[Video] Popravek: Zrelo za zapor! Črnčec po navodilih Šarca zgradil vohunsko mrežo za špijonažo nad politiki SMC, DeSUS in SAB ter celo njihovimi sorodniki!

Damir Črnčec je opravljal vlogo državnega sekretarja za nacionalno varnost. Tudi sam se je raje kot ogroženo varnostjo in zdravjem slovenksih državljanov ukvarjal z vsem drugim, le s tistim, kar je bilo pomebno mu ni bilo v interesu. (Foto: Arhiv Nova24tv)

Marjanu Šarcu in Damirju Črnčecu je oblast tako stopila v glavo, da si jo želita še naprej za vsako ceno. Požareport razkriva, da je Črnčec s svojimi zaupniki na Sovi, NPU in generalni policijski postaji vzpostavil vohunsko mrežo za zasledovanje in zbiranje podatkov o politikih SMC, DeSUS in SAB – poleg tega vohunijo celo za družinskimi člani ter bližnjimi sorodniki!

Marjan Šarec in Damir Črnčec sta si povsem podredila policijo in obveščevalne službe za politične namene. Ker imata pred seboj cilj predčasne volitve, ki LMŠ edine lahko ohranijo pri življenju, sta zanje pripravljena celo “preko trupel”.

Po ekskluzivnih informacijah Črnčecev krog zaupnikov na Sovi, NPU in generalni policijski postaji vohuni za člani strank SMC, Desus in SAB ter njihovimi sorodniki. Vendar je molk prekinjen, saj je se je zgodil na NPU upor proti direktorju NPU Darku Muženiču, ki je pokrival vsako svinjarijo svetovalca za nacionalno varnost v kabinetu Marjana Šarca.

Cilj Šarca in Črnčeca je najti čim več obremenilnih dokazov zoper politike in sorodnike treh strank, s katerimi bi jih izsiljevali. (Foto: STA)

Informacije uhajajo
Ključne informacije je po poročanju Požareporta za Črnčeca dostavljal Matjaž Jerkič, namestnik direktorja kriminalistične policije pri Generalni policijski postaji. Vse depeše, informacije naj bi se posredovale zaupniku notranjega ministra Boštjana Poklukarja, bivšemu kriminalistu Franciju Kregarju. Počilo je pred nekaj dnevi, ko so za dejavnosti izvedeli tudi drugi zaposleni na generalni policijski postaji, vendar sta generalna direktorica policije Tatjana Bobnar in bivši direktor kriminalistične policije Branko Japelj obremenjenega Jerkiča zaščitila.

Generalna direktorica slovenske policije Tatjana Bobnar ščiti zlorabo policije za namene politične špijonaže.

Damir Črnčec ustvarja svoj para-udbovski-KGB-jevski sistem
Damir Črnčec s svojim vmešavanjem in zlorabo državnih institucij spominja na razvpitega Johna Edgara Hooverja, prvega in dolgoletnega direktorja FBI, ki je s svojimi podatki in para-sistemom imel vse politike in najpomembnejše ameriške figure gospodarstva in estrade v svoji pesti. Črnčec je izkoristil svoje vodstvene položaje v letu 2008 kot šef Vojaške obveščevalne komisije in šefa Sove 2012. V tem času si je nastavil svoje zveste podanike, s katerimi je zgradil najbolj razvpito vohunsko mrežo po državi. Vendar se je zgodil upor med kriminalisti in vedno več nečednosti bo prišlo v slovensko javnost. Damir Črnčec pa se bo zapisal kot propadli ‘ambicioznež’, ki je sanjal o tem, kako bo v vladi Marjana Šarca zaslužil milijon evrov.

Da se za politiki vohuni, je v eni izmed oddaj omenil celo član nekdanje Šarčeve koalicije Dejan Židan:

 

Odgovor policije glede vloge Matjaža Jerkiča :

Vse informacije, ki jih navajate v svojih vprašanjih in ki jih navaja omenjeni spletni portal, so v celoti neresnične, žaljive in zlonamerne ter so v medijih nastale zgolj zaradi njegove osebne in strokovne diskreditacije ter diskreditacije kriminalistične policije. Magister Matjaž Jerkič je karierni policist, ki že 30 let odlično opravlja različna dela in naloge v kriminalistični policiji. V vseh teh letih je pridobil visoko strokovno znanje, ki ga uspešno prenaša v vsakodnevne poklicne dolžnosti. V svoji karieri se je kot strokovnjak uveljavil tako doma kot v tujini, zato zadnji dve leti opravlja dela in naloge pomočnika direktorja Uprave kriminalistične policije na Generalni policijski upravi in kot tak uživa popolno zaupanje tako direktorja Uprave kriminalistične policije, kakor tudi vodstva policije. Slovenska policija bo ne glede na vse insinuacije, ki so motivirane iz takšnih ali drugačnih razlogov, svoje delo še naprej opravljala profesionalno, zakonito in visoko avtonomno. Za tem stoji vodstvo policije in policija kot inštitucija.G. Matjaž Jerkič se sam, po svoji volji, ni znašel v tej zgodbi. V zgodbo so ga vključili avtorji insinuacij, ki želijo škodovati njemu osebno in kriminalistični policiji.

Spoštovani,

informacij o tem, da naj bi našim članom in njihovim družinskim članom nezakonito sledili in za njimi vohunili, nimamo. Upamo, da informacije, ki se pojavljajo v nekaterih medijih, v celoti ne držijo, saj verjamemo, da živimo v svobodni državi, v kateri so človekove pravice nedotakljive in varovane pred vsemi oblikami zlorab in posegov vanje.

