Za seksistično izjavo nominirali celo svetovnega prvaka v motokrosu Tima Gajserja, “pozabili” pa na homoseksualno aktivistko Barbaro Rajgelj, ki je javno obračunala z dobro situiranimi starejšimi moškimi

Foto: STA

Do 5. marca bo potekalo glasovanje za najbolj seksistično izjavo leta, ki jo bodo nato dva dni kasneje “okronali” z nagrado bodeča neža. No, kot vsako leto so se v kolektivu Rdeča zora in uredništvu spletnega portala spol.si “potrudili”, da so izluščili nekaj izjav desno usmerjenih Slovencev in jih ponudili v glasovanje. Zanimivo, pri tem pa so “pozabili” nominirati izjavo svoje levičarske kolegice, homoseksualne aktivistke, Barbare Rajgelj, ki je sicer celo članica Sveta za odziv na sovražni govor, a je seksistično pojasnila, da “so za nestrpnost krivi dobro situirani moški, ki mislijo, da jim pripada več.”

Da gre pri izbiri najbolj seksistične izjave za metanje peska v oči (ali pa prahu na desnico, kot želite), kaže izbor letošnjih izjav, v katerih so nekateri prepoznali seksističnost, in jih nominirali za bodečo nežo. Da gre za skrbno pripravljen spin na desno usmerjene izpostavljene Slovence, pa dokazujejo s selekcijo, saj izjav levičarjev, z nekaj izjemami, tako rekoč niso uvrstili med nominirane. Napad na slovensko desnico se tako kaže še z enim javnim linčem.

Če spadate v skupino “belih, zdravih, dobro situiranih starejših moških, ki imajo vse, a mislijo, da jim pripada več”, potem ste po mnenju levičarjev največja grožnja Sloveniji. Tako je v oddaji razvpite Jelene Aščić namreč razlagala preiskovalka sovražnega govora na Mirovnem inštitutu dr. Barbara Rajgelj, nekakšna sodobna homoseksualna inkvizitorka, ki je v oddaji zatrdila, da najbolj sovražni ljudje ne prihajajo z obrobja ali socialnega dna. Po njeno so to “ljudje, ki imajo vse, tako kot so beli, zdravi, dobro situirani starejši moški, ampak mislijo, da jim pripada več”. Seveda njene izjave, čeprav je odkrito seksistična, niso uvrstili na seznam nominiranih.

Svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser se je znašel med druščino “seksistov”.

Omenjena homoseksualna aktivistka je sicer znana po svojih milo rečeno bizarnih izjavah. Tako je Rajgljeva, ki je tudi članica organizacijskega odbora Parade ponosa, v enem od slovenskih medijev celo izjavila: “Sicer pa je danes težko reči, kdo sploh je heteroseksualen. /…/ Imela sem veliko srečo: ena je, da sem lezbijka, druga pa, da sem dobila službo v družboslovnem okolju. Ko sem to doživela, je bilo, kot da bi z lonca odstranila pokrovko!” Ob tem pa ne pozabimo, kakšno merilo imajo organizatorji bodeče neže: “Ta nečastni naziv lahko doleti vse, ki javno napadajo, ponižujejo in žalijo druge na podlagi spola, spolne usmerjenosti in/ali spolne identitete.”

Bobovnik se je spravil nad Rebernikovo in pokasiral nominacijo
Na spletni strani omenjenega “tekmovanja” so razkrili, da med 27 izbranimi izjavami prednjačijo izjave novinark in novinarjev, saj so jih “izluščili” kar 14, v katerih naj bi prepoznali sledi seksizma. Nominacija je doletela tudi Slavka Bobovnika, voditelja oddaje Odmevi na nacionalki, ko je dr. Mariano Karlo Rebernik vprašal: “Gospa, vi znate voditi veliko podjetje, ne znate pa skuhati žgancev. Zakaj? Nimate volje, ali nimate časa, ali vsaj tako dobrih ne znate skuhati, kot jih je znala skuhati vaša mama?” Zakaj nominirajo Bobovnika, pa so obrazložili takole: “Slavko Bobovnik je v studiu gostil menedžerja in menedžerko, ki sta prejela nagrado Gospodarske zbornice Slovenije za izjemne dosežke. Pri tem je le sogovornici dr. Mariani Karli Rebernik zastavljal vprašanja o družini in gospodinjstvu, medtem ko sogovornika s takšnimi temami ni naslavljal. Voditelj je med drugim izjavo sogovornice, da več časa preživi s kolektivom kot družino, komentiral z oceno: “To pa ni lepo!” Bobovnik je tako z vprašanji skušal uspešni ženski vzbuditi občutke krivde, ker naj ne bi ustrezno skrbela za družino, medtem ko je uspešnega moškega odvezal te odgovornosti. S tem je deloval diskriminatorno, saj je ženske izrival iz javnega prostora, nenazadnje pa je utrjeval tudi lastne privilegije, ki mu jih zagotavlja identiteta starejšega moškega srednjega razreda.”

Se vam zdi izjava Tomaža Humarja mlajšega res seksistična?

Nominirana tudi novinarka našega portala in ustavni sodnik
Poleg Bobovnika so si med drugim nominacijo za najbolj seksistično izjavo prislužili še voditeljica na nacionalni televiziji Ana Tavčar, sicer žena nekdanjega urednika Tednika Igorja Pirkoviča, in celo novinarka in urednica Škandala24 ter novinarka Nova24tv Marjanca Scheicher za svojo izjavo o Violeti Tomić. Seveda pa niso pozabili tudi na nominacijo ustavnega sodnika Boštjana M. Zupančiča, ki je izjavil, da je bila Simone Veil “travmatizirana ženska, ki je preživela koncentracijska taborišča. Nihče ne govori o tem, kako so te travme povzročile, da je postala “mati vseh abortusov”. Zaradi njene zakonodajne pobude, medtem ko je bila francoska ministrica za “zdravje”, je bilo in je še milijonom otrok odtegnjena pravica do pravne subjektivitete. Tem nerojenim otrokom, pravnim subjektom kot še nerojenim (nascituri) od Rimskega prava, je še naprej odtegnjena pravica do življenja, ki bi morala izhajati iz 2. člena Evropske konvencije o varstvu človekovih pravic. Mediji jo slavijo celo posthumno, medtem ko bi jo bilo treba obsoditi kot največjo morilko vseh časov.”

