Župan Ilirske Bistrice Emil Rojc ogorčen nad namigovanji glede lažnosti kamenjanja 11-deklice s strani migrantov: “Otrok v teh letih ni sposoben lagati zaradi političnih interesov kogar koli!”

Foto: Župan Ilirske Bistrice Emil Rojc.

Ni prvič, da sem na spletu naletel na nesramno namigovanje in tudi direktne obtožbe, da si je deklica, ki je prijavila policiji, da so jo neznanci na Žabovici v Ilirski Bistrici obmetavali s kamenjem, zgodbo izmislila. Z otrokom sem se osebno pogovoril in ji verjamem,” je župan Ilirske Bistrice Emil Rojc na socialnem omrežju Twitter odgovoril na hude obtožbe, da si je kamenjana deklica zgodbo kar izmislila.

Čeprav obveščevalne službe ocenjujejo, da se v Evropi trenutno nahaja približno 800 tisoč “duhov”, torej ljudi, ki so na evropsko celino stopili nezakonito, nimajo dokumentov in uradno ne obstajajo, je mnogo takih, ki se še vedno nočejo sprijazniti z dejstvom, da nezakonitih migrantov kar mrgoli in da z njihovo prisotnostjo narašča število kaznivih dejanj. Glede na to, da se iz državljanov delata norca tako premier Marjan Šarec kot tudi minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar, s tem, ko se sprenevedata, kako naj bi bila Slovenija varna država, je žalostno, da obstajajo tudi posamezniki, ki so tako ugrabitev Belokranjca kot tudi zdaj kamenjanje deklice označili kot lažna. Predvsem slednje je razjezilo župana Ilirske Bistrice Emila Rojca, ki se je z deklico po napadu pogovoril in ji brezpogojno verjame.

Rojc je v sredo dopoldan preko družabnih omrežij izpostavil, da ni prvič, da je na spletu naletel na nesramno namigovanje in tudi direktne obtožbe, da si je deklica, ki je prijavila policiji, da so jo neznanci na Žabovici v Ilirski Bistrici obmetavali s kamenjem, zgodbo izmislila. Z otrokom sem se osebno pogovoril in ji verjamem. Preprosto zato, ker otrok v teh letih ni sposoben lagati zaradi političnih interesov kogar koli,” poudarja Rojc.

Problem z nezakonitimi migranti imajo vsi občani ne glede na politično usmerjenost
Rojc ob tem poudarja, da ve tudi, da starši nimajo povezave z nobeno politično stranko.Problem, ki ga imamo v občini zaradi nezakonitih migrantov, ni vezan na levo ali desno orientirane volivce, ampak je problem, ki ga imamo vsi občani ne glede na politično usmerjenost. Ni rešitev v tem, da si zatiskamo oči in se tolažimo v smislu, saj ne more biti res, ker na problem opozarjajo predvsem tisti, s katerimi se v načelu politično ne strinjamo. Tako v Sloveniji kot v Evropi sedimo vsi na ‘isti ladji’, levi in desni,” je prepričan Rojc. 

Policisti potrdili prijavo napada na 11-letno deklico
Ob tem je nujno poudariti, da so slovenski policisti  potrdili, da so v četrtek, 6. junija popoldne, dobili prijavo napada na 11-letno deklico, v katero naj bi migranti metali kamne. Poročali smo, da je do napada prišlo, ko se je deklica čez Žabovico vračala domov s kolesom. Pri mostu je bila skupina migrantov, ki jo je pričela obmetavati s kamenjem in jo dvakrat zadela v roko. Deklica je zbežala k prijateljici, njeni starši pa so poklicali policijo. Na žalost pa policisti ilegalnih migrantov, kljub pregledu celotnega širšega območja, tudi s pomočjo službenega psa, niso več našli.

Tudi v primeru ugrabitve 79-letnega Belokranjca Mirka Moravca, ki so ga ugrabili in zvezali nezakoniti migranti, so se pojavili takšni, ki so se iz ugrabitve norčevali. Med njimi je bila še posebej glasna kontroverzna novinarka RTV SLO Eugenija Carl, ki si je celo drznila namigovati, da je Moravec odigral le vlogo v osnovnošolsko napisanem scenariju. Na družabnem omrežju Facebook je namreč zapisala: “Meni ta zgodba o ugrabitvi niti pod razno ne drži vode.” Daleč od tega, da se je ustavila le pri tem, saj ga je žaljivo označila za državljana XY.

