Zadnja javnomnenjska anketa pred volitvami: Veliko je še neodločenih volivcev, levim LMŠ, SMC in Desus podpora pada, odločal bo vsak glas

Foto: iStock

Zadnja javnomnenjska anketa, ki jo je za Nova24TV opravila agencija Parsifal med 30. majem in 1. junijem, kaže, da je med slovenskimi volivci še vedno veliko takšnih (20,9 odstotka), ki ne vedo, komu bodo podelili svoj glas. Največji delež vprašanih (15,7 odstotka) bi podporo namenilo stranki SDS, s 8,7 odstotka ji na drugem mestu sledi stranka LMŠ, na tretjem mestu pa ji sledi NSi s 6,1 odstotka, ki je prehitela SMC (5,6 odstotka) in SD (5,4 odstotka). Zaradi padca podpore nekaterih strank imajo največ možnosti za preboj v državni zbor stranke SLS, SNS, Stranka Alenke Bratušek in Lista novinarja Bojana Požarja. Pri tem je potrebno omeniti, da imata še posebej dobre možnosti za vstop stranka SLS, ki ima zelo razvejano lokalno mrežo, ki je agencije ne zaznajo, in Lista novinarja Bojana Požarja, ki je zelo aktivna na terenu med volivci. Zaradi visokega deleža neodločenih volivcev bo napeto vse do konca.

Zadnja anketa razkriva, da se delež tistih, ki se zagotovo ne bodo udeležili volitev, niža, več je tudi tistih, ki se bodo volitev zagotovo udeležili. Še vedno pa 20,9 odstotka vprašanih ne ve, kateri stranki bi namenili svoj glas, medtem ko jih 6,4 odstotka ne bi volilo nobene stranke.

Ravno neopredeljeni, ki se bodo odločili zadnji dan, lahko odločijo volitve. Še večji vpliv na rezultat volitev pa bodo imeli tisti, ki bodo ostali doma. Ne glede na rezultate anket namreč odločajo volitve. Zato je potrebno v nedeljo iti na volišče.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dolgoročno spremljanje nihanja podpore jasno kaže prednost stranke SDS pred preostalimi in da je obdržala stanje glede na prejšnje merjenje. SD se je nekoliko okrepila, a očitno na račun padca podpore Marjanu Šarcu, ki mu podpora od začetka kampanje vztrajno pada. Zanimiv pa bo boj za vstop v parlament, kjer je velika gneča. Presenetljivo je, da vstopa v parlament nima zagotovljenega niti SMC, stranka aktualnega predsednika vlade. Prav tako pa je pod vprašajem DeSUS, ki je ravno tako na meji izpada. Ob zadnjih soočenjih so mediji zelo forsirali Alenko Bratušek, ki nagovarja iste volivce kot Karel Erjavec.

Se pa povratek v parlament nasmiha Zmagu Jelinčiču, ki s svojo specifično retoriko očitno uspešno nagovarja del volilnega telesa. Možnosti pa imata tudi SLS in Lista novinarja Bojana Požarja, čeprav jima ankete ne kažejo najbolje. SLS ima namreč zelo razvejano lokalno mrežo, Bojan Požar pa je tudi zelo aktiven na terenu.

Telefonsko anketo je za Nova24TV opravila agencija Parsifal, in sicer med 29. in 31. majem 2018. V raziskavo je bilo zajetih 1.023 anketirancev.

Zaključimo lahko, da bodo te volitve zelo nepredvidljive, saj dva dni pred volitvami kar 30 odstotkov volivcev še ne ve, koga bodo volili. Možno je skoraj vse, zato je nujno, da greste na volitve in volite za tistega, za katerega verjamete, do bo Slovenijo naredil boljšo in varnejšo.

 

C. Š.

 • herman

  Slovenija je rešena! Janša ne bo sestavil nove vlade.

  • večni srb

   Tudi, če bi jo, kdo ga bo pa poslušal, še manj ubogal…

   Saj že v prvem mandatu ni nič pametnega naredil, razen da so poskrbeli za svojo rit.

   • Zgornji

    Ja, računamo da se je sedaj toliko poboljšal in spametoval, da bo sedaj delal Samo še Dobra Dela za narod . Drugače je pa po njemu !!! ! !!! Amennn !!! ! !!!

  • Capi

   Daj si s čilijem namaži rit, bo manj peklo kot v nedeljo zvečer, hahahaaha

  • Krtača 20

   Janša je že včeraj odstopil na rtv.

  • xtc

   In,kje to piše v Komunistu?