Čast med nominiranci si je prislužila tudi novinarka Nove24TV Marjanca Scheicher.

J. G.

 • Valter BraniSlav

  Rad bi videl pornic med Barbaro Rajgelj in Francijem Danko?
  Kdo bi koga naskocil?

 • Vince Blake

  Takšne militantne feministke je treba preprosto ignorirati, ne pa jim dati platformo in medijsko pozornost. To so osebe z mejno osebnostno motnjo in sodijo na psihiatrijo, ne pa v medije.

 • Miro Jereb

  LGBD KLHTZ MRNF….Lojzi kakšna je voda v bazenu ? Za en kurc je reku. Oh…potem bom pa kar na rit not skoču…

  Ne maram pedrov niti lezbijk…tudi Bog jih ne mara. Naj se jebejo med sabo vsaj potomcev ne bo ki bi bili lahko tudi pokvarjeni. Navsezadnje me bofo hoteli prepričati da ko gre peder srat…da je to ABORTUS. Pa me zdej nominirajte…bom vesel.

  Pa ste opazili da med lepimi ženskami ni lezbijk.

  • Valter BraniSlav

   Zal to ni res. Poznal sem lepotico ki ni marala moskih.

   • Sašo

    Ja, ena na tisoč…bodimo realni, večina lezbijk je debelih možač.

    • Valter BraniSlav

     Ta lepotica mi je strla SRCE. Se vedno se spominjam svoje jeze. Bila je podobna Brigitte Bardot in obozevala nekega transeksualca, moskega brez kurca.
     Takrat sem bil zelo mlad in sem se trudil z njo.
     Potem sem v NYC spoznal svojo danasnjo zeno in mamo mojih otrok Alexis Gomez.

     • Sašo

      Super za tebe, da se nisi začel opravljat v transseksualca ,da bi jo osvojil .

 • VERRZIFIKATOR

  Raglja Barbarič

  ŠE ENA SEKSISTIČNA

  Je izjav seksističnih parada,
  kdo na desni stresa najbolj leve,
  kdo med rožami sejal je pleve,
  kdo ne brzda se in ne obvlada.

  Ene kajpak se ne nominira,
  le brbrati zna in pa ragljati,
  Raglja znajo jo imenovati,
  ta »priznanj« tovrstnih ne pobira.

  Le raglja, brbra okrog sovražno,
  da zares se Raglja ti zasmili,
  ko nobeden se je ne usmili,
  to pri stvari vsej je glavno, vaćžno.

  Za ragljanje moški da so krivi,
  ugotavlja njeno vse okolje,
  in da z njimi bi bilo ji bolje,
  tudi če so stari, tolsti, sivi.

  Takšne Raglja kar najbolj pogreša,
  pa še kup denarja z njimi skupaj,
  Raglja moja, daj no, ne obupaj,
  upaj, da kateremu se zmeša.

 • Valter BraniSlav

  Pornic med Barbaro Rajgel in Francijem Danko.
  Kdo bi koga?

 • Sašo

  To so eni navadno bolniki, z manjvrednostnim kompleksom . Reve lezbične so same najbolj sovražne, kar dokazuje javni linč medijskih osebnosti, žalijo belega moškega, kar je rasistično a hkrati kaže na pomanjkanje samozavesti . Zaradi tega si pa želijo temnopoltih Afričanov, ker mislijo d as i jih bodo lahko podredile, belega moškega si ne morejo in s ega bojijo kot hudič križa . Tako potrebujejo črnega moškega ki bi izpodrinil belega, da bi same lažje zavladale in odpeljale človeštvo v pogubo . Hec pa je v tem da se jim beli moški smeji v obraz, črni jih bo pa posilil, razkosal in na koncu pojedel kot se je to zgodilo mladi Italijanki . V vsej svoji silni pameti so tako zabite ne vidijo svoje pogube. NI dolgo da jo bodo uvidele.

  • Tweety Bird

   Nič ni narobe z lezbikami. Če bi jaz bila lezbijka, bi šla v “škarjice” z vašo Evo Irgl :)

   • osa

    eva je normalna ženska, še na misel ji ne pride, da bi se drgnila ob pokvarjeno pizdo, še poseboj ne bo vzela tvoje. upaj, da se bo pri tebi zmotil kakšen pes.eva vzame dobrega kurca, ki ve kaj z njim početi.
    ti pa tebi podobne ste pa fošljive, ki ne pridete na vrsto pri jebaćih. jaz sem mojemu psu prepovedal, da bi te ovohaval,….fuj fuj.. fuj

    • Miro

     ti pa veš kolk je ona “normalna”…. sej bi človek tud za Vinkota reku da je “normalen”…

     • Sašo

      Kot bi denimo rekel za JAnkovića in njegove volivce da so pošteni, sodeč po izjavah v javnosti srpskega opankarja.

   • Sašo

    Seveda bi se drgnila ob Evo, ker za razliko od lezbijk izgleda kot ženska :)

  • AlojzZ

   “belega moškega si ne morejo”

   So ga že podredile in celo uničile. Temnopolti Afričani so pač edino, kar jim je še ostalo.
   :-)

   • Sašo

    Daleč od tega, lezbijke lapajo samo zaradi tega ker jim to dovoli beli moški, ker ima na račun tega politične koristi in s tem finančne . Kaj misliš da JAnković briga za gaye in lezbijke, tipičen srpski kmet se bo zavzemal za homoseksualce, ja, malo morgen…ima pa od njih koristi, politično podporo.

 • RATATA

  Baba ni dec. Lahko pa marskej namest njega nardi.

