Izredno stanje: Predsednica DeSUS Aleksandra Pivec že drugič soočena z grožnjami? Kdo je želel zapičiti kol v njen avtomobil?

Aleksandra Pivec (Foto: STA)

Kot poroča spletni portal mariborinfo.si, so neznanci zapičili kol v avtomobil soseda ministrice za kmetijstvo in predsednice stranke DeSUS Aleksandre Pivec, zaradi česar se ni udeležila občnega zbora Prekmurskega prešičjerejskega društva Murska Sobota. Po pričevanju lastnikov so avtomobil tudi polili z bencinom, toda policija navedbe zanika. Po mnenju nekaterih gre za grožnjo Pivčevi, saj ima sosed enak avtomobil. Pred dvema tednoma so ji v pismu že grozili s smrtjo, v primeru koalicijskih pogovorov z Janezom Janšo.

V zadnjih dneh lahko vidimo, kako si nepridipravi na najbolj pritlehne možne načine prizadevajo, da bi odvrnili stranko DeSUS od povezovanja s Slovensko demokratsko stranko in predsednikom Janezom Janšo. V Murski Soboti so namreč dopoldan pripravili občni zbor Prekmurskega prašičerejskega društva Murska Sobota, po prvotnih napovedih bi se ga morala udeležila tudi ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, ki opravlja tekoče posle, Aleksandra Pivec, a je na občni zbor ni bilo.

Vršilec dolžnosti generalnega direktorja Direktorata za hrano in ribištvo Bojan Pahor je kmetijsko ministrico uvodoma opravičil in razkril je, da naj bi neznanec na Ptuju z bencinom polil avto, za katerega je domneval, da je v lasti ministrice Pivčeve. Kasneje naj bi se izkazalo, da avtomobil vendarle ni ministričin. Po neuradnih informacijah naj bi se neznanci lotili avtomobila ministričinega soseda. Avtomobil naj bi bil podoben ministričinemu, tudi hiši ministrice in njenega soseda naj bi bili videti podobno.

V Sloveniji vlada obsedeno stanje
Z Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so na naša vprašanja odgovorili: “Dogodek v zvezi s poškodovanim avtomobilom je v postopku preiskave Policijske postaje Ptuj. Več dejstev zaenkrat ni znanih. Za nadaljnje poizvedbe svetujemo, da se obrnete na Policijsko postajo Ptuj.” Mariborski policisti so sporočili, da so danes zjutraj ob 7.35 prijeli prijavo občana s Ptuja, da mu je neznani storilec ponoči poškodoval osebni avtomobil, parkiran na domačem dvorišču. Storilec je v voznikova vrata zapičil lesen kol. Materialna škoda še ni ocenjena, policisti pa kaznivo dejanje še preiskujejo. Kot so dodali policisti, po do zdaj zbranih obvestilih dejanje ni povezano z varovano osebo, ki živi v bližini. V mediju mariborinfo.si so skušali ministrico Pivčevo tudi priklicati, vendar se na telefon ni oglasila.

Foto: mariborinfo.com

Spomnimo, da je predsednica DeSUS Aleksandra Pivec že pred dvema tednoma bila soočena z grozilnim pismom, ki se je nanašalo na pogovore o sodelovanju v koaliciji s SDS. Pivčevi so grozili s smrtjo, policija pa ji je zagotovila varovanje. Vse te grožnje pričajo o obsedenem stanju na političnem parketu, predvsem na levici.

Rok Krajnc

 

 • althar

  Udbomafija je čisto poblaznela. Že tretjič se ji prikazuje Janša.

  • Simon Rožič

   ….za levake je Janša kot “koronavirus” ! , če ne še hujše!

   • AlternativaZaSlovenijo

    koranavirus z primesmi ebole.

    • rabbit

     Ta bolezen, za katero zbolevajo levaki se imenuje janšitis, bolezen je sicer neozdravljiva pomaga pa, da osebo, ki boleha za to boleznijo odstraniš od korita s katerega je in pije za davkoplačevalski denar in čez noč bolezen zgine, ker mora oseba sama začeti delati in ne misli na neumnosti.

