Židan znova dobil potrdilo pravne službe DZ, da Levica ni opozicijska stranka – Levica je nadkoalicijska stranka!

Foto: sta

Pravna služba je v odgovoru na zaprosilo o vrstnem redu poslanskih vprašanj potrdila, da Levica ni opozicijska stranka. Ravno tako ni koalicijska stranka. Kakšen je torej status Levice v slovenskem parlamentu? Vloga Levice je tako neortodoksna in zunaj vseh okvirov pravniške domišljije, da ji lahko rečemo samo nadkoalicijska stranka, saj so morali samo zanjo spreminjati pravila delovanja.

Zakonodajno-pravna služba je podala mnenje o statusu skrajno leve stranke Levica v državnem zboru. Status Levice je bil donedavno še nedefiniran, saj je Levica v vseh pravnoformalnih pogledih delovala kot del koalicije, čeprav so javnosti želeli dati vtis opozicijske stranke. To jim je navkljub vsem naporom preprečevalo, da bi se lahko definirali kot “konstruktivna opozicija”, kot so to sami želeli ves čas.

“V parlamentarni demokraciji, ki temelji na načelu delitve oblasti, je poslansko vprašanje sredstvo političnega nadzora nad delom vlade oziroma posamičnih ministrov,” je pojasnila pravna služba DZ. Vprašanja so namenjena uveljavljanju individualne odgovornosti, posredno pa lahko privedejo tudi do kolektivne odgovornosti vlade in ministrov. Zato je pravica poslancev do postavljanja vprašanj vladi in ministrom pomemben način izvajanja nadzora nad delom vlade.

Levica ni del opozicije
Ravno zato, ker poslansko vprašanje sodi v nadzorno funkcijo parlamenta nad vlado, pa je poudarjen pomen parlamentarne opozicije. In kakor je jasno, stranka, ki aktivno sodeluje v koaliciji, čeprav vztraja, da ni del koalicije, ne more biti opozicijska stranka in kot taka onemogočati pravi opoziciji, da bi opravljala prepotrebni nadzor nad delom vlade. Vsak mesec se za ta namen določi posebna točka dnevnega reda za vprašanja poslancev. Na seji morajo biti prisotni predsednik vlade, ministri in generalni sekretar vlade. Če bi bili na dan določene seje odsotni, morajo to najaviti vsaj pet dni pred začetkom seje DZ.

Bo predsednik državnega zbora Dejan Židan še vedno ignoriral mnenje pravne službe? (Foto: STA)

Naprej, določbe 244. in 245. člena PoDZ-1 določajo vrstni red postavljanja poslanskih vprašanj po kriteriju, ali gre za opozicijsko ali vladajočo koalicijsko poslansko skupino. “Zakonodajno-pravna služba je že oblikovala mnenje, da poslanske skupine Levica ni mogoče šteti za opozicijsko skupino.” Okoliščine in elementi presoje se od zadnje ocene statusa Levice po mnenju pravne službe DZ niso spremenili.

Levica je nadkoalicijska stranka
Vseeno se je pravna služba znašla v precepu, saj kot so prepričani, da Levica ni opozicijska stranka, je po njihovem mnenju “ni mogoče povsem nesporno uvrstiti med vladajoče koalicijske poslanske skupine”, zaradi česar gre za pravno neurejen primer oziroma pravo praznino, “ki jo je treba zapolniti ob upoštevanju namena (smisla) obstoječe ureditve instituta poslanskih vprašanj”.

Trenutno pravilo, ki so se ga držali, je dajalo opoziciji pravico do prvih treh poslanskih vprašanj predsedniku vlade, četrto pa je pripadalo koaliciji. Da pa nadkoalicijska Levica ne bi ostala brez poslanskega vprašanja, so zato trenutno formulo 3+1 ustrezno prilagodili. Nadkoalicjski “poslanski skupini Levica je v tem primeru z uporabo analogije treba priznati poseben status pri postavljanju poslanskih vprašanj, kar pomeni uporabo formule z razmerjem 3+1+1.” Vprašanje pa ostaja, ali nadkoalicijsko poslansko vprašanje pride na vrsto pred koalicijo ali za koalicijo.

 

Ivan Šokić

 • Van Der Waals

  LEVA FAŠISTIČNA DRHAL + MUSLIMANI = LJUBEZEN BREZ MEJA!!!

 • DMB

  Če levica ne ve kam sodi naj gre v vrtec ali kakšno drugo ustanovo

  • Kataklizma

   A si resen, da nam otroke pokvari, a si res tega želiš, pazi kaj si želiš, lahko se uresniči :P

   • DMB

    Ups napaka raje kar v kakšno USTANOVO LJ P…..

 • luka globus

  Soyboy in njegov škorček:)

 • Olga2345

  Zabrisati levico iz opozicije in iz dela komisij, saj onemogoča konstruktivno delo opozicije in nadzor vlade!

  • lokec

   Zakaj le oni so opozicija trenutni vladi, vendar podpirajo to vlado in ji pomagajo. radi jo imajo, Tudi vlada ima rada levico, saj dela to kar reče Mesrc. Oni samo nimajo radi SDS, NSI in SNS.

 • Duhec

  Nedefinirani bleferji, lenuhi, bedaki, primitivci, odvisniki. Nič dobrega oz koristnega.