Lep pozdrav,

Stranka modernega centra
Odnosi z javnostmi

Luka Perš

 • Mavra

  Tudi zloglasni šef NKVD Beara je vse vedel o svojih političnih tovariših. No, na prvi seji po Stalinovi smrti so ga le-ti s skupnimi močmi ubili.

  • Ivan Ivanovič

   Beara ali Berija?

   • rubec

    Jašin.

    • pajot

     Lev.

   • Mavra

    Lavrencij Berija seveda.

    • Jan Kovalski

     Tudi Berija ni končal naravne smrti.

 • tasilo

  Legendarni Milčinski je seveda vse to opisal s svojimi besedami:

  “Blizu Butal je hosta, v tisti hosti je strašil grozanski razbojnik Cefizelj in se ni bal ne boga ne butalskega policaja. Če je le utegnil, je prihajal v Butale in se postavil policaju pod nos. Dejal je policaj, prej da ne bo miru dal Cefizelj, da jo bo izkupil. In je bila posebna zasluga policaja, da se do tedaj ni zgodilo, da bi jo Cefizelj izkupil. Cefizljeva zasluga pa je bila, da je ni izkupil policaj. Kajti, je dejal Cefizelj, za tem policajem bi prišel drugi, vsak drugi pa bi bil hujši.”

  • zokispoki

   Ali ta pizduna pripravljata drzavni udar, ali pa sta ga morda ze izvedla !?!

   • Winstonblue

    Tako zgleda

   • spartan

    Upam, da Ćrnćec ne dela za hrvate.

    • RATATA

     Le kdo bi vedel kdo zagotovo ne dela za hrvate?

    • zokispoki

     Kaksno ime je to Damir ?!?

 • Unikatna

  Če so koalicijske stranke vedele, me zanima kaj so storile glede vohunske mreže? Nič!

 • Antonius

  Ja, prima, kaj naj človek drugega zapiše?!
  Volite, podprite SDS, SLS, DOM in morda Toninovo NSi-kd, da se zlorabe tajnih služb enkrat za zmeraj nehajo.
  Če bo Janša uspel sestaviti koalicijsko vlado, bodo morali biti med prvimi krivdno odstavljeni vsi vodilni od policije NPU in Sove.
  Vpletenega Črnčeca in Šarca v zlorabo tajnih služb bi morale pa ustrezne službe preveriti in, če se ugotovi njuna krivda, obsoditi.
  Dejstvo je, da gre v vseh odtenkih globoka država predaleč. Črnčec in Šarec sta samo en del vseobsežne kriminalne zgodbe, ki si jo dovolijo Kučanovi anti-Janša koalicijski.

  • zokispoki

   Samo SDS je prva in zanesljiva izbira ! Zakaj bi drobili glasove. Dom nima sans, vsak glas za DOM = zal izgubljeni glas, Nsi, da ne govorim, itd, da ne bi koga zalil…

  • rrrrr

   Z vsem se z vami strinjam, dragi Antonio, razen vašega poziva, naj volimo DOM.
   DOM je še eno Črnčevo abortirano dete ki je bilo spočeto, da polula in pokaka SDS tik pred EU volitvami. A to abortirano dete ima še brata dvojčka: Šiškovo Vardo.
   Zakaj abortirano? Ker smo oba pankrta prehitro razkrili skupaj z njunim udbovskim očetom.
   Udbovec, ki ne zna prikriti svojega delovanja, je za Globoko državo mrtev udbovec. Še pri najenostavnejšem prikrivanju zaposlitve lepe N. smo Murija odkrili s sproščenimi hlačami pod žarometi….

   • Antonius

    Ne bom ugovarjal, ker imate morda, verjetno, o DOMu prav.
    Je pa dejstvo, da na desnem političnem polu ni samo SDS. Skupaj je potrebno spraviti toliko volilnih glasov, da bodo desne stranke lahko sestavile spodobno koalicijo.
    Prihaja čas, ko bo tudi Tonin moral Novakovi zagroziti, da jo bodo prisiljeni postaviti pred vrata, če bo stranko zlorabljala, da z lajanjem proti Janši, dela uslugo Kučanovim.
    Desnica se počasi čisti levih podtaknjencev.

    • rrrrr

     Prav imate, desnica se čisti levih podtaknjencev. Ocenjujem, da je SDS to (skoraj) že uspelo, v SLS, NSi pa jih tam kar mrgoli da prosluli DOM niti ne omenjava.
     A za vse te t.i. desne stranke bo iskreno sodelovanje z JJ svojevrsten lakmusov papir:
     -rdeče in kislo (kar je lastnost globoke države) bo pomenilo zavrnitev
     – modro, bazično pa sodelovanje in kot nova baza za resnično vzpostavitev pravne in demokratične Slovenije.
     post scriptum: srčno upam, da se o B.Brsčicu motim. No, čas bo pokazal, kako se bo njem izrekel gospod Lakmus..

     • Steiermark

      Tudi jaz srčno upam, da se o Brščiču motiš, sem pa prepričana, da imaš o šiškotu, popolnoma prav!

     • jan Gedli

      Čeprav se je Janši podtika radikalno desničarstvo, on sploh ni tako zelo desen. Socialni čut, ki veje iz njegovih predlogov, tega ne izkazuje. Po drugi strani pa bi nam prav prišel še kakšen “Salvini”, da se desnica zaokroži.

     • VERZIFIKATOR

      Mirda Črnivec

      NEIZBEŽNA USODA

      V črnski rodil se je družini,
      nič za to, ni danes to ovira,
      črnca okolica podpira,
      vsak predsodek naglo se razblini.

      V beli svet podal se fant je smelo,
      z belimi obdal se demokrati,
      a pri tem oprezal ves čas hkrati,
      kje napolnil mošnjo bi debelo.