     • Kalabicnikola

      Poglej se v ogledalo boš videl da maš MAJMUNITIS

     • AlternativaZaSlovenijo

      Meni se zdi, da je bolezen neozdravljiva. Kočni cilj je lahko samo umobolnica. Pač bodo ko konca svojega življenja na državnem denarju. Se bo treba sprijaznit.

  • jan Gedli

   Tipično za policijo. Iz dokaj plastično opisanih okoliščin v članku, da jih vidiš kot v filmu, nedvomno izhaja storilčevo zmotno prepričanje, da je poškodovani avtomobil last Pivčeve. Le policija “misli”, da zadeva ni povezana. Se razume, saj služi istemu gospodarju kot storilec. Poleg tega je lažje opustiti dolžno skrbno delovanje, če zmorejo izkazovati, kakor da dejanje ni povezano z varovano osebo. Na ta način odlično sodelujejo v komplotu.

  • crniocar

   kje se je učil politeke janša????

 • AlternativaZaSlovenijo

  Za lewe je po moje spet kriv Janša. A ja, policija proučuje dogodek. Mission impossible…Tom Crouse bo ziher najdel storilce. Nisem fan Dessusa, ker se mi zdi čudno, da v Evropi obstaja upokojenska stranka(ki je mimogrede do sedaj naredila ravno nič za upokojence) ampak tole presega vse meje. Je pa sporočilo jasno: Gorje tistim, ki se priključijo JJ. Bravo razpihovalci nestrpnosti in izključevanja, tu predvsem mislim od POP do RTV Slo in SIOLA. Bravo še enkrat. In še enkrat: “Janša je kriv” a ne?

 • Peter

  Ptujska @policija_si sporocajo, da incident blizu domace hise @APivec ni povezan z njo @24UR @24ur_com

  Kopirano s tviterja

  • zaslosds

   Lažejo kot vedno

 • piko8

  Še pomnite tovariši, kako je končav dobri človek iz Negove Ivan Kramberger!!
  Našli na smrt pijanega lovca in ga obtožili umora!!
  Primer kemični inštitut dr. Jamnik, obtožili nedovžnega človeka in mu uničili življenje dr. Noviču!!
  In za vsemi svinjarijami stoji podgana iz murgl????

  • Van Der Waals

   UMOR KRAMBERGERJA JE NAROČIL KUČAN IZVEDLA PA NEJGOVA PARTIJA!

 • Kalabicnikola

  Pa tudi če bi ga zažgali, Babe to niste za volan.

 • Slovenka

  Blaznost se plazi po Sloveniji, pritlehno in grozeče.

 • Ježek Teka Teka

  Se pravi, a pol če bo šla v koalicijo z JJem … kaj bo potem … niti ne upam napisat …

 • Kalabicnikola

  Baba je žaba, žaba je pa žival in ni za v avto.

 • Garbage man

  UDBA!

  • Kalabicnikola

   UDBA tvoja SUDBA ,OZNA sve DOZNA

 • neukročen

  Globoka država, tole je delo istega gnezda ki je likvidiralo Krambergerja, še prej pa so tudi opozarjali, z grožnjami in z likvidacijo njegove opice. Isti odred je zelo verjetno odgovoren tudi za vse ostale umore ki so bili nujni za kontinuiteto tranzicijske levice, Simon Golub, Janko Jamnik, itd.

  Jaz se osebno nebi čudil če je to vse zadaj en sam idejni vodja, ki se je izučil – začel je z zelo amaterskim posnemanjem umora Kennedya pri Krambergerju, zdaj je to že dosti bolj profesionalno, pač človek pade z lestve dan pred pričanjem glede pranja 1000 milijonov € v državni NLB in nisem nikjer videl da bi režimski mediji dvignili obrv.

  • sunday

   ja kaj pa so levisti do danes naredili dobrega za človeka, narod – nič, popolnoma nič, saj znajo samo groziti in pobijati, enako kot musli podganji iztrebki !!!

 • alojz

  Zdaj pa verjamem, da je JJ edina opcija za Slovenijo. Zato se ga pa trenutna oblast tako boji.
  Ta vlada je prisegla, da z JJ ne gre v koalicijo. Zdaj ko se je voz ustavil bi pa nekateri šli vseeno naprej. Jih pa kočijaž ne pusti. Čeprav so mu konji ušli.

