[Video] Logar še naprej dobiva podporo iz Evrope

Zunanji minister Irske Simon Convey in vodja Evropske ljudske stranke v Evropskem parlamentu Manfred Weber sta podprla dr. Anžeta Logarja.

Anže Logar je najboljši kandidat za predsednika države, odkar imamo svobodne volitve. Tega se zavedajo vsi domači razumniki kot tudi tuji politiki iz t. i. “jedrnih držav”, ki so z njim plodno sodelovali, ko je bil minister za zunanje zadeve. Zadnji, ki mu je izrazil podporo, je najpomembnejši politik v Evropi – Manfred Weber, prav tako najpomembnejša in hkrati največja skupina evropskih strank – Evropska ljudska stranka (EPP). Prav tako je prejel podporo Irskega ministra za zunanje zadeve – spomnimo: Irska je v tem trenutku ena najuspešnejših držav v EU. Edini, ki še ne vedo oz. nočejo vedeti, da je Logar najboljši kandidat, so tisti, ki še niso prišli iz gozda po tistih davno pozabljenih bitkah med sebi lastno (rusko) in nemško-italijansko obliko fašizma. 

Logar tako opravičuje vlogo favorita Evrope in evropskih poslancev, na tiho pa seveda tudi liberalci in socialisti upajo, da bodo dobili kandidata, ki se je izkazal za tako kompetentnega, da ga po koncu predsedovanja ni mogel prehvaliti niti nizozemski socialist Frans Timmermans, ki je pred tem o Janševi vladi imel veliko pomislekov predvsem zaradi laži, s katerimi ga je pumpala slovenska frakcija socialistov na čelu z Tanjo Fajon.

Poleg Manfreda Webra, mu je podporo v posebnem videu izrazil še irski minister za zunanje zadeve Simon Convey.

Kaj pa Tanja Fajon? Ste zasledili, da jo je podprl kakšen tuj eminentnež? Ne. Njo podpira najbolj zatohel del slovenskih reformiranih komunistov, ki so se reformirali le toliko, da so diktaturo zamenjali za volitve, kjer imajo popolno kontrolo nad mediji in institucijami.

Predzadnji podpredsednik centralnega komiteja zveze komunistov Milan Kučan, med drugim zapriseženi rusofil, ki misli, da je tudi Ukrajina kriva za to, da jo je napadla Rusija.

Danilo Türk, nekdanji zloglasni predsednik republike, ki je ustvaril kariero s sejanjem razkola v državi tudi tako, da je z državnim odlikovanjem nagradil udbaša Martina Ertla, ki je pozaprl akterje afere JBTZ. Nekdanji funkcionar ZN, ki so ga francoski diplomati v skrivni depeši označili kot “dolgočasnega birokrata, ki se se pretvarja, da je pomemben diplomat”.

Foto: Demokracija

Urška Klakočar Zupančič, propadla sodnica, katere vstopnica v politiko je bilo žaljenje predsednika vlade Janše in poveličevanje kovidiotnega šarlatana Marka Potrča, ženska, ki se je doslej v državni politiki pokazala kot popolnoma nesposobna opravljanja svoje funkcije in je že tolikokrat kršila protokol, da bi jo mediji že zdavnaj raztrgali in “odstavili”, če bi bila desna predsednica DZ. Ampak je ne bodo, ker “ona ve”.

Zoran Janković, ljubljanski s korupcijskimi aferami in kazenskimi ovadbami obremenjen župan, za katerega “ona ve”, da je brutalno izkoristil mlado obupano mamico, ki niti na sprejemu mlade športnice ni mogel skriti svoje erekcije.

Koga boste torej volili. Kandidatko Kučana, Türka, Klakočarjeve in Jankovića ali kandidata Evrope?

Andrej Žitnik