Takole je Carlova dvomila o pristnosti izjav 79-letnega Mirka Moravca in se iz njega norčevala.

Rojc se požvižga na sprenevedanje stranke SD
Rojc nedvomno spada med župane, ki si kljub stališču stranke SD, ki velja za zagovornico migracij, ne pusti dirigirati pri izrekanju stališč, ki so povezana s problematiko v njegovi občini. Večkrat je že poudaril, da občina Ilirska Bistrica zelo občuti negativne vplive nezakonitih migracij, ki so posledica premajhnega števila policistov na slovensko-hrvaški meji. Ravno iz tega razloga je bil začuden nad informacijo, da naj bi slovenski policisti pomagali varovati mejo ob Italiji. Kdor želi videti, se lahko ob sprehodu skozi občino na lastne oči prepriča, da je Ilirska Bistrica naravnost prepredena z odpadki, ki jih za sabo puščajo nezakoniti migranti, redkost pa niso niti vlomi v objekte. Nič čudnega ni, da se ljudje ne počutijo več varne, saj vse od jeseni 2015, ko je izbruhnila migrantska kriza, na lastni koži čutijo spremembe, ki pa so daleč od pozitivnih.

Foto: Občina Ilirska Bistrica

Namesto da bi zaradi takšnih napadov zazvonili vsi alarmi, da bi se problemi pričeli reševati, pa je očitno lažje na laž postaviti vsakogar, ki si drzne spregovoriti o kaznivih dejanjih, ki jih povzročajo migranti. Dokler bodo v državi obstajali takšni posamezniki, ki bodo molčali in se norčevali iz resničnih problemov, do tedaj ne bomo varna država v praksi.

H. M.

 • Stric iz ozadja

  Podcenjevanje starsev in otrok naenkrat.

 • Slovenec

  Kam gre ta naivna slovenska mlacnost in poniževanje?

  • cosmosjasnovidec

   Do tega vrhunca,ko bo vsakemu dovolj ter bodo padale buče vsem v parlamentu kateri so krivci te morilske izdaje svojih državljanov preklete svinje levuharske komunajzarske.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

   • Nata

    Žal so pa ” vrhunci ” zelo različni in različno dolgo trajajo. . .

  • stane

   Ode mast v propast!

  • Dada

   To vprašaj SDS, Grims pa Janša bi morala stražiti mejo prvo , izmeno, drugo pa Mahnič s Pukšičem.

 • cosmosjasnovidec

  Ah seveda so vse skupaj izmišljotine za prekleto izdajalsko levaško ter komunajzersko golazen.
  Ljudje si sami uničujejo lastnino se zadevajo z kamenjem in tako naprej.
  Edini pametni Srbi so sedaj sprejeli zakon za posilstva,umore,pedofile ter podobno smrtno ali doživljensko zaporno kazen brez možnosti pomilostitve.
  Torej posiljevalca ali morilca čaka smrtna ali doživljenska kazen.
  V Europi jih pa za take zadeve še celo ščitijo in nekaznovane spuščajo na prostost.
  Če ne bo v kratkem nastala Europska in državljanska vojna,da se enkrat za vselej obračuna z vso to golaznijo je človeštvo v Europi izgubljeno vrnitve nazaj pa več nikoli ne bo.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • večni srb

   A res, nisem vedel ampak, če so srbi res uvedli smrtno kazen, potem razumem hrvate in podpiram idejo, da EU na meji s Srbijo postavi visok zid, s strelskimi linami.