 • ĐĐ Style

  Čez 4 leta bo Mesec Premier, desni pa boste spet v kotu čepeli in prižigali svečke

  • Beličič

   Ja, nebrušen diamant.Tudi od starega brusilca je odvisno.Naj mu služi vid!

  • if

   Tedaj bo tudi RS v kotu, prižigala bo svečke.

  • macon

   Takrat boš ti držal gobec zaprt, oziroma lamentiral o krutih kapitalistih, ki nas zatirajo kot že vse po 1945. Krute ZDA so nas 20 let po drugi svetovni hranile z vsemi možnimi pomočmi, komunajzarji ste pa ves čas srali po njih, namesto da bi jim bili hvaležni, živali bedne in prostaške.

  • Kataklizma

   Če bo Mesec Premier, bo to zgolj en mesec.

  • Common Sense

   Morda, a bo podobna pi*ka kot Justin Trudeau. Jaz in moji otroci mu bomo mahali iz tujine, pa lahko iz te dežele po mili volji dela Venezuelo.

 • Vera

  Zanimalo me je , če je kaj na RTV SLO 3 , ki je namenjen za delo DZ-a. Danes Violeta Tomić iz Bosne vodi ” odbor za kulturo “. Zdaj smo pa res v r… ne v kulturni državi ! En govorec je bil o.k. ostali zanič, zato sem TV raje ugasnila . Židan nam pa naj že neha lagati, da je stranka ” levica ” opozicijska stranka , ker to ni , temveč je v Šarćevi 13% ni zanič vladi .

 • stajerc5

  Hehehe, ah, ta levica, saj ne ves a je misljena roka za rit brisati ali Putinova metla za WC cistiti.
  Apropo Rusija, za vse rusofile:
  .
  Poljska podpisala dogovor z ZDA o 24-letni dobavi plina

  Podjetje bo plin dovajalo do poljskega novega plinskega terminala v mestu Swinoujscie na severovzhodu države.
  Poljski plinski distributer PGNiG je danes z ameriško družbo Cheniere Marketing International podpisal dogovor o 24-letni dobavi utekočinjenega naravnega plina. Dogovor se nanaša na obdobje 2019-2042.
  Kot je po podpisu pogodbe s Cheniere Marketing International povedal direktor podjetja PGNiG Piotr Wozniak, nameravajo v kratkem podpisati še dve pogodbi o dobavi ameriškega utekočinjenega naravnega plina.
  »Trenutno podpisujemo več pogodb o dobavi utekočinjenega naravnega plina z ameriškimi podjetji in vse imajo nekaj skupnega – plin bo 20 do 30 odstotkov cenejši kot tisti, ki ga trenutno kupujemo od Rusije,« je povedal Wozniak.
  Podpis dogovora sta pozdravila tudi poljski predsednik Andrzej Duda in ameriški minister za energijo Rick Perry. Razpršitev energetskih virov je pomembna tako za Poljsko kot Evropo, sta poudarila po podpisu prelomne pogodbe.

  • macon

   A ni ameriški utekočinjen plin dvakrat dražji od ruskega po plinovodih? Tako sem bral in je logično, da je dostava po plinovodih cenejša, ko so enkrat postavljeni, severni tok čez Baltik pa že obstaja.

   Poljaki imajo Rusov seveda poln krulac iz zgodovinskih razlogov in ker jih dobro poznajo.

   • stajerc5

    Rusi imajo razlicno tarifo prodaje plina in olja z razlicnimi drzavami. Dumping na eni,dumping na drugi strani. Kdo dlje zdrzi zmaga in glede na ne najbolj roznate finance Rusije je pac USA prisla skozi.
    Denar je sveta vladar, bil in bo tudi za vedno ostal!

 • Foglof Tunek

  “Vloga Levice je tako neortodoksna in zunaj vseh okvirov pravniške domišljije, da ji lahko rečemo samo nadkoalicijska stranka, saj so morali samo zanjo spreminjati pravila delovanja.”

  Tako tudi je in pika!!! V LEVICI smo kot nekakšni nadljudje ki skrbimo za malega človeka. Smo kot nekakšni “bogovi”…dobri bogovi…ki ljubimo malega človeka !!!

  • FORT WORTH

   Ce bi to bilo res, ne bi bilo vec klosarjef v rogu in drugod po drzavi.
   Klosarjef je pa vedno vec.
   V dokaz imas kordisa, trcenega trcka, hanzka…
   In vsak dan vec vas je.
   Aja, pa tudi vas presvetli Ahil je fsekan, da je groza.
   Hehehe

   • Foglof Tunek

    Ne gre za klošarje. Gre za filozofe in umetnike…kapish?

    • FORT WORTH

     Ja, tam v levici niste niti F od filozofov
     in
     niti U od umetnikov.
     Ste pa curak od ovce.
     Hehehe

  • Olga2345

   Nacisti(Übermensch)=komunisti(nadaljuje)! Končno ste priznali, kar vsi že vemo, da ste zločinci!

   • Foglof Tunek

    Smo nadljudje…ne zločinci. Kapish?

 • Foglof Tunek

  Nova24TV: ”Vprašanje pa ostaja, ali nadkoalicijsko poslansko vprašanje pride na vrsto pred koalicijo ali za koalicijo.”

  Naša nadfprašanja morajo biti absolutno in zgolj na prvem mestu…potem pridejo na vrsto koalicijska fprašanja…na koncu pa opozicijska fprašanja… Torej, od kompetentnih in verodostojnih fprašanj pa fse do nekompetentnih in brezveznih fprašanj!!!… Kapish?