 • Unikatna

  Očitno si bo morala omisliti, ne samo policijsko varovanje, ampak tudi varnostno službo…ogabno dejanje in obsodbe vredno…

  • sunday

   gre za paniko med levisti !!!

  • rabbit

   Veš kaj je najbolj smešno, da ima Pivčeva 24 urno varovanje policije in da so to storili njenemu sosedu kaj je pa policija delala najbrž to kar najbolje znajo nič niso delali, saj za njih je dosti, da njihova šefica reče kako so dobri in to je to. Pomagaj si sam in bog ti bo pomagal najbolj drži v tem primeru.

   • Unikatna

    To je res smešno, če ima 24-urno varovanje policije…

    • rabbit

     Nič niso videli , nič niso slišali, nič ne govorijo kt prava mafija, ampak dragi je to je naša draga slovenska policija.

    • zaslosds

     Mogoče so v hosto bobegnili od straha

   • zaslosds

    Bobnarca samo bobna

    • rabbit

     A to na svojega mladega jebača, kateremu je zrihtala službo v Ljubljani.

 • tasilo

  (X) Pivec že drugič soočena z grožnjami!

  Prekleto, nehajte s temi “soočenji”! Z grožnjami se je težko “soočiti”!

  Ta beseda je ena najbolj zlorabljenih in en najbolj modnih ‘felerjev’ v sodobni slovenščini. Vsi se danes z vsem le še “soočajo”! Njen pravi pomen je tule:https://fran.si/iskanje?View=1&Query=soo%C4%8Diti
  Tista zloglasna “publicistična raba” je nejvečkrat le potuha in mizeren izgovor ali “opravičilo” za miselno šlamparijo, skromen besedni zaklad in ne(raz)umevanje jezika.

  Soočiti (se) pomeni “stati si iz oči v oči”, je slovenska ustreznica za tujko “konfrontirati”, ki etimološko izvira iz latinskega frons = čelo. Naša beseda pa izvira od oči in vsebuje zelo nazorno
  predstavo gledanja. V prenesenem pomenu se kvečjemu še kdo lahko sooči s smrtjo, bridko resnico.

  Novinarji skromnega besednega zaklada in omejene sposobnosti (raz)umevanja jezika pogosto takole ‘na prvo žogo’ prepesnijo angleški ‘to face’, ki ga angleščina uporablja precej širše, slovenščina ima pa za te pomene veliko boljših, primernejših in smiselnejših ustreznic. Treba jih le poznati in razumeti ter uporabiti kontekstu primerno.

  (>) Predsednici DeSUS Aleksandri Pivec že drugič grozijo!

  Prosim, ne pačite, sprevračajte in siromašite mojega jezika!

  Hanibal Lector

  • Peter

   Meni gre pa zelo na jetra izraz, da ekipa išče zmago, išče gol….To poimenovanje se je pojavilo pred kakšnim letom in gre, po mojem mnenju za čisti srbizem. Za povrhu pa se nekateri komentatorji nikakor ne morejo znebiti “kola”. Mar ne bi bilo bolje reči, da se bosta ekipi srečali v drugem krogu, namesto da plešejo kolo? Še en srbizem. Pa tisto poudarjanje “a” jev na koncu priimkov, ki ga zganjajo športni komentatorji, dolgo časa sem mislil, da je en igralec Buskeca, potem sem ugotovil, da se piše Buskec…
   Kaj o tem meni naš Hanibal, no?

   • tasilo

    To je pa zelooo doooolga, prazaprav neskončna debata. Če bi se ukvarjal z vsemi jezikovnimi spakami, čefurizmi, grdobijami in stupidnostmi, lahko to počnem 24/7, pa ne bom dosegel nič.

