Protesti levičarskih skrajnežev v Hamburgu: Prišlo je do povezave med levičarskimi ekstremisti in radikalnim islamom

Foto: Nova24TV

To, kar se je zgodilo v Hamburgu, je po besedah predsednika Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (KNOVS), mag. Branka Grimsa, streznitev za celo Evropo, ne le za nas. Levičarski skrajneži, ki netijo nemire po celi Evropi, so bili tokrat zakrinkanci Antife z zastavami z rdečo zvezdo, srpom in kladivom, množica v ozadju pa je grmela: “Allahu Akbar!” Ker je prišlo do povezave med ekstremisti radikalnega islama in levičarskimi skrajneži, bo odslej celotna Evropa organizirala centralno evidenco levičarskih in islamskih skrajnežev. “To se pravi, za najbolj nevarne ljudi, za varnost ostalih in pa za premoženje. V to centralno evidenco naj bi iz cele Evrope vnesli tiste, ki so nagnjeni k nasilju in ki organizirajo tovrstno uničevanje pod znakom rdeče zvezde, kot smo mu bili priča sedaj v Hamburgu, pred tem pa že v Neaplju, Berlinu, Rimu, Dortmundu itd. Skratka, po celi Evropi razsajajo skrajni levičarji,” je po današnji seji dejal Grims.

Sobotni vrh skupine G20 v Hamburgu se namreč ni končal po pričakovanjih. Več dni zapored so potekale demonstracije levičarskih ekstremistov, ki so se ponoči sprevrgle v nasilne demonstracije in spopade protestnikov s policijo. Protestniki so uničevali trgovine in izložbe, zažigali avtomobile in barikade ter metali steklenice. Policisti so odgovorili z vodnimi topovi, a jih je vseeno več sto podleglo pritiskom.

Po seji Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (KNOVS) je predsednik komisije, mag. Branko Grims, pokazal nekaj slik Hamburga, na katerih je bilo videti totalno uničenje, ropanje, kraje ter posredovanje udeleženih skrajnih levičarjev. “Gospe in gospodje, dobrodošli v Evropi 2017,” je povedal Grims.

Branko Grims, predsednik Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (foto: Nova24TV).

Grims je še poudaril, da Antifa dejansko deluje kot internacionalno fašistično združenje in da so ti ljudje med seboj povezani ter sodelujejo. “In kar je za Evropo najhujše, ti ljudje so zelo tesno povezani tudi z islamskim ekstremizmom. In tudi v Hamburgu, če pogledate na internetu, boste našli posnetke, ko so v ospredju sicer zakrinkanci Antife, zastave z rdečo zvezdo, srpom in kladivom, v ozadju pa grmi množica: “Allahu Akbar!” To se pravi, da je prišlo do povezave med ekstremisti radikalnega islama in pa levičarskimi ekstremisti, in to je bilo tisto, kar je v resnici v Hamburgu povzročilo takšno uničenje,” je še prepričan Grims.

 Mag. Branko Grims: “To niso nikakršni demokratični protesti, ampak gre za ropanje, za nasilje, za uničevanje. Dejansko gre za novo obliko terorizma. Se pravi, dejansko smo priča novi obliki terorizma, le da je tokrat iniciran s strani levičarskih skrajnežev.”

Med protestniki so bili tudi Slovenci
Predsednik komisije je še razkril, da so se tega uničevanja udeležili tudi posamezniki iz Slovenije. “Dokaj zanesljive informacije so, da je šlo manjše število tja. Šli naj bi trije kombiji oziroma avtobusi in večje število ljudi z osebnimi vozili, vendar udeležbe v tej najbolj skrajni obliki na osnovi podatkov o tistih, ki so bili aretirani, ki so bili legitimirani oziroma ranjeni s strani samih teroristov, pa ni bilo mogoče potrditi za nobenega Slovenca,” je še povedal in dodal, da se podatki še zbirajo, tako da se to lahko še spremeni.

Evropa bo sedaj ravnala drugače
Po besedah Branka Grimsa bo Evropa sedaj organizirala centralno evidenco levičarskih skrajnežev, prav tako pa se bo začela soočati z realnostjo, s tisto največjo nevarnostjo – ne le za obstoj EU, ampak tudi za varnost in za civilizacijo. “To pa je ta naveza skrajnežev med seboj in upajmo, da v kratkem času dobimo tudi kakšno bolj spodbudno informacijo. Žal pa se priliv migrantov dogaja naprej.” Pri tem je Grims spomnil, da je vladajoča koalicija včeraj enotno zavrnila to, da bi se pravočasno pripravili vsaj glede italijanske meje “To pa na domačem terenu ne daje ravno velikega upanja, ker gre za prvovrsten škandal, če smo realni.” Ko gre za preganjanje skrajnežev, pa Grims upa, da se bo vsaj nekaj premaknilo.

Medtem ko še vedno poteka tisti ritual, ko so prazaprav praktično vse države EU preganjale skrajno desnico, najbolj pa seveda v Sloveniji, se v zadnjih letih kaj velikega s strani skrajne desnice sploh ni več zgodilo. “Zadnje tri leta praktično ni nemira, ki ne bi bil injiciran s strani skrajne levice,” je spomnil mag. Grims.

Grims je še prepričan, da je šlo v tem primeru za skrajna dvojna merila, ki niso bila značilna samo za Nemčijo, ampak da lahko podobno najdemo tudi v Sloveniji. “Ko smo postavljali vprašanja v zvezi z nadzorom nad levičarskimi skrajneži, se je izkazalo, da tega praktično ni, medtem ko se je v preteklosti izgubljalo cela leta za preganjanje nekih desnih skrajnežev, na koncu se je pa ugotovilo, da sploh ne obstajajo. Skratka tistih, ki pa resnično lahko ogrožajo javni red in mir, pa se očitno ni ustrezno obravnavalo, čeprav je tudi v Sloveniji do podobnega že prišlo,” je zaključil.

I. K.

 • šmentanamuha

  Grims, tebi se je pa dokončno odpeljalo.

 • sprehajalec

  #Prišlo je do povezave med levičarskimi ekstremisti in radikalnim islamom#

  Gre za logično in naravno povezavo. Že delavec in socialist Adolf je prijateljeval z velikim jeruzalemskim Muftijem. Pa Maršal Tito kasneje z vsemi arabskimi liderji.

  • Aron

   Da prijateljevanja s katoliskimi skofi ne omenjamo, kajne? Pravi levicar.

   Z muftijem pa sta skupno ugotovila, da so jima skupni sovrazniki Anglezi, Zidi in komunisti. Tako da pises nesmisle.

   • sprehajalec

    In ti ugotavljaš, da so edini levičarji na tem svetu komunisti? delavski socialisti niso, ker je nekoč nek komunist to ugotovil?

    kdo je prijateljeval s katoliškimi škofi? Adolf? Adolf je imel zanje rezerviran Pfarerblock v Dachau.

    Z muftijem pa sta skupno ugotovila, da so jima skupni sovrazniki Anglezi, Zidi in komunisti.

    Pravilno. Angleži = imperialisti, Židje po defoltu socialistom in muslimanom, komunisti pa frakcijski rival delavskim socialistom,

 • Caetano

  To je že dolgo jasno. Da so levi fašisti projihadistično usmerjeni in podporniki islamskega imperializma.

  • logika

   imperialisti so izraelci iz izraela in amerike, islamisti pa so nevarni za vse nas.

   • Caetano

    Tudi imperialisti so islamisti saj hočejo razširiti šeriat po svetu. V Izraelu je bil tudi danes jihadistični napad v vzh. Jeruzalemu in sta bila ubita dva policista in trije napadalci. Vzh. Jeruzalem, ki ga želi Soros s svojimi organizacijami predati islamu. Zaenkrat je Trump filoislamske načrte Obame in Hilarije ustavil. Ki sta tesno sodelovala z Savdijci in salafiti pa tudi Erdoganom in tudi z Iranci in vsem dajala koncesije.

    • logika

     židje izraelci ubijajo Sirijski narod že 30 let, ne samo palestinskega!!!!!! Izrael je nasilno zasedel Golansko višavje, področje ki pripada Siriji !!! ŽIDOVSKI IZRAEL VES ČAS NAPADA SIRIJO!!!!!!! NA BLIŽNJEM VZHODU GORI. Tam je ogromno hudega!!!!!! Amerika pa je prodala na tone orožja izraelcem in savdijcem http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/

     • Caetano

      To ne nasedaj prevec ker je v veliki meri islamska propaganda. Zakaj pa je za njih v Kasmirju vse ok in hocejo celega zase ceprav so zdesetkali prvotno prebivalstvo. Judov pa pac ne morjo kar tako ceprav bi zelo radi.

 • logika

  VSAK kdor zagovarja odprte meje in uvoz teh tujih osebkov, je izdajalec svoje domovine in naj bo izgnan.

 • pajot

  Rad bi poudaril naslednje. Ko so izgredi v Ukrajini, Venezueli, Rusiji ali na Kitajskem, celo v Turčiji, so to protestniki, ki se borijo za svoje pravice, ko pa so izgredi na Wall Streetu, Bruslju, Franciji ali Nemčiji jih imenujete pa vandali, ki nezakonito razbijajo okoli. Tukaj mi nekaj ne štima ….

 • pajot

  Še eno vprašanje. Kdo je v Siriji džihadist? Assad in sirska vojska ali “zmerna” opozicija, ki jo podpira NATO s Slovenijo vred?

 • logika

  Vsak kdor zagovarja nezaščitene meje in uvoz neznanih ter nevarnih tujih osebkov med naše državljane, je izdajalec svoje domovine in naj bo izgnan.

 • pajot

  In še eno vprašanje. Zakaj so ZDA podpirale Osamo Bin Ladna?

  http://www.businessinsider.com/1993-independent-article-about-osama-bin-laden-2013-12

  • logika

   Zato, ker ZDA podpirajo vsako zlo, v imenu biznisa.

  • rubec

   Ti si majmun kot vem ukradel nick. In potem si upaš še svoj majmunski gobec otresat. Svašta.

  • Marijan Tončić

   ENO VPRAŠANJE, ZAKAJ SI SE POROČIL S PRVO ŽENO IN JO POTEM NAGNAL, KO JE BILA PREVEČKRAT PRI SOSEDU ALI SOSED PRI NJEJ?

 • soc

  Nasilneže, ki ogrožajo naša življenja in našo civilizacijo, je treba zapliniti. Ali pobesiti, komu mar. V najslabšem primeru teh nekaj tisoč nevarnih blaznežev nabasati na nekaj tovornih ladij in izkrcati v Severni Koreji.

  Gre za preživetje obeh! Kje je stranka, ki bo to glasno zahtevala?

  • logika

   Spelji se z ” zaplinjenjem”. VAROVANJE MEJE je dovolj. Da nihče kdor je nevaren ne stopi notri.

   • soc

    Podobno benigno je razmišljal Chamberlain o nacijih. Enkrat je bilo dovolj. Razen za leve aktiviste.

    Glede bontona v izražanju ne bi. Sem ti pa svoje zapisal drugod.

    • logika

     ” zaplinjenje” je nacistična taktika, ki jo je zgodovina vrgla na smetišče! MEJE MORA VAROVATI, potem bo okej.

  • MladiLiberalec

   Evo se en ko bi rad Dachau nazaj. XD

 • pajot

  Zakaj Savdska Arabija (leglo terorizma) prijateljuje z zahodom in ne s Kitajci ali Rusi?

  • Demonkrat

   Ker trži z njihovo pomočjo nafto

 • logika

  Izdajalcev ni malo!!!!! So izven države in znotraj države!!!!!!! Zapomnimo si to.

 • LEVIČAR in DOMOLJUB

  bla bla bla, tole je dobra novica ki je tu na portalu nore24wc ne boste nikoli zvedeli:
  http://www.rtvslo.si/slovenija/velenjsko-okrajno-sodisce-ni-ugodilo-janezu-jansi/427620#comments
  Nihče ne sme mojih Slovenskih deklet zmerja z prostitutkami, kapiš ?!!!

 • Demonkrat

  Kot nekakšni španski borci

  • oni so izdajalski agenti, to so skrajni levičarji in nič drugega, zato ven prek meje z njimi, pa naj se gredo karkoli se hočejo, izdajalcev tukaj v domovini ne potrebujemo.

   • MladiLiberalec

    Pa kaj bi ti rad Dachau spet odprl al kaj?

    • FUCK COMMUNISM

     Kaj pa drugega?!?! A ti bi jih pa toleriral?!?!?

     • MladiLiberalec

      Mi zivimo v liberalni drzavi no. Xd

 • pajot

  Zakaj se je voditeljica nemške levice Sahra Wagenknecht distancirala od izgrednikov in strogo obsodila vandalizem na nemški državni televiziji ARD, vi pišete pa nasprotno? A imate občutek, da vaši novinarji, nosilci Zlatih Stojanov vedo več, kot nemški novinarji?

  • nosilci zlatih stojanov haha

   • Novakec1

    Mogoče je mislil Strojanov

  • rubec

   Ti si majmun kot vemo ukradel nick. In potem si upaš še gobec odpirat.

 • Anton

  Grims razkrinkaj imena in priimke teh naših radikalcev.

  • pajot

   Nima jih.

 • pajot

  Zakaj edino Nova24tv na celem ljubem svetu govori o nekakšni povezavi med levičarskimi skrajneži in radikalnim islamom?

  • rubec

   Ti si majmun majmunski kot vidim ukradel nick. In potem si upaš še gobec odpirat.

   • SavageKiller

    Ti si majmun majmunski kot vidim ukradel nick. In potem si upaš še gobec odpirat.

    • rubec

     Kaj se pa ti teslo oglašaš. Zate šparam sedež proti Dobovi pa boš lahko tam krulil do mile volje. Majmun majmunski.

 • pajot

  Zakaj Janez Janša nenehno potrebuje spor med levico in desnico (v Nemčiji npr. trenutno vlado sestavlja desno/leva koalicija) in s tem preprečuje razvoj Slovenije, še bolj pa normalne in napredne desnice na slovenskem?

  • rubec

   Ti si majmun kot vem ukradel nick. In potem si upaš še odpirat gobec

  • Marijan Tončić

   Nepismeni in gluhi Rožle, se morda kaj spominjaš ponudbe za koalicijo 2004, kaj pa izjave 2008 in 2011 ter 2013. Kdo je dal izjavo: Z njimi nikoli. Odrasti končno in sprejemaj dejstva ter nehaj podpirati budale, ki nas 22 na 45 let spravljajo v samo revščino.

 • pajot

  In še zadnje vprašanje. ZAKAJ LAŽETE, ČE TRDITE, DA STE “V SLUŽBI RESNICE”?

 • Aron

  Vec tehle pajacev, ki so bili pod zarometi G20 aktivno podpira skrajni vahabitski terorizem, Grims pa se vedno ribari v kalnem in v svojem demagoskem goebbels slogu demonizira protestnike. Pateticen je.

  • Stajerka

   zanimivo bi bilo slišat prebivalce Hamburga, če bi delili tvoje mnenje o patetičnosti…….

   • Aron

    Verjamem da so jezni, kaj pa pravijo prebivalci Alepa, Mosula, Rake?

    • Stajerka

     ti pacienti se niso niti spomnili na Alep, Mosul in Rako……baje so proti kapitalizmu, ker dobrine kapitalizma so satanske in ponovno bo potrebno v jame…..
     malo brkaš medsebojne fronte……

    • Megatron Arrows

     Tisti, ki so v teh krajih bili proti nasilnim islamistom ne pravijo nič več, ker so jih poklali ali zaplinili njihovi bratje po veri ki so se oklicali za ISIS. In državljanska vojna v EU je neizogibna, zato mora vsaka članica EU poskrbeti za zaščito svojih državljanov.

 • Primoz Papez

  Čudi me da ni Grims izjavil da je Kučan organiziral proteste…

  • Stajerka

   kot na Kotnikovi??……a Fajonova je bla tud prisotna??…..NE dam roke v ogenj, da udeleženci niso provokatorji iz Kotnikove…….

  • antimur

   Teh v Hamburgo verjetno ne, je prekratek, zagotovo pa “vseslovenske” in tiste na Kotnikovi. Ta baraba Kučan ima toliko grehov, da se bo morala pred njegovim sojenjem kazenska zakonodaja spremeniti, da se ga bo lahko dovolj visoko obsodilo.

 • antimur

  Levičarji so povsod nekaj najslabšega, divjaškega in zdraharskega. Primer “vseslovenskih protestov”, kjer so levaki divjali in uničevali in protestov pred sodiščem proti sodstvu, pove vse. Ne razumem pa bedakov, ki so sicer odrasle osebe, kot naprimer Štrajn, sindikalisti, propadle kulturnice in kulturniki, ki se derejo kot jesiharji, obenem pa uničujejo vse, kar jim pride pod roke. Praviloma so vsi ti jesiharji levaki, čeprav večini ni jasno, kaj je levaštvo. Spominjam se neke omejene kulturnice, ki se je drla na takratnega ministra za kulturoTurka in takšna bedasta kuzla se naj bi nam reprezentirala kulturo. Po celem svetu je potrebno to zločinsko ideologijo uničiti, predvsem pa na slovenskem, kjer se je utrdila v kučanizmu, ki je zmes vseh zločinskih in kriminalnih ideologij, kot so nacizem, fašizem in komunizem. Skratka neprepoznavna gmota vsega najslabšega, katera privlači temu primeru slovenski gnoj najslabše vrste.

 • Stajerka

  no……nekaj priculja v javnost, KOLIKO ostane zamolčanega??