   • cosmosjasnovidec

    Ja glede tega so že nekaj časa odločali so pa seveda bila nasprotovanja nekaterih sedaj so pa zakon sprejeli dokončno,ker so sprevideli,da tako več naprej ne gre.
    Prvi pobudnik tega predloga zakona je bil oče posiljene ter umorjene deklice (trenutno se ne spomnim imena) kateri je zbral več kot 16.000 podpisov za ta predlog.
    O tem je objavljeno tudi na enem SLO portalu sem naletel včeraj tako,da bo tudi sigurno na ostalih,ko se bolj razve.
    Seveda so najbolj pritiskali k nesprejetju tega zakona europski iztirjenci kateri uvažajo to muslimansko golazen vendar srbi niso tega upoštevali,ker se posilstva ter umori pri njih vrstijo čedalje bolj z vseh strani.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • Janka Kranjka

     Edino pravilno, da so Srbi sprejeli ta zakon, bravo in pohvalno!

     • cosmosjasnovidec

      Res je in vsaka jim čast glede tega.
      Večini srbov se pa tudi po domače povedano jebe za vstop v Unijo saj vidijo,da je to navadna katastrofa in glede tega imajo spet popolnoma prav.Že sedaj imajo mdovolj pizdarij z vstopom v njo pa se bodo samo še povečale tako kot v vseh europskih državah.
      Zahojenci oziroma predstavniki unije so jim pa seveda natlačili celo vrsto sprememb ter ukazov katere morajo izpolniti,če bi se sploh v unijo hoteli vključiti.
      So pa največji problem z nerešenimi konflikti ter nesoglasjiz šiptarji in hrvati na katere bi srbi brezpogojno morali pristati.
      Vendar tam očitno folk ni tako pritegnjen ter strahopeten,da se izdajalski vladi ne bi uprl tako kot je stanje v vseh europskih državah.
      Sicer je pa tudi dokazano,da je vstop Slovenijo v unijo pahnil v popolno katastrofo iz katere se več ne bo izvlekla in to so srbi videli in jim je za primer.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

  • Nata

   Politike, ki so podpisali Marakeško deklaracijo, na gavge, pa bo

   • von Rhein

    Ja,z glavo navzdol,da se zgodi prekrvavitev možganov.

   • mona lisa

    Točno tako.

   • stane

    Se popolnoma strinjam

    • Nata

     Same besede !! Besede , ki jih nekdo, ki je dober retorik obrne na pisker !!

     Tisti papir lahko obračaš na vse načine, pa vsakič lahko malo drugače vidiš !!

   • Dada

    Pa mogoče veš za kaj gre v “Marakešu” ???

    • Nata

     Tole mnenje enega od komentatorjev na 24 ur, mi je najbolj blizu

     ” Najboljši Trojanski konj vseh časov vpričo vseh dogodkov… ”

     Pa še eno nasprotno mnenje
     ” dejstvo – migracije so bile in vedno bodo-marakeška deklaracija daje samo
     priporočila o tej temi zato je totalni nesmisel ko sds in nsi strašita
     prebivalce slovenije-referemdum je čista manipulacija skrajne desnice- ”

     Napisali so priporočila, ki jih je bilo potrebno podpisat ?? Od kdaj se pa priporočila podpisuje ? To je enostavno zaveza !! Za nekaj, kar si vsak po svoje razlaga.
     Zaveza, da mora EU sprejeti enormno število mladih iz Afrike ?
     Mar jim že desetletja celi svet ne daje ?? Kam pa dajo ? Znajo sploh delati brez nadzora ? Ali pa jih seveda njihovi ” demokratični voditelji ” sijajno goljufajo !!

     No, vidiš čisto enostavno !! Kakor komu “sede “.
     Veliko smo že razpravljali tule na portalu, zato res ne bi več o tej temi.
     Je pa velika nevarnost, da si jo bodo politiki – po potrebi – prilagajali !!

 • večni srb

  Ne le migranti, vsem idiotom, ki se delajo pametne glede nemočnih ljudi, o katerih me vedo popolnoma nič in se mi zgodilo njim, bi bilo treba za jajca obesiti deset kilsko utež in jih vsake toliko malo dregniti, ravno dovolj, da trznejo. Vsi bi radi bili forenziki zgleda, kot oni kreteni v butastih TV nadaljevankah, kjer so stvari naposled vedno črno bele in vsako sezono pripeljejo do nekih spektakularno preprostih moralnih zaključkov. Če ne veš, pač ne veš, isti specialci so največlrat tudi izjemno odporni na očitne svinjarije, ki jih imajo vsak dan pred nosom, ampak čez tiste jim ni zaukazano in dovoljeno slepo udrihati. Občina ob hrvaški meji bi se lahko navadila na migracije, poleg pol milijona afriških čobanov, se je tam čez švercalo že zagotovo vsaj par milijonov hrvatov, pa se mi mihče obregnil čez svoje zemljake. Hrvati pridejo k nam živet in napumpat maše kmetice, afričani so zmešani in rinejo samo naprej, težko bi rekel kdo je bolj nevaren.
  Ta komentar ni namenjen reševanju migrantov in objemanju migrantk, saj niso delfini in drevesa, zato raje nekaj povsem drugega.

