Preberite Jankovićeve laži, ki jih je izrekel na Rožniku: “Recimo hvala partizankam in partizanom, ki so osvobodili to državo, nam dali priliko, da smo zdaj v samostojni državi”

Foto: printscreen

Na ljubljanskem Rožniku smo bili spet priča rdečim orgijam, ki jih tradicionalno pripravljajo ob prazniku dela. Prireditve so se sicer udeležili tudi “evropski veljaki” Violeta Bulc, Tanja Fajon in Igor Šoltes, ki so – vsaj slednja dva – prišli po simpatije za evropske volitve. Partizanska pesem Hej, brigade je bila sicer uvod v to komunistično srečanje, ki ga je “izpopolnil” ljubljanski župan Zoran Janković s svojimi številnimi lažmi.

Po partizanski pesmi Hej, brigade, za katero je voditelj dejal, da je to “neformalna himna Ljubljane”, je imel besedo “tovariš Zoran“, ki je zbrane nagovoril “Živel 1. maj, spoštovane tovarišice in tovariši, s partizanskim pevskim zborom je to srečanje polno spominov, polno lepih stvari, ki so se zgodile v tej državi.” Dejstvo je, da se je pod “partizanskimi pesmimi” v tej državi zgodilo lepega bolj malo, o čemer pričajo številna morišča po vsej državi. Komunisti so namreč za seboj pustili več kot 600 morišč, številne žrtve komunističnih pobojev pa dostojnega pokopa niso dočakale. Velika večina je bila pobitih izvensodno, kar še dodatno priča o tem, kako so komunisti pravico vzeli v svoje roke.

Janković se je hvalil z vodenjem Mercatorja in kako so delavke za njim jokale – a to, da je Janković uspešen podjetnik, je mit!
Seveda Jankovič ni mogel iz svoje kože in je spet obujal čase, ko je bil na čelu podjetja Mercator. Tistega podjetja, ki ga je zapustil globoko v rdečih številkah, kljub temu pa je Janković vsem zbranim na Rožniku dejal: “V najboljših časih sem vodil največji sistem v državi, Mercator, in če si vzamem tisto, kar mi je ostalo najbolj v spominu, poleg 14 jugoslovanskih nagrad, je to, da so moje sodelavke v trgovinah jokale, ko so me zamenjali. To je bil tisti naš notranji odnos, da vsakega sodelavca moraš spoštovat.” Da je Janković uspešen podjetnik, je mit. Na čelo Mercatorja je prišel neposredno po nalogu politike. Nekdanji predsednik vlade Tone Rop je to priznal tudi pred kamerami:

V času, ko je Janković vodil Mercator, je le-ta posloval z vsemi njegovimi družinskimi firmami: Electa Inženiring, Electa holding in Electa naložbe. Takoj ko je Janković zapustil Mercator, so se vse tri znašle v rdečih številkah, njihov dolg je znašal kar 25 milijonov evrov.

Janković je na čelu Mercatorja s podporo politike agresivno in brezobzirno prevzemal manjše trgovske verige pri nas in nekritično gradil megalomanske trgovske centre po regiji. Danes je Mercator v lasti hrvaškega Agrokorja, katerega bivši lastnik Ivica Todorić je pristal v zagrebškem zaporu, ter na tem, da proda večino svojih trgovskih središč avstrijski Supernovi. Če je torej kdo zafural Mercator, ga je ravno Janković. Ko je odhajal, so delavke Mercatorja jokale za njim. Danes jočejo, ker je sploh kdaj prišel v Mercator. Skupaj z njimi pa jočejo tudi poslovni partnerji, kooperanti, dobavitelji, podizvajalci in banke, ki so županu, pardon direktorju, pardon šefu vseh šefov nekritično podeljevale kredite.

Vsi Jankovićevi prevzemi za časa vodenja Mercatorja so bili skoraj v celoti financirani s posojili, pri tem pa naj bi Janković veliko sredstev za prevzeme pridobil tudi iz prevzetih tarč. Uradni podatki kažejo, da je imel pred prihodom Jankovića na čelo Mercatorja leta 1997 trgovec 30 milijonov evrov dolgov, kar je znašalo 14 odstotkov vrednosti premoženja, ob Jankovićevem odhodu leta 2005 pa so dolgovi presegali 626 milijonov evrov in z njimi je bilo financiranega že 41 odstotkov celotnega premoženja. Zadnja posledica Jankovićevih poslov je bila prodaja Mercatorja hrvaškemu kupcu Agrokor, s čimer se je Slovenija dejansko odpovedala desetim odstotkom vrednosti slovenskega gospodarstva.

Ljubljanski župan Janković na Rožniku. Foto: printscreen

Janković pa seveda ni pozabil poudariti tega, kar je očitno zadnji čas edina točka njegovega programa: “Jaz ne bom govoril o tem, da smo spravljeni. Že dolgo smo spravljeni, ampak to ne pomeni, da se spreminja zgodovina Ljubljane. Dokler sem jaz na tem mestu, tu, v Ljubljani, ne bo spomenikov izdajalcev. Ne bo jih.” Še ena v nizu Jankovićevih laži, saj je Ljubljana polna spomenikov izdajalcev – od Borisa Kidriča do Edvarda Kardelja, ki se v Ljubljani nahaja na Trgu republike.

Spomnil pa se je tudi na revščino, ki je bila v času, ko je vladal komunistični diktator Josip Broz Tito. Le da je Janković tiste čase poimenoval “romantičen čas”:  “V času maršala Tita smo bili bolj skromni, tisti čas nam ni bilo tako lepo kot danes, ko lahko vse dobimo, je bil pa romantičen čas.” Je s tem mislil na obdobja, ko so bile redukcije elektrike?

Janković na Rožniku. Foto: printscreen

No, Jankovič je ob tem dodal: “Imeli smo perspektivo, videli smo, da bo jutri bolje, danes pa poskuša nekdo ustvarjati nervozo v državi, ki je res dobra, v državi, kjer imamo odlično šolstvo, v državi, kjer imamo tudi odlično zdravstvo, pa se dogaja to, da zdravniki dajo odpoved. Ja, kam bodo pa šli? A bodo šli vsi čez mejo?” Nikakor ne pozabimo, da na katastrofalne razmere v zdravstvu ne opozarjajo zgolj bolniki, ki pristanejo v čakalnih vrstah, ki so iz obdobja v obdobje večje, temveč tudi zdravniki, ki zaradi ne-posluha države ne zmorejo več opravljati svojega dela. Poleg tega pa se nad njimi izvaja še pritisk levičarjev po zahtevi za uvedbo evtanazije, čemur zdravniki odločno nasprotujejo. Prisegli so namreč, da se bodo borili za življenje, “nikomur ne bom dal smrtonosnega sredstva, četudi bi me prosil, in tega tudi ne bom svetoval”, poleg tega pa jim zdravniška etika narekuje: “Absolutno bom spoštoval človeško življenje od spočetja naprej.” Jankovićeve besede “Ja, kam bodo pa šli? A bodo šli vsi čez mejo?” so naravnost višek nespoštovanja slovenskih zdravstvenih delavcev.

Ob koncu govora pa je presegel celo samega sebe. Dejal je: “Slavimo našo svetlo zgodovino. Recimo hvala partizankam in partizanom, ki so osvobodili to državo, nam dali priliko, da smo zdaj v samostojni državi, ki so nam s svojim zgledom pokazali, kaj je pogum, kaj je humanitarnost, kaj je sodelovanje, ko se boriš za svoj jezik, za svojo zemljo.” Ob tem je požel bučen aplavz, a neizpodbitno dejstvo je, da nam državo Slovenijo ter s tem slovenskega jezika niso priborili partizanke in partizani. Svobodno in demokratično Slovenijo so nam namreč izborili dr. Jože Pučnik, Janez Janša, Tone Krkovič, Igor Bavčar, Lojze Peterle, dr. Dimitrij Rupel in ostali zavedni Slovenci.

M. S.

 • Vera

  Volili ste Srba , namesto Slovenca dr.Anžeta Logarja .

  • učko

   Jah, zlovenački komunistični režim je u Lubulani oziroma Ćefurjani že zdavnaj zamenjal prebivalce oziroma meščane. Tako, da bojo tam zlo težko še kdaj volili kakšnega Slovenca, še posebej kakšenga tacga cepca kot je Anžetov Logar.

   • WISKY 1000

    si rdeči lolek

  • zokispoki

   Morda ga pa Vili rukne !

   • SIMON ROZIC

    Bog daj!, če ne ga bo treba s kolom po butasti,
    pokvarjeni betici, da se mu bojo prikazovale vse
    peterokrake zvezde do smrti!

  • AndrejTauer

   Brezna s trupli ste podtaknili leta ’91 in jih podtikate se danes. Fake news, verjamem Trumpu. Kako si dovolite brez sramu podtikati taksne lazi drugace mislecim?
   P.S. Logar je potomec mongolov in se izdaja za slovenca, poleg tega ima opravljen izpit za vilicarja in ne doktorat.

   • stajerc5

    Ja, Drejci, iz katerega vrtca si pa ti zbezal? Buci-buci, a ves kje si doma? Buci- buc, povej vsaj kako je tvoji mamici ime, ker atekovega tako ne poznas, no, buci-buc, povej noooo!

    • AndrejTauer

     Saj nisi resen! S taksnim zanikrnim rodovnikom nimas pravice opletanja s prsti po tipkovnici. Cudno, da se te se drzi glava, saj ob takem besednjaku hitro rada pade na kaksen kamen. Kakec mali usrani.

     • SIMON ROZIC

      …kako pa naj Štajerc razloži retardirancu kar mu gre!

     • Schemva Miro

      Kakšen zanikrn rodovnik moraš šele ti imeti,da se je rodil tak idiot.

     • AndrejTauer

      Tiho tam zadaj!

     • Schemva Miro

      Idiot je previsoka stopnja za tebe,imbecil bo bolje odgovarjalo.

   • boogin1

    Nagravžni mesarski komunajzli ste v zgodovini pobili največ nedolžnih, tudi žensk in otrok. Kamor v sloveniji in bivši Jugi zasadiš lopato ali odkriješ rov, naletiš na deset tisoče nedolžnih pobitih žrtev, ki ste jih junaki “borci” pobili po letu 45, samo vaš tovariš Tito jih je po podatkih googla 1 milijon.

    • AndrejTauer

     Poslusaj trumpa, vse to je fake news. Zarota medijev in globoke drzave.

   • KAPIBARA

    Čigav potomec si pa ti !! Pa ne začni : Od staršev.. pojdi krepko nazaj

   • Kapodistrias

    No, takšnale pa je visoka kultura rdečkarjev. Saj kaj drugega ti primitivci ne znajo.

  • lili pili

   No do kod pa so prisli anglezi in amerikanci na slovenskem….

   9. Maja so ta beli spizdili iz ljubljane skupaj z nemci, zakaj pa, saj anglezi sploh niso nsli dlje od trsta…

   • KAPIBARA

    Ooohhh ko bi še tvoji spizdili iz Slovenije.. za začetek, daj kar sam !

    • lili pili

     Pa sem te tvoji spizdili, bolje receno moji so jih nagnali, polovili in …..

     • KAPIBARA

      Pa spizdi že..

     • lili pili

      Na tej zemlji smo mi gospodar..

   • mapu

    Res si en pizdolizec, ki sploh ne pozna zgodovine. Res si ogaben pizdolizec…

    • lili pili

     Verjetno malo bolj kot ti, sploh nisi odgovoril na moje vprasanje, pa trdis, da so osvobodili anglezi, khe, kdaj, kako…..

     • Kapodistrias

      No, pa povej, kako so rdeči osvobajali Ljubljano. Za osvobajanje je potrebna kakšna bitka, kajne? Pa pošteno povej, kje je bila kakšna bitka.

     • lili pili

      Za ljubljano je bitka potekala na orlah, preberi v domobranskih revijah…

   • Kapodistrias

    Res niso šli dlje od Trsta, ker so se bali, da bi se nalezli bolh.

    • lili pili

     A zato so domobrance vrni,i iz avstrije, zdej mi je jasno…

  • KAPIBARA

   Odkar zokoviĆ kandidira uza župana, mojega+ hčerinega glasu NE dobi.
   Srbijanac nam je vsiljen od slovenačkih poturica in trenirajev !

   • Janez Pavel Kanc

    Sem že nekoč napisal, da je manjše zlo polmafijec Janković kot Anže Logar, ki je še vedno pripet na mamino popkovino.

 • sloustava

  Preberite dragi blogarji se Pozareport! Poucno in resnicno.Jankovicu pa tale nasvet: Slovenec ni nor, zato se ti smeji, smeji se tvojemu nepoznavanju zgodovine, tvojemu blebetanju in tvojim tovarisem. In, blogarji, zavrtite si posnetek Ropove lekcije Jankovicu…toliko!

 • macon

  Pokvarjeni kriminalec je lagal na nivoju otročjih debilčkov, ki so ga poslušali.

  V približno demokratični sdržavi bi se usedel že, ko je bil direktor Mercatorja. S sinkoma je fino verižil z zemljišči in gradnjo trgovskih centrov (da sta firmi sinkov podizvajalca državne firme, ki ji je foter direktor, je korupcija za vrtec, zlahka dokazljiva in zlahka preganljiva) ter zapufal Mercator, sam pa seveda zaradi nakradenega obogatel.

 • Rožle

  hmm .. evo vam ga .. ” 3 prsta u vis “

  • učko

   Da Srbijančki vejo koga volit. SD-jevci so zraven slikani.

   • Rožle

    Ja, Srbin, ki polaga temeljni kamen za Đamijo ..
    ccc ..” ne ide to ”
    pravi srbin od pravoslavca bi mu že vrat zavil za tako početje …

  • Vsak srbjanec zelo dobro ve kaj to pomeni – in to še posebej v Ljubljani. Ljubljana=srbska enklava!

