fbpx

Žiga Stupica: Dogaja se sistemsko-strukturni protipravni državni udar na največjo splošno demokratično stranko SDS in njenega prvaka

Foto: STA

“Temeljni problem slovenskega naroda in države je patologija, ki jo simbolno ponazarja daljica ‘Velikega razkola’ slovenskega naroda. Na eni strani daljice Velikega razkola je simbolna točka A s skupnostjo sotrudnikov totalnega udara slovenskih prokomunistov v ta narod; na drugi strani je točka B z žrtvami skupine A,” je na portalu Časnik.si včeraj zapisal publicist Žiga Stupica, ki meni, da bo potrebno prenehati s sprenevedanjem in se soočiti z Velikim razkolom.

“Soočiti se bo treba s procesom totalnega sistemsko-strukturnega udara slovenskih prokomunistov v ta narod. V začetku 90-tih let prejšnjega stoletja nas je namreč del demokratične opozicije pustil na cedilu. In ni pretrgal s totalitarnim sistemom slovenskih prokomunistov. Zato se v zadnjem desetletju, to je od konca leta 2008 dalje, stopnjuje proces neutemeljene uporabe oblasti sotrudnikov iz simbolne točke A daljice Velikega razkola,” je še zapisal avtor. Kot meni, je eden od primerov “sistemsko-strukturni protipravni državni udar v največjo splošno demokratično stranko SDS in njenega prvaka, ki mestoma kot osamelka nasprotuje sistemsko-strukturnim procesom za ponovno vzpostavitev totalitarnega sistema slovenskih prokomunistov.”

Celotno besedilo si lahko preberete TUKAJ.

demokracija.si