  Seveda se 11 letne deklice lahko zlažejo, pa še kako, če.jih pa takrat najbolj drži puberteta in so itak cele čudežne. Ne znam si preddtavljati muslimanskega idiota, ki bi si v katolibanskem okolju drznil obregniti ob mimoidočo rožico, še naša kmečka mularija si več ne upa, odkar punce vse posnamejo in šerajo z najboljšimi prikateljicami.
  Na koncu pa še “reality check”.
  Otrok je bil sam in na vedno nevarnem kolesu. Nekaj se ji je zagotovo zgodilo. Ostalo pa ne vem, prej te novice nisem spremljal in ne poznam nobenih podrobnosti zgodbe. Razumem župana, ki je prvi odgovoren za občane, zato so ga izvolili, da se lahlo njihovi otroci svobodno in razposajeno sprehajajo povsod po občini in širše, ampak ob enem menim, da je tokrat brcnil v temo. Kaj bi zdaj rad od 11 letne punčke in bralcev novice, lahko edino še mi vržemo par kamnov v neke popolnoma druge čudake, jaz ni na njegovem mestu težil vaškemu šerifu, če še zdaj ne ve kaj se je v resnici dogajalo in kdo naj bi pravzaprav prvi vrgel kamen v našo punco.

  • AlojzZ

   “Ostalo pa ne vem … menim, da je tokrat brcnil v temo”

   Kaj sedaj velja, gospod iz Srbije? Da ne veste ali da veste?

   • večni srb

    Ne vem, ne morem vedeti, če pa razen Nove skoraj nihče ne poroča o tem dogodku.
    Naj policija pove, če bi se lagali, se še vedno lahko oglasijo starši punce, laganje organov je lahko še hujši kriminal od kamenjanja, sploh če bi župan s tem pozival krajane na linč.

 • pajot

  Emil,Emil,volil si jih,imaš jih.

 • KAPIBARA

  Leftardi, že leta 41 in naprej, niso dali, na tuje otroke, nič, so jih gledali zviška, zasmehovali, diskreditirali..
  Vedno so imeli: Oohh naš pa je..

 • von Rhein

  V osnovi take govorice (ali twiti) lansirajo osebki tipa Carla,ki same ne držijo vode.

 • Sonce

  Otroci lažejo, tudi mlajši, iz različnih vzrokov. Da 11 letnik ne more lagat je popolna neumnost.

  Če ta deklica laže pa ne vem/o.

  • macon

   Migranti so lahko samo vir težav, drugače ne more biti. Slej ko prej bodo tudi težje poškodbe domačinov, vse do ubojev. Več bo migrantov, višje bodo možnosti za nasilna dejanja in nihče ne ve. kdaj se bo migrantski tok končal in koliko bo skupaj udeleženih. Naša nesposobna in zlonamerna levičarska oblast vsekakor ne dela nič, da bi se to končalo.

   Lahko smo veseli, da v tem primeru ni bilo hujših posledic, ampak seveda bodo tudi hujše posledice. Dajati migrante v isto predstavo kot domačine je skrajno neumno, vsak, ki tako misli naj se le druži z njimi.

   • Common Sense

    Macon, ti sploh ne veš kakšno gospodarsko rast bomo imeli, ko nam bodo jo pomagali poganjati ti silni kirurgi, inženirji, designerji…., ki prihajajo čez mejo. Ne vem sicer kje so izgubili pasoše, ampak bomo jih opremili s slovenskimi. Kmalu bomo novi Singapur. Švica, no!

