Za voditeljico RTV Slovenija Ksenijo Horvat avtoritarnost in populizem značilnost desnice?! Tito, Stalin, Pol Pot, Castro, Maduro in ostali se ne bi strinjali

Bivša odgovorna urednica informativnega programa in voditeljica Ksenija Horvat je že po desetih dneh Janševe vlade sanjala o pravi, pristni levici. (Foto: posnetek zaslona/ Intervju na RTV Slovenija)

Bivša odgovorna urednica informativnega programa na RTV Slovenija Ksenija Horvat je v oddaji Intervju skupaj z Janezom Kocijančičem procesirala svoje levičarske sanje o novi, boljši levici. “Kot ste rekli. Takšni prijemi gredo skupaj s populističnimi in avtoritarnimi prijemi. Ampak seveda je to tudi priložnost za levo politiko. Tako pri nas, kot na evropski celini, pa ne pride do izraza. Zakaj ni neke jasne leve politične misli, ki bi lahko cvetela na rodovitnem prizorišču,” je povedala Horvatova, za katero je avtoritarnost in populizem izključno lastnost desnice. Na Stalina, Madura, Kim Džong Una, in ostale komunistične, socialistične in nacionalsocialistične diktatorje 20. in 21. stoletja pri tem rada pozablja.

Ali v Sloveniji mogoče zadnjih 30 let mogoče vlada politična desnica, bi se lahko vprašali ob ogledu oddaje Intervju, kjer je voditeljica Ksenija Horvat opravila intervju s športnim funkcionarjem, bivšim rdečim direktorjem ter politikom komunističnega režima Janezom Kocijančičem.

Odgovor je seveda ne. Še vse zadnje tri vlade, ravno vlade Alenke Bratušek, Mira Cerarja in Marjana Šarca so bile tiste, ki so predčasno razpadle. Levi medijski lakaji že po desetih dneh Janševe vlade slikajo razmere, kot bi živeli diktaturo v slogu komunističnih diktatorjev Josefa Stalina, Pol Pota, Nicolasa Madura in Kim Džong Una.

Leva Šarčeva vlada je več mesecev ignorirala opozorila zdravstvenih strokovnjakov, kot sta dr. Blaž Mrevlje in Gorazd Pretnar, ki sta že v januarju opozarjala na nevarnost epidemije virusa covid-19. Opozarjali so predvsem v stranki SDS in tudi predsednik Odbora za zdravstvo v DZ ter takratni poslanec Levice Franc Trček od začetka februarja naprej. Med novinarskimi hišami pa so se resnosti zdravstvene situacije zavedali v alternativnih medijih Nova24TV, Demokracija, Portalplus, Spletni časopis, Pozareport, Časnik.

Vendar tako vlada Marjana Šarca kot vsi režimski mediji od RTV Slovenija, POP TV/ Kanal A, Planet TV, Siol, 24ur, Žurnal24, Necenzurirano, Dnevnik, Delo, Večer, Mladina in mediji obsojenega goljufa Martina Odlazka niso črhnili niti besedice o nevarnosti. Raje so se ukvarjali s poslanci SMC in Desus ter jih zmerjali z izdajalci in prevaranti, ker so se pridružili Janševi vladi.

Ksenija Horvat pozablja zgodovino komunističnih diktatorjev

Horvatova očitno operira s pomankljivim poznavanjem zgodovine. Ali avtoritarnih in populističnih in avtoritarnih ukrepov niso izvajali najhujši morilec ter dolgoletni diktator SZ Josip Stalin ali mogoče kamboški voditelj Pol Pot.

Pri tem je je tudi pozabila na dolgoletnega romunskega komunističnega voditelja Nicolaeja Ceaușescuja in ostale komunistične avtoritarce, ki so vladali vzhodni in jugovzhodni Evropi po koncu druge svetovne vojne. Horvatova bi lahko tudi pojasnila, ali je prava pristna levica tista, ki jo prebivalci Zemlje doživljajo v Madurovi Venezueli ali Kim-Džong Unovi Severni Koreji.

Stane Dolanc v pogovoru z romunskim tiranom, Nicolaejem Ceaușescujem. (foto: Wikipedia)

Ali za Horvatovo avtoritarni režimi predstavljajo tudi Francija, Španija, Italija in skandinavske države? V svojem intervjuju s Kocijančičem je namreč predstavljala razmere, kot bi resnično celotni Evropi vladala Nacionalsocialistična delavska stranka Adolfa Hitlerja.