  Približno od dvanajstih v Zagrebu poteka prava drama.
  Na stolp pri hotelu Porin je splezal moški, si okrog vratu nadel zanko in začel groziti, da bo skočil. Šlo naj bi za 45-letnega prosilca za azil, ki je pred letom dni iz Iraka prišel na Hrvaško.
  Na terenu so policisti in gasilci.

  Medtem ko večina svetovnih medijev poroča o porazu Islamske države so teroristi objavili novo grožnjo državam Balkana, poroča bosanskohercegovski portal INS.
  V zadnji številki časopisa Islamske države ta poziva svoje simpatizerje na Balkanu, da se “zgledujejo po svojih bratih s vzhoda in zahoda” ter organizirajo napade tistih, ki ne gredo po Alahovi poti.
  “Napadajte jih, ubijajte jih, to je v resnici čudovito delo,” je zapisano v časopisu Islamske države, ki poziva tudi k ubijanju policistov, vojakov, sodnikov, odvetnikov, politikov. Navajajo celo, da naj to storijo v njihovih domovih pred otroci in ženami. “Naj njihova umazana kri teče po ulicah Balkana,” je zapisano v tekstu z naslovom: “Če se vrnete, se bomo vrnili tudi mi”.

  Več na: http://www.zurnal24.si/svet/naj-kri-tece-po-balkanu-293839http://www.zurnal24.si

  • Morala

   Nekateri pa se še vedno slepijo in nočejo oz. ne želijo vedeti kaj se dogaja z EU!

   • Stajerka

    ne, včerajšnje oz. današnje natolcevanje Teršavca v komisiji za varnost……ter preglasovanje predloga SDS, da se okrepi nadzor na zahodni-italijansko/slovenski meji……pove več kot dovolj, kako se nekateri zavedajo situacije…..mogoče pa bo na tapeti tudi kakšen takšen, ki danes pljuva po lastnem narodu – navsezadnje je tisti največji nevernik……in zanimivo, 99,99% teh aktivistov so tudi veliki obsojevalci domobrancev in opravičljivci povojnih pobojev…….in spet smo pri zgodovini……le s kom ali čim bi lahko primerjali njihova aktualna dejanja, dejanja zaničevanja lastnega naroda…..

 • tarantela

  Gospod Grims, Vam gre na otročje!

 • šmentanamuha

  Seveda razen nekaj slikic, ki si jih lahko vsak 11-letnik sprinta z interneta, nima ničesar oprijemljivega. Še svoj spolni organ ne.

 • šmentanamuha

  “Grims je še poudaril, da Antifa dejansko deluje kot internacionalno fašistično združenje in da so ti ljudje med seboj povezani…”
  Grims, ti pojma nimaš, kaj klatiš! Antifa ti že v samem imenu pove, da so ANIFAšisti!

  Antifa
  Short for (militant) anti-fascists.
  Middle-class champagne socialist/communist/anarchist white boys who don’t like nationalists or fascists. They consider themselves to be rebelling against the establishment, whilst upholding all of its ultra-politically correct views.

  • Paja Opaja

   Kaj vse pove ime pa ni to kar naj bi ime predstavljalo

   • šmentanamuha

    Če bi ti znal/a angleško, bi prebrala definicijo.

 • Fogglof Tunnek

  “Prišlo je do povezave med levičarskimi ekstremisti in radikalnim islamom”????… In kdo to pravi…Grims? Slovenski Goebbels?….hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
  hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha…

  Pje, njemu pa je za verjet…prekprokleti voluhar desničarski !!!

  • FORT WORTH

   Ej majmune a ni isto ?
   levak = islamski skrajnez !

 • Eva Ficker

  Na proteste, bolje rečeno uničevanje v Hamburgu so slovenski anarho-levičarji vabili tudi s plakati v Mariboru…
  https://tatrenutek.si/svet/so-tudi-slovenski-anarho-levicarji-pustosili-po-hamburgu

  • sprehajalec

   Tukaj jih pa seveda nemščina nič ne moti….

 • tarantela
 • šmentanamuha

  Okrajno sodišče v Velenju je v tožbi novinarke TV Slovenija Eugenije Carl zaradi spornega tvita predsednika SDS-a Janeza Janše temu zavrnilo predlog za vrnitev v prejšnje stanje, ker poštarjema ni uspelo, da bi mu vročila sodno pošiljko. Z vrnitvijo v prejšnje stanje bi se sodba razveljavila in bi se postopek začel znova.

  • šmentanamuha

   To je tisti politik, ki nima poštnega nabiralnika:)))

   • šmentanamuha

    Spostovani clani, simpatizerji in podporniki

    Prosimo Vas za vaso nesebicno pomoc za nakup novega postnega nabiralnika. Posljite SMS na stevilko 1919 in poleg dopisite : IJJNABIRALNIK5 ce zelite donirati 5EUR ali IJJNABIRALNIK1 ce zelite donirati 1EUR. Vsa pomoc bo sla za nasega ljubega vodjo Ivana Janeza Janso, ki ponovno trpi komunisticno tiranijo najhujsih razseznosti.

    Vas neizmerno hvalezni SDS

    • Anthon

     Katera tovarišica je bila pa sudija v tem fenomenalnem case-u?

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, pustimo proteste v Hamburgu…ka pa to…Janez Janša bo moral novinarki RTV Eugeniji Carl zaradi žaljivega tvita plačati 6000 ojrof odškodnine, saj je okrajno sodišče v Velenju zavrnilo njegof predlog za razveljavitef sodbe… Zaradi istega tvita je Janšo tožila tudi novinarka RTV Slovenija Mojca Šetinc Pašek. No, pa še bo šlo dodatnih 6000 ojrof… hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha …

  • Fogglof Tunnek

   Svečkarji že stojijo v vrsti pred bančnimi in poštnimi okenci in na poseben sektaški račun fplačujejo donacijske prispefke za pokritje kazni Ivanu Janezu… Kdo donira več, tega bo vodja sekte raje imel… pa to…he he…

   • FORT WORTH

    Ej majmune,ce samo 6.000 clanof placa po 2€ je fse placano. (:-)))))

  • devote

   počasi . sodba še ni pravnomočna.

   • Fogglof Tunnek

    Saj fseeno…krif je in pika !!!

 • cploger

  To v Hamburgu je bilo delo predvsem skrajnih idiotov in proti njim bo potrebno postopati s skrajnimi ukrepi. Naj ne pozabijo, da ima policija za zagotovitev reda pravico odvzeti življenje.

  • sprehajalec

   Pri nas samo desnim. na Zahodu je pa problem, ker v vladah sedi flower power hipi generacija iz raznih družboslovnih variant, ki z naklonjenostjo gleda nanje.

 • Fogglof Tunnek

  Prištinski Dr. blebetanja, tvit majster in dober prijatelj Grimsa, Janez Janša… ima na sodišču okoli 180 kazenskih zadev v zadnjih 20. letih… obenem pa fsi svečkarji tuiljo – z njim na čelu…da se bližajo volitve in so murgle sproducirale nov napad nanj …pa menda nimamo volitev 2x mesečno. Carlova ga je totalno zjebala !!!

  • Fogglof Tunnek

   In še to mimogrede… JJ še vedno ni vrnil čin rezervnega desetarja JNA ( ali se ga fsaj odrekel ) … kot kaže mu veliko pomeni… kljub temu, da ni bil sposoben niti za oficirski čin …ali fsaj podoficirski. Evo to, prst v rit… hahahahahahahahahahahahahahahaha…

  • FORT WORTH

   180 zadev in vecina je ze razveljavljenih,zgubljenih ali zastaranih. Skratka NIČ OD NIČA.

 • Osti jarej

  ..tako se zgodi,ko folku poči film….ampak..to še nič ni

  • Fogglof Tunnek

   Pri nas lahko samo Janez Janša spravi na tisoče ljudi na ulice… seveda takrat ko so proti njemu.

   • Osti jarej

    …bla…..samo osli in konji..pa nekaj sto plačancev

 • Osti jarej

  …počakajte,da se oboroži…folk

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Kako nastanejo skrajni levičarji, kdo jih ustvari, kdo jim opere možgane do točke kjer multikulturna dogma nadvlada nad njihovim logičnim razmišljanjem? Za islamiste mi je jasno od kje nasilje, pobijanje, otroško spolno suženjstvo… Vendar levičarji nimajo korana in haditha, kako, kdo jih ustvarja?

  • dare326

   To je v sorodstvu.

  • Anthon

   Mami, ker ata komaj poznajo ali pa sploh ne.

 • Osti jarej

  Politiki so nameščeni zgolj kor prenašalci laži, zavajanj in ukazov, sicer se zločinci ne bi mogli srečati v Hamburgu kot skupina G20. Zelo neprijetno postane, ko se ozaveščeni ljudje odločijo nasprotovati tem zločincem, ki jim je naloga ubogati svetovne gospodarje, tem pa je cilj revščina, suženjstvo in prenos vsega bogastva v njihove roke. Seveda potem nastopi še slovenska lutka teh gospodarjev, ki v svojem značilnem sovražnem tonu označi vse Hamburške protestnike kot levičarske skrajneže, teroriste, povezane z ISIS. Za to metanje neumnosti v javnost je celo dodatno plačan, saj vodi Parlamentarni odbor za vohunjenje, kjer tudi prejme vsa navodila. Ko bi vsaj kdaj pa kdaj nestrankarsko prebral kakšne povezave, recimo kdo plačuje in organizira njegove osovražene levičarje. Soroš, nacistično izšolani kader. Hkrati je Soroš torej skrajni desničar, kot Grims in del svetovne elite, ki vse to podtika politikom in zlorablja ljudstva. Ko bi kdaj pogledal v kakšen zapis, ki omenja kdo ustvarja vojne in kraje po svetu, hkrati pa so začuda del G20, bi morda vsaj utihnil. Ampak vstop v politiko pomeni objemanje z opranimi bankovci zato so neumnosti razumljiv dodatek političnemu delovanju. Ja, zagotovo so bili plačano priključeni tudi nasilneži, kot vedno, ker je to za elito pomemembno, saj mora vsake spontane proteste označiti za terorizem in vpeljati vedno nove policijske diktature. A to je za mojstra prevar že preveč. Levi terorizem mu zelo odgovarja, pa čeprav je zlizan s skrajno desnim ISIS terorizmom, torej Ameriškim, v katerega pa je zaljubljen.

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/306782/nasprotovati-zlocincem-je-fasizem

  • Anthon

   Skrajno kredibilen vir!

   • Osti jarej

    ..v primerjavi z ostalimi…zelo kredibilen

 • FUCK COMMUNISM

  Levuharji in komunajzli ste vredni manj od kupa gnoja! Gnoj ima vsaj neko gnojilno vrednost, vi pa samo smrdite!

  • Fogglof Tunnek

   Ti pa spadaš med biološke odpadke…kapish?

 • SavageKiller

  Kaj dobiš če križaš negroidnega muslimana, izobraženega na jihad-spletu, ki živi od socialne podpore, in komunista, ki je vse življenje gledal Bitko na Sutjeski, medtem, ko sta mama in tata kradla dnar iz državne blagajne?

  • SavageKiller

   Janeza Janšo, ha, ha, ha, ha, ha ……

   • Anthon

    Du bist aber nicht besonders vernuftig?!

    • Anthon

     Hast du manchmal das Gefühl, alle um dich herum seien Idioten? Dann gibt es schlechte Nachrichten: Wahrscheinlich bist du selbst der größte…

  • stajerc5

   Idiota spodaj imam blokiranega, odgovor bi pa vseeno rad videl, tvoj seveda- na tvoje vprasanje!?

   • SavageKiller

    Evo odgovor spodaj, sam se je oglasil. To je moj trol, deluje na komando.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte voluharji, eni primerjajo Trumpa in Janšo…da sta oba iz iste gnojne jame! OK, se strinjam …s to razliko, da Trump prodaja orožje po svetu “legalno” in kar je bistveno… Trump orožja ni ukradel svojim državljanom, in ga prodal !!!

  • SavageKiller

   Janša, z vso dobro voljo ne zmore ukrast, kar ste vi lewuharji požrli in zapravili v 25 letih.

 • SavageKiller

  Večina ljudi na svetu si z desnico briše rit.

  • SavageKiller

   Trol, kje si že dva dni? A bom jst reklamiral lewuharsko kreativnost namest tebe?

   Če boš zabušaval te bomo pospravli nazaj v škatlo. https://www.youtube.com/watch?v=S8kPqAV_74M

   • Fogglof Tunnek

    keri je zaj pravi? SavageKiller ali SavageKiller?

    • gušto

     ka te briga ?

   • Anthon

    Zdaj je v drugi funkciji.

  • Anthon

   Ist es moglich das du auf deinen Kopf gefallen bist?

   • Anthon

    Ich meine, so wie ich auf mein Kopf ?

    • Anthon

     Pokakamo se na tvojo polomljeno nemščino. Te bomo spraševali še naprej.

   • Anthon

    Pokakaš se s svojo polomljeno nemščino. Te bomo spraševali še naprej.

    • Anthon

     To je izi, a hkrati kaznivo. Veš, kdo ima tvoje podatke?

     • Anthon

      Hast du manchmal das Gefühl, alle um dich herum seien Idioten? Dann gibt es schlechte Nachrichten: Wahrscheinlich bist du selbst der größte.

     • Anthon

      Es ist genug fur mich zu wissen, wie klug bist du eigentlich. Ich habe schon eine Antwort. Du brauchst nicht mehr zu schreiben.

     • Anthon

      Hast du manchmal das Gefühl, alle um dich herum seien Idioten? Dann gibt
      es schlechte Nachrichten: Wahrscheinlich bist du selbst der größte.

  • SavageKiller

   — Ja s ta staro desnico, ta je še padala na komunistične laži. Ta nova bo ‘updated’ po meri.

 • althar

  Slovensko Antifa vodi Aigul Hakimova, muslimanka iz Kirgizije. Say no more.

  • Anthon

   Kakšno funkcijo pa imajo mesečniki?

   • Caetano

    Projihadisticna klika so.

   • althar

    Kolikor vem, v tem krogu nobene.

   • Anthon

    Razen tega, da mene nosijo scat ponoči …

    • Anthon

     Ne moreš zadrževati. Žalostno. Verjetno rak.

  • Razocarana

   Torej sloenska Antifa sploh ne obstaja, ampak uvožena ki izkorišča slovenske opranoglavce za to da pod njihovim vodstvom razgrajajo in uničujejo tisto kar so njihovi slovenski predniki zgradili.

 • Primoz Papez

  Zdej bo se heinikena prepovedu bo izjavil da si islamist…budala

  • sprehajalec

   Haineken ne bo prepovedan, levičarji imajo radi rdečo zvezdo gor, Islamisti ga pa radi potegnejo na skrivaj.

 • jan

  Ta spoj med levičarji in islamisti je bil pričakovan. Organizirani so iz iste – globalistične – centrale. Dejansko oboji izpolnjujejo globalistično agendo, katere etapni cilj je odprava evropskih narodov prek ekscesnih migracij in posledične radikalne spremembe demografske strukture Evrope v škodo avtohtonega prebivalstva. Posledično se bo zgodil kultorocid, etnocid in genocid nad avtohtonim evropskim prebivalstvom.
  Globalisti želijo ustvariti Združene države Evrope, v katerih ne bo več nacionalnih držav. Slednje bodo postale le še geografske enote. Kaj želijo globalisti, kaže tudi Macronova napoved, ki jo je podprla tudi Merklova, o skupnem finančnem ministru (ministrstvu!) evroobmočja, kateremu naj bi sledila skupna vlada evroobmočja.
  Nadaljnji cilj je nekakšna evroafrabijska evronacija. Zaključek podjarmljenja Evrope s strani globalistov pa bo privatizacija evra. Trdo jedro globalistov namreč predstavljajo mednarodni velebankirji, ki so že zdaj lastniki Federal reserve (Fed), to je ameriške centralne banke, ki izdaja dolar. Prek lastništva nad Fedom, so globalistični bankirji praktično lastniki Amerike z velikanskim vplivom na ves Zahod in deloma ves svet, saj je dolar najpomembnejša svetovna valuta. Prek dolarja mednarodni velebankirji obvladujejo tudi IMF, WB, BIS in nacionalne centralne banke, vključno z ECB. S privatizacijo evra bi se moč globalističnih bankirjev še nesluteno povečala. To je tudi ključni vzrok sesuvanja držav na Bližnjem Vzhodu in usmerjanja migrantov v Evropo.
  Skratka, globalisti so fašisti današnjega časa, kajti samo še nacifašisti in stalinisti so izvajali podobne socialno-inženirske projekte z uporabo vojn in skrajnega nasilja. Evropski politiki pa so ali plačanci ali useful idiots, ki igrajo globalistično igro, kot jo iz ozdja režira mednarodna bankirska klika.

  • sprehajalec

   Ja, gre za skupnega sovražnika, kar združuje islamiste in levičarje. Zahodna civilizacija in globalizem.

  • ljubinica

   Tudi papez pravi, da mora EU postati federacija …

   • Ivan Ivanovič

    Papež je globalist. Drugega biti niti ne more, ker je RKC del mednarodnega finančnega kartela, ki vlada Zahodu.

    • Anthon

     Meni je to fino. Samo da mi ne vladajo Rusi v socialistični izvedbi ali slovenski partizanarji.

 • šmentanamuha

  Iz zaupnih virov smo izvedeli, da se vodja islamske države Al Baghdadi skriva v stavbi na Trstenjakovi 8.

 • pajot

  Kr neki ….

 • Anthon

  Alle mitglieder der sds family sind Arschlöcher.

  • sprehajalec

   Ti prevedem? Vsi člani sds familija …

   nauči se slovnice, potem piši.

