fbpx

Zelo iskrena izpoved stalno pripravljenih: Naših privilegijev ne damo, smo prvorazredni!

Lažnivi borci za slovensko demokracijo. (Foto: STA)

Obvarujmo naše dodatke za stalno pripravljenost, vsa naša nevladno organizacijska korita, naše privilegije na račun delavskih, upokojenskih, študentskih in podjetniških žuljev … in še posebej našo neopaznost v evropskem intelektualnem prostoru. Bilo nas je 571, a najboljši so padli in ostali smo samo mi, stalno pripravljeni, nas 75. Zadnje upanje Slovenije, ki tako ali tako nikoli ni bila naša intimna opcija,” sporoča pismo “75 stalno pripravljenih”.

V javnosti je zaokrožilo javno pismo levičarskih elitistov z naslovom “Obvarujmo občutljivo slovensko demokracijo pred avtoritarno oblastjo!” Pismo so med drugim objavili na vseh portalih medijev v lastništvu tranzicijske levice in spornih tujih skladov. Podpisalo ga je 75 imen, gre pa za znane privilegirance iz akademskega sveta, uredništva pa jih opisujejo kot “ugledna imena.”

Glede na zapisano lahko mirno trdimo, da gre za notorične lažnivce, saj izražajo zaskrbljenost vpričo trenutnih političnih dogovorov ob nastajanju koalicije Janeza Janše, saj menijo, da lahko državo hitro popeljejo v krog tistih držav članic Evropske unije, ki so danes na črnem seznamu kršiteljic temeljnih načel varovanja demokracije, pravne države, neodvisnosti medijev in človekovih pravic.

Prav nikjer se niso sklicevali na dejstva, pač pa so pavšalno blatili Slovensko demokratsko stranko z lažmi in zavajanji. Dejstvo je, da se je Slovenija glede na indeks demokracije pri Economist Intelligence Unit leta 2019 znašla na 36. mestu z oceno 7,50, kar jo uvršča med demokracije z napako, še leta 2008, ob končevanju štiriletnega mandata Janševe vlade, pa se je z oceno 7,96 kot polna demokracija uvrstila na 30. mesto. Ne le, da so z javnim pismom skrajni levičarji izkazali velik strah pred izgubo privilegijev in zaslužkov na račun davkoplačevalcev, še enkrat več so se izkazali za neverodostojne. In bog pomagaj študentom, ki jih poučujejo te, na denar požrešne karikature.

Dokaz, da gre v veliki meri za režimske privilegirance, katerih udobni življenjski slogi so odvisni od proračunskih sredstev, ki jih kurijo v imenu širjenja kulturnega marksizma je tudi to, da na seznamu podpisnikov najdemo precej sodelavcev zloglasnega Mirovnega inštituta, katerega delovanje sofinancira tudi George Soros, davkoplačevalci pa smo v ta inštitut in povezane pravne osebe od začetka leta 2003 zmetali skupno že za 1.258.7487,15 evrov.

Foto: posnetek zaslona

Nekateri izmed nekdanjih in sedanjih sodelavcev MI na seznamu so Simona Zavratnik, Barbara Rajgelj, Milica Antić Gaber, Metka Mencin, Boris Vezjak, Vlasta Jalušič, Renata Salecl, Mirjana Ule, Roman Kuhar in drugi. Naj omenimo, da so mnogi izmed naštetih sicer zaposleni na režimskih fakultetah, kot sta Fakulteta za družbene vede in Filozofska fakulteta, katerih glavni namen je ideološka indoktrinacija mladih.

Mirovni inštitut (foto: Twitter)

Podobna nevladna organizacija je tudi Alternativna akademija, nekdanja Liberalna akademija, še ena platforma za širjenje skrajno levičarskih stališč, ki jo kot podpisnika javnega pisma predstavljata Božidar Flajšman in Darko Štrajn. Ta je po podatkih erar prejela za 271.043,53 evrov proračunskih sredstev.