To je obrazec, ki ga bo v prihodnosti izpolnilo veliko število slovenskih gospodinjstev, če bodo na RTV Slovenija nadaljevali s takšnim poročanjem. (Vir: Obrazec RTV Slovenija  )

Horvatova bi se lahko pozanimala, v koliko ključnih evropskih državah vlada politična levica. V največjih in najpomembnejših evropskih državah, kot so Francija, Španija, Italija in v skandinavskih državah vlada levica, kot si želi Horvatova. Prav vse te države so sprejele podobne oziroma še hujše ukrepe kot Janševa vlada v Sloveniji, a to bivše urednice informativnega programa ni motilo.

Španski predsednik vlade Pedro Sanchez je predsednik španskih socialdemokratov. Ali po besedah Ksenije Horvat izvaja populistično in avtoritarno politiko zaradi epidemije virusa covid-19 na španskih tleh? (Foto: epa)

Čakamo samo še trenutek, ko bo Horvatova v slogu balkonskih revolucionarjev pričela še s svojo akcijo. RTV Slovenija pa resnično izziva s takšnim poročanjem ter intervjuji, da bo veliko slovenskih državljanov premislilo, ali se splača mesečno financirati ideološki medij nacionalnega pomena.

Celotni intervju si lahko ogledate TUKAJ.

Luka Perš

 • rubec

  Ke opica. Sočustvujem z možem, mogoče celo z ženo. Pri nas se nikdar ne ve.

 • Antonius

  Ksenija Horvat, poročena s cipreso je na tv gostila demokratičnega ex. komunista Kocijančiča.
  Poštenjakar še danes ni objavil datuma, kdaj misli dr. Boštjanu Turku vrniti po II. vojni ukradeno sliko.
  V njunem vsebinskem čvekanju je toliko resnice, kot je pri ukradeni sliki Kocijančičevega lastništva.

  • VERZIFIKATOR

   Ata je urejal Komunista,
   po bifejih se vijugav klatil,
   najbrž kdaj z desnico v prazno mlatil,
   je bila avtoritarna tista.

   Brez posledic dete ni ostalo,
   trudi se frustracije prikriti
   pa nagona ni mu moč ubiti,
   niti kanček, ščepec, niti malo.

  • von Auersperg

   Kot tu piše je zvestoba njena “velika vrlina”

   https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-trac/res-gresta-narazen

   Taki morajo seveda vsem drugim solit pamet.

   Počasi bo jasno, kaj pomeni izraz javna hiša.

   • zokispoki

    Popoln kupleraj, na nase stroske, seveda !

  • zokispoki

   No potem naj pa se kaksno sodisce odloci v imenu ljudstva, da to ni cista presstitucija, de ! Za pocrkat !

  • Ponosni Slovenec 1991

   Aktivirati člen 37. a in ukiniti obvezen RTV prispevek, ker ta medij ni objektiven in je veliko levo trobilo, jaz kot zavedni Slovenec in desničar, ga ne mislim plačevati, upam da nas vlada usliši.

  • Anna24

   Povabilo v seks klub – http://trim4.me/bri

  • janko

   Uau, Antonius, kliče te Anna 24. Vsaj za eno noč odloži cigaro – no!

   • Vera

    Blokirajte jo,pa boste imeli mir . G.Antonius je odličen komentator,ki nas vse presega .

    • janko

     Saj zato mu pa privoščim hm, razvedrilce.

  • Simon Rožič

   …tudi pri Franti, pa še kje bi se našlo kaj imenitnega od ljudi, ki so jih
   pokončal v “imenu ljudstva – smrt fašizmu, svoboda narodu….!
   Kako lahko ti “zavedni” komunist sedijo na baročnih zofah, okrvavljenih s
   krvjo lastnikov? Komunisti, ki so bili najbolj glasni proti “boržuaziji” so si
   nakradli težke dobrine in prav nič jih ni sram!…in jih nikoli ne bo, tudi njihovih
   zavedenih potomcev, ne!