 • učko

  Zdej so se imel SD-jevci priliko slikat z Jankovićem, da bojo ćefurćki vedli koga volit. Tko pač je.

 • učko

  No, še najmanj imajo od take oblasti kaj koristnega čefurćki. Večina med njimi dela na surovem trgu, ki ga komunistično balkanistična oblast dela še bolj surovega. Sam da ćefurćki tega ne vedo, ker jim ni tega še nihče povedal. Koristi pa imajo tisti Zlovenčki, ki so režimski hlapci in po državnih službah v Lubulani.

 • Artur

  Osvobodili so oni pi..o pasjo morda in še kaj podobnega .
  Komunajzlsko mafijsko uzurpirana država, lopovščina, laž, zavajanje podpiranje in financiranje protinarodnih nevladnih kriminalcev …….
  V Ilirski Bistrici se je politika poenotila razen Šarca. Šarčeva lista ni na občinskem svetu podprla sklepa proti migrantskemu nastanitvenem centru preprosto rečeno glede na vse kar se dogaja zaradi barbarskih, primitivnih parazitskih migrantov …..NARODNI ZDAJALCI NE MOREJO IZ SVOJE KOŽE.

  [Drugorazredni] 30.04.2019 Nova24TV: Migrantski vdori na Slovenskem in ugrabitve otrok
  https://www.youtube.com/watch?v=2v8ojit5BsE

 • učko

  No, Janković je na čelo Mercatorja prišel v nekaj let po razpadu Juge, ko je “premagal” Živka Pregla in ga je Goslar postavil na čelo Mercatorja. Bil pa je tudi v Mercatorju v stari Jugi, samo ne na čelu, ampak je nezadovoljen obvisel precej nižje na usranih klinih Mercatorja.

 • Franc Šink

  Madona če je ljubljanski folk ki si dovoli izvoliti takšnega župana sploh normalen.

  • macon

   Ljubljana ni meščanska družba, temveč pretežno komunajzarska in iz juga uvožena. Slednji dve tretjini volita za njihovega, njim podobnega.

  • Matjaz Zitnik

   Saj so samo se cefurji v LJ. Zato pa je tako. Jugo kriminalna mafija, droge, sex, izsiljevanje, kraja…

   • Perkele

    Zato pa gredo nepremicnine po 4000 – 11000 eur za kvadrat v prodaji.

  • KAPIBARA

   @ fran – zokoviĆ nam Ljubljančanom, je vsiljen od NE Slovencev

   • Kapodistrias

    Saj se da tej vsiljenosti odpovedati. Kaj še čakate? Res so nam z juga prinesli slabe delovne navade, slab smisel za red in organizacijo, toda neizpodbitno drži, da so bili največji boljševiki prav Slovenci. Srbi nam lahko očitajo, da smo jih zastrupili z boljševizmom.

 • učko

  Babe, ki so jokale za Jankovićem so ble uvožene iz Srbije. Tam imajo običaj, da najamejo tud “profesionalne jokice”, ki cmirajo na pogrebih, za denar seveda.

  • SIMON ROZIC

   reče se jim “kukavice”; 1 eur/ uro, hrana in pijača!

   • Anut

    No ja svečkarji so pa dobili za cel dan sendvič in sok

 • Morala

  Slovenci imamo samostojno državo od. leta 1991! Tako, da bi že lahko nehali kaj je bilo pod YU!

  • ZatonMesecnikov

   Narod brez preteklosti, nima prihodnosti. Dolgovi, ki bremenijo starše se prenesejo na otroke…..

 • Janez Kepic-Kern

  HA, HA !
  KDO PA JE TISTI VISOKI, STAR
  MOŽAKAR Z “CHE GUEVARO” NA MAJICI.
  TEM
  SE PA RES ŽE “FECLJA” – SE ZDI.
  ŠE TU.
  MI – “POMLADNIKI” – KAR VZTRAJAJMO –
  – SAJ SMO T.I. “VZTRAJNIKI” ODBORA – 2014 !
  NA
  KONCU – BOMO – ZMAGALI !

  Dejansko se med ex KP, ZK akterji in v ex KP, ZK STRANČICAH – ŠIRI – P A N I K A !
  TUDI
  na MOL – se po mojih informacijah – širi – P A N I K A !
  To
  PANIKO – je se zdi
  – ZASEJAL
  – POZITIVNI – “VIRUS” POZITIVNEGA SOJENJA VZORNEGA SODNIKA g. – Z. RADONJIĆA !
  KI
  SE ŠIRI
  MED MLAJŠIMI SODNIKI IN MLAJŠIMI – OK PRAVNIKI NAŠE R. SLOVENIJE !
  Mlajši
  pravniki sodniki – le spoznavao, DA NIMA NOBENEGA SMISLA MAZATI SI OK IMEN
  IN
  KARIER – zaradi ljudi – kot so ex KP, ZK “OLDBOYSI”.
  Nehali
  bodo pravno, sodno opirati razne umazanije ex KP, ZK LJUDI. Č-R.. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  PO MOJIH INFO
  SE TA “DIFERENCIACIJA” MED PRAVNIKI, SODNIKI – RAVNO TA ČAS – DOGAJA.

 • milanček

  čedalje bolj me je sram, da sem Slovenec, da nam čefurski lopov janković komanduje, laže, krade, posiljuje mladenke, mi pa vse to odobravamo! SRAMOTA predragi moji zavedni Slovenci-ke!!!!!!

  • zokispoki

   Za tacga je samo eno zdravilo. Zna se…

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TU !
  EU
  VOLITVE – BODO STRAHOVITA KATASTROFA
  ZA
  EX KP, ZK STRANČICE – SD, LEVICA, SAB, DESUS, SMC, LMŠ, SNS !
  VERJETNO
  SE VSI STRINJATE Z MENOJ, DA BODO LJUDJE – VOLILI
  TAKOLE !
  ŠALA

  KONKRETNO BO
  GLASOVANJE – T A K O !
  1
  za LJ. NOVAK – bo glasovala LJ. NOVAK – drug nihće,
  2
  za LMŠ JOVEVO – bo JOVEVA SAMA IN LMŠ MARJAN Š – drug – nihče
  3.
  za SAB kandidarko NEZANIMAMEKAKO SE PIŠE – bosta A.B. in Maša KOCIPER in kak A. B . “podrepnik,”, drug nihče
  4.
  za SD TANJO FAJON – bo le Tanja F. drug nihće,
  5.
  za LEVICA – VIOLETO T. bo Violeta T. in morda še kdo,
  MIHA K. bo napisal – “SM PROTI Violeti “!
  6.
  za SMC kandidata NEVEMKAKOSEPIŠE bo le dr. MIRO C., kako bo volil SMC JANI M . – se ne ve.
  7.
  za DESUS ŠOLTESA bo
  – I. ŠOLTES, Karl E. in ex KP, ZK “ starci”
  – stari KP, ZK “SISTEMĆIKI”, “ITD.

  Žal” preds. B. PAHOR bo volil gospo TOMC,
  – TUDI
  – “ŻAL” NAŠI PROVOKATORČKI bodo volili – gospo R. TOMC – OK GOSPA JE PAČ !
  ITD. ITD.

  90 PROCENTOV
  bosta DOBILI SDS – SLS, DOM !

  Nihče
  NE
  ŠOLTES – niti OSTALI EX KP, ZK – NE, NE, NE
  NE BODO
  NE BODO IZVOLJENI ! Nihče od njih ! L. R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P. s.
  NEVELJAVNIH GLASOVNIC
  – BO PRECEJ:
  – na večini takih glasovnic – BODO – PSOVKE,
  na eni
  NEVELJAVNI GLASOVNICI pa bo pisalo

  “ moja KOZA JULIKA – za EU poslanko iz Slovenije”

  UDELEŽBA NA GLASOVANJU
  – BO BOLJŠA, – CCA 35%,

  – PRECEJ SENIORJEV IZ VRST EX KP, ZK – NE BO GLASOVALO,
  NEKATERI – ZARADI GIBALNE NEZMOŽNOSTI,

  NEKATERI PA MORDA ZATO – NE BODO GLASOVALI,
  KER BODO PAČ ZGREŠILI – POT DO VOLIŠČA. Se zdi.

  “Ja starost je pa res huda reč” je rekek na TV tudi
  žal pokojni Slavko Avsenik.

  SKORAJ SEM POZABIL: IZVOLJEN PA BO EX KP, ZK
  – SNS – Z. JELINČIČ : po starih “UhUA” seznamih bo skup postrgal potomce preverjenih “kadrov”. In – bo izvoljen, Morda !

  KONEC ŠALE

 • ZatonMesecnikov

  #Preberite Jankovićeve laži, ki jih je izrekel na Rožniku: “Recimo
  hvala partizankam in partizanom, ki so osvobodili to državo, nam dali
  priliko, da smo zdaj v samostojni državi”#

  To on verjetno misli nase. Drugače bi bil nek čoban danes v Bosni.

  • moon

   Ce vozis mercedes, se ne pomeni, da nisi coban.. Za Jurcka pa nism ziher, da je sposoben za cobana..

   • JANEZ GUS

    Stare mame ni več,da bi pasla namesto njega.

 • centurion

  Tale cigan naj gre govoričiti v Saraorce.
  Partizani? Kaj je za ena mumija to?

 • macon

  Partizani niso dali nobene samostojne Slovenije, to so dali Pučnik, Janša in ostali iz strani kriminalnih komunajzarjev demonizirani in razčlovečeni osamosvojitelji. kučan in partijska falanga so bili do zadnjega proti osamosvojitvi, ki se je zgodila mimo njih in jo zato blatijo na vse načine.

  Danes komunajzarki režim svoje legitimnost vleče iz laži okoli osamosvojitve, ki je bila izvedena kar po njihovih zaslugah. Njihova zasluga je bila razorožitev TO! Bedaki osamosvojitelji so kučanu, Drnovšku in bandi dovolili sodelovanje v pogajalskih procesih in jim s tem podelili legitimnost za naprej, češ oni nekaj znajo, čeprav bi to lahko vodil kdorkoli iz osamosvojiteljev, ki bi zastopal novo Slovenijo. Treba je bilo samo poguma in inteligence, tudi če ni bilo izkušenj!

  Tako je Slovenija čedalje bolj stara Slovenija, ker so imeli komunajzarji ljudi v vseh podsistemih ter nakradene milijarde iz katerih lahko plačujejo zvestobo in kreirajo vso tukajšnjo režirano družbeno realnost. Danes smo sprevržen spaček- nedržava, ki jo bo naslednja finančna kriza poslala v smer Grčije. Na vodilnih položajih namreč skoraj ni ljudi, ki bi bili česarkoli sposobni (razen laganja in korupcije) in pufati se skoraj ne bo več možno.

  Potem bodo kriminalne barabe še bolj vreščale proti EU, kapitalizmu ter “fašistični” opoziciji, čeprav so edini resnični problem oni in njihov realni, ne namišljeni fašizem.

  • zokispoki

   Bog ve, kje se je pokvarjeni pezde skrival, med osamosvojitvijo !

   • francelj3

    V Beogradu? V Saraorcih?

   • lili pili

    Mislis na jajota, hrvatom je orozje prodajal…

    • KAPIBARA

     Kje je bil pa takrat Kučan ?

     Mali ,stal ob strani ,pa ga niso videli…??

     • lili pili

      Predsednik predsedstva je bil na vojnem polozaju, v kleti cankarjevega doma tako kot jajo…

 • rubec

  Je farmacevtk zmanjkalo ali pa so se poskrile. Kakor vidim starega sivega junca, bi zdaj radi fukali kombinatke.

  • macon

   Farmacevtke so tvegana roba, kombinatke pa bodo rade dale za revolucijo in vesoljni komunajzeraj.

  • zokispoki

   Na koncu bodo za cigana tudi ovce v redu…

  • Nšo-či

   Farmacevtka mu je naredla samo reklamo. Ponudb povezanih z željo po službi mu zagotovo več ne manjka.

   • moon

    Hm.. a takole nizko je padel zenski spol.. ? Naslednja stopnja je najbrz seriat?

   • KAPIBARA

    Ima že na občini eno samo, kateri zagarantira vsakodnevno toplo malico.. ORL..

    • Nšo-či

     :) da bi bil ljubici zvest?

     • KAPIBARA

      On njej NE – Ona njemu pa ja..

  • Nata

   Divi junec in Kombinatke !! Dobra kombinacija.

   One bodo prepevale ” Na juriš ” . . . . . junec bo pa poizkusil jurišati,
   Sam mal velik jih je ??

   • rubec

    hehehe

 • palačinka

  ..hvala petim rambotom in enemu poštenjaku,ki so z lastnimi telesi slovenijo branili pred yugo tanki …..ostali smo se skrivali v kevdru cd in v avstriji,ter švici

 • palačinka

  ..no ,jaz se čudim kako,da ga folk ne nažene v dolino….zokunija

 • Borut Stari

  Tisti ki že 70 lrt častijo 1, maj na Rožniku so tam zaradi rdečih orgij. Njim ni treba lagati oni v laži živijo. Da ne pozabijo so poklicani lažljivci kot je tovariš Janković.

 • Janez Kepic-Kern

  “ŽAL” MOL ŽUPAN Z.J. JE STAR – 66 LET !
  KDO
  PA JE
  TISTI VISOKI STARI MOŽAKAR – S “CHE GUEVARO” – NA MAJICI ?
  Prav smešno
  je videti v tisti majici !
  Vsekakor – bodo ex KP, ZK – na VOLITVAH ZA – EU – čisto PROPADLI !
  TEH
  PAR TISOČ PREOSTALIH PODPORNIKOV – EX KP, ZK STRANK
  BO
  IMELO NA VOLJO – VELIKO – KANDIDATOV – KI BODO DOBILI – ČISTO MALO GLASOV !
  TO
  JIH
  BO “LEPO” GLEDATI NA VOLILNI DAN – ČISTO POKLAPANE !
  DA
  O
  “POZITIVNEM PRAVOSODNEM VIRUSU” VZORNEGA SODNIKA g. RADONJIĆA
  NITI
  NE PIŠEM ! Smešno – tole o “partizanih”
  Prav povedano so bili “KP STALINISTIČNI “PARTIZANI” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • palačinka

  …ja kdo nam je pa svobodo priboril?1…bela,izdajalska sodrga ziher ne

 • palačinka
 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TUKAJ !
  POVSEM RAZVIDNO JE,
  DA
  BO TREBA POSTAVITI NOVA URADNA PRAVILA
  O
  KANDIDIRANJU – ZA SEDEŽE V EU PARLAMENTU !
  SLIŠAL SEM

  ŠALA
  Nekdo bo predlagal

  “mojo kozo JULIKO” za EU POSLANKO.