  • Olga2345

   Prvi so zadnji in zadnji so prvi, kapish?

 • Beličič

  Bi radi da Židan koncert naredi? https://www.imdb.com/title/tt0253474/

 • Foglof Tunek

  Primer moči nadkoalicijske stranke LEVICE:

  Cerar si je oddahnil, Levica poziva k zavrnitvi “sramotne cene”!!!… Levica ima škarje in platno v svojih rokah !!!

 • luckyss

  Jasno je, da je levica koalicijska stranka,saj se je z njeno pomočjo postavila vlada….je pa res da bi rada jahala dva konja hkrati..No, konja in opozicijskega osla …;)

  • Foglof Tunek

   Jahamo tudi dva psa hkrati…pa tiho !!!… Kapish?

   • luckyss

    Si bil z Baričeviče…vo in onim blesavim odvetnikom, onim čudnim ptičem.. ?!

   • xtc

    To vemo,smo videli na Oražmovi.

    • Foglof Tunek

     Nadposlanec Luka Mesec: “To ni prodaja NLB-ja, to je kraja. Nadzorni svet in uprava Slovenskega državnega holdinga (SDH) bi morala odstopiti, vlado s premierjem Marjanom Šarcem na čelu pa v Levici pozivamo, naj se sestane kot skupščina SDH in “to sramotno ceno zavrne.”

     • Common Sense

      Tunek, koliko si šmarnice spil danes?

     • Foglof Tunek

      2X sn bil fkleti…cca en liter… na zdravje :)

  • xtc

   No vidiš Tunnek ve ,da so taki kot tvoja žena ,ki dva na enkrat,vaša soseda.

  • Beličič

   Levica smo Komunisti.Domači.Vsi ostali ste gostje.In obnašanje bo temu primerno!

   • luckyss

    Če bi bili komunisti, bi najprej poskrbeli za svoje delavce plačane pod mejo revščine in ostale socialno ogrožene, ne pa da uvažate ISIS borce na dopust v EU…

    • Beličič

     Grozljivko na Tv gledal.Pri nas je vse v Živo!

   • Common Sense

    Samo vas bi pravi komunisti že potamanili. To je največji hec. Pojma ti nimaš kdo so komunisti.

    • Beličič

     Ni tako smešno kot misliš. Vas ščitimo.

     • Beličič

      Ne reci mafiji Mafija.Komunist je pot.Ključ je šifra!

     • luckyss

      …šnops je vir…

     • Beličič

      Vor!

     • luckyss

      centerfor…

     • Common Sense

      Šmarnica je odgovor. Tunek lahko potrdi.

    • Beličič

     KO gre zares ni vejice in pike.Vidim da veš.

  • Common Sense

   Exactly. Pravzaprav so v Levici genialci. Ker oni bi “da jebu, da da ga ne uvale”. No, uspelo jim je. Kar bo šlo v vladi narobe, bodo lahko s prstom pokazali na vlado. Kar bo v vladi doseženega v skladu z njihovo agendo (minimalne plače), se bodo tolkli po prsih in še dodatno srkali volilce SD-ju. Zato pravim, da so mulci genialci (če odštejem ubrisanega mlečnozobega Che Guevaro in še bolj ubrisano Tomićko).

   • Foglof Tunek

    Ne ne, mi jebemo in ga uvalimo. Zasadimo svojo seme. Poti nazaj več ni…mi smo nadstranka LEVICA !!!

    • Common Sense

     Schon gut, Tunek. Ti lepo idi dol v klet, pa spij še kakšnega. Pol pa se nazaj fsedi za računalnik, pa opazuj kako folk skače f luft zaradi tvojih provokacij s flašo šmarnice v roki. :))

     • Foglof Tunek

      Jas ne provociram…jas pišem zgolj in samo resnico. Kapish?

     • Common Sense

      In vino veritas:))) šmarnica.

     • Foglof Tunek

      No…sn ti reko…ZGOLJ IN SAMO RESNICA !!!

     • luckyss

      In vino veritas u “šmarnica” pa še špas..;)

   • luckyss

    Lahko pa tudi naredijo harakiri “iz zasede” ;)

   • macon

    Uspelo jim je, da so nadebudni režimski ali partijski podmladek, ki jih tretira kot temu pritiče. Gredo se igrice mimikrije pred svetom in samim seboj, ker se podzavestno seveda zavedajo, da so kriminalna fašistična sodrga.

 • xtc

  Gre za navadno sprenevedanje,čim je bila pogodba o sodelovanju podpisana-JE KRISTALNO JASNO kam spadajo.Ne se delat bedake.

  • Foglof Tunek

   Saj ne zanikamo, da smo LEVICA nadstranka!!!

   • xtc

    Ne nad butliu,kot je izvrstno opisal vas Jelenko.

  • VERRZIFIKATOR

   Kakšno je dobil zdaj potrdilo,
   ali to, da se le spreneveda,
   da je bolj neumen kot izgleda,
   da pokvarjeno je motovilo?

 • lokec

  Zakaj le oni so opozicija trenutni vladi, vendar podpirajo to vlado in
  ji pomagajo. Radi jo imajo, Tudi vlada ima rada levico, saj dela to kar
  reče Mesec. Oni samo nimajo radi SDS, NSI in SNS.