   • hribovc

    Nauči se nemščine, potem uporabljaj Google translate -LOL

    • sprehajalec

     Bergsteiger?

    • SavageKiller

     HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA …..

  • Anthon

   die Familie

  • SavageKiller

   HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA ….

  • Olga

   Nur Anthon!

   • Anthon

    Ne pritrjuj klonom, ker stvari izpadajo neumne. In seveda klon pameten. Razlika je očitna, ko klikneš na ikono. Z drugimi rečmi pa bi se morala ukvarjati policija.

    • Olga

     Se opravičujem! Namenjeno je klonu!

     • Anthon

      Vem.

 • sprehajalec

  Treba je vedeti, da bi se Levičar zvezal tudi s hudičem, če je le namen rušenje obstoječega družbenega reda in civilizacije. To počne v boju za oblast vse od Boljševikov in njihove teze o svetovni revoluciji in izvozu te revolucije na Zahod naprej. Da je ta izvoz revolucije vzel stotine milijonov življenj, jih niti najmanj ne moti.

  Vedno znova se reinkarnirajo, vedno znova najdejo svojega sovražnika, nekoč je bil to kapitalizem in imperializem, ter Judovski bankirji danes so to multikorporacije, globalizem in glej čudo, zopet Judovski bankirji.

  • Olga

   Povezani so s Sorosom, ki jih plačuje!

   • samsara

    Soros je le člen verige. Tudi on je mastno plačan in ima svojega gospodarja.
    Pravzaprav, gospodarja vseh gospodarjev.

    • Ana Job

     Gospodarja v peklu, ki že čaka nanj. Škoda, da ne smem napisat kaj o Judih. Bom spet blokirana.

     • samsara

      Kolikor sam dojemam situacijo s tem povezano, bi rekel, da gre za manifestacije energij tistega, ki ga omenjaš. Manifestira se preko določenih ljudi iz mesa in kosti.
      Poosebljajo vse, kar se pripisuje omenjenemu padlemu angelu. Ta jih nekako ‘presvetljuje’ ali pa navdihuje.

      Skratka, diabolične energije so to. Stvar je pravzaprav resna. Te energije so se nazadnje širše razbohotile, kolikor mi je znano, med 2 svetovno vojno. Bile so zatrte a očitno ne uničene.

     • Ana Job

      To ti pa popolnoma verjamem, ker čutim empatijo do ljudi in včasih zaznavam tolk hudobne ljudi, da se prav vprašam, kaj se jim je zgodilo, da so tako hudobni. Direktna zloba gre od njih.

     • samsara

      Svet ni le ta, ki ga zaznavamo ljudje z omejenimi petimi čutili in omejenim mentalom (velja za vse, za nekatere pa še malo bolj). Nekoliko to uradno tudi vemo in priznamo, a to so le drobtinice.
      Tu so na delu še slepila, iluzije, oboje produkta omejene človekove zavesti.

 • hribovc

  Nova janšistka na portalu – Eva Ficker

 • Hun

  temu norcu bi mogl placo vzet..vecjega gumbca z zakisanmu telesom se nism vidu

  • Olga

   Kučanu in Fajonovi?

   • Hun

    kucan ti jebe mater

  • FUCK COMMUNISM

   Prav inteligenten levuharski peder pa ti nisi, kaj?!

   • Hun

    seveda sm sam zate da te jebm v usta skrajno desnicarska do onemoglosti

    • FUCK COMMUNISM

     No, sej je blo jasn, de si peder…

 • Anja Kovacic

  Sem nekaj komentirala na 24KUR v zvesi s toplovodarji in so me takoj izbrisaliu! PREKLETI LEVICARJI!In oni se smatrajo za demokrate?!

  • Goran Hvala

   A ti se tud smatras za demokrata?..glede na to da po tvoje lahko obstajajo sam taki kot si ti..ful demokraticno…:-)

  • tramal

   Oni so razpuščena banda lopovov in morilcev..

 • Olga

  Bosta Kučan in Fajonova tudi na seznamu, saj sta levičarske skrajneže furala po Ljubljani in s slovensko himno, prevedeno v arabščino, pozdravljala nezakonite migrante!

  • FORT WORTH

   Tista dva naj se cimprej izselita v arabijo. Prasernovo zdravljico pa naj pustita v slovenscini tako,kot je bila ustvarjena od nasega velikega poeta.

   • luckyss

    France, tvorec himne je očitno mislil tudi na vas …Olga in ostali

    France Prešeren – DOMINUS VOBISCUM – Pesem o nesrečni Olgi (Katri:))
    Oče Janez ječmen seje,
    tam na polju pr’ Ljubljan’,
    mim’ se vandrovček prismeje,
    sam presveti Kozmijan.

    Prav prijazno ga pozdravi:
    ”Kaj pa delaš Janez tu?!”
    Janez pa je slabe volje:
    ”Kurc te gleda!” reče mu.

    ”Kaj svetnika kurc bi gledal!”
    reče sveti Kozmijan.
    ”Bom naredil coprnijo,
    da bo svet v pokoro djan!”

    Komaj misli te izreče,
    z njive kurci poženo.
    Janez brž po Katro teče:
    ”Katra, Katra kaj bo to?”

    Katra ven iz kajže teče,
    vid’ na njiv’ soldate stat,
    od veselja si jo mane:
    ”Moj ga ‘ma t’ko sam za scat!”

    Katra prvega natakne
    gori doli vzdihujoč.
    Niti enkrat ji ne zmakne,
    z njim jo drajsa celo noč.

    Drugo jutro polna njiva
    samih strumnih je devic,
    vse počepa in poriva,
    saj na svet je dost’ prasic.

    Izmed vseh ljubljanske frajle
    najbolj vnetih so pizda,
    zaslužile bi kolajne,
    znajo fukat kar za dva.

    Sem prišle so na kurbanje,
    tud’ Ljubljančanke gospe,
    najdeb’lejši so le zanje,
    da se v pizdah ne zgube.

    Jel’ to morje Adrijansko,
    ki tak strašno valovi.
    Ne, to pizdovje je ljubljansko,
    ki na kurcih se besni.

    Sred največje kurbarije
    pride mimo coprn’ca,
    pa si zmisli coprnijo,
    da bi stvar še lažje šla.

    ”Stojte pizde nenasitne!
    Kaj nek fukate čepe?
    Zmatrajo se žile ritne,
    lepš’ porivat je leže.

    Kurce ven iz zemlje spul’te
    in zavijte jih v papir.
    Z njim doma si pizde gul’te,
    da bo rit imela mir.

    Reci:”Dominus vobiscum!”
    dominus ti v pizdo skoč’,
    pa boš imela svoj pritiskum,
    k’ te bo drajsal celo noč.

    Kadar pride ti zastoči:
    ”Etkum spiritus tuo!”
    Dominus ti iz ritke skoči
    požegnavši te z vodo.

    Ženske so tako storile,
    kurc pod pajsko pa domov,
    kar naprej so se gonile,
    furt na furt jih je bezov.

    Pele dominus so rano,
    pele dominus zvečer.
    Vse po poslah je poscano,
    dominus je huda zver.

    Tudi Katra s svojim leže
    in nastavi si ga v rit.
    Dominus ji koj postreže,
    tri dni se je nič ne vid.

    Še četrti in še peti
    Katra v luštih izdrži.
    A deveti in deseti
    pizda več je ne srbi.

    Že sta tedna dva minila,
    Katra je že čisto preč,
    je besede pozabila,
    da b’ je kurc ne fukal več.

    Dominus pa kar poriva,
    ne minute ni pr’ mir’.
    Katra je napol še živa,
    pizda kot zmečkan krompir.

    Kje si pizdica nekdanja,
    ki si kurce stiskala?
    Razcefrana kakor cunja
    blagor mu k’ spomin ima.

    ”O nesrečni fuk gol’fivi,”
    še enkrat spregovori.
    Med neštetimi porivi
    bogu dušo izpusti.

    Dajo gor jo na te pare,
    ni je več ko par kosti.
    Dominus naprej jih tare,
    moč ustaviti ga ni.

    Še ko trugo so zabili,
    spaka je po njej bezov.
    Kmal’ bi trugo iz rok spustili,
    t’ko je butal ob pokrov.

    S štriki so jo povezali
    in spustili jo v zemljo.
    Pol so patra poklicali,
    pričak’vali, kaj da bo.

    Pater grobu se približa
    sliš’ v jami ropotat,
    od strahu se brž prekriža,
    mal’ ga tudi prime srat.

    Pater dominus zapoje,
    hoče Katro poškropit,
    -kurc naj gleda žegne tvoje-
    dominus mu skoči v rit.

    K sreči mežnar se požuri:
    ”Etkum spiritus tuo!”
    Dominus jo z rit odkuri,
    več nazaj ga ni bilo.

    Katra v grobu mir uživa,
    moli zanjo če s’ kristjan.
    ”Vsega zla je pizda kriva!”
    pravi sveti Kozmijan.

    • FORT WORTH

     In, zakaj si to prilepil ?
     Kaj ima to z naso himno prevedeno v arabscino skupnega ?

     • luckyss

      Ker “naš poet ” ni napisal le himne (vseh kitic;))
      in ker življenje ni le črno-belo…
      In ker ovce ne kapirate politike, torej vaših pastirjev ;)

     • Pod tvojo streho pa ni vse v redu.

     • FORT WORTH

      Poslusaj ti zmeda zmedena. Ce bi prevedel yugo himno v arabscino za casa yuge bi koncal svojo kariero na golem otoku z glavo v cloveskih iztrebkih. Razumes ti prismoda ?
      Prevajajte yugo kurcevo himno v arabscino.
      Naso slovensko pa pustite pri miru !!!

     • luckyss

      Nacionalna himna se seveda ne prevaja…
      V “bivši Jugi” bi ta takšno zadevo kar nekaj let tolkel kamen na “Golem “..
      Upravičeno..se strinjam…kje je torej problem ?

     • FORT WORTH

      Zakaj se ti pa zdi normalno, da svinjajo naso Slovensko himno z arabscino ??

     • luckyss

      Ja, kje pa sem to napisal ?!

 • luckyss

  V bistvu imate skrajni desničarji in ISIS kar veliko skupnega…
  Vero v enega in edinega…
  Ne dovolite ženskam , da bi lahko odločale o sebi in svojem telesu..
  Verska blaznost …
  Sovraštvo do homoseksualcev..medtem ko pedofilstvo v svojih vrstah očitno odobravate…Itd..
  In nekaj si zapomnite …Pravi levičar nikoli ne bo zagovarjal verskih ekstremistov ali ekonomskih migrantov…
  Pravemu levičarju je osnovni cilj podpiranje delavskega razreda, upokojencev in drugih ranljivih skupin…
  Torej levica v Sloveniji ne obstaja…vsi ste le ista (tudi po poreklu vaših pastirjev) banda, ki se preriva okrog korita…

  • Goran Hvala

   Bolje ne bi mogu povedat…+++

  • tramal

   Ti si pa v zadnji fazi norca in sem sigurn da boš v kratkem začel pobijati normalne ljudi.Spreminjaš temo in prehajaš iz miroljubnih vernikov v ponorele komuniste in muslimane .Tebi bi morali zaviti vrat kot kuri takoj ko si prišel na svet.

   • luckyss

    Vidim, da vas dejstva nekatere vržejo iz tira…
    Kot, da bi skrajnemu islamistu (ali kakšnemu drugemu verniku) dejal, da ni boga ;(
    Ali članu SDSa, da JJ ni edini ;))))

    • tramal

     Veš kaj norec.Veliko takih norcev kot si ti sem že blokiral in ti si naslednji.Nimam živcev da bi učil bedake zakaj živijo če pa ne vejo zakaj živijo.

     • luckyss

      Pametno…lahko pa si kupiš tudi plašnice, da ne bi slučajno kje videl kakšne resnice…

  • Demonkrat

   Je pa paradoksalno da so delavci penzionist…in ostale ranljive skupine po intervenciji levicarstva postale še bolj ranljive če ne celo ranjene.Poglejmo blagodejne učinke levicarstva v Venezueli, Braziliji,ex vzhodnem bloku , Aziji….

   • luckyss

    Saj ravno to govorim…..
    Pri nas in tudi drugod ljudstvo ne odloča praktično o ničemer več…pa smo baje v demokraciji…
    Nazivi so nepomembni…Pokvarjenci pač izkoriščajo narod…s pomočjo vsak svojih ovc seveda ..

    • Demonkrat

     Ljudstvo nikoli ni odločalo.Nikoli v vsej zgodovini

 • Caetano

  Tisti ki zelijo nov svetovni red – marksizem si zelijo cim vec imigrantov za katere upajo da bodo popolnili njihovo revolucionarno bazo proletariata. Filoislamisti pa so tudi se drugi na levi in desni, ki jih vezejo sporazumi z arabskimi drzavami sklenjeni v 70. letih po naftni krizi. Zavezali so se, da dovolijo enosmerno imigracijo in t.i. kulturne pravice imigrantom. In na tem vztrajajo kljub temu, da se jihad in islamizacija vse bolj razrascata.

 • Fogglof Tunnek

  Prištinski Dr. blebetanja, tvit majster in dober prijatelj Grimsa, Janez Janša… ima na sodišču okoli 180 kazenskih zadev v zadnjih 20. letih… obenem pa fsi svečkarji tuiljo – z njim na čelu…da se bližajo volitve in so murgle sproducirale nov napad nanj …pa menda nimamo volitev 2x mesečno. Carlova ga je totalno zjebala !!!

  • Fogglof Tunnek

   In še to mimogrede… JJ še vedno ni vrnil čin rezervnega desetarja JNA ( ali se ga fsaj odrekel ) … kot kaže mu veliko pomeni… kljub temu, da ni bil sposoben niti za oficirski čin …ali fsaj podoficirski. Evo to, prst v rit… hahahahahahahahahahahahahahahaha…

  • Adolf Hitler

   mal mn ga žri!

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, pustimo proteste v Hamburgu…ka pa to…Janez Janša bo moral novinarki RTV Eugeniji Carl zaradi žaljivega tvita plačati 6000 ojrof odškodnine, saj je okrajno sodišče v Velenju zavrnilo njegof predlog za razveljavitef sodbe… Zaradi istega tvita je Janšo tožila tudi novinarka RTV Slovenija Mojca Šetinc Pašek. No, pa še bo šlo dodatnih 6000 ojrof… hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha …

  • Fogglof Tunnek

   Svečkarji že stojijo v vrsti pred bančnimi in poštnimi okenci in na poseben sektaški račun fplačujejo donacijske prispefke za pokritje kazni Ivanu Janezu… Kdo donira več, tega bo vodja sekte raje imel… pa to…he he…

  • Tačka

   A si ti sponzoruša?

  • Tunek, ali si pojedel gramofonsko ploščo, da tole stalno gunđaš po vsem portalu ?

 • Janez

  MULTI NE KULTI

  TUNNEK=LUCKYSS !

  IMA RES RAD VSE – SAMO NAS SLOVENCEV NE !
  Se
  JE ODLOČIL – ŽRTVOVAL BO SEBE – ZA MULTII NE KULTI IDEOLOGIJO !
  Tako
  Kot se je ŽRTVOVAL že daljnega 1961. leta – eden od ROCKEFELLERJEV
  – V PAPUI.
  NOVA GVINEJA – SE JE DAL – P O J E S T I SE – KANIBALOM iz Papue ! L.r. J. KOMENDA

  • luckyss

   Kaj ti spet zamujata vizita in terapija (tabletke) ?!

   • Kako pa ti to veš ? Si zdravnik, ali kr neki……………… ?

    • Janez

     Izgleda ?
     Da je precej časa preživel – na servisih za psiho. Pa piše o tem. P.s. J. KOMENDA
     P.S.
     MORDA SE MU TO POGOSTO DOGAJA !

     https://www.google.si/search?q=they+are+coming+to+take+me+away&oq=they+are+&aqs=chrome.1.69i57j69i59j0l2.11443j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

    • luckyss

     Jasno je, da gre v zgornjem primeru za osebo z obsesivno – kompulzivno motnjo, ki lahko le na teh straneh velja kot relevanten komentator…no, je pa res, da vas je več takšnih…;))

     • Spodaj si oglej, kaj si prilepil komentatorki Olgi ?
      (France Prešeren – DOMINUS VOBISCUM – Pesem o nesrečni …….)

      S tem si se lepo predstavil in okarakteriziral.
      In ti si po vsem tem še jemlješ pravico, tako primitivno pogovarjati se s priletnim gospodom, da te le sram ni !

      Takšni osebki spadajo v hlev, veš in ne na portal Nove24TV.

     • luckyss

      Daj ne degradiraj hleva…brez tega bi bili lačni…
      In kdo je “priletni gospod” in kdo si ti, ki ga usmerjaš v hlev;)
      France pa je pač France…za vse je našel rimo ;)

 • tramal

  Z komu se pa komunisti še niso spajdašili od teh ekstremistov .Z hitlerju stalinom,čaušeskujom,leninom ,miloševičem,maoce tungom,kim il sungom,nol lonom,kastrom in drugimi priznanimi morilci.Trenutno se pajdašijo z muslimani.

 • Hun

  Grims se šeta po Kranju kot prestrasena miš..ta cllovek se boji lastne sence..

 • Ana Job

  To je bilo za pričakovati, saj gre za eno in isto zatiralsko bando. Tudi preklete feministke se nagibajo na islam, normalnih žensk, ki poudarjajo ženskost ne tolerirajo. Te stvari se počasi širijo že v našo domovino. Da se bodo stvari izboljšale se bo potrebno organizirati in podobno zdraviti s podobnim. Ekstremistov ne odstraniš brez ekstremnega pristopa.

