Vse za denar: Preberite, kako se je zagovornik cenzure Domen Savič, ki katolike žali s “klerofašisti”, prodal ekstremni levici!

Domen Savič - Državljan D. (Foto: FB)

Presenečenju nad kandidati, ki se potegujejo za vstop v Evropski parlament, ni videti konca. Potem ko je pred dnevi odjeknila novica, da bi evropski poslanec rad postal borec za južno mejo Joško Joras, je sedaj postalo znano, da se plače evropskega poslanca ne bi branil niti zagovornik skrajno levičarskih idej Domen Savič, ki mu Nova24TV predstavlja pravi trn v peti.

Ob vsem tem je zanimivo, da so se listi Povežimo se, katere nosilka je Urška Zgojznik, predsednica društva Ekologi brez meja, pridružili tudi Pirati, ki zagovarjajo svobodo interneta, medtem ko Savič zagovarja cenzuro. Očitno je, da so se Pirati prodali ekstremni levici, saj je znano, da je Savič v zadnjem letu intenzivno delal na kampanji, s katero je želel državna podjetja odvrniti od oglaševanja na Nova24TV.

Izrazito naklonjen istospolno usmerjenim in migrantom
Nekdanji član programskega sveta RTV Slovenija Savič velja za sovražnika vseh tistih z drugačnimi pogledi na življenje. Glede na to, da nasprotuje prenosu svetih maš preko nacionalne televizije in radia, katolike pa žaljivo označuje s “klerofašisti”, ne čudi, da na družabnem omrežju Twitter izraža sovraštvo do slovenskih katoličanov. Savič po eni strani velja velja za zagovornika kulturnega marksizma, preko Twitterja pa izraža izrazito podporo istospolno usmerjenim in migrantom, pri čemer izrazito zagovarja njihovo naseljevanje.

Domen Savič (Vir: STA)

Telekom pozival k prepovedi oglaševanja
Diplomirani novinar je javnosti postal najbolj znan po svoji obsedenosti z Nova24TV. Ko je v eni izmed naših oddaj slišal nekaj o nevarnostih, ki jih za družbo predstavlja kulturni marksizem, ga je to tako močno zmotilo, da je Telekomu Slovenije, d.d., poslal elektronsko sporočilo, v katerem ga je pozval, da naj preneha z oglaševanjem na Nova24TV. Ker mu njegova akcija ni uspela, je poskusil še s pošiljanjem javnih pisem upravi Telekoma Slovenije, pri tem pa je užival izrazito podporo s strani Dela in Večera. Ko je Savič ugotovil, da tudi javna pisma ne bodo zalegla, je pričel na dnevni ravni preko Twitterja pozivati Telekom Slovenije, da naj preneha z oglaševanjem, pri tem pa je pričel objavljati posnetke zaslona tistih člankov, ki mu niso bili povšeči.

Sodeč po objavah spremljevalke aktivista Saviča Barbare Kvas dvojica uživa življenje in obiskuje ekskluzivne restavracije, kjer ne manjka niti pokušanje kaviarja, zato ga lahko brez ovir označimo za kaviar levičarja. Seveda se ob tem poraja vprašanje, od kod Saviču denar, da živi tako udobno življenje …

H. M.