Židan za seks in nedolžnost Levice Luka Mesca

Foto: sta

Marjanu Šarcu je v petek z vsega 112.250 glasovi za LMŠ uspelo, kar ni njegovemu nekdanjemu strankarskemu šefu Zoranu Jankoviću, ko je Pozitivno Slovenijo volilo 314.273 volivcev. S 55 glasovi je bil izvoljen za mandatarja, ki zdaj sestavlja vlado. Janković s 43 glasovi po volitvah leta 2011 ni sestavil niti manjšinske.

Šarec je bil bolj potrpežljiv, dogovarjanje je trajalo rekordnih 56 dni in to tudi na načine, ki v politiki veljajo za vsaj sporne: ko obljubiš in podpišeš dogovore na račun drugih, denimo opozicije, težave pa pozneje odpravljaš tako, da odstavljaš kritike ali pa kar priznaš, da te je zanesla pohota po oblasti in zanjo kršiš pravila in dogovore.

Ta manj lepi del so nam politiki razkrili v četrtek, ko je vodja poslanske skupine LMŠ Brane Golubović nenadoma zahteval, da mora parlament takoj uvrstiti na dnevni red odstavitev predsednika DZ Mateja Tonina (NSi) in inštaliranje šefa SD Dejana Židana na ta položaj. Odstavitve še niso niti predlagali, imenovanja novega predsednika pa ni mogoče sprožiti, dokler stari ni odstavljen. Za trenutek je dih vzelo celo Toninu, čeprav je Šarec že prej napovedal, da ga bodo odstavili celo prej, že v ponedeljek. Strankam, ki prevzemajo oblast, se mudi z Židanom, ker Tonin ne bi uresničil dogovora o dvojni igri Levice, s katero so podpisali sporazum, da bo zagotavljala podporo in glasovalno večino novi vladi, hkrati pa igrala vlogo opozicije tej isti vladi. V bolj ljudskem jeziku: dogovorili so se, da bo pet moških srednjih let redno seksalo z mlajšo partnerico socialističnih nazorov in o tem z njo podpisali tudi sporazum, s katerim ji zagotavljajo, da je nedolžna sodelavka v teh aktivnostih in vzgled kreposti med ženami.

Opozicijski nadzor, ki bi ga vladajoči na tak način izvajali sami nad seboj, je prijetna stvar. Skoraj kot vladanje. Ali dober seks. Težava pa je z vtisom, ki bi lahko nastal zaradi upornega Mateja Tonina, ki nekaj nerga, da je to zloraba oblasti in vzgled koruptivnega ravnanja. Podobno onemogočanje nadzora in mešanja izvajalskih in nadzornih vlog, če si to dovolijo na vrhu, se lahko ponovi v podsistemih ali pa se celo že dogaja. Vladajoči so vzgled. Tudi, ko goljufajo. Povrhu so se oglasili še pravniki z mnenji, ki so diametralno nasprotna podpisanim političnim dogovorom vladajočih, da je Levica, ko jim zagotavlja večino za vladanje, s to podporo v opozicijski vlogi. Pravniki, celo zakonodajno pravna služba državnega zbora, nekako nočejo sprejeti, da je mogoč reden skupinski seks in popolna nedolžnost in krepostnost dame, ki moškim ponuja to sprostitev. Pravni akt, ki to določa, se jim ne zdi prepričljiv v vseh delih.

Dvojnost določa “sporazum o sodelovanju”, ki ga je na svoji spletni strani objavila stranka Levica in ga lahko preberete tukaj. Je odličen primer dogovora, da bo Levica podpirala vlado in ji bo istočasno opozicija. Podpisali so ga Marjan Šarec, Dejan Židan, Miro Cerar, Karl Erjavec, Alenka Bratušek in Luka Mesec. Dva bivša premierja in štirje, ki imajo ambicijo, da bi to prej ali slej bili.