  • samsara

   “Desperate times call for desperate measures.”

   • Ana Job

    Yes, I think so. ;-)

   • mannuro

    Jaz imam raje tole – Ich hab’ nichts zu Verschenken! – pa ukiniti socialo vsakemu, ki si jo ne zasluži! Dobro zravilo za to kugo!

    • Ana Job

     Tebe manurro, bi moral dat za ministra in bi jim dal po pi***. Hahaha :-)))

     • mannuro

      Ti to resno??! :))) Ne kliči hudiča! Si ne želiš tega. Res ne! Imam 1003 razloge za utemeljitev, da to ni dobra ideja. Bom navedel samo zadnje tri!

      1. Ravno sem prejel pritožbo od neke ZMEDENE feministke na FB, da jo straši moja FB-komunikacijska podoba, da je Über / Untermensch, da je depersonificirana.. hja, men nič jasno, kaj je konzumirala – je blo pa zagotovo močno!
      2. Nisem še napisal kontraverzne knjige – mislim “poslovnega plana” o osebnih travmah.
      3. Če bi vedela moj rojstni datum, bi ti bilo jasno, da tvoj predlog ni ravno najboljša rešitev.

      Hvala za tako častitljivo ponudbo, Samo res, raje ostanem v senci, predno ušpičim kakšno svinjarijo. Mislim, bom pošten, pa si raje priznam po resnici :-)))))

     • Ana Job

      Mislim da rabimo ravno take politike. Da vladajo s trdo roko in se ne bojijo nikogar. Oblast mora narod spoštovati je pa treba delat za narod, ne za svoje riti. Poglej naše “ministarstvo”. Saj je vse ena sama žlahta in prijatelji. Zato stvari ne funkcionirajo. Vsi se poznajo med sabo in delajo usluge eden drugemu. S feministkami je pa težko. Noben dec jih še pogledat ne sme, kaj šele, da izrazi svoje mnenje. Vse vidijo, kot seksizem. Zmešane lezbijke pač, ki bi rade zatrle človeško naravo moški – ženska.

     • mannuro

      Ja, se strinjam, da rabimo takšne politike. Samo tisti, ki ne bo operiral z veliko podatkov o tej mafiji, kje in kako jih lahko zgrabi, bo končal, kot Ivek – ker ne bodo imeli kaj izgubiti in bo to zanje najboljša rešitev. Druga možnost, da preživi je še edino VELIKA podpora množic… drugače pa naj raje ne hodi na “oder”. Ljudje v Sloveniji se niti ne zavedajo, kakšni sužnji mafije so.

     • Ana Job

      Jaz to točno vem. Poznam umazane metode kriminalistične policije in dober ljudski kandidat je v resni nevarnosti, da ga odstranijo. Mi smo na ravni Romunije ali Albanije. Moralno zaostaja skorumpirana država!

     • mannuro

      Tudi jaz dobro poznam ta “sektor” zato – slabše Ana, veliko slabše od naštetih držav. Zdaj pa mi povej zakaj bi en pameten človek, ki ima ideje pa morda 32 mioEUR, kolikor stane zmaga na volitvah v Sloveniji, šel v politiko. Jaz je ne vidim pametnega razloga. Najprej mora se vse vsipat samo vase, se potopit ali pa se mora zgoditi ulica, ki bo popucala a kolaboranti. Šele potem bo smisel.

     • Ana Job

      Res je. Spremembe so nujne. Upam, da bo JJ uspelo prebroditi vse viharje, ki ga še čakajo. Pred volitvami ga bodo zopet začeli majat. Izjemen je, da zdrži vse pritiske. Dobro, da ima v sebi veliko smisla za humor da zdrži in jim jih zna povedat nazaj.

     • mannuro

      Ne bom se motil, če bom rekel, da njega držijo pri živlenju samo informacije. Tebe, mene.. bi pokopali!

     • Ana Job

      Sigurno bi oba dobila šus v glavo.

     • mannuro

      Hm, imam občutek, da bi nama ga radi že sedaj narisali, samo.. pri meni bo bolj težko. Razen, če pošljejo kaki rdeči kamion.. Ha :-))

    • Ana Job

     Napisal si: “Nič nimam za šenkano” To je res. Vse si moramo zaslužiti.

     • mannuro

      Ne. Pomeni…. nič nimam za šenkat – če delam in plačujem državi davke za njeno funkcioniranje, jih vsekakor ne plačujem za nekaj, kar vsaka kmečka logika pove – da te fejst ravbajo, zato da lenuhi lepo živijo.

     • Ana Job

      Država nas rauba, ko norce. Se že bliža 20. za prispevke. Baje bodo pa v bližnji prihodnosti postavili še eden pokojninski steber, ker kaže, da ne bo penzij in bomo plačevali še več. Ta banda je za XXXXXXX!!!

     • mannuro

      Lahko ti zagotovo povem, če se ti v Sloveniji, kaj zgodi in postaneš invalid, je bolje da si daš šus v čelo, ker ti bodo rekli, da ti invalidnina ne pripada. Operiram s papirji, ki k sreči niso pisani na moje ime, ki so napisani tako nizkotno in tako šlampasto, da je to sramota za ZPIZ. Sramotno vsakega človeka. Torej, naj govorijo kar hočejo, delajo kar hočejo. 100x so že klepal to blagajno, samo če sproti ve “zapijejo” je pač stanje vedno enako 0!

     • Ana Job

      Pomembno je, da so borčevske penzije ekstremno visoke in da jih prejemajo celo vnuki ljudi ki so že mrtvi. V invalidsko pa dohtarji spravljajo svojo žlahto, ki jim nič ne fali, nekdo drug potreben invalidske pa lahko samo crkne.

     • mannuro

      Točno! To pokaže vse kvalitete sistema v Sloveniji.. in volitve tega ne bodo rešile. Tudi če JJ eventuelno dobi, 75%, bo se drugi dan zgodila ulica!

     • mannuro

      Pa tukaj ;) Želim lep vikend!.. bo malo miru, se odpravljamo v našo “poletno rezidenco” :)))))

  • FORT WORTH

   To presega ze vse meje.
   Presitih fanatikov je vedno vec…vse to dela prebogata sociala, ko se vec ne izplaca delati za prezivetje.
   Za vse pravice vejo za dolznosti pa ne.
   Dokler je veljal rek, kdor ne dela naj ne je, sta bila red in disciplina.

   • Ana Job

    Že Sokrat je rekel : “Demokracija bo plačala, ker bo hotela ustreči vsem.” Jaz osebno pa mislim, da je treba bando na kratko držati, da ne podivja.

    • mannuro

     Vseeno mislim, da edino zdravilo za to bolezen je lopata! Včasih mora bit za nekaj časa pod prisilo.

   • Demonkrat

    Ja no res pa je da je evropski pridni človek uvažal sužnje .Se je bal dela?

    • Ana Job

     Najnižji vzgibi in ne človečnost ga je pripravila v to. Cerkev pa je to podpirala. Evropski človek je uničil tudi Indijance. Seveda, bal se je dela in se je raje predajal užitkom, sužnji pa so zanj delali. Tudi danes imamo sužnje, tudi v Sloveniji so in delajo, kot prostitutke. Policija to suženjstvo dovoli , ker je tudi sama uporabnik teh storitev, enako velja za trgovino z drogo.

     • Demonkrat
     • FORT WORTH

      No, to je najstarejsa obrt…
      Ne bos nasla prostitutke, ki bi odganjala stranke…

     • Ana Job

      Potem naj jih ne držijo, kot sužnje.

     • FORT WORTH

      So tudi taki primeri.

     • Demonkrat

      Druga najstarejša obrt je umor

     • Ana Job

      Ja, človek je bil človeku volk že od nekdaj.

     • Demonkrat

      Volk in pes se ne igrata skupaj .Nordijski pregovor

     • Ana Job

      Ded je imel psa, na pol volka. Rad je imel samo domače otroke, ker je z njimi odraščal. Lovskega psa je v hipu zadavil ko ga je imel lovec še na vrvici.

     • Anton

      Indijanci so se pobili med sabo sami. Evropa jim je samo dala zdresirane konje.

     • FORT WORTH

      Ampak tudi v Sloveniji ne bo mira, dokler ne bodo nasi rdeci indijanci zaprti v rezervatih, kot v ZDA…(:-)))))

     • Ana Job

      In tudi nagobčnike bi rabili.

     • FORT WORTH

      Stara, ampak se vedno zaziga…
      https://m.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw

     • Ana Job

      Super je! :-)))

     • FORT WORTH

      Se mi je zdelo, da ti bi vsec… (:-))

     • Ana Job

      Saj sem rokerica po duši. ;-)

     • mannuro

      zakaj bi si delal stroške? Za trojno jekleno mrežo, nafilano z elektriko, tega ne rabiš! Golega otoka, pa Hrvati ne bodo dali v najem.. pa tudi, nasploh je premajhen :)

     • Ana Job

      Na Golem otoku planirajo luksuzne, elitne hotele za svetovno elito.

     • mannuro

      Evo potem so Teharje pravi kraj, tisto deponijo je potrebno spucat!

     • mannuro

      Vsekakor ideja, vredna razmisleka.. Teharje so še vedno veliko polje, malo močvirnato, pa vseeno!

     • RATATA

      Ti si tudi dobro zdresiran.

     • Demonkrat

      Tako kot Rusi pa intervenciji boljsevikov

     • Demonkrat

      Trije kulti ,krščanstvo ,komunizem ,islam uničujejo civilizacije.To je fakt

     • Ana Job

      Se zelo strinjam s teboj. To je točno!

     • učko

      RELIGIJE, ne kulti

     • mannuro

      Danes je v Sloveniji suženj že vsak Slovenec, če ni ravno pri koritu! Ne delaj si utvar, da je drugače.

    • FORT WORTH

     Ne, dela je bilo na zahodu vedno prevec in dana je bila moznost vsem, ki so bili pripravljeni delati.
     Se vedno je tako.
     Seveda so tudi taki primeri, kot jih navajas ampak v redkejsih primerih.
     Za placo se je pa potrebno izpogajati…
     Tisti denar, ki so ga tujci zasluzili v zahodni eu so posiljali domov.
     Zahod je vedno poganjal svetovno ekonomijo.

     • Demonkrat

      Zavedati se moramo da so z svojim posredovanjem uničili vzhod zaradi svojih interesov

     • FORT WORTH

      Unicili vzhod ?
      Vzhodna eu in sovjetska zveza se je sama sesedla zaradi neumnih pet letk,ki so jih izvajali in planskega gospodarstva.
      Za zgled imas Nemcijo. Zahodna s kapitalisticno ureditvijo in vzhodna z socialisticno ureditvijo.
      Skratka : gre za isti delaven in marljiv narod, ki pa v socializmu ne more uspeti…

     • Demonkrat

      Glej to komunistično pizdarijo je financiral zahod.Pa tudi fašistično

     • FORT WORTH

      Zahod ?
      Ti, Sorosa uvrscas med zahodnjake ?
      Madzarski lopov in izprijenec, ki je uspel na zahodu in zlorablja sistem.
      Osebno sluzi s pizdarijami, ki jih pocne v revnih drzavah.
      On osebno nima nic opraviti z nobeno zahodno vlado.

     • Demonkrat
     • šmentanamuha

      Moraš biti malo bolj eksakten, kdo je ta zahod, da ni to kar sionistična klika, ki želi zadominirat svetu. Oni pa so vsepovsod. Ne vem, kje imajo glavni sedež, morda v Izraelu?

   • mannuro

    Saj se ni za bat. kmalu bo spet veljalo to staro pravilo. Taka nora veselica ipak ne more dolgo trajati.

  • mannuro

   Tak! Živela kontrarevolucija! :)

   • Ana Job

    Kaj pa čemo druzga? Nam še kaj preostane?

  • AIRWAYS

   Res je. Klin se s klinom zbija oziroma s kladivom. Zadnji čas je, da se nosilce rdeče zvezde označi za teroriste in se jih ima skrbno pod nadzorom ali celo pod ključem. Pri nas je precej teh terorističnih pacientov. Celo svojo organizacijo imajo (ZZB). Zadnji čas je, da se njihovo delovanje prepreči in neha financirati.

   • Ana Job

    Naša rdeča Slovenija je po korupciji v samem vrhu v Evropi. Smiselno bi bilo, da se narod zamisli in voli drugo opcijo od levičarja, da se stvari začnejo čimprej “pucat” da ne zaserjejo vsega kar se še da zasrat.

 • samsara

  “Med protestniki so bili tudi Slovenci”

  Kučahedini s Kotnikove.

 • montyamp

  Pol colske cevi pa daljnoglede gor , bo prec mir .

 • Demonkrat

  To postaja kot v filmu Mad Max scenarij

 • janez cepec

  pa kuga če so Slovencelni demonstrural u Hamburgu, še skoz bolj, kot u Lublan. ma Branko se je usrou, zdej pa narod straši

  • sprehajalec

   pa kuga če so Slovencelni demonstrural u Hamburgu,

   Jih bo švaba prviu Janez k 41tga, gor u Hamburgu. .

 • Janez

  TUNNEK=J. CEPEC !
  Išče

  – “odklop” kot je – “FINE YOUNG CANIBALS” – DA BI GA – POUŽILI
  – KOT ” MESNI OBROK ” !
  Se je odločil – da bo multi-ne-kulti “ŽRTVENO JAGNJE”.
  Če
  ne bo šlo drugače – bo šel – med canibale v Papuo.
  Je – TUNNEK=J.CEPEC ČISTO NAVELIČAN EU IN R.SLO. Gre v Papuo. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  POSLUŠA LE ŠE TE “CANIBALE”

  https://www.google.si/search?q=fine+young+cannibals&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=0ahUKEwjrxMDTo4nVAhVEqxoKHR4SCtcQ_AUICigC&biw=1280&bih=800

 • Anton

  Open bordels, open bordels, open bordels!!!!!

 • Anja Kovacic

  Prasci levicarski! SDS! SDS! SDS!

  • učko

   prasica kučanistička: SMC SMC SMC = SVINJE NESPOSOBNE !!!!

   • MladiLiberalec

    V SMC pa že nimamo dveh levih rok!

 • Janez

  POZOR
  Malo šale
  TUNNEK=J. CEPEC. ,
  BI RAD UVEDEL KKOMUNIZEM=KANIBALIZEM V R. SLOVENIJO !
  Gre
  Na študijsko pot med islam in Papua kanibale. Nad EU in R.SLO – JE OBUPAL. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  TUNNEK BI RAD ŽŽIVEL V KANIBALSKI CIVILIZACIJI.

  https://www.google.si/search?q=islam+kanibali&oq=islam+kanibali&aqs=chrome..69i57j0l2.13714j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • janko

  Pošljite jim seznam naših levičarjev, pa čimprej. Dolg seznam bo in povejte, da so hudi paraziti, da nas hudo grizejo.

 • dob

  Islam in SLO-komunizem (kučanizem, za tiste, ki pravijo, da komunizma ni več), se obnašata popolnoma enako!
  Oba sta v EU vzdrževana, in ne eden ne drugi ne poznata besede:

  H V A L A !

  Obnašata se kot gospodarja, zahtevata, grozita, jemljeta tuje, izsiljujeta. Ne eden ne drugi nista sposobna sama sebe vzdrževati in oba hočeta vladati,
  Hvaležnosti ne poznata. Jaz še nikoli nisem komunista slišal reči hvala.

  • FORT WORTH

   In ga tudi ne bos slisal.
   Primitivec pac ostane primitivec do smrti.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  BRAVO BRANKO GRIMS

  • Anton

   se pridržuje mnenju !

   tokrat brez sarkazem press

 • Olga

  Komunajzli! So vas razkrinkali v Hamburgu! Zdaj boste pa na seznamu terororistov! Komunisti, Islamisti in nacisti! Lepa druščina za v rest!

 • mannuro

  Gamat vedno rine skupaj in tudi ta je dokaj dobro povezana. Samo se krepko motijo. Ko bodo postali malo močnejši, se bodo med sabo poklali. To bo tudi njihov propad. Ne moreš v isto vrečo tlačiti fukjenega lewaka, degradirano feministko in zakrknjenega islamista pa misliti, da se boso imeli radi.. lol. Te stenice, te so živa zloba! Sedaj se ljubijo, kmalu se boso pa klali.

  • šmentanamuha

   Iz tvojih ust v Božja ušesa.

   • mannuro

    Hvala. Vsak ki ima malo kmečke pameti, mu je jasno, da ko enkrat denarja zmanjka, je konec lušnega.

    • Zgornji

     TOOOČNO TKOOO !!! ! !! Z PONIMI RITJI GA JE LAHKO SRAT, … A KMALU BO OBRATNO … IN TO ZELOOO HUDOOO … !!! ! !!!

     • mannuro

      Bo, samo daj še par let. Slovenci živijo zelo slabo, samo se tega še ne zavedajo.. ampak gre počasi na bolje :-))

     • Zgornji

      A misliš tako, da gre počasi na bolje glede zavedanja/osveščanja/obveščanja ?

     • mannuro

      Ja imam občutek, da počasi gre na bolje.. nekateri začenjajo razmišlat s svojo glavo, opranoglavci pa postajajo vedno bolj nervozni. To je edini pravi pokazatelj. :) Ali misliš, da so ti plačanci kolaborantski, ki tukaj smetijo slučajno plod lastne neumnosti in pokvarjenosti?