  • Foglof Tunek

   lokec, ti si pa res na tekočem :)

 • samsara

  Levica so v resnici marsovci, saj izvirajo z rdečega planeta, katerega so takšno kot so, v njim lastni maniri, totalno opustošili, zdaj pa so se infiltrirali na planet Zemlja. Pri tem uporabljajo napredno, na Zemlji še ne poznano tehnologijo privzemanja fizične podobe njim tujerodnih bitij, zemljanov namreč.
  Njihov lokalni vodja, ki je organiziral tukaj živečo skupino najbolj zloveščih primerkov njihove vrste z namenom destruktivno delovati z nivoja najvišjega organa oblasti, je desetar, oz. narednik Fobos (ena od dveh marsovskih lun), ki si je za krinko nadel pomenljiv primek, Mesec. Tudi njihova afiniteta do rdeče zvezde je zgovorna, dasiravno Mars ni zvezda, a to zdaj ni bistveno.

  Slovenije si niso izbrali kar tako, po naključju, saj je eden najlepših koščkov planeta Zemlja in s tega vidika ena najprimernejših točk s katere bi lokalna diverzanstka skupina marsovcev začela svoj uničevalni pohod, katerega so pred 3/4 stoletja temeljito zastavili njihovi predhodniki, ki so njihov matični planet Mars zapustili med prvimi.

  Vedar pa njihova infiltriranost, nezemeljski visoki tehnologijo navkljub, le ne more uiti pozornrmu opazovalcu, ki pri nekaterih posameznikih lahko zazna in opazi lokalnemu prebivalstvu tuje manire obnašanja. Že način njihovega pogleda oz. bolščanja v svet jih izdaja. Medsebojni odnosi in odnosi do tretjih oseb, torej zemljanov, pa obnašanja ene entitete, ki se skriva v podobi zemljanke z dolgimi lasmi in še kaj bi se našlo.

 • Get Smart

  Ime “Levica” so PRIPISALI ŽE OBSTOJEČI zadevi = stranki MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE, ki je nosila ime “Združena levica”.
  Kako je nastala ta ZDRUŽENA struktura?
  =
  “Zdrženo levico” MURGL KOMI JUGA ustanovi z ZDRUŽITVIJO nje,
  z združitvijo treh “novih–obrazov” MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE:
  = IDS + TRS + DSD = “Združena Levica”.
  .
  IDS = INICIATIVA za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM =
  IDS je ustanovil FORUM 21 (Milan Kućan, leta 2013 v hotelu UNION):

  “Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
  tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
  uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
  komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
  formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
  in sicer tovariš MILAN KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
  predsedniki SD-ja = KPJ,* kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
  INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM”

  Za predsednico “novega–obraza” IDS so nastopili LUČKO Mesec.
  .
  TRS = “nov-obraz” KUćANOVEGA zeta
  (predsednika SINDIKATA JAVNEGA SEKTORJA in hkrati SEKRETARJA
  SVIZ nje)
  in kaviarŽIDO pussića Kermaunerja, bolj znanega kot Hanžeka nje.
  DSD = lumpenproleteri Violete Tomić nje = pa je odcepek od DeSUS-a,
  DSD je ustanovil VODJA poslanske skupine DeSUS,
  DeSUS pa je “nov–obraz” oz. odcepek od SD-ja = SOCIALNI DEMOKRATI =
  Socialni demokrati = “star–obraz” oz. le preimenovanje
  KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.

  • Get Smart

   Razumemo? Lučko polmesec = LEVICA je ustanovil FORUM 21.
   Predsednik FORUMA 21 je Milan Kućan,
   ki je tudi
   PREDSEDNIK PREDSEDSTVA
   CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.

   Pamet v glavo.

   • Get Smart

    Pomni, kaj so ti položili v zibko:

    SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
    seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
    vrednotami.
    Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
    ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
    = poštenost,
    = pravičnost,
    = resnicoljubnost,
    = prijateljstvo do ljudi,
    = domoljubnost,
    = rodoljubnost,
    = svobodoljubnost
    in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
    podarili svetu.
    Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

    • Get Smart

     Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

     Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

     KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
     MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
     = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
     =
     detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
     sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

     transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
     kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
     hormoni nasprotnega spola,
     ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =

     sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
     poznate PODTIKANJA o fovšiji =
     fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
     ženskih bolečin in užitkov,
     fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

     pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
     kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
     kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
     ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
     ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
     potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
     ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
     kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
     samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

     in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
     =
     enako velja za ostale -izme =
     = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
     KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
     … =
     tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
     (
     SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)
     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz.
     z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
     ZASUŽNJEVANJU ljudi.
     .
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
     osvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Imperial Commando

  Levica je stranka zafrustriranih retardov, njihovi volivci isto .

  • luckyss

   Ja, njihovi volivci so šli kot osel na led….skoraj takšne ovce so kot one od SDS…

   • Imperial Commando

    Ti si še večji retard kot volivci Levice.

    • luckyss

     Saj nisem SDSovc ;))

     • Imperial Commando

      Slabš zate.

    • Foglof Tunek

     Nehajta se kregat s pesom in oba podprita LEVICO!!!

     • luckyss

      “Levi” so res, vendar ne v političnem smislu ;))

     • Imperial Commando

      kle se pa clo s tabo strinjam.

     • Foglof Tunek

      A bež no…ne seri…

     • Imperial Commando

      resno

     • Foglof Tunek

      Tudi ti dobro veš, da je edina pot…pot LEVICE :)… Sam te je strah priznat :)

     • luckyss

      Seveda vem, ampak na žalost trenutno v Sloveniji ni prave leve stranke…

     • Foglof Tunek

      Ti kar naslednjič voli LEVICO… Ne bo ti žal :)

     • luckyss

      Me imaš za idiota ?..))

