Zmedeni Vodušek, ki mu Šarčev obveščevalec Črnčec servira informacije za medijske obračune, z amatersko fotomontažo skušal javnost prepričati, da je bil Požar na šolanju pri nekdanji vzhodnonemški tajni politični policiji Stasi!

Vladimir Vodušek (Foto: STA)

Novinar portala Top News Vladimir Vodušek se je v zadnjem času znašel v prvi bojni fronti v okviru vojn med mlajšo in starejšo frakcijo slovenske globoke države, pri čemer zvesto služi prav slednji, navodila pa naj bi dobival direktno od državnega sekretarja Marjana Šarca, Damirja Črnčeca. Že nekaj časa se Vodušek spravlja tudi nad novinarja Bojana Požarja, v zadnjih dneh dogajanje v luči Voduškove obupanosti dobiva iz dneva v dan bolj bizarne razsežnosti. Javnost skuša Vodušek celo prepričati, da naj bi bil Požar v 80. letih na izobraževanju pri Stasiju, in to kar z amatersko fotomontažo Putinove izkaznice. A morda vse skupaj le ni tako neracionalno. Vodušku se obeta ponovno sojenje zaradi domnevnega izsiljevanja, pri čemer mu grozi do 5 let zapora. Da bi se izognil zaporu, pa mora sodelovati s Šarčevo vlado.

Vladimir Vodušek se prek svojega slabo obiskanega spletnega portala Top News, katerega lastnik je sicer celjski odvetnik Dušan Korošec, že nekaj dni trudi diskreditirati novinarja Bojana Požarja in njegov spletni portal Požareport. Med drugim mu s pomočjo še nekaterih medijev očita plačila s strani državnih družb Telekoma Slovenije in Darsa, zaradi katerih naj bi Požar kot novinar pisal po naročilu. Med drugim naj bi bil povezan z nekdanjim predsednikom uprave Telekoma Rudolfom Skobetom in znanim nečakom iz ozadja Borutom Jamnikom, ki je bil med drugim predsednik uprave Telekoma, še danes pa njegova četica novinarjev na Telekomovem portalu siol.net skrbi za njegove interese v okviru bojev, ki potekajo znotraj slovenske globoke države in v zadnjem času dvigujejo vse več prahu. Gre sicer za globoko državo bližje krogom Socialnih demokratov, na nasprotni strani pa so administracija Marjana Šarca in strici iz ozadja z Milanom Kučanom in Janezom Zemljaričem na čelu. Nazadnje smo bili priča bitki pri Uradnem listu, ko je Irena Prijović, tesna Jamnikova sodelavka, izpostavila pritiske za imenovanje Igorja Šoltesa na vrh omenjene družbe in tako dobesedno sesula generalnega sekretarja Šarčeve LMŠ, Braneta Kralja.

Vodušek prejema navodila od Črnčeca, ki je v zadnjem času zaradi poročanja Požareporta tudi osebno prizadet
Kot vse kaže, naj bi bil Vodušek tako “direktno na vrvici” Šarčeve ekipe, kot so se izrazili pri Požareportu, pri tem pa naj bi prejemal navodila od državnega sekretarja Damirja Črnčeca. Na eni izmed novinarskih konferenc stranke SD naj bi se sesul live stream prek družbenega omrežja Facebook in takrat naj bi zazvonil Voduškov mobilni telefon, pri čemer naj bi mnogi opazili, da ga ni klical nihče drug kot Črnčec, ki mu je ukazal, naj snema dalje. Črnčec je sicer v zadnjih dneh osebno prizadet zaradi poročanja Požareporta o njegovi povezanosti z ameriško družbo Westinghouse v zvezi z napovedjo izgradnje drugega bloka Nuklearne elektrarne Krško. Ni skrivnost tudi, da Vodušek, poleg številnim podjetjem in posameznikom, mastne zneske dolguje tudi Telekomu in Družbi za upravljanje terjatev bank, in tako ne gre dvomiti o njegovi dojemljivosti za pritiske s strani najvplivnejših.

