Zakaj bi volili ponaredek, če lahko original? Levica predstavila “fake” Janeza Janšo, ki ga financira sam Zoran Janković

Foto: printscreen

Levica Luke Mesca je predstavila svoje kandidate, ki se bodo borili za preboj v državni zbor. V Grosuplju se bo tako za mesto poslanca potegoval tudi soimenjak prvaka SDS Janeza Janše. Ob tem se sprašujemo, zakaj bi volivci dali svoj glas nekemu umetniku, ki živi na račun davkoplačevalcev, če pa lahko volijo in izberejo original, ki ima za piko na i še zmagovalni program?

“V Levici smo prepričani, da je na letošnjih državnozborskih volitvah nujna sprememba politike, ne le obrazov. Odgovor na Janeza Janšo v Grosuplju je Janez Janša, umetnik in aktivist, ki se bori za pravičnejšo družbo, v kateri bi država služila ljudem, ne kapitalu,” so zapisali v stranki, ki je kriva, da se je dvignil znesek socialne podpore, medtem ko država nima pojma, kjer bo dobila ta denar. Plače slovenskih delavcev so že tako obdavčene do neba, očitno pa to Luke Mesca, ki je že večkrat dokazal, da o gospodarstvu nima pojma, ne zanima. “Kandidatura na državnozborskih volitvah je logična posledica odnosa, ki ga imam do družbe,” pa pravi kandidat Levice Janez Janša, ki živi ravno na račun slovenske družbe.

Kakšen odnos? Državo izčrpava z milijoni!
Ob tem se sprašujemo, kakšen odnos ima kandidat Levice v mislih? Pa poglejmo, kdo sploh je ta “Janez Janša”. Patetični “slovenski umetnik” se je leta 2007 včlanil v Slovensko demokratsko stranko, nato pa uradno, skupaj še z dvema drugima oboževalcema prvaka SDS, spremenili ime v Janez Janša. Lanskega oktobra so nato pripravili razstavo, za svojo provokacijo pa povlekli milijone. “To so kriminalci, ki so prejeli pokraden denar od vedno bolj revnih Slovencev,” je takrat zapisala ena izmed ogorčenih uporabnic Twitterja. Še bolj pokvarjeni pa so njihovi politični botri, ki jim za provokacije, ki nimajo nobene zveze s kulturo, namenjajo milijone evrov.

Vir: Twitter

Razstava Janez Janša, ki so jo pripravili trije umetniki, ki so se vsi preimenovali v Janeza Janšo, je bila na ogled do 18. februarja 2018. Ti pravijo, da so si ime spremenili brez kakršnih koli umetniških ali političnih namenov, a seveda so takšno dejanje spremljale tudi tovrstne posledice. Sedaj je jasno, da so lagali – vsaj eden, ki se te dni pojavlja kot kandidat Levice za poslanca v Grosuplju. Omenjeni osebek je razburjal že leta 2012, ko se je odločil za neobičajno spremembo imena, ob tem pa z drugima umetnjakarjema posnel dokumentarec “Jaz sem Janez Janša”. Mnogi so menili, da je film prikrit načrt, kako se znebiti ”pravega” Janeza Janše po mirni poti in brez nasilja. Film si je prišel ogledat celo Miro Cerar, ki dejanja kvazi umetnikov ni obsodil. Se je pa na Twitterju oglasila Mojca Škrinjar, kolumnistka Nova24tv, in opozorila, da so pravemu Janezu Janši hotelu ukrasti “svobodo, poslanski mandat, premoženje, družinski mir in končno še identiteto. Človeški poden”.

 

Foto: Twitter

Očitno je, da je pogoltnost in nizkotnost Levice neizmerna, ob tem pa ne izbirajo sredstev. Še več, kvazi umetnik, ki je na listi Levice, je tudi na plačilni listi naše države. Medtem ko se pošten in delaven narod komaj prebija iz meseca v mesec, Meščev umetnik leži na milijonih. Denar pokvari ljudi, to pa potrjuje tudi umetnik Janez Janša, saj se javnost strinja, da ne bi mogel izbrati podlejšega načina za ustvarjanje umetnosti, njegovo dejanje tudi obsojajo. Za piko na i pa “fake Janez Janša” kandidira v Grosuplju, ki je že tradicionalen okraj predsednika največje opozicijske stranke SDS.

Umetnik Janša ustvarja v sklopu zavoda Maska, ki ves čas razpolaga z več milijoni evrov. Ni presenetljivo, da jih izdatno financira prav Jankovićeva Mestna občina Ljubljana, pa tudi ministrstvo za kulturo. Očitno Janković uresničuje svojo “grožnjo”, da bo naredil vse, da Janez Janša ne zmaga na volitvah. Medtem ko RTV Slovenija blokira stranko SDS oziroma o tej stranki le redko poroča, če pa že, pa predvsem z negativno konotacijo, pa umetnika Janeza Janšo izdatno podpira. Tudi finančno. Kar pa niti ne preseneča, glede na to, da je na RTV odromala tudi nekdanja poslanka in ministrica za kulturo Majda Širca. Denar nakazujeta tudi ministrstvo za zunanje zadeve in ministrstvo za finance, kar je nerazumljivo.

Maja 2010 je Maska za svoje dejavnosti prejela skupno kar 177.551,34 evra. Od tega 125.600 evrov od ministrstva za kulturo, nekoliko manjše zneske pa od številnih knjižnic, fakultet, gimnazij in gledališč. Če bi jim ti namenjali relativno primerne zneske, visoke do neke mere, bi bilo še sprejemljivo. Zdaj pa trošijo in porabljajo milijone. Leta 2012 so izdali omenjeni film, za katerega so porabili nepredstavljive vsote. Pa poglejmo, koliko našega denarja izpod delavnih slovenskih rok so vzeli od takrat: Od ministrstva za kulturo so v letih po izdaji filma prejeli skoraj 537.000 evrov, kar je več kot 671 slovenskih mesečnih minimalnih plač skupaj.

Foto: PrintScreen

Mnogi Slovenci menijo, da takšno izprijeno dejanje, kot je kraja imena, nato pa služenje z njim – in ki ga za piko na i podpira še galerija, spada med kriminal, ne med umetnost. “To je idiotsko norčevanje desetorazrednikov, ki mislijo, da bi lahko bili umetniki,” je zapisala uporabnica omenjenega družbenega omrežja. Na njen komentar pa se navezujejo tudi številni drugi: “Levičarskim bedakom je vse dovoljeno,” in “JJ je pač tako vrhunski brand, da mu identiteto prevzemajo umetniki z nekaj manj identitete,“ ali pa “To so sodobni, dobro plačani sodelavci humanitarnega društva Udba.

Foto: Twitter

Samo pomislite, če bi za svoje ime izbrali ime koga drugega. Da bi se preimenovali in postali trije novi Miri Cerarji. Tega imamo že enega dovolj. Kaj bi se zgodilo, če bi se preimenovali v Milana Kučana in njegovo ime registrirali kot blagovno znamko ter tako prejemali milijone? Zbegana levica bi ponorela.

Foto: Twitter

Foto: Facebook

Galerija bi kupila Janševo osebno izkaznico, država pa ne dovoli
Moderna galerija je že leta 2010 na ljubljansko upravno enoto naslovila dopis, v katerem je kot slovenski državni muzej za moderno in sodobno umetnost spraševala, če lahko odkupi osebne dokumente treh umetnikov. Odgovorili so jim, da je osebna izkaznica javna listina, s katero državljan dokazuje svojo istovetnost in državljanstvo, ne sme pa je dati ali posoditi drugi osebi. Ko je galerija za to prosila ministrstvo za notranje zadeve, so ti sporočili enako. Zapisali so, da je ravnanje v nasprotju s tem prekršek, za katerega je predpisana globa. V Moderni galeriji pa se ne dajo in poudarjajo, da dokument ni zgolj uraden, ampak ima tudi umetniško vlogo. Zato so se obrnili na ministrstvo za kulturo, poroča Siol. Posvetovali so se z notranjim ministrstvom in odločili, da čeprav razumejo želje galerije, uradnih dokumentov ne morejo kar kupovati.

Več o sprevrženi “umetnosti” Janezov Janš si lahko preberete TUKAJ 

 M. S.

 • Peter

  Maj nejm is kutschan. milan kutschan, no.

  • My name is Joseph D. Kucan

   • Peter

    And what D stands for?
    Ali u prevodu
    Ali ćemu stoji slovo D, no?

    • Miro Jereb

     Drek.

     • Peter

      Pol bi morakl bit pa S, no…

    • David

 • karlina

  Barabe barabinske, mimogrede, zakaj pa ne uporabljajo imena Milan Kučan ??????

 • Olga_10

  V normalni državi plagiator sploh ne bi mogel kandidirati, saj je že sam sinonim za laž, krajo in zlorabo!
  Ti, da ga pošilja in financira mafijec iz Saraovcev, pove vse …

 • Olga_10

  Laž je nesmrtna duša komunizma!

 • Kako pa lahko kanfidira na volitvah BLAGOVNA ZNAMKA. ?

  • Peter

   Ja, jaz bom na naslednjih volitvah kandidiral kot Najk, đast du it.
   Ni hudić, d me nou kšen Mujo obkrožu, no.

  • macon

   Tipi so se preimenovali in spremenili dokumente, vse po zakonu. So pa seveda zviteži, ker zato vlečejo milijone. Če bi se preimenovali v kučana, bi jim Ministrstvo za kulturo dalo nič.

   Njihovo početje se da umetniško teoretsko razdelati, sama ideja sploh ni slaba, samo, da so njihova dela kot taka bolj slaba.

 • sprehajalec

  Sem gledal včeraj prispevek. Predstavitev tako imenovanih poslancev Levice.

  mislim, da nista na ić samo Mesec pa Kordiš, ki pa ima tudi nek madžaronski priimek….

  Če bi bil Balkan kaj vreden Slovenci, bi že zdavnaj nekaj bilo iz tega balkana in bi Balkanci iz njega kaj ustvarili, tako kot zahodnjaki skozi zgodovino. Tako pa je zadnja rupa v europi.

  Si želite takšno oblast slovenci?

 • baubau

  Brez skrbi,vemo kdo je Ivan Janez Janša! Edini bo ostal.

  • Ponaredek reklamira Janšo pa se tega niti ne zaveda.

   • Tone

    Ne tako naglas, da ne zve in neha reklamirat.

 • totex39

  To je čisto kaznivo natolcevanje nore komunistične stranke SD, bilo bi jo potrebno prepovedati.

 • Stare mame so bolj brihtne, kot ti ponaredki!

 • Peter

  Aha, tega janeza janšo je mislu šerif žepanković, no.

  Ljublanski šerif Žepanković je dejal, da ga ob pogledu na soočenja in javnomnenjske ankete skrbi, saj vse kaže na zmago Janeza Janše. “Zato bom naredil vse, kar je možno, da zmaga ostane na levi opciji, kateri tudi sam pripadam. Ne sme se dovoliti, da bi bil on zmagovalec,” je dejal. Dodal je, da sam “levice ne bo razbijal”, dokončno odločitev o udeležbi na državnozborskih volitvah pa bo sporočil po 3. maju.

 • stajerc5

  O, madona, kako pa ta izgleda!? A so ga imeli zamrznjenega od osvoboditve Dahava naprej in sele sedaj otalil!?

 • Peter

  btw, všeč mi je fora z luko mesecom na tviteri.
  Sicer je fer, on nastopa na volitvah s fejkom svoj fejk pa je hitro dal prepovedati.
  Enotna merila za vse, al kako že pravjo na levi?

 • Miro Jereb

  Fake, kot vse pri levih. Sicer pa se lahko doseže nasprotni učinek…

  • joze mrcela

   Tudi ti si fake, če greš mimo zakona. Nelegalnost pa te fore.

 • Morala

  Bolano že vse skupaj!!

 • MižekFiga

  Nobene nove domislice, škoda. Izzveneli so že po “samoupravljanju”, škoda. Stare babe, levaške, še kažejo svoja celebritična bedra, vendar ista škoda še naprej, podobna Kučanovi goli riti na južnem jadranu. Spet škoda, zabava pa je!!! Vendar bolana škoda in predvsem FUJ.

 • macon

  Hahaha, to je pravzaprav duhovito. Dajte no malo abstraktno razmišljat, apropriacija je postmoderen umetniški postopek.

  Če bo kdo tako zabit, da bo po pomoti obkrožil Janšo Levice, mu pa ni pomoči.

 • Peter

  Luka Mesec ne prenese, da bi se nekdo na tviterju predstavljal z imenom Luka Mesec.
  Obenem pa na njegovi listi kandidira nekdo, ki se predstavlja s tujim imenom.

  Volite levico.
  Enakost za vse, vendar jo mora biti za nas že po difoltu malo več, no.

  • Tone

   Kdor se lahko legitimira z veljavno osebno izkaznico, se ne predstavlja s tujim imenom. En Janez Janša recimo nekaj kupuje na Krvavcu.

   • viRus

    Ko te vpišejo na kandidatno listo, moraš dati tudi svoje osebne podatke.
    Kakšne osebne podatke je lahko dal tale “trojček”, ki je dejansko BLAGOVNA ZNAMKA.

    http://shrani.si/f/1b/L3/2Wus1HCn/jjj.jpg

    NORO, NORO, NORO.

    • Tone

     Dal je tiste podatke, ki so na njegovi osebni izkaznici.

     • viRus

      Mi jih prosim navedeš. Jaz tega ne najdem !
      Hvala !

     • Tone

      Ne morem, nimam njegove osebne. Vprašaj volilno komisijo.

     • viRus

      Ne znam tega napravit.
      Tone POMAGAJ !

 • Peter

  Hehe, dobro so se zajebal, no….

  Prvak Levice Luka Mesec je zahteval
  in izposloval umik satiričnega računa Luke Mesca, nato pa je njegova
  stranka napovedala, da bo na volitvah v Grosupljem kot tekmec prvaka SDS
  Janeza Janše kandidiral umetnik Janez Janša.

  »Ni
  boljše prve službe kot biti poslanec,« »Zakaj bi kruh čakal nate, če
  lahko ti čakaš na kruh,« in »Ko bankrotiramo tvojega delodajalca, boš
  dobil 12 mesecev dopusta.« To je le nekaj volilih »sloganov«, ki jih je
  na Twitterju objavil satirični račun z imenom Luke Mesca.

  Predsedniku
  Levice to ni bilo smešno in dosegel je izbris računa. »Šlo je za
  podtikanje in lažni politični profil, ki je skušal vulgarizirati
  program, ki ga izjavljamo v levici,« je Mesec izjavil za 24ur.

  Avtor
  računa, ki je parodiral Luko Mesca in politiko Levice, je medtem že
  ustvaril nov račun z imenom »kao Luke Mesec«. Meščeva reakcija in izbris
  računa sta mu naredila lepo reklamo, je izpostavil: »Brez reakcije
  mojega alter-ega, bi tale tvit videlo 200 ljudi, zdaj ga je zaradi
  njegove šeriatskega prava na pop tv videlo 200.000 ljudi.« Šlo je namreč
  za tvit s fotografijo Luke Mesca in napisom »Ni boljše prve službe kot
  je biti poslanec.«

  Medtem je Žiga Turk slovenskim novinarjem
  očital dvojne standarde, ko gre za cenzuro na Twitterju, in opozoril je,
  da je bila parodija Mesca cenzurirana v 12 urah.

  Tomaž Štih –
  Libertarec pa je izpostavil, da je Združena Levica že lani pri Twiterju
  že dosegla ukinitev satiričnega računa Mihe Kordiša. »To je tisto –
  demokrat zmaga volitve stokrat, demokratični socialist pa le enkrat.«

  Medtem
  se je v Grosupljem že pojavil plakat s sloganom »Staro ime, novi
  obrazi«, z grafično podobo SDS in z obrazi treh umetnikov, ki so se
  preimenovali v Janeza Janšo.

  Mesec trdi, da je njihov Janša resen kandidat – nihče, ki bo volil za Levico, se na teh volitvah ne bo zmotil, meni.

  • Tone

   »Ni boljše prve službe kot biti poslanec,« pravi Žan Mahnič.

   • viRus

    Mogoče ni res ?
    Težje pa je biti tako DOBER POSLANEC, kot je Žan Mahnič.

    • Tone

     V prvi službi, pa že tako dober.

     • viRus

      Res je.
      In tudi tako mlad in ZELO MODER – bolj, kot premnogi starejši .

     • Tone

      Skoraj tako kot Luka Mesec.
      Samo Luki ni treba nikomur lesti v rit, ker je sam predsednik.

     • viRus

      Skoraj še ni zajca ujel.

      Lukec je frderban študent in mora lezti nekam, Žanu to ni potrebno, ker je
      dovolj brihten in delaven.

     • Tone

      Frderban študent je Žan, Kuka pa ima diplomo in pripravlja magisterij.

 • Peter

  Nekam telim levim zadnje čase ne gre vse po načrtih.

  Je štab malo popustil, no?

 • Peter

  Najnovejši tvit kao Luke Meseca:

  Računamo na vašo prilagodljivost. Tovariš Kordiš jih bo zmetal v morje,
  vi pa jim pomagajte s podjetniškim programom za čolne in vesla.

  hehe, dobro, dobro, no..
  Levi, vam malo zmanjkuje sape?
  Ja lejte, vi kar hodte na maškarade, pa še ke u hribe, hihi, no.

 • Peter

  kao Luka Mesec

  Vas volitve utrujajo? Nervirajo?
  Volite našo stranko in vam nikoli več ne bo potrebno na volitve, kaj šele spremljat predvolilno tekmo.
  Blaginja za vse imigrante!

 • Peter

  kao Luka Mesec

  V naši stranki podpiramo akcijo stopi v njene čevlje, še posebno
  tovarišica violeta, ko vidi melanijine čevlje, vendar za razliko od SD
  mi ne bi nikoli oklicali žensko za psa. Povsem napačna raba spola.

 • plavi-mil

  Bravo “umetnik” da te kap z ukradenim imenom, s svojim bi ceste pometal, loj levosučni, tile levosučni so ali ubijali ali pa kradli, vse za oblast, zato nas nobena svinjarija po Zdenkino ne preseneča več. Grosupeljčani so pa toliko pametni, da ne bodo volili kvazi ponaredek, stranka SDS in original jim nista tuja.

  • Tone

   “z ukradenim imenom, s svojim bi ceste pometal” zanimivo razmišljanje, da šele pravo ime odpira vrata boljših služb.

 • Kotar Mihael

  Cilj umetnosti je provokacija.
  In vi ste nasedli. Patetično.

  • viRus

   Misliš to sebe ?

   • Peter

    Kotar Mihael?
    Spet nekaj novega?
    Iz Veleja, Joker & Co?

 • Tweety Bird

  Vsi volimo JANEZA JANŠO… Naj zmaga LEVICA!!!… Naj nam MESEC sveti :)

 • Tweety Bird

  Kdo bo zmagal v Grosuplju? Janez Janša ali Janez Janša? :)

 • Clemen J.

  V kolikor jst vem je zloraba imena samo za osebne koristi, propagando, in politicne dejavnosti krsenje osebnih pravic. Ker ko si das spremeniti ime moras povedati zakaj si ga spremenil. Tako npr. Ce si jaz spremenim ime v zoran jankovic samo zaradi tega da bi mu skodil, kaznibo dejanje. OCITNO BO TREBA NASE SODNIKE PELJAT NA GMAJNO FAJN NALOMT DA BODO ZACELI BRATI SLOVENSKE ZAKONE IN NE ZAKONE ZORANA JANKOVICA IN RDECE DRUSCINE.

  • Tone

   Zakaj se razburjaš, saj so Grosupeljčani dovolj pametni, da bodo znali ločiti.

   • Clemen J.

    Sej se ne ampak da se bom zanasal na ovce da znajo ločiti pa je absurd. Potem nebi bili tam kjer smo.

  • Tweety Bird

   A te boli? :)

   • Clemen J.

    Ne ker ni moja stranka. Kaj pa ti se kaj krivega počutiš ali si kot Zoki, pokradel miljone in se počutiš nedolžnega?!?

 • Peter

  Levičarji, preveč hodite na maškarade, na tviterju vas pa jebejo, malo, no.

  Partyzanwood vam dela, to je pa tud vse, no.

 • Tweety Bird

  Moja LEVICA namerava podvojiti število poslanskih mest… Pomagal nam bo JANEZ JANŠA…tako ali drugače…ha ha ha ha ha… :)

  • viRus

   Tebi ni pomoči !

  • Olga_10

   Psihiatrija?

 • Peter

  Luka Mesec

  Ni boljše prve službe

  kot je biti poslanec.

 • Tweety Bird

  No ja, za Srbe se predvsem zavzema SDS… koliko kandidatov si boste sposodili od srbske mafije? Saj ne bo nobeden opazil, če jim boste zrihtali diplome triletne trgovske šole.. ha ha ha ha ha …

  VSI VOLIMO LEVICO… IN JANEZA JANŠO :)

 • Peter

  Če bi bili saj Levi’s, potem bi še imeli šanse, levi, no.

 • viRus

  Kandidat Levice je tale PLAKAT

  http://shrani.si/f/N/76/3G7maBK7/db5fmzlxcaayhu4.jpg

  Res so tole “UMETNIKI” z velikimi črkaami !!!

 • Tweety Bird

  Rada bi videla desnega junaka, ki bi si spremenil ime v Miro Cerar ali Milan Kučan…. ga ni. Nemogoče. Mission impossible. Le zakaj ne? Nima jajc? Ha?

  • Olga_10

   Kdo pa bo posnemal udbomafijo?

  • Soave

   Trapa neumna.

   • Peter

    Ne ga hvalit, pol ne zna nehat, no.

    • Soave

     No prav. Pa naj bo trap !

 • Peter

  kdo pa bi bil tako neumen, da bi se poimenoval v cerarja?
  A ni en več kot dost?
  unega drugega, izdajalca slovenskega naroda, pa sploh ne omenjam, no.

  • viRus

   Ga ni levaka, ki bi si upal napraviti bivšemu predsedniku države, ali predsedniku v odstopu tako svinjarijo, kot si jo upajo napraviti levaki Janši in državne inštitucije jih pri tem še finančno podpirajo.

   Mislim…….. ADIJO PAMET !
   Še Prešernovo nagrado jim dajte !

   • Peter

    Čudno, do zdaj so jih spregledali, ja.

 • Tweety Bird

  STARO IME, NOVI OBRAZI !!!… Smo vas in še vas bomo. Dol s klerodesnico, klerofašisti. homofobijo, ksenofobijo in janšizmom !!!

 • Peter

  V naši stranki podpiramo akcijo stopi v njene čevlje, še posebno
  tovarišica violeta, ko vidi melanijine čevlje, vendar za razliko od SD
  mi ne bi nikoli oklicali žensko za psa. Povsem napačna raba spola.

  Luka Mesec. ZL, na tviterju, no.

 • Peter

  Revščina za vse, je slogan ZL.
  Volite levico, boste vsi, no.

 • Peter

  tumpek, kje si danes jedu zastonj golaš?
  Se mate pa res fajn od 27 aprila do konc maja, žurke, zastojn per pa golaš, rdeči ramadan, no.

  • Tone

   Tudi desnim paše. Še niso predlagali naj se ukine 2. maj, na 2. januar pa so se že spravili.

   • viRus

    Tone, ti si faca. :)

 • holzer

  Za tega kre#ena,ki se je preimenoval v Janeza Janšo in naj bi bil nek umetnik obstaja zdravilo.
  Deka čez glavo in batine.Potem pa naj še provocira in se dela norca iz ljudi.

 • Peter

  Z majskimi proslavami je tako, kot z majskimi hrošči.
  Ne bi jih smel bit, pa jih je vsak let več, no.

  • viRus

   Ti so huj.
   Majski hrošč se obilno pojavlja samo vsako četrto leto, tile pa vsako leto pa še vmes.

   • Tone

    Pa tudi volitve so na 4 leta. To marsikaj pojasni.

  • Tone

   Ne, majskih hroščev je vsake 4 leta veliko.

  • Miro

   bebo, majski hrošči so na 4 leta ne pa vsako leto

 • Miro

  a je ime Janez Janša rezervirano samo za enega in edinega…. ali se ni ta ob rojstvu pisal drugače???

  • viRus

   Kako pa se je pisal ” TA ” in kdaj je bilo to ?

 • Soave

  ” Samo pomislite, če bi za svoje ime izbrali ime koga drugega.”
  Npr., Milana Kučana !! Pa dajmo. Saj ni sveta krava ! Morda pa bi bilo dobro vrniti zob za zob ?
  Ali pa tegale strica na posnetku ? Pozorno poslušajte. . . .
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=5iZTIvX4oCs

 • Peter

  Tudi provokatorčki se množijo kot majski hrošči, no…

  • Tone

   Si predstavljaš, kakšen dolgčas bi bil na svetu brez provokatorčkov.

 • Grenze

  KDOR BO POSPRAVIL OMENJENE TRI PONAREDKE NE BO IMEL NOBENEGA GREHA !
  ZATO KAR NA JAGO TU NI LOVOPUSTA !

  • Tone

   Odpustek daje škof Štrumpfpantel.

   • Tone, malo preveč si napisal.
    Prosim popravi !

