Popravek: Se ponavlja Lafarge? V močno degradiranih Trbovljah veliko prahu dviga odlaganje strupenega pepela iz ljubljanske toplarne, ki poteka s tihim dovoljenjem SD in tamkajšnje županje Jasne Gabrič

Odlagališče na območju Trbovelj, kamor dovažajo pepel ljubljanske toplarne (Foto: Facebook)

Dne 29. julija smo objavili članek z naslovom “Se ponavlja Lafarge? V močno degradiranih Trbovljah veliko prahu dviga odlaganje strupenega pepela iz ljubljanske toplarne, ki poteka s tihim dovoljenjem SD in tamkajšnje županje Jasne Gabrič“. V nadaljevanju objavljamo odgovor in prikaz nasprotnih dejstev županje Trbovelj Jasne Gabrič.

 • cosmosjasnovidec

  Z tihim dovoljenjem SD se take zadeve pojavljajo že na vseh Slovenskih občinah,ker ti komunajzarski SD prasci dobivajo podkupnine.
  Pritožbe prebivalcev na vseh koncih pa enostavno romajo v koš za smeti niti jih kdo obravnava niti enostavno nihče ne odgovarja na njih.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • Nata

  Zanimivo. . . . .. Musarjeva je kar dežurni advokat tistih, ki držijo za jezik desne medije ?? Razumljivo. . . . . .saj drugih si ne upa ” motiti ” !!

 • sodnikisozločinci

  Kje so pa dokazi za vaše trditve? Jaz vam ne verjamem.

 • Franc Šink

  Kot pravnica nima kaj prida kvalitet.Musarjeva misli da se jo vsi bojijo.

  • Steiermark

   Saj se tudi ne rabi “bati” nikogar oz. se je vsi bojijo, kot opankarovića v Lublani, ker sta ob na “pravi strani” in vesta, kar tudi opankarović javno izjavlja, da dokler bo proti JJ, je varen pred sodišči oz. obsodbami! Jugokomunajzarska mafija drži skupaj – boti jim pomagajo!

 • Darko

  SD in ostali levi politiki so lažnjivci, ko jih dobijo na laži oni še vedno naprej lažejo, krivijo druge in nikoli ne priznajo svojo krivdo. Tipično za psihopate.

 • Beli Sneg

  Takih županov je po Sloveniji veliko. Najprej SD ali pa kakšna druga stranka, naslednji mandat pa neodvisni. In izvoljivost zagarantirano doživljenska.

 • centurion

  Nataša Pirc Musar bo še na koncu trdila-
  kot je verodostojna-
  da je ona lepa, postavna(Twiggy) in poštena.
  Seveda preko Odvetniške družbe Pirc Musar&….
  No ja, pa da je normalna bo tudi trdila,
  če še kdo ne misli, da je nora.
  Se ve, preko Odvetniške družbe in ne
  z zdravniškim spričevalom.

 • Aton

  Nič ne vejo, nič ne vidijo, nič ne slišijo, le po diktatu zakulisne mafije…

 • Garbage man

  Volijo komuniste redno, zato naj pocrkajo čimprej (eviva comunismo), bo Šarac naselil šipce, ki bojo pošiljali burek s splavom v ZG in BG

 • Garbage man

  Kupite pirćevko za dva bureka – kdo da već masti

 • svatne

  Kdo si upa uradno izmeriti, koliko radioaktivnega pepela stresa termoelektrarna in toplarna vsak dan na glave meščanov v okolici? Za začetek bi bilo treba prešteti koliko tovornjakov gre dnevno iz toplarne, skupno količino odpeljanega, in koliko tega strupa izdela toplarna dnevno. Razlika bi utegnila povedati marsikaj – tudi odkod debela plast “kosmatega” pepela na strehah v okolici… ITD.