fbpx

[Vseslovenska akcija] Pod svobodnjaki še elektrika v nebo! Položnice pošljite Golobu, ki se mu obeta skoraj dvomilijonska nagrada!

Primerjava položnic za elektriko v času Janševe (spodaj) in Golobove (zgoraj) vlade (Foto: SDM)

S prihodom “svobode” na oblast je prišla tudi občutna podražitev tako hrane kot energentov. In medtem ko običajni državljani dobijo vsak mesec višje račune za energente, si bo Robert Golob, aktualni premier in nekdanji predsednik uprave Gen-I, ki je prav tako občutno podražil elektriko, v žep pospravil nagrado za “dobro opravljeno delo”. Glede na to, da je Golob v preteklosti dejal, da veliko denarja ne potrebuje, je Slovenska demokratska mladina našla rešitev, s katero lahko Goloba osvobodi “preveč” denarja in državljane skrbi.

Življenje v Sloveniji se je že občutno podražilo, z novo vlado na oblasti pa tudi prihodnost ni kaj preveč obetavna. In medtem ko ljudje komaj shajajo skozi mesec zaradi precej višjih cen energentov, si bo na njihov račun nagrado brezsramno “prislužil” Robert Golob, in sicer v višini 1,9 milijona evrov. In ker je Golob v preteklosti povedal, da “toliko denarja ne potrebuje, ker potem zapravlja za neumnosti“, se lahko državljani višjih položnic “osvobodijo” tako, da kar njemu pošljejo položnice. Tako bo volk sit in koza cela.

V Sloveniji imamo za več kot 10 odstotkov višje cene goriv in več kot enkrat višje položnice za elektriko kot v času vlade Janeza Janše, aktualni predsednik vlade Robert Golob pa od energetske družbe prejme 1,9 milijona evrov nagrade,” je na Twitterju zapisala Slovenska demokratska mladina, ki je posredovala tudi nasvet, kako se “osvoboditi” položnic.

https://twitter.com/organizacijaSDM/status/1539172489963659264?s=20&t=KJgwAz5I1iQd0RtiCNhJbQ

Enostavno: “Pošljimo mu račune za njegov dragi ples,” so svetovali in dodali, da bo s tem zadovoljen on, ker denarja ne bo zapravil za neumnosti, in državljani, ker bodo osvobojeni skrbi!

Tanja Brkić