V Levici ne skrivajo, da nočejo v to vlado, a jo morajo podpirati. Raje bi bili v opoziciji, a jih tam nočejo, ker so z vlado. Alternative Šarcu so za Levico slabe: predčasne volitve ali vlada Janeza Janše. Preostale stranke leve sredine imajo z njimi in položajem podobne težave, a se niso bahale s sporazumom o vladno opozicijski vlogi Levice. Levica bo po njem glasovala za mandatarja Šarca in Dejana Židana na vrhu DZ, zagotavljala, da bodo izvoljeni ministri in da ti ne bi v prihodnje padali, zagotavljala večino pri vodenju in odločanju v odborih, komisijah in v državnem zboru za vse najpomembnejše vladne projekte in še prav posebej za odločitve o denarju. Sporazum, ki je povsem očitno koalicijski, hkrati sistematično določa, da je Levica opozicijska stranka, vlada pa manjšinska. Zavezali so se k seksu in naivnemu dekletu zagotovili deviškost in krepostnost. Ni pa jasno, ali so moški in dekle res le naivni. Prav lahko se izkaže, da mislijo, da je naiven nekdo drug.

Grenka pilula za novinarje z “distanco”
Dogovor ima preprost cilj: vloga Levice bo, da bo skrajno disciplinirano omogočala delovanje levosredinske vlade v parlamentu, hkrati pa onemogočala opozicijski nadzor desnih strank nad vlado. Ker že obvladujejo veliko večino medijev, bi to moralo zagotoviti udobno vladanje. Na tej točki je počilo s Toninom, ki vodi postopke konstituiranja parlamenta, del katerih je, da bi se prihodnji teden morali dogovoriti o sedežih Levice v nadzornih komisijah. Ji pripadajo opozicijski ali koalicijski sedeži? Matjaž Han ni slučajno, ko je Brane Golubović napovedal, da bodo Tonina takoj odstavili, dejal, da ne bo sodeloval na pogovorih o delitvi sedežev, dokler jih bo vodil Tonin.

Vsebine dogovora z Levico Tonin ne bi izpeljal na način, da bi ta stranka bila nedolžna opozicija, in zato hitijo z Židanom, ker ta pa po seksu lahko mirno podpiše potrdilo o nedolžnosti Levici Luke Mesca. Saj ga je kot predsednik stranke že.

Dejan Židan in Luka Mesec (Foto: STA)

Če ne bo šlo, pa bodo morale Levica in druge stranke nove vladne koalicije pač požreti grenko pilulo, da desne opozicije ne bodo od znotraj razbijali z Levico in da tudi vlade, če bo imela podporo večine poslancev, ki temelji na podpisanem dogovoru strank, ne bo mogoče kar razglašati za manjšinsko. Po – menda – evropskem vzgledu, kot so to opisali propagandno navdušeni novinarji. A zelo grenka ta pilula ne bo. Židan se je za pravi vstop Levice v vlado zavzemal od začetka. A nevesta, Luka Mesec, je bila proti in zdaj so, kjer so. Na čudni koruzi.

Pravnike bodo že še zdisciplinirali, da se uklonijo političnemu diktatu. Jim pa lahko težave povzročajo matematiki, ki se ne bodo nujno vsi strinjali, da je 52 glasov od 90 v državnem zboru manjšina, pa čeprav jih ob Levici o tem prepričujejo tudi kar številni novinarji, ki slovijo po veliki distanci do propagandnih sporočil levih oblasti. Celo matematičnim genijem s popravci v srednji šoli ni povsem jasno, kako so vladajoči novinarji in levi oblastniki to preračunali.

Je pa jasno, da mora biti nekje med temi številkami seks, ker drugače se preprosto ne izide. Ali celo kakšna obrt, ki ni kaj novega.

Peter Jančič / spletnicasopis.eu

 • Rožle

  Lewaki še tko boste bežal k Viktor Junaković…
  sam mal še počakte da raja ene 3 dni prazno slamo pofruštka…kwa bote letel.. …k sneta skera

  • traktor

   In pri tehlih bedakih, ki so končno vsi na kopici, se taki situaciji približujemo s svetlobno hitrostjo.