 • Valter BraniSlav

  Jaz sem bel zdrav bogat moski ki hoce se vec denarja in se vec vnukov
  Jaz sem tudi necak Kardelja in Macka.
  Jaz ideologije nimam.
  Jaz ne ljubim ne boga, ne beguncev ne partije.
  JAZ LJUBIM ZGOLJ SAM SEBE IN SVOJO DRUZINO

  • FireSnake

   zamenej tablete…

 • čips

  Od tega kar sem prebral je najhujša tista, ki je sploh niso nominirali (beli moški). Ne, da je seksistična ampak tuti rasistična in tu se pokaže pokvarjenost levičarjev in neenakost, ko označijo Tima Gajserja z seksistično izjavo. Daj no…

 • Anton

  več o “babah “, bi znal povedat aktuani kandidat za mesto predsednika vlade , župan Kamnika Marjan Šarec, nevem zakaj feministke potlej ne dajo na svojo listo tu njega?Glede Barbike, pa da en bo več tako otožna, se lahko zmenva, pa bo vidla kaj je moški

  sarkazem press

  • AlojzZ

   Ne smejo. Jim je gospod iz Murgelj s strašnim pogledom in brez besed prepovedal.

 • cploger

  Ddobro situirani moški srednjih let bodo začeli bežati v Islam, da bodo imeli končno mir pred sitnimi babami, ki niti same s sabo niso zadovoljne.

 • AlojzZ

  Zakaj so pa izpadli temnopolti Afričani? Ko bodo ustanovili svojo stranko, bo to pomenilo sprejetje zakonodaje, ki:

  Pomeni, da bodo skoraj zagotovo pretepali svoje žene. Saj jim je to po šeriatskem pravu dovoljeno, verski voditelji pa po evropskih mošejah, zgrajenih z vahabitskim katarskim denarjem, celo dajejo navodila, na kakšen način se lahko ženo vzgojno pretepa, da jo bo bolelo, pa bo še vseeno lepa.
  Pomeni, da bodo nekoč kot možje zagotovo posiljevali svoje žene, saj koran veleva, da žena moškega nikoli ne sme zavrniti, razen v času menstruacije. Šeik Maulana Abu Sayed iz prestižnega in drugače zmernega Britanskega sveta za šeriatske zadeve je v pridigi vernikom dejal, da je posilstvo v zakonu nemogoče, saj se je že ob sklenitvi zakona vedelo, da so spolni odnosi obvezna sestavina. Šejk Mohamed Salih al-Munadžid je s fatvo, na vprašanje mlade vernice, potrdil, da v zakonu nima pravice zavračati moža in se mu mora predati vsakič, ko jo pokliče.
  Pomeni, da žensk nikoli ne bodo dojemali kot sebi enaka človeška bitja, saj jih šeriatsko pravo že v postopku izvajanja dokazov dojema kot pol-ljudi – pričanje ene ženske je namreč enakovredno pričanju pol moškega. Se pravi, da lahko pričanje enega moškega dokazno odtehta le pričanje dveh ali več žensk. Eden izmed sunitskih hadisov to določilo, ki naj bi prišlo neposredno od Alaha (mir naj bo z njim), opravičuje z dejstvom, da so ženske univerzalno manj inteligentne od moških. Danes je ta nauk splošno sprejet nauk tudi zmernih muslimanskih tradicij in predstavlja teološki izgovor za legitimno podjarmljenje in zakonsko neenakopravnost žensk.
  Pomeni, da bodo nemuslimanske ženske dojemali kot vojni plen. Islam sankcionira posilstva muslimanskih žensk, ne pa nemuslimank. Tiste se lahko zajame “v vojni” ter kot živino kupuje in prodaja na posebnih tržnicah. Če izhajamo iz dejstva, da 60 % najbolj integriranih muslimanov v EU podpira dobesedno, čisto različico islama, jim ekscesi človeških tržnic, posiljevanja 10-letnih jazidskih deklic in otipavanja evropskih žensk na novoletnih praznovanjih nikakor ne predstavljajo Po kölnskem incidentu, ko je skupina muslimanskih migrantov brutalno napadla nemška dekleta, se je oglasil nemški klerik dr. Abd al-Aziz Fawazan al-Fawzan in podučil zmedene zahodnjake, da so si nadlegovane ženske same krive, ker so se na javnih mestih oblačile provokativno in hodile naokoli brez moškega spremljevalca, s tem pa vzbujala skušnjave pri moških. Priznani egipčanski klerik Abu Ishaq al-Huvaini je celo pozval k ponovni uvedbi “suženjskih tržnic”, kjer bi ženske, ujete po uspešnem džihadu na tujem ozemlju, prodajali za spolne sužnje. Pozor: al-Huwaini ni ekstremist. V muslimanskem svetu ni nič manj priznan in čaščen od kakšnega visokega jezuitskega duhovnika na Zahodu.
  Pomeni, da ne bodo imeli nobenih moralnih pomislekov, če jih bodo hoteli starši poročiti z 11-letno sestrično, ki živi na drugem koncu mesta. Koran v verzu 65:3, kjer se sankcionira poroko z ločeno žensko, določa, da je treba počakati 3 mesece, preden lahko pravoveren musliman konzumira poroko z ločenko (čakalna doba, ki naj bi zagotovila, da ni noseča s prejšnjim možem), v verzu 65:4 pa še doda, da je treba tudi pri ženskah, ki nimajo več menstruacije (tiste v menopavzi) in tiste, ki še niso dobile prve menstruacije prav tako čakati 3 mesece. Ta verz so zmerni islamski učenjaki interpretirali kot dovoljenje, da se lahko musliman poroči tudi z mladoletnimi dekleti in jih nato sam »spremeni v žensko«, kot je Mohamed storil z 9-letno otroško nevesto Ajšo.
  Pomeni, da bodo nujno antisemiti, s sadističnimi vzgibi do Judov in (vsaj) sovražno nastrojeni do kristjanov, katere bodo poniževalno označevali za “križarje” in jih skupaj z zahodno civilizacijo videli kot izvirni razlog njihovih eksistencialnih problemov. Koran veli: “O, vi, ki verujete! Ne jemljite si Judov in kristjanov za pristne prijatelje in zaveznike. Oni so pristni prijatelji in zavezniki drug drugemu. Kdor od vas si jih vzame za pristne prijatelje in zaveznike, je eden izmed njih. Alah pa ne bo usmeril krivičnih ljudi na Pravo pot.”