 • večni srb

  Od kod vam ta volilna matematika, po kakšni logiki manj volilcev pomeni več glasov marginalnim političnim skupinam?
  Če pa ne moreš razdeliti volilca na pol, prej jih je šlo deset na volitve, od tega je največ eden volil za bedne stranke, odkar jih gre 5 na volitve, se nikomur ne ljubi trošiti glasu za šalabajzerje.

 • Zgornji

  JA, TOČNO TKO !!! ! !!! KO POSLUŠAM LJUDI OKROG SEBE, JE ŠE VEDNO VSE PREVEČ NEODLOČENIH – ZMEDENIH LJUDI, KI NEVEDO KAJ JE PRAV, IN KOGA BI VOLILI . RAVNO VČERAJ ME JE KLICAL NEKDO, IN ME SPRAŠEVAL KAJ BOM VOLIL, IN DA NAJ MU SVETUJEM KOGA NAJ ON VOLI. NAJPREJ SEM MU MORAL RAZLOČITI VSE PO VRSTI KDO SE JE NAJBOLČJ POKVARIL, IN KDO NAJMANJ. IN ŠELE NATO JE SAM SPREVIDEL DA JE ŠE NAJBOLJE VOLITI SDS . AMENNN !!! ! !!!

  • totex39

   Ravno takih je zelo veliko, zato pa imamo toliko neopredeljenih, ki se požvižgajo kakšno bo življenje pri nas.

  • Djuro Sumar

   Dobr si ga nategnu.

   • Zgornji

    KAJ SEM GA NATEGNIL ??? NATEGNJEN SI TI, IN TO CELO TAKO HUDO, DA SE TEGA SVOJEGA NATEGNJENSTVA NITI NE ZAVEDAŠ !!! ! !!! POTEM PA SAMO PRI DRUGIH VIDIŠ TISTO KAR SE DEJANSKO SKRIVA V TEBI !!! ! !!! JAZ SEM MU SAMO PREDSTAVIL ZMOTE, ODLOČIL SE JE PA SAM !!! ! !!! TI PA MI V SVOJI SLEPI ZLOBI CELO PRIPISUJEŠ NEK “NATEG” PRIJATELJA, KATEREMU SEM SAMO ŽELEL DOBRO IN SEM MU TUDI NEPRISTRANSKO LEPO RAZLOŽIL ZMOTE IN POKVARJENOSTI OBEH STRANI , TAKO DA SE JE MIRNE DUŠE LAHKO ODLOČIL. TI PA SI OČITNO TAKO POKVARJEN KOT OSTALI LEVI LENUHARSKI VOLUHARJI ( BERI LEVUHARJI ) , ZATO TI NI TOLIKO ZA ZAMERITI DA SI SLEP KER TI ZLOBA ZAMEGLJUJE TVOJ POMRAČEN POKVARJEN OMEJEN ZLOBEN UM . Žal.

 • učko

  Jasno je, da je edina “domoljubna gesta” normalnega volivca ta, da v nedeljo na volitvah podpre Janšo. Jaz bi sicer rajši videl, da bi se že tokom Cmerkotove vladavine ustanovilo “PROTI REŽIMSKO GIBANJE”, ki bi razkrilo tako imenovane “strice iz ozadja” oziroma mafijo, ki izvira iz bivšega komunisitčnega režima in sesuva ter krade to državo in družbo. Tako bi na te volitve prišli že v napol vojnem stanju proti “režimskim zločincem” ala Kučan, Kocka in ostali. Na tak način bi bila izbojevana “velika zmaga” nad “silami zla” v tej državi. Tako pa nam ostanejo samo “navadne” nedeljske volitve.

  • župnik cefizelj

   ivan janša, osamosvojiteljski poscane in izdajalec slovenije ne sme nikoli sestaviti vlade, saj bo to totalni propad slovenskega naroda.

   • učko

    Se bojiš za svojo izdajalsko pizdo, a? Jah, Udba te očitno dobro fotra na naš račun, čas se ti počasi izteka, kar priprav se mau, začni hodit mal u klet, da se boš čim prej navadu na zemljo !

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • župnik cefizelj

  grosupeljski poscane ivan janša ima spet težave. po zadnjih podatkih spet mokri posteljo. bolj se bliižajo volitve, hujše so težave z zadrževanjem vode. uršika pere rjuhe na vsake dve uri, na pomoč je prišla cela družina bačovnik, še sestrična, ki denar posoja. dijana đuđić je pa zrihtala nove prjedorski pamuk rjuhe. govori se, da je ivana včeraj spet strajbal. je moral ata bačovnik ploh prnest, da si ni oči spraskal. več sledi….