Foto: posnetek zaslona

Zdaj se je Vodušek nad Požarja spravil še z butasto fotomontažo
Dogajanje v zvezi z Voduškom pa v zadnjem času postaja iz dneva v dan bolj bizarno, celo noro. Vodušek je namreč na svojem sicer ne preveč priljubljenem spletnem portalu objavil kar domnevno izkaznico nekdanje vzhodnonemške varnostne službe Stasi, ki naj bi pripadala Požarju. Kot se je hitro izkazalo, je Vodušek v svoji obupanosti Požarjevo sliko prilepil kar na Putinovo izkaznico Stasija, ki je dostopna v številnih medijih, pri amatersko narejeni fotomontaži pa se ni potrudil niti toliko, da bi spremenil številko izkaznice ali pa mesto aktivnosti. Vodušek sicer v članku skuša javnost prepričati, da naj bi bil Požar kot zaposlen pri centralnem komiteju komunistične partije v 80. letih kot delavec propagandnega bloka napoten v Stasi na šolanje.

Vodušek je bil obsojen na leto in pol zapora, zdaj mu bodo sodili ponovno
Vodušek je bil sicer zaradi poskusa izsiljevanja že obsojen na eno leto in pol zapora. Leta 2012 naj bi namreč skupaj s Stanislavom Gabercem prek direktorja podjetja Rhydcon Vinka Stiplovška skušal izsiljevati takratnega direktorja Uniorja Gorazda Korošca. Z obremenilnimi dokumenti si je skušal pridobiti protipravno premoženjsko korist, ob prejemu dela denarja pa ga je policija v spektakularni akciji prijela 12. julija 2012 na Trojanah. Kot so v začetku meseca poročale Slovenske novice, je mariborsko višje sodišče ugodilo Voduškovim pritožbam in razveljavilo sodbo slovenjegraškega okrožnega sodišča, s katero je bil obsojen na omenjeno zaporno kazen. Zdaj bo zadeva vrnjena v novo sojenje okrožnemu sodišču pred popolnoma spremenjenim senatom.

Aretacija Vladimirja Voduška (Foto: Twitter)

Se skuša Vodušek s takšnimi članki pred ponovnim sojenjem prikazati kot neprišteven?
Zaradi omenjenih domnevnih kaznivih dejanj Vodušku tako s ponovnim sojenjem grozi do pet let zaporne kazni, kot je na družbenem omrežju Twitter še zapisal Požar, pa bi se Vodušek lahko s takšnimi članki in fotomontažami skušal prikazati kot neprišteven. Če se še tako potrudimo, enostavno ne moremo najti racionalnega razloga za njegovo početje v zadnjih dnevih, članki in fotomontaža pa bi bila odličen dokaz, ki bi na koncu pomenila olajševalne okoliščine v sojenju Vodušku!

Rok Krajnc

 • Anton

  skušal prikazati kot neprišteven, halooo?, on je dejansko neprišteven

  sarkazem press

 • Andrej, Miha ali Jure

  Umiram, ta Vodišek je klovn.

 • Ryuk

  Na sliki iz 12.7.2012 lahko opazite točen trenutek, ko je vodušek postal pudelj globoke države.

 • Unikatna

  Če bi bil neprišteven, bi mu morali že davno odvzeti novinarsko knjižico…Bojan Požar se mu ne bo pustil blatiti…

  Kaj si nor, kaj se gredo?!

 • JANEZ GUS

  Tako globoko v globoko državo je padel.Sila železna kola lomi.Oprijel se je zadnje rdečuharske bilke na koncu,ko bo opravil umazano delo za njih,ga bodo izgnali iz raja.Že 100 krat videno od rdečuhov.Včasih,pa nas je redno spremljal pred sodiščem -odbor 2014.

  • Steiermark

   Pri takšnih je gniloba od znotraj, zato se ne opazi takoj…..

 • Andrej

  Če iz raznih POPov, RTVjev in podobnih prehajajo k LMŠ, SD, je morda Vodušek zaslutil, da bodo tudi iz kakega portala koga premestili v politiko.