    • Tone

     Super, torej veš, kdo je obljubil odpustek za umor.

     • Sicer ne vem za kateri umor misliš, ampak vem pa,
      da grehe odpušča Jezus.

     • Tone

      Malo višje so umori napovedani z zelo velikimi črkami.

 • Gotovi ste že vsi kdaj slišali za Kurešček, kjer stoji cerkvica posvečena Kraljici Miru in, ki je bila po 2. Svetovni vojni porušena.
  Na Kureščku so bila v devetdesetih letih dana vidcu pok. o. Francetu Špeliču večkrat razna OPOZORILA, kjer so bile omenjene različne nevarnosti zaradi delovanja sovraštva med nami, temnih sil in hudobnega duha.:
  V enem od OPOZORIL, je bilo tudi tole OPOZORILO:

  »Pazite na rjovečega leva, da vas ne uporabi za razdvajanje v Cerkvi, družini in družbi…
  Nad Jugom se zbirajo grozeči oblaki.
  Sloveniji ne preti več vojna nevarnost, pač pa vanjo vdira nevarna duhovna tema.
  Ta se bo zelo zvito skušala vtihotapiti v vse pore krščanskega življenja in delovanja.
  Škodovati krščanstvu in prevzeti državno oblast – to je njen glavni cilj.
  Iz Slovenije bo tema segala daleč naokoli…
  Viharji preizkušenj za Cerkev, posebej za slovensko, so že pokazali svojo moč….
  Mnogi niso razpoznali znamenj, zato je zmaj začel bruhati ogenj zla.
  Prebudite se, spoznajte vsaj zdaj, kje je vaša rešitev.
  Zatecite se po mojem Srcu v Sinovo Srce!
  Obnovite zvezo z Božjim usmiljenjem!
  Zvestoba, molitev, post in čuječnost so vaša obramba.«

  (zelo verjetno je, da sedaj doživljamo prav to, na kar je bil pok. o. France Špelič opozorjen že v devetdesetih letih)

 • Olga_10

  Na psihiatriji se zdravijo osebe, ki blodijo, da so Jezus Kristus, na levici pa kandidirajo osebki, ki blodijo, da so Janez Janša… Tudi te bo treba poslati na psihiatrijo….

  • Tone

   Ne, tile so Janez Janša.

   • Olga_10

    Ti so samo tatovi identitete in nič drugega! Očitno pa imajo blodnje in bi radi postali pravi Janez Janša….! Torej psihiatrija…

    • Krtača 20

     V Sloveniji je 150 Janezov Novakov in le ena zabita avšasta butara olga.

     • Olga_10

      Haha…vam je nerodno, da za vas kandidirajo blodnjave osebe…Gliha skup štriha…
      Tistih 150 Janezov Novakov je s tem imenom in priimkom rojenih in imajo svojo identiteto in ne kradejo tuje!
      Čisto po levičarsko! Laž in kraja!

     • Tone

      Super, že zdaj je zanimivo, pa se še dobro začelo ni!

     • Olga_10

      Blodnjave osebe so res “zanimive”…za psihiatre…

 • Krtača 20

  Saj se ne piše isto. Eden je Ivan Janez Janša. Drug pa Janez Janša. In Janez Janša ima moj glas!

 • sanguis sacrum

  Mora biti pa deep state v hudi krizi, da plačuje take iztrebke..

 • kralj matjaž

  Tako kot vsi socialisti, ti ljudje v svobodni družbi niti cest ne bi bili sposobni pometat, v socialističnem dreku, pa nam kradejo milijone.
  Ko se oblast zamenja, je najprej potrebno pokradeno socialistično premoženje dobit nazaj, ti fantje bodo pač vrnili milijone z obrestmi, pa bo narod zacvetel.

  • viRus

   zato pa je takšna panika na levici, ker se predobro zavedajo svojih svinjarij.

 • antimur

  Vsekakor sem njihove fotografije shranil, bodo prišle še hudičevo prav. Sicer pa kjer ima svoje smrdljive balkanske kremplje zraven kriminalec Janković, smrdi do neba. Kaj takšnega si lahko zamislijo samo balkanci, zato je pa med njimi bilo toliko klanja in požiganja, toda pozor, ko so se pritepli k nam, pa vsi združeno čez Slovence. Da se prijemlje dreka drek, je več kot očitno, to primitivno norost so zgrabili samo Mesec, Kordiš, Tomička, Trček,, Tašner itd. Da se ne bo kdo od te smrdljive golazni počutil zapostavljenega, tudi njihove fotografije so na varnem.

  • Tone

   Jaz imam tudi njihove posnetke, če boš rabil.

  • Soave

   Zadel si žebljico na glavico. Brez teh mešalcev megle ne bi uspeli !!
   ” s pomočjo zločincev kot je Kučan, SD, Levica, Bratušca, Desus, sploh pa SMC, sindikati (Štrukelj, Semolić, Lukić, Jerić itd).”

 • Republic Commando

  Vidim, da danes dežura veliko rdečih fašistov. Pa neki so živčni :)

  • Peter

   Nekam jim ne gre po načrtih.
   Najprej je janković ful brcnu u temo, samodanebojanša taktika, postavla tiste smrdeče zvezde nazaj, pol mesac s prepovedjo tviter računa pa s to infantilno provokacijo, ki jo pozdravlaj samo nekaj levih…da ne govorimo, da se jim paradni konj šarac nekam hudo spotika, živčni so, živčni, no.

   • Republic Commando

    Zelo živčni. Kar me zelo veseli :))). To se vidi tudi na režimskih portalih, nekaj časa so propagirali Serpentinška, a so videli , da folk ne naseda, potem malo Levico, a so videli , da jo podpira le peščica psihopatov, sedaj spet nekaj Cmerarja hvalijo. Kure brez glave hahaha:))

  • Sredina

   In povej mi, katere značilnosti fašizma prepoznaš na levici?

   • Republic Commando

    Obvladanje medijev, sovraštvo do drugače mislečih, neupoštevanje zakonov, klanjanje totalitarnemu simbolu. Edina razlika je ta, da vi sovražite lasten narod.

    • Sredina

     Noben ne sovraži nikogar, samo preziramo vas zaradi vaše neumnosti in nebuloz ki jih troste, in ta ignoranca vas očitno zelo boli, povej mi natančno katerih zakonov se ne upošteva (npr. tistega o financiranju političnih strank in najemanju 450.000€ kredita), rdeča zvezda ni samo simbol totalitarnega režima ampak bistveno več, torej se po tvoje ljudje klanjajo nacističnim simbolom, ker imajo svastiko v svoji kulturi? Si že slišal za zlorabo? In pravi simbol komunizma sta srp in kladivo ter ne rdeča zvezda, da je zraven zgolj zaradi zlorabe socializma

     Kar se pa tiče obladovanja medijev, sem pozabu, dokler bodo delovale gnojnice kot so Nora24 in demokracija ter družina, finance, reporter, politiks itd. se nimate kej pogovarjat o nadzoru nad mediji, vsepovsod vas je polno

     Sicer pa to niso značilnosti fašizma…še čakam

     • Republic Commando

      In kaj te motijo naše “neumnosti in nebuloze” ? Zakaj se moraš DELATI pametnega ?? Evo ti en hitr primer o neupoštevanju zakonov. Šamija v parlament pred izgonom. Rdeča zvezda je simbol totalitarnega režima, nima veze kaj je bila prej. Isto svastika obstaja mnogo dlje kot nacizem , a nobenega ne briga kaj je predstavljala prej. Glede financiranja, kaj točno je tu bilo spornega?? Pa še vrnili so VSE. A ti bi raje , da delamo kakor Židan, ki denar za svoje piknike in drugo sranje vzame kar iz državnega proračuna????

     • Sredina

      Židan je predsednik kapitalistične stranke, ki je socialna zgolj pod pretvezo in tako ni leva stranka
      Briga tiste, katerih kulturo predstavlja
      In kaj potem če so vrnili? Zato niso prekršl zakona? Pa še razne druge malverzacije z založbami in podobno
      In kje maš dokaze da Židan jemlje iz proračuna?

     • Republic Commando

      Je bil članek nekaj časa nazaj na režimskih RTV, kar poišči ga. SD so nasledniki KP tako , da nevem kaj lapaš. Kako točno so SDS kršili zakon? In ja , VSE so vrnili, vi pa še kar ne morete preboleti. O katerih malverzacijah govoriš? Koliko levih malverzacij obstaja, vi pa Janezu očitate neke nepomembnosti. Ovce ste totalne.

     • Sredina

      Financiranje radikalnih političnih strank ni nepomembnost

     • Republic Commando

      Radikalnih? Pa na katerih tabletah si ti???

     • Peter

      Neke Pilulue za vztrajnost je zgleda dubu. Dohtar mu pa ni povedu, da vplivajo tud na razmišlanje, hihi, no.

     • Peter

      Kar nabijajo, po znanem sloganu, če stokrat ponoviš, se bo že našla Sredina, ki ti bo verjel, no.

     • Republic Commando

      LOL

     • Peter

      Še Policija je ugotovila, da ni bilo znakov kaznivega dejanja.
      Sredina pa še kar nabija, no.

     • Republic Commando

      Pa še vrnili so VSE. nabijajo in nabijajo, ker drugega nimajo.

     • Tone

      A ti verjameš režimski policiji?

      Bivšim komunistom je Janša omogočil, da se imenujejo Socialni demokrati, ko je Pučnikovo Socialdemokratsko stranko Slovenije preimenoval v današnjo SDS.

     • Steiermark

      Nihče na svetu ne potrebuje “levice”, najbolj zločinske in fašistične , katere ideologija temelji na laži in prevari ter na ropanju in klanju svojih “sužnjev”, kot to počnejo levaki, od 45 leta dalje, z nami! Razni fašizmi in nacizmi so bili proti socializmu, kot žegnana voda……. Imate primat v klanju, ropanju ter izživljanju na ljudeh!

     • Sredina

      Kaj je fašističnega v slovenski levici?

     • Steiermark

      VSE! Že ime in njihova ideologija je fašistično nacistična, po marxu, ki so jo te nacistične zveri – levaki, izvajale, dosledno do padca komunizma, ko se je zavlekel pod zemljo in od koder danes naprej deluje! Današnji, so še večinoma isti ali pa njihovi potomci oz. nasledniki v tej krvavi riparsko morilski ideologiji (če razumeš, kaj je to dovažanje večkrat zapečenih in podivjanih muslijev – njihovih bratov po zločinu, ki po mili volji ropajo, posiljujejo, trpinčijo in ubijajo evropejce)….Manjka še samo, da ponovno odprejo komunistične lagerje smrti, kot je bilo po njihovih merilih, Sternthal – strnišče, kasneje poimenovano po enem izmed največjih klavcev Slovenskega naroda – kidriču, Teharje, razne Petričke, za naše otroke itd. Če imaš kaj pameti, boš razmislila in razumela, da si v zmoti!

     • Sredina

      Eno dejstvo, noč dolgih nožev…veš s kom je takrat Hitler, poleg SA-ja obračunal? Z levo opozicijo v stranki, s Strasserjem, tko da nehi sam sebe prepričevat da je bil Hitler levičar, pač ima desnica apr temnih madežev v zgodovini, tako kot jim ma levica v komunizmu

      SIcer pa nič o značilnostih fašizma, samo neke ponavljajoče floskule, ki vam jih prodaja CK

     • Steiermark

      A , po tvoje je bil Hitler “desni”? No potem pa ne rezumeš kaj preveč , hitler je imel nacionalsocilistično stranko in je bil velik prijatelj s stalinom, pa tudi lenninom, on jim je sam pomagal z poklanjanjem kamionov, s katerimi so potem smrdljivi komunisti, rusi, eliminirali več kot 2 miliona, v nekaj mesecih (v celem obdobju komunizma pa itak desetine milionov ljudi) zvozili v Sibirijo in večino pustili nage – z letnimi oblačili in bose na mrazu, brez orodja, s katerim bi si lahko pomagali izkopati zemljonke…….Ti lahko sanjariš o svojih komunističnih zločincih levaških, kot je tito , stalin in ostale spake z rdečo zvezdo, vendar boš zaradi tega kmalu, če že nisi, na močnih psihofarmacevtskih zdravilih….. gotova si!

     • Sredina

      Zakaj je dal potem kot prve v koncentracijsko taborišče v Dachauu zapret komuniste? Zakaj jih je obtožu požiga Reichstaga? Zakaj je napadu SZ? Zakaj je okupiral Jugoslavijo?

      To se sliš kot izjemno prijateljsko ravnanje do komunistov….idiot

     • Steiermark

      Me veseli, da si se predstavila s pravim imenom, Idiot.
      Zakaj so pa komunisti, tudi pri nas, sodelovali z njimi? Zakaj so , mislim, da 41. leta praznovali komunisti in nacisti, skupaj, objeti in plesajoči, 1. maj, v Trbovljah?
      Upraviči svoje ime in povej…… Vem da nebo nič, ker si ne samo po imenu ampak tudi drugače idiot!

     • Tone

      Kolikor vem, ne obstaja noben dokaz, da so v Trbovljah komunisti in nacisti skupaj praznovali 1. maj. So ga pa javno praznovali rudarji, ker je to bil državni praznik.

     • Steiermark

      Mogoče je “dokaze” pospravil vaš bajs dolanc, ker je bil takrat, ne titov pionirček, kot kasneje ampak hitler jugend, ki je ob takšnih priložnostih “stregel pijačo” tem “veseljakom”……Obstajajo pa fotografije! Sicer pa vam levaškim revolucionarjem, ni pomembno kdo ali kaj, vi se zadovoljite z vsem (tudi z italjanskimi fašisti, katerim ste dajali navodila koga in kako pospraviti….) , ko pa “kameradov zmanjka” ste pa zadovoljni tudi z psički po garažah!

     • Sredina

      Tudi vojaki nemske in francoske vojske so skupaj praznovali pa so zato bili prijatelji? Vedenje ljudi je clovesko, in ga ne gre primerjat z ravnanjem rezima.

      Zakaj pa ne napises da so jim 2x prisegli domobranci?

     • Steiermark

      Upravičila si svoje ime – sredina, pravi idiot!
      Takšne idiotizme mečeš ven, da se te je kar za bati, saj s svojimi izjavami kažeš, da ne obvladaš osnovnih pojmov – sovražnik – prijatelj in pedofilski titoisti – zveri z rdečo zvezdo!

     • Sredina

      Ja vse kar vas postavi na laž in sesuje vašo “logiko” je idiotizem…

     • Steiermark

      Nehaj blebetat in nakladat, ker proti tvojim “argumentom” govorijo dejstva…..

     • Sredina

      Ja vaša “alternativna dejstva” ki nimajo zgodovinske in politološke podlage

     • Republic Commando

      Tele “gnojnice” NI TREBA PRISILNO PLAČEVATI! A si tok zabit ali obupan??? In ja, našteto so značilnosti fašizma, in indirektno si tudi priznal, da ste fašisti.

     • Sredina

      Katerih obveznosti v skladu z zakonom RTV ni izpolnla?

      In kje naj bi priznal da smo fašisti?

     • Republic Commando

      Kdo kaj?? A sploh veš kaj pišeš?

     • Sredina

      Vem kaj pišem, ti očitno ne

     • Republic Commando

      Nič ne veš. Kompas ti je crknil.

     • Steiermark

      tale sredina nima kompasa, ima pa čip…..

     • Peter

      A, zdaj smo že pri gnojnici?
      Glej, kdor gre prostovoljno v gnojnico, kaj naj si človek misli o njem?
      Da malo zgublja živčke?
      Sredina, tststs, ne veš, kdaj je bolš nehat, no.

     • macon

      Zloraba uniči vsak simbol pa naj v osnovi predstavlja še tako pravičnost. Za zlorabo in za simbolom so namreč ljudje in nista nekaka naravna pojava. Poleg tega mi naj nekdo razloži, kaj pravičniškega je v ideji, da je treba določene sloje ljudi pobiti, da bodo zavladali zatirani delavci in kmeti. Meni je to povsem fašistična ideja, ki ima zlorabo vgrajeno že v temelje. Predvideva namreč neselektivno pobijanje in represijo.

      Kaj je fašističnega pri slovenski levici? Najprej sprega med politiko in državnim gospodarstvom, ki ga leva politika ropa za povsem pritlehne osebne koristi. Potem stalno sovraštvo in grožnje opoziciji. Potem grožnje o prisilnem prerazdeljevanju kapitala, ki ima vgrajeno nasilje nad ljudmi, lastniki kapitala in vsemi, ki se s tem ne strinjajo. “Prerazdeljevanje kapitala” je bilo vedno skrajno nasilno.

      Smešno je, da pišeš o preziru. Lahko je le prezir vladajočih proti podrejenim, ker ste etično povsem iztirili. Sam kriminal vas je. Kako moralno podlago pa imate za prezir? Vi ste zadnji otoček socializma daleč naokoli, vaš socializem je povsod propadel, povzročil je mizerijo in smrt stotin milijonov ljudi. Vaš tukajšnji režim samo laže in krade. Kaj pa nudite, kako razvojno paradigmo, katere sposobne in dostojne ljudi ponujate? Prezir s pozicije moči vas seveda kaže take kot ste: leve fašiste.

      Žalostno je, kako ste pokvarjeni in lažnivi, vse v materialistični gonji. Človek, ti si smešen in bolan, če si verjameš. Pa ne mi o etiki in morali, ti socialistek ti.

 • Sredina

  Desni so očitno tko živčni, da se morjo tolažt s tem, da si ves čas ponavljajo da so levi živčni

  • Republic Commando

   Nope, vi dokazujete kako ste živčni, z neumesnimi in obupanimi komentarji. Bi se mi clo smilili, če nebi bili rdeči drek. :)))

 • Peter

  Letos velikega poka ne bo?
  Nedelski kaj piše o pokih letos al ne, no?

 • Peter

  O, sredinska ovca…

 • Peter

  Lucu nič ne ve o velikem poku?
  Kaj se dogaja?
  Desni so živčni, pričakujejo veliki pok, pa nič, no.

 • Peter

  Zakaj pa ne kandidirajo vsi trije, bi bilo bolj zabavno.
  Je dva pamet srečala ali nista dovolj zavedna, no?

 • Peter

  Sredina, ti bi biu en tak fejst janez janša fejk.
  Zakaj se pa ne bi še ti preimenoval in kandidiral, no?

  • Sredina

   Baje ti vsebinsko razpravlaš…

 • Sredina

  Kdo na desnici mi zna povedat kakšne značilnosti fašizma prepozna na levici?

  • Republic Commando

   Imaš doli, pa še kar utrujaš. :)) Bošček.

   • Sredina

    Sej ne da je blo tole napisano pred pol ure….

    • Republic Commando

     Tole je bilo napisano kasneje.

     • Sredina

      Še vseen pol ure nazaj…

     • Republic Commando

      In kaj zdaj??

     • Sredina

      ne vem, sej ti težiš

     • Republic Commando

      Jaz težim?? Ti sprašuješ.

 • Mihilus

  Politične opcije v Sloveniji so vse zavožene do amena. Razen v nepomembnih malenkostih vse stranke tulijo v isti rog. Glede EU, Nato, enakost ras, enakost spolov, strpnost do seksualnih perverznjakov (LGTB), potrošniška ekonomija, socialna država, globalizem, etc. Še najbolj ambiciozne so raznorazne Islamske stranke. Tako se naprimer Belgijska stranka ISLAM zavzema za segregacijo spolov na javnem transportu. Pa še to je za moj okus mnogo premalo. Je pa vsaj nekaj.

 • Peter

  Ne, sredina, jaz ne razpravlam vsebinsko.
  Sam mal ovce zajebavam, no.

  • Sredina

   Zakaj si pol tko priminitven in drugim težiš?

   • Peter ni primitiven, ampak zelo prijeten mož.
    Najbrž je bila pri tebi tipkovna napaka, kajne ?

    • Peter

     Veš, marta, nekateri imajo problem. Prepričani so, da lahko serjejo po vsem, kolikor jim duša da, ko pa dobijo sranje z isto mero nazaj, pa začnejo vpit in se zgražat.
     Kaj čmo, bo že bol, no.

    • Sredina

     vidva mata oba problem

    • Peter

     Glej marta, klikni na Sredina in preglej njegove komentarje.
     Najdeš kakšne primitivne komentarje?
     In mi naj mu odgovarjamo konstruktivno, inteligentno in spoštljivo?
     Akcija- reakcija, draga Sredina, no.

     • Sredina

      Tudi ko napišem vsebinsko, niste sposobni drugega kot žalitev in vpitja enih in istih janezovih floskul

     • Peter, ti sploh nimaš NIKOLI primitivnih komentarjev.
      Mora biti človek najprej primitiven, da lahko napiše primitiven komentar.
      Če bi Sredina vedel s kako spoštljivim gospodom se pogovarja, bi se preden bi kaj napisal najprej priklonil in odkril klobuk (če ga ima) .
      (Sredina, to je resnica, kar sem napisala in ni zafrkancija.)

   • Republic Commando

    Da namo o primitivnosti no, levi ste tu svetlobna leta pred nami.

 • Anton

  “Kaj pa minimalna plača?”

  pa še moje mnenje o minimalnih plačah:

  minimalne plače so nazoren kazalnik, kako operativen, sposoben je menedžment podjetja. Spodobna, sposobna podjetja o minimalnah plačah nočejo slišati, kaj šele govoriti.

  sarkazem press

 • Anton

  “Levica namerava podvojiti število poslanskih mest”

  štirje jezdeci apokalipse:

  Lakote, reši nas ,o Gospod
  Kuge, reši nas, o Gospod,
  Vojske reši nas ,o Gospod
  Levice, te pa še posebej reši nas ,o Gospod

  sarkazem press

  • DJURO SUMAR

   Se ti že mal rola, kenede.

  • Peter

   Kot amebe, no.

 • DJURO SUMAR

  Če bi se jaz preimenoval v Janeza Janšo, bi me nagnali iz Radeč, saj je tukaj zelo nepriljubljen. Imamo sicer nekaj desničarjev, vendar so vsi normalni in razgledani ljudje.

 • Anton

  Božo, kaj si pa lahko pričakoval od plagiatorjev, kot to ,da gredo s plagiatom na volitve?

  sarkazem press

 • Peter

  Madona, neki je počl zuni…
  Veliki pok?

  • Tone

   Morda se je že pa začelo.

 • Peter

  Ptič, ki je prezgodaj zapel, no….

  “Neizogibno srečanje z zakoni Finske čakajo tudi obrambnega ministra
  Karla Erjavca, kar gre na političen mlin na Muri, ki ga upravlja Milan
  Kučan. Bivši predsednik je vsaj tako zvit kot najboljše preste, ki jih
  pod njemu milo vzpetino Šmarno goro imenitne polnozrnate pečejo mojstri v
  pekarni Rudija Cedilnika v Tacnu. Za kaj gre? V enem od tedenskih
  biltenov vladajoče stranke se namreč že nekaj številk panično
  sprašujejo, kje je Milan Kučan. Se je umaknil, se je ustrašil ali pa
  celo pripravlja glasen politični pok? Resnica je, da se ni ustrašil, pač
  pa umaknil, kajti za veliki pok je že vse pripravljeno.”

  Aleksander Lucu, Nedelski, 27. 8. 2008…

 • luckyss

  Napisali ste: “Janez Janša, ki živi ravno na račun slovenske družbe.”
  Pravilno bi bilo: “ki živita na račun slovenske družbe”…Slovnica vam ne gre najbolje…
  Sicer pa ta dva res ni moč primerjati…”original” nas stane bistveno več..stotine milijonov, če upoštevamo vsa polena pod noge vladi, da o orožju niti ne govorimo..

  • macon

   Janša politik je NEPOSREDNO izvoljen poslanec. Umetnik je izvoljen od svoje kulturnjakarske klike, ki ga zalaga s kulturnim denarjem. Bistvena razlika.

  • rabbit

   Res je oba živita na račun davkoplačevalcev z eno razliko Janšo v parlament izvolijo isti državljani, ki ga tudi plačujejo, kvazi umetnika Janšo pa moramo prisilno plačevati vsi nihče ga ni nikamor izvolil.

   • luckyss

    Plačujemo ga vsi…predvsem tisti, ki ga nismo volili.. vas je le nekih 9 %..državljanov..

    • rabbit

     Se pravi, da moram jaz plačevati za ostalih 91% ki volijo take vole kot so Janković, Bratušek, Cmerar samo kradejo . Bi bilo pošteno mi plačujemo za svoje vi pa za svoje bi videl da se ti ne splača

  • Tone

   Reče se “teh dveh ni mogoče primerjati” …Slovnica vam ne gre najbolje.

 • Krtača 20

  Zgleda da ma Pederček spet samogovore. Dolgcajt. Odkar vemo da bo Janez Janša zmagu sploh ni več zanimiv.

 • Peter

  Še ena ovca v pasjem kožuhu se javlja, opažam, no.