      V belem svetu vladajo pravila,
      treba teh prav vsem se je držati,
      črncu pa ni dišalo, hkrati
      sebi zgolj prikrajal bi merila.

      Med rdeče zdaj poda se brate,
      tam nadaljeval bi kariero,
      lažje premaguje bariero,
      saj denar gre v rdeče rezervate.

      Se z rdečimi naš črnec brati,
      ker koristi tam si več obeta,
      lastna so pravila fantu sveta,
      zlasti tisto: treba je jemati.

      Kakšna končna fanta bo usoda?
      Treba tukaj ni vedeževalcev
      jasnovidnih prišepetovalcev,
      mu visok račun izda zabloda.

      Ko se svet ga naveliča rdeči,
      črncu bo končno enkrat jasno,
      ni potrebe reči tega glasno:
      črnec samcat v lastni bo nesreči.

      Takih ne prenašajo mulatov,
      beli ne rdeči ne rjavi,
      taki niso za nikogar pravi,
      cvet koristoljubnih renegatov.

    • Kluki

     Spoštovani Antonius.Glede na to,kakšen volilni sistem imamo ,je za desno usmerjene ljudi edino pravilno,da volijo SDS ali NSI.Vsi ostali glasovi gredo v kur… .Sam osebno sem za večinski volilni sistem,kjer ena stranka prevzame odgovornost za vse.Če zaje… pač nima prihodnosti.Podaljšal bi tudi interval med volitvami na 8 let.Potem nihče ne bi mogel reči,,ravno so se začeli kazati rezultati,pa smo morali oditi,,.Istočasno lahko v osmih letih zjebeš vse in si oplel za vse večne čase.Zanima me vaše mnenje.S spoštovanjem.lp

     • Antonius

      Spoštovani Kluki, večinski volilni sistem in dvignjen prag vstopa v parlament bi počistil strankarsko zmešnjavo, ki jo imamo v Sloveniji sedaj.
      Štiriletni mandat se mi zdi primernejši od osemletnega. Dinamika dela v obstoječih strankah in predvsem v stranki ki vodi vlado bi bil bolj dejaven in fleksibilen.
      Kakšne koalicije in njih izsiljevanje in zmešnjava. Stranka, ki je zmagala na volitvah naj nosi vso odgovornost za delo v svojem mandatu. Volivci so tisti, ki ji bodo zaupali naslednji mandat, ali jo poslali v opozicijo. Dvomim, da bi si stranka na oblasti dovolila Teš 6, drugi tir ali krajo v karavanškem predoru.
      Vladajoča stranka naj izbere strokovne kadre od državnih ministrov navzgor, s katerimi bo lahko odgovorno speljala svoj mandat.
      Opozicija mora imeti pa v ustreznih komisijah na najvišjem položaju svoj izvoljeni kader, da lahko kontrolirajo vlado, da ne izkorišča policijskih in ostalih tajnih služb.
      Nobenega smisla pa ne vidim v tem, da bi morale biti večinske volitve dvokrožne.
      Morda, če bi sprejeli zakon, da so volitve obvezne.
      In za konec. Ne gre za to da bi morala stranka odleteti za vse večne čase, gre za to, da volivci izberejo na volitvah program, do naslednjih volitev imajo pa čas, da ocenijo, kako je zmagovita stranka obljubljeno izpeljala.
      Navsezadnje so tudi v strankah delovna mesta. Dvomim, da bi bili ljudje v strankah tako neodgovorni, da be se spravili ob dohodek in službo.

     • Kluki

      Se strinjam,kar se tiče dolžine mandata.Takoj ko prevzameš oblast je potrebno začeti z resnim delom.Še vedno pa mislim,da so vse te multi koalicije breme za neko resno vladanje.Na koncu mandata se samo obtožujejo,kdo ni mogel nekaj narediti zaradi nekoga.30 let se že ,,natepavamo,,Slovenija ima cel kup sposobnih ljudi,ki se žal selijo v tujino.Žal ne vidim perspektive.Sem že mal v letih ,skrbi me pa za naše otroke in vnuke.

     • Kluki

      Ja opozicija pa mora biti.Mora pa biti konstruktivna in ne anti ,,tega in tega,,Primerjava s prejšnjo vlado je zgolj slučajna.

    • Slovenec

     Prepočasno čiščenje.

    • Hribouc

     Tonin zori.
     Novačka je zadnji ostanek Peterleta v Demosu in sicer, udbaška farško dvostolična gamad

   • yasuo

    razloži še nam na podlagi česa si prišel do teh ugotovitev da se bomo na volitvah znali odločiti
    program stranke DOM nič ne kaže da bi bila to leva stranka

    • Antonius

     yasuo, prosim vas, izbrišite minus, ki ste ga dala povsem korektnemu komentatorji rrrrr.
     Dobronamerno je opozoril, kar morda o DOM-u ve, ljudje bodo pa sami presodili v kolikor se moti.
     Volilni glasovi za stranko DOM so pomembni, ker tudi Brščič, zdaj brez Ušajeve, ni naiven niti neumen, da bi paktiral z vse bolj razgaljeno levico.