  KONEC ŠALE L.R. JANEZ K.K. KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  ALI MISLITE,
  DA MOL-Z.J. VE – KDO JE NAPISAL – “VISOŠKO KRONIKO”
  ŠALA
  povzeta po današnjem radiu OGNJIŠČU.

  V KOMUNISTIČNI ŠOLI
  – NA ŠTAJERSKEM, na steni visi slika strogega “MARŠALA TITA”

  UČITELJ – avtoritarno – vpraša:

  “KDO JE NAPISAL – VISOŠKO KRONIKO?” ” MIHEC – ti povej ”
  MIHEC reče:
  ” Ne vem. JAZ JO NISEM NAPISAL”
  TONČEK takoj pristav.” JAZ TUD NISEM NAPISAL – VISOŠKE KRONIKE, mogoče jo je MIRKO,
  on dobro piše”
  MIRKO se upre: “RES DOBRO PIŠEM; AMPAK VISOŠKE KRONIKE
  – NISEM JAZ NAPISAL;
  NE VEM SPLOH – KAJ TO KRONIKA – JE”
  Tudi ostali učenčki – se oglašajo:
  “JAZ TUDI NISEM KRIV, JAZ TUDI NISEM NAPISAL – VISOŠKE KRONIKE”.

  UČITELJ SE – RAZJEZI.
  POGRABI MIHCA IN MIRKOTA – IN JU VLEČE – K RAVNATELJU .

  “TOVARIŠ RAVNATELJ
  – NIHČE OD MULCEV – NOČE POVEDATI – KDO JE NAPISAL – VISOŠKO KRONIKO !”

  MIHEC TAKOJ REČE”JAZ ŽE NISEM NAPISAL – VISOŠKE KRONIKE”.
  “JAZ JO TUD NISEM NAPISAL” – reče MIRKO.

  RAVNATELJ POMIRJUJOČE REČE:
  “NO,
  SAJ MOGOČE PA RES NIHČE OD NJIH – NI NAPISAL – VISOŠKE KRONIKE”!?

  KONEC ŠALE – iz TITO časov.
  L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TUKAJ !
  ŠE TU.
  MI – “POMLADNIKI” – KAR VZTRAJAJMO –
  – SAJ SMO T.I. “VZTRAJNIKI” ODBORA – 2014 !
  NA
  KONCU – BOMO – ZMAGALI !

  Dejansko se med ex KP, ZK akterji in v ex KP, ZK STRANČICAH – ŠIRI – P A N I K A !
  TUDI
  na MOL – se po mojih informacijah – širi – P A N I K A !
  To
  PANIKO – je se zdi
  – ZASEJAL
  – POZITIVNI – “VIRUS” POZITIVNEGA SOJENJA VZORNEGA SODNIKA g. – Z. RADONJIĆA !
  KI
  SE ŠIRI
  MED MLAJŠIMI SODNIKI IN MLAJŠIMI – OK PRAVNIKI NAŠE R. SLOVENIJE !
  Mlajši
  pravniki sodniki – le spoznavajo, DA NIMA NOBENEGA SMISLA MAZATI SI OK IMEN
  IN
  KARIER – zaradi ljudi – kot so ex KP, ZK “OLDBOYSI”.
  Nehali
  bodo pravno, sodno opirati razne umazanije ex KP, ZK LJUDI. Č-R.. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  PO MOJIH INFO
  SE TA “DIFERENCIACIJA” MED PRAVNIKI, SODNIKI – RAVNO TA ČAS – DOGAJA.

 • VERRZIFIKATOR

  Opazovalka Roža:
  Bi k novici tej samo dodala,
  da želim si iz srca goreče,
  da rdečina srajce nerjaveče
  bi ta hip njegova kri postala.

 • xtc

  Eh ja janković,ki pritiska na US naj le to zaobide EU pravoin ga reši,ker je zganjal lumparije.
  Sicer pa…..Če bi Slovenci čakali ,da bi nas izpod okupatorja osvobodili partizansko komunistični okupatorji bi verjetno še danes tule trdno vladal Adolf.
  NadajjeJanković je bil uspešen menedžer in Mercator uspešno podjetje pod njim?
  No kako uspešen manager je Jankovič vidimo po njegovih osebnih podjetjih,in kako je Mercator iz malozadolženega podjetja pod njim prišel v položaj prezadolženega podjetja,ki je kar čakalo na državne pomoči in,k sreči je tem ropom naredil konec Bruselj,še prej pa so levi politiki tako dolgo ovirali prodajo Mercatorja,da je bil prodan ravno najslabšemu ponudniku,ker so še vedno upali ,da bodo nadmudrili EU.
  In z moje osebne presoje in dobrega za SLO in SLO državljane je to,da Mercator ostane v starem Agrokorju in se razproda po kosih ali pa koot celota tujim lastnikom nikakor slovenskim,saj bo znova takoj pripet na državne jasli in levo politiko.

 • Rožle

  Župan Janković je pa res multipraktik….
  ta polaga od temeljnih kamnov za Đamijo ..do partizaskih vencev…no, vmes je celo hotel postati TIGR..
  Skratka hinko, ki mu ni para ..

 • Get Smart

  KaviaržidoKOMINTERNA oz. MURGL KOMUNISTIČNA Jugoslavija NI PROTI KAPITALU, razumemo, NISO PROTI KAPITALIZMU, kot ste otroci kupili FEJK kaviaržidokomintern PROPAGANDO, oni so le proti kapitalu v lasti ljudi. KOMINTERNA ima V LASTI »vse« tovarne, denarne sklade, banke …
  SOCIALIZEM = MURGL JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM … vsi ti »-izmi« so t. i. POPULISTIČNE floskule, vse po vrsti so tvorbe kaviaržido KOMINTERNE = SUŽNJELASTNIŠTVO = kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.
  Dovolj bo, če pogledate NAJVEČJE KAPITALISTIČNO združenje v Sloveniji = FORUM 21.
  FORUM 21 je MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA, ki ga je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVILA naropala v Sloveniji, predsednik pa je tovariš Milan KUćAN, ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije, pa so uradno preimenovali v LDS.
  SMC DeSUS Levica SABratuške SD ŠARAC … in ZARES_ggolubić POZITIVNA-srbija dobri dobovški viranti zeleni pirati LDS … so vse le “novi-obrazi” teh struktur KPJ + SKOJ, ki je dejansko ENA = KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Get Smart

  POLITIKA = pomeni DELO za POLITEJO, SKRB za POLITEJO = DRŽAVO. POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO (državo). POLITIKE najprej RAZLIKUJEMO glede na (1.) PRIPADNOST POLITEJAM, torej ZA katero DRŽAVO DELAJO, za svobodno pravno Slovenijo, kot dela edina ČLOVEŠKA stranka v Državnem zboru Republike Slovenije, torej SLOVENSKA Demokratska Stranka, ali delajo ZA ZLOČINSKO MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO = Lm_ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak … in (2.) na KAKŠEN NAČIN delajo za POLITEJO: poštena občečloveška dela ali izvajajo ZLOČINE PROTI ČLOVEŠTVU kot MURGLkomiji.
  Kaj PODTIKA kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA PROPAGANDA in otroci neumno ponavljajo: “vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”, “nogomet je grd”, “nogomet je kurba”, “nogomet krade” … in kar je še bulšitizmov in LAŽI, ki jih je KOMINTERNISTIČNI (v lasti +90 % medijev na svetu) oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandni stroj (v lasti 99 % medijev v OKUPIRANI POLITEJI Sloveniji) naselil v oprane glavice OKUPIRANIH ljudi. Vzemimo primer »vsegliharstva«: nogometaš (napadalec) MESSI »je isti« kot nogometaš (golman) OBLAK? Ne. MESSI dela za POLITEJO ARGENTINO in dela (NA NAČIN) kot napadalec – zabija žogo v nasprotnikove gole ZA POLITEJO ARGENTINO, ne za Španijo, ne za Italijo, NE ZA VSE ISTE, ne za bla bla nogomet … ampak DELA ZA POLITEJO ARGENTINO. Medtem pa OBLAK DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, brani gol za POLITEJO SLOVENIJO, ni isti kot MESSI, ampak DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, ne za Španijo, ne za Italijo … in DELA drugače kot MESSI, in sicer NA NAČIN, da BRANI GOL za POLITEJO SLOVENIJO.

  • Get Smart

   MESSI ni španski, je argentinski V ŠPANIJI, RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji. “Vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo=POLITEJO” … so LAŽNA VSEGLIHARJENJA. Ali pa: “nogomet je kurba”, “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica”, kar OPRANI otroci radi ponavljajo. Ni prav, če poštenim kurbicam PODTIKATE NEPOŠTENOST: ti pošteno plačaš, one ti nudijo storitve. Za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH zločinskih PEDERćINA in KURBETIN – Lm_ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak – ki vam ROPAJO MILIJARDE, uničujejo vašo državo/politejo, kulturo … v zameno pa vam nudijo storitev »jebanja na suvo u zdrav mozak nje«. NISO »vsi isti« – so pa vsi MURGL JUGOKOMIJI »isti« oz. igrajo za isto državo/politejo – MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   ŠARAC ni slovenski premier, je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI FEJKpremier v Sloveniji, je nastopljena pi-ar lutka, ki pred kamerami svira kurtzu, prodaja maglu … LAŽE, kot pes teče. Vsi KOMINTERNOVCI in njihovi SERBUSI=hlapci so:
   –MURGL-srbo-rvacko-šipći…JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
   –MUSLIć KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
   –pravoslavni KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
   –gezoslavski KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji … s starimi imeni: babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški …= kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI.

   • Get Smart

    Samo v primeru NEDOKONČANIH »Stožic« je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku IZROPALA, beri BARBIE BORAT POHARKA je kot kao-PREMIER odobrila 220 MILIJONOV € za projekt, ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo 40 milijonov €, in pozor, BOSANCOV, ki so gradili STOŠCE nje, MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov, najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI »socialno čuteči«* lopovski in lažnivi đupljan NI PLAČAL, ampak jih je nagnal domov BREZ PLAČILA.
    ———
    * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
    ki je pokazal socialno ozaveščenost.«
    ———
    Za koga dela »socialno ozaveščeno« MURGL JUGOKOMI govno? Kaj odmeva v Stošcah?
    – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
    – ZA koga? Za PARTIJU?
    – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
    – “Evviva communismo!”
    – “Bandiera rossa la triumfera!”
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.«

 • Skrajno Desni

  Ni imel nihče krigla v roki, da tega butla malo strezni.

 • Rožle

  Župan Janković je pa res multipraktik….
  ta polaga od temeljnih kamnov za Đamijo ..do partizaskih vencev…no, vmes je celo hotel postati TIGR..
  Skratka hinko, ki mu ni para …

  • KAPIBARA

   Samo še čakam dan, ko bode pisalo, da je, ob turenšku, v Zvezi borcev…

 • Rožle

  Get Smart .. a ti vidš kakšnega lewaka pod sabo .???

  • rubec

   Seveda ga. Včasih tudi še nad njim.

 • Slovenec 33

  No ja, takole govorijo genetsko deformirani potomci oziroma nasledniki rdečih verskih blaznežev, ki so izvedli genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno leže po več kot 600 moriščih po slovenski zemlji in ki so po koncu vojne omogočili nadaljevanje okupacije slovenskih dežel, ko so po slovenski zemlji spet hodili tuji vojaki, govorili tuj jezik in še s švasano pisavo so nas posiljevali.

  Slovenija je okupirana država v kateri vladajo okupatorji in veleizdajalci slovenskega naroda ob podpori topoumnih produktov usmerjenga izobraževanja pod vodstvom fdvizma, ki omogočajo da se okupacija nadaljuje.

  Glavni cilj jim je zatiranje in ropanje, kar dokaziuje tuidi mr.10% s svojim delovanjem in blejanjem.

  • Jaz vedno rdečkarje sprovociram, ko jim vržem v fris, da se je 9.maja 45 zgodila okupacija. In to tudi argumentirano dokažem. Sicer pa takrat niti ni bila osvoboditev, ker so jugo-partizani vstopili v Ljubljano dan po tem, ko so Nemci že odšli in je bilo itak že 8.maja konec vojne. Ne moreš osvobajati nekaj, kar ni več okupirano …

   • lili pili

    Ja nemci so odsli ta beli pa spizdili za njimi so se posrali ko so gospodarji odsli..

  • lili pili

   Ves kaj je vazno, da vam vladamo hoooooo hoooo

 • Janez Kepic-Kern

  I. ŠOLTES IN SD TANJA F.
  STA BREZ – SMISLA – BILA TAM !
  Nikakor ne bosta izvoljena . NI EU PARLAMENTA ZANJU !
  AH TISTEVIOLETE T.
  ŠE “KOLEGI” iz njene “LEVICE” – NE BODO VOLILI. Se zdi.
  še 1x
  ŠALA

  KONKRETNO BO
  GLASOVANJE – T A K O !
  1
  za LJ. NOVAK
  – bo glasovala LJ. NOVAK – drug nihće,
  2
  za LMŠ JOVEVO
  – bo JOVEVA SAMA IN LMŠ MARJAN Š – drug – nihče
  3.
  za SAB kandidarko NEZANIMAMEKAKO SE PIŠE
  – bosta A.B. in Maša KOCIPER in kak A. B . “podrepnik,”, drug nihče
  4.
  za SD TANJO FAJON
  – bo le Tanja F. drug nihće,
  5.
  za LEVICA – VIOLETO T.
  – bo Violeta T. in morda še kdo, MIHA K. bo napisal – “SM PROTI Violeti “!
  6.
  za SMC kandidata NEVEMKAKOSEPIŠE
  bo le dr. MIRO C., kako bo volil SMC JANI M . – se ne ve.
  7.
  za DESUS ŠOLTESA bo
  – I. ŠOLTES, Karl E. in ex KP, ZK “ starci”
  – stari KP, ZK “SISTEMĆIKI”, “ITD.