 • Republic Commando

  @ Sredina , te citiram: “dokler bodo delovale gnojnice kot so Nora24 in demokracija ter družina, finance, reporter, politiks itd. se nimate kej pogovarjat o nadzoru nad mediji,”

  To kar ti imenuješ gnojnice (zelo kutlurno btw, čisto levičarsko) , NI TREBA PLAČEVATI. RTV , ki ga plačujemo VSI pa odkrito navija za LEVO OPCIJO. In to je osrednji, kao nacionalni medij. KDO POTEM OBVLADUJE MEDIJSKI PROSTOR?? Res , levaki ste zabiti do Marianskega jarka.

  • Sredina

   In katerih nalog po zakonu o RTV, RTV ni izpolnla?

   Če pa ne častijo vsak dan predsednik CK SDSS in velikega vodje, idola in heroja slovenskega naroda Ivana Janeza Janše, pa zato še niso levo trobilo

   • Republic Commando

    A poroča nepristransko ? NE. Ali zagotavlja kvaliteto poročanja ? NE. In ja , SO LEVO TROBILO, ne zatiskaj si oči. Kaj so že rekli oz. napisali uslužbenci? Aja Smrt Janšizmu , svoboda narodu. RES TOTALNO NELEVO OBNAŠANJE. In ja , Nova je desno trobilo a GA NOBEN NE PLAČUJE.

    • Sredina

     Če je jemlješ članek na Nori24 za standard nepristranskosti, potem razumeš zakaj tko mislš.

     Kaj manjka kvaliteti poročanja?

     • Krtača 20

      Tudi mene zanima. Da slišmo te strašne desnuharske argumente.

     • Republic Commando

      kaj manjka? A to da je 3/4 člankov direktno prepisanih od drugih liberalnih trobil ala BBC je zate kvalitetno poročanje?? In ne , NIKOLI nisem rekel , da je nova nepristranska, a dokler je brezplačna lahko pišejo kar jim je volja. TO TI NE RAZUMEŠ. Plačljiv nacionalni medij bi moral biti nepristrski. Pa malo se umiri, imaš slovničnih napak toliko , da bi bili še na RTV ponosni.

     • Krtača 20

      Dokaži en primer nepristranskega poročanja na rtv?

     • Republic Commando

      LOL bedak, a sploh vidiš kaj se pogovarjamo??? Ti mi pokaži eno NEPRISTRANSKO poročanje.

     • Krtača 20

      Cela noratv je pristranska. Jaz te sprašujem za primer na rtv.

     • Republic Commando

      NOVA JE BREZPLAČNA! A se vi delate idiote al ste res???

     • Sredina

      http://www.rtvslo.si/slovenija/levica-namerava-podvojiti-stevilo-poslanskih-mest/453397

      Kaj manjka temu članku? Pljuvanje po levici in čaščenje IJJ?

     • Republic Commando

      Temu članku po RTV kriterijih manjka samo pljuvanje po JJ. Drugače pa levičarski masterpiece :)

     • Republic Commando

      In vsi tvoji komentarji pod linki dokazujejo levo enoumje. Ovce ste pač ovce.

     • Sredina

      http://www.rtvslo.si/slovenija/v-delovnih-nezgodah-je-lani-umrlo-17-ljudi/453378

      Kaj je nepristransko? Da niso napisal, da v Murglah še niso prevzel odgovornosti za smrti delavcev?

     • Republic Commando

      Žalostno kaj se ti greš. Seveda ni vsak članek pristranski, Velika večina političnih pa je. In ti sedaj smrti delavcev izrabljaš za dokazilo česa?? tvoje patetike??

     • Sredina

      Aja prej si reku neki druzga…

     • Republic Commando

      No kaj

     • Sredina

      “A poroča nepristransko ? NE. Ali zagotavlja kvaliteto poročanja ? NE. In ja , SO LEVO TROBILO”

     • Republic Commando

      IDIOT RDEČI. Kako pa naj poroča v tem primeru pri statiski smrti delavcev??? Govorim ti o političnih člankih! Res , totalni idiot si, Luka Marchessi je bil proti tebi Einstein.

     • Sredina

      Kaj je pri članku o levici pristranskega? Ker se poroča o levici in ne o idolu in heroju?

     • Republic Commando

      Dolžina članka, število slik, sami stavki v članku dokazujejo, da gre za očitno navijanje za L. Katerikoli članki o opoziciji (ne samo o SDS) so pol krajši. Razen seveda, ko se hoče SDS naprtiti neko kaznivo dejanje, takrat so članki dolgi kot ponedeljek. Pa ne govorim samo o SLO, tudi pri tujini so pristranski kot hudič, napadanja Trumpa, Assada, molk o posilstvih in umorih po EU s strani migrantov itd. itd.

     • Sredina
     • Republic Commando

      Je

     • Sredina

      ja…

     • Sredina
     • Sredina

      http://www.rtvslo.si/slovenija/sds-na-volitve-z-vsemi-aktualnimi-poslanci/453281

      Je v te članku tolk neouksunih in nepotrebnih komentarjev avtorja, kot na Nori24?

     • Republic Commando

      V neokusnih in nepotrebnih komentarjih vodite itak vi levi, tu imate svobodo govora, tam bi vas brisali sto na uro. :)

     • Sredina

      Govorim o komentarjih avtorja v članku, ne o komentarjih pod člankom, če dojameš razliko

     • Republic Commando

      In od kod tebi pravica odločati kaj je neokusno in nepotrebno?? ŠE ENKRAT: NOVA JE BREZPLAČEN MEDIJ.

     • Tone

      Ravno BBC je v svetu pojem kvalitetnega poročanja.

     • Republic Commando

      Od kdaj??

     • Tone
     • Republic Commando

      Vtakni si wikipedio tja kjer rdeča zvezda ne sveti.

     • Sredina

      Za njih je to samo Nora24

     • O kom pišeš ?

     • joza joza13

      Je bil, ni več.

     • Tone

      Seveda, tudi tam se desničarji trudijo zminirati vse kar je bilo neodvisnega in kvalitetnega.

     • macon

      Nova24TV ni plačana z državnim denarjem in še manj s prisilnim posebnim davkom kot je tv prispevek. Noben te ne sili tukaj pisati. Lahko drekaš kolikor hočeš pa te noben ne omejuje, tega ni na povsem pristranskih levih osrednjih trobilih.

     • Republic Commando

      ONI TEGA NE DOJAMEJO ALI PA NOČJO DOJETI.

     • Tone

      Seveda je plačana z državnim denarjem, samo da z madžarskim.

   • macon

    Le drži se črke zakona in levičarskega tolmačenja le te kot pijanec plota. Vsepovsod vidimo in živimo leve zlorabe, ti nam boš pa pisal, da tega ni. Ker vi levi tulite samo, ko vam kaj ne paše pri desnici, medtem, ko vseskozi molčite na vaše stokrat hujše rabote.

    • Tone

     Kaj pa, če bi malo naštel, česa javni mediji ne poročajo.

     • macon

      Pišemo sproti, ko se sranje dogaja in dogaja se parkrat tedensko, levica producira skoraj en škandal in zlorabo na dan. Ne bom ti zdaj delal ene kompilacije, da boš potem brž spizdil, kot je vaša navada, ker se z argumenti ne morete soočiti.

      Vi levi ste povsem nekredibilni za kakršnokoli resno razpravo, ker nimate nobene konsistence. Ne moreš no kar zahtevati, da ti nekaj dokazujem, potem ko drekaš in drekaš. Ne jemljem te resno.

     • Krtača 20

      Se prav je narobe to, da ko desni delate pizdarije, rtv o tem poroča? Strašen argument. Nehite delat pizdarije, pa ne bo kej poročat. Ni šel Kučan h Đuđić po kredit ampak Janša.

     • macon

      Kakšne pizdarije, teslo? Nobena inštitucija ni potrdila nobenega kriminalnega dejanja. Poglej si https://www.youtube.com/watch?v=yZZz9012Ofo

      To ste vi, milijardni tatovi in zagovorniki.

     • Krtača 20

      In kaj ima rtv s tem?

     • Tone

      Samo en primer.

    • Tone

     Se strinjam, saj je že tovariš Tito rekel, da se ni treba držati zakonov kot pijanec plota. Če veš, da je nekdo lopov, ga pošlješ na Goli otok, pa je.

  • Krtača 20

   Če te slovenci odklopmo iz nacionalnga oddajnika boš ti bolj malj še cvilu tvoje nebuloze. Kup si svojga kreten pa pol bevski.

   • Goran Hvala

    Baje da majo janseviki vse zastonj..:-)…ne vem kako.

   • Republic Commando

    Od kdaj si ti Slovenec? In prosim, dajte me odklopit, ne mislim plačevati za leftardsko propagando.

  • Peter

   Veš, sredina je zdaj v tistem psihofizičnem stanju, ki mu v dolini rečejo Kdospatidbošmenguvoru.
   Izkazuje se v nebrzdanih izbruhih v želji po dokazovanju, da ima samo on in edino on prav.
   Kar je sicer nekoliko v nasprotjuz znano tezo, da so levičarji strpni in razumevajoči in da spoštujejo vse, tudi drugače misleče, no.

   Živčni napad, po domače, no.

 • Tweety Bird

  He he… zdaj ko je propadel podvig pranja denarja iz Republike srpske, si lahko privoščijo le še par revežev, ki smetijo tule gor na Nova24tv. Res žalostno je to gledati…klerodesničarske voluharje, kako cvilijo zadnje vzdihljaje :)

 • Sredina

  2. člen

  (1) Ustanovitelj javnega zavoda Radiotelevizija Slovenija je Republika Slovenija. Dolžnost ustanovitelja je zagotoviti institucionalno avtonomijo in uredniško neodvisnost RTV Slovenija in zagotoviti primerno financiranje za izvajanje javne službe.

  • sprehajalec

   In? Zakaj tega ne počne in na seje Sveta RTV vabi Rdeče džihadiste s transparenti, ki pozivajo na likvidacijo Vodje opozicije?

   http://nova24tv.si/wp-content/uploads/2016/05/na-seji-programskega-sveta-rtv-skrajno-vroce-tudi-groznje-s-smrtjo-01.jpg

   • Sredina

    In zakaj bi Janša lahko vmešaval v delo RTV?

    RTV je avtonomna

    • macon

     Politika se vedno vmešava v javne sisteme, ki so plačani z javnim denarjem. Če gre preko pristojnosti, so potem kontrolne inštitucije.

     A ti razumeš, kaj je grožnja s smrtjo? A lahko zapreš gobec in se skriješ v mišjo luknjo, sramota lažniva?

     • Sredina

      In kdo je grozil Janši osebno? A vidte vi še kej druzga pred očmi kot samo idola in heroja?

     • sprehajalec

      janša se ni vmešaval, vmešavali so se pa tisti na sliki, ki so vdrli na sejo Sveta RTV. In pozivali k njegovi likvidaciji…

      In kdo je grozil Janši osebno?

      transparent z pozivom na likvidacijo ni nič osebnega sli kaj hočeš nakladati? pri levičarju pač belo ni belo in črno ni črno…

     • Sredina

      Janša konstantno, iz dneva v dan, izvaja politični javni pritisk na medije, sploh na RTV…če tega ne opazš potem si bedak, oprosti, ampak tko je

     • macon

      Samo produciraš izgovore, pritisk ali poziv k smrti pred kamero je nekaj povsem drugega.

     • sprehajalec

      seveda levičarja vse moti, kar ni “na liniji”. Od leta 1945.

     • macon

      Grozil mu je namestnik komandirja policijske postaje, ki je od levih dobil službo nazaj. Zemljarič, udbovski kolovodja, ki še danes vrti stotine milijonov je kričal: “Janšo ubit ubit ubit!!!!”

      Kakega idola in heroja? Kak izgovor in preusmerjanje z groženj s smrtjo boš še sestavil? A misliš, da si pameten ali kaj, daj pokliči malo boljše okrepitve kot so Krtača in ostali vaši bebci.

     • Sredina

      A ona dva sta bla na seji sveta RTV?

     • rabbit

      Kaj Zorčič nimaš svojega življenja pa ga živiš preko Janše.

   • Goran Hvala

    Verjetno zato ker vodja opozicije poziva k likvidaciji vseh ostalih…

    • sprehajalec

     kar prilepi transparent….

     • Goran Hvala

      med vsem napisanim bi pa nej se jaz transparente limal… bvahahah.. jah ce znas brat sam kar ti pase pol ti morjo drugi kazat in limat transparente… tak to je. :-)

 • Tweety Bird

  Tako vam bom rekla, da če ne bi bilo cirkusa, se desni v politiko sploh ne bi spoznali. Naj vam narišem???

 • Tweety Bird

  Jaz se zabavam. Na Novatv, od tapravega Janeza skušajo prikazat, da so hladni kot špricer…sam jim ne uspeva. PANIKAAAAAAAA…

  • Krtača 20

   Janez Janša bo itak zmagu. Saj sem reku da ga bom volu. Ne vidim kje imajo desni tak problem?

   • sprehajalec

    1,6 miljarde obresti letno, netransparentna poraba denarja za NOB rente in podobno, 650.000 penzionerjev, od tega 200.000 po Novem, s 500 Eur penzije, 50.000 mladincev, ki se je izselilo iz Slovenije v zanjih 10 letih, namesto njih pa so se navozili Šiptarji in bosanci, 1 milijarda minusa iz tekočega poslovanja letno, 80% zadolženost glede na BDP. Učiteljice, ki hočejo še enkrat višjo plačo. najbolj zadolženo prebivalstvo v povprečju na svetu.

    kar naj levičarji popapcajo to župco, ki so jo skuhali v 70 letih.

    če je Ivan janez moder, ne bo sedajle prevzel oblasti. kasneje….

 • Krtača 20

  A lahko zdaj sklepam, da so desni končno odstopili od Janeza Janše?

  • sprehajalec

   Gledal sem prispevek včeraj, pa izjave levice. lukšić, Tomić, Janžeković….,

   Še čudno, da ga niso preimenovali v Janšić…

 • Vera

  Vročina je tistim , ki prejemajo naš davkoplačevalski denar , še bolj uničila pamet .

 • Olga_10

  Levakom gre res slabo…v upanju na boljši IQ se parijo s psi, zdaj pa že blodijo, da so Janez Janša….mogoče bo Šarec blodil, da je Bog….

 • Krtača 20

  Torej desni odstopate od Janeza Janše? Vidim da vas je velik že prebegnil na 24kur in rtv.

  • Tweety Bird

   Prebegnili so ker smo jim levičarji prevzeli portal… ha ha ha ha ha ha ….

 • Tweety Bird

  Nekateri novoupokojenci bodo v Grosupljem volili Janeza Janšo. Bodo ja, samo ne tistega SDS-ovega Janeza Janšo, ki je leta 2012 s tisto njegovo diskriminatorno pokojninsko reformo vsem upokojencem, ki se upokojujejo po letu 2012 po tej reformi, UKRADEL 20% njihove težko prigarane pokojnine, v katero so vložili 40 let svojega dela.

  Novi in bodoči upokojenci, ne volite tega SDS-ovega Janšo, ta vas je ali šele bo spravil med reveže. Pamet v roke :)

  • sprehajalec

   levičarji so pošiljali ljudi z 45 leti v penzijo, povprečna starost upokojencev leta 1995 pod LDS Drnovškom je bila 52 let. Penzija pa jurja Eur. Na 300 Dem plače v socializmu.

   Ko je zmanjkalo, so novim upokojencem začeli izplačevati 500 Eur, na polno delovno dobo. O kakšni medgeneracijski solidarnosti seveda ni govora. da bi tisti z jurja + dali kaj tistim s 500.

   • Tweety Bird

    Zapomnite si. LEVICA se je edina zavzela za večjo minimalno plačo, ki omogoča preživetje. Ostali so, zlasti desničarji, višali plače najpremožnejšim.

    • sprehajalec

     komu bo pa levica vzela, če je slovensko prebivalstvo na prvem mestu po povprečni obdavčenosti v svetu? Bo začela stanovanja pa bajte jemati?

     • Krtača 20

      Predlagam da farškim kurbam.

     • joza joza13

      To je bila tvoja mati!

     • Tweety Bird

      Kaj so to tiste ki se jeb*** z župniki? Samo vprašam?

     • Krtača 20

      Pedofili?

     • Tweety Bird

      Aha…

     • sprehajalec

      kaj pa tisti levičarji, ki se med seboj, Tič, Cakić….

    • macon

     Levica se je zavzela za izjemo, namesto za nižje obdavčitve vsega dela. Od kje bi pa Levica kradla, če bi se v državno korito manj nateklo?

   • rabbit

    Klavor policaj je šel z 39 leti v penzijo , pa še vedno pri koritu s svojim svinjskim gobcem.

  • ekspêrt

   Kje že Tunek si zgubil pamet ?

  • joza joza13

   Ooo Tona Pajnkiher, kako si?
   Da si nauš kaj naredu…

 • Goran Hvala

  Hahaha…umetnik ki zivi na racun davkoplacevalcev…sedaj pa me prosim obelodanite na kater racun zivi pa vas original..kolikor je meni znano se ze 30let redi na racun davkoplacevalcev…al zivi od strojegradnje ali bilo kake druge gospodarske dejavnosti..

 • Tweety Bird

  Živel Janez Janša grosupeljski… Sam ne tisti ki je orožje kradel, ki je prejemal provizije za Patrio, ki pretepa Urško…ki mu je crknil akumulator :)

  • Krtača 20

   Volil ga bom. Pridem z rdečo zvezdo.

  • ekspêrt
  • joza joza13

   Tona, ti dobro veš kdo je orožje kradel in ga na Mb letališču pretovarjal v nižje kontejnerje… Si izgubil spomin? Povej še kaj si v Ložnici počel?

   • Tweety Bird

    ???

    • joza joza13

     Te je streslo?

     • Tweety Bird

      ???

   • ekspêrt

    Ne ve, ker mu je alko skuril možgane.

   • rabbit

    Kaj je delal kradel zase in za svoje kamarade.

    • joza joza13

     Praznili skladišče vojaške opreme in transportirali v Bosno… in prav on je bil zraven… v imenu žveplenega vse to.

     • rabbit

      Še hujše Igor Bavčar ve na kateri račun je šel denar upam, da kdaj stegne jezik pa kdo je tisti ki je v resnici ubil Kambergerja.

 • Sredina

  Sicer pa spodi še vedno čakamo na primere skrajno pristranskih člankov iz RTV-ja….no?

  • sprehajalec
   • Krtača 20

    Za vir navajaš norotv bruahahahaha

    • ekspêrt

     Kaj pritrjuješ, da si NOR ?

    • sprehajalec

     ker nobena druga medijska hiša ni upala objaviti te slike. Temu se pa reče demokracija in svoboda tiska….

     • Krtača 20

      Hahahaha

     • ekspêrt

      Tega pa imamo pri nas na pretek. Samo tole poglej !
      http://shrani.si/f/N/76/3G7maBK7/db5fmzlxcaayhu4.jpg
      Skedenj TROPLAR
      Iz sramu so se dali obesit na OBCESTNO OGRAJO !

     • Tone

      Zakaj te slike nihče ni objavil? Ker je nihče ni imel. Napis SMRT JANŠI je ustvaril Novin fotograf, vsi navzoči so videli napis SMRT JANŠIZMU. Vprašaj se rajši, kdo na Novi želi Janši smrt?

     • sprehajalec

      Smrt janšizmu je zame tudi smrt tistemu, ki ga predstavlja.

      Tako kot leta 1945.

     • Tone

      Tako je lahko zate, dejansko pa gre za dve popolnoma različni stvari. To ve tudi Nova, sicer ne bi napisa potvarjala.

     • sprehajalec

      Nova napisa ni potvarjala. Na sejo sveta RTV so vdrli zunanji s temi napisi in na njih predstavili svoje težave in hotenja. Ena od njih je bila Smrt janšizmu. Torej opoziciji in njenemu vodji.

      Nekoč so zaradi Smrt fašizmu letele glave, večina nedolžnih. Nimam razloga, da ne verjamem, da ne bi bilo tako tudi pri “smrt janšizmu”…

     • Tone

      Takrat je bila vojna in revolucija, brezvladje, glave ne letijo kar tako.
      Nova pa je potvarjala, ker je vztrajno trdila, da piše SMRT JANŠI.

   • Sredina
    • ekspêrt

     Zakaj lažeš, kot RTV.
     Si tudi ti iz Kurnika 571

     • rabbit

      Ne on je Igor Zorčič bivši poslanec mehkih cur, pa hoče da ga opazimo, ker sedaj bo imel veliko dela ko ne bo več v parlamentu zaposlil ga pa tudi ne bodo ker ne zna nič delat.

    • sprehajalec

     poziv na likvidacijo vodje opozicije je sramežljivo zakrit….

     • Sredina

      In pod sliko je razlaga

     • Sredina

      In nihče ne poziv k likvidaciji janše…uporabljena je beseda janšizem, ki leti na njegov način delovanja

     • sprehajalec

      Uporabljena je beseda SMRT. Ki je nedvoumna na koga se nanaša. na likvidacijo opozicije in njegovega Vodje.

     • Sredina

      Ja to vidš ti…

      Sicer obsojam tale transparent, da mi nebi kdo kej obešu spet…

     • sprehajalec

      ha, ha, ha, levičarji. Sicer obsojam pobijanje, ampak ……

      že od leta 1950 isti stavek…

     • Sredina

      Čudno pa da te ne motijo transparenti Odbora2014 pred vrhovnim, ta je blo tut marsikaj napisanga in predvsem izrečenga

     • sprehajalec

      kar daj slike.

  • Prdo

   Še dobro da imamo novo človek csaj zve resnico

  • rabbit

   Članki Aščičeve, Carlove, Žitnika vsi totalno nepristranski niti toliko se ne potrudijo dobiti zgodbo z nasprotne strani.
   En čisto navaden intervju z Tomphsonom pa Pirkoviča odnese s položaja.

 • Krtača 20

  Ker Janezev greh moramo še osvetlit hmmmm. Unega kako je pretepal svoje žene in ljubice? A se to na desni sme počet?

  • Prdo

   Seveda pretepanje žensk je obvezno drgač nisi pravi ssds

  • Tweety Bird

   Janez je Urški tudi kuhinjo razbil :)

  • Tweety Bird

   Po SDS-ovo…mora biti baba pretepena vsaj 3X na teden :)

   • Prdo

    To je že luxsus

   • Krtača 20

    Tko kokr šeriatarji.

   • Prdo

    V glavnem levi kroše

   • Prdo

    Pa brke ji pulijo na živo

    • Tweety Bird

     Tudi dlake na luliki ji pulijo na živo :)

     • ekspêrt

      Tebi jih ne morejo, ker je nimaš.

     • Tweety Bird

      Jaz sem moderna ženska…jaz se brijem :)

     • Prdo

      Tam bi že bcs in balirko rabu

     • Tweety Bird

      Res je…desničarke so kar precej kosmate :)

     • ekspêrt

      Mislim, da nimaš te prakse. Katera pa bi šla s haloško pijanduro.

     • Prdo

      Hahaha kosmate? Kosmata je njeno srednje ime

   • ekspêrt

    Dobro štimaš ti tvojo kozo, ampak koza je tudi živo bitje veš !

 • Tweety Bird

  Levico imamo v Sloveniji na oblasti že 22 let (od 25ih odkar smo samostojni), na 45 let podlage. Torej 67 let že vlada levica. Desnica je bila na vladi le 5 let…pa še takrat je vse zajeb***.

  ZATO PONOVNO VOLIMO LEVICO… NAJ NAM MESEC SVETI :)

  • sprehajalec

   70 let Tuppek. junija leta 1945 se je sploh izkazala….

   • Prdo

    Je tako vsa čast in slava

   • Tweety Bird

    Ni se izkazala. Premalo so napolnili luknje :)

    • Prdo

     Sori

     • Tweety Bird

      No problem :)

    • Prdo

     Sm skoču v besedo

    • sprehajalec

     Volite Levico Slovenci, da bodo spet polnili Brezna.

     predvolilni slogan levice, avtor Tunnek Foglov:

     Volite Levico, ker so takrat naši predhodniki premalo napolnili Brezna.

     • Tweety Bird

      To kar si iskal…to si dobil :)

     • sprehajalec

      Sem vsaj izvedel predvolilni slogan levice.

      vse ostalo je nakladanje…

     • Prdo

      Bravo saj bo počas pa zihr

     • sprehajalec

      kaj bi dal prdonja, da me poskušaš vreči v brezno….

      plačam.

     • joza joza13

      Prdo je krtača in Tweety Bird…, pa še kaj… tunnek npr. V resnici je pa Tona!

     • sprehajalec

      ne, ne, so kar trije. Slog pisanja je sicer pri vseh treh pod vsem nivojem, vendar so nianse, ki jih ločujejo…

     • joza joza13

      Bodi bolj pozoren…

     • Prdo

      Ja in vse skupaj nas vodi mali žvepleni in udbomafija bau bau hahaha

     • joza joza13

      Plačuje…

     • Prdo

      Desnuharbi itak sami skačete not

  • ekspêrt

   Je đamija že odprta ?

   • Prdo

    Je še je

   • Tweety Bird

    Ne še…bo pa…

    • Prdo

     Ja pa je sm biu na pivi

 • Krtača 20

  Šeriatarji tepejo babe, sdsovci tepejo babe, tko da katolibanarjem ostane sam še pedofilija.

  • Krtača 20

   Sliši se kot jackpot na volitvah.