 • cosmosjasnovidec

  Mene pa zanima ali Nova24tv lahko objavi kak posnetek kjer se buzerirata buzeranta ter pedofila “dejan židan in luka mesec “??
  Buzerantski prašič “židan” je na nekem zadnjem srečanju tako naštepal pasjejebskega pedofila “mesca” v rit tako,da je na koncu moral iskati pomoč na Urgenci,da so mu jo pokrpali.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Rožle

   Uuu.. to je pa nerodna reč ..
   a kar raztrgal ga je ? …

  • To pa tudi nisem vedela da sta buzeranta.

 • karpelec

  Jesus Kristus, sedaj nam pa že pri belem dnevu rožce trgajo, pa tako smo se jih trudili negovati.

 • VERRZIFIKATOR

  Dajan Ibn Al Lukedin

  TALE STVAR NA NEKAJ ME SPOMINJA

  Tale svar na nekaj me spominja,
  mladec in zalit perverznež stari,
  kdo razmerje njuno le krmari,
  kdo pohotne misli v stran odrinja?

  Stari žid si plača muslimana,
  na polmesec redno ki prisega,
  ki z levico v tisto mesto drega,
  kjer shranjuje roba se prodana.

  Z mladim muslimančkom sta odprla
  zdavnaj že obrt na moč razvpito,
  le da ni še čisto vse razkrito,
  kaj, kako, na kaj sta se oprla.

  Skupna jima pač je zgodovina,
  ta opora močna je seveda,
  da nedolžno to razmerje zgleda,
  nedotaknjena se zdi svinjina.

  Vendar pa svinjina prekajena,
  ki jo starec z mladcem obožuje,
  na skrivaj uživa in kupuje,
  je na kilometre osmrajena.

  Ko preveč se fanta je najesta,
  ko motila njuno bo razmerje,
  bo frčalo na široko perje,
  ve se, kam perverzneža dva gresta.

  • Soave

   Čimprej naj se to zgodi , da perje frči !

 • BlackOpsSystem

  Jah kaj čmo, če pa rad lulčke židane volje po ustih vlači.

 • tarantela

  Janković se je po porazu umaknil in počel druge stvari, Ljubljana napreduje.Janša pa opleta in nič ne ustvarja, ne zna prenesti poraza.

  • BlackOpsSystem

   kakšen poraz??? Ja, če si nepismen ali umsko zaostal, potem neveš, da je na volitvah zmagal a so pofukani strici na sprehodu pod posteljo vse zmanipulirali in sedaj jih čaka polom!!!!!

   • tarantela

    Ja, je treba znat vlado sestavit, samo če kar poprek udrihaš po vseh, ki ti niso strogo pokorni, pol vlade pač ne moreš sestaviti. Tu je Šarec strokovnjak, kateremu Janša ne seže do kolen. Kdaj ste pa bili nazadnje na kakšni državni proslavi skupaj z drugimi državljani? Zmir se neke posebne prirejate. Ljudje to vidijo in vejo, da tam ni prostora zanje, torej imejte svoje vrtičke in se veselite.

    • BlackOpsSystem

     Bolnik si!!! Kakšen strokovnjak je šarči???!!! Za komedijo in za obdelovanje lesa….no ja, pa za korupcijo???!!! Vidim, da ti mati še vedno redno plačuje internetne storitve!!!

     • tarantela

      Vsekakor je večji strokovnjak od Janše, saj mu je uspelo to, česar Janša ni sposoben.

     • tohuvabohu

      Trola. Janša je dvakrat sestavil vlado, Šarac pa še nobenkrat. Tudi tokrat je ne bo, ampak mu jo bodo sestavili drugi strici.

    • slosin

     rdečih orgij se pa res ne udeležuje…..uf, kako razdvaja narod…

     • tarantela

      Državna proslava ni nobena rdeča orgija. To je proslava za vse ljudi naša države, samo nekateri mislijo, da so nekaj več in se jih ne udeležijo, organizirajo si nekaj svojega. Nekateri pravijo, da je to društvo svečkarjev.