  Žal” preds. B. PAHOR bo volil gospo TOMC,
  – TUDI
  – “ŻAL” NAŠI PROVOKATORČKI bodo volili – gospo R. TOMC – OK GOSPA JE PAČ !
  ITD. ITD.

  90 PROCENTOV GLASOV
  bosta DOBILI
  – SDS – SLS, in
  DOM !

  Nihče
  NE
  ŠOLTES
  – niti OSTALI EX KP, ZK – NE, NE, NE

  NE BODO
  NE BODO IZVOLJENI ! Nihče od njih ! L. R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  P. s.
  NEVELJAVNIH GLASOVNIC
  – BO PRECEJ:

  – na večini takih glasovnic – BODO – PSOVKE,
  na eni
  NEVELJAVNI GLASOVNICI pa bo pisalo

  “ moja KOZA JULIKA – za EU poslanko iz Slovenije”

  UDELEŽBA NA GLASOVANJU
  – BO BOLJŠA, – CCA 35%,

  – PRECEJ SENIORJEV IZ VRST EX KP, ZK – NE BO GLASOVALO,
  NEKATERI – ZARADI GIBALNE NEZMOŽNOSTI,

  NEKATERI PA MORDA ZATO – NE BODO GLASOVALI,
  KER BODO PAČ ZGREŠILI – POT DO VOLIŠČA. Se zdi.

  “Ja starost je pa res huda reč” je rekek na TV tudi
  žal pokojni Slavko Avsenik.

  SKORAJ SEM POZABIL: IZVOLJEN PA BO EX KP, ZK
  – SNS – Z. JELINČIČ : po starih “UhUA” seznamih bo skup postrgal potomce preverjenih “kadrov”. In – bo izvoljen, Morda !

  KONEC ŠALE

 • Montana

  vesel sem, da ta kreten ni moj župan!

 • gorjanc

  Če se nebi šli partizane in počakali osvoboditev neb bilo povojne morije in bi imeli demokracijo že od 1949 in vsaj 10% več prebivalcev!

 • Terminator

  Slovenija ni samostojna država, ker dokler moraš upoštevati ukaze nekoga drugega, nisi samostojen.

 • antimur

  Sramota za slovensko delavstvo, da pride na Rožnik poslušati takšnega kriminalca, sram je lahko tudi Kučana in njegove barabe, da po osemindvajsetih letih samostojnosti nimajo ponuditi za govornika kaj drugega kot čefurja in kriminalca.

 • Antonius

  Zakaj partizani niso izpovedali resnic o svojih bitkah proti okupatorju, ki ji nikoli ni bilo?
  Preprosto dejstvo tiči v tem, da so jim molk naložili s pravico do predčasnega upokojevanja, pokojninskimi dodatki, prednostno zdravstveno obravnavo in prednosti pri reševanju svojih stanovanjskih problemov.
  Molk se jim je splačal zato, ker jim je nezaslužene benificije iz naslova eNOBe plačevalo po vojni od njih okupirano ljudstvo, ki ga niso osvobodili italijanske in nemške okupacije.
  Penismanković?!
  Njegova sposobnost odličnega gospodarjenja je danes na ogled sredi Ljubljane. Najprej je pobral provizijo od tlakovanja Prešernovega trga, danes pa provizijo na račun prekopavanja Prešernovega trga obira še drugič. Projektno razmišljanje, skrb za premišljeno investiranje mestnega denarja in obiranje investicijskih provizij od vsakega razkopavanja pa res ne moreta imeti nič skupnega.

  • Janez Kepic-Kern

   ++++++++++++ TOČNO TO.
   Nimam vpogleda, ampak kolikor vem,
   vsaj govori se tako,
   da so največ zaslužile na ran MOL
   RAZNE FIRME, KI SO
   – DELALE KROMASTE KOLE ZA PO CESTAH V LJ,
   – FIRME ZA TLAKOVCE ITD.
   Jaz vpogleda nimam.
   Zadnjič mi je nek TAXIST nekaj razlagal o neki
   – baje cvetoči firmi za KROMASTE CESTNE kole – s sedežem na BRNČIČEVI.
   Take
   zadeve presegajo možnosti vpogleda vplivanja s strani – nas penzionistov.
   Obdelajo naj jih
   – raziskovalni novinarji
   in zlasti
   – pooblaščeni organi zlasti države R. Slovenije. Kaki MOL inšpekcijski organi najbrž proti lastnemu županu ne bodo pričali, delovali.
   ZASTI UPOKOJENCI IN OSTALI VESTNI DAVKOPLAČEVALCI –
   – ZAGOTOVO SMO PRIZADETI PRI VEČJIH “NENAMENSKIH” ODLIVIH PRORAČUNSKEGA DENARJA IZ OBČINSKIH PRORAČUNOV
   IN
   – IZ DRŽAVNEGA PRORAČUNA – saj zaradi takih “NENAMENSKIH” ODLIVOV V OBLIKI RAZNIH
   – “ČUDNIH PROVIZIJ” IN
   – “PREPLAČIL” IZVAJALCEM Ž- zagotovo ostaja manj denarja za razne
   – bolj smotrne in tudi
   – bolj PRAVIČNE NAMENE.
   Npr. rast POKOJNIN-NIZKIH, ZDRAVSTVO, SOCIALA, MLADE DRUŽINE ,
   ZA ŠOLANJE , ŠTIPENDIRANJE
   MLADIH IBRTNIKOV, PODJETNIKOV ITD.ITD. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • francelj3

  … ko se boriš za svoj jezik … Najbrž je solatar mislil, da so se partizanarji borili za srpščino v Sloveniji.

 • Lux Ferre

  Kva je fora, da si razne OF in NOB organizacije lastijo 1. maj? Večina od njih tako ali tako ni nikoli v življenju delala…

  • Daj bodi uvideven. Tudi rdečkarji hočejo imeti svojo praznično “veliko noč” zato so ti prazniki od 27.aprila preko 1.maja do velikega “vstajenja” 9.maja njihovi dnevi :-))
   S tem, da oni 9.maja praznujejo “osvoboditev”, ki je bila v resnici 46-letna srbska okupacija Slovenije. To kar pa je tokrat izjavil Zoki pa po svoje drži. Brez JNA “osvoboditeljev-partizanov” danes tukaj živeči kolonizatorji iz “južno od Kolpe” ne bi imeli svoje države. In kot je itak v njihovi navadi so nam Slovencem to državo ukradli kot tudi še vse ostalo …

   • Lux Ferre

    Ne morem biti uvideven, ko vidim, kam so nas pripeljali…

    • Pa saj razumeš sarkazem … :-)) Ne more komunist jest žegnano šunko, pa si je zato omislil svojo verzijo par dni pozneje :-)))

     • JANEZ GUS

      Za veliko noč jo požre naskrivaj ,ono pa javno.

   • JANEZ GUS

    Nikakor pa se ne moremo rešiti ne razvitih.Odcepili smo se od yuge,ne razviti pa so ostali.Pojdite pogledat na karitas,kdo hodi po pakete.In s kakšnim avtom se pripeljejo.Večina so od farmacevta rođaci.

    • Vem, vem. Sem to prevečkrat videl, pa kaj ko večina Slovencev meni ne verjame in vedno znova voli za “socialno državo”. Ko pa kateri od teh pride v stisko in resnično rabi socialno pomoč, pa dobi “prst v rit” …

 • JANEZ GUS

  Pogrešal sem še drugega lažnivca in sovražnika cerkve na slovenskem.To je pohlepna,lakomna lažnjiva ,pokvarjena kreatura Kobal.Lepo,da ga je včerajšni faktor zopet obudil od mrtvih,da se ne pozabi.Mislil sem ,da bosta z čefursko barabo v tandemu,kot v starih časih.

 • JANEZ GUS

  1 MAJ,kot ga poznajo na slovenski sceni ,nima nič skupnega z izročilom CHIKAGA.Tam ni bilo rdečih zvezd,zastav in druge zločinske simbolike.To so si za svoje potrebe uzurpirali komunisti,z izrazito proti cerkveno retoriko,.Zato je bil ta praznik samo za posvečene in njihove pomagače-udbovce.Danes pa je to shod ljubljanskih čefurjev.Od nekdaj se pošteni delavci,katerih je bil režim poln gobec,niso lastili.

 • Prvi maj – praznik delavca in kmeta. Zato na ta dan že po tradiciji s sosedom vedno kaj ropotajočega delava. Jaz sem letos zalaufal motorko, sosed pa se je spravil kosit travo. Naj se sliši ropot od dela :-)) Pred 2ma letoma naju je en orto rdečkar iz ulice prijavil, češ da kaliva praznični red in mir (on je medtem nažigal ‘partizanske’) in naju je obiskala policija. Seveda sva lani zato iz principa še bolj glasno “nažigala” z raznimi stroji, da se je rdečkarju čist mešalo …

  BTW: sem temu rdečkarju ob eni priliki zamašil gobec z resnico, da se je v tako opevani jugi za prvega maja vedno vrtil mešalec in da so takrat ta pridni vedno “dopustovali” v “švici” in “malti” ….

  • JANEZ GUS

   Včasih smo na ta dan sadili krompir,za29 november pa imeli koline.Tako smo pri nas praznovali komuno praznike.

   • Pa tistemu pujsu je bilo čisto po naključju ime “Stane” (Dolanc) ali “Tito” :-)))

    • JANEZ GUS

     Tudi na ta račun je bilo veliko smeha,seveda v krogu domačih in sigurnih sosedov. Pred dvema letoma pa smo imeli Kučana.Moraš it za časom.

     • A “kučan” je bil zato, ker je bil kratek v noge … :-))))))

     • JANEZ GUS

      Ja,pa ni te pogledal v oči.

    • lili pili

     Danes so pujski ivani in janezi

     • KAPIBARA

      Pa ti…

     • lili pili

      Zan in vinko

  • lili pili

   A tako se spostuje drzavni praznik, baraba sds ovska..

  • KAPIBARA

   To zadnje je veljalo samo za v SLoveniji.

   Vse, južno od kolpe, pa odojki-janci.. in ostalo..

 • if

  Janković: “…, ki so osvobodili to državo, nam dali priliko, da smo zdaj vsamostojni državi, ki so nam s svojim zgledom pokazali, kaj je pogum, kaj je humanitarnost, kaj je sodelovanje, ko se boriš za svoj jezik, za svojo zemljo.”

  Analiza izjave razkriva:
  država ni samostojna država slovenstva, je država preveč nebodigatrebov;
  humanitarnost poudarja nehumanitarnež, goljuf, oseba brez človečnosti;
  slovenski jezik v Ljubljani kmalu ne bo funkcionalni jezik;
  o slovenski zemlji govori pripadnik politike, ki zapravlja slovensko zemljo, v zadnji različici Piranski zaliv;
  o slovenski zemlji govori človek protislovenstva.

  Defincija slovenstva!
  Vsebina ustavne Zdravice (6. člen ustave RS: Himna je Zdravica)!

  • Janez Kepic-Kern

   MOL ŽUPAN Z.J. JE ROJEN 1953 – POTOMEC NEKIH PRIŠLEKOV – PO 2. VOJNI.
   On povezave s kakim Prešernom ne čuti.
   V Prešernovih časih verjetno neben “Janković# – ni živel na našem sovenskem ozemlju.
   Moji
   predniki so že prePrešernom,
   v času MARIJE TEREZIJE , 1717-1780
   imeli veliko kmetijo in obrt, trgovino – pri KOMENDI. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

   • KAPIBARA

    Bjae sta s perkmandelcim iz iste srbske kmetije, koder so izgnali prebivalce Slovenije

 • totex39

  Pa o kakšnih partizanih se še danes opeva, kar res ni več normalno, saj živimo že nekaj časa kot samostojna Slovenija in bi se pričakovalo, da obeležimo prave osamosvojitelje te države, ki so res pripomogli, da živimo samostojni državi.

 • JANEZ GUS

  Zaradi naših partizanov,bi bili nemci še danes tukaj,da ne bi….Če te bande ne bi bilo,ne bi bilo ločnice po razvitosti med Italijo,Slovenijo in Avstrijo.Če bi vsaj l91 nagnali in končali s to izrojeno bando,danes ločnice ne bi bilo več.Imeli bi primerljivo šolstvo,sodstvo,vojsko,javno upravo.Žvepleni,pa bi mogoče bil že kakšno leto doma.in razlagal vnukom svoje zavoženo življenje.