     • Foglof Tunek

      Če nočeš biti idiot…VOLI LEVICO !!!

     • luckyss

      Če hočeš biti idiot, voli levico…če pa hočeš biti še večji idiot pa SDS…
      Torej imam kar prav, ko nisem volil od “osamosvojitve” dalje…pa še takrat sem volil napačno…

     • Mimoidoči

      Če bi volitve kaj spremenile bi bile prepovedane. Kakšna izbira je med nelustriranimi komunisti na eni strani in infiltriranimi (baje bivšimi) komunisti na drugi?

      Če bi volitve kaj spremenile, bi bile prepovedane…

      Žalostno pa je, da nekateri še vedno mislite, da je socializem/komunizem sistem, ki daje blaginjo, razvoj in svobodo.

      Itak, da se ti je vse zagablo, če pa komunisti, katerim Slovenija ni “intimna opcija” načrtno iz maščevanja uničujejo državo, da bi dosegli, da bi ljudje hoteli star sistem nazaj. Če teh komunističnih saboterjev ne bi bilo, bi Slovenija bila normalna in svobodna država polna razcveta.

     • Common Sense

      Tunek, ne pozabi kaj so nekoč pravi komunisti (ne teli sisiji iz Levice) delali podjetnim državljanom…. “Uzela jih je magla”. To je pomembno tudi zate…. na črno proizvajaš šmarnico zase in to je za prave komuniste kontrabantstvo najhujše sorte. Mogoče bi ušel kazni, če bi jo začel proizvajati v kakšnem kolhozu oz. po domače zadrugi.

     • luckyss

      Saj je ne preprodaja…mu jo zmanjka že pred novim letom…

     • Foglof Tunek

      Ni res, meni šmarnice zmanjka tam okrog junija…pijem pa tudi kvinto…

     • Foglof Tunek

      Jas šmarnice ne prodajam ampak jo sam spijem…kapish?

     • Common Sense

      Tudi to bo prepovedano. Revolucija vedno žre lastne otroke.

     • luckyss

      in pije tuje vino..

     • Foglof Tunek

      Tujega nočem, svojega ne dam :)

     • Foglof Tunek

      Mene šmarnica ne bo požrla…smo pa levičarji požrli vas desničarje…SPET VLADAMO:)

     • Common Sense

      Samo, da uživaš. Lepo je videti človeka, ko uspe v življenju. Tuneka, ki zadovoljni pije svojo pupico in opazuje svoje Levičarje kako vzpostavljajo novi, lepši, bolj pravičen red. Ob tem se gladi po svoji kozji bradici in se zadovoljno muza ter brž nagne še en kozarec šmarnice. Neprecenljivo.

     • Foglof Tunek

      Seveda sn zadovoljen. Mam dobro državno službo…tri odrasle in situirane otroke…ženo, Foglovo Juliko ki me ima rada… in levičarji spet vladamo :)

     • Common Sense

      Saj pravim. Ti živiš…naj pomislim…. American Dream. Samo, da je Slovenian Dream. Varna služba, otroci že veliki, Julika te ima rada, pa še tebi ljuba leva vlada (pa še rima se). Kaj češ boljšega. A vedi, v momentu, ko postaneš borec za status quo (kar si sedaj), postaneš star. Ko pa postaneš car, postaneš mehka cura. To pa potem zmanjša srečo, ki jo uživaš sedaj.

     • Foglof Tunek

      Čuj, rodil sn se v USA, Cleveland…tam živel do 19 leta starosti…gnes pa živim moj Haloze Dream. Ne jebem več Amerike, tam je je 50 miljonof ljudi brez zdrav. zavarovanja…pa ogromno trailer trash-a. Slovenija in Haloze so zakon…and that is Common Sense.

     • Common Sense

      Sam, da uživaš. Samo ne vem kaj potem tolk jokcate po TV, kako hudo je ljudem in kako grozno je živeti v Sloveniji. Pa, da zato je treba imeti Levico. Ker kao se bori za malega zatiranega človeka. Se pravi za Tuneka iz Haloz Pardon, iz Clevelanda:))))) Yeah right. Malo morgen. Smešni ste.

 • Foglof Tunek

  Čujte, v LEVICI smo v zvezi s prodajo NLB zahtevali sklic nujne seje odbora DZ za finance, ki bo v četrtek. Tu ni mrdanja…red mora biti…kapish?

  • Imperial Commando

   Edino kar ti lahko zahtevaš je še ena šmarnica za šankom.

   • Foglof Tunek

    V LEVICI zahtevamo ustavitef izsiljene privatizacije NLB in Abanke… Kapish?

    • Imperial Commando

     Pa zahtevaj…

     • Foglof Tunek

      A je LEVICA edina normalna ali kaj?..Ste fsi ostali smotani ali kaj?

     • Imperial Commando

      Na zdravje pjanček

     • Foglof Tunek

      To je fse ka fkup spraviš? Zato ste desnosučni gotovi!!!

     • Imperial Commando

      Za tebe je povsem dovolj

  • lojze

   Vedno začenjaš s čujte, potem pa neumnosti govoriš v tvojem Dream Haloze. Kapish!