   • večni srb

    Kako se je pa naša črna kronila spremenila po osamosvojitvi, saj imamo izkušnje in bi se dalo primerjati.
    Upoštevaj, da so balkanci večkrat ostali pri nas, afričani bežijo čim dlje iz te in podobnih norišnic.

    • macon

     Afričani so zaenkrat neinformirani, vendar to ne bo večno. Tukaj jih bo naenkrat tisoče, ker so navajeni na še hujše norišnice in jim bo tukaj čisto znosno.

  • Common Sense

   Daj Sončece drago, ne seri, no. Zate je itak vse fejk njuz. Ljudje si sami vdirajo v svoje hiše, sami si jih razbijejo, nono se sam zveže in odpelje do Italijanske meje (kar je uradno potrdila slovenska policija ter celo odlikovala italijanskega policista za pomoč), vinogradnik si je sam sunil svoj kombi in šele policija ga je z ježevkami ustavila, deklica si sama meče kamne v glavo, negroidni kirurgi, ki ji srečujejo po gozdu so v bistvu črni lovci,….. Ajde ajde. Nehaj nabijati.

 • Artur

  Prepovedano obsojanje “ubogih” migrantov z “lažnimi pričanji “, ker so že po levem defaultu nedožni kot ovčke , to se šteje kot sovražni govor. Poročanje iz leve butalske vukojebine press.

 • mona lisa

  Kateri idioti tako vročekrvno zagovarjajo in ščitijo migrante in zakaj? Ali politiki in zagovorniki te drhali še vedno verjamejo v pravljice? Nam bodo lagali in mazali oči vse dokler nas ti izmečki ne bodo začeli klat po tekočem traku? Zakaj še prenašamo to sranje in laži od ljudi ki jih krepko plačujemo da bi naj delali dobro za našo blaginjo in varnost delajo pa ravno obratno in nam gledajo v obraz in natrosajo same laži? Slovenci čas je da se zbudimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • večni srb

   Kateri idioti so sprejeli par sto tisoč hrvatov, bosancev in albancev v Slovenijo po osamosvojitvi, mogoče gre za iste slovence, ki so po rodu slučajno njihovi.
   Par sto tisoč jih je ostalo pri nas, čez Slovenijo so na zahod takrat bežali milijoni.

   • stajerc5

    Aha, bejz no! Kako ze gre tista v klinopisu napisana: Gde stane srbska noga, tamo je Srpija! Nekako tako, popravi me, ker ti je zadeva blize kurcu!

    • cosmosjasnovidec

     Že vendar je prav tako resnica kar je napisal.
     ——————————————————————————————–
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec
     —————————————————————————————-

  • trumpet2018

   kako se boš zbudil iz matrice, če je 70 procentov volivcev debilov

 • Common Sense

  Idologija je močna stvar. Zaslepi um. Otrdi srce. Komunist po srcu ne bo zamenjal svoje ideologije za dobrobit državljanov, sploh, če so ti daleč tam dol nekje ob meji. Ni vredno. To bo storil samo, če se ga s surovo silo prisili. Mark my words.

 • Zombi Gartner

  Emil Rojc…. prosim če poveš kaj si pojedel, da si kot politik postal človeški?

  • jedro

   To, kar bi morali jesti vsi Slovenci, ki jim je mar tudi za sočloveka in NE LE ZA SEBE !!!

   • Zombi Gartner

    Zgleda, da je le iz pojstelje padel in se udaril.

 • RightClick

  Otrok ne laže zaradi političnih bla bla bla bla. Otrok na biciklu je otrok z bujno domišljijo.

  • stajerc5

   Hehe, hoces povedati, da jo brez bicikla ne bi imela, nje!?

   • RightClick

    Ne.

    • jedro

     Cepec/n potenco

     • RightClick

      Tvoja mater je kontracepcija na n/potenco.

  • xtc

   Kot senilni NOB pos*** na zborih zenilnih pleničarjev on NOB pasjih d*** posejanih po SLO.

   • RightClick

    Ne blodi.

    • xtc

     Ja tako je namreč.

  • KALAMAR

   Tebi tudi ne manka domišljije!

   • RightClick

    Očitno jo tebi manjka, KALAMAR.