 • Janez Kepic-Kern

  ZDI SE,
  DA MORA ZA – IZGINITEV POTREBE PO PRAZNOVANJU,
  KAKIH
  – REVOLUCIONARNIH ali
  – VOJNIH DOGODKOV – MINITI – CCA 80 LET.
  Spomnim se,
  da je – zdi se mi-
  – NEK ZELO EX YU AKADEMIK, morda SUPEK
  PRED CCA 1 LETI GOVORI
  – “OKTOBARSKA REVOLUCIJA” – VIŠE NEMA NIKOG DA JE BRANI. Svi učesnici su mrtvi”
  ZDI SE,
  DA MORAJO – POMRETI
  TUDI
  – OTROCI AKTIVNIH UDELEŽENCEV.
  MOL župan Z.J. – je bil rojen 1953 – S SLOVENSKO “STALIN PARTIZANŠČINO” – NIMA ABSOLUTNO – NIČ !.
  Zanimivo je, kako se vsi izogibajo – POVEZANE T.I. KP PARTIZANOV – Z J.V. STALINOM.
  A
  NE DA SE PRIKRITI,
  DA SO BILIT.I. “PARTIZANI” VKPb BOLJŠEVISTIČNA, KOMUNISTIČNO PARTIJSKA – “VOJSKA-OBOROŽENCI”
  Tudi
  tiste “BRIGADE” iz pesmi – “HEJ BRIGADE”.
  DO
  LETA 1944
  V SLOVENIJI ZA J.B. TITA – PRAKTIČNO NIHČE – NITI VEDEL NI ”
  VSI
  PA SO VEDELI – ZA J.V. STALINA.
  “Nas in Rusov je 100 milionov” je bila PAROLA. Mar ne ? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • JANEZ GUS

  Te globoke besede si zaslužijo posebne ega tretmana-analize.Zahvalimo se partizankam in partizanom,ker so nas osvobodili,da so nam pokazali,kaj je pogum in kaj je humanitarnost.,ko se boriš za svoj jezik.,da lahko živimo zdaj v svoji državi.A je tip prišel včeraj z Marsa,ali misli,da smo mi prišli VČERAJ z MARSA.Mogoče pa misli da to priča komšiji v Saraovcih.

 • von Rhein

  Ogabno,nisem bral do konca.Ali ni nikogar,ki bi šel na Rožnik in tej spakedrani faci vrgel porcijo golaža v gobec?

 • tramal

  Srbi so draža mihajloviča rehabilitirali in priznali ,da so bili partizani banditi ,ta butast jankovič pa še kar živi v neki partizanski pravljici.

  • JANEZ GUS

   On dobro ve ,da take neumnosti lahko trosi samo v Slovenistanu,kjer je zbran ves ološ yugo tvorbe.ob izdatni pomoči domačih izdajalcev.V Srbiji jih bi že dobil po pizdi,če se bi lotil četnikov ali na Hrvaškem ustašev,v Bosni muslitov,na Kosovu šiptarjev.Tu pri nas pa ima izvrsne pogoje pri rdečuharski podli ne slovenski vladi.Pri domačih izdajalcih s podporo čefurskih izbeglic,ki jim je ZLOČINEC Kardelj na široko odprl vrata,postane lahko celo župan. glavnega mesta.Ja to je možno samo v eni veliki komunistični grobnici Sloveniji.

 • xtc

  Baje je Srbina Opankoviča poslušalo rekordno malo ovac par sto in ne tisoč kot lažejo.

  • učko

   Sej tam na Rožniku ni placa za par tisoč “poslušalcev”. Večina je bla tam itak kot režimski gnoj, eni so se pa prišli nafutrat.

   • stajerc5

    Ce bi bili vsi kot murgelski palcek, bi jih pa spravili vsaj 10 000!

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TUKAJ !

  Iz moje revije “SLOVENIANA”
  PRAVICA ŠOLAJOČE SE MLADINE – DO RESNICE

  Spoštovani beroči !
  V tem prispevku bom le na krajši, poljuden, na vsem razumljiv način
  opozoril na kar resen javni problem s. področja javnega, t.i. državnega
  šolstva – šol vseh stopenj v naši državi R. Sloveniji.
  V mislih imam:
  1. problem korektnega posredovanja vsebin šolajoči se mladini, ko gre
  za teme, za dogodke dogajanja iz polpretekle slovenske zgodovine.
  1.1 vsi vemo in zlasti mi, starejši Slovenci imamo neposredno izkušnjo
  o tem, kako so nam na šolah posredovali teme iz slovenske in širše
  zgodovine. Zlasti, ko je šlo za teme iz 20. stoletja, za dogodke vezane
  na čas med obema vojnama, na čas ( VKP/b, KPJ; KPS stalinsko ko
  munistične – seveda ) t.i. “ narodno osvobodilne borbe 1941-1945”.
  1.2 seveda smo vsi realno razmišljajoči osnovnošolski otroci in mladina
  na srednjih šolah in na fakultetah takoj zaznali, da nam učitelji in
  profesorj posredujejo izrazito “ideološko, komunistično “sfrizirano”
  skrbno cenzurirano in “tito komunistično kanonizirano” podobo
  dogajanj v 20. stoletju.
  1.3 Ohranjanje zgoraj orisanega stanja oz. “podajanja resnice o naši polpretekli zgodovini na “enak” način – še naprej, zdaj, leta 2018 in v letih v
  prihodnosti – seveda ni sprejemljivo ! Nad 70 let kasneje, zdaj !
  Je oz. bi bilo enostavno – “groteskno-smešno” !?
  Ni sprejemljivo s
  – primarnega vidika potrebe po posredovanju verodostojne resUDK 323(497.4)
  37(497.4)
  1.05 poljudni članek, “SLOVENIANA” znak “B”
  Izvleček:
  Namen: ta poljudni članek želi biti dobronameren prispevek k kvalitativnemu iz in
  “ideološkemu” izčiščenju zgodovinskih vsebin v R. SLO šolah.
  Metodologija/pristop: v prispevku objavljam nekaj nedvomnih dokumentov
  o tem, da t.i. državne šole v ex SFRJ nikakor niso bile ideološkonevtralne.
  Vzpodbudil bi rad neodvisne strokovne preiskave o sedanjem stanju, o ideloškosti
  oz. o neideološkosti sedanjih šol vseh stopenj v R. Sloveniji.
  Analiza/rezultati: v prispevku je podanih nekaj nedvomnih dokumentov, dokazov
  o komunistično-socialistiičn ideološkosti šol in celo vrtcev v ex SFRJ.
  Uporabnost: prispevek je uporaben kot iztočnica, izhodišče za nujno potrebno
  “razideologiziranje” šol itd. v sedanji državi R. Sloveniji (1991-2018)
  Ključne besede: Republika Slovenija, MInistrstvo za šolstvo R. Slovenije, Zavod
  za šolstvo R. Slovenije
  “ŠE
  POMNITE TOVARIŠI” PRISILNI ŠOLSKI POZDRAV
  “ ZA DOMOVIN – S TITOM NAPREJ”!
  vprašanje
  Janez K. Kern
  OSNOVNE ŠOLE IN CELO VRTCI SO BIILI POIMENOVANI PO RAZNIH LOKALNIH IN
  OSREDNJIH “KP,, ZK” “HEROJIH, ENOTAH” !
  DO KDAJ ?
  info
  Janez K. Kern
  132 SLOVE NIANA – vsebina Leto 1, št. 1 (Julij, 2018)
  45Slika 81: Brošura ob 30-letnici
  “Tito vrtcev”.
  45Slika 80: Kolofon brošure ob 30-letnici socialističnih vrtcev, 1975.
  Slika 80: Kolofon brošure ob 30-letnici socialističnih vrtcev, 1975. Slika 81:
  Brošura ob 30-letnici “Tito vrtcev”. Slika 82: CK ZKS F. P.. v vrtcu.
  nice o akterjih in o “vsebinah” dogajanj v polpretekli zgodovini – šolajoči se mladini.
  – sekundarni vidik je vidik strokovno korektne vloge šolstva v
  demokratičnih državah oz. družbah. Izhajajoč s tega vidika – bi
  morali sami “šolniki” zavrniti, če jim kdorkoli od zunaj, iz politike,
  iz raznih interesnih skupin vsiljuje v sprejem v uradno šolske programe, v t.i. kurikulume – kakšne vsebinsko glede “resnice” neverodostojne vsebine.
  1.4 Šolnikom sugeriram, naj se kar brez pretiranih pomislekov
  – usmerijo v vzpostavitev tipa šol, šolstva, ki mladini posreduje dejansko verodostojno resnice, čeprav ne vedno – prav prijetne – “resnice”.
  A res so – resnice !
  Že zaradi ugleda šolnikov – v očeh bistre šolajoče se mladine. Kot
  smo otroci, mladi moje generacije takoj zaznali, kateri učbeniki so
  napisani KP; ZK ideološko in kateri učitelji in profesorji so spontano ali “prisilno” ideološki !? Enako, ravno tako bodo “ nerealno ideološkost” sedanjiih šol zaznali tudi sedanji bolj bistri šolarji.
  In – zaradi “nerealne ideološkosti” svojih učiteljev in profesorjev –
  čeprav prikrito ne bodo spoštovali!
  Še manj spoštovali ?! Ali naravnost “sovražili in zaničevali” bodo
  svoje bivše “nerealno ideološke šolnike in šole”, ki so jih “državno-prisilno” bili primorani obiskovati oz. jih poslušati – ko so bili še
  “ŠE POMNITE
  TOVARIŠI”?!
  LEPO JE V NAŠI DOMOVINI BITI MLAD,, V DEŽELI, KJER SO SI LJUJE
  – KOT BRATU BRAT”
  ČE ZAMOLČIMO “NAŠE POLITIČNO NESODNO POMORJENE BRATE”
  – SEVEDA!
  vprašanje Janez K. Kern
  KAJ ŽE ? JE ISKAL SEKRETAR CK ZKS F. POPIT-JOKL V PREDŠOSKIH VRTCIH?,
  LETA 1975?!
  vprašanje
  Janez K. Kern
  (op.: Janez K. Kern sem hodil v osnovno in v srednjo šolo
  v 1960. letih, v času “trdega komunizma” – se razume)
  Leto 1, št. 1 (Julij, 2018) SLOVE NIANA – vsebina 133
  “PRAVICA ŠOLAJOČE SE MLADINE DO RESNICE”
  – nepolnoletni šolarji.
  2. Marsikdo med Vami beročimi – ima za seboj in v svojem spominu izkušnjo lastnega obiskovanja osnovne, srednje šole ali kake fakultete
  v času “Tito komunistično-socialističnih ” ali morda “pokomunističnih”
  šol in vrtcev.
  Zdaj, nekako v tem 2018 letu – ali v prihodnjih letih – se bodo, se boste – nedvomno
  – morali – šolniki, politiki, vse prebivalstvo – odločiti:
  2.1 – kako oblikovati učne programe, predmetnike, kurikule javnih, t.i. državnih šol
  v naši R. Sloveniji: seveda bo treba najprej “strokovno prevetriti” obstoječe uradne
  učne vsebine, ki preko zunanjih “morda ex KP, ZK ideoloških strokovnih svetovalcev”
  Zavoda za šolstvo R. Slovenije – “prihajajo” oz. so morda “pokomunistično-politično
  na tak način” posredno – “vsiljevane” v učne vsebine, programe šol v naši R. Sloveniji
  ?!
  Morda bi kaj uradnega lahko javno rekla tudi državna “NAKVIS” agencija za
  “odličnost” v (visokem) šolstvu?
  2.2 Kako vnesti verodostojno resnico in kako korektno izločiti zastarelo , zavajajočo “
  ex KP; ZK ideološko neresničnost” iz uradnih učnih vsebin in iz kurikulov na R. SLO
  šolah vseh stopenj?!
  Ali? Ali bi ne bilo bolj korektno npr. ko bi se o zloglasnem J.B. Titu šolajoči mladini – iz
  ust šolnikov reklo: npr. da:
  – rojstvo in identiteta osebe J. B. Tito nista uradno znani !?
  – in da je J. B. Tito maja 1945. leta – dokazano bil ukazovalec nesodnega KP
  političnega morjenja stotin tisočev ljudi?! itd.
  Šolajoča se mladina nedvomno ima pravico do – nepotvorjene resnice !
  Mar ne ?! O tem se verjetno – vsi strinjamo !? Verjetno ?!
  Veliko manj se verjetno – ne/strinjamo, bi bili manj enotni v javnih “razpravah”
  ali v “javnih izmenjavah mnenj” – o nadaljni sodobni in smotrni dodelavi samega sistema in “podobe vsebin” šolstva v R. Sloveniji ?
  Občutljivo, možnih sporov – polno, “spolzko” področje izbora za šolajočo mladino “primernih” vsebin. In tudi načinov, metod ?
  Vsi se spomnimo, kako so na področju “vzgojnih tem” cca 20, 30 let nazaj v
  šolah R. Slovenije kar naenkrat ( sicer – pohvalno) ekološke teme “nadomestile” poprejšnje “marxistično-titoistične, kardeljanske” teme o “bratstvu in
  enotnosti, o neuvrščenosti itd. na področju t.i. “pouka o družbi” !?
  “ŠE POMNITE – TOVARIŠI?!” : pozdrave “Za domovino, s Titom – naprej ?. In ?
  Da niti ne pišem o tem, kakšne so možnosti za poenotenje glede nabora in glede šolske
  “interpretativne kanonizacije” spornih, grozljiih itd. vsebin – zlasti iz zdgodovine – da
  bodo primerne za podajanje šolajoči se mladini !? Mislim na nesodne individualne inn
  množične poKP politične, nesode likvidacije neoboroženih, nemočnih posameznikov,
  celih družin, množic VKP/b stalinizmu nenaklonjenih ljudi, Slovencev !
  Konkretno: kako bodo učitelji in profesorji v šolah R. Sloveniji od leta 2018 dalje
  podajali realne podobe npr. KPS VOS-a, OZNE; KNOJ-a itd. in realne razmere stisk
  in življenja Slovencev v letih 1941-1945 itd. pod VKP/b “stalinskimi” KP “stalin
  partizanskimi” grožnjami in prisilami nemških okupatorjev in ostalih v času 2. sv.
  vojne na Slovenskem?! O tem – tu – niti – ne pišem !
  V naši R. Sloveniji ima Zavod za šolstvo posebne, verjetno pogodbene
  “svetovalce” za razne “specialne” vsebine v šolskih t.i. kurikulih !?
  Verjetno se vsaj v tem strinjamo, da sodobni čas od posameznika terja
  čimveč individualnih znanj, samostojnosti, podjetnosti in tudi individualne etike, morale: da so mimo časi, ko se je nekaterim zdelo smotrno
  šolajočo se mladino “vzgajati” v “kolektivistično–črednem duhu” ! Mar
  ne ?!
  Dajem resno pobudo za resno kvalitativno, potrebam sedanjih generacij šolajočih se
  mladih – prilagojeno “vsebinsko” preobrazbo vseh šol v R. Sloveniji ! Stran od ex KP;
  ZK , SD, “LEVICA” itd. ideologij ! Preko Parlamenta naše R. Slovenije.
  Zapisal Janez K. Kern. odg. urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA”

 • učko

  Janković, kralj ćefurjev i glupavih Zlovenaca.