  • Joško

   Levaki bi po prodaji dela NLB sklicali skupščino NLB in odpovedali prodajo tistega, kar je že prodano. Toliko o poznavanju ekonomije levakov.

 • Beličič

  Mafija svet vodi.Mali.

  • Beličič

   Če kaj rabiš povej,če ne bodi tiho!

   • Beličič

    Ne boš ga na štiri postavil,ker je zaklan!

 • totex39

  Njemu pa ni za zamerit, če ne verjame v pravno službo on se namreč razume samo na prašiče, pa še te mu kdaj pa kdaj uidejo.

 • Slovenec sem

  Ude levice sem pred dnevi označil za genije.

  Zdaj mi je žal.

  Poznan in obče priznan pravni strokovnjak, ki ni Cerar ali njemu podoben, me je poučil, da ne bom mogel dokazati, da so res geniji, zato se mi slabo piše, če me bodo naznanili pri policiji ali me pri neodvisnem sodišču tožili zaradi razžalitve.

  Vprašati ga še moram, kako je z Židanom, ali tudi ni genij, da ne bom ponovil napake.

  Kaj pa mislite vi?

  Je Židanov Dejan genij ali ni?

  • večni srb

   Če te jebe s takimi forami, potem verjetno je.

   • Slovenec sem

    Hvala Bogu, tako imajo na prekleti levici najmanj enega genija.

 • Foglof Tunek

  Čujte, rodil sn se v USA, Cleveland…tam živel do 19 leta starosti…gnes pa živim moj Haloze Dream. Ne jebem več Amerike, tam je je 50 miljonof ljudi brez zdrav. zavarovanja…pa ogromno trailer trash-a. Slovenija in Haloze so zakon…sam da ne vlada Janša…and that is Common Sense!!!

  • joza joza13

   Čuj, od kdaj je pa Gora isto kot Cleveland in to v USA?
   Peinkiher, nisi več smešen…

   • Slovenec sem

    Tudi Belca ni Holivud.

    • večni srb

     pa tudi Julka ni žaba.

  • Slovenec sem

   Zdaj je jasno, zakaj nisi tak kot drugi.

   V Ameriki nisi bil zdravstveno zavarovan, pa si nisi mogel poiskati pomoči.

   Kako pa pri nas živiš s 537 dolarji ameriške penzije?

  • Cmerko

   ja jalovi hitro pobegnejo od tam kjer je treba delat.

  • večni srb

   Kje imaš pa svoje otroke, njih verjetno ne bo nikoli več nazaj v to norišnico.

 • Foglof Tunek

  Sedaj je samo dilema ali bo naša naslednja državna banka imela sedež v Prijedoru ali Budimpešti???

  • Joško

   Nekje v Serbiji.

  • večni srb

   Rabili bi najmanj tako, ki je stacionirana v Atlantidi.

 • Beličič

  Če bi Papež splav naredil,bi mornar postal.

 • Cmerko

  prašičiin prašičji doktorji na kupu.
  Iz tega se izcimi samo svinjak.

  • Beličič

   Svinja je najbolj inteligentna žival na svetu.To so domači mešani psi!

 • piko8

  Levi FAŠISTI sodijo edino v vesolje, kjer od tam nebodo prišli BACILI !!!

 • večni srb

  Obstaja še ena možnost, opozicija ni samo ena.

  • Beličič

   Tudi koalicija ni ena!

   • večni srb

    A, to si se pa zmotil, Hudič je lahko samo eden.

    • Beličič

     Eden za vse.Malo!

     • večni srb

      Meni je popolnoma jasno, da bo nekdo moral v koalicijo, SDS ali Levica, zdaj naj se pa zmenijo med sabo.

     • Beličič

      Levica je na položaju.Ni bega!

     • večni srb

      Naj najprej pokažejo kaj imajo v hlačah, zagotovo nič takega kar še nismo videli.

     • Beličič

      Stari filmi starih dni.

     • večni srb

      Sem se že ustrašil, da boš pokazal dva penisa ali pa vodoravno vagino.

     • Beličič

      Vse pod kontrolo!

 • domovina mili dom

  Kdor koli prisloni pisker h koalicijski pogodbi, je v koaliciji. Če nočeš imeti ministrov, jo tvoj problem.

 • MižekFiga

  Izdajalci opozicije –> tečejo zadnji krog –> in FUJ komunistom!

 • Imperial Commando

  Pezdeti levi bi radi diktirali vladi, hkrati pa se imajo za opozicijo. To je vse v primeru ko bo karkoli narobe (in tudi bo) , da bodo takrat rekli , da niso imeli nič s tem. Pezdeti gnili retardirani.

  • večni srb

   V opoziciji jih ne marajo, v koaliciji jih nočejo zraven, bodo pa štalo delali in izsiljevali pozornost.

 • Stajerka

  me zanima, če bo Šarcu dvignilo dekl tudi zaradi Mesečnega……to kar si je privoščil pri zadnjem soliranju z zakonom o minimalni plači, je norčevanje in natikanje rogov predsedniku vlade…..Šarec je s stisnjenimi zobmi dejal, da Mesečeve novinarske konference ne bo komentiral……je pa jasno, da je Mesec, pa ne samo enkrat, poudaril da je to predvolilna obljuba Levice, ki jo sedaj izpolnjujejo……
  no, BRAVO ŠAREC, prva stranka, ki z bagerjem uresničuje predvolilne obljube ni tič ni miš, ti pa jim držiš štango – zaj bi pa še radi bli opozicija????……da se pri vsem skupaj odkrito norčujejo iz socialnih partnerjev je pa že druga zgodba…….
  o Židanu škoda besed, po retoriki, resnosti in tudi modrih lučkah zelo spominja oz. že asociira na Betonelija …..

