Popravek: »Milijoni za odvetniške storitve RTV«

Datum:

Dne  19.7.2020 smo na portalu Nova24TV objavili članek z naslovom »Milijoni za odvetniške storitve RTV«. V nadaljevanju objavljamo prikaz nasprotnih dejstev.

V prispevku z naslovom »Milijoni za odvetniške storitve RTV«, ki je bil na www.nova24tv.si objavljen 19. julija 2020, je bilo med drugim navedeno, da je Odvetniška pisarna Miro Senica in odvetniki s strani RTV Slovenija prejela 54.495,58 EUR, kar da jo uvršča med največje »zaslužkarje«. Navedena trditev ne drži. Odvetniška pisarna Senica ni nikoli niti zastopala niti svetovala RTV Slovenija. Znesek 54.495,58 EUR, ki ga omenjate kot plačilo Odvetniški pisarni Senica, je dejansko denar strank, ki so uspele v sporih zoper RTV Slovenija in ki je bil izplačan na podlagi pravnomočnih sodnih odločb našim strankam na  fiduciarni račun Odvetniške pisarne Senica.

V prispevku navedeni podatki so bili brez navedenega dodatnega pojasnila, torej da gre v resnici za denar strank, ne pa za zaslužek Odvetniške pisarne Senica, zato so navedbe, ki v povezavi z RTV Slovenija uvrščajo Odvetniško pisarno Senica med največje »zaslužkarje«, zavajajoče ter ustvarjajo v javnosti izkrivljeno sliko o plačilih Odvetniški pisarni Senica s strani RTV Slovenija.

PR Senica
Miro Senica in odvetniki

Sorodno

Zadnji prispevki

Tihotapca prevažala kar 36 ilegalcev

Novomeški in brežiški policisti so prijeli tihotapca ljudi s...

Ameriška veleposlanica obiskala Brežice

V sredo, 21. 2. 2024, je Občino Brežice in...

Tudi kokoši imajo lahko svojo vilo

Podjetje Run Tiger je pod blagovno znamko Run Chicken...

[Foto] Je anketo Ninamedie o Judih sestavil sam Joseph Goebbels?

V javnosti so se pojavila opozorila o zadnji spletni...