  • Ivo Žbogar

   Ni mi jasno tudi to, da vsi komentatorji tulijo popolnoma enako. Komentarji niso potrebni, ker so ENOUMNI. Tukaj zares vlada ENOUMJE.

   • novaknovak

    marsikaj ti ni jasno veš, in vendar zahajaš sem in komentiraš??? povej mi s kom se družiš in povem ti kdo si, bi se lahko reklo, itak pa edino zate zveličavno je, če se vsi strinjajo s teboj in ti ploskajo, čim te opozarjajo na milo rečeno napake, pa je to izmišljotina, laž enoumje.. če si dovolj star, ti lahko povem, da si živel v enoumju, če pa nisi, potem pa sploh ne veš kaj to je…

 • Vrhovni sodnik

  Pri nas je največji levičar J.J., vsi ostali, ki so kao na lewi opciji so lewaki, ki skrbijo samo za svoj in sorodnikov žep. Kdo je največ plačo in penzije dvignil, J.J., kar bi morali levičarji, ne oni se vozjo z Mercedesi in ljudem kateri nasedajo njihovi demagogiji, perejo glave. Če bi bili levičarji, nikoli ne bi tujcem prodali banke, ampak bi jih s certifikati razdelila med nas, kateri smo banke do kapitaliziral. Sploh ne problemizirajo, da ima njihov vrhovni ajatola Kučman 5.500 penzije, tko lewaki socialno delujejo, čeprav jih je poln gobec enakosti in bratstva. RTV pocestnica se obnaša, kot, da je last lewaške opcije, najmanj 1500 imajo preveč zaposlenih za naš denar. Da jih ne bi J.J. na cesto metal, jim naj prispevek omeji, tako, da mi izberemo kateri TV bomo to plačali, pa se bodo sami med sabo požrli. Je pa sramota, da se v takšni krizi, daje intervju s komunističnim mastodontom, ki je državi samo slabo delal in jo oškodoval, da glava boli. Leta 91 smo se osamosvojili, zdaj je čas, da se osvobodimo te rdeče kleptomanske sekte. Kučman se že mesec dni skriva pred virusem, ne boš Milanček Matildi ušel, te že išče.

 • tasilo

  ! Pozor! Očitno dandanes nihče ne ve dobro, kaj pomeni izraz in pojem populizem, in vendar marsikdo brez razumevanja opleta z njim in ga naravnost zlorablja! Tujke so lahko nevarna reč, če jih ne razumeš!

  —————————————————–
  Veliki slovar tujk (VST) pravi takole:
  populizempolitična ideologija in praksa, ki skuša svoje delovanje čimbolj približati in uskladiti s hotenji širših družbenih slojev

  Kaj je v tem slabega?
  —————————————————–

  SSKJ pravi pa takole:
  populizem 1. politika, ki skuša ugajati čim širšim družbenim slojem, navadno z dajanjem všečnih obljub in trditev

  Po tej definiciji populizmu ustrezajo zadnje tri vlade pred sedanjo (Bratušek, Cerar, še posebno pa Šarec).
  —————————————————–

  Splošno priporočilo vsem medijem, časnikarjem, voditeljem, vsem politikom in javnim blebetačem:

  Ne uporabljajte (zlorabljajte) izrazov, ki jih ne poznate dobro in ne rauzmete! Tako kažete svojo neizobraženost in se smešite!

  • von Auersperg

   Populizem je slediti glas ljudstva. Grozljiv in v nebo vpijoč greh.

   Za rdeče naslednike izvajalcev povojnih pobojev je to naglavni greh, oni sledijo istemu glasu, glasu Satana…in zato vse svetlo postane v njihovih glavah tako črno, kot je črna njihova duša.

 • cosmosjasnovidec

  No ja saj se ni sama delala ampak je vseeno grša od pokojne sramote.Zato ima tudi kompleks manjvrednosti.
  —————————————————————————————————————-
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  —————————————————————————————————————-

 • Vrhovni sodnik

  LEVIČARSKI ODGOVOR NA VPRAŠANJE ZAKAJ TOLIKO ZAPOSLENIH NA K.RTV JE, PAZITE TO! ZAPOSLENIH JE RAVNO PRAV, AMPAK JE DRŽAVA PREMAJHNA

  • lokec

   Človek tudi nima preveč kiligramov temveč je premjhen. Če gledamo tabelo.