     • yasuo

      post ki ga je napisal rrrrr z insinuacijo brez obrazložitve jaz razumem kot post provokatorja ki ima nalogo razbijanja desnice
      z istimi metodami je levica posrala JJ tako da ga danes ne more videt 70% Slovencev brez da bi znali povedati zakaj ga sovražijo
      post rrrr povzroča zmedo ker vsi desno usmerjeni, ki ne marajo JJ na podlagi takšnih postov ne bodo volili DOMa

     • jan Gedli

      Spoštovani gospod Yasuo. Ker s svojimi besedili izkazujete, da ste domoljub, vas prosim, da bolj skrbite za slovenščino. Pa ne mislim se delati pametnega, tudi jaz kdaj usekam mimo. Torej ne BREZ da bi, pač pa NE da bi…

     • rrrrr

      Dragi Yasuo, hvala za priložnost, da skupaj razčistiva, kot praviš, zmedo okrog DOMa. Najprej pa o insinuacijah in dejstvih:
      Morda je res insinuacija (podtikanje) informacija, lahko celo grda laž, da se je Muri (D. Črnčec) sestal z vodstvom DOMa, da pred volitvami v EU zmedejo volilce SDS z nenadnim rojstvom,,bolj desne” stranke. Lahko, da res. Sedaj pa k dejstvom:
      1 Dom je bil ustanovljen tik pred Eu volitvami in ne pred državnozborskimi ali lokalnimi. Prav,
      2 Program DOMa je dober in primerljiv z vsemi desnimi in domoljubnimi strankami po svetu in zelo soroden programu Slovenskih Demokratov, v nekaterih točkah še bolj radikalen v odnosu do nezakonitih migracij. Zelo prav.
      3 DOM je kritiziral preveč ljubeč odnos SDS do premehkega Webra in preveč mlačne EPP ter zelo sumljivo glasovanje in nikoli pojasnjeno glasovanje SDSovih evro poslancev v zvezi zmigranti. Zelo prav.
      4 V času kampanije podpredsednica stranke, kasneje še predsednik sprožita nepojmljivo ostro kanonado: ne po LMŠ, ne po SMC, SD, Starčkih in ne po Levici, Kučanu, Šarcu ali Muriju, temveč po SDS in njenem vodstvu . Ni prav.
      4 Če bi se oba frontmena DOMa zavihtela v E. parlament, kdo bi se doma boril proti SDSu,… pardon, proti levici? Ne bi bilo prav.
      6 Po porazu na volitvah podpredsednico zaradi značajske neuravnoteženosti naženejo iz stranke, kar je prav. Potem ex članica SDSa in ex podpredsednica DOMa sladostrastno še kar naprej razkriva zasebno pošto in zaupno komunikacijo z obema ex predsednikoma (to razbremenjuje B Brščiča). Ni prav.
      DOM ima z B.Brščičem in brez krtice LUŠ sicer še vedno potencial, da se razvije v RESNIČNO desnico. A glede na dobro finančno pozicijo v javnem sektorju in novo nastale privatne razmere dvomim, da se bo predsedniku še dalo. B. Brščiča imam za izjemnega intelektualca in slabega politika.
      Dragi Yasuo, voli po svoji volji in vesti. A tebe imam še vedno za prijatelja in somišljenika in ne za nasprotnika. Če pa v mojih cca 5000 postih najdeš le eno sled provokatorja, te z Murijem vabiva na kavo. pa vse dobro!

     • yasuo

      hvala za pojasnila

     • rrrrr

      Tudi tebi, še enkrat, hvala. Tisto s povabilom na kavo z Murijem je bilo mišljeno bolj figurativno. Ampak v resnici bi te z veseljem povabil na kozarček terana in s tabo kakšno rekel. Kdo ve, morda bo res kdaj prilika za to…

     • Nšo-či

      Imaš prav. Tudi mene je očaralo “Zelo prav” in presenetilo vse ostalo. Preprosto ne morem razumeti, da so čustva edino kar je razvila taka politična sila. Razvila je ljubezen in sovraštvo.

     • rrrrr

      Hvala. Ne vem zakaj, a Bog je nežnejši spol obdaril s krepkejšim čustvovanjem: globljo ljubezenijo, ki pa se v trenutku lahko sprevrže v še globlje sovraštvo. Politika pa je bolj stvar hladnega razuma, obvladovanja in diplomacije. Kdor tega ne razume, naj raje…

     • Nšo-či

      :) skozi odnos do drugih ljudi, spoznavaš sebe. Ljubezen se ne more transformirati v sovraštvo. Tekmovalnost, uporaba vseh sredstev za dosego cilje in podobno…pa.

   • jan Gedli

    Ampak, bi bilo lepo, če bi za nepoučene (najmanj zame) le še zapisali, kdo je Muri. Ali Šarec, ali njegov Črnčec?

    • rrrrr

     Ime Muri je D. Črnčcu nadel B. Požar. Udbovci imajo poleg številke navadno še ilegalno ime. Zakaj ravno Muri, tega pa res (zaenkrat še) ne vem…Čakamo na B. Požarja

     • jan Gedli

      Hvala!

   • Jan Kovalski

    Zanimivo, da je Lucija Ušaj pred volitvami pokazala veliko simpatijo do Črnčeca (na Tw).

  • Stajerka

   ….mislim, da bi v bodočo desno koalicijo morali spravit stranko g. Kovščce……GAS – gospodarsko aktivna stranka…….

   • Antonius

    Če bodo uspeli priti v parlament, bodo s svojimi poslanci zagotovo pomagali pri sestavljanju desne koalicijske vlade.
    Pred volitvami se bo moral g. Kovšca potruditi, da bo stranka GAS volivcem bolj prepoznavna.
    Jaz za njegovo stranko, pošteno zapisano, niti vedel nisem.

    • Stajerka

     ….tudi jaz ne do pred kratkim……ko me je nekdo v komentarju, zakaj g. Kovščca ni v DZ, opozoril, da ima stranko in da niso prebili praga za vstop v DZ……no, to pa je medijska zakonodaja glede volitev in izvenparlamentarnih strank, ki je milo rećeno katastrofa oz. sramota za državo, ki bi naj bila demokratična……
     ……imajo tudi spletno stran – vezano na volitve 2018……http://www.stranka-gas.si/volitve-2018/volitve……
     …..program……http://www.stranka-gas.si/program

    • Joc 52

     Ja, pa je g.Kovsca kavelc, vreden zaupanja

  • RATATA

   Torej je že odločeno, da bodo volitve in ne polmandatna vlada(?)