 • samotoje

  Lahko da je bil Požar celo šef Stasija, ampak to ne pomeni, da je Vodušek normalen.
  Mimogrede- po tej logiki je bil Dolanc opat v Stični.

  • rubec

   hehehe

 • Waltter

  B 217590 * je stevilka putinove izkaznice, pa ta tip je vsekan – namesto da bi vsaj serijsko stevilko popravil

  • gornik

   preveč komplicirano :)

  • Aleksander Jakopič

   Slika je zgolj simbolična – podatki pa DRŽIJO :)

 • xtc

  Ni noro gre za preprosto taktiko-laž in diskreditacija za vsako ceno.
  Že videno JJ klinika v AUS,JJ kupi denarja od orožja,zakopani dokumenti na posestvu JJ zagožna,ki kažejo ,da je JJ dobil denar v Patriji,-vse po istem koitu in ovce SLO nasedajo,zanimivo pa je,da vte laži vse bolj širi Reporter,Top News in Kure.
  Skratka komunisti se poslužujejo umazane propagande ravno zaradi SLO levih ovc,ki nikoli ne zahtevajo trdnih dokazov in karierno ne uničijo širilcev FAKE NEWS.
  Zadeva z izkaznico je lahko za voduška zelo nerodna saj gre za laž in krivo obdolžbo in razžalitev.

  • JANEZ GUS

   Požar mora zdaj do konca.Samo voduška zdaj ščiti globoka država z goro nakradenega denarja.Oni vejo,da je do ust v dreku.,zato za njih opravil vsako umazano delo.Na račun Požarjevega raziskovalnega novinarstva je srpentinšku začel rejtin padati.

   • xtc

    Xaraxch je že mrtev podobno kot Conti v Italiji tud Merckelca ne miore več ustavid AfD zato je sedaj z izdajalcem Seehoferjem pohitela z uvozom bande ,da bi zadušila Nemce,ki so vse bližje zevoltu še malo pa bo počilo.
    Baje Kršinar in Šurla ter Puč vlečejo kupe nakazil od kučanove druščine,nizko nizko zelo nizko so padli upam le da kmalu izgine po poti Maga še Reporter šund.

    • freedomfighter

     Merklica ne more zstavit afd…koliko ima afd v parlamentu?

    • zokispoki

     Banda juznjaska !

   • SIMON ROZIC

    …Serpentinška nazaj za “hoblpank”, pa bomo imeli mir !

  • SIMON ROZIC

   Vodušku se je zmešalo že davno tega ; najperj zaradi lastne nesposobnosti,
   drugič pa zaradi perverzne in pokvarjene babe ! Ubožček…še malo pa na
   zaprti oddelek Hrastovec, da se pomiri od zablod !

  • zokispoki

   Muri dela, sto na uro !

 • PLavi-mil

  Ta je pa res na dnu, ko je bil fukfehtar, ga je edino Požar zaposlil na Faktorju, čeprav ni bilo nič od njega, drugače bi na tromostovju pristal.

  • Aleksander Jakopič

   Blagor blesavim in nevednim :)

  • Steiermark

   Pod tromostovjem…..kot pravi klošar…

 • Vera

  Požarjeve novice so vedno verodostojne, saj se vse izkaže za resnično,čeprav malo kasneje.Črnčec = prodana pokvarjena duša !

 • milanček

  Požar se nima kaj sekirat, ta prismojeni dvoličnež mu dela samo reklamo! je pa še nekaj, črnčec je gotof!!

  • zokispoki

   Usoda Juda Iskariota, pac !

 • Ježek Teka Teka

  Dejte mu lajno dve, da potegne … zgleda k mrlič …

 • tasilo

  Pozor! Ne delajte klasične napake in nikar ne zamenjujte neumnosti ali neprištevnosti s pokvarjenostjo!

  Vodušek, pa tudi Šarec, Cerar, Bratušek, Erjavc, Mesec, Jankovitj in njim podobna smradolazen …, noben od teh in podobnih ni neprišteven ali neumen — samo pokvarjen je ko prasica!