Foto: posnetek zaslona

Na FDV pa so zaposleni tudi Rado Bohinc, Anton Bebler in Ivan Svetlik, prav vsi od teh vidni člani Socialnih demokratov, pravne naslednice Zveze komunistov Slovenije.

Fakulteta za družbene vede. Foto: Nova24TV

SDS, ki je odprta za sodelovanje z vsemi, “intelektualci” označijo za izključevalno
“Prvič, nesprejemljiva je zaradi političnih vrednot, saj s svojo avtoritarnostjo, izključevanjem, težnjo po podrejanju družbenih sistemov, orbanizacijo in nacionalističnim populizmom pomeni veliko nevarnost za demokratično kulturo in politične procese v državi,” opišejo svojo prvo točko. Točke seveda niso obrazložili ali podkrepili s kakršnimikoli dejstvi, česar seveda ne bi mogli storiti. Prav SDS je namreč stranka, ki po prepričljivi zmagi na lanskih državnozborskih volitvah ni zaprla vrat nobeni izmed strank, pač pa je vse povabila k sodelovanju. Izključevalne so bile torej levičarske stranke, podprte s strani režima, katerih edini motiv delovanja je ohranitev položajev in “antijanša” agenda.

Večina strank vladne koalicije si zaradi slabih rezultatov v javnomnenjskih anketah ne želijo predčasnih volitev. (Foto: STA)

Večina strank vladne koalicije si zaradi slabih rezultatov v javnomnenjskih anketah ne želi predčasnih volitev. (Foto: STA)

Strašijo pred brezglavo privatizacijo, medtem ko po zaslugi levičarjev davkoplačevalci polnimo žepe režimskim tajkunom
“Drugič, nesprejemljiva je ekonomsko in socialno, ker želi izpeljati brezglavo privatizacijo podjetij, javnega šolstva in zdravstva, svoj škodljiv vpliv na domače gospodarstvo in socialo pa je že dokazala v letih, ko smo v Sloveniji imeli prvo in drugo Janševo vlado,” nadaljujejo podpisniki. Brezglava privatizacija, s katero strašijo ideološko obremenjeni podpisniki, se pravzaprav dogaja prav pod levičarskimi vladami, ki državna podjetja ter zdravstvo in šolstvo, kjer režim ohranja popoln monopol, grobo izkoriščajo z namenom polnjenja zasebnih žepov raznih režimskih tajkunov, ki usluge nato med drugimi vračajo. Samo spomnimo naj na preplačane žilne opornice ter skrito lastništvo skrajno levičarske Mladine ali pa milijarde, s katerimi si na račun infrastrukturnih projektov polni žepe tajkun Stojan Petrič iz vrst Foruma 21, nato pa se v njegovem tovarniškem glasilu Delo pojavljajo do vlade naklonjeni članki.

Foto: facebook

SDS uvrstijo med zanikovalce vpliva človeka na klimatske spremembe, TEŠ6 pa jih ne moti
“Tretjič, nesprejemljiva je z vidika vpeljave potrebnih ukrepov proti dramatičnim podnebnim spremembam, saj je SDS večkrat pokazala, da sodi med tako imenovane zanikovalce vpliva človeka na klimatske spremembe, s čimer odkrito zasmehuje znanstvene ugotovitve. Naša država bi postala s takšno koalicijsko vlado edinstvena v Evropski uniji!” poudarjajo. Pri tem se sprenevedajo, da so prav socialisti okolju v svojem več kot 70 letnem vladanju storili največjo škodo, največji pokazatelj pa je prav TEŠ6, za katerega je v največji meri odgovorna vlada SD pod vodstvom Boruta Pahorja, ko je cena je poskočila s predvidenih 600 milijonov na 1,4 milijarde evrov. V TEŠ6 sicer kurijo lignit, ki ima v primerjavi s črnim ali rjavim premogom nizko kaloričnost in posledično se v okolje za enako količino energije spusti veliko več emisij.