     • Zgornji

      Hja, no, delno se kar strinjam, delno pa tudi ne . Namreč, Umazanoglavciso zopet delno (ali celo povsem) sami krivi da so si pustili umazati razum, … kot da nebi imeli svojega razuma preko katerega bi vse logično preverili z čim jih futrajo/filajo/posiljujejo/umazujejo/svinjajo … :-( :-P

     • mannuro

      No ja , prepričanih ne boš prepričal. Posebej, če so tako opaljeni, s svojo zmešano religijo. Samo teh ni toliko.. pa še vedno precej. počasi se zbujajo, do sedaj neopredeljeni. Zanimivo pa je, da se kljub temu število levih picajzlov k sreči ne povečuje.

     • Zgornji

      Ja, zdej, če so zavedeni z raznimi zmešanimi religijami, in vztrajajo v teh svojih Zmotah, potem je že prav , da se jim godi tako slabo kot se jim. Če pa spoznajo Resnico , in začnejo hoditi po poti Osvoboditve Zmot, potem je pa tudi prav, da se jim nameni Boljša Prihodnost. Do tedaj pa naj še malo (po) trpijo , da se še kaj iz tega naučijo ;-)

  • Zgornji

   AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!!

 • MEFISTO

  Soimenjak našega neutrudnega sodelavca in komentatorja, ki je tako produktiven, da se mora podpisovati z množico imen, Mihael Kordiš je, če dobro premislite, že nekje med ortodoksnim islamistom in skrajnim levičarjem.

  • sprehajalec

   Na pogled (in ne samo na pogled) dejansko spominja na Sharia borca.

   http://siol.net/media/img/68/a1/f0d9b77fec9812e2ffff.jpeg

   Samo da ma isil borec Castrovo čepico, MIKHA’IL Kordish pa Che Guevarino. Ekstremizem nima torej le enake notranje, temveč tudi zunanjo podobo. pa kalašnikovko kot zaščitni znak in orodje širjenja nove ideologije.

   https://img.rt.com/files/2017.02/original/589edf99c46188741f8b461b.jpg

  • FUCK COMMUNISM

   Kordis je ze truplo, sam da on misli, da se ni…

   • MladiLiberalec

    Dej ti naci se mal skuliri. ;) Kordiš je sam lulibuli.

   • šmentanamuha

    Ne vem sicer, kaj misliš s truplom, dejstvo pa je, da so združeni motherfuckerlevičarji eni navadni luzerji in se tega na tihem morda celo zavedajo. Zato pa so tako agresivni. Njihova družboslovno dekadentna izobrazba je neuporabna za karkoli pametnega razen za izumljanje teorije spolov.
    Če hočejo priti na pozicijo, morajo to storiti s silo, če hočejo priti do bogastva (meterialnega ali denarnega) si morajo to prav tako vzeti s silo ali s preprostim ropom iz državne blagajne. To obvladajo. To je verjetno tudi edino, kar zares dobro obvladajo in za dostop do do lonca z medom se bodo borili z vso silo. To je vprašanje preživetja.

 • Demonkrat
 • Janez

  Malo šale !čil.

  Jaz
  IMAM – TUNNKA=MLADEGA LIBERALCA – NA S U M U !
  Da
  HOČE UVOZITI MULTI-NE-KULTI – K A N I B A L I Z E M V R. SLO !
  Tunnek !
  RKC – ne mara ! Janez KOMENDA
  NAS SLOVENCEV – TUDI – NE MARA !
  S
  KOMUNIZMOM V R.SLO – BOLJ SLABO KAŽE !
  Možnost
  UVEDBE — KOMUNIZMA – KANIBALIZMA – SOCIALIZMA – bo pa Tunnek še preučil.
  Zdaj
  TUNNEK=MLADI LIBERALEC
  odhaja na šštudijsko pot med – KANIBALE ! Da jih naseli v Slovenijo. L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  KANIBALSKE TUNNKOVE SKOMINE.
  https://www.google.si/search?q=islam+kanibali&oq=islam+kanibali&aqs=chrome..69i57j0l2.13714j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • dr Janez Sveti

  Ah dajte ga srat. Tele Antife in islame, pojemo v dveh dneh z topimi vilicami in brez kuhanja. Lahko je zažigat trgovine in avtomobile, ter odnest bombo med mirne ljudi. Ko se narodu odpuli, te najdejo v najbolj črni ljuknji in tedaj se začne HUDA ura za vse Antifove in Islamisto pajace. Vsakemu od njih bo žal, da so se igrali razbojnike.
  DR Janez Sveti Korenina

  • Demonkrat

   Aja?Spomnimo se ruske revolucije kako se je začela in kje so danes

   • dr Janez Sveti

    Ko boš poznal zgodovino, ne boš pisal neumnosti.
    DR Janez Sveti Marx

 • Demonkrat

  La Piovra

 • Krtača 17

  Tale grimsihamsi hehehehe eeehhjejejejej. A mu je janša črtice zamenu al kako?

 • Krtača 17

  Da neb v štacun kdo naroču salam i mlejku, ker ga bo grimsi takoj ožigosal za levičarskega komunističnega kučanovga udbovsko-isisovskega terorista.

 • Caetano

  Grims je domoljub in demokrat in deluje drzavotvorno. Udbomafija pa pere denar za iranske islamisticne teokrate.

 • Rožle

  Seveda je znano, da Metelkovci okol harajo …

  • Fogglof Tunnek

   Metelkofci harajo?…Ka pa NOVA24TV? A nič ne hara? To je televizija našega nepogrešljivega fašisteka Janeza. Janša je v resnici ogledalo fsega, kar je bilo slabega in pokvarjenega v prejšnjem režimu in državi!!!

   • šmentanamuha

    Eh, Tunnek, enkrat ko boš skapiral, da si ves čas podpiral napačne, ti bo še fejst žal.

    • Fogglof Tunnek

     Meni žal? NIKOLI !!!

     • šmentanamuha

      Sej sm rekla, ko boš skapiral…

     • Rožle

      Bo ..bo

 • Fogglof Tunnek

  vinko vasle‏ @vinkovasle1 Jul 13

  Seveda me že dolgo ne čudi,čemu so fantje in možje šli k domobrancem branit dom pred neuravnovešenimi tipa Turnšek.
  ——————————————————————————-

  Vidim, da je Vinko Vasle, ki se po novem oblači v trgovini za močnejše (pujčeke), aktiviral fso domobransko sceno, da pogrevajo stokrat pogreto juho. Debilko Možina, ki po odročnih hiralnicah in domovih za onemogle išče dementne “pričevalce”, je skoraj multipraktik. Režiser, lažnivec, klero-fašiast, varnostnik Vasleta, kadar mora Vinko po oprafkih v Ljubljano… in še kaj bi lahko omenil…pa ne bom…ritopik ritopik…

  • šmentanamuha

   Geji pač zagovarjajo geje.

   • šmentanamuha

    Ti si tut en gej jebeni falsifikatorski.

  • cosmosjasnovidec

   Čuj kozoporivalski “tunek” jaz sem bil domobranec v prvi vrsti in pobil več lopovskih partizanov kot si ti slišal za njih zato ne nakladaj,če nisi bil tam.
   Še strahopetec “tito”mi je pobegnil drugače bi mu že takrat odtrgal jajca.

   • Adolf Hitler

    enako je bilo ko sem svoj ss vod poslal lov na glavo tiste svinje po imenu Tito in tiste rdeče driske v slowendio kje so bli komunaserski Hosenscheißeri vsi posrani skriti za grmovjem!

  • cosmojasnojebec

   Magnifico ni peder, Vasle pa je.

 • Fogglof Tunnek

  V devetdesetih je Janša sanjal, da bo med Slovenci priljubljen in malikovan kot Milošević fSrbiji in Tuđman na Hrvačkem. Pa se je zakajlal. Kdor spremlja dnevno politiko in njene akterje, se lahko upravičeno drži za glavo. Še raje za denarnico! Na eni strani Janša z ekipo fašistof, na drugi pa tretjerazredne marionete EU!!!

  PS: LEVICA reši nas !!!

  • cosmosjasnovidec

   Te bo rešila tako,da se boš znašel 2 metra pod zemljo.

   • Adolf Hitler

    ne dva ampa 2km pod zemljo!

 • Resnicoljub

  Desni skrajneži ne obstajajo???
  Pa koga ti basaš? Brankö dragi, si že slišal za PEGIDO?https://en.m.wikipedia.org/wiki/Radical_right_(Europe)

  • Resnicoljub

   Pa, da ne bo hude krvi. To kar so Antifa in ostali levi radikalci počeli v Hamburgu je sramota za človeštvo in Evropo!!
   Sicer pa je katastrofa, da 20 starih prdcev odloča o človeštvu in o tem v katero smer se bomo razvijali!

   • Demonkrat

    Življenjska doba človeka je predloga

 • Fogglof Tunnek

  Levičarski slogan “kdor ne skače ni Slovenc” je še iz onih časof… sedaj velja desničarski slogan “kdor ne krade ni Slovenc”…

  • cosmosjasnovidec

   Ta slogan velja za oboje,ker so levičarji že vse pokradli in desničarjem nič ni ostalo.
   Kaj misliš,da si jaz na njihovem mestu za sebe ne bi nakradel,če bi imel priložnost?

 • Vrhovni sodnik

  Najnovejši varnostni ukrepi v zvezi pranja denarja, ravnokar bil na Petrolovem BS in plačal položnico, nakar je hotel od mene še osebni dokument, kje sem rojen , sem ga vprašal, če ga zanima ime mačka, je odgovoril, da imajo tko naročeno poslovati, kdo je tu nor, lewaki M operejo, mi bomo mel pa komplikacije

  • Demonkrat

   Tako je.”Če država greši, opravljajo pokoro njeni državljani.” Žarko Petan

 • Vrhovni sodnik

  Fogel, kwa pa malca ?.

 • cosmosjasnovidec

  Levičarji so vzpodbudili kamelotrajbarske musliče k protestom tako,da so na ta račun lahko izropali trgovine.
  Musličem kateri nimajo pameti je bilo dovolj dopovedati,da se v europi več ne bo delilo drugo kot svinjsko meso čemur so takoj nasedli,ker se bojijo,da ne bi po pomoti pojedli svojega svinjaka alaha.

  • Demonkrat

   Poznamo tri pasme svinj ,bele , rdeče in pa črne ampak vse so krvave pod kožo

  • Adolf Hitler

   komaj čakam da se to začne samo tokrat brez milosti bom pokončalo to smdljivo untermensch rasso kamelokozjeovčjeoslovskenegerfukarje židokumunajzerskegnide in to za vedno heil und sieg!

 • Vrhovni sodnik

  Vlada in koalicijski poslanci imajo že plačan do pust na HR, poroča Index.

  • cosmosjasnovidec

   Saj so pa zato porinili ozemlje hrčakom.Ali si mislil da zastonj?Za vikende pa začuda še ni napisano.

  • cosmojasnojebec

   Ti rad hrvate bereš in poslušaš.

   • Vrhovni sodnik

    Šeytan, daj očala dol, ne vidiš dober

 • šmentanamuha

  Grimsove pravljice.

  • šmentanamuha

   Spet zlorabljaš moj nick, rdeča glista?

 • LEVI TELEBAJSEK

  Branko Grims ve kaj govori za razliko od levih skrajnežev, ki ne znajo drugega kot ropat posiljevat in razbijat. Ta ukaz,da morajo iti v Hamburg je itak prišel iz Murgelskih favel kjer živi glavni mafijozo.

  • Adolf Hitler

   te svinje so bile samo zmeda da nebi pošten človk mogel stavkat pred g20 po imenu bildebergom smdlivim lakajem buzerantskih židov z tisto židovsko pizdo kurbo Merkel!

 • cosmosjasnovidec

  Sicer pa ni nič takega,ko bo prišlo tudi v Sloveniji do spopadov z kamelotrajbarskimi musliči.
  Bomo pokali po njih kar v živo in ne sedaj,ko jih fentamo v video igrah kot so Call of duty,Splinter Cell in podobne.V živo bo bolj zanimivo.Kdor bo preživel bo kdor pa se ne ve boriti tako kot komunajzerji ne pa bo pač počiščen z tega planeta.

 • Caetano

  Dr. Janez Rugelj: PSIHIATRIČNI VIDIKI PARTIZANŠČINE IN BELOGARDISTIČNE IZTIRJENOSTI

  1. Najprej nekaj osebnostnih lastnostih partizanov:

  – med partizani, s katerimi sem jaz prišel v stik, ni bilo niti enega z zveriženo osebnostjo, vsi so bili urejeni in predani naši stvari,
  – da bom do konca iskren, povem, da sem poznal enega partizana, ki je s preveliko gorečnostjo (vendar legalno in legitimno) streljal na smrt obsojene partizane,
  – vsi partizanski komandanti, ki sem jih osebno poznal, so bili v danih razmerah genialni in do konca pošteni možje in bojevniki, ki so tudi do žensk, svojih prijateljic, gojili veliko spoštovanje, kar razodeva njihovo osebnostno urejenost,
  – predvsem pa so bili partizani-borci zelo modri in predani svojemu narodu, zato so se tudi odločili za boj proti okupatorju, ne pa za zaroto proti svojemu narodu.

  2. Sedaj pa še o poglavitnih osebnostnih značilnostih belogardistov:

  – o vseh, ki sem jih osebno poznal, sem ugotovil eno ali obe od naslednjih dveh značilnosti: bili so zarukani ali/in psihopati (motene osebnosti):

  – zarukani (saj med njimi ni bilo niti enega odličnega učenca) zato ker niso spregledali izdajalske vloge katoliške duhovščine na čelu z italijanskim podložnikom, škofom Rožmanom (glej knjigo I. Jan: Škof Rožman), obenem pa so zaupali in verjeli našemu nebogljenemu človečku, župniku na Mirni, Jakobu Širaju, ki sploh ni imel lastnosti moža, pač pa klavrnega potuhnjenca (se pravi psihopata) in izdajalca, zato je bil po vojni obsojen na zaporno kazen; tudi tisti, ki bi se radi izmuznili odgovornosti za izdajstvo z trditvijo, da so bili zavedeni, spadajo med skrajne zarukance, saj zaradi zarukanosti niso bili sposobni razlikovati med okupatorji in uporniki proti okupatorju (naj povem, da smo imeli v mirenski dolini vsi možnost, da posnemamo zgledne partizane: nadučitelja Franca Lunačka /ki so ga belogardisti zverinsko ubili/, Ladota Kocijana, Marka Bulca in druge),

  – psihopati pa so bili zato ker so se kot Hitlerjevi podrepniki (to je pravi ljudski izraz za njihovo početje) borili proti svojemu narodu, kar gre v kontekst neodpustljivega narodnega izdajstva, kateremu podležejo izključno motene osebnosti (glej temeljne knjige o izdajalcih slovenskega naroda: 1. F. Saje: Belogardizem; 2. S. Grgič: Zločini okupatorjevih sodelavcev 1., 2. in 3 del; 3. T. Ferenc: Dies Irae),

  – s psihiatričnega vidika štejem za psihopate tudi vse ljudi, zlasti razne pisune – sedanje zagovornike belogardizma, ki so tako predrzni in nesramni, da zagovarjajo njihovo klečeplazenje Hitlerju; s svojim zagovarjanjem belogardizma razodevajo svojo brezmejno sovraštvo in maščevalnost do upornikov proti okupatorju, seveda pri tem ne upoštevajo temeljnega dejstva izdajstva, da so belogardisti prisegli Hitlerju in so zato zaslužili smrtno kazen.

  • Demonkrat

   – “Vsak študent bi moral imeti pravico ponavljati letnik samo enkrat! In to pred stroko komisijo, po ustrezni psihoterapevtski proceduri. Vsak ki ponavlja letnik več kot enkrat je zabit in zato nesposoben za študij!”

   – “Vse ženske so frigidne, nadute, slepe, sadistične in poniževanja vredne. Moški pa so kilavi, lenobe, pijanci, impotentni, pedrasti…”

   – “Na tem svetu so ostali samo še nevrotični faliranci, zato je skrajni čas da izumremo.”

   – “Svojo ženo sem vedno peljal s sabo v hribe… zato, da mi je nahrbtnik nosila!”

   – “Vsi pacienti ki pridejo k meni so navadni kreteni, katerih ne mislim niti podrazno crkljati ali jim dajati potuho!”

   – “Homoseksualci so marginalci, zato ne morejo imeti pravice do uveljavitve s svojo neproduktivnostjo, pa tudi ne s svojo spolno nagnusnostjo! Treba je uporabljati natančne izraze, da se ve, kam homoseksualci spadajo. Drugače je z lezbijkami, saj se dvema dejavno lahko priključi en moški!”

   – “Ženska ki med seksom ne doživi vsaj 5 orgazmov je aseksualna, nepotešena, histerična in sadistična nesrečnica.”

   – “Vsak ki pri meni prestane zdravljenje, stopi v elito.”

   – “Osnovna značilnost Slovencev je ta, da so pezdeki.”

   – “Nemčija stoji tik pred pokopom! Vodilno vlogo v državi ima namreč ženska – in to celo takšna, ki ni sposobna roditi, kaj šele da bi bila erotično zanimiva!”

   – “Pravi moški počasi izumirajo! Kako pa naj ne bi, če jih vzgajajo čudne feministke, samske ali s pobeglim možem. Očetov enostavno več ni.”

   – “Za vse partnerske, družinske in starševske probleme tega sveta so krive ženske! Zato ker izbirajo neustrezne oplojevalce!”

   – “Vse ženske so biološko, psihološko, sociološko in filozofsko inferiorne! Enostavno niso sposobne za moške zadeve. Sodoben in vsestransko razvit moški ima ženo, tajnico, prvo in drugo asistentko – in z vsemi lahko vzpostavlja “obetaven erotičen odnos”. Jaz sem star 77 let, pa imam še vedno te možnosti! Vse delajo zame! Povejte mi kje lahko najdete 77 letno žensko, ki bi zanjo delal mož, tajnik in asistent?!”

