tunekom :)

  • janez cepec

   ti s’ pa en bumbar, SDS pa Janša pa res niso neki klerofšisti,ali pač?

   • Tweety Bird

    Ja seveda so. Mi je ena druga ptička povedala :)

  • MEFISTO

   Koga boš pa ti volil?

   Mi vsi bomo volili SDS, ne pa kriminalce, ki se mastijo s terorističnim denarjem.

   • Tweety Bird

    Jaz bom volila LEVICO !!!… Vsi volimo LEVICO !!! :)

    • Tanja Bor

     Tudi v Venezueli so volili levico. Zakaj si še vedno tu, če te pa tam že čaka raj?

   • župnik cefizelj

    sđs stranka grosupeljskega vožda in lopova ivana janše. osamosvojiteljski profiter in vojni zločinec, ki sodi na haaško zatožno klop.

  • macon

   Vi lopovski komunajzarji niste Slovenija, temveč izvržek Slovenije in človeštva .Pred vami je treba opozarjati kot pred kemičnimi odplakami in radioaktivnim sevanjem.

  • Milan Muhič

   Birt in njemu podobni bodo volili potomce in zagovornike krvnikov slovenskega naroda ala Kidrič, Kardelj, Maček, kajti za njih je še premalo nad šest sto zamolčanih grobišč pomorjenih nedolžnih sobratov, sinov Slovenskih mater. Zato narod zbudi se, spreglej, dovolj je bilo te zloćinske komunistične navlake, bodimo že narod Evropejcev!

 • Miro Jereb

  To so najbolj vidne mafijske povezave rdečih in sodstva kar rezultira v tolmačenju kriminalnega dejanja, da je isto kriv tisti ki žakelj drži /sodstvo/ kot tisti ki vanj daje /banksterji/ zato je nujno predstaviti zadevo evropski uniji v raziskavo. V nasprotnem primeru lahko slovenska sedanja vlada fizično ogrozi obstoj evropske unije ker bo pri nas zopet prišlo do novih Kidričevih navodil koga je vse treba pobiti. To ni več država vredna najmanjšega zaupanja. Žalostno…zelo žalostno.

 • Kosobrin

  ČESTITKE, JAKOV FAK! BRAVO!

  • MEFISTO

   Koliko se bo do zaradi tega zvišale plače in pokojnine?

   • Tweety Bird

    Ti nisi preveč inteligenten…in še vrh tega hudoben do Faka.

    • MEFISTO

     Borim se za tvojo penzijo, čeprav si boljše ne zaslužiš.

     Sicer pa, ker sem iskren, boli me kurac zate in za Faka.

     • žogica

      Tipičen SDSovec z usranim jezikom.

     • centurion

      Ti pa štabne kurbe hči, hehehe…

     • žogica

      Ni smešno, res imaš usran jezik, fuj !

   • župnik cefizelj

    pokojnine in plače se bodo zvišale v trenutku, ko s ebo upokojil serijski zdrahar in drekač ivan janša, lopov, populist in totalitarist šole đerđinskega.

  • Tweety Bird

   In desničarji so ga imeli za hrvaškega nacionalista in so se zgražali nad njim :)

   • Tanja Bor

    Ta laž je že pred časom bila razkrinkana.

   • spet nekaj brbljaš brez veze.

 • Tweety Bird

  Poglejte samo klero-desničarske oprode… Zadeve Farrokh, oz. NLB ni naključno junija 2017 odkrila Logarjeva komisija, kot trdijo, ampak redna, notranja revizija NLB leta 2010, njeno posebno poročilo pa je Logar od NLB prejel že leta 2015, a so se SDS falanga očitno odločili za predstavitev izsledkov šele v predvolilnih mesecih leta 2018.

  • župnik cefizelj

   sđs ideološki dediči klaboracije in izdaje, ki bi za prgišče oblasti izdali sonarodnjaka.

 • MEFISTO

  Vladne stranke štrajkajo proti lastni vladi.

  Tweety Bird pa bo volil sebi v škodo.

  Pa tako je potreben boljše penzije.

  Na levici so res vsi skregani s pametjo

  • župnik cefizelj

   temu se reče demokracija in svoboda misli. dve stvari ki sta v sđs zaželjeni kot pedofil v vrtcu.

 • Tweety Bird

  Gnida Logarjeva je ta trenutek na RTV SLO…Tarča…Toliko, da veste, vse kar bo povedal bo laž :)

  • župnik cefizelj

   ima sđs čip v glavi. ivan grosupeljski ga lepo upravlja!

   • centurion

    Bulš čip, kot kurac od psa v riti, kot ti, cefizelj, hehehehe….