  Zadeva je prekopirana iz neke druge strani prečudovite Nove24.

  • ĐĐ Style

   In kakšno povezao ima tvoje pisanje s to temo?

   • Sadako

    Da po islamizaciji ne bodo žabe več reglale. Baba je žaba, žaba pa človk ni. Žabe so za ubit.

    • ĐĐ Style

     Ni si me razumel, kaj ima s tem naslovom, s to temo. Bi te popolnoma razumel, če bi bila tema o islamizaciji. Ko boš prvo “žabo” ubil se javi.

   • AlojzZ

    Ojoj! Kje pa ti đđ style živiš? Tu pri nas v Sloveniji je že kar lep kup muslimanov, ki si zaslužijo vsaj ožji izbor za mojstra seksističnih izjav, celo bolj kot kmet Serpentinšek. Le zakaj so izpadli iz izbora?

    Zdj boš pa še reku, da še za unga kmeta nisi slišu! Kwa pa tje?

 • luckyss

  Izjave Gajserja, Humarja in tudi Rajgljeve so zelo realne in niso seksistične…
  Prav tako ni seksistična izjava Scheiserjeve…je le primitivna in butasta, nevredna resne novinarke….torej za te vaše hišne razmere nekaj običajnega in sprejemljivega….
  Ne bodite preveč šentflorjanski, vsaj dokler premnogi ministranti v kakšni zakristiji “pojejo visoki C kot dunajski dečki” ;))
  S strokovnim vodstvom župnika ali kaplana v ozadju..;))

  • Marija

   Bravo vse si povedal.

 • Winston Wolf

  M. Kučan: Gospa te poročena?
  Novinarka: Ne.
  M.Kučan: No s tem se ukvarjajte.
  .
  Pa naš kralj čefurjev Zoki je tudi kakšno prispeval.

  • luckyss

   Zanimivo…”desni vic” je povedal levičar Milan….:)

  • sumljivislon

   narobe [email protected] ….kućan: ste poročena? Novinarka: Ne – kućan : delajte na tem ! …

 • Sašo

  Sicer pa kaj se lezbijke razburjajo, saj njih nihče ne omenja, govora je o ženskah, kaj te imajo one s tem ?

 • trumpet2018

  Ljubljana pride? In na kaj so ti LGBT- jevci ponosni? naj raje podelijo nagrado za fake news leta, kjer bi časopis Delo zlahka pobral prvo nagrado. samo skeglani levaki si lahko izmislijo takšno nagrado, seveda lahko samo oni presodijo, kaj je seksistično in kaj ni :)

  • Sašo

   Na redno prebavo…:) .

  • luckyss

   To je nekakšna fiksna ideja…. podobno so nekateri ponosni, da so pod Hitlerjem klali Slovence…
   Kaj je bolj sprevrženo pa je vprašanje ;)

   • Sašo

    Nekateri so pa ponosni da so pod Jugoslovansko zastavo klali SLovence..prav imaš ja..

    • luckyss

     No, ja, ne samo Slovencev…in bili so na strani naprednega sveta, torej sil zavezništva in ne osi…

     • Sašo

      Napredni Svet ? Kolikor vem so bili takrat bistveno bolj na vzhod kot pa na zahod..Stalin pa take pa to..

 • bednick

  Moja je bila pred najinim prvim seksom feministka , zdaj ni več.
  Hvala kurcu!

  • luckyss

   A stopnice je že pomila ali jih sedaj ti ;))

   • bednick

    Kako si vedu?
    hahahaha

 • tasilo

  A tisti znak na fotki pomeni pa “iz mavričnega srca se rodi zmaj”?

  • Sašo

   Dobro ti to opažaš :) .

   • Sašo

    V Barbari se pa skriva baba, BArBAra. Tak da ona v zvezi opravlja ženska opravila , ona druga pa je ded, kot AL Bundy, pride domov, se vrže na kavčk, prižge tv in roko na “jajca ” :) .

  • Mojca pokraculja

   Rdeči zmaj. Simptomaticno!

 • ptr

  V “življenjepisu” Rajgljeve ste pozabili povedati morda najpomembnejše. Kljub vsem njenim akademskim in ostalim visokozvenečim titulam se je izkazalo, da ni sposobna niti nečesa tako enostavnega, kot je upravljanje bifeja skoraj v središču Ljubljane (na Prulah). Pa čeprav lahko z 99% verjetnostjo trdimo, da je bila bolj enaka od ostalih gostincev, saj jo je Zoki skoraj gotovo oprostil plačevanja reketa za “varovanje”.

  • Mojca pokraculja

   Jaz bi pa rada vidla da bi pod njen pokrov ene par muslicev spustili. Kolk bi bila vesela….

 • Aichmbsi

  Kakorkoli se trudijo nekaj spremenit, je v naši družbi vedno več ljudi kateri dajo in pridejo.

  • luckyss

   Prej vzamejo in odidejo…..ko bodo nehali odhajati bo pa probljem…boš sljadoljed sa kugla ili sa avtomat ?!

   • Sadako

    Tiste svinjarije pa jaz že ne žrem.

    • luckyss

     So že tu…Pa ne govorim o proizvodu ampak proizvajalcih…;)

 • Johan

  Ma kam pogledam se sami jugoviči izprdavajo, ravs

 • soc

  Vse, kar prihaja s Sorosevega Mirovnega inštituta, zaudarja. Pa ne vem, ali je kaj narobe s stavbo na Metelkovi ali z ljudmi v njej.

 • Mojca pokraculja

  Tim Gajser, zakaj je on nominiran?

 • soc

  Največji čvekači o strpnosti bi takoj pobili vse drugače misleče. Njihov možganski domet opredeljuje, da v tem ne vidijo paradoksa.