   – “V cerkvi so samo zarukanci! Kakšni so to deci, ki morajo skrivat svojo spolnost. To so sami “drkadžije”!”

   – “Moški ne znajo seksati in pika! Imam žensko zdravnico, ki je seksala 2000 in vsakič brez orgazma! Moški bi morali biti umetniki seksa, v resnici pa so navadni luzerji, budale!”

   – “Vsi homoseksualci so navadni zarukanci, z zakrnelimi možgani. Samo heteroseksualen moški lahko zaplodi – vse drugo je izvržek. Ok, če smo natančni, tudi homosekualec lahko zaplodi, vendar to ni estetsko!”

   – “Homoseksualce bi bilo potrebno preganjati po naravnem pravu, kajti niso polnovredni in polnoveljavni ljudje. Sploh še ne vemo zakaj natančno nastanejo! Sami priznavajo, da so nesposobni ljubiti žensko, prmejduš! Jaz pravim: če imaš krasno žensko, ki ti je na razpolago da z njo delaš kar hočeš – in če tega ne izrabiš, potem si navaden kozel!”

   • šmentanamuha

    Viš, viš, Rugl tut ni maral gejev, kaj pa zdaj?

    • Demonkrat

     Jah tako je .Pa žensk tudi ne očitno.Je pa zdravil.

     • šmentanamuha

      Pizda, pa res! Jebeno, kaj je pravzaprav zdravil?

     • Demonkrat

      Samega sebe ocitno

     • šmentanamuha

      :) Me pa zelo zanima, kaj bi porekel na današnje parade sramote, pardon “ponosa”.

     • Demonkrat

      Pojma nimam pa me niti ne zanima

     • Alois Kuhelj

      O madona.pol si pa ti tud buzi!!

   • Alois Kuhelj

    Same renice si tukaj gori nanizal,cestitke in plusi++++++++++++++++++++++++++++

  • cosmojasnojebec

   Bolj točno jih ne bi mogel opisat.

  • Janez

   Pa?
   Dr. Rugelj je imel brata alkoholika itd.
   Njegove razlage – medvojnih dogajanj – so njegov osebni vidik.
   NIČ SPLOŠNO KULTURNO VELJAVNEGA.
   Sploh pa ?
   ZAKAJ O TEM PIŠEŠ TU ?
   Tu
   Gre za Hamburg. A ne ? L.r. Janez KOMENDA

   • cosmojasnojebec

    Janez ima za brata prodajalca orožja. Kaj je slabše?

    • plamen100

     Ja in? Koliko slovenskih delavcev je ostalo brez kruha zaradi prodajalca orožja? Levifasizem pa je dosegel, da v 21 stoletju preko TV oglasov, kot edina EU ali kot balkanska drzava, zbiramo denar za zvezke osnovnošolcev?? Najdi mi eno državo v Evropi ki to se danes počne? Vi pa nekaj v tri dni bluzite o prodaji orožja izpred 25 let, za otroke pa se denar zbira danes, ne pred 25 leti, ideološko zavedeni slepci!

  • Olga

   Komunizem je zlorabil psihiatrijo, tako kot sodstvo….

  • Demonkrat

   Odlično napisano.

 • cosmojasnojebec

  Jaz sem že vse plejstejšn igrce obrnil, tako da se znam borit! Mi je mama rekla da rasturam. Cele dneve sem za računalnikom.

 • cosmosjasnovidec

  Zadnje raziskave pa nakazujejo na to,da se čedalje več levičarjev vleče k desnici sedaj,ko vidijo,da bodo pocrkali.Še sam “cmerar”hoče prestopiti ampak ne ve kako,ker ga je sram,da je bil na napačni strani.

 • cosmojasnojebec

  Z desnico si normalen človek rit obriše. Jaz si jo celo s kazalcem desnice. Kazalec desnice v Sloveniji je pa Janez Janša.

  • Olga

   Levica je pa rit?

   • cosmojasnojebec

    Rit ima levo in desno stran. Janša je pa kot bivši komunist in zdajšnji domobranec nekje na sredini.

 • montyamp

  Prosti spis v šoli .
  Janezek kaj si napisal ???
  Ja pa to nei , kak je moj stric spoznal teto Fani v hribih .
  Ja kakšen je pa naslov ???
  Ja , NESREČA NIKOLI NE POČIVA .

 • Demonkrat

  Oče:sin kaj boš po poklicu ko odrasteš?
  Sin :kriminalec
  Oče:javni ali zasebni sektor?

  • Demonkrat

   Ne. V SDS bom stopil.

   • Demonkrat

    O veliki falsifikator

 • cosmojasnojebec

  Pride Irglova k Janezu in ga prosi za letni dopust.
  Janez: “Ni šans!”
  Eva:”Janez, proooosim, no…..”
  Janez: “O.K. potegni mi ga, pa lohk greš.”
  Eva: “No, pa bom…”
  In ko ga tako vleče naenkrat reče: “Janez zakaj ti pa tič tako po dreku smrdi?”
  Janez: ” Zakaj le! Tud Gorenak je hotu it dons na dopust ….”

  • SavageKiller

   HAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAA …..

  • hribovc

   HAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAA …..

   • Rožle

    HAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAAAA, HAAAAAAAAAAA ….

  • šmentanamuha

   Tale dva geja spodaj sta čist navdušena nad tvojih analno fekalnim vicem. Matr, okol sta padla.

  • Čistilec

   Še malo, pa boš počiščen, prekleti gnoj komunistični!
   Smo že izvedeli, kdo si in kje stanuješ. Pričakuj nepričakovan obisk nekaterih pravih slovenskih domoljubov in antikomunistov in videl boš, kaj se ti bo zgodilo!
   Niti v sanjah ne boš več pomislil, da bi kradel uporabniška imena drugih poštenih komentatorjev!
   Dobil boš “porcijo”, kakršno si zaslužiš, govedna pokvarjena komunistična!

 • Olga

  Levakom na portalu se meša! Zdaj se grejo pa že psihiatre! Med vojno so bil sodniki, tožilci in eksekutorji v ENI osebi! Kakšna je bila naša psihiatrija, pa se ve, saj so na psihiatrične oddelke zapirali politične nasprotnike, sicer psihicno povsem zdrave! Izvide pa so temu primerno ponaredili! Vse za Tita in partijo! Komunizem je totalitarni zločinski sistem, enak nacizmu in fašizmu, saj vsi bazirajo na levičarstvu, kar se vidi že iz njihovega imena: nacizem je kratica za nacionalsocializem! Fašizem pa vsebuje same elemente socializma!

  • Demonkrat

   Ja oni so bili marsikaj samo za delo pa nesposobni.

  • Demonkrat

   Enako kot janšistom.

   • Demonkrat

    Kak si?Kako kaj zdravje?

 • Rožle

  Šeytan oziroma Ponarejevalec nickov sledi že faza rektalno …

  http://goodyfeed.com/wp-content/uploads/2015/08/voodoo-doll-poke-poke.jpg

  • Rožle

   Pride Grims k zdravniku in se mu potoži zaradi črevesnih težav. Zdravnik mu da svečke in ga odslovi. Ko pride domov se spomni, da je pozabil zdravnika vprašat kako naj jih zaužije, zato ga pokliče:”Gospod zdravnik …. kako naj zaužijem svečke?”
   Zdravnik:” Rektalno …”
   Grims: “Kako?”
   Zdravnik:”REK-TAL-NO!”
   Grims:” Kako? …. ne razumem …”
   Zdravnik: ” V RIT SI JIH PORINTE!!!”
   Grims: ” Aaaa …. zdej ste pa jezni name?!”

   • TROL

    • Demonkrat

     Zdravnik: ” V RIT SI JIH PORINTE!!!”

    • gušto

     TROL

   • Čistilec

    Še malo, pa boš počiščen, prekleti gnoj komunistični!
    Smo že izvedeli, kdo si in kje stanuješ. Pričakuj nepričakovan obisk nekaterih pravih slovenskih domoljubov in antikomunistov in videl boš, kaj se ti bo zgodilo!
    Niti v sanjah ne boš več pomislil, da bi kradel uporabniška imena drugih poštenih komentatorjev!
    Dobil boš “porcijo”, kakršno si zaslužiš, govedna pokvarjena komunistična!

  • gušto

   TROL

   • Tetka iz ozadja

    Spodnji Rožle je ta pravi.

 • Zgornji

  Jah, kdaj je pa to bilo tam gori ??

 • Janez

  HAMBUURG !
  Je pozornosti državnih služb – potreben.
  NAŠI ZL ?
  OZ. ZL – “SKRAJNI LEVIČARJI” SO EN VELIK,
  MALOVEDEN IN ZATO MORDA NEVAREN – VPRAŠAJ !
  Malo šale !
  TUNNEK=COSMOJASNOVIDEC ITD.
  PRIDE
  K
  MULTI NE KULTI
  ISLAM PRIJATELJU – NA ” MALICO”
  In dobi tole. Ni “fantastika”. Na internetu – se dobi vse sorte. Hvalabogu. L.r. J. KOMENDA
  P.s.
  Na netu: kanibali v islam deželah.

  https://www.google.si/search?q=islam+kanibali&client=tablet-android-samsung&tbm=isch&prmd=ivn&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwit-e-_w4nVAhWJtBoKHSaZCN04FBD8BQgHKAE&biw=1280&bih=800&dpr=1#imgrc=nB2brNgqxwoZkM:

  • Rožle

   zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh …………….

   • gušto

    TROL

    • gušto

     TROL

 • Demonkrat

  Rdeči se radi potuhnejo ,tudi tako da svoje svinjarija pripnejo drugim.Olos od ljudi

 • Anja Kovacic

  JANŠA GNOJ, KUČAN HEROJ!

  • FRANC3

   qqš

  • Janez

   Dobra šala !
   Ampak!
   Zakaj pa tisti 78 let penzionist takoo boječe gleda, med hojo po LJ. L.R. J. KOMENDA

  • Olga

   Levaški virus?

  • Adolf Hitler

   drž smrdliv kosmat gobec komunajzerska spaka dai se mal poglej v špegu ti mongoloid fotze Janeza za vodjo kurčana pod rušo!

 • Demonkrat

  Kako komunistični nogometaš vstopi v partijo?Dobi dva rdeča kartona in si naredi partijsko knjizico

  • Rožle

   Dobi dve brci v tazadnjo in potem kaže rdečo rit …

   • Demonkrat

    Takrat je še pionir

   • Demonkrat

    Ko Janez krade bicikle tako kot Rožle.

    • Demonkrat

     O lepo ti gre ponarejanje

    • gušto

     goflać trol

     • gušto

      TROL

    • Alois Kuhelj

     As log he is not stilling chickens,he will be OK!!

  • Demonkrat

   Janez to dobro ve.

   • Demonkrat

    He he zopet falsifikator na delu

 • Rožle
  • Demonkrat

   Melek.

  • Anja Kovacic

   ŠE ZNAŠ KAJ DRUGEGA NAPISAT?

   • Čistilec

    Še malo, pa boš počiščen, prekleti gnoj komunistični!
    Smo že izvedeli, kdo si in kje stanuješ. Pričakuj nepričakovan obisk nekaterih pravih slovenskih domoljubov in antikomunistov in videl boš, kaj se ti bo zgodilo!
    Niti v sanjah ne boš več pomislil, da bi kradel uporabniška imena drugih poštenih komentatorjev!
    Dobil boš “porcijo”, kakršno si zaslužiš, govedna pokvarjena komunistična!

 • Demonkrat

  I’m a kind person, I’m kind to everyone, but if you are unkind to me, then kindness is not what you’ll remember me for

  • Demonkrat

   Ali po slovensko: Ne dirajte gospoda Kučana dok spava.

   • Demonkrat

    O si se pojavil Mars u pizdi materinu

    • Olga

     Kaj si ti večkrat jezen sam nase?

     • Tetka iz ozadja

      Na sebe nikoli.En ali ena falsificira nike.No več jih je

     • Olga

      Joj, nisem vedela …

     • 閲楽成就

      No zdaj ves

  • Alois Kuhelj

   I do not really believe to you statement above,you are a liar and half chink,that so!!

 • Olga

  Komunajzli! Ste na teroristicni hit lestvici nemške policije in sodstva! Njih ne boste mogli filmat s Hanzi tako kot jih niso mogli filmat Hrvati z lex Perković! Oba z Mustaćem sedita v zaporu v Nemčiji! Kmalu se jim pridružijo Kučan, Zemljarič in Gorenc!

  • Olga

   Da ne govorim o Janši in desni bandi. Vsi boste sedeli!

   • šmentanamuha

    Ti tudi, ki kradeš identiteto.

  • SavageKiller

   TROL

 • Olga

  Ne razumem zakaj ste nekateri komentatorji tako užaljeni če si nekdo izposodi vašo slikco in internetno ime. Pa saj to niso vaša prava imena, no. Kot mali otroci ste, ko jim nekdo vzame igračo.

  • Tetka iz ozadja

   Ja jaz tega tudi ne razumem

   • gušto

    Res so kot mali otroci.

    • 閲楽成就

     Ja tipični levičarji uporniški otroci

     • Tetka iz ozadja

      TROL

     • 閲楽成就

      Kaj?

 • mannuro

  Jezikava? ne.. samo tipkava bolj “naglas”!

  • Ana Job

   Ja. Jaz kar napišem, kar mislim. Ne šparam pri tipkah. Lahko noč :-)

   • mannuro

    Ja. prav je tako.. pri meni je že cel dan nasploh usrano vreme in sem si malce spet privoščil. :)) Lahko noč, jaz bom pa še malo delal. :)

   • mannuro

    Ja, bravo! Temu rečem samo, da takega se je treba držat! Saj vem, da nikoli ni popolno, ampak vedno velja tisto “kakor si bosta postlala, tako bosta spala”, in ne zamujat nobene priložnosti! Vem iz lastnih izkušenj, ker mene je konkretno “srečalo”, ko je lani moja prejšna, po dolgi bolezni umrla. Zadnje tri leta sem živel v peklu, ki se ga niti nisem zavedal. Vendar ko ni, si zna človek marsikaj očitat in obžalovat… Čeprav v mojem primeru, sem bil deležen velike milosti in je prišla v januarju nevede, v moje živlenje moja sedanja ljubezen. Samo pravijo, kadar ne iščeš, takrat najdeš. Jaz sicer trdim drugače. Da je bila poslana, saj to je bila ravno največja skrb moje pokojne – ostalo je pa oče, moje pokojne skupaj skvačkal. Septembra se ženiva. Marca naraščaj. In je Slovenka! Juhu! Zato pravim – Če paše se ga drži!

    Kar se pa soseda tiče :))) Dokler ne hodi po pasjih procesijah in je normalen.. niti ni nujno, da je slab dečko!

    Tako, otroci spijo, mi si bomo podaljšali naš mini dopust za en dan. Moja je živčna ker jutri “šprica” šolo, men je pa vseeno, ker sem stanjem, kot je, čisto zadovoljen ;)))

    Ja, pišem toliko nazaj, ne me imet za trčenega, samo nisem tip, ki bi svoje privat zadeve rad tukaj javno obešal. Povem samo zato, da ne bo kdo mislil, da nekaj nabijam tja v tri dni.

    • Ana Job

     Dragi manurro, zagotovo po hodih stvareh doživimo milost in smo tudi enkrat nagrajeni za vse trpljenje. Veliko si pretrpel in pri teh letih, ko si še pravzaprav mlad. To so najboljša leta. Hudo mi je za to, kar si prestal. Sem pa tudi izjemno vesela, da si spoznal novo ljubezen in da vaju čaka toliko srečnih dogodkov v bližnji prihodnosti. Poroka in še dojenček. To je pa blagoslov, za vse trpljenje, ki si ga dal skoz.

     Iskreno ti čestitava oba z Ratatajem in vama želiva veliko sreče, smeha in vsega dobrega, da bi vaju usoda res obsula s srečo. Če si kdo to zasluži si zagotovo TI. Vesela sem, da si mi to povedal.
     A veš kako sem vesela, da si srečen po tej kalvariji, ki si jo dal skozi? Fejst fant si in malo je takih, lahko si ponosen nase. Glej, da paziš nase, uživaš in se veliko smejiš!

     Hvala ti za to lepo pismo iz srca. Uživajta! :-)) :-))

     • mannuro

      Hvala za čestitke! ja.. 45 še res ni veliko..ha ha.. moja sicer jih ma 10 manj ampak, kar je zame bistveno, je tudi Slovenka. Avstrijka ni zame ;)) Sicer sedaj se tukaj pri nunah uči intenzivno nemščino. Je kar naporna šola vsaki dan. Sicer pa, ja glede na to, kako je ona doživela “izgon” iz Slovenije, je sramota za vsako deželo v današnjiem času..

      Tako, Tudi midva vama želiva lahko noč – ali pa dobro jutro, kar pač bo.

     • Ana Job

      Živjo, Slovenija res ni prijazna do nikogar, znajo z birokracijo povzročati nevšečnosti.
      Super razliko imata. Midva sva pa 9 let narazen, jaz 39 in on 48. Pomembno je, da se razumeš s partnerjem, razlika ni pomebna tolk. To je super, da imaš partnerko Slovenko. Slovenke smo fajne punce, hahaha. ;-))

      Lep začetek tedna in uživajta tudi vidva! :-)))

     • mannuro

      Samo res, tukaj imaš v večini dva extrema tipov žensk. Al je polna same sebe, nasploh .. oh.. strašno pametno, ali pa je nekam nevidna, tiha, nesamozavestna,.. ni to zame. Ženska mora bit takšna, ko nekaj “naštimaš” dobiš po buči, da se moraš potem še vsaj dva dni dober delat.. ha ha.. pač taki sem :)

      ja, pa lep dan!