  • bad brains

   Glede na število zaposlenih imajo verjetno ambicije pokrivat kar celo Evropo skupaj z Rusijo…

   • janko

    Yes. Ampak tako izjavo lahko dajo samo good brais, I think.

 • francelj3

  Prosim, da vlada nemudoma odloči, da se signal RTV SLO kodira, potem pa naj dekodiranje plačujejo tisti, ki jo hočejo gledati in poslušati. Nedemokratično je, da ima ena sama, politično zelo pristranska ustanova (ki ima vedno poln gobec demokracije) monopol na RTV davek davkoplačevalcev.

  • Ivan Ivanovič

   To bi bil odličen ukrep. Pocepali bi kot muhe na mušnici. Problem je samo v tem, da soglasja za kaj takega ni in zlepa ne bo. Paraziti, ki jim je edini cilj zajedanje javnega denarja, dobro vedo, da potrebujejo propagandni stroj za zavajanje ljudi v skladu s svojimi parazitskimi interesi.

   • Joc 52

    pa še iz stavbe jih deportirat, ker je bila zgrajena z našim denarjem….da ne bo tako kot si sd lasti ukradeno vilo

    • Ivan Ivanovič

     Namesto udbomafisjke ekspoziture bi lahko v tej stavbi naredili inkubator za nova podjetja. Slovenija bi od tega imela ogromno, zdaj ima samo neizmerljivo škodo.

 • Ivan Ivanovič

  Avtoritarci očitajo drugim avtoritarnost. Samo v Slovenzueli.

 • Joško

  Družbenopolitična delavka je v svojem slogu opravila intervju z večni športnim funkcionarjem in levim direktorčkom.

 • est

  Saj ni potrebno “iti daleč”. Goli otok so si izmislili “desničarji “, a ne ! Saj je tudi povabljenec na intervju skrajni “desničar “, ki je zavozil kar nekaj podjetij in za to bil bogato nagrajen.

 • mare

  Moj predlog je tak, naročnino naj vsak plačuje, vendar mediju, ki si ga sam izbere, tistemu, ki poroča najbolj objektivno. Potem bomo videli vso bedo Rtvslo, poptv, planet…

 • Liberalec

  V kolikor ta vlada, ali naslednja (upam, da bo spet bolj desna), ne počisti vseh državnih medijev, je Slovenija izgubljena.
  Narod je večinsko poškodovan in politično pohabljen. Kriminal in korupcija sta se razpasla do kritične mere, tako, da že dolgo načenjata, ne samo gospodarstvo in dobrobiti te države, ampak že narodovo zavest.
  Temeljito počistite sodstvo, policijo in medije. To so temelji države.

  • joza joza13

   Ja, pa priloženi obrazec mi je zelo všeč. Tudi uporabno vrednost vsebuje.

 • von Auersperg

  Zakaj vse te leve feministke in samooklicane pravičnice tako grdo gledajo?

  • Joc 52

   to je v genih, poglej kordiša

   • alojz

    Možina je prav povedal. Sovraštvo do slovenstva imajo zapisano v genih in je dedno. To, da je sovraštvo dedno so vedeli tudi komunisti. Zato so pobijali cele družine z otroki vred.

 • VERZIFIKATOR

  Petra Hrovat Senovčič

  KSENOFOBNA

  Ksenofobi pravijo vsem tistim,
  ki drugačni so od njih docela,
  radi bi, da bi kar noč jih vzela,
  to počeli ti bi s srcem čistim.

  Tole pač ni pesem ksenofobna,
  dasiravno o teh istih poje,
  ki v fobiji grabijo za svoje,
  stanja ki domača so jim robna.

  Živ primer imeli smo pred dnevi,
  fobično se punca je držala,
  videti bilo je le očala,
  stežka so obvladali se gnevi.

  Je somišljenik nasproti sédel,
  kot da zadnjič druži ju fobija
  pod imenom ideologija,
  on kot da bi konca se zavédel.

  Konca, s takšno da ksenofobijo
  daleč več ne pride zaslepljenost,
  ko se vse sprevrže v zagrenjenost,
  ko strahovi stalno te morijo.

  Kakšna to bila da je morija?
  Ksenofobna pač ne zagotovo,
  Drugo zdaj ime ima, na novo
  imenuje se ksenjo-fobija.

