fbpx

Škandal! Židanov svetovalec, ki prisega na razkošni BMW X5, se hvali po spletu z vožnjo z več kot 200 kilometri na uro – pri tem pa še slika!

Denis Sarkić in Milan Kučan.

Aroganca slovenske levice ali kako se Denis Sarkić, ki dela piar za vladno stranko SD pod vodstvom Dejana Židana, na omrežjih hvali z več kot 200 kilometri na uro, s katerimi drvi po avtocesti. Ob tem pa očitno še slika. 

Denis Sarkić sicer, tako piše na spletni strani stranke SD, opravlja vlogo “komunikatorja,” ki mu očitno nanese dovolj, da si lahko privošči ne samo nakup BMW X5, ampak tudi vzdrževanje in polnjene tanka ob tako visoki porabi, kot jo terja tako težka noga. Kot podjetnik je Sarkić sicer pogorel na celi črti, kar lahko berete na povezavi.

Škandalozno drag avto je v mandatu predsednika stranke SD Dejana Židana pričel kupovati tudi državni zbor, ki je 8. marca objavil razpis za nakup vozila, s katerim bi res lahko divjali – v razpisne pogoje so dali kubaturo nad 1900 ccm! Aprila so od nakupa sicer odstopili. In se zatekli v precej užaljeno pojasnilo.

Precej bizarno, da je Denis Sarkić v enega izmed ključnikov celo pripisal #safetyfirst (varnost na prvem mestu). Pa se pri tej hitrosti in fotografiranju res zaveda varnosti?

Kaj bo rekel Židan?

 

Sprašujemo ga:

– Ali kot predsednik stranke, ki jo predstavlja tudi Sarkić, takšno bahanje podpirate?
– Ali podpirate takšno vožnjo? Ali tudi sami tako vozite?
– V kolikor ne, kako ste ob objavi ukrepali?
– Kakšno zasebno vozilo (znamka in tip), kadar niste v funkciji varovanega politika vozite vi, gospod Židan?

 

Andrej Žitnik