     • Ana Job

      Si kar ta prav, Manurro. ;-)
      Hahaha, jaz mojega kar crkljam, po buči ga pa skoz božam, ker ima lepe, sfrčkane lase, če pa ne bi bila direktna in odločna, me pa po moje tudi ne bi gledal, ker je tudi sam direkten. Ja taki smo. Bistvo je da smo pošteni eden do drugega. Lp:-)

 • Rožle

  DESNICA ⏩ ⏩ RED … MIR … POŠTENOST … VZAJEMNOST … PATRIOTIZEM …
  **********************************************************************

  LEVICA ⏩ ⏩ KAOS … NEMIR … KORUPCIJA … NACIONALIZACIJA … IZDAJA …. HULIGANSTVO … DROGA
  **********************************************************************************************

  • gušto

   TROL

  • hribovc

   TROL

 • Janez

  KAKŠNO NORIŠNICO !
  So ustvarili danes oz. počeli provokatorji – danes !
  A?
  BREZ HASKA !
  OZ. NAM DOMOLJUBOM V KORIST
  – ANTIFAŠITIČNA MASKA JE V HAMBURGU ?
  – PADLA !
  Pod masko antifašista – je ” fašist ” . TO TAKOINTAKO – VEMO. Lahko noč. L.r. J. KOMENDA

  • Anja Kovacic

   TROL

   • Janez

    Ne!
    Le jaz, Janez,
    Slovenec, ki se ga ne da prevarati. Nekaznovan, nealko penzionist sem.
    A ? Zdaj
    Vsi – tudi organi MNZ VEDO,
    KDO “ANTIFAŠISTI” STE.
    Kdo ste:
    verjetno – lenuhi, ki bi radi živeli od “politiziranja”. ” Paraziti ” verjetno. L.r. Janez KOMENDA

 • Rožle
  • Tetka iz ozadja

   Milana Kučana hudo moti, da se brska po arhivih.

  • Ana Job

   Hvala, Rožle. :-)

 • Tetka iz ozadja

  Sodišče bo Bavčarjevo prošnjo za odlog zapora obravnavalo po počitnicah

  • Olga

   Ljubljansko okrožno sodišče zaradi procesnih ovir pred začetkom sodnih počitnic še ni odločilo o prošnji Igorja Bavčarja za odlog prestajanja kazni.

   Nekdanji prvi mož Istrabenza Igor Bavčar, ki bi moral 20. julija na prestajanje petletne zaporne kazni na Dob, je na okrožno sodišče posredoval prošnjo za odlog prestajanja kazni. Sodišče sicer ne pojasnjuje, kakšne razloge je pri tem navedel, so pa pojasnili, da so skupaj s to prošnjo v ponedeljek prejeli tudi njegovo zahtevo za izločitev predsednika sodišča Marjana Pogačnika in podpredsednice Sonje Ilovar Gradišar.

   Okrožno sodišče je zato v torek zahtevo za izločitev v pristojno odločanje posredovalo višjemu sodišču v Ljubljani, ki je v sredo zahtevo za izločitev predsednika in podpredsednice sodišča zavrnilo. Odločba je bila odpravljena še isti dan.

   “Ne glede na to še vedno obstoji procesna ovira, da bi o prošnji za odlog obdolženega na okrožnem sodišču v Ljubljani lahko odločali,” so pojasnili. V skladu z zakonom o upravnem postopku ima namreč obdolženi po prejemu sklepa višjega sodišča 15 dni časa za pritožbo, o kateri bo, če bo vložena, odločalo vrhovno sodišče.

   Ker zahteva za izločitev predstavlja procesno oviro, bo vsebinsko odločanje o prošnji za odlog izvršitve kazni mogoče šele po pravnomočnosti sklepa višjega sodišča v Ljubljani glede izločitve. V skladu z zakonom o sodiščih v času sodnih počitnic procesni roki, razen v zadevah, ki jih zakon opredeljuje kot nujne, ne tečejo.

   Prav tako se ne vročajo sodna pisanja oz. začnejo procesni roki teči prvi naslednji dan, ko se iztečejo sodne počitnice. “Zadeve izvrševanja kazni zapora v skladu z zakonom ne štejejo kot nujne,” so dodali. Sodne počitnice sicer trajajo do 15. avgusta.

   Bavčarjev zagovornik Janez Koščak je sporočil, da zadeve ne komentira, prav tako je ne bo komentiral njegov klient.

   Brata Sušinski sta sicer del kazni pred razveljavitvijo že prestala, za odlog prestajanja kazni pa je sedaj zaprosil tudi Kristjan Sušinski, so pojasnili na okrožnem sodišču.

   • SavageKiller

    V skladu z zakonom o upravnem postopku ima namreč obdolženi po prejemu sklepa višjega sodišča 15 dni časa za pritožbo, o kateri bo, če bo vložena, odločalo vrhovno sodišče.

    Vrhovno sodišče JE DO SEDAJ ŠE VSE LOPOVE OPROSTILO. KRIVOSODJE!!!!!!!!!!!

 • 閲楽成就

  栔末 稨篃

  • Anja Kovacic

   TOČNO TO SEM ŽELELA POVEDAT.

   • 閲楽成就

    肥 所疍

    • Anja Kovacic

     TO PA NE DRŽI!

     • 閲楽成就

      甩稗聜末长

     • Alois Kuhelj

      Sm mislu,da so samo cefurji oplajali Slovenke,pa izgleda da tudi Kitajci!!

 • Zaveznik SDS

  Pozor Kitajci napadajo, živela SDS.

  • SDS je v mojem srcu

   Dvojček, a si med čebele padu, sam vprašam, pa to

   • Boril sem bom za SDS

    Med sršene, pa v glav se mu je skisal

 • SavageKiller

  Bavčar bo zgleda počitnice preživel na morju.

  • 閲楽成就

   Si mors mislit

  • Anja Kovacic

   Čudno ; imam občutek da te počitnice ne bodo imele konca.

  • SavageKiller

   A si spet vse pokakal za seboj?

  • hribovc

   Hahahahahahahahahaha… Počitnice, juhej.

   Upam da bo tudi kriminal šel na počitnice, naj grejo v davčne oaze preštevat denar… In prosim, naj se ne vrnejo. Zdj so pa tele burleske res že mal premočne.

  • Rožle

   Lepega dne bo nekomu prekipelo in bo vzel pravico v svoje roke.
   Potem se bodo pa vsi čudili.

 • SavageKiller

  … sam preverjam kaj počne moj trol.

 • Zaveznik SDS

  Da boste lažje iz portala ušli, vam eno zapojem https://www.youtube.com/watch?v=wj3IsmymQ4c

  • Rožle

   ŠEYTAN…SEDAJ TE PA VIDIM …LE KAKO JE TO MOGOČE ..?

   • SDS je v mojem srcu

    WUDU, pa to

 • Boril sem bom za SDS

  Zdaj mamo lewake mi đih. pod kontrolo

 • Janez

  ŽIVELA SDS ,
  Najboljša stranka R. SLO !
  “Zvezdaši” vse globlje bredejo v kriminal, itd. No – zapori čakajo ! L.r. J. KOMENDA

  • Boril sem bom za SDS

   ITAQ

  • 閲楽成就

   Tebe je težko falsificirati.Imas unikatne zapise

  • Rožle

   Sodišče bo Bavčarjevo prošnjo za odlog zapora obravnavalo po počitnicah

   • Boril sem bom za SDS

    Šeytan, boš kuro zadavu, ne tko stiskat

  • Alois Kuhelj

   Kaj naj z zapori,ce je pa sodstvo njihovo,Dej Janez,dej se mal spametovat!!

 • Tetka iz ozadja

  Grims je še prepričan, da je šlo v tem primeru za skrajna dvojna merila, ki niso bila značilna samo za Nemčijo, ampak da lahko podobno najdemo tudi v Sloveniji.

  To je res. Ukradeš pašteto, greš sedet. Če s pišeš pa Janša ali Bavčar in ostali iz kluba LGBT si pa oproščen s strani samega Vrhovnega sodišča.

  • SDS je v mojem srcu

   Maš prav, FORUM 21 je ne dotakljiv

  • 閲楽成就

   Si mors mislit.

  • Darth Vader

   na srečo vsaj na vrhovnem sodišču še sodijo po rimskem pravu in ne revolucionarnem pravu…..bi dejal Čeferin….

 • Rožle

  Šeytan, če ga boš še naprej srau bom tole tvojo kuro mal bol stisnu …

  • SDS je v mojem srcu

   V rit mu jih en ducat zapič

 • Olga

  Dr. Janez Rugelj: PSIHIATRIČNI VIDIKI PARTIZANŠČINE IN BELOGARDISTIČNE IZTIRJENOSTI

  1. Najprej nekaj osebnostnih lastnostih partizanov:

  – med partizani, s katerimi sem jaz prišel v stik, ni bilo niti enega z zveriženo osebnostjo, vsi so bili urejeni in predani naši stvari,
  – da bom do konca iskren, povem, da sem poznal enega partizana, ki je s preveliko gorečnostjo (vendar legalno in legitimno) streljal na smrt obsojene partizane,
  – vsi partizanski komandanti, ki sem jih osebno poznal, so bili v danih razmerah genialni in do konca pošteni možje in bojevniki, ki so tudi do žensk, svojih prijateljic, gojili veliko spoštovanje, kar razodeva njihovo osebnostno urejenost,
  – predvsem pa so bili partizani-borci zelo modri in predani svojemu narodu, zato so se tudi odločili za boj proti okupatorju, ne pa za zaroto proti svojemu narodu.

  2. Sedaj pa še o poglavitnih osebnostnih značilnostih belogardistov:

  – o vseh, ki sem jih osebno poznal, sem ugotovil eno ali obe od naslednjih dveh značilnosti: bili so zarukani ali/in psihopati (motene osebnosti):

  – zarukani (saj med njimi ni bilo niti enega odličnega učenca) zato ker niso spregledali izdajalske vloge katoliške duhovščine na čelu z italijanskim podložnikom, škofom Rožmanom (glej knjigo I. Jan: Škof Rožman), obenem pa so zaupali in verjeli našemu nebogljenemu človečku, župniku na Mirni, Jakobu Širaju, ki sploh ni imel lastnosti moža, pač pa klavrnega potuhnjenca (se pravi psihopata) in izdajalca, zato je bil po vojni obsojen na zaporno kazen; tudi tisti, ki bi se radi izmuznili odgovornosti za izdajstvo z trditvijo, da so bili zavedeni, spadajo med skrajne zarukance, saj zaradi zarukanosti niso bili sposobni razlikovati med okupatorji in uporniki proti okupatorju (naj povem, da smo imeli v mirenski dolini vsi možnost, da posnemamo zgledne partizane: nadučitelja Franca Lunačka /ki so ga belogardisti zverinsko ubili/, Ladota Kocijana, Marka Bulca in druge),

  – psihopati pa so bili zato ker so se kot Hitlerjevi podrepniki (to je pravi ljudski izraz za njihovo početje) borili proti svojemu narodu, kar gre v kontekst neodpustljivega narodnega izdajstva, kateremu podležejo izključno motene osebnosti (glej temeljne knjige o izdajalcih slovenskega naroda: 1. F. Saje: Belogardizem; 2. S. Grgič: Zločini okupatorjevih sodelavcev 1., 2. in 3 del; 3. T. Ferenc: Dies Irae),

  – s psihiatričnega vidika štejem za psihopate tudi vse ljudi, zlasti razne pisune – sedanje zagovornike belogardizma, ki so tako predrzni in nesramni, da zagovarjajo njihovo klečeplazenje Hitlerju; s svojim zagovarjanjem belogardizma razodevajo svojo brezmejno sovraštvo in maščevalnost do upornikov proti okupatorju, seveda pri tem ne upoštevajo temeljnega dejstva izdajstva, da so belogardisti prisegli Hitlerju in so zato zaslužili smrtno kazen.

  • 閲楽成就

   Kaj ne poveš

  • 閲楽成就

   Kaj bi le o njem njegovi pacienti rekli?

  • 閲楽成就

   “Vsak ki pri meni prestane zdravljenje, stopi v elito.”dr.Rugelj
   Naša elita je fascinantna

   • Čistilec

    Še malo, pa boš počiščen, prekleti gnoj komunistični!
    Smo že izvedeli, kdo si in kje stanuješ. Pričakuj nepričakovan obisk nekaterih pravih slovenskih domoljubov in antikomunistov in videl boš, kaj se ti bo zgodilo!

  • Alois Kuhelj

   Olga,kaj pa ce sva midva imela spolne odnose pred mnogimi leti??Moja prva ljubezen je bila Sebanceva Slavka iz Migoice (Migovce).Tebe sem zakacu v restavraciji Dana in si bla takoj kontent,ko sem ti pokazou mojega otepaca!!!

 • Janez

  UBOGI TUNNEK !
  MEŠA SE MU !
  POD VZDEVKI DOMOLJUBNIH KOMENTATORJEV
  TLAČI
  BEDNE – KOPIRANE TEKSTE – RAZNIH NESMISLOV .
  NITI – TEGA, DA BI SAM KAJ SVOJEGA NAPISAL : ne zmore več !
  Naj
  mu kdo pove tisto telefonsko št. ZA ODVOZ – med “tete v belih haljah” L. r. Janez KOMENDA
  P.s.
  ODVOZ K TETAM V BELIH HALJAH.
  TUNNEK GA RES ŽE KAR – POTREBEN.

  https://www.google.si/search?q=they+coming+to+take+me+away&oq=they+coming+to+take+me+away&aqs=chrome..69i57j69i60l2.27915j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Janez

  ŽIVELA
  NAJBOLJŠA SLOVENSKA STRANKA. – S D S !

  ŽIVELI – MI – ” V Z T R A J N I K I ” : ZBRALI SMO – 48.000 LR. PODPISOV !

  1.
  – REFERENDUM 2. TIR – BO USPEL:
  v sodelovanju z vsemi slo domoljubi, z vsemi krajani !
  slo mest, krajev in vasi. z gasilci itd.

  2.
  . V zapore
  -BANKSTERJI,
  – KORUPT POLITIKI IN
  – KORUPT DRŽAVNI IN JAVNI FUNKCIONARJI TER
  – KORUPT USLUŽBENCI.
  Itd., itd.

  3.
  Z DOMOLJUBNIMI LJUDMI R. SLO PRIPRAVIMO VOLILNI OBRAT

  – 60 % MI, PRAVI SLO DOMOLJUBI

  – 40 % EX KP, ZK: oblatena SD, malo- etična SMC, DESUS ZL – razpustitev vseh . L.r. Janez KOMENDA

 • črnaovca

  Men se pa rola rola ……. To je pesmica za grimsovanje

 • Janez

  UBOGI TUNNEK !
  Naj mu kdo pove tisto telefonsko št. ZA ODVOZ – med “tete v belih haljah” L. r. Janez KOMENDA
  P.s.
  Odvoz tja, med rožice in bele halje

  https://www.google.si/search?q=they+coming+to+take+me+away&oq=they+coming+to+take+me+away&aqs=chrome..69i57j69i60l2.27915j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • andreas82

  Grims za presednika

 • Friderik Peršič

  Tale Grimms nikoli ni bil čisto taprav ,ampak povezava antifa in islamistov …? Počasi bo treba razmisliti o psiho testih za sedanje in bodoče poslance …

  • Darth Vader

   slike iz kotnikove ulice februarja 2016 ne govorijo v prid tvojim halucinacijam

 • Olga

  Komunisti in Islamisti sodijo na mednarodno sodišče!

 • Maja

  Predvsem bi se morala prepovedati zakrinkanost obraza na protestih –Verjemite potem bi jih prislo pol manj

 • cosmosjasnovidec

  Me prav zanima katera komunistična levaška svinja si je nadela fotografijo od mojega nicka ter nick “COSMOJASNOJEBEC”.
  Če bi vedel bi šel in mu z kurcem iztaknil oko.

  • sale

   ha ha baš če bi si upal

   • cosmosjasnovidec

    Daj naslov.

    • MEFISTO

     Vprašaj po njem v okolici Kranjske gore.

     Po opravljeni nalogi ti bodo vsi plačevali pijačo.

 • sale

  bolnik

  • cosmosjasnovidec

   Misliš sebe in tvojega pokveknjenega starega kojota?

 • plamen100

  Jasna stvar, Grims je le se nekaj pozabil omeniti ali pa glede na njegov položaj ni hotel, ampak po TV smo lahko jasno videli da se je rdečim lenuhom pridružila lgbt skupnost ali kako se že po noven imenuje ta odpad matere narave, saj je bilo vidnih na protestih kar nekaj njihovih zastav. Ves odpad človeštva se je združil na enem mestu, verjetno se Dolfe obrača v grobu, ko vidi kaj se je zgodilo z njegovim narodom. To, da se rdeči izmečki razumejo z dzihadom pa izhaja iz njihovega bistva, ker ideologija enih in drugih počiva na istem, na krvi nedolžnih in neoborozenih ljudi!

  • Aron

   Kdo trenutno ubija tisoce nedolznih ljudi po vsem svetu, poleg tega pa podpira jihadiste? Antifa ali gospoda iz G20? Ne smesi se.

   • Darth Vader

    podpira jih tudi slovenska levica, saj je mnogo islamskih skrajnežev v novembru 2015 spustila preko schengenske meje v evropo……slovenska levica pa ima antifo za mladinsko fronto, kot je bilo vidno februarja 2016 na kotnikovi ulici v ljubljani…..ne smeši se :)

    • Aron

     Ima levica koga med G20? Vidim same desnicarje. Ne mesaj pojmov in se enkrat preberi kaj sem napisal, bo slo?