   • Hribouc

    Komej sem najdu tvoj komentar, da te preklopim nazaj na zgodovino, če dovoliš. Časnik je objavu dr.Geisser Pečarjevio z kratko vsebino, ki pa je zelo pomembna, vsaj zame in sicer, če utegneš pogledati kaj punca piše:

    https://www.casnik.si/razpad-avstro-ogrske/
    Na kratko:
    dr.Korošec izgovori znameniti: “Prepozno, majestet! – mi gremo, Slovenci, na jug!”
    Potem pa Rapallo- na pogajanjih sploh ni bilo nobenega Slovenca!
    Seveda, mislim, saj so se pogajali zmagovalci in poraženci-Srbi zmagoviti, mi revčki pa poraženci in izgubimo vse , kar se je zgubiti dalo!
    S Srbskim blagolsovom!
    Korošec je moral vedeti, da bo do tega prišlo in vsemu navkljub
    popelje cel narod na Balkan – plačamo strahotno ceno v ozemljih in v ljudeh samo zato, da si nadenemo novi, srpski jarem!

    In pred leti, nori ljudje na Bledu postavijo v neko krožišče Srbu Pupinu, ki je bil med pogajalci, ker so mu Gorenjci , Slovenci hvaležni, da je bila meja postavljena na vrh triglava in ne nekoliko nižje…. A TI TO VEŠ, ČLOVEK?

    Nioč nas niso učili, vse zameglili, vse izdajalce, Tavčarja in Koršca pa kujejo v zvezde!

    A je 25.000 Slovencev na Škabrijelu padlo zato, da sio krvavo Primorsko vseeno dobili Italijani !
    NE ! Zdaj vemo, da smo Slovenci s temi prasci od Korošca, Tavčarja in vse takratne vlade krivi, da so sfukali deželo do današnjih dni!
    Zdaj domnevam, da je pri vsej pizdariji vodilno vlogo lahko imela RKC in Vatikan !
    Katastrofa.
    V Časniku je tudi kratek dober pomenljiv članek nekaga Tavčarja o vlogi Ivana Tavčarja pri vsej južnoslovanski svinjariji !

    • RATATA

     Čuden zorni kot članka in manjkajoča bistva državno pomembnih podatkov, da bi se s tem zapisom ukvarjal..!!
     Ne vem kaj je hotela povedati toda prikazala je zmedo, ki je ne bi bilo treba razgrinjati!
     Štejejo le relevantni dokumenti in dejanja ki imajo težo v meddržavnih odnosih! Teh pa ni navedla in izpostavila.
     Tudi zaradi takšnega odnosa do zgodovine je jasno, zakaj šolarji in študenti ter nasploh Slovenci nimajo pojma o Državnosti!!

    • RATATA

     Več sem pa na e-naslov poslal

     • Hribouc

      Prima.

 • Ryuk

  To je taprav razlog, zakaj so se na NPU spravili na desne medije.

  • goldhorn

   Očitno res. Pred objavo teh informacij tega ni bilo videt.

 • Black_hawk

  In taki gredo v politiko celo v SDS. Človek se zamisli.

 • Andrej

  V živo lahko cel narod vidi, kako pomembno je imeti resnično neodvisne medije.

  • Anton

   To ne obstaja na svetu tem.

   • Andrej

    Lahko pa se približa. Poišči na MMC nekaj podatkov o Črnčecovih lumparijah. Si našel? Niti besede. No, vidiš.
    Si našel na “državnih” medijih kaj podatkov o tem, kako se financirajo? Tukaj so pa vse razložili.
    Še kaj?

 • piko8

  No če pa to ni zrelo za keho potem nevem, kaj naj še rečem!

  • Slovenec

   Je, toda če bi bil Janša bi bil zaprt, ker pa so to levaki, so kriteriji drugi.

 • Vera

  Če je vse to res, potem sta Šarec in Črnčec, zrela za kazensko ovadbo, prvo doma, potem pa v Strasbourgu.

 • mici

  Šarec bo z neumnimi izjavami, reševal nastalo situacijo, nekateri mu bodo pa verjeli. Režimski mediji pa o tem sploh ne bodo poročali in bodo vse skupaj pometli pod preprogo. Kaj mi pa morejo saj sem levi. Osebno mislim, da je Šarec LEVI tudi v drugačnem smislu. Veseli me dejstvo, da Šarec Kamniškem koncu ni več tako priljubljen, mnogi pravijo, da ga ne bodo več volili, dosti imajo njegovega besedičenja …in nedela.

 • branči

  Nevladne organizacije so v okviru kampanje Večina pričakuje ukrepe zbrale podporo 12.700 posameznikov ter 255 organizacij…

  Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/sarcu-poslali-pismo-treba-je-zavihati-rokave-341967http://www.zurnal24.si

  tisto zgoraj v naslovu nove24 in tole, pol se mal zamislite butalci, kaj imate na oblasti in kam gre naš denar!

  • Stajerka

   …Šarcu lahko piše sv. Peter……Šarec je odstopil……

   • branči

    ni poanta v tem, kdo je komu pisal ampak o številu nevladnih organizacij (ki niso vse, ki obstajajo) in ljudi, prisesanih na državni proračun!

 • xtc

  Domine so začele padati,tole je dokončen propad Murija in Xaracha.

  • Slovenec

   Ni še rečeno. Ko konj krepava obupno bije s kopiti.

   • sodnikisozločinci

    Ta ni tako nevaren, ker ni podkovan.