  • samotoje

   Kot prasec, če smo natančni.

  • Nickname

   Kaj če bi dali času čas?

   • RATATA

    Ti ga kar daj, men ga je že zmanjkalo.

 • Nata

  Imate pa Črnčeca močno v želodcu. Le s čem vam je tam obležal ??

 • goldhorn

  A se tip drogira? Oči že ima take.

  • Steiermark

   Očitno ja, in to z “najbolj trdo drogo”, alkoholom, kot njegova družica, ki je v take stanju v bosni tudi povozila človeka, potem pa pobegnila s kraja zločina….

 • skorpijon93

  Ste vedeli da ;
  – ima najnižji delež revščine v Evropski uniji Češka Republika 9,6 % po zadnjih podatkih eurostata., povprečje EU27 znaša 17 %
  – po deležu kupne moči dosegajo 90 % povprečja EU, povprečje EU je 100
  – državni javni dolg znaša 32,7 % BDP po podatkih leta 2018 ( eden nižjih javnih dolgov v eu )
  – stopnja brezposelnosti znaša 2,2 % ( najnižja v EU )
  – niso sprejeli evra , raziskave kažejo , da skoraj vsi Čehi nasprotujejo uvedbi evra
  – na lestvici indeksa ekonomske svobode se uvrščajo na 24. mesto
  – ni sprejela migrantskih kvot vsiljenih s strani Nemško- bruseljske politike
  – ni sprejela evra, ni podpisala marakeškega sporazuma, država je zelo varna, brez terorističnih napadov,po podatkih pew research centra ocenjujejo da je muslimanov manj kot 0,2 % delež celotne prebivalstva, za primerjavo v Sloveniji je muslimanov 3,8 % prebivalstva še leta 1991 pa 1,4 %.

  učite se

  • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

   Češka je daleč pred nami, sem jo sam letos v živo videl. Češka je boljša v vseh pogledih, razen da nimajo morja, imajo vse kar rabijo.

 • goldhorn

  Samo je treba priznat, da Požar dobro drma tole koalicijo!

 • Anton Zgaga

  Ta je pa dobra. Vodušek, da je zmeden??? Zmeden in poparjen je Požar, ki mu Vodušek spušča pasje bombice v stilu – reporter Milan na radiu City. Tviter se bo zrušil pod pametovanji, kakor je neka Stasi izkaznica falsifikat. Pa ja, de je. Takšne reklame, ki je je deležen Vodušek na račun stranpoti tovariša Požarja, si po mojem skromnem mnenju…
  So pa zraven šaljive izkaznice v članku na Topnews objavljeni tudi dokumenti, ki bi jih težko kdo na oko ocenil, da so ponarejeni.

  • Lustrator

   Ne zavajaj. Voduškovi napadi na Požarja in podtikanje SDS-ove kolaboracije s SMC-jem so zelo zelo prozorni spini, ki jih ne sprevidi le nekdo, ki se mu pravzaprav niti teh manipulativnih člankov ne ljubi brati v celoti. če si torej fan Voduška, Šarčevega pudlja, si vsaj celotne njegove pamflete preberi predno tule nadalje dezinformiraš.

   • Anton Zgaga

    A tebe dezinformiram? Kdo bi si mislil? Kje pa je kakšna dezinformacija v mojem osebnem mnenju? Verjetno bi jo tovariš Požar v hipu našel. Mogoče bi se posvetoval tudi s tovarišem Balažicem in tovarišem Borutom Pahorjem.
    Vodušek? Kdo je sploh ta nesrečnik. Je vpliven?

   • gornik

    Tovariš Tona Zgagić je zdaj malo zmeden, ko si mu nalil malo čistega vina., he, he

    • Rožle

     … ta je -Jovica Radenska ..

     • Steiermark

      Ta je bolj podoben haloškemu tuneku, s šmarnico, ki mu je kot izgleda, povzročila nepopravljiv razkroj možganskih sivih celic….