    Sam sproti opozorim na kakšno akutno in aktualno težavo in upam, da bo vsaj komu dalo misliti in se bo popravil. Ponižno upam …

    Za te reči bi moral sicer skrbeti Inštitut za slovenski jezik Frana Ramovša (ISJ FR) pri SAZU, a kaj — gorje slovenščini! — ko tisti pedrasti predsednik Kozma Ahačič ex cathedra legitimizira in legalizira vse čefurizme in druge jezikovne spake in oslarije. Tip je res precej prifuknjen in bo v nekaj letih krepko spačil slovenščino. Da ne boste rekli, da Hanibal Lector ni opozarjal!

    Zdaj pa raje neham, drugače iz tega kaj hitro lahko nastane štiristostranska zbirka traktatov; neplačanih, seveda.

 • baba sama igra žrtev in vse te dogodke ponareja…..vi ste pa tako zabiti, da vse tp peljete….al mogoče pozabili, da je ta oseba kradla denar 14 dni nazaj…..potem je ležala bolana na kavču in brala knjigo….sedaj pa nekdo zažiga njen avto in ji grozi :) pa vi nimate vsi skupaj IQja 14

  • AlternativaZaSlovenijo

   Sprejem tezo, da je nekdo zapiči kol v avto (pri tem očitno v napačnega) če mu je ženska dolžna denar. Ajd ok, da pa je ženšče šla sama zapičit kol v sosednji avto, ali pa da je to naročila komu drugemu je pa mal bosa. Nekam ti analiza ne štima generalisimo!

   • kaj ti sprejemaš ali pa ne je popolnoma irelevantno……za bedake vas imajo tako levi kot malo manj levi politiki….desnice v SLO ni….so samo komjunare in socialisti…..oboje je strup za prosti trg in zasebno lastnino ter samorealizacijo življenja…..kot si najbrž opazil sam pri sebi

    • AlternativaZaSlovenijo

     Kljub temu, da si tako pameten, pa vseeno tvoja teza stoji na majavih nogah.
     Kaj si pa drugi mislijo o meni, vključno s tabo pa je meni čisto irelevantno.

     • mogoče je pa le razlika v intelektu med tabo in mano tako velika, da komaj slediš? pa če sem jaz pameten….potem bog obvaruj ta narod, ker v zahodni družbi se takšen kot sem jaz kvalificira samo za sivo povprečje…..najbrž ni potrebno posebej omenjati, kje ste potem vi….

     • AlternativaZaSlovenijo

      Itaq da je razlika v intelektu. Noben nama ni enak in midva si nisva enaka. Bi bilo hudo če bi bil jaz ti in ti jaz, kdo bi bil potem sploh ti ali pa jaz ;.))

  • rabbit

   Pri levakih nikoli ne veš pri čemu si, je pa res, da policija nikoli ne najde pošiljatelja belega prahu ki si ga levaki najbrž sami sebi pošiljajo.

  • Janez

   Malo povprašajte tega generaia,on veliko ve.

   • kar začni s prijavo policiji, da si odkril sum kaznivega dejanja pri spletnem komentatorju…..bodo ukrepal, tako kot pri vseh zadevah “ukrepajo”, ki nimajo veze z njihovo plačo, švercom ilegalcev in inkasanstvom na podlagi radarjev ob cesti in ustrahovanja običajnih državljanov :)

  • Maksimiljan Pritržnik

   Prva tvoja napaka je ,da v svoji silni ihti o svojem prav ,sploh ne preveriš osnovnih dejstev. Trditev, da je v želji po izkazovanju sebe kot žrtev Pivčeva sama poškodovala svoj avto, je popolnoma nelogična. Poškodovan je bil namreč sosedov avto. Zberi se malo, če je seveda mogoče, ali pa se samoprijavi za zdravljenje , od čegar že se sam odloči.

 • rubec

  Nisem vedel. da tudi Kartonažna že avtomobile prodaja. Če v vrata lahko lesen kol zapičiš, potem je avto ziher iz kartona.

  • Rožle

   Pol pa že ni švabo ..

  • Peter

   Za potrebe izdelave avtomobilov za jugonostalgike so ustanovili poseben TOZD Rdeča papirnata zastava, ki res izdeluje nekaj vozilom podobnega. Gre za licenčno izdelavo skupaj s Palomo, ki izdeluje sedeže in motorje iz kartona.
   Vozilo tov Pivec (btw, simpatičen priimek, meni baba reče, da sem žlampač) ni bilo iz te tovarne, ker izdelujejo vse barve, če so rdeče, no.