 • antimur

  Za levake, sploh kučaniste, ni noben problem umor (Kramberger), ropi in kraje (NLB, Telekom in še in še firm in ustanov v državni lasti, mafijsko in antislovensko delovanje kriminalca Jankovića, sojenja in tožbe po naročilu levih fašistov, cefranje in zaničevanje slovenske ustave, ščitenje pasjejebcev ter njihovo poveličevanje, celo nagrada Prešernovega sklada, itd. Z vsemi štirimi se otepajo prodaje NLB, dokler leva kriminalca Kos in Praprotnik ne uničita vsega obremenjujočega materiala, žalostno in sramotno je, da jim pri tem pomaga tudi sodstvo, prekletega Erjavca, ki je za Slovenijo kot atomska bomba, torej vse to spreglegajo, pa bi se sekirali zaradi ene izjave lezbične kurbetine.

 • tarantela
  • Komunist Đorđe
  • Mojca pokraculja

   Ne za tebe gre. Protestiraj!
   Koji k nas zanima en primer v Ameriki. Tam ni CSD jev, Mrakove in Čačinovič ke, kaj ti ni jasno. Tam je država zaradi svojih državljanov. Državljan z veliko začetnico. Kapis?

   • tarantela

    Vam gre za blejanje v en rog. Tu gre za otroka slovenske matere, ko že tako jamrate, da je premalo Slovencev!!!

    • Sadako

     In zakaj ne toži sicialne delavke za odškodnino?

    • Mojca pokraculja

     Gre za ameriskega državljana. Pika konec.

    • Mojca pokraculja

     “Sama, brez resne pomoči naše države, se spopada s tujo državo in njenimi za tujce neprijaznimi zakoni.”
     Tu je odgovor na tvoje blejanje. Spopada se s tujo državo ?! Z grdimi grdimi kapitalisti, fašisti, Trumpisti, neoliberalci, imperialisti….
     O ti revca uboga, naj se za začetek začne spopadati s komunizmom in socializmom.
     P:S: Hvala bogu za tega otroka, je vsaj v normalnem svetu.

  • sprehajalec

   Slovenska ljudska pripoved ima poučno svarilo za takšne primere. Pripovedka o Lepi Vidi.

   Naslov je pa napihnjen, če bi ameriško sodišče izdalo takšen sklep, bi advokati stali v vrsti za tožbo. To je tukaj za levičarčke neka zgodbica.

   Bog ve kaj je res, vendar verjamem, da američani stvari delajo razumno in racionalno.

  • šmentanamuha

   Še en lep primer, kako delujejo naši CSD, ki jim je ugrabljanje otrok iz vrtca povsem normalna praksa. Kaj pa lahko zdaj mi naredimo po tvoje? Otroka so že odpeljali čez lužo, tako da protestiranje ne bi imelo učinka. Tudi mati je v ZDA. Dobiti si mora dobrega odvetnika, ki bi uspel s tožbo proti CSD. Ne vem, jaz nisem pravnik. Namesto, da se lakonično posmehuješ Primčevi stranki, ki se bori za otroke, rajši napiši svoje mnenje. Boš ti protestirala? Se strinjaš z odnosom, ki ga imajo naši CSD-ji do otrok? Nekaj, ,,, Samo ne delaj se norca iz tako tragične zgodbe. To je res tako levičarsko brezsrčno.

 • bednick

  Reku en:
  ko sem bil še mlad, je bila zame ženska samo spolni OBJEKT.
  En drug je vprašal:
  kaj pa sedaj?
  Reku en:
  še vedno, samo ne tok pogost.

 • smiljan bertolin

  Baba je za po čike hodt, je rekel SMC Kamal……Pa še se jih najde!

 • smiljan bertolin

  vse kar oblubm tut nardim, nje

 • zoro

  med popolnoma neizobraženimi tudi nepismenimi, sploh, pa ima največ podpore celotna levica (100%)

  • ĐĐ Style

   Se vidi, da ne znaš brat

   • zoro

    se vidi, da ne znaš misliti. (napiše se brati – če si pismen!).

    • ĐĐ Style

     Se opravičujem profesor, pač typo

     p.s.
     vir domovina.je , Ali je to vaše desno trobilo?

     • zoro

      za vejico se ne piše z veliko začetnico, razen, če gre za ime (Ali) in Ali je v tem primeru verjetno tvoje ime – no, komu je ime Ali pa tudi vemo.

     • ĐĐ Style

      Stavek se začne z veliko začetnico.

     • zoro

      hahahaha odvisno komu odgovarjaš hahaha in črke đ tudi ne poznamo v slovenskem pravopisu – pišemo d in ž (dž) hahahahehehehihihi.

     • ĐĐ Style

      Tako izgleda razširjena Slovenska abeceda:

      A B C Č (Ć) D (Đ) E F G H I J K L M N O P (Q) R S Š T U V (W) (X) (Y) Z Ž

      Občasno rabimo q, w, x, y hahahaha

     • zoro

      ja, po balkansko, ne po slovensko. sicer pa menim, da si ti razširjeno tele zato je škoda mojega časa.

     • ĐĐ Style

      Velika začetnica 2X. Šarec vas matra. LP

     • Sašo

      Ima da je sladoljedar ili Bosanac sa lopatom. Ahmad sa Roga ga učil slovenski.

     • macon

      Naravoslovna inteligenca je pretežno desna, vendar je je manj kot družboslovne. Tisti, ki smo imeli močno matematiko, bolje dojemamo vzročno posledične povezave in logiko, zato smo desni ali nevtralni, ker levih bedarij ne moremo podpirati. Levi preveč in preveč bedasto lažejo.

   • xtc

    Kar smatra levica za “izobraženo” je v realnem življenju popolnoma neuporabno za nič.

 • Duhec

  Ko se moški pomehkužijo, se pojavijo feministke… ampak, a se ne ukvarjate s politiko, politiki, odličnostjo SDSa???

  • Vesel Slovenc

   Mater, si duh-ovit

  • FUCK COMMUNISM

   Ja, sam pomehkuzili ste moske levuharji in libtardi z desetletja dolgo propagando o tem kako je vse OK in sprejemljivo. Res ste “napredni”. Zdaj se pa ti oglasas, da so se moski pomehkuzili, pa ti si pristasica levuharske ideologije.