   • Prdo

    Saj za otroke gre

 • sprehajalec

  Slovenci.

  Spodaj Levičarji zopet pozivajo na Likvidacije in državljansko vojno.

  Si to res želite?

  • Prdo

   Haha državljanske vojne? Nikakor ne sam izgon bande izdajalske

   • sprehajalec

    Brez boja ne bo šlo prdonja….

    • Prdo

     Hahaha nee jaoo do solz si me spravu

     • sprehajalec

      plačam Prdonja, da me poskušaš likvidirati, tako kot tvoj đeđa nekoč Slovence…

    • Krtača 20

     Boj bo strašen. Tebe okol kepe in boja bo konc. Mogoče ti bo pol u glavi začel prov cinglat.

    • Sredina

     torej ti pozivaš k vojni

     • sprehajalec

      Samoobramba ne spada v kategorijo državljanske vojne in je sestavni del današnje družbe…

     • Tone

      Potem pa 41-45 ni bilo državljanske vojne, ker so se vaške straže in domobranci ustanovili zaradi samoobrambe pred partizanskim nasiljem.

 • Krtača 20

  AVE Janez Janša grosupeljski seveda!

 • Tweety Bird

  Predvolilni slogan LEVICE:

  VSI VOLITE JANEZA JANŠO. NAJ ZMAGA LEVICA !!!

  • Prdo

   Bravo brez janše mi živeti ni

   • Krtača 20

    Tudi meni ne. Janša dejmo gas!

   • joza joza13

    Si se pa orng zraven spravil na gospodov dan… s vsemi topovi streljaš svoje provokacije.
    Familija ti pa doma razpada…

    • Prdo

     Haah gospodof dan misliš pesofilski

     • joza joza13

      Ja, žal… vam je to pesofilski dan, če že ti to tako imenuješ.

 • Tweety Bird

  Kako naj povem to !?!?… v Halozah kopljemo rove…za voluharje. Za katere voluharje pa uganite sami :)

  • Krtača 20

   Jih boste z vodo zalil?

   • Tweety Bird

    Ne, bodo ven izplavali. Bomo jih zabetonirali :)

    • sprehajalec

     Še ne predvolilni Slogan Združene levice?

     • Prdo

      Ja HALO BETON

     • Krtača 20

      Ahahahahah, hruška ja da bo res zihr.

     • Prdo

      Pumpa bo pa žveplan gradnje

     • Krtača 20

      Že vidim kako se voluharji bojijo hrušk., fobija….

     • Tweety Bird

      Naj bo hruška simbol kaznovanja izdajalcev…

    • Krtača 20

     Za zihr, uzem še mal karbida. Nikol ne veš kdaj se kakšen voluhar izmaže.

     • Tweety Bird

      Kaj pa smejalni plin? Naj se malo smejijo…bo smrt bolj zabavna :)

     • Krtača 20

      Ok varianta. Smejalni plin s karbidom, da se bojo še mal smejal ko bojo po luft letel.

 • Burek Burecki

  Zakaj bi volili orginal albanca, ki je pokradel kar se da pokrast? Raje volim Petra Klepca…

  • rabbit

   Potem si pa storilec kaznivega dejanja, ker , če veš kaj je Janša ukradel pa ne izročiš dokazov si tudi ti storilec kaznivega dejanja.

   • Burek Burecki

    Tisto kar je nakradel vsi vedo ampak se sprenevedajo , saj ima par stricev v zepu iz partijskih casov, ki garantirajo ovrzbo obremenilnih dokazov in zastaranje sodnih procesov…

    • rabbit

     A dej no pokaži dokaze pa da vidimo.

  • sprehajalec

   Dobil boš Zokija, poštenjaka. njega voli.

   • Prdo

    Ma ja janša je car

    • sprehajalec

     zoki je ta, ki si ga levičarji zaslužite. Kot vsak balkanski gazda ima že specialce, rdečesrajčnike v Ljubljani. Zoki bo postavil zvezde okoli ljubljane, pa boste drkali ob pogledu nanje….

     • Prdo

      Ja tako je bele podgane izgnane iz lublane

   • Burek Burecki

    Zoketa je treba na goli otok poslat v spremstvu sinkotov…

    • Prdo

     A otok ste cerkvi dal

     • Burek Burecki

      Jaz pedofilantom nic nisem dal…

    • sprehajalec

     To je levičarski blef pred volitvami. Tako so govorili leta 2014, Ivan janez na dob, potem pa Zoki na Goli otok.

     ha, ha, ha….

     Zoki je vodja slovenske Levice.

 • Krtača 20

  Janševa slika že visi nad posteljo poleg rdeče zvezde. Zdaj najprej poljubim rdečo zvezdo, nato pa Janšo. Janša ti si naš odrešenik!!

  • sprehajalec

   Tole župco boste vi pojdeli, ki ste jo skuhali, z vašim Nobiranjem…

   1,6 miljarde obresti letno, netransparentna poraba denarja za NOB rente in podobno, 650.000 penzionerjev, od tega 200.000 po Novem, s 500 Eur penzije, 50.000 mladincev, ki se je izselilo iz Slovenije v zanjih 10 letih, namesto njih pa so se navozili Šiptarji in bosanci, 1 milijarda minusa iz tekočega poslovanja letno, 80% zadolženost glede na BDP. Učiteljice, ki hočejo še enkrat višjo plačo. najbolj zadolženo prebivalstvo v povprečju na svetu.

   kar naj levičarji popapcajo to župco, ki so jo skuhali v 70 letih.

   če je Ivan janez moder, ne bo sedajle prevzel oblasti. kasneje….

   • Krtača 20

    Pa kaj ti je? Sajsem rekel. Janez Janša do nebes! Z zvezdo seveda!

    • sprehajalec

     Zopet pozivaš na Uboj vodje opozicije?

     • Prdo

      Dragi on je daleč od opozicije

     • Krtača 20

      Že prej je bil zmešan, zdej je pa kaput.

     • Prdo

      Hvala :)

   • Prdo

    Busance kr pust pr mer

    • sprehajalec

     Se osećaš ko u koljevki a prdonja…

     • Prdo

      Tvoj materni jezik bravo

     • sprehajalec

      Sprehajalec ima znanje, da se z marsikom lahko pogovarja v njihovih jezikih.

      tebi slovenčina ne gre najbolje? (pazi, L, iz grla. Dolg L. Kot prodajalka v Lidlu)

     • Prdo

      Aha jebi ga če si čefur

     • sprehajalec

      kaj imate ta spodni tudi kakšno klasifikacijo?

     • Tone

      …da se z marsikom lahko pogovarja v “njegovem jeziku”

      Poznal sem enega, ki zna v enajstih jezikih pripovedovati neumnosti.

     • sprehajalec

      od tega 6 zapadnobalkanskih. V mislh imam resno znanje Tona.

     • Tone

      Oprosti, nisem omenil, da je bil zagrizen protikomunist in bolestno pobožen. Imel je enostavno talent za jezike, za kaj drugega pa bolj malo. Morda je bil malo avtista, ampak takrat tega še nismo poznali. No, sam si se izkazal samo z enim zapadnobalkanskim jezikom.

     • sprehajalec

      No, sam si se izkazal samo z enim zapadnobalkanskim jezikom.

      In? Kateri od petih je bil ta moj? Ko si malo lingvista, oziroma se trudiš…

     • Tone

      Jaz sem se izkazal samo z enim srednjeevropskim jezikom. Ti pa rad zviška gledaš na zapadnobalkanske jezike, kadar jih uporabljajo drugi.

      Tis si pa Bosancu odgovoril v srbskem jeziku.

     • sprehajalec

      Narobe. Odgovoril sem v črnogorskem jeziku.

     • Tone

      Potem pa še nijesi bil v Črni gori

   • Tone

    Vidim, da si že obupal. Ne tako hitro, še cel mesec je časa.

    In če slučajno SDS zmaga? “Kar sami jejte tole župco”, bo rekel Janša in šel prostovoljno v opozicijo. Ha, ha

    • sprehajalec

     Neumno bi bilo od Ivana janeza, da v tem trenutku prevzame premierski stolček.

     Bo imel vse sestre pa učiteljice pa gasilce na ulici. povorko bo pa vodila Vstala primorska pa ZZB, pa Žerjavisti.

     • Tone

      Se strinjam, da bi se bilo pametno temu izognit. Vprašanje je le, ali bi Janša to zmogel, če dobil volitve. Jaz mislim, da ne. Je poklicni politik, ki ga zanima predvsem napredovanje po političnih klinih.

     • sprehajalec

      kaj je lahko višjega kot biti premjer, kar je Ivan janez že bil. Če bi Ivan janez dobil volitve, bi zaradi njegove demonizacije v preteklih desetletjih realno grozila državljanska vojna. Ker spomin na Zimsko vstajo našuntanih rdečih brigadirjev je še svež. Sploh pa v tej gospodarsko ekonomski situaciji Slovenije. Bi vsi tekli na ulice. Nekja da nagajajo novi oblasti, pa da dobijo višje plače. Ob milijardi minusa javnofinačne bilance letno, pa so višje plače utopija.

     • Tone

      “če je Ivan Janez moder, ne bo sedajle prevzel oblasti. kasneje.”

      Zakaj vi na desni zmeraj spremenite temo, če vam kaj ne paše slišat. Po peti šesti repliki nihče več ne ve, kako se je začelo.

      Obmetavanje političnih nasprotnikov z besedami in krepelci ali pretep na ulici ni državljanska vojna. Za vojno sta potrebni dve oboroženi vojski. A ti morda veš, da se kje, razen Slovenske vojske, uri še kaka druga vojska?

     • sprehajalec

      Po tvoji logiki tudi vojne v Antiki niso bile vojne, ampak pretepi….

     • Tone

      Bili so zelo natančno organizirani spopadi vojska, celo za kraj in uro spopada so se zmenili. Pogosto je zmagal tisti, ki je imel bolj napredno orožje in taktiko.

     • sprehajalec

      tako kot ruski nogometni navijači….

     • Tone

      Kakšen zgodovinski učbenik vzemi v roke. Pa na kanalu History se tudi najde kaj o tem.

     • sprehajalec

      O čem? Da sta Hanibal in Varo dogovorila kraj in čas bitke pri Kanah?

 • Tweety Bird

  Živel Janez Janša.. in upam, da zmaga v Grosuplju z veliko večino…. edinost, sreča, sprava.. spet enotni..homoseksualne poroke, pravica do splava…itd.

  PS: Pazite, da bo tapravi Janez :)

  • sprehajalec

   Izpuščaš volilne slogane Levice, ki si jih navedel spodaj.

   polnjenje brezen z opozicijo.

 • terminalar

  Res so patetični, pomilovanja vredni, ubogi na umu, levaki brez idej. Ko se norčujejo iz drugih, blamirajo sebe, poor bastards bi rekel Trump.
  Le naprej, dvigajte originalu publiciteto!!

  • Prdo

   Kopija je cenejša in bolša

   • Krtača 20

    Če ena zataji mamo še dve za rezervo.

  • Tweety Bird

   A boš volil Janšo s grosupljega? Sam vprašam?

  • Krtača 20

   Zakaj pljuvaš po našem Janezu Janši?

 • Krtača 20

  Mesec in zvezdice +Janša!

  • Tweety Bird

   Janša bo Mesečeva desna roka…Violeta pa leva :)

 • Tweety Bird

  V SDS-u bodo začeli govorit…po novem…stric z ozadja je Janez Janša…namesto Murgel, Grosuplje!!!

  Mater bodo eni zmedeni. Grims, Gorenak in Mahnič bodo čisto izgubljeni :)

  • Prdo

   Hahaha mahnič njega si sploh ne predatavljam normalnega

   • Tweety Bird

    Vem, je pač grd in zarolan :)

  • Krtača 20

   In končno si bo moral Janša nadet partizansko ime akhahaha

   • Prdo

    Katero partiizansko bi njemu pasalo

    • Krtača 20

     Ne vem poizkusiva, vprašajva desne? Al pa če imaš kako idejo.

     • Tweety Bird

      SDS-ov je General Glanzkopf :)

     • Krtača 20

      Grunf

     • Tweety Bird

      Črni gad…

     • Krtača 20

      Telebajsek

     • Prdo
     • Prdo

      Nodi

   • Prdo

    Rdeči baron

  • sprehajalec

   kdo vas bo volil, če pozivate k pobijanju?

   • Tweety Bird

    Tebe ne bomo ubili…tebe bomo prebili na križ…in pil boš kis :)

    • sprehajalec

     plačam dvojno, da me poskušaš pribiti na križ….

     Potem bova pa videla, če bova prišla do kisa….

 • sprehajalec

  predvolilni shod Levice z Volilnimi slogani;

  http://nova24tv.si/wp-content/uploads/2016/05/na-seji-programskega-sveta-rtv-skrajno-vroce-tudi-groznje-s-smrtjo-01.jpg

  Zna biti, da bo še tale “fejk” Janša v nevarnosti….

 • Peter

  tumpek&co..

  “Neizogibno srečanje z zakoni Finske čakajo tudi obrambnega ministra
  Karla Erjavca, kar gre na političen mlin na Muri, ki ga upravlja Milan
  Kučan. Bivši predsednik je vsaj tako zvit kot najboljše preste, ki jih
  pod njemu milo vzpetino Šmarno goro imenitne polnozrnate pečejo mojstri v
  pekarni Rudija Cedilnika v Tacnu. Za kaj gre? V enem od tedenskih
  biltenov vladajoče stranke se namreč že nekaj številk panično
  sprašujejo, kje je Milan Kučan. Se je umaknil, se je ustrašil ali pa
  celo pripravlja glasen politični pok? Resnica je, da se ni ustrašil, pač
  pa umaknil, kajti za veliki pok je že vse pripravljeno.”

  • Krtača 20

   Pederček bodi bolj domiseln, sej znaš NO. To že tri dni popaš.

 • Tweety Bird

  Desnosučni, kako se počutite sedaj, ko smo vam levičarji prevzeli portal?

 • Peter

  Oho, USB kljućki su konćno pršli, levi zdaj veju, kaj guvort, de.

 • FORT WORTH

  Janez Jansa je edinstven in neponovljiv.
  Je simbol slovenske samostojnosti.

  Vse ostalo je beda od komunisticne bede.
  Ampak levaki se pa bojijo vsakih volitev…
  Banda bi se kar kradla postenim delavcem in drzavljanom.

  • Tweety Bird

   Na katerega Janeza Janšo misliš? Oba sta iz Grosuplja?

   • sprehajalec

    Fejk janša je grd na pogled, tako da vsak prepozna razliko….

 • Peter

  tumepk pravi, da je preuzeo portal.
  Ja, tumek, mej ga, no.
  Sej ne veš, kaj bi z njim delu, no.

 • Prdo

  Predlagam za leve im desne da pravega ivana da nebo zmešmjave imenujemo PINKi https://youtu.be/WhDbq9QH1Ko

 • Tweety Bird

  Moj Tunek pije samo šmarnico :)

  • sprehajalec

   potem pa na kozo od zadaj….

   • Tweety Bird

    S Tunekom nimava koze :)

    • sprehajalec

     Seveda jo imata, nemci rečejo temu “ein flotter dreier”.

  • Ana Job

   Šmarnica je strupena, kvarno vpliva na jetra.

   • Tweety Bird

    Mojemu Tuneku dvigne piceka…lepo nama je :)

    • Ana Job

     Če je seks dober, je vse dobro in oči se zbistrijo.

     • Tweety Bird

      Res je…s Tunekom zelo dobro vidiva :)

 • Peter

  Tumpek, da se nouš pusrou, no.

  • Prdo

   Ajd pero prošetaj na svoj portal

 • Peter

  Volite levico.
  Ni boljše prve in edine službe, kot biti posranec.
  Volite levico, no.

 • Ana Job

  Zgornji trije moški na sliki, zgledajo kot kriminalci.

  • Prdo

   Ja v resnici pa navadni čedurji

   • Ana Job

    Nova beseda je čefurjani hehe.

  • Peter

   Ti, kot ženska, rečeš temu moški, no?

   • Ana Job

    No zadnji me bolj spominja na našega šip*tarja, ki prodaja paradajz.

    • Prdo

     Kao kamuflaža

 • Tweety Bird

  Novi Janez Janša je že prepričal Petra… Volil bo LEVICO !!!… Smo vas in še vas bomo :)

 • Peter

  btw, a že vsete, tumpek je preuzeo portal…
  sam pou ure me ni, pa že misl, da je taglavn, no.

  • Prdo

   To je itak naš portal

   • Tweety Bird

    Petra boli…ostal je sam :)

  • Prdo

   Ti si sm gostja

  • Krtača 20

   Desni si povsod kamor se userjete kar prilastite. Ta portal nikdar ni bil vaš.

   • Prdo

    Tako se govori ta portal je naš kjer je janša tam smo mi

    • Krtača 20

     Tako je! In tu je Janša v naših srcih!

     • Prdo

      Takoje in meni pa tud drugod po telesu

     • Krtača 20

      Tako je! Našmu še stoji, njihovmu pa ne, he he

     • Prdo

      Našemu se jebe njihvemu tud sm nemore he he he

  • Prdo

   Ostani z nami ostani z nami do jutra….

 • Kapetan Dule

  Tudi Jankovič sam je en fake!

 • Krtača 20

  Desni lahko ste ponosni. Zmagal bo Janez Janša!

 • Krtača 20

  Naš Janša ima lase, vaš pa ne, he he….

  • korintos23

   Vaš ponaredek je pasji sin. Od tu poraščenost. Pa saj smo videli, kako vas matere dojijo.

   • Krtača 20

    Naš ponaredek je original.

    • korintos23

     Res je. Originalen pasji sin. Vidiš da se strinjava.

     • Krtača 20

      Lepo da se razumeva. Janez Janša z rdečo zvezdico lepo….

   • Prdo

    Vaš pa ni pasji sin hehehe

  • Prdo

   Naš se lahk ostriže

 • Prdo

  Od kar smo mi na tem portalu je vsaj nek red

 • Nšo-či

  Hmmm… a to so tisti, ki sanjajo, da so trije dovolj za enega J.J -ja? Po moji oceni niso. Bi jih moralo biti pa precej, precej več. Sicer pa…zakaj bi bil Mesec..Mesec. Naj bo J.J. Bo nosil vsaj plemenito ime, če mu je vsebina nedosegljiva. Kje tiči Rubec? Živel Janez Janša!!! Samokloni naj se gredo pa igrat nazaj v peskovnik.

  • Krtača 20

   Živel Janez Janša. Ampak urškin pa samo s socijalno podporo na Dobu.

   • Prdo

    Pa ajpod naj ma

    • Krtača 20

     Kva? U podn? Ja, pravilno.

   • Nšo-či

    Ti si tut lohka Janez Janša. Boš bolj zanimiv. Sanjaš ga in prikazuje se ti povsod.

 • Peter

  Tumpek je prevzel portal…
  In potem sledi 15 blokiranih luzerjev…hehe, no.

 • Tweety Bird

  O bog… kuge, lakote, vojn in Janeza Janše nas reši ….

  PS: Tisti Janša, ki nastopa za LEVICO…no, njega pa kar volite :)

  • korintos23

   Kako kaj tvoja mati ?

   • Prdo

    Ena je mati

   • Tweety Bird

    Moja mati je popolnoma v redu :)

    • korintos23

     Ok. Za kurbe je zdtavje pomembno.

 • Peter

  Btw, ste že opazili, da nam je Tweety Bird prevzel portal. To je rad delal tumpek, ampak, on je ljubimec od tviti bird in zelo se ljubita…hehe, no.

  • Prdo

   Dragi daj najdi si svojo Kanto za smeti

 • korintos23

  Levica torej lahko dobi kakšen glas le po pomoti ? Se strinjam.

  • Prdo

   Tako je saj bo šlo

 • Peter

  Res je, ni je boljše prve in edine službe, kot biti poslanec, no.

  • Krtača 20

   Najrajši volimo arestantske poslance.

   • korintos23

    Vi ne volite. Vi lajate.

    • Krtača 20

     In lajež vas bo preglasoval.

     • korintos23

      Psi lajajo, mi gremo naprej. Zmagovalci pa s slino na tipkovnici. Eh

     • Krtača 20

      Naprej v brezna desno marš ena dva čof…

     • korintos23

      Brezna ? To je tam kjer se ti skrivaš, sin rdeče kurbe ?

    • Tweety Bird

     Je res, da tvoja mama dela kot čistilka v samskem domu? Tam delajo sami bosanci in šiptarji?

     • korintos23

      Moja mati ne dela. Je lastnica psov kot si ti.

   • Zgornji

    Ja, taki so vsaj že nekaj čez dali .

 • Peter

  Madona, tud jest ne morem več u mer, se koj tumpek kle naserje pa dela prevzem portala…
  Tumpek, nekam si tih odkar sem nazaj, no…

  • Prdo

   Viš da te ne jebe

   • Tweety Bird

    Peter me ima blokiranega. Takšnih voluharjev jaz ne jeb** :)

  • Krtača 20

   Pederček sprijazni se, postal si begunec. Marš za črto! Tukaj je naše!

   • Tweety Bird

    Ta portal je naš…in pika !!!

    • Krtača 20

     Kjer je rdeča zvezda, tam je naše!

     • Tweety Bird

      Ta portal smo že obarvali rdeče :)

     • Krtača 20

      In še ga bomo. Tudi oči desnuharjev smo obarvali na angora rdeče.

    • korintos23

     Portal ? Tista vaša tipkovnica, za katero skrivate svoje slinave gobce ? Tisto ni portal

     • Tweety Bird

      Sprijazni se :)

     • korintos23

      Ne, ti se boš moral :) Lajaš lahko le skrit :) In vi ste zmagovalci pa to ?

     • Tweety Bird

      Zmagali smo in zmagali še bomo…kapish?

     • korintos23

      Res ja :) A zato se v strahu skrivate :)))

     • Prdo

      On mislo da zvezdna vrata odpira veš

     • Krtača 20

      Tko kot tista janezova lizika ni lizika ampak janezova zvenena cura.

     • Peter

      A še kar teži tumpek? Ja tumpek, prevzel si, za pol ure, moram tud jest mal, no.
      Zdej sem pa nazaj in veš kaj bo, spet jih boš dobil po ….., no..

   • Prdo

    Haha za črto haha PRESTOP dve minuti

 • Tweety Bird

  Spoštovani tovariši, a se še vedno ukvarjate z Janezom ????? Pravi Janša je baje zadnje čase Jovan!?!?

  • korintos23

   Jovan je tvoj oče. Baje. Ni pa rečeno. Tvoja mati je bila vedno odprtega mednožja

   • Tweety Bird

    A boš volil Jovana ali Janeza?

    • korintos23

     Jaz ne volim. Jaz delujem. V živo.

    • Prdo

     Pa to je isto al pa ivan isti kurac

     • Tweety Bird

      Ma desničarji so zmedeni…oni bodo volili levico…ha ha ha ha ha …

     • Prdo

      Zihr ki oni ne ločijo med janšo in janšo

     • Tweety Bird

      Jaz bom volila janšo :)

   • Zgornji

    ;-)

 • Peter

  Je pa dober občutek. Sam jest pridem nazaj, pa je konc prevzemanja, seronje, no.

 • Zgornji

  Ha, ha , ha, … imajo pa izvirno zlobne ideje, ni kej … AMPAK, VSI PO VRSTI PA SO BOLJ ALI MANJ PARAZITI NARODA, LE DA SO JANKOVIČEVI GNOJI ŠE TOLIKO BOLJ PARAZITSKO ZLOBNI !!!AAAMENNN !!! ! !!!

 • Prdo

  Kak glup vzdevek če si spodnji

  • Zgornji

   Kaj če bi ti kdaj svoj vzdevek prebral, in ne več smradil z svojimi izločki kle gor po teh straneh ? A bi to šlo ?

  • Prdo

   In spet si spodnji fak

   • Prdo

    Daj zamjeni to

    • Krtača 20

     NO

 • Krtača 20

  Glede desnih sem še vedno v dilemi. Kako ljudem razložit….. a voljo srbsko mafijo al janeza?

  • korintos23

   Kako se z ljudmi sporazumevaš ? Z laježem ?

   • Krtača 20

    Pogovor začnem z AVE janša in nato poližem anus. Bo dobr.

    • korintos23

     Verjamem. Vaše dojilje psov so dokaz temu.

     • Krtača 20

      Pa saj to je običaj pri desnih ne? Kaj se zdaj pretvarjaš?

     • korintos23

      Res je vaša kutur-kurba psico dojila z desno joško, a zato še ni desničarka.

    • Prdo

     Obožujem AVE

   • Tweety Bird

    A samo to še ti je ostalo? So male sive celice odpovedale? :)

  • Tweety Bird

   Kako jim razložit…a volijo Janša ali Janšo? To jih bo zjebalo :)

   • korintos23

    Psa vedno lahko ločiš od človeka. Pa čeprav jim lastniki dajejo človeška imena.

    • Tweety Bird

     Ti boš pa volil Jovana. A bo šlo?

     • Prdo

      Meni je jovan najlepši sam ne un pav

    • Prdo

     A res

 • VERRZIFIKATOR

  Tiček Tič – Drugo mnenje

  NAJBOLJ PA JE SMEŠNO

  Najbolj pa je smešno, kadar v jato
  kamikaz in strašnih bombarderjev,
  eden najubožnejših pozerjev,
  mali ptiček vtakne svoje blato.