 • Van Der Waals

  RTV je še hujši kot POP TV!!! ukinitev RTV prispevkov za vsa gospodinjstva!!!

  • Joc 52

   peticijo, referendum….ZA

   • drago

    Peticija že ima 28.000 podpisov.

 • von Auersperg

  Predlagam vsakomur, ki mu še vedno ni jasno, iz kakšnega totalitarnega režima vlečejo niti in doktrino tovrstni osebki, da si ogleda zelo poučne epizode iz serije EDGE OF WONDER o sistemu imenovanem KOMUNIZEM:

  Vse serije skupaj:

  https://www.youtube.com/playlist?list=PLIzv8g1mw1OrNdsGDkAFaBdoWYgR5C3IW

  Posamezne epizode po vrsti:

  Prva epizoda:

  https://youtu.be/Q3exFTTQHFY

  Druga:

  https://youtu.be/YitTdmzFF90

  Tretja:

  https://youtu.be/uglrjNA4DGE

  Četrta:

  https://youtu.be/fY6nhEU0uXM?list=PLIzv8g1mw1OrNdsGDkAFaBdoWYgR5C3IW

  Peta:

  https://youtu.be/Led0Un9uiIc?list=PLIzv8g1mw1OrNdsGDkAFaBdoWYgR5C3IW

  Šesta:

  https://youtu.be/mVbuvlPi3tg?list=PLIzv8g1mw1OrNdsGDkAFaBdoWYgR5C3IW

  Sedma:

  https://youtu.be/qrgcyBERJ8M?list=PLIzv8g1mw1OrNdsGDkAFaBdoWYgR5C3IW

  MOGOČE BO KOMU CELO POSTALO JASNO, ZAKAJ VIRUS PRIHAJA PRAV IZ KITAJSKE

 • Ryuk

  Kaj sta res družbeno politična delavka in udbovec modrovala o avtoritarnosti desnice? Svašta!

 • Peter

  RTV Slo pa se danes ne zdi pomembno poročati, da se je bencin precej pocenil.

  • Joc 52

   njihovo poslanstvo ni, da nas informirajo, oni ščuvajo

  • von Auersperg

   Mogoče bi morala pasti še RTV naročnina.

   Če je kriza, je za vse, se jim pač zmanjša plače, pa bo.

   • lokec

    To pa na vsak način. Sedaj ali nikoli.

  • lokec

   Saj poročajo vendar moraš pogledati pod ” gospodarstvo” kjer je novica sramežljivo skrita.

   • Peter

    Do sedaj je bila ta novica vedno na prvi strani. Imajo problem napisati karkoli pozitivnega, no.

 • mapu

  Ta Ksenija boleha za rdečim virusom, sama se ga bo težko znebila..ji bo treba pomagat.

 • Ivan Ivanovič

  Namesto, da bi se ukvarjali z realnimi problemi, na primer z grozečim gospodarskim zlomom zaradi koronavirusa, se ukvarjamo z udbomafijskimi spletkami. RTV SLO je udbomafijska ekspozitura, ki bi jo bilo treba resetirati. Najbolje tako, da se njihov program zaklene in postane plačljiv. Potem naj se naroči na njihove fake udbovske novice tisti, ki želi.
  Trump kljub koronahisteriji ohranja trezno glavo in razmišlja o ukinitvi restrikcij 31. marca, ker bo gospodarstvo sicer propadlo.
  https://www.infowars.com/after-15-day-period-trump-wants-to-ease-shelter-in-place-restrictions-to-subdue-economic-collapse/

 • Aldo

  RTV Pjongjang izbira v oddajah goste , kateri so na njihovi valovni dolžini.

 • sloustava

  A si lahko se bolj podobna Misi Molk?

 • Viktorh

  Tito, Stalin, Pol Pot, Castro, Maduro sodijo v drugo skupino – komunističnih zločincev

 • pesjanar

  Kaj pa hanzi v Avstriji,ko se je cmerilaob kruti usodi udbovskega morilca????