    • župnik cefizelj

     bogi tvoj pes. mislim, da je čaas, da te moderator prijavi pristojnim organom zaradi bestialnosti.

   • sprehajalec

    Bolje Ivana Grosuplejskega, kot upravljanje lobotomiranega Cefizlja s strani Milana Murgeljskega…

  • Roma n

   Škoda da na tarčo niso povabili tebe.

  • Milan Muhič

   Tveety brayd! Knee, gorje slovenskemu narodu vse do tedaj, dokler bo imel v gosteh na prelepi Slovenski zemlji tej, takšne izvržke, žal celo v človeški podobi kod je žogica, Bird, cefizelj in njim podobni, kajti ti in njim podobni so tik pred sprejemom v zavod Hrastovec v Slov. goricah, kjer se za njimi za večno hermetično zaprejo grajske tam duri in to vse do tedaj, da jim koncili na psihi izda potrdilo, da smejo brez nevarnosti in škode stopiti med narod kulturne Slovenije!

  • sprehajalec

   ha, ha, Volite Meseca. Slovenija potrebuje Ciprasa II. Da bo skrajšal te muke, ki jih moramo vsi prenašati. Volite levico…

 • Tweety Bird

  POZOR POZOR POZOR… V SDS ponovno kličejo trojko pred prihajajočimi volitvami. Spet želijo ustvariti krizo, izredne razmere.

  VOLIMO LEVICO !!!… ali pa vsaj nekaj na levi :)

  • žogica

   Normalno…..

  • sprehajalec

   Če boste volili Levico, bo Država Slovenija po vzoru Grčije, zagotovo v Bankrotu.

   kako ti je všeč tale predvolilni moto, Tuppek?

   • Grčija nima težav zaradi levice, ima težave zaradi vseh teh pred njo, kar nekaj časa so Grčijo vodili dve družini, sami premožni ultrakapitalisti, levica je prišla zdaj, ko je že vse kot je

    • sprehajalec

     Gre za težave iz naslova balkanskega načina razmišljanja, ajde da proživimo, dok ima,. Na puf.

     Pri nas takšno razmišljanje pedstavlja Združena levica in ostala Ultralevica na oblasti.

     • Ne vem če je to balkanski način razmišljanja, poglej ostale evropske države, ene prav hudo zadolžene, pa tudi ne evropske države, ene v pufih do grla, pokvarjenost, pohlep, bi rekel da sta večja težava.

  • tohuvabohu

   Ljudje božji, volite beton-komunajzarje, žive rdeče fosile!
   Prej dosežemo dno, prej se bo začelo obračati na bolje.

  • Roman Eržen

   zopet bluziš

 • Grenze

  Tri ptičke bodo dobile vse plačano Bog vse vidi Bog vse sliši .

 • macon

  Zanimivo je, kako natančen mora biti dokazni postopek preden se sploh sproži tožilski pregon, kako so zaščiteni omreženi lopovi. Samo omreženi lopovi so si namreč lahko dovolili sistemsko krajo milijard. Milijard, ne milijonov!

  V normalni državi bi se v preiskovalni postopek dalo vso upravo NLB, vsi bi šli v preiskovalni zapor in potem bi žvižgači oprali sebe in potunkali lopove. Vsi člani uprave bi seveda doživljensko končali sedeti na katerihkoli položajih v bančnem sistemu, del pa bi se leta sprehajal po sodiščih in vsaj delno pristal v dolgoletnih zaporih z zaplembo vsega premoženja, ker tega seveda niso počeli za nič.

  Tega pa seveda ni v režimski državi rdečih lopovov in to je še en pokazatelj režimskosti naše države.

  • Ivan Friderik Novak

   Poleg rdečih so vpleteni še lopovi ostalih barv . . .
   Preiskavo “bančne luknje” bi morali itak voditi organi pregona.

   • Tanja Bor

    Kaj ko bi novinarji vprašali, zakaj tega ne preiskuje tožilstvo?

 • žogica

  Go Bastards, delaware, se bojita pogledat resnici v oči? Omejenost je hudo zlo, ki vaju vodi v življenju in vaju omejuje pri razmišljanju. Najlažje je pritisniti na gumb in problem je rešen za vaju….. V življenju ni vse črno ali belo, vmes je še mavrica barv, ki pa vama niso znane…… Zdaj me pa kar pogumno blokirajta, reveža !

  • sprehajalec

   Žogica, skačeš sem in tja, pa misliš da zažigaš? Pa na mavrico se sklicuješ? Si dobila nick v kakšnem gangbangu, ko si se natikala,kot žogica?

