Židan je res presežek: Divjanje piarovca Sarkića ne komentira – vprašanja pošljite kar na Sarkićev naslov

Denis Sarkić (Foto: STA)

Kako daleč od problemov realnega sveta in življenj ljudi je odneslo predsednika stranke SD Dejana Židana, ki je sposoben bloditi samo še o ideoloških temah in opevati totalitarni režim in prijeme, kaže njegov bizarni odziv na bahanje svojega strankarskega piarovca Denisa Sarkića, ki se je v nedeljo na omrežjih pohvalil s fotografijo, ki prikazuje, kako BMW X5 po avtocesti vozi več kot 200 na uro. In ogrožal življenja ljudi, povsem konkretno, brez Židanovih ideoloških blodenj.

Židanu, ki je trenutno predsednik državnega zbora, smo vprašanja, preberete jih lahko na povezavi, poslali včeraj nekaj po 13. uri, tudi na njegov direkten poslanski naslov, in za odziv prosili do 16. ure.

Odgovor smo od Neja Perhavca, ki je sicer Židanov sodelavec po strankarski liniji, prejeli skoraj 24 ur kasneje. A bolj kot to, ker pač slutimo, da Židan ni kak hiter mislec, je šokanten njegov odziv, sporočil je: “Spoštovani, vprašanja vezana na stranko socialnih demokratov prosim pošljite na [email protected]” Torej dejansko na elektronski naslov Denisa Sarkića.

O Sarkićevem bahanju za volanom bo očitno Židanovo mnenje podal: Sarkić. (Foto: socialnidemokrati.si)

Židanova pojasnila, ali takšno vožnjo odobrava, bomo seveda objavili. Kakor tudi pojasnila policije, ki smo jo že včeraj vprašali, ali fotografijo, ki jo je na Instagram in Facebook objavil Sarkić, obravnava kot samoprijavo in kako bodo ukrepali. Ironija je, da policija prav včeraj pričela s štirinajstdnevno preventivno akcijo za zmanjševanje hitrosti na cestah, o čemer so javnost na spletni strani obveščali v petek.

Državljani pod nadzorom, Denis Sarkić, ki dela za predsedika stranke SD in državnega zbora Dejana Židana pa se baha, kako vozi 200 in še več. Lahko to ostane nekaznovano? (Foto: Policija.si)

Andrej Žitnik

 • antimur

  Od tega kučanističnega odojka Židana pa res ne moreš pričakovati kaj drugega.

 • Peter

  Mudilo se mu je na proslavo Zveze združenj borcev za ohranjanje privilegijev borcev.
  Glede na to, da je tokrat spet malo zamudil smo ga zaprosili, da v prihodnje vozi hitreje, ker je nerodno, da ga morajo prisotni čakati.
  SF SN.

 • Janez Kepic-Kern

  VEČ
  NA MOJEM E-PORTALU.
  https://sloveniana.si/

 • xtc

  A ni omenje levi bebo z Facebooka član SD ja?
  Zanimivo je še nekaj,ko se navaden državljan pripelje 5-10 km prehitro in ga ustavi policist je cel hudič tule pa so policaji z vodstvom vred tiho pod p***********,potem ko bi morali biti glasni kot zvonovi.

 • stajerc5

  No ja, ce nimamo drugih problemov v yugosleniji, …pa naj bo! Ti nasi, Nova raziskovalni novinarji so pa res od hudica, ni kaj!
  Se malo pa bom zacel citati Jano…

 • macon

  V EU, kamor se delamo, da bi radi pripadali, taki takoj izgubijo javne službe. Pri nas je komunajzarjem, ki drugače skačejo na vsako besedo opozicije in se delajo moralno ogorčene in občutljive, seveda vse dovoljeno, ker smo navadna režimska banana republika.

 • Morala

  Upam, da ga policija kaznuje zaradi prehitre vožnje in hvale. Nekaj je narobe z oblastjo in našimi zakoni?!
  Do včeraj nisem vedela, da v SLO plačajo kazen tudi tisti, ki so na nujni vožnji kot so reševalci, gasilci…

 • Miro Jereb

  Kaj jim je oblast stopila v glavo. Idijot pa gre slikat in objavit. Totaln debil. Tega mora Žudan nazaj v hlev porint al pa v čevape predelat. Vsi se obnašajo kot Neron.

 • Common Sense

  “Kaj nam pa morete?” “Sedaj smo mi oblasti.” To je to. Aroganca, prepotentnost, juvenilno napenjanje, nedoraslost, neodraslost. Njegov twitter nick pove vse: “Denis pokora”. Zadel je bistvo. Sam, da tip še ni opazil, da ni več 5 let star. Revež je, no.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!