    • KALAMAR

     Kako lahko komentiraš, če ne poznaš situacije!

     • RightClick

      Ma pejdi nekam dej…

 • trumpet2018

  levičar bo rekel : napadli so jo duhovi, zato tudi nima vidnih poškodb. ta gamad levičarska samo podtika, laže in krade, vedo projecirajo na druge tisto, kar sami počnejo.

 • sašo

  Zkaj se ljudje sami ne organizirajo ? Res ste strahopetci..tam streljate medvede in volke za šalo, ilegalcem pa ne upate pokazati niti pesti ? Strahopetci, pa naj vas maltretirajo če si to dovolite.

 • Olga101

  Ker vlada ne samo, da ne stori nič, ampak se celo norčuje (?!), bo treba očitno vzeti stvari v svoje roke in obračunati z divjaki?!!

 • Janez Pavel Kanc

  Seveda verjame verjetno zmanipulirani deklici, saj je iz prave stranke.

  • jedro

   VERJETNO še ni zajca ulovil. Ti pa še, kar verjetnaš, bimbo.

  • KALAMAR

   Rojc je iz SD če ne veš!!!

 • skorpijon93

  Češka je daleč pred Slovenijo po razvoju in po pameti , pa poglejmo nekaj dejstev ;
  – niso sprejeli evra
  – niso podpisali migracijskega pakta v marakešu
  – niso sprejeli migrantskih kvot
  – na Češkem živi manj kot 0,2 % delež muslimanov ali 30.000 po popisu iz leta 2016
  – po kupni moči Čehi dosegajo 90 % povprečja EU, povprečje EU je 100
  – imajo najnižji delež prebivalcev pod pragom revščine med EU državami 9,6 %
  – imajo najnižjo stopnjo brezposelnosti v EU 2.2 %
  – javni dolg znaša 32,7 % BDPja
  – na lestvici ekonomske svobode zasedajo 23. mesto, Slovenija pa 64. mesto po lanskih podatkih
  – nimajo težav z begom možganov kakor v Sloveniji

  učite se Slovenci ja

 • Felikss_AH

  Na žalost je še rana ura… je pač za počakati na ko bo nekaj “imigrantske pozornosti” doletelo tudi odgovorne Leve Loje… sploh pa njihove otroke… potem bomo pa videli ali še velja Marakeshka “nezavezujoča” zaveza. Glupan-Tupan razume šele ko ih dobi po lastni betici… ko mlatenje po trnju s tujim qrcem boli tudi lastnega.

 • Waltter

  Župan je malo okoli in v celofan zavil to njegovo kritiko, kajti ve da če bi bil direkten bi padlo po njem in maščevanje bi bilo sladko. Pozabil je omeniti da v obeh primerih je policija dala sama dvoumno izjavo oba primera je okarakterizirala kakor domnevna, prvega so po mukotrpnem natolcavanju novetv okaraterizirali da se je dejansko zgodilo, medtem ko drugega nikoli ne bodo in bo vedno ostalo domnevno. Kajti če bi potrdili bi dobesedno pokazali svojo nesposobnos varovanja meje, ki je luknjasta in zanimivo je potem da jih sploh še niso našli. Sicer pa ima policija tako ali tako preveč dela z lovljenjem prehitrih voznikov.

 • Miro Jereb

  Bravo Rojc…

 • Janez Kepic-Kern

  BRAVO – VRLI – ŽUPAN E. ROJC !

  ČASTILCI EX T.I. MARŠALA TITA
  ZA
  VAS – PA SPODNJE INFO !

  NO – TOLE NAJ KAR –
  IZ NAŠEGA SKUPNEGA DAVKOPLAČEVALSKEGA DENARJ
  VERJETNO “PRE-DOBRO” PLAČANI – DRŽAVNI USLUŽBENCI,
  PA PARLAMENTARCI ITD.
  – UREJAJO. In pozitivno uredijo – seveda !
  Jaz Janez Kepic-Kern
  sem predvsem cca 40 let bil prav OK knjižničar v okolišu Ljubljana.
  Bralci me,
  ker sem zdaj v penziji – pogrešajo, ker sem se za vsakogar zelo potrudil,
  da je dobil – vse info, knjige, ki jih je želel.