     • Soave

      Veš, to , da se desnica ne udeležuje državnih proslav tudi meni ni všeč. Sem že večkrat napisala.
      Si pa popolnoma po nepotrebnem dodala svečkarje !

    • Soave

     Ne drži !! Na desni smo tako prekleto pošteni, da se nam celi svet smeji v brk. . . . . .

     Ker pa vse svet tudi hinavči in svojega mnenja ne pobe na glas, je tako kot je z EU politiko.

  • Anton

   mandatar je dobil dobrih 6% glasov vseh volilnih upravičencev, se pravi, da imamo zopet protipravno vlado.

   sarkazem press

   • Miro

    Janša pa 10%….ali bi bila ta legitimna?

    • Anton

     sej ni point toliko o teh procentih, problem je da nekdo ki je dobil vsega cca 600 glasov pride v parlament, nekdo ki je prejel 2/celo 3 krat toliko pa obtiči zunaj parlamenta. Ta volilni sistem katerega imamo sedaj je daleč najslabši, ker omogoča, da vsak cepec pride v parlament, pravgotovo, paje všečen “globoki državi” , ki na tak naćin lažje manipulira z narodom.Kdor pritrjuje današnjemu volilnemu sistemu, je pravgotovo bodisi nerazgledan, bodisi del globoke države oz njen prisesek.

     sarkazem press

  • Silos

   Po tvojem bi moral tudi Janša dati zgraditi đamijo?

   • tarantela

    To gradi Kuvajt.

    • tohuvabohu

     Plača pa Katar.

  • slosin

   v čem je problem? A Janša, ki nič ne dela, dela to prepočas…?

   • tarantela

    Men dol visi, kar Janša dela, naredi sebi in stranki v škodo, predvsem stranki SDS, zato je pa dobil Šarec glas več, kot je pričakoval, menda je bil to glas iz SDS.

    • Prle

     Grims mu ga je dal iz žlehtnobe.

  • Soave

   Kje pa ti živiš ? Pridi malo pogledat v Staro Ljubljano. . . . . .

   • tohuvabohu

    Nikjer na svetu ni toliko podrtij kot v Ljubljani.

    • Soave

     Drži ! Tovariš je po svojem okusu uredil Mestni, Stari trg in zabetoniral je nabrežje Ljubljanice. !!
     Njegov glavni namen je lokal pri lokalu, kjer mastno služi in kjer njegovi navijajo njihovo muziko.
     Ostalo pa se podira.
     Ampak. . . .. ljubljančani smo pa tiho ?

  • tohuvabohu

   Ti pa gotovo nisi iz Ljubljane, frčafela.

 • Krtača 20

  Pejte nazaj u postlo jokat domobrančki. Ste pač večni luzerji. In prav je tako.

  • Anton

   bomo vidl kako boste “vladal”, dejanja povedo več kot tisočero žaljivk, argumentirati pa itak ne znaš, toliko o tvojem IQ-ju

   sarkazem press

   • Miro

    tonček, vidim da si pameten mož, pa mi povej zakaj je bila Jajotova vlada ko je mandatarstvo prevzel namesto Jankoviča legitimna, ta sedaj pa ni:

    • Anton

     kdo je pa rekel, da smo sploh imel kdaj legitimno vlado od Demosa naprej, pa še takrat vprašanje.Mi živimo v nepravni, nedemokratični, elitistični državi.

     sarkazem press

     • Soave

      + + + +

    • tohuvabohu

     Butl. Janković ni imel mandata, torej mu ga nihče ni prevzel.

     • Miro

      pravi si predstavnik svoje vrste…… iaiaiaia

 • Franc Šink

  5+1= kupčija nepoštena.