  • lokec

   To te čaka v bližnji prihodnosti. V nedeljo ponoči.

 • Ugledni pravnik SMC-ja je odstopil. Erjavec je včeraj na soočenju povedal, da je bil razlog štrajk šolnikov. In zdej ugledni pravnik spet kandidira. Pa kdo ga bo volu?

  • Dillinger

   Tudi,če ukine davke ne dobi mojega glasu,nikoli.

   • Zgornji

    AAAMEEENNN !!! ! !!!

  • Djuro Sumar

   Če se najdejo takšni, ki volijo Janeza Janšo, se bodo tudi takšni, ki bodo volili Mira Cerarja. Vsak pameten človek bo seveda volil SD.

   • dob

    Jaz sem precej bolj neumen, kot zgledam, zato bom volil Janšo.
    Neumni smo pač neumni zato, ker smo radi pametni za druge, medtem ko se pametnim ne zdi vredno ozirati na kogarkoli, razen nase.
    To jih dela pametne.
    Ampak jaz sem raje neumen.

    Za Cerarja pa res ne bi volil, ker bi moral biti že res pravljično neumen.
    Bom kdaj drugič.
    (škoda da Muki ne kandidira)

    • Zgornji

     AVTOMATSKO SI DOBER !!! ! !!! ALELUJA !!! ! !!! Le tako lepo nadaljuj, kajti Kmalu bo onim brihtnim bučam pokazano kako Zelo se Motijo !!! ! !!!

   • Zgornji
   • SD: Spomnim se samo Teš 6, Alstom, miljarde, kokain, MNZ, garaža z bogimi kužki, ugodni kredit Dimic,..

 • Tweety Bird

  Danes velja volilni molk !!!… Zato vsi desnosučni guriji komentiranja…zaprite gobce, jutri na volišča…in volite LEVICO!!! Pa tiho s tem…kajti danes in jutri velja volilni molk…ne ga kršit :))

  • Tačka

   Ćiv ćiv ćiv ćiv ćiv

  • xtc

   Pazi ,da te od pritiska ne bo kap.

  • Zgornji

   SAYS SOME SHITTY BIRDY , … NAAAAH , … SURE , SOME PIECE OF SHIT … !!! :-P

 • Tweety Bird

  Desnjaki, koliko fillerjev stane sim kartica na molovi pumpi? :)

  • Sodni dan

   to si komentiru na 24 kur! Zjasn svoja stališča.

  • xtc

   Ti kolikov filejev tičje gripe bo iz tebe po samomoru na PP 4.6.?

   • Zgornji

    Hah, he, he, tud jaz sem se to vprašal … !!! :-)

 • xtc

  Kdor je gledal sinočnje sooćenje je videl vso bedo levih.
  Razen ideologije in “vemo kdo je zmagal” TM nikakršne vsebine.
  Kaha totalno živčna(no čaka ga še poravnavanje računov z Izraelci),Mesec popoolnoma zmeden odgovori zmedeni,Židan je le še nekaj momljal,Šarec,pa se je kar opotekal od floskule do floskule in zamer do JJ,ko so ga razkrili ,da laže bolj kot pes teče.

 • Franjo Trojner

  Opranoglavci pač ne vedo, da so vsakokratne vovolitve praznik demokracije!