    • Steiermark

     Seveda da je zmeden “ob nalivanju čistega vina”, ko je pa navajen na čisto šmarnico…..

  • Andrej, Miha ali Jure

   Zakaj Telekom ne bi smel sodelovati s TV3?

   • Anton Zgaga

    Ne vem. Veš ti?

    • Andrej, Miha ali Jure

     Zmedeni novinar ne ve. Neverjetno da si že pozabil kaj si napisal.

     • Anton Zgaga

      Komu mar? Članek je že na Kurah. Minister Šabeder pa je imel govor v OZN – New York.

     • Andrej, Miha ali Jure

      Dokumenti kažejo sodelovanje tv3 in telekom. Nekdo bo narobe razumel da je tv3 požar.

     • Anton Zgaga

      Poenostavljaš in skrivaš point. Oglej si včerajšnji posnetek Odmevov, kjer Rosvita Pesek v prispevku pokaže na sporno financiranje volilne kampanje s strani podjetij v državni lasti – stranke tovariša 0.88% v lanskem letu. Ker tovariš ni prebil praga 1%, ni bil tarča računskega sodišča in KPK.

     • gornik

      ufff, kako si ti pametno zmeden, he, he

 • skorpijon93

  zgledujte zgledujte se po češki republiki! ja

 • Anton Zgaga

  Kdo je zdaj večji tepec? Vladimir ali Bojan? LOL

  ————-

  Vodušek piše v članku o Požarju:
  Sicer pa razumem, kako se počuti Bojan Požar, ko mu padajo okostnjaki iz omare, verjetno pa se nikoli ni vprašal, kako so se počutile žrtve naročenih in plačanih “medijskih umorov”, ko jih je ubijal samo zato, ker je dobil naročilo. Na koncu pa se mu zahvaljujem za brezplačno reklamo, čeprav v svojem predinfaktnem stanju na debelo laže.

  Požar pa pozneje na tviterju:
  Vodušek na svojem portalu razglasil, da je v “predinfarktnem stanju”?!
  Svašta, zdaj ko se danes s temi svojimi rafalnimi objavami povsem osmešil in blamiral, tip igra bedno na sočutje?!

 • joza joza13

  Vodušek in Peinkiher sta bila v mladosti sovaščana… kdo bi si mislil?
  Je pa Tona za 3 leta starejše budalo – hahaha

  • tomven

   Pošteno bi bilo, da bi bila tudi na stara – na Dobu!

 • freedomfighter

  A nebi moral biti vodusek v arestu…skupaj z njegovo alkoholizirano zeno ki je v srbiji pijana povozila cloveka…pa.a ni bil vodusek vedno bolj desno vsmerjen…top tv je cele dneve delal prispevke le o kucanu in murglah

  • Andrej, Miha ali Jure

   Bosanca je povozila v Sarajevu. Vodušek pa jo pretepal in je bil na sodišču zaradi tega.

   • gornik

    eh, pa vladimirkić ni tak, no.
    mogoče se motiš, a ?
    ti je ona povedala ?

 • Miro Jereb

  Tale vodušek je v hudi stiski in potem dela napake ki ga bodo na koncu stale ogromno. Z njim je KONEC in verjetno je res mal čez les.

 • Zoki Spoki

  Mislim, da naš Vodušek ima nekaj. Zakaj bi sicer Požar napadal tega Črnčeca 24/7.

 • terminalar

  Požar, super si na Stasi Auswies. Pahor style.

  • gornik

   jaaaa, to pa se moraš vodušku zahvalit. nikdar ne bi bojanu to uspelo, da mu ni prijatelj vladimirkić pomagal. saj veš, kako rečejo, da “prijatelja spoznaš v nesreči”….. ta je res prijatelj, no.

 • Olga101

  Za moje pojme je na sliki tovariš Školč! Trenirata ga pa Milan iz SFRJ in Angela iz DDR!

 • Inkvizitor levice

  Čujte, v jamo z Voduškom…v jamo z kučanisti…v jamo s skrajno levico. Naj si kurbe probajo trpljenje tako kot naši dedki leta 45’… ŽIVEL JJ !!!