TEŠ (Foto: STA)

Nepristajanje na radikalni kulturni marksizem ponovno skušajo prikazati kot sovraštvo, nestrpnost, ksenofobijo, homofobijo in laži
“Četrtič, nesprejemljiva je z vidika politične in medijske kulture, saj se poslužuje odkrite retorike sovraštva, nestrpnosti, ksenofobije, homofobije in laži, pri čemer uporablja svoja medijska trobila za propagando, širjenje ideologije, lažnih novic in teorij zarot, diskreditacij posameznic in posameznikov ali političnih nasprotnic in nasprotnikov,” v sredini najde mesto klasičen poskus diskreditacije vseh, ki ne pristajajo na kulturni marksizem, kakršnega nam vsiljuje sodobna levica.

Foto: portal-os.si

SDS obtožujejo pritiskov na sodstvo, po drugi strani pa je Slovenija med najhujšimi kršiteljicami človekovih pravic v Evropi
“Petič, nesprejemljiva je zaradi neposrednih pritiskov na sodstvo, odkritih poskusov njegove lustracije, podrejanja in končno tudi zaničevalnega odnosa, ko gre za obisk sodišč in prevzemanje sodnih pozivov,” nadaljujejo, s čimer očitno menijo, da je kakršnakoli kritika na račun sodstva nedopustna, kot da bi bili še vedno v Sovjetski zvezi. SDS kot opozicijska stranka namreč prav gotovo ni kriva, da je Slovenija med najslabšimi glede kršenja človekovih pravic v Evropski uniji, zaradi česar je v največji meri odgovorno prav režimsko krivosodje. Kar v 332 primerih od 353 oz. v 93 odstotkih primerov je bila Slovenija pred Evropskim sodiščem za človekove pravice spoznana za krivo kršenja vsaj ene izmed človekovih pravic.

ESČP (Foto: Facebook)

Častilci NOB, ki je povzročila prek 100 tisoč žrtev samo na slovenskih tleh, očitajo SDS potvarjanje zgodovinskih dejstev
“Šestič, nesprejemljiva je zaradi reinterpretacij in potvarjanj zgodovinskih dejstev, odnosa do NOB, rehabilitacije domobranstva, prisvajanja slovenske osamosvojitve, kar vse zlorablja v politične namene,” so še kritični režimski psevdointelektualci. Prav režim je v resnici tisti, ki se z vsemi močmi trudi pomesti pod preprogo zločine s strani NOB, katerega končni cilj je bila revolucija, ki je terjala prek 100 tisoč smrtnih žrtev samo na slovenskih tleh. Prav tako smo na Nova24TV že večkrat obširno pisali o tem, komu Slovenija ni bila nikoli intimna opcija, podrobno pa smo pisali tudi o vlogi posameznikov tekom osamosvojitve.

Posmrtni ostanki žensk ubitih v Hudi jami (foto: Nova24TV).

Skrajni levičarji so takšni lažnivci, da jim ni para
“Sedmič, popolnoma nesprejemljiva je, ker svojo propagando nezakonito financira iz tujih virov, ki so najtesneje povezani z avtoritarno vlado sosednje države, s čimer sta resno ogroženi naša suverenost in finančna neodvisnost, ki sta nujni pogoj za obstoj pravne države in demokracije, pa tudi za boj proti korupciji,” se za konec še grdo zlažejo. SDS je namreč, kot vse stranke, strogo podvržena pregledom Računskega sodišča, ki ni odkrilo nepravilnosti kljub pritiskom režima. Nadalje kot nezakonite označijo vložke zasebnih vlagateljev z Madžarske v nekatere medije, ne zdijo pa se jim sporna vlaganja tujih plenilskih skladov iz davčnih oaz v nekatere druge medije, s čimer se po vsej verjetnosti v Slovenijo vrača pokraden denar iz bančne luknje ter zdravstvene blagajne.

V nadaljevanju lahko preberete celoten seznam podpisnikov:

Image

Jošt Žagar