  Žal demokracija pri nas nikoli ni imela prave možnosti za uspeh!
  Žal Slovenijo ni demokratiziral antikumunist, demokrat in borec za človekove pravice in svoboščine tipa g. Vaclava Havla ali g. Pučnika , temveč žal bivši šef kumunistične partije. Iz tega razloga imamo danes v Sloveniji težavo z demokraciijo, pravno državo in odnosom do bivše totalitarne kumunistične oblasti, nas je žal demokratiziral šef partije Kučan po kučanovo. Zdaj smo tu kjer smo in ni dobro, kar vidi, občuti večina Slovenk, Slovencev in res ni več za nikamor!
  Prava katastrofa za demokracijo, pravo, etiko, moralo, zdrav razum, za sodelovanje v EU duhu, nenazadnje za državo in ves narod je, da vsi vidni levi politiki, vsi predsedniki levih strank v svojih javnih prevolilnih nastopih poudarjajo samo in predvsem izključevanje.
  Tako Cerar, Židan, Rjavec, novi podtaknjenec Šarec, Mesec, Bratuškova, kot njihove stranke SMC, SD, DESUS, lista Šarca, ZL, ZAB ne želijo sodelovati z SDS, z največjo stranko na desnem političnem polu. Kar pomeni, da politična levica in njeni prvaki ne upoštevajo želja, idej, predlogov, rešitev 400 000 do 600 000 ali več volilcev politične desnice, torej tudi stranke SDS.
  Takšno izkjučevanje drugače mislečih je bilo značilno za časa totalitarne kumunistočne oblasti od leta 1945 pa vse tja do nastanka naše samostojne demokratične države!
  EU temelji na demokraciji, na upoštevanju in spoštovanju človekovih pravic in svoboščin, na vladavini prava, na povezovanju, stranke politične levice v Sloveniji pa očitno in edino samo na izključevanju. Predsedniki levih političnih strank v sestavi Cerar, Židan, Rjavec, Mesec in Bratuškova so Slovenski javnosti sporočili, da pod nobenim pogojem ne bodo sodelovali s stranko SDS, tudi, če bo ta relativna zmagovalka volitev. Celotna politična levica se torej požvižga, poserje na volitvah večinsko izraženo vojo volilcev, torej na vse, ki volimo za SDS ali stranke političnr desnice. Kar pomeni, da politična levica vlada samo v korist in v dobro državljank in državljanov leve politične opcije, kar je škandal prve vrste in dokaz, da demokracija v Sloveniji ni nikoli v resnici zaživela, imela možnosti za uspeh.
  Slab volilni sistem v Slovemiji omogoča, da skupina micenih strank vodi kolo v državi. Posledice slabega volilnega sistema so pa nato vidne v katastrofalnih šibkih vladah, ki niso spodobne sprejeti niti ene samcate nujno potrebne reforme, kar nas pelje vedno bolj vstran od uspešnih držav EU.
  Žalitev za normalen um je, da nam dominatni mediji in raznorazni intelektualci leve politične opcije vedno znova javno po TV za rešitelje ponujajo voditelje in stranke leve politične opcije in to kljub dejstvu, da nam v 26 letni zgodovini naše samostojnosti politična levica vlada vsaj 22 let, pa za državo in narod v vseh 22 letih svoje leve vladavine niso naredili čisto nič dobrega Levica ima dokazljivo na duši :
  – zafurano tranzicijo
  – zafurano pravno državo
  – šibko demokracijo
  – izgubo dela našega morja in kopnega
  – porazno zunanjo politiko
  – ogrožanje schengna in s tem domačega in pravnega reda EU/ kakor tudi ogrožanje varnosti državljanov in premoženjs doma v Sloveniji, kakor tudi v celotni EU zaradi katastrofalne politike do ilegalnih migracij
  – neuravnotežen medijski prostor
  – visoke in preštevilne davke in administrativne ovire
  – šibko gospodarstvo/ki ne more nuditi dovolj zaposlitev za vse dela željne in izplačuje prenizke plače, katerih posledica so mizerne penzije, kar rezultira v vedno bolj zadolženo državo revnih nezadovoljnih ljudi, ki se iz države izseljujejo.
  – katastrofalno polihiko do tradicionalne družine..itd
  – globoko državo
  – čisto razvodenelo etiko in moralo
  – itd…
  Rezultat takšne nestrpne, razdiralne in na izključevanju temeljujoče levičarske politike so izključeni, ponižani, neupoštevani, neuslišani drugorazredni državljani in kopica zamujenih priližnosti, da končno, kot enoten narod stopimo skupaj naprej v novo tehnološko, napredku in razvoju usmerjeno bogato in srečno družbo, državo.
  Nekaj bomo morali, kot narod storiti in korenito spremeniti, če bomo hoteli obstati in na tem našem koščku zemlje in morja biti srečni in uspešni.
  Za začetek, moramo znova vrniti etiko, moralo, domoljubje in pravno državo v našo državo Slovenijo, za kar smo v DEMOKRACIJI odgovorni in se moramo zavzemati prav vsi. Tokrat brez očiščenja vse nakopičene/podedovane nesnage ne bo šlo, TOKRAT JE LUSTRACIJA NUJA!

  • Zgornji

   … demoncrats & libtards … What’s New ??

 • janez.pokoncni

  Zgolj v info! Na nas, smrtnike, VOLILNI MOLK NE VELJA !!! Mediji so morali obmolkniti, nam ni treba. Lahko pišemo, navijamo, pozivamo !

 • D Zen

  novi obrazi so tak zeh.. sploh ne vem kdo je ta heri poter.

 • Krtača 20

  Lahko vam desnim, ko imate Orbana. Orban bo že dnar dal za kršitev molilnega volka. Zihr bo v forintih plaču. Desni mu boste vrnil pa u figah….