  Prav bolestna je njegova igra,
  tak kanarček, ni ga za dva grama,
  brez peruti, glave, koža sama,
  hvali se, da bo pohrustal tigra.

  Hvali se, da v žlahti je z junaki,
  on da sam je eden tistih glavnih,
  da izbran je izmed samih slavnih,
  kogar imenuje, so bedaki.

  Pravijo, da mali tič je trezen,
  a da druge so stvari posredi,
  naj gre v obdelavo k tisti vedi,
  ki določi reveža bolezen.

  • Prdo

   Evo opet ovaj pjevač

  • Tweety Bird

   Nehi, no… :)

 • Peter

  Ok, dost o fejk prevzemih…
  Kaj že pravi mesećar, idol našega tumpeka?
  Ni je boljše prve in edine službe, kot je služba posranca.

 • Krtača 20

  Kako je že pravo ime unega Janeza iz šiptarijad?

  • Prdo

   Pinki

  • Tweety Bird

   Ivani Jansha… sin Kosovarja Fatmirja Janshe :)

   • Prdo

    Kalimero

    • Tweety Bird

     Tudi… sam mami je bilo ime Zamire Beqiraj :)

     • Krtača 20

      Se prav se je tud on prepisal.

     • Tweety Bird

      Ime so poslovenili…iz Ivani Jansha v Janez Janša :)

     • Krtača 20

      In zakaj desni vekajo?

     • Tweety Bird

      Ker so zmedeni… Še en Janez Janša jih je sfukal…in na koncu bodo vsi volili levico…ha ha ha ha ha …

     • Prdo

      Haha jes

     • Prdo

      Aha

     • Prdo

      Boga mama

   • korintos23

    In en kosovar vam ne pokopal sfrj :)) Ni čudno da ste penasti.

    • Prdo

     Ja smo se kopali je blo fajn

    • Tweety Bird

     Jaz imam rada pink penice v moji kopeli :)

     • Prdo

      Pa račka mora bit

     • Tweety Bird

      Obvezno…takšna ki piska :)

     • Prdo

      Hahahha jebi se sm kavo vun pljunu

     • Tweety Bird

      Je bilo hudo…skoz nos :)

     • Prdo

      Vse posod je še čez nos mi šla

     • Tweety Bird

      Sori :)

     • Prdo

      Np grem na vrh

     • Tweety Bird

      Se vidimo tam gori :)

 • Peter

  Še mesečar ve, da mu glasov ne prinese nihče drug kot janez janša.
  Tumpek, zgleduj se po svojem idolu, no.

 • korintos23

  Všeč so mi rdeči psi. A žal jih je v življenju težko srečati. Njihov smrad se širi le virtualno.

 • Peter

  Tumpek, čez kakšni dve uri grem ven. Boš imel spet priložnost prevzeti portal, no.
  Samo saj veš, pridem nazaj…

  • Prdo

   Ne on te nima več rad sorči

 • Krtača 20

  Pederček je skoz spodi. Skoz vlakec špila.

  • korintos23

   Nikar nam ves čas ne ponujaj svojega sina. Nihče tu ni ljubitelj moških riti kot ti.

   • Krtača 20

    Voda v Piranu je kurčeva. Lahko na ritko skočiš.

    • korintos23

     In spet svoje tihe želje opisuješ. Eh.

     • Krtača 20

      Donkota oponašam

 • Peter

  Baje so tumpek in njegovi prevzeli portal. A ja? Kje se pa zdaj skrivajo? 8

 • Krtača 20

  Sped si spodi Pederček

 • Peter

  Volite levico.
  Vaš mesečnik ne zna drugega kot biti posranec, no.

  • žogica

   Volite desnico, vaš Janez je že celo življenje posranec !

   • Peter

    Hm, nasprotje od cel je počen, no…

    • žogica

     Verjamem, da je že ful napočen, noo…

     • Peter

      Ja, lej, profesor slovenščine je nekoliko znorel, če si namesto ves uporabljal cel, pa mi je to ostalo, vsaj nekaj, no.
      Pa, btw, med brati, ni vse življenje poslanec. Je bil tudi komunist, pa v jajce je šel, da te spomim, no..

     • žogica

      Vsestranski je, malo na levo, malo na desno, išče pravo pozicijo zase, noo….

   • Olga_10

    Levaki z žogico bi celo njegov drek jedli, da bi mu segali vsaj do kolen!

    • žogica

     Žal mi je, če si tako na psu, da Janezov drek ješ !

 • žogica

  Običajno imam rada originale, ampak tale mi pa ni všeč !

  • Peter

   Imaš raje fejk kopije, no?

   • žogica

    Samo v tem primeru, noo !

    • Peter

     In kateri od treh ti je ljubši?

     • žogica

      Štirje so….

     • Peter

      Ah, original je pri tebi po difoltu izključen, toliko se pa že poznava, no.

     • žogica

      V tem primeru…

     • Peter

      Izogibaš se odgovoru. Na voljo imaš tri entelektualce, ki so čutili, da se morajo zaradi izpolnitve svoje notranje umetniške duše preimenovati, ti pa kar naprej rineš k originalu. Čudno je to, žogica, no.

     • žogica

      Poslušaj Peter, vsi so lepi, vsi so mladi ( še posebej original)……, težka odločitev…

     • Peter

      Ja, za moške je lažje, odločijo se za tisto, ki ima večje joške, no.

     • žogica

      Ja, moški imate pamet v glavi, noo !

    • Prdo

     Imava še boben in lajno… Pozdravljena žogica

  • Peter

   Veš, meni je žal, da imate na levi od volitev do volitev same kopije novih obrazov, no

   • žogica

    Prihajajo originali, ki so zaščiteni, noo !

    • Peter

     Do sedaj so bili vsi iz istega gnezda tiči, no.

     • žogica

      Stvari se spreminjajo, tiči gnezdijo drugje….

     • Peter

      Govoriš v ugankah, no.

     • žogica

      Včasih se je fajn malo igrati, noo !

 • Peter

  Kaj vam sporoča mesečnik?
  Volite janeza janšo, no.

 • Krtača 20

  Vedno sem si želel voliti stranko z močnimi pedofilskimi in domobranskimi koreninami.

  • Tweety Bird

   Voli SDS !!!

   • Krtača 20

    Ali so pokradli kaj pri đuđić

    • Tweety Bird

     So poskušali…sam je roka obtičala v marmeladi :)

     • Krtača 20

      Kaj pa patria. So sedeli?

     • Tweety Bird

      Vse so vedeli…sam so prikrivali.

     • Krtača 20

      Kaj pa krediti na lepe oči, razprodaja tovarn, divja privatizacija? Če odgovoriš z da, bom volil Janeza Janšo. To je moja stranka.

     • Tweety Bird

      DA !!! … Tudi jaz bom volila Janeza Janšo !!!

     • Krtača 20

      To!

     • Prdo

      Ja vsi za enega

     • Tweety Bird

      …in eden za vse…

     • komar marko

      sedijo spet RDEČUHI. Saj ni res pa je. KRADEJO rdečuhi, montirane procese se proži proti desnim!

     • Prdo

      Podravkine so zakon pa đem mmm

     • Tweety Bird

      Pekmez od šljiva je dobra :)

     • Krtača 20

      Pa eno šljivo na uč.

     • Prdo

      Ja ne pa tista voda iz lidla pa hoferja

     • Krtača 20

      Pa jogurti brez križev.

     • Prdo

      To tiso zakon

     • Krtača 20

      Kaj pa per komunajzar?

     • Tweety Bird

      Fajn gosta je…in tak kisla… jam jam :)

   • korintos23

    In sta se našla pod mavrično zastavo.

    • Tweety Bird

     Desničarji hodite k spovedi…da vas farji nabijajo :)

     • korintos23

      Spet po svoji materi sodiš :) Smo ti že povedali, da nas stare poceni kurbe na zanimajo ?

     • Tweety Bird

      A ti je res tako všeč ko te župnik nabije? :)

     • korintos23

      Revež. Nisem vedel za spolne zlorabe iz tvoje mladosti. Zdaj razumem tvojo bolečino.

     • Krtača 20

      Jim že paše da jih jebejo.

     • Tweety Bird

      Ne vem kako zdržijo brez vazelina :)

     • Krtača 20

      Župnk pljune gor…. ?

     • Tweety Bird

      Pa tudi ravno…odvisno kako je korintosu všeč :)

 • korintos23

  To je tisti cucek, ki ga je zadnjič tista rdeča kultur-kurba na odru dojila ?

 • korintos23

  To je tisti cucek, ki ga je zadnjič tista rdeča kultur-kurba na odru dojila ?

  • VERRZIFIKATOR

   To umetnik vendar je iskani,
   ki bi brez umetnega imena
   bil le gola pasja kvazi-scena,
   na kateri packa sinka hrani.

 • korintos23

  Tokrat desnica niti ne potrebuje kampanje :) Levičarski cucki kar sami ženejo ljudi na desno.

 • VERRZIFIKATOR

  Janes Janža

  IZVIRNIK Z NAPAKO

  Vse, kar še doslej je ponarédil,
  rekel je, da je nesporno pristno,
  gledajo da drugi ga zavistno,
  kot da bi umetnika naslédil.

  Vse, kar je o sebi izpovedal,
  vse bilo le slab je ponaredek,
  videti kot zmazek, kot izcedek,
  da še sam je naglo stran pogledal.

  Vse, kar še doslej je plagiiral,
  vse imeli so za neresnično,
  zanj bilo je to nadvse krivično,
  saj je vendar pristno vse fingiral.

  Vse, kar pod imenom je narédil,
  ki za psevdonim ga je ukradel,
  vsak izvirnik tak mu je propadel,
  kritik ga je vsakič ponečedil.

  Vse, na kar tako rad zviška gleda,
  vse kot bumerang se sproti vrača,
  naj zadevo še tako obrača,
  se ne da fingirati ugleda.

  • Prdo

   A ne že spet jaooo ubit ču se

   • Capi

    A se še nisi?

  • korintos23

   Ko je JJ za levičarje pesniška muza :) A tvoja stara kurba doma drka na njegovo sliko ?

   • Prdo

    ????

 • korintos23

  Ja itak da se je preimenoval v JJ. Saj ni nor, da bi se v Milan Kučan. Kdo pa si želi, da se imenuje kot kup smeti.

 • Republic Commando

  Tweety, sredina, krtača, prdo, hun in ostali lepo kažejo dekadenco levičarskega obnašanja in razmišljanja. So živi dokaz zakaj so levuharji govno .

  • korintos23

   Eh. Prestrašeni roza fantje pač. Takšnih smeti v živo ne najdeš.

  • Krtača 20

   Pucamo pucamo gnoj desničarski. Sam brez ta velke drek metle ne bo šlo.

   • korintos23

    A stari rit, ko pride s kurbarije :)

    • Krtača 20

     Tvoja usta bojo za kanto.

     • korintos23

      A da bodo :) Že od krtača1 čakam, da ti jajčka zrastejo in da pokažeš svoj rilec. Pa nič :)

     • Krtača 20

      Ti čakaj na to da stegneš papke.

     • korintos23

      In spet si se junaško usral :)

  • Tweety Bird

   A tebe sta tudi zjebala dva Janša? Tako gledaj, da boš tapravega volil :)

 • Krtača 20

  Jaz vam povem desni. Janez Janša vas bo pokopal.

  • Prdo

   Sa so se možnosti povelale

   • Tweety Bird

    Mi bomo našega soseda, haloškega Šinkovega Tineka preimenovali v Janez Janša. Zmeda bo popolna… Desnosučni bodo kuhani :)

    • Krtača 20

     Vsi ga bomo volili.

    • Prdo

     Potem pa ne rabimo drugih jaz tud enga ivana poznam je tud trčen pa pije zihr bi zmagai

     • Tweety Bird

      Tudi njega bomo volili :)

     • Prdo

      Super mu javim naj se skandidira

  • Tweety Bird

   Kateri? Levi ali desni…al kar oba? :)

   • Krtača 20

    Oba oba

 • Prdo

  A oriđinale zgleda kot da ga je mobi dik nategno

  • Tweety Bird

   Sam mobi dik pa ma tiča…tako velikega…in vodenega :)

   • Prdo

    Ufff peče možgan

    • Tweety Bird

     Ko ti nabija v male sive celice..he he..

  • Krtača 20

   Saj ne bo priznal da ga je.

 • korintos23

  Všeč mi je, ko rdečih kurb sinovi bevskajo izza tipkovnic. Pomeni, da smo domobranci le izpolnili prisego :)

  • Tweety Bird

   Mah, vas smo zmetali v jami… tisti sorodniki ki ste ostali pa samo lajate…

   • korintos23

    Itak :) poglej svoje partizansko ime :))) Foter se ti v grobu obrača.

    • Krtača 20

     A vidš? Kva ti je reku. Sam hovhovhov

     • korintos23

      In tvojo mater še vedno v gobec :)

  • Prdo

   Jebeš tvojo prisego to itak ni nič

 • Krtača 20

  Obrazek vedno bolj bled, plešca se ne svetu več. Tud grims ne more več pomagat…

  • korintos23

   Čudno. Pa se v nedeljo ne ukvarja z vami, kot se morate vi z njim :) Več časa za JJ kot za svoje pankrte doma :)

  • Prdo

   Grims bo vojađer

   • Krtača 20

    A raketa al paparac

    • Prdo

     Petarda

 • Krtača 20

  Ročice vednobolj tresave, glasek popušča, ne zdrži recitala noriškega kraljestva…

 • Tweety Bird

  V vsako vas enega Janeza Janšo…kot vodovod… Pa ni hudič, da ne bo zmagal :)

  • Prdo

   So rekli kanto v vsako vas

   • Tweety Bird

    No, in smeti se redno odvažajo :)

    • Krtača 20

     U jamo

     • Prdo

      Na sežig

     • Krtača 20

      Pa mal apna čez

  • korintos23

   Ni potrebe. Pomembno je, da Matilda tolče stare rdeče pse. To je pot do svobodne Slovenije.

  • ekspêrt

   Tudi klet znaš ?

   • Prdo

    Kleklat pa ja zna vsak

    • ekspêrt

     Zapri vazduh. Smrdi.

     • Prdo

      A ne sm mu reko tweeeety zapri ono kanto tu se bunijo

   • Tweety Bird

    Sori…jaz sem mala nedolžna ptička :)

    • ekspêrt

     Fuj smrduh kozji haloški. Šmarnca te izdaja.

     • Tweety Bird

      Ni res. Moj Tunek pije šmarnico…in takoooo zelooooo mu picek stoji. Jaz sem srečna :)

 • Peter

  Oho, provokatorčki vztrajajo.
  Lejte, levičarji, še mesećar je spoznal, da lahko glasove dobi edinoče stavi na janšo, vi pa še kar težite, no.

  • Krtača 20

   Pederček spet boš vlakec. Nič vagončkanja dons.

   • Tweety Bird

    Pusti ga, on se najlažje pogovarja sam seboj :)

    • Krtača 20

     Pol pa ne bom motil

     • Prdo

      Saj ga ne morš je že

 • Krtača 20

  Desni, kmal bo maša. Gvante s fršlusom na ritki gor pa gremo v spovednico.

  • korintos23

   Tako kot tista stara kurba, ki si jo mama klical ?

 • lado

  Republik ! ne odgovarjajte skrivačem ! imajo vzornike v skrivanju “partizanćiće”,ki so jim pokazali kako se z lahkoto manipulira z SLOVENCI ,ker so po starših lopovi in morilci !!!!!!!!! volimo DESNICO !!!!! do takrat pa niso vredni NIČ, ker se bojo kmalu ugasnili !!! ok ,pustimo jim njihovo balkansko kulturo !! so jih polni portali BLJAC BRUH

  • Prdo

   Ja živel janez janša

  • Prdo

   Ti maš pa nek srpski ime as ti tud opankar

 • Tweety Bird

  Uganka za nedeljsko popoldan. Kateri Janša je to:

  Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna morfologija ni namigovala na slovensko poreklo, pač pa je bila bolj podobna ljudem iz zahodnega Balkana, bolj natančno Albanije.

  Obkroži pravilen odgovor…ali pa povej:

  1. Desni Janez Janša
  2. Levi Janez Janša

  • Prdo

   Ham 2 zihr

  • žogica

   Originalni je oboje….

   • Tweety Bird

    Bravo žogica… Janša je bil vse. Celo Chuck Norris mu zavida….celo Chuck Norris stopi na stran ko se pojavi Janez Janša :)

    • Prdo

     Ja fak jbg noris je zihr iz kraljestva

     • Tweety Bird

      noriškega :)

     • Prdo

      A to un v 80 dneh okol sveta na orbitreku

     • Tweety Bird

      To je sposoben samo SDS-ov Janša. Norris je tu pogrnil :)

     • Prdo

      Hahaha fuknu čez balanco

  • Krtača 20

   Sem obkrožu na monitorju. 2

  • Prdo

   A sm naredu

   • Tweety Bird

    Z odliko :)

  • janez cepec

   isti ti je kurac

   • Prdo

    Viš cepec ni jaz sm meu prou

   • Tweety Bird

    Pravilen odgovor :)

  • korintos23

   Odgovor je preprost. To je tisti rdeč kurbin sin iz Levice.

   • Tweety Bird

    No, spet si edini ki ni rešil uganke. Mater si zabit :)

    • korintos23

     Jaz sem edini pravilno odgovoril. Vsi ostali opisujejo svoje mokre sanje.

     • Tweety Bird

      WRONG !!!

     • korintos23

      In spet po sebi sodiš :)

     • Prdo

      Hahaahh ampak zanimivo da je pri desničarji vedno tako še zajebancija jim ne leži jaooo

 • Krtača 20

  Tko. Zdan grem pojest janšev sendvič iz janševega krožnika. Pil bom iz janševega kozarca. Pol se uležem na janšev kavč, poljubim janševo sliko in se vrnem. Vmes vas bo zabaval janšev peterček.

  • Prdo

   Hahaha uživaj pridem za deset

  • korintos23

   Itak :) Saj je ves smisel tvojega življenja JJ :)

 • Silka

  Verjamem, da je mnogo takih, ki bi radi bili Janez Janša. Renica pa je ta, da vsak klovn tudi ni primeren za to ime. Ko so pravega po krivici obsojali in zapirali, se pa poneredki niso tako izpostavljali.

 • Peter

  Je kaj lepšega kot to, da napišeš en stavek in se spodaj nalepi deset blokiranih luzerčkov, no?

 • Olga_10

  Levičarji so res psihopati…pljuvajo po Janši, a vsi bi bili Janša….

 • Peter

  Hehe, rečeš hop, pa skočijo…
  Hop…

 • Peter

  Kaj čmo, prevzeli so portal, a ne tumpek?
  Hop!

 • Peter

  Koliko vas je, ki ste prevzeli portal?
  Pa vas en jebem u glavo, hihi, no.

  • macon

   Ti debili so po mojem plačanci Levice, ker so tako navalili na temo, ki govori o njihovi sodrgasti tolpi.

   Prevzeli so oni svoj krulac.

   • Prdo

    Ja kajs pa mislo da bom zastonj tu viso kot vi krtača je šla na malco pa mal vodoravno sa grem pa jaz

    • korintos23

     Ko bi vsaj pismene pse poslali.

 • montyamp

  NAŠ JANŠA HEROJ — KURĆANOV JANŠA GNOJ

 • žogica

  Letos bomo pač vsi volili Janeza Janšo, desni bodo navdušeni !

  • Peter

   Ah, žogica, tvoj lepi jj kandidira samo v grasuplem…
   Najs traj, no.

   • žogica

    Bomo zrihtali, noo !

    • Peter

     Ah, no.
     Vsi ga ne boste volil, ker ga ne boste mogli.
     Je pa res, da se da marsikaj zrihtat, Tržič je še v spominu, no.

  • Tweety Bird

   Ne vem žogica če bodo glih navdušeni…volitve bodo izgubili zaradi Janeza Janše :)

   • korintos23

    Kdo pa bo izgubil volitve ? Slovenci ?

    • Tweety Bird

     Desnosučni voluharji :)

     • ekspêrt

      haloški kozojebec.

     • Tweety Bird

      Moj Tunek je haloški Don Juan…je pa samo moj. Drugi ga ne dam…ljubim ga :)

     • Prdo

      Grem na malco pa čik

     • Tweety Bird

      Kaj si v službi ? :)

    • žogica

     Desnosučni “Slovenci” !

   • Prdo

    Ta je dobra izgubiš zarad levega krilnega

    • Tweety Bird

     Tudi srce je na levi strani :)

     • Krtača 20

      A zato se desni tolk sekirajo….

 • korintos23

  Ko boste službeno v LJ. V Rogu so kurbe po 15 eur. Prepoznate jih po rdeči zvezdi. Lepo je porivati hčerke partizanskih pankrtov.

 • ekspêrt

  S predsedniškim letalom v Venezuelo.

  http://shrani.si/f/2m/sL/IZeC5dy/venezuelazl1420577215jpg.jpg
  tako gre to.
  http://shrani.si/f/1G/Rb/2KWu0u69/kk.png

  Tako znajo zapravljat NAŠ DENAR !!!

 • korintos23

  Kup gnoja lahko imenuješ tudi lepotec, pa bo še vedno samo gnoj. Vonj ga izdaja.

 • piko8

  SDS in g. Janez Janša, to je zmagovita kombinacija !!!!!!!!!!!!!!!
  Kriminalc milan kućan in posiljevalc zorangutan pa nima nobene cene, vsak se jih izogiba na široko, GNOJ vedno na daleč SMRDI!!!!!!!!!

 • montyamp

  Slabi provokatorji kažejo na zmago SDS .
  Plačani provokatorski šoder je skozi okno vržen denar .
  Komunistični partiji teče gnojnica v grlo , jaz takih pohabljencev ne bi vzel če bi mi plačali .

  • Tweety Bird

   Pripravi se za Noriško kraljestvo…

   • Krtača 20

    Sledi recital?

  • Peter

   Res niso kaj prida, so pa zabavni, no.
   Prav popestrijo dan, sploh če vidiš, da jih z nekaj komentyrji vržeš iz tira…

 • Krtača 20

  Slišim da na desnici vlada panika. Ne najdejo tatu mojstra ki bi volivcem vtetoviral na roko janševo sliko, da ne bo pomot na volitvah.

  • Tweety Bird

   He he…ta je dobra :)

  • Darinka Igličar

   Veš glavno da bo pisalo SDS ha ha ha veš mora pisati SDS pa če imate petdeset vaših Janšev.

  • Darinka Igličar

   Ko vprašam demente upokojence v Grosuplju rečejo jaz bom volil SDS ni potrebno sploh imena zraven.

 • Peter

  Kaj je zdaj, prevzetniki portala?
  Lahko napišem en komenar na vašem portalu?
  LUZERJI, HAHYHA, no.

 • Krtača 20

  Slišim tudi govorice, da je grims janši že napisal govor o ukradenih volitvah. Se pravi da je res, da bo desnica izgubila.

  • tvoje mokre sanje.

  • Olga_10

   Zoran Kučanič joka….ker bo državo prevzela SDS z Janšo!

   • Krtača 20

    Boli njega. Dokler je jajo v politiki se zoki nima kej bat no. Neki ma naš zoki no.

    • Olga_10

     Haha… Zoki bo dobil zapestnico za na Dob…končno!

 • Krtača 20

  Po moje da ma janša največ šans, če si zmontira lase. Vam povem, to je dobitna kombinacija. Sam dobronameren nasvet desni.

  • Olga_10

   Bolje, da si levicarji zmontirate mozak…mogoče od kakega psa….

   • Krtača 20

    To bi bil pa nasvet zate.

    • Olga_10

     Onegavljenje s psi je specialiteta levice!

     • Krtača 20

      Je to vse?

     • montyamp

      Ne , brez klanja tičov pri zazidarskih mladičih ne gre .

     • Olga_10

      Ne, tudi dojite jih!

 • montyamp

  Mater , koga bi komunisti s svojimi psi-boleznimi j…. če ne bi bilo IJJ ???
  Spati ne morejo zaradi demokratov , reveži cerebralno paralizirani z udbovsko ljubeznijo .
  Malo se mi že smilijo .

 • piko8

  SDS in g. Janez Janša, to je zmagovita kombinacija !!!!!!!!!!!!!!!
  Kriminalc milan kućan in posiljevalc zorangutan pa nima nobene cene, vsak se jih izogiba na široko, GNOJ vedno na daleč SMRDI!!!!!!!!!

 • Tweety Bird

  Uganka št.2 za nedeljsko popoldan. Kateri Janša je to:

  Kot mladinec je bil v Jugoslaviji zaprisežen komunist, saj je bil mnenja, da lahko po Titovi smrti prevzame njegovo mesto kot avtoritativni vodja države. Ko je bil zaradi radikalnih militantnih pogledov izključen iz komunistične partije je postal zaprisežen antikomunist. Leta 1991 je kot poveljnik teritorialne obrambe dobil priložnost, da se maščuje komunistom in Srbom za travme iz otroštva in mladosti. Njegovo poveljevanje je bilo osnovano na agresiji, zato je bila Slovenija v veliki nevarnosti popolne ofenzive in uničenja s strani JNA. K sreči je bil glas razuma predsednik predsedstva Milan Kučan, ki je spor rešil po diplomatski poti in omogočil našo osamosvojitev hitro in brez veliko prelite krvi.