 • radames

  Uni kreteni pa štrajkajo in tacajo ulice, tule pa mi, davkoplačevalci, ki moramo plačevati nove in višje stare davke zaradi kriminalcev v bankah in v vladi, ne smemo priti do dokumentov, ki bi povedali kakšne kriminalce moramo z davki rediti in jih prenašati v vladi in po vseh iinstitucijah.
  Dejmo se še mi zbrat, nagnat štrajkajoče z ulic in zahtevat čiste posle v bankah in v vladi ter javnem sektorju nasploh. Tako bodo tudi štrajkajočim brez problemov lahko uresničili njihove zahteve.

  • šmentanamuha

   Imaš prav. Namesto, da bi štrajkajoči zahtevali odgovorne za bančne luknje, v katerih so izginile tudi plače (denar zanje), ploskajo vladnim predstavnikom, ki jih nagovarjajo, čeprav so prav oni odgovorni za stanje stvari.

 • Kdo, in kdaj, pa je spisal te zakone ki tako varuejejo kar varujejo, tak, nek datum in neko ime, če ima kdo na zalogi?

  Tud v Švici in Avstriji ne dobi neka komisija vseh podatkov o bančnik komitentih in njihovem poslovanju z banko. Vsaj ne tak na neke twitter pozive ; )

  • Franjo Trojner

   Hm, v Švici deluje pravna držav tam komisij nea rabijo, tam se bančnega kriminala, pokvarjenih bančnikov pedantno lotijo organi pregona in sodnija. Kako je to urejeno v Avstriji smo na lastne oči lahko videli sami, ko so Avstrijici v banko v svoji lasti v Sloveniji poslali celo svoje varnostnike, da zavarujejo dokaze, tudi pri njih bančni gansterji že sedijo v aresti, Finci so bančne kriminalce poslali v arest po pičlih 6 mesecih od razkrite afere, za kar si zaslužijo medalijo. Pri nas pač imamo komisije, ker organi pregona in sodnija spi, nemoteno spanje si zagotavljajo tudi z oviranjem komisij pri njihovem delu, kot se zelo nazorno vidi pri metanju polen pod noge Logarjevi komisiji. Pri nas je bančni kriminal povezan z državo, z politiko in zdaj bi naj ta ista država in politika Logarjevi komisiji dopustila in celo pomagala , da jo razkrinka? Ne ga srat no! Pri nas bo bančni kriminal ostal nekaznovan in pika, ker država/vlade/politiki tako želijo!

   • črnaovca

    To kar navajaž so naredili organi pregona in sodišča ne pa neka politkomisija

    • Tanja Bor

     Tudi mene moti nedelo tožilstva.

   • v Avstriji ga je Hypo in Jörg Haider konkretno biksal, Islandija mi je bila všečen primer, žal pa, večini banksterjev ni bilo hudega, hitro zunaj in gremo dalje

 • črnaovca

  Žalostno, komisiji se izteka čas in do konca ne bo naredila veliko. So dobili kup dokumentov in če bi samo tiste prebrali bi rabili nadaljnih 10 let. Seveda jih zanima vse drugo le tisto za kar so ustanovljeni ne najbolj sedaj pred volitvami bi si radi nabrali še kaj gradiva ker izgleda da tistega kar so iskali niso našli. Tudi tisti iranski posel ni bil dovolj za rušenje Pahorja. Bolje bi bilo če bi svojo energijo sedaj usmerili kam drugam. preko te raziskave ne bo poti do zmage na volitvah je preveč požarnih zidov

  • Kako pa veš koliko dokumentov so dobili in koliko so jih pregledali ?
   Kaj predlagaš, kam naj usmerijo energijo, da bo efikasnejša ?

  • Vera

   Dunjo Franken vprašajte kje ima dokaze . Nihče ne ruši Pahorja , temveč tiste, ki so si mazali roke pri NLB .

 • Zgornji

  sLOVENISTAN !!!

 • Tanja Bor

  Zakaj pa se s temi posli ne ukvarja tožilstvo? Ali še ni dovolj dokazov za začetek preiskav?

  • Vera

   Dokazi so, toda sodišče jih Logarju noče dati .

 • mapu

  Levičarji so pa res eni packi, sram naj jih bo.

 • mapu

  Lep primer je jazbec, namesto, da bi bil v luknji, so mu omgočili, da bo svoje sranje nadaljeval v EU…

  • Roza Karan Karan

   In mu dali iz naših žepov odpravnino 70 000€

 • Aurelius

  Kot sem že včeraj na tem mestu komentiral: že davno tega je nekdo zapisal, da ima vsaka država svojo mafijo, le v Sloveniji ima MAFIJA svojo državo, za katero kaviarkomunajzarji celo trdijo, da je pravna država – seveda le za njih oz. za “naše” in resničnost tega zapisa se še kako kaže v vsakodnevni sodni praksi …