 • sunday

  a še vedno ni komu jasno kdo so levisti – enaki, popolnoma enaki kot musli podganji iztrebki, vse na silo, vse z nasiljem in grožnjami – primitivizem je njih poanta – resnično si ne zaslužijo drugo kot – smrt !!!

  • Kalabicnikola

   Marš jebemtimater ti mater jebem

   • sunday

    jaz pa tebi ne, ker ni slovenka – gnojnic pa ne jebem !!!

    • AlternativaZaSlovenijo

     Dobra+++++++++!

    • Rožle

     S Hunom se res ni smisla prepirat ..

     • Kalabicnikola

      Hun ti sponzorira Janšo

     • Rožle

      Mauzahecmauzares = Kalabicnikola = HUN

     • rabbit

      Block pa imaš mir.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Pa je šel v maloro, konec zabave in talanja –

 • Rožle

  Ha, ha.. Kurji uporabniki so podtaknili tole kukavičje jajce SDS-u ..
  Napad je najboljša obramba .. nič novega pri lewakih

  • AlternativaZaSlovenijo

   Pričakovano. A si mislil, da bo kaj drugače? Edino kar me pri vse tem pa res veseli je to, da vidim, da so lewaki totalno zgubili kompas in ne vedo nič drugega povedati kot JJ je kriv. Po moje so totalno na antidperesivih, ker temu ki je zapičil kol ali je pa požgal avto je očitno zmanjkalo antidepresivov. Ostalim, ki jim zmanjkuje antidepresivo pa lahko samo še onanirajo na kurjih portalih.

 • Olga101

  Cilj je ustrahovanje! Levicarski anarhisti na delu!

  • Kalabicnikola

   VLOGA VOLGA

 • Rožle

  Samo-izvoljena mafijska vlada nima meje ..
  čeprav je že pošteno padla, še vedno nadaljuje svojimi mafijskimi tekočimi posli ..

  • samsara

   Ranjena zver. Hudo ranjena.

 • Boco

  Verjetno storilec prihaja iz Prekmurskega prešičjerejskega društva Murska Sobota. Iz Murske Sobote prihaja tudi mag. prašičereje in precednik Državnege Zbora Dejan Židan. Torej lahko sklepamo, da za tem napadom stoji skrajna levica na čelu katere je skrajni levičar Dejan Židan, po domače prašičkov Dejan.

 • Antonius

  Šarec in Črnkovič verjameta, da SDS, ker jo Janša vabi v koalicijsko vlado.
  Šarec je s svojim ravnanjem dal vsej slovenski javnosti vedeti, kako odgovorni morajo biti volivci na volitvah.
  Šarec si je izbral kriminalca Črnkoviča, da mu svetuje v zvezi z varnostnimi vprašanji v celi Sloveniji.
  Izvoljeni bedak si je za svetovalca izbral barabo in pokvarjenca.

  • Peter

   Ne more biti sam vse, no.

  • Oliva

   Verjetno misliš Črnčeca ne Črnkoviča. Ali pa se motim.

   • Antonius

    Popravil, hvala!

  • jan Gedli

   Povej mi s kom se družiš in povem ti, kdo si.

 • bubamara

  Noro, kaj počnejo ekstremisti v naši državi. Tole pelje v totalni kaos. Levičarjem se je odpeljalo.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Do totalke.

 • Ryuk
 • FORT WORTH

  Kaj jim Sarac dela s svojim novim blesavim nacinom razmisljanja…

  Miro petek je lepo napisal,
  kot karikatura je prisel in, kot karikatura bo odsel…

  Levaki si grozijo, prisluskuejo, ustrahujejo, polivajo s bencinom, s koli si avtomobile luknjajo, bobnarjeva v imenu murgel laze, kot je dolga in siroka, v sovi lazejo in se sprenevedajo…

  Crncec & co so na pomirjevalih.

  Neprecenljivo !!

