Združenje delodajalcev Slovenije Janezu Janši izrazilo podporo pri njegovih prizadevanjih za oblikovanje nove vlade!

Foto: STA

Le dan potem, ko so se levičarski elitisti odločili, da razkrijejo javno pismo z naslovom “Obvarujmo občutljivo slovensko demokracijo pred avtoritarno oblastjo!”, s katerim so nameravali preprečiti oblikovanje koalicije pod vodstvom prvaka Slovenske demokratske stranke Janeza Janše, so se oglasili na Združenju delodajalcev Slovenije in dali vedeti, da nedvomno podpirajo napore Janše, ki jih vlaga v oblikovanje nove vlade.

V pismu, ki so ga naslovili na prvaka SDS, je predsednik Združenja delodajalcev Slovenije Marjan Trobiš uvodoma zapisal, da v imenu združenja in v svojem imenu želi izraziti podporo pri njegovih prizadevanjih za oblikovanje nove vlade. “V času, ko ni bilo izvedenih prepotrebnih reform in ukrepov, ki bi izboljšali pogoje poslovanja v Sloveniji, ocenjujemo, da predčasne volitve niso dobra rešitev za gospodarstvo.”

Veselijo se prihodnjega sodelovanja z Janšo
Trobiš je v nadaljevanju izpostavil, da so v Združenju delodajalcev Slovenije pripravljeni pomagati s strokovnimi predlogi na področjih, s katerimi se ukvarjajo kot delodajalsko združenje in zaključil z naslednjimi besedami: “Veselimo se tudi prihodnjega sodelovanja z vami.” S tem je dal jasno vedeti, da jim bo sodelovanje z Janšo v veselje.

Foto: Printscreen

Kljub temu, da so bili mainstream mediji polni vsebine nedavnega pisma, pod katerega se je podpisalo 75 imen, ki veljajo za znane privilegirance iz “akademskega sveta”, pa obstaja skupina intelektualcev s prvopodpisanim Markom Borisom Andrijaničem, ki je prejšnji teden na večino parlamentarnih strank poslala “Pobudo za vključujočo in operativno koalicijo”, s katero so stranke pozvali, da naj prekinejo vladno politično krizo, ki jo je zakuhal Marjan Šarec potem, ko je najavil odstop z mesta predsednika vlade. Seveda ne čudi, čemu te pobude niso povzeli mainstream mediji, ki so očitno naklonjeni levi politični opciji.

Hana Murn

 • Joc 52

  Se ve komu je za dobrobit Slovenije, kdo polni drzavni proracun in kdo ga ze leta nenasitno prazni (vsi tisti, ki so v pripravljenosti a ne zasluzijo tega tretmaja, vsi tisti, ki so nasledniki partije, ki nas je zatirala in se sedaj uziva plodove nasih zuljev)

 • RATATA

  Združenje delodajalcev je potrebno zaprositi za podrobnejše elaboriranje čemu podpora / zakaj za!

  Petinsedemdeset dohtarjev je več napisalo zakaj so proti…., med drugim tudi takšni mojstri, kot je npr.
  tale poznavalka lezbične arheologije —-_ »Vedno so me zanimala vprašanja spolov, seksualnosti, kulturnega obrobja in odstopanje od povprečja oziroma večinske norme,« pravi danes doktorica arheologije in koordinatorica lezbične sekcije LL Tatjana Greif.

  ali pa tale bivši član Liberalne akademije … dr. Božidar Jožef Flajšman
  kabinet: 110
  tel. št.: 01/241 1196
  elektr. naslov: bozidarjozef.flajsman[at]ff.uni-lj.si
  povezave: bibliografija; osebna spletna stran
  IZOBRAZBA
  2009: doktor znanosti s področja likovne pedagogike (Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta)
  2005: magister znanosti s področja razvoja in teorije oblikovanja (Univerza v Ljubljani, Akademija za likovno umetnost)
  2002: profesor likovne umetnosti (Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta)

  AKADEMSKA IN POKLICNA KARIERA
  Raziskovalno in strokovno delo

  2017–: član ARRS raziskovalnega projekta Napravite mi to deželo nemško … italijansko … madžarsko … hrvaško! Vloga okupacijskij meja v raznarodovalni politiki in življenju slovenskega prebivalstva, vodja: dr. Božo Repe

  2004–: urednik katalogov prejemnikov nagrade Zlata ptica

  1996–: urednik in član uredniškega odbora Liberalne akademije/Alternativne akademije
  RAZISKOVALNA PODROČJA
  Sodobna slovenska zgodovina; lokalna zgodovina; zgodovina vizualnih komunikacij/nagovorov

 • Vera

  Hvale vredna gesta Združenja delodajalcev Slovenije .

 • Ivan Ivanovič

  Vedno bolj se kaže, da je pri nas vojna ne med Kučanom in Janšo, temveč vojna med zajedalci, ki jim načeluje Kučan, in ustvarjalci iz gospodarstva – podjetniki in delavci, ki so v Sloveniji zreducirani na brezpravno delovno in molzno ljudstvo. Ljudje, ki so jih polna usta socializma in solidarnosti, so največji plenilci v državi in največja cokla za gospodarski razvoj te države. Vse bi naredili, da obdržijo oblast v svojih rokah. Ne zato, da bi kaj naredili za ljudi, temveč zato, da skrbijo izključno zase. Ti ljudje se zgledujejo po Venezueli in podobnih avtoritarnih državah, kjer ljudstvo gaga, politična elita pa se valja v razkošju.

  • Joc 52

   Bravo

 • Olga101

  Skrajni čas!

 • AlternativaZaSlovenijo

  Panika na levi postaja vse hujša. Pravzaprav zganjajo levi en hud tragikomični teater. Gledalcev njihovih performansov pa je vedno manj in manj. Prav smeje se mi :)