     • Darth Vader

      macron iz francije je levi socialist……trudeau iz kanade je levi liberalec……a morm naprej naštevat……dumbo……shinzo abe je leva liberalna demokracija…..dumbo…..poanta je v tem, da ste vi levičaji v Sloveniji taki levi skrajneži in mentalno tako gnili, da se vam povprečen svetovni levičar zaradi gospodarskih politik zdi, da je deničar :) dumbek

     • Aron

      Ojojojoj, še en, ki pojma nima o politiki :) Macron je levičar? Ne moreš resno pisati takih nesmislov, ker gre za tipičnega bankirskega neoliberalca v službi kapitala- poglej si samo kakšen je predlog nove delovne zakonodaje, ki nima nič skupnega z Melanchonovim socializmom. Isto velja za Trudeaua, neocon desničar, ki ima rad geje :)

      Bi se prej malo izobrazil o temah o katerih klamfaš, ne pa da si delaš sramoto? :)

     • Darth Vader

      1. He Is a Former Member of the Socialist Party But Is Now Running Under the Centrist “En Marche!” Movement …… socialist ostane socialist, pa tudi če je samo levo-sredinski…..

      2. According to some of the leading political thinkers in Canada, including the outgoing prime minister, Stephen Harper, who was defeated on
      Monday, the Liberal Party should not exist. Yet in defiance of not just
      Harper’s ideological opposition but also a considerable body of
      political science theorizing, the Liberals not only persist but still
      keep winning elections, such as the landslide that garnered Justin
      Trudeau a majority in Parliament. With the Liberals once again presenting themselves as a progressive
      alternative to the Conservatives, does Canada need two left of center
      parties?

      slabe učbenike imaš dumbo :)

   • plamen100

    Govorim o dogodkih v Nemčiji ne pa o G20, ker potem lahko nadaljuješ z marxovo teorijo izkoriščanja delavskega razreda in bomo na koncu prispeli do opice na drevesu!

 • črnaovca

  Grims se druži z podmladkom in očitno ne ve koliko je tista merica da še ostaneš kolikor toliko priseben

  • MEFISTO

   Ti si to merico že zdavnaj izgubil.

 • lili pili

  Pa tale grimsi razlaga kako je v nemciji, sam pa z prijatelji ze vec let protestira pred ljubljanskim sodiscem. Pa saj je popolnoma nor……naj pusti nemcem, da bodo sami resilimprobleme brez njegovih nasvetov, ..

 • Darth Vader

  tudi na hrvaškem ugotavljajo, da je AntiFa teroristična organizacija, ki pod pretvezo antifašizma izvaja takoimenovani rdeči fašizem, vse z namenom ohranjanja privilegijev in omrežij https://www.facebook.com/maxportal.hr/videos/588568221266917/

 • Darth Vader

  odlično, potem je desnica globalno na pohodu…..tazadn cajt, ker če sredinskega socialista ali pa levega liberalca izven slovenije pro-komunajzarski levičarski trol na desnih slovenskih medijih dojema kot desničarja…..potem smo na odlični poti, ker slovenska levica ne bo vlekla nacionalističnih potez, ker bi zanikala svojo dosedanjo politiko in bo izgubila volitve …… kar je pa janša ali pa SDS v Slovenij, se pa očitno v evropskem merilu smatra za sredinsko levico…..in pridemo do dejstva, da prave desnice še nimamo :)

  • Aron

   Jp, zato pa so desničarji v popolni zagati, ker dejansko ni neke razlike med politiko Macrona in pa Trumpa- oba sta neoliberalca, free trade, procapital, proti delavskim pravicam, v službi 1% ipd… Janša pa kot veter zapiha, ko vidi politične točke udriha po migrantih, razprodaja premoženje pod mizo in zateguje pas, drugič ga spet blazno skrbi okolje in zdravstvo :)

   • Darth Vader

    to je pol dobr, sem mislil, da so evropski socialisti in levičarji taki gnoji, kot recimo v sloveniji s svojimi levimi nesposobneži in podporniki……torej si lahko oddahnemo, kapitalisti bomo imeli mir in v miru akumulirali kapital naprej brez da bi se tega sramovali, podržavljanja lastnine ne bo,agrarne revolucije tudi ne, upam pa da najemanje delovne sile postane lažje, ker sindikati že mal preveč izsiljujejo, država pa tudi z nekimi bruto-bruto unikumi mal preveč najeda….skratka bye bye socializem, komunizem in sranje, ki pride s tem….je pa lepo to od levega trola slišat na desnem portalu :) najlepša hvala…..edino kar bomo prosil janeza še je, da proda popolnoma vse državno premoženje, ker jest sem mnenja, da politika in država nima kaj počet z gospodarskimi subjekti in sistemi….no mogoče naj kje ostanejo kaki 5-10% deleži države, ki nimajo vpliva na bistvene odločitve glede poslovanja, je pa potem proračun iz naslova dividend upravičen do transferjev….to mogoče še, ostalo pa vse prodat, da pride tuja konkurenca notr in za nas potrošnike teh storitev cene padejo, kvaliteta se bo pa dvignla

 • Adolf Hitler

  Die pädagogischen Prinzipien des Neuen Deutschland:

  Welche Schulen und Eltern müssen über die Ziele der nationalsozialistischen Erziehung wissen

  Deutsche Volk, deutschen Eltern! Das neue Deutschland erstellt von unserer Volkskanzler Adolf Hitler stellt besondere Anforderungen an die deutsche Jugend. Die deutsche Jugend sind eine Stiftung des Wiederaufbaus des deutschen Volkes und des Deutschen Vaterland. Die Menschen und die Vater legen ihre Hände auf den Schultern der Jugend und festzustellen, welche pädagogischen und kulturellen Werte und Ziele sind notwendig für diese Jugend auf die Bedürfnisse von Volk und Vaterland zu treffen. Dies erfordert eine wirklich nationale und soziale Bildung für die deutsche Jugend, und alle in der Ausbildung zu tun haben, um diese pädagogischen und kulturellen Ziele mit ihrer vollen Energie zu dienen. Eltern und Lehrer über alles!

  All jene, in der Ausbildung beteiligt sind, müssen eine klare und einheitliche Vorstellung von den Erziehungsaufgaben vor ihnen. Die vier Eisenpfeiler der nationalen Schul- und Bildungssystems sind: Rasse, militärische Ausbildung, Führung und Religion!

  Rasse
  NS-Erziehung ist eine Ausbildung im Denken des deutschen Volkes, das Verständnis deutschen Traditionen, im Erwachen der reine, unverfälschte und ehrliche Menschen das Bewusstsein, ihr Gefühl der auf die Frauen-Warte Coverpeople gehören. Nur eine reine Mitglied der deutschen Rasse kann ein solches Verständnis des Volkes haben, krönt sie mit der Bereitschaft, alles für die Menschen zu opfern. Er muss wissen, dass ohne seine Leute, die er eine miserable nichts ist, und dass es besser ist, wenn er sich zu sterben, als dass sein Volk und Vaterland untergehen! Wer denkt, dass nationalsozialistische Erziehung hat zum Ziel, eine Art hyperpatriotism hat es nicht verstanden. Etwas ganz anderes bestimmt ist. Etwas sollte in der Seele des jungen Deutschen, die ihr Herz und ganzes Wesen füllen wird, bis ihre Seelen können die überquell nicht länger halten geweckt werden, bis sich eine leistungsfähige und jubelnden “Heil Deutschland” Federn von ihren Lippen! Das Anruf selbst ist nicht das erste oder wichtigste Ziel: sondern es ist der Gründung der Seele, eine Stiftung, die sich jubelnd, frei, selbstbewusst, fröhlich und leidenschaftlich zum Ausdruck bringt. Es ist der heilige Sinn für Volk und Vaterland! Awakening dies in der deutschen Jugend erfordert, dass sie ein klares Verständnis für den Wert der Volk und Vaterland haben. Sie müssen erkennen, dass das deutsche Volk hat ein Recht auf Unabhängigkeit und Freiheit, Ehre und Macht. Sie müssen lernen, dass es ein Recht auf sein eigenes Schicksal unter den Völkern der Erde ist, und es muss mit den anderen Völkern den Platz an der Sonne, was dazu gehört zu gewinnen. Es darf aber nicht mit Gewalt zu tun, sondern vielmehr, weil das deutsche Volk ist eine edle Nation, die Werte für die ganze Welt, dass keine anderen Personen in der Lage war, geschaffen hat. Wir wollen in der deutschen Jugend kostenlos, einfach und edel Nationalstolz, so dass bei dem Gedanken, in Deutschland der Vergangenheit, Gegenwart und Zukunft ihre Herzen klopfen und ihre Augen werden glänzen zu wecken. Das ist die erste Grundlage der nationalsozialistischen Erziehung.

  Militärausbildung
  Es ist klar, dass die deutsche Jugend muß entschlossen, ihr Vaterland mit ihrem Leben zu verteidigen. Trotz all der Unsinn über Versprechungen und Abrüstung, wird Deutschland von Waffen umgeben. Die deutsche Jugend muß militärischen Tugenden zu lernen. Ihre Körper müssen gestählt werden, hart und stark gemacht, so dass die Jugendlichen können in der Lage Soldaten, die gesund, stark sind, geschult, energisch und in der Lage, Entbehrungen ertragen zu werden. Gymnastik, Spiele, Sport, Wandern, Schwimmen, und militärische Übungen müssen alle von der Jugend gelernt werden. Unsere Jugend sollte nicht in stickigen Zimmer zu sitzen und zu entwickeln krummen Rücken und schwache Augen. Neben der Aus- und wirklich wichtig Bildung des Geistes, sollten sie einen gesunden Körper, indem es, im Freien zu entwickeln. Die Idee, die gesund und stark Deutsch sollte nicht bloß leeres Gerede sein. Eltern können hier helfen. Sie werden unserer Jugend in der Einfachheit und Sauberkeit zu trainieren. Sie werden sie zu trainieren, auch wenn sie älter sind, um nicht ihrer Freizeit von zweifelhaften oder sogar schädlich Aktivitäten wie Kartenspielen, Alkoholkonsum und schlechte Musik zu verschwenden, sondern vielmehr, um ihre Körper auf ihre künftigen Aufgaben vorzubereiten.

  Führung
  Eine Jugend, die für eine solche wichtige nationale Aufgaben geschult muss die Idee nach der Führer absolut und ohne Frage akzeptieren, ohne ungesunde carping Kritik, ohne Egoismus oder Opposition. Sie müssen lernen, so zu gehorchen, dass sie mit sich selbst gelernt zu gehorchen, kann glauben und vertrauen ihrer eigenen Führung und wachsen können, um Führer selbst zu sein. Nur wer gelernt hat, zu gehorchen führen kann. Deutschland glaubt nicht mehr, dass die Massen sich durch die Herrschaft der Mehrheit führen! Die Massen selbst sind nichts! Wir brauchen nicht ein Volk durch Stimmenmehrheit entschieden, aber ein Volk mit dem Willen zur Führung. Die deutsche Jugend muss, dass zu lernen und entsprechend zu handeln! So ist die deutsche Jugend gehören in Organisationen, in denen sie die Art von Führung in seiner edelsten Form, in denen sie lernen können, zu gehorchen und zu lernen – wenn sie an sie genannt – auch lernen, zu führen. Sie werden nicht zu einem leeren Masse wird durch nutzlose Stimmen zum Ausdruck zu beugen, sondern mit Begeisterung auf die Nation der starken und edlen Führer suchen. Sie müssen wieder lernen, dass. Wir Eltern wollen solche Autorität, um unsere Jugend durch die Stärkung der Familienbehörde und zur Errichtung in unseren Häusern eine gesunde und natürliche Gehorsam seitens unserer Kinder zu zeigen. Dies wird nicht die Jugend zu unterdrücken, sondern bieten ihnen die kontrollierte Freiheit und Autorität, die sie benötigen, um ihre Fähigkeiten zu entwickeln.

  Religion
  Das Leben kommt von Gott und zu Gott zurückkehrt. Alles Leben und alle Rassen folgen Gottes Verordnungen. Kein Mensch und keine Rasse können sie ignorieren. Wir wollen, dass die deutsche Jugend, die religiöse Natur des Lebens wieder zu erkennen. Sie müssen erkennen, dass Gott will, dass das Individuum als auch das ganze Volk, und dass sie Kontakt mit Leben zu verlieren, wenn sie Kontakt mit Gott zu verlieren! Gott und Nation sind die beiden Grundlagen des Lebens des Einzelnen und der Gemeinschaft. Wir wollen nicht flach und oberflächlich Frömmigkeit, sondern einen tiefen Glauben, dass Gott die Welt lenkt, dass er sie kontrolliert, und ein Bewusstsein für die Beziehung zwischen Gott und jedem einzelnen, und zwischen Gott und dem Live-des Volkes und Vaterlandes. Der nationalsozialistische Staat wird eine solche tief religiöse Bildungssystem zu fördern. Wir wollen, dass die Eltern zu unterstützen und zu stärken, das durch Ehrlichkeit und durch gutes Beispiel.

  Rennen, militärische Ausbildung, Führung, Religion! Dies sind die vier unerschütterlichen Grundlagen des neuen deutschen nationalsozialistischen Erziehung!?

 • mannuro

  Lep pozdrav OBEMA! “Norcev”.. hm.. imam hujše tukaj, poslovno :) To je blilo bolj razvedrilo, da preverim, da še nisem zarostal.
  Ja, rabimo odklop + plus, treba je zaposliti “vrtec”. Tri frocle 5/4/2,5, predno se nama obema zmeša.. ha ha .. Saisser See, pa odlična lokacija za odklop, čeprav malo daleč.. ker gremo iz severne Tirolske, ampak vredno greha. Posebno, če ni potrebno voziti!

 • mannuro

  Hvala! No, saj niso vse moje. Ena (4) je pa “taprava”. Dve sta na “posodo” – vnukinji – za 2 meseca. Ja, tko zmešan izgleda, če ma človek froca, ko je še čisto mlad,.. sine pa ni potem čisto nič boljši. Pride, do hudih zmešnjav v familiji, kodo je komu kdo, ampak nič hudega, glavno je, da je živ-žav pri bajti. ;))))

  In ja! Želim enako! Obema!

  • Ana Job

   Ta glavno je da ste zadovoljni, zdravi in veseli. Pa da se tudi zabavate. Uživajte! Boš pa ta glaven, med samim puncam, hahaha. Hvala za lepe pozdrave, oba lepo pozdravljava nazaj! :-)))

   • mannuro

    ja… tukaj :(

    Mi delamo,.. pravzaprav gradimo.. lahko prideta pomagat. Dobita v roke dleto in kadivo… in sekat luknje v tramove.. ha ha .. do ohceti je še manj kot mesec in pol in do takrat mora bit fertig! Imamo tukaj lepo.. lol.. res lepo!

    https://going.panomax.com/

    drugače pa lep večer tudi vama! Pri nas bo še dolga.. je pa zabava :)

    • Ana Job

     Kako čudovito lokacijo imate. Res je izjemno lepo!!!

     Hvala, Manurro za to prečudovito panoramo. Res bi bilo super spremembo narest in pobegnit od tu za en čas, hvala za povabilo. :-))) Jaz bi, kar šla, luknje delat z dletom, se vse naučim, Ratata bi pa verjetno tudi šel, če ne bi imel ljudi na dopustu, hahaha. September je krasen mesec za poroke, ker vročina malo popusti in se lahko pleše, ne da dol teče, pa tudi smetana na torti se ne skisa. ;-)))

     Uživajte na zabavi in se lepo imejte! :-)))

     • mannuro

      Ja saj! Tudi jaz mi imamo kolektivni dopust še ta teden. Potem pa norišnica dalje. Pri meni zarad narave posla, ne moremo imet tako, da bi več ljudi šlo na dopuste, pa bi se firma vrtela.. pa tudi tako mi je bolj všeč, ker ne bi imel 5 min miru. No se bo pa doma več naredilo. Moja hodi vsak dan v šolo, zato letos neki dopust odpade. Pa je tko tudi luštno, .. se bo pa bajta malo podaljšala.. ha ha. Zime so tu bolj dolge, pa rabimo zimski vrt. Pomeni podaljšat bajto za… kar nekaj metrov.. marca pride otrok, je treba pripraviti.

      Ja, dovolj za danes .. že od 5h pokonci, spat bo treba, jutri isto.. komaj čakam. Dobro se imejta in lahko noč!

     • Ana Job

      Hvala enako! Pri hiši je vedno delo, nikdar ga ne zmanjka pa vedno pridejo tudi kakšne nove ideje. Zimski vrt bo nekaj čudovitega!
      Dojenček te bo pa pomladil, boš videl. :-)))
      Moraš pa tudi gledat, da dovolj spiš, ker je spanje res zelo pomembno. Midva hodiva prepozno in probava to spremeniti.

      Pa tvoja se mora paziti v tej vročini, da bo dosti tekočine uživala. Lahko noč obema in dober spanec ! :-)))

     • mannuro

      Dobro jutro! Moja? To je precej trmasto bitje. Pa si rečem, že sama ve kako ji je najboljše. Pač, tipična štajerka. :)) Lep, dan!

 • mannuro

  No.. saj je prav tako. Nekdo mora, nam teletom, včas narisat svet v drugačnih barvah.. tako, al drugače :) Drugače bi blo vse precej ravno in neezanimivo. To pa.. drama! .. sam da ni tragedija!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!