 • skorpijon93

  HAHAH kaj pa ste ga volili norci Slovenski ! ? Poglejte si Češko, niso sprejeli evra, ne sprejemajo muslimanov, ne gradijo džamij, po kupni moči so nas pred leti prehiteli , javni dolg znaša 32,7 % BDP, stopnja revščine je najnižja med evropskimi državami 9 %, stopnja brezposelnosti na Češkem znaša 2 %, Čehi ne izganjajo svojih izobraženih državljanov v tujino in jih ne nadomeščajo z tujci kakor v Sloveniji, kje pa je Slovenija ???

 • skorpijon93

  haha Sloveniji NI pomoči !

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TU.
  MI – “POMLADNIKI” – KAR VZTRAJAJMO –
  – SAJ SMO T.I. “VZTRAJNIKI” ODBORA – 2014 !
  NA
  KONCU – BOMO – ZMAGALI !

  Dejansko se med ex KP, ZK akterji in v ex KP, ZK STRANČICAH – ŠIRI – P A N I K A !
  TUDI
  na MOL – se po mojih informacijah – širi – P A N I K A !
  To
  PANIKO – je se zdi
  – ZASEJAL
  – POZITIVNI – “VIRUS” POZITIVNEGA SOJENJA VZORNEGA SODNIKA g. – Z. RADONJIĆA !
  KI
  SE ŠIRI
  MED MLAJŠIMI SODNIKI IN MLAJŠIMI – OK PRAVNIKI NAŠE R. SLOVENIJE !
  Mlajši
  pravniki sodniki – le spoznavao, DA NIMA NOBENEGA SMISLA MAZATI SI OK IMEN
  IN
  KARIER – zaradi ljudi – kot so ex KP, ZK “OLDBOYSI”.
  Nehali
  bodo pravno, sodno opirati razne umazanije ex KP, ZK LJUDI. Č-R.. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  PO MOJIH INFO
  SE TA “DIFERENCIACIJA” MED PRAVNIKI, SODNIKI – RAVNO TA ČAS – DOGAJA.

 • skorpijon93

  zgledujte se po ČEŠKI, Česka Republika

 • AndrejTauer

  Pustite nam lepo, svobodno Ljubljano pri miru in kidajte pred svojo stalo, saj imate na periferiji gnoja, da se ven ne vidite.
  P.S. Jankovic je kapitalisticni bandit, ki zlorablja tisocleni boj za svoje gnile, lepljivo-prstne namene. Isti kot ostali podjetniki/politiki, ki zivijo od zuljev in krvi drugih.

 • AndrejTauer

  Pustite nam lepo, svobodno Ljubljano pri miru in kidajte pred svojo stalo, saj imate na periferiji gnoja, da se ven ne vidite.
  P.S. Jankovic je kapitalisticni bandit, ki zlorablja tisocleni boj za svoje gnile, lepljivo-prstne namene. Isti kot ostali podjetniki/politiki, ki zivijo od zuljev in krvi drugih.

  • stajerc5

   Glavno mesto mocvirja ali Lublanabolana, bo sele takrat svobodna, ko boste spet potegnili okoli nje zico, ko se bodo zacele alahove reklame oglasevati iz vase rakete in ko se boste med sabo potolkli in poklali do zadnjega.
   Vidis, takrat bo Ljubljana spet svobodna in bo dobila celo Slovensko zastavo na Grad!

   • AndrejTauer

    Pejd v svoj porusen maribor in si ga tam drki, lj pa pusti pri miru!

    • stajerc5

     Mater si jezen! So ti spet zavrnili vizum za na Stajersko!???

     • AndrejTauer

      Poserjem se na stajersko!

     • stajerc5

      Nimas sans! Mi streljamo na vse rdece kar se pokaze na meji! No ja, ce ti driska dalec nese imas se sanse…

 • Igor Kodelja

  Kaj ima veze jebene hej brigade z prvim majem.ade

 • skorpijon93

  Čehi ne izganjajo lastnih državljanov v tujino kakor se to dogaja v Sloveniji zadnjih 7 let

 • učko

  Za 1.maj so rdečkarji propagirali sami sebe. Pofukana samozvana avantgarda (lopovskega in izkoriščevalskega razreda), ki pleni delavski razred in jim jemlje denar, da sami lahko lagodno živijo v bogastvu, ki so ga nakradli kot PLENILCI DAVKOPLAČEVALSKEGA DENARJA.

 • učko

  Glavno, da Jurćek Ćefurćek živi na veliki nogi. Zlovenački davkoplačevalci so neumorni in lahko vse to plačujejo, večina med njimi s svojo “neimaštino” ! Ćaća Zoki sve financira, res pa je, da dokler je še mogu kej fukat, jim je tud pofukal vse babe, svojim pobom namreč.

 • SIMON ROZIC

  Samo to lahko rečem: sram me je, da imamo ljudstvo, ki še posluša
  takšne idiotizme !

 • Novakec1

  Jajo je osvobodil slolandijo bivšim iz juge, že povsod prevladujejo, politki, sodstvu, zdravstvu, šolstvu, javni upravi itd.

 • trumpet2018

  ni naključje da se troprsti na sliki tako dobro razume z goranom dragičem , ki tudi rad pokaže tri prste na tekmah, tudi makarovička je podobna triperesna deteljica , tudi ni naključje da je dragič prejel državno odlikovanje v republiki srbski, čeprav je slovenija v celoti financirala njegovo športno kariero od mladih nog, makarovička je pa tako operativka srbske taje službe , poslali so jo pa v slovenijo zato, da vohuni in uničuje našo državo od znotraj. vsi trije peta kolona, oziroma domači izdajalci

 • skorpijon93

  Sloveniji ni pomoči !

 • Janez Kepic-Kern

  UPAM, UPAJMO,
  DA BODO Z RAZNIMI NEČEDNOSTMI DOMNEVNO – OBREMENJENI EX KP, ZK LJUDJE
  NA
  VSEJ – ČRTI – O D P A D A L I ”
  SE
  POZITIVNI “VIRUS” ZGLEDNEGA SOJENJA – VZORNEGA SODNIKA g. Z. RADONJIĆA

  ŽE
  ŠIRI TUDI NA DRUGE, MLAJŠE, AMBICIOZNE PRAVNIKE, SODNIKE !
  KAJ BI SI MAZALI
  SVOJA IMENA IN KARIERE
  ZARADI
  TAKO SPORNIH LJUDI, KOT JE TA MOL Z.J.
  Tale MOL Z.J. – KI BO V KRATKEM – OBRAVNAVAN – NA USTAVNEM SODIŠČU !
  IN
  OSTALI SPORNI LJUDJE V PRVIH VRSTAH EX KP, ZK STRANČIC !?
  NPR.
  KARL E. – BO VERJETNO MORAL ODSTOPITI – KOT OBRAMBNI MINISTER ! Upajmo.

  TUDI
  VSI KANDIDATI IZ STRANČIC – EX KP, ZK – NE DODO IZVOLJENI ”

  Prav NIHČE od spodnjih – NE BO IZVOLJEN !

  Tale MOL Z.J.
  – BO “ODLETEL” – NA USTAVNEM SODIŠČU !

  DOGAJANJA V PARLAMENTU – EU
  NASLEDNJA LETA – BODO – RES POMEMBNA !

  Mislim, da ljudje-SLOVENCI – TO VEMO
  IN
  DA NIHČE OD EX KP, ZK KANDIDATOV – NE BO IZVOLJEN !

  Zakajj –
  bi le volili ex KP, ZK LJUDI,
  KI NIMAJO NOBENEGA POZTIVNEGA ODNOSA – DO NAS SLOVENCEV?
  BOLJE REČENO,
  KI IMAJO DO NAS SLOVENCEV – ŠKODLJIV ODNOS !?

  AH TE VIOLETE T.
  ŠE “KOLEGI” iz njene “LEVICE” – NE BODO VOLILI. Se zdi.
  še 1x
  ŠALA

  KONKRETNO BO
  GLASOVANJE – T A K O !
  1
  za LJ. NOVAK
  – bo glasovala LJ. NOVAK – drug nihće,
  2
  za LMŠ JOVEVO
  – bo JOVEVA SAMA IN LMŠ MARJAN Š – drug – nihče
  3.
  za SAB kandidarko NEZANIMAMEKAKO SE PIŠE
  – bosta A.B. in Maša KOCIPER in kak A. B . “podrepnik,”, drug nihče
  4.
  za SD TANJO FAJON
  – bo le Tanja F. drug nihće,
  5.
  za LEVICA – VIOLETO T.
  – bo Violeta T. in morda še kdo, MIHA K. bo napisal – “SM PROTI Violeti “!
  6.
  za SMC kandidata NEVEMKAKOSEPIŠE
  bo le dr. MIRO C., kako bo volil SMC JANI M . – se ne ve.
  7.
  za DESUS ŠOLTESA bo
  – I. ŠOLTES, Karl E. in ex KP, ZK “ starci”
  – stari KP, ZK “SISTEMĆIKI”, “ITD.

  Žal” preds. B. PAHOR bo volil gospo TOMC,
  – TUDI
  – “ŻAL” NAŠI PROVOKATORČKI bodo volili – gospo R. TOMC – OK GOSPA JE PAČ !
  ITD. ITD.

  90 PROCENTOV GLASOV
  bosta DOBILI
  – SDS – SLS, in
  DOM !

  Nihče
  NE
  ŠOLTES
  – niti OSTALI EX KP, ZK – NE, NE, NE

  NE BODO
  NE BODO IZVOLJENI ! Nihče od njih ! L. R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  P. s.
  NEVELJAVNIH GLASOVNIC
  – BO PRECEJ:

  – na večini takih glasovnic – BODO – PSOVKE,
  na eni
  NEVELJAVNI GLASOVNICI pa bo pisalo

  “ moja KOZA JULIKA – za EU poslanko iz Slovenije”

  UDELEŽBA NA GLASOVANJU
  – BO BOLJŠA, – CCA 35%,

  – PRECEJ SENIORJEV IZ VRST EX KP, ZK – NE BO GLASOVALO,
  NEKATERI – ZARADI GIBALNE NEZMOŽNOSTI,

  NEKATERI PA MORDA ZATO – NE BODO GLASOVALI,
  KER BODO PAČ ZGREŠILI – POT DO VOLIŠČA. Se zdi.

  “Ja starost je pa res huda reč” je rekek na TV tudi
  žal pokojni Slavko Avsenik.

  SKORAJ SEM POZABIL: IZVOLJEN PA BO EX KP, ZK
  – SNS – Z. JELINČIČ : po starih “UhUA” seznamih bo skup postrgal potomce preverjenih “kadrov”. In – bo izvoljen, Morda !

  KONEC ŠALE

 • antimur

  Morda pozna kdo tega razpadajočega idiota z majico Che Guevare ob kriminalcu Jankoviću.

  • Janez Kepic-Kern

   TUDI MENE ZANIMA !
   SRBI
   V SLOVENIJI – SO USTANOVILI SVOJ – NARODNI SVET ,
   vodi ga SMC TADIĆ – se mi zdi. Neprijetni postajajo ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • lili pili

  In kje so tabeli imeli praznovanje 1. Maja, kaj so peli in jedli…

  • učko

   Ta “beli” morjo delat, da lahko ta rdeči fašisti lagodno živijo na njihov račun ! Plenilci davkoplačevalskega denarja so namreč levuharji-rdečuharji, lažni borci z borčevskimi penzijami in njihova žlahta ! Bizarno ja, da levuharji praznujejo praznik dela !!!!!

   • AndrejTauer

    Ta beli so se sli jamarje in nastavljali kosti. Grel jih je snopc in zelja po mascevanju celemu svetu, ter samim sebi.

   • lili pili

    A si ti tut delo tepcek belcek….

 • učko

  Čarapanković-Čefurković se trka po prsih. Ima razlog, pokradu je glupavim Zlovencem veliko denarja .

 • Janez Kepic-Kern

  No !
  Na tako “revne” prireditve s tako slabimi ,
  brezsmiselnimi in zavajajočimi “govorancami” jaz seveda . ne hodim.
  Kakšnih pravih delavcev tam verjetno – ni bilo !? L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • AndrejTauer

   Ne, pravi delavci so bili v tovarnah, kjer tudi zivijo, spijo in nikoli ne hodijo ven.
   (pritozi se njihovim lastnikom)

  • Janez Kepic-Kern

   Po moje, tam na Rožniku – PRAVIH DELAVCEV – NITI NI BILO-
   Bolj taki, ki radi zastonj ali poceni jejo in pijejo.
   Nekaj mlajših pravih delavcev – poznam. politika jih ne zanima.
   Zanima jih zaslužek, delo, kak hobi, , avti, stroji itd. privat družba, družine itd
   En meni znan mlajši pravi delavec, mehanik, tovornjakar – je šel s prijatelji in ženo, žlahto
   na kresovanje.
   MOL ŽUPANA NE MARA, NA VOLITVE – NE HODI ITD. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  Dobro jutro, dober dan vsem skupaj ! No –
  MENE IN MOJE ZNANCE BOLJ ZANIMA,
  kdaj bo kaka VESELICA OB ODHODU TEGA SPORNEGA ŹUPANA – v PENZIJO / Sa je dosti profesionalnih ljudi, ki znajo javne funkcije opravljati – korektno
  in se nanje lahko zaneseš, da vse delajo tako kot je normalno in prav.
  OKROG TEGA Z. J. so bile pa stalne govorice o nekih PROCENTIH – PA RAZNE AFERE.
  VESELI BOMO ODHODA TEGA Z.J. v PENZIJO
  IN PRIHODA
  KAKEGA NORMAL ŽUPANA ! Se razume . L. r. JANEZ K . K. Kern KOMENDA

 • Matjaz Zitnik

  Jankovic bi povedal vse, tudi da se je specal z Janso, samo da bi ostal na polozaju, ki mu omogoca njemu in njegovim sinckom se naprej krasti in sprejemati “cegle” po parkiriscih.