  • Zgornji

   Na srečo Nismo taki Pokvarjeni Hinavci kot lenuharski levi voluharji , katerim se skrajšano reče Levuharji , da bi počeli tako pokvarjene reči kot nam jih zmotno pripisuješ !!! ! !!!

 • Slovenka

  Veliko je dilem, kako bo SDS sestavljal povolilno koalicijo.

  Presekajmo dilemo, in sicer tako da 3. 6. 2018 volivci damo SDS 50+, tako kot je to predlagal Janša že v 2011 in potem sledi reševanje Slovenije.

  • Djuro Sumar

   Boste reševali sami sebe, nas namreč ni treba.

   • joza joza13

    Zarečenega kruha se ogromno poje…

    • Djuro Sumar

     Kruha ne jem.

     • Zgornji

      Ziher ješ Mrhovino, Zato pa si Tako Pokvarjeno Zloben !!! ! !!!

   • Zgornji

    Levuhar se Nikoli ni zmogel preživeti sam : Vedno se je moral Parazitirati na Desnake da je sploh preživel !!! ! !!!

   • xtc

    Ja tiste ,ki dišijo po cipresah res nima smisla.

 • Djuro Sumar

  Vsak pošten in pameten domoljub bo obkrožil številko 20 – Socialni demokrati, ter tako ohranili vzpon gospodarstva in poglobil demokracijo. Zavedajte se, da nas SDS z Janšo na čelu pelje v diktaturo. Njemu je bil najprej vzor maršal Tito, sedaj pa Orban. Janša bi rad postal slovenski Orban in le mi mu lahko to preprečimo. Torej: vsi na volitve, da onemogočimo desnici prevzem oblasti.

  • joza joza13

   Hahaha… kakšne pa ti trosiš.?
   Tonček, pa nehi no…

  • montyamp

   PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   1. Predno so si spremenili ime v SD, so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih demokratov.
   2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA.
   V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
   ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS bodo začeli v murglskosrbskem jugokomunističnem agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe
   o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
   * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku: SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
   3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije – Socialdemokratska prenova Slovenije.
   4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične prenove.
   5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov Slovenije-Stranka demokratične prenove.
   6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE
   https://i.imgur.com/D4LXeH6
   7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

   • Djuro Sumar

    Treba je s časom naprej, ne pa se sklicevati na 2000 let stare bukve.

    • Zgornji

     Ti si pa še Dlje za cajtom kot samo 2000 let !!! ! !!!

    • xtc

     Točno tako komunizem in islamizem na odpad zgodovine z kulturnim marksiznom in EU liberalizmom.

  • montyamp

   Komunistični fašisti ste v 100 letih uničili na tem prostoru 3 države ,
   SHS-YU-SLO

   • garfi

    in še Evropo

    • Zgornji

     TOOOČNO TKOOOOOOO !!! ! !!! AMENNNNNNN !!! ! !!! ZDAJ SO ŠE EVROPO ZAFURALI Z MIGRANTIČI !!! ! !!!

  • garfi

   ZLORABA VOLILNEGA MOLKA ZA BANDITE

  • xtc

   Dragi moj bebček,podmladka KPJ-S ne bi volili nit za živo glavo že drugo državo so spravili na boben.

 • montyamp

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD, so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA.
  V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS bodo začeli v murglskosrbskem jugokomunističnem agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe
  o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku: SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije – Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.
  ……………..

 • garfi

  OBVESTILO O ZLORABAH V VOLILNI KAMPANIJI ZA VOLITVE JUTRI 3. junija
  točno določena prvorazredna “politična opcija” JE UGRABILA DRŽAVNO rtvSLO že pred leti
  TAKO, DA SO LAHKO TUDI TO VOLILNO KAMPANIJO ZLORABILI:
  -za neprestano pristransko navijanje za prvorazredne izbrance pri VSEH informativnih oddajah
  -za medijske umore, diverzije, izključevanje, absurdne napade drugorazredne politične opcije
  TO POČNO BORCI ZA ENAKOST IN PROTI RAZREDOM IN PROTI DISKRIMINACIJI !!!
  JUTRI 3. JUNIJA JE DAN UPORA PROTI PRVORAZREDNIM, KI V RESNICI IZKLJUČUJEJO
  IN SE CELO ZDRUŽUJEJO ZA IZKLJUČEVANJE !!!
  VSI NA VOLITVE BREZ IZGOVOROV IN VESTE KOGA JE POTREBNO PODPRETI
  VODA ŽE TEČE V GRLO

 • xtc

  VOLIMO MODRO;PREUDARNO IN ZA PRIHODNOST.
  Volimo DESNO.