 • tramal

  Levica je opičja stranka ,ki spada k primatom komunistom.Primat je pol opica pol komunist,če kdo ne ve.

  • ZatonMesecnikov

   Njen naslednji projekt je Pravica do čistega zraka, zapisana v Ustavo. Sedaj ko imamo že vodo ustavno zagotovljeno.

   naslednji projekt pa Megla zapisana v Ustavi.

 • Stric iz ozadja

  Kako majo pa take stvari v tujini urejene (Portugalska, Ceska, Spanija, Danska), kjer imajo manjsinske vlade?

 • Krtača 20

  S čim se desni obremenjujete….popušil ste big time pa zdele boste še enkrat. No, pol pa upam da bo mir pred vami.

  • ZatonMesecnikov

   Drugo leto zapade nekaj milijard Eurov kreditov v vračilo.

   RTV Slovenija, nedelja 11.11.2018.

   Uresničujejo se torej stare slovenske Levičarske sanje, da se Juga vrača….

   • večni srb

    Pa yugo tudi, ne bo več za nove nemške avtomobile, še cest ne bo.

  • FRANC3

   Nemir si delati levaki sami, ker ne znate vladat na dolgi rok. Kar je desnica ustvarila, levičarji zapravite v pol leta.

 • ZatonMesecnikov

  Ko se gre za obrambo civilizacijskih pridobitev, se lahko Levičar postavi nad vse ostale stranke.

  (Luka Polmesec, POP TV, predvolilna soočenja)

  • Caetano

   Luka Zeleni Polmesec z rdeco zvezdo na vrhnjem robu lunice.

 • Dragan Krstič

  Tisti ki znate nemško ali angleško poglejte govor nemškega poslanca v Bundestagu glede Marakeškega pakta: AfD leader Gauland: Global Migration Pact to turn national states into settlement regions.

  • večni srb

   Ne ljubi se mi učit švabsko, kaj pa imam jaz od njih, prevedi sam in naredi kratek povzetek, če se ti zdi pomembno za ostale.

   • Slovenec sem

    A ni to tvoj materni jezik?

   • pesjanar

    Švabov je samo par procentov ostali so Nemci,kaj imaš ti od njih,verjetno voziš Zaporožca,gledaš TV na karbit iz Putinove dežele,vso tehniko ti je verjetno zrihtal pokojni zločinec Miloševič,skratka ko jebe “švabe” nič nimajo od njih nobene koristi naj živi velika srbija dežela tisočerih izumov in pametnih glav,za jezike moraš imeti glavo ne zeljne kot ti ampak takšno človeško z možgani.

 • Caetano

  Ledvica je tudi najbolj filoislamisticna stranka.

 • djoka bolime

  Pravno mnenje pravi: tri vprašanja opoziciji, eno poziciji, eno pizdekom.

 • Rožle

  Lewaki so znani po kanibalizmu ..

 • Rožle

  Lohka kej čez trčenga rečem ..? me ne bo dal pod ključ

  • Beličič

   Bodi človek.Saj veš da ne pustimo!

 • Andrej

  Pravna služba DZ je jasno potrdila: Levica je skrajna stranka. Samo skrajnih ne moreš dat nikamor, ne v vlado ne v opozicijo. Nikjer v demokraciji.

  Ker pa je Levica tisti jeziček na tehtnici, ki vedno potegne z vlado, kadar ji to ustreza in s tem dobijo večino, je to tudi nadparlamentarna stranka.
  Ta rešitev je Murglam najboljša možna rešitev.

  • FRANC3

   Ja, ker ima norce v volilni bazi.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Saj mi smo unikat pravne in parlamentarne države. Me zanima koliko tam zunaj nas sploh še resno jemljejo? Drugi sploh ne rabijo odkrivat toplo vodo, pogledajo v naš parlament in sodstvo in vse jim je kristalno jasno-banana republika, volivci pa slepi kot kure!

 • Osti jarej

  …saj nikoli niso trdili,da so opozicija

  • FRANC3

   Pa tudi pozicija nočejo biti.
   Radi bi bili pol miša-pol tiča.

 • janko

  Prepovedati to stranko! Ukiniti!

 • THOR

  ZAPLANKANCI ZBLOJENI!!!!!!! VOLILI STE JIH , KAJ GOBCATE !!! HOČETE KOMUNIZEM Z VENEZUELO PA JIH MEJTE KREEEETEEEENIIII !!!! DROGERAŠKI NAROD TOTALNI IMBECILI !!!!!!! CRKNITE !!!!!!!!!!EJ VOLTE VAŠGA SRBINA KER NIMAMO SLOVENCEV !!!! NORI NAROD , NAJ VAS VRAG POCITRA DEBILI SAMOMORILSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • rebula7

   HVALA THOR POPOLNA RESNICA NAJ ODJEBEJO ZA VECNO VSI DEBILI KI VOLIJO ZE 27 LET TO UDBOVSKO KUCANOVO ZALEGO GNILEGA SITEMA SLOVENIJE 27 LET .ODJEBI TAKSEN LOPOVSKI SISTEM ZA VECNO.LJUDJE SLOVENIJE POTREBUJEMO POSTEN SISTEM ZATO VSI NA ULICE IN JE PROBLEM TAKOJ RESEN.NE SE BATI VEC TEGA GNOJA 27 LET VSAK UMRE

  • FRANC3

   Tokrat ti dam prav. Lenuhi smo to izvolili (jaz nisem volil te opcije).