  V LETIH 20014-2017
  SEM BIL TUDI
  ZELO AKTIVEN “VZTRAJNIK ODBORA – 2014”

  Svoj pokoj, 67 let imam – preživljam – kar zelo aktivno: imam osebno, zasebno podjetje “SLOVENIANA” d.o.o.,
  izdajam mesečno domoznansko revijo “SLOVENIANA”, ki sem jo tudi podaril – arhivu SDS.
  IMAM
  PA TUDI OSEBNI, PODJETNIŠKI E-PORTAL “SLOVENIANA” NA :sloveniana.si

  K ZADEVI !
  Pri
  pregledovanju virov za moje prispevke v moji reviji “SLOVENIANA”
  sem naletel
  NA POMEMBNE VIRE – INFORMACIJ
  O
  REALNI BIOGRAFIJI – JAVNE OSEBE T.I. MARŠALA J.B. TITA,
  KI
  JE KOT VEMO VSI – IMEL VELIK, PREDVSEM NEGATIVEN VPLIV NA NAS VSE.

  Znani kosovski Srb, raziskovalec BIOGRAFIJE MARŠALA – Momčilo JOKIĆ
  navaja,
  da je
  od zaupanja vrednih oseb dobil INFORMACIJE,
  DA
  JE BILA REALNA
  MATI
  – EX MARŠALA TITA
  VDOVA,
  POLJSKA GROFICA Maria E.S.,
  ki je bila
  v času 1890 in dalje LASTNICA 160 HA LATIFUNDIJE, ZEMLJIŠKE POSESTI
  V BLIŽINI mesta SZEGED – Madžarska,
  OČE
  – EX MARŠALA TITA – naj bi bil grofičin UPRAVITELJ TISTEGA POSESTVA
  PREMOŽEN
  MASŽARSKI ŽID – Feanz AMBROZ !
  Torej !
  Franz, Josef AMBROZ – naj bi bilo tudi rojstno ime – ex MARŠALA TITA.

  VIR – JE VREDEN PREUČITVE,
  KER
  STA TUDI DVA AVSTRIJSKA BRATA – Walter in Alfonz WANKMUELLER
  IZ PTUJA
  V ČASOPISU KURIER ZATRDILA,
  DA
  JE – EX PPREDS. MARŠAL TITO
  bil nnjun
  SOŠOLEC – PRANZ, JOSEF AMBROZ
  V
  KONVIKTU, V ZELO ZNANI GIMNAZIJI – ST. PAUL NA KOROŠKEM, LAVANTALL.
  Jaz
  Janez Kepic-Kern sem ta internetni podatek – PREVERIL:
  ta dva brata sta res hodila in leta 1916 absolvirala gimnazijo ST. PAUL,
  NA AVSTRIJSKEM KOROŠKEM,
  KI DELUJE ŠE DANES.!

  VSI VEMO,
  KAKO MALO VERJETNA JE T.I. URADNA BIOGRAFIJA – EX MARŠALA TITA
  KOT
  KOVINARSKEGA VAJENCA ITD. – IZ KUMROVCA.

  Torej !
  Vse akademsko izobražene zgodovinarje in podobne ljudi,
  ki
  bi vas sodelovanje z menoj – zanimalo – PRJAZNO VABIM K SODELOVANJU !
  Sodelovanje,
  ki bo – delo – Vam bom normalno – PLAČAL !
  Manjka
  le še par dokaznih listin – o zgoraj napisanem,
  ki
  jih bom s sodelavci – seveda – pridobil !
  Ta
  čas
  USTANAVLJAM TUDI – DOMOZNANSKO DRUŠTVO – “SLOVENIANA”
  NEKAJ
  ZELO OK SODELAVCEV – ŽE IMAM !
  Vsi, ki bi radi sodelovali – se mi kar brez zadrege – OGLASTE.
  VSE
  POTREBNE PODATKE ZA KONTAKT Z MENOJ Janez Kepic-Kernom
  najdete
  na mojem zanimivem e-portalu “SLOVENIANA”. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  VEČ INFO, VSE KONTAKTNE INFO
  IMAM
  NA E-PORTALU “SLOVENIANA”

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!