 • Simon Rožič

  Poskušal sem poslušal propagandni intervju s Kocjančičem, pa sem
  moral po parih minutah preklopiti na ID -resničnostni kriminal.
  Oba sta bila ogabna in popolnoma neprimerna za čas, ko se
  ljudje borijo s strašnim vsakdanom…oni pa ti potiskajo pod nos največjo
  in najbolj pokvarjeno barabo ! Hvala za tako “javno” prostituirano TV. !
  Tovarišica ga je pozabila vprašati, koliko bo doniral za pomoč boju proti
  Corona virusu? Saj ne bi nič dal iz svojega žepa, vse kar ima je naš denar!

 • čopkovseved

  Po hitrem postopku ukinite ta RTV prispevek. Zaradi leve propagande, ga nikoli ne gledam, vsak mesec pa plačijem..

  • alojz

   Naročnina naj ostane. Le plačnik naj ima možnost kateri TV hiši naj jo plača.

   • Ph4nt0m

    Zakaj že? Če hočemo resnično svobodo posameznika, potem naj se da prostovoljno, ne pa vedno neki obvezni prispevki. Sploh pa glede na to, da je četrtina Slovenije v revščini in komaj shaja iz meseca v mesec.

    • drago

     Obrtna zbornica pa brez problemov preživi z prostovoljno članarino.
     Pa je prej tudi bila obvezna. Vse se da, če se hoče.

   • Joc 52

    ravnokar sem podpisal peticijo

   • janko

    Tudi jaz tako mislim. Saj se ja vidi, koliko “elektrončkov” odda vsak posamezen RTV in internetni program – pa naj se naš obvezni prispevek za medije mesečno razdeli vsakemu mediju glede na “število oddanih elektrončkov”.

   • Simon Rožič

    ¨…tudi to je varianta, ki je tovariši nikoli ne bojo podprli, saj si
    s tem ukinejo javno social-komunistično trobilo!

    • drago

     Pred leti je Janševa vlada znižala ta prispevek in siguren sem, da ga opozicija ni podprla. Mogoče ga tudi sedaj lahko.

   • drago

    Naročnino razpolovit in dati izbiro, kateri TV jo boš namenil.

 • DMB

  Zgodovina…… kaj je že to

 • Black_hawk

  2300 zaposlenih in vsak z vsakim heehe

 • janko

  Poslušte, RTVjevci, ker vas gledamo in vam plačujemo VSI, je torej logično, da MORATE biti POLITIČNO NEVTRALNI.
  V kolikor to ne izvedete, pa vas bo treba dati na trg – simply.

 • Andrej

  Ne bom bral celega intervjuja, ker mi ata Kocjančič resnično nima kaj povedat.

 • Peter dolenc

  O Adrii ga pa ni upala vprašat. On je bil prvi grobar, ko je v devedesetih kot direktor pridelal rekordno izgubo.
  TV prispevek pa naj vsak plača izbrani TV hiši , tako, kot elektriko.

  • rabbit

   Pa zakaj je šel raka zdravit v zasebno švicarsko bolnišnico in ne v slovensko javno ga tudi ni vprašala.

   • Simon Rožič

    …saj bi bil takoj na vrsti, samo se boji zdravnikov, saj bi bil lahko kakšen sin
    kateremu je ukradel vse, kar je bilo vrednega!

 • Jožefa Benko

  ja, ta janez je verjetno eden izmed sedmerih modrecev po židanem dejanu- takšne sedaj rabimo,

  BR A V O, Cankar bi rekel ženialno blato

 • Ph4nt0m

  “The Nazis were left-wing socialists. Yes, the National Socialist Workers Party of Germany, otherwise known as the Nazi Party, was indeed socialist and it had a lot in common with the modern left. Hitler preached class warfare, agitating the working class to resist “exploitation” by capitalists , particularly Jewish capitalists, of course. Their programs called for the nationalization of education, health care, transportation, and other major industries. They instituted and vigorously enforced a strict gun control regimen. They encouraged pornography, illegitimacy, and abortion, and they denounced Christians as right-wing fanatics. Yet a popular myth persists that the Nazis themselves were right-wing extremists. This insidious lie biases the entire political landscape today.”

  • Ivo Žbogar

   You are 100% right. And SDS is real social national party. So Janez Janša is like Hitler.

 • Olga101

  Sramotno, da moramo plačevati za televizijo, ki propagira komunistične zločince! Kdo pa je Kocjančič?!!!

  • Simon Rožič

   Ultra udbovski prasec!