  Obkroži pravilen odgovor…ali pa povej:

  1. Janez Janša št.1
  2. Janez Janša št.2

  • Krtača 20

   Čaki zdej berejo s prstom po ekranu….

   • Tweety Bird

    A so res tako zabiti? :)

    • Krtača 20

     Še bolj. Tolk so zabit da ni šans da jih ven potegneš. Lahko sam še do konca zatolčeš.

     • Tweety Bird

      Pa kar v jamo fukneš…

     • viRus

      imaš umazan gobec.

  • max

   To je bil tista Janez Janša, ki je pač dozorel, odrasel in začel misliti s svojo glavo. Takrat je spoznal, (tako, kot veliko pametnih ljudi), da z enim metkom iz pištole ne moreš ustrelit treh nemcev, da je Boško Buha izmišljen lik in da Partizanska eskadrilija ni pregnala nemcev iz Juge. Potem so pametni ljudje spoznali, da v letih 1941 do 1945 ni potekala samo vojna proti nacizmu temveč revolucija, ki je pobila več ljudi v slo, kot jih je okupator v celi jugi. Ta pametni ljudje so spoznali, da nas fopajo z lažmi in so se temu uprli. Zmagali v vojni za Slovenijo zoper kao 4 najmočnejšo armado z visokošolanim kadrom (hahahah) ter ne kršili mednarodnega vojnega prava in nismo postrelili izdajalcev, ki so nasprotovali osamosvojitvi, tudi nismo zaprli njihovih bližnjih in jih odpeljali v gozdove ter nismo pobijali otrok in žensk z lopatami in krampi, kot so to delali kvazi osvoboditelji leta 1945. Tako so pametni in izobraženi ljudje zavrgli totalitarni simbol rdečo zvezdo in se usmerili v prihodnost. Ti ljudje tudi vemo, da je Putin veren človek (pravoslavec), da je multi milijarder (kapitalist) ter da mu rdeča zvezda ne pomeni nič drugega, kot spomin na Volge, Trabante in Wartburge. Neizobražen in primitiven kader pa opeva rdečo zvezdo, pod katerim simbolom so padli policisti in TO v sloveniji in na hrvaškem. Pod rdečo zvezdo se je zgodilo obleganje Sarajeva in pokol v Srebrenici. Z rdečo zvezdo ne moreš mahati na hrvaškem ne srbiji. Imamo pa veliko neizobraženih in nerazgledanih prebivalcev, ki opevajo rdečo zvezdo in zanikajo, da je bilo takrat slabše. In ti ne znajo izračunat, da lahko zdaj z eno plačo kupiš 4 krat več kruha kot takrat. Bogi nerazgledani občani:(

 • Peter

  Krtača, si ti tudi prevzel portal?
  Glej, jaz mam krtače za čevle pucat in se ponavad ne pogovarjam z nimi.
  Najbl mi je pa všeč, k stopm na kšn drek pa ga pol s krtačo spucam.
  Kaj češ, tak sem, no.

  • ha, ha, ha, ha, ha, ……

  • Krtača 20

   Kaj pa misliš da dela krtača na tem portalu? Drek puca!

   • viRus

    Tukaj si pride drek otrest potem, ko zmeša ves gnoj po vseh levih portalih

    • Krtača 20

     Kakopak. Nekje more bit kanta.

 • Krtača 20

  A mislte desni da je Ivan Janez Janša ena oseba, al je razceplena oseba?

  • Razcepljen si ti že od rojstva. Bimbo.

   • Krtača 20

    Se prav je razcepljena oseba? Pol komunist, pol tercijanar. Zmagovito.

 • Peter

  A, krtača še kar vztraja, očitno je iz svinskih ščetin, tiste okoli riti so baje najbol trpežne, no.

  • Krtača 20

   Pederček ne trudi se. Sem ti že rekel. Nič vagončkov danes. Danes si samo lokomotivca. No

 • Peter

  Krtača, pa ti ni nč nrodn, prevzemač portala pol te pa jaz, tm en peter, nazjam k cucka, no?

  • viRus

   voluharju ukradejo luknjo. Delajo samo to, kar so navajeni.

 • Krtača 20

  Janez Janša zmaguje in to v Grosupljem. Juhu!

  • Tweety Bird

   Jaz ga bom volila :)

   • Krtača 20

    Tudi jaz in vsi ostali tudi.

 • Krtača 20

  Janez Janša naša svetla pot v bodočnost! Juhu!

 • montyamp

  Svinčeni časi komunizma z vladavino udbomafijske bande , so nam navrgli provokatorske izrodke , čistokrvne mešance med politkomisarskimi udbokurbami in brezjajčnimi stalinovimi glistami kominternovskega tipa .
  Brezspolniki ki bi radi bili heroji .
  Komunisti , sem že mislil da niže ne gre , ampak gre , pri idiotih dno ne obstaja , podn tudi ne .

 • Krtača 20

  ADIJO JANŠA! AVE JANŠA JUHU!

 • viRus

  Levaki bodo volili preluknjano fotko, ha, ha, ha, ….

  http://nova24tv.si/wp-content/uploads/2017/10/jjj.jpg

 • Peter

  Je kaj lepšega, kot zajebavat provokatorčka?

 • Krtača 20

  Ave Janša!

 • Krtača 20

  Kdor ne voli Janše je luzer

  • Tweety Bird

   Naj si bo levičar ali desničar :)

 • Krtača 20

  Janša janša janšaaaa janšaaa ti si naš!

 • Peter

  Blokirančki se še kar trudijo.
  Lejte, še mesećnik je reko, ne morem zmagat brez janeza janše, vi pa kar bluzite kle, no.

 • viRus

  Živel JANEZ JANŠA NAŠ OSAMOSVOJITELJ !!!!

 • Peter

  A kdo ve, ke delajo take dobre trpežne krtače? Obrišeš ves drek u nega, pa še kar krtač, no.

 • Stajerka

  dajte……v desnici enega novega Milana Kučana na kandidatno listo……lewaki znorijo – je pa drug problem, vprašanje če je kdo pripravljen prevzet identiteto tako pokvarjenega originala…….težka bo, težka…

  • Krtača 20

   En Milan Kučan na dan odžene vse domobrance stran.

  • Peter

   Tri miljone evrov….hm, a date 6, no?

 • Krtača 20

  Združena levica bo podvojila število sedežev. Janša pa razpolovil. Po zaslugi obeh janš.

  • Olga_10

   Združena levica bo izpadla iz parlamenta! Ljudje, ki so jih volili, mi pravijo, da goljufov ne podpirajo! Bo lahko Mesec z Violeto tisti del luftal…

 • Krtača 20

  Če se Milan Kučan infiltrira v SDS bo pa hudo ja.

  • Olga_10

   NSI?

 • Olga_10

  Človek, ki ukrade identiteto drugega človeka, gotovo ni diht!

  • Krtača 20

   In to je?

  • Tweety Bird

   Janez Janša je ukradel identiteto Stalinu…pa kaj?

   • viRus

    Ne ponižuj Kučana, ker jo je on.
    Zakaj mu odrekaš prednost ?

   • Olga_10

    Milan Kučan?

    • Tweety Bird

     Ne Milanu Kučanu… STALINU :)

   • montyamp

    Tisto je serpentinšek , boš vidu ko bodo klali slabe provokatorje .

    • Tweety Bird

     Tudi Serpentinšek bo premagal SDS-ovega JJ…he he :)

  • montyamp

   Koliko pa je diht komunistov ???
   Nul koma jozef .

  • žogica

   Tebi pa res ni nič prav, Olgica, sedaj bomo vsi volili Janeza Janšo….

   • viRus
   • Peter

    Ne boste, no.
    Baje si za fair play….no.

    • žogica

     Baje nisem, noo !

   • Olga_10

    Grosupeljčani bodo volili pravega Janšo, torej osamosvojitelja in demokrata! Goljufa si lahko pa peljete v Murgle in mu postavite spomenik ob Merlakovem….izdajalci sodijo skupaj…

    • žogica

     Lahko bi ti napisala marsikaj, pa se ne bom spustila na tvojo izdajalsko beluharsko raven. Lahko te je sram hoditi po Slovenski zemlji…..

  • Steiermark

   kdaj so še pa komunajzarji bili “diht”?

 • montyamp

  Kako spraviš komunista v HUDO JAMO in ga zazidaš ???
  Najprej ga vprašaš koliko je ura , potem pa mu poveš da je včeraj en pošten Slovenec pretihotapil zlato uro v jamo .

  • večni srb

   Jaz vem še eno, zbobnaš skupaj četo teritorialcev in jim rečeš, naj se skrijejo v rudniške jaške pred letalskim bombnim napadom.

 • viRus

  Janez JANŠA, ti si MEDICINA za lewake.

  • večni srb

   Ampak to je res, Janša je terapija.

 • Krtača 20

  Mirno! Poooostroooj! https://youtu.be/rgjSNUg492M

 • Peter

  Še vedno se pogovarjate sami s sabo?
  Malo boli, če se noben noče pogovarjat z vami, no?

 • Peter

  Ne vem, kaj bi nam radi povedali naši levi prijatelji.
  Šef od ZL je reku, volte janšo, no.

  • večni srb

   A ni to paradoks?

 • test

  pa dobro, a si lahko predstavljate slovenci, da si navolite tega psihopata v drzavni zbor. ze tako je drzavni zbor oznacen za raj milo receno prismod. s tem fake JJ pa bi tako postal cirkus opic

  • večni srb

   Zakaj, bi bilo vsaj očitno, sicer je parlament itak poln enakih kurcev.

   • test

    ne, zato ker ze zivis v drzavi, ki v polnem razsulu in kaosu. vse je narejeno naspol in zanic. ko preckas sentilj je isto, kot bi prisel v bejrut sredi 80. na cestah norci, ceste kot bi jih ravnokar raketirali, urejeno je pa samo tisto, kar je bilo narejeno z EU denarjem, pa se tisto po dobrem letu pricne razpadat. vse skupaj pa ne more biti bolje, ker brezjacni in pozensceni slovenci volijo njim podobne miselne ekvivalente ala cmerar. sedaj bos pa imel poleg defektnega cmerarja v isti vrsti se defektno osebo, ki se ima za umetnika, v bistvu pa je 1. ali bolan in potreben zdravljenja, ali 2. imbezila, ki ne postudira, da ga izrabljajo za kanon fujter.

 • montyamp

  Murgle bodo volile Janšo .
  Bravo Janša heroj , komuniste je srečala pamet .

 • centurion

  Bomo tako napisali:
  Zakaj se ti trije(in ostali) levaki ne identificirajo z:
  ” Jaz sem Sašo Baričević, jebač bulmastifov?”
  Dosti bolj prepoznavno in za levake naravno.
  BO ŠLO?

  • večni srb

   Zato, ker je cel vrh javne uprave hodil k njemu na redne zdravstvene preglede in zdaj ne bi radi, da bi se o tem javno govorilo.

   • centurion

    Točno.
    Vsi menedžerski pregledi “elite” so bili opravljeni pri
    njemu v ambulanti Barsoss d.o.o.
    In šivanja ritk so bila tudi tam zavedena v spisih, kot
    abortusi deklet za spremstvo.
    Zato panika po njegovi smrti in čez par ur obisk Zemljariča &co,
    ki so dvignili arhive, da danes držijo v šahu mentalno iztirjene levake….

 • večni srb

  Ideja je dobra, umetniški del performansa pa suck big time, ker so patetični dolgcajt in v bistvu niso naredili nič globokoumno provokativnega.

  Zanimivo je edino, da že desetletja let živijo z imenom druge osebe, ki je še živa, po drugi strani, pri nas ne poznamo nobenih podobnih imitacij, nihče se ni preimenoval recimo v Milana Kučana, Lojzeta Peterleta ali Ivana Krambergerja, pa so vsi trije našteti močnejši od originalnega Janše, čeprav je eden od njih celo že mrtev.

 • Tweety Bird

  Ja ja… mladi v SDS sekti so na dobrem starem belem prašku. Celo ime beli noski se jih je prijelo…svečkarji kar začnite me napadat, ampak dejstev to ne spremeni :)

  https://www.youtube.com/watch?v=_-aCThzJGXA

 • montyamp

  Zemljarić je reku , Janšo je treba ubit ubit ubit ubit ,………………..
  Kerga Janšo bodo zaj paradajzarji zaklali ???

  • večni srb

   Verjetno je mislil na tistega janšo, ki tiči v v sakem slovencu.

   • montyamp

    A so Arkana pomotoma al zato ker je iveka ???

    • večni srb

     Če bi znal gledati v stekleno kroglo, bi začel igrati Loto.

     • montyamp

      Loto jim tudi nosi denar in to brez krogle .
      Je narod zadosti glup .

     • večni srb

      To vem tudi brez uporabe skrivnostnih mračnih sil.

 • šmentanamuha

  Tile trije balkanski janezi bodo samo poskrbeli, da bi pravi Janez (Ivan) Janša, politik in pisatelj, postal nesmrten, medtem ko bodo njih samo odplaknili v kanalizacijo. Z leti Janša postaja vse boljši politik in tudi kot pisatelj prekaša večino partijskih pisunov, ki so izdatno financirani z javnim denarjem, pa jih kljub vsemu ljudje nočejo brati. A ne, Peršak in kompanija?

  • večni srb

   Hja, ni ravno Tolkin, če bi sklepali samo po prodaji njegovega najpomembnejšega dela Noriško kraljestvo.

   • šmentanamuha

    Tolkien morda res ni, vendar je zelo soliden, z lepim jezikom, primernim za zvrst, in tudi zgodbi nič ne manjka. Vsekakor si zasluži pohvale v primerjavi z večino tistih, ki štancajo svoj pofl za naš denar. Kaj mu očitaš?

    • večni srb

     Nič mu ne očitam, ravno nasprotno.
     Tem trem janšistom bi predlagal, naj kupijo Vesna film ter začnejo snemat filme in nadaljevanke po Janševih delih. Si predstavljaš kakšen akcijski spektakel bi bili Premiki, nato pa še drugi del Okopi, ko bi pobili še več komunajzerjev in izbrisali še več južnjakov. Noriško kraljestvo je pa itak ideja pred svojim časom, komaj čakam nadaljevanja sage o podalpskih ciganih.

    • Olga_10

     Levaki berejo samo izvlečke…ali pa parole…najraje pa navodila iz Murgel…

 • Krtača 20

  V vandalizem brez primere so se leta 2010 sprevrgli študentski in dijaški protesti proti zakonu o malem delu in ukinitvi brezplačne malice za dijake. Nekateri razgreteži so se z granitnimi kockami in celo dimnimi bombami spravili nad parlament.

  V javnem sektorju je najbolj zavrelo pred štirimi leti. Proti varčevalnim ukrepom druge Janševe vlade in krčenju socialne države je stavkalo več kot sto tisoč javnih uslužbencev, več tisoč jih je protestiralo na ulicah. Večina šol in vrtcev je zaprla vrata, v zdravstvu in na upravnih enotah so delali počasneje, stavko so podprli tudi sindikati v gospodarstvu.

  • večni srb

   Moogče so rabili še več Pahorjevih brutalnih ukrepov, ki sicer niso prinesli nič dobrega in so vsi po vrsti celo zelo škodljivi, on pa lahko končno preživi s svojo plačo.

 • Tweety Bird

  Upam, da se SDS-ov Janez Janša ne bo za to odločil, ko bo ugotovil, da je spet izgubil volitve :)

  https://www.youtube.com/watch?v=ll8-VYM5xYU

  • večni srb

   (video je ena burleska od Godlerja*)

   • Tweety Bird

    Zgoraj že imaš novi video…ki pa ni burleska :)

  • montyamp
   • večni srb

    A je ta tudi od Godlerja?
    Povej, ker meni ni smešen, ne bom klikal, če ne vem kaj naj bi si ogledal.

    • montyamp

     Je Godler , poglej mogoče ti ne bo žal .

    • Tweety Bird

     Moj tokrat ni Godler…je pa tvoj zemljak…Srb :)

   • Tweety Bird

    Ja, ampak Jure se samo heca :)

    • montyamp

     Kot pri SDS .

     • Tweety Bird

      Tam pa se ne heca…tam je strogo resen :)

 • šmentanamuha

  Pametni volivci bodo glasovali za pravega Janeza Janšo, politika in pisatelja.

  • Tweety Bird

   In kateri je pravi? :)

   • šmentanamuha

    Rekla sem PAMETNI volivci. Nisem mislila tebe.

    • Tweety Bird

     In katerega boste “pametni” volilci volili? :)

     • šmentanamuha

      Zagotovo ne Luko Meseca.

     • Tweety Bird

      Muha vidim, da si zmeden. Sta te dva Janeza Janša zmedla? A boš volil pravega?:)

     • šmentanamuha

      Ne štosiraj po nepotrebnem, ker nisi smešen. Če bi desni naredili kaj takega, bi mu sodišče prepovedalo nastopiti na volitvah oz. bi že prej ukrepalo zaradi namerne kraje identitete. Bedn si, da veš.

     • Tweety Bird

      Ti samo voli Janeza iz Grosuplja in bo vse v najlepšem redu :)

     • šmentanamuha

      Ne volim v Grosuplju.

 • Olga_10

  Zgornji trije zgledajo kot Ahmad….so brivci?

  • Krtača 20

   Ne sekiraj se, vaš Janez brivca ne rab. Je vse kocine zgubu. Zdaj mu že od jajc odpadajo.

   • Olga_10

    Govorim o treh psihičih…iz Murgel…

    • ĐĐ Style

     Janez ni iz Murgel

     • Olga_10

      Govorim o treh psihičih, tatovih identitete, iz Murgel!

     • ĐĐ Style

      Trdiš , da je Janez Janša tat, sram te bodi Olga

     • Olga_10

      Tatovi ste levičarji, srbobane!

     • ĐĐ Style

      Pravkar si trdila , da je Janša tat

     • Olga_10

      Ste pač človek brez časti, kot vsi levičarji in Srbi….laž, kraja, zloraba, podtikanje…

     • ĐĐ Style

      Domobransko govno

 • Krtača 20

  desni sam tole si še zapojte, pol pa spat:https://www.youtube.com/watch?v=NoosJPnZ0qY

 • xtc

  Torjej glasujte za leve homičew z nick nami Janez Janša,bog ve,če niso še pedofili?

 • Olga_10

  Janševa vlada naj denar, ki ga je opankovic zlorabil za tako “umetnost”, odtegne Ljubljani….in da periferiji!

  • žogica

   Janševo vlado boš imela edino v janšestanu, ti mu boš pa rit zanašala….

   • Olga_10

    Zgleda, da vam od žalosti že jezik zanaša!

    • žogica

     Tebe celo zanaša, žalostno res !

     • Olga_10

      Hudo…že Janković Kučanič je ugotovil, da bomo zmagali! Saj veste 65%! Srečno!

     • Sredina

      Ta logika LOL

     • Olga_10

      Sem gledala Clintonovo, kot bi metlo požrla, se zdaj ne more pozabiti fiaska…

     • žogica

      Hihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ste že zmagali, v svoji bebavost kar naprej zmagujete !

     • Olga_10

      Poraz je težko predelati! Clintonova se zdaj zgleda, kot bi metlo požrla….

     • žogica

      Ti tudu !

     • Olga_10

      Ne, Kučan bo tisti, ki mu bo metla gledala iz riti, saj je premajhen…

     • žogica

      Tebi tudu !

     • Olga_10

      Haha…vprašajte opankovića….gotovo mu je Milan pral glavo…”obeti” slabo zgledajo….

     • žogica

      Tako, kot tebi Janša?

     • Olga_10

      Vi, ki imate “Janšo”, tatu identitete, že veste….

     • žogica

      Kje imaš tatu?

     • Olga_10

      Vsi trije so vaši!

     • žogica

      Tri tatuje imaš, kje?

 • Rotar Jakob

  Kurcanovi lgtb sprevrzeni podtaknjenci jpz davkoplavalskim denarjem sabotirajo nerdece slovence a tudi opankovica bo z rdeco udbomafijsko drhaljo spodneslo!

  • šmentanamuha

   Bo, slej ali prej.

 • Tweety Bird

  Dva JJ partijca v istem mestu. Neprecenljivo :)

  Me zanima koliko SDS-ovcev bo glasovalo narobe?

  • žogica

   60% sigurno….

  • ĐĐ Style

   Škoda , d a še ostala dva ne kandidirata v Grosuplu

 • ĐĐ Style

  Kdo je sedaj fake?

 • ĐĐ Style

  V čem se SDS razlikuje od ostalih strank https://youtu.be/_-aCThzJGXA

  • žogica

   Radi snifajo…

   • ĐĐ Style

    Sneg sneg sneg

    • žogica

     Imajo radi bele črtice v snegu…

     • ĐĐ Style

      Ker so narkiči, tako kot desni komentatorji na tem portalu

 • xtc

  Težava levih bebcev je v tem ,da niti več z lastnimi imeni več ne zmorejo.

 • ĐĐ Style

  Janez Janša je pošten politik, volilci iz Grosuplega , volite za Janeza Janšo

  • Tweety Bird

   Jaz bom volila Janeza Janšo :)

   • ĐĐ Style

    Desničarje boš zmedel, tudi jaz bi volil, vendar ga ne bo na mojem lističu. Vsi Grosupeljčani volite za JJ-a

    • SabinaSmole

     V Grosupljah bomo vsi volili Janeza Janšo…

     • Tone

      Pazite, da ne bosta obadva zmagala.

     • SabinaSmole

      @disqus_2Q7HOj23gN:disqus Je to sploh mogoče iz pravnega vidika? Pa saj ne moreš kr nekomu ukrast imena, no.

     • ĐĐ Style

      Od kdaj je Janez Janša unikatno ime

     • SabinaSmole

      @disqus_IQ25IweQqZ:disqus Kdo govori o unikatnosti? Gre za namerno zavajanje javnosti, to ni isto kot unikatnost.

     • ĐĐ Style

      Naj si plešasti JJ spremeni ime v Milan Kučan ml., zaradi lažje raspoznave

     • Tone

      Preveč resno jemlješ, jaz sem se samo hecal. Seveda je mogoče, da oba zmagata, če dobita oba enako število glasov. Sicer pa imena ni mogoče ukrasti, ker ni osebna lastnina, ampak obče dobro. Mi mislimo, da sta so se poimenovali po najbolj znanem Janezu Janši, a Janezov Janš je še veliko, mogoče so ime ukradli kateremu od njih.

     • Boško Buha

      če bo sreča, bo letos spet leva oblast. vsi v grosuplje volit levico!

     • Boško Buha

      letos je zmaga naša

   • žogica

    Jaz tudi!

 • Olga_10

  Kandidaturo plagiatorja je treba prepovedati, saj gre za zlorabo!

  • ĐĐ Style

   Toži ostale Olge v Sloveniji in svoji Rusiji

 • ĐĐ Style

  Za boljšo prihidnost in da nam nebo potrebn v prihodnosti kidati domobranski drek, volite za Janeza Janšo

  • bubamara

   Jep. Voliti SDS je edina garancija za obstoj Slovenske kulture.

   • ĐĐ Style

    Slovenska kultura je najbol prikazana na tem videu

    https://youtu.be/_-aCThzJGXA

    • bubamara

     Si malo zgrešil. Slovenska kultura je klicanje jelenov v vinogradu. Se vidi, da nimaš pojma o Slovencih.

     • ĐĐ Style

      tudi to je

 • Tweety Bird

  Janša vs. Janša! Fight! Mortal combat.

 • montyamp

  Kurćanisti Janša je naš , ga ne damo , je eden in edini .
  Lahko še žveplenega preimenujete v Janšo .
  Janša ma ukradeno hišo v Murglah .
  Ga bodo murglosrbskega halbmadžarskega prekmurca udbokrivosudije raztrgali .
  Trenta , Australija , to je nič …………….

 • bubamara

  Če ima SDS kaj spomina, ne bi reagirala na te provokacije. Igrati pasivno žrtev je zmagovalna taktika za zmago na volitvah.

 • montyamp

  Poglejte novega Janšo , v auto ne najde , ga na DESNO vleče :
  https://www.youtube.com/watch?v=3Sen2bOneKE

 • Tweety Bird

  Kdo je tisti ki niti pošte ne sprejme in je pravnomočno obsojen… piše žalitve po tviterju na račun novinark in istočasno ne zna pojasniti odkod izvira denar… najema posojila v Bosni in ko je bil na vladi je pa zapufal Slovenijo in z svojo izkrivljeno ideologijo pahnil ljudi v tegobe in težave z izbrisanimi? No, a je ta tudi levičar ali se morda motim in je samo bivši prebarvani član pretekle komunistične partije Jugoslavije.

  Katerega Janeza Janšo bomo volili???

 • centurion

  Ponovimo vajo:

  Zakaj se ti trije(in ostali) levaki ne identificirajo z:
  ” Jaz sem Sašo Baričević, jebač bulmastifov?”
  Dosti bolj prepoznavno in za levake naravno.
  BO ŠLO?