  • rabbit

   Niso, veš da so živčni, ker so Makedonci zasegli mamila pa Črnogorci tudi sedaj pa živčnost v Ljubljani. cela panika.

 • plavi-mil

  Ultra levičarji ,ustavite konj.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Zakaj? Naj zdrvijo v jamo. Tam jim je mesto. Z jamami so začeli, v jamah bodo končali.

  • lokec

   vola ustaviš “woha”
   Komanda na levo “ajs”
   Komanda na desno “stija”

 • Oliva

  Banda bo šla tudi preko trupel, če ne bo šlo drugače. Kramberger je dokaz.

 • Van Der Waals

  KOMUNISTI IZVEN SODNO POBIJAJO LJUDI! TAKO LEVIČARJI IZKAZUJEJO SVOJO TOLERANTNOST DO DRUGAČE MISLEČIH!

 • JANEZ GUS

  Rdečuharski svinjar pa ne molira……..

  • JANEZ GUS

   Tale pederajz se že c el dan napaja iz Kučanovega sklada.To plačujemo vsi mi, kot kurbo rdečo Staričevo.

 • NoName

  to je samo znak, kako nujno je potrebno spremeniti določene zadeve v Sloveniji

  • Joc 52

   Mnoge, mnoge dragi moj

   • sunday

    pravzaprav – vse !!!

 • NoName

  Leta 91 smo postati samostojni, izoblikovala se je Slovenska zastava, imamo predsednika, svoj parlament in svoje razloge, da poveličujemo vse zaslužne v borbi za samostojnost Slovenije, od komunizma bi se morali rešiti že isto leto samostojnosti, sedaj je to veliko težje in če bo tako dalje se bomo dejansko vrnili v sistem iz katerega smo komaj ušli.

  • Joc 52

   Delajo na tem a mi ne obupamo, vztrajamo na okopih

 • Aton

  Takoj ji morajo ukinit 24urno varovanje. Drugače se ji lahko še kaj zgodi!

  • pupa

   Je samo vprašanje komu so podrejeni varnostniki, oziroma kdo bo več plačal za “VAROVANJE”.

 • NoName

  Srb v Ljubljani grozi, da se obeležij pobitih Slovencev ne more postavljati brez njegovega dovoljenja, Srb nam je Ljubljano spremenil v Gučo, jugo nostalgiki upravljajo z državo zaradi katere je bila prelita kri Slovencev, povezave z rejšnjim sistemom delujejo bolje kakor so v jugi, krade se povsod in vsakodnevno, sodišča obravnavajo ljudi z južnjaškim poreklom bolje od avtohtonih Slovencev. A živimo še vedno v Sloveniji?

  • Joc 52

   Si si ze odgovoril…..serif je od mescanov izvoljen, premalo nas je bilo za Logarja in sedaj nam serif onesnazuje PITNO VODO. Kje se pijejo vodo v EU iz pipe?

   • sunday

    vodo iz pipe še vedno pijejo v berlinu in ti povem ni slaba, veliko boljša kot bo voda za ljubljano po srbakarju zokanu, ki si bo za volitve ponovno pripeljal svoje od dol !!!

  • Kalabicnikola

   Ništa bez Guče i trubaca hahahaha. Zoki CARE

 • Vera

  Je že kateri od vas komentatorjev odkril,kdo daje minuse ? Napišite javno,pri vsakem članku .

  • rabbit

   HUN dežurni na policiji ali Sovi.

   • Vera

    Prav resno mislim,ker si je dotični osebek, takoj,ko ste nekateri napisali komentarje, spremenil ” avatar” . Sama jih imam veliko blokiranih ,toda minuse vidim.

    • Rožle

     star uporabnik Hun
     na Kurah se pa sam kliče Mauzahecmauzares
     …. pač mu je res malo Mauzahecmauzaresdougcaj

     • Vera

      Tja ne hodim .

  • NoName

   Rdečkarji nimajo obraza, da bi se frontalno bilo s kom spopadli, tako je bilo med vojno, tako je tudi sedaj.
   Grožnje, atentati, nadlegovanje, vohunjenje in umori po naročilu so njihova specialnost vse po sistemu, kdor ni z nami je proti nam:)

 • NoName

  Minusi nimajo veze z našim prepričanjem, ta ki jih stiska pač nima argumentov in se drugače kakor vsi njemu podobni drugače ne zna obnašati. Verjemite taki bi od krinko tudi morili samo, če bi vedeli, da jih bo nekdo pri tem zagovarjal.