 • bubamara

  Xarac ni preveč brihten. Še en dokaz. Če je to res, potem je možakar zrel za zapor. V normalni državi seveda.

  • lokec

   X = H

   • Rožle

    X = Đ .. po šiptarsko

 • Stajerka

  ……prepričana sem, da je tudi 90% komentatorjev, kritičnih do aktualnih oblasti in lewakov še kako pod lupo……v nasprotno me bo kdorkoli težko prepričal……
  …..kar se tiče Šarca……popolnoma nič presenetljivega…….če višji predstavnik države zaposli svojo priležnico v tajni službi in to celo brez ustreznih formalnih pogojev…….potem je ta novica samo posledica tega dejanja……
  …..še vedno trdim, da je Šarec odstopil zaradi zaslišanja (tudi Črnčevega) na KNOVS…….in v tej točki moramo Toninu priznat odločno držo in neupogljivo hrbtenico……..

  • Joc 52

   Vse prav, razen tonina, ki je omogocil povisico kuckotu….tega ne prebolim

   • janko

    Tonin je mlad, akterji za to so bili stari člani v stranki! Naj jih naženejo, najprej so sesuli Bajukovo delo, danes pa že skoraj ližejo rdečo zvezdo.

    • Slovenec

     Tonin in NSI se pajdasijo s komunisti.

 • mici

  V Domžalama pa še veliko privržencev leve struje, žal.

  • rubec

   Jebi ga. Tako bo vse dokler je SPB.

  • Joc 52

   …in ‘fuzinama’, stepanjskem in mnogom drugim podrocjem…..nova nevarna cona bo na Vicu_Brdo, kjer se gradi megalomansko naselje / podobno grozoti na celovski, kjer se se policija ne upa / no go cona

 • mapu

  Še se bo kadilo za njim, ko bo bežal… nekdo ga bo že ujel.

 • Stajerka

  …..na……MSM na delu……in pripenjajo zaslug neodvisnih novinarjev……PODN

  BojanPožar
  @BojanPozar
  Spoštovani kolegi,
  kot lastnik in urednik spletnega portala #Požareport izrecno prepovedujem direktne ponatise člankov iz Požareporta, ki presegajo več kot 10% posameznega članka, in brez dodanega linka (povezave) na izvorni članek.
  Hvala za razumevanje in lep dan še naprej. https://twitter.com/vfokusu/status/1229725679035600897

  • Miro Jereb

   Kaj pa je narobe s tem če človek ščiti svojo intelektualno lastnino. ???

   • Stajerka

    ….nič ni narobe, ravno obratno…..narobe je s tistimi, ki si lastijo tujo intelektualno lastnino, kar je kraja pri belem dnevu……Požarju samo globok priklon…….

 • Garbage man

  Mogoče minister za milico ali krivosodje v bližnji prihodnosti………celo PV

 • Miro Jereb

  Za KOZLAT.

 • tomven

  Ejga se m zdi, da sta se mau zaplezava ejga…

  • Imperial Commando

   AJGA!

 • Franc Šink

  Teh naivnežev se pa res ni treba bati.

  • hajduk

   Seveda ne, zakaj bi se bal nekoga, ki lahko zlorablja vsa nasilna sredstva in ve o tebi vse, ti pa o njemu popolnoma nič.

 • bubamara

  No pa imamo nekaj za spremljat na medijskem področju. Bo zanimivo kdaj bo Milan spustil giljotino nad Marjana. Potem bodo tudi mediji začeli z pregonom Marjana. Pivčeva bo sprejela Jnaezovo vabilo, nova vlada bo tukaj. In Milan bo imel 2 leti in pol časa za novo ime.

  • Slovenec

   Milan ima novo ime že v rokavu in mediji so že pripravljeni na njegov vzpon.

 • Felikss_AH

  Jednom UDBa uvek UDBa… ukratko – SUDBA!

  Z obveščevalnimi službami je en sam križ… vedno bilo in tako bo ostalo… pa naj gre za CIA, MI5/MI6, NKVD-KGB-FSB… “našo dobro staro” UDBo in zdaj še tole SOVAuljago. Brez njih ne gre… z njimi pa še težje. Če samo pomislim da je celo ena CIA imela direktorja Muslimana (Brenan)… ki ga je sicer nastavil drugi Musliman – Hussein Obama… pol se ni čuditi da v “naši” še vedno prevladuje duh OZNA… in če bo nekoč prevladal Islam bodo tile auto-prešaltali šnjofariti za Sharijo… z dodano “vrednostjo” Rdeče tradicije

  • hajduk

   Razlika med Udba in Sova je predvsem, da Udba ni bila pod Hrvaško Ovo.

 • rubec

  Ne razumem, zakaj imajo vsi tolk za povedat čez Hooverja. Meni še sedaj dobro služi in vrečke se tudi vedno dobijo.

  • Felikss_AH

   LOL!

  • tomven

   Men tud, sam vrečke pa grejo…pa drage so

 • Boy

  Ko si podrediš policijo, sodišča in banke imaš vse, kar potrebuješ za vladanje.

  • hajduk

   Niti ne, totalitarizem se začne pele, ko uničiš vse kritične ter uporne organizacije in režim nastavi svoje ljudi celo na vodilna mesta v podeželskih društvih, seveda pa si diktator najprej podredi vse državljane, ki so pod orožjem.

  • Slovenec

   Imeti moraš se veliko denarja in medije na svoji strani. Potem pa ja.

 • Franc Šink

  Le kaj se šepeta v planinskih kočah na Kamniških planinah.

 • RATATA

  Tudi v osamosvojeni socjalistični Republiki Sloveniji ni nič manj ovaduhov, kot jih je bilo pred osamosvojitvijo te kuraste SRS.