 • totex39

  Opozicija naj že v začetku ponovno zahteva spremembo volilnega sistema, kajti samo na tak način se bomo rešili skupek vseh teh lažnivih in nepomembnih strank v parlamentu kot jih imamo sedaj. Predvsem pa teh, ki so nas že uničili in sedaj so spet na pohodu, da nas bodo “stari” zverziranci z novo nastavljeni mandeljci lahko uničili do konca.

 • Nšo-či

  Mesec sodi med lunatike, zato bi rad nedolžen seksal. Violeta in Kordiš pa sta bolj krvomatika, nedolžnost in seks ju ne bosta zadovoljila. Želimo si lahko le, da je njun pohlep po denarju in privilegijih večji od vseh drugih vrlin, ki se jima rišejo že na obrazu.

  • Soave

   Hja, draga moja Indy. . . . . . . prav vse je mogoče no , tudi nedolžen seksati ? Samo poglej, kaj vse jim je uspelo !

 • Prle

  Prav sami ste hoteli, ko smo že pri seksu; Ivan Janez Janša Luzer čaka da bo na xxx volitvah dobil večino, saj njegov ego kaže na to, da je željan imeti vso oblast v svojih rokah on in samo on, če parafraziram drkal bi svoj k…c, da samo, da njemu pride; samo mu tega veselja narod ne bo dal, torej mu ostane samo še, da zajebava levico in desnico, namesto, da bi se umaknil.

  • slosin

   očitno zajebava tudi tebe…zelo uspešno…

  • tarantela

   He-he. kaže da je tudi Desanka Šakić odpovedala in ne pride in ne pride…

 • WatsonForus

  taprava dva, tema dvema nebi dal niti kure za pazit.

  • RATATA

   Pohane sploh ne.

 • RATATA

  Nimaš kej, prašičminister židan hoče čimprej postati predsednik petinpetdesetih prašičev v skupščini socialistične Republike Slovenije.

 • rubec

  Imajo pa široka vrata v parlamentu da je lahko ta brezveznik Brane Golubnjaković noter. Glavo ima tako veliko da ostalega trupla sploh ne opaziš.

  • Soave

   Hi. . . .hi. . . . . .naj se vidi razkošje !!

  • Prle

   Ko pride Ivan Janez skozi vrata parlamenta, ostali najprej pomislijo; Jansharijev sladoljed je za en k…c, ha,ha,ha.

 • rubec

  Ni čudno da je židan teslo. Glavo ima velko kot lubenica v njej je pa ponavadi samo voda.

  • Spartan

   Bi prej rekel, da je večja. Podobna silosu. Na četrt polnemu silosu plesnive melase.

   • rubec

    hehehehe, lepa.

    • WISKY 1000

     kakšne budale leve,glavno,da imate najlepšega prcednika,hi,hi,hi,ooo,…….

  • Prle

   Vaš Mahnić pa ima glavo, ki spominja na Mr. Pigy-a

   • Spartan

    Evo! Spet deliš! Ti pa tvoji “vaši pa naši”!

   • WISKY 1000

    ti si sigurno lepi narcisek s praznim zeljnikom.

  • WISKY 1000

   navadno klopotalo

  • samsara

   Vodenica, al kako se že temu reče.

  • Rožle

   Pol se njegova nč ne odbija od tal tko kt skokica …
   eh, škoda …

  • tohuvabohu

   Pocukrana voda.

 • RATATA

  Vse je čist brez veze! Jaz bom kar odklopu vse skup in se posvetil negovanju telesa.

  • Soave

   No, lepo ! Ampak kdaj pa kdaj pa le še kaj napiš !

   • RATATA

    V času, ko se mi bo sušil lak na nohtih ne bom mogel nič pisat hehe

    • Soave

     Ja. . . . .si bolj počasne sorte ?
     Tole mi je pred kratkim pripel prijatelj. . . . .
     https://www.youtube.com/watch?v=oeX7RTgsXpI

     • RATATA

      Adi in prijatelj imata prav.

     • Prle

      Ampak Adi je levičar, pa ne, da desničarji poslušate levičarje. Hinavci.