 • trumpet2018

  raje ne komentiram, ker potem bo pa res sovražni govor

 • Garbage man

  Faca ima pa vsakdan gršo od sovraštva, kot Emperor Palpatine iz Star Wars – sam res! Google it :-)

 • sodnikisozločinci

  Draga izvenpernata kokoš, pojdi si ogledat značilnosti tebi ljube levice v Hudo jamo, pa bodi mi zdrava in znesi kakšno užitno jajce, ne le klopotcev.

 • milanček

  kocjančić, kućan, janković, zemljrić naj se primejo za rokce in naj takoj crknejo, za dobro slovenskega naroda!

 • JANEZ GUS

  A ta komunistična prasica bo nam solila pamet.

  • Simon Rožič

   …bilo bi pošteno :”za domovino gremo na oni svet!”

 • JANEZ GUS

  Ta komunistična prasica v demokratičnih družbah tudi sekretov ne bi več pucala.

 • JANEZ GUS

  Ta komunistična prasica me spominja na nek sprevržen komunistični ksiht zdenke kidrič.Da te komunistične zločinke ne bi omenoval z velikimi začetnicami.Fuj obe pizdurini ogabni.

  • Simon Rožič

   …si se pa razkuril! Prav imaš!

   • JANEZ GUS

    Ko bo prasisca crknila bo zemlja smrdela.Svinja RTVJEVSKA.

    • JANEZ GUS

     Sram jo je lahko po njenih komunističnih jntervjujeh …kuzletina …naš tov.kurčan…

     • JANEZ GUS

      Mi pa ta komunistični smrad RTVS obvezno plačujemo Janez,zradiraj in razženi to rdečo bando.

  • Ivo Žbogar

   Ni mi jasno tudi to, da vsi komentatorji tulijo popolnoma enako. Komentarji niso potrebni, ker so ENOUMNI. Tukaj zares vlada ENOUMJE. Zraven je podkrepljeno z zmerjanjem. Pred minutami sem prebral komentar še enega vašega člana enoumja, ki je napisal na POP TV, citiram …. Znanstveniki so odkrili, da pes, ki voha rit drugega psa, prejme več dejanskih informacij kot oseba, ki bere Mladino, Delo, Večer, ali gleda dnevnik na RTVSLO ali POP tv ….. Zato pa vi ”obveščeni” desničarji in janševci stalno ovahavate rit Janše in mimogrede jo še malo poližete in globoko vtaknete jezik, tako, da ste globoko informirani. To bo to. ENOUMJE v SDS in Nova24TV je eklatantno. V omenjenih medijih so kritizirali vse politike in voditelje. Na Nova24TV se ni še zgodilo (bil bi pravi čudež, če se bi), da bi kritizirali Janšo. A ni to ENOUMJE. Kocjančič je jasno povedal, da so se mnogokrat sprli na ZKJ, ker se niso strinjali in tako pokazali pluralnost mnenj. To se na Nova 24TV ni zgodilo. Tudi se ni zgodilo, da bi komentatorji drugače mislili. To je ENOUMJE.

 • odzunaj

  RTV- jevci, čas je , da vam, solidarnostno za vse državljane, vsaj za čas trajanja teh izrednih razmer, ukinemo plačevanje obvezne naročnine.
  Pojdite domov, ne bomo vas pogrešali, zaploskali bomo . Tri programe skrčite na dva programa. Vsebino skrčite na najnujnejše , na predvajanje tiskovnih konferenc, pa kakšen koncert in naravoslovni film iz arhiva in notični dnevnik in odmeve poleg vremena. Športa pa itak ni.

 • Ivo Žbogar

  Bravo Luka Perš. Kaj je vam uspelo sestaviti, presega domišljijo največjih piscev ZF. Vse ste pomešali in dokazali, da vam ni nič jasno. Čudim se, da niste vmešali še 30 in 100 letne vojne, ali pa iztrebljanje SA Indijancev, ali pa preko 400 mio žrtev neokolonializma in kapitalizma (samo v Indiji je umrlo preko 80 mio ljudi kot žrtev britanskega kolonializma. Bravo, bravo Luka.

 • Ivo Žbogar

  Ni mi jasno tudi to, da vsi komentatorji tulijo popolnoma enako. Komentarji niso potrebni, ker so ENOUMNI. Tukaj zares vlada ENOUMJE.