  • hajduk

   SRS je bila vojaško policijska đamaherija, ta Slovenija naj bi bila demokratična in kapitalistilna, ni isto.

   • RATATA

    Naj bi bila ne pomeni da tudi je.

    • hajduk

     Ja, saj vem, 30 let smo vrgli stran brez veze in si zapečatili usode.

     • RATATA

      Vem da veš.
      Vem tudi, da veš, da vem. …

     • Joc 52

      Oba imata prav, zal slabo za nas vse

     • hajduk

      Rabimo novo državo, tega kupa gnoja se ne splača več reševati, režimske krivice pa naj popravljajo mednarodna oziroma evropska sodišča.

 • Jan Kovalski

  To so tako hude obsodbe, da se jih Požar ne bi upal napisati, če ne bi držale vsaj 80%.
  Je pa jasno, da če govorimo o t.i. globoki državi že dolga leta, da take metode vohunjenja za lastnimi državljani spada zraven. Je pa zanimivo, da je o tem javno spregovoril ravno Dejan Židan, spomnimo se, on je pred leti rekel: “Preveč je bilo stricev iz ozadja”
  Od takrat se je ta “stric” udomačil med državljani. Stric ki vse zrihta.
  Tudi je jasno, ker vsi vemo, da ni bilo pri nas opravljene lustracije in je komunistični režim ohranil vse svoje mafijske mreže iz prejšnje diktature, da se častilci svojih prednikov niso sramovali umorov, da pač posegajo po vseh mogočih metodah, da bi se obdržali na oblasti in pri koritu.
  Na lestvici kriminalnih dejanj je umor in genocid najvišje, zato lahko od teh ljudi pričakujemo vse mogoče. Ne sme se od njih pričakovati, da bi se sramovali laži, manipulacij, kraj, korupcije, … in da ne bi vsega tega izvajali.

 • hajduk

  Najbolj sposobna policija na svetu, ki ni znala ustaviti milijardnih kraj, democida in okupacije ustašev, vedo pa za vsakega tretjerazrednega reveža kje se nahaja in s čim se ukvarja.

 • hajduk

  Le kje najde naš Gestapo toliko sodelavcev in ovaduhov, zgleda so rekrutirali cele zaprte oddelke norišnic.

  • RATATA

   Saj je ovaduhov ravno toliko kot jih je bilo v SRS. Tudi meje so iste.

   • hajduk

    Katere meje, znotraj juge ni bilo nobenih takih ločitev.
    Komunizem bi še danes vladal, če bi imeli današnjo tehniko.

    • RATATA

     Sem jasno napisal … meje SRS – t.j. upravne enote za izvrševanje zveznih pooblastil države sfrj!
     Le te meje ozemlja prikažejo na zemljevidu kurasto kokoško.

     • hajduk

      Misliš torej na zunanje, mednarodno dogovorjene meje, notranje meje so bile politične in narisane s ta debelim flomastrom. Slovenija itak ni imela svoje vojske, spadali smo pod Zagreb, zato je tudi prišlo do osamosvojitvenih vojaških spopadov.
      Sicer obstajajo pa še druge meje, kot so tiste v zraku ali ribolovna območja na morju, te zagotovo nimajo več podobo kure, mogoče edino take kokoši, ki jo je raztrgal medved in posral ostanke.

     • RATATA

      O mejah sem povedal že Hriboucu tule https://nova24tv.si/slovenija/fajonova-potic-in-mediji-so-lahko-pomirjeni-na-seji-sveta-sds-v-prepolni-dvorani-ni-bilo-govora-o-uredniski-politiki-dnevnika-na-dnevnem-redu-veliko-bolj-pomembne-tematike/
      , kaj je interno in kaj meddržavnega značaja – po principih in pravilih internacionalnega prava je kristalno jasno ….

     • RATATA

      Vojsko je imela država.
      Vojna je bila samo zato, ker jo je potrebovala hrvatska, da bi se lahko odcepila z ozemljem, ki ji je bil dan v upravljanje kot SRH.
      Velik kos Primorske (Istro z otoki) in Medmurje, ki pripada Prekmurju, daj gre meja po Dravi in ne po Muri so hrvatski prepustili naši.

     • hajduk

      Nikoli ne bom razumel kako lahko nekdo podari nekaj, kar ni njegovo.

     • RATATA

      To pa res ni problem, le ljudi prepričaš, se pririneš na položaj, se malo zlažeš in postopek je izpeljan.
      Tudi v zemljiški knjigo so se že zgodile malverzacije, pa je čas povzročil, da se ne da popravit, potem se pa itak vse pozabi.

     • hajduk

      Je res, slovenski narod je retardiran, ta gnila država je izbrisala več deset tisoč ljudi, celo veterane deložirajo iz domov za par sto evrov fiktivnega dolga, pa zarukanci pe vedno nočejo verjeti kje mi živimo in mislijo, da njih pa fašisti in naci komunisti ne bodo napadli.

     • pupa

      V zemljiških knjigah se s pomočjo geodetov vrši posebne vrste kriminala imam zadevo v obdelavi in jo bom kmalu obelodanila.

     • RATATA

      V korajži bodi previdna Pupa!
      Tisti ki to počno niso ljudje!
      To si dovolijo, ker imajo krite hrbte v navezi policija-tožilstvo-sodstvo!
      Eden drugemu dolgujejo usluge, saj vsak o vsakem ve kaj grdega, zato si “nesebično” pomagajo za vsako ceno.

 • Resnica

  Hahah csaki dan boljsi clanki…sedaj so smc in zaab ze zrtve…res fascinantno kako medij v enem tednu totalno spremeni odnos do dolocenih strank…res fascinantno

  • hajduk

   Če pa vedno rečejo, da so bili v dejanja prisiljeni in taka ni bila njihova volja.