  • lokec

   Mogoče so pa samo leni.

   • rabbit

    Ne to je največ, kar so umsko zmožni. :)

  • Rožle

   Pa to dela star uporabnik Hun na Kurah se pa sam kliče Mauzahecmauzares …. pač mu je res malo Mauzahecmauzaresdougcaj

 • šmentanamuha

  Janša je bil, je rekel včeraj LMŠ-evec na Tarči. On vse obvlada … iz opozicije, tudi Črnčec je njegova žrtev, … tako je potožil, da se ga vsi bojijo … mejduš.

  • rabbit

   Taka moč, pa je človek že 8 let v opoziciji , pa najbrž zapret se je dal tudi sam. Golubović koliko popravcev si imel pa ti, tvoj šef šest, a si ga ti presegel.

 • Peter dolenc

  Meni pa ta Pivka ni najbolj všeč.. Preveč rada govori in se hvali in promovira sebe.Kukavičja jajca so povsod.

 • zaslosds

  Rdeči minusarevič tudi tu na delu,poludit če.

  • Vera

   Za 2 njegova avatarja vem.

   • Vera

    Guest Vote + kalabicnikola Zakaj ste mi dal plus,ko pa ste danes delil same minuse ? Igrat se pojdite n a24 ur ,tukaj nam pa dajte MIR !!!!!!!!!!!!!!!!!! Jasno ?

    • pupa

     Od hitrice tja pa sem naredi tudi kakšno napako, sem že parkrat zasledila.

  • Joc 52

   Je placan na normo, je pa hiter….kljub ‘ludilu’

   • rabbit

    Je edini veš so šolske počitnice, pa je šla javna uprava na smučanje v kapitalistične dežele.

  • Rožle

   Mene kaznuje kar s tem, da mi pritisne plus … maymun jedan

  • Vera

   Meni je dal celo plus ta “Guest Vote” . Zgini na 24 ur !

 • Foglof Tunek

  Čujte, zakaj spet lažete? Policisti in kriminalisti so zaključili, da po dodatno zbranih obvestilih dejanje ni povezano z varovano Pivčevo. Kot so še sporočili na policiji, vozilo ni bilo polito z bencinom in zažgano. Še enkrat fprašam, zakaj lažete…banditi desničarski???

  • AlternativaZaSlovenijo

   Seveda ni. Tip ali kdor koli je poškodoval sosednji avto. Simpl za policijo, ne rabijo brskat naprej. Sicer so pa to prvo objavile Butale tw in kurnik. Ti tule samo povzemajo. Odgovor išči pri svojih lewuharjih.

 • Rožle

  Vsem Miličnikom kole prepovedat ..

 • Foglof Tunek

  Vinku Gorenaku kol prepovedat !!!

 • Rožle

  A ma Kahla alibi .. ???

 • Stajerka

  …..kakšno je to varovanje??……Bobnarca še en cvek si dobila!!

  • sunday

   verjetno misliš – bumbarca !!!

   • samsara

    Nemara damirca?

 • Rožle

  Tukaj na fotki mi ni čisto jasno kako je kol oz, veja v vratih .. men bolj zgleda preprta veja z vratmi ..

  • cosmosjasnovidec

   Drži,ker si jo je ta sam preprl z vrati ali je pa padla veja z drevesa kar je tudi razvidno,ker to ni nikakršen kol.
   Razen tega poglej rob vrat avtomobila katera razpadajo tako,da je to neka rjasta piravina za katero dvomim,da bi nekdo lahko bil tako butast,da bi tako razpadajočo kanto lahko zamenjal z avtomobilom Pivčeve kateri je ziher med novimi saj se ta kuzla ne vozi z nekim cirka 20 let starim avtomobilom.Na tem sigurno več niti ni registrskih tablic.
   Očitno ta avto stoji in razpada na parkirališču in je tako pirav,da je na njega padla veja z drevesa ter razširila vrata in se zabila med njih.
   —————————————————————————————————————-
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   —————————————————————————————————————-

  • AlternativaZaSlovenijo

   Fake news lewuharjev
   Vse slabše jim gre.