   • Anonimni_Profesor

    Vse se da sicer še popravit. Ženske so primarno vezane na isti spol. Ko pride pravi moški opustijo navezanost na ženski spol. To velja tudi za navezanost ali zaslepljenost s feministično ideologijo. Ženske feministke podzavestno itak doživljajo kot tatice penisa, njegove moči in učinkovitosti. Prej ali slej bo to prišlo tudi v zavest.

 • kokobily

  najbolj seksistični stavek v zgornjem članku je izjava “antiseksistočne” samozaljubljenke…
  ” Imela sem veliko srečo: ena je, da sem lezbijka,….”
  Kakšna bodeča neža, tale je za bodeči macesen

 • Stajerka

  mislim……ni dovolj, da v svetu obstajajo 1000 in 1 fronta, od nacionalnosti do napetosti med državami in vse kar sodi vmes……sodobna družba želi največjo absurdno fronto, ki bi se je sramovala najbolj primitivna živalska vrsta takoj za človekom…….pri Bogu al Vragu, ni pomembno, ustvarjajo novo fronto med SPOLOMA ISTE VRSTE…….A STE NORMALNI???……nekaj so pravice, drugo pa je iskanje dlake na poraščenem telesu……
  in ja, Tim ima popolnoma PRAV……ženske, v večini, nosimo v sebi naravno dan zaščitniški čut……zaščitniški do potomcev, otrok, starejših, šibkejših……in ja, tudi mene kot žensko NE zanima ta šport, ker je preveč grob/nevaren……če bi ta pacientka vedela zgodovino Timove družine, potem se NE bi praskala tam kjer je ne srbi, ampak bi razumela stisko oz. bojazen…….
  ženske in moški NE BOMO NIKOLI ENAKI, smo pa lahko enakopravni……to velja tako za čustveno, fizično in metalno razliko med spoloma…….

 • šmentanamuha

  Zakaj je to sreča, če si lezbijka?

  • terminalar

   Definicija: emancipiranka je ženska brez dlake na jeziku. Če jo pa ima, je pa od prijateljice.

   • Soave

    Jojmene. . . . . . ampak, je dobra + + +

  • šmentanamuha

   Ana Job, kam je izginil tvoj post?

 • Grenze

  Kurbe stare rdeče komunistične utihnite že enkrat saj ne veste kaj blebetate !!!!

 • FUCK COMMUNISM

  Jaz se na politicno korektnost poserjem. Peder je peder, lezbaca je lezbaca, cefur je cefur in izdajalci so komunajzarji, rdecuhi, libtardi in levuharji. Da bo svet boljsi, jih je vse do zadnjega treba eliminirat!

  • Cucurbita Pepo

   Govoriš kot tipičen komunist

   • FUCK COMMUNISM

    Kaj naj bi ti odpisal na tako butast komentar?! Mogoce bi te lahko vprasal, ce je tvoj avatar tvoj portret?!?

 • šmentanamuha

  Kako zlagana je ta feministična lezbo agenda se vidi po tem, da nobena od teh “odmoškihprizadetih” feminističnih lezbač še ni dvignila glasu proti otroškim porokam, rezanju ženskih spolovil in odnosu, ki ga imajo muslimani do žensk. Celo obratno, te zmešane babe pravijo, da jim moramo pustiti njihovo kulturo, ker je to njihova človekova pravica. Tale bedna Rajglca je potrebna enga ornk psihiatra, njen doktorat iz teorije spolov naj si zatakne v svojo špranjo, če jo še ima. Sem jo zadnjič poslušala na Valu 202, ko sta z Danilo cel dan nekaj mencali o vseh mogočih jajcah na to temo. Odvratno. vsi javni mediji so ozurpirani s strani LGBTQ-jev, ki se nonstop neki cmerijo, da nimajo dovolj pravic. To so psihični bolniki. Ena predavateljica na fakulteti, nam je enkrat rekla: v Sloveniji lahko počneš kar koli, vendar moraš imeti najprej doktorat. Zato so družboslovci pohiteli in na veliko štancajo doktorate iz raznih bizarnosti kot je teorija spola. Potem pa se razmetavajo naokoli kot neki strokovnjaki. Bruh. na zadnje bomo še prosili muslimane, naj naredijo red.

  • terminalar

   Že mnogokrat pogledano in vedno aktualno:

   https://youtu.be/QuRZIJSLHME

   • šmentanamuha

    Boško Obradović je spregovoril v imenu nas vseh. Hvala, še večkrat ponovi, sem že gledala, in sem zdaj še enkrat. Kako razumljivo in artikulirano.

   • soc

    Izvrstno, hvala! Očitno se bomo demokracije zdaj lahko učili v Srbiji, iz katere smo se še včeraj norčevali.

    Kdaj se bo v slovenskem parlamentu našel junak, ki bo takole odkrito in brez dlake na jeziku povedal mnenje tihe in vedno bolj ogrožene večine? Vsaka čast Bošku Obradoviću, chapeau.

 • Oregon

  tule sem spoznam da sem ob vseh kriminalcih in ilegalcih najvecja grožnja v državi. Pa hvala mami, da me je vzgajala kot fanta. 1000x hvala

 • Anonimni_Profesor

  Enkrat sem pisal na nekih drugih forumih o tem kako otrok potrebuje oba očeta in mamo za normalen psihološki razvoj. Pa se je neka mlajša feministka začela nekaj vsajati in ji je dobro odgovorila študentka, ki je tudi sodelovala v debati in me je podprla. ”Kurac v feministko.” je napisala!

  • totex39

   Saj tem feministkam točno to manjka, zato pa na vseh slikah kažejo “pičke” in se napihujejo kot trole.

 • MEFISTO

  Ob današnjem polarnem mrazu, ko se je začela metereološka pomlad, naj spomnim vse rusofile in druge rdečkarje, da iz Rusije še vetra ni nič prida.

  • žogica

   Bi rad ruski veter, z Putinom se zmeni.

   • MEFISTO

    Saj sem rekel, da iz Rusije še vetra ni nič prida in tudi Putina ne!

    Sicer sem pa vedel, da se boš užaljeno oglasil.

    Tako dobro te pozna modri in učeni Mefisto.

    • žogica

     Modri in učeni ?, a to piše na Novi, potem že ni res !