 • Mariza Petrovcic

  Ni treba imeti visoke izobrazbe, da ugotovis, da v nasi drzavi nekaj ne stima, danasnja informacija ministra za finance pove vse, kako sposobno vlado imamo, zelo zelo so se trudili vladati, v dveh mesecih so pokazali, da ne znajo vladat

  • rebula7

   KO JEBE TO KUCANOVO MAFIJO OZIROMA VLADO IN KO JEBE GNILI SKORUMPIRAN SISTEM LOPOVSKI SLOVENIJE 27 LET .MI PODPIRAMO POSTENOST IN NE TA GNILI SISTEM SLOVENIJE 27 LET .

 • rebula7

  PREKLETI KOMUNISTI SPIZDITE ZE IZ TE SLOVENIJE PO 27 LETIH UDBA IN
  KOMUNISTICNA ZALEGA.CE STE ZE PODKUPILI VSA SODISCA SLOVENIJE VAS IMA
  SLOVENSKI NAROD PUN KURAC .ODJEBITE ZA VECNO KO VAS BO IMEL NAROD PUN
  KURAC VAS BO ITAK ZRADIRAL IN PRAV JE TAKO .PRASICE KOMUNISTICNE DELAVEC
  KI IMA 40 LET POLNE DELOVNE DOBE MU DAJTE 500 EVROV POKOJNINE DA SE O
  PLACAH VSEH SEKTORJEV SPLOH NE OMENJAMO KI SO NA RAVNI
  SOCIJALKE.ODJEBITE VSI Z TEM GNILIM SKORUMPIRANIM SITEMOM MAFIJE
  SLOVENIJE 27 LET.ODJEBITE ZA VECNO TOZITE PA SAMI SEBE KER IMATE PICKE
  STRAHOPETNE ITAK V DAVCNIH OAZAH POLNE RITI DENARJA KI STE GA POKRADLI
  POSTENEM SLOVENSKEM NARODU .ODJEBITE Z TEM GNILIM SISTEMOM SLOVENIJE 27
  LET ZA VECNO.PISITE DIREKT CE ZE PISETE KOMENTARJE.HVALA VSI NA ULICE
  PA
  BODO KONCNO SPREMEMBE PREJ PA NE.ODJEBITE ZA VECNO.TOZITE PA SAMI SEBE
  VSI KI STE KRADLI POSTENEM SLOVENSKEM NARODU 27 LET PICKE STRAHOPETNE
  UDBOVSKE 27 LET

 • rebula7

  HVALA 24 NOVA TV DA SE BORIMO SKUPAJ PROTI TEJ PICKAM UDBOVSKIM OGROMNO JIH JE AMPAK BOJ TRAJA DO KONCA.HVALA EDINI MEDIJ RESNICE OSTALE MEDIJE JE ITAK PODKUPILA UDBO KUCANOVA MAFIJA GNILEGA SISTEMA SLOVENIJE 27 LET.

 • FRANC3

  Bo predsednik državnega zbora Dejan Židan še vedno ignoriral mnenje pravne službe? (Foto: STA)
  Kdaj pa so komunisti spoštovali pravo? NIKOLI.
  Za njih je bila hostna gimnazija dovolj in gozdno pravo je za njih veljalo:”Kdor ni naš, je za odstrel”. Tako so delovali in bodo tudi v bodoče, če bo potrebno.

 • Gabrijel Obid

  Kako Luka pa Violeta tiščita glave skupaj…..GORJE NAM

 • Get Smart

  T. i. “Levica” = uradno = IDS + TRS + radnici violete tomić.
  IDS je “nov obraz”, ki ga je v hotelu UNION ustanovil MILAN KUćAN,
  TRS = “nov-obraz” KUćANOVEGA zeta in kaviarŽIDO pussića Kermaunerja, bolj znanega kot
  Hanžeka nje, violeta pa je odcepek od DeSUS-a, DeSUS pa je “nov–obraz” oz. odcepek od SD =
  Socialni demokrati, ti pa so “star–obraz” oz.
  le preimenovanje
  KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
  –––––––
  IDS = INICIATIVA za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM =
  =
  prvo nastopljeni predsednik = Luka Mesec

  Uradni začetek Lučkine zvezde oziroma pol-meseca je oznanil sam tovariš
  MILAN KUćAN,
  predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
  in sicer leta 2013 v hotelu Union:

  “Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
  tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
  uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
  komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
  formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
  in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
  predsedniki SD-ja = KPJ,* kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
  INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM.”
  —–
  * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s

  TRS-om, stranko babilonske štabne delavke in KUćANOVEGA zeta
  in pa delavsko stranko štabnih babilonskih delavk Violete TOMIć,
  nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v “ZDRUŽENO LEVICO”,
  nato pa v “LEVICO”.

  • Get Smart

   Pomni, kaj so ti položili v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
    =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

    transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
    kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
    ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
    sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
    poznate PODTIKANJA o fovšiji =
    fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
    ženskih bolečin in užitkov,
    fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

    pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
    kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
    kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
    ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
    ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
    potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
    ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
    kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
    samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

    in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
    =
    enako velja za ostale -izme =
    = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
    … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
    osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!