  • ĐĐ Style

   Zakaj se bivši kandidat za poslanca iz vrst SDS-a ne identificira “Jaz sem Stanko Racek – Pedofil”

   • centurion

    Je v štabu na Oražnovi panika.
    Imaš tut mamo zraven.
    Pust pr mir starko.
    Ni kulturno.
    Incestno, no. Pa še ati bulmastif je zraven….

    • ĐĐ Style

     Zakaj bi bila panika pri zmagovalcih??? Tele neumno, resno misliš da boste zmagali.

     • centurion

      A mami si pa šmarnco dal.
      Ni lepo, lumpek….

     • ĐĐ Style

      Tvoji mami res nisem še nič dal

     • centurion

      Pejt damau spat.
      Pa mer dej.

     • ĐĐ Style

      No ji pa bon dal tistih posranih 10€

     • macon

      Še malo pa bodo tuje turistične agencije organizirale vodene oglede v zadnji komunajzarski rezervat na svetu. ĐĐ Style boš za ograjo ob tabornem ognju igral tifusarja in “sviral na gusle”, tujci te bodo slikali in ti metali pasje piškotke in lizike. Vesel boš, ker boš nosil kapico z zvezdo in rdečo rutko pa nemški šinjel iz 1942, bodo dali Srbi iz vojaških magacinov.

      Samo pod tem pogojem boš še naprej prejemal socialno pomoč.

      To ste vi komunajzarji, sramotne naplavine umazane preteklosti. Orto konzervativci in ekstremisti, za v muzej.

     • ĐĐ Style

      Šivala je deklica zvezdo,
      zvezdo rdečo kot kri
      in zraven si pela je pesmi,
      pesmi svobodnih je dni.

      Šivala je deklica zvezdo,
      k nji stopil je mlad partizan,
      ki bori se za zlato svobodo,
      za kmečki in delavski stan.

      Le šivaj deklica zvezdo
      pa zraven veselo zapoj,
      saj črnim fašistom – gestapom
      prisegli krvavi smo boj!

      In še je šivala zvezdo,
      zapela je pesem na glas,
      od vsepovsod partizani
      prihiteli so k deklici v vas

      Na kapi se zvezda leskeče,
      na vzhodu že zarja žari,
      zdaj kmalu bomo svobodni,
      svobodni – proč temne noči.

     • macon

      A ni to ena ruska? Še pesmi ste večinoma Rusom pokradli, ker sami niste bili nikoli sposobni nič. Kurc pa taki uporniki, v glavah nič, samo bežanje pa strahopezdljivost pa izživljanje nad nemočnimi.

      Potem pa alko pa štrik za vrat ali šus v sence.

      Vse vaše misli pa ideje so bedaste otročarije, povprečen osemletkar na koncu osemletke vas je že imel poln kufer, vsaj jaz sem bil tak.

     • ĐĐ Style

      Ne prepisali smo govor , tako kot je Janša od Blaira

     • sprehajalec

      Mislim da gre za sovjetsko. Partizani so dobivali predpisane pesmarice od kominterne. Pa angažirali Mateja Bora za prevode. Besedilo je pa potem prilagajal trenutnim političnim okoliščinam….

     • Boško Buha

      ta je še boljša, to smo si mi peli

      Vstanite v suženjstvo zakleti,
      ki jarem vas teži gorja.
      Zdaj pravda stara v borbi sveti
      vas kliče za prostost sveta.
      Ta svet krivičnosti razbijmo,
      do tal naj boj ga naš podre;
      nato svoj novi svet zgradimo,
      bili smo nič, bodimo vse!

     • sprehajalec

      Džidži v rezervatu na ogled turistom.

      https://www.tportal.hr/media/thumbnail/w1000/540209.jpeg

      turisti bodo dejali, pa saj jim niso zastonj rekli raztrganci..

 • Olga_10

  Mesečnik se kongresa ni skup spravil….niso imeli Janeza Janše….

 • montyamp

  A je tale tudi bil Janša ???
  Razkrivamo, kako je osumljeni kriminalist Simon Golub v predalu namerno zadržal zadevo Farrokhzadeh, dan pred zaslišanjem pa padel z lestve in se ubil!

  • centurion

   Lestev so pol prinesli.
   Kij mu je pa par krat padel prej po glavi..udba sistem.

 • Božobožo

  Jaz Jajota ne prenašam zato bim iz principa volil levega Janeza. Upam da pride v parlament in da bomo imeli notr dva Jajota.

 • montyamp

  “Med ljudstvom si moramo pridobiti ugled in ljudstvo mora imeti pred nami strah.
  Zato moramo takoj počistiti z vsem, kar ni z nami.
  Tudi, če je en sam član družine proti nam ali je kaj zakrivil proti našim postavam, je treba brezpogojno likvidirati vso družino.”
  Preživeli so svoje zavoženo topoglavo potomstvo naselili v slovenske državnoupravne katakombe in provokatorje na NOVO .

 • ĐĐ Style

  Kmalu bodo volitve, na volilno nedeljo bodo zopet SDS-ovci plesali v ponedeljek pa krivca iskali

  • sprehajalec

   Nikakor džidži. ker v ponedeljek bo treba dvigniti plače vsem javnim. Takšne so volilne obljube.

   ko bo pa v sredo ukor iz bruslja, se bo pa začelo kričanje, ne Nato, ne EU.

   Ampak naslednji torek bo treba spet plače dati. Iz cetisa Celje, sveže natiskanega. Trgovci čez mejo, bodo pa zavohali svojo priliko. le devize bo treba imeti, eure. Drugače ne bo nihče bonov vzel…

   Čisto realna slika prihodnosti…

 • SabinaSmole

  A ti trije kandidirajo skupaj pod enim imenom?

  • Lovim naravo

   Pa kaj ti si zmešana?

   • SabinaSmole

    Ne me žalit, meni se zdi vprašanje povsem na mestu… Res ni jasno koliko jih bo.

    • Tone

     Mogoče ni jasno, koliko jih bo, se pa ve, koliko jih je lahko – eden.

 • montyamp

  Partijske organizacije na terenu in v oddelkih NOV morajo skrbeti za
  najstrožjo tajnost teh navodil.
  Samo najvažnejši stari člani,funkcionarji partije, smejo vedeti za ta navodila; samo ti

  so določeni

  za določitev krivcev.

  Danes so določeni za določitev krivcev Masleša in Co. Gesmbh. udbapartei murgle .

  • Lovim naravo

   Pa prebolte že te murgle no, nič posebnga niso

   • montyamp

    So so , je žvepleni atentator z Jazbinškom hišo ukradu .
    Pa dnar iz ELAN-a .
    IVEK KDO TE JE UBIL ???
    A je bil žvepleni ???
    https://www.youtube.com/watch?v=7AaeV17w3Os

    • Lovim naravo

     @montyamp:disqus pa kaj ti govoriš sploh?

     • montyamp

      Ki te ti živiš ???
      Zaj si z goše prišu ???
      Kako penzija ???

 • Olga_10

  Vsi na volitve! Volimo SDS z osamosvojiteljem Janezom Janšo! Postavimo Slovenijo nazaj na zemljevid razvitega, demokratičnega sveta! Poskrbimo za varnost naše domovine!

  • Lovim naravo

   @Olga_10:disqus Tolko napačnih informacij na kupu pa že dolgo nisem bral

   • žogica

    Oprosti jim, saj ne vedo, kaj delajo !

    • sprehajalec

     Žogica prosvetnica, kako je na morju? Si nafilala baterije? hihihihi.

     mi pa na šiht jutri pa med prazniki….

  • ĐĐ Style

   Janša je osamosvojil Bosanski in Hrvaški denar

 • montyamp

  Hahaha ,
  Janša SMC
  Janša – lista serpentinšek
  Janša SD
  Janša DESUS
  Janša ZAAB
  Janša HEROJ SDS

  • sprehajalec

   Bolestna domišljija povampirjene slovenske levice je brez meja.

 • montyamp

  SLOVENIJA OD KOD GROZOTE TVOJE ???
  Avtor: Vinko Möderndorfer, pisatelj, režiser
  Moji lubi Slovenci!* Živimo v drekastih časih. Odgovor na to, zakaj smo se pogreznili v greznico nepočiščenih iztrebkov in zakaj nam lasten drek leze v usta in nos, skozi ušesa naravnost v možgane, je preprost: Dvajset let smo poslušali demagoško obračanje besed, gledali demokratično izvoljene butce, ki so nam iz parlamentarne prižnice pridigali o poštenosti, solidarnosti, pravičnosti, zraven pa nekaznovano kradli za našimi hrbti.
  Dvajset let so si pripenjali na prsi zasluge, pljuvali na vse, kar niso bili oni, cinično dvomili o vseh avtoritetah, lagali brez kazni, varali brez slabe vesti, resnico in pravico krojili po svoji volji in koži, bili proti vsem, ki niso z nami in bili proti vsem kar tako, zaradi kondicije, zaradi športa.
  Dvajset let, moji lubi Slovenci, so zlorabljali besedo, se delali norca iz nje, iz besede so naredili tržno blago, ponižali so jo na besedo laži in manipulacije, jo nespoštljivo izkoriščali, naredili so jo za vlačugo, jo poteptali, prodali, razdali. Poenostavili so jo, zdaj služi ceneni reklami za njihove barabije.
  Izdali so prijatelje, sodelavce, brate, sestre; izdali so prepričanje, naše in svoje, menjavali so stranke pogosteje kot svoje gate in pri tem niso niti zardeli. Zlorabljali in zlorabili so vse institucije v svoji brezobzirni borbi za oblast. Se smehljali v televizijske kamere, igrali poštenjake in človekoljube, zraven pa za hrbti brusili nože za naše vratove.
  V imenu svojih pritlehnih interesov, v imenu krvoloke bratovščine, ki je vse bolj prepričana, da je oblast boljša od ljubic, boljša od tihe onanije za straniščnimi vrati, kjer res ne škodiš nikomur, so žrtvovali tisoče delovnih mest, usodo tisoče družin, zato da so lahko domov pod pazduho odnesli malho, polno novcev, in si kot nedorasli bradati otroci zgradili lovske kočice, hišice in hiše, nakupili zemljo in zemljišča, zgradili steklene palače in palačice, si kupili ladjice in barke, avtomobile in avtomobilčke, izkopali bazene in postavili plotove, najvišje v svojih glavah, in čisto vseeno jim je bilo, in jim je še vedno, in jim je vedno bolj, za vas, moji lubi Slovenci, za vaše delovne roke, za vaše pridne otroke, za vaše življenje.
  Podriskali so vas, lubi moji, vi pa ste mislili, da na vaše obraze pada mehko zlato. Dvajset let so drekčli po vaših glavah s svojimi paranojami, strahom, cinizmom, ironijo, nadutostjo, superiornostjo, in to vse za to, da bi prikrili svoje goljufije, svoje male in velike lopovske afere, tiha kupovanja in podkupovanja, svoje okostnjake, skrite v omarah; vse so si prikrojili, da bi se lahko zakrili in da bi bili večno videti pošteni osvoboditelji, preroditelji, graditelji cest in obcestnih stranišč. Napisali so si svoje zakone, na tiste zakone, ki niso po njihovi meri, se požvižgajo, zamahnejo z roko; postavili so svoje zveste pse na prava mesta, opljuvali so vse druge, posejali sovraštvo in zanetili prepire. Nič ne velja, resnice ni, resnica se samo zdi, vse je lahko tako, kot hočeš, kot rečeš, kot obrneš, kot imaš dolžnika in prijatelja na pravem mestu. Drug drugega držijo za vrat. Deželo jim je v dvajsetih letih uspelo narediti gluho in slepo za vse dobro, za vse kvalitetno. Nič ne velja več. Najmanj delo. Nihče se v resnici na nič ne spozna več in vsi se poznajo na vse. Saj je vseeno, skomignejo z rameni, važno je, da si naš, da si mi simpatičen, da mi lezeš v rit, sploh ni več pomembno, da dobro delaš. In gorje tistemu, ki stoji na cesti sam samcat, s svojim delom, s svojim talentom, s svojo voljo in željo. Gorje pametnemu in nadarjenemu, gorje mu, ki nima ničesar dati v zameno. Tistemu, ki nima nič, je treba vzeti tudi to! Tisti, ki ima vse, naj ima še več! To sta gesli minulih dveh desetletij. Dvajset let!! Moji lubi Slovenci! Za nekatere je to vsa mladost, za nekatere polovica življenja, za nekatere najkreativnejša in najboljša leta, za nekatere celo življenje! Preveč! Dvajset let preveč sprenevedanja, klanovstva in klovnovstva, metanja polen tistemu, ki pride za tabo, kot da je smisel oblasti zgolj in samo to. Drvarjenje! Mrcvarjenje. Veliko izdajstvo.
  Lubi Slovenci, poscali so se na občutljivost, na občutek do bližnjega, na sočutje, in še ščijejo: vsem na očeh po vseh ljudeh!
  Vi pa vse to vidite in ste kar tiho?
  In kdor vidi in ne stori ničesar – je kriv!
  Kje je, moji lubi Slovenci, vaša sveta jeza? Kje je občutek za upor? Kam je izginil ponos?
  Ni treba čakati, da pride dno do tebe, ni treba, da moraš izgubiti vse, da bi lahko dobil vse. Če lumparije lumpov ne bodo kaznovane, boste morali, moji lubi Slovenci, vzeti mesarico in kij v svoje roke. ?

  * Primož Trubar je svoje pridige velikokrat začenjal z nagovorom: >Moji lubi Slovenci<. Ena od najpomembnejših stvari v Trubarjevem življenju je bila ljubezen do slovenskega ljudstva. Verjel je, da ima to lubo ljudstvo dovolj moči in volje, sočutja do bližnjega, solidarnosti in tovarištva, da lahko premaga vse skušnjave in preživi vse viharje.
  Za nič velikega ne gre, le za nekaj razumnosti

  Dodano "by me" – Slovenija, odkod lepote tvoje?

  • totex39

   Dobro si opisal, te izmečke, ki nas vedno bolj uničujejo.

 • Boško Buha

  to pa so krasne novice na ta praznični teden!

 • Kotar Mihael

  Iz povsem ekonomskega (pa tudi moralnega) stališča mora biti totalna mora, če ti je ime “Janez Janša”.
  Mislim, da ti ne ostane drugega kot preimenovanje.
  Podobno, kot če se pišeš Hitler ali Kupgovna…

  • montyamp

   Si bil spet v garaži ???

   • Kotar Mihael

    Če nimaš kaj pametnega napisat, ti ni treba.

    • montyamp

     Kdo te je klical med pametne ???
     Slabih provokacij je že vse preveč , dolgcajt .

  • Boško Buha

   @dolenjskamojadomovina:disqus halo glupane, pa saj ti veš, da se je ta tip preimenoval V janeza janšo?

   • Kotar Mihael

    @disqus_aNkCW1CUel:disqus ja, glupane. Vem, idiot zahojen.
    Poznam dela vseh treh, pizda mala nepofukana.
    Preberi moj post do konca. Premisli. In šele na to napiši komentar. OK? A BO ŠLO, ČOBANE?

    • Boško Buha

     @dolenjskamojadomovina:disqus oladi miško, oladi.

    • Lovim naravo

     @dolenjskamojadomovina:disqus kak se je pa ovi razpizdo, stari da te ne bo infarkt!

 • Olga_10

  Levičarji kradejo, ogrožajo varnost države in zdaj pošiljajo se “kandidata” z ukradeno identiteto….Dol z levičarji (prebarvanimi komunisti)!

  • Kotar Mihael

   Janez Janša je prebarvan komunist. Saj se nama še dela spomin, kajne?

   • Boško Buha

    letos bo oblast končno spet tak rdeča, da bo anšlisala na menstruacijo!!!

    • sprehajalec

     kar. 1,6 milijarde obresti na leto, 1 milijardo negativne bilance na leto. 80% zadolženost na BDP, Učiteljice, sestre na ulici v iskanju zaslužka.

     ne nato in ne EU. Boni natisnjeni v Cetis celje za penzionerje. prepoved izvoza, kot prvi gospodarski ukrep Luke Meseca z bogatimi venezuelskimi gospodarskim izkušnjami.

     Jaz bom pa pivo odprl, pa se režal…

     • Boško Buha

      @sprehajalec:disqus Pušiš ti nešto, jel?

     • sprehajalec

      Pušim kubanko iz socialističnega raja. Ki so jo device zvijale na stegnih za nekaj centov….

     • Boško Buha

      ah cigar iz prejšnjega tisočletja pa jaz ne kadim… slabo za mozag

     • sprehajalec

      So sveže. Prava Kubanka je zvita na stegnu poceni device. Iz socialističnega raja….

     • Boško Buha

      @sprehajalec:disqus nema više socijalizma, glupane

     • sprehajalec

      na Kubi je še. 3 države ga imajo, Kuba, S. Koreja pa Slovenija. V venezueli pa crkuje.

   • montyamp

    Ti pa še pač v starih zazidarskih farbah , fašist-komunist , LGBT aktivist .

    • Kotar Mihael

     Janez Janša ni bil komunist? Resno?!

     • ĐĐ Style

      Komisar Janša je bil vodja avnojskega pohoda 77

     • montyamp

      Brez Janše bi ti banane samo na sliki vidu .

     • Kotar Mihael

      @montyamp:disqus
      Lahko razložiš?

     • Lovim naravo

      preberite si malo učbenik zgodovina za srednje šole, pol pa bodite pametni

     • montyamp

      Ja , samo ne UDBOVSKI DECI ,ste preveč cerebralno retardirani .

     • ĐĐ Style

      Banane sem imel doma v 1970-tih, ne bodi pameten

     • montyamp

      Le zakaj ga je Kurćan vrgu iz partije ???

     • Kotar Mihael

      Ker je bil še za komuniste preveč radikalen. Malo se pouči, poba.

     • montyamp

      Ja , hotel je dati oblast ljudstvu , kot so imeli “napisano” partijski ultraidioti .
      Še dobro da mu je vsaj napol uspelo .

     • ĐĐ Style

      Ni ga Kučan vrgel, samo fotelj je zamenjal

     • Olga_10

      Pometen človek se iz napak nekaj nauči! Bedaki ostanete vedno bedaki!

   • sprehajalec

    kaj še kar sprehajaš tale z davkoplačevalskim denarjem naphan rožnati vamp naokoli Mihajlo?

    poln žvepla in amonijaka…. Bo še kaj razgnalo komu čez ekran.

    • Kotar Mihael

     @sprehajalec:disqus
     Saj nisti tako pofukano glup, da misliš, da sem dal svojo sliko in ime na to greznico od portala, kaj ne?
     Resno upam, da nisi tako pofukano zaplankan.
     Če pa si… potem pa jebiga… voli SDS, pa bo.

     • sprehajalec

      Bojim se da si tako glup…

      vsaj tako pišeš…

     • Kotar Mihael

      @sprehajalec:disqus Boj se ti. Pravilno!
      Teslo zarukano domobransko.

     • sprehajalec

      O, marđesić se je preoblekel v Kotarevića. In končno dal svojo podobo na ogled. ha, ha, ha, debelinko.

      It ti bi se tepel…

     • Kotar Mihael

      @sprehajalec:disqus KONČNO, debil zahojen neumen.
      Pizda je trajalo… fak, kako si pofukano zabit. TESLO!

      In ja… to sem jaz, debil zahojen domobranski.

     • sprehajalec

      Rožnati vampek te je izdal….

  • ĐĐ Style

   Olga_10 je Ruska vohunka, nažalost toliko neumna, da še ime ni zamenjala in pustila svoje staro Rusko

   • Boško Buha

    Ne Olga, od zdaj naprej bo Volga

    • Lovim naravo

     @Olga_10:disqus Tebe so že davno namoči v opij za ljudstvo… če sploh veš kaj to pomeni.

 • ĐĐ Style

  Luka Mesec je idealen kandidat – mlad, pameten, šolan, ne boji se rdeče zvezde, nikoli ni bil udbovec, iz Železnikov- blizu Dražgoš. Na drugi strani pa ostarele komunjare, udbovci, ki sedaj hodijo v cerkev pred volitvam in samo za to da jih drugi vidijo. V prejšnem sistemu so greli fotelje, sedaj pa iz istih foteljev napadajo stari sistem. Na kratko kameleoni.

  • sprehajalec

   Džidži, zadolžen pri združeni levici za vzgojo mladih v NOB duhu. Predstavitev je realistična, saj Združena levica hoče dati mladim pravo sliko o NOB.

   https://www.tportal.hr/media/thumbnail/w1000/540209.jpeg

  • ĐĐ Style

   Kateri zablokiranec serje pod mojim komentarjem?

  • Olga_10

   Mesec se kongresa ni spravil skupaj….ukinil bi izvoz….res je “pameten”…

   • ĐĐ Style

    A res , kdaj je pa napisal, da bo UKINIL izvoz. Če si pametna pa najdi to in ne iztrgano iz konteksta, draga Volga

    • Morala

     Rekel je, da je izvoz Ahilova peta Slovenije!!

     • ĐĐ Style

      Ja na koncu je rekel in kaj je pred tem .

      Slovenski razvojni model je ranljiv, ker vse stavi na usmerjenost v
      izvoz. Šele razvojni model, ki manj stavi na odvisnost od izvoza, bi bil
      dober. Takšen model se mora zanesti na notranji trg in ga okrepiti.
      Zato je ODVISNOST OD IZVOZA Ahilova peta slovenskega
      gospodarstva.

     • centurion

      Pol je pa izvoz Ahilova peta Nemčije, Japonske, Amerike, Kitajske….
      Ukinit Ahilovo peto in rešeno bo svetovno gospodarstvo.
      IZVOZje kriv za vse!.
      Unikom ekonomski.
      Nova teorija ekonomije, ki v praksi izgleda kot samoupravljanje to
      je kot kardeljanščina, ki je šla po zlu že preden je štartala…

     • ĐĐ Style

      Debl ,edina stvar kar ti veš o uvozu in izvozu je to , ko si preševercal liter vina na Hrvaško , da boš spil na plaži.

   • ĐĐ Style

    To je povedal Mesec, vendar so novinarji namerno nekatere stvari priredili

    Slovenski razvojni model je ranljiv, ker vse stavi na usmerjenost v izvoz. Šele razvojni model, ki manj stavi na odvisnost od izvoza, bi bil dober. Takšen model se mora zanesti na notranji trg in ga okrepiti. Zato je odvisnost od izvoza Ahilova peta slovenskega
    gospodarstva. (Zato je usmerjenost izključno v izvoz napačna razvojna usmeritev.)
    Kot vidimo, so novinarji pravilno povzeli prav vse trditve, toda spremenili so sklep. Da so Mesca potem razglasili za neukega strelca kozlov, jim je uspelo s slamnatim možem, argumentacijsko popačitvijo.

 • Olga_10

  Vsi na volitve! Volimo SDS z osamosvojiteljem Janezom Janšo! Postavimo Slovenijo nazaj na zemljevid razvitega, demokratičnega sveta! Poskrbimo za varnost naše domovine!

  • žogica

   Vsi na volitve, volimo Janeza Janšo !

 • Kotar Mihael

  Pizda ste zafukano glupi, ovce janšistične debilne odurne.
  Nič vam ne pomaga. Zaplankani kreteni ste in to je vse.
  Janša se vam lahko poščije v usta, pa ga boste še vedno oboževali. Debili zahojeni.

  • sprehajalec

   Praviš Rdeča zvezda je rešitev debelinko a? Kot v severni koreji…

  • centurion

   Ti si že na pogled debilen in DEBELen…
   Grd in pesojeb.

  • Morala

   Pazi, da te ne bo kap od jeze in debelosti!!!

  • cosmosjasnovidec

   Poščijem se jaz vam nesnage pasjejebske kot vidiš spodaj peder smrdljivi kateri si svoji sestri naredil pankrte nesnaga ogabna,da te ni sram driska zahojena.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • ĐĐ Style

  Najbolj smešni so tisti ,ki trdijo da je Janša bil osamosvjitelj. Keri idiioti, medtem ko so drugi ležali pod kamioni je on iz zaklonišča CD-ja ukazal rušenje helikopterja nad Rožno dolino. Napad na vojašnice, na srečo so drugi odbili ukaz. Če bi do napada prišlo in kasneje do povračila, bi umrle šteli v tisočih. Toliko se je jebalo njim za navadne vojake, hoteli so si ustvariti spomenike.

  • montyamp

   Kje se je med osamosvojitveno vojno skrival žvepleni halbmadžarski pritlikavec ???
   A veste kje se je skrival med osamosvojitvijo, ko je bil Janša na poziciji?
   V Konjšici nad Zagorjem na vikendu Štefkine sestrične, ki se piše Dolanc in je neposredna sorodnica Staneta Dolanca.

   • SabinaSmole

    @disqus_IQ25IweQqZ:disqus in @montyamp:disqus, pustita to vojno. dajmo se raje zmenit, kako vrnit ijj oblast, ker mu pripada!

    • Kotar Mihael

     @sabinasmole:disqus oblast bo pripadala tistemu, ki ga bomo 3. junija izvolili.
     Jasno? Teslo diktatorsko?