   • Resnica

    Ja tak izgovor bi lahko uporabil vsi nacisti

 • šmentanamuha

  Vodeb ima prav, da Bobnarjeva in ona generalica ne bi smeli biti na vrhu represivnih organov.

  • hajduk

   A ostareli maneken in zadnji komunist je pa lahko stalni predsednik države, propadli igralec je bil pa vsaj toliko iskren, da je odstopil. Policija in vojska vsaj ne skrivata, da je vrh samo populistični teater, v ozadju pa jih upravljajo druge vplivne sile.

 • hajduk

  Mini vojaško policijske đamaherije kot je naša si ne morejo privoščiti hudih masovnih neredov, ljudi je razmeroma malo in tudi nima smisla rušiti red, kjer je bilo že vse pod kontrolo. Zato krivosodje običajno kriminalizira in žrtvuje samo enega, izjema potrjuje pravilo in vzpostavi novo sodno prakso.

  Šiško je edini pravi politični zapornik v Sloveniji, če ne celo v EU. Seveda vojaško policijske službe spremljajo tudi strankarske voditelje in izpostavljene osebe, saj ni tako težko, vsak kraj ima svoj kripo in lahko mobilizirajo številne sodelavce in ovaduhe, ki nekaj morajo početi za skromne nagrade in velike odpustke. Šiškota so zaprli, to so resne stvari, zato morajo tudi vse ostale stranke paziti s kom se družijo in kaj počnejo.
  Česa je pravzaprav obsojen Šiško, ogrožal je gnilo, fašistično državo in iskal pot ven iz te norišnice, še pred dobrim desetletjem bi bil verjetno vodja cele opozicije, ki takih namenov sploh ni skrivala in je politika tudi sicer dolćna poslušati prebivalce oziroma volilce. Pred 30 leti, pa bi bil celo heroj, ko so komunisti uničevali komunizem in ogrožali cel balkan.

 • Olga101

  Tovarišijo odstaviti in postavit pred sodišče zaradi rušenja ustavne ureditve države! Vsi vem, kam vodijo niti – v Murgle!

 • lokec

  Mogoče je zrelo. Vendar tega sadjar ne bo prepoznal, zato bo zgnilo.

 • Janko Lisjak

  Hitro sds-ovska vojska na volitve da bo najvecji lopov zmagu

  • pupa

   Kaj se ti zdraviš na Janševi kliniki v Avstraliji?

 • Kluki

  Kakor zaenkrat kaže,se nam obetajo nove volitve.To je edino pravilno in sploh ne razumem SDS,ko poskuša sestaviti vlado z nekimi šalabajzerji,ki na volitvah sploh ne bi prišli v parlament.Zminirali bi ga ob prvi priliki in spet bi bil kriv za vse.Mislim,da morajo biti nove volitve.Če SDS po volitvah ne bo mogla sestaviti trdne koalicije,naj sploh ne poskuša.Naj pusti levičarjem,da do konca zavozijo.S komunisti ni šprinta.To je tek na dolge proge.Upam samo,da ne bo maraton.

  • Slovenec

   Če pa SDS ne bi poskusila z dogovori pred volitvami, bi pa volivci rekli, da ni povezovalna…

   • Kluki

    Se strinjam.Situacija ni lahka.

   • Kluki

    To so itak volilci,ki padajo na nove obraze.Važno je da se veča zdravo jedro.Za to pa je potreben čas.Komunizem bo propadal toliko časa kot je rasel.Na žalost.

 • Slovenec

  Ah, to je demokracija po slovensko ala Šarec.

 • Anton

  To novico si svobodno vtaknete v svojo lopovsko rit!

 • tomven

  Dilema: al muri v zapor, al jaz v oštarijo na pir.

  • Antonius

   V oštarijo na pir, dokler Murija ne zaprejo. :-))

   • tomven

    Se opravičujem za pozen odgovor. Bil sem v oštariji…

 • branči

  sm s ta črnmu globinam namazal plastiko pri mojem autu, mi pa zdej kar naprej hoče še poliranje! sploh se noće sprijaznit, da je cena na trgu 5 centov, pa še to, če je p’r vol dat tolk gnarja!

 • lena

  Kakor v starih komunajzarskih casih, ko se prdnit nisi smel, brez dovoljenja CK, sramota za Slovenijo!!!

 • Jan Kovalski

  Ušajka spet ne more skriti simpatij do Murija:
  https://twitter.com/lucijausaj/status/1229783989474545664

 • xtc

  Očitno je na zadevi nekaj,da gre za tako živčnost pri Muriju in Xaraxcu.

 • Anton Slapnik
 • Anton Slapnik
 • Stajerka

  ….a Musar je pravna naslednica Čeferina in Senice……ma pa Črnčec kar dosti pod palcem, da si lahko privošči takšno odvetniško hiško……glede na to, da ista odvetnica zastopa Melanijo Trump, potem tarifa verjetno ni vprašljiva……..upam, da tega ne plačuje država????!!!!

 • milanček

  črnčec, svetujem ti, takoj na avion in adijo Slovenija! najebal s i ga!

 • sloustava

  Tozi, Crncec, tozi. Demanti si zahteval kar pri Muserjevi… pa zdaj preko te pisarne odvetnikov , daj , tozi Crncec, tozi.

 • Metod Kvargl

  Kaj ta črni kurac res ne zna ničesar delati, da se ga vedno omenja v nekih mutnih navezah. Ima toliko prtljage, da ga jaz na premijerjevem mestu ne bi hotel imeti niti za sodržavljana.

 • Viktorh

  Kolikor vem, sta že za zapahi.