 • Ivo Žbogar

  Ni mi jasno tudi to, da vsi komentatorji tulijo popolnoma enako. Komentarji niso potrebni, ker so ENOUMNI. Tukaj zares vlada ENOUMJE. Zraven je podkrepljeno z zmerjanjem. Pred minutami sem prebral komentar še enega vašega člana enoumja, ki je napisal na POP TV, citiram …. Znanstveniki so odkrili, da pes, ki voha rit drugega psa, prejme več dejanskih informacij kot oseba, ki bere Mladino, Delo, Večer, ali gleda dnevnik na RTVSLO ali POP tv ….. Zato pa vi ”obveščeni” desničarji in janševci stalno ovahavate rit Janše in mimogrede jo še malo poližete in globoko vtaknete jezik, tako, da ste globoko informirani. To bo to. ENOUMJE v SDS in Nova24TV je eklatantno. V omenjenih medijih so kritizirali vse politike in voditelje. Na Nova24TV se ni še zgodilo (bil bi pravi čudež, če se bi), da bi kritizirali Janšo. A ni to ENOUMJE. Kocjančič je jasno povedal, da so se mnogokrat sprli na ZKJ, ker se niso strinjali in tako pokazali pluralnost mnenj. To se na Nova 24TV ni zgodilo. Tudi se ni zgodilo, da bi komentatorji drugače mislili. To je ENOUMJE. Sicer vem, da bo moj komentar naletel na zmerjanje in poniževanje. Tak je pač način desnih komentatorjev in piscev. Ko zmanjka argumentov, začnejo zmerjati, žaliti, zavajati itd. In v tem ste zelo vešči.

  • stajerc5

   Ivek Zbogom, pa-pa…

 • xtc

  Komunisti,kot sta kocjančič in Horvatova so težki neozdravljivi bolniki.
  Ko že govorimo o avtoritarnosti jo v SLO zelo pooseblja ravni CK sekretar MK in seveda ravno levičarji samo tole ra “gušt” Stranka Mira Cerarja,Lista Marjana Šarca,Lista Zorana Jankoviča,Stranka Alenke Bratušek-a to ni avtoritarnost,kult osebnosti itd?
  Sicer pa tole;a še tovarišica teče kaj naga pred Lombergerjevo ženo potem ,ko jo je ta zasačila skupaj v postelji na Krasu?

 • novaknovak

  pa ta ženska sploh ni diht, kar naprej tulijo, dajte mladim priložnost, novi neobremenjeni obrazi, brez madežev..itd.. na nacionalko pa vlači teroriste in ostarele komuniste, da nekaj pridigajo in kako bi moralo bit!!! pa ženska, 45 let ste imel priložnost dokazvat kako bi moralo bit, v zadnjih tridesetih letih ste imel 24 let pokazat svoje dobre namene, poštenje izobilje, pa ste pocepal kot muhe ob prvem mrazu.. rezultatov pa ni in ni.. radi bi blišč, seveda zase, ste pa sam ena beda…

 • Gren

  DEMENTNA BLONDINKA IN PLEŠAST KOT LULĆEK !

 • janko

  RTV vsi plačujemo, zato mora biti medij za VSE! Nobene politične obarvanosti!
  So pa sami živordeči komunisti. Golazen debilna, abnormalna, fuj!

 • Marjan IV

  Če se bojijo revolta, ob ukinitvi obveznega prispevka, lahko za začetek spremenijo zakon tako, da bo prispevek ne obvezen. Mogoče celo z izgovorom, da se gre za socialni ukrep, ki ga nato spremenijo v trajen ukrep. Pa naj plačuje kdor želi. Če bo pa kdo očital, da ukinjajo medij, lahko rečejo, da ne ukinjajo ničesar, če že kdo kaj ukinja, so to ljudje, ki so ocenili, da javna hiša ni vredna tistih dobrih deset eur na mesec. Zakon pa da daje ljudem samo demokratično možnost, da ljudje izbirajo – in to je izvajanje demokracije v svoji najbolj čisti obliki – izbira. Obvezno plačevanje hiše, ki je ne gledam je pa nedemokratično – to je pa res totalitaren način, prisila ljudi, da plačujejo nekaj kar ne želijo.