  • macon

   Spokaj, levi provokator.

   • Inkvizitor levice

    Čuj, jaz sem domoljub…jaz sem ponosen desničar…jaz sem odbojkar, ki nima rad Rusov!!!

    • Rožle

     Rusof .. se napiše

     • Anton Zgaga

      Pero te vleče za nos. LOL

     • Rožle

      Čigavo pero .. od galeba ??

     • Anton Zgaga

      Čuj, nemre doben takozvani levak met na totem portali več plusof, ko komentof.

     • Rožle

      Itaq .. Jofo ..

     • Anton Zgaga

      Malo pa ti je nerodno, neda?

     • rubec

      hihihi

     • Rožle

      Sprva sem pomislil na nalivno pero … od Pelikana

     • rubec

      A veš, da ga imam. Ikona.

    • gornik

     ….. jaz sem iz haloz in pijem šmarnico, julika pa mi noče več gate prat, he, he….. tako se zgodi tudi profesorju glasbe, nimaš kaj … kenede ?

 • rrrrr

  Udbovski boter Damir Črnčec čedalje teže opravičuje Judeževe cekine. Najprej se mu sfiži odstavitev JJ z mesta predsednika, ko je bil ta v krivičnem zaporu, potem odvzem volilnih glasov SDS u z Ušajevo in ustanovitvijo Doma.
  In danes se loti še Požarja s popolnoma zmedenim Voduškom…
  ….. Tudi udbovci niso več tisto kar so bili njega dni.

  • rubec

   Škoda je le voduška, ki je še za časa drnovška bil glavni slovenski novinar. Njegova vprašanja so kratka, a za vprašanega ubijalska. Spomnim se, kako je drnovška na neki novinarski konferenci spravil skoraj ob živce. Takole nekako je šlo. “Gospod Drnovšek, e mislim predsednik vlade. Ali bi mislim zato če sklepamo, da je nasprotna mislim stran tako hotela, kaj bi po vašem mnenju mislim oni glede na to, da bi ta sklep lahko tudi drugače okarakteri mislim zirali? Mislim.”
   A ga ni zjebu no, povej?

   • rrrrr

    Je, najprej Drnovška , potem še Turnška. Da je po mnenju partizana T.Turnška Petra Sovdat navadna koza, se lahko zahvalimo samo demenci: Voduškovi, ker je pozabil izklopiti partizansko kamero in Turnškovi, ker je pozabil, da so Finance partizanske.

  • gornik

   to bi moglo biti, he, he

  • Nata

   Kaj je pa spet z stranko DOM narobe ?? Je pa malo čudno , če je ravno ta odvzela glasove SDS ?? Kako pa to veš ?
   Za Požarja bomo pa še videli. Človek ogromno ve. . . . . .

 • Rožle

  Kocka ni poceni .. je treba za njo kej zaslužit ..
  ..pa tut, če je treba frenda potunkat …

 • Aleksander Jakopič

  Mogoče bi pa kdo prebral razsodbo Višjega sodišča, kjer se bere, da so na prvi pogled zavrnili sodbo Prve stopnje, saj ni podanega osnovnega elementa za tožbo, dokaza o izsiljevanju. Denar so kot podtaknjen črtali že med obravnavo na prvi stopnji kot so izsiljevanje nadomestili s poskusom izsiljevanja. Višji sodniki so odločili, da tudi tega niso dokazali. No in sedaj še enkrat na začetek copy/paste požarjevega članka. Se bere drugače, a ne :) Bo treba verjet’: Kjer smrdi, je tudi Požar :)

  • gornik

   kjer se prdi je Aleksandr Jakopićka, he, he…… se lepo bere kenede ?

 • Anton Zgaga

  Hopla. Se dogaja. Mitja Iršič reagiral na tviterju:

  Naslovnica. Kaj zdaj to pomeni @BojanPozar? TV LMŠ ali DAMIR TV

  Požar pa zbrisal tvit:

  BojanPožar Retweeted Mitja Irsic
  ❗️@TjasaSlokar @AnzeBozic kaj se greste, te številke so izmišljene. Lahko vaju je sram!