 • TOML

  Pazi, Rdeča zora te spremlja…..
  Ti levičarji so vsi bolani….od prvega do zadnjega.
  Kadar se odlepijo od pasjih riti kavasijo same traparije.
  Jep res, da tisti čas, ko levičarji kvasijo traparije vsaj ne kradejo.

 • Krtača 20

  Desni se zgražajo nad izborom seksističnih izrazov in veselo komentirajo z vsemi možnimi seksističnimi izrazi….. skale pač ne moreš naučit plavat.

  • šmentanamuha

   Pa kako to, da v izbor ni prišla sesksitična izjava te lezbače, da “so za nestrpnost krivi dobro situirani beli moški, ki mislijo, da jim pripada več.”? Nisi nič prizadet ali pa nisi dobro situiran?

 • MEFISTO

  Je to seksistična izjava, če rečem, jaz ne bi dame na gornji sliki, Krtačnik 20 jo naj, ki nima okusa za ženske in ki ne more biti izbirčen kot Mefisto?

  • FUCK COMMUNISM

   Nikakor! To je REALNA izjava! Krtaca 20 povecini misli na smrdljive moske riti in drka. Isti je ĐĐ Style. Pa janez cepec, itd Ce ne verjames, pojdi brat njihove poste. Vsi levuharji so isti. Sami pedri in lezbace! Pri tem, da so se zabiti, primitivni in genocidni! Ce jim pa reces, da jih bi bilo treba pospravit, gredo pa cmerit izlockom na Mirovnem institutu.

  • janez cepec

   ti si bel na uno, de je grozdje kislo, ane, če nisi toplovodar. al si pa tok grd, de ti tko nubena ne bo dala. ne ti men, de si tak frajar, de uhka zbiraš

   • FUCK COMMUNISM

    Mefisto, kva sem rekel… vsi kar naprej mislijo na pederajsarijo!

    • janez cepec

     ti nč ne misleš, ti se kr pederišeš, toplovadar

     • FUCK COMMUNISM

      Tebe bi blo treba fentat ne iz nuje ampak iz uzitka!

     • janez cepec

      pr teb je pa glih drgač, tebe bi blo treba za glavo skrajšat POD MUS

     • FUCK COMMUNISM

      Torej, od besed k dejanjem, pufi

    • MEFISTO

     Ne vsi, samo janez cepec in ostali nicki enega, edinega in vedno istega.

     Menda so se vrgli po njem.i,

  • šmentanamuha

   Krtačnik se krtači z dedci, to bi že moral vedeti.

   • FUCK COMMUNISM

    Zgrabi drugega levuharja in se z njim praska po supku! hahaha

 • Soave

  Saj levakarjem ni nikoli prav ! Kakor obrneš, bodo tudi oni obrnili !
  Če ženske skrbijo in tudi ” skrbijo ” za svoje moške. . . . . . ni prav
  če jih osvajao in ” osvajajo ” , tudi ne
  če si privoščijo moža, ali pa samo partnerja, tudi ne
  da o otrocih ne govorim.
  Torej, naj nadaljujem ? Mislim, da ni potrebno. Vemo, kaj jim najbolj odgovarja.

  • Miro

   kaj bi rad povedal?

 • dob

  Stražarji abnormalnosti skrbijo za to, da normalnost izginja iz naši življenj. In mi jih plačujemo, ker se sami ne znajo vzdrževati.
  Kar jih dela za parazite.

 • FUCK COMMUNISM

  Levuharstvo, libtardarija, pederastvo in lezbarija so med sabo povezani. Ce si levuhar in libtard, si peder ali lezbura in ce si peder ali lezbaca, ne mores bit drugega kot levuhar ali libtard. Da si pa komunajzar, si pa lahko edino mentalna ameba!

  • šmentanamuha

   Uh, si jezen …:)

   • FUCK COMMUNISM

    Ne samo to… tudi agresiven sem! ;-)

    • šmentanamuha

     Sem opazila, ja.

  • janez cepec

   praš Janšo, kva bi djau na ta tvoj komentar

   • FUCK COMMUNISM

    Tipicno levuharsko si nepismen in zabit! 100x sem ze napisal, da nisem Jansev pristas! Idiot!

    • janez cepec

     nisi pristaš, sej ne veš zakuga se gre, no ja, sej je ljubljeni vodja tud tak, si pa ovca

     • FUCK COMMUNISM

      Ej, a si ti imel kdaj sliko enonogega na steni??

   • šmentanamuha

    Janša se je po ateističnem zakonu evolucije že razvil iz amebe v človeka, ti si pa še vedno samo ameba … ker si v šoli šprical in sedel na ušesih … in kadil travo, ki ti je naluknjala možgane.

    • FUCK COMMUNISM

     Ta in njemu podobni idioti so tako zabiti, da mislijo, da ce je nekdo enkrat bil v partiji, da je potem za veke vekov komunajzar. Tolk zabiti so, da jim ni jasno, da je nekdo komunajzar po prepricanju, razmisljanju, pricakovanjih, zeljah, zahtevah, simboliki in govoru. Izlocki kot so Kordis, Mesec, Tomic… so komunajzarji!!! Pa una dva pankrta sigurn nista nikol bila v partiji, za tisto kurbo pa ne vem.

     • janez cepec

      pa kretenu jedan, desnakarji ste ven vrgl parolo: enkrat komunajzar, vedno komunajzar. pa še res je

     • FUCK COMMUNISM

      Jaz s parolami nimam nic. Tebi idiotu so pa ocitno zlezle pod kozo!

     • janez cepec

      pod kozo, al pa na kozo pašeš ti, Bunksl

     • FUCK COMMUNISM

      Ogovor na vprasanje, ki sem ti ga postavil mal nizje: a si imel sliko enonogega doma na steni???

     • janez cepec

      pa kuga bi blo, če bi jo imu?

     • FUCK COMMUNISM

      Ne gre, a ne?! Niti na simpl vprasanje ne znas levuhar odgovort… Si imel sliko enonogega doma na steni al ne?!?