     • RATATA

      Sovražnika moraš poznat v globino njegove pokvarjenosti! Navadna resnica je pa splošno univerzalna.

    • WISKY 1000

     kaj si buzek

    • WISKY 1000

     mogla ali mogel?

     • RATATA

      Punc sem, nisem fanta! Ne skrbi, hec je bil.

  • Warrior princess

   Pravilno!

 • Soave

  + + + + + + + Članki g. Jančiča vedno zadanejo . Zelo dobro.
  Ampak, karavana bo šla dalje, navkljub kužekom, ki samo bevskamo – dober izraz enega od komentatorjev . . .

  • WISKY 1000

   ta komunajzarska karavana bo kratkega veka na srečo.

   • Soave

    + + + + Bilo bi sijajno imeti to srečo !!!

 • piko8

  Dobro argumentiran članek!!
  Baba je žaba, žaba pa ni čvovk, adijo pamet!!

 • antimur

  Ta dva kučanistična kretena, ki sta oba dokazljivo leva fašista ni več za prebavljati. Je pa v Sloveniji zabit folk do amena, da podpirajo takšne barabe, sicer samo en del državljanov in še to v glavnem privilegiranci, kriminalci in čefurji, stranko SDS, ki bo zagotovo naredila red, pa kučanisti sistemsko napadajo in blokirajo, namesto, da bi naredili in to upravičeno z Levico, ki je pa dokazljivo fašistična stranka. Turnšek, ali se niso tvoji “hrabri” borci borili proti fašizmu in za svobodo slovenskega naroda, zato tudi dobivate iz proračuna denar. Morda se pa motim in vas Kučan in ostala drhal vzdržuje zato, da podpirate ropanje, muslimansko in čefursko okupacijo in da ste na strani tistih, ki nad Slovenci izvajajo genocid.

 • Spartan

  Je kdo opazil, da, ko tale model, Židan namreč, dobi priložnost za dolg monolog, je kot da bi na pašniku gledal kravo direkt v fris ko prežvekuje pravkar pomuljen šop okusne trave?! Namreč…ko ga gledaš v obraz, med dolgoveznim govorjenjem niti enkrat ne trapne (z na široko odprtimi vekami) niti ne trzne z eno samo obrazno mišico oz. tkivom nasploh. Komplet telo in obraz popolnoma pri miru in brez izraza. Premikajo se IZKLJUČNO samo usta! Kot, da bi kipu podaril dar govora!

  • tohuvabohu

   Jaz pa opazim govorico oči. Ko hoče kaj poudariti, naredi premor in izbulji oči.

   • traktor

    To ni kadar hoče kaj poudariti. Oči izbulji kadar ga pritisne srat. To je pa od vsega dobrega, ki ga je deležen, očitno zelo pogosto.

 • Prle

  Danes je nov dan, dan ko novi mandatar opravlja sladko delo in išče ministre, ki bodo kravžljali Ivanu Janezu še tisto malo lask, kar jih ima.

  • WISKY 1000

   bolek,lepega vodjo si si izvolil,te ni nič sram,hi,hi,hi…..

   • Prle

    Lolek, kulturen je vsekakor bolj kot tvoj luzer,ha,ha,ha,.

    • WISKY 1000

     tišler je pa res od tebe 99% bolj kulturen,to pa drži.

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  S takimi naslovi člankov Nova24TV smatra, da je “medijski imperij”? :)

  PS: Peter Jančič, vrni se čistiti WC-je. Novinarsko delo ni za tebe. :)

  • Lustrator

   “Argumentacija” na nivoju ključarničarskega diktatorja, ki ga nosiš na avatarju. Te ni vsaj malo sram tako enega kakor drugega?

   • tohuvabohu

    Pravi rdečkar je ponosen na šlosarja, ki ni delal, ampak vodil štrajke.

