fbpx

[Video] Zakaj se zdi levičarjem “vesel božič, umazane živali” iz filma Sam doma odlična šala? Ker je Hollywood največji propagandni stroj levice!

Scena iz Sam doma 2 (Foto: Youtube)

Scena iz Sam doma 2 (Foto: Youtube)

V Sloveniji smo zaradi neokusnega božičnega voščila “Vesel božič, umazane svinje”, ki jo je na svojih socialnih omrežjih delil sekretar za šolstvo Jernej Štromajer, začudeno obnemeli. Toda hollywoodska filmska industrija je že celo večnost eno najmočnejših propagandnih orodij v rokah globalnih levo-liberalnih sil in tovrstna sporočila servira preko svojih filmov. “Mnogo let že opozarjam, da imajo levičarji tri vzvode moči: šolstvo, medije in najbolj nevarno industrijo zabave. Ko se človek zabava, nekritično sprejema vse, kar mu servirajo. Zato je levičarsko manipuliranje človeštva preko zabavne industrije tako uspešno,” je kritičen poslanec Slovenske demokratske stranke Branko Grims.

Hollywoodska filmska industrija je ena najmočnejših propagandnih orožij v današnjem svetu. Moč filmske slike so se odlično zavedali Hitler, Stalin in seveda jugoslovanski diktator Josip Broz Tito. Ob objavi “Vesel božič, umazane živali” se je levo-liberalnemu polu v Sloveniji to zdela najbolj domiselna šala, medtem ko so se verniki ob svojem drugem največjem prazniku počutili globoko užaljeni in čustveno prizadeti.

Poslanec SDS Branko Grims je ob tem izpostavil, da levica nadzoruje tri najbolj pomembne sfere. To so šolstvo, mediji in po njegovem mnenju najbolj nevarna zabavna industrija. V svoji objavi je delil odlomek znanega ameriškega publicista in urednika revije Daily Wire Bena Shapira, ki razkrinka propagandno mašinerijo Hollywooda v rokah levo-liberalnih globalnih sil.

Televizija in Hollywood sta nevarna indoktrinatorja
Ben Shapiro v svojem video predstavi vse pasti današnjega Hollywooda. Zaradi njegove moči ga smatra za največjo propagandno ustanovo levo-liberalnih globalnih elit. Hollywood ima še vedno največji vpliv na televizijo. Njeno nevarnost izpostavi tudi Shapiro. Skozi primere predstavi, kako je Hollywood tradicionalne vsebine počasi začel izpodrivati s transpolnimi vsebinami v najnovejših serija Oranžna je nova črna in Transcedentnost.

Njegova sporočila so najmočnejša, saj je televizija še vedno medij, kjer si posamezniki ogledajo največ serij. “Čeprav je Shapiro nanizal sama dejstva, se ne bo spremenilo nič. Resnica pač ni IN. Laž je popularnejša. Z Lažjo se daleč pride. Laž je vstopnica v bogati rdeči svet. Z Lažjo smo vsi preparirani. Pa še nekaj. Noben pregovor ne pravi, da Laž boli. Resnica pa boli, pravijo,” se je odzvala ena izmed uporabnic na socialnih omrežjih.

Shapiro v preteklosti ponižal Štromajerja pred ameriškim občinstvom
Spomnimo, da se je Jernej Štromajer je v preteklosti soočil prav s Shapirom. Tam je ‘pametoval’ o svoji zgrešeni levičarski ideologiji, vendar je pozabil, da Združene države Amerike niso Slovenija. Shapiro mu je mirno povedal svoje argumente in po odzivu občinstva gladko premagal vzvišenega Štromajerja.

Nevarnosti se je zavedala tudi McCarthyjeva komisija, ki je razkrinkala člane in simpatizerje komunistične ideologije v Hollwoodu
V Hollywoodu so dolga desetletja vladali filmi tradicionalnih filmskih žanrov, kot je vestern, muzikal in družinske tradicionalne melodrame. V 50. letih se je nevarnosti hollywoodske propagandne moči in velike bojazni, da bo komunizem prevzel Hollywood, zavedala McCarthyjeva komisija, ki je razkrinkala člane in simpatizerje komunistične partije v hollywoodskem okolju.

Joseph McCarthy je s svojo komisijo odkrival člane in simpatizerje komunistične partije v Hollywoodu (Foto: Facebook)

Joseph McCarthy je s svojo komisijo odkrival člane in simpatizerje komunistične partije v Hollywoodu (Foto: Facebook)

Zmaga levičarske miselnosti se je zgodila ob koncu 60. let s filmi Goli v sedlu, Polnočni kavboj Spielberg in Lucas postavila standarde današnje propagadne mašinerije
Hollywood pa je dokončno prevzel svojo liberalno agendo, ko so ameriške kinemotografe osvojili hipijevski film Goli v sedlu, roparski film Bonnie in Clyde, Pobeg, Odisejada v vesolju, Polnočni kavboj. Današnjo podobo Hollywooda pa sta s t. i. žanrom blockbusterja ustoličila Steven Spielberg s filmom  Žrelo in George Lucas s svojo Vojno zvezd.

Producent in režiser Vojne zvezd George Lucas, oče sodobnega blockbusterja. (Foto: epa)

Propagandni stroj izgubil proti Trumpu, ki se je zavzel za delavce, ne pa za neumne kavarniške globalistične zamisli
Hollywood si je v tem tisočletju s svojo propagandno močjo čestital, ko so s svojimi sporočili in delovanjem pomagali pri izvolitvi prvega temnopoltega ameriškega predsednika Baracka Obamo. Sami so bili prepričani, da bodo vajo uspešno ponovili s Hillary Clinton kot prvo izvoljeno žensko za ameriško predsednico. Njihovi napori so bili gromozanski, saj so v obdobju 2009-2016 začeli v svojih globalističnih spektaklih poudarjati vlogo ženske kot neustrašne voditeljice. To ste lahko opazili v filmih kot so Avatar, Lucy, Neustrašna, najnovejši Pobesneli Max itd.

Hilary Clinton je imela na svoji strani Hollywood in vse dominantne medije v ZDA. Vendar je v največjem presenečenju slavil Donald Trumo, ki se je zavzel za delavstvo in postavil lastne državljane na svojo mesto pred globalističnimi cilji. (Foto: epa)

Hilary Clinton je imela na svoji strani Hollywood in vse dominantne medije v ZDA. Vendar je v največjem presenečenju slavil Donald Trump, ki se je zavzel za delavstvo in postavil lastne državljane na prvo mesto, pred cilji elit. (Foto: epa)

Vendar je tudi Hollywood doživel enega svojih največjih porazov, ko jih je z njihovim orožjem premagal Donald Trump. Veliko hollywoodskih zvezdnikov je zagrozilo, da se bo zaradi njegove zmage preselilo, a še vedno veselo uživajo v svojih vilah v žal velikemu številu državljanov sveta nedosegljivo mondenem Beverly Hillsu.

Luka Perš