 • FUCK COMMUNISM

  Za izdajalsko levuharijo in sprijeno libtardarijo bi morala bit zagrozena smrtna kazen. Ni levuharjev in libtardov – ni problemov!

  • šmentanamuha

   Saj mislimani že imajo neko tako ureditev, se mi zdi.

   • FUCK COMMUNISM

    Pravilno!

    • šmentanamuha

     Jao, zdej bomo morali še zavezništvo sklepati z njimi…!

     • FUCK COMMUNISM

      Ni treba

 • Osti jarej

  najbolj sexistična izjava leta ,je izjava likovičke

  ……. izjavo je Likovičeva podala v oddaji Tarča na temo splava. “Resnično vsak otrok je spočet z ljubeznijo, razen tisti, ki so posiljeni. So pa nekatere ženske posiljene, ampak tudi tem posiljenim ženskam je treba pomagati, da rodijo otroke, ker bodo potem srečne, tiste posiljevalce pa lahko kaznujemo, od ena do deset let zapora,” je takrat izjavila.

  • šmentanamuha

   Kaj je zdaj tu seksističnega? Meni se zdi izjava kar na mestu, pač v Angelčinem slogu. Nobene ženske ni užalila.

   • Osti jarej

    Barbare Rajgelj, ki je sicer celo članica Sveta za odziv na sovražni govor, a je seksistično pojasnila, da “so za nestrpnost krivi dobro situirani moški, ki mislijo, da jim pripada več.”

    *****************************************************************************************************

    ..a ta resnica je pa seksistična

    • šmentanamuha

     Ona rekla dobro situirani BELI MOŠKI, ki jih sovraži, ker je lezbača. Besedo BELI so začeli izpuščati, ker je izrazito rasistična, ampak obstaja avdio-video posnetek, ki sem ga tudi sama videla. Torej je celo rasistično razpoložena proti delu prebivalstva, ki je drugačnega spola in ga je opredelila tudi po barvi kože. Moti jo tudi, da so ti moški dobro situirani in to kar počez. Baba je hedikepirana in neinteligentna in samo za glavo se lahko primemo, kakšne doktorje znanosti proizvajajo naše družboslovne fakultete. Če ti to zmešano babo zagovarjaš, potem si enaka budala, kot ona. V bistvu ste feministke ene uboge sfrustrirane ženske.

     Vseeno je, s kakšnimi besedami označimo sovražno govorjenje feministk. Dejstvo je, da sovražite moške svoje rase in se veselite, ker ste lezbijke, kar je samo po sebi bolno. Hkrati pa zagovarjate ponižujoč in nasilen odnos muslimanov do žensk. Drage moje, ve ste fukjene u glavi, da se lahko človeku samo še smilite.

 • samotoje

  Lepo vas prosim, zakaj bi se pa morali ukvarjati z obskurnim kolektivom in še bolj obskurnim portalom? Nobene vrednosti ne prinašata nikomur.

 • Krtača 20

  Desni se zgražajo nad izborom seksističnih izrazov in veselo komentirajo z vsemi možnimi seksističnimi izrazi….. prej bi skalo nauču plavat kot desnaka kulture.

  • FUCK COMMUNISM

   Ti proletarc zabit bos kogarkoli ucil kulture!?!?!?!? Debil!

 • Peter Leskovar

  Za svoje blodnje si je ta lezbijka čisto sama kriva. Krota zmešana.

 • delaware

  Skrajno nevarno totalitarno združenje, ki hoče zatreti vse, ki ne mislimo kot oni..

 • DJURO SUMAR

  Tole pa je edino tekmovanje, na katerem bodo desničarji zagotovo zmagali. Moja dva favorita sta Boštjan M. Zupančič in Angelca Likovič.

 • xtc

  Grda žleht zafrustrirana baba,ki ob spoznanju ,da je četudi bi bila zastonj,nobeden kupleraj nebi uzel,kaj šele stranke.

 • MEFISTO

  Je to seksistična izjava, če rečem, da je ĐĐstyle rekel, da je dama, ki je predmet današnjega pogovora, zanj še predobra.

 • D Zen

  novica ki ni vredna komentarja ima največ komentarjev. na ta kurčev paradoks sem se evo podudlal tudi jaz. poba na krosovcu je povedal nekaj kar je več kot očitno in nedvomno merljivo v krvnem vzorcu in z izjavo vznemiril kopico brezdelnežev.

  I feel fucking love.

 • Matt_von_Glanz

  zakaj se ne bi za začetek ukvarjali s tem, ali so zapisane izjave v splošnem resnične? Jaz jih vse podpišem in jih tudi redno govorim in zagovarjam.

 • AIRWAYS

  Ta nagrada je samo zdravljenje kompleksov levičarskih posrancev pokvarjenih v dno duše!

 • KAPIBARA

  Barbara, a ti denar zaslužiš ali ga dobiš.. ??
  Pa od koga..
  Vedno se vprašam, ko vidim lezbiko, za kuga so tipične možače ??

 • FRANC3

  Uboga Barbika. Sovraži vse okrog sebe, še posebej moške in otroke. Najbolj pa sovraži sama sebe.
  ŽALOSTNO.

 • Get Smart

  “Seksizem” je KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI bulšitizem
  in predvsem
  nepomembna DELITEV po spolu, ki je tako ali tako “NARAVNA DANOST”,
  gre skratka za

  KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI “Deli in vladaj” =

  = ustvarjanje namišljenega ( FEJK ) sovražnika.

  Edini SOVRAŽNIKI ljudi (žensk in moških) so DOKAZANI in celo samoimenovani
  SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI,
  kot si KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stekli psi celo sami pravijo.

  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Razumemo?
  Kdo zlorablja, posiljuje ženske, otroke, pse po garažah?

  Z NAROPANIM DENARJEM “dobro situirani”
  kaviaržido-KOMINTERNISTIČNI oz. tu njihovi SERBUSNI MURGL JUGOKOMUNISTIČNI
  aparatčiki:

  FORUM 21,
  SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«

 • dob

  V začetku nisem dojel sporočila na plakatu (pride?).
  Potem sem razumel:
  Kadar lezbači krene – lezbači pride!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!