fbpx

[Video] Popravek: Zrelo za zapor! Črnčec po navodilih Šarca zgradil vohunsko mrežo za špijonažo nad politiki SMC, DeSUS in SAB ter celo njihovimi sorodniki!

Damir Črnčec je opravljal vlogo državnega sekretarja za nacionalno varnost. Tudi sam se je raje kot ogroženo varnostjo in zdravjem slovenksih državljanov ukvarjal z vsem drugim, le s tistim, kar je bilo pomebno mu ni bilo v interesu. (Foto: Arhiv Nova24tv)

Marjanu Šarcu in Damirju Črnčecu je oblast tako stopila v glavo, da si jo želita še naprej za vsako ceno. Požareport razkriva, da je Črnčec s svojimi zaupniki na Sovi, NPU in generalni policijski postaji vzpostavil vohunsko mrežo za zasledovanje in zbiranje podatkov o politikih SMC, DeSUS in SAB – poleg tega vohunijo celo za družinskimi člani ter bližnjimi sorodniki!

Marjan Šarec in Damir Črnčec sta si povsem podredila policijo in obveščevalne službe za politične namene. Ker imata pred seboj cilj predčasne volitve, ki LMŠ edine lahko ohranijo pri življenju, sta zanje pripravljena celo “preko trupel”.

Po ekskluzivnih informacijah Črnčecev krog zaupnikov na Sovi, NPU in generalni policijski postaji vohuni za člani strank SMC, Desus in SAB ter njihovimi sorodniki. Vendar je molk prekinjen, saj je se je zgodil na NPU upor proti direktorju NPU Darku Muženiču, ki je pokrival vsako svinjarijo svetovalca za nacionalno varnost v kabinetu Marjana Šarca.

Cilj Šarca in Črnčeca je najti čim več obremenilnih dokazov zoper politike in sorodnike treh strank, s katerimi bi jih izsiljevali. (Foto: STA)

Informacije uhajajo
Ključne informacije je po poročanju Požareporta za Črnčeca dostavljal Matjaž Jerkič, namestnik direktorja kriminalistične policije pri Generalni policijski postaji. Vse depeše, informacije naj bi se posredovale zaupniku notranjega ministra Boštjana Poklukarja, bivšemu kriminalistu Franciju Kregarju. Počilo je pred nekaj dnevi, ko so za dejavnosti izvedeli tudi drugi zaposleni na generalni policijski postaji, vendar sta generalna direktorica policije Tatjana Bobnar in bivši direktor kriminalistične policije Branko Japelj obremenjenega Jerkiča zaščitila.

Generalna direktorica slovenske policije Tatjana Bobnar ščiti zlorabo policije za namene politične špijonaže.

Damir Črnčec ustvarja svoj para-udbovski-KGB-jevski sistem
Damir Črnčec s svojim vmešavanjem in zlorabo državnih institucij spominja na razvpitega Johna Edgara Hooverja, prvega in dolgoletnega direktorja FBI, ki je s svojimi podatki in para-sistemom imel vse politike in najpomembnejše ameriške figure gospodarstva in estrade v svoji pesti. Črnčec je izkoristil svoje vodstvene položaje v letu 2008 kot šef Vojaške obveščevalne komisije in šefa Sove 2012. V tem času si je nastavil svoje zveste podanike, s katerimi je zgradil najbolj razvpito vohunsko mrežo po državi. Vendar se je zgodil upor med kriminalisti in vedno več nečednosti bo prišlo v slovensko javnost. Damir Črnčec pa se bo zapisal kot propadli ‘ambicioznež’, ki je sanjal o tem, kako bo v vladi Marjana Šarca zaslužil milijon evrov.

Da se za politiki vohuni, je v eni izmed oddaj omenil celo član nekdanje Šarčeve koalicije Dejan Židan:

 

Odgovor policije glede vloge Matjaža Jerkiča :

Vse informacije, ki jih navajate v svojih vprašanjih in ki jih navaja omenjeni spletni portal, so v celoti neresnične, žaljive in zlonamerne ter so v medijih nastale zgolj zaradi njegove osebne in strokovne diskreditacije ter diskreditacije kriminalistične policije. Magister Matjaž Jerkič je karierni policist, ki že 30 let odlično opravlja različna dela in naloge v kriminalistični policiji. V vseh teh letih je pridobil visoko strokovno znanje, ki ga uspešno prenaša v vsakodnevne poklicne dolžnosti. V svoji karieri se je kot strokovnjak uveljavil tako doma kot v tujini, zato zadnji dve leti opravlja dela in naloge pomočnika direktorja Uprave kriminalistične policije na Generalni policijski upravi in kot tak uživa popolno zaupanje tako direktorja Uprave kriminalistične policije, kakor tudi vodstva policije. Slovenska policija bo ne glede na vse insinuacije, ki so motivirane iz takšnih ali drugačnih razlogov, svoje delo še naprej opravljala profesionalno, zakonito in visoko avtonomno. Za tem stoji vodstvo policije in policija kot inštitucija.G. Matjaž Jerkič se sam, po svoji volji, ni znašel v tej zgodbi. V zgodbo so ga vključili avtorji insinuacij, ki želijo škodovati njemu osebno in kriminalistični policiji.

Spoštovani,

informacij o tem, da naj bi našim članom in njihovim družinskim članom nezakonito sledili in za njimi vohunili, nimamo. Upamo, da informacije, ki se pojavljajo v nekaterih medijih, v celoti ne držijo, saj verjamemo, da živimo v svobodni državi, v kateri so človekove pravice nedotakljive in varovane pred vsemi oblikami zlorab in posegov vanje.

Lep pozdrav,

Stranka modernega centra
Odnosi z javnostmi

Luka Perš