 • Janez Kepic-Kern

  MOL ŻUPANU Z. J. SPOROČAMO, DA SI VELIKO LJUBLJANČANOV ŻELI – njegovega ODHODA Z JAVNE VOLJENE FUNKCIJE – MOL ŻUPANA – saj
  NOČEJO, NOČEMO IMETI

  ZA MOL ŻUPANA

  TAKO VEDENJSKO NERODNEGA ČLOVEKA, ki se
  STALNO ZAPLETA V SPORE IN AFERE
  JE
  NONSTOP PO SODISŠČIH.
  Skratka LJUBLJANČANI HOČEMO NORMALNEGA ŻUPANA, ki
  NE govori o nekih
  “PARTIZANIH” s katerimi – ON OSEBNO – NI IMEL NIKOLI – nić ! L. r. L. R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • dob

  Zorangutan Pavijanković se ma za zahvalt farmacevtom in farmcevtkam da ma kej za pofukat.

 • dob

  Brošure, ki jih deli ISIS migrantom Islamistom, navajajo prijateljske države in pa posameznike, ki v Evropi vodijo Islamu prijazno politiko. Slovenija je med njimi. Še več: kučan in Janković sta celo poimensko omenjena, le da so jima v brošuri dali arabski imeni, zaradi lažje prepoznavnosti.

  kučan je Gamamalurabi (skrajšano Gamalrabi), Janković pa Gamafulurabi (skrajšano Garabi).
  Pol so pa še nasveti, kako kje kaj najdeš.
  Farmacija je po arabsko – Fafimiga!

  Tako, da če Islamist zavije v lekarno, bo tako vprašal! Farmacevtka mora pa na to biti pripravljena. Le da mora prej dobro pogledat, če ni morda Janković.

 • Svadreb

  1886 leta 1.maja proglašen datum za praznovanje dela v Chicagu z imenom PRAZNIK DELA !!! Tovariš Janković in njegovi podaniki je odkril partizane in partizanke,kateri pa nimajo veze z praznikom dela1.maja.Saj 1886 leta partizanov in partizank v Ameriki ni bilo.

 • Janez Kepic-Kern

  KAJ SO DELALI
  SEVEDA
  “TITO-STALIN””PARTIZANI IN PARTIZANKE”,
  V
  TEDNIH IN MESCIH PO 9.5.1945,
  KO SO “OSVOBODILI – TOČNEJE – OKUPIRALI”
  SLOVENIJO IN NAŠE PREDNIKE – SLOVENCE !
  1000% VERODOSTOJNA, IZPRIČANA RESNIČNA ZGODBA V – PODUK
  “ŽAL NAŠIM” EX KP, ZK “NERGAČEM NA TEM OK PORTALU – NOVE24TV
  IN
  V PODUK “ŽAL” MOL ŽUPANU Z.J. !

  O “DELJENJU ZLATA” V LJUBLJANI – POLETI 1945 !

  OB
  VKORAKANJU
  NOVE “OSVOBODILNO-OKUPACIJSKE “STALIN-TITO” VOJSKE V LJUBLJANO, 9.5. 1945 !
  SE
  VSI BOLJ PREMOŽNI SLOVENCI — NISO UMAKNILI – ČEZMEJO V AVSTRIJO !
  ENA
  GOSPA IZ STARE SLOVENSKE TRGOVSKE DRUŽINE JE
  – OSTALA DOMA, V LEPI STAVBI BLIZU GOSTIŠČA “FIGOVEC”,
  KJER
  JE DRUŽINA TE STAREJŠE GOSPE
  – ŽE NAD 100 LET IMELA – VEČJO DRUŽINSKO – TRGOVINO S KOLONIALNIM
  ITD. BLAGOM.
  KO
  SO
  NOVI “KP STALIN – TITO”OKUPATORJI” – PRIŠLI V POSLOPJE
  TE
  TRGOVINE V CENTRU LJ – so lepo, veliko stavbo SEVEDA

  – NACIONALIZIRALI .
  IN
  – ZASEGLI VEČINO VREDNEJŠIH PREDMETOV
  – V LASTI TE TRGOVSKE DRUŽINE.
  KO
  JE PRIŠLO DO VPRAŠANJ O DENARJU IN
  O
  – ZLATU !
  JE
  STARA TRGOVSKA GOSPA REKLA:
  ” ČE PO NOVEM NE SMEM IMETI MOJE DRUŽINSKE – Z L A T N I N E !
  NAJ
  JO
  PA IMAJO LJUBLJANSKI – REVEŽI ”
  IN
  JE ZMETALA KAR VELIKO SVOJE DRUŽINSKE ZLATNINE – z okna palače

  – med ljudi najbolj obljudene ceste v centru Ljubljane !

  Podatke imam iz osebnega pričevanja.
  ZGODBO SE DA TUDI PREVERITI, KER GRE ZA ENO OD
  NAJBOLJ ZNANIH
  SLOVENSKIH TRGOVSKIH DRUŽIN ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  ZA “LIKOF”= epilog – LETOŠNJEGA 1. MAJA !

  Z MOJE STRANI POSREDOVAN – GLAS
  – PRAVE SLOVENSKE
  FABRIŠKE DELAVKE.
  Glasu pravih delavcev in delavk – kot že mnogokrat
  – tudi
  za 1. maj 2019 – SPLOH NI BILO SLIŠATI !

  Pred leti se je slišalo le
  glas
  KOMUNISTIČNEGA SINDIKALISTA – SEMOLIČA,
  zadnja leta pa
  le glas tega
  spornega “tovariša-kapitalista” in “žal” MOL župana Z. J. !
  ali
  je kak pravi delavec – kaj povedal – za 1. maj 2019)

  “TISTI, KI SMO POLNIH 40 LET GARALI
  POD NORMAMI
  V KOMUNUNISTIČNO-SOCIALISTIČNIH FABRIKAH
  – BI MORALI DOBITI ČISTIH VSAJ
  – 700 EVROV
  NA ROKO VSAK MESEC – POKOJNINE.!”
  -“glas prave slovenske fabriške tekstilne delavke”

  Zakaj ni dal – besede – pravim delavcem ?
  ALI TA
  “ŽAL” MOL ŽUPAN Z.J.? Zakaj ni dal – besede – pravim davcem ?

  OSEBNO SPLOH POZNA KAKEGA – ZDAJ
  – REVNEGA SLOVENSKEGA UPOKOJENCA
  PREJ – PA
  4O LET – PRAVEGA FABRIŠKEGA DELAVCA,
  KI JE
  V KAKI EX KP, ZK KOM SOC – 40 ČEZ RES – DELAL – “NA NORMO”, ZA STROJI.
  IN
  KER OD OBLJUB

  “FABRIKE DELAVCEM” – NI BILO – KOT VEMO VSI – NI BILO – N I Č !

  MU
  TUKAJ
  EX “ŠEFU” DESUSA – KARLU E.

  in vsem, ki so zakrivili realno revščino ex KP, ZK PRAVIH “PROLETARCEV” –
  EX PRAVIH KOMUNISTIČNO-SOCIALISTIČNIH TOVARNIŠKIH DELAVCEV !
  TU
  ZAPIŠEM

  ODLOČNO STALIŠČE ENE MOJE STARE ZNANKE, SORODNICE – IZ KAMNIKA,
  KI
  JE POLNIH 40 LET PRIZADEVNO DELALA – “NA NORMO” ZA STROJI
  KAMNIŠKE
  TOVARNE – “SVILANIT”. Popolna resnica !

  Ta prava delavka x. x. , stara 60 let, zdaj “revna” upokojenka “SVILANITA”
  – mi je pred TEDNOM DNI

  – ODLOČNO REKLA: ” MI, KI SMO POLNIH 40 LET DELALI ZA MAŠINAMI, POD NORMO
  BI
  MORALI IMETI – VSAJ 700 EVROV ČISTEGA PREJEMKA – PENZIJE ” Torej – 700 EVROV !

  Jaz
  iskreno upam,
  da bodo EX KP, ZK PENZIONIRANI T.I. “SISTEMČKI” – PREBRALI – TO STALIŠČE
  REALNE
  KAMNIŠKE PRAVE EX TOVARNIŠKE DELAVKE V EX KP, ZK TEKSTILNI TOVARNI !

  Odveč
  je tu omenjati,
  da vsi pravi ex tovarniški delavci- niso zmogli,
  večinoma zaradi zdr. resnih težav – polnih 40 let delati pod normo, za stroji.

  Taki
  predčasno upokojeni ex tovarniški delavci – pa sedaj – res ŽIVIJO V REALNI REVŠČINI
  IN
  Z ZARADI TOVARNIŠKEGA DELA – UNIČENIM ZDRAVJEM.! Res žalostno!

  Na
  zgornjega ex DESUS ŠEFA KARLA E.
  – NIČ NE RAČUNAM, DA BO KAJ POZITIVNEGA NAREDIL – ZA OMENJENE EX PRAVE DELAVCE.

  Naj
  pa bodo pozorne – T.I. “POMLADNE STRANKE ” – SDS itd.
  na te – sedaj res prizadete ex PRAVE TOVARNIŠKE DELAVCE
  IN EX ZAPOSLENCE V NIŽJIH DELOVNO-PLAČNIH RAZREDIH.

  Večina jih res živi
  V KRIVIČNI REVŠČINI, z nepopravljivo unienim zdravjem itd L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  VSAJ
  AKTERJI IZ “POMLADNIH STRANK”
  NAREDITE KAJ POZITIVNEGA – ZA TE LJUDI !

 • mapu

  Zame je en čist navade kruhoborski pezde…

 • Get Smart

  Romantični časi so bili, ko so JOSIF BROZ TiTO in njegovi pedrski in pedofilski tovariši (seveda po obrednem satanističnem POKOLU 200.000 slovenskih otrok) po mili volji posiljevali pionirčke po dolgem in počez. Te kreature vseskozi
  posiljujejo lastne (v glavnem posvojene/kupljene) otroke, toda v
  “romantičnih časih” pa so poleg svojih otrok posiljevali še predvsem
  otroke ljudi:

  • Get Smart

   MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA (SD je le preimenovana KPJ) je imela in ima še vedno vzornika, prvega med enakimi:
   JOSEPH BROZ TITO = “ljubičice bijela”= kot radodajka = kot nastavljać dupeta = je bil tovariš JOSEPH BROZ TITO znan pod vzdevkom “bela vijolica”, kot lahko
   vidite) – “Tito (“ljubičice bijela”) se punio u dupe na najjače (na veliko ga je sprejemal v tazadno), volio se oblačiti u žensku odjeću, posebice u Jovankine kombineže, gaće i grudnjake i takav ugošćavati svoje suradnike koji su, da ne bi pali u nemilost i završili na Golom otoku, prihvaćali njegove perverzne igrice. Film mi je pukao kada je Tito, nakon branja mandarina na Brionima, iz grupe bijelovarskih pijonira odabrao četvoricu dječaka i odveo ih brodom na Vangu. Pozvali su i mene. Nisam mogao odbiti jer bih završio tko zna kako …
   No kada su dječake skinuli do golog ostavivši im samo crvene marame i plave kapice sa zvjezdama te ih krenuli sodomizirati,
   u meni se prelomilo. Druže Tito, ja to nemogu – rekao sam. Ništa, ništa Džemale, sjedni ti u avion pa se vrati u Sarajevo – rekao mi je…” (Džemal Bijedić).

 • Get Smart

  MURGL
  KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA ni prodala Mercatorja, ker nismo in ne bomo
  dobili denarja, ampak ga je PREPISALA na svoje
  kaviaržidokominternistične gospodarje: Agrokor je v lasti »Aisle HoldCo
  d.d.« (za potrebe kao rvackoga bulšitiziranja) so podjetjetje
  preimenovali v »fortenova grupa d.d.«.Lastik fortenove grupe (prej
  imenovanem Aisle HoldCo d.d.) je Aisle Dutch HoldCo B.V.
  (V lastištvo tega kaviaržidokominternističnega nabiralnika so prenesli tudi večino
  ostalih kao rvackih podjetij: KONZUM LEDO ZVIJEZDA PIK … hoteli … i tako
  dalje do tokija). Korporativna struktura tega nabiralnika je:
  Aisle Dutch TopCo, Aisle STak, Aisle Dutch HoldCo, Aisle HoldCo.
  Matična firma je Aisle Dutch TopCo, toda edini lastnik TopCo-ja je Aisle STAK.
  TopCo je edini lastnik Aisle Dutch HoldCo-ja, Aisle Dutch HoldCo pa je
  edini lastnik Aisle HoldCo-ja, ki so ga ravnokar, kot rečeno, na
  Zagrebški zbornici preimenovali v fortenova grupa (z nespremenjenim
  lastništvom).
  Itd. Itd. =kaviaržidoKOMINTERNA = komunistična INTERNACIONALA.
  FOLLOW the MONEY – to zmore vsak in predvsem bi morali t. i. ekonomistki, ki pa se raje grejo tvitanja kao duhovitosti nje.