  • gornik

   ti misliš, da mi ne znamo brati twitterja. joj, si bedno stvorenje.

   • Anton Zgaga

    Hi,hi,hi. Objavljam, da tebe jezim.

 • Rožle

  Zamašek za vodo …

 • xtc

  Zadeva gre v vrelišće ne glede na Požarja Pop Kure,Xaraxch in Muri gredo DOWN definitivno niti Milče jih več ne reši.

 • Anton Zgaga

  Suverenisti(nacionalisti) smo za Trumpa.

  Mr. @realDonaldTrump:
  “The future does not belong to globalists. The future belongs to
  patriots. The future belongs to sovereign and independent nations who
  protect their citizens, respect their neighbours and honour the
  differences that make each country special and unique.”

 • Anton Zgaga

  Najnovejša teorija. Za pogromom nad obupanim tovarišem Požarjem stoji bojda Branko Čakarmiš.

  Verjamem Hrvatom press

 • Olga101

  Vsaka žrtev izsiljevanja udbomafije, bi morala v javnost! Problemi postanejo z molkom se večji, saj žrtev postane orodje udbomafije in tudi sam zločinec, saj škodi nedolžnim ljudem! To svetujem tudi Vodušku!

  Zato izredno spoštujem gospoda sodnika Radonjiča, ki nam je vsem s svojim zgledom pokazal pravo pot!

 • Beli Sneg

  Danes Požar v Odmevih. Očitno jim gre v nos. Obtožbe oglaševanje s strani države v času volilne kampanje. Čudno da se Rosvita ni obregnila ob nezakonito nastavitev Žurgove, s ponarejenim življenjepisom, za nadzorornico v Telekomu, ki jo je sforsiral Črncec, o čemur piše Požar.

 • Laž ima kratke noge

  Vodušek in Crnčec sta včasih takšne umazane posla opravljala tudi za največjega sina naše domovine, komunista Janeza.

  • Rožle

   Čš ti met še krajše noge … !!!

   • gornik

    za pamet že tako kaže….. bogi, bogi, no.

 • Jan Kovalski

  Ampak fotografija mladega Požarja v pozi misleca in to na fotomontaži Putinove izkaznice je pa simpatična.
  Še bolj bi bila, če bi fotka izgledala takole:
  https://static.primorske.si/foto/highres/7val/117-RODIN.jpg

 • sloustava

  Se vedno hocemo Slovenci resnico, zato beremo Portal Nova24tv, Pozareport in gledamo Nova24tv ter Faktor. Morda naming Novi24tv: ne ponavljajte se! Zacnite komercialno gledati na NASO TV,! Kaksna risanka, serija, razvedrilo bo gledanost povecala. Poglejte Exodus, imajo celo kuharske oddaje, pa risanke. Ljudje ne maramo ponovitev! Kaj pa sport? Mar smo kristjani in postenjaki zavezani samo novicam in smo zatohli ljudje? NE, NISMO, zato, odprite horizont predvajanj. To, da ste objavili odgovor, al8 vsaj tvit g. Pozarja, je super! Spremljate Voduska in Crnceca…pa ne iz Pisano, na terenu, nujno!

 • sloustava

  Nekaj mi je pa res vsec : podtaknjenci SDSU tipa , Virant, Crncec…… sami odpadajo in se samorazgaljajo! In vendar SDS dobiva clane, bedni crnceci pa so aferasi na dveh nogah. Virant in Karba, protagonista unicevanja po Kucanovo, jaz bi se na vajinem mestu bal umreti,….

 • GverilaStyle

  NNNNNARKOMAN

 • Borut Zabret

  A zdej pa cez svoje ljudi pljuvate,cisto po komunajzersko!

 • kokobily

  Neprišteven ? Komaj zdaj bi naj ratal ?? Pa ta ne zmore enega smiselnega vprašanja (novinarsko glavno orodje) skupaj skanfat…