     • SabinaSmole

      @dolenjskamojadomovina:disqus tele rdeče primitivno, še tega kdaj so volitve ne veš!

     • Kotar Mihael

      @sabinasmole:disqus govno usrano domobransko zafukano diktatorsko.
      VOLILI BOMO TISTEGA, KI GA HOČEMO! JASNO?!
      NE PA TISTEGA, ZA KATEREGA TI MISLIŠ, DA BI MORAL IMETI “OBLAST”.
      Pizda zjahana gnojna.

     • cosmosjasnovidec

      Hehehe.Kaj je pa tebi naškodilo svinja debela pasjejebska.
      Predpostavljam,da imaš tako napihnjen ciganski trebuh,da ne moreš normalno naskakovati psov,prašičev,koz,ovc itd. in te zaradi tega grabi jeza.
      Hja drugega ti ne preostane kot,da narediš samomor ti bo vsa Slovenija hvaležna,da več ne boš smrdel v njej.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

  • cosmosjasnovidec

   Če je kdo odbil kake ukaze ste to bili samo vi ušivi čefutarski izdajalski pasjejebci ter fafači kurcev eden drugemu kar ste nesnage tudi počele za časa osamosvojitvenega boja za Slovenijo.
   Če morebiti jaz pridem kdaj za predsednika Slovenije boste iz nje počiščeni preden se sploh zaveste z lepim ali z grdim boste frčali do zadnjega kot srake na svoj čobanski balkan.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • ĐĐ Style

    bla bla bla, jej drek

 • Olga_10

  Zgornji trije bi se morali poimenovati Ahmad Šami Ahmad Šami Ahmad Šami… Zgledajo čist ta pravi….

  • Lovim naravo

   @Olga_10:disqus Ni še prepozno, predlagam, da jim to napišeš v mejlu!

   • SabinaSmole

    joj, samo še tega nam je manjkalo!

  • šmentanamuha

   Dobra domislica, like:)

  • ĐĐ Style

   Baje je Janša obrezan

   • sprehajalec

    Si mu ga vlekel Džidži? tistemu fejk iz Grosuplja?

    Dobro si seznanjen…

    • montyamp

     Hahaha , saj ne ve kermu ga je cuzal paradajzar slabo plačan .

     • ĐĐ Style

      Rekel sem Janez Janša, nisem rekel kateri od 4ih

     • sprehajalec

      Ti daj kar vsem džidži, da bo ziher….

     • cosmosjasnovidec

      Mislil si pa na tistega kateremu si ga fafal in,ker je levak ti ni hotel plačati zato si pa jezen na njega.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • sprehajalec

      ima veliko dela, če jih je res toliko na vsaki listi janezov janš.

   • šmentanamuha

    Ti, strokovnjak za kurce, boš že vedel.

  • žogica

   Volga, vsaj ime si zamenjaj, to ne spada v razvito Evropo !

 • Morala

  Hahaha, ko berem komentarje, nekateri ste res prav komično bolani…cjoj ljudje….adijo pamet…

 • sprehajalec

  Slovenci če boste volili Levico, bo eden prvih ukrepov takšen, kot ga je uvedel njihov ideološki zaveznik Pol Pot v kambodži.

  Dal je pobiti vse tiste, ki so nosili očala. Ker to je bil zanj znak, da so brali in posledično slabo videli.

  Slovenski penzionerji, v nevarnosti ste. razmislite!

  • Boško Buha

   @sprehajalec:disqus ne pričaj gluposti, jebote

   • Morala

    Slovensko piši!!!

    • Boško Buha

     @sprehajalec:disqus imaš ti film posnet po svom životu? ;)

     • sprehajalec

      Bi bil bistveno predolg. pa rdečkarji bi ga cenzurirali…

    • cosmosjasnovidec

     Potem se bo đubre najprej moral naučiti.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

   • sprehajalec

    na jugu sem bral zgodbo o Boški Buhi. Takole pravijo;

    zaverbali ga jadnika Crveni skotovi i ubili siroće…

 • šmentanamuha

  Če se rdeči tko bojijo Janše, da poskušajo fejk kandidatom ustvarit zmešnjavo, potem je jasno, da je on edini kandidat, ki se ga resnično bojijo in je zato pravi. Edino Janša jih kot kaže lahko pofuka u tiste pokvarjene komunistične glave. Bebo od meseca je samo njihov derivat, orožje, s katerim poskušajo poloviti naivne in butaste mlajše volivce in ostarele jugonostalgike, ki mislijo da je Tito morda še vedno živ. Kej tko patetičnega, člpovek kr ne more verjet..

 • montyamp

  Serpentinšek je Stalinov bratranec .
  Ne verjamete ???
  Sam ne pozabite .

  • žogica

   Ti pa Janševa sestrična?

 • Peter

  Od vseh je ostal samo Gregor….
  Nevreden pozornosti, komentator brez dodane vrednosti, no.

  • ĐĐ Style

   oooooooooo Peder , cel dan te ni

   • cosmosjasnovidec

    Peder je tvoj stari čefutarski ciganski pedofil kateri te je že v otroštvu od 4.leta naprej porival najprej v rit potem pa dal fafat,da si mu očistil govno z kurca smrdljivec buzerantski.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • ĐĐ Style

     Očitno si zjutraj ustal spet na levo nogo. Te je fant spet zapustu???? Spet si nervozen, nmaš nič za snifat???

 • ĐĐ Style

  To je sedaj genialno, lahko pišeš dobro in slabo o Janezu Janši, nihče ni prepričan 100% za katerega si mislil. Sedaj lahko tudi po TV-ju ostali govorijo kar hočejo, ko pride na sodišče enostavno rečejo “Sem mislil na tistega drugega”

  • sprehajalec

   Najbolje da ga potegneš vsem džidži. da jih boš znal ločiti.

   • Lovim naravo

    kje se postavim v vrsto?

    • sprehajalec

     Mislim, da bo dovolj za vse…

     • Lovim naravo

      se že veselim, se šparam že dva tedna.

     • sprehajalec

      kar veselo, džidži bo zadovoljen…

    • cosmosjasnovidec

     Kaj sprašuješ driskaški fafač kurcev,ko dobro veš kam jih hodiš fafat tvojim levuharsko čefutarskim LGBT usmerjencem nesnaga nagravžna.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

 • Kotar Mihael

  Kako zabavno vas je zajebavat, gnojčki domobranski!
  Eni ste glupi kot pičke (@sprehajalec:disqus …), eni ste greznično dno (@sabinasmole:disqus, @Olga_10:disqus …)… ostali pa ste samo govna izdajalska.
  ODJEBITE, PIZDE ZAPLANKANE USRANE!!!

  • montyamp

   UDBOVSKA DECA so pa res lepo vzgojeni .
   Ljubezen zazidarska je pustila globoke brazde .

  • sprehajalec

   debelinko, da ti ne bo razneslo vampeka naphanega z davkoplačevalkim amonijakom pa žveplom. Kotareviću…

   • Kotar Mihael

    @sprehajalec:disqus a žališ mojo profilno sliko?!!?!??!?!?!?!

    • sprehajalec

     Ti nič ne pomaga, sedaj vemo kakšen si v resnici…

     • Kotar Mihael

      @sprehajalec:disqus sem ti že rekel, da se nehaj vikati. Izpade debilno.

     • Lovim naravo

      @dolenjskamojadomovina:disqus lej ti ovega, ko se mu je zmešalo!

     • sprehajalec

      Ostali komentatorji razen komsomolčkov tipa džidži pa kotarević, pa še dopoldanska izmena, krtača pa tuppek, si zaslužijo vikanje.

     • cosmosjasnovidec

      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

    • centurion

     Pasjo glavo, bulmastifa daj na profil, to kar si.
     Ah ja, pesojebi kradete identiteto.

     • cosmosjasnovidec

      Bulmastifi so milijonkrat lepši od tega pasjejebskega izrodka v to ni nobenega dvoma.
      Lahko bi nesnaga pasjejebska nalepil sliko riti od svojega copatarskega čefutarskega izrojenega hohštaplerja “jankoviča” posneto takrat,ko ga buzerira v rit.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

    • ĐĐ Style

     KAKO GRDA PROFILNA

     • Kotar Mihael

      @disqus_IQ25IweQqZ:disqus VEM!! Pa kaj naj, če sem šiptarski posvojenec iz Grosupelj.

     • ĐĐ Style

      Haljimi, to si ti

     • Kotar Mihael

      @disqus_IQ25IweQqZ:disqus to je moj brat… jaz sem Qendrim Krasniqi!

     • ĐĐ Style

      Besa e shqiptarit nuk shitet pazarit

     • sprehajalec

      Ti imaš raje glavice od fejk in pravih janš.

     • Kotar Mihael

      @sprehajalec:disqus ti pa niti ne veš, kje se izbere profilko.

     • sprehajalec

      je ne rabim. moje besede vse povedo o meni.

      to je za takšne, ki se slabo znate izražati…

     • Kotar Mihael

      @sprehajalec:disqus
      Pravilno slovensko: “… ki se znate slabo izražati”.
      Vrstni red je pri izražanju pomemben.
      O velikih začetnicah in ločilih pa kdaj drugič. OK?

     • sprehajalec

      le čevlje sodi naj Kopitar…

     • Kotar Mihael

      @sprehajalec:disqus kaj je tvoj point, neizobraženček?

     • ĐĐ Style

      Bo uredil na upravni enoti

     • sprehajalec

      kaj napeljuješ da dam za profilno vodjo slovenske levice, zokija?

     • Boško Buha

      ti res ne veš kaj govoriš

     • centurion

      Je ena dost grša.
      Tvoje matere.
      Se ve od zad na njej bulmastif…uff..uff..

     • ĐĐ Style

      Sem videl zadnjič tvojo sliko na hrani za pse

     • centurion

      S tem futraš mater?
      V usta pasjo hrano, od zad pa pasji ku..c!?!
      Pokvarjenec, mt so stari in betežni….
      Zahvala pa taka…

     • ĐĐ Style

      Pse odpeljem v bližino kakega rova, vedno kako kost ven potegnejo

     • centurion

      A v garaži jih pa ne hranite?
      Pol jih res samo jebete.
      Ubogi cucki…

     • ĐĐ Style

      Ne med izdajalce jih vržemo, vsakič kako kost ven potegnejo

    • cosmosjasnovidec

     Bolje,da imaš tole kot pa svojo gnoj šiptarski buzerantski drugače bi jih ob tvoji pristni zadela najmanj pol portala kap zaradi tvoje grdobe.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

     • Lovim naravo

      ti si šele fukjen

  • ĐĐ Style

   Da se mene vpraša, bi poiskal partizane, ki so leta 1945 čuvali ujete izdajalce in bi mi morali razložiti koliko jih je pobegnilo med tem ko so zaspali na straži.

   • Kotar Mihael

    @disqus_IQ25IweQqZ:disqus to bi bila precej “aktivna” noč. Upam, da bi popravili napako in za vedno odstranili domobranski izdajalski gen.

    • ĐĐ Style

     Nekaj jih je ušlo in so se nakotili kot zajci, vendar brez skrbi,. Vse smo jih omejili na majhno območje.

     • Boško Buha

      iščeta partizana? evo me.

     • ĐĐ Style

      Ti si naš, nekaj domobrančkov se sprehaja okoli

     • Boško Buha

      to so potomci iz argentine. mi smo vse pospravli, kaj smo našli.

     • ĐĐ Style

      Ostalo je nekaj dreka, pač 100% ni šlo

     • Boško Buha

      ti so bli včasih naši, pol so pa dezertirali… tako janša!

     • Boško Buha

      prekleti naj bodo izdajalci svoje domovine

     • Kotar Mihael

      @disqus_aNkCW1CUel:disqus prej sem mislil, da si izdajalec…
      Pobij to golazen, Boško! Streljaj jim v usta garjava!!!

    • cosmosjasnovidec

     ————————————————————————-
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

   • cosmosjasnovidec

    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

  • cosmosjasnovidec

   Sicer nisem ne eno ne drugo kar navajaš pasjejebski levuharski smrduh a ti vseeno odpišem ker smrdiš po samem čefutarsko ciganskem izmečku celo preko interneta.
   Buzerantski pedofil ter posiljevalec tvoje stare prasice katera je bila največja kurvetina v njeni okolici daleč na široko ter svoje sestre kateri si naredil pankrte smrad nagnusni bi moral imeti prepoved uporabe interneta,ker preko njega privabljaš mlade fante katere potem posiljuješ nesnaga pedofilska verjetno napihnjena ter plešasta z šiptarsko ciganskim gobcem.
   Da si končal 1.razred posebne šole za duševno prizadete katerega si obiskoval 8.let je povsem razvidno iz tvoje pisave saj si nepismen.
   Torej,ker te nihče ne upošteva niti jemlje resno šššššššššccccccccccccc natepavat tvojih koz in ovc v riti kar ti je nesnaga odurna tudi edino kar obvladaš čoban kretenski.
   Še bolje pa lizat smrdljive pičke tvoji stari,če se še ni stegnila,ko si jo večinoma nategoval v rit in se je od tebe gnoj buzerantski verjetno nalezla Aica prekleta nesnaga LGBT-jska pedofilska.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

  • mginko

   Si blokiran, sedaj lahko nabijaš vse svoje …..

  • Dostmamrecesije

   Kakšno zabito trdoglavo teslo si ti. Za bruhat.

 • montyamp

  PO ZAZIDAVANJU —- PREIMENOVANJA

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD, so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA.
  V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS bodo začeli v murglskosrbskem jugokomunističnem agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe
  o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku: SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije – Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.
  Danes so vsi JANEZ JANŠA .

  • žogica

   Volimo Janeza Janšo !

   • ĐĐ Style

    Vsi za Janšo, po drugi strani pa ne volite za Janšo, samo Janša nas lahko reši pred Janšo

    • žogica

     Volimo Janšo, da nas reši pred Janšo !

     • ĐĐ Style

      Vsi za Janšo, da nebi zmagal Janša

     • Lovim naravo

      to se sliši kot drama absurda! mogoče dobiš prešernovo!

 • Marica

  Janša je itak samodržec. Še malo pa bo v svoji partiji vladal dlje kot Tito.

 • Peter

  Eh, še za fajtat se ni več nobenga spodbnga kle, no.

  • sprehajalec

   večerna izmena je dolgočasnejša….

 • Kotar Mihael

  JANŠA, JANŠA, JANŠA!

  Brez skrbi… ni se mi zmešalo. Samo naštevam tri konceptualne umetnike.

  • max

   beak

   • Kotar Mihael

    @disqus_O03aykyYw6:disqus kaj je to “beak”? Poleg kljuna v angleščini? Tvoj kurac?

  • žogica

   Prave umetniške duše !

  • cosmosjasnovidec

   Saj se ti niti ne more,če si zmešan že priletel na svet ven iz riti tvoje stare prostitutke.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • ĐĐ Style

  Brez Janše mi živeti ni, JANŠA JANŠA JANŠA, samo Janša lahko premaga Janšo. Volite Janšo, da ne zmaga Janša.

 • Peter

  Tadebu je nekam korajžn ratu, ga bo trba mal u roke vzet, debelajsarja, no.

  • ĐĐ Style

   A Gorenak? Samo sprašujem

   • cosmosjasnovidec

    Navadni zahojeni butli vedno kaj sprešujejo.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

  • Kotar Mihael

   @disqus_1qEk9vAqYb:disqus Peder ga bo Gorenaku v roke vzel. Jap…

   • cosmosjasnovidec

    Ravno ti si mu ga pederčina hotel pa ti je Gorenak dal tak pospešek,da si odletel z njegovim čevljem zapičenim v tvojo buzerantsko rit.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

 • Peter

  Tadebu, če si blokiran, ne vidm, kva nabijaš. Če boš kej shujšou, tok d prideš saj na 120cm ekran, te bo diqus odblokeru, no.

  • ĐĐ Style

   Peder a ti si tud not padu

   • cosmosjasnovidec

    Ja v pizdo tvoje stare kurve,ker je imela preveliko.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • ĐĐ Style

     DR.Pasejebec, ste danes peljali otroke pedofilu?

     • cosmosjasnovidec

      Peljal sem jih že na sprehod ter jih imel na očeh ampak se nisi pojavil kar je sicer sreča zate saj v nasprotnem več ne bi kokodakal tukaj.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

 • ĐĐ Style

  Sedaj v bunkerju SDS-a pripravljajo tajni načrt. Lesija Lisca bodo
  oblekli v miniko ter petke in mu spremenili ime v Alenka Bratušek

  • Lovim naravo

   ne vem, če si bojo to zapomnili…je prekompleksno.

   • ĐĐ Style

    Bo Donko svetovalec za toplotno izolacijo

 • ĐĐ Style

  Mam samo sprehajalca zablokiranega, ker je popolni kreten in se mi ne da brati njegovih dogodivščin iz vrtca

  • cosmosjasnovidec

   Tako mnenje je on dobil za tebe takoj,ko si se pojavil tukaj saj je v trenutku bilo razvidno,da si levuharski LGBT pasjejebec.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • ĐĐ Style

    Bog ne daj, da to Donko vidi ali pa Gorenak, boš takoj izločen

 • Peter

  Samo vidva sta še ostala, bedna provokatorčka brez dodane vrednosti, z vama naj se ukvarja kakšen vajenec, no.

  • Lovim naravo

   pa ti si tud še tu

   • Peter

    Ja, sem mislu, da bo spet kakšen prevzem portala v teku, pa sm nazaj pršu, pa tud tega niso sposobn, no.

   • Peter

    Pa ti tud, torej ste trije bedni provokatorčki, no.

    • cosmosjasnovidec

     In vsem trem se:
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

  • ĐĐ Style

   Le kaj je tebi pokvarilo dan???

 • viRus

  Miha, pa kaj se ti je čisto sfuzlalo………… divjak divji !

  • Peter

   Ne, oni so taki, samo ponavadi se nazaj držijo..
   Ko jih pa malo podražiš, pa hitro pokažejo svojo kulturo, no.

 • Peter

  Živce majo slabe, hitro pokažejo svojo pravo naravo.
  Pa ni hudga, če jih maš blokirane, no.

  • ĐĐ Style

   Mi te imamo radi

   • joza joza13

    Ti – Pajnkiher Anton – si pa fstrajn! Pa prfuknjen tudi!
    Precej ga pa imaš že tudi v riti, a?

    • ĐĐ Style

     S teboj se ne pogoarjam, pravkar sem Pedru nekaj pisal

     • joza joza13

      A ne moreš več govoriti? Hodiš pa še lahko?
      A ga imaš zares v riti? Tona nooo…
      Prostor Tona!!!

 • Peter

  Ja, lejte, še mesečnik je spoznou, da je edin, k bo dobu glasove janša. Janez janša, no.

 • Peter

  Baje bo SDS kandidirala u Murglama z nekim umetnikom, ki se imenuje Milan Kučan, no.

  • centurion

   KuRčan, Milan KuRčan.

 • centurion

  Danes na obvoznici nov predvolilni pano levičarjev.
  Vsak dan bolj predrzni in inovativni.
  Pikantnosti o aferi…
  Pičke leve!

  https://www.google.si/search?q=bari%C4%8Devi%C4%8D+slika&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjj1Jm7tODaAhVCPRQKHWtwDzoQ_AUICigB&biw=1366&bih=637#imgdii=miHiy-RoZPf5dM:&imgrc=WR-Sh2xib6vJUM:

 • Peter

  Je pa res, da kljub obljubi nagrade (na neznanem mestu od neznane osebe v neznani vrednosti) še vedno niso našli nikogar, ki bil pripravljen kandidirati kot umetnik Zoran Janković…kar je preveč je pa preveč, je najpogostejši odgovor, baje, no.

  • Lovim naravo

   ti si se zdaj komaj zbudil?

  • večni srb

   Saj ni treba, da je Jankovič,veliki slovenci, ki so po rodu srbi, bodo tam vedno volili nekoga izmed njih, ki ima dovolj denarja in vpliva, da se ga ne bo dalo kar tako odrivati sem ter tja.

  • ljubinica

   Kucanu, Cerarju, Jankovicu nihce ne krade imena …
   Cesar ni tezko pojasniti.
   Kot je nekdo duhovito tvitnil:
   Tudi Kitajci ponarejajo Mercedesa ne pa Lado ….

   • Tone

    Mislim, da bo bolj držalo, da na desnici ni nobenega umetnika, ki bi bil zmožen kaj takega izpeljati.

 • cosmosjasnovidec

  Tako ga je porival v rit tebi tvoj stari pedofil potem pa v tvoje razjahane pedrovske lape nesnaga debela smrdljiva.
  Naredi samomor,ker ti drugo ne preostane in ti bo vsa Slovenija hvaležna,da ne boš več smrdel v njej pizdolizec tvoji stari kurvetini kateri si priletel iz njene riti in katera je dobila tako število kurcev v njeno razjahano pizdo,da se je zapisala v zgodovino.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • cosmosjasnovidec

  Ti debeluh napihnjen raje opiši kako si svoji lastni sestri naredil pankrte,ker ste se križem kražem počez naskakovali ter parili med sabo v družini kot podgane gnoji.
  In kolikokrat si ga dobil v rit in lape od tvojega starega zarukanega pedofilskega kriplja.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Dragan Krstič

  Luka Marhessi se je prelevil v Kotar Mihaela. Zmerja poštene Slovence z domobranci, ne pove pa da je on sam potomec
  heimatdienstovske familije iz Slovenskih Konjic Želim ti Kotar veliko uspeha na volitvah kjer kandidiraš pri stranki SD.

 • Republic Commando

  Si se vrnil fašistek rdeči? Jaz sem pa upal, da te je infarkt pobral :( .

  • Kotar Mihael

   @republiccommando:disqus ne, nič me ni pobralo, gnoj izdajalski domobranski.
   Sicer pa je zdajle na Nicelodeonu “Vojna zvezd”, risanka. Po mojem je ravno zate.
   Pizdek mali neumni neizobrženi janšistični.

   • Forex

    Drži se nickeldona in Slovenija bo lepša. Pohlej na splet,če imajo forum in izlij svoje svoje črne misli tam prosim. Vnaprej hvala.

 • Republic Commando

  Samo , da se Lukec vrne, se škorec ĐĐ Style opogumi in spama z traparijami :)))

 • sloustava

  Samo tole lahko napisem, z vsem srcem, pametjo in znanjem : JUHU! Levake in Kucana posteno skrbijo te volitve! UPRAVICENO, Slovenec je pameten, drzavljanov, pametnih, je cedalje vec. Idiotskih antidemokratov je cedalje manj, pluralnost medijev se pozna!

  • Tone

   4. junija boš pa bentil, da tako zabitega naroda, kot so Slovenci, ni nikjer drugod.

 • WatsonForus

  Kretenko je izvisu na Ministerstvu za kulturo , pa se zdej hoce priklopit na druge državne jasli.

  • tomaž muhič

   kok časa je že Janez (ja tisti ta pravi) na državnih jaslih?

   • MižekFiga

    Da bi dosegu tov. ddr. Kučana, mu manjka še nekaj desetletij.

    • Tone

     Če bo dočakal Kučanovo starost, mu bo to tudi uspelo. Potrebuje pa volivce, da mu do tega cilja pomagajo.

 • ljubinica

  Moderna galerija komunistke Zdenke Badovinac odkupuje njihovo “umetnost”. Seveda za denar davkoplacevalcev ….
  Vas je kdaj kdo od v clanku nastetih financerjev treh “Jans” vprasal, ce se strinjate z metanjem vasega denarja v njihova nenasitna zrela …. ? Seveda ne.
  ZATO levaki ne dajo oblasti iz rok. ZATO Jansa ne sme zmagati. Komunisti hocejo ozemati naivno “ljudstvo” , denar razdeljevati “nasim” ….

  • Tone

   Pojdi kdaj v tujini v kako moderno galerijo, pa boš videla, da tudi tam odkupujejo enake ali podobne stvari. Nevednost ni opravičilo za neumnost.

 • Miža

  Kaj je kaj znano iz katerih virov se napajajo ti moralno-etično najnižje profilirani ljudje pod Levico? Da niso polega denarja iz žepov slovenskih davkoplačevalcev, financirani tudi iz kakšnih soroševih fondov?

 • Dostmamrecesije

  Butl usekan do fundamenta.

 • DUŠAN ZALAR

  Po pdatkih NPU-ja so ti trije pederčine zabeležene kot stalni obiskovalci pred pokolom v BARIČEVIČEVI GARAŽI!! Kri ,ki so jo našli na stikalu hodnika se jeujemala od enega od fašilevičarjev!

 • MižekFiga

  Za normalne Slovence je JJ samo eden in velikokrat mu rečemo: “Jekleni Janez”.

  Opozarjam, da je nepomembnost lažnivih JJ neizmerna. Najbolj se jim poizna, ker jih tov. ddr. Kučan ni nagradil z ruskimi državnimi odlikovanji tako kot dva velika protislovenca, župana tov. Jankovića in ministrico tov. Anjo Kopač Mrak. V najboljšem primeru bi jim ne bilo treba zazstavljati, ker bi se okoriščali kar z od levičarsko zaseženih nepremičnin socialno ogroženih. Primc je naletu na tako skrivnost in to javno povedal.
  Koliko je še podobnega je poa “državno vojaška tajnost”?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!