 • cosmosjasnovidec

  Tole ni nikakršen kol ampak odtrgana veja z drevesa katera je padla na avtomobil kar je posledica vetra tudi danes je bil veter in to precej močan.
  Propadli levuharji so pričeli že z fantazijskim bluzenjem,ker jim gori pod petami in ne vedo kdo bo prišel na novo v parlament samo,da bi se nekje prislinili zraven.
  Do nedavno je Pivčka prav tako kot ostali na veliko pljuvala po desničarjih sedaj se pa obrača tako kot je navada te golazni po vetru samo,da se obdrži nekje pri koritu.
  Če bi jo kdo nameraval ubiti bi to že zdavnaj naredil a ni vredna truda zato je tudi ni.Vse te grožnje pa so izmišljene ter podane z manipulacijsko izprijenostjo levuharjev tako kot vedno.
  Me čudi tudi kako tem stvorom naseda tudi Janša,če se ima za tako pametnega.Jaz se z takimi sploh pogovarjal nebi.
  —————————————————————————————————————-
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  —————————————————————————————————————-

 • Hanzi

  Pogrešam kolumno dr. Gorenaka, ki je strokovnjak na tem področju. Imam občutek, da je uredniški in novinarski kader na NOVI24 nedorasel izzivu, ki ga prinašajo naslednji dnevi in tedni.

 • KAPIBARA

  Je vredna “kola”.. sam ne med vrata
  Raje peljem njo na vikend paket v Terme 3000, kot pa samopašnega narcisoidnega otožnega pahorĆita..- Žal mi moja kolondica nije više prijedcednica.. :-)

  • lokec

   Lahko bi prišla iz Hrvačke za prjedsjedjicu vlade Slovenije.

   • KAPIBARA

    Ideja..!!
    -Imamo že tako ali tako samo bagro v vladi, pa še neki so ta uvoženi..

 • Hribouc

  ADMMINISTRATOR, A SPITE NA NOVI ??????
  ———————————————————————– ALARM
  http://www.demokracija.si/fokus/video-nujna-novica-zaradi-koronavirusa-v-italiji-zapirajo-sole-lokale-knjiznice-

 • borko

  Tudi Erjavc je to sposoben,,,curla

 • JANEZ GUS

  Poslušajte javno greznico RTVS samo skrajni desničarji so jih in manipolacije……..ubogi bednikji….skrajni desničarji svinje komunistične,zločinci,prasci,jebete domoljube Hrvate,o vas pišite prasci.

 • JANEZ GUS

  Majmuni ,vidite se na Mars,pizdonarica Staričeva,ki te obvezno plačujemo-zguljena komunistična kurba.Ne boš več dolgo strašola ljudi iz TV ekranov,kot tvoja kurba jasmina.

 • JANEZ GUS

  Kdor hoče Slovencem dobro,naj rdečo propagando RTVS pusti v nemar in gleda NOVO TV 24.

 • JANEZ GUS

  Pa koga ta podenj od podnja -dno od dna Jasmina jamnik misli da jebe od domoljubov.Ta komunistična lavta jebe samo iz sebe na iavni komunistični trombi RTVS.Beda ste komunistična govna ,ko vas nobeden več ne posluša.

 • maček ivan

  A sLOVENSKA policija varuje državljane sLOVENIJE??????
  NE ME JEBAT!!!!
  jaz se bojim sLOVENSKE POLICIJE!!!!

 • Janko Lisjak

  Blesavi sdsovci kot shizofreniki cist panicni

 • Eden

  Levaki se potapljajo, toliko slabega se bo odkrilo, da jih omejeni simpatizerji ne pogledajo več. Najbolj omejenim pa ni pomoči in bodo vedno volili neokomuniste.

 • Gren

  KOMUNISTI GROZIJO SLABŠI SO KOT CIGANI NE BOJ SE ALEKSANDRA KMETJE TE PODPIRAMO .