  • Get Smart

   Razumete, otroci? Tako kaviaržidokominterna in tu zanjo MURGL
   KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA krade, ROPA podjetje, tako so prepisali tudi
   vsa OSTALA POKRADENA PODJETJA v Sloveniji,
   medtem
   ko ste otročički drkali, kdo bo tvitnu bolj fensi drkarijo o levićijih,
   sredinćijih, butalćijih, klovnićijih, avtistićijih in kar je še
   BULŠITIZMOV.
   In potem, ko otročkom pokažeš dejstva, ti tu cmizdrijo, cmevkajo …
   in
   pišejo neka kao pojasnilca, kaj da so hoteli butalčiji povedati z
   butaliranji bla bla bla … namesto da bi ljudem lepo, jasno in glasno
   povedalli, pokazali, kako jih MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA ropa pri
   belem dnevu:
   ŠARAC SOCIALNI DEMOKRATI Levica DeSUS SMC SABratuška LDA
   zares POZITIVNA srbija pirati unije ddobovšeki zeleni … vse to je je in
   edina MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA.
   Razumete, otroci?
   Boste odprli učke in spregledali?

 • Get Smart

  In pišimo si za uho: PARTY-zanizem je splošna kaviaržidokominternistična floskula kot vsi ostali njihovi -izmi.
  PARTY-zan je pripadnik neke PARTY – katere?
  »Hvala nogometašem, ki so za nas pobili 200.000 slovenskih otrok in na nas prepisali njihovo lastnino«.
  Kateri nogometaši? Ali so nogometaši BARCELONE zmagali špansko prvenstvo za Španijo? Ali so nogometaši BARCELONE zmagali špansko prvenstvo za REAL?
  PARTY-zanstvo je gibanje neke PARTY, katere? Kakor kje. Tukaj MURGL KOMUNISTIČNE PARTY JUGOSLAVIJE.
  Josif Broz Titova KOMUNISTIČNA PARTY oz. Josif Broz Titovi PARTY-zani so za
  potrebe kaviaržidokominternistične REVOLUCIJE tukaj klali slovenske
  otroke, ropali slovenske domačije, jih uničevali in to še vedno počno.

  • Get Smart

   IZDAJALSTVO enih in edinih IZDAJALCEV v Sloveniji, torej MURGL KOMUNISTIČNA kolaboracija s svojimi tovariši FAŠISTI, ki ga MURGL KOMI JUGA podtika ljudem:

   –”Kardelj se je junija 1942 zadržal v Ljubljani “pre svega zbog veza što smo ih uspostavili sa Italijanima.”
   –”19.11.1942 Dolomiti – IO OF, prejme pismo Kardelja, ki naroča, da je treba na vsak način okrepiti akcijo med italijanskimi vojaki, za katere so v Ljubljani ustanovili poseben komite, ki bo za njih izdajal 14 dnevni bilten v italijanščini” (Jesen 1942, Korespondenca Kardelj – Kidrič).
   –E. Kardelj poroča Titu (14.12.1942): “Že sedaj imamo Italijane, ki dajejo podatke, nekateri tudi bombe. Če bomo utrdili naše položaje pri Italijanih, bo na kraju naš posel veliko lažji.”
   –”Od vojakov je intendancija organizirano odkupovala čevlje, večje količine pušk in municije. Vse to blago so italijanski vojaki pripeljali iz Ljubljane na Brdo pod kozolec, kjer so ga prevzeli boljševiki.”

   • Get Smart

    –”General Cerutti se je leta 1943 trikrat pogovarjal z boljševiki. Pod Hmeljnikom (9. maja), pri Dolenjem Kamenju (30. maja) in v Straži pri Novem mestu (13. junija)! Po pogovorih v Straži so boljševiki dobili 3 vagone italijanskih uniform, streliva in orožja. Cela Dolenjska pa je njuhala tobak.”
    –”V Stomažu je Guido Cerutti pred množico ljudi padel v objem Kvedru in ga začel objemati in poljubljati. Kvedru in Novljanu je bilo nerodno, kaj si bodo mislili Vipavci, češ kako ste se pa vi borili tam dol na Dolenjskem s temi Italijani, ki vas zdaj objemajo in poljubljajo.”
    –Ivan Maček – Matija v svojih spominih leta 1981: »Ceruttiju in njegovima spremljevalcema smo potem postregli s pijačo, da so si nabrali moči za odhod.«

 • antimur

  Tej čefurski barabi je potrebno zabiti njegove tri prste v njegov ogaben gobec. Čudim se prisotnim na Rožniku , da dovolijo takšno provokacijo kriminalcu Jankoviću (upam, da med njimi ni bilo poštenih slovenskih delavcev). Ta čefurski pizdun si resnično zasluži obravnavanje po Brglezovem naravnem pravu.

 • Janez Kranjski

  Jankovič je idiot

 • Janez Kepic-Kern

  ZA KONEC 1. MAJA !
  ZAVIJANJE V MOLK, STRAH, PANIKA, PRED
  – RAZMERAMI V NAŠI R. SLOVENIJI IN
  – PRED VOLITVAMI V – EU !?
  Bo pa cca – takole !?
  EX KP, ZK STRANĆICE – ZAJEMA – P A N I K A ”
  TUDI EDINA RES OK
  STRANKA – SDS – NAJ SE PRIPRAVI – NA MOŽEN – RAZPAD – LMŠ VLADE !
  VERJETNO
  BO – “ŽAL” OBRAMBNI MINISTER – UPAJMO – ODSTOPIL !?
  OD
  EX KP, ZK KANDIDATOV – V EU PARLAMENT – NE BO IZVOLJEN – PRAV NIHČE !

  UPAM, UPAJMO,
  DA BODO Z RAZNIMI NEČEDNOSTMI DOMNEVNO – OBREMENJENI EX KP, ZK LJUDJE
  NA
  VSEJ – ČRTI – O D P A D A L I ”
  SE
  POZITIVNI “VIRUS” ZGLEDNEGA SOJENJA – VZORNEGA SODNIKA g. Z. RADONJIĆA

  ŽE
  ŠIRI TUDI NA DRUGE, MLAJŠE, AMBICIOZNE PRAVNIKE, SODNIKE !
  KAJ BI SI MAZALI
  SVOJA IMENA IN KARIERE
  ZARADI
  TAKO SPORNIH LJUDI, KOT JE TA MOL Z.J.
  Tale MOL Z.J. – KI BO V KRATKEM – OBRAVNAVAN – NA USTAVNEM SODIŠČU !
  IN
  OSTALI SPORNI LJUDJE V PRVIH VRSTAH EX KP, ZK STRANČIC !?
  NPR.
  KARL E. – BO VERJETNO MORAL ODSTOPITI – KOT OBRAMBNI MINISTER ! Upajmo.

  TUDI
  VSI KANDIDATI IZ STRANČIC – EX KP, ZK – NE DODO IZVOLJENI ”

  Prav NIHČE od spodnjih – NE BO IZVOLJEN !

  Tale MOL Z.J.
  – BO “ODLETEL” – NA USTAVNEM SODIŠČU !

  DOGAJANJA V PARLAMENTU – EU
  NASLEDNJA LETA – BODO – RES POMEMBNA !

  Mislim, da ljudje-SLOVENCI – TO VEMO
  IN
  DA NIHČE OD EX KP, ZK KANDIDATOV – NE BO IZVOLJEN !

  Zakajj –
  bi le volili ex KP, ZK LJUDI,
  KI NIMAJO NOBENEGA POZTIVNEGA ODNOSA – DO NAS SLOVENCEV?
  BOLJE REČENO,
  KI IMAJO DO NAS SLOVENCEV – ŠKODLJIV ODNOS !?

  AH TE VIOLETE T.
  ŠE “KOLEGI” iz njene “LEVICE” – NE BODO VOLILI. Se zdi.
  še 1x
  ŠALA

  KONKRETNO BO
  GLASOVANJE – T A K O !
  1
  za LJ. NOVAK
  – bo glasovala LJ. NOVAK – drug nihće,
  2
  za LMŠ JOVEVO
  – bo JOVEVA SAMA IN LMŠ MARJAN Š – drug – nihče
  3.
  za SAB kandidarko NEZANIMAMEKAKO SE PIŠE
  – bosta A.B. in Maša KOCIPER in kak A. B . “podrepnik,”, drug nihče
  4.
  za SD TANJO FAJON
  – bo le Tanja F. drug nihće,
  5.
  za LEVICA – VIOLETO T.
  – bo Violeta T. in morda še kdo, MIHA K. bo napisal – “SM PROTI Violeti “!
  6.
  za SMC kandidata NEVEMKAKOSEPIŠE
  bo le dr. MIRO C., kako bo volil SMC JANI M . – se ne ve.
  7.
  za DESUS ŠOLTESA bo
  – I. ŠOLTES, Karl E. in ex KP, ZK “ starci”
  – stari KP, ZK “SISTEMĆIKI”, “ITD.

  Žal” preds. B. PAHOR bo volil gospo TOMC,
  – TUDI
  – “ŻAL” NAŠI PROVOKATORČKI bodo volili – gospo R. TOMC – OK GOSPA JE PAČ !
  ITD. ITD.

  90 PROCENTOV GLASOV
  bosta DOBILI
  – SDS – SLS, in
  DOM !

  Nihče
  NE
  ŠOLTES
  – niti OSTALI EX KP, ZK – NE, NE, NE

  NE BODO
  NE BODO IZVOLJENI ! Nihče od njih ! L. R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  P. s.
  NEVELJAVNIH GLASOVNIC
  – BO PRECEJ:

  – na večini takih glasovnic – BODO – PSOVKE,
  na eni
  NEVELJAVNI GLASOVNICI pa bo pisalo

  “ moja KOZA JULIKA – za EU poslanko iz Slovenije”

  UDELEŽBA NA GLASOVANJU
  – BO BOLJŠA, – CCA 35%,

  – PRECEJ SENIORJEV IZ VRST EX KP, ZK – NE BO GLASOVALO,
  NEKATERI – ZARADI GIBALNE NEZMOŽNOSTI,

  NEKATERI PA MORDA ZATO – NE BODO GLASOVALI,
  KER BODO PAČ ZGREŠILI – POT DO VOLIŠČA. Se zdi.

  “Ja starost je pa res huda reč” je rekek na TV tudi
  žal pokojni Slavko Avsenik.

  SKORAJ SEM POZABIL: IZVOLJEN PA BO EX KP, ZK
  – SNS – Z. JELINČIČ : po starih “UhUA” seznamih bo skup postrgal potomce preverjenih “kadrov”. In – bo izvoljen, Morda !

  KONEC ŠALE

 • Šobar Davorin

  Komisarja čete Ivo Lola Ribar ni bilo.

 • marjan podlogar

  Ljubljana je enostavo, preveč zasrana z balkanci in gnilimi komunisti, ki števično prevladujejo, kako se rašiti te ciganije ???

 • Dada

  BOLJE. Bolje , da je hvala partizanom in partizankam, ki jih je zahod priznal kot vojsko, kot, da bi danes govorili tu nemško, italijansko, na skrivaj v kopalnici pa lahko malo Slovensko. Zato tiste, ki se radi spominjate bele garde in domobrancev, tisti ste hoteli z Musolinijem in Hitlerjem. Prvega so Italijani obesili in pustili viseti nekaj dni na ulici, da so ljudje pljuvali po njem, drugi pa je doživel velik poraz in sramoten samomor. Na žalost so bela garda in domobranci častili človeka, psihopata, ( ki je dal s tankom preorati grob svoje mame) odvisnika od mamil. Glejte si dokumentarne oddaje GB in Australia

 • Desničar

  Zarukanci neizobraženi komu pa se lahko zahvalimo če ne partizanom in našim zaveznikom da je Slovenija od Slovencev.Lopovi kot so JANŠA,KUČAN,JANOKOVIČ,itd…..,so morilci te države…

 • Get Smart

  In pišimo si za uho: PARTY-zanizem je splošna kaviaržidokominternistična floskula kot vsi ostali njihovi -izmi.
  PARTY-zan je pripadnik neke PARTY – katere?
  »Hvala nogometašem, ki so za nas pobili 200.000 slovenskih otrok in na nas prepisali njihovo lastnino«.
  Kateri
  nogometaši? Ali so nogometaši BARCELONE zmagali špansko prvenstvo za
  Španijo? Ali so nogometaši BARCELONE zmagali špansko prvenstvo za REAL?
  PARTY-zanstvo je gibanje neke PARTY, katere? Kakor kje. Tukaj MURGL KOMUNISTIČNE PARTY JUGOSLAVIJE.
  Josif Broz Titova KOMUNISTIČNA PARTY oz. Josif Broz Titovi PARTY-zani so za
  potrebe kaviaržidokominternistične REVOLUCIJE tukaj klali slovenske
  otroke, ropali slovenske domačije, jih uničevali in to še vedno počno.

  • Get Smart

   Da je Slovenija samostojna država, se tudi MURGL JUGOKOMUNISTIČNI psi lahko lahvalite le SLOEVNCEM, ki smo jo leta 1991 OSVOBODILI in ubranili Slovenijo pred JUGOKOMUNISTIČNO armado, 4. največjo in najboljš armado na svetu nje.

   • Get Smart

    Janša je SLOVENIJO seveda OSVOBODIL

    in nima skupnih točk z predsednikom FORUMA 21 MILANOM KUćANOM in ZORANOM JANKOVIćEM (soustanovitelj FORUMA 21).
    KUćAN je seveda ob tem še
    PREDSEDNIK PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, torej ZLOČINSKE ZDRUŽBE,
    ki je počasi, korak za korakom znova PREVZELA TOTALNO KONTROLO nad okupirano Slovenijo.

    Ko pes prilaja in izenači ČLOVEKA Janeza Janšo z MURGL JUGOKOMUNISTIČNIMI ZLOČINCI, potem veste, da imate pred seboj MURGL JUGOKOMI psa, WATCHDOGI si sami pravijo ti »vojaki revolucije«.

 • MižekFiga

  Jankovića vozjo z Mercedesom, ali pa leti z njim!

 • Nata

  Samo na kratko. . . . .osel še to ne ve , kaj je samostojna država.

  Pa dooooooooooolgo je trajalo !!