  • Jan Kovalski

   Josip Broz Tito: “S takimi naslovi člankov Nova24TV smatra, da je “medijski imperij”? :) ”
   ==========================
   Lep primer tipičnega levičarskega prevarantstva si navedel, je analogen prevarantstvu Levice, ki ga opisuje Jančič.
   Za imperij so Novo proglasili levičarski novinarji, ti sedaj prevarantsko hočeš to pripisati kar Novi sami.

   V zgornjem primeru se Levica proglaša za opozicijo čeprav podpira in glasuje za vlado.

  • WISKY 1000

   tale gor židani iz stranke wc je kot bi bil ata mesečniku,hi,hi,hi,ooo………

  • garfi

   Vsem “ta levim” uporabnikom svetujem, da pazijo kaj pišejo. Se spomnite uporabnika “Fogloff Tumpek”. :)
   PS: Naj vam namignem → KZ-1, člen 297. :)
   Ovaden je bil s strani policije. :)
   PS: Moten osebek. Čaka na obravnavo. :)

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Ste tako neizobraženi, da morate kopirati moje “poste”, da lahko zvenite izobraženo?

    PS: Povem vam, vsakič ko spregovorite, zvenite bolj neumno. :)

    • WISKY 1000

     josipe,tudi ti boš šel tumpeku družbo delat.

    • garfi

     sam sebe lajkaš neumnež in mrtvak

  • Pesjan

   E moj brozek kje si pozabil zadnjo taco na wcju pri sliki Židana komunista ??????

 • xtc

  Jančič je zelo dobro razkril bistvo.
  Definitivno je pravno mnenje že potrdilo,da je Levica del mkoalicije-kajti,ko podpišeš pogodbo o sodelovanju pač ne moreš reči pravno,da nisi v koaliciji.
  In ravno tako ne ,da so manjšina-skratka v EU bo treba riznati ,da so skrajna leva vlada in to bo EU in ZDA tudi kmalu jasno.
  Seveda pa gre zato,da bi komunisti najraje po svoji stari Yugo maniri bili vse od vlade do opozicije-no to nebo šlo v Yugi so jo pobili no v EU pa to ne gre in bi jo radi kar pobrisali no tudi to nebo šlo.
  Skratka,Šarec je vse bližje uri resnice,ko se bo pokazalo ,da bo moral iti.
  Vse kar bodo zlimali bo ob prvih resnih dilemah razpadlo v prepitu in razdorih.

 • WISKY 1000

  naslednji teden grem v nemčijo in ne vem kaj bi jim odgovoril,ko me bodo sigurno vprašali kdo je moj prcednik in kaj je po poklicu.Prosim za kakšen pametni nasvet.

  • 10mile30

   abrambaslovec

  • totex39

   Saj te ne bodo, ker že vsi vedo, da je komiker.

   • WISKY 1000

    Upam,da res ne bodo.

 • Olga2345

  Dober dan, Venezuela!

 • garfi

  ko se bodo na oblasti izmenjale vse leve barabe
  Slovenije že 100 let ne bo več

 • garfi

  Vsem “ta levim” uporabnikom svetujem, da pazijo kaj pišejo. Se spomnite uporabnika “Fogloff Tumpek”. :)
  PS: Naj vam namignem → KZ-1, člen 297. :)
  Ovaden je bil s strani policije. :)
  PS: Moten osebek. Čaka na obravnavo. :)

  • WISKY 1000

   PRAVILNO,LEVAKE POD NUJNO ONEMOGOČIT.

 • Rožle

  Je pač malo Židane volje .. in usmerjen po Židanovo ..

 • WISKY 1000

  židane z wc-ja je zelo nizko padel,ker se je začel družiti s šolarčkom

 • Olga2345

  Leva fašista, ki širita sovraštvo in izključevanje do SDS, Janše, volivcev SDS, do Avstrije, Italije, Madžarske, Hrvaške…Skratka do vseh, ki imamo radi svojo domovino! Komunisti=nacisti!

  • Frank Novak

   A si ti leva ali desna Olgistka, ali kaj?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!