fbpx

Zmaga nad koronakrizo: To je uspeh vlade, ki jo vodi Janez Janša

Vlada in vsi ožji sodelavci vlade, ki so pomagali pri premagovanju korona krize. (Foto: Twitter)

Slovenija je ena izmed zmagovalk boja proti koronavirusu sars-cov-2 v svetu. To ji priznavajo številne mednarodno priznane institucije kot je angleška univerza v Oxfordu. Svetovno znana revija Forbes pa je Slovenijo razglasila za eno izmed sedmih držav, ki so turistično najbolj zanimive v svetu v času po epidemiji virusa.

“Srčna ekipa, ki je reševala Slovenijo pred epidemijo,” je na Twitterju zapisal predsednik vlade Janez Janša in priložil fotografijo z vsemi, ki so pomagali pri epidemiji korona virusa.

“Bil je zahteven čas, ki smo ga skupaj uspešno prestali. Hvala vsem državljanom za potrpežljivost in odgovorno ravnanje v času epidemije,” je na Twitterju zapisala predsednica Desusa in ministrica za kmetijstvo Aleksandra Pivec.

“Hvala vsem. Čestitam strokovnim ekipam in njihovim vodstvom. Hvala strankama DESUS in SMC, da sta državotvorno prevzeli breme sodelovanja. Pri nadaljnem reševanju krize naj vas vodi: “Kdor se tepe z umazanimi, bo kmalu umazan tudi sam”,” pa se je vladi zahvalil Twitter uporabnik Marko Kiauta.

Kiauta ni bil osamljen primer. Tudi številni drugi uporabniki socialnega omrežja so vladi izrazili hvaležnost za dobro opravljeno delo v času koronakrize.

Luka Perš